Äntligen hemma!

Så skönt det är att vara hemma i sitt egna, lugna hem. Har varit irriterad på det mesta idag så det är skönt att ha lugn och ro hos sig nu.

Vi var hos mormor och morfar till 19.30, då åkte jag direkt upp till Lasse och hjälpte till, men det blev inte så mycket, så åkte hem vid 22 igen.

Nu ska jag strax gå och byta om och gå och lägga mig, har varit slö hela dagen så det ska bli skönt att sova.

Vi hörs imorgon, godnatt!


Nu är jag hos min morbror och hjäl

0e59057f04fd3f4720f3c66711135aa3.png

Nu är jag hos min morbror och hjälper till lite. Men just nu är vi på väg ut och handla:)


Dagens jag

Nu är vi hemma igen och hittade faktiskt ganska snabbt både presenter till mormor och morfar och till min kusin. Är snabbt hemma nu för att lämna lite saker och sätta rosorna i vatten som jag köpte till mormor och morfar. Passade även på att ha mitt marsvin ute nu eftersom jag inte vet när jag kommer hem igen, ska ju kanske direkt till Lasse och hjälpa till sen.

Så här ser jag i alla fall ut idag:


(Suddig bild)

Jeansleggings: Gina tricot
Tröja: H&M
Halsduk: Gina tricot



Nu ska vi strax köra igen, så vi hörs ikväll.

Ha en trevlig lördag♥

Stan

Nu ska vi åka till stan och handla presenter, tar nog inte så lång tid så vi hörs sen:)


Dagens låt


Dagens fråga


091031

God Morgon!

Idag är det halloween, men jag brukar inte fira det över huvudtaget förutom att köpa lite pumpor. Dessutom är ju oktober också snart slut, shit, det är sjukt hur tiden går så fort.



Hur som helst, vaknade för en stund sedan av att Zinga gick runt i rummet och P ville ha mat, så det var bara att gå upp.

Idag ska vi ner till stan och handla presenter till min mormor och morfar och min kusin som har fyllt år. Senare, kl 15.00 ska vi på kalas för morfar och mormor, så det blir full rulle hela dagen. Ska kanske hjälpa min morbror med lägenheten efter kalaset, men det får vi se :)

Godnatt

Har för en stund sedan sett klart "Johan Falk- Leo gaut" och den var faktiskt bra, dom blir bara bättre och bättre tycker jag.

Nu ska jag dock strax gå och lägga mig, ska läsa tidningarna jag köpte tidigare idag.

Vi hörs imorgon, godnatt♥

Träningen och Idol

Jag kan ju inte säga att det var mycket folk på gymet. När jag kom dit var där 2 pers och sen kom två till, så vi var sammanlagt 5 personer på hela gymet och det var jätteskönt. Dock var det bara killar, som stod och stönade nere vid hantlarna för att leka coola. Tror jag också ska börja göra så när jag håller på med maskinerna. NOT!

Har precis kollat på idol, eller ja, det är inte slut än, men jag skriver till er ändå:) Jag tyckte faktiskt alla var bra idag, fast jag har sen länge inte gillat Rabih så han får hemskt gärna åka ut. Och hur fint var inte frieriet?! Supersöta ju!

Nu ska jag strax starta "Johan falk" tills Idol börjar igen, så vi hörs väl senare:)


Gymet

Nu ska jag, strax på denna fredagskvällen åka och träna lite. Det är så skönt att göra det på kvällen, för där brukar inte vara så mycket folk, och understryk BRUKAR, för jag brukar ha otur.

Vi hörs senare, antagligen efter idol, för jag ska duscha direkt efter.


Måste alla flytta?

Det var ju fan vad alla ska flytta nu för tiden. 2 av dom bloggarna jag läser håller på eller ska flytta och nu under två helger har jag hjälpt min morbror och Åsa att flytta. Har folk inget bättre för sig?!

JAG VILL OCKSÅ FLYTTA TILL EGEN LÄGENHET, BUUHU!


Kenza ska som jag skrev imorse. Hon har nyss shoppat loss på IKEA. Shit, 5 vagnar och det är hennes första lägenhet?!


Och egoina kommer flytta i december.


Nu blev jag deppig...

Gjort lite ärende


Mini-julgran. 70 kr på jysk


Tidningar behövs alltid. Klick! och VR.


Hämtade ut mitt Proative-paket också.

Så, det var det. Köpte även julmust och lussekatter, det är ju jul nu (?).

Videoblogg



Jag blinkar ju inte alls typ 1 miljon gånger under denna stunden.

Svar på kommentar

Postat av:
haha, fan vad coolt! kan du skriva adressen? :)
2009-10-30 @ 16:19:34

Sv: Absolut! Adressen där du kan se var du har dina besökare är www.tailsweep.se



Är just nu ute med hundarna,kom nä

111a4881032b55f31dea5d3720a23d04.png

Är just nu ute med hundarna,kom nämligen precis hem. Har flyttat i några timmar och gjort lite ärende. Nu ska jag dock bara äta middag och åka iväg och träna sen blir det att slappa:)


Nu har vi börjat!

0-2639e6606fc3197c2290b99c6220f631.png

Nu har vi börjat!


Give it to me



599 kr, din sko


God morgon!

Godmorgon!

Vaknade för bara en stund sedan, men har legat och halvsovit sen kl 7 så det var lika bra att gå upp nu.

Idag ska jag ju hjälpa min morbror att flytta, vet dock inte när vi börjar och hur långt tid det tar, men det kommer vara glest på bloggfronten idag i alla fall. Jag ska försöka hinna med att mobilblogga under tiden, men kan inte lova för mycket.

Förresten, från en sak till en annan. Läste nyss på Kenzas blogg om att hon flyttar hemifrån idag och jag blev jäkligt avundsjuk när jag läste det. Även om jag inte kommer ha 10-tusentals kronor när jag flyttar, och kommer inte få allt jag vill ha direkt, så kommer det ändå bli kul. Tänk om 1,5-2 år, då är det min tur, SOM JAG LÄNGTAR!


Godnatt

Nu ska bara sminket tas bort sen är det sängen som gäller. Ska läsa lite först innan jag slocknar.

Imorgon ska jag hjälpa Lasse att flytta, förra veckan var det Åsas tur. Vet inte hur länge vi håller på, men några timmar gissar jag på, men på kvällen ska jag i alla fall träna och det är ett måste för mig.

Vi hörs imorgon, sov så gott♥

"This is it"

Filmen med/av Michael Jackson, "This is it" var faktiskt bra. Man fick reda på hur allt gick till på repetionerna och alla dom bra låtarna fick man höra för sista gången "live" av honom. Man fick även se att han faktiskt hade sin röst kvar, som många tidningar skrev att han inte hade, men han sjöng live, det såg man. Så gå och se den om du gillar honom, den är värd att se!

Kom i alla fall hem lite över 9 och har suttit och tittat på tv sen dess. Ska strax se "efterlyst" som går på tv8 från igår.


Om en stund ska vi åka och hämta p

7a0689d188d7fde86f8a5893d14c39ac.png

Om en stund ska vi åka och hämta pernilla och sen är det dags för bio. Om ni undrar varför jag mobilbloggar är det för min dator är knäpp och vill inte starta,så pappa håller på att fixa det som ni ser:) vi hörs ikväll iaf!


Dagens jag


Jeansleggings: Gina tricot
Linne under: Veromoda
Tröja: H&M

Svar på kommentar

Postat av: Erika
Det har du inte alls. Göteborg, Limhamn och New York är nollade ju. Såhär kan jag se på min blogg också.
2009-10-29 @ 12:25:13

Sv: Jo det har jag. Det är lite mer än 1 % på alla dom, vilket betyder 1 person. Dom flesta har denna funktionen så det stämmer att du säkert kan se det.

Hemma...

..igen från Farmor och Farfar. Vi fikade lite och pratade, och Zinga höll på att busa hela tiden, som vanligt hihi. Nu ska jag strax hjälpa pappa med middagen och halv 7 ska jag vara nere i stan och möta upp Pernilla, vi ska ju se bio ikväll:)

Nu ska jag fota dagens jag, så kika in om en stund:)


Farmor & Farfar

Nu ska jag, pappa och Zinga strax åka till Farmor och Farfar och hälsa på lite. Vet inte när vi kommer hem, men det märker ni:)


Hur coolt?


Jag har hittat en sida där jag kan se var alla ni bor som läser min blogg. Jag har till och med läsare i New York!!

091029

Godmorgon!

Jaha,då är snart lovet slut då, var tog det vägen liksom? Hur som helst, vaknade för en stund sedan, men har hunnit läsa lite bloggar och kollat runt lite på internet. Zinga ville tydligen inte att jag skulle sova mer, för lite över 8 började hon pipa och gå runt. Men nu är jag i alla fall uppe även om jag är lite trött.

Idag ska jag, mamma, pappa och Zinga upp till Farmor och Farfar och hälsa på lite eftersom Farfar var sjuk när vi hade "kalaset" för mig, så ville han gärna träffa Zinga. Senare ikväll ska jag på bio med Pernilla och se "This is it".
Och vet ni? För en gång skull blir man inte deprimerad när man kollar ut, det är sol!!!


Trött!

Jag blev så himla trött efter jag hade tränat och slappat i soffan, så nu ska jag faktiskt gå och läsa min bok som är väldigt bra. "Som jag vill vara" heter den, och handlar om en 15 årig tjej som blir oönskat gravid.



Godatt alla♥

Spelnörd?

Ibland kommer jag in i perioder då jag vill köpa ett tv-spel och bara sitta och spela hela dagarna, men jag tröttnar ju så snabbt så det är knappt lönt. För 1 år sen tror jag det var, kanske lite mer, så köpte jag ett nintendo wii, som jag sålde 1 vecka efter. Så bra gick det.

Jo, för att komma till saken. Innan när jag satt och kollade på mobiler på blocket fick jag syn på Nintendo 8, ni vet det gamla man hade för massa år sen? Det vill jag ha!

Jag kommer ihåg när vi bodde i vår lägenhet en bit härifrån, när jag ständigt var hos 2 syskon som bodde på min gård, och spelade. Jag var alltid lika sur för att jag inte klarade 4 banan på Super Mario, och har fortfarande inte klarat den.

Nintendo8bit.jpg image by suratterbang
Såg att dom hade väldigt billiga på tradera, så jag får se om jag kan spara ihop till, eller så får det bli en sak på min önskelista helt enkelt.

Det satt fint

Mitt linne är genomblött men ack så skönt det var :) Blev mest kondition idag, 40 minuter och 10 minuter styrka. På hemvägen handlade jag hem bullar och fil som jag strax ska äta när jag duschat.

Vi hörs efter kvällens alla tvprogram!




Gymet strax

Har precis sett klart "Johan falk", den sista filmen och denna var helt klart bäst, dom andra var lite tråkiga tycker jag.

Nu ska jag strax byta om till träningskläder och köra upp till gymet. Ska nog bara köra på kondition idag, så vet inte om det blir riktigt 1 h, får se vad jag känner för :)



Ikväll blir det en massa bra program på tv, som alla andra onsdagar:)

Ärende och film

Innan gjorde jag mig i ordning snabbt och körde iväg med Pappa och gjorde lite ärende. Kastade saker på tippen och skänkte lite kläder som ändå bara stod här hemma till myrorna. Efter det hjälpte jag pappa med maten som ni ser i inlägget nedan och nu sitter jag här.

Ska strax gå ner och se "Johan Falk" och sen iväg och träna. Idag är det verkligen en slappedag, grått och trist ute och sådär lite småkallt, då stannar man hellre hemma:)



Matlagning med pappa :)

0-4847dd991e286a0aac8463b138129988.png

Kolla varifrån!

Matlagning med pappa :)


Mina auktioner

Har precis lagt ut två auktioner på tradera, en är min touchmobil och en är en trådlös högtalare till alla sony ericsson mobiler.

Kika in och se om det är något för dig, här hittar du dom.

Till Förstasidan

Svar på kommentar

Postat av: Anna
mixtallriken och buffalowingsen! vilken restaurang var det lät så gott :D
2009-10-28 @ 10:59:49

Sv: Det var på harmony i Trelleborg :) Dom har god mat, men ibland får man lite lite.

Onsdag

Godmorgon!

Vaknade för en stund sedan av mamma och Zinga, dom tyckte inte jag skulle sova mer tydligen haha. Nej, men mamma skulle iväg och ta sprutan så jag vet var dom är.

Idag ska jag bara ta det lugnt, ska iväg och träna men det är nog allt. Ska titta på bra filmer osv. Ibland behövs såna dagar, hihi:)

Nu ska jag kika lite på tv tills dom kommer hem:)

Godnatt

Jag kom hem från Pernilla vid kvart i 11 tror jag det var. Vi bakade kladdkaka och pratade, det behövs ibland :) Har suttit och försökt lära min mamma min mobil, eftersom jag erbjöd henne att ha den eftersom touch inte var något för mig. Vill hon inte ha den, får jag försöka sälja den och köpa en ny.


Denna är snygg tycker jag, lutar åt den faktiskt.

Nu ska jag stänga av datorn för idag, i alla fall efter jag har läst lite bloggar. Imorgon är det för en gång skull en lugn dag, ska bara iväg och träna annars inget :)

Godnatt!

Hem till Pernilla

Ska strax byta om till mjukiskläder, orkar inte ha på mig jeans som är obehagliga. Halv 8 ska jag vara hos Pernilla, då ska vi baka lite hade vi tänkt, vet dock inte vad men något gott blir det säkert :)

Vet inte när jag kommer hem igen, men vi hörs då, och kanske någon mobilbloggning:)



Kladdkaka kanske?

Outfit


Jeans: Gina tricot
Tröja: Swedala outlet
Kofta: Gina tricot


Bio på torsdag



Bokade nyss två biljetter till mig och Pernilla på torsdag då vi ska se denna filmen. Någon mer som ska se den?


Svar på kommentar

Postat av: Anna
Vem var du och åt med lät väldigt gott!:D
2009-10-27 @ 14:03:26

Sv: När då menar du? På Kinarestaurangen eller igår?:)



Spruträdd som jag är

Imorgon ska min mamma troligen ta sprutan mot svininfluensan och det ska bli "kul" att se hur hon reagerar. Många säger att, det är väl inget att vara rädd för, du har ju tatuerat dig och piercat dig, men jag tycker inte det är samma sak. Jag har alltid varit rädd för sprutor, så det är inget som kommer försvinna. Jag blir livrädd när jag ska sätta mig där och någon ska spruta in något i kroppen, helst när jag inte får ligga ner just för att jag vet att jag blir yr.

Jo, för att komma till saken. Mamma ska ju som sagt vaccinera sig imorgon, så det kommer bli ett förhör med henne imorgon om allt från hur tjock nålen var och hur hon mår. Jag måste veta allt, även om det är väldigt olika från person till person.

Själv ska jag ta den den 3/11 och ja, jag är rädd, för jag kommer inte få ligga ner för att det kommer vara på löpande band. Kalla mig mes, men jag är sån.




Dagens handling


59 kr/2 st


Julgrejs. 19 kr


Små julgranskulor till min minijulgran. 19 kr

Detta var då det jag hittade på IKEA. Var där ganska länge och efteråt bar det hem till Trelleborg igen. Snabbt hem, ut med hundarna, sen körde vi ner till stan igen. Köpte mat till hundarna, letade efter en minijulgran till mig på Maxi och handlade nya fiskar till mig.




Guldfisk och 2 dalmationmolly fick det bli idag:)

Nu ska jag bara ta det lugnt tills jag ska till Pernilla lite senare för att baka:) Det blev aldrig någon träning för min del, fick sån huvudvärk när vi var på väg hem från Malmö som fortfarande inte gått över.

Årets första...

0-2d817b95c99470b716c7aa15f9b5d588.png

Kolla varifrån!

Årets första lussekatt:) mums!


IKEA nästa

Nu ska vi snart åka till IKEA och handla lite, vi hörs senare:)


091027-IKEA

Godmorgon!

Vaknade precis av att mamma pratade ganska högt där nere, haha. Vårt hus är väldigt lyhört så man hör direkt vad man gör där nere, lite störigt när man vill sova dock.

Idag ska vi in till IKEA, ni vet det nya vid Svågertorp som alla pratar om? Jag har ju dock redan varit där en gång med Åsa och Lasse, men då sprang vi nästan igenom så idag ska jag, mamma och pappa in där och gå i lugn och ro.

Senare ikväll, ska jag iväg och träna. Har sagt till mig själv att jag ska träna varje dag på lovet, och då försöker jag hålla det med om jag inte har något allt för viktigt att göra.

Godnatt

Jag skulle kunna kasta mig i sängen just nu och bara säga godnatt till världen, men jag måste först ta bort sminket och sånt shit. Det är sååå jobbigt att göra det varje dag, helst när man är så trött som jag är.

Aja, det är bara att ta sina fötter och gå in till badrummet och göra det, sen ska jag läsa den nya VR som jag köpte igår.



Godnatt, sov så gott:)♥

Kläder för träning





Billiga och snygga träningskläder från H&M.

Middagen och tv

Jag var hemma kl 20 igen. Vi var 4 tjejer som var ute och åt på en restaurang här i Trelleborg. För min del blev det mixtallrik med bla kycklingspett, mozzarellasticks, buffalowings (stavning), mm. Det var jättegott, dock väldigt lite mat så man blev inte så mätt, så det fick bli en efterrätt med:)

Nyss tittade jag på "Tinas cookalong" och nu är det "Grannfejden" som gäller:)


Kvällens klädsel


Jeansleggings: Gina tricot
Linne under: H&M
Kofta: Gina tricot

Vi hörs ikväll♥

Hemma från Vellinge

Det blev ingen handling för min del på "Vellingeblomman", men det räckte gott och väl och titta på alla tomtar, ljusstakar och ljus. Det var mysigt:)

Var nyss ute med Pappa och hundarna i det grymt tråkia höstvädret. Grått, regn och halvkallt. Inte skönt, men tur vi ska sitta inne på en varm restaurang sen:)

Nu ska jag bara ta det lugnt tills jag ska ner till stan vid kvart i 6 ungefär.

Vad gör ni?:)


Vellinge

Nu har jag precis duschat och sminkat mig, ska gå ner och platta håret strax sen ska vi åka till Vellingeblomman:)

Vi hörs när vi kommer hem igen.


Gymet

Nu drar jag till gymet 1 h. Lika bra att göra det nu innan vi åker till Vellinge, annars blir det inte av. Så bra känner jag mig själv haha.


Jag ♥ Julmusik



Deras album går för full volym här. Denna är min favorit♥

Åhhh neeeeeej



Varför skriver dom detta nu, när jag snart ska ta den förbannade sprutan? Nu blev jag rädd...igen.

091026

God morgon!

Vaknade av telefonen för en stund sedan så det var lika bra att gå upp. Man hinner med mycket mer när man stiger upp tidigt.

Idag ska jag, mamma och pappa åka till "Vellingeblomman" där dom har en massa julsaker, vilket jag älskar. Och senare ikväll, vid 18.00 ska jag ut och äta med 3 tjejer ifrån min klass.

En kanonstart på lovet med andra ord:)

Nu blir det frukost.

Hörs imorgon!

Innan satt jag bara vid tv:n och tittade. Först var det "ensam mamma söker" och sen slötittade jag samtidigt som jag skrev inlägget nedan. Efter det körde jag och pappa en runda och mötte mamma på vägen.

Nu ska jag stänga av datorn för idag, börjar rycka lite i ögonlocken så ska snart gå och lägga mig, tror jag.

Vi hörs imorgon, berättar vad som händer då:) Kram!

Vem är egentligen "annorlunda"?

Sedan jag startade min blogg år 2007 har jag märkt att jag inte är som alla andra och varför ska man vara det? Det finns ingen regel för det. Jag får ibland kommentarer om mina videobloggar, faktiskt senast idag, att folk tycker jag gör bort mig i mina videobloggar. Ni kan tycka det för jag tar inte till mig för 5 öre för jag är stolt över mig själv att jag faktiskt vågar prata inför en kamera som alla kan se. Jag är mig själv i alla videobloggar och spelar inte någon annan som vissa andra gör. Vill ni försöka trycka ner mig pga min personlighet så gör det.

Jag har flera flera gånger gått igenom saker som folk inte ska gå igenom. Kommentarer, mobbning, utfrysning, försöka ändra på min personlighet och yadayadayada. Listan kan bli lång. Varför just jag kan man tänka? Men ska jag vara ärlig så tror jag att det är för att just jag inte är som alla andra, dom har svårt att se mitt rätta jag. Dom målar upp fördomar innan dom har börjar känna mig. FEL FEL FEL. Jag kan också måla upp fördomar, men det är bara det jag tänker för mig själv. Jag låtar alltid folk få en chans.

Var går egentligen gränsen för att vara "normal", om det ens finns någon gräns? Den gränsen är så jäkla löjlig enligt mig för folk har rätt att vara precis som dom är.

Sen en tjej försökte ändra min personlighet helt för 2 år sedan har jag slagit en mur runt mig. INGEN får komma in genom denna muren. Den personen jag är i bloggen är inte samma som i verkligheten, det är en del av mig. Om jag får säga det själv är jag mycket mer omtänksam i verkligheten, fast det är ganska svårt att vara det i en blogg.

En annan sak, som faktiskt "Blondinbella" har skrivit i sin blogg är att hon inte heller är som alla andra tonåringar. Jag är ingen festtjej, jag hatar nästan att festa och umgås hellre med min familj och släkt än mina vänner och det är heller inget fel. Jag har inte det behovet som många av mina vänner har att man måste ha pojkvän, måste festa var helg och leva livet. Jag lever livet med min familj, punkt slut.

Jag är stolt att jag vågar sticka ut från mängden och är inte den vanliga svenssontjejen som många är. Jag vågar stå för min åsikt och jag är alltid mig själv. Jag ändrar inte mig var jag än är, i skolan, gymet eller i bloggen. Det är bara skitsnack att jag gör bort mig.

Jag vet många som läser min blogg som bor i min stad, som fullkomligt håller på att mörda mig med blickar så fort jag träffar dom. Varför dessa blickar hela tiden? För ni är avundsjuka för att jag vågar vara mig själv och ni måste ha stora gäng runt er för att känna er bekräftade?

Var dig själv genom hela livet, det tjänar man på. Ni andra, ni förlorar!



Hemma igen

Jag och Zinga har precis kommit hem, och tänkte blogga nu innan "ensam mamma söker" börjar. Zinga busade som vanligt med morfar och det märks verkligen att hon trivs där och det är hur skönt som helst med tanke på att vi är där så pass mycket.



Nu ska jag byta om till pyjamas och bänka mig i soffan. Senare ikväll ska jag skriva ett lite intressant inlägg, eller imorgon. Får se vad klockan blir, så håll utkik i bloggen under kvällen:)


Till M&M

Nu ska jag och Zinga strax åka till Mormor och Morfar och hälsa på lite. Dom ska nämligen åka iväg imorgon så vi träffas inte på några dagar så därför får vi passa på idag. Vi har dessutom inget bättre för oss, och jag mår bättre så varför inte?:)

Vi tänkte först ta bussen för att Zinga ska lära sig att vara bland mycket folk, men i denna skithålan går dom bara en gång i timmen, vilket är halv 5 och så länge orkar jag inte vänta.

Vi hörs ikväll igen, vi är hemma till kl 20, så vi hörs vid 21:)


Till slut...

..orkade jag göra mig i ordning. Men det var nog tack vara Åsa som ringde och ville ha lite hjälp av min pappa, så jag följde med.

Så här ser jag ut idag i alla fall, en slapp söndagsoutfit.




Sjuk?

Jag känner inte mig alls bra idag. Vaknade imorse och kände mig stopp i näsan och känner mig helt hängig nu. Har dock ingen feber, tror jag.. har i alla fall tagit en ipren så lite bättre känns det. Typiskt att jag skulle bli sjuk nu när jag har lov och har saker att göra i veckan, som jag ser fram emot att göra. Fast jag ska ju inte måla fan på väggen än, för det kanske inte blir värre.



Har i alla fall bara tagit det lugnt nu i fm. Har städat, rensat i lådor och tvättat lite. Okej, inte riktigt lugnt men jag har i alla fall bara varit hemma.




Dagens fråga


God morgon!

God Morgon!

Gud vad skönt att man vaknar så tidigt idag, med tanke på att man ställde tillbaka klockan, för det har ni väl inte glömt?:) Nu är det vintertid och nu märks det att det är höst/vinter. Kalla och mörka morgnar, i alla fall till snön kommer, det lyser ju upp lite:)

Idag ska jag mest ta det lugnt. Har träningsvärk i hela kroppen från igår, men främst i benen. Ska städa, tvätta och kanske ner till stan, om jag orkar. En lugn söndag tackar man aldrig nej till.

Nu ska jag kolla lite på tv, om det finns något annat än barnprogram dvs.


Lång dag

Jag är äntligen hemma, gud vad lång dag det har varit. Min kropp värker men det var kul att hjälpa dom att flytta och det är ju klart man ställer upp.

Nu ska jag i alla fall göra mig i ordning för sängen. Vet inte hur många kilometer jag gått idag och hur många kilo jag burit.

Vi hörs imorgon. Puss på er. Hoppas ni förstår att det är svårt att ha en rolig blogg när man har fullt upp, men tack för kommentarerna ändå:)


Visst ser jag trött ut?

Nu sitter...

0-3e8a39a57c9fc23f73ec50d1f287f8ff.png

Kolla varifrån!

Nu sitter vi på kinarestaurangen som belöning. Som vi har kämpat.


Nu sitter...

7eefe81560273832cb6a964af60809d7.png

Kolla varifrån!

Nu sitter jag och äter lite lunch. Det var skönt att träna och har precis duschat. Om en stund ska jag åka till åsa och hjälpa henne. Vi, vi hörs ikväll eller senare iaf:)


Gymet

Nu ska jag strax upp till gymet i 1 h. Ska bli skönt att ha gjort det på fm, så man slipper tänka på det senare. Det får bli stan imorgon istället för jag ska bara snabbt hem och duscha sen ska jag hjälpa Åsa att flytta, så full rulle idag med.

Men vi hörs såklart efter gymet:)


091024

Kan ni fatta det? Två månader? Två hela månader tills man sitter där med sin släkt och öppnar julklappar. Det är två månader kvar till julafton. Alltså.. det är helt sjukt, men jag klagar inte för gud vad jag längtar :)



Vaknade för bara några minuter sen och tänkte slänga in ett inlägg innan jag äter lite frukost. Idag ska jag ner till stan och göra lite ärende, träna och kanske hjälpa Åsa och Lasse att flytta, vi får se.

Nu ska jag äta frukost, mår nästan illa så hungrig jag är.

God morgon förresten!


Ny dag imorgon med

Godnatt alla söta läsare. Det kommer en ny dag imorgon med.

Kram!


Nyheter från H&M







Videoblogg


Äntligen har...

0-206591f5a9903fa38f36e4a9e753bbfa.png

Kolla varifrån!

Äntligen har vi fått soffan. En timme senare. Helt sjukt.


Klar:)

0-666300435099781da7067ceb3aaa106e.png

Kolla varifrån!

Klar:)


MAT!

0-5968e0c165fd84d32db23a2de7e5182e.png

Kolla varifrån!

MAT!


IKEA

Nu kommer förhoppningsvis min morbror och Åsa snart och hämtar mig så vi kommer iväg till IKEA. Jag ska försöka mobilblogga under tiden, men ni vet hur det är, man tänker på annat men kameran följer i alla fall med:)


Todays clothes


Strumbyxor: H&M
Linne: Gina tricot
Tunika: Gina tricot
Halsduk: Gina tricot

Har precis...

-73ceefd9135dc17299387d9ecfe5ab4.png

Kolla varifrån!

Har precis varit och handlat mat med pappa inför ikväll då faktiskt jag ska laga maten:) som ni ser är jag ute med hundarna nu och sen blir det inspelning av vBlogg:)


Tja!

Nu är jag hemma igen. Jag gick hem till mormor och morfar som tur var var hemma. Stannade till lite över 11 och sen mötte jag mamma i stan. Hon skulle fylla i sin tatuering som hon gjorde för några månader sen så det tog inte så lång tid.

Senare idag, vid 3-4 tiden ska jag följa med min morbror och Åsa in till nya IKEA i Malmö eftersom dom ska flytta så ska dom köpa lite nya saker. Jag ska även se om jag hittar något kul, men även köpa lite saker till mamma och pappa.

Senare, blir det en videoblogg, antingen ikväll eller under bilresan till Malmö för att se hur sjuka vi är haha. Det har ju inte blivit direkt någon var vecka som innan, men jag har inte haft lust. Men idag kommer där en:)


JAAAA nu...

0-5008dadb7939c1be84d731ec1e8115cc.png

Kolla varifrån!

JAAAA nu är det äntligen höstlov, så himla skönt och vi fick till och med sluta 40 min tidigare. Nu är jag på väg till mormor och morfar för det är inte lönt att jag åker hem eftersom jag ska följa med mamma när hon blir tatuerad.


Var är mitt inlägg?

Nu när jag startade datorn såg jag att mitt inlägg som jag skrev precis innan jag stack till gymet aldrig kom upp. Nu vet ni ju inte var jag har varit? Men jag stack i alla fall till gymet vid halv 7 och var där i 1 h, men gud vad mycket folk det var och det hatar jag. Då kollar alla på vad man gör och hur man gör, precis som dom vill rätta en. Sköt ert eget liksom. Men svettig blev jag i alla fall så det var huvudsaken.

Har precis tittat på "Mammas pojkar" och lite på "Inlåst" fast det börjar bli lite långtråkigt. Nu ska jag dock tvätta bort mitt kladdiga smink och gå och duscha. Ska kolla på efterlyst från igår om 10 minuter, kanon att det går i repris ju:)

Vi hörs imorgon hörrni. Jag slutar 10.30 så vi hörs efter det.

Puss&Kram!
/E

Gymet

Nu ska jag byta om till träningskläder för att åka upp till gymet 1 h och förbränna lite. Har inte blivit någon träning på hela veckan, tiden räckte inte till men idag är det dags:)



Vi hörs sen igen!

Rihannas nya låt



Den är faktiskt bra när den väl kommer igång. HISS ELLER DISS?

Dagens jag


Jeans: Gina tricot
Stor kofta: Gina tricot

Det fick bli en slapp outfit idag:)

091022

Hej!

Slutade redan halv 2 idag, skönt att sluta tidigare som vi nästan alltid gör men idag var det väl behövligt med tanke på att jag nästan satt och sov på lektionen. Beror nog på den dåliga luften som var i rummet och det tråkiga vädret. Kan man bli mer än trött då?

Ska strax ta något att äta, annars blir det bara träning och slapp idag. Imorgon är det ju fredag så man får ta det lugnt till helgen hihih:)


Godnatt

Nu är både "Bonde söker fru" och "Grey´s" slut så nu ska jag gå och lägga mig. Somna sent igår kväll och vaknade tidigt så jag är ganska trött nu och sängen bara kallar på mig.

Imorgon börjar jag kl 8 och slutar kl 14. Skönt att det är torsdag imorgon, för då är det bara 2 dagar till det är höstlov, oj vad jag ska njuta då:)

Men, nog pratat om det. Godnatt♥


Duschen och tv

Nu ska jag strax hoppa in i duschen och ta bort allt äckligt smink jag har. Sen blir det onsdagens alla roliga tv-program. Först ut är "Bonde söker fru" sen " Grey´s anatomy" såklart, det är ett måste :)



Vi hörs senare igen.

Dagens låt


Mår fortfarande inte bra...

Jag vet inte vad det är med mig idag. Har ont i huvudet, så där småont som är mest irriterande och så är jag fortfarande yr. När jag sitter och tittar ner känner jag hur allt snurrar och när jag reser mig och går. Fattar inte vad det är för fel. Jag som ville iväg och träna idag.. men det är ju inte det skönaste om man mår som jag mår idag. Då vill man helst inte anstränga sig.

Istället ska jag kolla på en bra film nu och ta det lugnt. Bara jag inte börjar bli sjuk, NEJ, inte nu!!!


Ny tatuering?

När vi ändå var nere i stan gick jag in till tatueraren för att fråga vad han skulle ta för min troligen blivande tatuering. Runt 1000 spänn. Shit, det är inte lite det. Men med tanke på att min lilla jag just nu har på handleden kostade 600 så är det kanske inte så mycket.

Nu tänker ni kanske vad det är jag vill ha då? Jo, jag har mycket idéer i huvudet, men det jag är inne på just nu är att ha stjärnor på magen. Tre stora som går snett och massa små runt om. Var på magen vet jag dock inte, men ungefär vid höftbenet. Visst skulle det vara snyggt?



Nu gäller det att spara pengar till det, kanske efter jul?:)



Sen har jag, faktiskt senast idag varit inne på att bygga ut denna tatueringen genom att sätta dit en svala som liksom håller i hjärtat. Jag tycker min tatuering är så liten så den syns knappt, därför skulle det vara fint att ha en svala som gör den större.

Ahhh, det är beroende framkallande att börja tatuera sig:P


Shoppingen

Kom faktiskt hem med lite bra saker. Det är alltid bra att ha bra basplagg och linne osv, eller vad säger ni?:)


H&M: Concealer: 39,50 kr. Mascara: 145 kr. Ögonskugga: 39,50 kr. Borse: 19,50 kr.


H&M: Linne: 79,50 kr. Tunika/Tröja: 149 kr


Kofta från Gina tricot, 199 kr.


Stan

Nu ska jag och mamma snart bege oss ner till stan för att handla lite nya saker. Jag behöver lite nya basplagg så jag får se vad jag hittar:)

Det blev inget vidare med pluggandet, läste 3 rader av danskan och fattade ingenting. Fattar inte hur en lärare kan ge så svåra texter till folk som inte kan danska. Äh, skit i henne liksom.

Vi hörs när vi kommer hem igen:)


Det var onsdagens skoldag

Så, nu är jag hemma igen och har gjort klart onsdagens skoldag. Känns skönt att sluta tidigt men känner mig så slö idag. Lite småyr och trött, vet inte riktigt varför men får hoppas det blir bättre sen.

Hade bara danska nu på morgonen, där jag inte lärde mig någonting...som vanligt. Nu ska jag göra lite skolarbete som ska vara inne efter lovet, men jag vill vara helt fri nästa vecka då det är lov så det är dags att börja idag. Får se hur långt jag orkar:)


Goooood morgon

God morgon! Sitter just nu i köket och väntar på gröten som mamma håller på att göra, så jag lånar hennes dator lite hihi:)

Har danska nu på morgonen men känner inte alls för det, menmen, det är 1,5 h så det står jag väl ut med. Senare idag ska göra lite skolarbete och åka iväg och träna.

Nu ska jag äta frukost så hörs vi senare:)


Godnatt

Jaha, var tog denna dagen vägen liksom? Nu är det helt plötsligt dags att sova för mig. Ska upp ganska tidigt imorgon men slutar ju också tidigt så det är skönt.

Vi hörs imorgon efter 10.00:)

Kram och tack för alla kommentarerna angående mitt hår, jättekul!




Duschen nästa

Nu har jag suttit i drygt en timme och gjort en massa. Fixat med datorn, sparat ner skolarbete, skickat in läxor, gjort klart en redovisning och satt in en massa papper i pärmen. Det gäller att ha ordning och reda annars vet jag inte var jag har alla mina saker.

Ska dock stänga datorn för en stund nu och gå och duscha och ta bort sminket. Har bara en lektion imorgon som känns jätteonödig att gå på. Dom andra två är inställda och har bara danska på morgonen, MEN jag kommer få sitta själv för min andra klasskompis skulle till tandläkaren. Buuh, tråkigt att sitta själv.

Aja, det löser väl sig. Man tackar inte nej till 1,5 h skoldag, fast det skulle vara skönare att vara helt ledig som dom andra.


Dagens jag


Jeans: Gina
Tröja: H&M
Kofta: Gina tricot

Till detta: Stövlar från skopunkten, vinterjacka och grå halsduk.

Pssst

Inte för att skryta direkt men jag fick:

..

på psykologiprovet vi hade förra veckan. JAAAAAAAAAAAAAAAA, fan vad skönt!


Äntligen...

...har jag tid att skriva till er. Har varit igång precis hela dagen men nu kan jag sitta ner. Tänkte berätta lite mer om dagen.

Slutade 13.20, åkte hem snabbt och tog cykeln ner till stan till frisören där mamma redan var och vid 14.15 kom jag till. Då grejade hon och donade och visste inte riktigt vad hon gjorde, men bra blev det i alla fall för det gråa försvann. Dock tycker jag att håret blev lite för ljust nu, men det är kanske för att jag hade vant mig vid den fula gråa färgen. Vid 16.00 var både jag och mamma klara så då cyklade vi hem och åt.



Så här blev håret nu och visst blev det mycket finare?

Efter middagen gick jag och mamma ut med hundarna och sen körde vi till stan för att handla lite och sen till Willys. Under tiden ringde Åsa till mig för att fråga om jag ville hjälpa dom att bära lådor. Sagt och gjort så hjälpte jag dom och nu är jag hemma.

Puh, det var mycket jag har gjort idag!

Hej bloggen!...

-a707167efdd62ecd19b8cb2fccca6d8.png

Kolla varifrån!

Hej bloggen! Jag har inte haft tid att öppna datorn idag över huvudtaget. Har varit hos frisören och nu är vi och handlar mat. Om en stund ska jag hjälpa min morbror och åsa att flytta. Fullt upp men jag skriver ikväll:) mest så ni vet varför jag inte skrivit och att jag lever.


Ibland blir det för mycket

Har skrivit två långa inlägg nu, men valt att ta bort dom. Nu ska jag gå och lägga mig och försöka sluta att tänka på detta som gör mig irriterad, vi hörs imorgon. Slutar 14.15 men ska direkt till frisören för att försöka fixa mitt hår, vet inte när jag kommer hem men det märker ni.

Kram och tack alla fina läsare, ni som alltid är snälla♥


TV

Nu ska jag strax gå ut med hundarna, sen väntar tv. Har för mig att det är Tinas matprogram idag och sen blir det grannfejden. Varför är det alltid så kul att se folk bråka? Eller det är bara jag som tycker det haha?

Ska först plocka undan här lite, ser ut som kriget tycker jag. Ni får ha en fortsatt trevlig måndagskväll så hörs vi lite senare:)


Dagens fråga




Dagens jag


Jeans: Cubus
Tröja: Gina tricot
Väst: H&M (födelsedagspresent)


Slödag

Jag har tillbringat den mesta tiden i soffan med film och tvprogram. Jag har ingen ork till att göra någonting idag och ibland är det skönt det med. Inga prov, läxor och ingen träning.

Nu ska jag dock hänga lite tvätt och fortsätta ta det lugnt. Ska göra lite te och poppa lite popcorn. Jag har blivit en liten livsnjutare, hihi.


M Y S

 
 

091019

Hej på er!

Måndag igen vilket innebär ny kraft, men jag har inte så mycket kraft att lägga det på eftersom denna veckan är ganska lugn. Sista veckan innan höstlovet ju:)

Började dagen med prov och det gick bra. Det kändes bra i alla fall, får hoppas jag får bra betyg också. Sen hade vi psykologi och så slutade vi. Har precis varit ute med Zinga och ska bara ta det lugnt idag. Inga läxor och inga måsten, bara ligga hemma och slappa.

Ska kolla på en film nu tills middagen väntar.


Godnatt

Vet ni vad jag gjort ikväll? Jo jag har såklart tittat på tv, men jag har även fixat 2 biljetter till Melodifestivalen 2010 i Malmö:D Som jag längtar. Jag har aldrig varit på någon livesändning förut så det ska bli kanon. Och ett schlagerfreak som mig så blir det bara rätt. Så den 27/2 ska jag och Pernilla vara på plats:)

Nu ska jag dock stänga av datorn för idag. Imorgon är det måndag och det börjas med prov, ska läsa på sista gången som en liten godnattsaga. Nej skämt och sido. Har faktiskt lite sovmorgon imorgon eftersom vi börjar kl 9 och slutar 12.30, så det är jättehärligt.

Håll tummarna för att det går bra på provet.

/Love E

Svar på kommentar

Postat av: Julia
hur många hundar har du? är någon din "egen"? (:
2009-10-18 @ 18:48:48

Sv: Vi har två hundar, en som heter Bella och är 11 år och så min lilla bebis Zinga på 9 månader. Det är Zinga som är min hund, eftersom jag velat ha en egen i något år. Jag sa först att jag skulle köpa en när jag tog studenten, men det blev tidigare:)



Tv

Nu hoppas jag verkligen att allt sitter till provet imorgon, har precis övat i nästan 1 h. Är så förbannat trött på att läsa den texten så det ska bli skönt imorgon att glömma det.

Nu ska jag byta om till pyjamas och bänka mig framför tv:n. Ska först starta en maskin tvätt, städade ju och donade innan så nu väntar bara tvätten.


Promenad med vovvarna

Har precis varit ute en lång runda med båda hundarna, men gud vad jobbigt det var. Inte för att det var jobbigt att gå, men att båda hundarna hela tiden ska stanna. Först Bella, så går man 10 m sen ska den lille också stanna. Gaaaaaaanska irriterande om ni frågar mig.

Fick bli en promenad idag istället för gymmet, kan ju inte direkt träna i mössa så det får bli när jag fått håret fixat.
Nu ska jag städa, plugga och tvätta som jag alltid gör på söndagar, men hann jag aldrig imorse så jag får ta mig ork till det nu.


Hemma igen

Så nu var vi hemma igen och jag kom faktiskt hem med lite saker...julsaker :)


2 silvriga ljusslingor för 100 kr. Ska ha dom öppningen mellan rummen.



Ett datumljus för 39,50 och 2 små ljus för 19,50 kr st. Ska ha dom på mitt bord.

Fint va?:) Nu kan julen komma!

Zinga har...

0-17324dbfc0468842710146604885c308.png

Kolla varifrån!

Zinga har fått en egen plats i vagnen:)


Vellinge

Nu har jag precis duschat, fönat håret och plattat det. Jag var ju tvungen att se hur håret blev efter jag hade duschat, men det blev inte så stor skillnad. Lite ljusare grått, men inte det bruna som jag ville ha.

Nu ska vi i alla fall strax åka till Vellingeblomman för att handla hem lite halloween saker, eller höstsaker och så ska jag nog köpa lite nya fiskar.

Jag låter håret vara nere, tänker fan inte se ut som en kille i mössa.

 

Här ser ni, det är INTE brunt det är grååååååååått!


Update;



Så här fick det bli ist:)


091018

Godmorgon!

Häxhåret har vaknat. Jag tänker inte ge mig, för det är fan ta mig värre idag. Det ser ut som såna peruker man har på halloween som häxa, snaaaaaaaark. Så här går jag runt med mössa på huvudet och liknar en pojke.



Har frisören ingen tid imorgon vet jag inte vad jag gör, då gör jag en britney eller något.

Nu: Frukost!

Film

Nu ska jag stänga av datorn för idag. Har precis blivit förhörd av Pappa om alkoholhanteringsprovet jag har på måndag, och det kändes bra. Har haft lite småttpanik hela dagen eftersom jag knappt har hunnit öva, men jag kunde nästan allt så det var bra. Måste öva mer imorgon.

Nu ska jag gå ner och kolla på film med mamma så hörs vi imorgon igen, då är det söndag...igen. Var tog denna helgen vägen liksom?

Kram!

Vad tycker jag om håret då?

Det är blandade tankar om mitt hår. När jag precis hade sköljt ut håret på salongen tänkte jag, men det ser ju grått ut, men eftersom frisören sa att det skulle bli ljusare när hon fönade det så brydde jag mig inte. Men när jag kom hem så var det ju verkligen grått. Ringde ner till henne för att höra, men då sa hon att det kan bero på att jag var så vit i mig själv innan så det blev en konstig blandning, men jag skulle se efter några tvättar om det blev bättre annars skulle vi sätta i lite varmare slingor. Det gick ändå på 730 spänn så då ska man vara nöjd.

När jag fotar med blixt blir håret assnyggt, men så är det tyvärr inte i verkligheten.



Kolla, hur snyggt är inte det? Men här ser ni på min högra sida att det är lite grått. Får verkligen hoppas att det går ur annars är jag inte nöjd. Usch vad pinsamt att komma till skolan med grått hår. HEJ TANTEN!

Klippte gjorde jag också:)

Presenterna

Jag har verkligen inte haft tid till bloggen idag. Var hos frisören från 11.15 till 14.30 så det var inte ens lönt att sätta sig vid datorn med tanke på att gästerna kom 15.00. Dom har i alla fall åkt hem nu så jag ska passa på innan kvällens tvprogram börjar, att visa vad jag fått idag.


Ljuslykta + pengar av mina kusiner med familj


400 kr från Farmor och Farfar


200 kr från Alva


500 kr från mormor och morfar


100 kr presentkort på H&M från min kusin.


Från min Moster.

Det var alla presenterna, jättenöjd och framför allt så är jag rik igen hihi:)


Min nya hårfärg





Vad tycks?:)

091017

Godmorgon!

Blev väckt för en stund sedan och har redan hunnit få mig ett utbrott. MIN FÖRBANNADE DATOR VILL INTE STARTA! Jag får seriöst damp när det händer, så nu skriver jag på pappas dåliga dator.



Idag har jag sjukt mycket att göra. Ska vara hos frisören 11.15 för att klippa och slinga håret och kl 15.00 kommer hela vår släkt hit, både från mammas sida och pappas så här blir full rulle.

Nu måste jag göra mig i ordning, ska försöka slänga in ett inlägg efter frisören, ni måste ju se hur håret blev :)

Vilodag

Jag har tagit lite paus från bloggen ikväll, jag har helt enkelt inte känt för att sitta vid datorn så det har varit lite tunt med uppdateringar, men ibland blir det så:)

Var ju som sagt och tränade innan och har tittat på Idol nu, och yes säger jag bara. Camilla och Niklas hänger löst, dom sämsta i IDOL 2009. 



Nu ska jag se vem som åker ut, sen borsta ut mitt nytvättade hår och gå och lägga mig, är så himla trött idag.

Imorgon ska jag till frisören 11.15 och sen ska vi ha kalas för mig 15.00, men mer om det imorgon.

Kram och sov gott senare.


Har precis...

0-100691883fad4d405d2be4dd4651f306.png

Kolla varifrån!

Har precis tränat en timme och dricker just nu en proteindrink och ska strax cykla hem i det kalla vädret. Buh.


Vi är hemma igen

Så, nu är vi hemma från mormor och morfar igen. När vi kom dit hade dom inte kommit hem än så Zinga blev överlycklig när hon fick syn på dom. Sen körde dom och handlade så vi stannade i bilen som ni ser i inlägget nedan. Köpte med oss lunch hem och sen satt vi och kollade på en massa gamla videoband när jag var liten. Haha jag har nog aldrig skrattat så mycket åt mig själv någongång, jag var ju riktigt rolig, undrar om det sitter kvar.

Nu ska jag fixa lite med min dator, pappa har nämligen installerat om den idag och sen måste jag plugga. Vid 6-7 tiden ska jag upp till gymet och träna:)

Vad gör ni?:)

Vi sitter...

0-2d5094ed20ae9822ae3a4679ae1b1de7.png

Kolla varifrån!

Vi sitter just nu i bilen och väntar på mormor och morfar som är inne och handlar. Zinga har en massa folk att titta på och det är faktiskt kul att titta på henne haha:)


Nu åker vi

Jag fick till slut tag på dom så vi ska strax åka dit, kommer vara där några timmar och ikväll ska jag plugga och träna.

Vi hörs,:)


Dagens jag


Leggings: Gina tricot
Linne under: Gina tricot
Kofta: Gina tricot
Halsduk: H&M



Till detta: Svarta uggs och svart vinterjacka.


FREEEEEEEEDAG

Äntligen är det fredag, har längtat efter det hela veckan, även om veckorna och framför allt dagarna bara flyger förbi. Har redan varit i skolan och nu är jag hemma. Började 8.15 och slutade lite över 10. Vi redovisade hela fm, både på svenska och engelska, lite scary med tanke på att jag hatar att prata engelska, menmen, det gick i alla fall bra :)

Har precis försökt få tag på Mormor och Morfar för att jag och Zinga har blivit sugna på att åka dit där, men såklart är dom inte hemma. Fattar inte hur pensionärer kan ha så mycket att göra om dagarna, nästa mer än vad jag gör. Får hoppas hon ringer tillbaka så jag har något att göra.


Efterlyst

Har precis pluggat i 30 minuter, läste en massa sidor jag har prov på på måndag. Innan hade jag lite panik inför det eftersom det är så sjukt många sidor, men det ska nog gå bra :)

Nu ska jag stänga av datorn för idag, om 15 minuter börjar efterlyst så det ska jag se tills jag inte orkar mer.

Vi hörs imorgon, slutar 10.30. Puss&Kram:)

Nytt från H&M


299 kr

249 kr


79:50 kr


149 kr

79:50 kr

Kvällen

Okej, jag erkänner, jag suger på att blogg idag men jag har bloggtorka det är därför. När jag har det låter jag hellre bli att skriva till er än att slänga in en massa onödiga inlägg. Har legat och slöat i soffan några timmar, tittat på film, gamla program från veckan och "förkväll" där blondinbella var med.

När jag var trött på att sitta inne och sitta vid datorn, tog jag båda hundarna och gick en ganska lång promenad, faktiskt jätteskönt väder. Dock hamnade jag i en park där jag hade bestämt mig för att INTE gå eftersom jag är så pass mörkrädd, men vi klarade oss:)

Nu har jag precis bytat om till pyjamas (bebis jag vet) och ska strax tvätta bort sminket för om 30 minuter börjar ju kvällens tvprogra, först "mammas pojkar" sen "inlåst" och sist "efterlyst" från igår.

Oj, detta blev ett långt inlägg, men det är det som har hänt i mitt händelserika liv...naaaaaaaat.


Ligger i...

5c5d5b796c108fd393ebddc94913c56d.png

Kolla varifrån!

Ligger i soffan och slöar. Tittar på en massa gamla program jag spelat in i veckan. Vad gör ni?:)


Dagens fråga


Dagens look


Strumbyxor: H&M
Kjol: H&M
Linne: Gina tricot
Kofta: H&M

Till detta: knähöga stövar och min svarta vinterjacka.


091015

Tja!

Började denna skoldagen med att vår snälla lärare bjöd oss på fika och fick dessutom sluta 30 minuter tidigare. Vi måste gjort något bra:) Åkte snabbt hem och sen hämtade min morbror mig och mamma och körde till Jysk där han skulle köpa en soffa till sin nya lägenhet och ja, nyss kom vi hem.

Har inte haft möjlighet att uppdatera förrän nu, pappa har fixat med datorn och så åkte jag som sagt dit där nästan direkt.

Nu ska jag sitta här en stund sen blir det plugg:(


Byebye

Pappa håller på att fixa min dator för tillfället, så jag lånar pappas snabbt. Jag ska gå och lägga mig så fort som Grey´s är slut, ska upp tidigt imorgon precis som idag. Börjar kl 8 och slutar kl 2.

Vi hörs imorgon, ska ha en roligare blogg då men idag har jag haft mycket att göra.

Kramar:)

Jag kommer inte klara julen

 

SAFFRANSKRIS???? Vad är för trams? Hur ska jag klara mig utan mina älsklingslussekatter? Buuuuhu.

Nej skämt och sido. Men jag älskar lussekatter, och äter flera stycken under både november och december när julen börjar dra ihop sig.

Skulle du klara dig utan saffran?


MINA ARMAR!!!!!!

Shit vad duktig jag känner mig. Instruktionen gick bra, jag kunde redan dom flesta maskinerna på gymmet men för att vara säker så jag inte gjorde fel med min kropp bokade jag ändå en tid. Efter det var jag i gymet i drygt 55 minuter. Nu värker mina armar något enormt eftersom jag fick 3 nya maskiner att lära mig och det kändes kan jag säga haha.



Nu ska jag plugga lite alkoholhantering igen, sen blir det duschen och sen tv. Ni vet alla bra-iga tv-program på onsdagar, det går inte att inte älska:)

Plugg

Har precis läst en jädra massa sidor alkoholhantering. Fattar inte hur alla dom sidorna ska sitta i mitt huvud på måndag, men jag har i och för sig 5 dagar på mig men jag fattar noll när jag bara läser, jag måste ha frågor och anteckningar också, men nej...suck.

Nu ska jag dock göra rent till mitt marsvin sen byta om till träningskläder, klockan blev helt plötsligt mycket, ska ju vara där 17.15!!



Vi hörs efter träningen:)

091014

Hej på er!

Har varit en ganska lugn dag i skolan idag, fast mycket väntande och håltimmar, det suger. Men till slut kunde vi i alla fall göra klart ett stort arbete och lämna in. Slutade lite över 2 så det var skönt.

Nu tänkte jag göra en läxa jag har till imorgon och börja läsa på provet jag har på måndag. Kl 17.15 ska jag vara på gymmet för att få instruktion och efter det ska jag träna. Fullspäckad dag, ska bli skönt att komma hem ikväll och se tv.


Film

Har precis kommit ut från duschen och har just nu P ute. Ska strax gå ner och göra en kopp te och titta på film med mamma och pappa.

Det kommer inte bli mer uppdatering idag, så vi hörs imorgon igen. Börjar kl 8 och slutar 14.20, men troligen tidigare så vi hörs väl efter det:)

Ps. Glöm inte att tänk på mig 22.44 haha (skoja). ds.

Kram!

TACKTACKTACK

Jag vill bara säga tack till alla er som sagt grattis till mig idag genom att  skickat sms, skrivit på facebook, skrivit här på bloggen och i skolan. Det värmer riktigt mycket ska ni veta.

22.44 blir jag stor flicka, då blir jag 17 år. Det känns skitbra att kunna säga att man är 17 nu och inte 16. Tänk, om 1 år tar jag körkort. Shiiiiit!


Tack än en gång!


Ska jag eller inte?



Just nu blev jag jäkligt osäker, ska jag ta den trots allt eller hålla kvar vid mitt nej som jag sagt till skolan? Blir jag sjuk kommer jag till 100 % ångra mig och det vill jag inte.

Ska du ta den?

Vila

Nu har mormor och morfar kört, vi fikade lite med tårtan och satt och pratade. Nu ska jag bara ta det lugnt, för det har jag knappt gjort idag, har varit igång hela dagen, men så är det när man fyller år:)

Har inte direkt några läxor heller, har bara en inlämning och ett prov kvar tills det är lov, gud vad härligt! Jag orkar inte börja plugga på provet idag så det får bli imorgon, eller ja..kanske då.

NU: V I L A !

Tårtdags

Pappa råkade försäga sig imorse om att mamma och mormor hade kommit överrens om att dom skulle komma hit vid 2 när jag slutade för att överraska mig. Men det var bara kul att dom kom hit, så vi har precis ätit tårta och innan dess gjorde jag och mamma tårtan som blev jättegod.













Som sagt, god var den. Ska äta den på lördag igen då vi ska ha "kalas" för släkten.

Presenterna


Mysiga inneskor


Från Louise


HAHA nu kan jag sova med gunvald larsson;)


Pyjamas


Väst (svår at fånga på bild)


Naglarna jag gjorde igår


Carolina gynnings parfym från Mormor och Morfar


Rosor från Mormor och Morfar och mormors syster Alva.

Detta var alla presenter jag fått idag, jättenöjd än en gång:)

Dagens fråga




Dagens jag


Jeansleggings: Gina tricot
Linne under: Gina tricot
Skjorta: Gina tricot

Till detta: Stor brun halsduk från H&M, svarta uggs och grå jacka.


091013

Hej på er!

Vaknade imorse av skönsång av mamma och pappa. Fick en massa paket med kläder, filmer, choklad och sen innan har jag fått naglarna och mobilen, så jag är jättenöjd. Ska fota allt senare, hinner inte just nu eftersom jag är hemma på lunch. Har haft prov på morgonen som kändes bra och sen hade vi idrottsteori, börjar inte förrän 12.40 igen.

Nu ska jag gå ut en runda med hundarna i det kalla vädret, bara 3 grader ut, buuuh. Sen äta lunch. Vi hörs vid 3 igen:)



Ikväll är jag inte längre 16 år!

Vi hörs imorgon

Bloggen är otroligt seg så det får bli ett snabbt inlägg. Ska strax gå och lägga mig så jag orkar med provet imorgon, men först plugga en sista gång. Håll tummarna för att jag klarar det, jag hatar prov..

Börjar kl 8.30 och slutar 14.20, men vet inte än om jag ska hem på lunchen efter idrotten.

Vi hörs imorgon, då det är min 17-ÅRSDAG WIIIIIIIIHOOOOOOOOO!


Nu blev det kväller

Var har denna dagen tagit vägen? Den har bara sprungit förbi och nu är det redan kväll. Har precis varit ute med Zinga på en ruskigt kall kvällspromenad. Det märks verkligen att det bara är 2 månader kvar till julafton, men gud vad jag längtar.

Nu ska jag tvätta bort sminket och gå ner och titta på tv, först blir det "Tinas cookalong (stavning)" och sen "Svenska hollywoodfruar", under pauserna ska jag plugga till provet jag har imorgon men jag tycker det sitter ganska bra. Inte jättekul att ha prov på sin födelsdag precis, men hellre det så jag slipper sitta och plugga på min födelsedag:)

Vi hörs när det är ett godnattinlägg som gäller hihi:)


Dagens jag


Jeansleggings: Gina tricot
Tröja under: Gina tricot
Kofta: Gina tricot

Till detta: Grå halsduk, svarta höga skor och grå jacka.

Mina nya...

0-350d4fcdc5a478ba2c7eb435784ec55c.png

Kolla varifrån!

Mina nya snygga naglar:) fina va?


Ska strax iväg

Nu ska jag snart börja ta på mig för att åka till salongen där jag ska få snygga naglar. Det lär väl ta två timmar antar jag så vi hörs vid 7 igen, ungefär:)



Här är en före bild, jättetråkig med vanliga naglar men sen ska jag få långa och snygga:)

Puss!

Min vikt?

Det var en blandad kompott av alla gissningar angående min vikt. Jag tycker det är konstigt att ni vaknar till när det gäller sånt, vem vill veta hur mycket jag väger haha? Och för att vara lite ärlig blev jag lite besviken när jag fick se 65-70 kg och till och med blankt 70 kg. Jag är inte kraftig? Jag är inte pinnsmal men 65 eller 70 kilo väger jag inte och det hade varit mycket på min kropp tycker jag.

Jag brukar ligga mellan 62-63 kilo och det är inget jag skäms över. Så länge jag inte är tjock så bryr jag mig inte över siffrorna. Jag tränar också, så jag vet inte hur mycket som är fett och muskler.



Så nu fick ni svar på det med. Och jag är 1,68-1,70 som någon undrade.


Svar på kommentar

Postat av:
om du inte tjänar något på din blogg..
hur kan då din kompis belinda påstå att hon tjänar tre siffrigt på sin blogg ? hon har ingen reklam och inga videobloggar ju?
2009-10-12 @ 02:07:48

Sv: Jag vet faktiskt inte, jag tycker också det är väldigt konstigt. Jag uppdaterar mycket mycket mer än vad hon gör och jag tjänar inte ett öre på min blogg. Visst skulle det vara kul att få en summa pengar varje månad, men jag bloggar för jag tycker det är kul.

Men som svar på din fråga, Belinda hade tydligen kontaktat ett företag som betalade ut en summa pengar till henne och mycket mer vet jag inte. Jag tycker man ska göra mer för sin blogg för att få tjänar pengar, men det är kanske inte alla som tycker det.



091012

Hej på er!

Imorgon smäller det, då blir jag 17 år:) Ska bli kul att få öppna alla paket som ligger här hemma, även om det inte är samma känsla man har som när man var liten, då kunde man knappt somna för att man visste att nästa dag blev jag ett år äldre. Ska bli kul att se vad jag får ialla fall.

Slutade 12.25 idag, satt kvar med min grupp och gjorde lite på vårt arbete som inte blev så mycket gjort men lite i alla fall. Sen hämtade mamma och pappa mig så körde vi och handlade lite inför imorgon. God mat och ingredienser till en tårta, det är ju bara ett måste.

Nu ska jag plugga lite innan jag ska iväg till nagelbyggaren om 2 h.


Godnatt

Nu ska jag strax gå och lägga mig, har alltid så svårt att somna på söndagar, ni också eller? Antagligen bara för man lägger sig på obestämda tider på helgerna, menmen, det ska väl gå till slut.

Imorgon börjar jag kl 8 som ni ser i inlägget nedan, har en lång lektion på 3 h på morgonen och sen psykologi. Sen ska jag och min grupp som gör ett grupparbete sitta kvar i skolan för att göra det sista inför inlämningen på onsdag och på kvällen ska jag få snygga naglar:) I like!

Jag ska försöka hinna med att blogga flitigt imorgon också, men får se hur bra det blir. Vi hörs imorgon.

Kram och sov gott!

Veckans att göra



Måndag: Skola 08.00-12.35
              Sitta kvar efter skolan och göra skolarbete
              Naglar 16.00

Tisdag: Skola 08.00-14.20
             Psykologiprov
             MIN FÖDELSEDAG!!!

Onsdag: Skola 08.00-14.20
              Inlämning av stort arbete
              Instruktion gymet 17.15
              Träna

Torsdag: Skola 08.00-14.00
                Träna (?)

Fredag: Skola 08.15-10.30
              Träna

Lördag: Frisören 11.15
             Kalas för mig 15.00

Söndag: Städa
              Plugga
              Träna


Kul att ni vaknar till

Kul att det är någon som för en gång skull svarar på dagens fråga. Denna gången handlade det om min vikt, och det är ganska kul att se vad ni tycker, och ni är inte helt ute och cyklar. Men gissa mer specifikt till imorgon så avslöjar jag det då, och inte bara tex 60-65 utan ett tal:)

Kom igen, ni andra också. Det är bara 4 st som svarat och jag har haft idag 54 besökare idag (hitintills) så ni är några till som kan svara :)

Det är mycket mycket mycket roligare att blogga när man kommer in och ser att där är nya kommentarer, fortsätt så:)


Snart tv

Har precis pluggat ytterligare en gång. Nu ska jag strax hoppa in i duschen (igen) och sen är det söndagens bästa tv-program, ensam mamma söker:)

Jag har lite bloggtork idag som ni märker, men jag uppdaterar så fort jag har något att skriva om.


Dagens fråga




Svar på kommentar

Postat av: Jannica
Var tog del 4 vägen?
2009-10-11 @ 13:36:47

Sv: Ja såklart blev den videon för lång, så jag kunde inte ladda upp den. Men jag tyckte det viktigaste kom med i dom andra, jag bara la på mascara i den videon tror jag. Jag ska försöka korta ner den:)

Det satt...

0f0fd02f9f8b66c7b40cf520295c433c.png

Kolla varifrån!

Det satt fint med träning. Nu ska jag äta keso och clementiner samtidigt som jag ser film:)


Gymmet

Nu drar jag till gymmet 1 h och förbränner lite. Sen ska jag vara hemma hela kvällen, skönt.


Städat och pluggat

Så, nu har jag varit lite duktig. Har städat ovanvåningen och precis pluggat. Pappa förhörde mig också, så jag kunde det ganska bra vilket känns skönt.



Nu ska jag strax hoppa in i duschen, sen hänga tvätt och se film. Ska åka till gymmet vid 14.30 tiden, får hoppas att där inte är så mycket folk då.

Vi hörs senare:)

091011

Godmorgon!

Idag är det bara 2 dagar till jag fyller ett år äldre. Äntligen kan jag också börja säga att jag är 17, när dom andra snart fyller 18...suck.

Hur som helst, vaknade bara för en liten stund sedan. Gick och la mig tidigt igår så därför blev det inte direkt någon sovmorgon idag. Idag ska jag städa, plugga, träna och se tv ikväll. Det är jättetråkigt väder ute så man blir helst hemma, men till gymmet SKA jag!

Nu ska jag se vad där är för skoj på tv.

Skruva den som Beckham



Just nu på tv4! Den är både rolig och bra, se den!

Nu: körslaget

Har precis kommit innanför dörren. Vi gick både dit och hem så idag har jag fått min motion eftersom jag aldrig blev klar att åka iväg till gymet. Ska byta om till pyjamas nu och sätta mig och titta på "körslaget" och efter det blir det en film:)

Ha en fortsatt trevlig lördagskväll!

Mormor och Morfar

Nu ska jag, mamma, pappa och Zinga strax gå till Mormor och Morfar för att vara lite sociala. Var rätt längesen vi träffade dom så vi blir där antagligen till lite innan 20 för då börjar ju körslaget:)

Men först plugga lite, även om jag egentligen inte orkar, menmen, det är ett måste.

Vi hörs ikväll igen!


Sminkvideoblogg








Zinga 9 månader

Idag fyller min lilla bebis hela 9 månader. Det är helt sjukt hur snabbt tiden går. Det känns som igår när vi åkte iväg helt oplanerat och köpte henne i Lund, så rädd hon var då. Nu ligger hon här bredvid mig med sina bruna fina glittriga ögon och tittar.



Vad blir det för v-blogg?



Vad tror ni det blir för videoblogg idag? Den är nyss inspelad och dröjer någon timme till innan ni får hela.

GISSAGISSAGISSA!

Dagens jag


Jeans: Gina
Tröja: H&M

Till detta: Kofta och stor halsduk


Lördag

Godmorgon!

Idag känner jag mig utvilad för en gång skull och har inte haft någon bajshund inatt, hon låg nämligen under täcket största delen av natten. Fattar inte hur hon klarar det, med päls och allt, men har man köpt en myshund så har man.

Idag ska jag iväg och träna, det gjorde jag aldrig igår eftersom jag fick huvudvärk. Och ja, det är väl det som står på schemat. Plugga lite måste jag också göra.

Nu: Film!

Idol 2009

Vad tyckte ni om kvällens idol? Jag har inte direkt någon favorit i år, i alla fall inte än. Jag gillar Reza, Tove och Eddie mest men inte så att jag längtar efter att få höra dom sjunga. Vem var din favorit?

Nu tror jag att jag ska stänga ner datorn för idag. Ska ta bort sminket som är alldeles kladdigt och krypa ner i soffan och titta på en film tills jag ska sova, vilket säkert blir efter 10 minuter när jag startat filmen. Sån är jag..

Vi hörs imorgon, då är det lördag även om det känt som det hela dagen idag tycker jag.


Har ni...

09909cd69e02a8ccf213c50490115506.png

Kolla varifrån!

Har ni sett så mysig och trött bebis jag har:)


Svar på kommentarer

Postat av: Pernilla
Va kostade det?? :P
2009-10-09 @ 19:32:55

Sv: För nytt set kostade det 600 kr, men då ingår dekoration och allt. Påfyllning 400 kr. Har hört att hon ska vara riktigt bra:)


Postat av: Julia
Bor du långt utanför malmö? (:
2009-10-09 @ 15:02:14

Sv: Nej, jag bor bara 15-20 minuter utanför Malmö:)

Snabb cheesecake

Nu ska jag strax gå ner för att börja tillaga kvällens gottgott. Ikväll blir det en snabb cheesecake som Tina gjorde i måndags i hennes program. Får hoppas den blir lika god som den ser ut. Till detta blir det såklart "Idol" och sen film senare.

Ha en trevlig fredagskväll, nu ska jag plugga lite först.




V-blogg imorgon

Som ni märker har det inte kommit någon videoblogg idag. Jag har varit död hela em/kvällen. Sov någon timme innan till filmen och vaknade upp med halvt nackspärr pga ställningen jag sov i. Helt förvirrad var jag när jag vaknade och mår lite bättre nu efter ipren och mat. Jag har inte haft ork till att spela in en videoblogg, så ni får det imorgon ist.

Okej? Det blir väl bra? Bättre sent än aldrig:)


Dagens fråga


Dagens jag


Jeans: Gina
Linne under: Gina
Tunika: Gina

Till detta: Mina knähöga stövlar, min stora halsduk och svart kofta.

Dagens shopping


Svarta och gråa strumbyxor, 149 kr på H&M.


Svart kjol från H&M, 149 kr. Svår att fånga på bild..


Oversiza-kofta från Gina tricot, 199 kr. Även den är svår att fånga på bild.

Akut huvudvärk

Usch så ont i huvudet jag har nu. Helt plötsligt kom det, helskumt men inte kul. Har iaf precis gjort klart ett skolarbete men får fortsätta sen för nu måste jag vila.

Får se om jag orkar göra videobloggen senare, annars blir det imorgon:)

Hörs om ett tag, ska se film nu!


Naglar på måndag

Efter mycket om och men fick jag en tid hos en tjej här i Trelleborg, på måndag för att få fina naglar. Hon verkar seriös, trevlig och bryr sig om sina kunder. Hon hade även mycket dekorationer, målningar och olika färger på manikyren. Får hoppas jag trivs med dom på måndag:) 16.00 ska jag vara där, längtar redan!


Lite shopping blev det ändå

Har precis kommit hem och visst blev det lite shopping för min del också:) Vi åkte egentligen in till Malmö för att mamma skulle hitta skor, men det gjorde hon inte. Det ända vi gjorde var åt och kollade i affärer. Tillbaka till Trelleborg där jag hittade en kofta, strumpbyxor och en kjol (visar i videobloggen). Det är väl det som har hänt på denna fredagen. Just det, jag var ute med hundarna nyss också.

Nu ska jag ringa till tjejen som bygger naglar och hoppas på att hon svarar sen blir det inspelning av en videoblogg.


Malmö nästa

Mamma ville också in till Malmö så nu ska vi strax köra. Ska försöka hitta lite saker jag behöver så får vi se vad jag kommer hem med:)


Dagens låt



Alltså, lyssna på denna texten. ♥

Uppe med tuppen

Godmorgon!

Jag kan ju inte påstå att jag är utvilad och pigg. Jag har nämligen varit en liten mamma inatt. Zinga har på något konstigt sätt ätit något eller på något sätt blivit lös i magen. Ja, då kan ni tänka er vad jag gjort inatt. Först kl halv 2 och nu kl 7 sen sket jag i det, då gick jag upp.

Idag ska jag plugga lite, träna ikväll och ta det lugnt. Jag är jättesugen på att åka in till Malmö och handla, men tror inte det blir av. Vi får se:)


Godnatt

Godnatt alla söta läsare, vi hörs imorgon. Sov så gott för det ska jag göra.




Tv-kväll

Pyjamasen är på, sminket snart borta och P har fått rent i sin bur. Om ca 1 h börjar kvällens alla program, ska bli skönt att få sitta ner och äta lite gott, har ju varit igång hela dagen.

Ikväll på tv är det:

♥ Singing bee
♥ Mammas pojkar
♥ Inlåst
♥ Efterlyst (repris)

Jag är tveksam om det blir fler inlägg idag, möjligtvis något godnattinlägg eller så. Ska nog titta på film efter kvällens alla tv-program.




Hemma igen

Har precis kommit hem från stan. Jag bestämde mig för att lägga in lite mörkare slingor i mitt hår för att få en annan sorts färg och inte det vanliga tråkiga blonda. Om jag trivs i det, lägger jag kanske i mer och till slut kanske jag är svarthårig. Nej skämt och sido, men jag vill börja så smått för att inte bli allt för missnöjd.

Förhörde mig även om naglar, men min frisör visste inte om hon hade plats till det så istället fick jag ett annat nr till en duktig tjej men såklart svarar inte hon. Får testa imorgon igen.



Just det, jag handlade även en ny stor halsduk i stan. Jag har typ blivit kär i dom stora halsdukarna som är en stor, ni vet dom utan fransar och skit.


Den är gigantisk men hur snygg och skön som helst. 129 kr på H&M.



091008

Hej!

Jag har haft fullt upp hela dagen och har haft tillgång till dator först nu. Jag slutade redan kl 12 idag eftersom vår lärare skulle på möte, och istället fick vi en uppgift som jag och 2 andra satt och gjorde tillsammans i hela 3 h, helst sjukt men skönt att den är inlämnad nu. Så lite över 3 blev jag hämtad av mamma och pappa, då körde vi och handlade middag som vi precis har ätit.

Nu är det helg för mig, för vi är lediga imorgon också vilket är superskönt.

Strax ska jag ner till stan för att prata med min frisör och göra lite ärende, jag har börjat tveka till att bli brunett..jag är säker på att jag kommer ångra mig så jag får se. Kanske blir lite mörkare blond eller lägger i mörkare slingor. Vi får se.


Hörs imorgon

Nu är det sista pausen i "Grey´s anatomy" så jag tänkte skriva ett "godnatt-inlägg" till er. Så fort det är slut ska jag gå och lägga mig för imorgon är det skola igen. Börjar kl 8 och slutar kl 2. Torsdagar och fredagar brukar gå riktigt snabbt, så jag får hoppas att det gör det imorgon också.

Vi hörs efter kl 2 imorgon då:) Kram och godnatt (när det är din tur).


Jag har hittat det



Ser ni hennes hårfärg längst upp, i överhåret, precis sån färg vill jag ha. Skulle jag inte passa i det?

Okej, just nu är det ganska mycket prat om mitt hår, men så är det när det ska hända förändringar, hihi.

Hemma igen

Det blev lite mer än 1 h på gymet, det var ju så skönt men till slut hade jag gått igenom alla maskinerna så då åkte jag hem. Varför är det alltid som skönast när man egentligen inte vill träna? Antagligen bara för att man känner sig stolt för att man verkligen gick dit, och så kände jag idag. Jag tvekade hela dagen men tog mig själv i kragen, och nu har jag förbränt lite så det skadar inte:)



Nu ska jag lägga fram kläder till imorgon sen väntar duschen (igen) för sen börjar ju kvällens alla tv-program!

Pluggat

Har precis gjort klart ytterligare en uppgift när det gäller inlämningen vi har nästa vecka. Trodde den uppgiften skulle vara svårare, men det var ganska lätt att hitta och tur är väl det för det har känt som vi har stått stilla ganska länge. Men, vi får se hur det blir i slutet:)

Nu ska jag strax byta om för att åka upp till gymet och träna 1 h. Detta är typ den sämsta tiden att träna på då det är proppfullt med folk, men jag får hoppas jag får plats, för det suger verkligen att stå och vänta på en maskin man vill ha och ta en annan bara för att.

Aja, ni får veta hur det var när jag kommer hem igen:)


Svar på kommentar

Postat av:
man tar bara en spruta har dom kommit fram till nu.
2009-10-07 @ 15:42:03

Sv: Okej, det var inte den informationen vi har fått. Där stod att man ska ta två sprutor med vaccin med minst 3 veckors mellanrum.

Jag har hur som helst kommit fram till att jag INTE vill bli vaccinerad mot detta. Jag vill inte ta risker.

Äntligen...

...orkade jag gå och göra mig i ordning. Kände mig allt annat än fräsch innan och nu är pyjamasen borta också. Senare ska jag iväg till gymet och träna en timme, men det får bli ikväll för nu måste jag göra lite skolarbete, har inlämning om 1 vecka, blää på det!



Ja.. jag har lite smink idag, orkar inte mer haha:P

Ska jag eller ska jag inte?

I måndags fick vi hem en blankett angående vaccinet mot svininfluensan. Den ska vara inne imorgon om man vill ha den eller inte. Alltså jag vet inte.. Jag och sprutor går inte ihop och jag vill helst veta vad det finns för biverkningar innan jag sprutar in något i min kropp. Det finns alltså inget skrivet vad biverkningarna är eftersom dom inte hunnit testa det. Så frågan är, ska jag ta dom två sprutorna som det är eller strunta i det? Man har ju faktiskt hört att det är som en vanlig influensa och det är bara sjuka dom reagerar och dör eftersom dom troligen hade dött av en vanlig förkylning i alla fall.

Det är ett svårt val, men det lutar åt att jag inte tar det just för att jag inte vet hur min kropp reagerar, man blir kanske jättesjuk och vem vill bli det?


JAG SKA BLI BRUNETT!

Efter jag skrev inlägget nedan ringde jag till min frisör och bokade tid. Jag hade redan en tid inbokad nästa lördag för botten och klippning, men nu ska jag i stället bli lite åt det bruna hållet och klippa mig:) Ska bli så kul att göra en förändring. Om det blir bra eller inte, det får vi se då.



Denna bruna var fin, fast lite lite ljusare. Det hade nog blivit snyggt:)

Dessutom frågade jag om påbyggda naglar. Ni trogna läsare vet ju att jag byggde naglar innan jag började på HR programmet och även under sommaren, men nu har jag blivit sugen igen. Hon jag gick hos som nu är min frisör slutade med att bygga naglar för att en ny kom dit (hon som byggde på mig i somras) men hon var jag aldrig nöjd med. Hon slarvade och var otrevlig, så kanske kanske kan min frisör gå med på att bygga på mig:) Hoppas!

Blivande jobb?

För en stund sedan ringde jag och förhörde mig om ett jobb här i Trelleborg. Jag har länge velat ha ett extrajobb på kvällar och helger, men som inte är så intensivt som Mcdonalds var. Där trivdes jag inte överhuvudtaget.

Killen som äger det verkade jättepositiv, men jag skulle ringa tillbaka den första veckan i november eftersom dom hade mycket att göra nu i Oktober. Då håller jag alla tummar att jag får jobbet. Skulle vara superskönt att jobba några timmar några dagar och få ihop en liten extra slant var månad.


Jag brunett?

Sen jag såg Blondinbella färgade sitt hår mörkbrunt har jag och blivit riktigt sugen på det. Jag har alltid haft blont hår och med åren tröttnar man lite, man vill testa något nytt. Om jag nu skulle färga mitt hår, skulle det inte vara så mörkt som Blondinbella, i alla fall inte i första taget.

Så, vad tycker ni? Blond eller brunett?


091007

Godmorgon!

Vaknade för en stund sedan och idag mår jag mycket bättre. Det var bra att jag stannade hemma idag så jag kunde sova ut. Vi hade ju som sagt bara en lektion nu på morgonen och jag är glad att jag stannade hemma för ute är det inte precis det finaste vädret. Buuh vad kallt det ser ut!

Idag ska jag som jag skrev igår, plugga, rensa i garderoben, iväg och träna och kolla på tv ikväll.

Vi hörs under dagen, ska kolla lite på tv nu:)

Trött som jag vet inte vad

Ögonen faller snart ihop så jag ska stänga av datorn nu, vet inte om jag ska vara uppe en stund till eller gå och läsa. Får se vad jag orkar.



Imorgon ska jag inte till skolan, har bara danska på morgonen och jag har fortfarande ont i magen så jag hoppar den. Har bara varit borta en gång innan så jag missar inte allt för mycket.

Imorgon har jag massa saker att göra, eller ja, massa och massa. Jag ska plugga, rensa i vår garderob(alla mina skor ligger i en hög), träna och kolla på tv på kvällen. Det var nog en sak till jag skulle göra, men mitt minne är som en 90-åring idag när jag bara fått 4,5 h sömn..inte kul.

Vi hörs imorgon:) Kram!

Stolta jag

Gud vad nöjd jag är med min bloggdesign. Inte för att skryta direkt, men det är den första bloggdesignen jag gör och den blev faktiskt bra :) Det ända jag inte får rätt på är texten här bredvid med info om mig själv, som jag vill ha i ARIAL. Jag hatar nämligen times new roman eller vad den heter, den är så fuuuul, men jag får inte rätt på det. Det vill inte ändras, vet inte vad som är felet.

Har precis ätit middag och har just nu P ute. Ska snart följa med Mamma och Pappa och handla lite och sen blir det väl till att ta det lugnt. Är så trött och har fortfarande ont i magen, men just nu är det i alla fall bättre.


Beroende framkallande



Dessa är dom godaste som finns i läkerol väg. Jag har ätit ett paket på 2 dagar och nu är jag lite deppig för den är slut. Buuuhu.

Man blir verkligen beroende!!

Ny bloggdesign

Puh, har suttit nu i några timmar och gjort om min bloggdesign. Vad tycks?:) Jag har fortfarande lite kvar att göra, men det får jag ta lite då och då. Jag och säkert flera av er hade tröttnat på den förra så denna är lite mer "mogen" om man jämför med den andra, som var lite barnslig.



Hiss eller diss?

Dagens fråga




De´ ä kanon..



Det fick bli denna filmen istället. En samling med Robert Gustafssons senaste uppträde. I mellan åt ganska tråkig men han är sjuk i mellan åt.

Har precis fått i mig lite mat och börjar må lite bättre. Men är fortfarande nästan medvetslös pga dom få timmarna jag sov inatt.


Snabb cheesecake



Antal portioner:
4

Ingredienser:

2 dl crème fraiche
2 dl Philadelphiaost, 200 g
3 tsk vaniljsocker med riktig vanilj
1 st citron, rivet skal samt saft från ½ citron
8 st digestivekex
2 st passionsfrukt

Gör så här:

Vispa creme fraichen och philadelphiaosten, smaksätt med socker och citron. Krossa digestivekexen. Varva kexsmulor och citroncremen i glas, toppa med passionsfrukten.

 


Mår inte bra..

Hej bloggen och alla söta läsare!

Jag har sovit jättedåligt inatt så imorse var jag som ett spöke. Men orkade mig iväg till skolan för att ha psykologi eftersom jag var tvungen att anteckna saker vi ska ha prov på nästa vecka. Sen hämtade pappa mig.

Mår fortfarande inte bra, har jätteont i magen och ska strax vila lite med en film. Som tur är missar jag bara två lektioner som är idrott och engelska, och det är inte hela världen.

Nu ska jag bänka mig i soffan och kolla på en film, tror att det blir denna:


Godnatt

Nu är det sista pausen i "Svenska hollywoodfruar" så jag passar på att säga godnatt till er. Ska gå och lägga mig och läsa den nya "Veckorevyn" så fort det är slut.



Börjar kl 8 imorgon och slutar 14.20, men ska nog hem på lunchen eftersom jag inte ska vara med på idrotten. Har haft ont i magen nu ikväll så jag hoppar det.

Vi hörs imorgon:)

Kvällen

Ikväll har jag inte gjort allt för mycket. Har nästan bara suttit vid datorn och tagit det lugnt. Men nu är pyjamasen på och sminket är borta. Nu ska jag ner och kolla på tv tills jag ska sova.

Har för tillfället bloggtorka som ni märker och som jag skrev innan, det blir säkert bättre senare i veckan:)


Tinas cookalong (stavning) står på schemat nu!


Sen fuuuuuula Anka!

MUMS



Kladdkaka med krossadchoklad glass, ojojoj vad onyttigt!

Kärleksbrev till er


Fötternas älsklingar





High boot
High boot
Nelly  Shoes - Barcelona
Nelly  Shoes - Pune
Nelly  Shoes - Ankara
Nelly  Shoes - Costa Rica
Såklart alla med klack!

Dagens låt



Jag hade INTE tackat nej till att ha hennes röst. Underbart!

091005

Hej på er!

Ny vecka och nya tag, brukar man ju säga. Fast denna veckan har jag knappt något inbokat så det blir en lugn vecka vilket jag gillar.

Har varit en ganska dryg dag idag i skolan även om vi bara gick till 12.30, men hade först alkoholhantering i 2,5 h med massa redovisningar och sånt. Men nu är det i alla fall över.

Slutade som sagt 12.30 idag, var hemma en stund och sen körde jag och pappa iväg och postade paket och handlade fika till mig som jag nyss åt.

Nu ska jag fixa lite här hemma, see you!




Bloggdesign?

Har suttit nu en bra stund och varit inne på en massa bloggar för att försöka hitta någon billig eller ev gratis som vill göra en bloggdesign till mig. Jag har haft denna ganska länge och jag har tröttnat på den. Både på den rosa färgen och på bilderna. Jag vill ha en stor header och en bred blogg, så jag kan ha stora bilder, det gillar jag. Aja, jag får väl se om jag hittar någon. Är du bra på designer? Skicka så fall ett mail till mig, [email protected]



Nu ska jag dock stänga av datorn för idag. Är ganska trött och har inget speciellt att göra. Imorgon börjar jag kl 8 och slutar 12.35, så det är inte så lång dag.

Vi hörs då, kram!


Kvällen

Min Kusin är här på besök idag, så jag har bara tagit det lugnt ikväll. Har precis kollat på "Efterlyst" som jag spelade in i veckan.

Nu ska jag dock hoppa in i duschen för kl 20 är det "ensam mamma söker", det är ju ett måste var söndag:)



Imorgon är det måndag igeeeeen, veckorna bara flyger iväg men det gillar vi för det är bara 3 veckor kvar till höstlovet, oj vad jag ska sova då!

Nej just det, duschen var det ja.


Sakerna jag köpte


Såhär ser akvariumet ut nu.


Den nya termometern och yngelkaret. Detta är ett kar för små fiskar, för dig som inte visste:)


Dom nya fiskarna, den svarta och den vita.


Den nya coola växten. Nästan neonrosa blad, hur coolt??

Det var det, snyggt va?:)

Wooolla



Minns ni denna lampan jag pratade om i videobloggen i fredags? Innan idag fixade pappa den, bytte sladd och satte dit en lampa. Supermysig är den tycker jag. Nu står den snyggt på min lilla avlastningshylla.

Tänk att man kan använda en så pass gammal lampa även idag. Sjukt egentligen men kul!

Ballongmolly

Nu är vi hemma från stan, eller kom hem för en stund sedan men jag har fixat med akvariumet som har fått lite ny inredning. Det är mycket snack om fiskar och blablabla men det är ju det jag gör om dagarna, så ni får snällt stå ut:)

I stan köpte jag 2 ballongmolly som då är fiskar, ett yngelkar, en ny växt och termometer så sakta men säkert börjar det bli färdigt i det nya stora akvariumet.



Coola va? Jag köpte en i vit och en svart.

Nu ska vi strax äta middag sen blir det plugg. Vad hittar ni på med?


Stan

Äntligen är jag klar. Var drygt att städa idag, men nu är jag i alla fall klar och har precis gjort mig i ordning. Ska strax åka iväg till stan för att göra ärende. Lämna tillbaka en tröja, väga paket, djuraffären, mormor och morfar och handla middag antar jag.

Vi hörs när jag kommer hem igen. Har bloggtorka idag så förvänta er inte för mycket idag..


Jag just nu, haha.


Godmorgon världen

Godmorgon!

Här sitter jag nyvaken och jag och Zinga har precis vaknat. Jag har vaknat ett antal gånger inatt av den jäkla stormen som fortfarande är kvar, helt sjukt hur mycket det kan blåsa. Men hur jag inte ska gå ut så himla mycket idag.

Nu på fm ska jag städa, tvätta och ja, you name it. Det jag gör var söndag. Senare ska jag ner till stan med pappa för att handla lite saker till akvariumet såsom yngelkar, kanske en till växt, termometer och kanske fiskar. Jag får se vad där är:)




Jag ger upp

Nu ger jag upp. När man loggat in på facebook 5 gånger och det är fortfarande ingen ny händelse, är det nog dags att tacka för sig och gå och lägga sig? Eller vad säger ni? Ja, det vet ju inte jag. Jag antar att ni också tycker det.

Så vi hörs imorgon istället. Ska plugga och ner till stan då och handla saker till akvariumet.

Sov gott, för det ska jag göra!:)


Trååååk

Uttråkad en lördag kväll? Hur kul är det? Men jag har inte något att göra. Orkar inte starta en film, inget kul på datorn, dött på mobilen och vädret är skit, inte för att jag ska ut och lägga mig att sola men ändå. Är man en barnunge om man går och lägger sig nu? Nej det ska jag fasiken inte göra.



Vad tycker ni jag ska göra? Kom med något förslag. Vad gör ni själva denna lördag?

Körslaget

Någon mer än jag som sitter och tittar på "Körslaget". Det är faktiskt riktigt bra eftersom jag älskar musik.

Mamsen och Papsen kom hem ganska snabbt igen, så då var det slut på det lugna. Nej skämt och sido, vi har precis ätit kladdkakan och den var god. Dock lite för torr, älskar när den är så där riktigt chokladkladdig. Muuuums.

Nu har Andreas sjungit första låten och det lät bra :) Nu ska jag fortsätta titta på dom andra, ska bli kul att se hur Caroline af ugglas gör det, för det är ändå hon som kommit på allting.




Hemmafru?

Jag har hunnit med väldigt mycket sen jag skrev sist. Efter jag hade plockat upp allt som varit med i akvariumet osv gick jag ut med hundarna i den otroliga stormen. Inget kul alls, men jag hann i alla fall hem innan det började regna.

Jag har varit sugen på kladdkaka ett bra tag, och idag fick det bli en. In med hundarna snabbt och sen cyklade jag iväg till Konsum och handlade lite ingredienser och nu är den klar.



Ganska skönt att vara ensam någon timme ibland, då får man liksom en inblick om hur det skulle vara om jag bodde själv, då man får göra allt själv, och det trivs jag med.

Mitt nya akvarium

Hej!

Jag har haft fullt upp hela dagen så det är först nu jag kan skriva till er. Jag och mamma var som sagt i Malmö innan med Mormor och Morfar. Vi hade fått reda på att "Hornbach" skulle ha billiga akvarium så vi körde dit. Men dom som var billiga var ungefär det jag redan har, dock utan glasskiva och lampa. Bara ett helt vanligt.

Istället kom jag hem med detta:



Det är på 54 liter och det andra var ungefär 45 så det är något större. Jag köpte ett paket med tanke på att jag inte gillade den förra pumpen, och här sitter pumpen och doppvärmaren i samma.

Så jag har hållt på att fylla det nu i någon timme. Vet ni vad jag hittade när jag gjorde rent bland stenarna?


2 små små yngel. Troligen är det från guppyhonan för hon har varit väldigt tjock på den senaste tiden. Får hoppas dom överlever.

Nu ska jag bara ta det lugnt. Det är storm och höst ute så jag och hundarna ska bara mysa. Jag bestämde mig för att inte följa med till kalaset, så nu är jag ensam hemma:) Niiiiiice!

Malmö

Min snälla Morfar ställde upp för att köra mig till Malmö. Jag kan inte ha akvariumet så så jag ska köpa ett nytt, med ny pump osv.

Nu har jag precis gjort mig i ordning till höga toner av Beyonce och Celine dion. Nu väntar jag bara på att Morfar ska höra av sig så vi kan köra:)


091003

Godmorgon!

Känns som man är uppe i ottan med tanke på hur tråkigt och mörkt det är ute. Regnet öser ner och det är allt annat än kul väder. Men jag tycker faktiskt det är mysigt, jag är inte den som alltid vill ha värme och sol. Ibland kan det gärna regna också.

Blev väckt av Zinga för 30 minuter sen och ska strax äta frukost och titta på tv.

Idag ska jag inte göra så mycket, orkar inte ner till stan som jag sa igår. Ikväll är det öppet hus för min farbror som fyllde 50 för någon vecka sen. Men jag vet fortfarande inte om jag ska följa med. Hade varit skönt att vara ensam hemma eftersom jag ALDRIG är det annars.

Sov så gott

Nu slockar snart mina ögon så jag ska krypa ner i sängen och läsa min nya bok som jag fick idag.

Vi hörs imorgon, kram och sov gott!


Idol

Någon mer än jag som tittade på idol? Ja självklart var det det. Jag har fortfarande inte direkt någon favorit förutom Erik såklart, han är så himla bra men det är inte så att jag verkligen vill att han ska gå vidare, men det kommer kanske:)



Mitt akvarium....suck. Jag sa i v-bloggen innan att det var lite fuktigt och nu är det blött på högra sidan av handduken. Jag vettifan vad jag ska göra alltså. Jag vill inte lämna tillbaka fiskarna. Aja, får åka ner till stan imorgon och höra med djuraffären om dom har något förslag. Sprickan måste ha varit där länge, för om det kommer så pass mycket vatten har det inte bildats på någon dag eller så...skumt.

Nu ska i alla fall jag och pappa ut och köra, hämta upp mamma och kolla på busar i stan:)

En timmes träning gör mycket

Det var nog den bästa träningstimmen jag varit med om. Det var bara 5 personer på gymet och man behövde inte stå och vänta på just den maskinen man ville ha. Jag känner mig som en helt ny människa. Att gå och träna en fredag ska jag absolut göra fler gånger.

När jag kom ut från dörren slog kylan emot mig, men det var en mysig känsla, precis som när det är vinter. Det har börjat skymma och folk har dragit sig in i värmen. När jag cyklade hem såg jag alla familjer som satt och åt middag och som pratade om veckan som varit. Det är mysfaktor på hög nivå tycker jag.

Nu ska jag sluta vara poetisk ;P Men jag ville bara förmedla en sån härlig känsla, jag överdriver verkligen inte. Vet inte vad det är med mig, var kanske något blandat med mitt vatten haha?



Nu ska jag fixa lite här hemma sen väntar duschen och idol 20.00.

Gymet

Nu ska jag byta om till träningskläder för att sticka upp till gymet och träna i 1 h, håller alla tummar på att där inte är överfullt som där brukar vara vid denna tiden, men det är ju ändå fredag så.





Vi hörs när jag kommer hem igen.

"Som jag vill vara"

Idag kom min älskade bok "som jag vill vara" i brevlådan. Jag har varit lite handikappad när jag läste ur min andra bok "syskonkärlek" så jag får hoppas att denna är lika bra :)


38 kr kostade den på BOKUS, riktigt billigt tycker jag.

Videoblogg


Dagens klädsel


Jeans: Cubus
Tröja: Gina
Halsduk: Gina


091002

Hej bloggen!

Jag har haft fullt upp hela dagen, men nu är jag hemma och v-bloggen är inspelad, den är på g. Jag berättar allt om min dag i videobloggen, så kika in om en stund:)


Godnatt

Det var tänkt att jag skulle titta på "efterlyst" som går på repris nu, men ögonen faller snart ihop så det fick bli inspelning på det med. Ska bli skönt att krypa ner i sängen nu. Har tittat på Idol innan och efter det blev det det nya programmet "inlåst" som handlar om ungdomar som är kriminella som är i ett fängelse för att se hur det är för att få andra tankar och att inte hamna där. Faktiskt riktigt intressant.

Nu ska jag som sagt krypa ner till min bebis. Imorgon börjar jag 8.15 och slutar 10.30, då ska jag till mormor och morfar och äta lunch. När jag kommer hem igen ska jag träna, men allt tar vi imorgon:) Kram och godnatt.

Ps. Fortsätt gissa på dagens fråga, det är långt ifrån 500 som Daniel gissade på:) ds.

Dagens man

Har precis kollat på "dagens man" som började igår, men eftersom det var så mycket på tv igår spelade jag in det istället. Var det någon mer som såg det? Det är faktiskt ganska löjligt, att tjejerna ska klicka bort killen eller inte. Menmen, nu har jag iaf sett det, får se om jag fortsätter att följa det.



Annars har jag bara tagit det lugnt idag. Pluggade lite innan, gjorde 2 läxor så nu har jag inte så himla mycket kvar innan höstlovet. Fast man ska aldrig säga aldrig, det kan komma mer.

Nu ska jag gå och duscha, sen blir det idol:) Tjejerna idag då!

Torsdagens fråga




Dagens jag


Jeans: Gina
Tröja: H&M
Kofta: Gina


Dagens jag


Jeans: Gina
Tröja: H&M
Kofta: Gina


Han vinner idol



Fy fan vad bra han är. Jag skulle göra vad som helst för att ha hans röst.

Is it true?


Mys på hög nivå


Så här ser det ganska ofta ut hos oss. Jag sitter vid datorn och Zinga kommer smygandes och sätter sig i mitt knä precis som här ska jag sitta och titta. Haha sötis:)


Hööööööööst

Hej!

Idag är det verkligen höst ute. Imorse när jag gick upp och tittade ut var det blåsigt och mörkt. Det har förändrats bara så? Jätteskumt, från en natt till en annan. Idag tog jag i alla fall fram min höstjacka från förra året, stövlar, vantar och halsduk. Det var absolut ett måste.

Slutade halv 2 idag, läraren var snäll och släppte oss tidigare för vi var duktiga att redovisade, haha vadå lite fjäsk? Ja som sagt hade vi redovisning idag, och det gick bra för min del. Skönt att det är över nu.

Nu ska jag plugga, orkar inte göra så mycket i helgen.


RSS 2.0