Loppis imorgon

Ikväll har jag myst runt i min onepiece och ätit lite gott framför friidrotten som visades på tv tidigare ikväll. Sen har jag dessutom varit taxi ikväll så lite har jag haft att göra ändå.

Nu ska jag fixa lite här på datorn sen lägga mig i tid. Imorgon ska jag nämligen på loppis och en runda i stan :)


Fredag

Hej!

Jag har haft en sjuklig huvudvärk sen jag slutade 12.30 så jag har inte orkat uppdaterat förrän nu. Har druckit både redbull och tagit ipren men inte ens det hjälpte. Men nu efter lite sömn känns det bättre.

Har nyss varit och handlat lite gott inför kvällen, och nu håller jag på att passa maten. Annars ser min fredag lugn ut (som vanligt). Kommer det något bra på tv idag förresten?




23.00

Då ligger jag här i sängen igen. Dom 4 timmarna på jobbet var lätta att ta sig igenom och tiden gick snabbt så det var bra.

Nu har jag precis gjort klar mig för sängen eftersom jag ska upp och jobba imorgon bitti igen, så jag ska strax sova.

Vi hörs imorgon igen! Godnatt!

Ta vara på dagen

Idag börjar jag inte jobba förrän kl 18 så jag har tagit vara på dagen genom att sovit länge, ätit god frukost, haft mormor och morfar på besök, handlat med mamma och nu har jag precis hjälpt mamma lite med maten.

Nu ska jag packa ner lite saker jobb och sen äta middag sen får jag köra iväg. Jobbar 4 timmar så det blir en lagom kväll. Hade ändå bara suttit vid datorn eller tvn ändå så varför inte tjäna lite pengar i regnet? :)


Passande bild till dagens väder, men jag klagar inte i alla fall som alla andra gör. Regn skadar inte!

Hemma igen

Hemma från ännu en jobbdag. Det har varit mycket att göra och varmt så just nu värker hela min kropp, från huvudet till benen så det är skönt att ligga här i sängen nu.

Tänkte läsa igenom lite bloggar och kanske titta på en film. Har sovmorgon imorgon igen, skönt!


Dags för jobb

Sådär, nu har jag fått på mig lite smink och slappa kläder. Tänkte bara uppdatera lite här först innan jag vandrar iväg till jobbet. Jobbar till stängning idag så det blir en kväll på jobb.


Min lunch tidigare idag!

Vi hörs ikväll!

Städa städa

Hej på er!

Idag steg jag upp redan kl 9 för att hinna med allt jag måste göra innan jag börjar jobba kl 3. Varför stiger man inte upp tidigt var dag egentligen? Man hinner ju så mycket mer på en dag och man sover inte bort hela dagen. Okej, det är jätteskönt att sova länge men desto skönare är det att ha gjort allt viktigt nu när klockan är 12.

Efter frukosten gjorde jag mig i ordning lite snabbt och åkte ner till stan för att göra lite ärende och nyss städade jag. Nu ska jag bara sitta här vid datorn en stund tills det är dags att fixa sig inför jobbet.


Nyttigt och gott

Nu ikväll har jag mest tittat på tv och för att inte förstöra träningens skull och allt det där så åt jag blåbär med turkisk yoghurt istället för en massa socker. Nyttigt och väldigt gott!


Om man inte gillar blåbär kan man ha den turkiska yoghurten tillsammans med nötter och honung för er som gillar nötter. Jag föredrar såfall bara honung, eller i detta fallet bara blåbär.

Måndag

Halloj!

Igår var jag upptagen med jobb och sen tvättade jag, så bloggen fick komma åt sidan. Idag har jag jobbat till 11.45 och sen varit på lunch hos mormor och morfar. Tog nyss en promenad till affären där jag handlade hem lite saker jag saknat här hemma. Hatar att inte ha något hemma på morgonen när jag vill äta frukost.

Nu ska jag byta om till träningskläder och köra ner och träna. Har kommit ifrån mina träningsrutiner helt, men jag får skylla på jobbet, för det tar faktiskt mycket tid. Men hellre tjäna pengar :)


Haha, en bild från när jag busade med Zinga för någon dag sedan.

En dag i secondhand

Idag har jag varit i Malmö på en secondhand runda med Mamma. Jag hittade faktiskt det jag sökte och gud vad det är kul att titta på allt gammalt. Jag kan se hur min lägenhet kommer se ut i framtiden. Retro blandat med IKEA, det blir nog snyggt!


Massa massa saker!


Efter några affärer var det dags för ett litet matstopp och det fick bli på Mcd.


Och detta var det jag fyndade! Har ett tag letat efter dessa burkarna och idag fann jag dom i en liten och jättefin secondhand butik med massor av saker. Hade lätt kunnat köpa hur mycket som helst om det inte var så dyrt. Dessa kommer stå fint i min lägenhet!


Och en liten gammaldags plånbok


Och dessa fick jag av min mormor häromdagen. Har varit ute efter den bruna och den röda serien. Ibland har man tur alltså!

Nu ska jag sätta ihop en pall jag köpte på IKEA. Ja där hann jag också vara...och på media markt där jag köpte en kaffemaskin. Underbara lördag!

Secondhand

Nu har jag skrivit ut lite papper på ställen jag vill åka till imorgon. Jag har kommit in i ett secondhand beroende så imorgon ska jag åka runt till en massa butiker och förhoppningsvis fynda!

Vi hörs imorgon igen! Godnatt!

Fred?

Har precis läst om attackerna i Norge och jag är chockad! Har folk inget vett i huvudet mer, och vet folk inte vad fred är nu för tiden? Hoppas barnen på ön kommer hem snart!

Hur som helst. Det har varit en lugn kväll för min del. Bakade chokladbollar innan som jag åt framför friidrotten samtidigt som jag busade med Zinga.

Nu ska jag titta på film och sen blir det sängen. Ska upp någorlunda tidigt imorgon för att åka till Malmö!


Fredag

Ja då var det fredag igen, och jag har redan gjort dagens alla måsten. Var först och lämnade min bil imorse för reperation och efter det jobbade jag mellan 8.30-12.30 och nu har jag precis varit och hämtat bilen igen och handlat mat.

Nu vet jag inte vad jag ska göra. Ute är det grått och trist. Typiskt när jag vill ut och gå, äh, det blir kanske en runda ändå.

Vad hittar ni på med idag?


Godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig, för imorgon är det dags för jobb igen. Ska lämna min bil också innan jobb och sen jobbar jag till 12.30, så vi hörs efter det.

Godnatt!

Svar på kommentar

Frida om Dagen:
Vad kostade väskan från HM? :) Kan du inte visa upp allt du köpte i ullared? Älskar att titta på sånt :D

Svar: Väskan från H&M kostade 50 kr :)

Dagen

Nu är jag hemma igen. Det har spöregnat hela dagen så det är skönt att ha tak över huvudet nu. Satt hos frisören i två timmar och sen var jag hos mormor och morfar en stund och sen åt jag middag i stan.

Här är lite saker jag kom hem med idag:


Nytt halsband till Zinga


"Mobilväska" från H&M


Slappa haremsbyxor från H&M

Torsdag

Hej!

Orkade aldrig uppdatera igår efter jobb, men det gick bra att jobba som alltid. Idag sov jag till kl 10 och har sen dess bara varit ute med hundarna, ätit frukost och nyss busat lite med hundarna.

Ska strax göra mig i ordning för att åka ner till stan och göra lite ärende och sen kl 14 ska jag vara hos frisören för att fixa håret och färga ögonfransarna. Det är det som står på mitt schema idag!

Jobboutfit



Ungefär såhär ser jag ut varje dag när jag jobbar. Jag går till jobb, bytar om till jobbkläder och går hem när ingen ser. Känns inte så kul att "klä upp" sig då. Tar första bästa helt enkelt!

Short från H&M, tröja från Gina.

Nu ska jag äta lite, gå ut med hundarna och sen gå till jobb. Jobbar till ikväll så vi hörs ikväll!

Tvärtom-årstid-sjukdom

Jag börjar tro att jag lider av någon sjukdom. Var gång det är sommar vill jag har höst och vinter. Var gång det är vinter vill jag ha sommar. Vad är det för fel?! Kan man inte bara njuta av nuet? Nehepp, inte jag. Jag har redan börjat tjata om julen, snön, julsaker osv. Jag är otrolig och jag förstår att folket i min närhet blir trötta och deprimerade, för vem vill egentligen ha vinter? Det är mörkt och kallt och allt är grått och trist, men jag ser såklart fram emot julen och snön. Resten skiter jag i. Hade julen varit under sommaren hade jag velat ha sommar alltid.

Det sämsta med att ha bloggat så pass länge som jag har är att man kan tittat tillbaka flera år. När jag blir "julsugen" tittar jag bara tillbaka i bloggen och stillar abstinensen, bra va? Så slipper min omgivning höra mina rop på julen.

Snälla säg att jag INTE är ensam om detta.... (Hehe), visst vill ni också ha jul? :)

Förresten..jag hoppar verkligen jag jobbar i en butik till julen så jag kan förmedla känslan jag har under julen till alla. Se alla julgalna shoppare på stan eller handlandes av mat. Åh vad kul det skulle vara!


Åhh, visst ser det mysigt ut??


Snöööööö!

Okej..jag ska sluta nu, jag har insett att jag inte är normal.....suck...

Mumstips



Detta goda och någorlunda nyttiga åt jag framför "allsång på skansen" igår. Glaset med hallon får mig att minnas när jag var liten och umgicks med två tjejer som var några år äldre än mig, och bodde i Polen. Deras mormor hade alltid hallon hemma från deras koloni och nästan var gång jag var när fick jag just mosad hallon med socker på. Mums!!

Bilder från gårdagen

Godmorgon!

Nu har jag fått sova ut efter den dryga dagen igår, men gud vad kul det var ändå. Här kommer lite bilder, fotade inte jättemycket så ni får se det lilla jag har.




Som vanligt blev det en vagn full, som dock inte kostade så mycket!


En hel del folk! Efter vi hade shoppat färdigt tog vi en runda utanför också. Handlade dock bara god frukt!


Denna löpjackan var en av sakerna jag kom hem med. Perfekt att ha till hösten när det blir lite kallare!


ULLARED

Jag har varit i ULLARED hela dagen med mamma och nu är jag dödstrött, därav den dåliga uppdateringen. Har varit uppe sen 04.15 och gått oavbrutet i 7 h så min kropp behöver sömn.

Visar bilder och lite annat skoj imorgon :) Godnatt!


?

Vad har ni gjort idag? Själv har jag gjort lite ärende i stan med mamma sen handlat lite middag och lagat den sen också. Nu har jag suttit vid datorn ett tag för att smälta maten, och nu tänkte jag gå och byta om till träningskläder. Tänkte åka ner och träna lite styrka och kondition innan programmen på tv:n drar igång. Måste dessutom lägga mig tidigt idag för imorgon väntas roligheter :)

Förresten..är min blogg värd att läsa fortfarande? Märker att det är helt dött på kommentarsfronten och jag märker själv att jag inte skriver så värst roligt heller. Dags att lägga av kanske?




Måndagsmorgon

Godmorgon!

Nu är jag tillbaka igen för lite uppdatering. Jag har varken haft tid eller ork till att uppdatera då jag har jobbat och pysslat med annat, men nu kände jag det var dags.

Vaknade nyss, trots att jag satte klockan på 9.30. Sånt är väl skönt? Nu tänkte jag i alla fall ta på mig och ta en morgonpromenad till affären och handla lite frukost. Mormor och morfar kommer på frukost, efter deras semester!


Lugn dag

Sov 2 h innan, men vaknade upp med mer huvudvärk men efter en ipren blev det bättre. Sen dess har jag bara tittat på film och tv. En lugn kväll med andra ord.

Nu ska jag alldeles strax krypa ner i sängen, dags att jobba imorgon igen!

Vi hörs imorgon igen, då är det fredag..igen!

Seg dag

Hej!

Idag är jag riktigt trött och riktigt seg. Har sovit alldeles för lite, har huvudvärk och var uppe tidigt imorse. Men jag har hunnit med att jobba några timmar, från 07.45-12.30 och efter det tagit en fika i stan med mamma och gjort lite ärende.

Nu ska jag läsa bloggar sen sova en stund. Hatar att vara såhär seg men det beror väl på vädret också. Blir en hemmakväll med naturgodis och kanelgifflar :)


Hemma igen

Hemma från jobbet för en stund sedan. Dagen gick faktiskt sjukt snabbt så det var skönt. Tiden 15-22 är ibland dryg.

Nu har jag precis tagit på mig pyjamas och gjort mig klar för sängen. Tänkte bara varva ner här i sängen med datorn innan jag lägger mig. Klockan ringer 06.30 imorgon.

Vi hörs imorgon em, ska ner till stan efter jobb imorgon också :)

Work

Nu har jag gjort mig i ordning och ska alldeles strax gå iväg till jobb. Ska bara plocka undan lite här så jag slipper det ikväll, eftersom jag ska upp och jobba imorgon bitti igen.

Vi hörs ikväll!


Onsdag

Godmorgon!

Sov ut till kl 10 idag, tog en promenad med hundarna och nu har jag precis ätit en lång frukost och plockat undan lite i huset. Är ensam hemma idag så då är det perfekt att plocka undan och greja lite för sig själv.

Ute är det tråkigt väder, men jag gillar när det är lite kallare och regnigt ibland. Helst om man ska jobba, haha. Börjar kl 15 idag så innan det ska jag bara ta det lugnt. Njuta av lugnet och ledigheten nu på förmiddagen!


En sak som är säker är i alla fall att Zinga älskar sol och hatar regn ;)

Tisdag

Hej!

Hemma från en fullspäckad dag i både stan och IKEA. Började imorse med att följa med mamma till frisören samtidigt som jag delade ut lite CV. Sen efter det mötte jag upp Belinda och då åkte vi till IKEA och Vellingeblomman.

Nu har jag precis kommit hem från stan igen. Var nere och åt lite middag.

Nu ska jag hjälpa mamma med hennes nya iphone. Toppmoderna mamma :)


Skön träning

Hemma från ett svettigt men gud så skönt träningspass. Skulle bara dit och köra lite styrka, men det blev både löpning, crosstrainer och styrka. Skönt när det blir så!

Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag äta vattenmelon, passionsfrukt och popcorn till en ny film jag fick hem idag.


Måndag igen

Hej!

Hoppas allt är bra med er! Jag tog en bloggfri helg då inspirationen inte var på den bästa sidan. Idag var det i alla fall dags för lite jobb igen, från 07.45-11.45. Väl hemma körde jag vidare igen för att söka lite jobb, hämta ut paket och handla lite.

Nu tänkte jag betala lite räkningar, läsa bloggar och plocka undan lite här. Skönt att ha gjort det mesta på förmiddagen. Ikväll blir det i alla fall träning!


just nu..en trött zinga och jag!

What?

Lyckades somna efter inlägget nedan. Sen vaknade jag upp helt genomsvettig och ont i nacken. Ibland undrar jag hur jag sover?!

Det blev en lugn fredagskväll för min del. Handlade lite godis och åt framför en ny film med Pappa. Nu ska jag alldeles strax gå och lägga mig, men jag kommer inte somna. Mina grannar har fest och dom är inte tysta kan jag säga. Har god lust att skrika; JAG SKA UPP OCH JOBBA IMOOOOOOORGON! Men dom lär väl inte höra mig...suck.

Aja, jag säger godnatt till er nu. Godnatt till grannarna säger jag kanske inatt när dom inte är tysta ;)


Haha vilken passande bild jag hittade..

Fredag

Hej på er!

Igår hade jag inte alls tid för bloggen. På dagen var jag i stan och på kvällen jobbade jag några timmar. Idag har det ungefär sett likadant ut, fast tvärtom. Jag hoppade in och jobbade mellan 09-12 och sen mötte jag upp Belinda i stan för lite fika och göra lite ärende. Så nu har jag precis kommit hem.

Idag är det verkligen tråkigt väder. Har regnat precis hela dagen och jag är allmänt seg. Har inte sovit så många timmar inatt och så har jag varit igång hela dagen. En hemmakväll på detta kanske?


Fotad av mig härom kvällen.

Kvällstur

Nu ikväll, efter powernapen, tog jag med mig zinga ut igen, fast denna gången hade jag rullskridskor på mig och zinga fick snällt springa bredvid, haha.

Nu ska jag lägga mig och läsa och sen sova. Vill inte sova bort hela dagen imorgon!




Solnedgång och vindstilla!



Godnatt!

TRÖTT

Nyss hemkommen från veterinären, mormor och morfar, bilverkstaden, affären och nu ligger jag här i sängen. Blev helt matt efter jag kom hem från mormor och morfar. För mycket luft idag kanske? Nja, tror inte det.

Nu ska jag titta på "allsång på skansen" som jag inte orkade igår. Och sen ska jag ta en powernap så jag inte är helt död.


Jag är död och trött...

Onsdag

Godmorgon!

Sov till 09.30 idag och har bara ätit frukost, varit ute med hundarna och nyss kom jag ut från duschen. Ska bara ta på lite solpuder sen ska jag och zinga gå ner till stan för att klippa klorna på henne. Sen troligen vidare till mormor och morfar.

Idag är jag helt ledig, så jag ska bara njuta och ta det lugnt :)

Förresten...grattis till min pappa som fyller 49 år idag!

ZzzzZZzz

Gud vad jag blev trött. Inte orkar jag kolla på några repriser här inte. Ska lägga mig och läsa en stund sen sova.

Imorgon ska jag upp i någorlunda tid för att vara hos veterinären kl 12 med Zinga. Godnatt!


Repriser

Hemma från ett arbetspass nu ikväll. Kände inte alls för att jobba idag, men när tiden flöt på gick det trots allt bra. Nu har jag precis gjort mig klar för sängen, och tänkte titta på "allsång på skansen" och "sommarkrysset". Missade båda dom programmen eftersom jag jobbade.


Zinga tidigare idag när vi var i trädgården och fixade med m&m


Gårdagen

Godmorgon!

Igår var jag som sagt och tog en kvällsfika med Pernilla i stan. Mysigt att sitta och prata om allt mellan himmel och jord i solen. Väl hemma handlade jag lite och sen gick jag en lång runda med Zinga för att avsluta kvällen. Vi hann precis in innan regnet öste ner.




Långpromenaden




Träning

Gud vad det var skönt att träna! Började med crosstrainern och sen styrka. Hade faktiskt inte tappat så himla mycket i muskler under dessa veckorna jag inte tränat, så det var skönt.

Nu har jag precis kommit ut från duschen och innan det åt jag tacos till middag, mums! Nu ska jag ta på lite nytt smink och sen ska jag ner till stan igen för att ta en kvällsfika med Pernilla - mys!


Hantlar är mina nya kompisar!

Städ, stan och träna

Hej!

Idag jobbade jag från 07.45-12.00. Skönt att sluta tidigt! Direkt efter jobb åkte jag ner till stan med mamma för att byta lite saker och göra lite ärende.

Nu har jag precis städat hela ovanvåningen, tvättat, bytat sängen och tagit toaletten. Nu är jag varm kan jag säga.

Ska ner och kika om tvätten är klar, sen ska jag byta om till träningskläder och åka iväg och träna. Första gången på typ 4 veckor!


Svar på kommentar

Anonym om Söndag:
Hur fick du ditt jobb? :)

Svar: Sökte det, haha! Nej men jag känner alla på mitt jobb och är nästan uppvuxen där eftersom min mamma jobbar där också. Sen var jag på en arbetsintervju och så fick jag jobbet. Väldigt snabbt till och med! Jag hade samma sommarjobb från förra året på G, men eftersom jag fick fler veckor här valde jag det.


21.03

Gästerna har nästan precis gått och jag och mamma var nyss ute på en kvällspromenad med hundarna. Varför kan det inte vara såhär fint väder varje kväll, tex när jag är ledig?

Nu tänkte jag läsa lite bloggar och sen se en film innan jag går och lägger mig. Dags att jobba imorgon igen!


Söndag

Godmorgon!

Det var mycket riktigt helt dött på jobb igår. Tråkigt! Men till slut fick jag gå hem i alla fall. Väl hemma kom Belinda hit här för att umgås lite och titta på hotell i Stockholm. Vi har nämligen pratat om att åka dit till jul!

Hur som helst! Idag är jag ledig, så idag ska jag inte göra för mycket. Ska strax hoppa in i duschen sen ska jag köra iväg och handla presenter till min pappa som fyller år på onsdag. Och senare idag ska vi ha ett litet firande för honom, eftersom vi inte hinner det i veckan.

Nej, duschen kallar!


Bild från grillkvällen sista veckan i skolan

Work

Nu är maten alldeles strax klar, sen bär det av till jobb. Har en känsla av att det kommer bli rätt dött på jobb, eller tvärtom. Återstår att se!

Hörs ikväll!

Lördag

Hej allihopa!

Idag är jag seg, jätteseg. Har sovit jättedjupt inatt och då brukar min hjärna alltid vara mellan sovtillstånd och vakentillstånd. Lyckades i alla fall ta mig upp 09.20 för att åka och slipa ner mina naglar 10.30 eftersom jag bröt en nagel på jobb. Så nu är det tyst när jag skriver på datorn igen :)

Var nyss och handlade hem middagen. Det är tråkigt väder ute idag, men jag tycker bara det är mysigt. Jag ska jobba kl 15 så jag bryr mig faktiskt inte.


Nagellös, haha.

Svinalängorna

Tittade nyss på "svinalängorna" med mamma. Jättebra film faktiskt, men rätt obehaglig handling. Helt klart värd att se!

Nu ska jag titta på "skilda världar" istället här i sängen i min nya sparkdräkt!


Denna köpte jag på Gina tricot i Malmö när jag var där med Belinda. Hur skön som helst!

Fredag!

Äntligen fredag! Trots att jag inte går i skolan mer är det någon härlig känsla över fredagar ändå. Idag jobbade jag till 14.30 sen har jag spenderat tiden nere i stan, ensam, genom att göra massa ärende. Skönt att ha fått gjort det!

Ikväll har jag inget planerat mer än att äta godis, haha. Har varit sugen på det länge eftersom folk handlar det hela tiden. Så idag är det min tur. Skulle egentligen åkt och tränat, men huvudvärken jag haft sen imorse vill inte ge med sig. Bättre att lyssna på kroppen!


RSS 2.0