Kvällen

Jag har haft bloggtorka idag, har inte haft ngt att skriva om helt enkelt. Nu ikväll har jag iaf fixat lite till med packningen, det mesta är nere. jaha.. vad ska man skriva om nu då? haha. Ja ni märker, har inget att skriva.

Jag ska försöka blogga från Växjö också så ni inte missar ngt ;)

Nu ska jag snart plugga igen sen nanna ;) Vi hörs när jag är i Växjö. Kram

Plugg!

Vad har hänt sen sist då? Jag har pluggat och typ suttit här vid datorn. Alltså inte jättemycket. Ska snart iväg med pappa och handla inför morgondagen, godis och tidningar ;)

Just nu sitter jag och sjunger till Shirley Clamp, hahaha. Låter säkert för jävligt ;)

1 dag kvar!

Nu är det bara 1 dag kvar, vid denna tiden imorgon är jag på väg in till Malmö. Börjar bli nervös, vet inte vf :S Haha.

Kom hem från skolan för en halvtimme sen och sitter och lyssnar på musik nu. Måste plugga snart :/ Har ganska mkt tills imorgon.

Vi hörs senare.

Packat och klart!

Nu har jag nästan allt klart inför resan. Är bara lite smågrejer kvar som jag ska lägga ner på onsdag eftersom jag måste använda det på onsdag med. Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli halv 9 så jag kan åka ner till stan och fixa mina naglar.

Vi hörs mer imorgon. Puss

Naglarna.

Nu ringde precis min nagelbyggare och sa att hon blir försenad, typ 15-20 minuter. Så nu ska jag inte dit förrän halv 9 och är hemma typ då halv 11, Shiit. Det blir bara hem och duscha av kroppen och sen sova direkt. Stressigt!!!!!!!! Men jag kan inte åka iväg så fula dom är nu så det får gå för denna gången!

Dagens oufit

image144

Jeans: Veromoda
Vit tröja: Gina
Vitt linne: Gina
Rosa sjal: Glitter
Svart kofta: Gina

image145
Testade en ny grej med min lugg idag, flätade 3 små flätor och flätade sen ihop dom till en och sen satt jag upp den i en klämma. Ville testa ngt nytt, har alltid håret så tråkigt. Vad tycks? :) Irl ser det ut som en inbakad fläta..

Söt som socker!



Ärligt, finns det ngn sötare än henne? :)

Frida!

Sitter just nu i min säng och lyssnar på lite låtar. Har nyss pluggat igen och läst nya fridatidningen, Kenza var med där idag, tycker hon är jättesöt :) Tänk om man var så stor bloggerska som hon, shiiit :O

Gud vad tiden går sakta :/ Ska vara och göra vid naglarna om 2 h, drygt och sitta och vänta. Ska kanske börja packa inför växjö, får se om jag orkar börja. Måste iaf tvätta lite kläder tills dess så det får jag kanske göra.

Plugg....

Har precis pluggat lite, men blev trött på det så var tvungen att gå upp på mitt rum och lyssna lite på Carola. För er som inte visste det så älskar jag Carola och ja.. jag vet att ni har fördomar mot henne men jag står för vad jag tycker. Iaf så har jag varit borta från henne ett tag, har inte lyssnat på henne sen hon var med i melodifestivalen men nu är jag inne i en sån period igen ;) Haha.

Måste snart plugga igen eftersom jag inte hinner göra det ikväll efter naglarna, är typ hemma kl 22 :/ Suck....


Tjooo

Hej hopp. Hoppas ni mår bra idag. Jag mår helt okej, har lite ont i huvudet men det är ju måndag så det är en del av det. Kom hem från skolan för en halvtimme sen ungefär och sitter just nu och dricker lite youghurt.

20.15 idag ska jag ner och fixa mina naglar!!! Shit sent :/ men jag vill ha fina naglar tills växjö så jag hade inget val. Men jag hinner göra läxorna inna jag ska dit  så det är ganska lugnt :)

Får ju dra en veckans att göra :)

Tisdag: Plugga och träning på oasen.
Onsdag: Skola och åker till växjö
Torsdag: Växjö
Fredag: Växjö
Lördag: Kommer hem från växjö
Söndag: Inget planerat.

Inte jättemkt inbokat, är ju i Växjö halva veckan så.. :)

Tv

Har nyss duschat och sitter och glor lite på tv. Ska sova lite över 10, lång dag imorgon :/ Dryyyygt.

Aja.. jag har inte mer att skriva. Vi hörs imorgon. Byee

Hemkommen

Nu har jag precis kommit hem från kompisen och ska hoppa in i duschen nu. Kort vecka nästa vecka, sköööönt!

Klar!

Nu är jag helt klar :) Sitter och lyssnar på musik nu och väntar...

Vi hörs senare idag!

Rock on!

Nu har jag startat musiken här på datorn, nu ska det rockas loss samtidigt som jag gör mig i ordning. hahahaha ;)
Jag är knäpp, jag vet ;)

Svar på kommentarer.

Postat av: Anton

Usch, och jag har allt det där kvar :P

2008-apr-27 @ 11:32

Haha oj då. Hoppas du hinner med det idag :)
Sköt om dig!

Postat av: Olli

Oj värst vad duktig du är!
Idag ska jag på massage och bara ta det lugnt, vad ska du själv göra?

2008-apr-27 @ 11:32

Haha visst är jag? :)
Ohhh vad skönt med massage. Jag ska umgås med en kompis bara :)
Sköt om dig!

Nästan klar!

Jag är nästan klar med grejer jag skulle göra, har dammsugit mitt rum, dammat, bäddat min säng och kollat igenom lite läxor. Kvar har jag marsvinen och göra mig i ordning.

Vad ska ni hitta på idag då? :)

Godmorgon.

Godmorgon på er. Har nyss stigit upp och sitter här och glor nu. Har mkt att göra nu på fm så jag får snart börja med det, ska ta ut marsvinen+städa till dom, städa rummet, plocka undan lite kläder på mitt rum. Sen vid lunch ska jag umgås lite.

Vi hörs lite senare.

Sleep

Nu har jag tittat runt tillräckligt på nätet, nu är det dags att sova lite :) Imorgon ska jag städa mitt rum, göra rent till marsvinen och sånt på fm och sen ska jag umgås lite :)

Vi hörs mer imorgon. Godnatt :)

Svar på kommentar.

Postat av: sanna

gör det du själv känner för, är så fruktansvärt trött på folk som ska dra "tänk på du inte kommer få jobb lika lätt". tro tillräckligt på dina personliga kvalitéer så gör din arbetsgivare det också. klart du ska tatuera dig :)

2008-apr-26 @ 23:01

Tackar :) Ska jag vara ärlig så tror inte jag att många tänker på just på handleden, hade varit skillnad om jag hade haft en stor över hela armen. Jag ska tatuera mig inom ett år, när jag har modet. Är väldigt rädd för smärta så det är väl df ;)

Svar på kommentar.

Postat av: Sara

Tänk på att du ska ha jobb och att endel arbetsgivare iiinte gillar tatueringar som syns.. Bara ett tips. Om det gör ont? Det är individuellt för varje person, men jaaa det känns kan jag säga =)

2008-apr-26 @ 22:55

Där jag så fall ska ha den, syns ju inte jättemkt. Sen ska jag inte ha ett stor hjärta heller. Har du tatuering själv?

Tatuering?

Dom senaste veckorna har jag blivit sugen på att ha en tatuering på handleden, så som Carolina Gynning ni vet.

image143
Så här :)

Är det ngn som vet om det gör ont att tatuera sig där? :)


KORKADE MÄNNISKA!

Fick precis ett mejl från en person som köpte en munkjacka av mig på tradera för ngn vecka sen om att jag skulle ha lurat henne:S Sjuk jävel. Bara för att posten slarvar så lägger hon skulden på mig. Det har hänt mig förut att saker jag sålt OCH SKICKAT inte kommit fram, jag tar inte ansvar för postens slarverier. USCH detta för mig förbannad. Hon skrev dessutom att bara för att jag skickade ett mejl i början av veckan om jag frågade om den kommit fram eftersom jag gör det till alla som köpt för att vara på den säkra sidan så var jag ännu mer misstänksam. Asså shit vad irriterad jag är nu!

Avundsjuk



Jag brukar inte gilla Nanne men denna gör hon faktiskt bra :)

Skotips

Några nya skor från Scorett. Vill ha ett par ny, hjälp mig vilka jag ska välja.

1. image140

2. image141

3.image142

Skriv en kommentar vilken ni tycker är finast :)

Hänt sen sist!

Vad har hänt sen sist jag skrev då?, Hmm.. Jag har bakat kolakakor ;) Fick ett ryck innan och gjorde det. Och sen har jag även tittat igenom lite läxor, tyska och hemkunskap. Just nu tittar jag på Så ska det låta på internet eftersom jag missade det igår. Måste snart gå och duscha också, ifall Karolina ringer sen.


Död, haha.

Usch vad trött jag är nu. Kom nästan precis hem från träningen. Tränade ju först tennis 12-13 sen körde Pappa mig till oasen och gick på gymmet med Kadira 13.15. Sitter just nu här och undrar varför min frisör har ringt mig. Vi var inte hemma när dom hade ringt, antagligen är det kanske om mina naglar som jag skulle fixat igår men hon blev sjuk. Har jag tur ringer dom igen och säger att dom har tid för mina naglar idag :) Håll tummarna :)

Nu ska jag plocka undan lite här. Vi hörs senare.

Godmorgon!

Godmorgon, hoppas ni också är pigga idag :) Vaknade nästan precis och sitter just nu och kollar på nyhetsmorgon.

Idag blir det en ganska fullspäckad dag också. Ska träna tennis 12-13 sen träna på oasen med Kadira 13.15, vara där i ngn timme sen hem och plugga och duscha och sånt. Sen ringer Karolina till mig när jag kan komma dit, ikväll ngn gång :)

Vad ska ni hitta på idag? :)

Forts på EFIT

image130
Stan med Pernilla, 15.00

image131
Middag på Mc , 16.00

image132
Hemma hos Karolina och co, 17.00

image133
Tittade på tv typ hela kvällen, 18-19.00

image134
Chips-tajm ;) 20.00

image136
Kollade på Talang och Berg flyttar in. 20-22.00

Detta var min EFIT idag :) Kom hem från Karolina för en halvtimme sen ungefär och är jättetrött nu. Sammanlagt har jag varit hemma 40 minuter idag, det känns verkligen i kroppen, har inte suttit stilla mkt.

Slänger in bild på min shopping sen ska jag vila lite :)

image137
Blå klänning, jättefin på. 149 kr från Gina och en rosa klänning från Gina också 149 kr utan axelband :)

image138
Rosa sjal från Glitter, 99.50 och ett diadem 27.50 (tror jag).

image139
Nya solglasögon från H&M, 59.50.

Så det var allt för idag :) Skriv gärna en kommentar om vad ni tyckte om EFIT, om jag ska fortsätta med den och så :) Skulle vara jättebra.

Puss på er.




Nationella!

Har glömt att skriva det att jag fick reda på att jag fick G på läs och hör på nationella i engelska. Helnöjd, eftersom jag trodde jag skulle få IG. Dock gick det sämre på nationella matte vi gjorde igår, var två poäng ifrån G, så det suger lite menmen, min lärare har sagt att han kommer sätta G på mig så det hoppas jag :P

Shopping!

Sitter just nu hemma hos Karolina. Det har faktiskt funkat rätt bra med EFIT idag, dock inte så roliga bilder :P Menmen..

Kom ner till stan idag kl 3 med Pernilla, gick och shoppade lite. Hittade 2 sorters klänningar och en sjal och ett diadem. Bilder kommer senare :) Sen gick jag direkt upp här till Karolina, vid 5 och ska vara här hela kvällen.
Tyvärr kan jag inte visa fler bilder av EFIT just nu, får göra det ikv :)

Vi hörs senare.

EFIT

image121
Började dagen med att jag vaknade 7.20

image122
Frukost kl 08.00

image123
I korridoren efter jag skrivit Nationella prov i engelska 09.00

image124
Pluggande innan soprovet, 10.00

image126
Hade soprov , Mellanöstern. Gick helt okej. 11.00

image127
Pernilla på väg ner från Lunchen, 12.00

image128
No, om droger. 13-14.00

image129
Skoldagen slut, dags att cykla hem. 14.00

Fler bilder kommer ikväll :)

Godnatt!

Nu ska jag bara kolla igenom so en sista gång, jag vet.. mycket tjat om mina läxor men jag gör inget annat just nu ;)

Imorgon blir en fullproppad dag, ska gå till skolan till 14.15 och sen snabbt hem och ta ut marsvinen sen ska jag ta bussen ner till stan 15.00 och sen fixa naglarna 18.30 och sen ska jag till Karolina (förmodligen). Men jag ska ändå göra EFIT, dock kan jag inte mms in bilderna :/ Så ni får ha de flesta bilderna på kvällen.

Vi hörs imorgon.

Efterlyst

Sitter just nu och kollar på Efterlyst, men måste gå igenom so en gång till :/ Inte roligt..

Jag tänkte på det innan, jag skulle kunna mms:a in bilderna på EFIT eftersom jag har mobilen med mig överallt. Men det funkar inte när jag mmsar in det :/ Ngn som kan förklara?

EFIT

Imorgon tänkte jag göra EFIT, dock har jag inte tillgång till dator på typ hela dagen så bilderna kommer komma på kvällen, kanske inte så kul men ni får iaf följa med mig under en dag :) Får komma ihåg tiderna också, kommer säkert suga på det första gången haha. Menmen, det är iaf kul för er :)

Jag sa ju innan att jag skulle fota grejerna som jag hämtade ut, det var dock inte så kul. Bara ett nyckelband och glas. Dock fina glas men inte så så jag vill fota dom :)

Klipp



HAHAHA, stackars tjej:p Och checka in hunden i bakgrunden som håller på att skita på sig när hon slår i huvudet.

Träning nästa!

Sitter just nu i datarummet och har marsvinen ute, tog ut dom nu innan jag ska spela tennis så jag har det gjort :) Måste råplugga frågorna som är till provet imorgon, dom sitter inte riktigt än :/

Kl 5 ska jag träna, ska bli kul att spela tennis igen men ska jag vara ärlig så är det faktiskt roligare att träna på gym , men det kan jag göra ngn annan dag ;) Sen på väg till träningen ska jag hämta ut ett paket också på posten, har fått två grejer från Aftonbladet eftersom jag slutade sälja så fick jag poäng så har jag valt grejer där. Bilder kommer sen på vad det är :)

Imorgon på morgonen ska jag skriva engelska nationella, uppsatsen.. usch 2 prov på en dag :/ Men eftersom jag var sjuk när dom andra gjorde det så får jag göra det imorgon. Guuud så skönt det ska bli med helg imorgon. Längtar :)

Nationellt prov!

Hej på er. Har ni också fint väder ute idag?, det har vi, vi hade utgympa idag så det gäller att passa på nu innan det ska bli dåligt väder.

Imorse hade vi nationella prov i matte, och det gick åt helvete känns det som. Det var inte mkt jag kunde, hålla ALLA mina tummar för att jag ska bli godkänd! Shit. Hur gick det för er andra?

Senare idag blir det att träna tennis och plugga inför soprovet imorgon, tråkigt med en massa prov.

Bilden :)

Nu har Pappa varit iväg och handlat Se&Hör till mig :)

image120

Ser ni det jag ser? :) Bästa bilden , jag visste inte alls om det :) Men det är ju kul att dom tycker det :)

Träning!

Nu har jag varit och tränat på oasen, tränade ungefär 1,5 h. Tränade ben och mage idag och nu är jag helt slut. Hungrig är jag dessutom, sitter här och väntar på mat samtidigt som jag pluggar So.

Nu ska jag plugga vidare, har mkt kvar att göra ikväll :S

SE&HÖR!

Vet ni? Idag är det jag med i Se&Hör, bilden på mig och Carola från Malmö. Jag har ju nämnt tidigare att jag blev den som blev veckans bild och idag är den med där :) Så köp tidningen om du vill se det :)


Hej

Hej, hoppas ni mår bra idag. Kom hem från skolan för en halv timme sen ungefär. Idag gick skoldagen snabbt ;)
Engelsktestet gick helt okej, tror jag har det mesta rätt så det är ju bra :) Senare idag ska jag upp på oasen och träna, det är roligt att träna där ;)

Förresten så vet ni ju att jag bygger naglar, dock så har dom blivit helt konstiga denna gången så alla har släppt, en har trillat av, dekorationen har lossnat och ja.. typ allt. Så jag ska ner och fixa dom helt nya på fredag, halv 7. PÅ EN FREDAG!! Skitdrygt..

Bokat och Klart!

Nu har jag bokat tågbiljetterna till Växjö, jag stiger på tåget från Malmö vid 4 tiden och är framme lite innan 6 :)
Tur och retur blev bara 367 kr, jättebilligt för att boka bara en vecka innan tycker jag.

Engelskan tror jag är på plats nu, den har jag till imorgon så den har jag pluggat på mest. So har jag tills på fredag så den får jag råplugga imorgon, kan inte mkt på den än :/

Nu ska jag kolla igenom engelskan en sista gång :) Vi hörs imorgon. Puss

Plugg

Har precis haft marsvinen ute, blev sent för dom idag men jag har inte haft tid förrän nu. Pluggade samtidigt som jag hade dom ute. Är klar med tyskan och svenskan nu. Nu har jag bara engelska och so kvar som jag har prov på denna veckan.

Nu ska jag hoppas in i duschen.

Klar.

Nu har jag skrivit klar tyskläxan, bara sv, engelska,so kvar :/ usch....

Oasen

Nu har jag precis ätit middag, är helt död nu sen oasen. Körde mest på benen idag, vill egentligen träna magen men det blev bara benen idag ;) Ska upp där imorgon igen och träna , måste få slimmad kropp till sommaren ;)

Nej nu måste jag plugga, en hög med böcker ligger här bredvid mig. Sen ska jag även boka tågbiljetter ikväll  :):)

Skola

Helloj :) Har nästan precis kommit hem från skolan och sitter just nu och dricker lite yoghurt.
Hade ju musikprov idag, det gick väl helt okej. Jag har 4 läxor kvar på denna veckan :/ Fick en till idag, så nu har jag tyska,svenska,engelska och so :/:/:/

Senare idag så ska jag upp till oasen och träna med Kadira, ska träffa henne kl 5 och träna i en timme ungefär.

Nej nu måste jag kila, vi hörs senare.

JAAAAAAAAAAAAAAAAA!! :):)

Vet ni vad?? Nästa onsdag åker jag till Växjö :) Jag och Louise bestämde det idag :) Jag frågade bara så vad hon skulle göra på Valborg så sa hon kom hit och nu är det bestämt :):) Ska bli såååååå kul och som jag saknat henne.

 Kolla, sötnosen själv! <3

Jag åker dit på onsdag em och åker hem på lördag kväll :) Blir lagom med dom dagarna :)
Ska beställa biljetter och allt sånt imorgon :)

Nu ska jag snart sova, ville bara förmedla min lycka :) Kramar

Anna Pihl.

Nu har jag kollat på Anna Pihl, det var ju säsongsavslutning idag. Det var bra avslut men jag vill inte att det ska sluta, min favoritserie ju ;) Vad ska nu vara mitt nöje på måndagar? haha.

Har pluggat mer sen sist, läste engelsktexten innan med pappa, får översätta den imorgon. Jag kan alla 22 glosor förutom 1 så det är lugnt :)

Nu ska jag gå och duscha.

Marsvinen

Sitter just nu och har marsvinen ute. Har börjat plugga också, engelskan kan jag ganska bra, måste läsa texten sen. Musiken skiter jag i, det är ett "oförberett prov" så det får gå som det går och so har väl inte fastnat riktigt än men det löser sig.

Nu ska jag fortsätta chatta på msn. Byee

Veckans att göra.

Tisdag: Plugga och träna med Kadira på Oasen.
Onsdag: Plugga
Torsdag: Plugga och träna
Fredag: Stan med Pernilla efter stan
Lördag: Träna
Söndag: Vila

Detta är bara vad jag har inbokat, kan säkert dyka upp ngt mer.

______________________________________________________________________________________

Usch vad trött jag är idag, somnade nyss när jag lyssnade på radio i sängen, jag har inte tid till att sova, måste plugga och sånt skit men jag har ingen ork, men får väl ta och göra det nu :(

Måndag!

Ja nu var det ny vecka igen, måste ta nya krafter för denna veckan blir tuff. Har musikprov, engelskprov/test, soprov och nationella prov i matte :( Vill bara att det ska bli fredag igen, gud så skönt det hade varit.

Var i skolan idag mellan 8.25-15.20, jättedryg och lång dag :( Ikväll blir det att plugga och plugga :(:(:(:(: men jag överlever. Sitter just nu och lyssnar på Sannas album, den går varm här hemma haha ;)

Sanningens ögonblick!

Har precis kollat på Sanningens ögonblick, nytt program på kanal 5, det var helt okej dock lite utdraget mellan svaren och frågorna.

Jag såg att en hade svarat på min fråga angående EFIT så jag tror jag ska göra det :) Vet dock inte vilken dag jag ska välja, kanske på fredag då det händer mest :)

Nu ska jag sova, vi hörs imorgon :) Godnatt.

Dusch

Nu har jag precis kommit ut från duschen :) Det verkar inte komma ngt bra på tv idag så det blir väl att sitta här vid datorn tills jag ska sova, vet inte om jag ska titta igenom läxorrna en gång till, får se ;)

Nu ska jag kolla vidare på olika sidor.

EFIT?

Nu har jag ätit scones och det var gott :) Sitter här mätt och belåten i datarummet och har marsvinen ute, blev sent idag för dom men jag har verkligen inte orkat innan :/ Efter dom varit ute, som jag ska ha till 20.10 ska jag duscha och sen blir det plugga och tv.

Förresten så har jag funderat på EFIT (ett foto i timmen) att jag fotar en dag för mig en gång i timmen, skulle ni tycka det var kul? Bryr ni inte er så kan jag lika bra strunta i det :P Kommentera och skriv vad du tycker.

Trelleborg

Nu har jag precis kollat runt på bloggar här i Trelleborg, hittade ngr som verkar bra :) Är fortfarande skiiiittrött men ska snart ner och baka scones för jag börjar bli hungrig sen blir det att ta ut marsvinen.

Vi hörs senare.

Promenad.

Mamma drog ut mig på en liten promenad förut, orkade först inte men det var ganska skönt ute och sen handlade vi glass också så det var inget problem ;)

Är jättetrött idag, fattar inte varför. Jag sov mina 9 timmar som jag behöver och ändå är jag trött, får väl skylla på åldern ;) haha.

Nu måste jag öva mer på läxorna :(

Hallon!

Muuuuums, sitter just nu och äter glass med varma hallon :) Samtidigt som jag lyssnar på musik :)
Har fortfarande pyjamas på, oooppps. Men jag har inte orkat göra ngt så det är df, men jag har övat lite på läxorna och sen har jag städat mitt rum och bytat i min säng så lite duktig har jag varit ;)

Nej nu ska jag lägga mig i sängen och slappa.

Solsken!

Hej på er:) Hoppas ni mår bra idag för det gör jag :) Jag har inte så mkt träningsvärk som jag trodde jag skulle ha så det är ju bra :)

Vaknade idag kvart i 10 ungefär och gick upp och åt frukost. Har suttit här nere med datorn sen dess och kollat på tv och tittat lite på youtube.

Idag är det jättefint väder ute, men det blåser och sen har jag inte tid att gå ut heller :/ Ska städa mitt och datarummet och sen måste jag plugga på massa läxor, so,musik och engelska :(

Nu ska jag fortsätta se Talang.

Paket

Nu har jag precis slagit in ett par skor jag fått sålt på tradera. 180 kr rikare blir jag på dom :) Roligt att få pengar på sånt man egentligen bara kunde kasta :)

Jaha, vad ska man hitta på nu då?:p Jag har inget att göra. Får väl lägga mig i sängen snart och lyssna på radio, det funkar alltid :)

Vi hörs mer imorgon. Vet inte alls vad jag ska göra imorgon :/

Sing A Long

Nu har jag tittat på Singa A long och sitter just nu på mitt rum och kollar på Extra Extra :)
Vad roligt att så många nya har börjat kommentera min blogg, fast min blogg inte är så stor :)

Städning

Nu har jag precis gjort rent till marsvinen och haft dom ute. Är fortfarande trött :/ Men det hjälpte lite med att duscha så jag lär ju inte somna. Om några minuter börjar körslaget, det ska jag se med mamma och äta lite godis :)

Hoppas ni får en härlig lördagskväll :)

Träning x2

Idag har jag varit duktig tycker jag ;) Vaknade kl 9 av att mamma väckte mig, gick upp då och tittade lite på tv och åt frukost sen gick jag och duschade och 10.45 var jag och fixade min tumnagel som jag hade brutit. Sen var det dags för tennis, spelade mellan 12-13 och där hämtade pappa mig och körde mig till Oasen här i Trelleborg. Mötte Kadira där 13.30 och sen tränade vi på gymmet :) Alltså har jag tränat 2 ggr idag. Just nu är jag jäääättetrött. Jag har tränat sammanlagt 3 timmar idag,med knappt ngn vila. Vi har gratis vecka nu på gymmet så nu ska här tränas ;) haha.

Ville bara berätta lite om min dag. Nu ska jag se Så ska det låta från igår.

Bye

Nu är musik färdiglyssnat för mig idag iaf :) Ska bara titta klart på Anna Pihl som slutar alldeles snart sen ska jag soova :) Ska vara nere i stan 10.45 och innan dess ska jag duscha så jag får gå upp rimlig tid.

Vi hörs imorgon.

Svar på kommentar.

Postat av: Ebbe

har hört att den ska vara crap? But I dont know...

2008-apr-18 @ 22:53

Jag tycker den är bra men dom sagt att den är "crap" är väl såna som inte gillar sån musik. Men det ÄR musik.

I can catch the moon....

är min nya favoritlåt :) Som finns med på Sannas cd :) Jättefin låt.

Sanna

Sitter just nu i min säng och lyssnar på Sanna Nielsens nya album, låtarna är rätt bra :) Har bara hört 2 än.

Gillar ni sanna så köp den!!

TV!

Nu har jag precis kollat på tv sen kl 8, tittade först på Talang, sååååå söt hon lilla flickan var som rockade rockring :) sen kollade jag på Berg flyttar in 21.30, det var mycket bättre denna gången än förra.
Just nu sitter jag och tittar på Anna Pihl på tv4plus som ska börja idag från start :) Den serien är bra.

Nu ska jag checka vidare ;)

Träning!

Nu har jag bestämt med Kadira att vi ska träna ändå imorgon, ska ta ett annat gym här i Trelleborg. Fick dessutom en gratisvecka, så då ska här tränas :):) Det blir en speedad dag imorgon. Ska fixa tummen 10.45 sen ska jag träna tennis 12.00-13.00 sen ska jag möta Kadira vid gymmet 13.30 och träna där i ngn timme sen vet jag inte vad som händer, vill hitta på ngt men alla är upptagna :/

Nu ska jag ta ut marsvinen.

Konsum

Nu har jag varit på konsum hos mamma ;) Körde dit för pappa bad mig lämna mat till mamma så det var ju bra nu när inte har ngt att göra :) Var där ganska lång tid, hjälpte henne lite och pratade. Handlade även lite smått och gott nu inför kvällen ;) ska äta vattenmelon och glass med coctailbär :)

Vill göra ngt men kan inte komma på ngt :/

Bläääää

Blääää vad tråkigt jag har :( Inte roligt att ha tråkigt på en FREDAG! Sitter och kränger godis och det blir fan inte lättare då. Har ringt till Belinda men hon svarar inte, Karolina är i Göteborg , Pernilla är sjuk och ja... Vad ska jag göra??????????????

Funderar på att cykla bort till Mamma, men wow vilket liv jag har att hänga med mamma på konsum MOHAHAHAHA. Snälla hjälp mig.

Min dag.

Tjeena. Det är alltid glest med uppdatering på fredagar för min del, men det är för att det händer så mkt ;)

Iaf så var jag i skolan idag, gick bra. Jag hostar inte så mkt mer nu och är bara stopp i näsan ibland, men då sprutar man lite nässpray så är det bra :) Slutade kl 14.15 idag. Jääääätteskön dag i skolan, många är sjuka eftersom det går ngt virus på skolan, några spelade handboll och resten skolkade. På sista lektionen var vi 7 stycken hahaha, av typ 23. Riktigt nice.

Efter skolan stack jag hem och åt sen tog jag själv bussen ner till stan kl 3. Handlade inte så mkt roligt idag :/ Har inte så mkt pengar, handlade kontantkort, mascara och så fixade jag en tid för min brutna tumnagel på måndag.

Efter stan hann jag precis in genom dörren sen följde jag med pappa till konsum och postade dom kläderna jag sålt på tradera och nu sitter jag här. Har precis ringt till gymmet här i Trelleborg och skulle beställa tid för mig och Kadira imorgon men dom tog inte emot nytt folk på lördagar så det var ju skit :/ Får inte tag på Kadira heller, hennes mobil är stulen och ja.. Imorgon ska jag förresten börja träna igen :) har inte tränat på 3 veckor, shiiiit vad det känns i kroppen men nu jääävlar , hihi :)

Efterlyst!

Tittade nyss på Efterlyst eftersom det handlade om Engla. Fy fan vad äcklig han Anders Eklund är, äckelgubbe!!
Nu verkar det vara så att han kan ha gjort fler mord, bla hon Malin Olsson. Han kanske har gjort hur många som helst utan att folk vet det :S

Imorgon är det dags för skola igen, ska sova om en halvtimme ungefär. Skönt med fredag imorgon. Ska ner till stan imorgon efter skolan, måste fixa min tummnagel som gått sönder sen ska jag köpa ny mascara och titta runt lite :)

Nu ska jag lyssna på musik ;)

Duschad!

Nu har jag precis tvättat av min ansiktsmask som jag tog på direkt när jag kom ut ur duschen :) Känns skönt att ha duschat nu, känner sig lite friskare när man är fräsch ;)

Just nu lyssnar jag på gamla låtar, just nu är det Agnes som spelas, gillar egentligen inte henne men ibland får jag såna ryck;)

Min dag.

Har ju inte uppdaterat så mkt idag, har fixat med bloggen och sånt :)

Men iaf.. Mormor och Morfar kom hit vid 1 tiden, morfar skulle fixa lite i trädgården så pratade vi och sånt. Sen fixade jag bloggen som jag är rätt nöjd med :) Kan ju dock inte jämföra med andra menmen, den duger :)

Febern har inte kommit tbx vilket är jätteskönt, orkar inte vara sjuk mer så imorgon blir det skola igen. Har matte och engelskläxa till imorgon, men har inte kunnat göra det eftersom jag varit sjuk :( menmen, det är så det är när man är sjuk... jag är verkligen inte det så ofta så det kan nog inte vara hela världen om man missar två läxor en gång. Förresten så var det 11 stycken i min klass idag som var sjuka, helt sjukt hahahaha. Undrar hur många vi blir imorgon, några killar ska spela handbolls dm så där försvinner en del också och sen är dom flesta nog sjuka imorgon med. Pernilla kommer iaf inte imorgon så jag blir ensam :/ men det är ju fredag och sen är det helg så det står jag nog ut med :) Dock har jag redan 3 prov nästa vecka, musik på måndag, nationella på torsdag och so på fredag, så det får jag ta hem imorgon.

Nu ska jag ta ut marsvinen och sen gå och duscha, har inte haft ngr rutiner nu när jag varit sjuk :p

Klar:)

Nu är jag klar med min design :) Den som jag har nu har jag gjort helt själv :) Vad tycks?

Lite förändring!

Nu har jag precis fått hjälp med bloggen. Blev dock lite för vitt men ska försöka ändra det sen. Den är ju inte i världsklass men bättre än innan ;)

Ngn som mer kan hjälpa mig?

Är jag en idiot elr?

http://www.designadinblogg.se/1193476052_guide__lgga_in_en_ege.html

Har suttit och läst här, asså jag borde vara ett pucko som inte fattar det. KAN NGN HJÄLPA MIG??????

Design hjälp!

Nu är jag i STOR hjälp av designa min blogg. Är så trött på den jag har nu, vill ha ngt mer eget, inte sånt som redan finns färdigt. Men jag har fortfarande inte fattat hur man gör om den. Har sett många som har jättefina bloggar men fattar inte hur dom gör.

Så finns det ngn snäll själ där ute i Sverige som vill hjälpa mig? Pllzzz

Sanna



Finns det någon finare låt än denna??? Love it<3

Såld!

Nu har jag precis slagit in tre klädesplagg som jag sålt på tradera :) Sååå skönt att bli av med det, men dock står det kvar en kasse som jag behöver få bort, menmen.. får ju lite pengar iaf för dom kläderna jag precis slagit in :) Sen får jag barnbidrag på måndag, 1000 kr för se&hör om ngr veckor och nu detta :) Jiho, jag behöver pengar ;)

Hejhopp!

Hej på er :) vaknade idag kl 9, gick upp och tog tempen, har ingen idag :) Jippie. Får hoppas att den inte kommer sen heller, vill gå till skolan imorgon.

Mamma har precis åkt ner till stan så nu är jag ensam hemma :( Får väl lägga mig i sängen och titta lite på tv ;) haha.

Vi hörs.

Smaklös mat..

Sitter just nu och äter lite, men smakar absolut ingenting så det är meningslöst  haha;) Det känns som febern är borta igen, skönt för imorgon vill jag vara frisk så jag kan gå till skolan på fredag.

Förresten har jag redan förstört en av mina naglar :( Rengjorde mina örhänge innan och råkade slå i tumnageln i vasken så flög en del av.. så jag ska ner till stan på tisdag och se om hon har tid att fixa den.

Nu ska jag käka upp och sen blir det väl att ligga i sängen som jag gjort typ hela dagen idag.
Byee

Svar på kommentarer.

Postat av: Elli

Oj, fick ni veta det innan? Fick inte vi, usch, hade gått mycket bättre om man fick lite tid på sig att tänka ju

2008-apr-16 @ 18:23

Nej det fick vi inte, men min kompis sa det till mig. Men vi får ett annat prov, vi som varit sjuka så det var ingen fördel alls :p

Nu har febern gått upp igen, har likadant som igår kväll, 38,3. Tråååååkigt. Så jag får passa på att ha marsvinen ute nu medans jag orkar sitta upp, blir väl som igår kväll, trött och halvborta..

Hosta

Ja.. det har inte hänt så mkt sen sist. Har läst massa berättelser i den nya tidningen Story novell, jättebra. Det är en ny tidning som frida gett ut, köp den om du gillar berättelser.

Mormor ringde innan och hörde hur det var med mig, hon tyckte jag skulle gå till läkaren :/ Men jag hatar läkare så det vill jag inte. Jag hostar inte alls så mkt mer som jag gjort innan. Så jag får hoppas det är på bättringsvägen, feber verkar inte kommit tbx heller så det är ju bra. Men jag tror inte jag går till skolan imorgon heller, måste ta det lugnt nu efter jag haft feber så jag inte blir sjuk igen för tredje gången.

Nu vet jag vad ämnet var på nationella engelska, man skulle skriva om en sak elr ngt man var stolt över. Hmm.. ligger och funderar på vad jag kan skriva om. Ngn som har ngt förslag? :)

Nu ska jag titta lite på tv, vi hörs senare.


Godmorgon.

Mår lite bättre idag än igår kväll, mådde verkligen skit då. Just nu har jag ingen feber men den kan ju komma tillbaka när som helst :/ Har ont i hela kroppen också, korsryggen,benen,ögonen..ja, inte roligt.

Vaknade 07.20 idag och lyssnade på lite radio, sen kollade jag på Vakna! med the voice, där blondinbella var med.
Nu ligger jag i sängen och hostar, tittar på tv samtidigt. Snart börjar min klass göra nationella i engelska, hade mer än gärna gjort det idag bara för att ha det överstöckat, men är man sjuk så är man.

Sjuk

Nu är jag ännu mer sjuk :( Känns som jag ska hosta sönder ett revben snart :S Känns som febern har höjt sig också :( hatar att vara sjuk, men hur ofta är jag riktigt sjuk liksom?

Aja.. nu måste jag lägga mig i sängen och vila, orkar inte sitta upp.
Kram

Jaha :(:(:(

Jaha nu har jag feber också :( mamma tyckte jag kändes varm på willys så jag tog precis tempen, 38,3. ÅHHHHHHH. Vill inte vara sjuk igen! Så nu blir det att vara hemma imorgon, missar nationella i engelska... men det gör inte jättemycket, får ju göra det vid ett annat tillfälle ist. Tänkte först gå dit imorgon och bara göra det och sen gå hem, men som mamma sa så kanske jag har svårt att koncentrera mig när jag inte mår bra så det är bättre att vänta tills jag är frisk :)

Nu ska jag byta om och gå och duscha.

Handling

Kom nyss hem, följde med mamma och pappa till willys och veckohandlade lite. Är nu hemma och sitter här och hostar :( Ska ta ut marsvinen snart och göra rent till dom, sen blir det plugg, dusch och tv och sen plugg igen.

Läxor :(

Nu har jag läst igenom texterna på tyska och engelska, övat på glosorna. Fattar inte varför vi ska ha så mkt läxor på en vecka. Helt sjukt. Men jag har haft det så förut och det klarade jag så det är bara att kämpa. Har inte långt kvar i grundskolan och alla andra säger att gymnasiet är inte alls som högstadiet. Får väl tro på det..

Vad händer senare då? Hmm.. inte spec på tv idag, eller? Måste öva mer på läxorna och sen ska jag vila min sjuka kropp. Får verkligen inte bli värre till imorgon, får inte missa nationella provet.

Svar på kommentar.

Postat av: ella

VA? jag har inte fått reda på om jag kommit in preliminärt än? hur får man reda på det ?

2008-apr-15 @ 16:29

Jag gick in på gymnasievalskane.se och där såg jag det. Vet inte alls hur du får göra. Har du inte fått en webbadress där du gjorde dina val?

Sjuk igen.....

Jag tror jag har fått ett nytt förkylningsvirus :( Åhhh, jag som var på väg att bli frisk. men det är kanske inte så konstigt, halva min klass är sjuk så man kan inte missa att bli smittad. Är iaf förkyld nu igen, ont i halsen, hostar fortfarande och smakar ingenting :( Jättetråkigt.

Kom iaf hem från skolan idag 15.00 och åt pannkakor och nu sitter jag här och glor. Förresten så kom jag in preliminärt på mitt gymnaieval :) Får hoppas jag inte sänks i ngt ämne.

Idag ska jag bara ta det lugnt, orkar inte göra ngnting nu när jag  är sjuk igen. Men måste plugga på tyska och engelskan. Har dessutom nationellt prov i engelska, uppsats. Hoppas verkligen jag blir godkänd där.
Håll tummarna för mig! :)

Onnnnnnnnt!

Shit vad jag har ont i mina ben just nu, känns som växtvärk. Skitjobbigt. Ska bara stänga ner datorn nu sen ska jag ta en panodil och sen lägga mig i sängen och lyssna på rixfm, det är skitskönt.

Nej nu ska jag göra det. Puss på er.

Ljuset!

Nu har jag tänt ljuset i fönsert för lilla Engla. Visa värme och tänd du också om du inte gjort det!

Läxa.

Nu har jag precis gjort klart en liten del av engelskläxan, nämligen en uppgift i arbetsboken så nu är det bara 22 glosor kvar att kunna där + text. Sen har jag försökt lära in tyskorden på 20 st, det har gått sådär.

Nu ska jag ta ut marsvinen och sen duscha. Måste ju vara klar till kl 20 då det är Anna Pihl :)

Trött..

Usch vad jag är trött just nu :( Ligger i sängen och kollar på tv, orkar ingenting. Och inte blir det bättre av att ha en väska med läxor. Ngn som kan pigga upp mig? ;)

Till Minne Av ENGLA!

image108

Till minne av lilla Engla ska Sverige tända ett ljus i fönstert 21.00. Sprid denna nyhet vidare till dina vänner genom bloggar,sms osv.  Snälla, tänk på henne!

Skola

Hej på er. Hoppas ni mår bra idag, jag mår iaf bra ;) Kom hem från skolan för en halvtimme sen ungefär och nu sitter jag här vid datorn och har precis ätit.

Jag brukar ju dra veckans att göra på måndagar, men denna veckan händer det faktiskt ingenting så jag kan ju dra vad jag har i läxor ist, inte intressant för er menmen.. det är en hel del:

Tisdag: Inget
Onsdag: Nationella prov engelska, uppsats :(
Torsdag: Tyska, 20 glosor+text.
Fredag: Matteläxa, engelskläxa glosor,uppgift och text.

Tråkigt att ha så mkt :(:(:(:(

Min dag.

Tänkte berätta lite vad jag gjort idag. Bloggen funkade inte innan idag så jag får dra allt nu :)

Det har ju varit jättefint väder idag så jag drog en stol och la mig och solade lite. Sen la jag mig i hängmattan men där var skugga så det var för kallt ;) Sen började jag må dåligt, jätteont i magen och mådde illa helt plötsligt så jag la mig i sängen och tittade på beck. Det gick över för ngn timme sen och när jag mådde bra igen cyklade jag till konsum och handlade lite.

Just nu chattar jag lite på msn och dricker festis ;) Viktig information elr hur?
Nej nu ska jag ta bort sminket och lägga mig i sängen med datorn och titta på tv.
Kram på er, hörs mer imorgon.

ENGLA!

Nu har dom hittat stackars Engla död. Det var den 42 åriga mannen som hade dödat henne. Precis som jag sagt hela tiden, kommer man inte tillbaka efter 5 dagar så är man troligen död. Tycker så synd om henne, hon hade inte förtjänat att dö. Hon var bara ute och cyklade och sen kommer en bil och för bort henne och en man dödar henne. Helt sjukt.

Tänk nu Sverige på Engla, tänker du på henne så kommentera med ett <3.

TV

Sitter just nu i min säng med datorn, som vanligt... har precis kollat lite på Talang och innan det en beckfilm.

Idag händer det inte så mkt.. ska bara ta det lugnt. Orkar inte göra ngnting.

Svar på kommentar.

Postat av: addan

din blogg liknade väldigt mycket alla andras.....

2008-apr-13 @ 10:54

Ja vadå då?.. eller jag fattar inte vad du menar med det.

Tjeeena..

Hej :) Hoppas ni mår bra idag, det gör iaf jag förutom den förbannade hostan.

Somnade ganska sent igår, 01.45 och vaknade 09.15 men jag är ändå pigg nu :) Det är jättefint väder ute idag, dock lite kallt så jag får se vad som händer idag. Jag ska inte ner till stan idag, mamma orkade inte och jag vill inte ner själv när jag inte har några pengar :) Så det blir att kolla klart på Beckfilmen jag började kolla på inatt.

vad ska ni göra för kul idag då? :)

Hemma igen.

Nu är jag hemma igen från Karolina. Åkte dit ju vid 16.30 och åkte därifrån kl 22 sen åkte jag och pappa till mamma och mötte henne, hon hade slutat jobba.

Vad gjorde jag och karolina co. Inte jättemycket förutom att vi var lite på stranden och gick lite.

Just nu sitter jag i min säng och tar det lugnt, är trött. Ser på film samtidigt.
Ni får ha det bra, vi hörs mer imorgon.

Svar på kommentar.

Postat av: Ewie

oh gott med restaurang mat.. du gör mig så sugen nu :P

2008-apr-12 @ 14:58

Haaha, du får också äta på resturang idag tycker jag ;)
Jättefin blogg dessutom :)

I kväll!

Just nu har jag marsvinen ute, ska iväg till karolina så fort dom varite ute. Vet inte alls hur länge jag stannar där. Men jag bloggar när jag kommit hem :)

Hoppas ni också får en bra kväll <3

Stan.

Kom nyss hem från stan. Bestämde mig för att följa med mamma och pappa ner till stan innan. Jag handlade bara täckstift och en stor ring, har inte så mkt pengar så det fick bli det ;) Sen åt vi en god plankstek på en restaurang och sen handlade jag godis inför kvällen och nu ligger jag här i min säng med datorn :)

Vad händer senare då? Inget planerat, mer än titta på film och tv :)

Godmorgon på er.

Det är nog inte många vakna, men jag är iaf. Vaknade vid 7 av att jag var torr i hela munnen eftersom jag var stopp i näsan och sen kunde jag inte somna om. Lyssnade på rixfm lite i mobilen och sen tittade jag på film, som jag fortfarande gör.

Idag ska jag hoppa över träningen, hostar fortfarande och så så jag får ta det lugnt idag :) Men nästa vecka MÅSTE jag träna, har inte tränat på 2 veckor, inte bra för kroppen.

Nu ska jag fortsätta se filmen. Förresten så suger ni på att kommentera :P

Naglarna :)

Nu tänkte jag lägga in bild på mina nybyggda naglar :)

image107
Här är resultatet :)

Jag är mer nöjd med dessa naglarna än hos den andra byggaren. Denna gången ser det mer naturligt ut, och mer vitt vilket jag gillar. Så jag är helnöjd. Nu låter det igen när jag skriver ;)
Satt där bara i 2 h, jag trodde det skulle ta typ 2,5-3 h eftersom det var ett nytt sätt jag skulle ha.

Jag kom iaf hem 19.50 och körde direkt till konsum och handlade en cola, och sen tittade vi på Så ska det låta och nu sitter jag här. Vill få mina 1000 kr nu så jag kan handla lite ;) Vill ha nya större ringar precis som på bilden. Men jag får snällt vänta :)

1 timme.

Nu har jag precis tittat på lite film och tagit det lugnt. Har just nu marsvinen ute och ska vara och fixa naglar om en timme. Efter jag haft marsvinen ute som jag ska ha till kvart i 5 måste jag äta lite. Ska ju sitta där nere i 2 h så man får ha lite mat i mage :)

Jag lägger upp bilder efter jag varit där :)

VINST!!

Kommer ni ihåg att jag sa i onsdags att jag hade skickat in till Se&Hör och Hänt extra, bilden på mig och Carola? :)

JAG VANN!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fick ett mail idag om att dom kommer publicera min bild och att den är veckans bild :) Så för det får jag 1000 kr :) Dom pengarna behöver jag verkligen :)

Vad händer idag då?, inte jättemycket. Jag ska ta det lugnt till jag ska fixa naglarna 17.30 och sen blir det tv ikväll :)
Ganska lugn dag :)

Gjort!

Nu har jag precis gjort rent till marsvinen, läst igenom engelskan en gång, gett marsvinen knäckebröd och nu sitter jag här :) Inget intressant, men får ju berätta vad jag gjort :)

Nu blir det duschen nästa och sen "Du är vad du äter" :)

Träning via ögon...

Ja det kan man säga jag gjorde idag, var på tennisen och tittade. Var dock inte lika kul att titta som att spela. Jag har även börjat fundera på att börja spela en gång till i veckan, alltså 3 ggr/veckan. Vill få bättre motion och få bort bebismagen. Får se vad mamma och pappa tycker  :)

Nu ska jag vänta på mat, magen skriker :) Kram


Lat!

Ja kalla mig det, har suttit här sen jag skrev sist. Har inte rört mig. Men jag har inte så mkt att göra nu innan jag ska ut till tennisen så det är lika bra jag sitter här :) Har precis kollat på klipp från körslaget och lyssnar nu på melodifestivalen :)

Det är skönt att inte ha så mkt i skolan nu, nationella proven kan man ju inte räkna eftersom man inte kan öva på dom. Har bara en liten läxa till imorgon, läsa en engelsk text 2 ggr sen var den läxan gjord haha:)

Fika.

Kom hem för en stund sen från skolan och nu sitter jag här och fikar lite. Var jättehungrig när jag kom hem. Idag ska jag inte göra så mkt, ska läsa igenom engelskläxan som vi har tills imorgon sen ska jag ut till tennisen 17.00, ska titta på eftersom jag fortfarande är hostig. Det är rätt kul att kolla på tennis, och även spela ;)

Nu ska jag fika vidare.


Top Model!

Har precis kollat på Top Model och ska stänga av datorn nu, ska fixa marsvinen först och kolla igenom tyskan igen sen ska jag nanna, det är ju skola imorgon igen :(

Kram

Peeeeeeeeeeeengar!!

Just nu är jag typ helt pank :( Tråkigt att inte kunna handla.

Iaf så har jag nu skickat in bilden på mig och Carola till Se&hör och till Hänt Extra :) Publiceras den bilden får jag 1000 kr, och publiceras båda så får jag ju 2000 kr :) HÅLL TUMMARNA! Jag behöver pengarna ;)

KÄNSLA!

Detta är känsla:

http://www.youtube.com/watch?v=YMIRCwVhd7k&feature=related

Stå själv på en så stor scen och sjunga fantastiskt!!!! Helt otroligt.

Veckans att göra.

Torsdag:Skola och  Träning (?) Tveksam om jag ska träna eftersom jag är förkyld och hosta. Men ska ut och kolla iaf.
Fredag: Skola och naglar 17.30
Lördag: Träning (?)
Söndag: Vila om inget annat kommer in.

Rätt så lugn vecka men det är ju alltid skönt :)

Se&Hör.

Sitter just nu och lyssnar på musik, har marsvinen, chattar, läser Se&Hör och äter Lakrisal. Jag är faktiskt kvinna och kan göra mkt samtidigt hahaha ;)

Nej skämt och sido.. Innan fick jag hem Se&hör men det som står i den är typ 1% sanning så jag har inte den mer. Men innan fick jag ett ryck och körde till affären och köpte den och Lakrisal :) Man ska inte läsa Se&Hör för ofta, man blir helt slut i huvudet :p

Har bara övat lite på tyskan sen sist, men får göra det mer senare. Orkar inte.. så här har jag aldrig varit. Jag tror jag är riktigt skoltrött. Jag har alltid gjort mina läxor och pluggat som in i. Det gör jag iof nu med men det går trögt, riktigt trögt. Men man får se framåt, det är bara 1,5 månad kvar :)

Film

Så nu var en till Beckfilm sedd. Klockan är redan 4, vad tiden går fort nu för tiden. Måste fixa med marsvinen och sånt också. Sen måste jag öva mer på tyskan, kan inte alla glosor.

Nu vill jag att det ska bli fredag ;)


Jiiiho :)

Har nyss ringt och bokat tid igen för jag ska börja bygga naglar igen :):):):)
Har sagt ett tag till Mamma att jag är trött på mina egna naglar och vill ha påbyggda igen. Så innan sa mamma att hon kunde betala mina naglar tills jag får ett jobb. Så jag ringde hon som noppade mina ögonbryn idag, för hon bygger också naglar och bokade en tid. Fick en snabbt tom, fredag 17.30 får jag fina naglar igen :) Hoppas dom är lika fina som dom andra var och att dom håller bra.

Nu ska jag måla om mina naglar och titta på Beck. Puss


Bryn!

Har nyss kommit hem från stan och nu sitter jag här och glor.
Fixade brynen i stan, shit vad ögonen rann. Brukar inte vara så känslig men det gick bra ändå.
Handlade även kvp (måste ju följa Engla) , hårspray och en dvd film. Inge speciellt roligt men det behövdes ;)

Gud vad skönt det har varit att vara fri idag, hade varit skönt om det varit helg imorgon... men det är det ju inte. Men jag har inte så mkt läxor denna veckan så jag ska inte klaga. Men nu kommer alla nationella proven i följd. Ska ha engelska nästa vecka, näst nästa matte.. och ja.. ni fattar.

Godmorgon.

Vaknade för typ en halvtimme sen och har suttit här nere och tittat på tv sen dess.

Idag ska jag ner till stan, ska fixa brynen kl 12. Så vi ska väl köra vid halv 12 ungefär. Måste gå upp till Mamma snart och väcka henne, hon sover än:p Sen måste jag gå och duscha också.
Senare idag ska jag vara lite i stan, sen ska jag öva på tyska, göra rent till marsvinen, se den andra filmen jag hyrde igår och sen kommer det väl alltid upp lite till.

Hoppas ni får en härlig dag, här är det soooolsken :)

Youtube...

är alltid en bra plats att kolla på saker när man inte vet vad man ska hitta på :) Har tittat på olika klipp som bla, så ska det låta, Idol osv. :)

Nu blev det tråkigt så nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Är inte trött heller, så jag kan inte gå och lägga mig. Får väl lägga mig i sängen och kolla på en film iaf :p

Kram på er, hörs imorgon efter jag varit i stan. Ska fixa brynen 12.00 och efter det ska jag och Mamma äta lunch där pernilla jobbar ;)


NYHET!

Gick precis in på aftonbladet.se och fick syn på att dom hittat en hammare i Arboga, ni har väl inte kunnat missat det hemska mordet som var där. Hoppas verkligen det är hon tyskan som har gjort det så dom griper henne. Hur kan man vara så blåst i huvudet så man slår ihjäl två SMÅ barn och sen går på mamman så hon inte minns någonting och sen vaknar upp och får reda på att sina barn är döda. Usch, det hade jag aldrig klarat av.
Läste också nu att det var en privatperson som hade hittat den, så chansen är väl minimal att det är den som är mordvapnet.

Och ni har väl inte heller kunnat missa den försvunna Engla, jag köpte KVP innan när vi var och handlade för på framsidan stod det, En lapp funnen av Engla. Och det handlade om att hon och en kompis hade satt upp en lapp, var vet jag inte, om att dom ville tjäna lite pengar.. göra olika sysslor och sånt. Och där hade 3 stycken personer rivit av en sån flik det finns med mobilnr, så 3 personer har ju alltså hennes mobilnr så en av dom elr fler kan ju vara "mördare, kidnapparen". Ska jag vara ärlig så tror jag inte hon är i livet. Hon cyklade 5 km själv, och det är väääääldigt långt för en 10 åring, det fick inte ens jag göra när jag var 10. Och där hon cyklade var bara näst in till skog. KVP visade en karta på där hon cyklat och hennes cykel hittades bara några kilometer från hennes hus. Hon hann alltså aldrig hem.

Jag tycker det är viktigt att prata om sånt här även om jag inte har en stor blogg. Det är skönt att skriva av sig och samhället har faktiskt blivit sämre, fler och fler mord förekommer och desto fler våldtäkter.

Film!

Har nyss kollat på film med Mamma. Sitter just nu och kollar runt lite. Vet inte vad jag ska göra nu, orkar inte se fler filmer..hmm... ngt förslag? ;)


Handling!

Tjenis, tänkte berätta lite vad som hänt sen sist.

Efter jag skrev sist så la jag mig i sängen och började se Beck-Enslingen och helt plötsligt somnade jag, det tar väldigt mycket på kroppen att ha ett virus i kroppen, iaf.. sen när jag vaknade så åkte jag och pappa ner till stan och handlade hö till marsvinen, handlade lite grejer på ICA och jag hyrde även två filmer som jag ska se senare :) Har nyss haft marsvinen ute och sitter just nu här i pyjamas, hihi. Det är skönt att gå i det när man vet att man inte ska ut mer, vilket jag ska inte ska eftersom det spöregnar ute. Sen dessutom är det ju studiedag imorgon så då kan man bara ta det lugnt.

Nu ska jag lägga mig i sängen med ett glas cola och se klart på Beck :) Kram på er.

Slappis!

Hej på er :) Hoppas det är bra med er, med mig är det ganska bra. Näsan är lite konstig igen, sticker och sånt skit i den igen och hostan är som den var igår. Så idag blir det en slappdag, har dessutom studiedag imorgon så detta blir en jätteskön vecka :) Var ju sjuk igår, vanlig dag idag, ledig imorgon, skola på torsdag och likadant på fredag. Har dessutom inte mycket läxor heller :) Har bara tyska till torsdag som var jättelätt, ska kunna läsa en dikt flytande + några glosor så det gör man imorgon ;)

Vad händer senare då? Måste ner till stan och handla hö till marsvinen, kanske hyra film och sen ska jag bara slappa :) vad hittar ni på då?


Anna Pihl

Har nyss kollat på Anna Pihl, samtidigt som jag åt rostade mackor ;) Sitter just nu här samtidigt som jag kollar på American Idol.

Detta får bli sista bloggningen för idag. Kram på er.

Jooooobbigt!

Shit, det märks verkligen på kroppen dirket när man varit sjuk. Dammsög precis mitt rum och datarummet, plockade undan lite grejer, bäddade gängen och efter det var jag typ helt slut. Sitter just nu i datarummet och har marsvinen ute samtidigt som jag får hostattacker. Så fort jag gjort ngt ansträngande börjar jag hosta. Så det gäller att ha vatten med imorgon till lektionerna så jag inte dör av hosta hahah :p

Idag är det ju Anna Pihl också :) Det börjar om 1,5 h och tills dess ska jag ha marsvinen ute tills tio i och sen ska jag gå och duscha och sen ska jag se kockduellen. Så är min kväll ;)

Dagens insperationsklädsel.

Eftersom jag typ gått i pyjamas nu i några dagar så kan jag ju inte fota min outfit. Så här kommer en insperationsklädsel ist :)

image105

image106

Rosa fodral: Gina
Svarta jeans: Cubus
Vitt skärp: ONLY

Svar på kommentarer.

Postat av: louise

och jag är i skolan =) lite kul faktisk höhö
hoppas du får en mysig dag hemma!
pussar

2008-apr-07 @ 12:53

Tack, men det är lite drygt att vara hemma, hade velat gå i skolan ist. menmen jag ska gå imorgon :)

Postat av: Sara

Jag är oxå hemma idag, jag är inte direkt sjuk men hade ont i magen på natten så min mamma sa att jag skulle stanna hemma idag. Tråkigt att vara sjuk.

2008-apr-07 @ 12:31

Oj då, hoppas du blir frisk snart då.

______________________________________________________________

Usch vad drygt det är att vara hemma, tiden går skitsakta. Jag brukar tycka det är skönt att vara hemma. Men jag har inget att göra, så det är väl antagligen det.

Får väl kolla på ngn film nu, IGEN!

Melodifestivalen 2008

Sitter just nu i min säng och tittar på melodifestivalen 2008-dvd. Det är ngt man aldrig tröttnar på. Riktigt kul.
Just nu är det Charlotte Perrelli- Hero som är igång :)

Hoppas ni mår bra idag:) Allt är bra med mig förutom den förbannade hostan. 

Godmorgon!

Vaknade nyss och jag har ingen feber, wiiiho :) Så jag kan gå till skolan imorgon. Så det blir att vila kroppen idag.
Min klass börjar om 10 minuter och här sitter jag nyvaken och tittar på Nyhetsmorgon hahah.

Är det ngn mer som är hemma idag?

Drömkåken.

Visst är drömkåken bra, alltså filmen? Sitter just nu och ser på den :) Kul att se lite äldre filmen ngngång. Har ju kollat på Beck nu hela helgen så nu fick det bli en gammal film.

Godnatt på er :), hörs imorgon.

:(

Nu har jag bestämt mig för att bli hemma imorgon. Sååå tråkigt att vara sjuk. Men mamma tyckte jag skulle bli hemma så det får jag väl bli. Man ska ju inte anstänga kroppen direkt efter man haft feber, så jag får vila kroppen imorgon så jag kan gå till skolan på tisdag :)

Nu har det blivit mycket sjukpratande, men det har ju faktiskt inte hänt ngt här under helgen så hoppas ni stått ut med mig ;) Nu ska jag se beck...... igen.

Kram

Hihi :)

Febern har inte kommit tillbaka, hoppas verkligen den inte gör det heller.
Sitter just nu på mitt rum och lyssnar på lite musik, har ju legat i min.... säng i 2 dagar, skit jobbigt.

Ska iaf gå och duscha nu, vet inte än om jag ska gå till skolan imorgon. Ska ta tempen imorgon bitti och se om jag har feber då.

Kram


Uppe igen.

Nu är jag uppe igen, sov ngn timme förut och det var skönt. För jag var trött. Har dessutom ingen feber mer, hoppas verkligen det inte är bara för att jag har tagit en ipren. Vill verkligen till skolan imorgon, låter olikt mig men jag orkar inte missa en massa.

Nu har jag börjat få tbx min smak och lukt också  ;) Niiiice.

Feber :(

Ja nu har jag feber också :( Vill inte!! Men jag hade 38,1 för ngn timme sen och då mådde jag bajs men nu har jag tagit en ipren så nu är jag bättre. Hoppas verkligen jag inte har feber ikväll så jag kan gå till skolan imorgon. Orkar inte missa ngt.

Ligger fortfarande i sängen och ser Beck. Nu är det Den svaga länken som spelas :)
Kram på er. ( kanske inte idag, jag kanske smittar haha )


Trööött.

Usch vad trött jag är.. vill bara bli frisk nu, men jag brukar inte vara sjuk ofta så man ska inte klaga så. Men jag hoppas verkligen att jag är bättre till imorgon.

Ligger här i sängen och ser på Talang. Förresten hon Marie som är med i talang, hon som gick vidare som var blind. Hon bor i Trelleborg, där jag bor ;)

Små framsteg..

Vaknade 07.40 idag av att det kliade som ..... i min hals så jag gick upp. Lika bra, ist för att ligga och dra sig i sängen. Halvsov nere på soffan samtidigt som jag såg tv.

Idag är det lite bättre, har inte ont i halsen mer men nu hostar jag ist. Förkylningen är som igår, inte så farligt. Är det samma imorgon så kan jag gå till skolan , men blir det värre får jag vara hemma och ta det lugnt. Men jag vill inte vara hemma för man missar så mkt då och det är såå jobbigt. Men jag ska nog klara av en skoldag, behöver ju inte springa runt och sånt skit, kan bara ta det lugnt.

Nu vet jag inte vad som händer, ska se klar 27 dresses och sen ska jag nog se en Beck.
Kram på er.

Fortsättning...

på min händelserika dag.... NOT! Vad har hänt sen jag skrev sist då?
Jag har gjort rent till marsvinen, tappat smaken och lukten och kollat på tv.

JAG HATAR ATT INTE KUNNA LUKTA OCH SMAKA DET MAN ÄTER.. åhhhhhh!

Jag kollade på körslaget innan men missade vem som fick lämna, vet någon?
Nu ska jag kolla på 27 dresses och vila min lilla hals. kram på er.

Fortfarande dålig...

Mår fortfarande dåligt, har mer ont i halsen nu men förkylningen är bättre än innan. Dock är jag supertrött.

Jag åkte iaf ner till stan innan, ville ha lite nya kläder. Handlade en klänning och en tröja på Gina, en väska på Åhlens och Melodifestivalen dvd som jag tittar på just nu. Men mina krafter varade inte länge, var helt slut efter jag hade handlat väskan som jag gjorde sist. Så vi körde och handlade snabbt och när vi kom hem gick jag och la mig i sängen igen och ligger här än.

Vi hörs lite senare.

Lata jag!

Ligger just nu i sängen och kollar på Beck-Gamen. Sååå lat man är när man är sjuk, har allt runt mig, mobil,fjärrkontroller, dricka och ja.. allt man behöver.

Idag komnmer jag väl ligga här i min säng och jäsa.... booooring.

Sjuk :(

Usch nu är jag förkyld, inte kul. Det började igår kväll som jag sa och inatt blev det bara värre, har sovit jättedåligt och vaknat typ 100 ggr för jag inte fått luft, vi har inget nässpray hemma heller :/

Har ont i halsen och känner mig allmänt dålig :( Så jag får hoppas över tennisen idag. Ska bara vara hemma och ta det lugnt. Mamma och Pappa ska köpa Melodifestivalen 2008 DVD till mig sen så den får underhålla mig idag.

Hoppas ni mår bra!

Svar på kommentar.

Postat av: Sanna

Usch ja, hörförståelsen var svårast enligt mig.. Vilket program har du valt då? :)

2008-apr-04 @ 15:11

Ja den tycker jag också var svårast. Jag har valt Hotell&resturang :) Du då? :)

Härlig fredag.

Tänkte ju berätta lite om min händelsfulla fredag :)

Jag och pernilla stack till stan kl 4 och gick och tittade lite, jag köpte ett till linne på Gina och sen gick vi och åt. Åt en fet stor hamburgaretallrik och var klara vid 17.15, då gick vi till Hemmakväll och köpte lite godis sen tog vi bussen hem 17.40. Kom hem här och tittade lite på Wallander och åt godis och snackade lite skit efteråt, hon gick hem kl 11 och nu sitter jag här :)

Usch.. är på väg att bli förkyld, har varit konstig i näsan hela dagen och nu är det på väg att bryta ut.
Nu ska jag kolla runt lite. Puss på er.


Nationella prov!

Japp, i morse hade jag då nationella prov i engelska. Det gick väl sådär.. hoppas verkligen jag får G! Vill inte ha IG i engelska, då lär jag ju inte komma in på programmet jag valt. För övrigt efter nationella var allt så jävla drygt, alla ville gå hem men fick inte.

Slutade iaf 14.00 idag, 15 minuter tidigare. Sitter just nu och lyssnar på Sanna Nielsen. Om en timme ska jag ta bussen ner till stan och möta Pernilla på där, vi ska äta på restaurang idag : ) Jag ska även köpa ett till linne på Gina som jag köpte förra veckan, vill ha lite ljusare färger, har mest mörka. Sen ska vi umgås här hemma hos mig med film och sånt :)

Puss på er :)

Mätt och belåten!

Nu har jag precis ätit så nu är jag mätt igen. Sitter här i datarummet och har marsvinen ute. Senare ska jag duscha, göra lite so och se tv. Det är min kväll :)

HATA RUBRIKER!

Det är verkligen jättesvårt att komma på rubriker till allt man skriver :p

Iaf så gick träningen bra :) Dom i gruppen tycker jag börjat slå riktigt hårt, så det är ju bra ;) Jag kom själv på det i lördags, helt plötsligt flög ju bollen jättehårt ;) Elitspelare nästa, host host. INTE! HAHA

Just nu sitter och tittar på lite klipp på youtube och väntar på att pappa ska komma med mat från donken, jag vet.. onyttigt men det blev sen mat annars ;)

Musik

Har inte rört en fena sen sist jag skrev. Sitter fortfarande i sängen, lyssnar på lite melodifestival låtar. Just nu är det Calaisa som spelas.

Usch imorgon är det dags för nationella i engelska, vill verkligen inte. Börjar 8.25 med det och håller på till 11.05 och med 20 minuer paus. Vill bara ha fredag kväll så är denna veckan slut!

Nej nu får jag väl ta och röra på mig lite. Kram

Träning nästa.

Har ni också jätteskönt väder idag? :) Idag känner jag för att spela tennis utomhus, men det är för tidigt med det nu :) Annars hade det varit jätteskönt.

Var i skolan idag mellan 8.25-14.15. Sitter just nu i min säng och glor.. ska träna 17.00 och tills dess vet jag inte vad jag ska göra.

Ha det bra.

Rent Hus!

Ligger just nu i sängen med datorn och kollar på Rent hus med musik i bakgrunden:p
Förresten fick jag reda på vad jag fick på nationella svenska idag, fick VG:) Ville ju ha MVG men är glad att jag fick det:)

Nu ska jag fortsätta glo;)
 
Kram

Svar på kommentarer.

Postat av: louise

HAHAHAHAHHAHAHA ditt aprilskämt va bäst! jag missade dock tt vara inne på msn då :s hahhhaha! xD
SAKNAR DEJ SOM IN I RABARBERPAJJEN!

2008-apr-02 @ 16:29

haha elr hur, så många dumma det finns där ute ;) går på den sån grej:p
SAKNAR DIG MED<3

Postat av: louise

fin bakgrund på datorn! :D

2008-apr-02 @ 16:27

Elr hur, får ju ha den när jag saknar dig<3 ;)

Biljetter!

Kom nyss hem, följde med Pappa ut till Maxi och hämtade biljetterna till Rhapsody in rock 98-08 som vi ska se i Juli :) Det blir nog bra, ska vara bra artister med och sen firar dom ju 10 år så det blir nog allt möjligt :)

Vad händer mer idag då?, mycket bra på tv idag, Greys och Top Model och rent hus :)
Nu ska jag vänta på maten, börjar kurra i magen ;)

Svar på kommentar.

Postat av:

varför går/gick du hos
kurator? :/

2008-apr-02 @ 15:05

För jag var deppig och mådde allmänt dåligt! Skriv helst vem du är, tycker inte att svara på saker som jag inte vet vem det är.

Svar på kommentar.

Postat av: Mingla &#9829;

Är du bra på bloggdesign? Hade behövt lite hjälp i så fall :)

2008-apr-02 @ 14:44

Nej tyvärr kan jag själv ingenting om det. Annars hade jag haft mycket finare blogg än vad jag har nu :) Du har ju redan fin design på din ;)

Skoola.

Trååååkig dag det har varit idag. Usch..
Gick i skolan mellan 8.25-14.00, 15 minuter övertid bara för det jävla cafeteriarådet!! Men man överlever.
Har ingen läxa idag så idag blir det väl en sån onödig dag, får underhålla mig själv med lite musik.
Har inte så mycket att skriva idag, vad hittar ni på idag?

April April

HAHA, innan lurade jag typ halva min msn lista. Jag skrev "Hejdå alla, ska flytta till Malmö :'(" Och nästan ALLA gick på det. Det var bara 3 som kom på mig ;) Många blev så neeeej. Så nu fick jag iaf det bekräftat att jag betyder iaf ngt litet för folk. Skönt att veta.

Idag avbokade jag även min tid hos kuratorn på torsdag, vill inte gå dit mer. Är så otroligt obekvämt att sitta där och berätta om sitt liv inför en okänd människa och dra upp gamla minnen så mår man ju bara ännu sämre. Så nu ska jag bara leva livet :)

Har nyss duschat och sitter just nu och lyssnar på lite musik, dagar går otroligt fort, kändes som jag vaknade precis och nu ska jag snart gå och lägga mig igen. Skumt.

Förresten så ska jag kanske till Louise den 15/6, HOPPAS! Måste träffa dig, längtar ihjäl mig!!!

Nu ska jag sova, puss på er :)

SHIT!

Fyllde nyss denna månaden i min almenacka, gör det var månad så jag har en översikt över vad som hänt. Hur som helst så la jag märke till att sista nationella gör vi den 6/5, alltså bara en månad kvar. Vill att den tiden ska gå snabbt så jag har det överstökat, kommer vara jättenervös när jag gör engelska och engelska, det är dom ämnen som är min svaghet och bara det som vi har kvar. Förresten så har vi inte fått reda på svenskan än, skitskumt, alla andra skolor har fått reda på det. Och nu är det bara 2 månader kvar tills jag slutar grundskolan, faktiskt 72 dagar kvar, haha jag har redan börjat räkna ;)

Dagens outfit

image102

image104

Dagens outfit består av:
Jeans: Cubus
Grått linne: veromoda
svart linne: Gina
Till detta hade jag en grå kofta från JC.

Äntligen!

Äntligen funkar bloggen igen, nu fattar man hur beroende man är av bloggen. Har gått in här automatiskt var gång jag har gjort ngt men så har den inte funkat :(

Har ni blivit lurade idag då?, det är ju trots allt 1 April för er som inte visste det ;) haha. Mamma lurade faktiskt mig i morse, sa att jag hade en stor fläck på tröjan hahaha. Sen lurade rektorn hela skolan att betygen skulle sättas nästa fredag, men efter en stund kom vi på att det var ett skämt ;)

Var iaf i skolan idag mellan 8.25-14.55. Idag fick jag även reda på att vi ska göra nationella prov i tyska denna terminen, åh shit. Snacka om att det kommer vara SVÅRT! Sen ska jag dessutom ha nationella på fredag i engelska, hatar verkligen det!

RSS 2.0