Naglarna!

     

Här är bilder på mina naglar som jag gjorde igår :)
Kortade ner dom en hel del och satt på lite fina dekorationer :)

Vad tycks?



When you say nothing at all !

Just nu lyssnar jag på " When you say nothing at all" älskar den låten. Kan inte låta bli att sjunga med :)

Träningen gick bra, roligt var det också. Men usch vad det kändes i kroppen att man inte är på topptrim som jag brukar. Bara för man inte tränar på en vecka så blir kroppen helt konstig. Men nu vet jag i alla fall att tennisen gör nytta :)

Nu ska jag öva på no:n, gjorde inte det innan hihi. Sen ska jag ta ut marsvinen sen blir det duscha och se tv :)

Hoppas ni har en skön kväll.

Kram

Dryg film ....

Dryg dag idag i skolan.. hade Hemkunskap första lektionen, bakade muffins. Mums :) Sen hade vi svenska, gick igenom nationella provet som vi ska ha på tisdag. Sen efter lunchen såg vi på en 3 timmars film om andra värlskriget. Den var väldigt dryg.

Nu sitter jag här och ska öva på No:n som jag har till imorgon. Sen om en timme ska jag träna tennis :) roligt roligt.
Hinner inte skriva mer nu.. snackar i tele.

Bloggar mer sen :)
Kram

Då var man snygg igen ;)

Ja då var man snygg igen då efter man fixat både bryn och naglarn :) Kom nästan precis hem.
Gick till nagelstudion 15.15 och var framme 15.20 hihi sen satt jag där till 17.15 och sen hämtade pappa mig så åkte vi ner till stan till frissan och där satt jag till tjugo i 6 ungefär sen åkte vi till videomix och handlade godis som jag ska ha med mig till skolan imorgon för vi ska se film :) En mycket stressig dag kan jag säga. Men nu är det skönt att vara hemma igen :)

Nu sitter jag här och har mina marsvin ute på golvet och jag bloggar :) Ska öva lite på fysik efter jag skrivit detta, tråkigt men måste göras :/

För er som undrar hur jag gjorde mina naglar idag så hade jag fransk manikyr som vanligt och sen tog jag dekoration med blommor och silverpärlor, riktigt najs :) Kortade även ner dom en hel del eftersom dom bara är i vägen när jag skriver på datorn och sen är det inte fint med för långa naglar heller.

Detta var en liten uppdatering för dagen :)
Senare ikväll ska jag se Anna Pihl box 2 och även lite Big Brother 2004 som jag började se innan. Sen blir det plugg och slapp:)

Ha det så bra så hörs vi senare:)

Kramkram

Fixing :)

Skola som vanligt idag då, lagom dag, 8.25-13.45. Sån slapp dag det var idag, megaskönt :)

Ska iväg och fixa naglarna 15.30 och sen direkt efter det ska jag fixa ögonbrynen så jag är inte hemma förrän kl 18 ungefär :/ Mycket att göra. Men fick nyss reda på att vi inte har engelskprovet på fredag eftersom läraren inte gått igenom allt. Guuud vilken lättnad :) hihi, så nu har jag bara nofrågorna som vi ska ha ett litet läxförhör på, och det kan jag nästan allt på :)

Det blir en lugn vecka nu eftersom engelskprovet försvann, f*n vad skönt hahaha:p

Nej nu ska jag lyssna på musik sen ska jag gå till nagelstudion, tråkigt väder idag :(

Kramar

Godnatt :)

Sorry för den dåliga uppdatingen idag. Men har haft rätt mycket att göra.

Ska i alla fall sova nu :) Vi hörs mer imorgon.

Godnatt&Kram

Ännu en skoldag!

Ja då var en skoldag förbi igen då, skönt när tiden går snabbt. Det var en ganska lång dag i skolan idag igen, 8,25-14.55.

Nu sitter jag här framför datorn och tittar runt lite. Har engelska och no i läxa :( så det får jag väl göra snart och sen ska jag se lite Anna Pihl.

Skriver mer sen när det hänt lite grejer :)

kram

....................

Nu har jag tittat på 2 dvd filmer av 3 på Anna Pihl i den första boxen. Ska titta på den sista filmen imorgon om jag hinner efter skolan. Boxarna ska nämligen lämnas på fredag, men det ska jag nog hinna med :)

Annars har det inte hänt mer ikväll, har tittat en gång till på tyskan och så har jag duschat. Ska plugga lite till nu innan jag ska sova :)

Ni får ha det så bra så hörs vi imorgon.

Kramar

Skönt...

Nu har jag gjort mycket nytta :) Har gjort extra engelskan så nu är jag helt klar med det. Har pluggat på tyskan, kan det ganska bra. Läraren har knappt gått igenom det så jag vet knappt vad det handlar om men kan det ganska bra ändå. Jag har även tittat igen minigrammatiken som vi har prov på i engelskan på fredag. Och så har jag precis gjort rent till marsvinen. Skönt att ha gjort allt det. Nu ska jag snart gå och duscha och sen ska jag titta på ett eller två avsnitt av Anna Pihl och sen ska jag se lite på dom nya Big Brother dvderna. Sen får jag väl plugga lite till.

Mycket att göra nu i veckorna kan jag säga.

Kram

Rubrik!

Orka med dom jobbiga rubrikerna hela tiden :p

Just nu är det bajsmycket i skolan. Har sjukt mycket till fredag, engelskprov, extra engelska och no. Och det är inte lite vi har där. Men det ska jag väl klara. Ska börja med allt idag så blir det inte så stressigt.

Idag var det en lång dag i skolan, 8.25-15.25. Så nu har jag ont i huvudet. Har alltid det på måndagar :(

Idag fick jag hem lite roliga grejer också i brevlådan :) En Carola magazine och två Big Brother dvder, 2003 och 2004.

Jag visade bildläraren min bild idag på Mona Lisa och hon tyckte den var fin. Jag skulle bara skugga lite mer och rätta till hennes händer, annars var den bra :) Skönt att höra.

Detta var bara en liten uppdate för dagen :) Ska sätta mig ner och läsa Carola magazine nu och sen ska jag plugga :(

Puss&Kram

Bildarbete!

Nu ikväll har jag gjort mitt bildarbete till skolan, som ska vara inne den 11/2. Sammanlagt är det 3 delar och jag har gjort 2. Skönt att ha gjort en stor del av det. Det som jag har kvar är att rita en valfri bild. Uppgiften var att välja en konstnär och hitta fakta och skriva lite egna tankar och andra uppgiften var att rita en kändaste bilden från konstnären. Jag valde konstnären Leonardo Da Vinci och då ritade jag såklart Mona Lisa. Min bild blev inte jättelik, men lite likhit finns det, hihi:p Ska ta med bilden imorgon till skolan och visa bildläraren. Ska se vad hon säger :)
Nu i veckan eller till helgen ska jag rita den sista delen. Det är som sagt en valfri bild. Vet inte riktigt vad jag ska rita. Någon som har förslag? :)

Annars ikväll har det inte hänt så mycket. Har övat på tyskan som jag har till tisdag, den kan jag hyfsat bra. Sen har jag bara kollat på tv och tagit det lugnt.

Nu ska jag sätta mig och se ett avsnitt av Anna Pihl sen ska jag nanna kudden ;)

Vi hörs imorgon <3

Hata söndagar! :/

Ja, då var snart denna helgen slut :( Ska tillbaka till skola imorgon och en jobbig vecka. Men det ska nog gå.

Idag ska jag plugga lite tyska som jag har till tisdag och så ska jag se Anna Pihl boxarna, som jag hyrde igår :)
Annars händer det inte så mycket hos mig.

Vad händer hos er? :)

Nu ska jag göra tyska :( Vi hörs.

Fredagen och idag!

Hann ju tyvärr inte blogga så mycket igår så jag får berätta vad som hände igår :)

Jag åkte ju till stan som jag skrev vid 3 tiden. Höll på och missa bussen och allt men jag hann precis innan den åkte haha. Fikade först med Pernilla på Gilli Vanilli, kycklingsallad med pasta, mums. Sen efter det gick vi och shoppade lite. Jag hittade en tröja till magasinet och smycken. Jag sökte även sommarjobb och på alla ställen skulle man lämna ansökan, tråkigt :/ Men jag får väl göra det då. Sen åkte vi hem med bussen 17.10 och då åkte jag snabbt hem och duschade och fixade mig och sen åkte jag till Pernilla kl 19. Sen när Emily gjort en frisyr på mig så åkte vi till Walldén och där var mycket sprit kan jag säga haha. Vi var där till 22.15 och sen åkte vi ner till Magasinet.

Jag hade inget problem med att komma in på magasinet, och det var ju tur. Pernilla var full men jag hade bara smakat en klunk av hennes cider. Hon verkade i alla fall ha sjukt mycket roligare än jag hade. På magget var där sjukt mycket folk och jättelitet dansgolv, så jag var faktiskt lite besviken. När klockan var 00.30 började jag tröttna på det för då dansade både Emily och Pernilla med killar och jag bara följde efter Matéa och Henke överallt, så jag kände mig lite jobbig. Så Pappa hämtade mig lite över 01.00 men Emily och Pernilla blev kvar.

Jag kan ju säga att det inte var värt 100 kr, som det kostade men nu har jag ju i alla fall provat på det :) Men det var nog mycket det också att jag hade ont i halsen och var hes där inne för jag var tvungen att skrika till dom andra, som det var lite tråkigt. Får se om jag följer med någon annan gång :)

Får ju faktiskt berätta lite om idag med när jag ändå är igång:)

Jag vaknade vid 10 tiden och gick ut och sålde aftonbladet och sen åkte vi in till Malmö vid 13.30 till Biltema och hittade lite bra saker. Sen efter det åkte vi in till IKEA. Jag hittade mycket fina saker där inne :)
Jag skulle egentligen tränat idag men eftersom jag inte är bra i halsen så kunde jag inte :( har inte tränat på hela veckan :(

Aja.. nu ska jag ta in mina marsvin som springer på golvet här framför mig :)
Sen ikväll ska jag se Anna Pihl boxarna <3

Hörrni, glöm inte att KOMMENTERA!!

Kramar

Magasinet :)

Ännu en dag har gått i skolan. Nu är det skönt med helg :)
Ska snart ner till stan med Pernilla och fika och shoppa lite. Måste hitta en tröja till ikväll då jag ska till Magasinet:) Ska även titta på andra roliga saker.
Sen ikväll kl 8 kommer Pernilla förbi här och hämtar upp mig så ska vi festa först hos några som vi känner sen kl 22.30 ska vi till Magasinet ;)

Hoppas ni får en rolig kväll. Det ska jag ha :)

Kramar

Magasinet nästa!

Nu har jag äntligen bestämt mig! Imorgon ska jag följa med Pernilla till Magasinet som är ett festställe.
Jag har velat hela veckan, och imorgon får Pernilla den goda nyheten :)

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa min underbara bok "När livet stannar" som handlar om Tsunamin. Helt fantastiskt bra skriven.

Skriver mer imorgon efter skolan.

Godnatt & Kramiz


Sonja!!

Jaaaaaaaa Sonja vann priset, Årets kvinnliga artist!! Så glad för hennes skull :)

Rock Björnen!

Har precis duschat, nu sitter jag här med ett glas Cola och tittar på Rock Björnen på aftonbladet.se :)

Såå otroligt skönt det har varit nu ikväll utan läxor och skit :)

Imorgon blir det skola och sen kl 3 ska jag ta bussen ner till stan med Pernilla, vi ska fika och shoppa och jag ska även söka sommarjobb. Och sen på kvällen ska jag ANTAGLIGEN följa med Pernilla och några till till Magasinet. Hon har tjatat hela veckan så jag ska kanske följa med :)

Nu ska jag fortsätta sen Rock Björnen!

Kramizzzzzzzz

...

Tja alla bloggfans, om jag har några MOHAHAHAHAH XD

Har varit en lugn dag idag.
Gick i skolan till 14.15 och jag lyckades med tyskläxan. Fjäskade även för Noläraren att jag inte fattade någonting av noläxan så vi sket i att ha läxan till imorgon, Hahah är man bäst så är man ;)

Vid 14.30 kom Mormor & Morfar hit, har inte träffat dom på aslänge efterson dom varit i Sundsvall hos min moster.
Så dom åkte hem vid halv 5 tiden och nu sitter jag här :)
Har för en gång skull ingen läxa till imorgon. Men har redan sjukt mkt till nästa vecka, BAJS!!
Så ikväll ska jag bara ta det lugnt framför tv:n :) skönt!

Nej nu ska jag vänta på att pappa kommer med maten, det blev pizza idag, mums :)
Har fortfarande ont i halsen och är småförkyld, jobbigt!!

Skriver mer senare. Kramar

"Fetman tog hennes liv"

Nu ikväll har jag kollat på kanal 5, på "fetman tog hennes liv" helt sjukt att väga 400 kilo :O.
Man ska faktiskt vara glad att man ser ut som man gör, och inte gå runt att säga, jag är tjock när man väger typ 45 kilo. Det finns folk som har det sjukt mkt värre och folk är inte tjocka när man väger 45 kilo. Visst, jag tänker också så ibland, men jag väger heller inte 45 kilo.

Jaja slut pratat om vikt nu:p

Har även pluggat nu ikväll, fysiken fastnar fan inte. Helt sjukt svårt och helt oviktigt. Pappa förhörde mig innan och jag kunde typ ett svar av alla hans frågor. Får läsa en sista gång nu sen får jag läsa som f*n imorgon.
Har som sagt även pluggat tyskan, den kan jag ganska bra förutom att jag inte kan berätta om texterna hihi. Men läraren kan inte begära att man ska kunna HUR mycket som helt på bara några timmar. Huvudsaken man gör sitt bästa.

Har även sjukt ont i halsen fortfarande :/, känner mig allmänt konstig i kroppen så det är väl någon förkylning på gång :(, inte roligt nu när det är så mycket i skolan. Drack te innan för det kanske skulle hjälpa, men det blev nästan värre :S.

Nu ska jag gå och sova, vila min lilla hals så hörs vi imorgon.

Kramar

Puuuuuh!

Äntligen är jag klar med engelskan, har gjort dom 10 sidorna nu. Sjukt jobbigt, har liksom suttit med det i över 2 timmar. Har även läst No:n 2 gånger, men fattar fortfarande inte någonting om dom äckliga atomerna. Och sen har jag även börjar med tyskan, kan det rätt bra redan så det är skönt eftersom det är till imorgon. Så nu har jag läget under kontroll :)

Just nu sitter Pernilla och tjatar på mig om att jag ska följa med henne och några till till Magasinet på fredag, men vet inte om jag vill hihi. Får bestämma mig tills på fredag ;)

Vad händer annars ikväll då? Hmmm.... tv och läxor som vanligt.

Nu ska jag i alla fall sitta här vid datorn en stund och checka runt, sen ska jag ta ut mina marsvin och göra rent till dom.

Vi hörs senare då!

Läxor....

Kom hem från skolan för en halv timme sen.
Har sjukt mycket läxa till torsdag och fredag.

Till imorgon har jag:
Tyska: Text, glosor och verb (fick det idag :O:O:O:O:O)

Fredag:
Engelska: Vara klar med 10 sidor i uppgiftsboken. Jag har 5 kvar :O
No: Sidorna 51-53, fattar nada.

Hur fan ska jag klara av sista terminen i nian???

Gynning

164462-30

Sitter just nu och tittar på "I huvudet på Gynning" älskar det programmet+ Gynning :)

Halsen :/

Har bajsont i halsen just nu :/ Inte skönt kan jag säga.. vill inte bli sjuk nu när det är sista terminen i skolan, man missar så sjukt mkt då :(

Hoppas i alla fall att det inte blir värre.

Ny dag

Jaha, då var det en ny dag igen då.
Kom hem från skolan för 25 minuter sen, har precis ätit makaroner, mums hihi.
Skolan var dryg idag igen, fast vi kollade på en konsert i 40 minuter så det var roligare än vanliga lektioner :)

Fick nyss ett mail från Micke, typ största Carolafanet och han skulle försöka fixa så att alla dom som skulle vara med på presenten till C elr skulle till Malmö skulle ha förtur på biljetterna eftersom där bara finns plats för 600 st i den lokalen i Malmö. Tycker det låter jättebra ;) Nära och bra till scenen:)
Längtar asmycket till den 26/2, för nu är det ju äntligen klart att hon ska vara där :) Ska bli megakul att träffa henne igen och träffa TONJE!! Gullunge :)

Nej, annars händer det inte så mkt här hos mig just nu.. måste börja plugga på Noläxan jag har till fredag annars ska jag bara ta det lugnt ikväll.

Glöm ej att kolla på programmet med Gynning ikväll 21.00, älskar den bruden :)

Kärlek, E

Anna Pihl

Har nyss kollat på Anna Pihl, älskar den serien, dock inte när den går på dansk, fattar inte deras grötspråk men längtar tills serien kommer till Tv4.

Vad har hänt mer nu ikväll då? Hmmm......Ingenting faktiskt, har bara tagit det lugnt och tittat på tv.

Imorgon blir det skola och sen pluggande, tråkigt värre :(

Nej nu ska jag hänga tvätt.

Kramar Ellinor

Matteprov

Fick förresten tillbaka matteprovet som vi gjorde i fredags, fick precis G. Skönt att slippa omprov.

Var bara det jag ville säga :)

Snälla, kommentera, det är inte roligt att blogga annars :(

kram

Vem är jag?

                                       
164462-29


Nu kanske dom flesta undrar vem jag är, alla känner ju inte mig, alla har ju inte träffat mig.

Jag heter i alla fall Hanna Ellinor Dahl, är 92:a, alltså 15 år. Fyller 16 i okt. Jag går i 9:an på Vannhögsskolan i Trelleborg, och trivs hyfsat. Har precis sökt in till gymnaiset, jag valde HR (Hotell & Restaurang) och hoppas över allt annat att jag kommer in. Jag bor med mina föräldrar i ett hus i Trelleborg med vår hund och mina två marsvin. Jag har inga syskon, vet inte om det är bra eller dåligt?
På min fritid spelar jag tennis, två gånger i veckan. Annars går jag bara i skolan och sitter hemma för det mesta pga olika skäl som jag tyvärr inte vill berätta för folk jag inte känner bra och verkligen litar på, Det är väldigt få som vet HELA sanningen. Min musiksmak är väldigt blandad men min "idol" är Carola. Jag vet vad många tänker nu om Carola...diva, suger, skrikig! Jag har hört den kommentaren 100000000000 ggr och är såååå otroligt trött på det. Ni skulle bara träffat denna underbara människa som hon är, hon är verkligen ingen diva, hon bryr sig om ALLA sina fans. Jag har träffat Carola 3 gånger, 4 i Feb. Dom 3 gångerna var dom roligaste i hela mitt liv!!

Nu vill jag att ALLA kommenterar om du undrar något om mig. Vad som helst, men seriösa frågor. Jag tycker bara det är kul att få kommentarer. Så tveka nu inte, har du några frågor till mig så skicka en kommentar.
 
Kramar E

Ny Vecka!

Nu sitter jag här, har nästan precis kommit hem från skolan. Det var en tråkig och lång dag idag :(
Jag kollade min blogg nyss, och ingen hade kommenterat den, tråkigt värre. Jag får göra lite reklam för den så kanske jag får fler besökare ;)

Annars händer det inte så mkt idag, tog inte med mig några böcker hem från skolan, orkar inte göra ngt idag.

Bloggar mer sen, kramkram.

Hm...

Vet någon här hur man fixar sån stor och fin bild längst upp i bloggen?
Nu som jag har blommor, fast jag vill ha en egen bild.


NU KÖR VI!!

Nu har jag bestämt mig för att blogga var dag!! Alla bloggar som jag läser är så otroligt roliga för dom skriver om sina liv. Folk är ju så otroligt intresserade av varandras liv så varför inte bli beroende av mitt liv också? :)

Jag ska försöka fixa min blogg så den blir finare.

Kram

NYTT ÅR!!!

Hejdå 2007

Hej 2008.

Är så glad att 2007 är över. Det har inte varit ett toppenår kan jag säga. Även fast jag fått en ny vän, Louise<3. Har sett Carola osv så har det ändå inte varit kanon.
Hoppas att 2008 blir KANON!!!!!!!!!!!

Kram

RSS 2.0