Godnatt

Ikväll har jag bara tagit det lugnt, suttit vid datorn och så var vi som sagt och handlade innan. Nu ska jag dock stänga av datorn för idag, ska lägga mig tidigt idag så jag kan vara lite piggare imorgon.

Börjar kl 8 då, men ska hem på lunchen för att duscha och äta efter idrotten, hinner inte uppdatera då så det får bli som vanligt efter skolan när jag slutar 14.20.

Godnatt♥:)

Ge mig socker eller något

Har precis ätit middag bestående av kyckling, ris och sås. Nu sitter jag här och försöker hålla ögonen öppna, jag förstår inte riktigt varför jag är så trött idag men det beror nog på att jag vaknade många gånger inatt och har inte fått mina 9 timmar som jag behöver. Kan någon skicka hit lite socker eller "vakna-upp-piller"?



Strax ska jag, mamma och pappa ialla fall åka och handla, får hoppas jag vaknar till då. Tur jag hann göra läxan innan ögonen nästan föll ihop. Kanske det jag blev trött av? Äh, sömn får jag senare.

Nu, handling.

Dagens låt



Denna är en riktig glädjespirare!

Måndagens jag


Jeans: Veromoda (tror jag)
Skjorta: H&M
Armband: Konfirmation och glitter.


Snabbvisit i stan

Efter jag hade läst klart texten i inlägget nedan kom Mamma och frågade om vi skulle ner till stan och titta lite. Sagt och gjort, efter en kort runda med Zinga cyklade vi ner och kom nyss hem. Jag handlade inget, tittade mest runt.

Nu ska jag göra klart läxan som jag aldrig blev klar med innan, men först fota dagens jag:)


Snark så...

0-5f8a38d1f4ece8499548cbf91442a122.png

Kolla varifrån!

Snark så tråkig text.


090831

Hej hopp! Sista dagen i Augusti, och snart är sommaren slut. Det märks på morgarna när jag går upp att det är mycket kallare, jag fick till och med ha jeasnjackan på mig idag vilket jag inte behövt på väldigt länge.

Idag började jag kl 8 med alkoholhantering, slutade 10.55 vilket innebar nästan 3 timmars lektion, helt sjukt att dom sätter 3 timmar på en måndag morgon. Man är ju inte alls trött? Därefter var det lunch och sist hade vi psykologi och slutade 12.20.

Nu tänkte jag göra psykologi läxan vi fick till imorgon och sen ta det lugnt, tror jag. Inget annat planerat så:)


Gangster

Nu har jag precis duschat och ska stänga av datorn för idag. Mitt huvud dunkar något enormt så jag ska gå ner där nere och dricka några liter vatten och titta på den svenska filmen "gangster" som börjar på tv4 om 15 minuter.



Imorgon börjar jag kl 8 och slutar 12.35. Kort dag men vi har en riktigt dryg lektion direkt på morgonen som varar i nästan 2 timmar om inte mer.

Vi hörs under dagen imorgon:) Kramar!

Ps. Glöm inte lägga till mig på min blogg-msn för er som vill prata, [email protected] ds.

Blogg.se nya statistik



Såhär ser bloggstatistiken ut numera, det var därför man inte kunde kolla på det innan med tanke på att dom bytade ut det då. Fast ska jag vara ärlig så gillade jag den andra mer, denna ser man så dålig på, men det blir väl en vanesak det med:) Men bloggen är fortfarande knäpp, jag kan inte lägga in klipp från youtube, lite störigt faktiskt.

Vi får se om det blir bättre.

Dagens fråga

Är du rädd för att få svininfluensa?




Nöff nöff influensan

 


Dagen/kvällen

Jag har inte gjort ett dugg idag, mer än det nödvändiga. Varit ute med Zinga, busade med hundarna i trädgården, legat i soffan med datorn och varit och handlat med pappa. Okej, det var kanske lite men inte överdrivet.

Nu tänkte jag ta ut Panda därefter väntar duschen, tyvärr skola imorgon igen. Då är man tillbaka på dom tråkiga och meningslösa söndagarna nu när skolan börjat igen, det var så skönt när det var sommarlov, men nu är det bara att bita ihopa tills höstlovet v 44:)

 
Fluffyhair;)


B I K B O K



Coola byxor va? Allt kommer från Bik bok.


En nyvaken...

0-5f124d63fe78db0e5da19c496227ea42.png

Kolla varifrån!

En nyvaken bebis som ska ut ha promenad nu:)


Min blogg-msn

Här är min bloggmsn som ni läsare kan använda när ni vill prata med mig på msn:

[email protected]


H&M




Give me!!


Blogg.se...

...bara klyddar för mig. Är det så med er med? Jag har inte kunnat kolla min statistik nu på några dagar, inte skapa en länk och texten är annorlunda nu när jag skriver. Jättekonstigt.

Det är ofta det är problem med blogg.se, konstigt att dom inte fixar det.


090830

Hej på er!

Vaknade redan kl 7 idag av Zinga, men låg kvar och lyssnade på hennes pipande till kvart i 8 då gick jag och gav henne till Pappa och somnade om till kl 10. Har precis tittat klart på "En shopaholics bekännelser" med mamma som vi inte orkade titta klart på igår.

Idag ska jag bara ta det lugnt, har inga läxor, inga måsten, bara slappa.

Det är två st som vill att jag ska skapa en blogg-msn, inga fler?:)

Film nästa

Nu ska jag stänga av datorn för idag. Har nästan levt vid datorn idag, så nu får det räcka. Ska göra mig i ordning för att titta på film med mamma. Vi ska titta på den vi hyrde igår nämligen:


Får hoppas den är bra, men det verkade den vara.

Vi hörs imorgon som är en helt oplanerad dag, städa behöver jag inte ens göra. SKÖÖNT:)

Godnatt, sov gott♥

Go girl

Då och då klickar jag in på Carolina Gynnings blogg, och helt plötsligt har hon lanserat en ny doft. "Go girl" heter den och ska lukta supergott säger hon själv. Men vem hade inte sagt så om sin egen parfym? Hur som helst skulle jag gärna vilja prova den, får gå in på Åhlens en dag och se om dom har den där och vad priser ligger på. Jag är nämligen i ett stort behov av en parfym.



Är det något du kommer dofta i framtiden?

Blogg-msn?

Jag har länge tänkt på att skapa en bloggmsn som jag endast har till er läsare. Prata lite mer person med person och inte bara till alla som läser min blogg. Det skulle vara kul att veta lite mer av er och vem ni är osv. Men finns det intresse hos er? Finns det inte är det inte lönt.

Ni har pratat om att ta en bloggfika, men detta får vara det första steget i första hand:)

Så.. vem räcker upp handen för att jag ska skapa en blogg-msn? Nu menar jag bara seriösa människor. Dom som inte är seriösa tar jag bort igen.


Vad gör ni en lördagkväll?

Själv har jag precis städat så jag är alldeles svettig. Har skrubbat mitt skrivbord som var fullt med nagellacksrester, dammat, startat en maskin tvätt, dammsugit och nu äntligen är jag klar. Plockat undan lite har jag också. Jag fick ett litet ryck innan, lika bra att göra saker när man känner för det och dessutom hade jag inte mycket att göra heller.

 

Nu ska jag hänga upp tvätten, göra rent badrummet och därefter skriva ut ett skolarbete så jag inte glömmer det.
Vad hittar ni på ikväll? Mys i soffan med godis eller är ni ute och festar? För min del blir det det förstnämda fast utan godis, jag har ätit tillräckligt denna helgen.

  
Jag var pinklady när jag städade;)

 

 


Dagens jag och sminkning


Jeans: Veromoda (tror jag)
Skjorta: H&M





Idag körde jag på lite annorlunda sminkning nämligen ögonskugga, lite mascara och eyeliner. Ibland behöver man inte ha 20 lager av mascara utan det kan vara en neutral sminkning och ändå se snyggt ut.


Hemma från marknaden

Jag hann inte uppdatera innan vi åkte ner till stan vid halv 1 tiden. Vi skulle titta på Sarah Dawn finer kl 1, men jag blev ganska besviken faktiskt. Hon sjöng 3 låtar och var inte alls som hon brukade, höll tillbaka en hel del. Sen satt hon ju såklart och signerade med, så man kanske ska räkna med det men ändå.

Efteråt gick vi till djuraffären och tittade på ett regn/varmt täcke till Zinga nu till hösten och vintern, men dom som är fina är så himla dyra, så vi ska först mäta henne så får vi se hur det blir sen. Bebisen måste ju ha något på sig annars fryser hon.

Rosa med vit päls täcke 38 cm
Detta var fint, 299 kr.

Nu ska jag bara ta det lugnt, vilket jag ska göra resten av dagen också, det är alltid skönt:) Ska fota dagens jag nu, så kika in snart:)


Dagens fråga





Uppe med tuppen

Godmorgon!

Vaknade ovanligt tidigt idag för att vara en lördag, men inte så konstigt med tanke på att jag gick och la mig kl 23 och blev väckt av Zinga kl 7 då hon tyckte jag skulle klia hennes mage.

Igår åkte jag och mamma ner till marknaden igen vid 20.30 tiden. Vi träffade min moster och gick med henne och hennes kompis. Men det tråkiga var att alla stånden hade börjat slå ihopa vid 21.30 tiden så det var tråkigt att gå där. Så lite över 22 hämtade pappa oss och somnade vid 23.

Idag ska vi nog ner till stan igen, Sarah Dawn Finer kommer nämligen till vårt köpcentrum och sjunger så det skulle vara kul att se henne. Men det återstår att se, ingenting är klart än.


Hemma en snabbis

Nu har vi kommit hem igen, eller för 1 h sen men har varit ute med hundarna. Men jag och mamma ska ner igen och pappa stannar hemma med hundarna. Vi ska titta lite till och jag ska nog ta något att äta, blev inte mätt på det vi åt innan. Hyra film ska vi också om inte allt är uthyrt.

Vi hörs senare eller imorgon:)

Marknad nästa

Zinga har fått precis fått en promenad så nu ska vi strax åka ner till marknaden. Ska äta lite där och titta på saker. Jag älskar marknader, även om det kommer vara proppfullt på gågatan. Får hoppas jag hittar något kul också:)


Detta är från vår marknad i Trelleborg.

Vi hörs ikväll när vi kommer hem igen.

Gäspig videoblogg



Ursäkta att jag gäspar lite mycket, är så himla trött idag.

En ny tatuering?

Jag har drabbats av "gör du en är du fast" och det handlar såklart om tatueringar. Jag har en på min handled sen snart 3 månader tillbaka och är redan sugen på en ny. Jag har velat ha en på ryggen sen jag sett att många har det, men hur ofta visar man sin rygg? På ett sätt är det ganska onödigt. Jag har långt hår och har aldrig linne på mig så ryggen syns och på somrarna går jag i bikini men då täcker håret det.

Hur som helst vill jag ha denna texten:


 
Den har jag kommit på själv och skulle vilja ha den på något annat språk någonstans på kroppen. Men var?! Var tycker du?


Min första tatuering

Dagens jag


Jeans: Cubus
Tröja: Gina


Dagens låtar





Som ni märkt har jag en ganska blandad musiksmak:P

Dagens fråga

Hur tar du dig till skolan/jobbet?


090828

Hej på er!

Idag slutade jag 10.30 i skolan, superhärlig fredag. Då åkte jag direkt hem till Mormor och Morfar och åt lunch, sen satt vi mest och pratade och vid 13 tiden åkte jag hem igen. Så nu sitter jag här och skriver till er.

Jag ska strax spela in en videoblogg om vad som händer ikväll, det är nämligen en speciell dag för alla trelleborgare:)

Som sagt, om någon timme dyker den upp.

Jag lovar att bli bättre

Nu ska jag stänga av datorn för idag, ska öva lite på min redovisning jag ska ha imorgon på hotell. Börjar 8.15-10.30, jag älskar fredagar! När jag slutat ska jag hem till mormor och morfar där min kusin och moster från Sundsvall är, och äta lunch. På kvällen ska jag, äh vi tar allt i videobloggen imorgon va?:)

Godnatt på er, vi hörs någon gång under dagen och då lovar jag att vara bättre bloggerska, i alla fall under helgen.


Nu sätts Kissie dit!



Kunde inte sagt det bättre själv! Håller helt klart med, sjukt att dom tjänar pengar på att provicera.

Beckfilmen!

Nu är vi hemma igen, kom hem lite innan 8 men har precis varit ute med hundarna en lång runda. Filmen var bra och spännande och mitt hjärta slog i 190 för jag trodde det skulle gå illa för Gunvald, mer ska jag inte säga, ni får själva se den så jag inte avslöjar för mycket:)

Filmen handlade i alla fall om:

"Missförstådda idealister eller skoningslösa gangsters? Martin Beck och hans kollegor kopplas efter fyndet av ett bränt kvinnolik in i jakten på en grupp fridfulla miljökämpar som i stället visar sig vara präglade att idka terrorism över gränser. Utredningen försvåras av att Gunvald Larsson i sin tur misstänks av SÄPO för att ligga bakom mordet. Gunvald tvingas hålla sig undan, samtidigt som han jagar de riktiga mördarna, vars nya mål är en attack som kan innebära en katastrof med ödesdigra konsekvenser".

Absolut värd att se och absolut värd att se flera gånger, fråga mig haha.

Ska du se filmen?


Bio nästa

Nu ska vi strax åka ner till stan, ska äta något först och sen blir det bio kl 6. Ska bli så kul att se beck igen, var ju ett tag sen dom kom med en ny film.

Vi hörs ikväll när vi kommer hem:)


Gående lik, MJ?



Är det likt tycker du?

090827

Hej på er!

Idag slutade jag skolan 13.50, då cyklade jag direkt hem till Mormor och Morfar där Zinga och mamma var. Tog med Zinga och gick till bussen. Det var första gången jag åkte buss med henne, mamma har åkt 2 gånger med henne innan. Det gick bra, men hon var såklart lite rädd, men hon darrade inte, bara spände sig lite. Så nu har vi nyss kommit hem och vi är lika trötta och varma båda två.

Idag ska jag mest ta det lugnt, ska nog göra en danskläxa vi fick idag igen?! Den människan är inte frisk. Hon vill att vi ska skriva ett brev om oss själva på danska efter andra lektionen. Haha vilken konstig människa. Och så ska jag såklart på bio ikväll, BEEEECK:)♥

Nu ska jag ta något att äta.


Körde på hästsvans idag.


Hejdå!

Nu ska jag öva på läxan en sista gång sen får det vara bra, läraren kan inte begära mer när hon gav det idag tills imorgon.

Slutar 14.00 imorgon, men ska hem till min mormor och morfar och hämta Zinga då som är där med mamma, så vi hörs lite senare än det:)

Kram!

Plugg plugg plugg

Har suttit en ganska bra stund nu och sammanfattat en text vi fick i läxa till nästa vecka, men eftersom jag vill vara fri i helgen gjorde jag det redan nu och skickade in till läraren. Nu ska jag bara ta tag i den andra läxan jag har till imorgon, danska glosor. Vi hade vår första dansklektion idag och får läxa?! Inte riktigt normalt..


Efter det väntar en dusch och tvtittande, om det är några bra dvs.

Beck imorgon!!

Precis innan jag åkte till gymet bokade jag 3 biljetter till mig, mamma och pappa imorgon då vi ska se den nya Beck. Jag har höga förväntningar på den, men det ska man kanske inte ha med tanke på att vissa sagt att den inte är så bra. Men jag får själv bilda mig en uppfattning sen.

 

Träningen satt fint

Kom nyss in genom dörren. 50 minuters träning på gymet satt fint:) Svetten rann av mig och det var ju skönt trots allt. Det känns alltid så jäkla skönt när man går därifrån, så nu har jag gjort det idag med *klapp på axeln ellinor* haha.

Sitter just nu och dricker vatten och äter ett äpple. Fick helt plötsligt huvudvärk, vet inte om jag anstängde mig för mycket eller om det var för att jag gick ut med svettigt hår i blåsten. Aja, det går väl över.


Så här trött är jag nu haha.

Härlig dag

Tjabba igen.

Det var knappt lönt att åka tillbaka till skolan, började svenskan 12.40 och slutade 30 minuter senare. Skrev bara ett brev om oss själva till vår nya svensklärare. Jätteskön dag har det varit.

Nu ska jag strax byta om för att åka till gymet samtidigt som mamma kör till jobb. Jag måste komma igång att träna igen även om jag egentligen inte riktigt känner för det idag, men jag MÅÅÅÅÅSTE.



Senare vet jag inte vad som händer, har fått läxa till imorgon så jag måste göra den + en annan till nästa vecka.

Hej Bloggen!...

648d30621514f97856a0cb1aa0deb627.png

Kolla varifrån!

Hej Bloggen! Även idag har jag en lång håltimme så istället för att gå runt på skolan är jag nu hos mormor och morfar och väntar på att dom ska komma hem. Jag börjar nämligen inte förrän 12.40 igen. Vi hörs på bloggen senare:)


Godnatt

Slutar 14.20 imorgon, vi hörs då.

Godnatt♥


Linas kvällsbok

Sitter just nu i soffan och tittar på "Linas kvällsbok" som dom flesta just nu. Nästan alla bloggar jag gått in på kollar den på den. Den är kanske inte den bästa men det fanns inte så mycket på tv så den funkar. Har precis ätit varma hallon med vaniljglass, det satt fint, sista dagen att äta onyttigt förutom på helgerna.

 

Tittar du också på den?

Overknee stövlar



Dessa hittade jag på Scorett idag när jag var i stan. Jättesnygga var dom. Banden på sidan gör väldigt mycket.

799 kr kostade dom.


Dagens jag


Jeans: Gina
Linne: Gina
Tröja: Gina
Armband: VR

Stan och handling

Nu har vi (jag, mamma och pappa) nyss kommit hem. Har varit nere i stan och gjort lite ärende och var även på Willys och handlade lite. Jag har bestämt att jag ska äta nyttigt nu igen, sist jag skrev det höll det i 2 dagar sen var sötsuget där igen, men nu ska jag verkligen försöka. Även om jag inte äter allt för onyttigt men det skulle vara kul och se skillnaden.

Nu ska jag fota dagens jag, så kolla in om några sekunder:)



Hade håret nersläppt innan:P

Jag blev nästan påkörd idag

Hej!

Har inte hunnit sitta vid datorn förrän nu. Slutade skolan 14.15 idag, dryg dag med 1,5 timmes håltimme då vi inte hade någon idrott som vi trodde. Så det var bara att sitta och glo så länge. När jag kom hem åt jag lite och var ute med hundarna. Nyss sorterade jag bland lite papper och saker som jag tagit hem som bara legat i skåpet till ingen nytta i skolan.

Som ni ser på rubriken blev jag nästan påkörd idag efter skolan, eller rättare sagt, han nuddade vid min cykel med bilhuven. Jag kom cyklandes från skolan och 3 killar står vid 3 bommar, jag cyklar förbi dom samtidigt som dom börjar gå åt vänster, då ser jag en svart bil komma i ganska hög fart och nuddar min cykel. Jag blev ganska chockad så jag bara cyklade därifrån, men det hade kunnat gå riktigt illa, och killens kommentar stör jag mig fortfarande på:

- Ehh, det där var nära, typ 1 mm, mannen.

Varför ska alltid utlänska killar ha med MANNEN? Är det något ticksord dom har eller?!


Godnatt

Nu ska jag stänga av datorn för idag, ska nämligen strax gå och lägga mig. Imorgon börjar jag kl 8 precis som idag, så jag får upp tidigt. Har 3 lektioner om jag inte minns fel och slutar 14.20. Vi hörs någongång då.

Kram på er. (Glöm inte att kommentera, mycket roligare att skriva då).


Slappis

Jag har bara tagit det lugnt idag, som alla andra vardagar, men när jag stigit upp tidigt och varit i skolan är man ganska trött efteråt. Har legat och segat i soffan med datorn, varit ute med Zinga och nyss var jag och pappa på Konsum och handlade lite frukost till mig. Jag försöker att äta så nyttigt som möjligt på morgonen så jag fungerar hela dagen. Just nu äter jag en macka med smör, havregrynsgröt och ett glas juice. Det håller man sig mätt så ganska länge.



Nu tänkte jag hoppa in i duschen och därefter återgår jag väl till datorn igen, för det är verkligen ingenting på tv idag. Jag känner mig faktiskt som en datanörd idag haha.

Lårhöga stövlar

Jag har börjat gilla lårhöga stövlar allt mer, ju mer jag kollar på andra bloggar och bilder på kändisar. Det är kanske inte så tokigt ändå? Med ett par tajta jeans eller ett par strumpbyxor. På ett sätt är det båda sött och snyggt.



Jag gillade starkt dom blondibella köpte med sig hem idag:





Kommer du äga ett par i höst, om du inte redan gör det?

Jag får ha naglar igen

Ni som hängt med i bloggen vet ju att jag nyss gick över till hotell i stället för att fortsätta i kök och resturangdelen (jag går hr) och idag frågade jag och dom andra tjejerna i klassen om vi fick ha påbyggda naglar på hotell, och gissa vad? Jaaaaaa!:) Haha vilken lycka för en sån sak, men det gillar faktiskt att ha påbyggda naglar, tyvärr finns det inte så många i Trelleborg som bygger bra på mig då mina naglar lätt stöter borta materialet.

Hon jag byggde på sist var så otroligt otrevlig och slarvig. Hon var bra första gången men inte andra. Nu (om någon vecka) ska jag bege mig ut på jakt nagelsalonger och boka en tid.

Det var trots allt en befrielse att byta till hotell;)


Hösttips



Så skulle jag gärna vilja se ut i höst!

Dagens låt


Dagens fråga

Vad var ditt drömyrke när du var liten?


Ny vecka

Hej!

Nu är det ny vecka och nya tag. Idag har vi börjat gå efter schemat i skolan, hade bara två lektioner och slutade 12.30. Körde ner till stan direkt och lämnade en film och köpte mat till Zinga och kom hem 12.50 igen.

Idag ska jag inte göra så mycket, har varit uppe tidigt så jag är ganska mör men jag blir nog piggare hihi:)

Nu har jag slut på ord, ska gå ner och äta lite så hlrs vi sen igen.

Slut på denna veckan

Nu ska jag stänga av datorn för idag, har suttit här alldeles för mycket. Ska hoppa in i duschen och sen väntar sängen. Imorgon börjar jag kl 8 vilket innebär att jag får gå upp 06.15, jag kommer dööööö av trötthet. Det var ju 11 veckor sen man gick upp så tidigt, men det går nog med tanke på att jag slutar redan 12.35 så det är ganska lugnt.

Vi hörs imorgon :) Kram och godnatt

Bus på gräsmattan





















Fina modeller va?:)

Städat och donat

Så, äntligen orkade jag städa ovanvåningen, när jag ändå var igång gjorde jag rent toaletten här uppe så nu glänser den så fint. Varför är det så typiskt söndagar att det ska vara en städdag, eller det är det bara för mig? Många har den som en slappdag, visst det är det för mig med, men jag städar alltid på söndagar så har man det gjort till nästa vecka. Det är sköntast så.

När har du din städdag, om du har någon?:)



Nu ska jag föra över bilder till datorn som jag ska visa senare:)


Dagens jag


Allt är från Gina:)

Dagen

Jag har haft fullt upp hela dagen, och är fortfarande inte klar. Jag och pappa åkte ut till tippen innan och kastade två lass med en massa saker som stod i vårt förråd, skönt att bli av med det. Sen har jag varit ute med hundarna, ätit middag och just nu tar jag det lugnt.

Snart ska jag och pappa åka till Willys och handla och lämna tillbaka ett regntäcke till Zinga på Ö&B. Jag har fortfarande inte fått tummen ur än och städat, så det måste jag också göra. Ska bli skönt att sätta på en film senare för imorgon börjar allvaret igen, då går vi efter schemat i skolan. Suck...


Zinga och jag

 
 

Zinga kommer smygandes upp till mitt knä när jag sitter vid datorn, precis som, här ska jag sitta och titta hahaha.

En rolig sak

I vårt köpcentrum i stan har vi två rulltrappor, en för ner och en för upp. Vi har även en trappa bredvid rulltrapporna. Ibland när jag varit i stan har dessa inte funkat, då har jag stått och tittat på idioterna till folk. När dom märker att det dom inte funkar går dom i stället några meter till vänster och GÅR upp istället för att gå i rulltrapporna. Hur korkad kan man vara egentligen? Det går väl bra att gå i rulltrapporna även om dom är sönder.



Detta är humor för mig, hur korkade folk är haha.

Är du lika osmart?;)


23 Augusti

Godmorgon!

Äntligen fick jag sova ut, vaknade 10.15, så det var riktigt skönt. Har kollat lite på nyhetsmorgon och ätit frukost, om man ens kan kalla det frukost? Åt en halv macka haha.

Nu sitter jag här och kollar på tv. Idag ska jag som jag skrev igår städa mina rum men det blir ingen träning, det får bli i veckan i stället när jag är frisk, man ska ju faktiskt inte träna när man är förkyld så jag väntar hellre.

Så på dagens schema står städning och hjälpa mamma och pappa i trädgården.

Hejdå

Har inte gjort så mycket nu ikväll, mest suttit på youtube och kollat på en massa klipp. Nu ska jag dock stänga av datorn. Ska ta bort mitt kladdiga smink, byta om och tvätta mitt örhänge och kolla på en film, vet dock inte vilken.

Imorgon ska jag städa och försöka träna, jag är fortfarande förkyld men jag är så sugen på att träna så det får bli imorgon.

Vi hörs då, kram.


Äter just...

14b01aa3c21c89392e249408db301539.png

Kolla varifrån!

Äter just nu banan och choklad i ugn med glass:)


Dagens fråga

Vad föredrar du:

- Läsa en blogg med bra text?
- Läsa en blogg med mycket bilder och text?

Vad är viktigast?

Kasta-saker-dagen

Bloggen har kommit i kläm idag, jag har haft fullt upp hela dagen så det har inte blivit att jag suttit vid datorn. Jag och pappa rensade i vårt förråd innan så det blev en stor hög med saker vi ska kasta imorgon, dessutom blev det grymt bra med plats i förrådet. Under tiden vi gjorde det kom Mormor och Morfar förbi och stannade en stund. Samtidigt som dom körde, övningskörde jag en runda med pappa och på hemvägen var vi på Willys och handlade.

Nu har jag hjälpt mamma att rensa i vårt skafferi så det blev ordning där. Vi bara kastar och kastar och jag vet inte hur mycket vi kastat på bara några veckor, men det är ju så skönt att bli av med saker.

Sitter just nu och har Panda ute och även hon fick fint i sin bur idag:)

Nu har jag inte mycket mer att skriva, har bloggtorka.. men vi hörs kanske senare.

Loppis och handling

Eftersom det inte blev något med Lasse åkte jag iväg med mamma och pappa till ett loppis och kollade, mamma hittade lite men jag avstår helst från begagnade saker. Därefter åkte vi till Willys en bit bort och handlade middag som mamma lagar nu.

Idag får det bli ytterligare en fix-dag, jag ska nämligen hjälpa pappa att rensa och ställa fint i vårt förråd, det ser verkligen ut som ett krig där inne. Mycket mer händer nog inte:)


090822

Godmorgon på er!

Jag kan ju inte säga direkt att jag har sovit gott och är utvilad, tyvärr. Har vaknat 500 miljoner gånger i natt för att jag automatiskt har tänkt på att inte ligga på mitt nytagna hål, Zinga har legat i vägen och vid 3 var jag uppe och stängde av min dator som helt plötsligt hade gått igång. Vid halv 9 fick jag inte sova mer för Zinga så nu är jag uppe med tuppen känns det som.

Det var sagt att jag skulle laga middag med min morbror idag, men något hade hänt så vi fick ställa in det. I stället ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. Ska titta klart på en film med mamma nu:)

Snabb visit

Jag är redan hemma, det tog inte så lång tid att komma på rätter till imorgon. Det blev en 3-rätters, men vad får ni veta imorgon det ska nämligen vara en överraskning för min mamma, pappa och Åsa.

Nu ska jag inte blogga mer för idag, ska titta på "män som hatar kvinnor" med mamma. Imorgon ska jag till min morbror kl 1 och kommer vara där hela dagen, men kameran följer med och jag kommer mobilblogga, men vi hörs såklart innan:)

Kram!

Är just...

2204c43f80ff786a641bc7b8f428fb86.png

Kolla varifrån!

Är just nu hos min morbror och kollar på recept inför imorgon:)


Kvällen är...

0-2cf4f171c434652bd543e9c877ad3d61.png

Kolla varifrån!

Kvällen är räddad:)


Mitt nya hår och ett nytt hål

Nu har jag precis kommit hem från frisören, satt där i 1,5 timme. Blekte bort utväxten och.....tog ett nytt hål i örat helt spontant :) Jag har länge varit inne på att jag vill ha ett tredje hål i örat, men inte haft tid och inte kunnat för att jag går HR, men nu när jag inte är i köket mer passade jag på. Min frisör är utbildad håltagare så det var ju perfekt:) 125 kr kostade det och jag gjorde det på Salong Trend i Trelleborg.


Utväxten är borta :)


Nya örhänget, nu har jag 3 hål i det ena örat och två i det andra.

Jag var först inne på att ta uppe i örat, men som ni ser på bilden är mitt öra vikt på något konstigt sett så det fick bli ett vanligt. Just nu bultar det något enormt, men det gjorde knappt ont. Nu tar det 6 veckor innan jag kan byta.

Videoblogg




Dagens fråga

Vad är det det första du gör när du går upp på morgonen?


Redan hemma...

...Japp det är jag. Vi slutade redan 10.45, alltså var jag bara i "skolan" i 45 minuter. Jag satt bara och kollade på, orkade inte vara med på brännbollen, skyllde på min förkylning som jag faktiskt har. Gick direkt ner till stan med 3 klasskompisar och fikade, för min del chai latte och kladdkaka. Sen handlade jag lite nödvändiga saker på H&M (visar i videobloggen sen) och sen stack vi hem. Har precis varit ute med hundarna och bytat om, det är ju så äckligt varmt ute.

Jag vet inte när videobloggen kommer, ska försöka göra den nu snart så ni får den innan jag ska till frisören, den brukar ju klydda något enormt.


Håret slängde jag upp i någon konstig frisyr, ni anar inte hur varmt det blir i min nacke med allt hår:P


Shorts och linne åkte på.

090821

Godmorgon!

Jag blev klar snabbt idag så jag hinner med en morgonuppdatering, bra va?:) Idag vaknade jag kl 8, har varit ute med hundarna, gjort mig i ordning och nyss ätit frukost. Jag börjar inte förrän kl 10 idag, då ska vi spela brännboll i en park här i Trelleborg. Lärarna sa igår att skulle det regna kl 10 ska vi ses på skolan, men det ser fasiken ut att bli det nu, undrar var man ska köra då? Det är frågan.

När vi slutat kl 12 ska jag som jag skrev igår ner med 3 tjejer från klassen och fika i stan. Efter det, hem och ta det lugnt tills jag ska till frisören 16.15 och färga håret.

Jag ska försöka hinna klämma in en videoblogg med, men vi hörs när jag kommer hem:)


Godnatt

Nu ska jag strax gå och lägga mig för imorgon ska jag upp kl 8, i och för sig behöver jag inte vara utvilad precis för vi ska bara spela brännboll (suck vad onödigt) och slutar kl 12 igen och börjar kl 10. När vi slutat ska jag ev ner med 3 klasskompisar till stan och ta en fika.

Vi hörs imorgon, då det även kommer en videoblogg:) Kram och godatt.

Arga lappen

Det finns en hemsida som heter arga lappen där folk som sett eller skrivit lappar till andra i lägenheter. Allt från idiotförklaringar till hur man ska städa en tvättstuga. Det är väldigt roligt att läsa, för det är alltid samma problem.

Jag, på våningen över, tänkte bila upp mitt golv på natten mot måndag; Hoppas det är ok

Denna var faktiskt kul hahaha. Här hittar ni arga lappen.

Dagens låt



Denna låten blir man så himla glad av, eller vad säger ni?:)


Nu är...

0-30d28b0a98c0ef80da501b9d78b19f2e.png

Kolla varifrån!

Nu är zinga en riktig bebis;)


Målat naglarna

Det har inte hänt så mycket sen sist jag skrev, eller nästan ingenting alls. Har varit ute med hundarna, legat i soffan och tittat på tv, läst tidningar och målat naglarna, både på händerna och fötterna. På fötterna fick det bli svart och på naglarna en ljusljus rosa neutralfärg, tycker det är fräscht.

Nyss pratade jag med min kusin på msn som befinner sig i Sundsvall. Mycket mer har inte hänt faktiskt.



Nu ska jag gå ner och försöka ruska liv i min mamma som ligger och har migrän.

Grattis Sanna och Mikael!

Jag är en av Sanna Lundells läsare på hennes blogg och idag fick vi reda på det glada beskedet att Mikael Persbrandt och Sanna Lundell fått ytterligare en son vid namn Åke Lo Persbrandt. Lo vägde 3690 gram och föddes igår den 19 augusti 08.40. Stort Grattis till dom!

Som Sanna skrev: "Jag vill tacka livet som gett mig så mycket ".


Apelsinjuice är...

...gott. Såklart ska den vara färskpressad. Jag pressar 2 apelsiner och dricker varje dag. Nyttigt och framförallt gott.




Svar på kommentar

Postat av:

Valde du inte HR för att du tyckte om att laga mat?

2009-08-20 @ 12:04:59

Sv: Jo det gjorde jag och jag gillar fortfarande att laga mat, men inte i skolan. Det är en annan sak att göra det hemma där du kan göra fel osv, men i skolan är det mer allvar, du måste göra rätt. Dessutom gillade jag inte läraren och jag tycker det verkar mer intressant att gå hotell. Om jag skulle gått kvar på kök och restaurang valet skulle jag ändå valt restaurang och för att bli servitris behövs ingen utbildning.

Kort dag

Det kändes ganska onödigt att åka till skolan idag, jag började klockan tio och slutade 10.40. Det ända vi gjorde idag var att lyssna på läraren och fick papper för hotellkursen. Men det kändes bra att jag bytade till hotell, jag hade inte haft ork till att vara i köket (hej ångest) så jag är glad att jag gjorde det.

Direkt när jag hade slutat körde jag ner till stan och köpte en pärm och ett register som jag kan ha alla papper i, det börjar ju komma en del papper nu så det är bra att hålla ordning.

Nu ska jag ta något lätt att äta och gå ut med Zinga, vi hörs sen igen:)


Mätt..blä

Usch så mätt jag är nu, har precis ätit 2,5 chokladboll och druckit cola. Det blev ändå för sent, men vad gör det?

Det var grymt skönt att gå promenaden innan och det verkade Zinga med tycka för hon småsprang hela tiden :)

Nu ska jag stänga av datorn för idag, så fort mamma kommer hem, dvs om ca 20 minuter ska vi se den nya Wallander tills jag ska sova.

Imorgon börjar jag kl 10 vilket innebär att jag måste gå upp 07.45, *suck*. Men som tur är tror jag inte vi går mer än till kl 12. Då ska jag ner till stan och köpa lite skolsaker, såsom pärmar, register och sånt. Jag måste ha ordning, vet ni:)

Vi hörs imorgon, när jag är hemma, hinner inte uppdatera på morgonen. Kram!

Långpromenad

Nu ska jag och Zinga gå ut och gå lite. Det är så fint väder ute, vindstilla och halvmörkt. Både hon och jag behöver röra på oss lite, hon är så busig för tillfället så det kan bara vara bra.

När vi kommer hem igen ska jag ta en snabbdusch och sen lägga mig i soffan och dricka cola, äta chokladbollar och titta på tv :)


Svar på kommentar

Postat av: Jennifer

Kul!:) Var har du köpt din tröja? :)

Sv: Jag antar att du menar den svarta skjortan i videobloggen, och den är från H&M:)


Jag älskar tidningar


Märks det? haha. Frida hittade jag i brevlådan och VR köpte jag när vi var och handlade. Nu har jag läsning för hela kvällen:)

Hemma igen

Det blev inte så lång runda vi körde, körde lite i stan och inom en mack och sen till Konsum och handlade. Fick äntligen min efterlängtade cola:) Har precis stått och gjort chokladbollar som står i kylen och blir lite kalla, var så sugen på det med:) Det ska jag äta sen till något tv-program, lite sent att äta det till Wallander sen när mamma kommer hem:P



Har du kokos eller pärlsocker på dina chokladbollar? Jag kör på kokos:)

Ö-köra

Nu har jag och pappa precis ätit middag, nu ska vi ut och övningsköra lite och handla på vägen. Jag har inte så mycket att säga er eftersom jag drog allt i videobloggen. Men jag ska försöka komma på något:)

Vi hörs när jag kommer hem igen.




Ska köpa med mig en burk hem, är så sugen på det :)

Zinga kan:)



Visst är hon duktig?:)

Suprise!!:)



Det tog en jädra tid men här är den i alla fall:)

På g...

Överraskningen är på g. Gissa vad det är?:)



Update 16:21; Det tar ett tag till, ni får stå ut;) Gissa vad det är så länge :)

Skolan nästa

Så, nu är jag klar. Har duschat, klätt på mig, sminkat mig och fönat håret, men jag får fasiken inte rätt på mitt hår idag. Högra sidan är helt konstig, aja, det blir väl bättre sen när det torkar helt.

Ska köra till skolan om 45 minuter så vi hörs när jag kommer hem igen, som sagt, kanske en överraskning senare hihi:)



Tillbaka till verkligheten

Godmorgon!

Som jag trodde väckte Zinga mig tidigare, halv 9 rättare bestämt men det var bara bra så jag slipper stressa och hinner ju även skriva till er:) Har varit ute med hundarna och sitter nu här och skriver, ska strax ner och äta frukost sen väntar duschen och göra mig i ordning.

Idag ska jag som sagt tillbaka till skolan, börjar inte förrän kl 12 och vi ska bara gå igenom schema och nya ordningsregler så vi slutar nog någon timme efter. Då ska jag ner till stan för att hyra den nya Wallander som kommit ut idag.

Det är dagens planer, vi hörs när jag kommer hem igen och då väntar kanske en överraskning:)

Stekta bananer...

6dba12f083282b90707cdf6e8fb76df1.png

Kolla varifrån!

Stekta bananer med glass är mums:)


Någon mer...

264cb31b8afbf734b954aa8606e4b53a.png

Kolla varifrån!

Någon mer som kollar på friidrotten?:)


Hörs imorgon!

Nu ska jag stänga av datorn för idag. Ska läsa kvällsposten sen bädda ner mig i soffan för att titta på "beck-i guds namn".

Imorgon börjar som sagt skolan igen, börjar klockan 12 men har satt klockan till 09.45 fall i fall Zinga inte väcker mig, men troligen gör hon det.

Vi hörs imorgon, jag hinner nog med en morgon uppdatering som vanligt. Kram!

Inga mobilbloggar?

Här sitter jag och mmsar in till er, så kommer dom inte fram? Vad är det för sätt? Får hoppas dom kommer fram för jag har nämligen ingen USB sladd till datorn.

I ett av inläggen skrev jag i alla fall:

- Är det någon som tittar på friidrotten?


Så jäkla bra



Visst är han så lik himla lik M.J i sången? Grymt bra i alla fall.

Handling med Pappa

Kom hem för en stund sedan. Efter vi hade ätit middag körde jag och pappa iväg och handlade lite, såklart övningskörde jag :) Först var vi på Jem&Fix där vi köpte en kran och en golvlist. Sen vidare till Willys där vi handlade mat för veckan. Har precis druckit en smoothie och tagit en c-vitamin brustablett, jag börjar nämligen känna mig lite sämre, trött, hängig, sticker i nästan och ja, ni vet så som man mår när man har en förkylning i kroppen. Typiskt att det ska komma nu när skolan drar igång igen, men jag får hoppas den inte är långvarig.



Nu vet jag inte vad jag ska göra, vi ska nog fixa lite här uppe, med tavlor, hyllor och så vidare. Sen ska jag nog se en film. Jag behöver inte lägga mig tidigt ikväll då vi börjar kl 12 imorgon och vi kommer nog inte vara där så länge heller. Håller alla tummar för att vi får bra schema och att dom börjar med en mjukstart och inte drar igång schemat redan på torsdag.

Bella har...

535694c20e71bda075ddd840b8c3345e.png

Kolla varifrån!

Bella har lekt lite med målarfärg idag haha;)


Pannkakor

Har precis käkat lite lunch med mamma, blev amerikanska pannkakor så nu är jag mätt :) Innan dess har jag bara legat och degat i soffan, tittade lite på friidrott och satt vid datorn.

Idag får bli en slappdag idag har jag bestämt, det sticker något otroligt i min näsa så jag har väl en förkylning på gång så jag hoppar träningen idag. Ska strax starta en beckfilm tror jag, vilket jag inte gjorde igår kväll, blev aldrig av helt enkelt.


Zinga har...

-8fa02ab5227eb676cb65cf3c26c8e7b.png

Kolla varifrån!

Zinga har fått ett nytt krypin:)


Saftig faktura

Hämtade nyss in posten och det var från H&M. Som jag sa i min senaste videoblogg skulle jag skicka tillbaka dom 10,5 cm stövletterna till H&M, men när jag läste noga var det bara 14 dagars ångersköp och det hade gått ut. Jag fick snällt behålla dom och idag kom fakturan på 492 spänn!! Nästan ett halvt studiebidrag. I och för sig visste jag att det skulle vara dyrt, men när jag köpte dom andra skorna ångrar jag att jag köpte dom 10,5 cm.

Sitter och funderar på om jag ska sälja dom eller behålla dom.


Dom är ju så snygga..

Sista sommarlovsdagen

Godmorgon!

Blev väckt av lillskiten halv 8, vilket jag tyckte var lite taskigt med tanke på att jag somnade lite över 1 och det är sista sommarlovsdagen. Men efter 45 minuter började hon pipa så då fick jag gå upp. Har precis varit ute i stormen och ligger nu i soffan och kollar på "nyhetsmorgon".

Jag skrev ju igår att jag skulle upp till gymet idag, men jag undrar det. När jag vaknade imorse kändes det tungt i huvudet och jag är halvtäppt i näsan. Aja, det är väl en förkylning på g med tanke på att pappa nyss var sjuk.

Nu ska jag läsa tidningar:)

Bye

Nu ska jag strax stänga av datorn för idag. Ska ta bort sminket och lägga mig i soffan och kolla på en film, antingen Wallander eller Beck. Vet ni förresten att det kommer en ny Beckfilm den 26, gissa om jag är glad?!:)

Imorgon ska jag försöka pallra mig iväg till gymet, var 6 dagar sen jag var där, men jag har inte haft tid.. rummet var tvunget att bli klart först. Annars är dagen oplanerad, sist sommarlovsdagen ju, så det blir bara till att slappa.

Vi hörs imorgon:) Kram och godnatt finaste läsarna♥

Jag är varm...

...efter alla skrattanfall jag fått sen sist jag bloggade. Den som orsakade skrattattackerna var som vanligt min pappa, han och jag är otroliga tillsammans. Som denna konversationen när vi var ute med hundarna:

Jag: Öhhh, akta mördarsniglarna!
Pappa: Vadå?
Jag: Ja så inte du eller hundarna trampar på dom.
Pappa: Det gör dom aldrig. Det är värre med dom snäckorna, va fan heter dom?

Jag bryter ut i ett skrattanfall.

Pappa: Sniglar, när man trampar på dom, kraaaaaaas. Det är ju hemskt..

Jag fortsätter skratta...

Ja som sagt, vi är otroliga. Till råga på allt fortsatte det här hemma när jag gick ut i köket och fick syn på att pappa hade satt värmeljushållare som frukostglas, ytterligare ett skrattanfall.

Är det bara jag som har så knäpp pappa?


Behöver jag säga något om bilden? haha.

Hösten är på väg

Gud vilket höstväder vi har idag. Innan när jag var ute såg jag en massa brun/gula löv på marken, då är absolut hösten på väg. Nu när jag ligger här i soffan hör jag hur det blåser ute och regnet slår mot fönstret. Faktiskt ganska mysigt, men inte lika mysigt när man ska gå ut med hundarna:P

Jag tycker jag har fått mitt rum (ja det är mycket snack om mitt rum) ganska höstmysigt, varma färger, mycket ljus och mysigt. Nu ska det bara bli lite kallare så man kan tända ljusen, för just nu är här ganska varmt. Jag vill bara att det ska bli höst nu, det mellan sommaren och hösten är inget att ha. Ena dagen jättevarmt andra storm och kallt. Då kan det lika bra blåsa varje dag, som det gör här i Skåne och vara kallt. Hellre det.



Längtar du efter hösten? Mörkare och kallare tider?

På ett sätt gör jag det...nu i alla fall.

Nu ska jag göra en chailatte:)

Jag behöver skriva av mig

Inlägget är för mitt eget bästa, ni behöver inte läsa!

Tankarna flyger igenom mitt huvud idag, om allt möjligt. Inte mycket negativt men ändå känner jag mig förvirrad. Tittar på mobilen, ingen förändrning, loggar in på msn, inget kul. Känner mig bortglömd, men vet egentligen inte varför. Jag är trött, trött på massor med saker. Folk som förändras, hela tiden. Jag har inte många vänner, men jag försöker ta vara på dom vännerna jag har, men det verkar inte dom göra för dom har tillräckligt. Folk får andra människor in på livet och folk glöms bort.

Snart ska jag in i skolbänken igen, stressigt, långa dagar, tidiga mornar, prestationsångest, krav på mig själv, huvudvärk och nya lärare.

Jag är sällan negativ av mig, jag tänker sällan negativt men idag fick det bli ett sånt här inlägg. Jag känner för att skriva av mig idag, ni behöver inte läsa det. Inlägget handlar egentligen inte om så mycket, men jag vet det ,det är huvudsaken. Jag vet att ni, 50 pers läser detta nu, och att ni undrar om det hänt något. Men det har inte hänt något, och jag vill heller inte att ni frågar, ingen gör det. Alla har dåliga dagar, men jag har ingen dålig dag, jag vet inte vad det är. Jag känner mig förvirrad.

Inlägget är inte bra, jag vet, det är förvirrat vilket jag också är. Hoppas ni förstår, jag är inte alltid glad och positiv.

Egentligen ska jag inte publisera detta, för jag vet att jag kommer ångra mig när frågorna kommer, men jag får ta det. Jag har klickat på knappen nu..


Kvällen

Nu ligger jag här i soffan igen och bloggar, kanske mitt nya ställe att skriva till er på?

Jag såg aldrig klart Beck, en stund efter jag hade mobilbloggat körde jag och pappa ner till stan och hämtade mat, för min del kebabrulle som var hur stor som helst men god var den. När vi hade ätit upp körde jag och mamma till Konsum och handlade lite saker vi behövde och nyss gjorde jag rent till Panda.

Det är det som hänt bara. Nu vet jag inte vad jag ska göra, mamma står och målar en hylla här bredvid så jag kan inte se tv.



Vad gör ni?:)


Ligger just...

0-215de7a9a9087dcca2d004faed92d0af.png

Kolla varifrån!

Ligger just nu i soffan och tittar på beck. Har långtråkigt..något särskilt ni vill att jag gör/skriver om senare?:)


Beröm på IKEA

Idag när vi var på IKEA kom det fram en tjej till mig som jobbade där, och sa att hon tyckte mina skor var jättefina. Mamma och Mormor hade sett att hon gick och tittade på mig och till slut kom hem fram. Mamma trodde först hon kom fram pga min blogg, men så känd är jag inte haha.

(Tjejen): Hej! Jag måste fråga dig en sak.
(Jag): Ja hej.
(Tjejen): Jag har gått och kollat på dig här, du har så snygga skor. Har du köpt dom här i Sverige?
(Jag): Ja, det har jag (med ett skratt).
(Tjejen): Dom var jättesnygga.
(Jag): Dom finns på H&M, i butik just nu.
(Tjejen): Aha. Tack så mycket.

Det är inte allt för ofta folk kommer fram till mig och frågar något sånt, men kul är det :) Det handlade om dessa skorna:


Nu får vi hoppas hon hittar skorna också:)

Dagens shopping på IKEA

Hej!

Kom hem från IKEA för drygt en timme sen, men sen dess har jag satt upp dom nya sakerna och donat:) Tänkte visa vad jag köpte:


Soffbord (har ett sen innan som tvbänk).


Två ljuslyktor, 39 kr /st


Kruka: 25 kr, blomma: 35 kr


Blomma: 29 kr


12 pack ljus: Minns inte riktigt, men tror det var 39 kr.


Avlastningsbord, 99 kr.

Det var allt, nu är rummet fint fint och helt KLART!


Dagens jag


Jeansleggings: H&M
Skjorta: H&M
Armband: VR & Glitter


Nu ska jag bara ut med Zinga sen åker vi:) Vi hörs under dagen eller när jag kommer hem.

Dagens fråga

Vid vilken ålder tycker du man kan kallas för "äldre, gammal, gubbe och tant"?


090817

Godmorgon!

Måndag igen, och ny vecka vilket innebär nya tag, extra mycket denna veckan också då skolan börjar. Suck... det är så tråkigt att skriva. Men jag har i alla fall lite "tur" att jag börjar på onsdag, vissa skolor i Malmö börjar nämligen idag. Men det är bara att bita ihopa på onsdag och gå tillbaka till vardagen, det är ett måste det med.

När börjar du skolan/arbetet?

Idag blev jag väckt *gäsp* halv 8 av Zinga som kastades sig brevid mig och sen kunde jag inte somna om. Har varit ute med hundarna och väckt mamma.

Idag ska vi som sagt in till IKEA halv 11, så jag får börja göra mig i ordning snart. Jag ska handla lite småsaker(kanske) och ett soffbord.

Nyduschad

Usch vad dålig jag har varit på att vara aktiv här dom senaste dagarna känner jag. Men jag har försökt mobilblogga så ofta jag haft tid och suttit vid datorn. Det är ju faktiskt inte helt tomt på uppdateringar här:)

Har precis kommit ut från duschen, har varit riktigt svettigt idag så det var skönt att duscha. Jag kan verkligen inte sluta titta på mitt nya fina rum, jag är nästan expert på att inreda haha. Nu tänkte jag kasta mig i min nya soffa, okej inte kasta för då kanske den går sönder, men i alla fall lägga mig och titta på Wallander:)

 

Imorgon ska jag, mamma, mormor och morfar in till IKEA igen, jag ska ha ett till soffbord som sagt. Vi ska in där vid 11 tiden så det blir lunch där också, mums:)



Vi hörs imorgon, ska försöka skärpa mig. Kram♥

RUMMET ÄR FÄRDIGT!!!

Wiiiiihoooooooo, rummet är äntligen färdigt och gud så fint och mysigt det blev. Nu fattas det bara ett soffbord som vi ska köpa på IKEA imorgon (använde det jag köpte till tvbänk ist). Tänkte visa bilder på rummet:)


Taget från mitt vanliga rum


Från dörröppningen


Från andra dörröppningen


Soffan som jag och pappa hade ett jäkla problem med haha.


Sittandes från soffan





Snyggt va? Jag borde kanske bli inredare ist;)

Svar på kommentar

Postat av: Alexandra

Hej Ellinor. Jag har varit bortrest och missat lite av din uppdatering. Ska du få ett nytt rum och inte ha ditt gamla kvar? Eller ska du ha båda rummen? Kramar :)

2009-08-16 @ 11:42:55

Sv: Jag ska ha kvar mitt rum, men ska få ett annat också. Vi har gjort ett hål mellan mitt rum och nästa rum där jag ska ha soffa, soffbord och tv=ett tvrum. Inreda är det ända jag håller på med för tillfället hihi:)

Hemma igen!

Hemma! Det gick snabbt och smidigt att köra in till entré och byta jeansen. Det blev aldrig att Belinda följde med så jag och pappa åkte själva. När vi var i Trelleborg igen körde vi inom Willy´s och köpte mat som pappa håller på med nu.

Nu tänkte jag fixa lite mer i rummet, men det börjar snart bli klart, bara lite fix som är kvar såsom tavlor, hyllor, ljus och blommor:)


Nu är...

0-2919fe5259ac431f17e2affb8e64ab68.png

Kolla varifrån!

Nu är jag och pappa på väg till malmö. Drygt men jag måste lämna tillbaka jeansen. Vi hörs när vi är hemma igen:)


Så här...

24773414cdba531265db1c236df09707.png

Kolla varifrån!

Så här ser rummet ut för tillfället:)


090816

Godmorgon!

Jag har blivit väldigt duktig på att gå upp tidigt, innan jag hade Zinga kunde jag sova till 11.30 var helg, det kändes lite onödigt faktiskt för när man vaknar tidigt kan man göra så mycket mer.

Idag ska jag, Belinda och Pappa in till Malmö en snabbis. Jag ska lämna tillbaka jeansen på bikbok och Belinda skulle köpa något annat. Ska in där så fort vi är klara, runt 11-1 någongång där. Och när vi kommer hem ska jag börja sätta ihop möblerna direkt:)

Ska försöka mobilblogga under dagen, men annars hörs vi senare, kanske innan vi åker. Nu: Frukost!

Åktur

Visst ser rummet fint ut än så länge? Jag och mamma stod och pillade med det innan och det blev faktiskt bra. Pappa har målat klart i rummet, men ska bara fixa lite småsaker imorgon, sen ska jag sätta upp alla möblerna så det blir klart :) Kommer bli såå snyggt och mysigt, det vet jag redan:)

Ligger just nu på mitt rum och väntar på min morbror och åsa för dom ska hämta upp mig. Lasse ville ut och köra lite så jag ska följa med. Vet dock inte var vi ska köra, men det är alltid kul att komma hemifrån.

Kommer nog inte bli någon mer uppdatering nu, men vi hörs såklart imorgon :) Kram på er!

Snygg va?...

0-2ceeae8f7541dde1ba8d4ae2ad4299b4.png

Kolla varifrån!

Snygg va? :)


Nu är...

0-4718fb3239d70f0c90ccfdc3efdf07e5.png

Kolla varifrån!

Nu är vi snart klara på ikea. Ska bara hämta soffan och bordet:)


Hemma en sväng

Nu har jag och pappa kommit hem igen. Körde iväg med en massa skit, först deras säng + 2 sängbord till Erikshjälpen (en affär där det finns en massa prylar som folk skänkt) och sist körde vi till tippen och kastade en massa där med. Skönt att bli av med det. Efter det kurrade det i min mage igen fast jag hade ätit innan vi körde och kastade sakerna, så vi åkte ner till Mcdonalds och åt lite. Nu är vi som sagt hemma igen och ska vara det tills mamma slutar jobba om 1 h, då ska vi in till IKEA!!!:)


Vi hörs sen igen, hihi.

Dagens jag


Jeansleggings: H&M
Tröja under: H&M
Tröja: Gina

 
Armband:                                                  Ringar: Glitter och guldfynd
Glitter x3
VR


Nyduschad och snygg haha.

Vi hörs under dagen, nu sticker vi snart ♥


SM i sms



Kanske något för mig? Nä, okej, så beroende är jag faktiskt inte.

Äntligen lördag!

Godmorgon på er, antar att flera av er ligger och sover fortfarande. Men dröm vidare hihi:)
Vaknade lite över 8 idag av Zinga, hon är duktig som väckarklocka för jag ville gå upp tidigt idag och inte sova bort hela fm då vi ska göra en massa saker idag, därav rubriken. Som jag skrev igår ska vi till IKEA, kasta saker på tippen, skänka en säng till en affär i trelleborg och försöka äta lite också. Jag har sett fram emot denna dagen länge för jag vill ju att mitt fina rum ska bli klart.

Nu väntas frukost, jag uppdaterar innan vi kör och förhoppningsvis hinner jag mobilblogga under dagen:)

Byebye

Nu ska jag stänga av datorn för idag.

Imorgon väntas en rolig dag, vi hörs då:) Kram!

Skinnjacka


Skinnimitation. Endast 399 kr på H&M. Ursnygg!


Rensat rensat och rensat

Nu ikväll har den mesta tiden gått åt till att göra väldigt nödvändiga saker. Pappa har målat klart rummet, ska bara måla alla listor och sånt imorgon. Sen har jag och mamma rensat lite i garderoben, sopsäck efter sopsäck kastade vi. Jag vet inte hur mycket saker och skit vi har kastat på bara några veckor. Men gud så skönt det är att kasta, man samlar på sig så himla mycket. Och det blir ju mycket finare till slut:)

Efter det tittade vi lite på tv, och nu sitter jag här. Mina ögonlock börjar redan bli tunga, men jag ska nog krypa ner i sängen och titta på en beckfilm, det var ett tag sen.

Åh vad jag längtar tills imorgon då vi ska bli av med allt skit som ligger i vår trädgård nu och köpa alla saker till mitt rum:) Det kommer stå så fint så fint till jag börjar skolan.


JAAAAAAAAAAAAA



ÄNTLIGEN FUNKADE DET :) Här har ni er fredagsdrog!

Blondinbellas blogg, hackad?

Detta möttes jag av när jag nyss gick in på Blondinbellas blogg:



Vadå att någon hackat sig in på hennes blogg? Har faktiskt suttit och väntat på det, men herregud, bara för hon har pengar behöver man inte hålla på så.

Suck...

Här sitter man och gör en 5 minuters lång videoblogg som man känner sig nöjd med, och så går det inte att ladda upp. Har försökt massor med gånger nu, både på dailymotion, videofyme och youtube, ingenting funkar. Filmen är inte för lång, så det är väl något annat fel.

Får se om jag orkar göra en ny sen eller om vi tar det imorgon, det sämsta är att jag visade vad jag hade handlat idag och det ligger i tvätten nu och är på tork, men det ska vi nog kunna lösa.

Viktlös i sex sekunder, de du..


Fy helvete vilket stup i början. Sätter du dig i den är du 126 m över marken och första stupet är du helt viktlös i 6 sekunder. ALDRIG i mitt liv att jag hade satt mig i den.

Segt idag

Jag håller på att ladda upp videobloggen för tredje gången, går otroligt segt men den är på väg. Håll ut:)



Update 17:18; Ja jag har fortfarande inte fått det att funka, har provat på dailymotion nu också, men det bara stannar. Nu försöker jag på youtube!

Svar på kommentar

Postat av:

hur många megapixlar har den? :)

2009-08-14 @ 00:41:55

Sv: Min nya mobil har 5 megapixlar:)


H&M




Denna gjorde...

29d7f3acd81de003b5a4c8fd80ee751e.png

Kolla varifrån!

Denna gjorde vi i stan till zinga:) fin va?


Hej! Jag...

2b514cc70c405e3f6b2441bc94791233.png

Kolla varifrån!

Hej! Jag har inte haft tid att sitta vid datorn idag. Jag och mamma åkte ner till stan vid elva tiden och nu är jag hos min morbror och städar. Vi hörs sen:)


Godnatt

Nu ska jag krypa ner i sängen med min bebis. Är ganska trött och har småont i magen, inte skönt.

Vi hörs imorgon, får se vad som händer då förutom att jag ska städa hos min morbror. Godnatt♥

Dagens jag


Jeans: Gina tricot
Tröja: Gina tricot
Nitarmband: VR (veckorevyn)
Armband: Glitter

Kvällen

Nu ikväll har jag mest tagit det lugnt, eller ja, jag har gjort saker men inte som är ansträngande. Hjälpte mamma med maten innan vid 6 tiden eller vad det var. Fixat lite med mobilen, gjort rent till Panda och nyss var jag ute med Zinga. Intressant va? Nä inte speciellt.

Just nu håller pappa på med rummet, målar väggarna i en likadan färg som jag har i mitt vanliga rum (ska bara ha en vägg med rött) och imorgon ska vi fortsätta med fondväggen. Det börjar se bra ut nu, i helgen kommer det stå snyggt och fint:)

Jag har inte så mycket att berätta för er idag. Ska fota dagens tråkiga jag om en stund, så kika in då:)


Titta så...

283d43826210b416eac5feb0bfcc5d7f.png

Kolla varifrån!

Titta så fin mobilstrumpa mamma köpte till mig:)


Min nya LG:)

Ja som ni ser i inlägget nedan har jag fått ny mobil, det blev en väldigt tidig födelsedagspresent då jag fyller år i Oktober, men jag var i behov av ny och jag har inte tålamod att gå med en gammal medans den andra skulle varit på lagning. Så vi åkte iväg innan och kollade på den, köpte även ett skydd för touchen som jag förstörde, hur smart får man vara. Alltså inte touchen utan själva skyddet, 79 kr ADJÖÖÖ!

Hur som helst har jag suttit med mobilen nu i över 1 timme och ändrat saker och försökt lära mig. Med lite rabatter och saker som pappa hade kostade den bara 1800 vilket jag tycker är billigt.

Jag är i alla fall supernöjd:) Det är inte alls svårt att smsa med touch som vissa tror.





Visst är den läcker?

Testar min...

2fa631e2b9230603b1d5d991914b7ca3.png

Kolla varifrån!

Testar min nya mobil:) japp,det blev en väldigt tidig födelsedagspresent:) bilder kommer sen.


Skotten i Knutby

Postat av:

Var skottan i knutby bra? tycker den verkar ganska obehaglig.. Huvudpersonerna e helt lika dom i verkligheten med :O

2009-08-13 @ 09:11:44

Sv: Ja det stämmer att dom är jättelika, helst han Helge. Det är lite skrämmande faktiskt. Men filmen i sig, vad ska jag säga? Jag somnade, så bra var den:P Nej men herregud vilken långtråkig film, det hände ju typ ingenting och alla var lika psykiskt sjuka. Jag såg dock inte hela utan bara 50 minuter sen slockade jag. Men det jag såg var inget bra.

090813

Hej!

Vaknade redan vid 7.15 då den förbannade telefonen ringde, somnade om ganska snabbt igen till halv 9 då jag blev väckt av en pipande hund.

Idag står inget på schemat, mamma ska vara hos frisören kl 3 så jag vet inte om jag ska följa med och kolla, det är alltid kul. Sen var det ju tänkt att jag och pappa skulle fortsätta med rummet, men han har blivit sjuk. Attans också, aja, vi får ta igen det när han är bättre, kanske redan imorgon, vi får se.

Annars blir det nog en lugn dag även idag :)

Eviga sommarkänslor

Nu när sommarlovet och sommaren lider mot sitt slut kan man tänka tillbaka hur mycket kul man gjort. Det har såklart varit tråkigheter också, i alla fall för mig, men jag ska vara tacksam ändå.

Jag sitter i alla fall och tittar på denna videon med Tomas Ledin:



Det är från Sommarrocken i Svedala och herregud vilken känsla det var att stå längst fram. Jag hade ont i halsen men gud jag jag sjöng och njöt. Det är såna minnen som aldrig försvinner. Som Tomas Ledin skrev på sin blogg " jag fick en klump i halsen när publikens allsång tog över sommaren är kort". Jag kan bara hålla med, det var mäktigt även i publiken, och hur är det då för honom som skrivit den och ser över hela havet av människor?

Nu går vi mot mörkare tider, men för att inte låta allt för negativ så får man som sagt tänka tillbaka på såna här fina saker. Skolan/jobbet är faktiskt en del av livet, något man måste göra.


HÅLL UT!

Tv hela kvällen

Som ni ser på rubriken har jag inte gjort så mycket sen sist, har mest tittat på tv och suttit vid datorn. Kollade på "Leila på landet"-två avsnitt och början på "lyxfällan" men det blev jag trött på så nu sitter jag här uppe igen.

Väntar på att mamma ska komma hem så vi kan kolla på "Skotten i Knutby", hon ville nämligen se den också.

Mycket mer har jag inte att säga till er, jag återkommer hihi:)


Min dolda talang (?)

Många tror nog att jag är en lugn och tråkig tjej. Men IKKE, jag sitter sällan stilla, är aldrig tyst hemma. Har alltid musik på och ja, mina föräldar vet alltid var jag är pga alla ljud (haha). Jag är ingen lugn tjej, jag hoppar runt här hemma, sjunger, skriker, klappar, gör konstiga ljud och ja, behöver jag fortsätta? Jag är allmänt störd men den sidan har ni inte fått se riktigt än. Det jag i alla fall skulle komma till är att jag har en dold talang om det nu är en talang, titta och se:



Har man lite att göra om man kommer på något sånt här eller? Att ha ett öga rakt och det andra på väg att snurra runt.
Att resten av bilderna jag tog såg ut så här behöver vi inte prata om:



Nej jag är som sagt inte normal. Snälla, bli inte rädda. Jag är bara lite....speciell.

JAG FÅR PANIK...

...på mitt stökiga rum. Jag hatar att ha det stökigt och har ALDRIG och då menar jag aldrig det på mitt rum. Jag vet alltid var jag har mina saker men nu vettifan alltså. Jag har saker överallt och en stor hylla mitt i rummet. Hmmmm?


Ja som ni ser. Helt katastof!

RUBRIK

Ibland är det väldigt svårt att komma på en rubrik. Men i alla fall, sen sist jag skrev har jag ätit middag, sminkat mig, varit på hemmakväll och hyrt filmen och blivit kär. Ja vi var på onoff och tittade på mobilen, åhhhh så snygg den är. Nu ska jag försöka övertala mamma och pappa så dom hjälper mig med lite pengar :)

Jag och pappa (läs pappa) har precis målat taket i andra rummet och jag har målat naglarna, dom blev finafina:)



En dialog mellan mig och pappa nyss:

Pappa: Kom nu här och hjälp till och bära.
Jag: Men...jag har målat naglara.
Pappa: Och? Det skiter jag fullständigt i (på skämt)
Jag: Men åhhhhhhh
Pappa: Kom nu

Det slutade med att jag bar in 2 tavlor och 1 sänggavel, man vill ju inte förstöra sina fina naglar;)

Middag på g,

7318fe71dbb110e43bd3bb8d22e3bcf5.png

Kolla varifrån!

Middag på g, stekt potatis med korv:)


Nyduschad och fräsch

Har precis tagit en varm och skön dusch, smort in mig med B.U.S och sitter just nu med proactive ansiktsmask i ansiktet. Så fort jag tagit bort det och klätt på mig ska jag måla naglarna i en härlig rosa färg.


Jag undrade nyss varför Zinga tittade så konstigt på mig. Har fortfarande ingen aning?

Se där

Så ska det se ut! Kollade precis lagret på IKEA på detta bordet:


Och möttes av detta:



Tyvärr har dom inte fått in den ljushållaren, men det får jag snällt vänta på.

Mina rosa skor..

...glöm inte dom. Dom finns fortfarande på tradera utan bud.

Här hittar du dom.

Rosa kilklacksskor från H&M i stl 40 (små i stl). SLUTSÅLDA!

Träningen

Det var riktigt skönt att träna även fast jag inte kände för det först men det var härligt att gå ifrån svettig och go haha. Var där i 50 minuter så jag var hemma igen kl 1. Gick ut med hundarna och åt precis lunch.

Strax ska jag hoppa in i duschen, måla naglarna och kanske titta på en film. Ikväll ska jag och pappa börja måla i rummet och så ska jag hyra "Skotten i knutby", den verkar bra även om jag inte följde det så mycket när det stod i tidningarna, tyckte det var så himla rörigt.



Någon som sett den, var den något att se?

Gymet nästa..

Mamma stannar hemma och jag drar själv till gymet. Belinda svarar inte så jag får snällt gå dit själv, i och för sig ganska skönt så man kan gå när man vill.


Byxor från H&M och linne från Gina tricot.

Vi hörs när jag kommer hem igen:)

LG KU990I

Bild av LG KU990I LIGHT SVA
Visst är denna supersnygg, det bästa är såklart pekskärmen. Men mamma och pappa envisas om att vi ska lämna in min gamla mobil på lagning fast den är så uppsliten. Men jag får göra det och se hur länge den håller.

Mobilen ovan kostar i alla fall 1929 kr på elgiganten, faktiskt inte så farligt.

Någon som har någon erfarenhet av pekskärm? Bra/dåligt?

090812

Godmorgon!

Blev väckt av Zinga lite innan 9 och då var jag trött kan jag säga. Jag låg nämligen och läste SOLO till halv 1 så det blev inte riktigt dom timmarna jag behöver, men nu är jag i alla fall uppe.

Har precis kollat på IKEA´s hemsida och gått igenom så dom har allt på lördag, tyvärr har dom inte dessa sakerna:


Det är skit också, men jag får hoppas det ändras på deras hemsida till lördag, för jag vill verkligen ha dom sakerna.

Idag ska jag och mamma iväg och träna, vet dock inte när eftersom där ska komma hit en snickare kl 1 så då måste vi vara hemma.

Nej nu är det frukost!

Långpromenad med hundarna

Kom nyss hem från en långpromenad med båda hundarna, fast nu har jag ännu mer ont i mina ben än vad jag hade när jag gick ut. Har i alla fall tagit med ipren nu så jag får hoppas det släpper snart. Jag tåler inte att shoppa;) Skönt var det att gå i alla fall, det har jag ju inte alls gjort idag haha.

Nu ska jag bara ta det lugnt, byta om till pyjamas och så. Vet inte om jag ska kolla på en film eller vad jag ska.

Vi hörs sen :)

Nya SOLO

Innan följde jag med Pappa när han skulle handla och jag var sugen på att köpa en tidning och kom hem med solo där Kenza är på framsiadan och jättefina nagellack fick man med :)

Jag brukar inte köpa SOLO, pga priset och innehållet men idag var ett undantag:)


Dagens jag


Leggings: Gina tricot
Jeansskjorta: Gina tricot
Klocka: Ur & Penn
Armband: VR och Glitter


Dagens shopping


Äntligen blev dom mina:) 349 kr på H&M


Concealer från H&M, 49,50 kr.


Jeans från Bik bok, 199 kr. Dock är dom lite för små så jag ska byta om i helgen.


Kofta från Gina tricot 199 kr (svårt att fånga på bild).

Det var min shopping, är nöjd med allt förutom byxorna som jag som sagt ska byta i helgen.

Malmö

Hej bloggen!

Förlåt att jag inte har mobilbloggat med min mobil har gått sönder, helt knäpp, så vi ska lämna in den på lagning.

Jag och Belinda kom i alla fall hem från Malmö kl 5 och kom hem med lite saker, som jag visar i ett annat inlägg. Jag fotade inte jättemycket, men det fanns inte så mycket att fota. Men här kommer i alla fall några bilder:


Middagen


Smoothiepaus


Min underbart goda smoothie:)

Det var alla bilder, dock bara på mat haha:P


Nu är jag på väg till bussen,klock

0-66617ed1e46793a6d029bced9cea6d3f.png

Kolla varifrån!

Nu är jag på väg till bussen,klockan blev helt plötsligt mycket.


Malmö idag

Vaknade lite över 8 idag, lika bra att gå upp när man känner sig utvilad. Jag gick nämligen och la mig lite över 11 så det är inte så konstigt att jag är uppe tidigt. Hundarna fick i alla fall en tidig promenad :)

Hur som helst, idag ska jag som sagt in till Malmö med Belinda, närmare bestämt till entré. Vi ska ta bussen in 10.30 så jag får snart börja göra mig i ordning. Jag ska försöka hitta lite jeans och koftor, allmäna höstkläder helt enkelt. Absolut inget onödigt har jag sagt till mig själv, för jag måste spara lite pengar med.

Nej nu ska jag göra mig i ordning, jag kommer mobilblogga lite under dagen, och kameran följer med.

kraaaaaaaaaam!

Hejdå för idag!

Nu tänkte jag stänga av datorn för idag, ska kolla på "rånarna" med mamma så länge jag orkar hålla ögonen öppna.

Imorgon ska jag in till entré i Malmö med Belinda och handla lite, ska åka redan 10.30 så jag får gå upp tidigt, men jag behöver handla lite höstkläder så det ska bli kul:) På em/kvällen ska jag försöka hinna med att träna och fixa med rummet.

Vi hörs under dagen imorgon, kram!

Nu är det beck på tv4:) någon mer

0-1220652f4f031cc70fb83f668f1ab1b7.png

Kolla varifrån!

Nu är det beck på tv4:) någon mer som ska se?


Här ser ni öppningen till mitt nya

0-374b82d75db5a203cb89969cbc1a3415.png

Kolla varifrån!














Här ser ni öppningen till mitt nya rum:)


IKEA på lördag

Nu till helgen är det dags för IKEA igen, då ska vi handla allt till mitt rum som kommer vara klart till helgen, så nu tänkte jag visa er vad jag tänkt köpa. Allt är inte exakt, men som det ser ut för tillfället i alla fall:)















Det var allt, visst kommer det bli fint?:)

Vi just nu<3

5bcc734125eb912be45f1045552086e3.png

Kolla varifrån!

Vi just nu<3


Om du lämnade mig nu


Jag skulle vakna mitt i natten och gå upp och ta en lång promenad
Jag skulle låta blicken möta andra ögon, i en främmande stad
Jag skulle inte ha så bråttom med att träffa nån ny
Jag är rätt mycket med mig själv, precis som du
Jag skulle andas i det tomrum som blev över om du lämnade mig nu

Jag skulle sitta på ett tåg mot Paris och låta Stockholm va
Jag skulle få den tiden över för mig själv, som jag sagt att jag vill ha
Jag skulle unna mig att drömma hundra mil genom Europa, om en främling lika tillitsfull som du
Jag skulle pröva mina läppar mot nån annan, om du lämnade mig nu

Jag skulle kunna leva utan den där blicken som får mig ur balans
Jag skulle sakna den där stunden som vi har när vi till slut har blivit sams
Jag kanske skulle söka upp kontakter som jag tappat, som jag varit med förut nånstans
Jag antar det finns nån du skulle ringa, om jag inte fanns

Jag kanske skulle leta upp nån yngre, som en fjäder i hatten
Det skulle bli för tomt om ingen fanns där som värmde mig i natten
Men jag skulle aldrig ha tålamod nog att bli förstådd, ingen känner mig så väl som du
Jag skulle fastna i min ensamhet igen, om du lämnade mig nu





Någon mer än jag som känner igen sig?

Svar på kommentar

Postat av: Linda

Tyckte du om den filmen? jag tyckte att den va riktigt dålig när ja såg den .. blev ganska besviken..

2009-08-10 @ 14:36:07

Sv: Jag tyckte "ett öga rött" var sådär, det hände inte så mycket i filmen. Men jag blev måttligt förvånad när jag såg att Mikael Persbrandt var med i filmen, då var den plötsligt bra. Nej skämt och sido, den var sådär, varken eller.


Vad vill ni ha mer av?

Nu tänkte jag fråga er läsare som faktiskt är med mig dagligen, vad vill ni läsa om i min blogg? Jag skriver mest om min vardag, videobloggar, outfits (sällan just nu) och lite kläder och så. Men är det något som saknas tycker du? Även om det är min blogg där jag skriver nästintill vad jag vill så måste jag ha förslag från er:)

Skriv exakt vad du vill läsa, så ska vi säkert lösa det!


Recept på pannkakor

Postat av:

Yummy! Du har inga recept att dela med dig? =)

2009-08-10 @ 14:33:56

Sv: Visst har jag det :)




Du behöver:

2 ½ dl vetemjöl
½ tsk salt
6 dl mjölk
3 ägg

Gör såhär:

Blanda mjöl och salt i en bunke. Tillsätt hälften av mjölken och vispa till en jämn smet. Häll i resten av mjölken och vispa sist i äggen.

Superlätt recept! Men glöm inte använda smör i stekpannan då du inte har något i smeten.


Pannkakor på g:) mums!

-53701e6de45a84cf88c1d0123ff2581.png

Kolla varifrån!

Pannkakor på g:) mums!


Zinga 7 Månader

Idag säger vi grattis till min lilla bebis som blir hela 7 månader idag, snart stor flicka:)



10 Augusti

Godmorgon!

Slog upp mina blå lite innan 9, gick ut med hundarna och åt frukost för en stund sedan. Vaknade säkert 100 gånger inatt, varför vet jag egentligen inte men tror det var för att det inte är som det ska i rummet och att det är ett hål mellan mitt rum och nästa rum, det sägs kunna försämra ens sömn.

Hur som helst. Idag ska jag inte göra någonting, bara ta det lugnt. Det behövs ibland, titta lite på tv och filmer och bara ta det allmänt lugnt. Skönt va?:)

Slut för idag, tack för idag...

...minns ni den man sa alltid på dagis, förskolan, och lågstadiet när man tackade för dagen som varit? Det tänker jag i alla fall göra nu. Ska krypa ner i sängen med Zinga och titta på "Rånarna".



Imorgon är det en oplanerad dag tills pappa kommer hem då vi ska fortsätta med mitt andra rum. Jag och pappa skrev ett "schema" för hela veckan så jag slipper fråga hela tiden och så jag har koll på sakerna. Jag älskar att ha koll.

Vi hörs igen imorgon, och då ska jag vara bättre bloggerska:) Kramar!

JAG VILL INTE!!!

Det slog mig nyss när jag tittade i min almenacka och märkte hur lite jag har kvar av sommarlovet. Det är drygt bara 1 vecka kvar. Och var f*n tog detta sommarlovet vägen liksom?! Jag vill inte tillbaka till skolbänken, nejnejnej. Nya lärare, nya kurser, nya krav, ny stress och nytt nytt nytt.


DET HEMSKA DATUMET!

Det positiva i det hela är att jag går in på mitt andra år, vilket innebär att om 2 år är det jag ska tar studenten!

Suck... det är bara att bita ihopa och se det positiva i det hela, vad det nu är?

När börjar ni skolan igen?

Sugen på bio

Är det någon som sett filmen "sommaren med Göran"? Jag tycker faktiskt den verkar rolig och bra, men oftast blir jag besviken när jag tyckt så innan. Hur som helst är jag i alla fall sugen på att sen den i veckan, om jag får tid över det vill säga, för just nu är renoveringen prio 1.



Som sagt, någon som sett den? Är den bra?

Klara för idag

Nu har vi jobbat klart för idag, alla är helt slut så vi får ta det mer i veckan. Vad har vi gjort idag då? Vi gjorde klart byrån, satte upp mammas och pappas säng, röjde undan, tömde i deras gamla sovrum, gjorde ett hål mellan deras gamla sovrum och mitt rum (dubbelrum) och röjt igen. Det är det vi hunnit med. I veckan ska vi börja göra vid mitt blivande extra rum och så ska vi in till IKEA så fort vi är klara där, när det blir återstår att se. Jag ska i alla fall ha en blodröd fondvägg och resten grå/vita, då jag nämligen ska ha lite afrikanskt tema:)

Just nu sitter jag i mammas och pappas nya sovrum och har Panda ute. Mitt rum ser nämligen ut som ett krig. En stor tv-bänk mitt i rummet och saker överallt. PANIK typ! Men det kommer bli fint så.


Jag och pappa är ute och gör lite

0-6c42616b187b31f808171bc5d04f0f76.png

Kolla varifrån!

Jag och pappa är ute och gör lite ärende. Handling och hämta saker hos folk. Sen fortsätter det att sätta ihop saker. Vi hörs ikväll:)


ÄNTLIGEN KLART!

0-154cf3a6604d903edfaa9aacfb4c8c0c.png

Kolla varifrån!

ÄNTLIGEN KLART!


090809

Godmorgon!

Gårdagen var hektisk, vi var igång hela dagen i princip. Vi började med IKEA 10-14.30 sen middag hos Alva 16-19.40. Hela kvällen fram till 23.00 satt jag och skruvade ihop en byrå mamma och pappa ska ha i sitt sovrum, med lite hjälp av mamma och pappa. Men till slut gav jag upp när jag var för trött och allt gick dåligt.

Idag vaknade jag kl 09.45 och har precis ätit frukost. Ska snart gå och fortsätta med byrån så den blir klar och senare ska vi förhoppningsvis göra ett valv till mitt nya rum, men det får vi se.

Jag ska försöka mobilblogga under dagen, annars blir det tyvärr en dålig bloggdag även idag.

Ingen bra bloggdag..

Nu är vi hemma igen, men vi är ganska stressade för vi ska strax iväg igen. Vi handlade ett helt släp fullt med saker från IKEA och bauhause. Har precis lastat in allt och har just nu Panda ute.

Om 30 minuter ska vi vara hos min mormors syster Alva som jag skrev igår på middag, så idag är det ingen bra bloggdag. Men jag brukar ju vara duktig på att uppdatera i vanliga fall, eller hur?

Vi hörs ikväll:)


Hej bloggen! Nu har vi precis vari

0-4a4d97c97133e0962b2e360fa19d4b18.png

Kolla varifrån!

Hej bloggen! Nu har vi precis varit på ikea och handlat en massa,men vi står just nu och väntar på att mamma och pappa ska hämta varor. Nu ska vi vidare till bauhause:)


"Ett öga rött"

Jag började kolla på filmen "ett öga rött" när jag hade varit och handlat på Konsum. Tittade dock bara en halvtimme för sen kom så mycket i mellan, hundarna och sen körde jag och pappa och mötte mamma.



Nu sitter jag här och lyssnar på musik (som vanligt) men ska strax stänga av datorn, för jag ska upp tidigt imorgon. Vi ska nämligen till IKEA kl 10, så jag måste gå upp 08.15 (snnaaaaark), men jag ser fram emot morgondagen och IKEA är ju så kul så det blir säkert bra :) Jag kommer nog piggna till.

På kvällen, kl 16 är vi bjudna på middag hos min mormors syster Alva, så då ska hela familjen upp där och Zinga. Men mer om det imorgon.

Godnatt♥

Kvällen

Vid 5 tiden övningskörde jag ner till stan med pappa och hyrde två nya filmer och köpte hem mat från donken. Det märks att jag inte övningskört på länge, för jag känner mig så förvirrad och inte alls så avslappnad som innan, får hoppas det kommer tillbaka sen.

Efter vi hade ätit och så hjälpte jag pappa att rensa på ovanvåningen och framför allt i deras blivande rum som ni ser inlägget nedan. Och sen vid 7 tiden kom min Morbror och Åsa förbi med deras bil som vi ska låna imorgon då vi ska till IKEA och handla en massa, och dom stannade till 8.

Nu ska jag iväg och handla på Konsum, vi hörs senare :)


Nu har jag och pappa precis rensat

570893a91f054f18fa1e68493e73a3e6.png

Kolla varifrån!

Nu har jag och pappa precis rensat bort allt från detta rummet som är mamma och pappas blivande sovrum. Visst är det fint?:)


Videoblogg



Inspelad 15.15, alltså inte nu precis.

Hemma!

Zinga ligger utslagen i hallen och jag sitter här och gäspar. Jag håller på att ladda upp en videoblogg, men den kommer om en stund:)

Jag vill bara säga att jag tycker så mycket om mina läsare, ni skriver så fint till mig. Att mina videobloggar är bra, uppdaterar ofta och att jag står på mig. Det värmer! Tack så mycket♥

Jag och Zinga är på väg hem nu. Do

0-349f0282b779765ab68f1b0e0778d956.png

Kolla varifrån!

Jag och Zinga är på väg hem nu. Dock har vi en ganska lång bit att gå än,och vi är lika varma och trötta båda två.


Nu är jag och Zinga på väg för att

0-7ca0966e977db85e2d006213cf656d62.png

Kolla varifrån!

Nu är jag och Zinga på väg för att möta belinda och hannes:)


Fotografering av Belinda del 2













Modell: Belinda
Fotograf: Jag
Smink/hår: Jag

Det var alla dom bra bilderna på Belinda:)

090807

Godmorgon!

Jag var måttligt irriterad när jag blev väckt av Zinga 08.30, då jag inte fått så mycket sömn inatt. Jag var nämligen uppe kl 04.00 och plockade bajs som Zinga hade bajsat på min matta. JÄTTEKUL och det stank i hela rummet. Fast det är inte konstigt att hon blir konstig i magen när hon äter precis ALLT som finns ute, bajs, fågelbajs, bär, papper, ja listan kan bli lång. I övrigt är hon rumsren, men hon ville väl inte väcka mig eller något.

Okej, nu ska jag sluta klaga, jag är faktiskt uppe i normal tid så:) Idag har jag inget planerat, vilket känns skönt så jag ska bara ta det lugnt. Titta lite på filmer och så som ska lämnas idag.

Sov gott

Godnatt alla fina läsare, hörs idag/imorgon.


Middagen med Pernilla

Så, nu var jag hemma från middagen med Pernilla. Vi hamnade på en restaurang som heter "Istanbul" och där tog jag texasvingar som förrätt och till huvudrätt kycklingplanka. När vi suttit där i 1,5 h gick vi rakt över gatan för att köpa glass:) Gott var det och nu är jag mätt!


Förrätten




Nilla med huvudrätten

Det var bilderna det:)

Dagens fråga

Vad är det bästa med min blogg?

Kvällens jag


Strumpbyxor: H&M
Skjorta: Gina tricot
Klocka: Ur&Penn
Armband: VR & Glitter

 


Skor från H&M

Spraytanningen

Det tog ganska lång tid på gymet för Belinda att bli spraytannad, och jag gillade inte alls resultatet men det är inte jag som ska ha det. Jag var nära på att boka tid till imorgon, men är glad att jag inte gjorde det. Då är det hellre en albino än brun i 5 dagar och lägga ut 350 kr.

Just nu har jag Panda ute i renoveringsrummet och hon springer som aldrig förr. 6 årig gammal tant som springer runt runt runt. Så mycket sprang hon inte ens när Nelly levde, men det kanske är positivt:)

Nu ska jag strax göra mig i ordning, byta om och fixa ögonen, sen ska jag ner till stan och äta massa gott med Pernilla:) Kameran följer såklart med.


Träningen

Vi var på gymet i 50 minuter tror jag det blev. Det var riktigt segt att träna idag, då värmen är olidlig, men det gick trots allt. Jag och Mamma körde snabbt hem och sen körde vi till Konsum för att handla lite lunch som vi åt för en stund sedan och nyss var jag ute med hundarna. Det är ungefär vad som hänt.

Nu sitter jag här och redigerar Belindas bilder...fortfarande, men det är ganska många. Men strax ska jag hoppa in i duschen för Belinda kommer om 1 h och då ska vi upp till gymet igen, fast då ska hon bara bli spraytannad.


Gymet nästa!

0-2853b31a06e84c45eb3e96dd995e6629.png

Kolla varifrån!

Gymet nästa!


Godmorgon!

Godmorgon!

Blev väckt redan kl 9 av en viss liten hårig sak. Men det var bara att gå upp och se glad ut. Det var ju faktiskt jätteskönt ute, så det kanske inte så fel ändå. Har precis ätit frukost och håller just nu på att redigera resten av Belindas bilder. När jag är klar med det ska jag göra mig i ordning för att åka till gymet med Mamma och Belinda och träna lite.

Senare, vid kl 3 närmare bestämt ska jag följa med Belinda när hon blir spraytannad och ikväll kl 18 ska jag ut och äta med Pernilla.

Fullt upp idag, men det gillar vi:)

JAG SVETTAS IHJÄL

Fy för säger jag bara så varm jag är. Jag sitter bara med en stor t-shirt och trosor och ändå är jag klibbig över hela kroppen. Det är sjukt så varmt det är idag, och framför allt på mitt rum.

Jag ska i alla fall stänga av datorn nu, den är lika varm som jag och den gör nog så det blir så varmt också.

Vi hörs imorgon. Kram♥


Fotografering av Belinda del 1










Modell: Belinda
Foto: Jag
Smink/hår: Jag

Det var några smaktips. Fler får ni imorgon när jag hunnit redigera fler.

Plåtning av belinda. Här ser ni li

67e1b0e4ea7a8899c8b347afa64a229b.png

Kolla varifrån!

Plåtning av belinda. Här ser ni lite av sminket.


Dagens jag


Shorts: H&M
Tröja: Gina tricot

Min kropp ser jättekonstig ut här, skumt?

Nu har jag och pappa precis varit

0-75f4b65e72e6aae28387eaadbf2c1d21.png

Kolla varifrån!

Nu har jag och pappa precis varit i stan. Var först på hemmakväll och sen på en mack för att hyra släp. Då passade jag även på att köpa vr:)


Här ligger Zinga och hannes. Jag o

0-74dd66b55a5283f7e6babdb42df42e80.png

Kolla varifrån!

Här ligger Zinga och hannes. Jag och belinda har precis ätit pannkakor.


Oväntade pengar

Jag blev måttligt chockad när jag gick in på min internetbank och fick syn på extra pengar:



Ringde direkt till pappa för att fråga vad det var, och han trodde det var skatt. Men för vad? McDonalds? Aftonbladet? Skitsamma, jag har i alla fall fått 500 mer:)

Det är konstigt att man blir så glad över pengar man inte visste man skulle få:) hihi

Möta Belinda

Nu ska jag strax cykla iväg till Konsum och möta Belinda. Egentligen vill jag inte gå ut överhuvudtaget för det är så sjukt mycket djur ute. Nyckelpigor, getingar, flugor, allt! Jag var nyss ute och gick/sprang med hundarna.

Vi hörs senare, vet inte hur länge jag ska vara med Belinda. Zinga och Hannes ska nämligen busa lite:)


Jag skulle ut och hänga tvätt,vad

166aa4d7da9c4dea9c45dd8c44a16b05.png

Kolla varifrån!

Jag skulle ut och hänga tvätt,vad tror ni jag möts av? En massa nyckelpigor som attackerar mig. NYCKELPIGSINVATION!!


Rensaren själv

Fick precis ett ryck (som vanligt) och rensade bland mina lådor under sängen, där jag hade en massa massa tidningar från jag vet inte vad. Frida, Veckorevyn, kamera&bild, storynovells, ja allt. Fattar inte varför jag sparat på dom?! Förr kunde jag knappt kasta en liten sak för jag tänkte "den kommer kanske till nytta". Eller inte. Nu är det skillnad, nu kastar jag allt. Snart åker väl Zinga ner i en sopsäck med. Nääääääää, inte lilla min bebis:)



Nu längtar jag bara till jag får mitt andra rum, så jag kan möblera lite och hålla på:)

Rosa kilklacksskor

Då den förra köparen av mina rosa kilklacksskor aldrig hörde av sig, ligger dom ute igen på tradera. Slå till om du vill ha dom:)

Här hittar du dom.

Rosa kilklacksskor från H&M i stl 40 (små i stl). SLUTSÅLDA!

090805

Godmorgon!

Blev väckt kl 9 idag och gick en runda med hundarna som vanligt och har precis ätit frukost med Mamma. Vet ni vad jag har? Jag har ont i halsen....again. Denna gången är det på högra, men allt  beror på Zinga. Hon är väldigt pussig av sig och jag försöker att ta bort huvudet så snabbt jag kan, men ibland är man inte beredd och då får jag bakterier på mig. Jättejobbigt är det, men jag får hoppas det försvinner för så farligt är det inte. I och för sig sa Belinda att hon hade ont i halsen för några dagar sen, så det kan även vara hon som smittat mig.

Idag var det först tänkt att jag skulle ut och äta med Pernilla ikväll, men det blev uppskjutet till imorgon. Nu på dagen vet jag inte vad jag ska göra, tvätta lite tror jag och ta det lugnt. Jag har blivit så huslig av mig, som mamma sa igår hihi:)

Svar på kommentar

Postat av:

hej ! undrade om du har sprutat in något i dina läppar :) isåfall vad!?

2009-08-04 @ 23:33:47

Sv: Nej det har jag inte gjort. Jag vet inte om du syftade på denna bilden där dom ser lite större ut. Jag skulle gärna vilja ha större läppar, men utan operation i framtiden. Jag har väldigt röda läppar i mig själv, och många tror att jag har läppstift men det har jag inte som du ser på bilden nedan:)

Var det denna bilden du menade eller alla?


Långpromenader

Direkt när vi hade kommit hem från gymet hoppade jag in i duschen för att bli klar så snabbt som möjligt, då jag hade bestämt med Belinda att vi skulle leka lite hundarna och göra fruktsallad, men så blev det inte. När jag var klar lite över 8 satt jag bara och väntade till tio i 9 då vi bestämde att vi tog det en annan dag. Hon hade fått en massa problem och det hade inte varit lönt ändå.

Istället åkte jag iväg till Konsum och handlade lite, bla en massa frukt jag ska äta till filmen jag och mamma ska se strax. En snabb sväng hemma tog jag Zinga och gick en lång runda med, även hon behöver det OCH jag. När jag kom hem stod där en annan hund med två stora bruna ögon, så jag var så snäll och gick ännu längre runda med Bella. Det var faktiskt skönt men nu har jag fått huvudvärk igen, så nu ska jag bara ta det lugnt.

Det kommer inte bli någon mer uppdatering idag, ska nämligen titta på denna:



Och äta en massa frukt som sagt:) Vi hörs igen imorgon, då ska jag försöka få bloggen lite roligare:)

Jobbigt var det som in i på gymet.

1f8ecc95d8d8ee99c74f63b5f8ce0dff.png

Kolla varifrån!

Jobbigt var det som in i på gymet. Nu väntar duschen och sen umgås med belinda.


Trötta jag..

Ja, två inlägg idag? Vad har hänt? Jag som alltid brukar uppdatera ofta, men idag är det ingen bra bloggdag. Jag känner mig seg och allmänt slö. Dessutom har jag inget speciellt att skriva om.

Jag, mamma och pappa ska i alla fall iväg och träna vid halv 7 med Belinda på gymet. Fast jag egentligen inte orkar får det bli en stund där. Osäker på om jag orkar en timme, men bättre det än att sitta hemma bara.

 
Zinga är lika trött som jag.

Förbannade åskvärme

Mormor och Morfar åkte hem för en stund sen. Under tiden dom höll på i trädgården var jag ute med hundarna, tvättade två maskiner tvätt och tog bort skyddpapper i renoveringsrummet.

Nu sitter jag här och är allmänt trött och har lite småont i huvudet. Det är den förbannade åskvärmen som gör att man blir så slö. Samtidigt som jag håller på att slappna av tittar jag på 2-sits soffor på blocket. Jag nämnde det lite smått igår tror jag det var, att jag ska få ett dubbelrum. Ja det är sant. Mamma och pappa har sovrum vägg i vägg med mig, och det rummet ska jag få. Vi ska göra ett litet valv så jag kan gå mellan rummen. Och i det nya rummet hade jag tänkt att ha lite afrikanskt tema och även tv-rum. Som en liten lägenhet:) Jättekul ska det bli, och jag gillar att renovera och få nytt.

Klicka för att se nästa bild

Visst var denna fin?


090804

Godmorgon.

Blev väckt av Zinga som vanligt 9.30, gav hundarna mat och gick ut med dom. Kändes som hela områdets hundar var ute samtidigt, skumt!

Det blev i alla fall ingen träning nu på fm, då mormor ringde och frågade om vi skulle vara hemma. Och nu kommer dom! Dom ville hålla på lite i trädgården och så kommer dom med frukost, mums:)

Nej nu måste jag gå ner med Zinga så hon får hälsa, vi hörs.

Film med mami

Nu ska jag stänga av datorn för idag. Ska byta om och sånt för att titta på film med mamma. Eftersom jag somnade halvsittandes igår när vi kollade på "HÖÖK" såg jag aldrig klart den, så jag får kolla på den en annan dag, så idag ska vi börja på en ny:)

Vi hörs imorgon, ska iväg och träna på fm med Mamma och Belinda, men hinner nog uppdatera innan:)


Lotta på Liseberg

Har precis suttit där nere och tittat på "Lotta på Liseberg" med mamma och pappa. Dock var det bara en upprepning för oss, då vi såg Diggiloo gänget förra veckan, men det var lika bra nu:) När musiken var slut och det tråkiga bingot började tog jag mitt rosa paraply och min bebis till hund och gick ut. Det spöregnade ute, men har man hund så har man. Lite mysigt är det faktiskt när det regnar. Det behöver faktiskt inte alltid vara sol, det kan regna också. Jag längtar till hösten då jag kan tända en massa ljus (kan i och för sig det med nu, men inte samma sak) i mitt blivande dubbelrum och bara krypa ner i sängen.

Egentligen ska jag inte skriva att jag längtar till hösten, för jag klagar alltid sen att det är kallt. Men innan hösten kommer kan man väl? Eller?


Dagens fråga

Vem tycker du har den bästa stilen inom bloggvärlden?


Kanske någon av dessa?

Svarta pumps

dp2
(FOTO: ELIN KLING)

Visst är dessa jättesnygga? Hittade dom i Elin Klings blogg. Endast 399 kr på DINSKO.


Även dessa vill jag med ha.

Suck vad det är svårt att vara skoälskare..

ROSA ROSA ROSA ROSA

Nelly  Shoes - DornieNelly  Shoes - Highland
Nelly  Shoes - New YorkNelly  Shoes - Greenwich
Allt kommer från Nelly.


Dagens tråkiga jag



Jeans: Gina
Tröja: H&M

Supertråkiga kläder, jag vet...

City gross och stan

Efter vi hade ätit middag körde vi ner till stan. Jag var tvungen att byta den randiga tröjan jag köpte innan idag till en S, i stället för XS. Sen körde vi vidare till City gross eftersom Belinda sa att dom hade baristamjölk till min Chai latte, men såklart var den slut när vi kör ända dit, så nu får jag köra med vanlig mjölk, det funkade ju faktiskt igår.

Mycket har inte hänt. Ska fota dagens jag nu:)


Så här fluffigt och stort blir alltid mitt hår när jag låter det självtorka.

Dagens shopping

Jag kom hem från stan för 1 timme sen, men har inte haft tid att sitta vid datorn förrän nu. Här kommer dagens shopping:


149 kr på Gina


249 kr på Gina


25 kr på Lindex

Som ni såg fikade vi på espresso house med, men det var efter vi hade ätit en sallad på "Gilli Vanilli". Min efterlängtade chai latte:)

Fika på espresso house:)

0-4c8ab24a9db291775c0995ba4885605d.png

Kolla varifrån!

Fika på espresso house:)


Stan nästa

Ska strax gå mot bussen i detta tråkiga vädret. Har varit på Konsum och postat två paket och varit ute med Zinga, bara under en timme+att jag har gjort mig i ordning, jag är effektiv:)

Nu ska jag i alla fall gå mot bussen. Får hoppas jag hittar något kul i stan:) Vi hörs senare, kommer kanske mobilblogga.


GOOOOODMORGON!

Ja jag är på bra humör idag, som ni kanske ser på rubriken haha. Vaknade av Zinga idag 09.30 så har varit ute med hundarna i det blöta vädret, men det behövs ibland och inte stekande sol var dag, och även ätit frukost.

Nu sitter jag här och lyssnar på musik. Idag ska jag förhoppningsvis ner till stan med Belinda, fika lite och kolla runt. Sist hade jag inte tid med det när jag var där med Pernilla för hon skulle iväg så jag vill ner igen:) Kan inte Belinda åker jag nog ner med Mamma. Ikväll blir det nog träning med i alla fall Mamma, om Pappa och Belinda ska med får vi se.

Hur ser er dag ut?:)

HÖÖK

Nu ska jag stänga av datorn för att göra mig i ordning. Jag och Zinga var och mötte Mamma, så nu ska vi kolla på en av "Höök" filmerna jag hyrde innan.

Imorgon ska jag ner till stan med Belinda och mamma och kanske träna på kvällen.

Livet flyter på bra och det älskar jag.

Hejdå!

Mörk bild jag vet. Är just nu ute

15cca3a55c4df0729b8a5423c733fd94.png

Kolla varifrån!

Mörk bild jag vet. Är just nu ute med Zinga på en långpromenad.


Kvällen

Vid 19 var jag trött på att gå här hemma och rensa bland saker. Har jag väl börjat kan jag inte sluta, allt måste bort då. Så jag cyklade iväg till Konsum och handlade lite och pratade med mamma. Efter en stund fick jag ett sms av Belinda och frågade om Zinga och Hannes (hennes hund) kunde leka. Sagt och gjort åkte jag hem, och där väntade hon. Zinga och Hannes blev så glada att se varandra igen. Dom sprang runt i trädgården och sen gick vi en runda med dom.


(Gammal bild)

Jag är så glad att jag skaffade just Zinga, hon är så otroligt lätt att ha med att göra. Gör inga hyss (väldigt väldigt sällan) och är jätteduktig. Hon blev rumsren vid 4,5 månads ålder, det är verkligen bra.

Att hon har fått en kompis i ungefär samma ålder, är också bra!

Hur man gör chai latte


                                                                       
      (Jag just nu med min chai latte)


Postat av:

hur gör man med det pulvert sen då?

2009-08-02 @ 20:06:12

Sv: Jag har faktiskt precis gjort en chai latte och det var super enkelt.

Man tar 2 msk av pulvret och rör ut med lika delar varmt vatten som mjölk. Vips så har du en god chai latte. Dock blir den inte lika krämig som på espresso house, men smaken är där ändå:)

Min nya last!

Nu har jag precis varit på hemmakv

50a96803188047d90acb7be59efb3f55.png

Kolla varifrån!

Nu har jag precis varit på hemmakväll och hyrt två nya filmer till mig och mamma:)


Mycket att göra

Oj vad jag har hunnit med mycket idag. Jag hjälpte pappa att måla en vägg i fm, städade mitt rum, bytade sängkläder, gjorde mig i ordning, var och handlade i stan och på Willys och nu har jag packat in 3 paket och skickat iväg mail till dom som vann mina skor på tradera:) Skönt att ha gjort mycket idag.

Jag var som sagt nere i stan innan, då köpte jag även hem ett chailatte pulver från Espresso house, jag har blivit beroende av det. 79 kr kostade det, ganska dyrt men det är ju så gott:)


Glöm inte..

...mina auktioner på tradera som går ut idag. Ni hittar dom här.

Till Förstasidan

090802

Gud vad konstigt det känns att skriva 08 (augusti), men det börjar kännas att sommaren är på väg att ta slut. Det blir mörkare snabbare, kallare på kvällarna och sommarkänslan är nästan borta för min del. Nu är det dags att ta nya tag till hösten, då det tunga kommer, mörkt snabbare, kyla osv. Men det gäller bara att kämpa.

Idag är det en allmän fix-dag hemma hos oss. Jag ska städa lite på mitt rum, byta sängkläder, hjälpa pappa att måla och ja, en allmän städ och fix dag helt enkelt.

Har precis ätit frukost och ska nu sitta här en stund, vi hörs senare. Ska försöka ha en lite roligare blogg idag.

Godnatt

Nu ska jag stänga av datorn för att titta på film med mamma och pappa. Jag är ganska trött så det ska bli skönt att få sitta ner och ta det lugnt. Men först ta bort sminket och så.

Vi hörs imorgon, oplanerad dag=skönt. Kram!

Hemma igen

Efter vi hade ätit upp gick vi till busstationen och upptäckte att bussen slutat gå för 20 minuter sen. Vad är det för stad vi bor i?! Bussen slutar aldrig gå 21.10 en lördag kväll i någon annan stad. Helt sjukt.

I alla fall så släppte pappa av oss i stan efter han hade hämtat oss på marknaden, vi (jag) blev så sugen på fika så det blev som ni ser två inlägg nedan fika. Efter lite prat blev vi sugna på ännu mer, även Belinda och gick över till restaurangen rakt över och beställde in texasvingar och fanta. Lite dyrt allt i hopa, men va fan, man lever bara en gång och vi blev mätta som jag vet inte vad. Men det förbrännde vi sen genom att gå hem pga bussen.

Så nu har jag precis kommit hem och nu ska jag bara ta det lugnt. Ont i magen har jag med så jag ska byta om till pyjamas och ta det lugnt.


Haha nu sitter vi på en restaurang

0-25e366fe7459b9e9a840a890037cc6b4.png

Kolla varifrån!

Haha nu sitter vi på en restaurang och väntar på att dela på texasvingar. Vi är matberoende:p


Nu är jag och belinda i stan och f

0-1fb327aedc81ff2b5322364bcce57a43.png

Kolla varifrån!

Nu är jag och belinda i stan och fikar. För min del kladdkaka och chailatte:)


Slängt saker och duschat

Det var verkligen skitjobbigt att rensa i rummet. Det blev nästan 2 fulla sopsäckar som ska slängas och sen tog jag och pappa tillsammans ner en stor byrå och en fotölj (stavning?). Så nu är här ganska tomt i rummet som vi håller på att renovera.

Efter det var jag näsintill genomvåt så jag gick och duschade. Har precis sminkat mig och har Panda ute. Så fort jag är klar ska jag och Belinda ut till marknaden och kolla lite.

Förresten var jag och pappa och slängde en halvfull sopsäck innan med dom kläderna jag rensade ur min garderob för några veckor sen. Jag är duktig jag som skänker kläder till myrorna, haha.


Ehh ja, så här ser jag ut nu. Med en turban på huvudet.

Träning och trött....

Träningen gick bra och som vanligt rann det av mig. Det blev bara 45 minuters träning idag och sen stängde dom, men vi tyckte det räckte.

Hjälpte pappa att rensa lite i rummet innan och sen var jag ute med hundarna. Nu ligger jag här i min säng och är verkligen supertrött. Skulle verkligen inte tacka nej till att sova en timme, eller två. Men nej, det har vi inte tid med. Men som grannen i beck säger "sömn är bara för amatörer. Dra in en flaska vodka när det börjar rycka i ögonlocken".

Nu ska jag strax äta middag och sen ska jag gå och duscha. Jag och Belinda pratade om att åka ut till marknaden för hon ville också ha en väska som jag köpte igår, men vi får se hur det blir med det.

Lördag 1 Augusti

Hejsan, vaknade kl 10 idag och har precis ätit frukost och gjort mig i ordning. Vi (jag, mamma) ska nämligen till gymet nu halv 12 tillsammans med Belinda som också ska börja träna där. Blir väl där 1 timmes tid och sen hem igen.

Senare ska jag hjälpa pappa att rensa i deras nyblivande sovrum och köra och kasta en massa. Men det tar vi sen.

Nu ska jag borsta tänderna innan Belinda kommer.

Marknadsshoppingen

Vi kom hem från Marknaden och Hemmakväll lite över 22, då började vi kolla på "Höök" direkt så därför har jag inte uppdaterat. Jag hittade för en gång skull lite saker på marknaden som jag tänkte visa nu.


(Suddig bild). Tygväska, 100 kr.


Plånbok, 100 kr.


Körsbär, 25 kr.

Nu ska jag krypa ner i sängen, vi hörs imorgon. Godnatt♥

RSS 2.0