Lite försenad videoblogg...


En lite försenad videoblogg, men bättre sent än aldrig. Får skylla på dailymotion.

Godnatt på er!

Idol

Har precis kollat färdigt på idol, var faktiskt bra denna gången, rätt person som åkte ut också. Dock skulle jag gärna vilja kasta ut Lars, han suuuuuger.

Var även ute och körde med pappa igen vid halv 10 tiden, fick motorstopp i en korsning, nice elr hur???? Nej, folk tutade och jag fick panik. Shiit!

Nu ska jag iaf ta på mig pyjamas och krypa ner i sängen med en beckfilm. Vi hörs imorgon. Kramar:)

Pepparkakor

Så nu har jag bakat klart, tog faktiskt långt tid men dom gick sönder hela tiden så jag fick mina utbrott imellan åt:P
Var även ute och körde med pappa innan, gick bra förutom några motorstopp, men det är sånt som förhoppningsvis går bort sen.



Videobloggen går fortfarande inte att lägga upp, den är fortfarande under bearbetning, skitstörigt. Men jag lägger upp den så fort jag kan:) Nu ska jag ta ut marsvinen, sen blir det chips och julmust tillsammans med idol:)

Drygt!

Videobloggen verkar vara dryg att ladda upp idag så ni får den lite senare när det funkar. Har precis ätit och fått besök av två häxor som sa bus eller godis, hatar när dom kommer så, man har liksom aldrig något hemma.

Nu ska jag och Pappa ut och köra. :)

Svar på kommentarer.

Postat av: Vendela

Åh synd! :( kan du inte visa oss hur du sminkar dig? typ som en sminkskola :D pusss

2008-10-31 @ 12:36:53

Postat av: Vendela

VAd är din bilddagbok? Får jag bli vän med dig där? puss ha en bra "sista-lovdag" <3

2008-10-31 @ 13:43:17

Sv: Jo jag tänkte ta en sån sminkvideoblogg en dag :)
Min bdb är EllinorD, visst bli vän med mig..men jag lägger aldrig upp bilder.

Mormor och Morfar!

Tjabba!

Har nästan precis kommit hem, har varit hos min mormor och morfar sen kl 12.00. Följde med dom på lite ärende och självklart fotade jag lite när vi var på kyrkogården:)

Just nu håller jag på att laga mat och ladda upp en videoblogg, men ni får titta på lite bilder sålänge:)


Visst är denna fin med vattendropparna och solen? Åhhh älska.


Ett litet löv


Nu är hösten här!


Löv eller vad?:P


Fina bär

Snart kommer en videoblogg:)

Godmorgon!

Sista lovdagen idag då, shit var har denna veckan tagit vägen???

Vaknade iaf lite innan 10 och har precis läst tidningen och pratat om hundvalpar med mamma. Alla i vår familj är sugna på att skaffa en liten till, men är rädda för att vi ska ångra oss. Vi har ju en gamling på 10 år här hemma redan, så vi får se.

Idag vet jag inte vad jag ska göra, skulle KANSKE ut och festa med Pernilla ikväll, men får se hur det blir med det.

Nu blir det frukost. kram:)

Godnatt!

Nu har jag legat i sängen och tittat på en massa skit på tv, inte jätteroliga program. Så nu tänkte jag se en beckfilm eftersom jag inte är trött än. Men jag slår vad om att när den är på kommer jag somna. Men så fall får jag se den imorgon:)

Godnatt på er!

Svar på kommentar.

Postat av: Vendela

Kan du inte ha frågestund snart ? pussssssssssssss snälla?

2008-10-30 @ 20:39:07

Jag hade ju precis en:) Men du missade kanske det.

Hemma igen!

Nu är vi hemma igen från kalaset, åt massor med goda saker som jag egentligen inte borde, men jaja man lever bara en gång:) Skickade även in bilder till myou när vi var där, ni missar väl inte att bli medlem där så ni kan följa mig hela tiden?:)

Nu tänkte jag ta bort sminket och ta på mig pyjamas, är så himla trött idag. Vi hörs senare.

Myou!

Vet ni vad????

Jag har fått Myou till att funka, ni vet den sidan där jag mmsar in bilder så ni kan se det? Äntligen! Så vill du följa mig i mobilen och inte bara i datorn, bli då medlem på www.myou.com och leta upp mig Ellinor92, klicka sedan på följ blogg och följ därefter instruktionerna. Jag tror det kommer funka för er med:)

Nu återstår det att hitta den loggan som bla Blondinbella har längst upp, det är mycket lättare för er.


Klar!

Puhh nu är jag äntligen klar, hann faktiskt i tid:) Kl 16.30 kommer vår taxi, även kallad min morfar och hämtar upp mig och Mamma. Sen kl 17.00 börjar kalaset, åhhh en timme kvar tills jag får mat. Är hungrig så jag dör. Har bara ätit två mackor idag, inte bra. Borde kanske gå ner och ta ngt lätt att äta, får se vad vi har hemma:)

Vi hörs kanske ikväll, annars imorgon. kram!


Bonde söker fru!

Har precis tittat på "Bonde söker fru" med mamma från igår eftersom jag missade det då jag var på bio:)

Har även hunnit med att måla om mina naglar med det nya nagellacket jag köpte igår, blev jättebra:)


Nu måste jag börja göra lite nytta här känner jag, går fortfarande i pyjamas och vi ska på kalas kl 17. SHIIIIT.

Godmorgon!

Godmorgon folk:)

Vaknade lite över 9, tittade lite på filmen jag såg igår men blev även idag så trött så jag stängde av och sov till 10.40 :)
Nu har jag precis packat in en present till min morfar och en jacka som jag sålt på tradera.

Idag skulle jag egentligen hem till Pernilla och baka, men hon var tvungen att plugga så det får bli en annan dag. Jag måste dessutom också plugga, har ett stort prov i engelska om en vecka (????????).

Nu ska jag äta frukost, vi hörs senare :)

Hejdå!

Har tittat på "Greys anatomy" innan. Kom precis hem till kl 21, så då hade jag tur :) Bion var jättebra, trodde faktiskt inte "Rallybrudar" skulle vara så bra:) Så gå och se den, jättebra skådespelare också.

Nu tänkte jag göra mig i ordning för att titta på "Lösvikt" med Robert Gustavsson och därefter sova. Ska lägga mig ganska tidigt idag för jag har massor med saker att göra imorgon. Måste packa in paket bla traderasaker och present till min morfar där vi ska på kalas imorgon. Sen ska jag hem till Pernilla och baka och sist kalas hos min morfar som sagt.

Förhoppningsvis kommer det upp en videoblogg imorgon när jag är med Pernilla, hann nämligen inte det idag. Vi hörs imorgon. Sköt om er :)


Vattendroppe på ett blad, snyggt va?:)

Shoppingen:)

Nu är jag hemma från stan, tog bussen ner halv 1 med Pernilla. Åt Kinabuffé och därefter köpte jag en ny piercing :) Gick i stan och shoppade lite, dock bara saker jag behövde (duktig flicka :)). Sen gick vi till läkarmottagningen där Pernilla skulle ta första sprutan mot livmoderhalscancer och sist blev det glass på Mcdonalds och tog bussen hem 16.10.

Tänkte visa lite av min shopping:


Fint lila nagellack från H&M, 29.50.


Piercingen jag köpte på ett ställe här i Trelle. 190 kr, faktiskt inte så dyrt. Äntligen är piercinghålet läkt, har nästan tagit ett halvår, men det var det värt:)

Nu ska jag ta in marsvinen, sen ner till stan snart igen för att gå på bio med Pernilla 18.30 och titta på "Rallybrudar":)

I´m back!

Nu är allt som vanligt här i bloggen igen, har tagit det lugnt nu ett par dagar. Men en sak fattar jag inte, måste man bli kallas blondinbella bara för man tar en paus? Ni fattar inte själva hur omogna ni är!

Idag blir det stan med Pernilla vid 1 tiden, vem vet..det kommer kanske en videoblogg!

Skönt att vara tillbaka, hoppas ni tycker det samma:) Nu ska jag titta på "Vakna med the voice" där just blondinbella är med.

Paus!

Nu är det paus från bloggen några dagar.

Sköt om er!

Höst!

Godmorgon!

Vaknade nyss och upptäckte att nu är det verkligen HÖST! Klockorna är på hösttid och utanför fönstert är det höstväder, blåser, är kallt och regnar.

Äntligen är det lov, vid denna tiden var vecka brukar jag hata söndagar, mest för att helgen är slut och för att en ny veckas skola väntar. Men inte denna gången, nu har jag en heeel vecka framför mig med bara slappa:)

Nu under höstlovet kommer det inte bli så mycket uppdateringar som det brukar, ska nämligen inte vara hemma och ska bara slappa.

Men jag uppdaterar såklart när jag känner och hinner:) Vi hörs!

Godnatt!

Godnatt bloggen, ska stänga av datorn nu för att titta på en Wallander film.

Glöm inte ställa tillbaka klockorna inatt, sovmorgon imorgon ju:) hihi.

Kram!

Nya versionen av "hero".



HAHA titta vad jag hittade på Youtube. Ni måste bara kolla på hela:)

Cheesecake

Nu har jag och pappa precis bakat cheesecake så den står och kallnar nu. Är fortfarande inte riktigt klar med alla saker jag hade att göra idag. Jag och pappa åkte ju ut innan och övningskörde så det tog lite tid, men bra gick det :)

Nu ska jag snart ta ut marsvinen och sen titta på tv:) Puss

Städat!

Nu är jag nästan klar med allt jag skulle ha gjort idag, har en del saker kvar men det tar jag senare :)

Har precis läst lite på engelskprovet vi ska ha fredagen efter lovet, ja jag vet.. 2 veckor kvar men det är på 3 kapitel så det är mycket att öva in. Har även hunnit städa ovanvåningen och varit i stan. I stan handlade jag bara en mapp och köpte lite till marsvinen. Var även hos Pernilla innan det och lämnade och hämtade saker.

Nu blir det snart middag, sen ska jag cykla iväg till Konsum för att handla ingredienser till Cheesecake som jag tänkte göra ikväll:)

Godmorgon!

Godmorgon folk!

Vaknade 09.20 idag, har precis ätit frukost och ska nu börja med alla saker jag har att göra idag. Måste ner till stan, städa m.m. Jag kommer nog inte ha så mycket tid till att skriva här idag, men ni vet vad jag gör:)

Ha en trevlig lördag!

Titanic!

Nu tänkte jag stänga ner datorn för att tända en massa ljus här i mitt rum och krypa ner i min säng och titta på Titanic. Låter mysigt va?:)

Vi hörs ngngång imorgon, har en massa saker att göra då men ska försöka hinna med att skriva till er:)
Kram!

Idol!

Vad tycker ni om kvällens idol? Jag tycker vissa var bra, men absolut inte alla. Mina favoriter är Alice och Kevin. Lars eller Johan kan mer än gärna åka ut, dom kan verkligen inte sjunga.

Vem är din favorit?


Tv nästa!

Har precis haft marsvinen ute och sitter nu här och skriver till er, om ni inte förstod det :) hihi.

Innan var jag och Pappa nere på stan och hämtade lite mat, vi orkade inte stå och laga ngt idag, så det fick bli färdigt. Snart väntar tv:n, då det är Idol med Abbatema, tror det blir superbra och därefter ska jag titta på ngn film. Vi hörs senare. Pussar!

Videoblogg-Frågestunden!



Varsågoda:)

Klar!

Nu är jag påklädd och klar :) Väntar bara på att bussen ska bli 20 över så jag kan gå till bussen, orkar verkligen inte cykla, är sånt tråkigt höstväder ute.

Slänger in lite bilder på mig idag :)




Västen jag köpte igår.

Vi hörs senare, ska upp till min morbror efter skolan och därefter till stan och kolla på en väska. Puss!

Hemma på lunch!

Tjenis!

Är just nu hemma på lunch, har precis varit ute med hunden och innan det ätit pannkakor ( som alltid hihi ). Börjar inte förrän 12.40 igen, då jag har engelska och sist Matte. SEN ÄR DET LOOOOOOOOOOOV:)

Förresten så tänkte jag och Pernilla gå på Melodifestivalen i Malmö, hon hade inte bestämt sig idag och nu när jag gick in på hemsidan var alla biljetter slut!!!!!!! Herregud, kl är 11.30 och dom släpptes 09.00, helt sjukt. Så då sket det sig!!

Nu ska jag byta om och fixa håret. Vi hörs senare. Kram!

Godnatt!

Har precis pluggat idrott som jag har till imorgon, jätteonödigt menmen.

Tänkte gå och lägga mig nu snart, ska bara plocka undan lite sen slocknar jag :) Börjar 9.15 imorgon med idrott, så är jag hemma lite över halv 11, så vi hörs väl då:)

Puss på er!!

Tränat!

Har precis ätit lite middag och sitter nu här med marsvinen ute.

Träningen gick bra, dock vääääldigt seg för min del, då jag egentligen inte orkade och kunde inte slå över huvudtaget. Menmen, man har kanske inte sina bästa dagar alltid.

Förresten så blev jeansvästen jag köpte idag, superfin :) Ni får se den i videobloggen imorgon, hihi:)

GLÖM INTE ATT STÄLLA FLER FRÅGOR TILL MIG, TILL KL CA 16.00 IMORGON!!!!!!!

Hemma igen!

Nu är jag hemma, har varit hos min mormor och morfar fram tills nu. Gick hem där innan när jag slutade kl 11 och åt middag och stannade lite extra för att jag var ledig. Gjorde även lite matte där, duktig flicka :) hihi.

Kl 15.30, ska jag cykla ner till stan IGEN! Himla körande fram och tillbaka om ni frågar mig, men det får gå idag. Ska nämligen köpa en jeansväst av en fd bloggerska så det går snabbt, sen ska jag hem och TROLIGEN träna, vet inte riktigt än om jag orkar. Återstår att se.

Nu ska jag ge marsvinen grönsaker och titta på gårdagens Bonde söker fru och Grey´s anatomy:)

Dataprovet!

Hej hopp!

Sitter nu här i skolan och har datakunskap. Fick precis tillbaka det provet vi gjorde förra veckan och mot min förvåning fick jag MVG:) haha. Matteprovet fick jag också tillbaka igår, där jag fick 25 poäng, som var G.

Allt flyter på i skolan nu som det ska, och tur är det:)

Nu ska vi ha rast, vi hörs senare. Slutar kl 11, efter denna lektionen. PUSSSSSS

Jobbat!

Hej bloggen!

Sorry för dålig uppdatering idag, men jag har varit i skolan och jobbat. Gick i skolan mellan 8-16 sen började jag jobba 17-21.30. Har precis kommit hem och ska snart hoppa in i duschen.

Idag var det min sista dag på mcdonalds, jag sa upp mig idag. Det funkar inte med skolan och alla läxor, är bara stressad hela tiden. Så om jag får tid ngn sommar eller så så fick jag komma tillbaka. Det var med en lättnad som jag gick ut från mcdonalds idag, det har varit jobbigt dom sista dagarna, men nu ser jag fram emot pengarna:)

Nu måste jag hoppa in i duschen. GLÖM EJ FRÅGESTUNDEN:)

Kram!

Godnatt!

Har precis läst igenom den idrottsläxan vi har tills på fredag, skittråkigt och ingenting går in men aja.. det får vara för idag:) För nu ska jag gå och lägga mig, ja du läste rätt, REDAN:P haha. Men jag är så trött eftersom jag inte somnade förrän 23.30 igår kväll så jag får ta igen det idag :)

Vi hörs imorgon, jag slutar 16.00 men sen börjar jag jobba 17.00 igen, men imorgon kväll iaf :) Godnatt!

Borttaget!

Nu är "Hata eller älska livet" borttaget här från bloggen, kom ingenstans på den så det var lika bra att ta bort den. Ist kommer det komma upp en annan som är klar, som jag bara kan lägga upp när jag får tid. Den har jag precis gjort i skolan, så den är "färsk". hihi.

Vad sägs om......

....en frågestund till på fredag?:)

Ska vi ta samma som sist, att ni ställer frågor så tar jag upp dom i en videoblogg som jag vill svara på?
Det tycker jag! Ställ frågor nu!!!

Frågestunden är nu öppen till på fredag:)

En helt vanlig tisdag!

Idag är det en helt vanlig och tråkig tisdag då man inte orkar göra någonting. Men jag har iaf gjort lite, gjorde rent till marsvinen innan och har precis startat en maskin tvätt, måste ju tvätta det nya man köpt :) hihi.

Snart ska jag hoppa in i duschen, så man känner sig fräsch igen efter att ha stått och lagat mat en dag. Inte härligt kan jag säga, men roligt är det :)

Inget roligt på tv idag heller, åhh varför kan det aldrig visas något bra? Får väl starta en tv, eller lägga mig tidigt:P

Stan!

Hejsan bloggen!

Sorry för dålig uppdatering, men jag var i skolan mellan 8.30-ca 14.00 sen tog jag och mamma bussen ner till stan 14.55 och handlade lite :)

Nu har jag precis ätit middag och ligger nu här i sängen och vilar lite:) Måste snart göra rent till marsvinen.

Vad hittar ni på för roligt idag?:)

Jobbat!

Hejsan!

Har precis duschat. Jobbade ju mellan 17-21 idag, gick skitbra :) Kan kassan nu, men idag kom det in en massa ungdomar från Norge som var liiiiiite jobbiga om man säger så, men det gick bra ändå:)

Imorgon är det sista dagen jag är i köket i skolan, sen ska min grupp ha 8 veckors distanskurs med en massa teori. Ska faktiskt bli skönt att komma från köket några veckor, har ju varit där var måndag och tisdag i 8 veckor. Men kul har det varit :)

Nu ska jag snart stänga ner datorn, vi hörs ngn gång imorgon. Slutar vid 2-3 tiden, där efter ska jag hem och lämna väskan och sen ner till mc och få mitt anställningsbevis och därefter till min frisör och avboka en tid. Pussar!

Kort dag!

Sån härlig dag jag har haft idag, har varit i köket och vi slutade faktiskt tidigt idag, lite över 1 :) Jättehärligt!

Nu har jag precis ätit lite, ska snart lägga mig i sängen och vila.. ska ju börja jobba kl 5, så jag får vara pigg då :) Har dessutom inga läxor heller, så det är bara att slaaappa:)

Vi hörs senare. Puss

Canon EOS 450D

Sitter just nu och tittar runt på begagnade CANON EOS 450D, vill såååå gärna ha den. Men pengarna räcker inte till :( Får spara snabbare, hur det nu ska gå till :P

För övrigt har jag tittat på tv hela kvällen, låg i sängen innan och zappade och sen blev det ensam mamma söker.

Kommer natta bloggen nu :) Ska lägga mig vid halv 11 så det blir inte mer skrivande här inte. Börjar 8.30 imorgon och går till 2-3 kanske, osäker på det. Men vi hörs iaf ngn gång imorgon, ska dessutom jobba mellan 17-21. Kram!


Shoppat!

Nu har vi precis kommit hem, blev lite mer än vad jag hade tänkt mig :) Handlade ett par jeans, vantar, klämmor, mascara, tröja, underkläder och skor( till tennisen), har säkert glömt ngt menmen :)

Eftersom det mesta ligger i tvätten, kan jag inte fota det.. så ni får se det en annan dag :)
Nu ska jag titta på reprisen av Grey´s anatomy, puss.

Malmö nästa!

Nu är jag äntligen klar, nu sitter jag bara och väntar på att resten av familjen också ska bli det. Jag tror jag vet var vi ska nu, men är inte säker hihi :)

Vi hörs senare. PUUUUUUUUSSSSSSSSSS

Godmorgon!

Godmorgon folk!

Idag vaknade jag vid halv 11, och har precis ätit frukost.

Idag ska jag, mamma och pappa in till Malmö..var vet vi inte riktigt än, men jag måste shoppa :) Måste ha ett par jeans, har nämligen bara 2 st som jag tycker om så jag får ha några till :)

Nu måste jag hoppa in i duschen, så inte hela dagen går så fort :) Puss

Gårdagen i bilder!

Här kommer bilder från festen igår:)


Pernilla kom vid halv 9 tiden :)


En av lekarna vi gjorde :P


Klass 9:1 Röd. (Dock suddig bild, men ändå:))


En liten fotbild:p


Någon blev visst lite trött ;)


Eftersom jag glömde att fota min outfit får ni denna fula bilden ist från 3 tiden inatt när jag städar:P
Jag hade alltså på mig:

Klänningen/tunika/kalla det vad du vill: Gina
Strumpbyxor: Gina

Detta var dessa bilderna jag kan publisera :) Nu ska jag titta på film, är dödstrött så jag lär väl somna. Puss.

Kvällen i bilder.

Nu har alla gästerna gått, så jag tänkte lägga in bilder från släktkalaset vi hade nu ikväll för mig :)


Fina blommor som jag fick :)


Presentkort på H&M, pengar och choklad fick jag också :)


Den goda maten :) Kycklingpaj


Sist men inte minst, tårtan :)

Nu ska jag lägga in lite bilder från gårdagen så ni får sett det också :)


Dagens jag.


Strumpbyxor: H&M
Linne: Gina
Tröjklänning (?): Gina
Jacka: Gina

 

Nu kommer snart gästerna :) Ha en trevlig kväll:)

Godmorgon!

Godmorgon på er!
En trött Ellinor som skriver idag, men det får gå :) Kom hem från festan vid 3 tiden, och somnade inte förrän 03.45. Vaknade ju lite innan 11 och nu sitter jag här och äter frukost.

Festen blev lyckad tycker jag, det verkade som alla hade roligt :) Men jag berättar mer om det senare :)

Idag ska jag bara slappa, tänkte jag skriva haha..det ska jag inte alls det. För jag ska ha släktkalas kl 15 så då får man lite presenter igen :)

Vi hörs senare :) Puss

Mycket att göra!

Oj vad jag hunnit med mycket sen sist jag skrev, eller iaf ganska :) Har samlat ihop allt till festen nu, så det står där nere och väntar på att få komma till lokalen :) Jag har ätit, haft marsvinen ute+gjort rent till dom. Nu återstår bara det viktigaste, nämligen att göra mig i ordning :) Ska snart in i duschen , sen blir det smink och hela kitet :)

Nu ska jag hoppa in i duschen. Ha en skön fredag. Puss på er!

Matteprov!

HejHopp!

Idag och är det fredag och ikväll är det FEST!! :)

Kom precis hem, slutade tidigare eftersom vi hade matteprov sista lektionen, gick bra tror jag. Kändes som det iaf :)
Nu har jag mycket att göra till ikväll, måste fixa en hel del.. lika bra att börja nu med en gång så slipper jag stressa :)

Vi hörs kanske senare, annars imorgon :) Kram på er!

Tv!

Har tittat på tv hela kvällen, samtidigt som jag gjort en del inför imorgon. Bla målat naglarna, fixat ögonbrynen och laddat kameran :) Allt det andra fixar jag imorgon :)

Nu ska jag stänga datorn för att lägga mig tidigt idag, har en liten sovmorgon imorgon, börjar inte förrän 9.15, och då ska jag vara utvilad. Puss på er!

Världens bästa serie....

....heter Grey´s anatomy!!! Helt sinnesjukt bra.



Svar på kommentar.

Postat av: Karolina

Elli...visst menar du 108:an va, när du säger motorväg? En viktig sak att veta om man ska ta körkort är att 108:an är en landsväg och INGEN motorväg. Motorväg är 110 väg, som mellan Vellinge och Malmö. Bara så inte folk tror att du kör på motorväg redan :P

Kram!

2008-10-16 @ 18:13:24

Haha precis :)


Gott folk, jag kör INTE på motorvägen redan :) haha

Tränat!

Kom nyss hem från träningen, gick bra...dock jättejobbigt men skönt nu när man kommit hem :)



Nu tänkte jag plugga lite matte och idrott sen fixa en massa inför imorgon. Måste ju vara fin ;) Sen blir det duscha och tv :)

Ha en trevlig kväll!

Regn!

Hejsan!

Var i skolan idag mellan 8-14.50, men var hemma på lunchen..eller rättare sagt hos min mormor och morfar. Slutade efter vi hade gjort datakunskapsprovet, gick bra tror jag :) Sen hade jag svenska sista lektionen, där jag bara läste en bok..skönt samtidigt som det öste ner utanför fönstert.

Nu har jag och Mamma precis varit och hämtat nyckeln till den lokalen där vi ska ha fest imorgon, tog med lite saker dit och så:)

Nu sitter jag här, måste snart byta om för att spela tennis kl 5, måste även plugga och ta ut marsvinen. Mycket att göra jämt och ständigt :P

Övningskört

Har precis varit ute med Pappa och kört lite. Får ju köra på dom riktiga vägarna nu, vågade dock inte mig ut på motorvägen där det är så mycket trafik, men annars gick det bra tycker jag :)



Nu ska jag ta ut marsvinen samtidigt som jag ska plugga. Vi hörs senare.

Massor med plugg

Nu har jag precis pluggat en massa, allt börjar så smått falla på plats, men det tar en tid :) Måste såklart plugga mer sen.

Jag är ganska konstig ibland, ibland vill jag ha jättehög musik när jag pluggar och ibland knäpptyst. Som idag hade jag jättehög musik och koncentrerade mig jättebra, medans andra dagar går det inte in alls.

Hur pluggar du bäst?:)

Kort dag :)

Hej!

Ja, jag är redan hemma :) Gick bara till 14.10 idag, eftersom vår sista lektion, som var hotell blev inställd :) Så nu är jag ledig, både från skolan och mc så nu ska jag bara slapp:) Faaaast, jag måste plugga också. Datakunskap och matte, usch! Har prov i det nu torsdag och fredag, hoppas verkligen jag blir godkänd på matten!

Nu ska jag lägga mig i sängen, och vila lite :) Kram!


Home!

Idag gick det bra att jobba :) Stod först i köket till 8,därefter i kassan till 21.15. Allt gick super, stod faktiskt i kassan själv..men fick liiite hjälp bara :) hihi

Nu har jag precis övat på mitt datakunskapsprov som jag har på torsdag, och så har jag duschat också. Snart blir det sängen, för att gå upp 06.40 imorgon. Då vill man gärna ligga kvar om man säger så:P

Nu ska jag plocka undan lite här, vi hörs imorgon efter 4. Kram!

Pluggat.

Det blev aldrig att jag pluggade som sist jag skrev, jag fick ist köra iväg till konsum och posta ett paket eftersom pengarna för den saken hade kommit in, lika bra att göra det direkt :) Handlade även middag då. Har precis pluggat, datakunskap och idrott och sitter nu här och har marsvinen ute.

Måste köra ner till Mc om en timme, usch. Hoppas tiden går snabbare idag så jag får komma hem!

Vi hörs senare ikväll, när jag kommit hem. Trevlig kväll!

Hej hopp!

Heloj!:)

Idag slutade jag skolan 13.45, har stått i köket hela dagen men nu är jag fri :)
Sitter nu här i köket och skriver, ska snart ta och plugga lite, usch har två prov denna veckan! *Håll tummarna*.

Kl 17.15 ska jag stå på mcdonalds igen, det är väl sådär med det. Jobbar till 21.15, precis som jag skulle gjort igår. Hoppas jag slutar tidigare idag med :)

Nu ska jag plugga, vi hörs. Pusshaj

Godnatt!

Nu ska jag lägga mig, och snart fyller jag dessutom år. 22.44 :) hihi.

Vi hörs imorgon. Tack än en gång för alla som sagt grattis:)

Kram!

Hemma!

Slutade redan vid halv 9 idag på mc, varför vet jag inte..men det fanns inte så mycket att göra så dom frågade om jag ville gå hem och SJÄLVKLART ville jag det. Har varit tråkigt att jobba idag, så jag ville bara hem.

Nu har jag precis duschat och sitter nu och lyssnar på musik. Måste plugga lite, innan jag lägger mig.

TACK!

Vill bara säga tack till alla ni som ringt, smsat och sagt grattis till mig idag, det värmer att ngn kommer ihåg mig :)


Svar på kommentar.

Postat av: Karolina

Behöver inte ens fundera...Grattis Bulaaaan! 16 år idag, hur känns det?

Kram Karolina!

2008-10-13 @ 08:36:12

Taack<3 Nja, ingen skillnad :) haha, men jag fyller 16 22.44, så än är jag bara 15 :)

Det är ingen vanlig dag idag....

...för det är MIN FÖDELSEDAG :) hihi. Idag blir jag alltså 16 år, herregud vad åren går fort :)

Vaknade i morse av skönsång av Mamma, fick då blommor, pengar och en ny mobil, skitglad för det :)
Sen när jag kom hem låg där 3 kort, där ett av dom innehåll örhänge från söta lollo :)

I skolan sjöng dom även för mig, haha kände mig som en barnunge igen :)

Tänkte visa lite vad jag fått idag:


Min supersnygga mobil-Sony Ericsson w760i


Den fina buketten.


Dessa söta örhängena fick jag av Lollo:)


Korten jag fick.


Som ni märkt slutade jag tidigt idag, redan kl 1. Hem och åt marängsviss med mamma och nu ska jag iväg och posta ett brev, sen blir det jobb mellan 17.15-21.15. Vi hörs senare. Kram på er!


Godnatt!

Nu ska jag lägga mig för att gå upp lite över 7 imorgon. Imorgon börjar jag 8.30-ca 14.30 kanske. Sen börjar jag jobba 17.15-21.15, så det blir inte mycket vila men pengar blir det :)

Imorgon är det en mycket speciell dag, mer säger jag inte :) Det får ni fundera på tills imorgon.

Godnatt på er, vi hörs imorgon!

Dagens outfit



Dagens mysiga outfit bestod av:

Mysbyxor: Intersport
Linne: Gina
Tröja: Gina

Jeansväst

Har precis gjort ett litet kap med en annan fd bloggerska. Nämligen en liten jeansväst för 120 kr :)

Den blir min i veckan, så självklart får ni se den då:) hihi.

Nu ska jag slänga in dagens outfit, så ni blir glada hihi

Godis är gott :)

Innan åkte jag och Pappa ner till hemmakväll för att handla godis till festen, har nog aldrig handlat så mycket godis i hela mitt liv. 2,3 kg!!!!!!!! Herregud säger jag bara. Men gott ska det bli ;) Har haft marsvinen ute, samtidigt som jag läste "Chic". Och har precis gjort en läxa, som var att läsa en text..så nu var det ut från min värld :) Btw...bloggen har krånglat hela dagen, är det så för dig med? Nu ska jag kolla på tv, vi hörs sen. Puss

Svar på kommentar.

Postat av:

Som jag förstått så trivdes du inte riktigt i din förra klass på högstadiet.

Om du nu inte gjorde det, varför lägger du ner pengar och tid på en klassfest med en klass du inte trivdes med?

Ha en bra dag!

2008-10-12 @ 14:53:29

När jag väl gick i klassen, hatade jag den. Men nu efter saknar jag den, precis som dom andra gör. Därför ska jag och pernilla göra detta. Vi lägger inte ut pengar och tid på detta!

Tråklista

Varför inte ta en sån här lista när jag har tråkigt :)

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Bra, glad:)
Är det nåt du absolut inte äter: Rött kött
Kläder just nu: Mysbyxor, linne, strumpor,trosor,bh,varm tröja.
Musik just nu: Abba
Vad sa du senast: Tack för maten :)
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: Oj, ingen aning.
Längd och vikt: 168 cm och vikten håller jag för mig själv.
Hur många kuddar sover du med: En
Favoritväder: Sommarväder
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: En speciell person, mobil och musik. 
Spelar du nåt instrument: Har spelat gitarr.
Morgon- eller nattmänniska: Natt helt klart ;)
Sparare eller slösare: Både och faktiskt.
Vem är viktigast för dig: Min familj och mina nära vänner.
Bästa film: Har ingen spec faktiskt.
Tror på liv på andra planeter: Nej
Kommer du ihåg din första kärlek: Ja
Har du några homosexuella vänner: Nej, jag tror inte det.
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Absolut!
Hur många barn har du/vill du ha: Max 2
Bio eller promenad: Beror på mitt humör
Snarkar du? Nepp:)
Rädd för insekter? Usch ja
Äckligaste insekten: Fästingar och spindlar
Bästa bok? Linda Rosings och Carolina Gynnings.
Vad vill du jobba som? Vet faktiskt inte, men visst har jag drömmar.
Pizza eller hamburgare? Pizza.
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) Alltid välstädat.
Gungar du på stolen? Ibland faktiskt :)
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Usch nej, HÖJDSKRÄCK!
Hur många syskon har du? Inga, jag är själv.
Vad är du mest rädd för? Att de jag älskar ska bli sjuka eller dö.
Är du rädd för blod? Om jag är?
Saltar du på maten? Ja annars smakar det inget?
Gillar du att sjunga? Jag sjunger alltid!
Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför? Jag går Hotell&Restaurang, gillar mat och möta människor.
Anser du att du är stark? Ja.
Brukar du sola? Ibland.
Vad gör du om du får hicka? Inget.
Röker du? Verkligen inte.
Snusar du? Usch nej!
Kaffe, te eller inget? Te

Hemma igen!

Nu har jag precis kommit hem, mötte upp pernilla och hennes mamma utanför Willys kl 1, handlade det mesta till festen. Därefter åkte vi ner till stan för jag skulle hämta min guldkedja som varit på lagning och så handlade jag festkläder till fredag :) Ni får se kläderna efter festen, det är en överrraskning :) hihi.

Nu blir det att plugga lite, och äta middag :) Puss

Svar på kommentar.

Postat av: emma

ohh one tree hill
vilken säsong ska du titta på

2008-10-11 @ 23:13:56

Första, hihi:) Har precis börjar gilla den serien.

Godmorgon!

Godmorgon!

Idag hade jag en riiiiiktigt lång sovmorgon, låg och drog mig till halv 11 hihi :) Har precis ätit frukost, och ska snart hoppa in i duschen. Ska nämligen träffa Pernilla kl 1 för att handla allt till festen på fredag. Sen efter det blir det att plugga och slappa lite :)

Nu får jag skynda mig, tiden tickar :)

Hejdå!

Nu ska jag bara borsta tänderna, sen ska jag lägga mig i sängen och titta på "One tree hill", hann aldrig det innan idag. Så det får bli nu ist :)

Vi hörs imorgon. Godnatt på er.


Blablabla

Jag har alltid så svårt för att komma på någon rubrik, någon mer med samma problem?:)

Har precis hängt upp en maskin tvätt, och stoppat in nytt. Har just nu marsvinen ute och om 30 minuter börjar "Doobidoo" så då ska jag kolla på det med en Riesen påse, hihi :)

Imorgon är det söndag igen, känns som veckorna bara flyger förbi, men det är bara bra :) Eller vad tycker du?



Update; Det var visst inte Doobidoo idag så det får bli "Ace ventura" kl 20.00 ist, och därefter sing-a long :)

Plugg

Nu har jag gjort klart mina läxor, gjort en hotelluppgift som var ganska lätt och renskrivit min novell:) Nu har jag bara 4 saker kvar till nästa vecka, läsa en text, matteprov, dataprov och en text om hälsa på idrotten. Men det tar jag nästa vecka, då jag bara jobbar måndag och tisdag. Skönt att ha helgen ledig nu :)

Nu sitter jag här och väntar på pizza, pappa är och hämtar den nu :) Är skithungrig för tillfället, har ju bara ätit knäckebröd och nudlar idag. OJ, det var inte mycket :P

Vi hörs ikväll :)

Videoblogg



Städat

Oj så snabbt jag varit idag :)

Har klätt på mig+sminkat mig, skrivit en del av min svenskberättelse,städat oc varit ute med hunden. Nu ska jag koka nudlar och sen cykla ner till stan för att städa hos min morbror och hyra film på hemmakväll:)

Vi hörs senare.

Godmorgon!

Godmorgon alla läsare!

Idag vaknade jag upp i ett tomt hus, det är bara jag hemma idag. Mamma och pappar jobbar så jag får snällt ta hand om mig själv:)

Idag är det mycket som står på schemat bla:

*Städa+tvätta
*Städa hos min morbror och tjäna en slant
*Göra lite skolarbete inför nästa vecka
*Handa på willys

Det är det som står inbokat idag. Ska göra det så snabbt som möjligt så jag kan slappa sen :)

Nu ska jag äta lite frukost, kram på er.

Idol

Idol slutade ju bra till slut, Yasmina hände löst men hon klarade sig:)

Sitter nu här i min säng med laptopen i knäet, uppkörd i ansiktet känns det som haha. Har sjukt ont i min rygg och ben, fattar inte vad det är med mig. Börjar jag kanske bli gammal?:O

Ska sitta här tills jag är trött, vilket blir om några timmar.

Nu ska jag titta på Efterlyst från i onsdags, vi hörs imorgon :) Puss

Kassörska :)

Tjabba, sitter här i soffan nu och tittar på idol. Men tänkte skriva till er:)

Jobbade ju mellan 15.30-19.30, och idag var det dags att stå i kassan för första gången. Gick faktiskt SKITBRA, lärde mig snabbt och det funkade bra:)

Nu ska jag fortsätta titta, glöm inte rösta på Yasmina :)

Kram!

Svar på kommentar.

Postat av: Madeleine

Haru träffat carola?

2008-10-09 @ 21:41:07

Japp det har jag, 4 gånger :)

Svar på kommentar.

Postat av: s

oke.....
men kan du inte berätta lite om dina vänner? har typ aldrig hört om dom :) hihihii

2008-10-09 @ 21:46:37

Tyvärr inte, jag håller det utanför bloggen. Det är för privat. Men Pernilla känner ni iaf :)

Lunch

Hej alla läsare!

Nu är jag hemma för tillfället. Började dagen med idrott 9.15, men jag var inte med pga min förbannade rygg så jag fick gå en promenad ist. Ganska onödigt om ni frågar mig. Slutade nu halv 11, så då cyklade jag hem eftersom jag inte börjar förrän 12.40 igen. Har precis varit ute med hunden, och ska nu snart steka pannkakor, det kan man aldrig bli trött på alltså :)

Slutar 14.50, då ska jag hem IGEN för att lämna skolväskan och byta om till mckläder. Sen jobbar jag mellan 15.30-19.30. Så vi hörs igen efter idol ikväll:)

Ha en trevlig dag !


Svar på kommentar.

Postat av:

kan du skriva berättelsen

2008-10-09 @ 20:47:40

Tyvärr inte, jag tänkte ta bort den. Sorry..men jag har slut på fantasi. Men ist ska jag lägga in den jag precis skrivit till svenskan. Den är spännande :) LOVAR att lägga in hela den.

Svar på kommentar.

Postat av:

jag tänkte bara fråga, du är ju typ aldrig med någon kompis?

2008-10-09 @ 20:56:53

Nej, typ inte. Vissa bor inte här, vissa går i Malmö och dessutom har jag inte många att umgås med. Thats why!


Tv

Har nyss kollat på tv, idag blev det "Du är vad du äter" och "vad blir det för mat". Riktigt bra program båda två.

Nu tänkte jag läsa på en sista gång, min engelska redovisning som jag har till imorgon. Ganska lätt, men måste ändå vara förberedd.

Imorgon går jag i skolan mellan 9.15-14.50, men har håltimme mellan 10.45-12.40 tror jag det var, så då ska jag vara hemma och slappa. Sen börjar jag jobba kl 15.30-19.30, sen är det helg! Skönt.

Vi hörs imorgon kväll :) Ha en trevlig fredag imorgon :) Puss på er.

Klar!

Nu har jag skrivit klar min novell till svenskan. Ska bara renskriva den på datorn, men det gör jag i helgen.

Nu tänkte jag gå och duscha, för att sen kolla på tv tills jag ska sova :)

Puss på er.

När mellanmålet är målet

Känner ni igen den meningen?:P Reklamen på tv,om risifrutti hihi:P

Sitter och smaskar på det nu, gillar bäst manna frutti men denna får också ätas upp:)



Föredrar du risifrutti eller manna fruitti?:)

Dagens outfit


(Sorry för suddig bild, men kameran var knäpp)

Jeans: Cubus
Linne: Gina
Tröja: H&M
Sjal: Gina

Veckans att göra.

Tänkte dra en lite försenad veckans att göra, men iaf över helgen :)

Fredag: Skola 9.15-14.50
               Jobba 15.30-19.30
Lördag: Städa hos min morbror
Söndag: Handla med Pernilla inför klassfesten.

Detta var min lilla planering :) Hur ser er helg ut?

Ledig!

Tjabba!

Har precis kommit hem, slutade kl 11 idag, skönt. Hade bara två lektioner som var matte och datakunskap. Sen direkt hem till Mormor och Morfar för att äta middag och stannade där till kl 1. Nu är jag hemma och LEDIG, både från skolan och mcdonalds:) Ska troligen träna tennis idag, om min rygg inte fuckar sig. Har hänt ngt med musklerna nu igen, blir kanske värre om jag tränar, aja... jag får ta det lugnt så fixar det nog sig :)

Nu ska jag göra lite läxor, vi hörs senare :)

Hej!

Heeej bloggen, hoppas ni mår bra idag. Det gör jag förutom att jag har lite ont i fötterna :) Har ju jobbat idag, stod i köket idag också, sista dagen...sen på fredag börjar jag i kassan :) Längtar.

Var i skolan idag mellan 8-16, sen direkt till mc. Jobba mellan 16.15-20.15, hem och ta ut marsvinen+göra rent och sen äta goda pannkakor som Pappa gjorde och nu har jag duschat. Småtittat lite på Grey´s anatomy nu samtidigt som jag skriver detta.

Imorgon är jag ledig från Mc, skönt. Dessutom har jag bara 2 lektioner imorgon, börjar 8 och slutar 11 :) Så då blir det bättre uppdatering (får jag hoppas :))

Vi hörs imorgon. Kram på er!

Ps...jag skriver precis om vad jag vill i min blogg, vill ni inte läsa det jag skriver om så HEJDÅ ds.


Jobb

Har nyss kollat på "Maria Wern" och ska nu lägga mig, är en lång dag imorgon.

Idag började jag jobba 15.30-20.30. Blev 20.30 ist för 21.30, så det var lagom. Hem och äta middag sen in i duschen och nu kollat på Maria Wern, sista avsnittet. Mer har jag faktiskt inte hunnit idag.

Imorgon går jag i skolan mellan 8-16 sen börjar jag jobba direkt efter 16.15-20.15. Så vi hörs någongång imorgon kväll.

Hoppas ni förstår att jag inte hinner blogga så mycket nu när jag börjat jobba, och det blir kanske inte så roliga inlägg. Men jag hoppas ni är kvar ändå :)

Godnatt på er.

Hemma för tillfället.

Hej du!

Är just nu hemma för tillfället, har nästan precis slutat skolan. Men ska snart iväg igen.

Har stått i köket hela dagen, har dessutom sålt maten till folk på skolan och det blev väldigt uppskattat, bra det :) Slutade kvart i 2 idag, hem och sätta mig här med saft och frukt och varva ner. Ska ta bussen ner till stan idag igen 14.57 sen jobba till troligen 19.30, men det står på mitt schema 21.30, aldrig i livet att jag jobbar så länge!!

Vi hörs ikväll, återstår helt enkelt och se när jag slutar hihi :) kram!


Hejdå!

Har nu duschat, plugga på recepten vi har till imorgon, gett marsvinen mat och ska nu borsta ut mitt hår. Kl 21.30 börjar singelmammorna och varar till kl 22. Då ska jag direkt i säng, för att imorgon är det en lika tuff dag som idag.

Börjar 8.15 imorgon, och vet inte riktigt när jag slutar, runt 3 kanske. Sen 15.30, börjar jag jobba och slutar antingen 19.30 som idag eller 21.30, hoppas på 19.30 annars dör jag.

Vi hörs någongång imorgon. Godnatt


Stress stress stress.

Nu ska jag ta tag i bloggen igen, har inte skrivit på 1 dygn så jag kan börja igen.

Gårdagen var allmänt dålig, allt upp och ner och ja...därför blev det inget bloggande, men ni överlevde nog ändå :)

Idag var jag i skolan mellan 8.30-14.00, hem snabbt och lämna saker, hämta min väska och få i mig lite pasta. Tog bussen ner till stan kl 3 , för att börja jobba på Mcdonalds idag. Jobbade mellan 15.30-19.30. Har precis ätit, fick dock inte i mig något eftersom jag har hållt på med mat hela dagen, USCH säger jag bara. McDonalds gick faktiskt bra för att vara första gången. Fick stå i köket idag och göra en maaaassa hamburgare, undrar var jag ska stå imorgon. Aja, det återstår att se. Det kändes iaf bra, men har jag samma schema som jag har denna veckan, alltså...så tyvärr kan jag inte fortsätta. Men jag ska absolut ge den en chans :)

Nu ska jag gå och duscha, luktar bara mat. Sen plugga framför tv. :)


Big bloggtorka

Förstår om ni undrar varför jag varit så tyst idag, men jag har inte haft orken alls till att blogga. Det är därför.

Får se om jag orkar senare. Sköt om er!

STORM

Usch sånt väder det är ute idag, iaf här i Trelleborg. Det blåser som in i och regnar gör det också. Riktigt tråkigt väder.

Vaknade iaf vid 10 idag och har precis ätit frukost. Idag ska vi ge oss ut till onoff och titta på födelsedagspresent till mig, antingen en mobil eller systemkamera:) Får se :)

Hur är vädert hos er?

Film

Nu ska jag stänga ner datorn, ge marsvinen grönsaker, ta på mig pyjamas och lägga mig i sängen och titta på en bra film tills jag somnar...som nog kommer bli ganska snart, är supertrött idag fast jag sov länge.

Vi hörs imorgon, då är det söndag igen.. usch vad veckorna springer förbi, men skönt på ett sätt.

Godnatt

Cool papegoja

Hahha kolla här på Sveriges coolaste papegoja :)

http://mittklipp.aftonbladet.se/app/viewMovie.action?id=19047

Tråkigt program

Antar att hela Sverige satt och tittade på "Stjärnor på is", men ska jag vara ärlig så var det skittråkigt. Jag gick upp här och satte mig efter halva programmet. Vet inte riktigt vad det var som var tråkigt, men dom liksom bara.....åkte. Inget roligt alls.

Men nu har man iaf sett det, får se om jag följer det sen :)

Vad hittar ni på?

Gott gott

Kanelsnäckorna blev hur goda som helst:) Har ätit en, men ska snart ner igen och äta en till hihi :)

Har precis haft marsvinen ute och gjort rent till dom. Nu tänkte jag gå ner, duka mig framför tv och vara där hela kvällen. Där är ju mycket på tv idag :) Ni missar väl inte stjärnor på is? :)


Sveriges bästa programledare ska leda "Stjärnor på is":)

Videoblogg



Snygga skor eller hur? ;)

Höstbilder.

Medan kanelsnäckorna stod och jäste drog jag med min hund ut i trädgården, där det var fint höstväder :)

Här kommer lite smakprov:


Hon började som vanligt med att rulla omkring på gräset:P


Fotomodell


Sötnosen min


Efter en stund hittade hon en pinne, Mmmmm gott att tugga på:)


Det märks att hösten är här nu, kallt och bladen börjar bli gula.


HALLÅ ge mig min pinne.


Visst är denna bilden underbar?


Härlig höstsol


Avslutar med en knäpp bild på mig ;)

Kommer snart en videoblogg också:)

Dagens shopping



Denna snyggingen fick jag med mig hem idag. 199 kr från Gina.

Trött

Tänkte berätta lite om min dag nu när jag ligger här i sängen och halsover.

Pernilla ringde mig i morse vid 11 och frågade om vi kunde hitta på ngt, så jag föreslog att åka ner till stan. Sagt och gjort, vid halv 1 när vi båda var klara cyklade vi ner. Vi fikade(x2 hih) och så shoppade vi. Jag köpte en tröja på gina (bild kommer snart) och mat till marsvinen. Vi kom hem igen vid 3 tiden.

Nu har jag precis ätit, det var jag som stod för maten även idag :) Det fick bli samma som förra helgen dvs kycklingfilé med hasselbackspotatis och svampsås.

Är helt slut nu, men ska försöka ta mig ur sängen och fota min tröja jag köpte+fota min jacka till en tjej på tradera. Sen blir det att baka kanelsnäckor med Mamma, som hela Sverige förmodlingen gör idag :)

Vi hörs senare ikväll. Ha en trevlig kväll!

Stan

Nu ska jag snart ner till stan med Pernilla, vi hörs senare idag :)

Puss

Godmorgon!

Godmorgon bloggen :)

Jag vaknade med ett leende på läpparna idag när jag vaknade, vet inte varför men det känns som denna dagen ska bli bra och rolig :)

Vad är det då som är roligt? Jo vi ska troligen bjuda hem min mormor och morfar här idag på middag, och då är det jag som ska stå och laga :) Sen är det ju dessutom kanelbullens dag idag så det ska jag också baka. Fullt upp med andra ord.


Godmorgon på er!

Svar på kommentar.

Postat av: NATHALIE!

Shu, jag har en fråga gillar inte du Carola mer eller? :). ha en bra kväll!

2008-10-03 @ 19:29:23

Jo absolut gör jag det :) Men det har varit helt dött om henne sen MF så det har helt enkelt inte blivit av med konserter och hysteri:) Men det kommer :)

Så... godnat nu :)

Idol

Så nu är Idol 2008 klart, iaf vem som är dom tävlande :) Blev så glad när Yasmina gick vidare, tycker hon sjunger kanon och dessutom för att jag vet att Lollo blir så glad :)

Sitter nu här och är trött, ska snart ta på mig pyjamas och krypa ner i sängen med en bra film. Jag kollade aldrig på film tidigare idag, tiden räckte helt enkelt inte till.

Jag kommer inte skriva mer idag, så vi hörs väl imorgon :) Godnatt på er.

Sorry

Sorry för ganska dålig uppdatering. Kan berätta vad som hänt sen sist som faktiskt inte är så mycket. Jag har bara ätit, och lyssnat på musik.

Diggar just nu till Agnes "On and on" hihi :)

Nu ska jag ta ut marsvinen, sen köra till Willys och handla därefter blir det tv :)

Ha en skön fredagskväll:)


Videoblogg nr 2



Videoblogg



HELG!

Nu är jag hemma och nu är det HELG! :)

Har precis ätit lite keso så jag håller mig mätt till Pappa kommer hem. Nu tänkte jag titta på en film tills jag ska laga mat. Vi hörs.

Hemma på lunch

Nu är jag hemma på lunch som varje fredag. Har precis haft idrott...ute! Och det spöregnade, och vi sprang i en park bland all äcklig lera. Som tur är fick vi sluta tidigare, hade idrott i typ 40 minuter bara.

Är hemma nu, ska snart ta på mig och äta pannkakor. Börjar 11.55 igen, men vet inte om jag ska ta bussen eller cykla, det är den stora frågan just nu. Åhhhhhh kan inte denna dagen bara vara slut.

Vi hörs senare. 15.00 ungefär:)

Godnatt

Har precis tittat på "Efterlyst" från igår, nu tänkte jag göra mig i ordning för sängen. Ska upp halv 9 imorgon, men jag vill vara riktigt pigg när jag vaknar :) Börjar med idrott imorgon, BLÄ. Jag hatar verkligen det. Men jag får göra mitt bästa helt enkelt.

Vi hörs imorgon, slutar 14.50. Puss :)

Svar på kommentar.

Postat av: Amanda

när ska du hinna plugga :S

2008-10-02 @ 20:17:00

Jag får helt enkelt planera min pluggtid, och skulle det inte funka att det blir för stressigt så får jag helt enkelt sluta på Mc. Skolan går före. Men jag tror bara det är nästa vecka det är så tufft för att jag ska lära mig systemet, sen är det nog inte så pass många dagar i veckan.

Mina tider.

Idag på min lunch ringde jag till mcdonalds och fick mina tider för nästa vecka. Ganska tufft, men det ska bli kul:)

Måndag: 15.30-19.30
Tisdag: 15.30-19.30
Onsdag: 16.15-20.15
Fredag: 15.00-20.00

Jag jobbar alltså bara mellan 4-5 timmar per gång, lagom tycker jag. Jag åker dessutom direkt från skolan så jag har allt avklarat när jag kommer hem. Det gillar jag :)

Just nu har jag marsvinen ute, ska snart gå och duscha sen blir det idol :)

Nyklippt.

Nu har jag äntligen kommit hem. Var i skolan mellan 8-14.50 därefter satt jag hos frissan från 15.00-17.00. Gjorde slingor på utväxten och klippte det. Riktigt nöjd blev jag :)

Resultatet:




Klippte alltså lugg, klippte upp det och gjorde topparna fina igen.

Vad tycker ni om det?:)

Godnatt bloggen!

Nu har jag tittat på tv hela kvällen, nu är det dags att sova. Ska upp 06.40, suck.

Vi hörs imorgon efter jag varit hos frisören, slutar 14.50, därefter direkt till frissan och sitta där i 2,5 timme.

Godnatt

Extra video?

Just nu skulle jag behöva ytterligare en video i vårt hus. Vi har redan två men som idag skulle jag behövt en till. Idag är det ju fullt med nya och bra program på tv bla:

20.00 Idol
21.00 Greys anatomy
21.00 Efterlyst
21.00 Oskyldigt dömd.

Jag har fått planer det så att jag kan se idol, får spela in efterlyst, se reprisen av oskyldigt dömd på måndag (spelas in under natten till måndag) och titta på Greys anatomy. Visst är jag planerings människa?:) haha.



Vilka program ska ni se idag?

Tavlorna är uppsatta!

Nu är äntligen dom små tavlorna uppsatta på min vägg. Så fint det blev :)


Så här ser det alltså ut. Liiiite små kanske, men aja. Funderar på att skicka en förstoring nu när jag hittat en billig sida, men får se :)

Det bara öser ner...

Tittade precis ut genom fönstert och tänkte, jag skiter nog att cykla iväg till Konsum haha :P


Är det samma skitväder hos er?

Smarthuvud nr 1!

Ja det är jag det. Nyss när jag kollade på min mobil upptäckte jag att jag hade ett missat samtal från mcdonalds. Jag hade alltså stängt av både ljudet och vibratorn. SMART! Men som tur var hade hon pratat in i min eurovoice så jag fick reda på vad hon ville, så jag ringer tillbaka imorgon :) Då får jag reda på mina tider, hihi :)

Nu ska jag läsa VR, därefter ta ut marsvinen, därefter cykla till Konsum. Vi hörs ikväll.


Tävling

Just nu är jag med i Fotograf Emelies tävlar om en foto goodibag på hennes blogg. Skulle vara så roligt att vinna det, och jag skulle ha stor nytta av dom sakerna. Var med och tävla du också.



Detta är alltså det man kan vinna. Gå in på hennes blogg för att tävla. www.emelieohlsson.blogg.se

Hej!

Ny månad och allt, skönt med lite nytt för nu i oktober händer en del :)

Har precis kommit hem, slutade lite innan 4 och har cyklat hem i pissvädert nu. Det spöregnar ute och är allmänt grått. Usch. Nu sitter jag här hungrig med fuktiga kläder. Ska snart göra en engelskläxa jag har till fredag och så måste jag äta något, annars svälter jag:P

Btw...Provet gick bra, jag kunde allt :)

RSS 2.0