Godnatt

Nu tänkte jag säga godnatt för idag. Ska strax gå och vila mitt onda huvud och förhoppningsvis är huvudvärken borta till imorgon, och även halsen. Inte att halsen ska vara borta, men det onda i halsen.. ja ni fattar :)

Imorgon jobbar jag kväll på hotellet så det lär inte bli så mycket uppdateringar här, men vi hörs när vi hörs!

Godnatt♥


21:44

Efter inlägget under, åkte jag och handlade en massa med mamma och sen bar det av till gymmet där jag gick/sprang tills mina benhinnor inte pallade mer, sen körde jag styrka och kom lagom hem till "Familjen Annorlunda". Oj vad älskar det programmet! Alla söta barn och jag är imponerad över att föräldrarna klarar det. Jag hade nog aldrig gjort det. Men det vet man nog inte förrän man står där med 10 barn.

Nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det nog sängen, har lite småont i huvudet som inte är allt för skönt..


Månadens sista dag

Hej!

Månadens sista dag är här och jag undrar, var tog januari vägen? Det var ju nyss jul och nyår?! Hur som helst tycker jag bara det är skönt att tiden tickar på, då närmar det sig både våren och min student!

Idag har jag varit i skolan, alltså ingen praktik och gud vad skönt det var att sitta ner och bara lyssna och jobba lite. Jag drar tillbaka allt om att jag var skoltrött och inte alls gillade skolan. Det är såååå mycket bättre än att springa runt på ett hotell.

Nu ska jag läsa lite bloggar och vänta på middagen. Sen blir det gymmet!


Sönddagsstäda

Nu är det slutslappt för min del. Har nyss ätit lunch och ska nu börja söndagsstäda hade jag tänkt.

Hörs senare!


Godmorgon!

Godmorgon!

Gud vad jag älskar att vakna tidigt och se att det är sol ute. Även idag vaknade jag kl 9 och då blev det direkt en lång morgonpromenad med Zinga. Har nyss ätit en god och nyttig frukost så det blev en bra start på denna söndagen.

Nu ska jag ner och titta på "Solsidan", och sen får vi se vad som händer.


Blev havregrynsgröt med bär och ett kokt ägg till frukost..

Barnvakt

Det har faktiskt inte hänt så mycket idag denna lördag, hos mig. Jag var som sagt en runda i stan och efter det har jag mest tagit det lugnt och kollat på "Solsidan säsong 1".

Nu ska jag åka iväg och vara barnvakt även denna helg, men det är bara kul :)

Vi hörs imorgon igen, ha en fortsatt trevlig kväll!


Lördag

Godmorgon!

Otroligt nog så vaknade jag kl 9 idag. Skönt att för en gång skull inte sova bort en lördag. Har redan hunnit vara i stan och bokat tid för att fylla i min tatuering. Nu vet jag dock inte vad jag ska göra. Vad ska man göra med all tid när man går upp så tidigt?


Let's dance

Det blev en låång och skön promenad på 45 minuter. Att känna kylan, lugnet och musiken i öronen är grymt skönt.

Nu har jag precis kommit hem från en runda på Maxi med Mamma. Handlade hem lite frukt och godis.

Nu ska jag kolla på let's dance och njuta av att jag slipper gå upp tidigt imorgon!


Promenad

Nu ska jag ta på mig lite varma kläder, sen ska jag faktiskt ut och gå en lång runda. Solen är på väg ner och det är grymt fint ute, man kan ju inget annat än att njuta då.

Hörs snart igen!


Såhär snygg är jag just nu haha.

Fredag!!!

Äntligen är det fredag, som jag har längtat efter denna dagen. Idag började jag 07 så jag gick upp en timme innan det och fixade mig snabbt, och sen var jag hemma 15.15 igen. Har nyss kommit hem från stan där jag förhoppningsvis köpte ett bra puder. Det jag har haft nu ger alldeles för mycket färg för att vara ett puder. Och innan det köpte jag ett som skulle vara bra enligt makeup artisten men gud vad jag såg ut efter ca 4 timmar.


(Inte så smart att lägga dom på en hundfilt kom jag på) Dagens diss när det gäller puder! Blää


Och kaaaanske dagens hiss, det återstår att se nästa gång jag sminkar mig. Ett löspuder från Maxfactor

Löpträning

Ni som läste min blogg i somras, vet att jag började löpträna då och detta saknar jag som in i. Vem vill springa nu när det är minusgrader och halt? Inte jag i alla fall!

Så mitt nästa mål är att få en jädra bra kondition och springa minst 3 gånger i veckan när våren börjar komma. Löpträning kan vara jätteskönt, men tufft i början när man har noll kondis. Dessutom är det jättebra för fettet att försvinna, vilket jag vill, så musklerna jag har bakom kommer fram mer.

Nu är jag peppad för att springa! Är ni på??


Tummen upp!

Varför känns det som det är fredag?! Jag har tyckt det både idag och igår, skumt!

Hur som helst, har nyss kommit hem från ett styrkepass på gymmet. Jag blir mer och mer förvånad över hur mycket min kropp orkar. Jag har jobbat från 06-14, gått säkert 500 mil och ändå klarar jag att prestera bra på gymmet och dessutom se resultat. Det är kanon tycker jag!

Skönt är det dessutom att ha gjort allt som är viktigt, innan klockan är 5. Detta ska jag fira genom att ta på mig mjukisbyxor och bara vara! :)


Tummen upp för det!

Förresten.. hur kommer det sig att jag var mer trött när jag började 7-15.30 än när jag börjar 6??!

26 januari 2011

Hej!

Idag steg jag upp 04.45, och det gick faktiskt lättare än vad jag trodde, och än är jag inte dödstrött. Har för en gång skull varit en bra dag på praktiken och som det ser ut nu kommer jag vara mycket i frukosten framöver där jag trivs som bäst.

Nu ska jag byta om till träningskläder och köra och träna, innan jag blir för trött. Det är dock mer lockande att gå en lång runda i solskenet, men jag måste träna upp musklerna lite. Gått har jag gjort hela dagen ändå.


Handboll

Usch vad min blogg är tråkig för tillfället, men jag har inte så mycket tid till annat än praktiken för tillfället.

Ni får helt enkelt stå ut såhär tills jag orkar ta tag i det, eller slutar blogga. 

Nu ska jag titta klart på handbollen, innan jag ska gå och lägga mig. Ska upp 04.45.. någon som känner sig lockad?


25 januari 2011

Hej!

Nyss hemkommen från praktiken där jag sprungit runt sen kl 07 imorse. Nu är mina ben döda och det känns som jag har gått runt i klackar i 8 h, men så är såklart inte fallet.

Strax ska jag byta om och ta bort sminket, för sen ska jag ner till min frisör och färga ögonfransarna. Det är mycket skönare att ha svarta ögonfransar nu när man går upp så pass tidigt, så man slipper sminka sig så mycket.

Jag som tänkte träna idag, tror ni jag har ork? NEJ! Skit..


"Familjen annorlunda"

Snart är "familjen annorlunda" slut, så då blir det sängen direkt för min del. Imorgon är det nämligen dags att praktisera igen.

Jag uppdaterar imorgon, när jag slutat. Senast 15.30.

Godnatt♥

Magen är mätt

Nu har jag precis ätit en väldigt god middag som jag faktiskt lagade själv. Det blev lax med pasta och en massa grönsaker, och lite grädde på. Det satt fint :)

Tänkte bara smälta maten lite nu sen ska jag ut på en promenad, eftersom jag inte hann till gymmet idag, innan alla tvprogram drar igång.


24 Januari 2011

Hej!

Idag har jag redan hunnit med ganska mycket. Steg upp vid 10 och vid 12 var jag på väg till en bilverkstad för att visa lite skadade grejer på min bil. Sen blev det en runda i stan med Mamma.

Just nu sitter jag här i soffan under filten med en sovande Zinga ovanpå. Fryser något så in i bomben idag och är allmänt seg.

Ska nog starta en film nu och bara ta det lugnt.


23:33

Det var ju väldigt vad jag hade mycket att blogga om idag - haha! Men jag har varit så trött idag så jag har inte orkat helt enkelt.

Nu ska jag strax gå och lägga mig. Har studiedag imorgon så det blir en extra dag på helgen, superskönt och välbehövligt.

Godnatt säger jag nu. Vi hörs antagligen imorgon!


Har en sovande och snarkande hund brevid mig just nu..haha (gammal bild)

Söndag

Hej!

Hoppas allt är bra med er! Jag har landat lite efter denna veckan som gått som har varit lite blandade känslor, så får jag se hur framtiden blir.

Idag är jag i alla fall rätt död. Kom hem 03.30 inatt då jag satt barnvakt, och sen upp halv 11 för att åka på lunch hos min mammas moster, det är inte så himla kul alltså. Men god mat fick jag i alla fall ätit och motion har jag också fått idag.

Nu ska jag strax börja städa här så smått, om jag orkar dvs.


Jag blir så jävla trött

Jag blir så jävla trött på era kommentarer ibland alltså. Det kan gå månader innan någon kommentarer här på min blogg, men helt plötsligt när jag skriver att jag mår dåligt eller klagar över något, då jävlar vaknar ni till liv.

Ni har ingen aning om hur jag har det just nu. Jag får skriva exakt vad jag vill här i bloggen utan att få en massa skit. Varför kan folk inte bara bli lite trevliga ibland? Har fått två kommentarer nyligen om att "välkommen till verkligheten", bara för att jag tycker det är jobbigt med tidiga morgnar och sena kvällar nu när jag praktiserar.

Jag klagar just nu för att jag inte vill praktisera, jag har ständigt ont i min kropp, noll ork, jag får göra skitsaker på min praktik och framför allt jag vill inte jobba inom hotell sen!!

Förresten...jag har jobbat förut så jag vet hur "verkligheten är"


Annars får ni ha en jättefin kväll. Jag tänker i alla fall vara trevlig att önska er det!







Skön promenad

Efter en lång, kall och skön promenad där jag fick rensa tankarna lite ska jag nu gå och lägga mig och läsa hade jag tänkt. Jag har otroligt svårt att somna om kvällarna, så förhoppningsvis kan jag läsa mig trött.

Det var några som frågade var jag praktiserar, och det är på ett litet hotell. Något mer ingående tänker jag inte säga.

Vi hörs imorgon, då praktiserar jag mellan 07-15. Godnatt♥


Promenaden i skogen för några veckors sedan. Idag kunde man dock gå normalt utan att halka. Skönt!

Noll energi

Hej!

Hoppas allt är bra med er! Igår hade jag ingen lust alls till att blogga. Min energi går mest till min praktik just nu känns det som. Slutade som tur var redan vid 1 igår men ändå var jag helt slut. Idag har jag dock jobbat från 08.00 till 16.00 så jag har precis kommit hem. Men sakta men säkert så börjar min kropp vänja sig vid allt spring och bärande, men jag har fortfarande ont i kroppen och det är skitsvårt att somna på kvällarna och vakna tidigt på morgonen.

Men jag ska försöka tänka positivt dessa 11 veckor som är kvar nu. Får hoppas det går snabbt bara! Men det jobbiga är att jag inte har någon kraft kvar till någon träning på kvällarna, så jäkla typiskt...


Usch vad jag ser ut idag..

Helt slut

Hej!

Idag hoppar jag över att blogga så mycket. Har varit på min praktikplats från 09.00 till 16.00 och det känns kan jag säga. Har stått upp hela tiden, burit tungt och undrat om jag går restaurangbiten istället för hotell.

Nu värker mina ben som fan och jag är helt slut.

Vi hörs imorgon istället, om jag är piggare då!


Godnatt

Nu orkar jag inte hålla ögonen öppna mer så jag säger godnatt nu. Imorgon börjar min praktik så jag lär vara borta hela dagen, om dom inte är så snälla och låter mig sluta tidigare. Men vi hörs när vi hörs helt enket!

Godnatt!


11,6 km

Trots att jag inte hade någon större lust till att åka och träna, och klockan gick och gick, så hände något med mig när jag väl kom till gymmet. Gymmet var överfullt så jag fick ta en motioncykel där jag cyklade hela 11,6 km i en jävla fartl. Måttligt imponerad över mig själv om man nu får säga något bra om sig själv.

Nu har jag precis kommit ut från en välbehövlig dusch och ska bara sitta här och ta det lugnt tills jag ska gå och lägga mig. Ska för en gång skull lägga mig i normal tid och få många timmars sömn.


Trött

Med för lite sömn, stressig morgon och en urtråkig skoldag är jag nu typ död! Försöker hålla ögonen öppna och har nyss tagit en ipren för att bli av med huvudvärken för sen ska jag iväg och träna. Jag mår mycket bättre när jag tränar regelbundet och har nästan ingen huvudvärk alls. Ett tips till er som ofta har huvudvärk eller har ont lite var som. Börja träna regelbundet!!

Nu ska jag vila här i soffan en stund!


Måndag

Godmorgon!

Steg ofrivilligt upp kl 8 imorse och körde till skolan för jag trodde jag skulle börja 09.50, men då har dom helt plötsligt ställt in lektionen så det var bara att köra hem igen när jag kom dit. Onödigt som vanligt!!

Så nu får jag sitta här hemma till 12.40 då jag börjar igen.

Nu ska jag köra och handla lite, så tiden går liite snabbare!


Allt går fort

Då var helgen slut igen, fattar inte varför helgen alltid går så himla snabbt. Men nu siktar jag in mig på fredagen som kommer! Det är det bästa tänket för att orka med allt när man är skoltrött och ska ut på praktik i 12 veckor.

Vi hörs imorgon! Godnatt ♥

Klar

Sådär, då var det färdigstädat för denna söndagen också. Nu ska jag vänta på att en maskin tvätt blir klar samtidigt som jag smälter maten, sen ska jag ut gå en lång runda med Zinga nu när det äntligen är lite mark att gå på och inte en massa is.

Senare blir det bara tvtittande för min del!

Vad gör ni idag?


Traditionell söndag

Hej!

Steg upp kl 11 idag och har bara slappat sen dess. Det är det bästa med söndagar tycker jag, att man kan gå runt och inte göra ett skit men det sämsta är att det just är söndag. Man ska upp till skolan/jobbet dagen efter och söndagar är väldigt onödiga tycker jag!

Idag blir det i alla fall en traditionell söndag för min del, nämligen att STÄDA!! Kuul (eller inte), men det måste ju göras så det är bara att bita ihop. Som tur är gjorde jag klart arbetet igår så jag slipper i alla fall ha söndagsplugg!


Pluggis

Ljusen är tända, musiken spelar, en sovande hund bredvid mig och jag plogar igenom ett arbete som ska vara inlämnat på tisdag. Kul när det är lördag och allt! Men denna gången har jag skjutit upp det så länge så jag har mig själv att skylla. Har bara lite kvar sen ska jag njuta av lördagskvällen.


Lördag

Hej!

Hoppas ni mår bra idag. Idag sov jag till kl 10 och sen dess har jag inte gjort så mycket. Orkade först inte göra något pga det grymt tråkiga vädret, dimmigt och småregn, kuul! Men för att inte gå runt i pyjamas hela dagen gjorde jag mig i ordning och åkte iväg och handlade med mamma.

För att förgylla tillvaron lite så piffade jag nyss upp mitt soffbord lite med nya blomma och lite ljus.


Ny blomma som jag handlade idag, och nytt fat som jag handlade på secondhand för någon vecka sen.

Så mycket en liten blomma och ljus kan göra!!

Svar på kommentar

kajsa om 15:50:
ska du flytta hemifrån? :)

Svar: Ja någongång ska jag, men inte förrän tidigast nästa år. Det är så pass lång kö på hyreslägenheter så jag satte upp mig på kö redan nu :)


15:50

Efter några ärende i stan och alla papper inlämnade om blivande hyreslägenhet, så är jag nu hemma igen. Det blir ingen träning för mig ikväll. Har småont i magen och är allmänt slö så ikväll ska jag bara ligga i soffan och dega.

Nu ska jag fixa med min dator så den kanske blir liiite snabbare!


Fredag

Godmorgon!

Äntligen fredag!! Har nyss kommit hem från en snabbvisit i skolan, där vi bara gick igenom betyg och sen fick vi sluta. Nu ska jag strax åka ner till stan för att göra lite ärende och sen ska jag träna ikväll (troligen).

Men först ta något lätt att äta. Vi hörs under dagen!

Sängen kallar

Nu är klockan mycket, dags att hoppa i säng! Imorgon har jag en lektion, sen ska jag bara ha möte med klassen angående studenten sen blir det ärende i stan och sånt.

Vi hörs under dagen imorgon, när det blir vet jag inte. Godnatt!



Denna ska jag läsa nu! Superbra!

I want



Jag vet inte varför jag gått och kärat ner mig i dessa byxorna. Dom är fulsnygga på något vis. Snyggt till ett baslinne och gladiatorskor i alla fall!

Blir nog till att köpa ett par när dom kommer i butik! Från H&M


Jag går i ide

Nyss när jag satt och kollade på tv, tittade jag ut av en tillfällighet och ser att det börjat snöa!!! Jag vill inte ha mer snö nu. Jag älskade det för en månad sen men det var för att det var jul och då vill man ha vitt överallt. Nu vill jag bara ha vår, sol, fågelkvitter och värme så man kan ut och gå utan att slå ihjäl sig.

Jag går snart i ide alltså...


Sist det snöade som f-n

Torsdag

Hej!

Det får bli en väldigt sen första uppdatering idag. Jag har nämligen inte startat datorn förrän nu och jag vill inte hålla på att mobilblogga och sånt. Jag bloggar helt enkelt när jag har tid.

Idag har jag varit i skolan och som vanligt går det alltid segt i början. Men jag lyckades ta mig i genom skoldagen, och sen dess har jag varit runt och kollat upp lite adresser eftersom jag ska sätta upp mig på kö till en hyreslägenhet!! Så jäkla kul! Även om det inte blir aktuellt förrän om tidigast 1 år så är det ändå ett väldigt stort steg och man märker att allt går så jädra fort nu!


Har ingen bättre bild för tillfället!

Onsdag

Hej!

Har inte så mycket att säga idag, så det får bli en dagens "outfit", töntigt att säga det men hittar inte på något bättre ord.






Nu ska jag strax dra vidare till gymmet!


Godnatt

Skoldagen gick ganska snabbt idag, började 12.00 och slutade 14.00 och sen dess har jag mest gjort det dagliga, varit ute med hundarna, varit och handlat och nu ikväll bara tittat på tv.

Har varit lite off här på bloggen den senaste tiden, men det är nog bara en period.

Nu ska jag snart gå och lägga mig eftersom jag ska upp tidigt imorgon. Godnatt!

Ylande hund

Godmorgon!

Har sovit jätteoroligt inatt så nu är man ganska mör i kroppen. Hade svårt att somna och vaknade 500 gånger och som ett extra plus började Zinga yla vid 04.30 vilket hon aldrig gör innan. Det var väl någon som knep henne i sömnen, haha.

Har i alla fall nyss gjort mig i ording och ska snart ner och ta något lätt att äta.

Vi hörs senare!


Sista terminen

Imorgon är det första dagen på min sista termin på gymnasiet. Spännande och roligt samtidigt som det är skrämmande. Men det ska bli otroligt skönt att ta steget ut i vuxenlivet och slippa allt som har med skola att göra.

Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig så jag är utvilad imorgon. Godnatt!

Zinga 2 år



Idag är det ingen vanlig dag för det är Zingas födelsedag! Idag fyller min lilla bebis 2 år.

Sjukt vad tiden går snabbt...


Hopprep

Hej!

Då var snart mitt livs sista jullov slut. Jag var ledig idag också så det var skönt att få en extra dag och slippa en måndag i skolan tackar man inte nej till.

Jag kan väl bara berätta lite snabbt vad jag gjort idag. Jag har mest slappat hela dagen, bakade scones till lunch och sen har jag varit och kämpat på gymmet i 1 h och 10 minuter. På vägen hem körde jag inom Netto för att köpa ett hopprep som jag tänkte träna med här hemma. Det är superbra träning!

Nu ska jag bara ta det lugnt här i soffan tills jag orkar gå och duscha, och sen njuta av kvällen framför tvn :)


--

Ingen bra bloggdag idag!

Hörs en annan dag istället!


Söndag

Godmorgon!

Jag kan ju inte direkt påstå att jag är pigg idag. Men jag var tvungen att gå upp halv 10 för att om en stund ska jag iväg till Elina i klassen för att göra vårt projekt som vi stått stilla med gaaanska lång tid.

Har precis gjort mig i ordning och ska snart hoppa in i bilen. Hade först tänkt gå dit, men när jag vaknade så såg jag att det regnade. Då var det inte så frestande mer!

Vi hörs senare idag!


Let's dance

Hej1

Idag hade jag först inte tänkt blogga alls, men nu kan jag inte motstå mer. Steg upp vid 10 idag, promenerade med hundarna, åt frukost och gjorde mig i ordning sen åkte jag och Zinga iväg till Mormor och Morfar och var där till kl 15. Hem och byta om för att sen åka till gymmet och träna i 1 h. Nyss gjorde jag middag till mig själv som var kycklingfilé, sallad, keso och svamp.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det "let's dance". Någon mer som ska se det idag?


Nallebjörnen Anders Bagge är en av dom som ska dansa ikväll!

Ge mig sommar!

Jag fick inte tummen ur idag förrän halv 3 då jag äntligen gick och gjorde mig i ordning. Jag visste inte vad jag ville göra idag, så det blev en tur till IKEA idag IGEN med mamma och pappa för att äta middag och mamma skulle handla lite. Bättre än att bara sitta hemma. Så direkt när vi kom hem hjälpte jag dom att sätta ihop en ny stol och sen har jag bara busat lite med hundarna.

Nu har jag precis tänt ljus här på mitt rum och ska snart ta bort sminket och ta på pyjamas. Ska nog ha en liten filmkväll här med mig själv, så länge jag orkar sitta uppe dvs.

Men först titta på sommarbilder från sommaren 2010. Ge mig sommar nuuuuu! Nu är jag trött på vintern när julen är över..buuuhu.


Jag vill vara brun igen!


Som sagt...brun!!!


Gå i sommarkläder


Gå utan smink nu när mina finnar är borta, och ärren döljs när jag får färg i fejjan


BADA!

Ja ni fattar, jag längtar efter sommaren nu när jag kollat arkivet i min blogg. Och nu när jag tänker efter så var det faktiskt skönt att jobba och tjäna pengar. Men inte att jobba och gå i skolan samtidigt, det klarar jag inte. Just nu vill jag bara ta studenten och börja jobba. Bli vuxen på riktigt!

6/1 2011

Godmorgon!

Sov till kl 11 idag och har bara tagit det lugnt vid datorn och tv sen dess. Idag är det en röd dag så jag vet inte vad jag ska göra idag. Vill ju ut och göra något, men det blir nog svårt när alla ställen stänger tidigare eller inte har öppet alls.

Men jag får se vad som händer, om det händer något. Som grädde på moset så har det snöat inatt också...kul!

IKEA

Hemma från en runda med Pernilla på IKEA. Förutom lite fika där så kom jag hem med lite korgar, ljus och en låda.

Roligt att för en gång skull åka iväg på lite spontana grejer, och inte alltid ha allt planerat.

Nu ska jag plocka undan lite här och sen slappa hela kvällen!


Läkaren

Hejsvejs!

Besöket hos läkaren gick bara bra, så nu kan jag slappna av igen. Dessutom gick det jättesnabbt där inne så efter 10 minuter var jag ute igen.

Efter det åkte jag och handlade med Mamma och vi har nyss kommit hem. Ska bara ta på lite kläder sen ska jag hämta upp Pernilla för att åka till IKEA en sväng.

Men först en runda med Zinga!

Hörs senare!


Godnatt

Nu ska jag se en beckfilm precis som igår, innan jag ska hoppa i säng. Ska upp tidigt imorgon för att åka till läkaren.

Vi hörs imorgon, för nu ska jag stänga av datorn!

Godnatt!

Svar på kommentar

emma om Hämndens pris:
hej.
Jag har följt din blogg väldigt länge o gillar den JÄTTE mycket ! :) Jag har en två små frågor...
först hur gör man sån här " gör mig glad " som du gjort på din blogg ?? :) och sen ..

du var ju ett stort carola fan förut , men nu när du har video bloggat så har man inte sett carola affischerna eller något sånt. Är du inte ett fan längre eller har du bara tagit ner de o satt upp de någonannan stans ? =) eller har du försökt sälja de ? :)

Tacksam för svar !! :)
Ha ett bra 2011 :D

Svar: Tack snälla du! Jättekul med "stammis" läsare :). Jag antar att du syftar på knappen där man kommenterar, "gör mig glad", när man ska skicka? Så fall går man in på kodmallarna och ändrar där, och allt står på designadinblogg.se.

Nej jag är inget stort carolafan längre, men det kan hända att jag än idag lyssnar på henne. Det var bara i början jag var extrem och ville åka på alla konserter och mitt rum började så småningom prydas med alla tidningsutklipp av Carola, men med åren började det beroendet svalna och i samband med att jag renoverade mina rum så fick dom åka ner. Jag har dock inte kastat det, utan allt ligger i en låda som jag ska samla, det är ändå några års arbete man lagt ner på det. Jag har dock en tavla kvar där jag har flera idolkort, men den sitter i och för sig bakom en dörr så det syns inte så mycket.

Jag kommer dock alltid ha minnena kvar. Jag har trots allt fått uppleva mycket, såsom hennes 25 år som artist på Palladium!


Det var såhär det började, sen fortsatte det tills allt det blåa nästan var borta, haha. Beroende???


Palladium 2008


Vaccination



Det gick alldeles utmärkt hos veterinären med Zinga. Det var nämligen dags för den årliga vaccinationen och vi gick därifrån utan att hon sagt något ljud alls. Duktig flicka!

Nu ikväll har jag tittat på tv och plockat undan på rummet. Det såg ut som ett bombnedslag från tidigare idag då jag inte hittade det jag ville, haha.

Nu ska jag betala en räkning och sen se en film!


Heltidsarbete

Hej!

Idag har jag verkligen haft ett heltidsarbete här hemma. Båda mina föräldrar har jobbat idag vilket typ aldrig händer, så jag har fått ordna allt själv. Varit ute med hundarna, fixat mat själv, varit och handlat, varit ute och gått, varit och tränat och nu kan jag äntligen sitta ner. Det är inte förrän man själv får ta hand om allt som man fattar att allt tar sån jädra tid. Hur gör folk som har typ 10 ungar?

Hur som helst. Nu har jag precis ätit en väldigt sen lunch efter att jag var och kämpade på gymmet i 1 h och strax ska jag hoppa in i duschen för sen ska jag åkte till veterinären med Zinga.


Från Nyår

Hämndens pris



Nu har jag precis kommit ut från duschen och ska tända lite ljus nu hade jag tänkt. Jag ska nämligen bädda ner mig i soffan för att titta på "Beck - Hämndens pris". Får hoppas jag för en gång skull inte somnar, haha!

Vi hörs imorgon!


Segdagen

Hej!

Gud vilken slappdag jag har haft idag. Har bara segat runt hela dagen här hemma genom att hjälpa mamma att städa ut julen, bakat grahamsscones och gått två långa rundor med hundarna. Så riktigt lat har jag ju faktiskt inte varit.

Tänkte bara uppdatera er lite snabbt så ni inte tror jag dött eller något. Kvällen ska jag spendera i soffan med Wallander och Beckfilmer :)





Lite bilder från en av dagens långa rundor!

Skogen

Hemma från några timmar i skogen. Det blev att jag och Zinga åkte dit med Belinda och Hannes istället så nu har dom fått leka av sig också.

Nu är man ganska trött och mör i kroppen så nu blir det en lugn söndagskväll här hemma. Tänkte visa lite bilder först från skogen:










Söndag

Hej!

Hur mår ni idag? Jag mår bara bra! Idag lyser solen och det är alldeles blått på himlen, så idag blir det en runda till skogen med hundarna så dom kan springa av sig lite. Det är ungefär det jag har på schemat idag, plus att jag ska tvätta en massa vilket jag inte gjorde igår.

Nu ska jag göra mig i ordning så vi kommer iväg om någon timme! Hörs senare!


Rent och snyggt igen

Jag är nog den enda som har ork till att städa på nyårsdagen, när alla ligger bakfulla och trötta efter en hård natt. Men jag är glad att jag inte dricker i sådana lägen.

Nu är här i alla fall superrent i mitt rum, så ska jag bara ta det lugnt som alla andra resten av dagen :)

Vad händer hos dig ikväll?




Julen är ute

Då var julen ute för denna gången. Gick faktiskt ganska snabbt att ta ner det så nu är här som vanligt igen. Nu tänkte jag dra fram dammtrasan och dammsugaren och städa, för här var dammigt som f*n.



Hörs senare!

Välkommen 2011

Godmorgon!

Då var det nytt år igen och jag började det nya året med att sova till klockan 12.30, haha. Har aldrig i hela mitt liv sovit så länge men jag gick i och för sig och la mig vid 02.

Igår var det en trevlig och lugn nyårsafton här hemma. Vi hade samma gäster som var här på julafton och vi åt gott och tog det lugnt vid tolvslaget. Det blåste så otroligt mycket vid tolvslaget så vi stannade inne istället och kollade på raketerna.

Idag hade jag tänkt plocka undan julen för denna gången. Jag tycker när både julen och nyår är över tycker jag det vanliga ska fram istället.

Men först frukost!



Söta Zinga är minst lika trött som jag idag.


RSS 2.0