Nu börjar det likna något igen...



Se där, nu går det uppåt igen. Så ska det se ut:)

Sarah Dawn Finer är min nya favorit!

Åh vad bra Sarah Dawn Finer var, hon var sjukt mycket bättre än hon operatanten. Hur kan svenska folket skicka iväg en sån gaphals till finalen? Nej inget bra alls. Agnes låt var inte heller bra, hennes röst försvinner i musiken, hon har ingen stryka alls.

Personligen tyckte jag 4&6 skulle gått till final, nämligen hon norskan och Anna Sahlene och såklart Sarah. Dåligt dåligt dåligt...

 

Melodifestivalen!

Kom hem för en liten stund sen, har varit ute och övningskört igen, denna gången blev det ganska långt och länge. Körde även inom Konsum på vägen hem och köpte lite gott till ikväll, popcorn, chips och cola:) Nu är kvällen räddad, hihi.

Nu ska jag ner och äta lite kvällsmat, har bara ätit 2 mål idag..inte bra. Vi hörs efter Melodifestivalen.♥


Dagens fråga!

Jag har tänkt på det länge och här kommer det:

Vad heter egentligen Mr Bean i förnamn? Den du:P


Hemma från stan!

Kom nästan precis hem från stan, handlade lite saker jag behövde, inget roligt alls. Därefter blev det mat på donken:) Övningskörde till och från stan, och för första gången fickparkerade jag, dock med stor plats men ändå ett stort framsteg:)

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, är sugen på att köra mer men pappa vill inte:P Tråkmåns..

Vad hittar ni på med?:)


Dagens jag!



 

Klar med datorn...

Nu har jag installerat klart alla programen, lagt över alla bilder och musik från den andra datorn. Det sämsta just nu är att jag inte märker någon skillnad. Den blir fortfarande lika varm, uppe i 83-90 grader och fläkten är på ständigt. 3,5 vecka för ingenting! Jävla skit!

Blir väl till att lämna in den igen, annars går den väl snart i sönder. åhhhhhhhh vad irriterad jag är.


MIN DATOR:)

Imorse när jag kom ner, hade Pappa hämtat min dator som varit på reperation i 3,5 vecka. Äntligen har jag fått tillbaka den, nu gäller det att lägga över alla bilder, mail, musik osv på den så den blir som vanligt igen. Får hoppas den inte går i sönder igen, då blir jag arrrrrg!

Vi hörs om någon timme, har fullt upp nu;)

090228

Godmorgon på er!

Vaknade för en liten stund sen, har precis gått igenom lite mail, bloggar och aftonbladet. Idag har jag en del att göra, nämligen följande:

*Ner till stan och handla lite
*Träna
*Plugga

och lite annat också, som inte är intressant för er :)

Ikväll är det ju Melodifestivalen som gäller, Malmö för den delen också:) Oh jag som ville vara där live, men när man skulle beställa biljetterna samma dag förra året, var dom slut. Typiskt....


Hemma från bio!

Nu har jag precis kommit hem från stan, var ju där och kollade på bio med Pernilla. Vi såg "män som hatar kvinnor", riktigt bra film. Jag brukar vara negativ till nya thriller filmer, och framför allt Svenska, men denna var riktigt bra trots att den varade i 2,5 timme. Bra skådespelare och bra handling. 5/5 i betyg:)



Jag fick en kommentar nu under kvällen om jag kunde göra en videoblogg, för dom var så bra. Tack för det första:) Det glädjer mig att alla inte tycker jag är ful, och hatar mina videobloggar. Som jag skrev några inlägg nedan, så gick det inte att ladda upp den videobloggen jag spelade in idag. Därför får ni en ny någongång under helgen, håll ut bara:)

Nu tänkte jag faktiskt stänga av datorn, iaf om en liten stund, ta bort sminket och titta på någon film. Har ju en film kvar av dom som jag hyrde förra veckan. Så det blir nog den.

Vi hörs imorgon, kära läsare. Sköt om er♥

Kvällens jag!



 

Vi hörs ikväll, efter bion. ♥

Cpsida....

Det går inte att ladda upp videobloggen! Har inte tid att sitta här mer och bara vänta, så ni får hoppa över den idag. Kan försöka ikväll eller imorgon igen, eller så får ni en ny på söndag då jag kanske ska fota Belinda.

Nu ska jag byta om, ni får bilder sen hur jag kommer se ut. Puss


Kommentarerna!

Postat av:

du sminkar dig så fult ellinor du kan inte sminka dig överhuvudtaget

2009-02-27 @ 10:18:45

Postat av: sara

den är så röd och orange

2009-02-27 @ 10:23:51

Detta är skrivet av samma person. Försöka går ju!

Videoblogg på väg...

Håller på att ladda upp den just nu, blev en riktigt tråkig idag men allvarlig! Håll ut!


Hej!

Hej, sorry att jag inte höll vad jag sa igår, nämligen att uppdatera vid 10.30. Men allt blev ändrat så det var därför. Direkt efter idrotten som slutade 10.30, hade vi matte, vi sköt nämligen fram det så vi slapp tillbaka till skolan 13.50 igen. Slutade alltså 11.45, gick då upp till min morbror och städade, tjänade en liten slant på det.

Nu har jag precis ätit middag och funderar på om jag ska göra någon videoblogg eller inte. Har ingen idé och har precis fått in 2 kommentarer om att jag är ful och sminkar mig fult. TACK! Vi får se hur det blir..

Ska strax ut och övningsköra, hörs senare.

Godnatt!

Har kollat på tv nu ikväll, blev först "Sveriges sämsta bilförare" och sen "Vad blir det för mat". Nu tänkte jag lägga mig i sängen och läsa lite, bla boken "Escort" och story novell tidningen. Börjar 9.15 imorgon, med idrott (blää), därefter har jag hål till 13.50, jätteskönt.

Vi hörs efter idrotten, runt 10.30.

Kraaaaaaaaam!♥

Plugg plugg

Nu har jag precis gjort klart en uppgift, nämligen den jag har i bordsdekorationer. SKÖNT!  
Här ser ni en del av min fina*host*  teckning också. HAHA.

Nu;
Plugga servering!                                                                                              

Dagens sminkning





Idag körde jag på markerade ögon, med kajal undertill och eyeliner på ögonlocket. Ljusade även upp i ögonvrån. Innan tyckte jag inte om eyeliner så mycket, men jag har lärt mig att måla finare:)

Dagens slappa jag


Samma kläder som igår hade jag på mig idag, dock min jeans väst också, men när jag kom hem bytte jag om till mjukisbyxor. Mycket skönare:)


Vill-ha-kläder!

 

 

 

  

 

Hade jag varit miljonär hade jag köpt allt!

Övningskört ändå..

Vi hann övningsköra lite, jag är helt beroende av det har jag märkt. Körde en runt genom stan och sen till Konsum för att handla middag, som jag snart ska börja göra med Mamma.



Efter middagen är det plugga som gäller, ska göra klart en uppgift som ska lämnas in på måndag och öva inför serveringsprovet jag har på tisdag. Just nu är det väldigt mycket prov och inlämningar i skolan, men jag tycker jag ligger bra till så än har jag inte panik.

Som trogna läsare vet så tränar jag tennis var torsdag, dock inte idag eftersom vi inte ska ha vår ordinarie tränare, då tycker jag inte det är lönt att åka dit.. man blir inte ens svettig och jag kommer inte bra överrens med henne, så ingen träning idag. Ist ska jag träna på gymet på lördag och söndag.

Nu; Laga middag.


"Män som hatar kvinnor".

Bokade precis två biljetter till bion "Män som hatar kvinnor" imorgon. Ska gå och se den med Pernilla. Får hoppas den är bra, för den varar i 2,5 timme.



Någon som sett den, är den bra?:)


Hej!

Hej!

Sorry att jag inte skrev imorse, men jag sov ända till 10.15, så jag hann inte, började ju 11,55 då vi hade engelska och sist svenska. Denna veckan har varit jättehärlig, massa inställda lektioner och härliga korta dagar. Likadant blir det imorgon, då jag först har idrott på morgonen till 10.30, sen har jag ett stort hål till 13.50, då jag har matte i 1 h. Jätteskönt att ha bara två lektioner.

Har iaf nästan precis kommit hem, slutade 14.40 och blev då hämtad av Pappa. Har precis ätit lite och sitter nu här och funderar på vad jag ska hitta på. Blir ingen övningskörning idag, pappa hade inte tid:( Så det blir till att sitta hemma och plugga, bläää.

Tv!

Har tittat på tv hela kvällen, först "Det okända", därefter "Efterlyst" och nu tittar jag på "Greys anatomy" från tidigare ikväll. Imorgon börjar jag 11,55 eftersom 2 av våra lektioner blev inställda, jätteskönt. Börjar 11,55 och slutar 14,50.

Ska stänga ner datorn nu, vi hörs imorgon, såklart innan skolan:) ♥

 

Duktiga jag:)!

Har precis kommit hem från gymet, gick jättebra idag och jag var riktigt peppad därav bra träning. Efter träningen när jag hade jobbat hårt tog jag en proteindrink, riktigt god och mättande. Nu när jag kom hem åt och ett äpple och drack proviva. Jag känner mig så duktig idag:) Har bara ätit nyttig mat (förutom den lilla chokladbollen som flög ner i min mun innan) och så har jag tränat. *Klapp på axeln*.



Nu ska jag ta och dricka lite vatten och vila. Vi hörs senare ikväll:)


Målat naglarna-LILA!

Har precis målat mina naglar i en ljuslila färg, den jag köpte i Malmö förra veckan.


Såhär ser det alltså ut. Blev inte jättefint tycker jag, men det får gå:)

Nu ska jag snart byta om till träningskläder för att åka upp till gymet och träna lite. Det är snart 1 månad sen jag var där så nu är det dags.

Vi hörs senare ikväll♥

Övningskört!

Nu har jag precis kommit hem igen, var som sagt ute och övningskörde med pappa. Postade även ett paket och köpte en ny övningskörsskylt.


Nu sitter jag här och vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Dagen går så fruktansvärt sakta när man slutar tidigt, inte för jag klagar på det direkt men så är det. Äh.. får se vad jag hittar på.

Dagens jag!



Jeans: Gina
Tröja: Gina
Sjal: Cubus

Pluggat klart!

Nu har jag pluggat klart, iaf för tillfället. Har renskrivit en engelsktext och börjat på mitt borsdekorationsarbete, skönt att vara igång med saker.

Nu tänkte jag fota dagens jag innan jag ska ut och övningsköra:) Kika in om en stund.

Hej!

Hej på er!

Började sent och slutade tidigt, det är så det ska vara:) Nej, men eftersom två av våra lektioner blev inställda idag så började vi 9.15 och slutade 11.15, jätteskönt. Har precis suttit och gjort massa mattetal som jag låg efter med sen jag var sjuk veckan innan sportlovet, så nu är jag i kapp igen.

Vad händer annars idag då? Jo jag ska göra lite skolarbete, så jag får det gjort, åka till en postlåda och posta ett brev. Mycket mer händer det nog inte. Ska fota dagens jag sen också, ni har ju inte fått det på ett par dagar.

Nu; Skolarbete!

Godnatt!

Nu ska jag gå och lägga mig, börjar inte förrän 9.15 och har bara två lektioner, dom andra blev inställda så jag slutar 11.25. Jätteskönt!

Vi hörs imorgon när jag slutat. Kram♥


Picasa 3


Fettisdagen!

Har ni ätit någon semla idag, dagen till ära? Det är ju trots allt fettisdagen idag, men eftersom jag inte är så förtjust i semlor blev det kanelgifflar för min del ist:)



Gillar du det?:)

"Den rätte för rosing"

Ni missar väl inte Rosings program ikväll? "Den rätte för rosing". Personligen kan jag inte förstå hur man vill ha henne? Hon har kanske fin kropp, men hon är inte snygg. Iof så är jag inte kille, men jag tycker hon ser konstig ut. Alldeles för stora bomber, konstigt ansikte och ja..allt är konstigt. Fattar inte hur man kan lägga sig under kniven, när man var söt innan, bara för att förstöra sitt ansikte.



Programmet ska iaf jag se. Ska du?:)

Det märks..



Det märks när man har bloggtorka, även på statistiken:P

Fasiken, det är inte bra.. skärpning NU!

Hos mig för en liten stund sen...


Solnedgång, läsa kvällsposten, datorn, plugga servering..suck..

Middag!

Har precis stått och lagat middag, blev färsk pasta med kycklingfilé idag. Innan dess var jag ute och övningskörde som jag sa, gick faktiskt bra, som det oftast gör nu för tiden:)

Ville bara ge er en liten uppdatering. Ska börja plugga på servering nu:(




♥♥♥♥♥♥

Kronprinsessan och Daniel Westling är förlovade!



Stort grattis till er:)

Hej!

Hej!

Idag ska jag försöka vara en lite bättre bloggerska, igår var det ingen bra dag, men så är det ibland.

Slutade skolan idag ungefär 13.45, världens onödigaste dag eftersom där inte kom några gäster alls. Det ända vi gjorde idag var att rätta några frågor som tog ungefär 5 minuter, dukade fram alla 14 borden som bara stod till ingen nytta och sen åt vi middag. Sen var vi tvungna att duka av allt igen, surt eller vad? Nu är det bara 3 gånger kvar, sen slipper jag servering, ska bli kul att komma in i köket.

Nu ska jag snart dra med mamma och pappa ut på en åktur, måste förbi en postlåda också och posta två brev som jag har fått pengar för. Annars är det ganska lugnt här, måste börja plugga på serveringsfrågorna som jag har prov på om en vecka.

Vi hörs senare nu ska jag......

 ...a:P

Min måndag!

Det har inte hänt så jättemycket sen sist jag skrev. Har varit en lugn måndag för övrigt. Har haft en rejäl bloggtorka idag, därav dålig uppdatering.

Har iaf precis kollat på "Familjen annorlunda" och sitter nu här, ska gå och lägga mig om lite mer än 1 timme.


Vi hörs imorgon, vet inte riktigt när jag slutar eftersom jag har servering.
Hejdå♥

Musik finns alltid..

När jag inte har någon ork till att blogga lyssnar jag alltid på musik, det gör jag iof annars också, men mer när jag inte kan skriva till er. Idag har dessa gått varma:





Underbara låtar..

Packat in paket & pluggat!

Idag är ingen bra bloggdag kan jag säga, men jag gör mitt bästa.

Sen sist jag skrev har jag slagit in 5 paket med kläder som jag sålt på tradera. Nyss har jag gjort en uppgift som jag fick precis eftersom vi inte har någon svenska på onsdag, lika bra att göra det direkt så har man det gjort.


Här är alla paketen.

Nu ska jag fråga pappa om vi kan ut och övningsköra. Är trött på att bara sitta och göra ingenting.

Hej!

Hade världen onödigaste dag idag i skolan. Började 9.00 och slutade 10.30. Känns lönt liksom? Men skönt att vara hemma tidigt.

Just nu håller jag på att laga mat, åt knappt något imorse eftersom jag inte mådde bra, så det får bli en tidig middag idag. Ska även slå in en massa kläder som jag har fått sålt på tradera, skönt att bli av med det.

Vi hörs senare. Har ingen ork att skriva idag...♥

Godnatt...

Godnatt, hörs imorgon vid 12-1 tiden.


"Förortsungar"

Jag har precis kollat på filmen "förortsungar", jag hade faktiskt glömt hur bra den var. Har nämligen bara tittat på den 1 gång tidigre.

Nu sitter jag här och är jättetrött. Antingen är det för det är skola imorgon, eller för dom tabletterna jag tagit mot magont.. eller både och. Trött är jag i alla fall. Blää.

Ska fixa lite här nu, sen duscha och sist Beck. Sen blir det till att sova.. men inte tidigt, för det behöver jag inte. När det är bordsdekorationer, behöver man inte vara pigg direkt:P

Övningskört!

Har precis kommit hem, efter middagen ville jag övningsköra nu när det inte är halt ute mer. Så jag och pappa körde en liten runda. 3 runder nere i stan och sen körde vi långt:) Faktiskt första gången jag körde nere i stan, iof så var där inte så mycket folk för det är söndag men annars gick det bra:)



Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på en av filmerna jag hyrde i fredags. See you!

Klaaaar!

Äntligen är jag klar med skolarbetet. Skrev bara bokrecensionen idag, får göra det andra nästa helg. Det arbetet ska inte vara inne förrän om 2 veckor, så det är ingen panik än.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, magen börja kurra så det är väl snart dags för middag. Duscha måste jag också göra, går nämligen fortfarande i pyjamas.. oppps.

Nej nu blir det till att duscha, äta och därefter titta på film:) Vi hörs senare.

Städat klart!

Nu har jag städat klart, som var söndag städade jag ovanvåningen. Så nu är här rent igen:)

Ska snart börja på skolarbete, bla skriva en bokrecension, och skriva om kakao, öl, kaffe och te (känns lönt?). Det ska vara inne om någon vecka, men jag tycker det är skönt att få det gjort.



Vi hörs om någon timme, nu ska jag dyka in i skolarbete:P


Hej!

Hej på er!

Idag vaknade jag halv 11, rätt konstigt att jag vaknade så "tidigt", med tanke på att jag inte somnade förrän halv 3, men skönt att komma upp:)

Har precis ätit frukost, och läst kvällsposten, det är ett måste.

Idag är det städning, plugga, tvätta och kanske ner till stan som gäller. Imorgon är det tyvärr skola igen, men måndagar brukar inte vara så jobbiga så jag överlever nog:)

Vad ska ni hitta på idag?♥

Hemma igen!

Kom hem från Karolina 01.10. Vi gjorde inte så mycket än att titta på melodifestivalen och lyssna på störande grannar.

Nu sitter jag här, har precis tagit bort sminket (nästan) och tagit på mig pyjamas. Jag vet inte om jag ska gå och lägga mig, eller titta på någon film. Jag är inte trött, och vill inte sova än..eftersom det är sista lovdagen, och sista dagen man kan vara uppe länge. Jag hade inte tackat nej till 1 veckas lov till. Men jag lovar, går och och lägger mig i sängen och tittar på film, kommer ögonen falla ihopa. Äh, vi får se hur jag gör.

Nu snackar jag bara en massa skit. Imorgon är det söndag, vilket som sagt innebär sista lovdagen, då är det tvätt, städning och plugga som gäller. Har en del prov inbokade nu efter lovet, och inlämningar som måste göras. Lika bra att börja med det i tid!

Godnatt på er♥


Nu sitter jag här.....

...hos Karolina. Vi ska titta på Melodifestivalen, mycket mer blir det nog inte:P

Vi hörs igen när jag kommer hem:)♥

JAG HAR TRÅKIGT!!!!!!!!!!

Jag har så fruktansvärt tråkigt för tillfället. HJÄLP! Har precis ätit cheesecake med mamma, proppat i mig ipren mot huvudvärken.. ätit ett äpple för att bli piggare och ändå har jag sjukt tråkigt. Sitter även och försöker få tag på Karolina....igen. Men inget svar.

Vad ska jag göra, HJÄLP?????


Hemma från IKEA!

Kom hem från IKEA för en liten stund sen. Hittade inte jättemycket, bara 3 saker. Men bra bara det:)

Här kommer lite bilder därifrån:


Belinda , haha


En del av sakerna vi handlade.


Köpte två koppelhållare, en till Bella och en till den blivande hunden. Såklart i rosa. 19 kr/st.


Rosa blomma, 29 kr.

Nu ska jag sätta upp sakerna, därefter äta cheesecake.


Dagens jag

 

Jeans: Gina
Kofta: Veromoda
Tröja under: H&M



Nu ska vi snart till IKEA. Vi hörs senare♥

Godmorgon!

Godmorgon på er, vaknade för en liten stund sen. Idag ska vi ju in till IKEA i Malmö, ska hämta upp Belinda vid 12-1 tiden, så jag inte sova allt för länge.

Jag hade inte tänkt köpa något speciellt på IKEA, kanske mer värmeljus, annars inget. Tycker det är så kul att gå där ändå, och mamma ska ju handla så vi går inte ut därifrån utan ingenting.

Nej nu är det dags att äta frukost, vi hörs innan vi åker:)


Hemma igen!

Nu är jag hemma igen från min morbror. Blev en ganska snabb visit idag.

Sitter just nu och äter lite, mina hembakade bullar och mangoproviva:) Gott gott. Snart är bullarna uppätna, då ska det bli cheesecake, har ju inte ätit den än. Skandal!

Kommer inte skriva mer idag, så vi hörs imorgon. Då ska vi in till IKEA och Belinda ska följa med. Kameran kommer även att följa med så ni får roliga bilder.

Hejdå!

Trött på att sitta hemma.....

Ja nu är jag fruktansvärt trött på att alltid sitta hemma. Hur många sitter hemma på en fredagkväll liksom?

Nu ska jag dra till min morbror, den ända som är hemma ikväll. Karolina har jag försökt få tag på hela kvällen, men inga svar.

Vi hörs när jag kommer hem. Kram!

Cheesecaken


Började med att krossa digistivekex


Blandade det sen med smält smör, därefter in i ugnen




Här är osten blandad med vaniljsocker, citronskal, vetemjöl och socker.


Osten är på


Och så här blev resultatet. Lite ojämn värme, annars fin:)

Nu ska den bara stå valt en stund, sen är den lagom kall till Let´s dance. Vi hörs senare ikväll♥

Fredagsmiddagen!

Nu har vi precis ätit middagen, och det blev gott:) Först smakade det inte så mycket, men efter lite soya och chili i blev det gott:)


Började med att koka nudlarna



Sen göra själva sötsura såsen. Här ser det inte så gott ut:P


Strimlade därefter kycklingen


Fräste löken


Alla grönsakerna i


Stekte kycklingen


Och här är restulatet. Visst ser det gott ut?:)

Nu ska jag hjälpa till där nere, sen börja baka cheesecaken:) Ni får bilder från det också.

Hemma från stan!

Nu har jag precis kommit hem. Det ända jag och mamma gjorde i stan var att hyra film och köpte godis och handlade nya vantar till mig. Sen gick vi hem till mormor och morfar tills för en liten stund sen:)

Nu ska jag snart ta fram alla ingredienser jag ska ha till sötsura kycklingen med nudlar som jag ska laga.

Dags att laga mat, ni får bilder sen:)


Videoblogg-Vad jag använder...




Dagens jag




Jeans: Gina
Linne: Gina
Tröja: Gina
Kofta: Gina

Hela jag är Gina idag:)

Som jag sa i videobloggen jag håller på att ladda upp ska jag snart ner med mamma till stan, hon ändrade nämligen sig. Ni får videobloggen när jag kommer hem, den hinner inte bli klar innan.

Vi hörs♥

Hej igen!

Bullarna var goda:) varma och goda, bättre kan det inte bli. Just nu sitter jag och håller på med min ipod, rensar bland låtarna och lägger till nya. Dessutom har den varit urladdad hur länge som helst så nu fick den bli laddad igen.

Ska snart hoppa in i duschen, därefter göra mig i ordning och sen måla naglarna. Måste ju testa den nya lila färgen jag köpte i Malmö. Det blir ingen stan idag, mamma orkade inte så jag får åka ner sen med pappa ikväll och hyra filmerna ist:)

Ni får videoblogg och bilder från när jag lagar maten senare (tror jag). Har inte riktigt bestämt mig än. Antingen när jag lagar mat eller så visar jag tips. Får se:)

Nu ska jag hoppa in i duschen.


Godmorgon!

Godmorgon mina söta läsare:) Vaknade för en liten stund sen, men ligger fortfarande kvar i sängen.

Idag vet jag som sagt inte vad som händer, kanske stan, kanske inte. Vi får helt enkelt se.

Nej men nu ska jag ner och grädda bullarna som äntligen är färdigjästa från igår, mums med nybakta bullar på morgonen:)


Film next!

Blev ju lite senare än vad jag sa förut, då sa jag att jag skulle uppdater 21.30, men ist blev det 22.30. Har nämligen precis tittat på kvällens "Du är vad du äter". Lika bra att göra det direkt, annars blir det aldrig av. Ska strax gå ner och titta på "Anna Pihl" med mamma, som vi gjort nu var kväll denna veckan:)

Men först är det pyjamas och tvättning av ansiktet som gäller.

Imorgon vet jag inte vad som händer. Jag ville ner till stan och fika med mamma, men hon visste inte om hon orkade så vi får se. Annars tror jag jag åker ner själv, för jag ska lämna en bok på biblioteket och hyra filmer. Sen ska jag ju dessutom baka bullarna och cheesecaken och laga middagen, så jag har nog fullt upp ändå:) Men vi får helt enkelt se hur morgondagen blir.

Förresten, så fick jag inte in några tips på videoblogg, så det får bli en tråkig som vanligt.

Vi hörs imorgon♥


Mååålat

Har precis målat ytterligare en bild med mina nya akrylfärger. Så nu hänger den på tork på linan också:) Jag fattar seriöst inte hur jag kunde få VG i bild, herregud jag målar ju som en kratta. Men kul är det:) Hade en idé först, men det sket sig när det väl kom på pappret.



Nu ska jag fixa lite saker här innan det är dags för kvällens tvprogram, såsom "Du är vad du äter", "Sveriges sämsta bilförare" och sist "Vad blir det för mat". Vi hörs vid 21.30 igen:)

Videobloggen imorgon?

Imorgon är det ju fredag=videoblogg. Men jag har ingen som helst aning om vad jag ska prata om. Det är ju lite roligare för både er och mig att ha något att prata om. Tips har jag sagt innan, frågestund hade jag för inte så länge sen, fotografering har ni fått.. Nej tomt för min del.

Vad tycker du jag ska prata om imorgon? Säger ni inget blir det en vanlig tråkig......

 

Veckohandling nästa!

Har precis ätit middag, blev mammas hemgjorda gulaschsoppa med mina nybakade grahamsbullar, mums:)

Strax ska vi iväg till Willys och veckohandla lite, bla handla lite inför imorgon då jag ska stå för middagen och efterrätt. Middagen ska vara sötsurkyckling med nudlar och efterrätt cheesecake som jag gör själv:) Imorgon lovar jag att fota det jag lagar och bakar, roligare för er att se det, right?:)
 


Nu ska jag programmera videon för "Du är vad du äter". Intressant va?:)


Dagen i bilder


Min lilla bildlina jag berätta om i morse:)


Ljuslyktan är uppsatt i fönstret


Så här ser det ut nu:)

 

 









Denna krabat väckte mig imorse:P



Sådär, nu har ni fått lite bilder:)

Mina nya skor!



 

Detta var dom skorna jag köpte igår:) 250 kr (rea) på EUROSKO, lagom hög klack så man kan gå med dom en hel dag och inte ett par 12-cm klackar:)

Paus i bakningen!

Sorry att jag inte skrivit innan, men jag håller på att baka så jag har helt enkelt inte haft tid. Nu är iaf bullarna på jäsning, för ja jag bakar matbullar idag:) Blev så sugen på det imorse så det får bli det till soppan ikväll.

Jag och mamma började baka källarfranska, blev lagom 8 st bullar, men när vi slängt ihopa smeten upptäckte vi att dom ska stå och jäsa i 10-12 TIMMAR. Så det var bara att gå iväg till affären igen och köpa ingredienser och baka grahamsbullar, som nu står och jäser.



Nu ska jag fota gårdagens shopping:)

Godmorgon!

Hej på er!

Mamma väckte mig lite innan 11 idag, så jag har inte gjort så mycket sen dess. Satt upp en "lina" mellan två hyllor där jag kan ha mina bilder. Målade faktiskt en igår, men det var bara flumm så den får ni inte se:P

Idag ska jag bara vara hemma, orkar inte göra någonting. Jag tror jag ska baka lite, börja skriva på en ny berättelse, har ju faktiskt fått lite idéer:) Sen bara slappa.

Det är redan torsdag idag, lovet är snart slut. Och var fan tog det lovet vägen om man får fråga?

Greys..

Kom hem från "kalaset" lite innan 21, kollade då lite på bloggar och sen kl 21 var det dags för Grey´s igen, som jag längtat. Nu sitter jag här och är förbannad på att min dator alltid klyddar, jag har ju min gamla nu eftersom min är på reperation. Kan varken kolla min internetbank eller mailen, asstörigt.



Ska iaf stänga av datorn nu, är irriterad på allt och alla så jag orkar inte. Vi hörs imorgon...♥

Hemma från stan!

Kom nästan precis hem från stan. Var ju där med mamma och köpte nödvändiga saker, såsom strumpor, trosor, marsvinsmat, present till min mormors syster och så fick jag ett par skor av mamma också:) Hinner dock inte fota skorna, så det får ni ha senare.

Nu ska jag fixa lite här hemma innan vi åker ner till stan igen, ska byta mina jeans jag köpte igår till stl 27 ist, 28 blev för stort. Sen ska jag upp till min mormors syster. Har ingen aning om när jag kommer hem, men vi hörs ikväll.

Ha en fin kväll alla♥


Dagens jag

Nu är jag klar, så jag tänkte visa dagens jag.

 


Jeans: Cubus
Linne: Gina
Tröja: Gina
Jeansjacka: Gina

Nu ska jag ut med hunden, vi hörs senare idag!

Godmorgon!

Godmorgon på er!

Mamma väckte mig för en liten stund sen, vi ska ju ner till stan idag så jag inte sover bort hela dagen:) Sen 16.00, är vi bortbjudna på middag hos min mormors syster som fyllt år.

Det är ungefär vad som händer idag:) Nu ska jag börja göra mig i ordning så smått, hörs senare.

Hejdå!

Nu har jag suttit drygt 1,5 timme med bloggen, laddat upp bilder, skrivit, laddat upp videoblogg och suttit och väntat på bloggen hela tiden. Den har varit som vanligt trög och hänger sig hela tiden. Men nu har ni fått allt, så ni är nog glada nu:)

Nu ska jag iaf ner och titta på "Anna Pihl" med mamma, men först göra mig i ordning.. har gått i samma kläder hela dagen och vill bara ta bort sminket.

Vi hörs imorgon, ska ner och göra lite ärende med mamma i stan då, men vi hörs innan:) Hejdå♥

Videobloggarna från Malmö






Malmö shoppingen!


Jeans från Gina Tricot. 299 kr


Lykta från Indiska, 49,50 kr.


Nagellack från Lindex. 25 kr st.


Hårband från H&M 29,50 kr.


Hårband från H&M 19,50. Ska ha det i pannan:)


Concealer från H&M, 39,50.


Målarpenslar från ett ställe  jag inte minns vad butiken hette.


Block från Claes ohlsson 39 kr. Det andra är från den butiken jag inte vet vad den heter.


Akrylfärg från Clas Ohlsson 79 kr, tror jag:)

Det var


Hemma från en väldigt lång dag i Malmö!

Herregud säger jag bara! Jag har varit i Malmö sen kl 11 idag, och kom hem vid 21. Jag var ju där med Belinda, vi gick runt och shoppade och så när vi kom dit. Åt bakpotatis efter någon timme därefter gick vi vidare. Vid 3 tiden började vi bli klara men vi skulle vi ju bio 18.30, så det var inte lönt att åka hem. Vi fikade på ett café och därefter middag på Burger king där vi satt någon timme för att fördriva tiden.

Till slut vad klockan 18.30, så filmen kunde börja. Vi såg "I taket lyser stjärnorna", den var jättebra. Har du läst boken så är filmen 1000 gånger bättre.

Tänkte visa lite bilder från dagen:


Min bakpotatis på grafitti.













Det var alla bilder:) Det har varit väldigt roligt även om det var lite negativt när vi inte hade något att göra:) Kommer även 2 videobloggar snart, ska lägga in dagens shopping också:)

Vi hörs imorgon!

Nu har jag tittat klart på Beck. Ska ner och titta på 1 eller 2 avsnitt av Anna pihl med mamma, därefter ska jag sova. Ska upp halv 9 så jag måste sova:)

Ska som sagt till Malmö imorgon vid 10 tiden, tror jag kommer vara där hela dagen eftersom jag och Belinda även ska på bio 18.30 och se I taket lyser stjärnorna, så det är nog inte lönt att åka hem, men vi får se:)

Vi hörs imorgon, antingen innan jag åker eller imorgon kväll. Godnatt♥

Film och tv

Tittade som sagt på "Beck-gamen" innan, hann dock inte se klart hela då "Familjen annorlunda" började 20.00, så det har jag precis kollat på. Sitter nu här och kollar runt lite, som vanligt. Ska snart hoppa in i duschen så jag slipper göra det imorgon bitti. Att duscha på morgonen, är det värsta jag vet. Usch, kallt och hemskt. Usch nej.



Nej nu blir det duschen, därefter se klart på Beck. Vi hörs senare:)


Morgondagen!

Nu har jag bytat sängkläder, startat en maskintvätt, svarat på ett brev och har just nu Panda ute. Duktig flicka:)

Har ju glömt att berätta för er vad jag och Belinda har bestämt att vi ska göra imorgon. Då ska vi nämligen till Malmö och shoppa. Vid 10 tiden, ska vi ta bussen in och gå lite där och se vad vi hittar. Ska bli kul:) Får hoppas det inte snöar bara, det är inte kul att gå ute då. Självklart följer kameran med, så ni både får foto och kanske en videoblogg:)

Kul va?:)


Film nästa!

Har precis ätit en god middag, så nu är man mätt i magen igen, blev en kycklinggryta idag. Innan dess var jag iväg på Konsum och postade den tröjan som jag redan har fått sålt på tradera, så nu är man lite rikare.

Nu har jag precis bytat om till mjukisbyxor. Ska snart byta sängkläder i min säng, sätta igång en tvätt, ta ut panda och sen kolla på "Beck-gamen". Missade ju den igår när jag var Karolina, så får ta igen det idag:)





Har en allmän slappdag dag idag så det är därför det inte har blivit så mycket bilder:)

Vi hörs senare ikväll.

Ingen bio..

Det har inte hänt så mycket sen sist jag skrev. Packade in en tröja som jag ska gå iväg och posta sen, kollat på reprisen av Melodifestivalen och nu sitter jag här och äter skorpor och dricker ananasjuice.



Det blir ingen bio ikväll som jag anade. Ingen hade pengar och tid, så det sket sig som vanligt. I stället ska jag bara vara hemma, kolla på någon beck film, kanske........

Tyskan får livstid!



Läste nyss på aftonbladet.se att tyskan som har varit misstänkt för morden på lilla Max och Saga och mordförsök på deras mamma, har fått livstid fängelse och utvisning från Sverige för all framtid.

Det var på tiden kan man säga. Hur länge sen är det inte sen hon mördade dom?

Alltså, helt ärligt tycker inte jag att hon ser ut som en mördare, men jag tror inte man ser det på vissa om man inte känner dom. Tycker det är otroligt skönt att ytterligare en mördare är fast!

Hej!

Hej på er!

Jag lever, ni behöver inte vara oroliga:) Jag brukar ju alltid skriva ett godmorgon inlägg, men idag hann jag inte helt enkelt. Vaknade 11.45, steg upp och bytte om och sminkade mig sen gick jag iväg till affären i snövädret med mamma och Bella, och köpte frukost. Frukosten ligger nu i min mage:)

Idag vet jag inte vad som händer, är sugen på att se bio.. får se om någon orkar göra sig tid att se någon film med mig.

Nu ska jag lyssna på musik, ovanligt va?:)

Hemma!

Kom hem 00.45, har precis tagit bort sminket, nästan iaf. Ska snart krypa ner i sängen, jaa:)

Vi hörs imorgon. En oplanerad dag.

Godnatt♥

Mer markerade ögon




Fyllde i ögonen lite, även under så det blev riktigt markerade ögon. Dom andra bilderna såg ju töntiga ut, haha:P

Nu ska jag ta ut Panda, och vänta på att Karolina ringer snart. Vi hörs när jag kommit hem därifrån. Ha en fin kväll♥

"Every choice is a new mistake"

Som ni kanske ser här nedanför har jag skrivit till ett nytt citat, nämligen en textrad från Janet Leons låt "let go". Tycker det citat stämmer ganska bra. Eller vad tycker ni?


Här är låten.

Dagens jag


Jeans: Gina
Tröja: Gina
Kofta: Gina

Oj, allt från Gina.




Körde på markerade ögon idag, och såklart lila:)

Kinamat

Har precis ätit god kinamat. Hade ju vara ätit frukost, så det satt fint i magen:) Blev kyckling i currysås idag, gott gott.



Nu sitter jag här och lyssnar på "Let go" med Janet. Underbar låt!

Nu ska jag fota dagens jag:)


Sommarröd



Målade precis naglarna i en härlig sommar röd färg. Fräscht va?:)

Ni glömmer väl inte....

..mina auktioner på tradera. En tröja är redan såld, en är bud på men annars är det rätt dött. Kanske något som passar dig?:)


"What if"



Visst var denna myyycket bättre än dom som gick vidare i gårdagens melodifestival. Jättehärlig låt tycker jag, dom skulle inte åkt ut!

GRATTIS LIAM! ♥


(Gammal bild)

Idag fyller världens bästa Liam 6 år. Det känns som igår när jag satt där och matade dig med nappflaska och du var tyst och lugn. Nu är du tvärtom, men det är så du är..inte tyst och lugn, det är helt fel.

Hoppas vi ses ikväll, gullunge♥


Hej på er!

Hej!

Vaknade 10.15 idag. Helt plötsligt har jag vaknat mer än 1 h tidigare än vad jag gjort innan. Innan kunde jag sova till 11-12. Knäppt. Men nu är jag i alla fall uppe. Har tittat på tv och ätit frukost.

Idag vet jag inte vad som händer. Jag städade ju igår, läxor ska jag inte göra på lovet, och jag har ingen att vara med förutom kanske med Karolina, får se hur det blir.

Vad ska ni hitta på idag?

Hejdå!

Har precis gjort mig i ordning, ska strax gå ner och titta på "Anna Pihl" med mamma.

Imorgon vet jag inte vad som händer. Skulle kanske till Karolina, men vet inte om det blir av. Får väl se imorgon.

Vi hörs imorgon. Hejdå♥


Skor skor skor

 
399 kr                                                        399 kr


799 kr                                                          1199 kr


650 kr                                                           1199 kr


1199 kr

VILL HA VILL HA VILL HA!

Övningskört!

Efter melodifestivalen som jag tyckte var sådär, körde jag och pappa en liten runda. Jag var så sugen på att köra, så jag övertalade honom. Nu sitter jag här vid datorn och har Wallander på i bakgrunden, försöker även planera veckan lite, men svårt eftersom jag inte vet vad jag ska göra.

Vad ska ni göra på lovet?:)


Gosevovve

Bella kom upp till mig innan, så jag bädda ner henne i sängen. La kudde under huvudet och satte på ett par strumpor. Haha gulle vovve:)







Visst är hon söt?:)

Just nu ligger hon och sover på kudden. När jag spelar hög musik som jag gör nu, då sover hon som bäst. Knäpp hund.

Nu ska jag ner och börja på pannacottan. Vi hörs efter Melodifestivalen:)

Present!

Innan kom Mormor och Morfar förbi här med lite presenter till oss. Ett ljus till mig och blommor till mamma och pappa. Dom stannade en liten stund och pratade och så. Mamma är ju fortfarande dålig så det blev inte så lång stund.
 
Därefter åkte jag och pappa ner till stan där vi handlade middag och där hittade jag även pannacotta som vi ska äta ikväll, med massa frukter:)

Nu har jag precis ätit och sitter nu här på mitt rum och lyssnar på musik. Är så otroligt uttråkad. Har varit hemma hur många dagar som helst känns det som. Menmen, så är det..Alla är upptagna så det är skitsamma.




Måste bara visa min otroligt roliga frisyr idag:


Stor knorr på huvudet. Ser lite roligt ut, men jag är inte van vid det;)



Nu ska jag gå och tråka ut mig ännu mer.....

Hemmadag istället.

Det blir ingen stan för min del. Det får bli en annan dag istället. Upptäckte att vi hade nässpray hemma och Panda har fortfarande mat så det är lugnt. Istället har jag satt i ordning i mina filmhyllor, städat, vikt tvätt samtidigt som jag lyssar på kärleksmusik dagen till ära:)

Ikväll är det ju som sagt Melodifestivalen för er som missat det. Jag sitter och funderar på vad jag kan hitta på för kul tills dess. Kanske Pannacotta? Kladdkaka? Godis? Hmm... inte lätt. Mamma och Pappa har nog inte smakat pannacotta förut så det blir kanske det:) Är det svårt att göra? Jag själv har aldrig gjort det, bara smakat.
 


Vi får se vad det blir helt enkelt, nu ska jag hänga tvätt.

xoxo

Beslutångest?

Som en vanlig rutin gick jag in på dagenstv.com och kollade vad där var på tv ikväll. Självklart är det Melodifestivalen och det får man inte missa. Sen upptäckte jag att det är 3 filmer på olika kanaler, på samma tider (??). Herregud, hur ska jag kunna välja?

Tv3: Perfect man
Tv4: Bruce den allsmäktige
Tv4+: Wallander

STORT STORT problem för mig, haha. Vad tror ni jag väljer? Känner jag mig själv rätt så kommer jag börja titta på Tv4, för att sen inse att jag är lite sugen på Wallander och zappar över till tv4+.



Grattis Louise!♥

Idag fyller min underbara vän hela 18 år. STORT STORT GRATTIS.



Vi måste ses snaaaaaaaart♥


Snö och sol....



Visst ser det lockande ut?

Alla ♥ dag



Godmorgon på er!



Vaknade för en liten stund sedan. Jag är förkyld som jag trodde, men inte så farligt. Mest stopp, så det kan jag överleva med.

Idag är det ju alla hjärtans dag. Vad ska ni hitta på? Själv ska man inte göra något speciellt. Hela familjen har/är ju sjuka så det har inte blivit att vi köpt till varandra, och jag brukar inte köpa till någon annan än Louise och familjen heller.

Solen skiner ute, och jag tänker INTE sitta inne idag. Jag ska iof ta det lugnt så jag inte anstränger kroppen, för då kommer jag aldrig bli frisk. Men jag måste ner till stan idag, handla mat till panda, nässpray och lite annat:)

Vi hörs lite senare:)

Hejdå!



Har tittat på tv hela kvällen, först Let´s dance och sen lite avsnitt av "Anna Pihl". Nu sitter jag här nere och skriver, ska snart gå upp och byta om till pyjamas och sånt. Jag som är näst in till frisk nu, håller på att bli förkyld. Faaaaaaaaaan. Hela lovet förstört! Sticker som in i i näsan och alla är stoppt. Så jag kommer väl troligen vakna med förkylning imorgon:(

Ska stänga av datorn nu, vi hörs imorgon. Kram!♥

Alla ♥ dag kort

Titta vad jag hittade i brevlådan idag:)





Ett alla ♥ dag kort från Mormor och Morfar:) Gulligt va?:)

Nu ska jag ta ut panda och göra rent till henne, därefter blir det Let´s dance. Vi hörs senare ikväll♥


Videoblogg x2

Förstod att vissa av er blev lite deppiga när det först inte blev någon videoblogg idag. Men självklart sviker jag inte er:) Här kommer två stycken.




Haha, jag skrattar åt 00:19 hela tiden. Bella är sjuk;)

Sådär, nu vart er fredag räddad. Right?:)

Hos mig för en liten stund sen..



Solnedgång och fåglar i trädet. Fiiiint

Nature ice



















Visst är det fint med is på grenar och sånt?:)

V I N T E R BILDER

Var så otroligt trött på att sitta inne innan så jag drog med Bella ut och fotade henne. Det var så otroligt skönt ute. Helt vindstilla och vitt. Tänkte visa er lite av bilderna:)











Det var alla bra bilder på Bella:)


Mina auktioner

Har precis lagt ut en del av dom kläderna jag rensade ut innan. Ni kan titta på dom här. Lägg gärna bud:)


Rensning av min garderob

Fick ett ryck precis och rensade min garderob. Även om det inte var längesen jag gjorde det blev det ändå en lite hög. Åh nu längtar jag till våren och sommaren, när jag kom åt sommarkläderna:)


Ordning och reda igen.


Högen som ska säljas och slängas.

Nu ska jag tvätta lite kläder därefter duscha:)

Snö snö snö





Så här vitt är det hos mig för tillfället. Åh jag vill ut och gå, inte vara sjuk:(

Blandade foto






Godmorgon!

Hej på er.

Vaknade nästan nyss. Jag som trodde jag skulle vara frisk idag hade fel:( Hade 37,8 i feber. Inte jättemycket, men frisk är jag inte. Nu har Mamma också fått det skitet som jag och Pappa har haft/har, så får hoppas att jag inte blir sjuk på nytt igen.

Ja eftersom jag fortfarande är sjuk blir det till att vara hemma, såvida jag inte är frisk till ikväll.

Nu ska jag ner och titta på tv. Vi hörs någongång senare. Hoppas ni mår bättre..

Absolute love songs

Har tittat på tv sen halv 8. Bad pappa köra iväg och köpa lite gott, blev tutti frutti ringar och en cola:) Ikväll blev det "du är vad du äter" och "vad blir det för mat" på tv.

 

Just nu sitter jag här och lyssnar på den nya cdskivan "absolute love songs", faktiskt jättebra låtar med. Såna låtar man kan ligga och lyssna på en hel kväll, och somna till.

Nu ska jag ner och titta på "Anna Pihl" med mamma och pappa. Mår för tillfället bra, har nog ingen feber, halsen är bra igen och jag hostar bara lite. Får hoppas jag är frisk till imorgon.

Vi hörs kanske senare, annars imorgon.


Vårkläder


98 kr

298 kr

98 kr

798 kr

Allt detta kommer från H&M.

Tittade även lite på Only där jag hittade dessa ursnygga jeansen för 800 kr. Även denna kjolen är underbar, kostar bara 360 kr:)


Dagens droglåtar

Är helt beroende av Melodifestivalens låtar från i lördags. Det som spelas oavbrutet hos mig för tillfället är dessa:





FEBER FEBER FEBER...

Har precis sovit någon timme. Somnade direkt när jag hade sett klart en Beck film. Tog precis tempen, nu har jag 38,5 igen... fattar inte varför det går upp och ner så? Undrar hur mycket jag hade haft om jag inte hade tagit någon ipren.

Hoppas verkligen jag är bättre till på lördag så man kan gå ut någongång, tråkigt att bara sitta inne och dega.

Nej nu ska jag vädra ut här, håller på att svettas ihjäl och alla bakterier behöver komma ut:)


 (Bilden är inte från idag)

Hej!

Hej!

Sov väldigt dåligt inatt, varför vet jag inte. 06.40 vaknade jag och hade ont i hela kroppen och var jättevarm. Hade då 38,8 i feber, tog en ipren och gick ner till tv:n där jag somnade i någon halvtimme. Lite över 8 gick jag upp och sov igen och sov till 12.15.

För tillfället har jag 37,4 i feber, så det är inte så jättemycket. Men det blir ändå till att vara hemma imorgon så jag blir frisk, vill ju helst inte ligga hela lovet med feber även om det inte kommer hända så mycket på lovet ändå.

Nu ska jag ner och äta frukost, vi hörs senare.


Hejdå!

Nu har jag suttit tillräckligt vid datorn för idag. Ska byta om till pyjamas nu och tvätta ansiktet.

Vi hörs imorgon, får hoppas jag inte är sämre då utan mycket bättre, så det blir skola på fredag. Hejdå:)

Tv

Har suttit och tittat på tv hela tiden sen sist jag skrev, förutom när jag lagade mat, och åt och hade panda uppe precis. Man orkar helt enkelt inte göra något annat när man är sjuk. Har ingen feber för tillfället, tur ipren finns! Halsen gör inte så ont mer men jag hostar fortfarande, usch. Hoppas det är bättre imorgon så jag kan gå till skolan på fredag, kan ju inte missa allt för mycket.

Nu börjar snart, eller ja.. om 1 timme "Top model 11" och där efter "Efterlyst". Mina favoritprogram idag:) hihi.

Tråkig blogg jag har för tillfället, jag veeeeeeeeeet. Lovar att bli bättre när jag är frisk:)

 

Sjuk...

Ja vem är det som är sjuk om inte jag:( Gick till skolan idag, men gick hem till sista lektionen. Hade ont i halsen, kändes som jag hade feber, huvudvärk och ont i hela kroppen. Så 11.30 hämtade Pappa mig.

Just nu mår jag bättre, har tagit en ipren, fått i mig lite mat så det känns bättre.

Nu ska jag fortsätta titta på Wallander. Vi hörs ikväll.


Godnatt!

Kollade på "Top model 11" innan. Har precis packat väskan och lagt fram kläder inför imorgon. Börjar kl 8-14.50, ev tidigare.

Ska snart hoppa i sängen, ska upp 06.30, bläääää. Men ska först läsa lite bloggar och skriva klart här. Förresten så börjar jag också känna mig sjuk nu, trött, halsen känns risig och ja. Ni vet, så som man känner sig. Hoppas bara det är inbillning så det är bättre imorgon, *hoppas*.

Vi hörs imorgon, efter skolan. Lovar att ha bättre och roligare uppdatering då, men det har inte varit någon bra dag för mig idag, då kan tyvärr inte bloggen heller vara det:( Godnatt♥

Lite bättre

Nu känns allt lite bättre i alla fall. Ligger nu här i min säng och väntar på att iprenen ska börja verka mot all värk jag har i kroppen idag. Att stå upp en hel dag är inte kul kan jag säga.

Var iväg på konsum innan med Pappa. Hela vår familj är helt borta idag. Pappa är hemma för han har feber och huvudvärk och jag är rädd för att bli smittad. Mamma har huvudvärk och jag har ont överallt. Jippie vilken bra stämning..not.

Nej om man skulle gå ner och laga mat även om man inte har ngn aptit. Ingen annan verkar ta något insiativ, så det får väl jag göra.


Fiskpinnar blir det idag.

Hej!

Hej!

Slutade 14.35 idag, har stått i disken hela dagen, faktiskt kul. Direkt efter jag hade slutat körde jag till min andra skola för att ha utvecklingssamtal. Gick bra där också, bra omdöme och jag har chans att nå MVG i svenska, yeeh.

Ute snöar det, jag har ont i hela kroppen för jag har stått upp hela dagen och jag är irriterad för att det just snöar ute.

Nu ska jag dra något gammalt över mig och dricka upp mitt te. Blää på denna dagen..


Tv

Har tittat på tv nu, blev "Familjen annorlunda". Har precis lagt fram kläder inför imorgon, fick bli mjukiskläder, ska ju nästan byta om direkt när jag kommer till skolan eftersom jag ska stå i disken imorgon. Asskönt att slippa servera imorgon, denna veckan blir till att bara slappa, det är ju trots allt sist veckan innan lovet. Har precis packat väskan också, med just diskkläderna.

Jag tycker det är mycket bättre att göra så mycket som möjligt kvällen innan, så man kan sova några minuter längre:)

Imorgon börjar jag 8.30, som idag. Vet inte riktigt när jag slutar, men ska ha utvecklingssamtal 15.00, så måste gå tidigare om vi inte slutat innan det. Tar väl kanske 30 minuter på utvecklingssamtalet. Det värsta är att min nya mentor pratar BARA engelska, och hur bra är jag på engelska på en skala? Nej jag tycker, är man i Sverige ska man prata svenska och inte engelska!

Vi hörs ngn gång imorgon, kan inte säga någon tid men ni märker när jag är hemma.♥

Vilat..

Vem har sovit i 2 timmar om inte jag? Haha. Vid halv 6 tiden gick jag och la mig i sängen för jag var trött på att sitta vid datorn, och nyss vaknade jag av att pappa bankade på dörren. Så kan det gå ibland:P Undrar om jag kan sova när jag väl ska sova  ikväll.

Nu ska jag ta ut panda och därefter duscha. Vi hörs senare.


Posta brev och köpa majskolvar!

Snart ska jag gå bort mot affären och posta paketet till Louise, (så Lollo nu vet du att du får det inom dom närmsta dagarna och du får öppna det när du vill:)) och så ska jag köpa majskolvar. Blev så sugen på det när jag såg detta inlägget hos Stina, så är bara tvungen att gå dit:)

Men först måste jag vänta lite, vi har nämligen folk här från Onoff som sätter in vår nya tvättmaskin och för att vår hund inte ska göra dom hörselskadade ligger hon nu här på mitt rum och är sur för att hon inte får hälsa haha.


"Hej jag heter Bella och hatar Ellinor för tillfället, jag som ville hälsa på gubbarna där nere. åhhhh"
Jag tror nog hon tänker något sånt;)

Dagens jag


Jeans: Cubus
Tröja: H&M
Linne: Gina


Hello!

Hej på er.

Var en ganska kort dag idag, slutade nämligen 12.15, och hade bara bordsdekorationer så det var inte så ansträngande. Nu sitter jag här i köket och skriver. Är så trött idag, men kan bero på att jag inte somnade förrän 23.30 och skulle upp kl 7 igen, så jag får skylla mig själv. Huvudsaken jag orkade hålla ögonen öppna i skolan i alla fall:)

Vi hörs senare, ska gå och vila nu:)

Godnatt

Har tittat på Beck nu sen kl 21, ska nog fortsätta titta på den i sängen. Men först ska jag byta om till pyjamas och ta bort sminket. Inte ofta jag är uppe länge på söndagar, mer än när det är lov såklart. Men imorgon har vi bara bordsdekorationer och slutar vid 12 tiden, och börjar 8.30, så jag behöver inte vara speciellt pigg:)



Vi hörs imorgon, vid 12-1 tiden. Godnatt på er.

Min bästa videoblogg!

Jag har ju längre videobloggat, visat upp olika sidor av mig själv. Men nu vill jag veta vilken som du tycker är min bästa videoblogg. Alla videobloggar kan ni se här.

Snälla svara, skulle vara jättekul för mig att veta.

Så svara på vilken som är den bästa och sämsta är ni snälla ♥:)


Hemma!

Kom hem från en liten stund sen, körde ganska långt sen körde vi även inom min mormor och morfar där min kusin var. Så vi stannade där en liten stund sen körde vi hem. Har precis gjort rent till Panda och haft henne ute.

Nu sitter jag här och tar det allmänt lugnt, har radion på och en flåsande hund bredvid mig, haha.

Nu ska jag värma lite pannkakor, mums:)


Övningsköra!

Nyduschad, mätt och belåten ska jag, mamma och pappa snart ut och övningsköra lite. Har ju nästan bara kört när det är mörkt, så för en gång skull ska jag köra när det är ljust:)

Vi hörs lite senare:)

 

KLAR..

Nu är jag nästan klar med dagens måsten. Har städat ovanvåningen, rensat ut en massa saker från mina lådor under sängen vilket resulterade att en sopsäck blev fylld som ska slängas och så har jag precis läst ut min svenskbok, skönt!

 

Nu återstår det bara att duscha, känner mig inte särskilt fräsch för tillfället haha. Förresten nu är det sol ute igen, så det blir en promenad med mamma sen:)

Nu; duschen!

"Med hjärtat fyllt av ljus"



Ju mer jag lyssnar på denna blir den bara bättre. Men är det bara jag som tycker allt är en kopia av Carolas framträdande år 2006? Det blåa, tyg som flyger, fläkten, ja allt.

Jag tycker det är synd att hon inte kom längre, liksom hallå? Hon kom sist, så dålig var hon inte. Synd bara att inte rösten höll.

Söndag!

Då var det söndag igen då. Vaknade 11.10 idag. Har ätit frukost, tittat lite på tv och läst tidningen. Svarade nyss på lite mail från engelska tjejer som vill mailväxla (heter det så) med mig. Vi hade en uppgift på engelskan att bli medlem på en sida där man skaffar sig just brevvänner, i detta fallet mail. Inte trodde jag att jag skulle få så pass mycket vänner direkt. Men man lär sig kanske språket snabbare då.

Idag är det inget speciellt som står på schemat, eller lite är det. Måste städa rummet, duscha, läsa ut min svenskbok (!!!!!) och allmänt slappa. Ska nog gå ut en liten runda sen, det är så sol ute idag för en gång skull då ska jag INTE sitta inne.

Vi hörs senare.

Ps.. jag ljög lite för er, tittade nyss ut genom fönstert och såg mörk himmel, nice? Nej.. ds.

Hejdå!

Nu ska jag titta på "Fyra veckor i juni" med mamma. Vi hörs imorgon, ska ta bort sminket och sånt nu.

Godnatt♥


Då var första deltävlingen avslutad!

Vad tyckte ni om Melodifestivalen? SKIT tycker jag. Hur fan kan Caroline af ugglas gå vidare OCH Shirley Clamp åka ut? I och för sig så sjöng Shirley falskt, men hur bra lät Caroline på en skala?





Nej, jag får hålla med pensionärerna idag att det var bättre förr. Tycker dagens Melodifestivalsystem har blivit dåtråkigt och orättvist.

Nu blir det Wallander på tv4+:)


Melodifestivalen 2009

Har inte hänt så mycket här hos mig sen sist jag skrev, tittade klart på Beck filmen som jag såg inatt. Och nu sitter jag här och pratar med lite folk på msn.

Ska snart gå ner och bänka mig framför tv:n, det är ju första deltävlingen av Melodifestivalen idag:)



Vem tror ni går till finalen?:)


Svar från frågestunden!

Tänkte skriva svaren från frågestunden denna gången. Får bli videoblogg nästa frågestund.

favoritfärg, mat, plagg, vän osv.
bara en fråga, säg till om du tkr den är för känslig, vf umgås du aldrig med folk, vad är anledning egentligen?
är du modell, men tanke på dina bilden o sånt? vad vill du bli när du blir stor ?
puss

Svar: Min favoritfärg är rosa, skulle kunna ha allt i rosa, helst skrikrosa. Favoritmat har jag faktiskt ingen speciell, är allätare:). Favoritplagg har jag inget speciellt, mer än att det ska vara snyggt och bekvämt, kan inte ha på mig något som känns obehagligt, typ jeans med låg midja, blääää. Favoritvän är Louise, det finns en till men som är hemlig för bloggen.
Varför jag inte är med någon är en lång historia. Jag umgås ibland med folk, men inte så ofta som andra i min ålder. Dels för att jag inte har så många att umgås med och för att man ska umgås med dom får man bestämma med dom typ 3 veckor innan, det har jag slutat med, blev så trött på det. Sen bor två st inte i Trelleborg, det är anledningen. En dag, kanske jag vågar berätta men det är för privat för tillfället.

Jag är inte modell, det var bara en modelltävling jag vann med fotografen Emelie. Vad jag vill bli när jag blir stor vet jag inte:)


Jag undrar vad du tänker jobba som när du blir äldre, eftersom att du går H&R ? :)

Svar: Ena dagen är det servitris, andra bartender. Ena veckan polis, andra kassör. Jag har ingen aning, jag tror inte jag kommer jobba inom restauranglivet.


Vad tycker du om blondinbella ? (:

Svar: Absolut inget ont. Hon är modig och står för vad hon säger. En vanlig tjej annars med stor blogg.


Vilket är ditt favoritmärke? På t.ex. smink osv :)

Svar: Jag är ingen tjej som går efter märke utan pris. Jag köper mest sminkprodukter och sånt från H&M, men inte foundation som jag köper från MaryKay, likadant med rengöring. Men mascara maybelline och max factor:)


Har du haft ett seriöst förhållande? Är du fortfarande oskuld? Har du någonsin varit kär? Fin blogg!

Svar: Jag har inte haft något seriöst förhållande nej. Klart jag har varit kär:) Om jag är oskuld är lite för privat här!

kan du inte göra fler videoinlägg? ;D

Svar: Tack för du gillar dom:) Man ska helst ha något att prata om i dom, men om ni inte hade varit så tysta hade jag kanske haft något att prata om, så släng ut med idéer:)


Kan du inte göra fler videobloggar? :) dom är jättebra!!


Svar: Tack så hemskt mycket! Som jag sa ovan så måste man ha något att prata om i dom, annars blir det rätt drygt:)


Det var alla svaren, tack till er som ställde frågorna:)


 

Lollipop

 
 

Är det bara jag som älskar klubbor?:)

Dagens shopping!

Kom hem från stan för någon timme sen, men har hållit på med Louise present nu eftersom hon fyller 18 om en vecka:)

Hittade lite saker i stan som jag tänkte visa er:)


Mascara. 155 kr på Åhléns.


Två armband, ett svart och ett brunt. 59,50 kr/st på Glitter.

Det var det, handlade lite annat också.. men det var till Louise och det kan jag inte lägga ut här eftersom hon läser min blogg, hihi:)

Dagens jag


(smutsig spegel, JA)

Strumpbyxor: H&M
Linne: Gina
Klänning: Gina
Jacka: Gina
Ring: Glitter
Armband: Glitter
Klocka: Ur&Penn



Nu ska vi köra till stan, vi hörs senare:)

Godmorgon!

Godmorgon på er!

Vaknade lite innan 10 idag, har precis ätit lite frukost och sitter nu här och tittar igenom kommentarer. Angående detta inlägget så har jag fått enormt mycket fina kommentarer, man blir så glad att man får höra att mina videobloggar är bra, och att jag inte ska lägga av med det. Självklart ska jag inte göra det, sålänge inte någon idiot förstör.. men jag har lärt mig nu dom senaste månaderna att inte ta åt mig skit från andra. Jag tog tex inte åt mig alls av den idioten som skrev det inlägget, det är bra! Så tack så hemskt mycket ♥

Idag ska vi ner till stan, dvs jag, mamma och pappa. Jag ska köpa present, fotopapper, kanske navelsmycke och något mer.. minns inte nu:P

Nej nu är det dags att byta om. Förresten en fråga.. tycker ni jag ska ta svaren på frågestunden i en videoblogg eller bara skriva det här?:)



Övningskört och Beck!

Nu ikväll har jag och Pappa varit ute och övningskört lite. Jag körde först till affären, inte jättelångt och sen hem igen. Och sen kl 22 körde vi dit igen för att hämta mamma och då körde jag även en längre runda. Det är alltid kul att köra tycker jag:)



Nu ska jag iaf byta om till pyjamas och ta bort sminket, känns som det är helt utkladdat. Sen ska jag krypa ner i sängen för att titta på en beck, wallander eller tusenbröder film, återstår att se vad jag är sugen på just i det ögonblicket:)

Vi hörs imorgon, people. Imorgon är det bara stan som står på schemat, har lite saker att fixa nämligen. Men vi hörs såklart innan:)

Godnatt på er.

Ps.. glöm inte frågestunden några inlägg ner, har redan fått in några men vi kör lite till tills jag säger stopp:) ds..


Let´s dance



Nu är det snart dags för Let´s dance. Hoppas nu det är en lite roligare dans än vad det var förra veckan. Min favorit är helt klart fortfarande Laila.

Vem är din favorit och vem tror du åker ut?♥

52 sekunder ni kunde varit utan....

...men som jag ändå vill visa er:)


Jag för en liten stund sen. Så kan det se ut när jag skriver blogg, har hög musik och är allmänt störd;)

Utseendet funkar alltid (nästan)!

Oftast när jag har tråkigt, sätter jag på skyhög musik, tar fram smink och något för håret och börjar oftast fixa till mig. Jag tycker det är så kul att prova på nya saker, och som idag lockade jag håret ner till och målade lila sotade ögon, snyggt!

Idag är en av dom få dagar jag har bra självförtroende, därför fotade jag mig själv:) Hoppas det syns i bilderna.. att jag har bra självförtroende idag:)


Håret


Ögonen










Fast bilden ser helknäpp ut, eller rättare sagt jag.. så gillar jag den, varför vet jag inte.

Det var dom bästa bilderna, finns lite fler som är bra men jag blir lite för ego om jag lägger ut alla:P

Nu ska jag underhålla Panda här på golvet, hihi.

FRÅGESTUND!




Varför kom jag inte på det tidigare? Jag sa ju i videobloggen två inlägg under att jag kanske skulle ha en videoblogg, iof så har ingen svarat på min fråga. Men vi tar en frågestund tills jag säger stopp:)

Fråga på nu:)

FRÅGESTUNDEN ÄR SLUT!


Tråkigt. . . . . . .

Jag har mega tråkigt för tillfället:( Har precis tittat på "Du är vad du äter" och kollat lite på en skidtävling, allmänt tråkigt. Ute är det mörkt och tråkigt, alla är upptagna och här sitter jag, bläääää.

Funderar på att gå ut en sväng med hunden, eller själv.. får se vad som händer.


Videoblogg


Er fredagsdrog, right?;)

Nu; "Du är vad du äter" från igår:)

Dagens jag




Jeans: Cubus
Tröja: Gina (samma som igår)
Jacka: Gina
Ring: Glitter
Klocka: Ur&penn



Vi hörs senare idag:) Ha en fin dag! Kram

Hemma på lunch!

Ja som ni säkert vet så är jag hemma på lunch vid denna tiden var fredag, ni verkar kunna mitt schema vid detta laget. Har iaf precis bytat om och gjort mig klar, hade idrott nu på morgonen. Kom hem och åt, och sen gick jag ut med hunden.

Börjar 11,55 igen så jag ska tillbaka till skolan snart, ska först ha hotell i 2 timmar (drygt, ja) och sen matte i 1 timme. Slutar 14.50, ska direkt hem då för en gång skull, har ju varit ute på en massa saker nu var fredag känns det som:)

Videoblogg kommer ni också få idag, såklart.

Nu ska jag fota dagens outfit.

Godnatt!

Har som sagt kollat på tv hela kvällen. Nyss skrev jag lite på mitt engelska arbete. Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa 1 kapitel av min svenskbok som ska vara klar nästa vecka och läsa en tidning, sen är det dags att sova:)

Som tur är har jag en liten sovmorgon imorgon, kan sova ända till 07.45, och inte behöva gå upp 06.30 som idag, Skönt:)
Vi hörs imorgon när jag är hemma på lunch, runt 11.

Godnatt ♥

Dusch och tv!

Nu ska jag strax hoppa in i duschen, därefter blir det tv hela kvällen:) Först "Sveriges sämsta bilförare" och sen "Vad blir det för mat":) "Du är vad du äter" går samtidigt som sveriges sämsta bilförare, så det blir till att spela in det, får ju inte missa det:)



Vi hörs senare ikväll:) Kraaaaaam

"Gå och dö A-hora"....

...är vad jag precis fick för kommentar på en av mina videobloggar på youtube. Jättekul, verkligen. En videoblogg där jag visar hur jag sminkar mig.. och jag får bara skit?

Kommentaren löd ungefär såhär:

"JAG HATAR SÅNA MÄNNSIKOR SOM DU, GÅ OCH DÖ JÄVLA A-HORA. HATAR DIG MER ÄN ALLT ANNAT. "

Ungefär så, visst är det smickrande när man får såna fiiiina kommentarer?


Jag hatar folk som säger att någon ska gå och dö, det är det värsta jag kan höra. Hur är man skapt i huvudet?

Dagens outfit





Dåliga bilder.. jag vet, men min webbkamera är inte bra:P

Jeans: Cubus (samma som igår)
Tröja: Gina
Jeansjacka: Gina
Ring: Glitter

Hej!

Hej på er!

Slutade 14.45, kom hem och åt våfflor och därefter har jag nyss haft Panda ute och gjort rent till henne.

Sitter nu här och läser lite bloggar och skriver med folk på msn, det gamla vanliga helt enkelt.  Senare idag, närmare bestämt kl 5 ska jag träna tennis, tränade ju inte förra veckan pga Nelly, men nu är allt bra igen:)

Ska snart fota dagens outfit innan jag bytar om till träningskläder, så ni får se det också:)

Godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig, har tittat på "Top model" och halvtittat på "Efterlyst".

Imorgon börjar jag kl 8, vilket innebär att jag får gå upp halv 7, imorgon ska jag inte stressa så jag ska upp 10 minuter tidigare. Slutar 14.50, så ni får en uppdatering efter det :)

Godnatt på er.


Bonusvideoblogg

Det är inte fredag idag eller hur:P Men ni får en bonus videoblogg, dock inte på mig utan på Panda innan när hon var ute och sprang:) Så kul har vi på golvet, haha.



Visst är hon söt när hon springer efter gurkan?:)

Nu funkar det:)

Äntligen funkar min webbkamera, så nu får ni lika mycket bilder och roliga inlägg som innan:) Det är mycket roligare att läsa en blogg med mycket bilder, det vet jag själv:)



Nu är allt som det ska igen, dock vill jag ha tillbaka min dator igen:P

V A C K E R







En bild säger mer än tusen ord, visst är det så?

Dagens jag

Nu har jag pluggat klart och har precis haft Panda uppe och gosat lite:) Tänkte visa dagens jag nu:)


Jeans: Cubus
Tröja: Gina
Kofta: Gina


Jag hade inte luggen i en klämma, satte upp den när jag pluggade:P

Plugg plugg plugg

Har suttit nu i drygt 1,5 timme och bara pluggat. Först gjorde jag klart mina serveringsfrågor som jag hade tills på tisdag, egentligen bara 10 frågor, men jag gjorde klart alla så jag blev klar:) Och nyss har jag renskrivit min saga till svenskan.
Det bästa med HR-programmet är att man får inlämningsdatum då man ska in med allt, mycket bättre tycker jag.. för då kan man arbeta när man vill och eftersom jag går ett praktiskt program har vi inte så mycket mer läxa än det. Dööööskönt:)

Nu ska jag börja skriva på min engelska:) Vi hörs senare, då kommer även dagens outfit:)

Kort dag

Ja som ni märker på både rubriken och att jag skriver nu så slutade jag tidigt idag. Hade först svenska, engelska och sist matte. Egentligen skulle jag ha livsmedelshygien också, på sätt och vis hade jag det. Jag och en annan i min klass satt nämligen och arbetade vid datorn på vår vanliga skola som vi sagt till vår lärare förra veckan då den andra skolan inte har några datorer. Så efter vi hade skrivit det vi skulle i 1,5 h stack vi hem.. vi hade ju gjort vårt:)

Nu sitter jag här i köket och slappar, försöker slappna av lite..började nämligen morgonen med att stressa...inte skönt kan jag säga.

Nu ska jag steka lite pannkakor, därefter plugga lite..skönt att göra det i lugn och ro nu när man slutade tidigt:)


Blää

Inget verkar vilja som jag vill idag, har iaf fått rätt på det mesta på dator nu.. dock inte webbkameran:( Det var så smidigt innan med webbkameran i datorn så man slapp en massa sladdar och bilden hamnade direkt i datorn. Men så lyxigt ska vi inte ha det nu och 3 veckor fram. Får helt enkelt använda den riktiga kamerna tills jag fått rätt på webbkameran.

Annars händer inte så mycket idag, har nästa precis läst ett kapitel i min svenskbok som ska vara klar nästa vecka. Innan dess hade jag Panda ute och efter det duschade jag. Attans att jag missade top model idag, men andra saker fick gå före idag.

Nu ska jag faktiskt stänga av datorn.. snart iaf. Ska upp 06.40 imorgon, slutar 14.10 så vi hörs efter det:)

Kram på er!

Ps...lovar mer roliga inlägg imorgon:) ds...

Gammal dator:(

Sitter just nu vid min gamla dator som jag hade för ungefär 1 år sedan, vi var nämligen innan på onoff och lämnade in min dator för reperation då den alltid står och är varm, 92 grader har den kommit upp i sen slocknade den så då var det dags.

Denna datorn suger verkligen, man har inte sina vanliga saker på den och dessutom fattas det 2 knappar på tangentbordet så det känner lite skumt att skriva. Men om 3 veckor drygt får jag tillbaka min igen.

Nu ska jag försöka installera min webbkamera, får köra på min gamla eftersom denna datorn inte har inbyggd.

Vi hörs senare.


Serverat!

Hej!

Slutade lite innan halv 3 idag. Har varit en riktigt dryg dag. Vi öppnade ju restaurangen idag, där vi skulle servera, hur många gäster tror ni kom? 1!!!!!!!!!!! och det var min lärare, så det blev jag som serverade till henne. Resten av tiden satt och stod vi mest. Vi hade dukat upp alla borden och så, och så kommer det en gäst. Känns lite onödigt!

Men nu är jag iaf hemma:) Sitter här och dricker lite vatten för att försöka bli av med min huvudvärk.

Ska nog lägga mig i sängen och läsa frida nu som kom i brevlådan idag.


Familjen annorlunda



Har precis suttit och kollat på "familjen annorlunda" där man får följa 3 familjer, där där dom var ovanligt många barn. Ganska intressant faktiskt:)

Nu sitter jag här och äter popcorn, ska snart gå och lägga mig.. sov inte mycket inatt så får ta igen det idag. Imorgon är det servering som gäller i skolan, då ska vi öppna restaurangen så det är lite nervöst, men det är bara 1 h vi ska servera, så det går nog ganska snabbt.

Vi hörs imorgon, tror jag slutar runt 15 tiden. Men ni märker när jag är hemma:)

Godnatt

Dagens outfit


Jeans: Gina
Linne: Gina
Tröja: Gina
Väst: secondhand



Nu ska jag göra rent till Panda. Vi hörs senare.

Hej!

Sorry för dålig uppdatering idag, men jag har helt enkelt inte varit hemma. Kan berätta om min dag:)

Var i skolan mellan 8-12, körde sen hem till min mormor och morfar tills jag skulle ner till stan igen kl 1. Köpte lite saker i stan sen klippte jag mig. Var hemma igen kl 3, tog sen bussen ner till stan halv 4 och köpte 1 par skor på H&M och lånade böcker på bibblan.

Nu har jag precis ätit middag. Tänkte visa vad jag köpte idag:)


Skorna från H&M. 298 kr


Böckerna jag lånade på biblioteket


Örhängena som jag visade igår köpte jag idag på H&M. 29,50.

Såhär klippte jag mig idag:)


Kortade luggen och klippte upp det


Klippte även 7 cm på längden:)

Det var min dag, nu ska jag fota dagens outfit.

Klippning imorgon

Glömde säga att jag ska klippa mig imorgon 13.30, så ni får en uppdatering efter det:)

Nu; Godnatt:)

Beck

Nu ska jag titta på Beck-skarpt läge som går på tv4 till ungefär kl 22. Ska upp 06.40 imorgon, jobbigt.. men måste. Börjar kl 8 och slutar runt 12-13 tiden så vi hörs då:)



Godnatt på er.

Jag vill ha cocos

Åhh alltså jag vill verkligen ha denna valpen som finns på blocket.





Visst är hon bara såååå söt?  Hon är en blandning mellan chihuahua och dansk/svensk gårdshund.

Hon vill bli min, det vet jag.

H&M

Jag tycker H&M har fått en massa nya fina saker, förr handlade jag aldrig där.. men nu älskar jag den butiken:)

Lite nytt från H&M:


398 kr


29,50 kr


129 kr


98 kr

Örhängena och bikinin ska jag helt klart köpa:)

Bella















Det var alla bildern vi var ute och tog precis:) Min favorit är nr 2. Skriv gärna vilken som är din:)

Lite bilder

Tog precis fram kameran och fotade lite:)


Bella fick vara modell idag:)


Visst ser denna äcklig ut, precis som ande.




Love<3





Nu ska jag göra mig i ordning och ta med Bella och kameran ut. Det är ju så vitt och fint ute:)

Städat

Nu har jag städat klart ovanvåningen, rensat lite på rummet och i det andra rummet. Kan säga att jag har två rum för tillfället:P

Nu sitter jag här, har precis skrivit klart min saga till svenskan, läst några sidor i min bok. Skönt att komma en bra bit på vägen.

Nu tänkte jag skriva ett brev till min brevvän, ja tro det eller ej så har jag faktiskt det. Och nej det är inte töntigt:) Man behöver inte alltid skriva på msn, som alla gör nu för tiden!


Snö????

Hej på er.

Imorse när jag rullade upp var det helt vitt ute. Seriöst, det är februari och snö??? Jag vill inte ha snö, jag vill ha vår och värme.



Idag står följande saker på schemat:
*Städa
*Göra skolarbete
*Tvätta

Är lite andra saker jag också ska göra, men det är inte intressant för er:)

RSS 2.0