Kvällen

Har inte gjort så värst mycket nu ikväll, precis duschat och innan dess kollat på sista avsnittet av "Den rätte för rosing", man anade att hon skulle välja Hugo om man säger så.

Nu tänkte jag stänga av datorn för idag, imorgon börjar jag 9.15, faktiskt skönt med sovmorgon. Slutar 14.50 imorgon (tror jag, har fortfarande inte lärt mig det nya schemat) så vi hörs väl då.

Godnatt!


Oj så galet det kan gå...

Postat av: E.

Onsdag ?
Är det inte tisdag ? :D

2009-03-31 @ 18:22:20

HAHA du har helt rätt, så kan det gå när man är lite trött:P

Tisdag

Hej!

Har varit i köket hela dagen idag, hade öppen restaurang så det var full rulle. Slutade 14.50, var då hemma och tog det lugnt och pratade med mamma och pappa. 16.10 var vi och kollade på ett hus här på vårt område, men det var inte i vår smak. Nyss var jag ute och övningskörde ner till stan där vi handlade mat till oss och Zinga.

Ikväll blir det en allmänt lugn dag. Har ingen stor lust till att blogga idag, menmen..

Godnatt

Ska nu gå och lägga mig. Hörs imorgon när jag slutat, har öppen restaurang då så alla som hatar mig kan väl komma dit så jag kan spotta i er mat:)

Godnatt!

Upp till bevis!

Detta inlägg är till alla er jävla idioter där ute i världen, som inte vågar stå för vem ni är!

Jag har fått två kommentarer nu ikväll bara ( av två olika personer ) där folk skriver att ingen i min klass gillar mig. Jag är inte populär i min klass, jag hör folk prata bakom hörnen om mig och jag får blickar. Men jag har 2 i klassen som jag går med, och dom litar jag på och det är INTE dom som skriver patetiska kommentarer här. Men av gamla minnen låter jag dom inte trycka ner mig, vill dom titta på mina videobloggar och läsa min blogg och tycka att jag är värdelös så får dom tycka det, för jag vet att dom går in gruppvis och läser den, jag märker sånt. Att när jag kommer runt hörnen slutar dom prata, är ett stort tecken.

Vill ni försöka trycka ner mig, och lägga tid på det, FINE! Jag bryr mig inte, för 1 år sedan hade jag gjort det, nu skiter jag i alla kommentarer jag får.

Jag personligen tycker jag är modig som överhuvudtaget gör videobloggar, jag är från Skåne, jag gör inte om min dialekt som många hade gjort, jag pratar inte om något speciellt men gör det för mina läsare och för att jag tycker det är kul.

Jag tror och jag vet att jag kommer få mycket kommentarer om detta inlägget och dom i klassen kommer hacka ännu mer, men gör det för fan! Ni tröttnar väl någongång när det inte är kul mer!

HAHAHHHAHH

Postat av: ha-ha-ha

HAHAAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAH ! ÄR DU SERIÖS....FÖR DET FÖRSTA HAR DU INGA VÄNNER OCH MAN TACKAR INTE NEJ TILL ETT SÅNT HÄR TILLFÄLLE...JAG MENAR DU SKALL PÅ FEST ! DU HAR INTE ENS VARIT PÅ NÅGON FEST TIDIGARE...DU FÅR SÄKERT INTE ENS VARA UTE TILL 11...JAG TYCKER SYND OM DE PERSONERNA I DIN KLASS SOM MÅSTE TITTA PÅ DIG VARJE DAG....SNÄLLA GÖRA NÅGOT KUL MED DITT LIV ? SITT INTE OCH GÖRA MASSA MENINGSLÖSA VIDEOBLOGGAR PÅ FREDAGAR HELLER...DE SUGER, DU VET FAN INTE ENS VAD DU SKALL SÄGA, HA-HA-HA-HA-HA-HA...

2009-03-30 @ 19:46:49

HAHAHHAHAA du var bara tvungen att kolla klart på hela videobloggen fast du hatar dom. HAHAHAH du kom inte ens till andra saken din meningslösa jävel!

Tack och adjö med dig!

Allmän slappmåndag

Det är måndag igen, ny vecka-nya tag och jag börjar denna veckan med att slappa. Var ute och ö-körde med mamma, pappa och Zinga innan, körde lite på landet, stan och svängde även förbi Mormor och Morfar en stund vid deras balkong. Nyss var jag ute med Zinga i det härliga vårvädret, synd bara att det inte är så varmt.

Nu tänkte jag plugga lite, ska redovisa ett påhittat hyllningstal på svenskan på torsdag, så jag får börja öva in det, inte alls så svårt eftersom jag skrivit allt själv och det är inte så långt.

Vi hörs om ett tag:)


Köket hela dagen!

Hej!

Har varit i köket hela dagen idag, började kl 8 och slutade kl 14. När jag kom hem gick och mamma ut med båda hundarna efter en stund och nu sitter jag här.

Är så himla trött idag, vet inte varför eftersom jag sov så gott inatt, men det tar extra mycket på krafterna att gå i köket hela dagen. Undrar då hur jag kommer vara imorgon, när vi har öppen restaurang och spring HELA tiden! Men det får vi se då:)

Nu ska jag strax läsa FRIDA som jag hittade i brevlådan idag:)


Hejdå för idag!

Tänkte nu stänga av datorn för idag. Har precis duschat och är ganska raslös för tillfället, trött är jag också. Ska först fixa lite saker här hemma sen gå och lägga mig.

Imorgon börjar jag kl 8, i köket. Har ingen aning om när jag slutar, men hoppas på 14 tiden.

Vi hörs helt enkelt när jag kommer hem.

Hejdå!♥


Promenad

Det blev som jag skrev innan en liten promenad till Konsum där jag handlade Veckorevyn och lite bröd som jag åt när jag kom hem.

Just nu ligger jag i sängen och tittar på "Det okända" från i onsdag, men det är ganska långtråkigt så jag har bara på det i bakgrunden.

Nu ska jag skriva ut lite skolarbete, därefter läsa VR:)


Zinga 11 veckor

Igår blev Zinga hela 11 veckor, och vi har haft henne i 2 veckor men det känns mycket mer.


En liten film från tidigare idag.









Visst har hon förändrats mycket på 2 veckor?:)

Hemma igen!

Nu är vi hemma igen! Var ju hos min farmor och farfar på ett litet besök, fikade och pratade lite. Stannade inte så länge, därefter körde vi en runda och nyss var jag ute med båda hundarna. Det var allt som hänt sen sist jag skrev:)

Nu sitter jag här och vet inte riktigt vad jag ska hitta på.. det är fint väder så jag tror jag ska gå en runda till Konsum och handla någon tidning eller något annat kul.

Vi får se vad jag ska göra, hihi:)


Övningsköra

Har nästan precis ätit middag, det satt fint i magen med tanke på att jag bara ätit frukost. Strax ska jag och pappa ut och övningsköra lite, därefter ska vi köra ner till stan till min farmor och farfar och hälsa på lite, sen hem igen.

Jag mår nästintill bra igen så det ska bli skönt att komma ut lite, och inte bara sitta inne.

Vi hörs när vi kommit hem igen:)

 

Stor vs liten hund

Det såg faktiskt lite kul ut när Bella hoppade upp i sängen där Zinga redan låg. Stor skillnad om man säger så:P



Nu ligger båda och sover i samma säng, inga hat här inte!

Vem är du?

Jag har länge funderat på var alla ni som läser min blogg, har hittat hit? Är det genom andra bloggar eller liknande?

Skulle vara jättesnällt, om ALLA svarade på dessa frågorna:

1. Vad heter du?
2. Ålder?
3. Var bor du?
4. Hur hittade du min blogg, och när?
5. Skulle du vilja ändra på något i min blogg?


090329

Godmorgon!

Vaknade 08.50 idag, efter man hade ställt om klockorna (för det har ni väl gjort?) så egentligen var det 07.50. Gick då ut med Zinga och nyss har jag ätit frukost. Har fortfarande lite ont i magen, men inte så mycket som igår så jag hoppas det blir bättre under dagen.

Idag ska jag försöka städa, plugga och tvätta lite, som var söndag. Imorgon är det dags för skola igen, ska stå i köket då:( Har redan tröttnat på det, menmen det är bara att bita ihop!

Godnatt

Ska strax gå och lägga mig, ska först ut med Zinga om hon vill vakna. Hon ligger nämligen här bredvid och är sååå trött. Jag är minst lika trött som henne, men kissa måste hon ju få göra:)

Vi hörs imorgon, då det är söndag igen och snart skola igen:( tråkigt...

Godnatt♥

Nu har det varit släckt tillräckligt!

Nästintill helt mörkt var det i vårt hus under 1 timmes tid. Ganska mysigt faktiskt, var bara tv:n och ljusen som gav ljus. Undrar hur många som verkligen gjorde det runt om i världen. Tror det var ganska många, dock var det inte många på vår gata, man såg ljus nästintill överallt.

Hur många av er släckte ikväll?

Lite innan 8 åkte jag och pappa och handlade lite på Willys, jag hade inte orken förrän då. Sen blev det "Robinson" på tv och nu sitter jag och halvtittar på "Wallander" på tv4+.



Kvällen

Förlåt att det inte blivit så rolig och bra uppdatering idag, men jag har nästan precis sovit någon timme. Blev så trött efter att ha sovit för lite timmar i natt, tagit en massa tabletter och ha ont i magen. Men nu mår jag lite bättre igen. Har precis varit ute med Zinga och har nu Panda ute.

Kl 20 är det dags för Robinson på tv, samtidigt som man ska släcka alla lampor en halvtimme senare, tv:n får dock stå på.

Nu ska jag gå och äta lite, har ätit dåligt idag. Vi hörs efter allt mörker:)


Usch som jags er ut idag:P

100 tråkiga frågor

Brist på sysselsättning kan man alltid svara på lite frågor:

1. Ditt namn? Hanna Ellinor Dahl

2. Ålder? 16 år 5 månader

3. Vart bor du?  Trelleborg

4. Bor tillsammans med? Min familj

5. Husdjur? 2 hundar, 1 marsvin

6. Färg på ditt hus? Gult tegel

7. När är du född? 13 oktober 1992

8. Klass? HR08A

9. Vilket år tar/tog du studenten? 2011 tar jag studenten

10. Något jobb? Nej, går i skolan.



DAGENS

11. När gick du upp i morse? Halv 7 och halv 9

12. När ska du sova? Ikväll

13. Duschat idag? nix

14. Kramat någon idag? Nepp

15. Pussat någon idag? Nej

16. Vad har du ätit idag? Bulle, yoghurt, äggröra och skorpor. Dock inte allt på samma gång

17. Dagens klädsel? Pyjamas

18. Dagens smink? inget, än så länge

19. Dagens sötnos? Zinga

20. Dagens roligaste? Inget är kul idag



VEM

21. Har du många vänner? Nej,

22. Hur många har du kysst? Inte allt för många

23. Vem kramade du senast? Mamma

24. Hur många har du haft sex med? -------

25. Hur många har varit otrogen mot dig? Ingen

27. Har du pojk-/flickvän? Nepp

28. Vem pratade du med i telefon senast? Mamma

29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? Louise: <3



BÄSTA

31. Film? Beck, Wallander

32. Låt? Hmmm...svårt.

33. Mat? Allätare förutom korv

34. Dryck? Cola

35. Färg? Rosa

37. Stad? Malmö

38. Land? Sverige

39. Ämne i skolan? Servering

40. Människa? Ärlig




SENASTE

41. Personen du tänkte på? Louise

42. Personen du kysste? ----------

43. Gången du spydde? För några timmar sen

44. Gången du grät? några veckor sen

45. Pizzan du åt? Några veckor sen

46. Gången du var i Göteborg? Sommaren 08

47. Gången du var i Stockholm? Aldrig varit där.

48. Gången du var full? Har aldrig varit full

49. Gången du var hög? NEVER!




ANTAL

70. Personer du älskar? Dom som finns kvar i vått och torrt, resten kan dra.

71. Personer du hatar? Många

72. Pojk-/flickvänner du haft? Ingen

73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? Pass

74. Glassar du ätit på en dag? 4-5 st på en varm sommardag kanske

75. Festivaler du varit på/ska på detta året? Diggiloo i sommar

76. Gånger du haft minnesluckor? Aldrig

77. Gånger du varit hög? ALDRIG

78. Personer du saknar just nu? Louise

79. Gånger ditt hjärta brustit? några gånger


VEM:

80. Vill du kyssa nu? ------

81. Ska du träffa imorgon? Vet inte, ingen antagligen

82. Sjöng du senast för? sjunger bara rakt ut, vem som lyssnar vet jag inte.

83. Hade du senast en msn-konversation med? Karolina

84. Spelade du tvspel med senast? Oj, vet inte.

85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? Ingen

86. Vill du kasta en sten i huvudet på? Vet inte

87. Förtjänar att dö? ingen

88. Är söt? Många

89. Vill du sova jämte inatt? Zinga




VAD:

90. Gör dig glad? Mycket

91. Gör dig ledsen? Mycket

92. Vill du helst göra nu? Gå och duscha, men orkar inte.

93. Önskar du att du slapp göra? Inget, allt är lugnt.

94. Vill du ha nu? sommar

95: Önskar du dig i födelsedagspresent? Vet inte, ett halvår kvar.

96. Längtar du till? Sommaren

97. Tycker du om dina betyg? japp!

98. Ångrar du i ditt liv? en del

99. Är det bästa som hänt dig? Louise

100. Hur mycket är klockan? 13.37


Pluggat

När jag ändå inte hade något speciellt att göra gjorde jag klar min intervju som ska lämnas in i veckan, på engelskan. Skönt att ha det klart! Nu har jag dock bara en sak kvar att göra på engelska, och hålla ett tal på svenskan på torsdag. Jättehärligt att gå HR (ibland) då jag är mycket mer praktiskt av mig, och inte teoretisk och HR är just mer praktiskt. Även om man blir ganska trött på deras regler ibland, såsom att inte ha smycke eller långa naglar när läraren själv har mobil i köket, ring och klocka och sen trycker ner fingrarna i maten. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!

Annars händer det inte så mycket. Sitter under täcket i sängen och lyssnar på musik. Mår mycket bättre just nu, har knapt ont men jag känner mig inte så fräsch så det får bli duschen snart!

Nu ska jag äta lite lunch innan jag svälter ihjäl!

Jag hade rätt hela tiden, om Ola Rapace

Jag fick en liten chock när jag gick in på aftonbladets hemsida för en stund sedan, där stod att Ola Rapace, min största favoritskådespelare förutom Mikael Persbrandt, hade erkänt att det var han som var kändisen som åkt fast med kokain i sin bil.

Det var för några månader sen jag läste om det första gången, där fanns även då en bild på denna personen men med täckning över huvudet. Jag kommer ihåg att jag direkt sa till mamma " Det är Ola Rapace".

Jävla människor alltså, har man inte tillräckligt under håret så man fattar att man åker fast till slut. Även om det bara var 0,48 g som fanns i hans bil är det ändå mycket olagligt. NEJ FY PÅ DIG RAPACE, där sjönk du!



Tänk en andra gång när du ska använda droger, sprit eller saker du inte vet vad det är. Jag skulle ALDRIG få för mig att varken röka, dricka (så full att man är helt borta) eller ta droger!

Jag ska, ska du?

Ni har säkert inte kunnat missa att i ikväll den 28/3 20.30 och en timme fram ska man släcka alla lampor för miljön. Det är inte helt fel att göra tycker jag. Självklart ska jag göra det, extra mysigt att sitta med en massa ljus och mörkt:)

Ska du släcka lampan ikväll?


Lördag

Hej på er!

Som jag skrev igår har jag haft ont hela morgonen. Vaknade vid halv 7 av Zinga och sen dess har jag haft ont. Dock är det inte så farligt nu som tur är. Hoppas det blir så för resten av dagen också. Smärta och jag är inte bra vänner.

Ja som jag skrev har jag nästintill varit vaken sen halv 7, somnade om lite halvt till halv 9 och sen dess har jag varit uppe.
Pga mitt mående blir det en lugn lördag, ska bara ta det lugnt om jag mår bättre sen ska jag iväg och handla med Pappa.

Laila skulle vunnit!

Åh vad bra Laila var ikväll. Men hur röstar egentligen svenska folket? Lailas shownummer var ju så fint och äkta, hon förtjänade verkligen att vinna. Menmen, domen är satt och det blev Magnus som vann så stort grattis till honom.

 

Just nu sitter jag här och har ont i magen, ni tjejer vet hur det är. Än är det inte så farligt, men jag slår vad om att kommer ligga som en liten kalv imorgon. Åh hata det, MEN jag ska inte måla fan på väggen än, det är inte lördag än.

Ska iaf snart stänga ner datorn för att sova, det är inte kul att bli väckt halv 7 av sin valp. Men det var bara att gå ut och sen somna om igen. Imorgon ska jag iaf försöka sova lite längre, därför ska jag gå och lägga mig tidigt.

Vi hörs imorgon! Godnatt♥


Let´s dance final!

Har nästan precis kommit in genom dörren, var på konsum och handlade lite gott nu inför "Let´s dance" finalen som börjar om 5 minuter. Blev cola och lite choklad, och såklart Pappas chokladbollar.

I let´s dance hejar jag såklart på Laila som jag gjort genom hela tävlingen. Ska faktiskt bli kul att se vem som vinner, men även se Blondinbella dansa igen, inte för jag tror hon är så mycket bättre men man kan alltid hoppas.



Nu: FINAL!

Puss

Videoblogg



Drygt 2 timmar tog det att ladda upp den. Drygt!

Nu ska jag iaf gå till affären och handla inför kvällen. Puss

Dagens jag

Jag hinner ju faktiskt visa dagens jag innan jag åker igen.


♥Jeans-Cubus
♥Linne-Gina
♥Kofta-Gina


Hej köttbullehuvud!

Hemma på lunch!

Hej alla!

Är just nu hemma på lunch, men ska strax iväg igen. Har haft idrott nu på morgonen, och roligare ämne finns ju om man säger så. När jag hade slutat blev jag hämtad av pappa, gick ut med Zinga och åt lunch.

Nu ska jag som sagt strax åka tillbaka till skolan, börjar 11,55 igen med hotell i två timmar därefter matte sen är det helg. När jag slutar ska jag direkt upp till min morbror och städa sen hem igen, då ni får en videoblogg.

Som jag skrev igår ville jag att ni skulle komma med förslag om vad jag kunde prata om, men som vanligt har ingen skrivit så det blir ingen rolig, om det ens blir någon.

Vi hörs senare idag! Ha en fortsatt trevlig dag!

Hejdå för idag då!

Nu ska jag strax stänga ner datorn. Har kollat på "Sveriges sämsta bilförare" nu ikväll, annars inte gjort så jättemycket. Ska ta ut Zinga en sista gång som vanligt sen gå och lägga mig.

Imorgon börjar jag 9.15 med idrott till 10.30, därefter har jag lunch (kommer åka hem då), sen börjar jag igen 11,55-14.50. Ska då hem till Pappa kommer hem, sen ner till min morbror och städa. Innan åkte jag ju direkt dit, men med tanke på att Zinga inte kan vara själv hemma kan jag inte göra det nu mer.

Vi hörs helt enkelt imorgon.

Ps. Tills imorgon kan ni väl skriva lite kommentarer om vad jag kan prata i min videoblogg imorgon? Please:) ds.


En godnattkram till er alla:)

VILL HA!










Nu ska jag gå och bajsa lite pengar så jag kan shoppa:)

Lika bra att göra det direkt..

Som jag skrev ett inlägg ner, visste jag inte om jag skulle börja plugga nu eller någon annan dag. Jag blev faktiskt förvånad över mig själv, jag startade direkt efter jag hade skrivit klart det och svårt var det inte heller. Ska skriva en intervju på engelska, med en engelsktalande person vilket jag inte känner någon som är. Men herregud, engelskläraren kan inte kolla upp precis om den personen är äkta eller inte som jag skrev om. Så jag slängde ihop lite frågor och svar. Blev dock inte klar än, men det är ingen panik än:)

Nu tänkte jag titta lite på H&M hemsida, är så sugen på några par skor där och lite annat smått och gott. Fick förresten tillbaka mina pengar från HEMMAKVÄLL idag, för er som läser min blogg dagligen vet vad jag pratar om, så det var bra att dom kom till rätta igen:)

Bättre trots allt

Mitt humör börjar faktiskt bli bra igen. Efter att ha gosat lite med Zinga och varit ute och övningskört känns allt mycket bättre. Det är den förbannade skolan som gör allt, jag är säker på det!

Annars händer det inte så mycket här. Funderar på om jag ska plugga nu, imorgon eller i helgen. Hmm.. inte lätt. Nästa vecka har jag lite saker att lämna in, bäst att börja i tid men om jag orkar börja idag vet jag inte! Stort stort problem!


Dagens jag


Jeans: Cubus
Tröja: Gina
Kofta: Eve
Sjal: H&M


Torsdag

Kan ju berätta lite mer om min dag, och inte bara det sämsta. Började kl 8 imorse och slutade 14.40. Skulle egentligen slutat 13.40, men vår lärare höll över oss för att vi skulle lyssna på redovisningar(det jag gjorde igår). När jag kom hem åt och jag pannkakor och därefter gick jag ut med Zinga.

Just nu sitter jag här och försöker slappna av, lyssnar på musik och busar lite med Zinga. Idag är det egentligen tennisträning, men det blir inget för min del idag pga huvudvärken, blir bara värre om man anstränger sig. Istället ska jag lägga mig i sängen och titta på "Rallybrudar" som jag hyrde i fredags, innan dom ska lämnas. Sen blir det väl till att övningsköra också om jag inte mår sämre.

Nu tänkte jag fota dagens jag!

BAJS PÅ DENNA DAGEN!

Fan alltså, denna dagen kunde man gärna hoppat över. Dagen började med att jag fick stressa till skolan, hade sen extremt tråkiga lektioner. På lunchen klagade en jävla klimakterietant på oss i matsalen som sedan härmade mig hur jag pratade. På svenskan fick jag reda på att jag inte fick danska som I-Val utan någon jävla dietmatlagning när jag inte ens ska gå kök sen i 3:an. Så efter det var jag förbannad över det. När jag kom hem hade jag världens huvudvärk som fortfarande sitter i och är sitter jag irriterad som ett bi.

Gaaaaah, vad arg jag blir på allt idag. Hade inte den jävla kärringen i matsalen och min svensklärare inte förstört min dag hade allt varit mycket bättre...


Godnatt!

Usch så trött jag är, och vad sängen skriker efter mig där Zinga redan ligger och sover. Men först ska jag gå ut med henne en sista gång, göra mig i ordning och se klart på Grey´s, kanske lite konstig ordning haha:P

Imorgon börjar jag 8-13.40. Jättedrygt att börja 8 hela denna veckan, och det känns verkligen i kroppen.

Men vi hörs helt enkelt imorgon. Just nu har jag noll i idéer till bloggen, som ni kanske märker, men som allt annat går det upp och ner så ni får helt enkelt hålla ut:)

Godnatt♥


Övningskört

Efter min morbror hade varit här innan för att jag skulle fota hans bil, åkte och pappa ut och övningskörde. Körde först en liten runda, sen körde jag och handla mat, som nu står inne i ugnen:) Nämligen kycklingklubbor och pommes med sallad och dressing, gott gott:)

Annars har det faktiskt hänt så mycket. Tiden bara tickar iväg hela tiden:P


Persbrandt blir Pappa igen!

Enligt uppgifter från aftonbladet ska Sanna Lundell och Mikael Persbrandt bli föräldrar igen. Deras första barn fick dom 2006 och har nu hunnit bli 3 år gammal. Det andra barnet som är på väg, beräknas komma i sommar. Snabba ryck här!



Vad säger ni, är Persbrandt en bra pappa tror ni?

Eller vad tycker du om detta Louise?;)

Våffeldagen

Idag den 25/3 är det våffeldagen. Jag själv älskar våfflor, tyvärr blir det inga våfflor för min del idag.



Ska du äta några, eller har du kanske redan ätit?:)

Onsdag

Hej på er!

Började skolan idag kl 8 med dansdag, snacka om drygt. Höll på till 11.30. Vi dansade både foxtrot (stavning), bugg och hip hop. Den enda dansen som var rolig var hip hop, dom andra var bara äckliga med tanke på att jag hade hela skolans handsvett i mina händer efteråt. Blä säger jag bara.

Hade ju min svenskredovisning idag, så skönt att det är över. Det gick bra, jag ver nervös därav pratade jag snabbt men det gick ändå bra och så otroligt skönt att det är över!

Slutade skolan helt 14.30, kom hem och gick ut med Zinga därefter stekte jag amerikanska pannkakor.

Det var allt som hänt idag. Vad som händer idag är till att bara slappa och ut och övningsköra. Mer orkar jag inte:P

Godnatt!

Nu ska jag strax gå och lägga mig, ska först plugga, gå ut med Zinga och göra mig i ordning. Ska upp 06.15 imorgon, snacka om jobbigt. Menmen, det är bara att gnugga sig i ögonen och gå upp.

Imorgon har jag dans 8-11.30, därefter har jag redovisningen 12.40, och slutar 14.50. Vi hörs helt enkelt då.

Godnatt♥

Bajs blogg.se

Varför krångar alltid blogg.se? Nu när jag kom hem från övningskörningen såg jag att mitt inlägg som jag skrev innan inte har kommit upp. Jag fattar inte varför det tar sån himla tid hela tiden.

Nu har jag som sagt precis kommit hem. Övningskörde först sen körde vi till Willys där jag satt med Zinga i bilen och nyss var jag ute en kall promenad med Zinga. Nu ska jag plugga, duscha och kolla på tv.

Vi hörs senare ikväll, sorry för tråkig uppdateringar idag!


Rubrik...

Det är alltid svårt att komma på någon rubrik, helst när inlägget inte kommer handla om något spec, stort problem det där.

Har iaf precis ätit lite middag, innan det legat i sängen och pluggat samtidigt som jag busat med Zinga. Nu gör jag ungefär samma sak förutom att jag inte pluggar utan lyssnar på musik och Zinga har dissat mig, men nu kom hon springandes med en ny leksak hon hittat på sin upptäcksfärd, knäpp den dära hunden:P

Om ngn timme ska jag ut och övningsköra lite, ska iväg och handla med pappa och sen blir det väl det gamla vanliga, duschen och tv. Same shit every day:P


Jag känner mig allmänt ful och äcklig idag, därav ful bild. Man kan inte vara mycket snyggare i köket haha:P

Tjena Tjena!

Hej bloggen!

Slutade halv 3 idag, har varit i köket hela dagen och min kropp värker som fan. Har stått upp nästintill hela tiden, och idag jobbade jag bara med sill. Blä säger jag bara, luktar fisk överallt och känner mig allmänt äcklig, men nu är jag iaf hemma. Efter vi hade slutat kom jag ut i en värsta snöstorm, herregud det är snart april månad och det snöar? Helt sjukt!

Idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, måste plugga på svenskarbetet jag ska redovisa imorgon men annars inget.

Nu ska jag lägga mig i sängen och vila min onda kropp. Ciao

Hejdå!

Nu ska jag stänga ner datorn, har saker att göra och absolut inte tid att sitta här. Ska upp 06.20 imorgon så jag behöver verkligen sova. Ska stå i köket imorgon också, då ska vi laga mat och inte bara få grunderna som vi fick idag. Vet inte riktigt när jag slutar men kanske samma som idag, vid 2 tiden.

Vi hörs helt enkelt imorgon. Puss♥

Familjen Annorlunda

Nu är jag klar med det jag skulle fixa här hemma..eller nästan.. har två saker kvar.

Men nu är det program på tv, nämligen "Familjen annorlunda" på tv4. Brukar ni se det?:) Jag kollar alltid:)

Vårjackan

Postat av: E.

Kan du inte lägga upp en bild på din nya vår-jacka ? (:

2009-03-23 @ 19:49:00

Jag har visat den förut, men kan lägga ut bilderna igen:)

 

Där har du den:) 500 kr på Veromoda

Sköööööönt

Äntligen orkade jag klicka upp det jädra dokumentet och öva in min redovisning. Med hjälp av mina stödpunkter kunde jag faktiskt det bra. Ska göra det ytterligare en gång till senare.

Nu tänkte jag fixa lite här hemma så jag slipper göra det senare, måste lägga mig tidigt idag med eftersom jag börjar kl 8 alla dessa dagarna denna veckan..suck, vad jobbigt. MEN jag ska klara det, och får inte bli helt för trött för då klarar jag inte skolan.

Vi hörs senare ikväll:)


Hmmmm.. jag kanske borde tända på mitt rum? Jag syns inte ens i kameran haha:P

Då har man tråkigt igen då...

Ja jag vet att jag är dryg, och skriver om inget roligt alls idag. Men man kan inte skriva om något roligt om ens måndag inte är rolig. Det blev ingen övningskörning idag, pappa orkade inte. Istället kollade jag klart på "Patrik 1,5" och åt cheesecake.

Nu ligger jag här i sängen med en sovande zinga bredvid. Ljust är det fortfarande ute, synd bara att det inte är varmre, då hade jag gått en promenad med hundarna men nu orkar jag inte med kylan.

Nu ska jag försöka underhålla mig själv, därefter plugga, ta ut panda, duscha och kolla på tv.

Hoppas ni har roligare måndag än mig.


Andra bilden är det Zinga. Man ser knappt henne:P

I give up

Okej.. jag orkar inte plugga mer. Är helt slut i huvudet, för jag varit upp sen halv 6 då Zinga började slicka mig i hela huvudet för jag vände mig om för att titta på min mobil.

Jag får helt enkelt skjuta upp svenskan till ikväll, för har man ingen ork blir det inget bra..då kan man lika bra skjuta upp det.

Usch vad tjatig jag är märker jag.. bäst att gå ifrån datorn. Nu ska jag ner och tjata på pappa om vi kan övningsköra, det har man verkligen ork till:)


Svar på kommentarer

Postat av:

får man inte studiebidraget den sista? :)

2009-03-23 @ 15:14:58

Sv: Jo vi fick reda på det när vi ringde till Swedbank innan. Jag har tydligen haft mitt barnbidrag tills nu, därför blev jag förvånad över att dom inte kom den 20:e som vanligt.

Postat av:

Dom på hemmakväll kommer inte att sätta tillbaka dina pengar på ditt konto, finns egentligen inte så mycket att göra, men du kan ju alltid ringa din bank eller till hemmakväll.

Och ang. studiebidraget så kommer det den sista varje månad, däremot så kommer barnbidraget den 20.

Ha en bra dag.

2009-03-23 @ 16:18:26

Sv: Jo jag ska få tillbaka mina pengar, det har blivit något riktigt konstigt fel. Ingen kan svara på varför. Så det är bara till att vänta. Ja det var så som du sa:)

Palla redovisningar

Jaha dags att dra fram svenskarbetet igen då. Ska som sagt redovisa på onsdag inför en liten grupp, men det är sjukt mycket text som ska in, och jag skriver verkligen inga bra punktformer, så det lär väl bli pannkaka av allt, men jag gör mitt bästa!

Innan var det jag som stod för middagen, blev fisk och potatismos och min hemmalagade dressing:)

Nej nu måste jag börja så jag blir klar...suck.


Både glad och irriterad!

Hej!

Slutade skolan 13.30 idag, har varit i köket idag för första gången och det var väl ganska kul. Vi gjorde inte så mycket, mer än skalade rotfrukter och skivade dom.

Nu undrar ni kanske vad jag menar med rubriken? Jo det är så här... jag är glad för att jag idag fick reda på att jag fick MVG i kursen Servering A. Det är verkligen inte ofta jag får Mvg, för i högstadiet var jag ett G+-VG barn, aldrig MVG så det är jag glad över:)

Varför jag är irriterad är för att jag i fredags var och hyrde filmer och köpte godis på hemmakväll, när jag kom hem på kvällen kollade jag min internetbank som jag alltid gör, då upptäckte jag att dom dragit två summer av den summan som jag betalade, alltså 146,50x2. Jag har fortfarande inte fått tillbaka dom pengarna, och jag behöver verkligen dom. Som grädde på moset har jag heller inte fått något studiebidrag som jag skulle fått i fredags. När man är i stort behov av sina pengar, så får man inte dom. Då blir man riktigt irriterad.

Nu får jag hoppas jag får tillbaka dom, inom dom närmasta dagarna så jag kan betala räkningar!

Godnatt!

Äntligen är jag klar med svenskarbetet. Tog en jädra tid, men nu är jag klar:) Nu återstår det bara at lära sig all texten, ska nämligen stå och prata i drygt 5-7 minuter om pälsar och skinnjackor, snacka om mycket text! Och man får knappt läsa innantill, måste såklart skriva ner punkter så jag inte kommer av mig i texten. Åhhhh nu fick jag ännu mer panik över det. Det får jag göra imorgon, för nu behöver jag sova!

Börjar kl 8 imorgon(blä, tidigt) med köket. Nu ska jag inte längre servera om tisdagarna utan vara i köket måndag och tisdag 8 veckor framöver. Nu är det slut med korta och sköna dagar, nu ska man stå och svettas i köket istället. Men det ska nog bli kul:)

Vi hörs imorgon, skulle tro att jag slutar runt 14 tiden, hoppas inte längre. Godnatt!

Kalla Fakta

Var ute och övningskörde ytterligare en gång innan, var och postade ett brev och körde runt lite. Nu sitter jag och halvtittar på "Kalla fakta" på tv4 som handlar om tragedin i Arboga för ett år sedan. Först nu tror jag på att hon inte hittade på sin egen historia, med tanke på att bara några dagar efter överfallet berättade om en tjej.



Nu ska jag ta ut Panda, packa min väska med kockkläder och gå och duscha. Vi hörs senare ikväll.


Jag kastar snart ut min jävla dator...

Jag blir så förbannad på min dator alltid när jag gör skolarbete på den. Var nästintill klar med det jag skulle göra, skulle bara beskära några bilder och sen skicka iväg till min lärare. Men min fucking dator hänger sig hela tiden, jag har fått stänga av den 3 gånger nu, den brusar hela tiden och den är varm hela tiden..slö är den dessutom också. Den har varit inne på reperation en gång, och det blev inte ett dugg bättre.


Någon som har en pistol??

Ska nu sluta lägga ner energi på det, ska öva in det jag skrivit och fortsätta på det imorgon. NU; gå ner och äta lite cheesecake:)

Övningskört och McDonalds

Jag har hunnit med både att övningsköra och äta donken mat:) Jag övningskörde nämligen ner till mcDonalds för att handla mat till mig, haha. Jag ville vara extra onyttig denna söndag..nej skämt och sido. Ibland tycker jag faktiskt att det är gott med donken mat, dock inte så ofta.



Nu ska jag skriva lite mer på mitt svenskarbete så jag blir klar någongång, det ska jag nämligen redovisa på onsdag. Skönt att det bara är 2 veckor kvar till påsklovet:)

Sega jag..

Nu har jag suttit tillräckligt vid datorn för tillfället tycker jag. Har fortfarande inte tagit på mig kläder, utan går fortfarande i pyjamas. Som tur är ligger Zinga fortfarande och sover, så hon kan vänta lite med att gå ut. Nu ska jag iaf stänga ner datorn, så hörs vi senare.

Skriv gärna vad ni tycker om pälsar och skinnjackor ett inlägg ner, skulle vara kul att höra vad ni tycker.

Hej så länge:)

Äkta pälsar och skinnjackor!

Har suttit och pluggat nästan en timme nu. Har letat information om äkta pälsjackor och hittade en sida där dom berättade exakt hur det går till hur dom dödar djuren, hur dom får sitta i trånga utrymme för att sedan dö en grym död.
När jag kom till hund och kattpälsen mådde jag riktigt dåligt. Tänk så skulle dom bara komma och ta Bella eller Zinga när jag var ute med dom för att sedan flå dom levandes för att en jävla kärring eller bloggerska (nämner inga namn) ska gå runt med det och leka fin. Ursäkta men jag blir så jävla förbannad. Hur kan man bara köpa en äkta päls för flera tusen och veta om att den är äkta, och att ett djur har dött bara för det.


Hundar och katter får sitta i trånga utrymme, med benen utanför.


Minkar sitter i smutsiga och trånga burar


Likaså chinchillor.

Snälla, tänk ytterligare en gång om du ska köpa en päls. Det är inte stor skillnad på en fusk eller äkta päls. Tänk på djurens bästa, din tjänst gör skillnad!

Shebang

Nu har jag precis städat klart ovanvåningen, nagellacket är borttaget, en maskin tvätt är startad och så lyssnar jag på Shebang. Ni vet dom tjejerna som är musiken i "Eva&Adam", vilken film det är vet jag inte riktigt. Jag lyssnade på dom jättemycket för några år sedan, och hittade en låt på youtube, så var jag som fast igen:)



Nu ska jag ta på mig, jag går nämligen i pyjamas fortfarande...ooops.

Inte alltid så lätt att byta sängkläder....

...helst inte när man har en valp som ÄLSKAR sängen:)


Hon protesterade genom att lägga sig på dom smutsiga sängkläderna på golvet.


Men till slut fick hon ligga nerbäddad igen.

Knäpp hund det där:P

Dagens fråga

Vad är det bästa/sämsta med min blogg? Skriv gärna en sak om varje, dvs bra och dåligt.


Fulaste byxorna jag sett!



Ni kan säkert inte ha missat dessa byxorna från Gina tricot, som just nu går som reklam på tv. Dom är gryyyyyymt fula och man ser ut som man typ.....bajsat på sig eller något?

Svar på kommentarer

Postat av:

jaaaag,jag har sett dig på stan flerraaaa gånger. så himla coooolt att se en bloggare INREALLIFE!!!!

2009-03-21 @ 18:46:43

Sv: Haha tack så mycket:) Jag är ofta på stan så det är inte så konstigt att du sett mig om du bor här.

Postat av: Emma

jag är från trelleborg, bodde precis vid dig innan. tvärs över, vid det huset med uterummet (med vitt tak). såg dig på oasen för ett tag sen, du gick förbi mig, kändes konstigt att inte hälsa eftersom att jag läser din blogg varje dag, haha :P

2009-03-22 @ 10:52:31

Sv: Men gud, kom fram och säg hej om du vill:) jag bits inte. Skulle bara vara kul om läsare kom fram:)

Hej!

Hej alla läsare!

Vaknade först lite över 7 imorse av att Zinga behövde gå ut så det var bara att gnugga sig i ögonen och gå ut. Somnade om till lite innan 10 då mamma kom in. Lite över 10 kom mormor och morfar på besök, med bullar:)

Har precis busat en massa med Zinga och varit ute med henne. Hon är verkligen riktigt tuff här hemma, hon tror hon kan bestämma. Det gick så långt att hon bet mig i fingert och jag blev fly förbannad. Hon är bara 10 v och tror hon kan bestämma över mig, men det gäller att sätta henne på plats direkt!

Idag är det som jag sa igår en allmän tråksöndag, vilket innebär plugga, tvätta, städa och lite annat tråkiga saker.

Godnatt

Oj vad många inlägg jag gjort idag. Tror det är 15 stycken, om jag inte räknade helt fel, men idéerna har bara flödat idag så det är bara kul:)

Nu ska jag iaf stänga av datorn, är dödstrött men ska först kolla klart på Wallander och gå ut en sista runda med Zinga så fort hon vaknar.

Imorgon är det en vanlig söndag vilket innbär städning, plugg och lite annat smått och gott men det får ni veta imorgon:)

Godnatt!

Robinson 2009

Vad tyckte ni om Robinson ikväll? Jag tyckte det var sådär, lite långtråkigt men det kanske var för det var första gången och det hände inte så mycket. Men fy för vad dom bodde äckligt, hur kan man bara bli kvar där? Jag skulle aldrig i hela mitt liv söka dit där, undrar vad som får dom att verkligen söka dit. Om det är för att dom vill gå ner i vikt, svälta eller övervinna över sig själv att man faktiskt kan överleva i naturen. Tänk att inte kunna tvätta sitt hår på flera veckor/månader eller vad dom nu är där, OCH inte kunna borsta tänderna. Jag hade dött...seriöst. Jag är så beroende av min hygien och mitt utseende att jag hade svimmat. Okej...liiite överdrivet, men nej jag hade nog åkt hem direkt.

Hade du kunnat vara kvar i det träsket dom var i?


Bild från trailern av "Robinson 2009"

Liiiiite populär är man allt



Även fast jag inte har grymt många besökare per dag så är jag ändå glad när statistiken går uppåt:) För då betyder det att jag uppdaterar ofta och förhoppningsvis skriver om något roligt:)

Vad tycker ni?

Jag blev också riktigt sugen på att ha små tävlingar här i bloggen då och då. Men frågan är vad ni tycker om det? Och vad vill ni så fall tävla om?:)

Jag tycker ni ska börja kommentera mycket mer än vad ni gör, jag får ju knappt någon respons från er. Det blir ännu roligare om jag får syn på en massa kommentarer här när jag loggar in:)

HappyBirthdayannette13-1.gif image by Annette2007_2007
Varför inte vara en minifödelsedag ibland, med tävlingar?:) hihi

Tävling i Karolinas blogg

Min vän Karolina som även hon har en blogg, har just nu en tävling där. Ni har chans att vinna ett påskägg med godis. Så är du riktigt godissugen nu lagom till påsk så gå in där. Försöka kan man ju alltid:)


Bilden är från hennes blogg!

Dagens andra fråga

Vad tycker ni om min nya bloggdesign?

Hiss eller diss?


Allt är grymt segt idag...

Åh vad irriterad jag blir. Nu efter "Robinson" upptäckte jag att det inlägget jag skrev lite innan 8 inte kommit upp på bloggen, det är typiskt blogg.se att det ofta är så. Dessutom krånglar msn också, jag har inte kunnat logga in sen i eftermiddags, fattar inte vad som är felet. Har ni också problem med att logga in?

Nu blir det Wallander på tv4+, hoppas nu bara detta inlägget visas annars...........


Tv heeeeela kvällen

Nu har jag precis varit ute med Zinga så jag får lugn och ro när jag ska se på tv ikväll med en massa gott:) Såklart ska jag kolla på "Robinson" som börjar om 3 minuter. Därefter ska jag se "Wallander-jokern", tycker den wallandern är grymt bra så det kanon:)

Ni får ha en kanon kväll så hörs vi lite senare. Pussar


Bakning!

Just nu står cheesecaken i ugnen och jag sitter och har Panda ute just nu, har även gjort rent till henne. Innan det var jag och mamma på konsum och handlade lite och nu sitter jag som sagt här.

Min kusin är här idag på besök, så ikväll blir det till att titta på Robinson och såklart Wallander, med chips, cheesecake och cola:)


Dagens fråga

Vilka av mina läsare är från Trelleborg?:)

Svar på kommentar

Postat av:

jag kan inte se den nya designen ? :S

2009-03-21 @ 17:47:31

Vad konstigt, jag ser den själv. Men prova att uppdatera sidan. Skriv igen om det inte går:)

Ny bloggdesign!

Ja ni ser rätt:) Jag har fått en ny bloggdesig av Denise som jag vann i en av hennes tävlingar:) Jättefin tycker jag den är och det behövdes verkligen förändringar i bloggen.



Jag har fortfarande inte fått tummarna ur att gå ner och göra cheesecaken, har suttit och prata med henne på msn och så har jag varit ute med Zinga. Men NU ska jag gå ner. Vi hörs senare ikväll:)



Dagens shopping

 
Min nya vårjacka från Veromoda. 500 kr kostade den.


Nytt koppel till Zinga. Jättelitet och sött. 119,50 kr i djuraffären och såklart rosa:)

Nu ska jag gå och göra cheesecake som jag sa innan.

Busiga Zinga



Hon är helvild idag. Hon verkar iaf gilla sin nya leksak, nämligen korvarna:P


Videoblogg

Här kommer videobloggen som egentligen skulle kommit igår men som jag gjorde idag:)




Dagens jag


Jeans: Gina
Linne: Gina
Tröja: Gina

 

 

Så det var dagens jag:) Ska strax sticka till stan så vi hörs senare idag. Puss

Godmorgon!

Godmorgon!

Vaknade först 06.45 av att Zinga slickade mig i hela huvudet, då var det dags att gå ut. Sen somnade jag om till 08.45 då hon gjorde samma som för 2 timmar sen, då gick jag upp. Har precis ätit frukost och sitter nu här och lyssnar på musik.

Idag ska vi ner till stan, måste handla nytt koppel och sele till Zinga. Hennes koppel är inte bra när man har två hundar och det är säkrare med sele när dom är så små om dom skulle bli attakerade av andra hundar. Sen ska jag också handla någon vårjacka om jag hittar någon och lite annat smått och gott:)

Senare idag ska jag baka cheesecake, det är så sjukt gott:)

Nej nu ska jag göra mig i ordning. Puss

Let´s dance finalen klar!

Ja då var det Laila och Magnus som gick till final i Let´s dance. Jag tyckte dock inte Morgan skulle åkt ut, men blev glad att Laila gick vidare. Laila var verkligen kanon ikväll, fick ju nästan fullpott på båda danserna och jag tyckte hon var grym. Nu återstår det bara att se vem som vinner, och mina tummar är fortfarande för Laila:)

Vad händer annars då? Jo jag och pappa och Zinga kom hem för en liten stund sedan, jag var ute och övningskörde när vi skulle möta mamma och nu tänkte jag byta om till pyjamas och gå ner för att titta på "Patrik 1,5" som jag hyrde tidigare idag. Ska även stänga ner datorn så det blir ingen mer uppdatering idag, men vi hörs ju imorgon som vanligt.

Avslutar med två bilder på mig och Zinga som jag tog nyss.

 

Ciao♥

Lördag ist

Det blir ingen videoblogg idag, jag har dragit ut på det in i det sista om vad jag kan prata om men jag kommer inte på något, och ni verkar inte vilja komma med förslag heller så det får bli en imorgon ist för just nu orkar jag inte sätta mig framför kameran.

Ska ist gå ner och ge Zinga mat, därefter gå ut med henne, ta ut Panda och sätta mig framför tv:n och titta på Let´s dance. Vem tror ni åker ut idag? Jag tror Laila åker ut, men hon har varit min favorit genom hela tävlingen så jag hoppas hon får vara kvar.



Nu ska väcka lillskiten (Zinga) så vi kan gå ut. Vi hörs senare ikväll:)

Vad ska jag prata om?

Idag är det ju som ni säkert vet fredag, vilket innebär videoblogg men jag har inga som helst idéer om vad jag kan prata om, helt slut. Jag gjorde en videoblogg i onsdags så det är nog därför.

Ös nu in med förslag så det blir bra:)

Nytagna bilder på Zinga....igen:)









Visst är hon bara helt underbar min lilla vovve?:)

Vårblommor















Visst ser det härligt ut?:)

090320

Hej bloggen!

Har varit en riktigt skön dag. Började skolan 9.45, då var vi i Folkets park här i Trelleborg och lyssnade på en komiker eller vad han var tills halv 12, sen gick vi bara runt till kl 1 då vi hade matte i 45 minuter och sen slutade jag :)

Kom hem och gick ut med Zinga och gav henne mat, och nu sover hon som vanligt. Har precis varite ute och fotat lite vårblommor som jag strax ska lägga in på datorn:)

Håll utkik här om en stund efter bilderna:)

Hejdå för idag!

Har kollat på tv hela kvällen, och som var torsdag blev det "Sveriges sämsta bilförare" följt av "Vad blir det för mat". Alltid samma program var vecka:)

Var precis ute en sista runda med Zinga och tänkte nu stänga ner datorn för att lägga mig och sova. Imorgon börjar jag skolan 9.45, dööööhärligt. Då ska vi lyssna på en komiker i 2 h därefter har jag matte från 13-14 och sen är det heeeeeeeelg:)

Vi hörs helt enkelt imorgon. Kram:)♥


Zinga hälsar också:)

Sol och fint väder gör en extra glad!

Kom hem från träningen för en liten stund sedan. Det gick bra, blev inte så svettig och var kanske inte jättekul men bra gick det. Vi har temaveckor där och idag var det inte min "grej" om man säger så.

Nu sitter jag här i mitt andra rum och har Panda ute, så fort jag är klar här ska jag gå en runda med Zinga och Bella för det är så förbannat fint väder ute. Kl är snart halv 7 och det är fortfarande ljust ute och solen lyser lite, det är extremt härligt att man vet att det går mot ljusare tider och om 2,5 månad har jag sommarlov och därefter har jag bara 2 år kvar i skolan. Det får en att må grymt:)

Nu ska jag kika lite bloggar, så hörs vi senare. KANSKE åker kameran med när vi är ute, om jag kan bära den dvs.


Hade bara extremt tråkiga gråa kläder på träningen idag:P

Människoplågaren får livstid



Läste nyss på aftonbladet att den tyska Josef Fritzl som man läst enormt mycket om förra året då världen fick reda på att han hållit sin dotter och deras 7 barn inlåsta i en källaren under 24 år, får livstid fängelse. Han döms för våldtäkt, närmare bestämt 3000 våldtäker på sin dotter under 24 år, mord på deras gemensamma barn som dog i källaren och som han inte lämnade till sjukhuset, olaga frihetsberövande, slaveri, olaga hot och incest.

Det ända han kläckte ur sig var:

"Jag ångrar mig med hela hjärtat".

Hur fan har han mage att säga så? Det borde han nog tänkt på under dess 24 åren, och när han våldtagit sin dotter. Det är helt sjukt. Låt han ruttna i fängelset och kom aldrig ut!

Hej!

Hej alla läsare!

Slutade skolan 14.50 idag, när jag kom hem åt jag lite pannkakor och därefter gick jag ut med Zinga. Just nu håller vi på att busa lite här och ska snart byta om till träningskläder för kl 5 är det dags för tennis.

Annars då? Jo det är bra med mig:) Dryg dag men skönt att det är fredag imorgon:)

Hur mår du?:)


Godnatt!

Blev tv hela kvällen som jag skrev tidigare. Nu ska jag göra mig i ordning för sängen och bädda ner Zinga som är så trött så. Imorgon ska jag upp 06.30, suck... börjar skolan 8-14.50. Jag hatar verkligen skolan om torsdagar, den dagen är så dryg, med många lektioner och ett långt pass med estetisk verksamhet. Men jag har överlevt alla andra torsdagar så jag gör väl det imorgon också.

Vi hörs imorgon:) Godnatt på er♥


Rubrik blablabla...

Har suttit vid datorn sen sist jag skrev, ätit middag och varit ute med hundarna ytterligare en gång och denna gången gick det galant:) Här vid datorn har jag tittat på "Så ska det låta" program, som jag missat alla fredagar.

Nu tänkte jag gå ner och ge Zinga mat, därefter ta ut Panda och sen gå ut med hundarna igen. Har fullt upp hela tiden:) Kl 20 är det dags för tv, bla "Rent hus" och "Efterlyst", men först duschen:)

Vi hörs senare.

Nytagna foto på Zinga!














Videoblogg



Denna spelade jag in 15.20, det har alltså tagit så pass lång tid att ladda upp den.. menmen här har ni den som många ville:)

Tingeling-Tingeling!



Hur f*n kan man komma på något sånt här?:P

Hemma igen!

Kom hem för ca 30 minuter sen. Jag struntade i att gå tillbaka till skolan, liksom vem vill sitta och titta på en film i 2 timmar när man inte känner för det? Dessutom ville jag inte sitta där själv, för dom flesta i min klass hade redan gått hem. Så jag stannade hos mormor och morfar en stund efter vi hade ätit lunch.

Just nu gör jag inte så mycket. Zinga biter på allt och alla så man får titta på henne hela tiden. Just nu får hon tex damp på filten, haha:P

Nu tänkte jag gå ut med Zinga en runda i det härliga vädret och därefter köra och handla lite:)


Mångfaldsdag=skit

Ja om ni undrar varför jag är hemma redan är det för jag hatar skolan idag. Vi har mångfaldsdag idag i skolan, fråga mig inte vad det är men alla 1:or har det iaf. Vi började kl 8, då var vi indelade i olika grupper, första "leken" vi skulle göra var att stå på ett led där man skulle ställa sig i födelseordning utan att prata. Skumt eller vad? Sen hade vi töntiga inte nudda golvet övningar. När den grejen var slut stack jag till min mormor och morfar, precis som alla andra gjorde, dvs stack.

Alltså, vad tror lärarna? Att vi ska gå runt där som vi går i förskolan och leka lekar. Inte ens närvaron tog dom upp, klart man sticker då.

Just nu är jag hemma för att hjälpa mamma med Zinga, vi ska snart gå ut och därefter ska jag hem till mormor och morfar igen och äta lunch. Kl 13 börjar jag skolan igen, då ska vi se någon film och där tas närvaron upp så där får man väl snällt gå dit.

Vi hörs senare idag igen. Solen skiner-inga sura miner:)

Godnatt!

Nu har jag fixat collaget med kläderna inlägget under och ska göra mig i ordning för sängen. Ska upp 06.15 imorgon, snacka om trött. Vi ska ha någon mångfaldsdag imorgon på skolan mellan 8-15.15 ungefär. Men på lunchen ska jag hem till Mormor och Morfar och äta.

Nu ska jag ut en sista runda med Zinga innan vi ska gå och lägga oss. Vi hörs imorgon.

Ciao♥


HÄRLIGA KLÄDER FRÅN H&M


Allt kommer från H&M


Kvällen!

Sorry att jag inte uppdaterat under kvällen, men jag har haft problem med min dator, den har hängt sig och krånglat och sen hade jag inte tid. Men nu hinner jag skriva lite när det är paus i "Den rätte för rosing".

Tidigare ikväll var jag ute med både hundarna, dvs Bella och Zinga. Det var första gången jag gick ut med båda och det gick faktiskt jättebra. Zinga följde med Bella och det gick strålande. Ska försöka få med det på film en dag för dom såg dösöta ut:)

Nu ska jag borsta ut mitt hår och fortsätta titta på tv. Senare kommer lite klädtips:)


Vad vill ni läsa mer om?

Jag har själv märkt att min blogg inte är så rolig för tillfället, har slut på idéer och allt. Så nu tänkte jag fråga er vad ni vill läsa här i bloggen?

Mindre om något, mer om något? Önska något? Precis vad som!

Skulle hjälpa till enormt mycket om ni hade önskemål:)


10 sek senare...



Helt plötsligt ska hon ligga framför mig, mellan mig och datorn och såklart under täcket. Knäpp vovve:)

Hos oss just nu...




Visst är vi söta?:)


Hej!

Hej bloggen!

Slutade skolan 14.50 idag, har haft servering idag men jag stod bara i baren och delade ut dricka så det var inte så jobbigt. Efter jag hade slutat körde jag hem och gick ut med Zinga och nyss har jag busat lite med henne och tittat igenom lite bloggar.

Idag blir det bara till att slappa. Har inga läxor (som tur är) och känner bara för att ta det lugnt.

Vad händer hos dig?:)

Godnatt!

Just nu har jag fullt upp här hemma, har massor av djur att ta hand om känns det som och tiden bara tickar iväg. Så jag ska stänga av datorn och gå ner och ta hand om Zinga igen.

Vi hörs imorgon, då har jag servering men ska stå i baren så det blir skönt. Börjar 8.30 och slutar runt halv 3 skulle jag tro. Vi hörs då.

Kram:)


2x videobloggar

Mormor och Morfar var ju på besök idag och träffade Zinga. Dom kom vid 2 tiden och stannade till kl 4. Efteråt gick jag ut med Zinga och när vi kom hem blev hon så otroligt busig som var gång. Försökte få med det på film så ni kan se det:)




Nu ska jag och pappa åka och handla.


Dagens jag


Jeans: Gina
Tröja: Gina
Sjal: H&M


090316

Hej på er!

Började kl 9.30 idag och var hemma igen 10.40, satt bara och tittade tills 10.15 och sen satte vi i blommor i vaser sen stack jag hem. Snacka om onödigt? Var iaf ute med Zinga då, gav henne mat och nyss har jag ätit.

Inatt var jag faktiskt ute med Zinga, vid 2 tiden började hon gnälla så det var bara att ta på sig kläder och gå ut. Hon har gnällt alla gånger förutom en, då det hände en liten olycka imorse men det var också den första gången.

Just nu sitter jag och väntar på att Mormor och Morfar ska komma hit och kolla på henne. Sen blir det väl till att slappa, inte lätt att ha en bebis här hemma kan jag säga:P

Kvällen

Det har faktiskt inte hänt så mycket sen sist jag skrev, har såklart varit med Zinga, varit ute och varit här inne och busat. Just nu sitter jag här och leker med Zinga samtidigt som jag tittar på "Wipeout" på Kanal5 och om 10 min börjar Beck på tv4:)

Imorgon börjar jag 9.30, men måste gå upp 07.45 eftersom lilla bebisen måste komma ut:) Slutar nog redan 11.30, så det blir en kort dag. Ska stänga av datorn för idag, så hörs vi imorgon:)

Ledsen att jag inte har så rolig blogg för tillfället, men ska försöka hinna med allt. Har ju trots allt en valp, ett marsvin och en hund att ta hand om. OCH mig själv:) Så det är mycket att stå i.

Vi hörs imorgon. Kraam♥

Recept på amerikanska pannkakor

Pannkakorna blev faktiskt jättegoda, hade aldrig ätit såna förut så det var på tiden:) Dock var dom väldigt mäktiga så man orkade inte äta så många.

Tänkte dela med mig av receptet:

Ingredienser:

2,5 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
0,5 tsk salt
2 msk socker
1 st ägg
2,5 dl mjölk
2 msk smör

Tillagning:


1. Blanda alla torra ingredienser. Smält smöret och blanda det med ägg och mjölk i en annan skål. Blanda inte för mycket, bara precis så att allt blandas.

2. Stek ca 10 cm stora pannkakor med smör i stekpanna.

3. Servera dem med färsk frukt eller bär, lönnsirap och eventuellt smör eller vispgrädde.


Amerikanska pannkakor

Efter jag hade busat med Zinga och hennes nya boll blev vi båda trötta, vi kröp ner i sängen och somnade. Dock vaknade jag snabbt igen och for upp, eftersom jag alltid har svårt att sova på söndagar så får jag inte sova mer.

Istället ska jag ner och steka amerikanska pannkakor medans Zinga sover så sött i min säng.


Visst ser det jättegott ut?

Återstår att se hur dom smakar:)

Angående Bella&Zinga

Jag fick en kommentar om det funkade bra mellan min gamla hund Bella och Zinga. Ja det gör det faktiskt. Bella undviker Zinga, men det är ju trots allt bara 2 dagen hon bor här så det är inte så konstigt. Men dom ska nog bli bästa vänner ska ni se:)

 

Dagens shopping


Baslinne från H&M. 49,50


Foundation. 149 kr


Mascara. 119 kr


Sist men inte minst Zingas boll:)

Hemma från stan

Som jag skrev imorse var jag i stan idag, körde snabbt ner och köpte lite saker och två leksaker till Zinga, dock fick hon bara en och Bella den andra:) Har precis varit ute och gått med Zinga i hennes koppel, innan har hon bara vägrat men idag gick hon hela tiden. Just nu ligger hon på sin filt och biter på sin nya boll:P

Ska fota dagens shopping nu så ni får se:)


Godmorgon!

Jag är uppe med tuppen känns det som. Vaknade 08.40 och var ute med Zinga då, hon kissade och bajsade direkt. Har inte behövt gå ut med henne alls inatt, jätteskönt:) Jag kan ju inte påstå att jag sovit bra inatt, somnade vid 2 och vaknade tjugo i 9, och vaknat 1000 gånger:P

Idag ska jag ner till stan, måste handla en foundation då min andra är slut(paniiiik). Och så ska jag försöka hitta en filt eller något liknande till Zinga, just nu ligger hon bara på en vanlig filt, kanske inte så kul, men jag får se vad jag hittar:)

Nu ska jag äta frukost, så vi hörs senare.

Lördagskvällen

Sorry för dålig uppdatering idag, men man har helt enkelt ingen tid när man har en liten valp hemma:) Det är nästan som en bebis. Har iaf varit ute med Zinga ett par gånger, och hon har inte gjort ett dugg inomhus, duktig flicka! Jag trodde aldrig att hon på 9 v kunde säga ifrån när hon var kissig. Jätteskönt så man slipper springa ut och chansa.

Annars har det inte hänt så mycket, har tittat på melodifestivalen (såklart) och blev ganska förvånad över att det var operatanten som vann. Hoppades faktiskt på Sarah Dawn Finer.

Just nu ligger Zinga på sin lilla filt och äter godis och tuggar på ett ben. Sötnos!

Nu ska jag faktiskt hoppa i sängen och sova, är ganska trött. Även Zinga är trött, hon har sovit hela kvällen.

Vi hörs imorgon!


Dagens jag


Jeans: Gina
Linne: Gina
Klänning: Gina

 

Det var dagens jag det:)

Videoblogg




Godmorgon!

Godmorgon på er.

Vaknade halv 11 idag och har precis ätit frukost. Jag har lite hemliga planer vad som händer idag, men ni får se det i en videoblogg senare idag. Kul va?:) Alltid kul med överraskningar tycker jag.

Nu måste jag gå och göra mig i ordning så hörs vi senare:)

Puuuuss


Godnatt

Snart faller mina ögon ihop, då är det dags att sova. Men först måste jag ta bort sminket och byta om, joooooooooooobbigt. Har legat i sängen hela kvällen och tittar på valpar på blocket, men inga resultat. Det finns jättemånga hundar jag vill ha, men som kostar för mycket. I detta läget känns det som jag bara går efter priset, inte roligt...

Nu är det iaf godnatt som gäller. Vi hörs imorgon, då det är en ny jakt på en valp som gäller.


MIN FIIIIIIIINA NYA FRISYR!

 

Haha ni vill inte veta hur flummig jag blir ibland:P Vilket resulterar oftast i knäppa frisyrer och danser:P

Lagaylia som Takida?



Inte visste jag att hon hade gjort en tolkning av takidas "Curly sue". Tycker hon gör det jättebra:)

JAG ÄR KÄR I SKOR

 
 
 

Nu är det fasiken dags att jag vänjer mina små fötter att gå i höga klackar igen. På med mina 10 cm klackar så kör vi:) Längesen jag gick i högklackat, men nu ska det bli min vardag som innan:)

Alltid lika kul att hitta något i brevlådan...


..och idag hittade jag denna, från CDON för 89 kr.

Sen jag såg filmen var jag bara tvungen att beställa boken också. Det är alltså "Män som hatar kvinnor"

Fredagskväll

Precis som dom flesta i Sverige har jag tittat på "Let´s dance" och "Så ska det låta" i pauserna:) Fortfarande är Laila min stora favorit i dansmässigt och Morgan i underhållning, han är ju bara så skön.

 

Som ni märkt blev det ingen videoblogg idag, hade ingen ork att sätta mig framför kameran efter jag kom hem efter att ha varit borta hela dagen så ni får en imorgon ist, det blir väl bra?:)

Idrottsprovet som jag gjorde idag har jag redan fått reda på, och jag blev såååååååå glad när jag läste det. Fick nämligen VG på det, det förtjänar faktiskt jag för att vara lite ego så mycket jag pluggat på det! Fick 25/37 poäng, och 24 var VG, vilken tur:)

Nu ska jag titta på Singing Bee som började nyss. Hörs senare:)

Farväl utväxt

Kanske skulle ta och visa hur håret blev?:)

 
Före                                                            Efter

Nu slipper man den mörka utväxten. Sunlight är bäst:)


Hund eller ej?

Som ni vet skulle jag få reda på idag om vi kunde åka till Hörby imorgon och titta på vår ev hund. Vi hade kontakt med uppfödaren i början av veckan och vi skulle höra av oss idag. När pappa kom hem ringde han till henne, och vet ni vad vi fick för svar?

-"Jag kan inte sälja hunden till er, ni har en labil hund så jag vågar inte".

Ursäkta, men jävla bitch? Hon har ju för fan inte träffat Bella och vet inte alls hur hon är med andra hundar. Bara för hon morrar mot andra hundar, MEN ALDRIG mot valpar betyder inte det att hon ska bita huvudet av den lille.

Nej fy för uppfödare. Nu ska jag ge mig ut på en ny chihuahua, och denna gången en tjej så jag kan skämma bort den med rosa saker!


Only for you, bitch!

Äntligen är jag hemma...

Kom hem för en liten stund sen bara, har varit borta nästintill hela dagen. Var ju i skolan till 14.20 ungefär, slutade tidigare. Körde därefter upp till min morbror och städade till kvar över 3. Körde sedan ner till stan och gick runt lite för att fördriva tiden, till slut orkade jag inte gå runt mer så jag gick till min frisör och chansade på att hon hade en tid över, vilket hon hade. Så kvart i fyra kom jag till och lite över 6 var jag klar igen.

Har precis varit och handlat lite med pappa, handlade ingredienser till vår pizza vi ska äta idag:)


Äntligen är provet avklarat!

Nu är jag hemma igen, började ju 9.15 med provet, idrottsprovet. Det gick väl ganska bra, kunde inte en fråga och gissade på 1 eller 2. Det är ändå ganska bra, för att ha panik på morgonen för risk att inte kunna det. Satt och skrev provet i ungefär 20 minuter sen stack jag hem. Har precis varit ute med Bella och ska snart börja med lunchen.

Som jag skrev igår är det en massa saker som händer idag, iaf så har jag fullt upp. Kl 11.55 börjar jag skolan igen, då ska jag redovisa en sak på hotellet, därefter har vi matte till 14.50, sen är det helg:) Då ska jag upp till min morbror och städa, kl 16.30 ska jag vara i stan hos min frisör och färga min utväxt. Sen ska jag äntligen hem! Får hoppas jag hinner klämma in lite mat så jag inte svimmar eller något:p


Min fula utväxt som ska bort idag:)

 
En seriös och en oseriös bild. Det är så jag är:P

Vi hörs senare idag. Ha en toppen fredag!

Godnatt

Nu är alla tvprogrammen slut, så nu tänkte jag göra mig i ordning för sängen och lägga och plugga lite. Har ju som sagt idrottsprovet imorgon 9.15, därefter ska jag hem på lunch tills jag börjar hotellet 11.55. Har en fullspäckad dag imorgon, men det berättar jag mer om imorgon:) Lättare så!

Vi hörs imorgon helt enkelt när jag är hemma på lunch, som var fredag.

Godnatt♥


Nya vårskor




Gud vad fina skor H&M har fått in på den senaste tiden! Eller vad säger ni?

Svar på kommentar

Postat av:

Hej :)
Toppen blogg :)
hur många läsare har du?

2009-03-12 @ 18:19:04

Hejhej:) Tack så mycket. Jag har runt 50 läsare per dag, men det varierar på hur mycket jag skriver osv:)

Tennisen

Träningen gick bra idag, var jobbig och rolig, jättebra kombination:) Har precis ätit lite middag och innan dess läste jag lite på idrotten, jag vet att jag tjatar om det hela tiden.. men jag måste ju berätta vad som händer i mitt liv:)

Nu tänkte jag hoppa in i duschen, tv:n börjar ju kl 20 med "Sveriges sämsta bilförare" följt av "Vad blir det för mat", som var torsdag:)



Vi hörs lite senare efter alla tvprogram och pluggning:)

Snön bara vräker ner!

ÅHHHHHHHHHHHH vad sur jag är nu. Efter jag skrev inlägget nedan kollade jag ut genom fönstret, då fick jag syn på en massa snöflingor som trillade ner. Vadå snö? Nu? Mars? Hallå våren? Jag som trodde våren var på väg, det var liksom solsken imorse när jag vaknade halv 7.

GE MIG VÅR OCH SOMMAR NU!

Nu ska jag iaf byta om till träningskläder och ta ut min irritation på träningen. Får hoppas jag kan träna med mitt onda nageltrång, inte kul kan jag säga.


Dagens jag


Jeans: Cubus
Tröja: Gina
Sjal: H&M


Hej!

Hej!

Slutade skolan 14.50 idag, har varit en riktigt seg dag med många och långa lektioner och framför allt en lång dag, men nu är jag iaf hemma. Idag är det träning och pluggning som gäller, samma som igår. Ska plugga idrott och träna tennis kl 5. Mycket mer tror jag faktiskt inte händer.

Tänkte fota dagens outfit som brukar vara populärt snart..


Godnatt!

Nu ska jag gå och lägga mig, iaf när efterlyst är slut. Ska läsa lite först sen sova. Imorgon börjar jag kl 8-14.50 om jag inte minns helt fel, har nämligen fått nytt schema. Men vi hörs någongång imorgon iaf:)

Godnatt:)

Ps.. imorgon ska jag vara bätte med bilder, idag har det varit tråkigt i bloggen och det ser man direkt på statistiken.Ds..


Svar på kommentar

Postat av:

Hejsan! Jag bor i trbg. så jag undrar vilket gym du tränar på eftersom du sa att det var så litet :P
pusss

2009-03-11 @ 21:43:41

Sv: Jag tränar på OASEN, det är kanske inte så jättelitet men ganska lite plats för att vara så populärt!

Träning och kvällen!

Just nu är det paus i "Det okända" så då kan jag passa på att skriva lite till er. Åkte till gymet vid 6 tiden, och var där i drygt 45 minuter, jätteskönt var det och nu är jag helt slut i kroppen. Det sämsta med det ställer jag går och tränar på är att där är ganska litet, och väldigt populärt att maskinerna ofta är upptagna, så man får stå och vänta. Inte kul, om man vill ha just den maskinen.

Vad har mer hänt då? Nja, inte mer än plugg och tv. Nu börjar snart det okända igen, därefter efterlyst:)

Vi hörs snart igen:)


Gymmet nästa!

Har precis ätit middag, nu ska jag byta om till träningskläder och köra iväg till gymmet. Ska faktiskt bli skönt att träna lite, och inte bara sitta hemma hela tiden. När jag kommer hem ska jag plugga idrott direkt, så vi hörs väl om några timmar.

Sköt om er så länge.


090311

Hej på er!

Hur mår ni denna onsdag? Jag mår bra, skolan gick bra idag och ganska fort. Fick reda på matteprovet jag gjorde förra veckan, Godkänt, skönt! Dessutom redovisade jag en sak på svenskan, fick VG på det, så det var skönt att ha det avklarat. Nu är det bara det förbannade idrottsprovet jag har på fredag.

Äh.. slutpratat om den tråkiga skolan.

Idag ska jag bara plugga och så ska jag iväg och träna på gymmet efter jag ätit eller nu snart, har inte riktigt bestämt mig än. Får se hur jag gör, dit ska jag iaf!

Godnatt!

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, ska läsa idrotten och svenskan en sista gång innan jag ska sova. Imorgon börjar jag 9.15, skönt med lite sovmorgon. Ska upp lite innan 8 så det blir skönt. Slutar 14.50 så vi hörs lite efter 3:)

Kram på er!



Pss..... serveringsprovet jag gjorde för en vecka sen, som jag råpluggade på fick jag MVG på :) 70/73, ojojo:)

Bort med det vita!

Nu sitter jag här nyduschad och väntar på att B.U.S ska torka, för er som inte vet vad det är så är det en förkortning av brun-utan-sol:) orkar inte skriva hela namnet, därför är det bra med B.U.S.

Innan dess låg och jag läste på den förbannade idrotten, måste läsa en gång till innan jag ska sova. Seriöst... hur kan man ge prov i idrott? Är det typ inte praktiskt, eller ha jag fel?

Nu blir det iaf snart Rosing på Kanal 5, hörs senare.

Ciaao!


JAG SKA FÅ EN HUND!:)

Åh vad glad jag är för tillfället. Jag och mamma tittade som vanligt på hundar när jag kom hem från skolan och hittade 3 chihuahua valpar, dock inte renrasiga men dösöta ändå. När Pappa kom hem ringde han och hörde, då var det blandning mellan chihuahua/papillon/dansk svensk gårdshund, men mest chihuahua.

Dom små liven finns i Hörby där vi ska troligen på lördag och titta på dom, man måste ju träffa dom innan man tingar någon. Hanen som vi ska ha är leveransklar om 2 veckor, då han är 10 veckor:)


Valpen längst till vänster är den jag ska ha:)

Får bara hoppas det funkar med Bella också, så det inte blir problem med henne.. hon kan ibland bli arg på andra hundar, dock aldrig valpar.

Nu återstår bara namn, vad kan passa till denna lilla krabat och är en hane?:) ♥

Dagens jag


Nästan helsvart, pga serveringen

Svarta chinos: Gina
Tröja under: Gina
Fleecejacka: Intersport


Serveringen!

Hej på er, hoppas ni mår bra idag. Själv har jag ont i hela kroppen och huvudet efter serveringen idag. Hade fullsatt matsal idag, 14 bord, inte kul kan jag säga. Mycket spring och mycket att hålla reda på, men det gick bra och det var trots allt kul:) Jag hade två bord, ett bord där min mamma, mormor, morfar och mormors syster satt på och ett bort där två söta pensionerer satt, som var jättesöta. Fick runt 100 kr i dricks idag sammanlagt, skitbra:)

Fick även reda på att jag ligger riktigt bra till i serveringen, hoppas på MVG:)

Annars då, jo jag slutade kl 3 idag, hade precis målat naglarna och tar det allmänt lugnt. Idag blir det till att plugga svenska och idrott, som är kvar av mina skolarbete denna veckan!

Puhhhh, mycket att göra..


Naglarna förresten:P


Godnatt!

Har tittat på tv nu ikväll, tittade på "Familjen annorlunda" och skulle egentligen sett spårlöst men jag pluggade idrott ist. Är helt slut i huvudet nu, har sovit för lite timmar inatt och pluggat på det förbaskade idrottsprovet. Ingenting går in, helt sjukt mycket text. Wish me luck säger jag bara.

Nu ska jag iaf snart hoppa i sängen, börjar 8.30 imorgon med servering, slutar väl tunt halv 3 tiden, så vi hörs väl då.

Kram!♥

Övningskört!

Var ute och övningskörde med pappa innan, iof bara till Willys och Konsum men alltid något:) Sitter just nu och lyssnar på musik, ska snart plugga lite på idrott. Jag vet seriöst inte hur jag ska klara det provet på fredag, det är sjukt mycket test och rätt invecklat. Jag vet inte heller om man får IG i kursen om man får IG på provet, blä på prov.. eller vad säger ni?


Vårnytt



Allt är från ONLY.

Hundlängtan!

Innan satt jag och mamma vid två datorer och letade efter hundar på blocket. Jag och mamma vill ha en liten hund och pappa vet jag inte riktigt, han säger inte så mycket om vad han vill. Jag och mamma hittade iaf tre chihuahua som vi ville ha, dock ska vi bara köpa en men att välja är inte lätt.







Vilken är sötast?:)



Update; Hunden på den första bilden var såld :( fick precie ett mail av uppfödaren. Åh den som var så söt..

Vår och solsken är livet!

Var nyss ute med Bella en ganska lagom lång runda. Nästan vindstilla, solen sken och det var inte kallt. Det märks att det är på väg att bli vår snart, jag vaknade tex idag av att det var ljust i rummet, sånt gör mycket för ens dag. Innan körde man till skolan när det var mörkt, och gick hem när det var halvmörkt.. det är inte kul.


Snödroppar såg jag överallt också!

är det någon mer än jag som längtar till sommaren?????

Dagens outfit


Jeans: Cubus
Tröja under: H&M
Kofta: Veromoda


090309

Hej!

Idag slutade jag lite innan 12, egenligen kl 11 men jag stannade kvar och åt lunch, så man slipper göra det hemma. Hade bara bordekorationer idag, jätteonödigt, med ny lärare och allt som inte alls var bra.

Idag är det plugg som gäller, idrott.. suck. Ska även öva lite på min redovisning jag ska ha på onsdag om dåliga/bra servitörer/servitriser.

Nu tänkte jag fota dagens jag så ni får sett det också:)

Beck!

Tittade ni på "Wipeout" på kanal5? Jag tittade nästan hela tiden, och tyckte det var jätteroligt, dock skulle jag inte våga vara med själv, livsfarligt ju:P

Just nu tittar jag på beck på tv4, beroende vet du;) Det blir nog inte så mycket mer uppdatering idag, har inte haft så mycket att skriva om idag som ni kanske märkt.



Imorgon börjar jag kl 8.30, till kanske 12-1 tiden. Vi hörs. Kram på er!♥

Tråkig söndag...

Har precis varit ute och övningskört lite. Innan dess bara tagit det lugnt, ätit middag, klätt på mig och sånt. Nu tänkte jag dra fram ytterligare några skolböcker för att plugga:( har så tråkigt idag, och rastlös är jag också..



Hoppas ni har roligare än vad jag har!

Klar med ett arbete!

Nu har jag precis gjort klar ett av dom 3 sakerna jag har i skolan nästa vecka, nämligen servingsuppgiften. Nu är det bara idrottsprovet som ska bankas in i huvudet och en redovisningssak.

Ibland pluggar jag bäst med massor av musik i bakgrunden, ibland ska det vara alldeles tyst. Som idag ville jag ha hög musik, då fick det bli Melodifestivalen:)

Hur pluggar du bäst?:)


Godmorgon/godmiddag!

Hej på er!

Vaknade 11.15 idag, har legat i sängen och bara slappat, sitter nu här och håller på att byta sängkläder i sängen, eller ja.. halvhjälper mamma:P

Idag är det plugg som gäller, egentligen skulle jag behöva till gymmet, men jag har verkligen ingen ork... det säger jag nästintill var helg, men mitt 10-kort går snart ut och jag har typ 5 gånger kvar. Inte bra... MÅSTE ta det i veckan, så vi inte förlorar dom 800 kr som det kostade.

Nu blir det frukost.


Nytt foto

Var ute med mamma och pappa för en stund sedan med hunden, då passade jag på att fota ett foto jag har velat göra länge, men aldrig vetat hur man skulle göra. Iof visste jag inte hur man skulle göra idag heller, men jag provade mig fram. Det gick inte jättebra, men det var på god väg iaf.


Det jag ville fånga var bilens ljus, och det andra skulle vara en vanlig stillbild, dock blev det också hackigt, men ganska bra ändå:)

Nu ska jag stänga av datorn, för att titta på reprisen av Grey´s anatomy som jag fortfarande inte sett. Vi hörs imorgon.

Hejdå♥

Finalisterna är klara!

Oj vad bra dagens melodifestival var, tycker jag:) Mina favoriter var Sarah och Caroline, och vem gick vidare? Jo just dom två:) Dock tyckte jag inte om Sofia som också gick till finalen.

 

Just nu halvtittar jag på Wallander som går på tv4+, luftslottet som visas idag är inte direkt min favorit men ska ändå titta:)

Hemma igen!

Hej, vi kom nästan precis hem. Körde hem lite över 7, därefter övningskörde jag till min kusin där vi lämnade honom, vet ni vad jag stötte på på vägen? Ett rådjur! Oj vad rädd jag blev, som tur är körde jag inte på det och hann stanna men fy vad läskigt det var.

Tänkte visa lite bilder från kvällen, som jag lovade:)


En del av folket, jag och pappa fattas.


Efterätten. Kolatårta, mums:)


Nästan uppäten tårta haha:P


Avslutar med en grymt ful bild på mig i vår lilla "grimaslek" haha.

Nu blir det melodifestivalen, vi hörs efteråt:) Kram

Dagens jag!

Nu är jag precis klar, blev lite stressigt innan men nu är jag klar:) kl 3 ska vi vara hos min mormor och morfar så det är ju snart.

Tänkte visa dagens jag för er:)


Jeans: Cubus
Tröja: Gina
Jeansjacka: Gina



Vi hörs ikväll när jag kommer hem, kameran följer med så ni får lite bilder.

Puss!

Godmorgon!

Godmorgon på er!

Vaknade för någon minut sedan, vaknade först lite innan 9 men vem vill gå upp så tidigt, haha.

Idag ska jag plugga en massa, har som jag skrivit innan en del skolarbete och prov som ska in nästa vecka. Sen kl 15 ska vi på kalas hos min mormor och morfar för min kusin som fyllde år igår. När vi kommer hem vet jag inte, men jag tror vi är hemma till Mf:)

Nu blir det frukost, magen kurrar.

Hemma igen-nu godnatt!

Kom hem från Karolina för drygt en halvtimme sedan, vi gjorde inte jättemycket men det var kul ändå:) Nu har jag precis gjort mig i ordning för sängen, är riktigt trött så det ska bli skönt att sova, men ska nog läsa lite först.

Vi hörs imorgon, då jag ska plugga och på födelsedagsfirande kl 15. Berättar mer imorgon.

Godnatt!

Fredagkväll

Var precis ute och övningskörde med pappa för att få tiden att gå. Sitter just nu här i mitt "andra" rum och har panda ute, ska snart ut och köra igen, nämligen till Karolina. Vi bestämde att jag skulle komma halv 8 så det är ju snart.

Hoppas ni får en bra fredagskväll, så hörs vi när jag kommit hem.


Videoblogg



Jag glömde säga att jag gick hem till min mormor och morfar efter stan, så jag var alltså inte i stan till kl 4.

Knäpp hund


Som jag och mamma skrattade åt det igår. Hur kan man drömma så mycket, att man springer in i väggen. Undrar vad han tänkte när han vaknade:P

V-blogg på väg..

Snart får ni se vad jag köpt idag och vad jag har på mig:)

Håll ut bara:)

Stan nästa!

Nu är jag näst intill klar, ska ta bussen ner till stan kl 1 så jag har lite bråttom nu. Ska handla lite saker som jag behöver, allt visar jag senare i en videoblogg+dagens jag.

Vi hörs senare. Kraaam.


090306

Hej på er!

Idag är det fredag och idag är jag ledig:) Sov ut riktigt ordentligt idag, sov till lite innan 11 och har fått 11 timmars sömn, inte illa:)

Idag ska jag troligen ner till stan, behöver handla lite saker, men för tillfället minns jag inte vad, låg nämligen och tänkte på det igår men det kommer väl upp snart igen. Börjar nog bli gammal...

Nu sitter jag här med träningsvärk i hela kroppen, främst i höfterna och benen, inte bra att vara borta från tennisen i 3 veckor, det sätter sina spår efteråt:P

Tv

Blev som vanligt tvtittande nu ikväll, först "Sveriges sämsta bilförare" och därefter "Vad blir det för mat". Nu tänkte jag säga tack och adjö till bloggen för idag, ska nämligen lägga mig i sängen och titta på "Grey´s anatomy " från igår, och kanske en beckfilm efter det. Ska även plugga lite först, om jag orkar.. annars skjuter jag upp det till imorgon.



Nej, men vi hörs imorgon, då kommer även en videoblogg och massa annat kul(förhoppningsvis). Släng in en massa kommentarer tills imorgon om vad jag kan prata om i videobloggen, så blir jag glad:)

Kram på er!


Dagens låt.



En av mina favoritlåtar just nu..

Tennis!

Spelade ju tennis idag, glömde nog säga det innan men troga läsare vet nog om det:) Var iaf där mellan 17-18, härligt att springa av sig lite, nu är det jag dessutom piggare efter träning och middag.

Innan träningen gjorde jag en massa skolarbete, renskrev saker, gjorde fakta saker och läste på. Nästa vecka är det tre viktiga saker i skolan, idrottsprov, svenskaredovisning och serveringsinlämning. Allt detta ska jag göra i helgen.

Nu babblar jag bara en massa känner jag:P Ska plugga lite nu, sen blir det duschen och tv.

Ciaaaaaaaao.


Vissa tycker jag ser så allvarlig ut på alla bilder. Här får ni iaf en när jag ler. Vad jag gör med håret vet jag inte:P


Dagens jag


Jeans: Cubus
Linne: Gina
Spetströja: Gina


Slut med skola för denna veckan!

Hej på er!

Slutade tidigare idag också, engelsklektionen blev nämligen inställd så jag slutade 13.40. Har precis ätit lite pannkakor, var så otroligt hungrig och hade ont i huvudet av hunger att jag var tvungen att äta något snabbt. Skolmaten är inget att hurra för kan jag säga.

Som ni ser på rubriken, så har jag långhelg nu:) Jag har nämligen studiedag imorgon, så jäkla skönt:)

Nu ska jag ta och göra lite skolarbete, så jag kan vara fri imorgon, nästan iaf:)

Godnatt!

Nu ikväll har jag tittat på "Det okända", därefter "Efterlyst", har pluggat på idrott och matte i pauserna. Imorgon börjar jag kl 8, vilket innebär att jag ska upp halv 7, blä. Slutar 14.50 och kl 5 ska jag träna tennis. Det är ungefär hur min dag kommer se ut imorgon.

 

Vi hörs helt enkelt imorgon, mina söta läsare.

Kraaaaaaaam:)

Övningsköra!

Har precis ätit middag och varit ute med hunden. Nu ska jag och pappa köra en liten runda. Därefter plugga och duscha, tillsist tv:) Hoppas ni får en härlig kväll så hörs vi senare.


Dagens jag


Jeans: Gina
Två svarta linne: Gina
Kofta: H&M
Sjal: Gina


Mystiska bilder


Saknad....







Lite kul att testa nytt. Denna gången lite läskiga bilder, eller vad säger ni?

*gäsp* trött *gäsp*

Herregud vad trött jag är idag. 7 timmars sömn är inte tillräckligt. Låg i sängen innan och läste i min idrottsbok, och kom på mig själv att blunda i mellan varven. La ner boken och somnade med det samma, dock blev det inte länge eftersom mamma knackade nyss på dörren.

Nu ska jag försöka piggna till här, vet dock inte hur när man fortfarande ligger kvar i sängen med en stor hund, som är lika trött som mig själv :)




Hej!

Hej!

Som ni märker slutade jag tidigt idag, hade bara 2 lektioner, dom andra blev inställda. Slutade alltså 11.20, riktigt skönt. Hade först svenska i en timme, sen håltimme till 10.25, då jag hade matte till 11.20 sen slutade jag:)

Åt pannkakor när jag kom hem, därefter följde jag med mamma ut med Bella och nu har jag suttit här.

Idag ska jag bara ta det lugnt, med mina skolböcker. Hade svårt för att somna igår, därav trötthet idag. Ska plugga matte, idrott och servering idag.

vad hittar ni på?:)

Godnatt!

Nu ska jag strax gå och lägga mig, ska upp 06.30, suck. Börjar 8-14.10, skönt med kort dag.

Vi hörs helt enkelt imorgon.

kraaaaaaam,


Dusch och tv nästa!

Nu har jag pluggat klart på matte, gick igenom kapitlet lite snabbt, har ju trots allt en lektion innan provet, så det är ingen panik (än). Nu ska jag gå ner och duscha, därefter "Den rätte för rosing" kl 20. Det får man inte missa, även om det är lite sjuka människor med, haha:P



Vi hörs efter Rosing. Pusss

Sofis mode...



.. Ska jag läsa nu:)

Dagens jag


 
Körde på helsvart idag, nästan iaf.

Chinos (serveringsbyxor): Gina
Tröja: Gina
Kofta: Gina


Övningskört..

Kom nästan precis hem, har varit på Willy´s och handlat lite där jag övningskörde dit, får ju inte komma ifrån rutinerna:)

Nu tänkte jag dra fram matteboken, eftersom jag inte fått tummen ur förrän nu. Ska ha ett stort matteprov på torsdag, så det gäller att kunna allt om omkrets,area och volymer och mycket mycket mer. Usch vad jag hatar matte, ska bli skönt efter sommaren då jag läst klart matte för evigt:)

Nej matte var det. Ska fota dagens jag lite senare också, så kika in igen:)


Hej!

Hej alla läsare!

Har haft servering idag som jag skrev igår. Gick faktiskt bra, hade ett bord där min mamma, mormor och morfar satt så det var inte så farligt. Slutade 14.40 och har bara tagit det allmänt lugnt nu. Har stått upp hela dagen så har ganska ont i min rygg.

Idag blir det en allmän pluggdag, ska plugga matte som jag har prov i på torsdag och så ska jag börja så smått läsa på idrott, som vi ska ha prov på nästa fredag. Blä på det, men måste göras.

Vi hörs lite senare.

Hejdå för idag!

Blev bara "Familjen annorlunda" på tv idag, fanns inget roligare. Nu tänkte jag plugga en sista gång på serveringsfrågorna, därefter sova. Ska upp 07.00, blää. Börjar 8.30 med provet, därefter servera. Imorgon kommer vi få gäster, bla min mamma, mormor och morfar. Jag fasar för det, jag är extremt rädd för att göra bort mig, såsom tappa en tallrik i någons knä eller inför hela matsalen. Men det gäller att tänka positivt så ska det nog gå bra, det är trots allt bara en timme vi serverar.


"Familjen annorlunda".

Vi hörs imorgon, efter jag slutat. Skulle tro att jag slutar runt 14-15 tiden.

Kraaaaaaaam,
Ellinor

Ingen rubrik...

Har inte gjort så mycket sen sist jag skrev, lagade middag sen har jag suttit här vid datorn och pratar lite med Louise. Ska snart hoppa in i duschen och därefter blir det tv och plugga.

Vi hörs efter tvprogrammen. Har inte så mycket att skriva om för tillfället:)


Dagens outfit


Jeans: Gina
Linne: Gina
Tröja: Gina
Kofta: EVE


Hatar mitt hår idag... lockigt och stort, pga REGNET!!!!!!

Star pilots vs Velvet

 



Vadå att Star Pilots kopierat Velvets låt rakt över? Framför allt i början.. dåligt tycker jag, och skumt att dom får göra det.

Dagens fråga



Ös in med förslag nu, till en tikhund:)

Världens onödigaste skitdag....

Som ni förstod på rubriken har inte min dag börjat bra. Började kl 9, cyklade i spöregn till skolan, sminket rann och jag var förbannad när jag kom fram. När jag väl var på skolan, gjorde vi inte ett piss. Fick en onödig uppgift som jag gjorde på 2 sekunder, satt sedan i rosor i några grönsaker och stack hem. Onödig dag eller vad?

Nu är det iaf bättre, har varvat ner och ätit middag. Slutade kl 11, härligt att sluta tidigt. Idag ska jag bara ta det lugnt, plugga lite måste jag också göra.


Godnatt!

Nu är det paus i "Beck", så då kan jag passa på att skriva lite till er. Ska gå och lägga mig såfort filmen är slut, ska upp 07.30, men ska bara ha bordsdekorationer och lär sluta tidigt, så jag behöver inte vara så utvilad. Slutar troligen runt 12 tiden, kanske tidigare.

Vi hörs imorgon någongång, kan inte säga någon tid men ni märker när jag är hemma.

Godnatt på er.♥

Beck nästa!:)

Kvällen har varit lugn för min del, duschade innan och satt vid datorn, har precis pluggat lite på serveringen, ska snart dra fram matteboken om jag hinner innan Beck börjar på tv4.

Ska ni se Beck ikväll?:) En jättedum fråga när det gäller mig, tycker jag:)



Vi hörs efter filmen, ev i en paus:)


Ge mig sommar.......

Tittade precis igenom lite bilder från i somras, åh vad jag saknar det, får hoppas denna sommaren blir lika bra.


Spenderade många timmar med dessa personerna och på denna lekplatsen:P


Åh tänk att sitta i shorts och linne, sent på kvällen..




Här spenderade jag också många timmar..


Cykla cykla cykla...


Sitta vid åkern och titta på solnedgången




Jag gillar denna bilden, varför vet jag inte....


Äta godis på kvällen

Nej, ge mig sommar NU!


Videoblogg




♥ B I L D E R















Tycker inte ni också att dessa bilderna är ganska fridfulla?


Klar!

Äntligen orkade jag gör mig i ordning, nu har jag kläder på mig, sminket är på och håret är uppsatt. Ska bara äta middag, sen ska jag ut och köra lite, köra inom min morbror och lämna en sak därefter slappa. Hinner inte till gymet idag, dom stänger nämligen om 1,5 timme, så får ta det nu i veckan ist.


Såhär ser jag ut idag:)


Städat klart....trött....

Nu har jag städat klart ovanvåningen som jag gör var söndag. Lyssnar på bidragen från gårdagens mf just nu. Ju mer man lyssnar på låtar, desto bättre blir dom.

Nu tänkte jag ta fram mina serveringsfrågor och plugga lite, även fast jag kunde näst intill alla igår när pappa förhörde mig, men det är bra att vara riktigt påläst. Måste även plugga lite matte, har prov i det på torsdag (hej IG).

Blääääää för prov!


090301

Söndag igen, och ny månad igen. Dagarna och månaderna bara springer iväg. Skönt att det går mot ljusare tider, och bara 14 veckor kvar i skolan innan det är ett varmt och skönt sommarlov.

Idag vaknade jag kl 11, har precis ätit frukost och tänker ut min dag lite, ungefär så här ser den ut:

*Städa
*Plugga
*Träna (om jag hinner, dom stänger nämligen kl 16)
*Övningsköra

Detta är min dag. Hoppas ni får en skön söndagsfm, nu ska jag kolla på tv.


Godnatt!

Ska gå och lägga mig nu, har suttit vid datorn nästan hela kvällen. Imorgon är det träning och plugga som gäller.

Hörs då. Godnatt♥


RSS 2.0