Hemma.

Kom hem från min morbror lite över 11. Ligger nu här i min säng och slappar som vanligt, har otroligt ont i mitt högra smalben, fattar inte vad jag har gjort. Troligen kommer jag inte upp ur sängen imorgon, haha.

Ska nog stänga av datorn nu, vi hörs imorgon. Kram

Vi hörs ikväll!

Nu ska jag bara borsta ut mitt hår sen ska jag åka till min morbror. Duschade nämligen innan, så har inte hunnit borsta det än. Hade panda ute precis också.

Vi hörs senare ikväll, vet inte när jag kommer hem men ni får ett inlägg då iaf:)


Fint hår va? Nej

Träningen!

Började träna 13.20, och gick hem 14.10. Lagom lång tid, dessutom gick tiden otroligt sakta men nu är jag hemma:)
Har precis haft Panda uppe och gosat lite, gett henne ny mat och nu sitter hon och dricker vatten. Jag tror hon känner sig trygg nu igen, innan var det ju ett nytt ställe för henne att stå här nere, mycket ljud och så. Först åt hon inte sin egen mat, bara grönsaker.. men nu äter hon allt:) Satt nyss och åt ett äpple med henne, hon är för söt:)

Nu sitter jag här i vardagsrummet och gäspar. Fattar inte varför jag alltid blir så trött efter träningen, menmen skönt var det:)


En trött jag, haha


Här just nu; En trött hund i soffan och ett marsvin som bara äter. Konstigt att man blir trött?:P

KLAR!

Yes jag är klar:) Nu ska jag upp till gymmet och träna så svetten rinner av mig. Upptäckte att jag bara hade varit där 3 gånger, vilket innebär att jag har 7 gånger kvar, 6 efter idag. Jag som trodde jag hade typ 3-4 gånger kvar. Menmen, jag ska nog använda upp det också:)


Såhär ser jag ut idag. Linne från Gina och byxor från H&M.


Vi hörs om någon timme:)

090131

Ja då var det snart ny månad igen, herregud vad tiden går snabbt.. snart sommarlov:) haha, kanske lite att ta i?:P

Vaknade iaf kl 11 idag, har precis ätit frukost och tittat på reprisen av "bygglov". Nu ligger jag här i min säng och vilar, det har blivit min nya plats att blogga på.

Ska ju upp till gymmet idag, och idag har jag inga ursäkter för jag SKA upp där, så mitt förbannade 10-kort kan ta slut, haha. Är glad att jag inte köpte årskort som jag var på väg att göra.

Nej nu ska jag göra mig i ordning så jag kommer iväg någongång, vi hörs snart igen.

Hemma igen!

Kom hem från min morbror för en liten stund sen, satt och kollade på "medicinmannen" hela kvällen, trots att jag sett den drygt 50 gånger tycker jag jag fortfarande den är bra. Blev inte så jättelång kväll idag, kom vid tjugo i 8 och blev hemkörd kl 12, men det var bara för jag inte skulle väcka mamma när jag kom då hon ska jobba imorgon.



Nu ligger jag här i min säng under täcket, ska snart gå ner och ta bort sminket.. känner mig allmänt ofräsch.

Förresten, så blev Belindas fotografering inställt imorgon eftersom hon fick förhinder,så imorgon kan jag sova länge därefter träna på gymmet,plugga lite och på kvällen ska jag till min morbror igen och se dom sista två avsnitten av medicinmannen.

Vi hörs imorgon gott folk:) Godnatt på er.


Videoblogg x3







Sådär, nu har ni fått er fredagsdrog:) Ska åka till min morbror 19.30, ni får en uppdatering inatt.
Ha en trevlig helg, och drick inte för mycket:)

Kram!♥

Bilder från dagen

Hade ju kameran med i skolan idag och stan, kan ju visa lite flummiga bilder, haha.


Hotell är såååååå tråkigt.


Här är Jessica i skolan:P


Hade mina converse på mig idag:)


Här sitter Pernilla i skoaffären och provar skor...


Och hon köpte dessa skorna.


P på Mcdonalds


I omklädningsrummet.. jag köpte inte denna klänningen eller vad man ska kalla det.

Shoppingen!

Har nästan precis kommit hem från stan. Åkte direkt upp till min morbror vid kvart i 3 tiden. Vid 3 kom Pernilla upp där också och väntade tills jag var klar, sen gick vi ner till stan. Jag hittade faktiskt lite saker, kan visa er:)


Jeansjacka från Gina. 299 kr.


Tröja från Gina. 129 kr


Väska från H&M. 198 kr


Nagellackremover, 29,50 kr på H&M

Håller på att ladda upp videobloggar också från stan, men dom hinner nog inte bli klara tills jag ska åka igen om 30 minuter, men håll ut:)

Dagens outfit


Jeans: Gina
Linne: Gina
Tröja: Gina
Väst: H&M


Vi hörs senare idag. Ha en fin dag♥

Hemma på lunch!

Ja som ni vet så är jag hemma på lunch vid denna tiden var fredag:) Kom hem 10.40, åt middag som bestod av köttbullar och potatismos. Därefter bytte jag om och gick ut med hunden. Nu sitter jag här och har precis läst bloggar och så.

Börjar 11.55 igen så jag måste köra till skolan igen:( , där jag ska först ha hotell i 2 timmar sen matte i 1 timme. Slutar 14.50, då är det helg:). Ska direkt upp till min morbror då och städa, därefter direkt ner till stan där Pernilla väntar. Sen ska jag hem, då kommer ni få en uppdatering och en videoblogg:) Sist ska jag upp till min morbror ikväll.

En perfekt fredag, eller vad säger ni?
Kameran följer såklart med så ni får bilder från allt idag. Ska fota dagens outfit nu:)

Godnatt

Nu ska jag bara ta bort sminket sen är det sängen som gäller för mig. Har varit extremt matt och trött idag.. men kanske inte så konstigt med tanke på vad som har hänt idag.

Börjar som sagt 9.15 imorgon, men är hemma på lunch 10.30-11.55 ca, så ni får ett inlägg då:)

Godnatt♥

Tv

Ja som sagt blev det tv hela kvällen, först såklart "Sveriges sämsta bilförare" och därefter "Vad blir det för mat". Nu ligger jag här i sängen under täcket, fryser nämligen ständigt, konstigt.

Imorgon börjar jag 9.15, med idrott.. härligt att inte behöva gå upp 06.40 utan kan sova till 08.00:)


Godis är gott:)

Har precis varit nere i stan med Pappa där vi handlade lite godis på hemmakväll, jag var inte jättesugen så jag köpte bara lite:)

Sitter just nu och har panda ute, känns konstigt att bara skriva panda och inte marsvinen. Men hon springer efter gurkan som vanligt och pratar nästan hela tiden, så jag får hoppas det alltid kommer vara så.

Efter hon varit ute, dvs om ca 10 min så ska jag duscha och därefter blir det tv hela kvällen med godis.

Ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi senare:)



Ps.. nu springer Panda runt i rummet precis som hon letar efter Nelly... åh stackars panda. Ds.

Ni missar väl inte....

..."Sveriges sämsta bilförare" idag? Jag ska sitta bänkad framför tv:n, helt klart. Älskar såna program, även om det är sjukt att det verkligen finns människor som köra så förbaskat dåligt och framför allt att dom har tagit körkort!


Bild lånad från TV4. Kanske är hon Sveriges sämsta bilförare?

Nu ska jag läsa Veckorevyn därefter titta på film:)

Vi just nu..


Taco

Har precis ätit middag, blev tacos idag med massa grönsaker och nachos till, gottgott:) Var ju evigheter sen sist jag åt det så det var gott.



Nu sitter jag här i vardagsrummet och tittar på Panda (mitt marsvin), hon verkar inte så deppig..än.. fast man vet ju inte om det kommer, hoppas inte det! Hon är ju i mindre bur nu, har kvar sitt hus som hon hade med Nelly och verkar faktiskt glad. Hon har fått grönsaker och just nu sitter hon och äter hö. Sötnosen. Hoppas verkligen inte hon blir sjuk pga ensamhet, men jag ska verkligen gosa med henne så ofta jag kan!






Och så en bild på mig. Jag är inte ledsen mer, och skönt är det. Tycker det är så skönt att allt är över, så man slipper oroa sig mer. Nu har hon det bra.

Nu ska jag hjälpa pappa med disken. Blir ingen tennis idag, ska bara vila pga att jag knappt sov något i natt.


Hej..

Hej, nu har jag lite ork att skriva om vad som har hänt igår och idag.

Igår kväll blev mitt marsvin Nelly mycket värre, hon hade konstiga ljud för sig och låg bara stilla. Vid 23 tiden igår hade hon inte ätit någonting förut lite grönsaker och såfort hon rörde sig var hon liksom som gummi. Jag trodde inte hon skulle överleva natten...

Imorse när jag bad mamma öppna dörren, trodde vi hon var död. Hon låg i sitt hus med baken utåt så man såg inte riktigt, men mycket om och men så såg vi att hon andades väldigt tungt. Hon låg ner hela tiden och så fort hon rörde sig såg man att hon hade ont. Då ringde vi till Djursjukhuset i Malmö, där vi fick en akuttid kl 10.00. Jag åkte till skolan och var där en lektion, till kl 9 sen gick jag till min mormor och morfar. Jag tänkte på det hela tiden, eftersom jag visste om tiden.. så jag gick hem ist.

Nelly har nu fått somna in och har det bra nu. Det var för hennes eget bästa för vid 9.15 blev hon ännu sämre och mamma och pappa åkte iväg till en veterinär i en by utanför Trelleborg, vi hann alltså inte vänta till kl 10.

Tycker det är så otroligt skönt att det är över, jag har anat att detta skulle se.. men absolut inte så snabbt. Hon blev liksom bara sjukare och sjukare under 1 dygn.

Vi har nu bytat bur till mitt andra marsvin som jag har kvar, ställt henne där nere så hon inte ska vara så mycket själv... men man ser på henne att hon känner sig ensam.

Aldrig aldrig aldrig mer smådjur, usch.. Det är säkert lika jobbigt med hundar, men man har en annan kärlek och dom lever längre.


R.I.P Nelly

Godnatt!

Har inte alls mått bra nu ikväll, berättar när jag orkar..

Kram

Hemma igen!

Nu är jag hemma igen, kom hem med ett choklad som nu ligger i min mage (nyttigare choklad faktiskt), VR(veckorevyn), festis och såklart kontantkortet:)



Nu ska jag ta ut marsvinen, därefter duscha och sen tv samtidigt som jag målar mina naglar. Mycket att göra, ständigt hihi.

Pluggat klart!

Nu har jag nästan skrivit klart min berättlse, är framme vid slutet som såklart ska sluta bra och så har jag läst några sidor i boken, har drygt 80 sidor kvar.. det ska jag nog klara på 2 veckor:) Får såklart plugga i helgen och nästa vecka, så det är luuugna puckar:)

Nu tänkte jag cykla iväg till Konsum och köpa kontantkort eftersom telenor ska dra pengar imorgon, gäller att inte vara fattig då:)

Vi hörs senare igen.

Sviker

Ja jag får faktiskt svika träningen idag. Visste att det skulle bli så här, men jag tycker skolan går före, eller vad säger ni? Jag kom nämligen på att jag måste läsa ut min sagobok, har drygt halva boken kvar och det ska vara klart till v 7. Dessutom ska en egen saga vara klar då, så jag fick lite panik innan.

Så det ska jag pyssla med snart, min kropp dör förhoppningsvis inte bara för den inte får någon träning idag. Får ta och träna på lördag och söndag ist, och då menar jag det:)


Här ligger jag i mitt mörka rum:)

Hej!

Hej bloggen!

Slutade kl 2 idag, skönt med korta dagar ibland. Sitter nu här och har precis läst bloggar som jag följer varje dag, måste vara uppdaterad ju:)

Jag sa ju igår att jag skulle träna efter skolan, men jag tar det ikväll ist.. har knappt ätit något idag så jag måste ha energi innan, och denna gången ska jag inte skita i det. Måste ta mig själv i kragen någongång!

Godnatt!

Nu ska jag gå och lägga mig, är riktigt trött...som vanligt.

Vi hörs imorgon, slutar som sagt 14.10, ska upp till gymmet så fort som möjligt men ni får en uppdatering i mellan.

Kram!♥

Veckans att göra!

Nu när halva veckan nästan gått har det trillat in lite saker att göra:) Kan ju visa er vad som händer i veckan:)

Onsdag: Skola 8-14.10
                 Träna på gym. Måste komma igång med det igen.
Torsdag: Skola 8-14.50
                  Träna Tennis 17-18
Fredag: Skola 9.15-14.50 (hål 10,30-11,55)
               Städa hos min morbror 15.00-15.30 ungefär.
               Stan med Pernilla 15.30-?
               Film hos min morbror, ingen tid än.
Lördag: Fota Belinda, 11-13 ca.
Söndag: Träna.

That´s it:) Bra vecka va?:)

Veckohandlat och övningskört!

Har nästan precis kommit in genom dörren. Var först nere i stan med mamma där vi handlade blutsaft på hälsokost eftersom jag är så fruktansvärt trött om dagarna, så får hoppas det hjälper. Sen handlade vi på H&M också. Sen körde vi vidare till Willys där vi veckohandlade och sen övningskörde jag hem:)

Just nu har jag marsvinen ute, efter det ska jag duscha sen blir det tv...om det finns något kul att titta på.

Nu ska jag läsa Sofis mode:) Vi hörs senare ikväll♥


Fotografering på lördag!

På lördag har jag bestämt med Belinda att vi ska ut och fota i samma skog som jag fotade Pernilla. Det är så fin miljö i en skog, fina färger och vatten. Härligt!

Jag har ju fotat Belinda en gång förut, för några månader sen då jag precis hade fått min systemkamera. Sen dess har jag utvecklats lite så det ska bli kul att testa nya idéer:)

 ( Bild från förra fotograferingen )

NU: MIDDAG

Dagens jag


Jeans: Cubus
Linne: Gina
Tröja: H&M
Klocka: Ur&penn

Till detta hade jag en svart stickad kofta från Gina.



Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite. Är sååå trött.

Hej!

Hej!

Slutade lite över 2 idag. Lärde oss att bära många tallrikar, hur man lägger på dukar, duka osv. Ganska roligt men efter ett tag blev det ganska drygt.

Har suttit vid datorn och pratat med folk på msn nu sen dess, därför glömde jag er, men bättre sent än aldrig:)

Ska fota dagens jag sen också, alltid kul med bilder ju:)

Godnatt!



Har bara tittat på tv (bonde söker fru) och suttit vid datorn nu ikväll, därav tråkig uppdatering.. men ni har fått ganska mycket uppdateringar innan ju:)

Ska i alla fall gå och lägga mig nu, ska upp lite över 7 eftersom jag börjat 8.30. Hoppas verkligen jag slutar tidigt imorgon, annars svimmar jag. HAHA.

Godnatt på er!

Konversation mellan mig och Louise för tillfället.



Den som gissar rätt på vad vi pratar om får en puss;)

Foto från igår och idag.

Igår kväll fick jag ett ryck och fotade lite i mitt ljustält. Hade dock ingen aning om vad jag ville fota så tog det närmaste:)











Från idag:


Visst är hon fin med klämmor på huvudet?:)



Det var alla bilder:)

Snebena eller mittbena?


Snebena



Vilken? Det är frågan..

Klar!

Nu är jag påklädd, håret är fixat och sminket är på. Nu känner man sig lite fräschare än innan haha.



Nu ska jag ta något att äta, sen plugga lite.

Jag och Carola

För er nya läsare kan jag säga att jag gillar Carola i 3 år. Jag har fått enormt mycket skit från mina fd klasskompisar och vänner enbart för att jag gillar henne. Jag undviker helst att berätta att jag gillar henne eftersom jag är är extremt rädd för att bli nertryckt igen.

Jag hoppas i alla fall att ni inte gör det, därför tänkte jag visa en film från Palladium, där hon firade 25 år som artist den 26/2-08. Herregud det är ju 1 år sen snart, gud vad tiden går fort.


Vid 1:01 är Carola precis nedanför mig. Det är jag och mina 2 andra vänner som sträcker ner händerna där som ni ser:)

Svart ♥

Har precis målat naglarna som jag egentligen skulle gjort igår, men det fick bli idag ist:) Målade svart idag, har faktiskt börjat gilla det nu. Om det hade varit för några år sen hade jag ALDRIG målat mina naglar svarta, då var man någon punkare.


Visst blev det fint?:)

Nu ska jag klä på mig kläder och sminka mig så fort naglarna torkat, orkar inte gå runt i pyjamas och känna mig ofräsch, haha.


Godmorgon!

Godmorgon på er!

Vaknade för en liten stund sen, sitter nu här och läser lite som vanligt. Mår faktiskt lite bättre idag, och tur är det eftersom jag ska till skolan imorgon, tyvärr haha. Hade gärna varit hemma imorgon också, men eftersom vi ska öppna restaurangen nästa vecka så måste jag lära mig hur man bär många tallrikar.

Idag blir det bara till att vara hemma, som ni säkert redan listat ut. Ska försöka uppdatera lite roligare än igår.

Nu ska jag titta på tv :)

Film

Har precis suttit och tittat på film med mamma, fick bli "Systrar i jeans-andra sommaren" som jag hyrde i fredags. Ska ju som sagt vara hemma från skolan imorgon, så det fick bli en liten filmkväll idag:)


Tjejerna som spelar i "Systrar i jeans"

Nu ska jag stänga av datorn, vi ska nämligen titta på en film till, tror det blir "Maria Wern-främmande fågel". Vi hörs imorgon:)


Eva Röse som spelar i "Maria Wern".

Godnatt♥

Chokladbollar och varm choklad

Har suttit framför tv:n och ätit chokladbollar som pappa gjorde innan och druckit varm choklad. Riktigt gott.

 

Just nu sitter jag här och slappar, förvånad? nej.. Har faktiskt inte så mycket att skriva om idag, har gått i pyjamas hela dagen eftersom jag inte mår riktigt 100 idag, så det blir till att stanna hemma från skolan imorgon. 1 dag gör inte så mycket.

Nu ska jag gå ner igen. Vi hörs senare.

Mitt rum just nu







Ljus och musik är det bästa:)

Nu; Hänga tvätt.

Slappsöndag

Gjorde bara dom nödvändigaste sakerna av dom sakerna jag skrev innan jag skulle göra. Nämligen, städa, byta sängkläder, läsa och så startade jag en maskin tvätt.

Idag är det en typisk slappsöndag. Vädret är mulet och kallt. Man orkar ingenting! Så idag blir det bara till att sitta hemma och dega, har ju faktiskt gjort mycket i helgen redan:)


Ungefär jag idag;)

Nu blir det snart middag, åt ju precis frukost nästan (!).

Godmorgon!

Godmorgon på er!

Somnade inte förrän 02.30, så inte så konstigt att jag sov så länge idag. Vaknade dock med lite sårig hals, bara jag inte blir sjuk! Hatar att vara förkyld och hosta som en tok. Men man behöver ju inte måla fan på väggen innan det är något.

Idag är det följande som står på schemat:
*Städa
*Måla naglarna (viktigt, hehe)
*Byta sängkläder
*Träna (om jag hinner)
*Läsa en saga (läxa i svenska)

That´s it. Var lite fler saker, men det är inte intressant för er, hihi.

Nu blir det frukost!

Hemma!

Sover ni? Det gör inte jag. Kom hem från min morbro 01.15, tog bort sminket och bytade om till pyjamas. Sitter nu här och gäspar mellan varven, är ganska trött. Men måste skriva till er ju:)

Ikväll tittade jag, min morbror och hans sambo på en "Irene Huss" film och "Medicinmannen". Det är mycket roligare att kolla på film hos andra, än att sitta själv.

Nu ska jag i alla fall krypa ner i sängen och läsa "Solo". Vi hörs imorgon, då får ni veta dagens planer också:)

Godnatt på er. Sov jättegott hihi.

Saga

Har precis skrivit 1 ½ sida på min saga som handlar om en prinsessa som vi skriver om på svenskan. Det ska vara klart vecka 7 så det är lika bra att börja i tid så man inte ligger med allt samma vecka, då blir det jobbigt kan jag säga. Det är nog aldrig något jag har haft problem med, att planera mina studier. Jag vet hur lång tid det tar för mig att öva inför prov, skriva klart saker eller bara göra det. Det är jättehärligt att veta, vissa vet ju inte alls. Då går det oftast åt skogen också.

Om 35 minuter börjar dokumentären om Carola, det får man ju inte missa. När det är slut ska jag hem till min morbror och titta på film. Vet inte riktigt när jag kommer hem, men i natt någongång:P

Kommer nog inte uppdatera mer idag, tyvärr men vi hörs imorgon. Det lovar jag:)

Kram!





Bilderna från "studion"

Här kommer mina favoritfoto från min lilla studio här hemma:

















Det var alla mina favoriter. Skriv gärna vilken som är din/dina:)

Kinamat och Malmö

Var ju som sagt i stan innan idag och åt kinamat med en del av släkten, jättegott som vanligt! För min del blev det som huvudrätt, biff med grönsaker och efterrätt bananasplit och såklart cola att dricka:) Vi satt där lite över 1 timme och åt och pratade. När vi var klara lite över 3 åkte jag, mamma och pappa in till Malmö för att köpa ett ljustält på Kjell och co. Som tur är hade dom det och det har jag precis hållt på med att fota. Vissa bilder blev riktigt fina, visar sen när jag lagt in dom:)

 

I paketet jag köpte fick man: ljustältet, 4 bakgrunder, stativ och 2 lampor. Kanon! 599 kr kostade det, helt klart värt det.

Nu ska jag lägga in bilderna, så kika in om en stund igen:)

Dagens jag


Leggings: Gina
Benvärmare: H&M
Linne: Veromoda
Skjortklänning: Gina


Vi hörs senare. Magen börjar bli hungrig, tur att jag vi snart ska åka:)

Godmorgon!

Nja, riktigt godmorgon är det inte, vaknade nämligen lite över 10. Gick upp och gav mitt marsvin medicin och sen badade jag henne. Har precis ätit frukost och sitter nu här och tittar på ljustält (fotostudio) på tradera, ganska dyra men jag vill hemskt gärna ha en sån. Får se om ekonomin räcker till:)



Idag, närmare bestämt kl 14.00 ska jag, mamma, pappa, mormor, morfar, farmor och farfar ner till stan och äta på en kinarestaurang. Meeegagott:) Kul att äta med nästan hela släkten också hihi:)

Nu ska jag hoppa in i duschen, måste ju vara klar om någon timme. Visar dagens jag sen, kram:)

Hemma!

Kom hem från Karolina 00.00, har precis gett marsvinen mat och bytat om till pyjamas. Ska ta bort sminket nu sen krypa ner i sängen och läsa tidningar.

Vi hörs imorgon:) Sov gott på er:)

Videoblogg


(lite dåligt ljud, men höj volymen så hör ni:))

Ska till Karolina halv 6 ist. Vi hörs ikväll:) ♥

Dagens jag


Leggings: Gina
Linne: Veromoda
Tunika: Gina
Kofta: JC
Sjal: Gina


Hemma på lunch!

Hej på er!

Har haft min första lektion redan, hade idrott där vi spelade pingis, inte jättejobbigt. Körde sen hem, gick ut med hunden och har precis ätit och bytat om.

Börjar 11.55 igen, så jag måste köra snart igen. Ska ha hotell och matte sen är det helg, skönt!
När jag slutat 14.50, ska jag ner till stan, själv. För både mina klasskompisar som jag skulle fika med blev sjuka så det får bli någon annan dag. Ska handla lite nödvändiga saker i stan till mamma och så ska jag hyra film:)

Nu ska jag fota dagens outfit så kika in om 2 sek;)

Morgondagen

Morgondagen ser ut ungefär såhär:

9.15-14.50 Skola (lunch mellan 10.30-11.55 ca) 
15.00-? Fika med två klasskompisar i stan.
18.00 Karolina

 
"Du är en del av mig" får avsluta denna dagen.

Vi hörs imorgon. Kommer uppdatera när jag kommit hem från idrotten.


Träningen

Träningen gick väl sådär idag, hade ingen ork och bollarna flög åt skogen hela tiden. Var förbannad hela träningen igenom vilket resulterade i ett utbrott med tårar när jag kom hem, men enormt skönt efteråt. Ibland behövs det bara.



Nu sitter jag här och har marsvinen ute, och planerar morgondagen lite (skriver mer om det senare).

Nu ska jag checka hemmakvälls hemsida och dagens tv:) hihi.


Dagens jag


Jeans: CUBUS
LINNE: GINA
LINNE: GINA
SJAL: GINA
KOFTA (svart): GINA


Hade håret lite annorlunda idag, snurrade luggen och fäste med klämmor där bak:)


Syns lite bättre här:)

Nu ska jag byta om till träningskläder. Hörs efter 6:)

Helloooooooo!

Flummig rubrik eller vad?:P

Kom hem lite över 3 idag, åt och har suttit framför datorn nu sen dess:) Idag är det bara träningen som står på schemat, och det är tennis idag, inget gym:)

Lovar att fota dagens outfit sen också:)

Hejdå!

Nu är det paus i "Made in sweden" så då kan jag passa på att skriva till er. Innan "made in sweden" tittade jag såklart på "top model" och till det drack jag en smoothie, måste ju vara lite nyttig:)

Ska snart gå och lägga mig, börjar 8 imorgon också precis som idag, måste därför upp halv 7.. bläää. Men slutar 14.50, så det är inte en jättelång dag, eller jo ganska:P

Vi hörs imorgon vid 3 tiden:) Godnatt på er!

Brun lins

Tänkte visa lite närmare bild på mitt öga när jag har linser på, jag tycker det är jättefint när jag har dom bruna linserna på.. tyvärr ser jag inte normalt så kan inte använda dom så ofta och framförallt inte länge :(


Här ser det riktigt fejkat ut, men det är längre ifrån man ska se det:)


Här ser jag lite konstig ut, men det är blixten som gör det hihi:P

Fransk manikyr

Har precis suttit och pillat med fransk manikyr, blev faktiskt bra.. på en hand i alla fall. Höger är alltid svårast att måla på:)


Fint va?:)

Dagens jag


Leggings: Gina
Linne: Gina
Tröja: Cubus
Benvärmare: H&M


Har precis satt in mina bruna linser, trots att jag vänt dom flera gånger så ser jag fortfarande suddigt. Måste vara något fel på linsen.

Tjoho!

Hejsan alla läsare:)

Slutade lite över 2 idag, sitter nu här och gör inte allt för mycket. Idag ska jag bara slappa (ovanligt, nej) och laga mat om 1 timme tills pappa kommer hem.

Har inte så mycket mer att säga för tillfället, ska fota dagens outfit om en stund:)


Hejdå!

Har precis kollat på "Top Model 11" och "Bygglov" i pauserna. Ska stänga av datorn nu, ska ta fram kläder inför imorgon och göra mig i ordning. Ska sova så många timmar som möjligt, börjar nämligen kl 8 imorgon...bläääääääääää. Jag vet att jag ska vara positiv, men det är jäkligt svårt när man är så otroligt skoltrött som jag är för tillfället. Ge mig sommarlov, typ.

Börjar som sagt 8 imorgon till 14.10, skönt att inte gå till kl 4 numera på onsdagar, dom kortade nämligen ner dagen. Så vi hörs väl lite efter 2:)

Kram!

"Du får inte"



Detta är nog den finaste låten Sonja någonsin sjungit. Alla kan nog relatera sig till den, förr eller senare. Helt underbar!

Första läxan avklarad!

Har precis gjort årets första läxa som jag fick igår till på måndag, lika bra när man orkar och har tid. Det handlade om att man skulle skriva lite om hur miljön är på två olika restauranger som man skulle välja. Och hur man skulle vilja ha det själv, ganska lätt uppgift men den tog en liten stund eftersom det var ganska många punkter. Iaf skönt att ha det avklarat nu:)



Btw... jag överlevde att äta nötfärsen, det var faktiskt gott och konstigt nog blev jag mätt efter 1 hamburgare, vet inte om det mättar mer än vad kyckling gör som jag levt på nu i 6 månader haha:P

Nu ska jag ta ut marsvinen.....som vanligt haha:P

Hemma!

Kom hem för en liten stund sen från Mormor och Morfar, vi pratade mest medans jag halvlåg i deras soffa, jag var ju så otroligt trött. Men nu sitter jag här lite pigg efter att ha cyklat hem och precis varit ute med hunden i kylan.

Snart blir det middag, tro det eller ej så ska vi äta hamburgare PÅ KÖTT. Jag tänker börja så smått med oxkött, men vill inte äta gris riktigt än. Vem vet.. jag kanske hatar att äta kött nu, det återstår att se:) Har ju trots allt varit "vegetarian" i lite mer än ½ år.



Vi hörs senare. Ska börja göra en uppgift snart också.

Serverat idag!

Även idag blev en kort dag, började kl 9 och slutade 11.40, riktigt skönt. Det ända vi gjorde idag var att vi serverade för första gången. På skolan hade dom invigning av något teknik college så vi ställde fram mat, dricka och vek servetter, sen stod vi mest och tittade. Jätteskönt att sluta tidigare, för jag hade verkligen ingen ork att gå till skolan imorse så det var härligt:)

Nu har jag precis ätit middag, ska snart ner och dammsuga nedanvåningen medans mamma gör sig i ordning, för sen ska vi till Mormor och Morfar och hälsa på:) Var ett tag sen.

Vi hörs senare idag. Ciao.


Godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig, behöver sova så många timmar som möjligt för idag var jag allmänt slö. Kan bero på att bara sov 7 timmar, behöver egenligen minst 9 timmar. Menmen, ska sova nu iaf:)


(Ungefär jag idag :))

Börjar kl 9 imorgon, men måste upp halv 8. Vet inte riktigt när jag slutar, står kl 4 på schemat, hoppas verkligen inte vi går så länge. Det återstår att se när jag kommer hem.

Vi hörs imorgon. Godnatt ♥

Veckohandlat

Har nästan precis kommit hem från Willys, var där med Mamma och Pappa och veckohandlade, självklart övningskörde jag dit:) Gick lika bra idag.

Just nu sitter jag här och har marsvinen ute, tiden har bara sprungit väg...som vanligt:P haha.

Här luktar så fruktansvärt äckligt just nu där jag sitter, mitt ena marsvin (nelly som är yngst) har problem med sin urin igen... så det stinker riktigt skarpt urin över hela huset. Vi vet inte vad vi ska göra, men jag ska börja ge henne av penicilinen nu igen som jag fick i somras mot samma sak. Hoppas det blir bättre, för jag vill inte avliva ett marsvin som äter, springer och är någorlunda pigg.

S K I T DAG!

Vilken jävla skitdag det är idag. Allt går emot mig............... jag fick ju in linserna innan, tror ni inte jag hade satt dom på fel håll så det var därför jag såg suddigt? Sen var jag tvungen att ta ut dom, det tog en evighet. Så nu sitter jag här, med huvudvärk och irriterad som ett bi.

Detta är en sån dag som man bara vill lägga sig under täcket och aldrig gå upp. Över 100 spänn för linserna, och så kan man inte använda dom, eftersom dom går ut om 1 månad.

Åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.


JAG LYCKADES!!!!!!

Jag lyckades få in dom förbannade linserna, nu sitter dom där.. jag ser lite suddigt men fint är det :)


Hej allihopa!



Ursäkta, men du har inte tänkt på att byta hälsningsfras?

Kort dag!

Hej på er!

Slutade lite innan 12 idag, vi hade bordsdekoration, skittråkigt men tiden gick ganska snabbt ändå. När jag kom hem såg jag att mina linser hade kommit, ni vet ju att jag beställde ett par bruna. Så i ungefär 30 minuter har jag och mamma stått och försökt få in dom, men det går fan inte så jag gav upp. Fattar inte dom som har linser var dag kan sätta in dom på typ 2 sek, iof så är det troligen en vanesak, men nej. Får se om jag testar senare.

Nu ska jag ta något och äta, men först sminka ögonen ( var tvungen att ta bort det när jag skulle sätta in linserna )

Godnatt

Nu ska jag sova, ska up 06.30, usch. Undrar hur bra jag kommer sova inatt.

Imorgon har jag servering/bordsdekorationer hela dagen, det står att vi ska sluta 16.00, men jag undrar det. Hoppas verkligen inte vi gör det.

Vi hörs imorgon någongång:) Godnatt ♥

Övningskört

Har precis kommit hem, pappa skulle till willys och handla lite så då passade jag på att övningsköra dit. Det är mycket roligare när man känner sig säker, innan kunde jag få motorstopp precis hela tiden men det har jag kommit över nu som tur är:)



Nu ska jag hänga upp en massa tvätta. See you:)

Brev

Har precis skrivit två brev till mina "brevkompisar", det är ganska kul att skriva brev ibland även om min handstil suger haha:P Det är kul att hålla kontakten med brev, och inte bara genom sms och datorer. Jag tror brevskrivandet har försvunnit en hel del genom åren.. folk tar mobilen istället. Tråkigt tycker jag. Nu låter jag som värsta mormorn men jag tycker det är lite tråkigt faktiskt.

Nu ska jag städa och starta en maskin tvätt, därefter gå till Konsum och posta breven, lika bra när man är igång, annars ligger som här i 1 vecka. Blir ingen träning idag, har ingen ork och dessutom ont i huvudet:(


Fucking problemhy

Var ju nere i stan idag och skulle handla en foundation. Gick först in på H&M och Lindex men där var inget som passade mig eftersom jag har så pass ljus hy i mig själv. Så gick vi in på "Mitti" (kicks) och fick då hjälp av en som verkligen visste vad hon pratade om. Vi provade ut lite och jag fick med mig 3 prover hem, en med en bas under foundation, en med en kräm som döljer röda partiklar och en ljus foundation. Köpte även en foundationborste.

Jag har nu testat detta och det täcker fan inte. Jag blir förbannad, jag har så pass ärrig och ful hy att jag vill ha något som täcker helt, så jag kan känna mig fin. Visst, den täcker lite och det är en bra färg.. men inget mer. Jag är så trött på att ha problemhy, har haft det i ett x antal år. Hon som hjälpte idag hade PERFEKT hy, inga ärr, ingenting. Det är riktigt orättvist tycker jag.

Jag längtar tills jag inte har fler acne då ska jag slipa min hy så jag kan gå ut utan smink, för det gör jag ALDRIG nu!

Nu ska jag plocka undan lite, sen städa och tvätta. Får se om jag orkar träna idag, är trött och börjar få ont i huvudet, KUL!

(Det är inte jag på bilden)

Stan idag igen..

Ändrade planer, jag och mamma ska ner till stan idag. Jag måste köpa någon sorts foundation till mitt face, den jag har nu funkar inte.. helt för ljus och jag ser ut som ett spöke, dessutom täcker den inte allt jag har i huvudet. Tror jag ska satsa på någon mineralfoundation, det verkar bra. Men vi får se vad jag kommer hem med:)

Nu sitter jag här och lyssnar på musik, väntar bara på att mamma ska bli klar sen ska vi ner. Vi hörs senare gott folk:)

PUUSSSSSSSSS!


Jag hade svårt för att vara seriöst idag, haha:P (Ja, jag ska ta bort nagellacket idag;))

Godmorgon!

Vaknade för en stund sen trots att jag inte somnade förrän vid 02.30 imorse, men nu sitter jag här:)

Idag ska jag städa, tvätta mina serveringskläder och 14.15 ska jag träffa Kadira (tenniskompisen) och träna på gymmet. Därefter blir det bara till att slappa. Jag orkar egentligen inte träna idag heller, göra mig i ordning bara för det.. menmen, jag har lovat och jag kommer känna mig duktig när jag går där ifrån.

Nu ska jag kika vad där är på tv.

Natti natti...

Kom hem från min morbror lite mer än en halvtimme sen. Ligger just nu här i min säng och skriver, ska snart sova. Har precis tittat igenom min mail, bloggar och bilddagboken.. har ju inte hunnit någonting idag, men som tur var så har dagen varit kul.

Hos min morbror tittade vi på film och snackade en jävla massa skit. Jag förstår inte ritktigt vad det är som gjort att vi kommit så nära varandra nu helt plötsligt, men det är jag glad över:)

Godnatt på er!

Shoppingen!

Jag kom hem senare än vad jag trodde. Åkte till stan, handlade det jag skulle, hittade faktiskt nödvändiga saker för en gång skull. Gick därefter hem till min mormor och morfar, men som jag trodde så var dom inte hemma. Gick då upp till min morbror där jag varit tills för en halv timme sen. Har precis ätit middag, fotat dagens shopping och har nu marsvinen ute.

Tänkte visa vad jag hittade idag:


Från Gina: Tröja 99 kr, trosa 49 kr.


Bh från H&M. 149 kr (dyrt, men behövde verkligen en neutral vit).


Sist, rouge från H&M 49,50.

Nu ska jag ta in marsvinen, sen bege mig till min morbror igen. Vi hörs ikväll ♥!

Stan nästa!

Har precis gjort mig i ordning och nu är jag redo för stan. Ska ner själv, ingen annan hade tid. Så det blir en snabb runda idag. Vi hörs senare:)


Godmorgon!

Godmorgon på er. Vaknade för en liten stund sen, ganska skönt att vakna vid 10 och inte kvart över 11 som jag brukar göra, hela dagen är förstörd då.

Ska snart ner och äta lite frukost, därefter göra mig i ordning, måste handla lite i stan. Men vi hörs senare:)

Let´s dance

Kollade på Let´s dance innan, missade dock början men jag tyckte det var sådär idag.. vissa är fortfarande stela och vissa inte. Jag gillar Laila Bagge riktigt mycket, hon är den ända som där är fart i.. dom andra vet man inte ens vad dom gör där.

Har nu i alla fall precis tagit på mig pyjamas och tänkte snart krypa ner i sängen för att läsa "Frida" som kom i brevlådan idag, sen kolla på "Medicinmannen", med Mikael persbrandt, ni vet den serien som gick på tv4 innan? Vet ni en sak... jag var beroende av den filmen innan haha. Under typ oktober månad 2006 såg jag den 56 gånger.. tror jag det var. Desperat eller vad?:P


Vi hörs imorgon, kommer inte skriva mer idag. Imorgon ska jag ner till stan för att göra lite ärende, sen kanske träna på gymmet om jag orkar, därefter bara slappa.. alla är upptagna imorgon.

Kram på er! ♥

Wallander

Jag var ju som sagt på bio nu ikväll i Malmö med Pappa och såg "Wallander-hämnden", den var faktiskt bra. Saknade dock Linda och Stefan (Johanna Sällström och Ola Rapace) men det var så pass bra skådespelare ändå. Det hände inte så jättemycket i filmen, men när det väl hände hände det om man säger så :).

Ett tips när ni går och tittar på den, var inte kissnödiga, ni lär kissa ner er så fall haha. Dom har ju så sjukt högt ljud på biografer och när det blir 3-4 explotioner i filmen så hoppar man till kan jag säga.

Nu vill man bara att nästa film ska komma, undrar när den gör det.. kanske i sommar?


Videobloggen från tidigare idag




Fredag!

Ja då var det fredag igen då, var har denna veckan tagit vägen?

Var som sagt i skolan mellan 11,55-14.50, lagom kort dag. Önskar det kunde vara så var fredag, men det går såklart inte. Har precis haft marsvinen ute och gjort rent till dom, håller nu på att ladda upp videobloggen som jag spelade in innan när jag lagade middag:) Vet inte riktigt om den blir klar innan vi åker till Malmö för att titta på "Wallander", men annars får ni den senare:)

Håll ut, den kommer nog hihi:)

Bloggtoooooooooorka

Som ni märker har jag ingen lust eller något att skriva om i bloggen för tillfället, därför låter jag bli när det inte är lönt.

Hoppas ni står ut med detta, det blir bätte. Lovar.

Nu ska jag iaf säga godnatt till er. Vi hörs imorgon, börjar 11.55-14.50, skönt.

Hejdå!♥

Bio imorgon:)

Har nyss bokat två biobiljetter till mig och pappa till "Wallander- hämnden" tills imorgon:) Som ni redan vet vid detta laget så är jag beroende av Wallander och Beck, får verkligen hoppas den är lika bra som dom andra Wallander:)



Nu ska jag ta ut marsvinen, sen dejta duschen;)

Träningen

Kom hem från träningen lite över 6. Det märks att det varit jullov, men det hade nog varit värre om jag inte hade börjat på gymmet, men träningen var iaf kul idag:)

Nu sitter jag här och tar det lugnt, börjar inte förrän kl 12 imorgon, gööööööööööt. Vilket innebär att jag kan gå och lägga mig när jag vill:) hihi.

Nu blir det snart middag, vi hörs senare. Har riktigt bloggtorka idag som ni märker hihi:)

Hej!

Hej!

Kom hem frårn skolan vid 3, ganska dryg dag idag.. men det är det alltid var torsdag. Första matte, estetisk verksamhet, lunch hos mormor och morfar och sist svenska i 2 hela timmar. Men jag överlevde som alla andra torsdagar :)

Nu sitter jag här och lyssnar på musik och äter lite. Kl 17 börjar tennisen igen, skönt att komma igång med all träning både med gymmet och tennisen:)

Vi hörs senare, måste äta upp nu.

Godnatt

Sorry för ganska dålig uppdatering, men man ska helt ha något att skriva om när man uppdaterar that´s why.

Nu ska jag iaf gå och lägga mig, ska tvätta bort sminket först sen soooova. Ska upp 06.40 så jag kommer vara dödstrött om jag inte sover tillräckligt med timmar.

Vi hörs imorgon, slutar 14.50. Godnatt ♥

Bruna linser

Har precis beställt dom bruna linserna som jag fick gratis för jag bloggade om dom. Åh, längtar tills jag får dom:) Första gången jag använder linser då, ska bli kul att se hur jag passar i bruna ögon. Hoppas bra, för det blev ganska dyrt fast man hade linserna gratis.



Det är rätt otroligt att man kan ändra ögonfärg bara genom att sätta en lins på ögat.

Dagens outfit


Allt från gina faktiskt


Middag

Har precis ätit middag som jag gjorde helt själv *stolt* haha. Blev kycklingfilé med hasselbackspotatis, morötter och sås:) Gott gott.

 

Vilken är din favvorätt?:)

Kort dag!

Vilket tur jag hade idag, vår hotellektion blev inställd så jag slutade 14.10 vilket innebar att jag bara hade 3 lektioner. Skööönt.

Nu sitter jag här med huvudvärk och har precis gjort mitt I-val inför 2:an. Fick bli danska som förstahands val, det är alltid bra att kunna:)

See you:)

Godnatt!

Nu ska jag gå och lägga mig, ska upp kl 8 imorgon så jag behöver mina timmar. Har en lång dag imorgon, 9.15-16.00, bläää.

Vi hörs. Godnatt

Tv next!

Nu ska jag bänka mig framför tv:n, för kl 20 är det top model och på tv4 samtidigt är det Bygglov, ska zappa där i mellan i pauserna:)

 

Vi hörs efteråt. Ciao ♥

Serveringskläder!

På måndag är det dags för mig och börja servera. Då ska vi nämligen inte ha distanskurs, vilket innebär att jag inte kommer vara ledig på tisdagar mer, buuuuuu:( Men jag får hoppas serveringen är rolig så:) Halva klassen ska servera i 8 veckor, den andra ska vara i köket i 8 veckor. Jag vill verkligen inte in i köket igen, det är så stressigt och tråkigt, menmen.. om något år slipper jag köket, hihi:)

Jo nu till saken, jag fick ett ryck innan och plockade fram mina serveringskläder och provade dom (vit skjorta och svart förkläde) eftersom jag inte gjort det innan. Man såg väl helt okej ut, haha. Förutom att jag tyckte att förklädet var liiite för långt.

Ungefär såhär kommer jag se ut, fast med vit skjorta och svart förkläde.



Läxa och middag!

Innan låg jag i sängen och gjorde min läxa inför imorgon, eftersom vår svensklektion blev inställd imorgon bitti fick vi en läxa och det var att välja en sagobok och läsa under den timmen vi skulle haft svenska. Som tur är hittade jag en sagobok här hemma, nämligen "Mio min mio", var år och dar sedan jag läste den. Läste 55 sidor på 50 minuter, så det var bra :) Skönt att ha gjort det nu, så kan man sova längre imorgon:)



Nyss åt vi middag också, fick bli fiskgratäng idag. Nu sitter jag här och lyssnar på rixfm och tråkar. Har inte så mycket att göra.

Home!

Nu är jag hemma igen från gymmet, och som vanligt är jag slö nu.. men skönt var det :) Började med en step-maskin i 10 minuter, därefter mage och armar och sist sprang jag på bandet i 7 minuter och gick 8 min. Var där ungefär 1 timme, det räcker tycker jag. Det är så skönt att träna på dagen när där inte är så mycket folk, idag var där bara 7 pers inklusive mig, det är härligt:)

Efter jag hade tränat tog jag en proteindrink så kroppen vaknar till liv igen och sen cyklade jag hem. Och nu sitter jag här!



Mycket mer har inte hänt, nu ska jag titta på blocket :)

Träning nästa!

Har nästan precis varit ute med hunden, ska nu cykla upp till gymmet och träna i 1 timme ungefär. Struntar i posten idag, orkar inte köra dit.. tar det en annan dag ist:)

Vi hörs efter träningen, ciao:)

Beroende av sms?

Hittade nyss denna artikeln på aftonbladet.se http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4172388.ab om en tjej som skickade över 14 000 sms på 30 dagar, herregud säger jag bara. Jag skickar också mycket sms, men max 5000 i månaden, och även det är mycket.

Hon och jag kan nog söka vård tsm, haha:)


Godmorgon!

Vaknade lite innan 10, men har legat i sängen och tänkt på sommarjobb. Egentligen vill jag inte ha något alls, men jag är tvungen att ha pengar över sommarlovet och det får jag inte om jag inte jobbar. Jag har funderat länge på posten, men det kan bli svårt eftersom jag knappt hittar i stan, haha, nej men gator och så.. jag vet knappt vad hälften av Trelleborgs gator ligger. Men det lär man sig nog. Ska nog dra iväg till posten sen och fråga om dom behöver sommarjobbare.

Annars idag då.. jag ska försöka pallra mig upp till Oasen (gymmet) och ta posten på vägen, det är ganska nära. Sen vet jag inte vad som händer. Är ju skola imorgon igen, men börjar inte förrän kl 9 så det är inte så panik.

Nu ska jag kolla lite på tv, ciao!


Guldbaggegalan

Har legat i sängen nu i några timmar och tittat på Guldbaggegalan. Fanns inget annat på tv så det fick bli det.


Priset är inte speciellt fint om man säger så:P

Nu tänkte jag titta på den sista av dom 3 filmerna som jag hyrde i helgen, nämligen "På smällen".

Vi hörs imorgon, är slut på idéer för idag. Är dessutom ledig imorgon, skönt!

Kram



Middag!

Har precis ätit middag, som jag stod för idag. Fick bli kycklingköttbullar med potatismos.


Nu sitter jag här och har allmänt tråkigt.. vet inte vad jag ska göra, orkar inget heller. Ska nog fortsätta titta på "Tjenare kungen" som jag började titta på innan. Japp så får det bli.

Dagens fråga

Vad tycker du om skönhetsoperationer?
Var går gränsen?


Jag vill ha sommar och sommarlov!

Längtar inte ni också tills det är ljust jättelänge utomhus, du vaknar till solen som lyser in i rummet och du kommer ut och värmen slår emot dig. Jag saknar det något enormt, är så otorligt trött på kallt väder och blåst.

Förra sommaren var kanon, oftast iaf. Var ute och fotade med kompisar, var på konserter och njöt allmänt av värmen och sommaren.

Det är iof bara 4,5 månad kvar tills jag går ut 1:an, det är sommarlov och värme. Men det är så sjukt lång tid. Får hoppas dom månaderna går fort!

Tänkte visa lite bilder från i somras, vill njuuuuta.


Tänk att kunna gå i klänningar och leggings igen. Skööönt.


Kunna sitta barfota i sanden och gå i linne och shorts.


Kunna cykla med kompisar till 1-2 på natten som jag gjorde förra sommaren.


Bara njuuuuuta


Sitta på en filt och äta godis


Ta snygga bilder



Jag skulle kunna fortsätta här hur länge som helst. Jag älskar verkligen sommaren, sålänge det är fint väder:)

Vill ni veta en sak till? Jag ska köpa en liten vovve till sommarlovet. åååååhhhhhhhh:)

Promenad!

Följde med mamma på en liten promenix till affären innan, där jag köpte en paj som jag nyss ätit. Sitter nu här på mitt rum och lyssnar på musik, funderar på om jag ska upp till gymmet nu ist för 16.30, eller strunta i det helt idag och vänta tills imorgon. Hmmm.. inte lätt.

Tror nog jag väntar med det tills imorgon, behöver ju inte ta slut på mitt 10-kort direkt.


Har en allmänt fuldag idag, därför får ni en oseriös bild:P

Hej!

Kom hem från skolan vid 10 tiden, körde hem för att datorerna var så otroligt sega. Så jag har suttit och skrivit nu i 1 timme, dryyyygt. Men nu var det sista gången vi hade det så det var skönt:)

Nästa vecka ska vi börja servera, shit. Undrar hur många tallrikar jag kommer tappa, haha:P

Nej nu ska jag ta något att äta, magen skriker.

Linas kvällsbok

Har precis kollat klart på "Linas kvällsbok", gillade först inte den filmen men med tiden blir den bättre och bättre:) Det är en typiskt ungdomsfilm, helt klart.



Sen jag skrev sist är det faktiskt det ända som hänt. Ska nog natta bloggen för idag, är helt enkelt slut på idéer.
Vi hörs imorgon, slutar nog vid 10-10.30. Hejdå!

Övningskört!

Efter jag hade ätit, duschat och städat mitt rum drog jag med pappa ut på en åktur där jag övningskörde. Har precis kommit hem, sitter nu här och är allmänt slö. Herregud vad det tog mycket på kroppen. Otränad kanske??



Nu blir det marsvinen, därefter film!!!!


Hemma!

Kom hem från gymmet för ca 10 minuter sen, och nu är jag helt slö. Herregud vad jag pumpade idag och svetten bara rann, men nu är det riktigt härligt:) Ska nog dit imorgon igen och träna, det är ju såå kul:)

Snart blir det middag, sen ska jag duscha och göra rent till marsvinen. Mycket mer händer inte, jo titta på en av filmerna och hyrde igår.

HUUUUGS!


Snart träning!

Har precis gjort mig i ordning inför träningen, om drygt en timme. Men tänkte visa det jag tränar i:)


Linne: Veromoda
Byxor: intersport

Svalt och enkelt:)


Tur att mitt svullna öga inte syns här, haha:)

Nu ska jag äta lite, vi hörs sen!

Mina drömmar om en hund!

Har precis suttit och tittat på chihuahua hundar på blocket med mamma och pappa. Jag vill verkligen ha en egen hund just nu. Bella (min nuvarande hund) tycker jag såklart fortfarande om, men det skulle vara kul att ha en liten söt valp igen.
Men det är inte så lätt att slänga fram 7000-9000 kr bara så som en chihuahua kostar idag.

Oj vad jag hade köpt rosa saker till den då om jag hade fått en liten flicka, hihi:)


Godmorgon!

Tro det eller ej så är jag faktiskt redan vaken. Vaknade lite innan 10 och tänkte somna om, men ist gick jag upp för jag inte ville sova bort hela dagen.

Alltså jag vet inte riktigt vad jag hittat på med i natt, mitt högra öga är svullet och jag har ont i min nacke. Har jag haft slagsmål med mig själv?:O Man börjar undra..

Nu blir det i alla fall frukost:)

Godnatt

Håller just nu på att titta på "Wallander-byfånen" på tv4+. Har sett den massor av gånger, men som ni vet vid detta laget så älskar jag wallander. Ska fortsätta titta på den nu, men tänkte först skriva godnatt till er.

Imorgon vid 12 tiden ungefär ska jag och mamma upp till mammas arbetskamrat på vår gata och handla foundation till mig, den jag har nu trivs jag inte i.. konstig färg. Sen 14.30 ska jag upp till gymmet igen och träna.

Vi hörs imorgon. Kram

Bild från igår!

Tänkte visa en bild från igår kväll när jag var hos Karolina.


Vi ser lite töntiga ut vid det lilla bordet, HAHA. Men det andra var upptaget så det var därför:)
Det är Karolina som är fotograf så henne ser ni inte:)

Ny färg..again

Ja jag har nyss målat mina naglar i den svarta jag köpte idag:) Riktigt fint med målade naglar tycker jag, det gör så mycket.



Nu blir det körslaget. Puss

Övningskörningen!

Det var ett bra tag sedan jag övningskörde sist, senast var någongång innan jul..alltså längesen. Men ikväll var det dags igen. Jag som trodde jag hade tappat allt hade nästan blivit lite bättre. Vågade köra överallt idag, till och med bland mycket bilar. Stjärna i kanten till mig, haha.

Jag kan inte fatta att det är ungefär 1,5 år kvar tills jag kör där själv utan mina föräldrar bredvid mig, men oj vad jag längtar :) Tänk er jag sitta där själv i en liten bil och köra, HAHA. Jag ser det framför mig;)


Dagens shopping!

Innan vid 1 tiden åkte jag, mamma och pappa ner till stan för att handla lite. Jag hittade faktiskt lite som jag nu tänkte visa för er:)


Svart nagellack från Lindex, 25 kr.


Fransk manikyr från H&M, 59,50.


Spetströja. 199 kr från GINA.


Topp från Gina. 99 kr


Och sist hyrde jag 3 filmer på Hemmakväll.

Det var dagens shopping:)

Försenad dagens outfit!

Eftersom bloggen krånglade innan idag när jag skulle lägga ut dagens jag, kan jag lägga ut den nu ist:)


Jeans: Vet fortfarande inte:p
Linne: Gina
Tröja: Gina
Halsband: LOLLO


Godmorgon!

Vaknade lite innan 11 idag, har precis ätit frukost och sitter nu här. Försöker planera vad jag ska göra idag, men vet inte riktigt. Vill ner till stan och titta lite, har skickat till Pernilla men hon svarar inte. Och ikväll vill jag till Malmö och se på Wallander, men kommer inte in på sf.se, så jag kan se om där är platser. Liiiite surt.

Mycket mer händer inte för tillfället. Ska ta och ringa Pernilla nu. Ciao

Hemma!

Kom hem från Karolina för en stund sen. Har precis tagit bort sminket och ska snart byta om till pyjamas. Är ganska trött, men vill inte lägga mig än.. så det får bli att titta på någon film. Verkar som dom flesta sover redan (?!) så jag kan inte smsa med någon:(

Menmen, nu ska jag som sagt byta om. Vi hörs imorgon. Kraaaaaaaam!

Träningen!

Var ju som sagt och tränade på ett gym här i Trelleborg innan, egentligen skulle jag och min tenniskompis träna kl 18, men jag hade så tråkigt vid halv 5 så jag ringde och frågade henne om vi kunde tidigare. Så 16.45 var jag på plats. Tränade bara 50 minuter idag, en mjukstart. Köpte även ett 10-kort, får se om jag fortfarande tycker det är kul efter som 10 gångerna, onödigt att köpa ett årskort annars.

Ikväll tränade jag mest ben och mage. Undrar hur mycket träningsvärk jag kommer ha imorgon då, haha men skönt var det :)

Efteråt tog vi en proteindrink och sen hämtade pappa mig lite över 6. Hem åt och och snabbt in i duschen. Sitter nu här och har marsvinen ute.

Så fort jag är klar här hemma, dvs ta ner håret och borsta det och ta in marsvinen ska jag till Karolina och hälsa på. Var ett bra tag sen nu, har ju inte fått se hennes lilla bebis än:)

Vi hörs senare ikväll:)


Jag ser ut som en liten rocker när jag har nytvättat hår. HAHA;)


Videoblogg




Lunch!

Nu är jag hemma på lunch, eller kom kom 10.40, men har ätit, bytat om och precis varit ute med hunden. Ska snart cykla till skolan igen för att ha mentorstid, engelska och sist matte. Slutar 14.50, då ska jag snabbt ner till stan och handla mascara och kanske titta lite. Sen ska jag hem, äta något och sen ska jag träna kl 18 på gymmet. Och sist är det tv ikväll:) En bra fredag med andra ord:)

Tänkte slänga in dagens outfit nu också:


Jeans: ???????? (står helt stilla just nu)
Linne: Gina
Tröja: H&M



Vi hörs senare:)

Hejdå!

Blev inte så mycket tvtittande ikväll som det brukar, men där var inget intressant så det var kanske inte så konstigt.

Har i alla fall precis lagt fram idrottskläderna och dom vanliga kläderna jag ska ha på mig imorgon, allt för att vinna tid. Idrottskläderna la jag fram för att jag kan sova liite längre imorgon, dvs till kl 8. Dom vanliga la jag också fram för att vinna tid, eftersom jag cyklar hem efter idrotten så ska jag både hinna med att blogga, äta och byta om. Därför är det bra att göra så..tycker jag:)

Ska i alla fall stänga ner datorn nu, är så fruktansvärt trött.. men jag slår vad om att jag kommer vara jättepigg när jag väl ligger i sängen, men det är ett problem då:)

Godnatt på er. Uppdaterar imorgon på lunchen.


Trött..

Sitter här och gäspar mellan varven medans jag kollar på bloggar. Såå trött jag är idag, men kanske inte så konstigt eftersom jag somnade runt kl 00.00 och skulle upp 06.40, och vaknade typ 511 gånger. Får hoppas jag somnar snabbt idag, men det borde man ju göra när man är så pass trött..


Ungefär så såg jag ut imorse;)

Har iaf precis haft marsvinen ute, nu tänkte jag hoppa in i duschen därefter blir det en nyttig smoothie och fruktsallad. Japp, nyttiga jag:) För imorgon ska jag börja träna på gym igen, gjorde ju det i Maj eller när det var sist så det behövs igen känner jag:)

Dagens outfit


Jeans: Cubus
Linne: Gina
Tröja: Gina
Kofta: JC

En ganska slapp och tråkig outfit, men orkade inte mer imorse:P

Bloggen

Har suttit och grejat med bloggen nu i någon halvtimme, försöker ändra lite själv men det går inte så bra, haha;) Får se om jag får hjälp med det en dag. Annars händer det inte så mycket. Hjälpte mamma med maten innan och har sen suttit här sen dess:)

Tänkte fota dagens outfit nu och lägga in, så kika in om typ 20 sek:) hihi

Kamera&Bild

Det blev inget ätande...än. Istället tömde jag min skolväska på dom böckerna jag inte ska ha imorgon och la i dom jag ska ha imorgon. Ett jäkla bärande hela tiden, haha:)

Nu tänkte jag läsa min kameratidning som kom idag, som jag beställde lite innan jul. Förhoppningsvis blir jag bättre fotograf när jag fått lite tips:) hihi


Rätt svar på gissaleken!

Innan jag går och äter tänkte jag dra rätta svaret på gissaleken från igår, nämligen vad jag heter i efternamn. Fick in 2 svar, och det är dom som redan vet det. Gaaaaah, kan ingen annan gissa också? Nej tydligen inte, så då lägger vi ner den idéen.

Rätt svar var i alla fall : Hanna

Tråkig dag:(

Usch sån tråkig dag det har varit idag. Jag som trodde att vi inte skulle ha några lektioner idag hade HELT fel. Det var precis som vanligt. Började första dagen med att ha matte, finns det något värre? Som tur är så gjorde vi inte så mycket, lyssnade bara på läraren, eftersom ingen hade med sig böcker (dom låg på andra skolan). Sen hade vi estetisk verksamhet där vi hade rollspel (?), gissa om jag var tyst hela lektionen. JAAAA! Sist hade vi svenska i 2 hela timmar och 10 minuter.

Som tur är så var jag hos min mormor och morfar på lunchen och åt, så jag kunde slappna av lite. Sen har jag burit på typ 20 kg böcker också eftersom vi inte fått något skåp än. Vadå dålig planerat?!

Neeeeeeeeeej, nu ska vi vara positiva som jag lovade mig själv att vara detta året:) Right? Det kommer bli bra:)

Nu ska jag ta något att äta!

Godnatt!

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, ska upp 06.40.. gäsp säger jag bara. Min kropp är inte van vid det kan jag säga. Jag som brukar gå och lägga mig runt 02-04 nu under 3 veckors tid och helt plötsligt ska jag gå och lägga mig kl 22. Går inte riktigt ihopa.

Får se om jag kommer somna, tror knappast det.

Vi hörs imorgon, har ingen aning om vi går full dag eller bara ska flytta böckerna och det. Vi får se:)

Godnatt på er!

Tv!

Nu har jag precis haft marsvinen ute, nu är det tv som gäller. Först "Top model 11" därefter "Grammisgalan", ska sitta och zappa mellan dom. Båda är ju lika bra :)



Vi hörs senare, när det är dags att sova:(

Gissaleken:)

Tänkte ha en liten gissa lek nästan varje dag, där ni ska gissa olika saker om mitt liv, mig själv osv:)

Första frågan är:

Vad heter jag i andra namn?

1. Hanna
2. Malin
3. Carin

Skulle vara jättekul om så många som möjligt svarade:)

Jobbansökan

Sådär då var årets jobbansökan inför sommaren klara. Ändrade bara lite i det sen förra gången, satte dit en ny bild också:)


Nu ska jag bara skriva under med min fina autograf (ironi) och stoppa ner dom i kuvert:) hihi

Tekniska saker är inget för mig

Det känner som alla tekniska saker hatar mig för tillfället. Min mobil som jag fick den 13 oktober-08, har börjat bli konstig. Bara någon månad efter jag hade fått den kom det upp ett meddelande att jag skulle sätta i sim-kortet, fast det var i. Och nu för några dagar sen så började hela mobilen bli konstig. Jag har en som man skjuter upp, så när man skulle göra det så stannade den liksom på mitten, så jag tryckte i den och nu är den helt trög när jag ska föra upp den. Det lät konstigt, haha:)



Sen min dator har också krånglat i någon månad. Den låter jättemycket, alltså fläkten och blir varm. För några veckor sen blev den så varm att den stängdes av.



Åhh jag hatar när saker går i sönder, det tar liksom år och dar innan man får tillbaka det. Det blir aldrig dom 4 veckorna som dom säger när man lämnar in det! Störigt.

Men det blir väl att lämna in båda, annars får jag köpa nya saker till sommaren, och det har jag inte råd med.

Sommarjobb?

Ja då börjar tänkandet inför året sommarjobb. Förra året var det inget napp, var nog för ung då.. är kanske det fortfarande vad vet jag. Det finns inte så mycket jobb att söka här i Trelleborg. På McDonalds sa dom att jag var välkommen tillbaka till sommaren.. men det var ingenting för mig, det har jag känt nu. Så därför är det bättre att gå vidare. Dock vet jag inte var jag ska söka. Har tänkt på ett konditori länge där min morfar har jobbat, så jag frågade honom idag.. men han tog inte emot :( Hemmakväll har jag också sökt på, men hon har inga tjänster lediga.. dock har jag inte frågat om hon tar emot under sommaren.

Det är riktigt svårt att få jobb när man är 16 år, om man inte hade foten in innan. Det blir väl till att skriva ett nytt personligt brev och gå ut en fredag och dela ut och hoppas på det bästa.

Nu blir det middag.


Hemma!

Nu är jag hemma från Mormor och Morfar igen. Vi gjorde inte så mycket som vanligt, jag följde med dom en runda på stan där dom skulle fixa lite saker sen hem igen. Sen körde dom mig hem och nu sitter jag här.

Senare vet jag inte vad som händer, troligen ingenting. Ska tittat på tv, ta ut marsvinen.. ja det vanliga.. för sen måste jag sova tidigt för att upp i skolan som vanlig imorgon. TRÅÅÅÅÅÅKIGT!


Bild: tv4.se

Kom även på att det är grammisgalan ikväll. Det får man inte missa, right?

Mormor och Morfar

Nu ska jag gå till min mormor och morfar och hälsa på lite. Har precis gjort mig i ordning och innan dess duschat. Får hoppas det inte är allt för kallt ute, har nämligen inte fönat håret. HIHI:)

Vi hörs senare, vet inte alls när jag kommer hem, men det märker ni:)

Ha en fortsatt trevlig dag!

Grattis bloggen!

Idag fyller min blogg hela 2 år! Idag på dagen har jag bloggar i exakt 2 år, helt sjukt. Men det är först under 2008 som jag börjat blogga på riktigt. Innan dess skrev jag ungefär bara 2 gånger i veckan om ingenting. Är jätteglad att jag har så pass "många" läsare som jag har. Jag ska dock inte jämföra mig med dom som har typ 3000 och uppåt. Jag är glad för ingenting:)



Tack alla trogna läsare för ni läser min blogg:)

Godmorgon!

Godmorgon på er!

Vaknade för 25 minuter sen av att telefonen ringde. Bra att den ringde idag, annars hade jag säkert sovit ännu. Idag är det sista lovdagen, tråkigt. Det är ganska många som börjat skolan idag, men vi börjar imorgon. Känns ganska onödigt att gå dit på torsdag, vi ska nämligen bara flytta våra böcker från en skola till en annan och lära oss att hitta. Vi ska nämligen byta skola, varför vet jag inte. Jag trivdes så bra på den jag gick på innan, stor och bra. Den vi ska gå på nu är liten och ny. Jag hatar små skolor.

Idag vet jag inte vad som händer. Ute är det helt vitt, typiskt att det ska bli snö nu när lovet är slut? Inte för att jag skulle vilja ut och leka i snön och åka pulka direkt haha, men det hade varit mysigare på lovet.

Jag funderar på att gå till min mormor och morfar och hälsa på lite, får se hur det blir med det. Nu ska jag äta frukost.

Bye

Hejdå!

Tro det eller ej så ska jag faktiskt stänga av datorn redan (!). Måste lägga mig någorlunda "tidigt" ikväll. Det är ju sista lovdagen imorgon, sen är det skola igen:( tråkigt, om ni frågar mig. Har ju varit så skönt med lov nu, men får tänka positivt och det är att det är mycket lov och klämdagar nu på vårterminen, så man är mycket ledig. Sen är det ungefär bara 150 dagar kvar tills jag går ut 1:an:) Härligt.

Nej usch vad jag babblar på nu;) Ska lägga mig och titta på Big brother 2003, då Linda Rosing var med. Dock högst bara 1 timme, sen måste jag sova. Vi hörs imorgon, då är det även något speciellt med min blogg:) Ni får se imorgon.

Godnatt på er.

Valpar

Har precis suttit och tittat igenom blockets alla hundar känns det som. Jag älskar hundar och skulle kunna ha hur många som helst, nej men minst 2. Tyvärr går inte det i nuläget, då vår hund är gammal och kan vara aggresiv mot andra hundar, så därför vågar vi inte chansa. MEN, år 2011 på sommaren (då jag tagit studenten och allt), ska jag skaffa en liten valp, det har jag bestämt... om inte tidigare, men det tror jag inte jag har tid med. Då ska jag troligen skaffa en chihuahua, en mops eller en dansk/svensk gårds hund. Tycker alla dom 3 är sååå fina:)


Kolla bara denna bilden på en blandisvalp mellan chihuahua och jack russel. Helt underbar.


Mopsar tycker jag är sååååå söta:)


Och sist dansksvensk gårdshund.

Ja, det kommer inte bli lätt att välja vilken ras jag ska ha, men jag har lite mer än 2 år att tänka så det ordnar sig nog:)

Kilklacksskor

Jag har länge letat efter ett par kilklacksskor, men har aldrig hittat. När vi var i Malmö för någon vecka sen hittade jag ett par asfina på Monki, men stl 39 var helt för stor för mig. Sen har jag hittat ett par på H&M hemsida, men dom kom aldrig ner här till Trelleborg så det blev aldrig att jag köpte dom. Nu har jag blivit sugen på ett par igen, men varken på blocket eller tradera finns dom i min storlek:(


Vet någon var dessa i grått finns? Eller dom är helt slut?


Eller dessa från Monki i stl 38.

Plz, hjälp mig:)

Drömkåken

Har tittat på tv sen kl 20, först blev det "Top model 11" och därefter "drömkåken" som jag fortfarande tittar på.



Senare blir det väl någon beckfilm som vanligt :) Hihi.

Har inte så mycket mer att skriva så vi hörs senare. CIAO




Jag vill ha ny design!

Som jag skrivit förut så är jag extremt trött på den designen jag har på min blogg nu för tillfället. Jag har varit runt i vissa bloggar, men jag tycker alla ser likadana ut. Jag vill nämligen ha något i rosa, fint och som sticker ut. Finns det någon där ute som kan hjälpa mig med det? Antingen gratis eller en liten peng som jag gav för den jag har nu.

Hör av dig till: [email protected] om det är så att du är bra på att göra bloggdesigner:)


Visst är den gaaaaaanska tråkig?

Hur du ändrar i din blogg?

För några dagar sen fick jag en kommentar om jag inte kunde berätta/visa hur man får en stor profilbild och en text under, där jag berättar om mig själv. Jag som är extremt dålig på berätta och vara tydlig kan bara skicka det vidare till http://www.designadinblogg.se/ där jag lärt mig allt hur man ändrar i bloggen, dock inte design.. det vågar jag mig inte på:)

Men gå in där, så hittar du nog det du söker. För att vara extra tydlig så gå in här, du tjejen som undrade : http://www.designadinblogg.se/2007/october/andra-sa-du-far-en-stor-profilbild.html (där är för stor profilbild).
http://www.designadinblogg.se/2007/november/lagga-in-text-i-menyn.html (text i menyn)

Hoppas nu jag hjälpte er lite:) Den sidan är kanon!


Big Brother

Har legat i sängen nu och tittat klart på "Big brother 2004". Ligger nu fortfarande i sängen och halvtittar på "Sing a long" samtidigt som jag försöker hitta en billig vågtång från OBH nordica. Tycker håret blir så fint när man använt en sån.


Så här ser den ut. Den billigaste jag hittat är på elgiganten för typ 340 kr. Inte jättebilligt. Är det någon som vet någon billigare?:)

Tråkigt..

Ja det har inte hänt så mycket sen sist jag skrev, städade ovanvåningen, tog ner tvätten sen har jag bara tagit det lugnt. Har precis ätit middag och sitter nu här och lyssnar på radio samtidigt som jag lägger över alla mina bilder på ett extra minne, så jag slipper ha alla bilderna i datorn. Jäkla massa foto jag fotat under 2008, helt sjukt. Men jag gillar ju det, så det är bara kul att titta tillbaka på sen:)

Senare ska jag kolla på någon film (ovanligt?) , kanske kolla klart på Big Brother. I don´t know:)


Björn Gustavsson i Beck?

Igår/inatt/imorse, kalla det var du vill satt jag och kollade på Beck-flickan i jordkällaren, har sett den många gånger men igår slog det mig. Björn Gustavsson är med i den filmen, någon annan som sett samma som jag? Han och sin "tjej" går i en skog och ska ha lite kul, går då in i en jordkällare och hittar ett lik. Man ser bara profilen på honom, men man ser hans små lockar och själva ansiktet. Jag är helt 100 på att det är han.

Konstigt att det inte stått någonstans, eller att han sagt något själv? Men det har det kanske, kanske bara jag som är lite sen :)

 

Städning på G.

Jaha då får det bli en städ och tvätt dag idag då. Det behövs verkligen, min tvättkorg är överfull nu efter hela lovet då jag inte orkat tvätta:P HIHI. Sen måste jag ju ha "normala" kläder tills skolan börjar, kan inte gå i mjukiskläder då:)

Så nu ska jag skruva upp musik och dra fram alla städsakerna, så hörs vi lite senare:)


Okej, så ser inte jag ut när jag städar;)


Nya skor:)

Klickade precis hem dessa underbara skor från H&M:


298 kr kostade dom+frakt. Visst är dom snygga?:) Ett par jeansshorts och dessa i sommar, ojojo:) 10 cm klack också, 178 cm då;) Inte illa HAHA.

Godmorgon!

Ja det är faktiskt godmorgon för mig, steg upp kl 12 idag.. längsen jag gjorde det, men det är inte så konstigt eftersom jag gick och la mig kl 04.00.

Sitter iaf nu här och äter frukost, men det smakar bajs så vi skippar det idag;)

Vad händer idag då? Ingenting antagligen. Det snöar ute och affärerna har väl typ stängt idag, eller? Aja.. vi får se :)

Godnatt

Nu ska jag säga godnatt till bloggen, ska nog vara uppe en liten stund till men inte skriva mer här.

Vi hörs imorgon. Kram!

Kvällen

Åkte till min morbror vid 19. Kollade på "Fucking Åmål", sen åkte jag hem kl 22 igen och har suttit här på msn sen dess och snackat med folk, så jag glömde bort bloggen.



Men nu till det allvarliga, jag får ofta kommentarer om mina videobloggar, att jag är pinsam osv...det är inte kul att höra det. Det är så som jag är som person, fine.. ni känner inte mig, och som en skrev så är det tur. Vissa vill man känna och andra inte. Det är upp till var och en. Men ni behöver inte trycka ner mig.

Ville bara ha sagt det...

Naglarna

Lovade att visa dom nymålade naglarna också ju:)


Lila med svart ute på kanten, syns inte så bra här, menmen:)

Foto från idag!

Här kommer fotona som jag lovade :)










Fick lite besök också:)

Så det var alla bra bilder från idag. Skriv gärna vilken som var din favorit:)

Skogen!

Sorry för dålig uppdatering, men har haft fullt upp. Körde till skolan vid 1 tiden, kom hem vid 3 ungefär. Tog jättehärliga bilder i skogen (lägger upp senare). Sen åt vi middag när vi kom hem och nyss har jag målat mina naglar. Foto kommer även sen, för det är inte torrt än.

Senare ikväll kl 19 ska jag till min morbror och kolla på film. Så jag har fullt upp hela kvällen:)

Men nu ska jag snart lägga upp bilderna, så kika in om en stund:)

Hej!

Vaknade kl 11 idag, har precis gjort mig i ordning. Vi ska nämligen till en skog här utanför Trelleborg med Mormor och Morfar. Det är ju så skönt väder ute så vi behövde lite motion, hihi. Kameran följer självklart med så det blir fina naturbilder.

Vi hörs senare.



Kram!

Hejdå!

Tänkte bara säga hejdå till er nu. Har legat i sängen och tittat på Big brother, den säsongen där Gynning är med. Herregud vad hon har förändrats, både i utseende och attityd. Ska fortsätta titta nu snart, men tänkte först visa en fin sak:)

Denna kommentaren fick jag innan:

Postat av: Emma

Jag tycker inte att du ska ta åt dig av vad dessa otroligt onödiga personerna säger. Dom är bara jävligt sorgliga så man tycker nästan synd om dom!
Herregud.. Jag läser din blogg ganska ofta och tycker att den är väldigt kreativ och rolig. Särskilt videosarna där man får se lite hur du är som person.
Så det jag vill säga är - låt inte dom trycka ner dig, stå upp för dig själv och be dom dra åt helvete på en fyrhjuling! JAG tycker om din blogg, och jag vet att det är flera andra som gör det! You go girl!

2009-01-04 @ 21:16:09

Behöver jag säger mer än tack?

Godnatt på er!


Lugn kväll

Det blev aldrig stan med Belinda, var inte lönt när hon väl hörde av sig. Istället hjälpte jag mamma att ta ner julsakerna och nyss har jag tittat lite på tv och ätit. Finns så otroligt tråkiga tv program nu på vintern så det är helt sjukt, finns aldrig något på tv. Tur man har 2,5 st fyllda dvdhyllor:)

Nu ska jag byta om till pyjamas och ta plats i sängen. Vi hörs kanske senare, annars imorgon.


Svar på kommentarer.

Postat av: Lisa

Jag är besviken på dig.
Hur fan behandlar du dina vänner egentligen?
Va rädd om dem du har innan det är försent!!!!!

Va glad att dem ens vill vistas i dina patetiska videoinlägg!

2009-01-04 @ 17:46:07

Sv; Nej du Lisa. Det är nog sluttittat för din del. Tror du seriöst att jag ska ändra min personlighet för att du tycker jag är patetisk! NEPP! Jag älskar dig med, Lisa:)


Postat av:

trodde det var frivilligt att kolla här, hur det än e så kollar de som klagar..
undrar varför i så fall...
kommentera gärna ni som klagar..

2009-01-04 @ 18:02:29

Sv; Exakt, det står inte någon regel för att man måste klicka på vartenda videoblogg!

Jag blir så trött.....

Det blev precis som jag anade att det skulle bli, nämligen få skit för att jag lägger in oseriösa videobloggar. Får man inte lov att bjuda på sig själv i sin egen blogg? Nej tydligen inte, då får man en massa kommentarer om att man behandlar sina vänner dåligt, har patetiska videobloggar och är allmänt störd.

Är det roligt att lägga upp videobloggar då? NEJ! Jag tar med min kamera enbart för att kunna göra videobloggar till er, jag tar inte med den annars.

När man lägger kraft på att göra något kul för folk så får man bara skit. Detta var SISTA gången jag la upp något sånt här. Hädanefter blir det en tråkig videoblogg om fredagarna, INGA extra.

TACK ÄN EN GÅNG FÖR NI VISAR SÅN OTROLIGT FIN KÄRLEK MED ERA KOMMENTARER, DET VÄRMER ATT MAN ÄR PATETISK!


Hoppa upp och rotera!

Skumt?

Kom precis hem från pernilla. Lämnade bara av USB-minnet, så kan hon lämna tillbaka det senare:)

Sitter just nu här och funderar på varför inte den videobloggen där jag "sjunger" inte fungerar. Den funkade innan. Menmen, det är väl något tekniskt fel,får hoppas att den funkar senare;) Ni vill ju se mig sjunga HAHA:P

Nu ska jag ta ut marsvinen, sen stan med Belinda.

Full fart!

Nu har jag lagt upp alla videobloggarna för er, lagt upp bilder, fört över bilder på USB minne som jag ska  ge till Pernilla och äntligen är jag klar. Det är verkligen inte lyxigt att ha blogg ibland, men jag älskar att skriva här så vad gör man :)

Nu ska jag iaf cykla till Pernilla ochy lämna USB minnet så hon får alla bilderna. Sen ska jag hem och ta ut marsvinen, därefter kommer Belinda hit. Jag ska följa med när hon skulle sola och så ska jag lämna två filmer på hemmakväll, kanske hyra nya också.

Vi hörs senare:)

Videoblogg x6

Tänkte vara en liten jultomte idag och lägga upp alla videobloggar som jag och Pernilla spelade in i albäck. Se och njut:)




Bloopers. Inte skönt att slå på iskalla lår kan jag säga:P


Men vi lyckades till slut med videon. Här är jag inte alls seriös, sjunger inte normalt:P


Bloopers.


OSERIÖS!!!



Sådär, där har ni alla videobloggarna. Som ni märker så är det såhär jag är i IRL. Har inte vågat bjuda på mig själv innan men man växer med tiden:)

Dagens shopping




Båda ringarna är från Glitter. Skitsnygga:)

Hemma!

Nu har jag precis kommit hem från stan. Fotograferingen gick jättebra, förutom att vi frös som fan:P Såg precis att det inlägget jag skrev kl 12 imorse har inte kommit upp än, lite knäppt. Men det är väl blogg.se som är lite borta som vanligt.

Tänkte iaf visa lite hur dagen har varit:)

Här kommer mina favoriter:






Detta var mina favoriter, älskar färgerna:)

Fotografering på G.

Hej på er!

Vaknade halv 11 idag, har precis gjort mig i ordning och ätit frukost. Jag och Pernilla ska nämligen fota idag. Eller jag ska fota henne, jag orkar inte stå framför kameran idag. Så vi ska ut till en liten "skog" här i Trelleborg halv 1.

Men tänkte först visa dagen jag:)


Allt från Gina:)



Vi hörs senare. Kommer förmodlingen upp någon videoblogg också hihi:)

Godnatt!

Har precis kollat på ett avsnitt av "Tusenbröder" med mamma och pappa. Man kan nog aldrig tröttna på den serien, hihi:)



Nu ska jag iaf gå och lägga mig, så vi hörs väl imorgon:) Kram på er!

Körslaget

Har precis kollat på Körslaget, sitter nu här igen. Det blev aldrig att jag gick iväg och handlade, orkade inte sminka mig och sånt shit bara för att gå ut. Så jag skickade pappa ist:)

Har inte så mycket att säga idag, HAHA:P

Vem är din favorit i körslaget?:)

Nytvättat hår....inte kul.




Mitt hår är inte att leka med när det är nytvättat, herregud vad mycket knutor!!!!!!!!!!!

Liiite ork.

Jag har faktiskt liiite ork idag, har orkat mig ta mig upp ur sängen och gå och duscha och byta om. Men har fortfarande sjukt tråkigt.. funderar på att gå iväg till Konsum och handla lite godis, sista dagen att frossa, sen är det snygg kropp som gäller:)

Nu ska jag ta ner min turban från huvudet och försöka reda ut mitt afrohår. Vi hörs senare. ::):)::)::)):::::):): (Har lite problem idag)

Slappdag än en gång!

Ja det fick bli en slappdag idag, precis som för någon dag sen. Har legat i min säng sen jag skrev sist. Har tittat på tv, smsat och kollat film.. inte så mycket mer. Nu sitter jag här och har extremt tråkigt, är så trött på alla Wallander filmer jag kollat på, men ändå kollar jag på fler. Något skumt?

Blir antagligen lika dålig uppdatering idag som sist jag slappade, men ni överlever säääkert:)

Godmorgon!

Godmorgon på er.

Vaknade nästan nyss av att Mormor och Morfar kom hit och lämnade en sak. Lika bra att gå upp då, så nu ligger jag här i min säng och utanför fönstret snöar det, eller gjorde precis :)

Idag vet jag inte ett dugg vad som händer. Mamma orkar inte göra någonting, så det blir till att vara hemma.... tråkigt. Menmen, sånt är livet.

Nu blir det frukost, kram på er.

Hemma igen!

Kom hem från min morbror för en ganska bra stund sen, men det gick inte att logga in bloggen så det är därför. Vi hade det jättetrevligt nu ikväll, kollade på "Wallander-Luftslottet" och "Fyra veckor i Juni" med en massa godis:)

Glömde dock kameran, så det blev inga bilder men ni överlever nog ändå:)

Nu ska jag byta om till pyjamas och gå och lägga mig. Vi hörs imorgon. Kram på er!

Middag

Har precis ätit middag, med mamma och pappa. Dom kom hem för typ 40 minuter sen. Dom visste inte riktigt vad det var för fel, men dom trodde det var någon inflammation så hon fick några tabletter mot magsår eller vad det var. Får hoppas det blir bättre.

Just nu har jag marsvinen ute. Om ca 1 timme ska jag åka ner till min morbror i stan och kolla på film med dom. Vet inte riktigt när jag kommer hem, men troligen inte sent. Ska försöka uppdatera med lite bilder därifrån när jag kommer hem, bilder är alltid kul:)

Nej men vi hörs senare. Kommer inte uppdatera nu innan jag åker. Kram på er!


Jag genom åren!

Nu ska jag visa lite bilder från mig själv genom åren, liiite pinsamt men jag har lovat :)


Jag år 2000.


Jag och Bella. (samma vovve som går här hemma nu :))


HAHA, så oskyldig jag ser ut;) År 2000.


Även år 2000 var jag lite puckad;)


Jag och min då bästa vän i vår gamla lägenhet. År 1999.


År 2004, i vår gamla lägenhet.


Jag när jag gick på friidrott år 2004.


Jag och Belinda när vi hoppar studsmatta år 2005. (här vi bor nu).


Jag när jag tog gitarrlektioner år 2005.


Jag och mitt yngsta marsvin 2005.


Jag på samma rum som jag har nu, 2005.


Jag när jag fyllde 13 år. År 2005.


13 årsdagen, 2005


Jag år 2005.


Jag år 2005. Undvik att titta på min frisyr;)


Jag år 2006


Jag år 2007

 
Jag i maj, 2008


Jag i slutet av 2008.

That´s it:) Nu har ni sett hur jag har sett ut under min uppväxt:)

Videoblogg x3

Det är fredag, vilket innebär videoblogg. Här får ni 3 st:




Bloopers.



Dålig ljud jag vet.. ni får höja volymen:)

Hur mitt 2009 troligen blir!

*Jag går ut 1:an.

*Jag fyller 17 år.

*Diggiloo i sommar.

*Långt och skönt sommarlov.

*Lära mig tänka positivt.

Det är det :) Hoppas det blir ett kanonår!


Promenad!

Jag höll faktiskt det jag lovade innan, nämligen att INTE ligga och glo på film hela dagen i sängen. Nej jag gick och duschade, sminkade mig och tog på mig mjukiskläder och drog ut min gamle hund på en iskall promenad. Lite kallt men skönt var det :)

Nu sitter jag här och slappar. Mamma mår fortfarande inte bra, men dom åkte aldrig till akuten.

Senare ikväll kl 19 närmare bestämt ska jag upp till min morbror och hans sambo och titta på film :) Kameran följer med ;)

Vi hörs senare!


Jobbig natt!

Usch vilken jobbig natt det varit. Kan berätta lite snabbt för er :

Jag gick och la mig kl 2, kl 6 vaknade jag igen av att mitt marsvin skrek som en fågel (marsvin kan göra det ibland när dom varnar för något), gick då upp och försökte få tyst på henne, men lyckades inte så jag gick ner och tog en morotsbit till dom.. då står Mamma och Pappa där nere och jag undrar vad dom gör uppe. Jo, då hade Mamma haft ont i magen/bröstet i 2 timmar. Efter jag hade gett marsvinen maten var jag uppe en timme med dom, sen gick jag och la mig igen. kl 08.45 vaknar jag igen av att mamma pratar i telefon med sitt jobb. Kl 10.00 ringer dom från någon tvsak. 11.30 var det ytterligare en som ringde, då gav jag upp. Så nu är jag uppe.

Mamma har fortfarande ont, hon ville inte att vi skulle ringa till ambulansen imorse, men nu ska dom snart upp till akuten. Hon har liksom haft ont sen 4 imorse.

Vi hörs senare.. idag ska jag iaf inte sitta inne, det är så fint väder. Ska gå en lång runda senare. Kram på er!

Naglarna:)

Här kommer bilden jag lovade att visa er:)



Silvrigt glitter och guld på kanten:)

Jag=Slö

Ja herregud vad slö jag är idag. Har legat i sängen precis hela tiden förutom när jag varit på toa och varit nere och ätit. Har tittat på film, samtidigt som jag smsat med en massa roliga människor:) Det är härligt att ta en slappdag då och då och idag var det en sådan dag.

Måste tyvärr även meddela att IMORGON får ni dom gamla bilderna på mig, har nämligen inte fixat om än då dom förhoppningsvis är på pappas dator, men lovar att jag fixar det till imorgon.

Just nu har jag marsvinen ute, innan dess målade jag naglarna (foto kommer sen). Ska snart ta in marsvinen igen och gå tillbaka till min säng och titta på Big Brother 2002, då Marie Picasso var med. Tänkte först visa dagens slapp/tråkig/fula outfit, fick nämligen önskemål om det ;)


Detta nattlinnet som är min mammas har jag gått i hela dagen:) Slappt och skönt!

Vi hörs ikväll/natt:)

Tråkmåns..

Jag vet att jag är tråkig och uppdaterar skitdåligt idag, men jag har legat i sängen precis hela dagen och tittat på Wallander och beck, smsat med folk har jag också gjort.. så det har liksom inte blivit av.

Men jag lovar att jag ska visa lite gamla bilder av mig:)

Nu kommer pappa med donken mat, jag vet.. onyttigt.. men sen är det stopp.,ska nämligen gå ner i vikt.

Sammanfattningslista av 2008

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? 
Ja

2. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? 
Ja

3. Dog någon som stod dig nära?
Nej

4. Vilka länder besökte du?
Sverige

5. Är det något du saknat år 2008 som du vill ha år 2009?
Ja

6. Största sommarplågan?
Hmm... låten I´m yours kanske?

7. Vilket/vilka datum från år 2008 kommer du alltid att minnas? 
13/6, 26/10 

8. Vad var din största framgång 2008? 
Bloggen och fotandet.

9. Största misstaget?
Oj..mycket.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? 
Japp!

11. Bästa köpet?
Systemkamera

12. Vad spenderade du mest pengar på? 
Kläder, kamera.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? 
Ja :)

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
Im yours, empty room.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Både och, men mest ledsnare.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
 
Mycket

17. Vad önskar du att du gjort mindre? 
Kommer inte på något.

18. Hur tillbringade du nyår?
Med släkten.

19. Blev du kär i år?
Kanske det ;)

20. Favoritprogram på TV?
Grey´s anatomy

21. Bästa boken du läste?
Den nakna sanningen-Linda Rosing.

22. Största musikaliska upptäckten? 
Inget.

23. Något du önskade dig och fick?
Systemkamera

24. Något du önskade dig men inte fick?
Inget

25. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Var i skolan och jobbade på McDonalds. En skitdag..

26. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Ja, tror det.

27. Hur skulle du beskriva din klädstil år 2008?
Mycket mode.

28. Vad fick dig att må bra?
Massor!

29. Vem/vad saknade du?
Dom vet det själva.

30. De bästa nya människorna du träffade år 2008?
Ingen?

Godmorgon/godmiddag!

Godmorgon på er, eller nästan godmiddag.

Vaknade först kl 10 idag, såg då två sms på min mobil där det stod, sover du? från två olika personer.. rätt skumt att två skickar så, men jag sov så dom fick inget svar tillbaka förrän nu på morgonen. Sen somnade jag om igen 10.20, sen väcktes jag igen kl 11 då kvällsposten kom.. jag får aldrig sova :(

Men nu är jag iaf ganska pigg och sitter nu här och läser lite på aftonbladet, det har inte varit en lugn natt i Sverige. Två knivdödades och bilar brann upp av raketer. Usch, nyårsafton är inget att leka med!

Idag vet jag faktiskt inte vad som händer, inga affärer eller något har ju öppet så det blir väl till att vara hemma, ska skriva det intressanta inlägget till er också!


Välkommen 2009!

Jaha då var 2008 förbi, känns skönt att lämna det bakom sig. Nu sitter jag här och funderar på hur mitt 2009 kommer bli, det återstår att se.

Gästerna har iaf precis gått, så jag tänkte visa lite bilder från kvällen. Tog hela 200 bilder, dock typ 190 på raketer, haha:P


Matbordet


Maten


Maten


Här sitter hela gänget, förutom jag som fotar och mamma som gömmer sig.


Raket


Här står jag och flummar med ett tomtebloss.

Det var alla bra bilder, nu ska jag ta bort allt sminket och byta om till pyjamas, därefter krypa ner i sängen och titta på film. Vi hörs imorgon! Kram på er!

RSS 2.0