Godnatt

Nu har jag övat på provet en sista gång, wish me luck! Men jag tror det ska gå bra, det verkar sitta bra :)

Nu ska jag lägga mig, har lång dag imorgon, börjar 8 och slutar 16. Vi hörs imorgon då. Kram på er.

Utvecklingssamtalet.

Nu är vi hemma igen, var på utvecklingssamtalet bara i en halv timme, gick snabbt för allt var positivt om mig :) Skönt att höra :)

Efter vi var klara där, åkte vi till posten och postade en sak och sen vidare till Willys för att veckohandla. Nu sitter jag här och lyssnar på musik. Ska snart plugga och sätta upp tavlorna sen blir det tv och duscha :)

Hur ser er kväll ut?

Vi hörs!

Oj vad jag hunnit med mycket sen sist, eller iaf lite. Har satt in alla foto i albumet, pluggat och precis haft marsvinen ute+ gjort rent till dom.

Nu är det dags för middag. Vi hörs sen efter utvecklingssamtalet. Puss

Ramarna

Fick en önskan om att jag skulle fota ramarna när jag satt in fotona, visst kan jag det :)


Så här blev det alltså. Ganska små bilder, menmen. Helst av allt hade jag velat förstora upp den till höger och sätta på min vägg.



Här på denna väggen tänkte jag sätta fotona. Dock ska den tavlan bort som sitter där för att pryda hela väggen med dom bilderna jag fotat :)

Dagens outfit



Jeans: Cubus
Linne: Gina
Tröja: Gina
Kofta: Veromoda( förra året )

Hemma igen!

Nu har jag och Mamma nyss kommit hem, har varit i stan tills nu. Satt hos frisören till 1 ungefär, fick plockat mina ögonbryn idag också :) Så nu är man fin igen hihi. Sen gick vi och handlade lite saker som jag behövde bla fotoramar, fotopapper, fototejp och sminkborste.

Nu tänkte jag sätta i fotona i dom nya ramarna, klistra in lite foto i albumet sen plugga. Tiden bara springer iväg idag, vi ska ju vara på utvecklingssamtal :( kl 16.45, så jag har en hel del kvar att göra.

Öser ner

Har precis gjort mig i ordning, fick bli en vintrig outfit idag (bilder kommer sen) för det öser ner idag. Kallt är det säkert också, så man vill inte gå runt och frysa :)

Halv 11 ska vi ta bussen ner till stan, så vi hörs efter vi kommit hem. Ha en trevlig dag trots att ni säkert går i skolan..hihi:)

Godmorgon!

Godmorgon bloggen.

Vaknade precis av att dom högtryckstvättar vårt tak och det låter inte lite om man säger så. Åh nu fick jag ingen sovmorgon, men äh strunt samma. Man behöver inte sova bort hela dagen:P

Idag ska jag som sagt ner till stan med Mamma, ska följa med henne till frisören kl 11 därefter handla lite i stan. Sen måste jag plugga en hel del också, har ju prov imorgon och sen blir det att kolla på tv:)

Det är min dag, hur ser din ut?

Godnatt!

Så nu är första delen av idol avklarad, helt rätt som åkte ut. Hon var verkligen inte bra.

Nu tänkte jag stänga ner datorn för att lägga mig i sängen och plugga en sista gång för idag. Sen blir det kolla på film tills jag blir riktigt trött.

Imorgon ska jag följa med Mamma till frisören vid 11, men jag kommer liite senare, vill ju ha lite sovmorgon när man är ledig :) Efter det ska jag handla lite i stan och sen 16.45 ska jag och mamma på utvecklingssamtal och under dagen får jag passa på att plugga också. Nu när man är ledig och allt :)

Vi hörs någongång imorgon. Godnatt på er.

Svar på kommentar.

Postat av: sofi

kollar du på idol? vem hejar du på? :)

2008-09-29 @ 21:06:19

Självklart :) Hmm.. Jag hejar på Yasmina och Alice tror jag :)

Tv

Har suttit och kollat på tv hela kvällen, Idol och nu precis singelmammorna. Har pluggat lite i mellan och i pauserna. Har ju ett prov på onsdag som är ganska stort tror jag. Livsmedelshygien, inte jättesvårt men ändå mycket fakta som ska in, man vet ju inte vad som kommer på provet.

Eftersom jag har studiedag imorgon, som är såååååå härligt så kan jag lägga mig när jag vill idag :) Men det blir nog inte så länge som jag vill, är redan trött så det blir väl den vanliga tiden. Vi får se :)

Middag

Har precis ätit middag,som jag hade stått och gjort. Blev fisk idag.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ska nog skriva lite på berättelsen så den blir klar snart. Och sen ta ut marsvinen :)

Hur mår ni idag?<3

Höga klackar UTAN klackar.

Kolla vad jag hittade nyss på aftonbladet,



Dessa skorna äger ingen mindre än Victoria Beckham. Högklackade skor men utan klack, du måste hela tiden gå och spänna dig för att inte sätta ner hälarna.

Fula och helt obekväma enligt mig. Vad säger du?

Ny vecka!

Hej!

Förlåt att jag inte skriver förrän nu men vi slutade mycket senare än jag trodde. Slutade inte förrän 3, kom hem och åt pannkakor och har precis varit ute en runda med hunden. Nu sitter jag här och försöker slappna av, har varit igång hela dan, stått och gått hela tiden. Inte bra för ryggen, men det är bara att vänja sig.

Ska snart göra lite läxor så jag får fritt med det till helgen, vill bara vara ledig då.

Nytt citat.

Ser ni det nya citat här nedan för:

Ge aldrig upp, för det är bara du, just du som är unik som kan vinna.

Lite bättre än det andra väl?

Tv

Tittade på "Ensam mamma söker" innan samtidigt som jag åt lite kvällsmat och så förhörde pappa mig i pauserna.

Har precis satt in en del foto i mitt fotoalbum, men tejpen tog slut så jag kunde inte sätta in alla. Får köpa nytt på tisdag då jag har studiedag :)

Nu ska jag sitta här vid datorn och slappa, ska lägga mig tidigt idag, är trött och måste vara pigg imorgon när jag ska stå i köket.

Vi hörs imorgon, kommer inte skriva mer idag. Slutar mellan 13.30-13.45. Vi hörs då. Kram!


Bli medlem!

Gillar du att gå på bio eller varför inte bara vinna saker? Då tycker jag du ska bli medlem på gratisbio där allt är gratis, du samla bara poäng så får du till slut en biobiljett.

Bli medlem redan idag :) http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=75322

Skrivit ut minnen

Har suttit nu i en timme och hållt på med bilderna från sommaren 08 då jag började fota riktigt ordentligt.
Har skrivit ut och precis klippt till dom :) Sitter även och väntar på att Fotograf Emelie ska publicera sina "Månadsmodellen" på sin blogg, för där har nämligen jag skickat in:)

Nu ska jag gå och duscha sen blir det Ensam mamma söker, plugga och klistra in bilderna i mitt fotoalbum :)

Stan

Nu har jag och Pappa kommit hem igen.

Pappa släppte av mig innan vid valen för jag skulle hitta ett par strumpbyxor, men där fanns inga snygga så jag struntade i det. Sen gick jag till McDonalds och hämtade min utbildningmapp och sen gick jag hem till Farmor och Farfar där Pappa var. Vi fikade lite sen hjälpte Pappa farfar med en sak och sen åkte vi igen. In på Konsum och handlade lite mat och nu sitter jag här :)

Det är det som har hänt.

Nu ska jag plugga och sen blir det titta på film. Vi hörs ikväll

Dagens jag


Fick bli lite mascara och foundation idag bara :)


En liten knorr:)


Samma outfit som igår, dock utan benvärmare och idag med halsduk från Gina.

Nu ska jag och Pappa ner till stan. Vi hörs senare.

Lagat mat!

Har precis ätit middag som jag faktiskt stått och gjort :) Gjorde det vi gjorde i skolan i veckan nämligen kyckling med hasselbackspotatis, svampstuvning och grönsaker. Riktigt gott blev det så nu är jag mätt :)

Har precis klätt på mig och sminkat mig.. för ja jag stod och lagade mat i pyjamas hihi :)


maten jag gjorde


Potatisen



Ni glömmer väl inte....

....mina auktioner på tradera? Har en dator ute just nu också. Passa på att lägg bud :)

http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=742600

Svar på kommentar.

Postat av:

kan du inte skriva berättelsen i dag ?

2008-09-28 @ 12:10:53

Absolut! Om jag kommer på ngt dvs :)

Hej!

Hej alla läsare!

Idag vaknade jag lite innan 10, men låg och halvsov till lite över 10, alltid skönt :)

Jag har drömt om julen i natt så jag värsta julkänslorna idag, helt sjukt men jag längtar faktiskt efter julen. Helst att sätta upp alla julsaker och lyssna på julmusik :) Gör inte ni det?:)

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, måste iaf ner till McDonalds och hämta en mapp som jag ska läsa på. Sen blir det att plugga och titta på tv. En allmänt lugn söndag :)

Hejdå!

Just nu är det paus i "Sing a long" så jag tänkte skriva hejdå till er. För jag ska nämligen titta på tv/film hela kvällen tills jag ska sova. Så jag hinner inte skriva mer idag :)

Vi hörs imorgon, då ska jag bara ta det lugnt och plugga. Vi hörs då. Godnatt på er.

Promenad!

Traskade iväg till Konsum innan för att lämna kanelsnäckor till mamma :) Stannade där en stund och pratade och så kom jag hem med chips och en ramlösa.

Nu tänkte jag gå ner och titta på "Svensson Svensson" och sen blir det ngn av dom filmer jag hyrde innan nämligen "Mask", "Klassfesten" eller "Ciao Bella". Får se vad jag är sugen på :)

Ha en trevlig lördags kväll:)

Fika

Äntligen är kanelsnäckorna klara och sååååååå goda dom blev alltså:) lagom kanel och allt.



Nu ska jag fika med varma kanelsnäckor och saft. Vi hörs senare :)

Svar på kommentar.

Postat av: Karolina

Kan du inte filma när du stoppar in ett av marsvinen i den köttätande växten? Det skulle jag tycka var skitkul...hihi :)
Eller så kan du få låna min hamster :P

2008-09-27 @ 15:52:07
URL:
http://karolina82.bloggagratis.se/

Haha jag lånar nog hellre din hamster än mina marsvin ;)

Köttätande växt

Innan fick jag för mig att testa min nya köttätande växt, jag gick på upptäcksfärd och försökte hitta flugor, hittade lite här inne och lite ute...döda såklart:P
Tog en pincett och stoppade ner en fluga i ett sånt gap, poff sa det så var flugan innen i gapet. Jag hoppade till när den slöt munnen, jag trodde ju aldrig det skulle gå så snabbt haha:P Skulle egentligen filmat det, för det är svårt att förklara, får göra det en annan gång :)



Nu har jag precis städat mitt rum och bytt sängkläder. Nu ska jag gå ner och baka kanelsnäckor med Pappa :)


Pluggat

Har precis läst igenom dom avsnitten jag har i prov till på onsdag, läst anteckingar osv. Nu tänkte jag städa mitt rum så jag slipper göra det imorgon, ska även tvätta lite tror jag.

Efter städningen blir det att baka kanelsnäckor, har varit sugen på det länge nu hihi:)

Mina auktioner

Nu har jag lagt ut en massa saker på tradera. Kolla gärna om det är något som passar dig :) Lägg så fall hemskt gärna bud.

http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=742600

Dagens "shopping"

Nu har vi kommit hem från Vellinge och stan. Åkte iväg innan vid 11, jag hittade faktiskt 3 saker, bla köttätande växt, ljuslykta och en liten blomma. Sen när vi var färdiga där åkte vi in till Trelleborg igen, jag gick till min frisör och ändrade lite tider och sånt. Sen gick vi till McDonalds och åt middag :)

Detta hittade jag idag:


Den köttätande växten :P som i detta fallet äter flugor:P


Den lilla söta blomman :)


Köpte en ny Halloween lykta också, hade lite från förra året också :)

Nu ska jag lägga in lite på tradera sen blir det plugga och baka kanelsnäckor:)

Klar!

Nu har jag precis blivit klar, har sminkat mig, tagit på mig och ska bara borsta tänderna sen är jag klar för att åka till "Vellinge blomman" :)

Såhär ser jag ut idag:



Oversize tröja: Gina (förra året)
Strumpbyxor: H&M
Benvärmare: H&M
Linne: H&M

Dagens fråga.

Vad är det första du tänker när du hör svensk tjej?

Konstig fråga, men ganska intressant.

Godmorgon!

Godmorgon på er!

Förlåt att jag inte skrev igår kväll, men jag blev så himla trött när jag kolla på "One tree hill" och somnade. Vaknade igen 22.40, då gick jag upp och borstade tänderna sen gick jag och la mig. Så jag har precis vaknat eftersom jag gick och la mig så pass tidigt :)

Idag ska jag, mamma, pappa, mormor och morfar till ett ställe som heter "Vellinge blomman", dom har temat Halloween just nu, så då får man passa på att åka dit :)

Nu ska jag läsa tidningen, för kl 11 ska vi åka :)

Ha en trevlig dag på er.


Em/Kvällen

Tänkte berätta lite vad som hänt sen sist jag skrev :)

Jag och Pappa åkte och handlade lite mat på Konsum inför kvällen. Sen när vi kom hem började jag laga maten som blev kyckling,potatis,sås och grönsaker. Till efterätt gjorde jag en sås med plommon som vi gjort i skolan, den blev lika populär här hemma som den blev i skolan :) Nu har jag och Mamma nyss varit iväg på Willys och handlat lite gott inför kvällen. Jag bestämde nämligen innan idag att jag inte orkade gå ut ikväll, ska vara hemma och se tv och äta gott ist :)

Nu ska jag ta bort sminket och byta om till myskläder och titta på tv hela kvällen lång :)

Vi hörs senare. Ha en trevlig kväll:)

Svar på kommentar.

Postat av:

Du som spelar sims;D? när man ska göra penga fusket vilka knappar är de man trycker på för att få upp raden man skriver på? :)

2008-09-26 @ 12:05:48

Haha:P Du trycker ner den pilen som sittter ovanför ctrl. Alltså pilen+ctrl+c. Tryck ner pilen och ctrl och sen C.

Äntligen helg!

Äntligen är det helg, har längtat efter det hela veckan.

Vi hade ju som sagt mentorstid, engelska och matte nu på em. Jag slutade lite tidigare än vanligt, då cyklade jag direkt upp till min morbror och städade så nu är jag lite rikare :) Nu har jag precis ätit lite, sitter nu här och ska snart ta fram livsmedelshygienboken och plugga lite :( Har prov i det på onsdag så det är lika bra att börja nu.

Vi hörs lite senare idag.


Hemma på lunch!

Hej på er!

Just nu är jag hemma på lunch, vi har haft idrott nu på morgonen så jag körde dit i gympakläder eftersom jag bor så pass nära så nu är jag hemma. Har ätit middag, varit ute med hunden och precis tagit på vanliga kläder. Börjar 11.55 igen så jag måste köra vid kvart i igen. Har mentorstid, engelska och matte kvar sen är det helg. Döskönt!

Jag skrev ju igår att jag skulle ut och festa ikväl...vet dock inte hur det blir med det. Har ingen ork till det idag, idag känner jag bara för att vara hemma och titta på tv. Så jag får tänka ut hur jag ska göra nu i skolan, så får vi helt enkelt se.

Vi hörs senare, efter jag har jobbat. Ca 16.15. Puss

Godnatt

Har precis gjort rent till marsvinen, gjort det idag så jag slipper göra det imorgon.. dessutom behövdes det idag.

Ska lägga mig nu, ska upp lite över 8 men vill vara utvilad. Vi hörs någongång imorgon, vet inte riktigt när. Kram på er.

Samma problem som vanligt....

....ja det har jag nu, precis samma problem när jag ska gå till frisören. Jag ska ju alltså klippa någon sorts av frisyr nästa vecka, och jag behöver hjälp NU! Jag ska klipp upp det så det blir mer livfullt och sen ska jag göra något med luggen. Men vet absolut inte vad.

Snälla hjälp mig, vad kan jag passa i?



Denna hittade jag på en sida, skulle det passa mig. Tänk nu att jag har MYCKET tjockare och längre hår än henne på bilden. Tror ni det skulle bli snyggt?

Idol

Nu har jag tittat på Idol, nu blir det att sitta här vid datorn och lyssna på musik tills jag ska sova om ungefär 1,5 timme :) Börjar ju inte förrän 9.15 imorgon så jag behöver inte lägga mig så himla tidigt, härligt.

Jag är inte säker på att jag hinner med en videoblogg imorgon, men ni överlever väl ändå?:)

Svar på kommentar.

Postat av: Daniel

20.30-23.00 Förfesta? Vad ska du förfesta till? Är nyfiken:p

2008-09-25 @ 17:17:22

Nja, förfesta vet jag inte.. jag dricker nämligen inte men ska vara med och sånt :) Sen ska vi gå vidare till ett ställe som heter Magasinet och festa:)

Träningen

Hej igen. Träningen gick bra, vi var bara 2 pers idag så det var mycket springande men sååå skönt när det var slut :)

Nu har vi precis ätit, jag har aktiverat mitt CSN-kort som kom idag och sitter nu här och skriver :) Vet någon hur det CSN kortet funkar, ska man bara lämna fram det på typ Mcdonalds så får man rabatt? Eller har jag helt fel.

Nu ska jag gå och duscha, sen blir det idol :)

Min fredag.

Har just nu marsvinen ute, samtidigt som jag nyss planerade min fredag.. alltså imorgon för er som inte visste haha :)

Den ser ut så här:

09.15-14.50 Skola
15.00-16.00 Jobba
20.30-23.00 Förfesta
23.00-? Magasinet

Den ser rätt fullpackad ut va? Får hoppas jag hinner äta och ta ut marsvinen innan jag börjar festa:P HAHA
Men det är faktiskt kul när det händer lite i mitt liv, annars är det ganska dött.

Nu ska jag byta om, vi hörs efter jag tränat. CIAO


Bokat tid!

Hej hopp.

Slutade ju vid 14.50, körde hem och åt pasta med svampsås som snälla mamma gjort till mig :) Efter det ringde jag till min friösr, för nu är jag så jäkla trött på mitt hår, det bara hänger, det är inget fint med det överhuvudtaget. Så jag fick en tid nästa torsdag kl 15.00, då ska jag färga utväxten och klippa upp det, klippa ngn sorts lugg och göra det allmänt fint. Hoppas bara det blir fint, annars kommer jag ångra mig :(

Förresten, så var vi faktiskt många på skolfotot, dock såg jag ut som en tjock köttbulle, mitt huvud är ju enormt, helt sjukt :S Bra blev det iaf inte.

Idag ska jag träna tennis, mellan 17-18, sen ska jag bara glo på tv. Har inga läxor till imorgon, men ska börja så smått på dom proven jag har nästa vecka, så jag inte får panik :P

Datakunskap.

Sitter nu här i skolan och har datakunskap, har gjort en powerpoint om tennis. Inte jätteroligt, men tiden går iaf snabbt.

Om en timme ska vi fotograferas, undrar om vi blir ens 4 st...många går nog hem:P


Nu får jag fortsätta, vi hörs senare :)


Oskyldigt dömd

Nu är det paus i den nya serien på 4an "Oskyldigt dömd" så jag kan passa på att skriva till er snabbt.

Tänkte bara säga hejdå för idag, ska lägga mig direkt när det är slut för jag ska upp 06.35. Imorgon har jag 3 lektioner, och ska dessutom ha klassfoto (blä) men det går få. Slutar 14.50, och kommer blogga då :)

Vi hörs imorgon. Kram på er!

Pizza

Åt middag för en stund sen, eftersom jag och Pappa inte orkade laga mat idag åkte vi iväg till Konsum och köpte frysta pizzor. Det är alltid gott, kanske inte så nyttigt men äh:P



Har just nu marsvinen ute, och ska ha dom ute till halv 7. Sen ska jag faktiskt kolla på "One Tree Hill". Mamma tittar alltid på den serien och jag har småtittat ibland när hon har tittat, den verkar ju hur bra som helst. Så jag hittade två dvd:er av den serien i vår dvdhylla som jag tänkte titta på nu ikväll, när jag inte har läxor eller något :) Iof så börjar jag kl 8 precis som idag, men äh... det är inte så jobbig dag imorgon :P

Tillståndet.

Hej alla söta läsare!

Idag slutade jag kl 4 och har nu kommit hem och sitter här. Gissa vad som låg på bordet när jag kom hem idag? Jo, nämligen tillståndet från Vägverkat att jag får övningsköra, så nu är det bara att vänta 2 veckor, för jag måste ju bli 16 år först SEN kan jag ut på vägarna. Så en liten varning till er, ser ni en liten röd bil i Trelleborg, GÅ IN, det är troligen jag ;) haha.


Så här ser det alltså ut :)

Idag ska jag bara slappa, har inga läxor, men har dock prov nästa veckan, två stycken, men dom får jag faktiskt börja på imorgon för det orkar jag inte idag.

Nu ska jag ner och se vad det blir för mat :) Puss

Maria Wern.

Har suttit där nere nu med Mamma och Pappa och kollat på Idol och sitter nu här uppe och halvtittar på "Maria Wern" ni vet den nya serien på 4an.

Ska faktiskt lägga mig "tidigt" idag eftersom jag börjar kl 8 imorgon, och ska upp typ kvart i 7. Så jag lär inte blogga mer idag.

Vi hörs imorgon, jag slutar kl 4, Kramar!

Ps...jag ska försöka skriva på berättelsen imorgon, jag vet att ni längtar :) ds.

Snart så:)

Snart är jag klar med alla dom sakerna jag skrev i förra inlägget, har läst läxan, läst sofies mode, varit och handlat på Willys. Nu återstår det bara ta ut marsvinen och duscha :)

Är det bara jag som tycker dagarna springer förbi, det kändes precis som det var måndag, och nu imorgon är det redan onsdag och snart helg. Man blir snart rädd för verkligheten :O

Dagens outfit+uggsen



Jeans: Cubus
Linne: Gina
Tröja: H&M

  

Visst är dom visst?:P

Kvällens planer.

Eftersom mina föräldrar nyss åkt iväg på föräldrarmöte är jag ensam hemma, så jag ska fixa lite här tänkte jag. Bla fota mina uggs som jag fick igår, dagens outfit, läsa Sofies mode, cykla bort till Willys och handla lite mat, ta ut marsvinen, läsa läxa och duscha. Alltså en hel del :)

Nu ska jag fota det jag nyss nämde så blir ni få glada så:)

:):):)

Ni kanske redan listat ut vad jag tänker skriva, när ni såg min rubrik?;)

JAG HAR FÅTT JOBB PÅ MCDONALDS:):):) Hon ringde innan vid 5 och sa att jag gått vidare till nästa steg, nämligen utbildningen, så v 41 ska jag på utbildning mellan 16-20 jobbar jag då, men hon kommer även ringa nästa vecka för att prata mer med mig om dom andra tiderna. Så äntligen har jag ett JOBB!!!! :)

:(

Inget samtal än, och klockan är snart halv 5 och hon sa att hon få fall skulle ringa vid 4. Alltså är det kört denna gången också, det är nog inte meningen jag ska få ett jobb :/

Men man ska kanske inte ge upp än, hon kanske blev försenad eller vad som helst.. vem vet!

Hemma!

Puhh, äntligen är jag hemma. Har varit en riktigt jobbig och lång dag. Har stått upp hela dagen i köket och lagat en himla massa mat, det blev kyckling med hasselbackspotatis och svampstuvning, efterrätt plommon och någon jättegod sås. Allt detta gjorde vi helt själva.

Jag gick ifrån skolan 14.50 för att cykla ner till stan till McDonalds på arbetsintervju. Intervjun gick bra, hon berättade om hur det var att jobba där och allmän info. Hon ska höra av sig vid 4 om jag får jobbet, HÅLL TUMMARNA!!!!!

Nu har jag precis ätit lite flingor och sitter här och försöker slappna av.

Vi hörs sen efter 4 så får vi se om hon ringt :) Puss

Pluggat+tv

Har suttit och halvtittat på Outsiders samtidigt som jag satt här vid datorn. Outsiders handlade om personer som tycker om att gå nakna, hade aldrig fått för mig att visa mig naken så som dom gjorde :O herregud, det måste saknas något i huvudet på dom.

Btw, så har jag pluggat lite också, läst i det häftet men nu orkar jag inte mer :P Om 30 minuter börjar singelmammorna och därefter ska jag sooooova, ska upp samma tid som idag dvs 7.15.

Så jag kommer inte blogga mer idag, vi hörs imorgon efter jag varit på jobbintervjun på McDonalds. Vi hörs. Puss

Svar på kommentar.

Postat av:

jag tycker att du kan typ filma lite oftare vad du har på dig och vad du har använt för smink varje dag, du kan även filma när du väljer smycken ocg sånt :)
lite olikt alla andra som bara tar bilder på vad de har på sig och använder.

tack för en mkt bra blogg och lycka till med jobbet :)!

2008-09-22 @ 18:35:15

Tack för tipset! :)

Tack tack och åter tack för att ni skriver så ofta att ni gillar min blogg, nya tips osv. Det är såååå mycket roligare att blogga när man får så mycket roliga kommentarer:)

Hänt sen sist!

Har precis skrivit lite på min berättelse " Hata eller älska livet ", men del 3 blev inte riktigt klar än.. slut på fantasi helt enkelt:)

Jag har även hunnit med att plugga lite också, har ett häfte om vetemjöl och sånt till imorgon, gjorde tillhörande frågor men ska även läsa lite sen.

Mer har nog inte hänt :) Ska snart ta ut marsvinen, men ska sitta här liiiiite till och slappa ;)

Svar på kommentar.

Postat av:

tänk på att i och med du hoppar in när någon är sjuk osv, kan du få jobba kväll. Inte kul att gå i skolan och sen jobba till tolv på natten.

Ha en bra dag :)

2008-09-22 @ 16:53:10

Ja precis, men eftersom dom inte ringt som dom lovade att göra idag så tänkte jag minsann inte hoppa in och jobba för att dom behöver folk. Lovar man något ska man hålla det.

Men tack för du sa det ändå:) Håll tummarna för mig att jag får jobbet på Mc:)

Svar på kommentar.

Postat av: Erina

Jag tycker att du borde visa dagens outfit ofta :) för det är roligast. du har ursnygga kläder! (a)

2008-09-22 @ 17:39:09

Åhhh tack söta du:) Jag vet att jag varit dålig på att fota det, men jag ska försöka fota det var dag. Lovar :)

Ellos paket.

Var nyss iväg och hämtade ett paket från Ellos, minns ni att jag beställde ett par uggs därifrån i början av september. Dom har kommit nu :) Sååå snygga dom är, vissa ser helt miffade ut men dessa var faktiskt riktigt snygga. Tyvärr ligger min kamera på laddning men jag lovar att fota dom imorgon :)

Vad hittar ni på idag då?:)

Samtalet.

Slutade vid 2 idag, kom hem och fixade en bakad potatis med grönsaker, gräddfil och kryddor. Sitter nu här och dricker lite saft och kollar runt.

Jag har fortfarande inte fått reda på om jag fick jobbet eller inte, dom har alltså inte ringt.. och ska jag vara ärlig så tror jag inte dom gör det heller, för "normal" företag tar allt sånt på fm. Menmen, jag har en annan god nyhet :)

Jag fick ett samtal i fm och trodde helt klart att det var dom som skulle ringa idag, men ack så fel jag hade. Det var från McDonalds som frågade om jag fortfarande var intresserad av ett jobb och visst var det jag det :) Så imorgon 14.15 ska jag på arbetsintervju där. Hoppas verkligen jag får det jobbet, för jag tror jag dissar dom andra, eftersom jag vet att jag inte kommer få ett regelbundet jobb där, för då hoppar man bara in när någon är sjuk osv.

Håll tummarna helt enkelt för mig imorgon :)


Seg?

Är bloggen seg för er också idag? Allt hänger sig och det tar 100 år innan inlägg publiseras.

Helknäppt!

Ensam mamma söker.

Har suttit och tittat på tv hela kvällen, det blev singing bee och ensam mamma söker.

Nu sitter jag här och börjar bli trött, ska nog lägga mig snart för att vara utvilad imorgon, ska ju upp 07.10 :/.

Imorgon kommer ni veta om jag fått jobbet eller inte, jag skulle få besked imorgon. Så ni möts kanske av en ledsen eller glad Ellinor imorgon ;) haha.

Vi hörs imorgon. Hejdå!

Bloggtorka!

Det har faktiskt inte hänt så mycket sen sist, har legat i sängen och läst tidningar, kollat på reprisen av Idol och ätit middag. Allmänt slappdag med andra ord, jag sitter fortfarande här i pyjamas (?) men om man ändå inte ska göra något så what ever :)

Ni får stå ut med att jag har bloggtorka idag, jag har inget roligt alls att säga till er :P

Rent och fint!

Nu har Mormor och Morfar precis åkt hem. Jag har hunnit städa hela ovanvåningen, tvätta och hänga upp tvätt. Hjälpte även till lite i trädgården, jag stod för klippa gräset ( i pyjamas haha).

Nu sitter jag här och har tråkigt, funderar på att lägga mig i sängen och titta på en film :) Det är fint väder ute, men rätt kallt och dessutom orkar jag inte vara ute.

Ja så får det bli, vi hörs sen:)

Hejsan!

Hej, idag vaknade jag lite över 10 av att min Mormor och Morfar kom hit så nu har vi precis ätit lite frukost och så har jag plockat undan lite kläder som låg framme och ska snart börja städa.

Idag ska jag bara städa, tvätta och plugga lite. Det är ju skola imorgon igen, men vi ska vara i köket så det går snabbt :)

Vi hörs senare.

Hejdå!

Nu tänkte jag stänga ner datorn, ska ta bort sminket och krypa ner i sängen, ska nog titta på tv eller film. Orkar inte lägga mig än, det är ju lördag herregud :)

Imorgon är det en fullbokad dag. Mormor och Morfar kommer hit vid 10 tiden med frukost, där efter måste jag städa, tvätta och plugga lite. Så det kommer gå åt mycket tid till det imorgon, jag vet dock inte när jag får tid till att blogga, men det blir nog någongång :)

Vi hörs imorgon. Kram på er.

Tv hela kvällen lång!

Nu är alla tvprogrammen slut, har tittat först på Rhapsody sen blev det Sing a long :) Nu sitter jag här och lyssnar på musik, som vanligt..på hög volym :)

Vet faktiskt inte när jag ska lägga mig idag, men börjar redan bli trött så vi får se vad jag ska göra nu :P haha.

Ätit.

Har precis ätit lite kvällsmat och sitter just nu och har marsvinen ute. Efter det tänkte jag gå till Konsum för att handla lite plockgodis, är så sugen på det idag. Måste ju ha något gott att tugga på när det är "Rhapsody in rock 2008" samma som vi var på i somras. Sen är det dessutom Sing a long, och en hel del andra också. Men jag får helt enkelt gå efter det som verkar roligast:)

Vi hörs lite senare ikväll, puss på er.

Dagens shopping i Malmö.

Nu har vi kommit hem, vi kom hem från Malmö vid 3 tiden, då körde vi hem och lämnade sakerna sen hämtade vi min kusin som nu är här och sen handlade vi lite kvällsmat på Willys:)

Jag hittade faktiskt mycket fina saker i Malmö, tänkte visa er:)


Ett par stövlar från Skopunkten, 399 kr.



Andra paret från Skopunkten, även dom 399 kr.




Var runt överallt i malmö och hittade en skitsnygg jacka på H&M, självklart fanns den inte min stl så vi åkte tillbaka till Trelleborg där jag hittade denna snygga på Kapphal. Första gången jag handlar något där. 799 kr kostade den.


Visst är den snygg?:)

Nu är jag fullt utrustad till vintern :) Bara vantar och halsduk som fattas, men det köper jag sen när det blir kallt:)

Malmö nästa!

Nu är jag äntligen klar så nu ska vi åka till Malmö för att handla skor till mig :)


Slänger in en bild på mig också.

Vi hörs senare. Puss

Svar på kommentar.

Postat av:

fick du tillbaka dina 1000 kr ?

2008-09-20 @ 11:46:58

För den mobilen jag köpte på Tradera menar du? Nej inte än, det har gått till åklagaren så dom skulle höra av sig hur det hade gått.

Hej!

Tjabba du!

Idag vaknade jag lite över 9, har ätit frukost och kollat på tradera och blocket efter en ny mobil. Jag är så trött på min andra, den funkar och så.. men den är väl använd och börjar bli lite efter nu, spec när jag skriver sms. Så jag får se om jag hittat någon bra :)

Idag ska vi in till Malmö, för jag ska handla stövlar så vi ska köra när jag har duschat och är klar:)

Vi hörs lite senare, nu ska jag leta vidare:) Puss

Bye!

Har precis tagit bort sminket, tagit på pyjamas och sitter nu här. Tänkte stänga av datorn nu för att dra mig tillbaka till sängen och titta på Irene Huss, idag igen :) Den var så pass bra så jag vill se den igen.

Imorgon ska vi in till Malmö, jag måste ha ett par stövlar, men det blir ett inlägg innan vi åker dit.
Vi hörs imorgon. Hejdå !

Videoblogg


Trodde inte den skulle bli så mörk, men ni står nog ut ändå:)

Fullt upp!

Har nu suttit och pysslat ihop en inbjudan till min förra klass, vi ska nämligen ha en klassfest i oktober :) Har skickat ut sms till alla 20. Har även plockat ihop lite saker här, ser ut som kriget:P

Nu tänkte jag ta ut marsvinen, sen ut och fota lite :) Vi hörs senare.

Shoppingen



Allt från H&M:

Rouge: 49,50
Borste: 39,50
Pads: 19,50
Klämma: 19,50

Detta var allt jag handlade idag :)

EFIT för min dag.

Nu har jag äntligen kommit hem, är helt slut. Tänkte visa min EFIT för idag:)


Vaknade halv 10, därefter blev det frukost. Liiiite brända mackor ;)


Tittade på nyhetsmorgon samtidigt :P


Halv 11 kom Pernilla till mig, då körde vi till vår gamla skola och hälsade på :)


Här går Pernilla :P


Därefter cyklade vi till vår idrottsplats, där vi stod länge och pratade med vår fd idrottslärare:)


Dags att cykla hem igen. För att lämna min jacka sen till skolan.


Började med engelska där vi skriver recept på engelska.


Efter matten slutade vi, då cyklade jag ner till stan och väntade på pernilla. Här är jag inne på H&M.


Gick in i djuraffären och tittade på dessa små liven :)


Efter fika och lite shopping var det dags att söka jobb. Här går Pernilla på väg till ett ställe som heter "Dannegården":)
Jag och Pernilla hade utan att vi visste det, samma kläder på oss idag:P haha.


Här går vi på väg hem igen.


Jaaaaaag



På hemvägen cyklade jag inom Konsum och handlade kontantkort, cola, popcorn och Klick! :)


När jag kom hem blev det mat. Bara pasta och svampsås eftersom jag var såå mätt.
(Uppäten mat :P)

Detta var min EFIT för denna gången. Jag kommer lägga ut en videoblogg lite senare.

Irene Huss

Har precis suttit och tittat på den sista filmen med Irene huss, guldkalven hette den. Den var riktigt bra och spännande så gillar du Irene Huss, köp eller hyr den.

Nu tänkte jag gå och lägga mig, ska iof upp halv 10 men jag vill sova ut så jag ska lägga mig redan nu :) Pernilla kommer hit halv 11, då ska vi gå till vår gamla skola, sen ska jag ta bussen halv 1 till stan där jag börjar 12.40, hoppas verkligen jag hinner, så jag inte kommer för sent. Men det tror jag inte. Sen vid 3 tiden ska jag träffa Pernilla igen, då ska vi fika och shoppa :)

Ni kommer även få se EFIT imorgon, vi hörs då. Godnatt på er

Minns ni henne?



Minns ni henne? Idols största plåga:P

Idol

Har precis suttit och tittat på Idol och bestämde även med Pernilla att vi ska hälsa på vår gamla skola imorgon, har saknat den som fan. Så vi ska dit imorgon halv 11, så lite sovmorgon får jag ändå:) Sen tar vi bussen till stan, där jag ska ha två lektioner och pernilla åker till Malmö för att ha en:P

Nu ska jag gå och duscha, sen blir det Irene Huss:)

EFIT imorgon :)

Eftersom några stycken ville ha EFIT imorgon, så kommer jag göra det :) Dock så kommer dom inte in efter var timme eftersom jag inte kan mms in bilderna, utan ni får dom när jag har tillgång till datorn helt enkelt :P

Jobbansökan!

Har suttit och stoppat i mitt brev i kuvert till dom ställen jag ska lämna brev imorgon om jobb. Ungefär på 8 platser men har med mig 10 kuvert i fall man kommer på någon annan :)

Så nu hoppas jag på det bästa, att dom såklart ska höra av sig så jag får något jobb snart. Får jag inget jobb nu så skiter jag i det sen, jag orkar inte gå och lämna hela tiden.

Nu ska jag snart se Idol, vi hörs senare. Puss

Tränat och ätit.

Nu har jag precis ätit, innan det tränade jag och därefter körde vi ner till stan och jag lämnade två filmer och hyrde Irene Huss och köpte en Ben&Jerry glass (heter den så?) sen körde vi och hämtade mat, vi orkade inte handla ngt idag:P

Träningen idag gick bra, dock var det inte min dag att spela tennis på. Bollarna flög åt helvete, jag prickade inte och höll fel och jaa.. men det gick bättre förra veckan så det är väl ngt bra iaf:)

Senare blir det att duscha, sen ska jag och Mamma titta på den nya "Irene Huss" filmer. Jag börjar ju inte förrän 12.40 imorgon, så jag behöver varken ställa klockan eller gå och lägga mig tidigt. Såå underbart skönt :)

Vad sägs om......

....en EFIT "Ett foto i timmen" imorgon? Jag börjar inte förrän 12.40 eftersom vår idrott och mentorstid blev inställd, så jag har bara 2 lektioner imorgon, sen ska jag träffa Pernilla över en fika och bestämma en massa saker inför vår fest i Oktober.

Vill ni ha en EFIT så kommentera, annars gör jag inte det.

Marsvinen.

Har precis gjort rent till marsvinen och har just nu dom ute. Lika bra att göra det nu innan jag tränar, annars blir det inte förrän 7-halv 8.

Snart är det dags att byta om till träningskläder, hoppas jag är själv på träningen idag med. Det är så härligt:)

Hejsan!

Hej alla läsare.

Nu är jag hemma från skolan och båda proven är avklarade, sååååå skönt. Känns som en sten har fallit bort från min kropp. Matteprovet vet jag faktiskt inte hur det gick, det kändes bra..men när jag hade gjort det och satt ute i korridoren med några andra tjejer kommer min mattelärare ut och säger att vi gjorde många slarvfel, så där blev man osäker igen. Men jag håller iaf tummarna på att jag får godkänt, 12 poäng var godkänt och det var två delar. Det borde inte vara så svårt att komma upp i.

Andra provet var mikrobiologi där jag varit som mest nervös. Men det gick bra, vi gick igenom rätta svaren till frågorna och som jag fattade det som hade jag bara 1 fel :)

På lunchen gick jag hem till min Mormor och Morfar och åt middag precis som förra torsdagen :) Men dom bor precis bredvid skolan och dessutom hade jag 1 h och 40 min lunch. Så där fick jag pannkakor och så pluggade jag lite:)

Senare idag blir det träna mellan 17-18 och SLAPPA:)


Lite bilder från min sista lektion idag, nämligen svenska

Här skrivs det, en intervju...


Det var ganska tomt i klassrummet, vi var typ 6 st..resten är "sjuka".


Viktig information som finns på våra bänkar. Du vet väl hur du ska sitta?;)


Detta fönster är mitt nöje dagarna igenom:)

Nu orkar jag inte mer!

Nu orkar jag verkligen inte plugga mer, har pluggat nu hela kvällen och det går fan inte in mer, bara onödigt att jag sitter och läser då. Jag tror matten sitter, och för hoppas båda proven imorgon blir lätta, annars går jag av på mitten.

Sitter iaf just nu och tittat på efterlyst, älskar det programmet även om jag missade halva för jag pluggade menmen.. jag läser ju tidningen var dag så man missar nog inte så mycket.

Imorgon ska jag upp lite tidigare för att komma tidigare till skolan så jag har mer tid på matteprovet+ att jag måste läsa igenom häftet en gång till imorgon bitti. Så jag får väl upp sådär, halv 7 eller något. USCH.

Vi hörs imorgon. Jag slutar 14.50. Puss

Dagens jag


(Suddig bild)

Vitt linne: Gina
Vit tröja: H&M
Byxor: På bilden : Mysbyxor från Veromoda men hade jeans i skolan från Veromoda
Kofta: Veromoda
Sjal: Gina

 




Mitt öga för avsluta detta inlägg:P

Nu ska jag ta ut marsvinen.

Pluggat nu!

Nu har jag suttit ner med Pappa och pluggat det förbannade provet jag har till imorgon, så nu sitter liiiite till. Måste ta det minst 2 ggr till, och så får jag läsa det också. Håll verkligen tummarna för mig att jag får iaf G annars får min värld under kan jag säga.

Sitter just nu och lyssnar på lite Melodifestivalslåtar, blir så glad över det nu när det är lite jobbigt med prov och sånt.

Hoppas ni lär er läxor och sånt bättre än vad jag gör, jag måste verkligen råplugga för att lära mig något.

Trött

Usch så trött jag blev när jag tittade på Top Model, hann bara se ett avsnitt sen somnade jag. Tur att min hund började skälla när min Pappa kom hem, annars hade jag nog sovit än.

Nu är det dags att plugga och hjälpa Pappa med maten.

Slutade tidigt!

Hej!

Idag slutade jag halv 3 eftersom min sista lektion blev inställd, nämligen Hotell. Min lärare hade blivit sjuk så vi fick sluta tidigare och det passade ju utmärkt för min del eftersom jag behövde komma hem och plugga. Så det har jag gjort nu, har läst igenom häftet en gång och tittat igenom matten, för det är dom två sakerna jag har prov om imorgon. Men än har jag inte pluggat klart, ska läsa mååånga ggr till innan denna dagen är slut kan jag säga. Pappa får dessutom förhöra mig sen.

Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på Top Model, har en massa avsnitt inspelade som ligger och väntar. Vi hörs sen.


Godnatt!

Har suttit och tittat på tv hela kvällen, blev först Idol och sen den nya serien " Maria Wern" och så har Mamma förhört mig på provet som jag ska ha på torsdag, i pauserna mellan tvprogrammen. Jag har verkligen panik nu, INGENTING sitter och jag har provet på torsdag. Hur fan ska jag klara det? Jag har läst texten i en vecka nu och ändå går inget in. Dessutom slutar jag kl 16 imorgon och har knappt ngn tid till att plugga. Jag får helt enkelt plugga på mina raster som brukar vara långa imorgon.

Nu ska jag försöka släppa min irritation och sova. Ska upp 06.45 imorgon ungefär och slutar 16.00. Vi hörs väl då.
Puss

Rörande!



Hittade denna videon på youtube när Leona Lewis vinner X- factor. Herregud, detta är äkta lycka och hennes sista framförande är riktigt rörande, det är nästan så tårarna kommer. Helt perfekt!

Nya produkter.

Jag och Mamma gick innan upp till min mammas arbetskamrat som bor på vår gata och köpte lite produkter till mitt face av märket " Mary Kay " så nu har jag allt i Mary Kay till mitt ansikte.

Har precis gjort min köksläxa, som var att skriva en "mice en place" och nu blir det att plugga till provet som är på torsdag.

Mycket att göra jämt och ständigt.

Brännskador!

Hej Hopp!

Idag slutade vi samma tid som igår dvs 13.45, har stått i köket hela dagen och det var såååå drygt, men kul var det. Vi lagade sparrissoppa med grekiskt lantbröd med oliver och fetaost. Jag gillade inte någon av dom rätterna, så jag lagade det bara för det skulle göras:P Dessutom brände jag mig när jag höll på med soppan, det stänkte upp varm soppa på mitt finger så det bränner som f a n , så jag får hoppas det går över imorgon.

Vad händer annars idag då? Måste plugga till det förbannade provet på torsdag, det sitter fortfarande inte. Sen ska jag slappa, är så trött efter att ha stått hela dagen+ sovit för lite i natt.


Godnatt!

Nu ska jag gå och lägga mig. Har precis tittat på "Singelmammorna" och det var lika bra som vanligt :) Imorgon ska jag upp kl 7 för att börja halv 9. Imorgon ska jag stå i köket igen, då ska vi göra sparrissoppa med lantbröd, ska bli kul :)
Jag slutar samma tid som idag, dvs 13.30 ca.

Vi hörs då.Godnatt på er.

Svar på kommentar.

Postat av:

vad ska ni ha för fest ? :)

2008-09-15 @ 21:14:03

Vi ska samla hela vår förra klass och ha en klassisk klassfest:) Eftersom alla saknar våra gamla klasskompisar :)

TV

Har precis duschat och innan det tittade jag lite på outsiders. Har även suttit hela kvällen känns det som, och fixat med den festen jag och Pernilla ska ha i oktober, skicka till alla inbjudna och så. Mycket jobb kan jag säga!

Nu ska jag plugga en sista gång för idag innan det är dags för singelmammorna. Vi hörs senare. Puss

Bra omdöme :)

Idag när jag kom hem från skolan hade jag fått två mail från min lärare på min fc som är ett ställe där man kolla läxor och skriver till lärare osv. Då hade min lärare skrivit två omdöme om två texter jag hade skickat till henne, och allt var kanon:) Sååå glad jag är, det är liksom första terminens intryck som gäller. Första texten handlade om att sammanfatta en film vi såg om studieteknik och där var allt kanon, inga fel :) Och andra texten var om kustvandringen vi gjorde i fredags, den jag skickade in igår. Den var också kanon. Sån lättnad det är när man får sånt från sin lärare :)

Nu ska jag ta in marsvinen, puss på er.

En traditionell måndag...

ja..det har det varit för mig idag. Jag var ju i skolan till kl 2, sen handlade jag mat med mamma, gjorde läxorna och sen åt vi. Nu har vi precis varit och veckohandlat och jag har kört lite på området och just nu har jag marsvinen ute. En helt vanlig måndag med andra ord. Senare ska jag dricka lite te och äta mörkt choklad (liiite nyttigare än vanligt) och sen blir det duscha och titta på tv, måste plugga lite också förstås.

Hur har er måndag varit idag?:)


Tjabba!

Idag slutade jag 13.45 och har stått i köket i flera timmar. Vi gjorde gifflar och gud så roligt det var :) Nu känns det verkligen som jag kommit rätt. När jag kom hem följde jag med mamma till konsum och handlade lite middag och sen gjorde jag två läxor som jag fick idag tills imorgon. Och nu sitter jag här :)

Nu ska jag gå ner och läsa lite läxa, sen hjälpa Mamma med middagen:) Vi hörs sen. Puss


Godnatt!

Har precis duschat och gett marsvinen mat, nu ska försöka borsta ut mitt hår och sen gå och lägga mig. Ska upp kl 7 imorgon, för att börja kl 8. Imorgon ska jag äntligen stå i köket med mina snygga kockkläder :) Jag tror jag slutar vid halv 3 imorgon, så jag bloggar så fort jag får tid :)

Vi hörs imorgon. Godnatt på er.

Fotograferingen idag!

Här kommer lite bilder från fotograferingen idag på Belinda och hennes kompis.

Här kommer dom bästa:






Älskar himlen på denna



























Detta var alla dom bästa bilderna från kvällen. Suuuupernöjd med bilderna:)

Videoblogg.




Videoblogg
Uppladdat av Ellinor92

JAG



Ni dör väl inte om jag slänger in en bild på mig?;)

Svar på kommentar.

Postat av:

Kommer du ha tid med att jobba? Du slutar ganska sent på skolan? Och på helger måste man plugga.


Ha en bra kväll :)

2008-09-14 @ 17:00:22

Jag hade så fall tänkte att bara jobba tex fredag och lördag eller lördag och söndag. Inte hela helgen, och inte varje helg. Måste ha tid till att plugga, som du säger :)

Keso!

Var ute och körde lite med Pappa innan, sen körde vi till Konsum där jag köpte den nya keso sorten, äpple,päron,vanilj. Herregud vad god den är, nu behöver man inte ha i banan eller liknande, nu äter man den bara som den är. Perfekt.
Så gillar du keso, spring och köp den.


Btw...jag fick ett nytt fotojobb när jag var på väg hem från Konsum :) Så det ska ut och göra nu ikväll:) Roligtroligt.

Har tagit tag i mitt liv..

..japp det har jag. Efter jag skrev det förra inlägget, så plockade jag undan lite här, bytte om till vanliga kläder, satt upp håret och sminkade mig. Har precis haft marsvinen ute och gjort rent till dom så det som återstår idag på mitt lilla schema är att....kan du gissa?...plugga såklart.

Har hunnit med mycket som sagt sen sist och nu ska jag plugga om vetemjöl och andra mjöler :/


Fastklistrad

Ja..jag har inte flyttat mig sen sist jag skrev, sitter fortfarande här i min säng med pyjamas :O och lyssnar på Celine Dion för fulla muggar. Borde kanske ta ut marsvinen för dom behöver verkligen få rent i sin bur. Sen får jag plugga lite till, sen vet jag inte vad som händer. Kanske ut och köra med Pappa om jag orkar ta på mig.

HATA SÖNDAGAR!

Jobbansökan

Har legat här i min säng och fixat med min jobbansökan som jag ska dela ut på vissa ställen här i Trelleborg på fredag, då jag och Pernilla ska ner och söka jobb :) Får hoppas jag får napp denna gången :)


En del av min jobbansökan.

Mycket att göra!

Har suttit här i min säng med stora strumpor, fleece jacka, pyjamas och täcke nu i någon timme och pluggat, fryser som f   a   n så det är därför jag är så påklädd. Har suttit och skrivit en rapport på den kustvandringen vi gjorde i fredags och skickat in till mina lärare, skrivit en till del av berättelsen till er och pluggat på mina två prov jag har nästa vecka.

Skönt att ha gjort klart en massa nu. Nu ska jag ner och äta middag, sen blir det att göra rent till marsvinen och ta ut dom.

RYSNINGAR!

http://www.youtube.com/watch?v=s3kAsUB6nFA Hittade denna underbara video på youtube, det är en film om Leona Lewis resa genom X-factor. Gud så mycket rysningar jag får:)

Tyvärr gick det inte att kopiera den så ni kan se den direkt.

Svar på kommentar

Postat av: ......

ska du inte skriva delarna till din berättelse?!?!

2008-09-14 @ 10:45:50

Jo lugn, får jag tid över idag så blir det en del till:)

Godmorgon!

Godmorgon på er!

Vaknade redan vid 7 idag (?) men då orkade jag verkligen inte gå upp så jag låg och halvsov till kl var halv 10. Då orkade jag inte ligga och vrida mig mer. Har precis ätit frukost och nu sitter jag här och fryser. Det är kallt ute och även här inne.

Idag blir det bara att slappa med filmer och plugga. Måste verkligen plugga järnet idag :/

Nu ska jag dra mig tillbaka till sängen igen, och titta på "Tjenare Kungen" som jag inte orkade titta klart på igår.

Hejdå!

Nu ska jag stänga av datorn för att titta på film. Har varit dålig och tråkig på att uppdatera idag med men det har hänt så mycket så det är inte så konstigt.

Imorgon blir det att bara slappa och plugga. Har ju läxorna och proven nästa vecka.
Vi hörs imorgon. Puss på er gullpluttar:)

Middagen med Pernilla!

Nu är jag hemma igen, har varit ute hela kvällen.

Vi åkte ju till kalaset hos mina kusiner vid halv 5 och åkte hem vid 7. Då körde Pappa mig ner till busstationen där jag mötte Pernilla, så gick vi till en restaurang som heter Istanbul. Där blev det nachotallrik som förrätt och sen plankstek med kyckling. Hela 395 kr åt vi för men det var det värt, förutom att serivitören hade feber, ont i halsen och förkyld så om jag blir sjuk så jävlar. Därefter blev det donken, en mcflurry med daim och chokladsås och till sist Hemmakväll där vi hyrde två filmer var :)

Nu sitter jag här och planerar en massa saker inför oktober:)

Kvällens jag!



Leggings: Gina
Linne: Gina
Tröja: Gina
Sjal: Gina
Jacka: Gina

HAHA allt är från Gina idag:P

 


Dagens smink:
Eyeliner (H&M)
Turkos eyeliner (?)
Mascara ( Maybelline)
Foundation ( Mary Kay)
Täckstift ( Maybelline)
Rouge( H&M)

Där har ni fått hela mig :)

Nu ska jag ta ut marsvinen, sen kör vi om 1 timme. Så jag vet inte om jag bloggar mer idag, ska ut och äta med Pernilla ikväll:)

Men annars hörs vi ikväll eller imorgon :) Kramar!

Ös in med tips!

Nu vill jag ha reda på vad ni vill att jag ska prata om i mina videobloggar som jag har var fredag. Jag har redan fått in om smink och kläder. Så det tänkte jag ta nu denna fredagen som kommer. Men alla andra? Ni får bestämma :)

Så kom igen nu, ös in med tips:)


Svar på kommentar.

Postat av: .

kan du inte ha en lång videoblogg där du visar vad du använder för smink och visa dina favoritkläder och sånt ? :)

2008-09-13 @ 14:21:20

Absolut, det tar jag på fredag :)

1 månad kvar :)

Idag är det exakt en månad kvar tills jag fyller :) Hela 16 år blir jag, jag läääääängtar :) Jag är som ett litet barn fortfarande, älskar att få presenter och träffa släkten :)

HIHI.



Nu ska jag gå och duscha, har precis ätit lite.

KLAR!

Äntligen är jag klar, har precis hängt upp tvätten och stoppat in nytt i maskinen. Nu är det dags att gå till nästa fas som är plugga :( Men det får göras det med.

Vi hörs lite senare. PUSS

Nästan klar!

Nu har jag städat hela ovanvåningen, dammtorkat, dammsugit, tvättat golven, satt på en maskin tvätt, gjort rent badrummet och tömt badrummet på torr tvätt. Nu sitter jag och väntar på att maskinen ska bli klar så jag kan hänga upp den och stoppa in ny tvätt.


Jag är snart expert på att städa så mycket som jag gör det nu:P

Svar på kommentar.

Postat av:

videoblogg snart igen? :)

2008-09-13 @ 10:52:45

Vem vet :) Det blir iaf en var fredag, och sen när jag hinner :)
Är dom så roliga?

Höst ?!

Kollade nyss på min termometer som jag har här på datorn över Trelleborg och den visade 9 grader!!!!!! Shit vad kallt. Jag trodde det var varmt idag, det är sol men iof så blåser det men jag kommer få en chock när jag går ut, längesen det var så kallt ju :P



Jag tycker bara det ska bli skönt att det snart är höst. Vad tycker ni?

Godmorgon!

Godmorgon på er.

Vaknade lite över 10 idag och har suttit och ätit frukost, tittat på tv samtidigt som jag läste två tidningar. Jag är kvinna vet ni ;)

Idag vet ni ju redan vad som händer.. men om ni glömt kan jag dra det igen. Nu på fm ska jag städa ovanvåningen, plugga, ta ut marsvinen och duscha. I em/kväll ska vi på kalas hos mina kusiners föräldrar och direkt efter det ska jag förmodligen ut och äta med Pernilla:) Får hoppas på det.

Detta är alltså min dag...jag får försöka skriva lite till er fast det kommer vara ont om tid. Men ni överlever nog...eller?:)

Hejdå!

Nu ska jag stänga ner datorn för att ge marsvinen mat, ta bort sminket och göra mig i ordning. Sen lägga mig i sängen och titta på film och sen sova. Sååå skönt :)

Vi hörs imorgon. Blir nog inte mycket uppdatering imorgon, men ni vet varför :) Men ska hinner ändå.

Hejdå!

Super Trouper



Föredrar du denna i svenska eller orignal?:)

TV

Har precis kollat på Doobido med Mamma och Pappa samtidigt som jag åt chips och drack cola. Det är ett måste när det är fredag, iaf Cola:)

Nu är morgondagens planer klara. Ska städa på fm, och plugga. Em ska vi på kalas och efter det ska jag ut och äta med Pernilla och snacka skit :) Megaroligt:) Blir en perfekt dag imorgon :)
Men nu börjar jag få panik inför proven jag ska ha :O Usch men det kommer lösa sig!

Nu ska jag chatta vidare, puss ;)

Plugg

Satt och pluggade lite innan, skrev stödord och sånt. Och försökte få in det i huvudet men det gick inget vidare. Får ta det imorgon igen, för nu ska jag bara slappa!

Har just nu marsvinen ute samtidigt som jag sitter här och lyssnar på musik. Senare blir det antagligen samma sak, orkar inte göra något.

Tråkdag med andra ord!

Hemma igen!

Nu har jag och Pappa varit i stan, jag fick välja vilken skjorta han skulle köpa för han vet inget sånt :P Sen körde vi till Mamma och handlade lite gott inför helgen :)

Nu ska jag göra läxa....fredag kväll:(:(

Svar på kommentar.

Postat av: louise

hahahah det var ju min syrra som ville ha den låten, hon såg när jag skrev en fråga till dig och då ville hon också frågahahah :)

2008-09-12 @ 16:45:11

Aha haha:P Jag anade det men visste inte :P

Videoblogg



Dålig ljud, är inspelat från webkameran och det som låter är min dator :P

Hejdå!

Nu tänkte jag spela lite sims till jag ska sova :) Det är alltid en bra lösning när man inte har ngt at göra :) Egentligen borde jag nog plugga lite, men äh.. det tar jag imorgon ist. Det är dessutom för sent att plugga för att ngt ska gå in i mitt huvud:P

Vi hörs imorgon em, vet inte riktigt vilken tid. Men en videoblogg får ni iaf imorgon :) Kramar !


Svar på kommentar.

Postat av: ............

när ska du skriva dom andra delarna till berättelsen?

2008-09-11 @ 20:57:11

Jag vet att jag varit dålig på det, men OM jag får tid i helgen så ska jag ta tag i det. LOVAR!
Verkar den bra då?:)

Fullt upp!

Förlåt för tråkig och dålig uppdatering idag. Men jag har haft fullt upp. Är klar med stödorden nu till ena läxan, har en till kvar, ett häfte på en hel del sidor. Men det får jag ta imorgon efter jobbet och även börja plugga då.

Imorgon börjar jag 9.20, men har inga lektioner, utan vi ska bara kustvandra så jag behöver inte gå och lägga mig på ett tag :) Skönt! Iof så ska jag upp lite innan 8, men man behöver iaf inte vara pigg imorgon :)

Plugg plugg plugg.

Har suttit nu en timme och skrivit stödord till en text om vetemjöl,vete, bakning osv. Allt för att underlätta pluggningen. Men dock är jag inte klar än. Men har så ont i ryggen av att sitta hela tiden så jag får ta det ikväll eller imorgon igen. Dessutom börjar ju snart idol :)



Nu ska jag ge marsvinen mat, har haft dom ute också samtidigt som jag gjorde det, smidigt och bra :)
Vi hörs senare.

Hemma från träningen!

Puuuuh vilken jobbig träning det var idag. Första efter sommarens uppehåll och fy fan rent ut sagt vad dålig kondition man får av att inte träna på bara 10 veckor, det är helt sjukt. Men jag trodde det skulle vara värre än vad det var, men det är kanske för att jag varit ute och gått, åkt rullor och sånt och inte bara suttit som jag gjort andra somrar. Dessutom var jag själv i gruppen idag så jag fick kämpa extra mycket och just nu har jag grymt ont i en muskel i högra armen, som jag enbart använder till tennisen, så jag lär ha träningsvärk imorgon. Ont i tummen har jag också haha :P Men nu ska vi inte klaga, det var roligt att spela och skönt att komma igång:)



Nu ska jag ta ut marsvinen samtidigt som jag ska plugga lite. Vi hörs senare. Puss


Hej Hopp!

Hej, äntligen är jag hemma. Slutade 14.50 idag, cyklade direkt ner till stan där Mamma var. Handlade lite mat inför imorgon då vi ska kustvandra med klassen. Dom tror seriöst att hela klassen ska gå den, vi kommer säkert bara bli 10 st. Men jag ska iaf gå, jag är duktig flicka :P När vi kom hem åt jag min paj som jag köpte i stan och nu sitter jag här. Om en timme ska jag träna tennis och sen blir det att plugga :( Nu har läxorna och proven smått börjat komma. Har två prov nästa vecka och redan 3 läxor. Usch. Men det är bara att ta tag i det i god tid så blir det inte så jobbigt...får jag hoppas.

Vet ni vad det är för datum idag, 11/9. Min direkta tanke är 911 och Anna Lindh. Visst är det så för dig med? Idag är det 7 år sen 911 inträffade och 5 år sedan Anna Lindh blev mördad. Det är helt sjukt. Två såna stora saker på ett och samma datum. Tur iaf det inte var under samma år. Jag tänker iaf på Anna Lindhs man och barn, för detta är en jobbig dag för dom.

  

Godnatt!

Nu ska jag göra mig i ordning, borsta tänderna och sånt. Sen ska jag sova, ska upp kl 7 imorgon och börjar 8-14.50. Därefter hem och slappa och sen börjar tennisen, ska träna mellan 17-18 precis som förra terminen.

Vi hörs imorgon efter skolan. Godnatt på er.


Spelat!

Så nu har jag spelat lite sims....jag blev faktiskt besviken på det nya spelet. Det var inget speciellt med att dom bodde i en lägenhet, det ser precis ut som ett vanligt hus bara att dom går upp en trappa innan dom kommer till sin lägenhet. Men eftersom min dator är väldigt seg så hänger den sig 5011 ggr så jag blir bara irriterad. Men pappa får ta och fixa det en dag.

Jag kan iaf säga att det var inte värt pengarn!

Nu ska jag ta ut marsvinen, gjorde aldrig det innan. Sen blir det Idol:)


The sims 2.

Så nu har jag och pappa varit på Maxi och handlat The sims 2 livet i lägenhet. Jag håller på att installera det just nu och när det är klart ska jag ta ut marsvinen, samtidigt som jag spelar lite. Sen måste jag se Top Model 10 som jag spelade in igår så jag inte glömmer det, sen blir det lite andra saker också:)

Vi hörs senare.

Hälsokontrollen.

Glömde ju skriva i förra inlägget att jag var på hälsokontroll imorse hos skolsystern och det gick bra :) Jag hade växt 3 mm över sommaren, haha :P Och jag blir inte längre heller :( Så jag får vara 1,68 resten av mitt liv. Men äh, man behöver inte vara lång för att vara snygg. (Det var ett stort skämt), jag hade gått ner 4 hg sen innan sommaren också haha, så jag var nöjd med allt. Hörde och såg gjorde jag också ;) Och färgblind var jag inte heller. Frisk med andra ord ;)

Tjabba!

Idag slutade jag 15.50, skulle egentligen sluta 16.00 men fick sluta liiite tidigare. Cyklade sen till min vanliga skola och lämnade lite böcker, orkar inte bära runt på dom när jag ändå inte har någon läxa. När jag kom hem började jag med maten direkt som fick bli kycklingkebab idag, så det har jag och pappa ätit nu :)

Senare idag ska jag köpa det nya The sims, jag är en spelnörd när det gäller The sims. Sen blir det ta ut marsvinen, duscha och titta på tv. Allmänt lugn kväll:)

Godnatt!

Nu är frågestunden stängd, har fått in en massa frågor som ni får svar på på fredag i en videoblogg.

Nu ska jag lägga mig, ska upp 06.40 och börjar kl 8 med häloskontroll och slutar inte förrän kl 4. Lång och intensiv dag men skönt när det är över.

Vi hörs imorgon. TACK för alla frågor!

Godnatt!

Videoblogg promenad 2!



Så nu har ni fått 4 videobloggar idag. Nu borde ni vara nöjda?:)

Nu ska jag gå och duscha, tiden bara springer iväg.

Videoblogg promenad!



Ursäka för min oseriösa sida. Men jag får såna ryck ibland.

En till kommer om en stund.

GLAAAAAAAAAAAD!

Oj så många frågor jag fått på frågestunden, det är 1 timme kvar så fråga på bara :)
Jag kommer inte godkänna dom förrän på fredag när jag läser upp dom, så ni inte kan tjuvkika:P

Nu ska jag fortsätta ladda upp filmerna till er, som tack för ni ställer så många frågor:)

Hemma från promenaden!

Nu är jag hemma från promenaden med Belinda. Skitskönt var det :)

Här kommer lite bilder:


Mitt gamla hem. Här bodde jag för 3 år sen.


Fin solnedgång


Här går Belinda.


Kolla vad som låg bredvid motorvägen. Rester av en katt. Usch vad dåligt jag mådde efter denna syn :(

Jag håller på att ladda upp två videobloggar, men det tar lite tid.

Långpromenad!

Så nu har jag precis tagit på mig, sitter och väntar på att Belinda ska bli klar med sin läxa så vi kommer ut någongång för jag MÅSTE vara hemma till 8, för då börjar kvällens tv.

Vi ska gå en lagom lång runda och jag ska även in till Konsum och handla lite.

Ös nu in med frågor när jag är ute och går så får ni en videoblogg som tack ;)


Frågestund!

Nu kör jag en frågestund till kl 22.00 ikväll.Fråga vad du vill, jag tar med dom jag tycker är okej. OM jag får några frågor så kommer jag svara på dom i videobloggen på fredag.

KOM IGEN NU, gör mig glad med lite frågor :)

Tack för tipset "J".

Svar på kommentarer.

Postat av: louise

saknar dig jättemkt när jag ser dig prata <3

2008-09-09 @ 18:21:20

Åh gumman. Saknar dig med<3 Vi måste träffas snart!!!!!

Postat av: j

jag tycker ändå att du kan ha frågestund, och om du inte får några bra frågor så behöver du ju inte svara på dom eller publicera dom :) om du får många så kan du ju svara på dom i videoblogg :)
du ville ju ha lite tips ...
kramar

2008-09-09 @ 18:22:41

Vad smart du är :) Jag kan ju ha frågestund, så svarar jag på frågorna i videobloggen. Den idén ska jag ta med mig:)

Svar på kommentar.

Postat av: sara

du kan ju typ berätta lite om dina bästa kompisar, de har man inte hört så mkt om, sen vore det kul om du visade runt lite i ditt rum och kanske i huset :)

2008-09-09 @ 18:11:40

Svar: Mitt rum har jag redan visat runt, men du menar kanske lite mer noga. Mina vänner håller jag helst utanför bloggen, gränsen går där jag sätter in foto på dom. Tyvärr..men det är för privat.

2:a videobloggen.



Nu ska jag snart ut och gå med Belinda, det kommer en till videoblogg då:)

Videoblogg.



Ytterligare en är på G.

Brist på sysselsättning.

Ligger här i min säng nu och vilar lite, samtidigt som jag leker lite med webkameran och lyssnar på musik :)


Eh...okej jag är inte normal.


Fin bild? NOT


Frostat glas.

BLÄ!

Usch så trött jag är och så jobbigt allt är nu för tillfället. Dagen började ju så bra, bra humör och glad. Men nu vände allt helt plötsligt. Och jag har typ inte gjort ngt.

En skitkväll då med andra ord! Ska iaf ut och gå en runda med Belinda om en timme ungefär. Tar med kameran, så det kan hända att det kommer en videoblogg idag.

Nu ska jag ta tag i mig själv. Puss

Trött :(

Usch så trött jag blev nu helt plötsligt, ska lägga mig i sängen nu och titta på film/tv tills vi ska äta lite.

Vi hörs senare.

MYOU

Sitter fortfarande och försöker få rätt på myou så ni kan följa mig i mobilen, när jag inte har tillgång till dator..men det går inget vidare :(

Kvittar hur jag gör så blir det inte rätt. Har även försökt skicka till dom bloggarna som har det, men dom svarar aldrig.

Så det lutar åt att ni inte kan göra det :( Sorry.

Svar på kommentar.

Postat av: sara

kan du inte lägga upp fler videobloggar? :)
tack för en fin blogg !

2008-09-09 @ 14:41:13

Jo jag ska göra det var fredag när jag kommer hem :)

Nu blev ni glada va?:)

Dagens jag!



Chinos: Gina
Linne: Gina
Tröja: H&M
Klocka: Glitter


Och så här såg jag ut :)

Klickat hem!

Har precis klickat hem dessa underbara uggs från Ellos


Kostade 299 och så 41 kr med frakt, så 340 kr. Rimligt pris:) Nu väntar jag glatt på dessa, fast dom ska inte levereras förrän den 25/9 menmen, vintern är inte här än :)

Kocken nr 1 :)

Hej Hopp:) Idag är jag på skitbra humör, vet inte riktigt varför hihi :) Slutade redan halv 1 idag eftersom jag hade gjort alla uppgifter jag fick av min lärare, och dom andra var i köket och bakade. Men eftersom jag var sjuk förra veckan då jag skulle gjort min förbannade hälsokontroll fick jag inte vara där idag. Men imorgon bitti ska jag dit där :)

Imorse hämtade vi ut våra kockkläder, skor mm. Tänkte visa en liten bild på mig haha.


Så här kommer jag alltså se ut i köket. Visst är jag porrig?;)


Godnatt!

Har suttit och tittat på tv hela kvällen, och jag hann med och duscha och hänga upp tvätten :)

Imorgon börjar jag kl 9, så jag ska inte lägga mig riktigt än men ska titta på tv. Vet inte riktigt när jag slutar imorgon, men senast halv 3 skulle jag tippa. Det lär nog blir en tråkig dag i skolan imorgon, vi ska hämta våra kockkläder för vi ska laga mat imorgon....men....jag kommer få sitta och göra uppgifter eftersom jag var sjuk förra veckan då dom andra hade hälsokontroller hos systern på skolan. Därför får jag inte gå in i köket innan det. Tråkigt men så är reglerna.

Vi hörs imorgon efter skolan. Godnatt!

Tvättning!

Har precis haft marsvinen ute samtidigt som jag slängde in en maskin tvätt och tömde badrummet på torr tvätt. Och nu sitter jag här, ska byta om till pyjamas och sen kolla på "Kristallen" till halv 10 då det är singelmammorna. Måste hinna duscha och hänga upp tvätten där i mellan:) Men det löser sig.

Vi hörs lite senare.


KLAR!

Nu är jag klar med alla läxor, skönt! Har precis städat undan här lite, rensat i min skolväska, vilka böcker som ska med till skolan och sånt. Så nu är jag klar:)

Ska snart ta ut marsvinen, sen kolla på tv:)

Bilderna från idag!

Nu gick det att ladda upp bilder så här kommer dom:)


Tycker denna blomman blev såååå fin, med det rosa längst ut:)


En liten svamp i gräset.


Sötnosen!


Gråa hundtassar.


Insekt.


Tycker denna bilden är så fin:)

Detta var alla bilder för idag. Nu ska jag hjälpa mamma med maten. Puss

Fotat!

Har varit ute sen sist jag skrev, jag och min hund gick ut lite i trädgården, hon lekte med bollen och jag fotade. Efter det hjälpte jag mamma och klippa gräset och gjorde lite fint i trädgården och sen kom Karolina och barnen förbi. Så det är det som har hänt sen sist:)

Det går inte att lägga ut bilder just nu....får försöka senare helt enkelt.

Men en liten video kan ni få:)

När jag och Bella busar lite :)

LÄXA!

Har suttit och försökt hitta fakta till en sås som heter emulsionsås och äntligen hittade jag den, så nu har jag bara kvar en läxa som jag ska göra när min Pappa kommer hem, behöver nämligen lite hjälp. Det är matte och så ska jag göra en sås med varm och kall vätska sen är jag klaar:)

Nu ska jag ut och klippa gräset med Mamma haha :)

GRATTIS!

Idag fyller Sveriges schlager drottning hela 42 år:)


(Bild tagen av mig i Malmö 26/2-08)

Stooooooort Grattis Carola:)

Kort dag!

Ja jag är redan hemma, slutade redan vid halv 12 för min lärare skulle iväg på ett möte. Så då cyklade jag till min andra skola (jag går på 3 st) och hämta min engelskbok som låg i mitt skåp. När jag kom hem åt jag pannkakor som snälla mamma hade gjort eftersom jag struntade i skolmaten. Och nu har jag precis gjort lite läxor, engelskläxan är klar, har lite kvar på köksmatten och så har jag en läxa kvar, nämligen jag ska göra en kall och en varm sås så ska man skriva om det. Rätt onödigt och jag kommer säkert göra helt fel, men jag gör så gott jag kan helt enkelt.

Idag blir det att bara slappa, orkar inte göra någonting..precis som alla andra 365 dagarna;)

Godnatt!

Nu ska jag ta bort sminket, ge marsvinen grönsaker+hö sen blir det att sova.

Vi hörs imorgon, jag slutar vid 13.30 ungefär. Puss


Ensam Mamma Söker!

Tänkte skriva lite vad som hänt nu ikväll. Jag och Pappa körde ju iväg till Willys och handlade grönsaker, blev även lite kvällsmat också.

När vi kom hem började jag göra kvällsmaten som bestod av majskolvar, sååå gott:) Efter det blev det färsk ananas samtidigt som jag tittade på första avsnittet av " Ensam mamma söker " och nu sitter jag här:)

Jag börjar inte förrän 8.30 imorgon, så jag behöver inte lägga mig förrän vid 11:) Skönt.


Willys!

Guuud så skönt väder det var ute innan när jag gick till Konsum, hade kunnat gå hela kvällen men det har jag inte tid med.

Har precis haft marsvinen ute samtidigt som jag läste på lite på den läxan jag har till imorgon, ganska lätt faktiskt. Nu ska jag och Pappa köra iväg till Willys och handla lite grönsaker till marsvinen, sen blir det att kolla på tv.

Vi hörs senare ikväll:)

Promenad!

Nu har jag suttit och rensat bland mina kvitto (?) brist på sysselsättning eller?:P

Nu tänkte jag gå iväg till Konsum och posta ett brev och köpa färsk ananas som vanligt haha. Sen när jag kommer hem ska jag plugga och ta ut marsvinen.

Vi hörs sen. Puss.


Redan gjort!

Mamma hade visst redan städat idag så det behöver jag ju inte göra en gång till, skönt:)

Så nu ska jag sitta här och slappa lite, måste plugga lite på den läxan jag har till imorgon.

Glöm inte svara på det med myou om ni vill ha det!!

Städning!

Nu är det dags att städa som jag gör var söndag. Blir bara övanvåningen idag och så ska jag tvätta lite.

Så nu är det musik för fullt i högtalarna som gäller, annars går det inget bra:P

Hemma igen!

Nu har vi kommit hem från IKEA, jag fick med mig en ny kudde, en magnetisk anslagstavla som man även kan skriva på och pennor till den. Vi har precis satt upp den och den sitter perfekt:)

Har precis suttit på myou och försökt lära mig hur man gör, för jag tänkte att ni kanske ville följa mig i mobilen också när jag inte har tid att sitta vid datorn som tex igår? Myou mmsar jag in bilderna, ni blir medlemma och får mina bilder direkt i er mobil. Dom stora bloggarna har det, men jag förstår mig inte på det. För sitta och greja med det senare.

Men snälla ni, om ni vill att jag gör detta kan ni väl kommentera annars är det bara onödigt att jag sitter och lär mig? Jag gör det för er skull..

Jag idag!

Eftersom min kamera ligger på laddning får ni få några dåliga webcams bilder;








Nu drar vi till IKEA. Puss

Snart klar.

Duschade innan och har precis klätt på mig och tagit bort nagellacket eftersom jag ska vara i köket imorgon. Så nu är man ful igen. USCH!

Hoppas ni mår bättre än vad jag gör, vet inte vad det är med mig menmen.

Ska iaf sminka mig nu och vänta på att dom andra blir klara så vi kan komma iväg till IKEA ngngång.
Vi hörs senare idag.


Tänk om...

Tänk om jag varit 18 år nu, då hade jag köpt någon av dessa lägenheterna:

http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/248882

http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/214497

Nu tänker ni kanske, men hon skulle ju flytta till Malmö? Ja jag ska flytta från Trelleborg när jag fått ett bra jobb. Det blir Malmö eller Ystad så fall.

Godmorgon!

Godmorgon, idag vaknade jag 9.15 av att telefonen ringde och nu har jag precis ätit frukost.

Vet ni en sak? Just nu vill jag bara ta studenten, hitta ett jobb, flytta till Malmö i egen lägenhet och bara leva livet. Jag lever fan inte livet så som jag har det just nu. BLÄÄÄÄÄ. Och det värsta är att jag får vänta ända till 2011 för att få göra detta jag nyss nämde. Tänk, 3 år, 3 fucking år till i denna blähålan. Får hoppas dom åren går snabbt för nu ska jag bort!

Sorry om jag lät sur, men idag är det en sån dag som bara är skit.

Vi ska iaf in till IKEA och efter det ska jag städa och plugga.
Men först byta sängkläder och duscha.

Godnatt!

Nu ska jag gå och lägga mig, är dödstrött.

Imorgon är det IKEA, städning och plugga som står på schemat.

Vi hörs imorgon. GODNATT!

Hemma igen!

Nu är vi hemma igen, har varit i stan och ätit lite gott. För min del blev det nachotallrik och en 7-up. Mamma och Pappa åt pizza:)

Nu är jag helt slut, vaknade halv 8 och har varit igång hela dagen. Nu ska det bli skönt att ta på sig pyjamas och kolla på tv.

Vi hörs senare.

Svar på kommentar.

Postat av:

kul med videoblogg! :D
jag undrar hur mycket pengar du har att röra dig med i månaden? (: Det känns som att du kan handla så mycket på en månad bara!
kram

2008-09-06 @ 18:04:32

Jag har bara studiebidraget att leva på det vill säga 1050 per månad. Men denna månaden har jag fått lite tillskott därför har jag kunnat handla. Men jag handlar bara sånt jag "behöver" och inte bara för jag har varit duktig eller sånt.

Min roliga lördag!

Sorry för den dåliga uppdateringen idag, har tänkt på er hela dagen men har nästan inte varit hemma. Mina planer för lördagen ändrades helt:)

Jag åkte ner till stan 11.30 och fixade brynen, var klar kl 12, då kom Mamma och Pappa ner så handlade vi lite grejer. Sen träffade jag Pernilla i stan vid 13 tiden så vi gick och åt på donken, snackade skit och shoppade lite. Åt även glass och sen tog vi bussen hem 15.10. När jag kom hem övningskörde jag lite med Mamma och Pappa, gick faktiskt riktigt bra idag:) Sen vid 17 tiden cyklade jag till Mormor och Morfar och hälsade på lite, dom kom hem från Sthlm igår så jag gav Mormor en födelsedagspresent eftersom hon fyllt år i veckan. Så vi har precis kommit hem därifrån och just nu har jag marsvinen ute.

Dagen har varit jätterolig men än är den inte slut:) Ska ut och köra på området en gång till nu efter jag är klar här, sen ska vi köra ner till stan och äta lite middag. Jättetrevligt!

Hoppas ni haft en lika bra dag som mig. Tyvärr hade jag inte kameran med mig idag eftersom jag inte visste att det skulle hända så mycket, men ni överlever nog ändå:)

Stan nästa!

Nu ska jag ner till stan för att få mina bryn fixade. Tar ungefär 30 minuter så är klar vid 12. Då kommer Mamma och Pappa ner så ska vi handla lite i stan, jag tror vi tar IKEA imorgon eller någon annan helg.

Vi hörs senare idag. PUSS

Uggs

För några år sen hade jag ett par uggs, jag var inte alls modemedveten då utan använde dom för dom var otroligt sköna och varma.

Nu vill jag ha såna igen. Dom är sådär ful snygga men ändå vill man ha dom. Jag tycker det ska vara dom lite längre modellen, annars ser det bara konstigt ut.


Vet någon var man kan köpa såna här? Dom ska se normala ut, inte som på denna bilden, denna ser bara konstig ut.

Godmorgon!

Godmorgon på er!

Idag vaknade jag redan halv 8, men låg till kl 8..men det var inte så konstigt eftersom jag gick och la mig innan 12 så:P

Idag har jag bara en sak på mitt schema, det är fixa ögonbrynen 11.30, annars vet jag inte vad vi ska göra. Ska iaf ut och köra ikväll om jag hinner och så skulle vi kanske till IKEA.

Men vi får se lite längre fram idag, klockan är ju bara halv 10:)

Godnatt!

Nu ska jag lägga mig.

Vi hörs imorgon efter jag varit och fixat ögonbrynen 11.30.

Godnatt!

Mobil?

Nu är jag inne i en mobilperiod igen. Är jättesugen på ny mobil, men vill inte lägga ut pengar när min mobil redan funkar bra.


Men denna tycker jag är jättefin, enkel men ändå fin:)

Körning!

Var precis ute med Pappa och körde lite på området. För att vara första gången jag körde så gick det faktiskt bra. Hade lite problem i början med kopplingen och sånt så bilen stannade men sen gick det bra:)

Ska dra med Pappa ut imorgon också, vi var bara ute en liten stund idag. Dock har jag inte fått mitt tillstånd än men här finns knappt några bilar på området:)


Filmtajm!

Nu har jag suttit vid datorn för länge så nu ska jag kolla på "Vingar av glas" samtidigt som jag äter godis och dricker fanta. Det är ju fredag, då får man vara lite onyttigare även om jag fuskat liiite i veckan hihi:P

 

Gjort mycket!

Jag har hunnit med mycket sen sist jag skrev.

Innan cyklade jag iväg till Konsum och handlade lite gott inför kvällen, blev fanta, lösgodis och Klick! :)
När jag kom hem kom Pappa hem samtidigt med mat till mig, blev kinamat idag , kyckling med currysås sååååå gott:)
Och nu har jag precis gjort rent till marsvinen och haft dom ute.

Är riktigt trött idag, vet inte varför. Jag sov ju ut tillräckligt inatt, vaknade till och med en halv timme innan klockan ringde, helt klarvaken men ändå är jag trött. Aja, får man bara i sig lite socker så;)

Förresten, TACK för dom söta kommentarerna till videobloggarna. ALDRIG att jag kunde föreställa mig att ni skulle tycka det var så roligt att just JAG gjorde videoblogg, jag själv tycker min dialekt är skitful och har svårt att förstå vad jag säger. Men ni verkar förstå, tur det:)

Videoblogg igen.



Andra videobloggen idag. Se och njut.

Videoblogg



Här är den efterlängtade videobloggen!

Godnatt!

Nu tänkte jag faktiskt lägga mig, klockan är bara 10 och jag ska upp 8. Kl 10 brukar jag gå och lägga mig när jag ska upp 06.40, men jag tycker det bara är skönt att sova några timmar extra så det ska jag göra nu:)

Vi hörs imorgon efter jag varit i stan och hela det kitet. Ska som sagt försöka hinna med en videoblogg också:)

Godnatt på er!

Höst och vinter tack!

Just nu vill jag bara ha höst och vinter, vill ta såååå fina höst bilder och framför allt vinter. Iof så blir det aldrig så mycket snö här nere i söder, men liiiite snö kanske det kommer så jag hinner knäppa några ljusa och fina vinterbilder:)

Just nu känns det som sommaren är kvar, för idag var det varmt igen, typ 18 grader. Jag vill ha kyla nu!!


Ser det inte härligt ut?:)

Blixtrar och dunder!

Har precis duschat och sitter nu här vid datorn samtidigt som jag lyssnar på regnet som slår mot fönstert, blixtrar gör det också. Hoppas verkligen det inte är sånt väder imorgon när jag ska cykla till skolan, för då blir jag bara sur resten av dagen :(


Jag vill jag vill jag vill!

Har just nu marsvinen ute, och sitter här med datorn och kollar runt på lite sidor.

Just nu vill jag bara ha fredagkväll och HEEELG!:) Denna veckan har varit jobbig, trots att jag bara gått i skolan 2 dagar, 3 med imorgon. Men vi har så otroligt långa lektioner och dagar så man blir trött efter att gå i skolan, just nu skulle jag bara kunna gå in och lägga mig i min säng och sova till klockan ringer imorgon. Men nej det ska jag inte göra, för jag ska nämligen se Idol och dessutom ska jag duscha, så den ideen försvann direkt:)

Imorgon slutar jag 14.50, precis som idag.. Ska ner till stan direkt efter skolan, lämna två filmer..kanske hyra nya? Och så ska jag köpa lite kläder, har hittat 2 klädesplagg som jag velat ha länge, men blir aldrig klar till att åka ner.

Men detta är iaf vad som står på schemat imorgon, och så självklart ska jag försöka hinna klämma in en videoblogg:)

Svar på kommentar.

Postat av: sara

hej, och tack för en rolig blogg!
snälla kan du inte ha fler videobloggar, det är verkligen jätteroligt!!!
det vore kul om du kudne visa ltie av dina saker, typ mitt rum och andra rum i ditt hus....
kramar, och ha det bra!

2008-09-04 @ 19:03:47

Oh tack. Det är tur någon tycker om min blogg iaf:)
Jo visst ska jag ha fler videobloggar, ska faktiskt försöka klämma in en imorgon, ska visa lite skönhetsprodukter. Men som sagt, bara om jag hinner...Sorry. Men jag ska verkligen försöka:)
Tack än en gång!

Fuskis!

Usch vad jag fuskat idag med min nyttiga kost :( Åt en mentos rulle och en klubba i fm i skolan och nu har jag precis ätit donken mat. USCH INTE BRA INTE BRA!!!!!

Så imorgon blir det att ut och gå några kilometer, om det är fint väder. Och detta var bara ett engångstillfället som jag fuskar......hoppas jag.


Anders Eklund!

Var nyss inne på aftonbladet och kollade, då fick jag syn på en artikel om Anders Eklund..ni vet Englas och Pernillas mördare. Där stod att han inte var psykiskt störd. Asså det är helt sjukt. Helt frisk i hela huvudet och mördar två personer. Något måste i alla fall fattas för att man ska göra något sånt.


Hoppas han ruttnar i fängelset för fy fan för såna människor!

Rihanna



Är det bara jag som är helt besatt av denna låten, blir skitglad av den när jag hör den:)

Plugg

Satt och hade tråkigt förut, så varför inte göra en läxa som jag hade till nästa vecka?:) Så slipper jag göra den i helgen eller på tisdag.


Innan jag startade.



Resultatet, blev ett helt A4 papper:)


Världens kortaste videoblogg, men ville bara visa det jag höll på med+att jag alltid har så här hög musik när jag pluggar, helst när jag skriver:)

Förresten..läxan var att skriva alla regler som finns innan man går in i ett kök, en hel del faktiskt:)

Hemma!

Nu är jag hemma från skolan, sista lektionen varade i 2 timmar, kändes som det aldrig skulle ta slut men det gjorde den hihi:)

Nu sitter jag här, har precis ätit keso med banan så nu är jag mätt igen.

Senare idag ska jag kanske ner till stan, om mamma orkar...annars tar jag det imorgon..om jag orkar då:P

Vad hittar ni på idag?:)

Svar på kommentar.

Postat av:

Ellinor, vilken storlek har du? alltså i skor och kläder?

2008-09-04 @ 13:44:55

Jag har 36 i kläder och 39 i skor.

Datakunskap.

Sitter just nu i skolan och har datakunskap...skittråkigt men det får göras.

Slutar vid 3 idag, skriver då igen..Puss

Godnatt!

Nu ska jag gå och lägga mig, ska upp några minuter tidigare imorgon så behöver därför mina timmar för att överleva morgondagen. Håll på att somna idag när vi hade hotell, det är inte bra hihi:)

Imorgon slutar jag 14.50 så jag bloggar helt enkelt när jag får tid.

Kram på dig!

Idol 2008!

Okej...precis som alla andra bloggare så tänker jag också skriva om årets idol:) Tittade du? Jag tittade helt klart, har följt det i alla år, och det är lika bra som alla andra år fast dom bytat jury, det är skitsamma vem som sitter där, huvudsaken dumhuvudna som inte kan sjunga får sin dom att dom INTE kan sjunga.

Vad tyckte du annars om programmet? Jag tyckte det var helt okej, fick dock en skrattattack när hon tjejen som typ skrek när hon sjöng bara skrek rakt ut i början så hela juryn liksom hoppade till. HAHA min humor är sjuk.


Smått och gott inför kvällen :)

Har precis kommit hem från Konsum, gick dit och köpte lite gott inför kvällen, DOCK bara nyttigt:) Köpte en färsk ananas och en liten loka citron flaska:) Och såklart även SE&HÖR, köper den ibland när jag inte har något annat att läsa, det är bara skit som står där...men va fan:P haha.

Så nu ska jag gå ner och titta på tv innan idol börjar, undrar hur den nya juryn är:P

Lång och jobbig dag.

Äntligen kan jag sitta ner och slappna av, denna dagen har varit otroligt jobbig. Började dagen med att stressa till skolan, kom precis till när vi började..kl 8. Sen hade vi långa och jobbiga lektioner, och slutade kl 4. Har ätit dåligt och det blir inte bättre när man går länge i skolan, men jag äter inget godis mer på vardagarna, det var äcklig skolmat och jag hade inga pengar med mig.

Men nu är jag iaf här, direkt när jag kom hem började jag  med maten som fick bli paj med sallad och vitlöksbröd så nu är jag mätt igen:)

Ikväll ska jag bara slappa, har inga läxor så det är skönt:)

Nu ska jag ta ut marsvinen och sen köra till konsum, puss.

Godnatt!

Okej...jag går och lägger mig, finns inget annat att göra. Och ska dessutom upp 06.45, så jah behöver mina timmar.

Börjar kl 8 imorgon och slutar 16 puuuh, jobbigt, men det får gå det med.
Vi hörs imorgon. Kram!


JAG HAR TRÅKIGT!

Usch så tråkigt jag har för tillfället, finns ingenting att göra vid datorn, orkar inte kolla på tv eller film, ingen svarar på mina sms, det är för tidigt för att gå och lägga sig osv osv. Ingenting passar för lilla mig idag:/

Vad hittar du på?

Min piercing!

Jag har varit öm i min piercing hela dagen idag, den har liksom suttit fast när jag försökt röra på den. Och nyss när jag fick "loss" den så kom den lite blod på staven, jag som trodde den var nästan läkt, men tydligen inte innanför huden. Den 16 är det 4 månader sen jag gjorde den, herregud vad det tar långt tid och dryygt att tvätta den morgon och kväll.


Hoppas verkligen det inte blir värre, då går det kanske så långt att jag får ta ut den :S Men nu ska jag tvätta extra noga, för jag vill INTE ha ut den!

Dagens fråga.

Vad tycker du om sushi?


Meee

Har precis duschat och tagit på en ansiktsmask, sitter nu här och dricker ett glas vatten.

Tänkte visa två bilder från idag:


Här ser ni mitt nagellack, det är H&M egna, mörkt mörkt rött:)


HAHAHAH Så här ser jag ut nu, med ansiktsmasken. Ursäkta bilden alltså:P

Resultatet.

Moussakan blev helt okej, smakade för mycket curry och vi hade för lite potatis, men det gick ner :) Har precis plockat undan all disken och städat undan och nu har jag marsvinen ute.

Senare ska jag duscha och titta på tv, vet någon vad det kommer på tv idag? Hmm... hoppas det är ngt bra.
Och sen ska jag fota mitt nya nagellack också, mörkt mörkt rött. Skitsnyggt:)

Moussaka.

Har precis stått och gjort vid en moussaka som gottar sig i ugnen, med potatis,kycklingfärs och sås. Har faktiskt aldrig ätit det förut, så det blir en överraskning:)


P!NK

Har ni hört P!NKS nya låt "So what"? Suuuuperbra.

http://www.youtube.com/watch?v=EPO5y-sOJGc - Gick inte att lägga in på något annat sätt:( Men lyssna på den, helt underbar:)


Berättelsen.

Förresten, så skrev jag ju innan att jag hade en massa nya ideer till en ny berättelse. Det gick inte alls som jag hade trott:( Gick mycket lättre dom andra 2 ggrna när jag gjorde dom. Men jag får sitta och tänka lite till, för jag vet att ni gillar dom:)

Tråkig dag.

Usch sån tråkig dag det är idag. Har inte gjort ett skit känns det som. Åt lite nudlar innan och tittade lite på Wallander, men jag kan alla dom filmerna utantill så jag tröttnade. Så nu sitter jag här i min säng med datorn och kollar runt på sidor.

Just nu vill jag bara att det ska bli onsdag, så jag kan komma tillbaka till skolan igen, för då har man iaf ngt att göra.

Svar på kommentar.

Postat av:

jag tycker du ska lägga upp mer och långa videobloggar, du kan typ visa lite i ditt rum och i ditt hus :)

2008-09-02 @ 12:14:10

Jag vet att jag varit dålig på det, jag tänkte göra det idag, meeeeen....jag ser ut som fan, är osminkad och har pyjamas. Men jag ska försöka ta tag i det. LOVAR:)

Målat naglarna.

Hade ingenting att göra nyss, så jag målade mina naglar:) Eftersom jag inte får ha nagellack i köket får jag endast ha det från ons-söndag, så jag gjorde det redan nu eftersom jag är hemma:)

(Bilder kommer sen)

Vet ni? Jag har fått en massa ideer till berättelser, så ikväll ska jag börja skriva en ny berättlse. För det vill ni väl eller?

Tommy Körberg ska bli Pappa!

Läste nyss på aftonbladet att Tommy Körberg ,60, ska bli Pappa och hans fru är endast 38 år.


Bild: aftonbladet.

Seriöst så tycker jag synd om barnet, tänk när det är 10 år, då är Tommy 70 år. Det kan inte vara roligt. Visst, dom kanske är kära men när man gått förbi 45 tycker inte jag man ska skaffa barn, man får tänka liiiite på barnet också, om hur roligt det kommer bli att förklara för sina vänner, min pappa är 75 år, när barnet är 15 år.

Nej, som sagt synd om barnet. Men Grattis till Tommy och Ann-Charlotte :)

Godmorgon!

Godmorgon på er.

Vaknade nästan precis och sitter nu och tittar på nyhetsmorgon här nere. Jag mår bra idag, har ingen feber, inget illamående. Helt som vanligt, fast jag undrar vad det var det jag hade. Liksom feber i en dag, det är inte normalt? Menmen, huvudsaken jag är frisk nu så jag kan gå till skolan imorgon.

Förresten...jag har börjat drömma så sjukt konstiga drömmar, man blir ju nästan rädd för sig själv när man vaknar :P

Hejdå!

Nu ska jag stänga ner datorn, har gått in på samma sidor nu 100 ggr känns det som. Så nu blir det att ligga och kolla på tv/film, är där inget roligt så sover jag ist. Det är så tråkigt att vara sjuk, man har sina rutiner var dag men det är det inte när man är sjuk, man blir helt handikappad av det.

Men som sagt, hejdå. Vi hörs imorgon.

För tillfället bra.

Jag mår för tillfället bra, har dock fortfarande ont i kroppen, men har ingen feber. Så det är skönt, men man vet aldrig om den kommer imorgon igen, hoppas inte det:/ Får inte missa så mycket av skolan. Men ska iaf vara hemma imorgon och vila, och minska risken att den kommer tillbaka igen.

Sorry för tråkig uppdatering, men så är det när man är sjuk!

Tv

Har suttit och kollat på film och tv hela eftermiddagen, febern är nere i 37,7 nu igen, men det är pga iprenen. Den kommer garanterat höjas sen igen:(

Bad Pappa innan att köra och köpa lite gott, så han köpte päron,färsk ananas och aftonbladet:) Precis lika gott som godis, och dessutom nyttigare:)

Nu ska jag läsa FRIDA:)

Svar på kommentar.

Postat av:

37,7? det är väl inte direkt feber?

2008-09-01 @ 14:54:10

Jo det är det. Jag brukar ha 37 annars, alltså mer än jag brukar. Och det är dessutom högre nu!

Mår sämre:(

Jag mår sämre nu sen sist jag skrev, sov i 2 h innan och när jag vaknade mådde jag illa igen och hade 38,5 i feber. Har tagit en ipren nu så jag mår för tillfället lite bättre. Men jag ska stanna hemma imorgon också, så jag får hoppas jag inte missar allt för mycket, för då får jag inte bra betyg i kursen. Men aja, alla kan bli sjuka så är det.


Sängliggande.

Har nu pallrat mig upp till sängen, åt lite skorpor och drack proviva så nu är nästan illamåendet borta. Men har fortfarande ont i hela kroppen och har febern kvar.

Får se hur jag mår ikväll, om jag ska till skolan eller inte imorgon.

Vad hittar ni på för roligt idag då?

Sjuk:(

Ja det är vad jag är idag, vaknade och mådde skit. Men jag klädde ändå på mig och fixade mig men bestämde mig för att stanna hemma. Har 37,7 i feber, mår illa och är allmänt konstig. Jag vet inte riktigt vad det är, antagligen ett virus.

Det blir nog inte så mycket uppdateringar idag... men ni förstår säkert varför.

Ska gå ner igen och titta på Anna Pihl, min kropp är helt död:(


RSS 2.0