Lyckat

Lyckades somna en timme på soffan innan. Bra jobbat, not! Med tanke på att jag ska lägga mig hyffsat tidigt och upp vid 6 var det inte så bra, men trött var jag och nu är jag lite piggare.

Har nyss kommit ut från duschen och håller på att förbereda så mycket som möjligt inför imorgon. Imorgon är det äntligen fredag, det ska bli så skönt med helg!


Trött Zinga för någon vecka sedan!

Tröttperiod

Hej!

Hoppas allt är bra med er! Jag har inte så mycket att skriva egentligen, då jag kommit in i en "tröttperiod" som jag var inne i för ett tag sedan då jag är trött alltid. Det gick till och med så långt att jag gick till läkaren för jag var så trött, men det går väl över som sist.

Har som vanligt varit på praktiken idag, 06-14.30 och har bara slappat sen jag kom hem. Min blogg får vara lite tråkig nu tills praktiken är över och allt det roliga inför studenten drar igång, då blir det förhoppningsvis lite mer att skriva om.

Nu ska jag leta studentklänning och kolla på "big brother".


En vit klänning är ett måste!

Trött!!

ZzzzzzZzz, gud vad jag trött jag blev framför tvn. Jag tror minsann jag ska gå och lägga mig redan nu. Ska bara vänta på att salvan ska torka på tatueringen.

Imorgon är det ingen praktik för min del. Då ska vi vara i skolan och det ska faktiskt bli skönt med lite omväxling trots att jag är där om måndagarna. Lite mindre kul är det att vi ska laga mat..

Aja.. det problemet är morgondagens! Nu ska jag gå och lägga mig, godnatt!


Tisdag

Hej!

Igår var det en riktig skitdag för min del. Var irriterad och arg när jag kom hem efter en dryg dag i skolan, och först efter 1 timmes promenad kändes det bättre.

Idag är det  ganska bra igen och jag har redan hunnit med massor med saker pga att jag slutade 14.30. Jag har varit och handlat, aktiverat Zinga och nu sitter jag här och försöker uppdatera mig lite. Sen får jag se vad som händer, blev helt plötsligt supertrött efter att ha varit uppe den 05.00 imorse.


Godnatt

Nu ska jag lägga mig och läsa tidningarna jag skrivit om 2 dagar i rad nu. Jag orkar bara läsa en sidan innan ögonen blir tunga som bly.

Imorgon är det skola igen, 09.50-16.00. Ska försöka att inte somna på sista lektionen, den är dryg..

Vi hörs! Godnatt!

Nya skor



Äntligen blev dessa mina. Prick 12.00 stod jag utanför scorett och köpte det sista paret. 699 kr!


Svar på kommentar

Jannica  ([email protected]) om En dag i Malmö:
Jättefin kruka! Köpte du den på IKEA?

Sen kunde jag inte låta bli att se att era fötter speglades i några skåp på den ena bilden :) Vem av er är det som har conversen med usa-flagga typ? Hehe, verkligen supercoola! Skulle gärna vilja veta var de är köpta också ;)

Svar: Ja krukan är från IKEA, kostade faktiskt bara 29 kr så jag slog till. Skorna är det Belinda som har, men jag har faktiskt köpt samma idag :) Jag köpte det sista paret på scorett här i Trelleborg för 699 kr, men skulle tippa på att dom finns i Malmö. Jag tror Belinda köpt dom på gågatan i Malmö!


Min söndag

Full rulle har det varit för min del, trots att det är söndag och det är en vilodag egentligen. Jag har storstädat, bäddat rent i sängen, städat badrummet, tagit två långa promenader med hundarna och varit social hos mormor och morfar.

Tänkte visa lite i bildform på min dag.


Sminkskåpet är upppe




SOL!



Nu ska jag hoppa in i duschen sen ladda upp inför "big brother".

Söndagsmorgon

Godmorgon!

Ni har väl inte glömt ställa fram klockorna? Jag trodde jag skulle sova mycket längre än vad jag gjorde pga den timmen, men halv 10 (halv 9) vaknade jag någorlunda pigg.

Nu sitter jag här och ska äta lite frukost till ett avsnitt av "skilda världar" och sen måste jag göra mig i ordning!

Detta kan bli en underbar söndag, det är sol ute!


Bild från igår!

23:49

Körde hem Belinda för en stund sedan, och har nyss gjort mig klar för sängen. Orkar inte sitta uppe och titta ensam på tv så jag ska lägga mig och läsa lite nya tidningar istället.

Imorgon är det söndag igen. Då blir det en fixardag för min del. Jag orkade inte städa förra söndagen och det märks. Imorgon blir det med andra ord storstädning, träning och stan.

Vi hörs imorgon!

Godnatt!


Zinga säger också godnatt :)

Ps. Glöm inte ställa fram klockorna, nu är det SOMMARTID!!!!! :)

En dag i Malmö

Det blev att jag åkte till Malmö med Belinda och fördrev tiden lite. Vi var på IKEA och åt och shoppade lite, och innan det en runda på "mobilia".

Nu har vi landat och jag tänkte uppdatera er lite medans hon läser lite tidningar.

Detta kom jag hem med idag:


Kruka+blomma

¨
Det röda skåpet fick bli ett nytt sminkskåp.


MAT!


Och sen glass!


Nu ska jag fortsätta att vara lite social, och sedan fördriva tiden ännu mer med lite "skilda världar". Gäller att passa på att vara uppe länge på helgerna eftersom jag inte kan det när jag praktiserar.

Lördag

Godmorgon!

Pigg och vaken vaknade jag 09.30 och har sedan dess har jag tittat på "skilda världar", och just nu försöker jag planera dagen lite. Har inte orkat ta tag i dagen än, sitter nämligen fortfarande i pyjamas haha.

Nu ska jag snart stänga av tvn och hoppa in i duschen!

Trött

Usch vad mina ögon är tunga och kroppen värker. Kanske dags att sova ut? Har fått sån enorm träningsvärk från i onsdags, ännu värre igår. INTE SKÖNT!

Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig och läsa "klick" och "topp hälsa" som jag hittade i brevlådan idag!

Vi hörs imorgon! Godnatt!


Hos mig just nu



Skilda världar, fredag & grapefrukt, kan det bli bättre?


Tävling

Jag är för tillfället med och tävlar om en one piece som jag velat ha såååå jättelänge! Dom verkar vara så himla härliga och nu har även du chansen att tävla om en.

Allt du behöver göra är att gå in på Lovisas blogg och skriva att du är med och tävlar, OCH så ska du välja vilken du vill ha.






Var nu med och tävla! :)

Fredag

Hej allihopa!

Hoppas det är bra med er! Med mig är det bra. Har nyss kommit in genom dörren från att ha varit på praktiken till 14.30, sedan fyllt i tatueringen och sen varit och handlat. Puuh, full rulle!

Nu har jag dock bänkat mig här i soffan med mjukiskläder och tänkte titta på "big brother" och därefter "skilda världar", och bara njuta av helgen, den är efterlängtad!


21:04

Jaha, det blev inte så mycket uppdatering här idag, för nu ska jag nämligen inta sängläge. Imorgon praktiserar jag i frukosten, vilket innebär att klockan ringer vid 05:00. Slutar 14.30 och då ska jag hem om för att byta om och sedan ner till stan för att fylla i min tatuering. Lite mindre kul är det att jag kommer få sitta där själv, jättekul...

Menmen, vi hörs imorgon, klockan tickar!

Godnatt!


Torsdag

Hej!

Två fullspäckade dagar har det varit, och därmed ingen bloggning. Igår var jag på praktiken till halv 3, mötte sedan Belinda i stan för en fika och kl 18 stod jag på gymmet och körde bodycombat och bodypump för första gången. Det var kul och jobbigt, men inte så kul och jobbigt som jag trodde. Men jag kommer helt klart fortsätta med bodycombat i alla fall. 

Idag har det varit som alla andra dagar, jag har varit på praktiken från 08-16 och sen har jag spenderat lite tid med Zinga ute i vårvädret och nu sitter jag och käkar vindruvor och lyxar till det med en cola. 

Jag fattar inte var alla dagar tar vägen. Klockan är redan 7 och jag ska sova om 2 timmar.. roligt liksom! 

 

Godnatt

Var tog denna dagen vägen? Nu är det redan dags att sova för min del. Tråkigt värre, men jag ska upp kl 05 så jag behöver sova.

Imorgon praktikserar jag i frukosten = slutar tidigt, det gillar jag!

Vi hörs imorgon! Godnatt!


Vår

Gud vilket härligt väder, NU är det vår!

Hej förresten! Är hemma från en dag på praktiken. Tiden har gått snabbt men det beror nog mycket på det fina vädret som varit här idag. Allt blir så mycket lättare med lite solsken.

Har nyss varit ute i trädgården och rastat av hundarna lite och nu tänkte jag fixa lite här på datorn, innan jag kanske går ut och går en sväng för att andas ännu mer vår.


Slutkörd

Helt slutkörd blev jag efter träningen. Svetten sprutade men skönt var det. Kondition är det bästa för kroppen, helt klart.

Nu ska jag dock vila min trötta kropp för idag. Imorgon är det praktik igen, mellan 8-16.30. Vi hörs!

Godnatt!


Måndag

Hej!

Hoppas allt är bra med er! Måndag igen, och det innebär skoldag för min del. Har varit en dryg skoldag som vanligt och tunga ögonlock som bly, men jag lyckades ta mig igenom den ändå och vid 16 var jag hemma.

Sedan dess har jag gått här hemma och försökt väcka liv i mig själv, och efter en kopp kaffe känner jag mig lite piggare, så nu tänkte jag ta mig till gymmet för att köra lite kondition.


Helgen är över

Jaha, då var denna helgen också över. Fattar inte varför helgerna går så fort och vardagarna så sakta. Menmen.

Nu har jag i alla fall tittat klart på "big brother" och ska strax göra mig klar för sängen. Imorgon är det skola igen, och på kvällen träning.

Jag trodde aldrig jag skulle säga detta, men jag saknar skolan just nu när det är praktik. Helt otroligt att man kan känna så!

Vi hörs imorgon, godnatt!


Minishoppning

Nu är jag hemma igen efter en tur i stan och i Vellinge. Kom inte hem med allt för mycket men lite hittade jag:


Kaffemugg från Åhlens, 79 kr.


Och en vanlig baskofta från Gina tricot. 199 kr.

Söndag

Godmorgon!

Gårkvällen var lyckad, god mat med roligt sällskap. Idag är det en ny dag, söndag. Kanske inte den roligaste dagen om ni frågar mig, men jag ska göra den rolig.

Steg upp vid 09.15 idag och efter det blev det en morgonpromenad med Zinga och Mamma, och nyss har jag ätit lite frukost.

Idag ska jag ner till stan en sväng och sen åka till Vellingeblomman för att handla lite nya blommor, och sen blir det väl till att städa hela eftermiddagen.


Invigde min ear cuff igår!

Middag

Nu har jag precis gjort mig i ordning, så nu ska jag snart åka iväg till stan för att äta middag med min kusin och morbror. Men först inom Mormor och Morfar för att lämna en brödleverans, haha.

Vi hörs senare ikväll eller imorgon!


Skilda världar

Oj vad jag älskade denna serien när den gick. Därför blev det att jag klickade hem 4 säsonger idag.


Solsken

Efter springturen imorse var det fortfarande underbart väder ute, så jag tog med hundarna ut i trädgården så dom fick leka av sig lite. Man märker både på dom och på mig att man blir gladare och piggare när det är sol och lite varmare i luften.

Passade på att fota lite snabbt med mobilen:


Zingas fynd som hon har framför sig. Talgbollsnät..jättekul tyckte hon..haha.


Stor och liten


10 000 bitar

Från Zinga var liten bebis (vilket hon fortfarande är i mina ögon) så har hon varit VÄLDIGT svag för papper. Det är typ de enda hyssen hon har gjort från den dagen vi fick hem henne, genom att splittra papper i 10 000 bitar.

Igår hände det igen! Jag hade sett att en pappersbit låg på soffbordet och undrade hur länge det skulle få ligga där. Det gick 1 dygn och då fick hon tillfälle att göra det i lugn och ro, tills jag kom in och möttes av detta:



Man ska nog vara glad att det bara är papper och lite recept som hon splittrat i sitt liv, och inte bordsben och allt annat möjligt som man hört av andra. En snäll vovve helt enkelt :)


4,6 km avklarat

Hej allihopa!

Nu är jag tillbaka efter en 2 dagars mini bloggpaus. Har inte haft någon tid eller ork att blogga så det fick bli såhär.

Då var det lördag igen och solen skiner, och jag har redan hunnit varit ute och sprungit/gått 4,6 km. Skönt faktiskt! Dock inte så jätteskönt när det blåste så det gjorde ont i öronen men huvudsaken jag fick röra på mig i alla fall.

Nu ska jag läsa lite bloggar och sen gå och duscha. Dagen är oplanerad förutom att jag ska ut och äta med min kusin och morbror ikväll!


Godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig. Ska bara förbereda lite inför imorgon sen är det sängen som gäller!

Imorgon praktiserar jag mellan 7-15.30 så vi hörs någongång efter det!

Godnatt!

15 april..jag längtar!

Svar på kommentarer

Anonym om Lång dag:
Använder du inte ditt promenadband? Eftersom jag själv funderar på att köpa ett undrar jag bara! Vet ju att det är lätt att träning hemma ofta inte blir av på samma sätt som på gym, gå ute osv :)

Svar: Vi fick tyvärr lämna tillbaka det. Det var främst min mamma som ville ha det, och hon tyckte det var för smalt. Så det fick åkte tillbaka till affären.

Så därför kör jag på promenader när det är fint väder och varvar det med gym där jag kör kondition och styrka. När det blir riktig vår ska jag komma igång med löpning också!

Och om du funderar på att köpa ett band så gör det om du har motivationen. Jag är nog en person som gärna går ut och går istället, eller åker iväg till gymmet så det blir av som du säger.



Natte om En del av mina smycken:
hej! glasögonen till höger var har du köpt dom?:) är dom nya?
Kram:)

Svar: Solglasögonen som du såg på bilden är inte nya. Dom köpte jag på H&M för kanske 1-2 år sedan. Tror dock inte att dom finns kvar, men du kan ju kolla om där är något liknande :)




Lång dag

Hej!

Hemma från en lång dag på praktiken. Jag hatar verkligen såna mellantider, typ 9-17.30, 12-20.30 osv. Där man inte får ut något på dagen. Menmen, som tur är har jag inte det allt för ofta.

Har nyss ätit middag och ska strax byta om och bara ta det lugnt. Ute är det storm så ut och gå kan jag inte heller. Men min kropp behöver nog vila lite efter 8 h.


Fick ett enormt sug efter aprikoser på vägen hem.. haha!

Sängen kallar!

Nu tänkte jag faktiskt checka ut här för idag. Ska gå och lägga mig redan nu trots att jag börjar 09.00 imorgon, men skönt med lite sovmorgon.

Jag praktikserar till 17.30 imorgon, senast, så vi hörs efter det!

Godnatt!


Stan

Efter jag skrev inlägget nedan åkte jag ner till stan med mamma för att göra lite ärende. Det slutade med att jag kom hem med en vårjacka, smink och lite frukt. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det tv och big brother innan jag ska sova! Bilder på jackan kommer :)

Promenad i solen

Hej!

Igår fick det bli en bloggfri dag så jag hade fullt upp hela dagen. Var först i skolan och sedan tränade jag på kvällen. Hade inte ens datorn igång så det var skönt!

Idag har jag haft minst lika mycket att göra. Var på praktiken till 15.30 och sen har jag varit ute och gått en lång, blåsig, promenad med hundarna. Det är ungefär det jag hunnit med!

Nu ska jag ta det lugnt här i soffan. Har sjuklig träningsvärk i min rumpa och lår från träningen igår. Aj!


Hundarna ute på promenaden




Kvällen hos mig

Det blev städning sent ändå, jag sköt upp det hela tiden. Så typiskt mig! Men nu är det i alla fall klart och jag har även hunnit titta på både "Solsidan" och "Big brother".

Nu ska jag dock göra mig klart för sängen då det är skola imorgon igen. Börjar som vanligt 09.50-16.00. Vi hörs efter det någongång!

Godnatt!


Från tidigare idag. Zingas "nya" nalle som hon hittat. Har legat här hemma i ca 2 år och först nu leker hon med den.  

Påsklilja



Jag har nog ärft mammas gener när det gäller att älska blommor. Denna söta sak kom jag i alla fall hem med för någon dag sedan. Blommor gör så mycket för ett rum!

Påsklilja är ju faktiskt ett tecken på att våren är på väg. Har dock svårt att fatta det idag då det är allt annat än vår ute!


En del av mina smycken








Seg söndag

Hej allihopa!

Söndag, igen! Idag är jag segare än segast och kommer inte göra allt för mycket idag. Sov till halv 11 och vaknade upp med huvudvärk så jag har mest slappt hela förmiddagen.

Nu tänkte jag dock göra lite nytta genom att hänga tvätt och börja städa så smått. Så har jag helt kvällen till att ta det lugnt!


Ungefär jag idag..

Barnvakt

Gud vad jag är besviken att Eric Saade vann årets Melodifestival. Menmen, folket har sagt sitt så det återstår väl att se hur det går för honom i ESC. Jag tror dock att Danny hade haft mer chans!

Nu ikväll förutom Melodifestivalen har jag suttit barnvakt några timmar och har nästan nyss kommit hem. Nu ska jag direkt i säng för mina ögon är dödströtta, eller rättare sagt, hela jag.

Vi hörs imorgon! Godnatt!


Finalen av MF

Ikväll är det ju som alla vet finalen av Melodifestivalen 2011, men jag har för första gången på många år svårt att välja vem jag tycker ska vinna. Sara Varga och The Playtones går i alla fall bort helt för mig. Resten är faktiskt riktigt bra så det blir svårt.

Vem tycker du ska vinna ikväll?

Nu ska jag ladda upp i soffan med en minigodispåse och bara njuta!


Svar på kommentar

Anonym om Godnatt:
om du trycker på "ändra redigare" när du ska blogga så kommer du kunna skriva

Svar: Åh tack för hjälpen! Nu kan jag ju blogga direkt till er när jag vill :) Perfekt!


Lite bilder från dagen


Ja ni ser ju. Ser ut som jag inte har något smink. Lite tråkigt..



Detta köpte/fick jag med mig hem:

Puder


Concealer och pensel


Foundation


Och deras tidning. Köpte den mest för att hon skulle skriva ner tips i den


Och sen köpte jag detta på H&M. Liiiite billigare än MUS. 20 kr för penseln och 125 tror jag för mascaran.

Hej bloggen! Det får bli en traditionell m...

Hej bloggen! Det får bli en traditionell mobilblogg idag eftersom jag inte kan blogga från iphonen. Idag har jag i alla fall varit i Malmö. Var först och fick sminkkursen och sen vidare till Ikea. Jag blev dock lite besviken på sminkkursen då sminktjejen var väldigt försiktig så det såg knappt ut som jag var sminkad. Menmen, jag fick i alla fall smink med mig hem! Nu ska jag gå till affären och handla!


Godnatt

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Är helt slut. Jag har försökt blogga från Iphonen men det gick inget vidare. Jag kan liksom inte klicka på rutan där man skriver. Märkligt?! Aja, jag får kolla upp det!

Nu ska jag som sagt gå och lägga mig för imorgon ringer klockan IGEN för att åka in till Make up store och bli sminkad, en såkallad privat sminkkurs. Ska bli intressant faktiskt!

Vi hörs imorgon, med lite roligare innehåll förhoppningsvis!


Denna kommer jag troligtvis hem med!

Fredag!

Hej!

Då var det fredag igen och som ni vet är det veckans bästa dag för mig. Har nyss kommit hem från praktiken, lång dag med andra ord. Började dock inte förrän 09.00 idag så fick lite sovmorgon. Men usch vad dagen har gått segt. Kan nog bero mycket på det märkliga vädret som varit idag. Ena studen regnade det, andra var det solsken och sen snöade det?? Hmm.. konstigt!

Idag ska jag i alla fall bara ta det lugnt här hemma. Helt slut efter veckan!


Godnatt

Huvudvärken är fortfarande kvar så nu ska jag faktiskt gå och lägga mig så jag i alla fall får 9,5 h sömn. Imorgon börjar jag inte förrän 09.00 och det är fredag!!!

Vi hörs imorgon. Jag ber till gudarna att jag mår bättre imorgon så jag har ork till mer än praktik om dagarna!

Godnatt!

3 saker ni kanske inte visste

1. Jag har STOR fobi för folk som nyser i händerna.

2. Jag har fobi för händer och fötter. Klarar inte av äckliga fingrar och tår, usch usch usch!

3. Jag tror jag har någon sorts av tics.


Hypokondriker??!

Huvudvärk! Åh vad jag hatar huvudvärk och jag har haft det nästintill hela dagen. Men nu är jag i alla fall hemma och tänkte ta en energidryck eller något, för tablett hjälper inte?

Idag är det ett riktigt tråkigt höst/vinterväder. Storm och regn, kan det bli bättre?

Usch, denna dagen skulle man nog inte vaknat upp till. Som grädde på moset känns det som jag ska bli förkyld också, men det har jag sagt typ hela veckan. Hypokondriker??

Nu ska jag kolla big brother!


????

Tid för sängen

Nu är klockan mycket för min del, så nu ska jag gå och sova. Imorgon börjar jag 07-15.30 så vi hörs efter det!

Godnatt!

Iphoneägare

Det är ju nästan ett heltidsarbete att ha en Iphone, haha. Jag har hållit på med den sedan jag kom hem och än är jag inte riktigt klok på den.

Nu ska jag dock ta en paus för att gå och duscha, och kolla på tv!


Hyffsat bra kamera har den i alla fall!


Onsdag

Hej!

Idag mår jag mycket bättre. Har sovit hela natten och har inte ont någonstans. Idag fick jag sluta tidigt så jag har redan hunnit varit och hämtat ut min Iphone som äntligen har kommit. Så den tänkte jag åka ner och fixa med nu och göra lite andra ärende.

Ikväll ska jag försöka orka ta mig till gymmet. Får se hur bra det går!

Nej, stan kallar! Hörs senare!


Tröttis

Hej!

Är våren på väg? Jag tror och hoppas verkligen det! Har nyss suttit ute i trädgården i säkert 1 h med hundarna som fick springa av sig lite, och gud vad skönt det var.

Idag mår jag sådär.. det gick aldrig över med lite sömn. Har knappt sovit något inatt och orkade knappt ta mig till praktiken, men jag orkade mig i alla fall genom dagen och fick sluta 30 minuter tidigare.

Om en stund tror jag faktiskt jag ska ut och gå en sväng i det fina vädret, med Zinga.


Jag är lika trött som jag ser ut!

Blää

Usch varför känner jag mig alltid sjuk på kvällarna? Har mått illa under hela kvällen och varit sådär konstigt frusen. Aja, får hoppas det går bort med lite sömn.

Imorgon är det praktik igen. 7-15.30. Hörs imorgon! Godnatt!

Iphone 4

Igår var jag i stan en snabb runda, och för att fördriva tiden till släktkalaset gick jag inom telenor för att kolla på en Iphone då jag blivit intresserad av en sådan. Att gå in och titta är en dålig sak, helst när där står en telenor snubbe som är GRYMT bra på att sälja och jag som har svårt att säga nej.

Jag velade dock länge för att jag har min Nokia E72 som jag trivs bra med, men saknar att kunna gå in på internet när man inte har tillgång till datorn eller har tråkigt.

Ni anar kanske att jag kom hem med en Iphone ändå, och mycket riktigt det gjorde jag. Abonnemanget lät så bra och mamma kommer ta över min älskade mobil så det gjorde inte så mycket. Så imorgon hoppas jag att en avi dyker ner i brevlådan!


Iphone 4!

Studenten närmar sig!

Idag under skoldagen gick vi och hämtade ut våra studentmössor, och studentkläder och herregud vad jag längtar till den 17 Juni just nu. Och inte blev det bättre att se studentmössan ligga där och vänta på att få sättas på huvudet och springa ut!

Vill ta studenten NU NU NU och bara leva livet, med det jag vill!


Sååå fin och så mycket jag. Rosa och silver såklart :)




Huvjacka, även där, student 2011


Och en tuta som låter förjävligt, haha.

Nu är det bara 100 dagar kvar. Snälla, låt dessa 100 dagar gå snabbt!


Full rulle

Hej allihopa!

Nu är jag tillbaka efter 2 fullbokade dagar. Igår var det allt från släktkalas till plugg som stod högst upp på listan, och idag har jag varit i skolan till kl 16 och sen suttit hos frisören från 16.30 tills för en stund sedan.

Nu ska jag ladda upp med lite inlägg. Har lite att visa för er!


Utväxten är borta och även lite hår!

Uselt

Gud vad jag blev besviken på MF ikväll. Dom bästa låtarna gick ju inte vidare!!! Så sämst alltså. Hon Sara Varga eller vad hon heter är ju bara så mycket sömnpiller som det kan bli. Menmen, dom kan väl lägga ner MF nästa år!

Nu ska jag i alla fall titta på Big brother och därefter sova. Imorgon är det full rulle hela dagen så vi får se om vi hörs!

Godnatt säger jag nu!


Loreen var helt klart min favorit ikväll! Men ingen final för henne..

Fynd på T.G.R

Tjabba!

Idag har jag spenderat några timmar inne i Malmö för att bränna lite pengar. Hittade dock inte så mycket som jag ville, men en sportbh från Stadium och lite smått och gott från T.G.R kom jag i alla fall hem med.

Har nyss ätit falafelrulle som var gudomligt gott, och nu väntar jag på att MF ska börja, men först måste jag plugga.. Booooring!

Detta handlade jag i alla fall idag:


Smyckehand, 30 kr från T.G.R


10 kr


Minns inte priset... bokmärke. Kanske 20 kr?


2 för 10


"Gräsman". Kommer växa ut gräs på huvudet. Mest en rolig sak :) 20 kr!

Nu: Plugga. Tiden springer iväg!!!!


Ljus

Lyckan som finner sig när klockan är närmare sex och det fortfarande är ljust ute, är enorm. Jag har nyss varit ute med hundarna och varit en sväng inom affären. Det är helt otroligt vad lite ljus kan göra! Ännu mer underbart skulle det vara om allt det gråa försvann under dagarna. Ge mig blå himmel!!!


I love friday!

Hej!

Fredag!!!!!!! Som jag längtat efter denna dagen hela veckan. Idag har det varit en väääldigt dryg och långsam dag på hotellet. Vi hade bara 4 frukostgäster och kanske 10 lunchgäster så det fanns helt enkelt inte så mycket att göra. Slutade i alla fall 14.30 och har bara hunnit byta om lite och läst lite på datorn.

Idag har jag inget planerat. Tänkte först träna, men orkar inte ta mig dit så jag ska ut och gå lite senare med Zinga. Träningen får bli nästa vecka i stället.

Nu: Big brother och debatt från igår. Var det någon som såg debatt?


Torsdag

Hej!

Ännu en dag är snart förbi och jag vill ha fler timmar på dygnet!!! Var hos tandläkaren imorse och det gick alldeles utmärkt. Är så glad var gång jag går där ifrån att jag inte haft hål i tänderna någongång. Rädslan inför att borra är väääldigt stor. Men den dagen kommer väl också (eller inte).

Hur som helst. Direkt efter tandläkaren körde jag hem en sväng för att sedan åka till praktiken och sen slutade jag 16.30 i brist på sysselsättning.

Nu fortsätter mitt liv här hemma genom att plugga. Jag fattar inte hur lärarna tänkte där? Hur ska vi hinna med praktik, privatliv OCH en massa prov och inlämningar? Jag förstår i alla fall inte det!

Nu: Naturkunskap (hoppar högt av gläde)...not!


I miss it

Jag har inte glömt bort bloggen idag, eller gått och dött! Jag har helt enkelt inte haft så mycket tid denna veckan, och likadant idag. Jag praktiserade till 14.30, och sen direkt till stan och under kvällen har jag styrketränat. Och det är först nu jag känt för att skriva lite, och nu är dagen typ slut..?

Sitter för tillfället och tittar på "efterlyst" samtidigt som jag tittar tillbaka i bloggen från i somras då jag sommarjobbade. Jag saknar det! Jag trivdes så bra där trots att jag inte ville erkänna det själv, och som det ser ut nu kommer jag även jobba där efter studenten. Skönt att vara på ett ställe man känner till!

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa det nya numret av "Topp hälsa".

Glöm inte bort att du är unik!


Förra numet av topphälsa!

7 h

Nu är denna dagen också slut.. klockan ringer om 7 h så sängen kallar NU!

Godnatt!

1:e Mars

Hej!

Lite uppdatering kanske? Igår efter skolan mådde jag bajs, hade ont i huvudet och mådde illa så jag trodde jag hade någon sjukdom på gång, men som vanligt försvann det med lite sömn. Skönt!

Idag var det back on track på praktiken och har nästan precis kommit hem. För en gång skull har dagen gått fort, och det uppskattas!

Nu ska jag läsa lite bloggar och vänta på middagen, sen iväg till gymmet och sen sova tidigt. Jobbar frukost imorgon!

Förresten, hur skönt är det inte att det är 1:e mars idag?? Åhh våren är på g!


RSS 2.0