8-16

Imorgon börjar jag kl 8 och slutar kl 16...suck. Jag har inte gått så långa dagar sen jag gick i 1:an, så det lär kännas konstigt, men framför allt att gå upp vid 6 tiden igen. När gjorde jag det senast liksom? Men jag kommer nog upp!

Vi hörs imorgon. Ni vet var jag befinner mig hela dagen!



Peace!

Svar på kommentar

Anonym om 23:18:
för någon dag sedan så skrev du att allt gick åt helvete för dig.. är nyfiken på vad det handlade om!

Svar: Jag hade helt enkelt en sjukt dålig dag! Allt gick rätt åt skogen vad jag än gjorde, och allt handlade om en blomma jag köpte på IKEA. Jag hade såna jäkla humörsvängningar (haha) den dagen så ena stunden var jag glad och skulle jag kunna sätta mig i ett hörn och skrika. Ja skrek gjorde jag i och för sig, men det hjälper oftast inte.

Så, nu fick ni reda på att även jag lite av lite "taggarna-utåt".

Lite lögn

Okej, jag ljög lite innan när jag sa att det skulle bli bättre uppdatering. Belinda och Hannes gick nämligen vid 21 tiden och direkt hoppade jag in i duschen, och ja, nu är klockan 22 och jag borde ligga i sängen. Det får helt enkelt räcka med mina tråkiga mobiluppdateringar, men bättre än inget. Inte sant?

Det är så mycket i mitt liv för tillfället, skola, körkort och snart fyller jag år. Det är mycket som ska hinna göras innan jul så ni får helt enkelt stå ut med såna här dagar då och då.

Nu ska jag svara på lite kommentarer och borsta ut mitt hår!


Belinda och hannes kom hit vid 7 tiden, oc...

Belinda och hannes kom hit vid 7 tiden, och sen dess har vi bara lekt med hundarna så dom blivit av med lite överskottsenergi. Nu tänkte vi nörda oss med lite nintendo. Jag har inte haft tid till att starta datorn, men det blir roligare uppdatering senare, och inte bara vanlig text från mobilen. Later....


Nu sitter jag och elina, från klassen och...

Nu sitter jag och elina, från klassen och tar en fika på espresso house för att fördriva tiden, tills vi ska till körskolan. Vi gick i skolan i kanske 40 min och sen dess har vi bara vandrat runt i stan.


23:18

Sen jag kom hem från IKEA har jag mest fixat hela kvällen. Har plockat undan en massa på rummet, satt upp nya saker och fixat lite saker inför skolan imorgon.

Just nu tittar jag på danska PH så jag ska bara titta klart på det innan sängen väntar. Börjar inte förrän kl 11 imorgon så jag får lite sovmorgon.

Ska försöka mobilblogga under dagen imorgon. Ska nämligen sitta på körskolan hela em så det lär bli glest med uppdatering här.

Vi hörs imorgon! ♥


Shopping

Här kommer helgens och dagens shopping:


Denna hittade jag på marknaden i lördags


Kaffebönor, ljus och kaktusliknande saker från IKEA


Från IKEA


Pall, kruka och blomma från IKEA


Denna köpte jag på marknaden i lördags. Har den just nu i min bil!


Idag har jag på mig



Chinos: Gina tricot
Tröja: H&M


Direkt efter skolan åkte jag, mamma, papp...

Direkt efter skolan åkte jag, mamma, pappa och belinda till ikea. Vi har verkligen bott där under sommaren, men så blir det när man renoverar. Nu tänkte jag fota helgens och dagens shopping och uppdatera er lite :)


Måndag

Hej!

Trots att jag börjar 12.40 idag, steg jag och mamma upp vid 9 tiden och körde och tränade. Gud så duktig jag känner mig nu och det är ju så skönt att redan har gjort det.

Nyss åt jag lite lunch och sitter här färdig nu för att åka till skolan. Känns lite meningslöst för mig att man sätter ett schema, där man börjar 12.40, varför inte skjuta upp allt till morgonen?

Hur som helst, jag kommer i alla fall ha 2 lektioner idag och slutar vid 16 tiden.


Allt går verkligen åt helvete för mig idag...

Allt går verkligen åt helvete för mig idag. Mer behöver jag inte säga...vi hörs imorgon istället.


Bye

Nu åker jag på äventyr, hörs senare!


Söndag

Godmorgon!

Jag somnade inte förrän kl 3 inatt så jag har inte sovit så många timmar, men nu är jag i alla fall uppe. Tänkte gå ner och äta lite frukost fast jag inte är direkt hungrig, och sen göra mig i ordning, har nämligen miljontals saker att göra idag innan solen går ner.

Nej klockan tickar!


Barnen sover sen någon timme sen, och nu ä...

Barnen sover sen någon timme sen, och nu är jag lika trött. Ligger här på soffan och tittar på tennis. Jag säger godnatt nu, så vi hörs imorgon! :)


Nu är jag på väg till bussen igen. Ska ...

Nu är jag på väg till bussen igen. Ska ner en runda till marknaden igen med Belinda, tills jag ska sitta barnvakt ikväll vid 22. Jag kommer uppdatera så smått från mobilen ikväll, men annars hörs vi imorgon eller sent inatt :)


Fynd

Kom hem för en stund sedan från marknaden. Jag och Belinda har gått från stånd till stånd för att försöka hitta lite saker, och det gjorde vi faktiskt. Jag hittade en liten rolig sak till min bild, ett armband, en boll till Zinga och så åt vi på kinaresturang.



Detta är armbandet jag köpte. Resten visar jag senare eller imorgon.

Nu: Vila så min huvudvärk går över.

Stan

Nu är jag klar för stan. Ska bara vänta på att Belinda kommer hit så sticker vi ner.

Vi hörs senare!


Bild från igår


Lördag

Godmorgon!

Klev upp vid 10 tiden och har precis ätit frukost. Ska snart börja göra mig i ordning för vid 12 tiden kommer Belinda hit, och då ska vi ta oss ner till stan för att gå på marknaden. Får hoppas jag hittar lite fler saker idag, för det är ju faktiskt mycket billigare än som när man handlar i butik.

Nej nu ska jag slänga på lite kläder, smink och sätta upp håret. Klockan tickar!

Marknad

Nu har jag precis kommit hem. Vid 7 tiden åkte jag, mamma och pappa ner till marknaden i stan och åt och tittade runt, och för en gång skull hittade jag faktiskt lite saker. Förutom lite godis och munkar kom jag hem med detta:





Nu ska jag ta på mig något varmt. Har gått och frusit hela dagen, usch. Min kropp är inte van vid sån häftig vändning på vädret. Nu ikväll har det bara varit 13 grader ute, men jag lovar att inte klaga när det bli kallare.

Fest för Zinga



Jag har nog aldrig sett Zinga så sugen på ett grisöra som idag. Hon vill också fira att det är helg ju!


Svala

Kom hem från stan vid halv 2 tiden igen. Fikade på espresso house och småhandlade lite. Hittade inte så mycket, men var ju faktiskt där igår. Detta hittade jag i alla fall:


"dubbelfingrig-ring", 60 kr på Glitter

Nu ska jag plugga lite teori sen ta en powernap!

Svar på kommentar

Anonym om Kaffe:
Att planera att man ska börja dricka kaffe är ju som att man ska planera att börja röka :s

Svar; Jag hoppas du skojar? Att börja dricka kaffe är inte samma sak som att börja röka? Röka kan man dö av, och vad jag vet har ingen dött av att dricka kaffe. Man kan bli beroende, det stämmer, men det var ett väldigt dumt exempel får jag tycka.


Fredag

Godmorgon!

Har precis gjort mig i ordning och fått på mig lite varma kläder, för idag är det höst ute. Äntligen! Ska snart ner till stan för att möta Sandra och fika lite, och jag ska handla en ring. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, antagligen blir det att ta en runda på marknaden som är här i stan över helgen, som alltid.

Nu ska jag svara på era kommentarer och äta frukost!


Hörs imorgon!

Nu har jag precis gjort mig i ordning för sängen, dvs duschat och tagit på mig pyjamas. Nu ska jag titta på danska PH vilket jag inte gjort på några dagar. Är nämligen ledig imorgon så jag har långhelg, skönt!

Vi hörs imorgon! ♥

Microphone



Sån jäkla kick man får av denna låten! Skitbra!


Pälskrage


Var inte denna snygg? 299 kr på H&M


Kaffe

Vet ni? Jag skrev ju för några veckor sen att jag ville börja dricka kaffe, men att jag inte tyckte det var så gott. Nu har jag faktiskt börjat dricka. Nu snackar vi inte litervis som vissa människor gör, men igår köpte jag en Mocha latte och idag en vaniljlatte, så det börja gå framåt :)



Och det är ju faktiskt inte så äckligt som jag tyckte innan!

November

Idag var jag nere och bokade tid för tatuering med Pernilla. Vi ska nämligen tatuera oss samtidigt. Men....vi fick i November. Herregud, snacka om att jag kommer dö av att vänta. Jag hatar att vänta även om jag är tvungen till det. Men som tur var skulle dom höra av sig om dom fick återbud.

Men nu har jag dock ändrat motiv, eller rättare sagt ändrat text.


Denna ska jag ha istället.


Svar på kommentar

Anonym om Ny klocka:
fanns den i andra färger? isåfall vilka? puss

Svar: Klockan finns i vitt, svart, rött, lila, turkost och kanske en till, minns inte riktigt. Men alla dom billiga är slut här nere i Trelleborg, så du tänker på det om du hade tänkt köpa en. Dom säljer antagligen som smör när det är så billigt.


Fullt upp idag igen

Nu är jag äntligen hemma efter att ha varit igång sen kl 9 imorse. Har frusit, gått, frusit och gått ytterligare. Var först och lekte på stranden med klassen med 1:or och 2:or och sen gick jag i stan men nu ska jag vara hemma för nu är jag riktigt trött.

Här är  i alla fall dagens shopping:


25 kr på Åhléns


99 kr på H&M


39 kr från Lindex


Supermysig kofta från Gina tricot 249 kr.

Så himla mysigt att hösten börjat komma nu. Jag har tröttnat rejält på sommaren och vill börja klä mig i varmare kläder. Hoppas nu bara det inte blir varmt igen, då avlider jag...

Jag lever! Jag har bara varit i stan nästi...

Jag lever! Jag har bara varit i stan nästintill hela dagen, så jag har inte ens hunnit uppdatera er, men nu är jag på väg hem så ni vet :)


Godnatt

Nu säger jag godnatt för idag. Tiden bara sprang iväg när jag och mamma satt och nördade oss med "mario kart".

Nu väntar sängen. Hörs imorgon!


21:05

Det blev bara teori i en timme. Vi skulle ha längre nästa gång, så det var skönt att komma hem lite tidigare. Direkt när jag kom hem började jag testa lite nya spel som jag fick idag. Jag budade ju hem ett nintendo 64 häromdagen som jag velat ha länge. Och nu har jag äntligen en.

Nu ska jag skriva ut min blivande tatuering som jag ska ha med till tatueraren imorgon, sen väntar tvn.



Just nu tänker jag mest på nr 3 eller 4. Nr 1 påminner lite av den texten jag har på handleden, och jag tycker det är en "typisk handledstext", så jag tror det blir nr 3 eller 4.

Teori

Nu har jag tagit en powernap och fått i mig middag. Nu ska jag till körskolan för teorilektion!

Hörs senare ikväll!


Ny klocka



Denna klockan kom jag hem med idag. 98,50 kr kostade den från Guldfynd!


Storm

Hallå alla ni där ute!

Jag har varit i full fart hela förmiddagen tills nu, så därför har jag inte uppdaterat något. Började skolan kl 10 och slutade 45 minuter senare, känns lönt? Därefter blev det stan x2 och nu ska jag bara ta det lugnt. Blev så jäkla förbannad när jag kom hem pga stormen som är ute. Cykla i motvind samtidigt som man är varm som fan och sminket rinner, det kan bara bli en dålig kombination haha.

Senare ska jag ner till körskolan för att gå på teorilektion, och sen har jag inget planerat. Skönt att jag tränade igår så jag kan vila idag.


Time to sleep

Nu ska jag bara titta klart på ett avsnitt av danska PH innan sängen väntar. Imorgon är det dags för skola igen. Börjar dock kl 10 och slutar vid lunch, då vi bara ska förbereda lekar för torsdagen. Alltså seriöst?! Dom tror vi går i 5:an eller något. Inte att vi tar stundenten om ett år.

Menmen, man får väl bita ihop och vara tacksam för att man slutar tidigt.

Vi hörs imorgon!

Godnatt♥

Tatueringstext

På torsdag ska jag boka tid för tatuering, jag vet vad jag ska ha för motiv, men nu är frågan vilken stil på texten jag ska ha. Jag väljer för tillfället mellan dessa:



Snälla hjälp mig, vilken hade du valt? 1-4.

My day

Nu har jag lite tid att uppdatera er. Jag har varit igång precis hela dagen och har varken haft ork, lust eller tid att sitta vid datorn så jag tänkte dra en liten dagsresume nu.

Som jag skrev i fm höll jag på att sätta ihop lite ikeamöbler som jag blev klar med nu ikväll. Vid 15.45 var det dags att övningsköra på körskolan och det gick kanon. Lyckades panikbromsa vilket jag inte vågade sist, så jag fick en liten klapp på axeln av körläraren att jag hade övat. När jag kom hem igen fixade jag med möblerna och sen åkte jag och tränade med Belinda och nu, nu ska jag plocka undan här som ser ut som ett krig. Sen väntar duschen och imorgon är det skola!

Puuh. Mina krafter är slut nu!


Körlektion

Jag blev inte riktigt klar med ikeamöbeln (stavning?), men ska fortsätta lite senare. Nu har jag ätit en lite sen lunch, fått på mig kläder och lite bassmink. Mer orkar jag inte. Ska bara ner och köra en körlektion på 40 minuter så man behöver inte se så mycket bättre ut.

Nu ska jag gå ut med hundarna och vänta på att pappa kommer hem. Blåser som attans ute och innan spöregnade det, då lockade det inte direkt att cykla ner.


Hej bloggen! Jag har inte så stor tid til...

Hej bloggen! Jag har inte så stor tid till datorn idag. Håller på att sätta ihop ikea möblerna vi köpte i helgen och vid 4 tiden ska jag köra på körskolan, så det är full rulle hela dagen. Ville bara uppdatera er så ni vet vad jag gör :)


Yes!

Äntligen börjar teorin gå framåt. Var lite rädd där ett tag när det stod lite stilla, men nu flyter det på igen så jag kan känna mig lugn.

Nu har jag precis tagit bort sminket och fått på mig pyjamas så nu ska jag titta på danska PH för hela slanten.

Vi hörs imorgon, för nu ska jag njuta av att jag är ledig. ♥


Gammal bild

Svar på kommentarer

sara om Bada:
ska du till malmöfestivalen något? :D

Svar: Nej det ska jag inte, har faktiskt aldrig varit där. Men vad jag hört är det bara massa mat och mycket folk, och såklart musik.

alexandra om Första skoldagen:
hur va din första dag i skolan? va det roligt att träffa klassen igen? :D

själv så börjar man imorgon och jag längtar som bara den :P

kramkram

Svar: Tur att någon längtar efter skolan, för det gjorde inte jag haha. Visst var det kul att träffa vissa i klassen, men dom har jag träffat under lovet också så det var egentligen inget speciellt med det. Annars var väl skoldagen bra, fick ett hyffsat soft schema och annars var det som sagt bara information.

Fångarna på fortet

Någon mer än jag som tittade på "fångarna på fortet" idag? Jag tyckte inte alls det var roligt nu mer. I och för sig satt jag och gjorde teori samtidigt, men jag kollade ändå. Förr satt jag på helspänd och minns verkligen hur roligt jag tyckte det var, men usch vad tråkigt det var idag. Kan kanske bero på att det var inte så roliga personer med, men håller ni inte med?



Hiss eller diss till fångarna på fortet?

Första skoldagen

Då var första skoldagen över! Vi fick bara en massa information idag, papper och schema så vid 15 tiden var vi fria igen. En mjukstart med andra ord, men det är så det ska vara. Och imorgon är vi lediga igen.

Direkt efter skolan gick jag till körskolan och bokade in halkan och lite fler körlektioner. Skönt att ha lite inbokat, så man vet att det närmar sig.

Nu ska jag fixa lite med skolsakerna och hjälpa till med maten. Är otroligt slö idag så det finns inte. Vet inte om det beror på vädret, skolan eller vad det är.


School

Nu drar jag till skolan!

Hörs sen!


Måndag

Godmorgon!

Ställde klockan på 08.00 idag, men när jag väl vaknade orkade jag inte gå upp, så jag avbokade tiden hos veterinären där jag egentligen skulle vara med Zinga 09.40. Så jag somnade om till 10.30.

Just nu är Mormor och Morfar på besök, så jag tänkte bara uppdatera er snabbt. Idag börjar skolan, ska vara i skolan 14.00 så några timmars sommarlov har jag till.

Uppdaterar innan jag kör till skolan också :)

Godnatt

Nu är det dags att sova. Är svintrött, och jag ska upp tidigt, trots att jag börjar kl 2.. usch. Men jag berättar mer imorgon.

Godnatt♥

Nintendo 64

Ikväll har jag fixat såna saker man inte orkar göra i veckan, dvs städa. Jag tänkte först skjuta upp det men jag hade bara ångrat mig så sagt och gjort så städade jag så gott jag kunde trots röran. Därefter har jag mest spenderat tiden i soffan med danska PH och ätit popcorn.

Nyss budade jag hem ett spel på tradera, som jag faktiskt är riktigt glad för. Men man kanske inte ska ropa hej förrän man fått sakerna eftersom jag blivit lurad en gång tidigare på just tradera.

Men det jag budade hem var i alla fall:


Ett sånt här spel, med sammanlagt 19 spel. Kalla mig töntig, men jag älskar nintendo 64 och ångrar starkt att jag sålde mitt, det jag en gång i tiden hade. Menmen, snart är det mitt igen :)

Nu: DUSCHEN!

Höstnytt från H&M


Home

Nu är jag hemma från stan igen, eller ja, jag var hemma en stund, fixade akvariumet och körde iväg och handlade igen. Men nu är jag hemma för att bli hemma.

Jag kom hem inte hem med det jag riktigt ville, eftersom vissa saker var slut menmen, sånt är livet ibland.

Detta kom jag i alla fall hem med:


60 kr på Åhléns


Och lite läsning skadar aldrig.

Utöver det på bilderna så handlade jag även middag, 2 fiskar, grisöron och bakteridödande medel från apoteket.

Stan

Nu har jag gjort mig i ordning. Ska faktiskt cykla ner istället för att vänta på bussen som går om 1 h. Det är drygt att bussarna bara går en gång i timmen på söndagar. Åker man ingenstans då eller?!

Nej, stan kallar. Hörs sen igen!


Söndag

Godmorgon!

Blev väckt av Pappa och Zinga lite innan 11 och nu har jag mest segat runt sen dess. Nu ska jag dock ta mig i kragen och göra mig i ordning. Behöver komma ner till stan, så jag får snällt ta bussen och göra lite ärende.

Resten av dagen ska jag bara njuta av att jag är ledig sista dagen på sommarlovet. Imorgon drar allt igång igen!

Godnatt

Nu har jag ätit gott och tittat på 3 avsnitt av Paradise hotel. Nu är jag ensam uppe, vilket jag hatar, så jag ska krypa ner i sängen nu trots att jag inte är trött, och försöka sova med Zinga.

Imorgon är det sista dagen på sommarlovet. Mitt sista sommarlov för livet, usch det lät hemskt...Sen ska man ut i verkligheten!

Godnatt!

IKEA

Nu är jag hemma från IKEA. Har varit igång exakt hela dagen så nu är jag lagom trött. Steg upp tidigt för att färga ögonfransarna, sen pluggade jag teori, sen kom mormor och morfar och direkt efter det åkte vi till IKEA och har precis kommit hem. Tog sin lilla tid där inne eftersom vi skulle välja möbler till hela vardagsrummet, men efter 4 h var vi klara.

Nu ska jag bara ta det lugnt i soffan resten av kvällen. Ska nog orka gå till konsum och köpa en påse med godis, det är trots allt lördag!


Sist jag var på IKEA

Lördag

Hej!

Hoppas allt är bra med er. Jag steg upp vid halv 10 tiden för att jag hade en tid hos min frisör 10.45 för att färga ögonfransarna, så där har jag precis varit med Sandra från klassen, eftersom hon också ville testa det.

Nu ska jag byta om, ta något att dricka och vänta på att vi kanske ska in till IKEA, annars vet jag inte vad jag ska göra idag.


Home sweet home

Hemma! Äntligen är jag hemma i min sköna säng igen, lugnt och skönt är det. Nu ska jag ta på mig pyjamas och titta på danska PH. Jag är lika besatt som Kenza, haha ;)

Kommer inte blogga mer idag, så vi hörs imorgon!


Nu har jag precis kommit hem till karolina...

Nu har jag precis kommit hem till karolina igen. Det var faktiskt skönt att få simma och bada. Nu vet jag inte vad vi ska göra. Jag ska bara vara här någon timme för jag är så himla trött, så vi hörs snart igen.


Bada

Nu har jag läst 1 kapitell till i teoriboken, så nu kan jag känna mig lugn. Hann dock inte göra något test eftersom jag bestämde med Karolina att jag ska följa med dom till ett badhus och bada senare idag. Så nu håller jag på att packa och ska klä på mig nu, och gå en snabb runda med Zinga.

Vi hörs senare idag!


Fredag

Godmorgon!

Sov som en stock enda till 11.15, då fick det vara slut på sovandet. Måste hinna med lite saker idag också.

Har precis ätit frukost och ska börja läsa i teoriboken nu, och därefter göra lite test, så får vi se hur bra det går. Resten av dagen är oplanerad förutom att jag ska iväg och träna ikväll.


I love the way you lie

Belinda gick hem för en liten stund sedan, därav min glesa uppdatering idag. Hon och jag var som sagt först i Malmö, sen här nere i stan och sen lagade vi mat och sen har jag varit ute och panikbromsat.

Nu har jag precis tagit bort sminket, fått på mig pyjamas och nu tänkte jag titta på danska PH tills jag ska sova. Har varken hunnit med att plugga teori eller något idag. ÅNGEST!!

Vi hörs imorgon igen. Godnatt alla!


Dagens jag

Mitt internet har inte fungerat på hela kvällen, så nu tänkte jag lägga upp dagens jag:




Nytt i skohyllan

Nu är jag hemma igen. Efter vi hade kommit hem från Malmö, och skopunkten, åkte vi ner till stan och kikade lite. Det enda jag kom hem med var lite medicin.

Men från skopunkten hittade jag dessa godingarna:


349 kr kostade dom. Nästsista paret kvar också i min storlek. TUR!

Malmö

Godmorgon!

Har precis gjort mig i ordning för att åka till Malmö med Belinda och handla lite skor.

Så ja, vi hörs senare :)


Godnatt

Nu ska jag ta Zinga och gå och lägga mig. Det är en ny dag imorgon också.

Godnatt♥

Matdagbok onsdag

Frukost: Müsli med jordgubb/vanilj fil. 1 glas äpplejuice
Lunch: 1 bars (nutrilett), 1 banan och 33 cl loka.
Middag: 2 hemmagjorda piroger, tomat och gurka. 2 glas mjölk.
Kvällsmat: 3 knäckebröd med makrill i tomatsås, 1 äpple och 1 mugg te.

Träning: 10 minuter kondition och 50 minuter styrka.


Träning

Jag åkte och tränade vid 7 och körde drygt 1 h. Svetten rann men skönt var det. Direkt när jag kom hem blev det en varm dusch och nu har jag precis ätit lite.

Nu ska jag fortsätta dricka upp mitt te, titta på "livet på bb", tända ljus och skriva matdagbok för idag. Har varit dålig på det den senaste tiden, men tänkte börja med det igen.


Knäckebröd med makrill fick det bli idag.

Tummen upp

Jag lyckades faktiskt med pirogerna, även om vissa fick lite fult utseende men goda var dom i alla fall.





Nu: Danska PH tills jag ska iväg till gymmet!


Piroger

Nu har jag tittat på 3 avsnitt av Danska PH och varit ute med Zinga. Nu tänkte jag utmana mig själv genom att försöka göra köttfärsfyllda piroger, så vi får väl se om jag lyckas!


ONSDAG

Hej!

Hoppas allt är bra med er. Jag har varit vaken sen kl 11 men har varit fullt upptagen med hundarna, frukost och nu ligger jag och tittar på danska paradise hotel på tv6play.

Det är lika tråkigt väder ute som igår så det enda jag ska göra är att träna ikväll.

Nej dags att fortsätta kolla på danskarna!


Energi x1000

Har precis smällt i mig en äcklig energidryck för att bli av med min hemska huvudvärk som jag haft hela kvällen. Pappa har målat i vardagsrummet och den doften kan nog döda vad som helst. Usch vad starkt det är. Men nu är den nästan borta och nu är jag dessutom pigg som en mört, så nu tänkte jag stänga av datorn för idag, tvätta fejan och kolla på en film.

Vi hörs imorgon. Godnatt♥

Kan jag kan du

omslag3D_web
Jag funderar starkt på att beställa hem denna och verkligen köra stenhårt på träningen, nu när sommaren (förhoppningsvis) är över.

Kostar allt från 149 kr till 174 kr. Finns bla att beställa hem här.


Svar på kommentar

Anonym om Slööööö:
Fastnade verkligen för färgen på ditt nagellack i videobloggen några inlägg ner! Vilket är det? :)

Svar: Om du menade det röd/svarta jag hade i sminkvideobloggen är det dessa:



Den röda är från depend i nr 40 och den svarta är ett grafitti nagellack som "spricker" efter 30 sec. Det är från isadora och är nr 801.


Slööööö

Jag har noll ork idag. Orkar varken träna, blogga eller ta på mig kläder. Går fortfarande runt i pyjamas och det enda vettiga jag gjort idag är att varit ute med hundarna.

Jag tror jag fortsätter denna dagen så, inte lönt att göra sig i ordning nu. Får bättra mig imorgon!

Jag återkommer senare, om min bloggtorka försvinner dvs...


Regn regn och åter regn

Godmorgon!

Usch vad mycket det regnar idag. Vaknade vid 8 av att det regnade så mycket, men jag lyckades somna om. Så nu har jag varit vaken sen kl 10 och försökte dra ut Zinga på en morgonrunda. Det var inte uppskattat kan jag säga, men hon fick snällt gå med ändå. Blir det inte översvämning idag, blir jag faktiskt förvånad.

Det var tänkt att jag och Mamma skulle cykla iväg till gymmet om någon timme, men aldrig i livet att jag ger mig ut på cykel i detta vädret. Så det får vi ta ikväll istället.

Nu ska jag göra lite teori!


Godnatt

Nu säger jag godnatt för idag. Har inte mycket mer att göra nu, så orkar inte sitta uppe mer. Godnatt!


Ny



Denna sköning fick följa med mig hem idag, efter frisören. Har en likadan fast med mer färger i (har visat den tidigare). 199 kr kostade den på Gina tricot.


Svart



Svart är fint, så är det bara


Tröttis

Min äldsta hund är verkligen inte normal. Det är typ bara hon som kan sova i sånt oljud som på denna filmen. Ju högre musik jag spelar, desto tyngre sover hon.

Se själva:


Mitt nya (korta) hår



Såhär ser mitt hår ut nu. Klippte en rejäl bit på längden och klippte lite lugg. Har dock lite ångest nu över hur kort det är...usch, men det växer väl ut snart.

Hiss/diss?


Frisören

Nu är jag klar! Fönade håret, slängde upp det i en svans och tog lite smink. Nu ska jag bara vänta på att pappa kommer hem, så han kan köra mig ner till stan. Ska vara hos frisören 16.30, så jag har liten stund kvar att fundera på hur jag ska göra med håret. Är så himla velig, med tanke på att jag har tjockt hår, och kan inte ha vilken frisyr som helst.

Vi får se hur jag gjorde när jag kommer hem!


Bläää

Fy för vad jag hatar detta vädret. Det är hur kvavt ute som helst, och luftfuktigheten ligger på 75 %, helt sjukt! Så det är alltså först nu jag har orkat städa och gått och duschat. Har mest vandrat omkring hela dagen för att samla ork, men nu är det gjort. Nu ska jag dock stå och föna håret...usch.

Nej lite höstväder skulle inte skada nu. Hösten är underskattad!


Måndag

Godmorgon!

Steg upp vid 9 tiden för att buda på en sak på tradera, men jag vann inte. Så jäkla typiskt. Det handlade om 10 kr och några sekunder, menmen, får testa på en annan auktion ikväll.

Nu ska jag börja städa så smått här på mina rum, trots värmen och alla saker som står i vägen. Vi håller nämligen på att renovera vardagsrummet, så vi har typ hela ovanvåningen fullt med saker. Efter städningen ska jag och mamma kanske iväg och träna, och ikväll ska jag till frisören.

23:28

Det har varit lite dött på bloggen idag, men jag har inte haft så mycket att skriva till er. Får hoppas det blir bättre imorgon.

Nu ska jag kolla klart på filmen, och sen väntar sängen. Imorgon är hela dagen fullbokad, men berättar mer imorgon.

Godnatt!


Slut

Jaha, då var mitt sommarjobb över för denna sommaren. Jag har dock inte slutat helt, med tanke på att dom kommer behöva mig när det gäller högtider och när folk blir sjuka. Så dom har sagt att dom ska ringa in mig i så fall. Alltid bra med lite extra pengar. Det har faktiskt varit kul att jobba, även om man många gånger velat strypa kunden sakta, men det får man ju inte ;)

Nu är jag i alla fall hemma, eller har varit hemma i 1,5 h men har ätit, varit ute med hundarna och varit och handlat. Jag har aningen populär av hundarna när jag kom hem. Dom fick nämligen dela på ett grisöra, så man hör en massa smakande från både rummen nu.

Nej nu ska jag titta på en film!


11-19

Godmorgon!

Gud vad seg jag har varit hela morgonen. Har knappt orkar göra mig i ordning, sängen var ju så skön. Men nu är jag i alla fall färdigsminkad och påklädd, ska bara ner och äta frukost, sen är jag klar för jobb.

Idag jobbar jag mellan 11-19. Usch vad jag hatar den tiden, varför vet jag inte. Men det är kanske för att man är där hela dagen, men ändå inte, på något vis haha. Men det ska bli skönt när jag väl kommer hem.

Nej klockan tickar. Vi hörs ikväll!


Revbenet



Vet någon vad Carolina har mer än fjärilen på sitt revben? Vad jag har kunnat se är det en stor fjäril, en text rakt igenom och något mer som går neråt. Fråga mig inte vad det är för något, men jag älskar denna tatueringen.

Har dessutom letat igenom hela Gynnings blogg, för att hitta en bild...men inte en enda. Någon som sett någon närmare bild på det?

Hår

Sitter för tillfället och kollar på frisyrer som jag kan tänka mig att ha. Jag är rätt sugen på att klippa mig som Elin Kling.





Lite längre på längden, annars precis likadant. Älskar så som hon har sin lugg. Frågan är, skulle jag passa i det?

Översvämning

Jäklar vad det regnar ute alltså! Det är till och med översvämning i stan. När jag skulle gå från F&F till parkeringen som är ca 100 meter, blev mina skor alldeles genomvåta. Herregud!

Men nu är jag i alla fall hemma, i ett torrt förvar och har precis tagit på mig pyjamasen.

Nej om man kanske skulle ta bort sminket, och sega ner sig i soffan?!


Fin sovtröja jag har va? Ullared för fasiken ;)

Huvudvärk

Nu märks det att jag slutat jobba, för nu har jag huvudvärk. Jag fattar inte varför jag alltid får det när jag slutat jobba, fast jag dricker klunkvis med vatten hela tiden. Menmen, har tagit en tablett nu så får hoppas det går över.

Här i lilla trelle har vi världens mysigaste väder idag. Regn och åska. Jag älskar när det är några såna dagar också, och inte bara sol sol och sol.

Nu ska jag vila lite innan jag åker upp till Farmor och Farfar för att gratta Farmor som fyllde år i veckan.


Jobb

Godmorgon!

Idag är det som sagt dags för jobb. Har varit uppe sen 07.25 och sitter här färdigfixad och ska snart ner och äta frukost. Ute regnar det, och jag njuter av att jag slutar 15.15 så jag kan få gå hem tidigt. Det är det bästa med att börja på morgonen. Förhoppnigvis blir det inte mycket folk idag heller, eftersom det är lördag fm och regn. Äh, vi får se helt enkelt.

Nu ska jag ner och äta frukost som sagt. Så vi hörs senare idag när jag slutat!


Fick inte rätt på mitt hår idag, ska bli skönt att klippa det på måndag. Men det fick bli en "puff" på huvudet, och håret åt sidan. Ska trots allt bara jobba, inte gå någon modevisning ;)

Dags att sova

Nu ska jag gå och lägga mig. Ska upp tidigt imorgon för att jobba min sista schemalagda helg, sen är det slut på sommarjobbet.

Vi hörs imorgon innan jag åker. Godnatt♥

Rent och fint

Puuh, äntligen är jag klar med akvariumet. Jag köpte ny sten häromdagen, så jag har suttit och tvättat drygt 10 kg sten och ja, gjort allt annat som man måste göra vid akvarium. Men nu är det i alla fall fint igen, med ny svart sten.

Nu ska jag ner och ta det lugnt. Har svettats som en gris så jag får ta en snabb dusch sen.


Videoblogg!!



 


15:08

Nu är bilen hemma igen, videobloggen är inspelad och jag håller på att redigera den lite. Nu tänkte jag följa med Pappa och handla hem lite mat, och passa på att öva på panikbromsning också.

Sen blir det till att börja med akvariumet. Men kika in då och då för att hålla koll på om videobloggen kommer upp :)


En liten ledtråd...


Idag har jag på mig




Svar på kommentar

Jessica om Fredagen den 13:e:
Ska du få en egen bil? :D Kan du inte berätta mer om den?

Svar: Jag har ju skrivit att vi köpt ny bil, eftersom den andra blev påkörd. Minns du? Den som blev påkörd har varit och blivit fixad nu så det är alltså den bilen jag ska få. Liten, billig och bra för att vara första bil.

Såhär ser den ut:



Fast min är röd :)

Fredagen den 13:e

Fredagen den 13 idag. Brukar ni råka ut för något? Om jag ska vara helt ärlig, tror jag faktiskt aldrig att jag råkat ut för något *peppar peppar*, så vi får väl se idag.

Hur som helst. Idag mår jag som vanligt igen. Jag behövde lite sömn helt enkelt, och det fick jag verkligen för både jag och Zinga sov till halv 11.

Idag har jag massor att göra. Jag ska följa med pappa när han hämtar min blivande bil, göra rent akvariumet, öva på panikbromsa, och kanske träna eftersom det inte blev så mycket till träning igår.

Kanske det kommer en videoblogg också, vi får se!

Matförgiftning

Min mage är bättre, men fy fan för att bli matförgiftad. Både jag och Pappa fick ont i magen och mådde illa. Antagligen åt jag mer av pizzasalladen än vad mamma och pappa gjorde, därför reagerade jag mest. Usch! Så imorgon ska vi ringa till resturangen och klaga, så ska det inte gå till. Dom har inte ens salladerna i kylen!



Hur som helst. Till slut efter att ha legat och haft ont, orkade jag ta mig till duschen och duscha.

Nu ska jag kolla på en film, samtidigt som jag lyssnar på ljudet av regn och åska utanför. Godnatt med er!


Dagens jag


Usch vad blek jag blivit igen..



Såhär har jag sett ut idag.

Nu ska jag fortsätta vila här i sängen. Tror jag ätit gammal pizzasallad idag, från en pizzeria, därav min jävla magkatarr.


Gymmet

Nu ska jag och mamma iväg och träna i 1 h.

Vi hörs senare ikväll.


Jackie & Kissie

Jag gick in på aftonbladet av en ren slump, och fick där syn på ett klipp från Gran Canaria där både Jackie och Kissie var för ett tag sen (tror jag).



Ganska intressant att se men ändå löjligt att hålla på så att hata varandra. Herregud dom är ju vuxna människor!


Segis

Gud vad jag är seg idag. Antingen är det för att jag gick upp ganska tidigt för att vara mig, eller så är det för att det är sån jäkla konstig luft idag, och konstigt väder. Är det inte sol ena stunden och skitvarmt så är det mulet och blåsigt och kvavt ena stunden.

Så vad jag vill ha sagt med detta. Jag orkar inte ens uppdatera bloggen, har inget att skriva... KOM MED FÖRSLAG VETTJA!


Stan

Godmorgon!

Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg. Ska till stan med Sandra snart och sen får vi se vad jag gör resten av dagen.

Nu ska jag borsta tänderna, sen får jag cykla iväg.


Film

Nu ska jag kolla på film innan jag går och lägger mig. Lär väl bara orka en halvtimme, men alltid något haha.

Kramkram!

Eric Saade



Är det bara jag som tycker Eric Saade bara gör bättre och bättre musik? Jag är aningen trött på manboy, men denna är faktiskt riktigt bra, precis som denna:


Fruktperiod

Jag vet inte vad det är med mig. Jag kommer in i "fruktperioder". I julas åt jag mellan 5-10 clementiner på en dag. Ni vet dom goda som ligger i sån trälåda som bara finns till jul. Åhhh så goda dom är.

Men det jag skulle komma till är att jag nu kommit in i en nektarinperiod. Har redan ätit 3 stycken idag, och funderar skarpt på att gå ner och hämta en till.

Tur är väl det att det är fruktperioder, och inte typ chokladperioder..då hade jag rullat fram haha.


Snart är det min tur

Nu är jag hemma igen, men ska iväg om någon timme igen...suck. Jag ska nämligen ner på körskolan igen, och gå på teorilektion som varar i 1,5 h. Får se till att dricka något med mycket koffein i innan jag åker ner så jag inte typ somnar när jag sitter och lyssnar. Nej men lite intressant ska det nog bli. Man märker ju hur nära man är körkortet då.

Åh, tänk, om 2 månader är det äntligen min tur att fylla 18 och få körkort!


Det gick bara bra att köra idag. Det enda...

Det gick bara bra att köra idag. Det enda jag skulle tänka på var att jag måste öva mer på är att panikbromsa, jag var lite för feg helt enkelt, men det löser säkert sig. Vi hörs när jag kommer hem från mormor och morfar.


Körlektion

Godmorgon!

Steg upp lite innan 10 och har redan hunnit varit ute med hundarna, ätit frukost, sminkat mig, klätt på mig och fixat håret, ringt nagelbyggaren och nu skriver jag detta. Det är att vara effektiv haha.

Nu ska jag snart hoppa upp på cykeln och cykla ner till stan för att köra på körskolan. Det var några veckor sen sist, men eftersom körläraren tyckte det gick så bra behövde jag inte köra så ofta. Får hoppas det går lika bra som sist.

Direkt efter körlektionen ska jag hem till Mormor och Morfar för att äta lunch. Det är så himla bra att dom bor i stan.

Nej vi hörs senare. Jag uppdaterar från mobilen.


Godnatt

Nu säger jag godnatt. Är både dödstrött och dödshungrig, men äta får jag göra imorgon. Imorgon har jag fullbokat hela dagen men jag uppdaterar på morgonen så får ni veta lite mer då.

Godnatt♥

Äntligen

Har suttit och kämpat med teorin hela kvällen, eller ja, förutom när jag var och handlade med Mamma och Pappa. Men nu har jag klarat första delen i teorin i alla fall. Så himla skönt! Var riktigt förbannad där ett tag, men till slut gick det.

Nu ska jag plocka undan lite här och byta om till pyjamas.


Kaffe

Är det någon mer än jag som tycker det ser så gott ut när folk sitter på ett café med en varm latte? Jag älskar det, och vill så gärna också...men jag tycker kaffe smakar bajs. Jag har försökt dricka kaffe med mjölk, med socker och helt vanligt. Inget är gott. Jag har dock inte testat att beställa en latte, men tycker ni det är gott?

Dricker du kaffe? Tips på hur man lär sig dricka? :)


Falukorv

Har nästan nyss vaknat från en liten powernap. Blev så himla trött innan efter Mormor och Morfar hade kört, så det fick bli en liten tupplur. Mormor och Morfar har alltså varit här idag, inte så lång stund men alltid något.

Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar, är vrålhungrig så det ska sitta fint. Ska faktiskt äta falukorv idag, vilket jag älskar nu för tiden. Hur kan man liksom älska en korv?!


Tisdag

Godmorgon!

Det var egentligen tänkt jag skulle vara i stan med Sandra nu vid denna tiden, men det blev lite ändrade planer så vi ska ta det på torsdag istället.

Så sen jag steg upp vid 10 tiden, så har jag bara varit ute med hundarna och ätit frukost. Nu ska jag ta på mig lite svalare kläder och sen får vi se vad dagen har att erbjuda.

Film

Nu har jag hunnit duscha, plocka undan på rummen (såg ut som kriget), ätit havregrynsgröt och pluggat. Nu ska jag stänga av datorn för idag, hämta Zinga och titta på film innan ögonen slocknar.

Godnatt♥

Tränat

Kom nästan nyss hem från gymmet. Jag har nog aldrig tränat så länge, och det har nog aldrig varit så skönt heller. Det blev totalt 1h och 20 minuter som jag tränade. Började med uppvärmning på bandet i 15 minuter, och förbrännde 100 kcal och därefter körde jag styrka hela tiden. Testade lite nya maskiner, och då blir det mycket roligare.

Nu är jag typ död men jag behövde verkligen träna och det är så himla skönt när man har en massa tankar i huvudet.

Nu väntar duschen och sen ska jag äta lite, innan det blir för sent.


Grafitti nails



Såhär blev resultatet med Isadoras grafitti nails. Om man tittar nära är det inte lika snyggt, då ser det ut som man målat väldigt dåligt. Men lite coolt ändå?


Dagens jag





Såhär har jag sett ut idag. Slappt och skönt, med mina låga converse.


Teori

Har nyss pluggat lite körkortsteori och det blir bara bättre och bättre för var gång. Nu tänkte jag byta om till träninsgkläder, när magknipet äntligen gått bort, och åka iväg och träna. Så himla skönt att gymmet har öppet normal tid nu igen, och inte tråkiga sommartider som innan.

Nej klockan tickar och gymmet kallar!


I'm unstoppable


199 kr på Gina tricot


69 kr på Åhléns.


149 kr på Lindex.

Det var det lilla jag kom hem med idag. Bilder på nagellacket kommer senare, måste låta det torka först, men coolt blev det!


Stan

Nu är jag hemma från stan igen. Det blev lite lunch med Pernilla, och självklart kom jag hem med lite saker också.

Nu tänkte jag fota sakerna jag köpte, bädda sängen, lägga in kläder och sen läsa bloggar, och sen måste jag ner till stan igen och köpa lite saker till Zinga.


Tack

Jag vill bara säga tack till alla er som stöttar mig. Jag tog faktiskt åt mig av den kommentaren, vilket jag inte brukar, men det var kanske det Sofie ville...

Nu ska jag i alla fall till stan med Pernilla. Vi hörs senare under dagen!


Svar på en jävla kommentar

Sofie om Svar på era frågor:
Du är verkligen född pessimist! ALLT som alla andra NORMALA ungdomar gör, tycker du är tabu. Eller lillgammal kanske stämmer in bättre. Jag har läst din blogg länge och det känns som att du INTE ENS VILL träffa nya vänner. Du väljer liksom att vara utsatt. :S Och sen skriver du precis som att vi ska tycka synd om dig "ingen har tid med mig idag." också "tar du det lugnt" istället. Bara för att DU anser att dricka och ROA sig är roligt behöver du inte se ner på alla som gör det. Och kolla dina svar, du avslutar varje mening med ett uttropstecken. (!) istället för en - :), som är mycket trevligare. Du är inte trevligt på din blogg. Du hatar världen helt enkelt.

Svar: Vad svarar man på en sån här kommentar? Jag skrev precis en hel novell, men jag vill inte sjunka till samma nivå.

Väx upp lilla lilla Sofie! Det är kanske du som hatar världen, eller? Snuttan?

Höstnytt från H&M



Svar på era frågor

Känner du behovet av att du måste ha en kille som vissa verkar ha?

Nej det gör jag inte. Jag tycker bara det är pinsamt med folk som har sådär 12 olika pojkvänner på ett år. Då är det precis som man tar en i mängden bara för att.

När vill du gifta dig och skaffa barn?

Om jag hittar den rätta, vill jag skaffa barn runt 23-25 års åldern. Gifta mig vet jag inte. Men inte äldre än 40 i alla fall, egentligen inte 35 heller. Vi får se helt enkelt!

Hur ser din drömkille ut och hur ska han vara?

Jag har ingen drömkille. Så länge han är snäll, ärlig, är söt och inte är 100 olika personer duger han för mig.

Snyggaste killkändisen någonsin?

Haha oj! Ingen aning faktiskt. Jag tittar mest på svenska filmer, och där är ingen snygging så. Jag vet inte!

Favoritfilm just nu?

Wallander. Dom kan man inte sluta gilla!

Favoritfilm genom tiderna?

Det måste vara alla gamla julkalendrar. Jag tröttnar aldrig!

Bästa låten just nu?

Eric Saade - Break of dawn

Bästa låten genom tiderna?

Pass. Det går inte att säga. Jag gillar sååå många låtar.

Blond eller brunt hår?

Blond! Aldrig mer brunt hår, usch!

Vilket är ditt favorit plagg?

Hmmm.. Nu till hösten är det nog koftor och sjalar. Det finns inget snyggare. Annars är det mina jeansshorts som jag använt flitigt i sommar.

vad har du för dröm yrke?

Polis!

Hur går det med din diet?

Nu i helgen har jag inte orkat bry mig om dieten, men imorgon är det nya tag igen. Men jag gillar kilona på vågen i alla fall, så så dåligt är det inte!

Vilka redskap använder du på gymmet?

Jag värmer oftast upp på löpbandet, genom att gå i rask takt, ungefär 6.7 km/h i 15 minuter. Sist jag tränade körde jag även med 7 % uppförsbacke så då förbrände jag 100 kcal på 15 minuter. Därefter går jag igenom alla muskler i kroppen. Brukar ta 1 h allt som allt. Och när jag kör på maskinerna gör jag alltid 12x3.

Favorit ämne i skolan / Tråkigaste ?

Nu kan jag inte säga engelska som det tråkigaste, för nu läser jag inte det mer (jippi). Men favoritämnet är fortfarande svenska.

Bästa klädbutiken?

Helt klart H&M!

Hur många läsare har du om dagen?

Runt 65-70 per dag. Inte jättemånga men jag trivs.

Vilken sorts musik lyssnar du på?

Allt från schlager till rock. Jag är allätare!

Vilket år tar du studenten ? Har du redan funderat på klänning?

År 2011 är det min tur. Nja, funderat har jag kanske, men inte mer ingående. Bara att jag vill ha en vit sockersöt klänning och fina skor. Mer får ni se till sommaren!

Läser du skvallerbloggar?

Jag brukar läsa http://www.finest.se/falsksanning, men annars gör jag inte.

Vilket/vilka är dina favoritplagg i din garderob? Hade vatt kul om du visade bilder :) gärna på dina skor oxå, tex de du använder mest, de du gillar bäst och finskor kanske :)

Återigen får jag säga shortsen när det är sommar, med en slapp tröja/linne och låga converse. Till hösten är det härliga koftor, sjalar och fina stövlar/boots. Jag kan absolut fotografera det, om ni vill det! :)

vilken är din favorit blogg?

Jag vet inte. Innan var det Kenzas, men jag tycker hon reser och festar hela tiden. Det är liksom samma hela tiden. Så nu har jag ingen direkt tror jag.

vad gillar du för slags skor?

Innan var det höga, men det var ett tag sen jag gick i höga skor, så jag får säga converse. Det passar både till hösten, vintern och sommaren!

vad går du aldrig ut utan?

Jag kan gå ut utan mobilen, men det känns säkrast om jag har den med mig, i fall ingen skulle vara hemma eller så.

vem är din bästa vän?

Har ingen. Får säga Zinga, hon lyssnar alltid, även om hon är en hund.

har du många ovänner?

Få vänner = få ovänner, nej men jag har inte så många ovänner. Blir mer småtjaffs.

hur trivs du i skolan, gillar du skolan?

Om jag säger såhär, hade det inte varit för att man känner sig trygg och säker när man går till skolan, hade jag hoppat av för längesen. Jag vill ha min utbildning även om jag inte tänker jobba inom det sen, så det är också en anledning att jag inte hoppar av. Jag trivs inte särskilt bra i skolan. Jag går i en helvetsklass och det blir nog aldrig bra i den klassen. Är det inte tjaffs mellan tjejerna är det lärare som slutar. Jag ljuger inte om jag säger att jag aldrig trivts i min klass, trots att jag gått där snart i 3 år.

Vad gör du helst på en fredagkväll?

Köper godis, tänder ljus, hyr film och bara sitter hemma. Jag festar nämligen inte.

nattklubb eller myskväll med familjen?

Helt klart myskväll med familjen.

Hur mycket shoppar du för i månaden?

Det beror helt på. Nu när jag jobbar och har egen lön, är det klart att det blir lite mer. Men om jag bara har tex studiebidraget blir det kanske mellan 0-900 kr per månad.

har du någon pojkvän?

Nej det har jag inte!

vad vill du göra i framtiden?

Om jag orkar utbilda mig vill jag bli polis eller kriminalare. Annars vet jag faktiskt inte. Jag gillar kläder och sånt, så kanske H&M? Annars vill jag bara ha ett lyckligt liv. Flytta hemifrån så fort kontot är säkert och inreda i sin egen smak. Gud vad jag längtar!

Kollar du mycket på ishockey? Vad tycker du om ishockeyspelaren Johan Harju?

Haha jag tittar aldrig på ishockey. Så vad jag tycker om Johan Harju kan jag tyvärr inte svara på.

Vilka är dina absolut största modeinspiratörer?

Där måste jag säga Kenza, utöver hennes festande haha. Hon har jättefin stil, även om man ibland inte kan köpa alla plagg hon handlar.

Hur länge ska du blogga?

Jag har sagt till efter studenten, men om jag kan hålla det återstår att se.

Hur ska du fira 18 års dagen?

Det får vi se då. Jag vill inte avslöja för mycket, men visst har jag lite idéer i huvudet.

Fest eller hemmakväll?

Hemmakväll!

Har du varit full nån gång?

Nej jag planerar inte att bli det heller. Jag dricker inte, mer än max 2 cider på en kväll.

Gillar du att laga mat och baka? Vad är du bäst på att göra?

Jag är bäst på att baka och det är det jag gillar mest. Men visst kan det vara kul att laga mat ibland :)

Är du en facebook nörd?

Haha om jag är! Går in där hela tiden för att se om någon uppdaterat, men oftast brukar jag gå in där så ofta att ingen hunnit göra det.

Bara en enda pojkvän men äkta och underbar kärlek VS massa pojkvänner fast inget seriöst? Alltså kvalitet framför kvantitet?

Helt klart bara en enda pojkvän. Åh vad jag hatar folk som playar runt med folk. Det är så vidrigt. Inte konstigt att det finns så många könssjukdomar i Sverige nu för tiden...

Ska du ha en bloggträff?

Jag är nog för feg för det. Jag hade nog inte vågat om jag ska vara ärlig. Jag är väldigt blyg av mig!

Har du några utomlandsresor inbokade?

Nej inga alls.



Oj vad många frågor ni ställt. Men gud vad kul det var. Jag tog dock bort vissa, då jag fick flera stycken likadana. Likadant med såna frågor jag svarat på tidigare frågestunder. Kika i arkivet om du inte fick svar på din fråga!

Konstig hund

 

Dessa bilderna tog jag häromdagen. Så kan man ju också sova....haha.


Rummen är städade, sängen har fått nya...

Rummen är städade, sängen har fått nya sängkläder, tvättmaskinen är på, middagen ligger i magen så nu tänkte jag titta på film innan jag börjar läsa lite teori.


Söndag

Godmorgon eller hej kanske man ska säga.

Jag steg upp 11.15 idag. Så länge har jag inte sovit på hela sommaren så det var skönt, samtidigt som jag fick lite ångst över att jag gått miste om många timmar redan med tanke på hur mycket jag ska hinna med idag.

Först och främst ska jag städa, tvätta, byta sängkläder, läsa teori och träna, och vi har faktiskt perfekt väder idag. Regn, svalt och mulet. Så skönt att ha en solfri dag. Det behövs ibland också!

Senare kommer svaren på frågestunden. Passa på att ställa fler innan jag säger stop.

Film

Nu ska jag stänga datorn för idag, och kolla klart på "skärgårdsdoktorn", sen ska jag sova. Väntar massa saker att göra imorgon!

Godnatt♥

Svar på kommentar

Anonym om Please take me away from you:
Vad betyder please take me away from you? någon speciell person du syftar på?

Svar: Nejdå, det var bara en låt jag hörde på radion samtidigt som jag skulle skriva rubriken. Så fick det bli den meningen istället för någon tråkig rubrik.

Klipp och naglar

Som vanligt när sommaren börjar ta slut, blir jag sugen på att klippa mig och bygga naglar. Klippa mig ska jag, ska bara få tummen ur så jag kan boka tid. Men jag har blivit jättesugen på att skaffa byggda naglar igen. Det är så himla fint när det är höst och man inte orkar måla själv, men är det värt 400 kr var månad?

Jag sitter jag velar fram och tillbaka för tillfället.. jag vet ju inte om jag har pengar sen, och om jag har fortsatt jobb på mitt sommarjobb. Hmmm...




Mossby

Kom hem för en liten stund sen. Jag, mamma, pappa, mormor och morfar bestämde häromdagen att vi skulle åka till Mossby café som ligger en bit utanför Ystad, och fika lite. Så efter vi hade ätit en massa kakor, körde vi vidare till Ystad och gick där en stund innan det var dags att åka hem igen.

Nu sitter jag och väntar på att Pappa ska bli klar så vi kan åka ner till stan och äta. Jag är sugen på restaurangmat idag, så jag får hoppas det blir som jag vill.




Klar

Nu är jag klar. Fick bli lite smink, håret i en knut och lite smycke.

Såhär ser jag ut idag:





Nu ska jag iväg, så vi hörs senare idag!


11

Godmorgon!

Sov faktiskt till lite innan 11 idag. Det var längesen jag sov så länge men sängen var så skön! Har precis ätit lite frukost, även om frukost aldrig kan vara gott (nästan i alla fall) och nu tänkte jag göra mig i ordning.

Jag ska iväg och göra lite saker idag, så jag ska iväg om någon timme. Men jag berättar mer sen. Måste göra mig i ordning nuuuu!

Psssst. Glöm inte frågestunden jag har. Kommer stänga den imorgon, så passa på att ställa lite frågor du vill ha svar på. Här kan ni ställa frågorna!

Godnatt

Nu orkar jag inte titta på film mer. Så nu ska jag stänga av tvn och datorn för idag, och lägga mig och läsa.

Vi hörs imorgon. Godnatt♥


Heeelg!

Hej!

Allt bra med er? Jag mår faktiskt bra, trots att jag jobbat i drygt 7 h. Men det har varit ganska lugnt på jobb, dock väldigt varmt men det är sånt man får stå ut med. Har nog druckit några liter idag haha.

Direkt efter jobb körde jag och köpte vindruvor och "klick". Måste ha något nu till kvällen ju. Så nu har jag tagit upp en burkläsk, vindruvor, Zinga och satt mig i soffan.

Nu ska det firas, för nu är det helg :)



Alla dessa ska jag nog inte äta. Då kissar jag i sängen inatt ;)


Ja det är Zinga. Lite mörkt!

Nu har jag ätit lunch och varit ute med h...

Nu har jag ätit lunch och varit ute med hundarna så nu bär det av till jobb. Ska handla lite innan så det är därför jag kör redan nu. Vi hörs ikväll, jag har stängning idag!


Please take me away from you

Nu har jag gjort mig i ordning för jobb. Lika bra att göra det när man väl orkar, för det är inte mycket kan jag säga, i denna värmen.

Nu ska jag gå ner och dricka lite och packa väskan. Börjar inte förrän 14.45 men det är skönt att ha gjort sånt innan.


Fredag

Godmorgon!

Jag lyckades faktiskt somna inatt, efter dårarna hade sjungit "lilla snigel, akta dig" en stund, så smällde jag igen fönstret i hopp om att få sova, men chansen av att dö i värmen, men det gick till slut.

Idag hade jag satt klockan på 09.45 för det var tänkt att jag skulle iväg och träna 10.30, men när jag såg att det var 25 grader i skuggan stannade jag hemma istället. Det är sån jäkla kvav luft så jag håller på att dö, och om jag hade åkt till gymmet hade det minst varit 30 grader där, och i sån värme går det inte att träna.

Nej nu vill jag ha höst och vinter. Är trött på sommaren nu!


Störande grannar

Nu har jag försökt titta på film i snart en timme, men det går inte. Våra grannar rakt över har någon sorts fest och där är mycket folk kan jag säga, och tysta, nej det behöver man inte vara när klockan är 12 på natten och det är inte alla som har semester. Så dåligt gjort tycker jag.

Så nu ska jag stänga av datorn och filmen, för här hör man ingenting, och gå och lägga mig och läsa. Imorgon blir det träning och jobb.

Godnatt♥

Frågestund!

Det var inte så jättelängesen men jag tycker vi kör en frågestund. Ni verkar ha så jättemycket frågor till mig!

Så fråga på tills jag säger stopp så svarar jag i en videoblogg eller ett inlägg!




STOPP STOPP STOPP!


Svar på kommentar

Anonym om Precis-ätit-sova?:
Är det någon speciell brunkräm du har? den ser väldigt bra ut

Svar: Den jag använder är egentligen inget märkvärdigt, den heter true match och kommer från Loreal och kostar runt 150 kr på H&M. Jag tror den ser så pass bra ut för att jag använder en bra pensel och applicerar den med. Innan körde jag med svamp men gud vad ojämnt och kakigt det blev med den, så jag har lärt mig att använda en pensel istället.


Svar på kommentar

sandra om M & M:
hej ellinor, har du varit på semester i sommar eller ska du åka någonstans? :) eller brukar ni åka på vintern eller inte alls? kram

Svar: Nej jag har inte varit på semster i sommar, och planerar inte heller att åka till vintern. Nu i sommar har jag mest jobbat. Har gjort massa kul i Sverige men har aldrig varit utomlands, dels för att vi har 2 hundar och innan det hade jag 2 marsvin att ta hand om. Men nu är det pga hundarna och för att jag är flygrädd (fast att jag aldrig flugit). Men den dagen kommer säkert också när jag vågar åka utomlands. Har faktiskt kollat på start och landingar av flygplan på youtube för att se om det var så hemskt (haha).



Ussssch vad fort det går och vad snabbt man kommer upp i luften. Jag hade nog fått suttit och andas i en påse för att överleva haha.

Precis-ätit-sova?

Jag & Zinga kom hem från Mormor och Morfar vid 4 tiden. Vi satt mest och pratade och så fikade vi. Nu har jag precis ätit middag och är allmänt slö. Kan någon säga mig varför man blir så jädra trött efter man ätit? Skulle kunna lägga mig ner och sova i 2 h helt utan problem. Man kanske skulle det?

Kvällen är oplanerad för min del. För er då? Hur ser din kväll ut?


M & M

Godmorgon!

Skulle egentligen gått upp kl 9, men självklart blev jag väckt av telefonen kl 8. Alltså man ringer inte så tidigt?!

Menmen, nu är jag i alla fall uppe och har precis gjort mig i ordning. Jag och Zinga ska gå bort till Mormor och Morfar för att hälsa på lite och fika.

Ja, jag har väl inte mycket mer att säga. Nu ska vi gå. Vi hörs!


Goodnight

Nu klickar jag på stäng av knappen och kollar klart på filmen innan det är dags att sova. Har spenderat hela kvällen i soffan med Zinga och film. Men såna dagar behövs ibland. Dock har jag fått ont i min nacke för min jädra soffa är alldeles för liten för att ligga i, haha vilka problem.

Godnatt♥

Egoboost

Idag kom Blondinbellas bok "egoboost" ut. Som hon själv beskriver den ska det vara en "peppbok" till andra unga tjejer, om hur man accpeterar sig själv osv.



Jag vet faktiskt inte om jag ska köpa den. Den verkar faktiskt inte så bra som jag trodde, men jag får se. Ska du köpa den?


Ett gott tips

Alla blir så jäkla sötsugna ibland så man inte vet var man ska ta vägen. Då har jag ett tips, som i alla fall fungerar för min del.

Jag brukar ta en lagom stor skål, fylla den med hallon och blåbär (mest för att se hur mycket jag behöver) sen värmer jag det på spisen. När det är varmt lägger jag på lite kesella vanilj och vips så har man ett gott godisalternativ. Både nyttigt och gott!


Längtar

Jag vågar knappt säga detta, men jag har börjat längta efter hösten/vintern. Fråga mig inte varför, men jag bruka få såna julkänslor sådär i augustimånad när jag är trött på sommaren och värmen. Men fråga mig inte heller hur man kan bli trött på värmen?

Hur som helst. Just nu längtar jag bara efter att det blir jul. Tänk när man sätter upp ljusstakar, snön börja komma, julklapparna ska inhandlas och julgodiset ska göras. Det negativa och det tråkiga som jag hatar är att man måste ta på sig så jäkla mycket kläder, man är likblek, det är mörkt nästan hela tiden och ja.

Men kolla bara på dessa bilderna, visst längtar ni också?










Svar på kommentar

Anonym om Onsdag:
du träffar din mormor och morfar väldigt ofta, varför inte din farmor och farfar? :)

Svar: Ja det gör jag, och varför jag inte träffar min farmor och farfar lika ofta är helt enkelt för att jag inte har lika bra kontakt med dom, som jag har med mormor och morfar. Jag har växt upp med Mormor och Morfar vid min sida, dom har varit som mina vänner när jag växt upp och än tycker jag det är lika kul och mysigt att vara hemma hos dom, och göra saker med dom. Jag skäms absolut inte för att jag umgås med min mormor och morfar.

Den enda gången jag träffar min farmor och farfar är när det är kalas, födelesedagar och högtider. Annars hör jag aldrig från dom, och detta gäller inte bara mig, utan hela min familj. Men när vi väl träffas har vi kul tillsammans!

14:38

Det var faktiskt riktigt skönt att träna idag, trots att det var så jäkla varmt på gymmet. Jag började med att gå på bandet i 15 minuter och förbrände 110 kalorier. Sen körde jag lite styrka på dom flesta muskelgrupperna och efter 1 h kände vi oss nöjda.

Nu har jag både ätit lunch, plockat undan i köket, fyllt diskmaskinen, varit ute med Zinga och planerat för morgondagen. Nu tänkte jag hoppa in i duschen och sen blir det film, orkar inte göra något annat idag.


Gymmet

Nu är träningskläderna på så nu ska jag cykla iväg till gymmet och träna styrka.

Hörs vi senare? Klart vi gör!


Onsdag

Godmorgon!

Blev väckt av både Mamma & Zinga vid 10. Så jag fick snällt kasa ner från sängen för att gå ut med hundarna och nyss åt jag frukost. Ska bara vänta på att maten smält ner lite, för sen ska jag och mamma till gymmet och träna lite.

Resten av dagen vet jag inte vad jag ska göra. Kanske till mormor och morfar? Sola? Kolla på film? Stan? Äh vi får se vad jag känner för sen.

Nu ska jag byta om!

Film

Kryss i taket! Jag orkade gå och duscha till och med. Nu ska jag dock stänga av datorn för idag, och titta klart på filmen innan sängen väntar.

Vi hörs imorgon. Godnatt♥

Svar på kommentarer

Anonym om :
men tack för att du svara på kommentarerna då om man frågar en fråga........

Svar: Jag brukar samla alla kommentarer jag får då och då. Det känns lite tomt att bara svara på en fråga i ett inlägg. Men jag ska svara på din fråga nu :)


sara om Latdag:
kan du inte göra en videoblogg där du visar hur du fixar håret och sminket? jag vet att du har visat när du sminkar dig förr men vill se en ny :D

en fråga till, hade du inte kunnat berätta mer om din klass, vem är alla och vad tycker du om dom?

tack för en bra blogg <3<3<3<3<3<3<3

Svar: Jo det kan jag absolut göra. När vet jag dock inte, måste finnas tid till det på morgonen och så, men jag ska absolut försöka :)


sara om Innedag?:
oj vad mycket, hur går det med dieten då? ägg och bacon är väl inte så farligt men toast? hmmm....

Svar: Alltså....då och då får man äta onyttigt. Ägg och bacon är inte farligt precis som du skrev. Men nu pratar vi om toast, vilket jag äter kanske...1 gång i månaden, oftare äter jag inte bröd, för i vanliga fall hatar jag bröd. USCH! Vad jag menar med toast är att jag stekte brödet, alltså inte en toast med smör, ost, pålägg och allt vad det innebär. Du misstolkade kanske det :) Min diet går för övrigt bra.

Emmy om 100:
hej ellinor jag undrar var du gör när du har en dålig dag och har dåligt självförtroende för sånna dagar har väll alla? tack på förhand!

Svar: När jag väl har såna dagar har jag det länge. Jag brukar komma in i perioder då jag blir lite nedstämd, tycker allt är jobbigt, orkar inte göra något och vill bara sova. När jag väl är i såna perioder finns väl inte så mycket mer att göra än att försöka att inte tänka på det. Göra så mycket som möjligt även om jag oftast inte orkar då jag föredrar att vara hemma. Men att träffa en vän på stan i någon timme gör ju allt mycket bättre.

När jag inte är i en period och har en allmänt dålig start på dagen brukar jag inte göra något åt det. I alla fall inte vad jag märkt. Jag accpeterar att jag inte har en bra dag, försöker le ändå och spela med helt enkelt. Jag hatar när någons humör går ut över någon annan, därför försöker jag att inte visa det.

Hur gör du själv?


5,5 km

Jag orkade faktiskt göra något nyttigt idag! Mamma kom upp innan och frågade om jag ville ut och gå. Sagt och gjort. Vi gick vår 5,5 km runda, och jag gick satan kan jag säga samtidigt som jag varvade med att jogga. Nu jädrar ska jag komma igång med träningen igen, nu när det inte är så varmt ute mer.

Efter vår runda värmde jag hallon och blåbär och åt det tillsammans med kesella vanilj. Det är nästan lika gott som godis, fast 10000 gånger nyttigare!


Latdag

Gud vad det är skönt att bara ta det lugnt, och inte ha något planerat, och det är det jag gjort idag. Har gått osminkad, håret i en svans och i mjukiskläder. Det enda vettiga jag har gjort är att varit ute med hundarna, resten av tiden har jag bara suttit vid datorn och tittat på "skärgårsdoktorn".



Nej nu ska jag ner och hjälpa till med maten. Sen blir det kanske träning, annars tar jag det imorgon fm istället.

Innedag?

Idag är det sånt väder som man bara vill sitta inne och kolla på film hela dagen. Grått, kallt och blåsigt. Buuuh! Steg upp vid 10 och fick dra upp Zinga på en promenad. Har aldrig träffat en sån morgontrött hund förut haha. Och nyss åt jag värsta hotellfrukosten som jag lagade. Bacon, ägg, toast och juice. Det var gott!



Nej nu ska jag plocka undan lite här hemma, och fota lite saker till Mamma och Pappa.


Fundering

Nu ska jag gå och lägga mig och fundera på hur jag ska göra med akvariumet. Jag kan verkligen inte släppa det haha!

Vi hörs imorgon! Har lite saker att göra då, men mer om det imorgon. Godnatt!

Hår? ?

Mitt hår.. Återigen är jag där med mitt hår. Jag brukar komma in i perioder där jag vill göra förändringar, men oftast blir det bara små förändringar för mer vågar jag inte. Innerst inne vill jag göra om mitt hår helt. Klippa lugg och korta av det, men jag kommer få damp på luggen efter 3 dagar så det är ingen bra idé.

Men en sak man kan göra är i alla fall att korta det en liten bit, klippa upp det och göra något med luggen. Jag skulle kunna dö för att ha Carolina Gynnings hår. Det är så jäkla snyggt alltså!



Men om vi tar det här med längden. Hur långt tycker ni jag ska ha det?


Mitt hår i mars, så nu är det betydligt längre. Det växer som ogräs!

100

Vad gör ni? Själv har jag precis kommit hem. Har varit nere i stan och kikat på ett nytt akvarium. Tycker det är så fint med akvarium, så jag tittade på ett 100 liters. Just nu har jag ett 68 liters, så det är lite skillnad men helst hade jag velat ha ett ännu större så man kan ha det som en möbel.  Men vi får se hur jag gör, reserverade det tills på onsdag så får vi se om budgeten räcker.

Efter stan blev det handling med Mamma och Pappa för att fylla kylskåpet lite. Nu blir det Lotta på Liseberg!


Amanda om Malmö:
Du verkar vara en sån himla mysig och härlig tjej med humor och bjuder på sig själv, fast ändå väldigt ödmjuk :) Har alltid tyckt att din blogg varit mysig och härlig, älskar den! Kram på dig och lycka till i jakten på låga converse!

Svar: Det är sånt här som får mig att fortsätta blogga. Tacktacktack♥

Malmöshopping


Ny piercing. 148,50 kr på Guldfynd!


Jag hittade dom!!! 699 kr på Radical sports.


Likadan sjal som jag köpte häromdagen fast den var i leopard. 79,50 kr från H&M!


Home sweet home

Hej!

Nu är jag hemma från Malmö igen och har hunnit fixa lite saker. Jag hittade inte överdrivet mycket, men jag handlade ganska mycket häromdagen så det gjorde inte så mycket. Nu gäller det att spara lite pengar till nästa lön. Kan ju inte handla som fan bara för man har fått lön haha.

Nu tänkte jag fota dagens shopping och läsa lite bloggar. Kika in om en stund!


Nyss

Malmö

Godmorgon!

Steg upp kl 8, gick ut med Zinga, gick och duschade och nu har jag precis blivit klar. Och jag har hela 50 minuter kvar innan jag ska gå till bussen. Duktigt gjort av mig haha! Jo, det jag ska göra idag är att åka till Malmö med Sandra från min klass. Jag har varit ute efter ett par låga gråa converse hur länge som helst, men jag hittar inga, så jag ska gå igenom hela Malmö tills jag hittar ett par. Och utöver det blir det ju vanligt shopping och lunch skulle jag tro.

Nej nu ska jag gå ner och äta frukost. Vi hörs senare idag!


Sängen väntar

Nu ska jag stänga av både datorn och "skärgårdsdoktorn" som jag tittat på dom senaste 2 timmarna. Nu väntar dock sängen eftersom jag ska upp tidigt imorgon, så vi hörs då.

Godnatt!

AJ!

Nu är här rent och fint igen. Det tog dock inte 2 h för mig att städa, jag började inte förrän vid 7 tiden. Jag var ju bara tvungen att måla naglarna först.

Nu tänkte jag i alla fall ta något att äta sen lägga mig i soffan med Zinga och titta på en film. Om jag kan se något dvs. Jag råkade spruta rengöringsmedel i mitt öga innan så det svider som fan nu. Hur lyckas man liksom? Ont gör det i alla fall och jag såg ut som ett spöke med mascara i hela ansiktet haha! Det är såna tillfälle man vill att det ska fastna på film.


Städdags

Nu är jag hemma från jobb, och har precis gått igenom lite bloggar och sånt. Nu tänkte jag vänta på att min jävla huvudvärk ska gå över så jag kan börja städa. Förstår inte varför jag alltid får huvudvärk så fort jag har jobbat, trots att jag dricker mycket. Skitjobbigt! Men nu är jag i alla fall ledig i 1,5 vecka för mina tider är nästintill slut nu.

Nej dags att börja plocka undan här så smått. Vädra ska jag också, luktar bara innestängt!



10-17

Godmorgon!

Min kropp var död när klockan ringde 08.30 men jag kom upp och nu har jag precis gjort mig i ordning. Ska ner och äta frukost nu men tänkte blogga innan så jag slipper det sen.

Börjar som sagt kl 10 idag och slutar 17. Ska bli skönt att komma hem då antar jag. Men hemma väntar mina rum på att bli städade så det är ungfär hur min dag kommer se ut.


00:03

Nej nu är klockan alldeles för mycket för min del, som ska upp lite över 8. Börjar jobba kl 10 imorgon ochh jobbar till kl 5 så det är en skön tid, för den är jag ledig måååånga dagar. Så härligt!

Vi hörs imorgon innan jag sticker till jobb. Godnatt♥

RSS 2.0