Hej bloggen

Hej, förlåt att jag inte skrivit innan men jag har haft fullt upp. Vaknade typ halv 8 men har knappt sovit ngt inatt, vet inte varför. Men jag somnade om till halv 10 och gick upp 10. Jag hoppade över träningen idag igen så jag städade mitt rum, duschade och har nu marsvinen ute. Ska snart iväg till en kompis och umgås, vet inte riktigt när jag kommer hem.

Vi får se om vi hörs senare:)

Klaar

Nu har jag precis gjort mig i ordning.. ska snart iväg till en kompis och sen vidare till en annan person. Vet inte om jag blir där till kl 11 som dom andra... har ont i huvudet , så jag får se hur mkt jag står ut med.

Vi hörs kanske senare ikväll. Trevlig kväll på er.

Naglarna

Så här blev naglarna idag :)


Hämtade lite inspiration från Josse i "Vakna med the voice" genom att sätta en pärla på det vita och sen har jag glitter över hela ringfingert, men det syns inte på bilden.

Vad tycks? :)

Svar på kommentar.

ska du till magasinet ikväll?

2008-05-30 @ 16:12:35

Nepp, jag står inte ut med alla fulla människor, jag dricker inte själv.

Naglarna nästa.

Åh vad glad jag blev när det hade kommit så många kommentarer till mig :) Dock blev jag liiite besviken på att det bara var 2 som hade svarat på vem som läste min blogg, det är betydligt fler som läser. Menmen, vill ni inte att jag ska veta det så fine ;)

Snart ska jag ner till stan och fixa mina naglar, dom är SKITFULA rent ut sagt, ska klaga idag att jag inte alls är nöjd. 2 stycken har gått av, 1 är halv och resten är jättefula! Men jag ska använda ett starkare material idag så då får vi hoppas det håller bättre. Bilder på det får ni ikväll :)

Nu ska jag ta in marsvinen, vi hörs :)

Bye!

Nu ska jag göra mig i ordning, ska gå och lägga mig sen, är trött och ska därför för en gång skull sova ut ordentligt.

Imorgon är det skolan mellan 8.25.14.15 och fixa naglarna 16.00 (foto får ni imorgon på dom), sen umgås med folk på kvällen. Får se när jag bloggar imorgon. Godnatt

Vem är du?

Nu vill jag veta vem alla ni är som läser min blogg :)

Svara på dessa frågorna är ni snälla :)

1.Var bor du?
2.Hur gammal är du?
3.Var hittade du min blogg?
4.Hur länge har du läst min blogg?
5.Vad är det bästa och sämsta med min blogg?

Länka gärna till din blogg om du har ngn :)

Skulle bli jätteglad om ALLA svarade.

Bloggtorka..

ja det är vad jag har idag. Har suttit och funderat på vad jag kan blogga om, men det är faktiskt helt tomt i huvudet så nu får vara utan mig tills jag kommer på något vettigt., hihi. Om ni själv inte kommer med något förslag det vill säga..

Ingen träning..

Jag hoppade över träningen idag, som ni kanske märkt eftersom jag bloggade innan. För det första så hade jag ingen ork eftersom jag varit ute hela dan och vi skulle spelat ute idag och för det andra så är det inte lönt att cykla upp där man inte har orken till att spela, då blir min tränare bara småirriterad så jag bli hemma ist :)

Har fått ta på mig en stooor tröja nu för att inget ska röra vid dom ställena jag bränt mig, ngn som vet vad man kan göra åt det för det bränns som in i?

KRÄFTA!

Shiiiit, kollade mig nyss i spegeln, jag har bränt mig rejält i solen idag. Båda armarna, axlarna och bröstet. Kliar som ***.
Så alla i min klass, ta på solglasögon imorgon, för här kommer kräftan ;) HAHAHA

Svar på kommentar

Postat av:

vf ville du inte vara med ? :S

2008-05-29 @ 17:04:59

För jag hade ingen lust att spela.

Stranden

Kom nästan precis hem från en härlig dag på stranden. Kom dit kl 9 och åkte hem 14.45, har bränt axlarna och lite på framsidan :/ lär väl brännas sen, men skönt var det :)

Kl 9-11 spelade dom andra lite fotboll och jag satt och solade.
11-12 Spelade dom andra minigolf, jag orkade inte vara med.
12 --> Äta och göra vad vi ville.

Dom flesta från vår klass åkte hem lite över 1 men jag stannade kvar till 14.45 :)


En liten bild från dagen :)

Om en timme, ska jag köra till tennisen. Orkar egentligen inte träna idag... men jag är tvungen :/

Greys...

Nu är det paus i Grey´s anatomy så nu tänkte jag skriva lite till er. Ska gå och lägga mig direkt efter det är slut, ska upp 07.00 imorgon eftersom vi ska vara ute på stranden imorgon hela dan med klassen. Vet inte riktigt när jag är hemma, och sen imorgon kväll ska jag träna, så vi får se när jag bloggar imorgon :)

Vi hörs. Kramar

Sorry....

Förlåt för dålig uppdatering. Men sen jag skrev sist så har jag legat i sängen, kollade först på Skilda världar sen "Sandor/Ida". Har verkligen inte orkar göra någonting, men nu är jag uppe och sitter här. Ska kolla runt lite och sen ska jag gå och duscha.

Mycket mer än så har jag inte att säga till er.

Svar på kommentar

Postat av:

hur många poäng har du ? :)

2008-05-28 @ 17:31:53

Jag hade 195 poäng i julas, men jag tror jag har höjt mig lite :)

Skolan..

Tänkte berätta lite hur det går för mig i skolan just nu. Fick tillbaka ett svenskrprov vi gjorde förra veckan tror jag det var, om litteraturhistoria, där fick jag VG-, jättenöjd eftersom jag trodde jag skulle få typ G bara. Sen idag hade jag sista delen i nationella i svenska, nämligen muntliga, det gick bra... får jag hoppas. Nu återstår det bara ett nationella och det är muntliga i engelska som jag har på måndag, sen är allt slut :) Sååååå jävla skönt.

Polen

Asså jag har blivit helt förälskad i denna låten, gillar hennes röst på något sätt ;)
Hon heter Isis Gee och det är hon som skrivit låten. Hon deltog i detta årets Eurovision för Polen men är själv Englsk.


Vad tycker ni om den?

Hej folk!

Hello, hoppas ni mår bra idag. Kom hem från skolan för 15 minuter sen, sitter just nu och äter vegetarisk pizza och kollar runt lite på bloggar. Har ingen läxa idag heller :) Så det blir att bara chilla idag.

Nu ska jag käka vidare, pussar

Godnatt bloggen.

Nu säger jag hejdå för idag. Har jätteont i benen eftersom vi sprang 2,4 kilometer i skolan idag :/ Usch det är verkligen jobbigt.

Men vi hörs imorgon, då är det en kort dag i skolan. Puss

Vad tycks?....

om min nya design? :) Själv gillar jag den , helt fantastisk, det är liksom jag.. rosa och blommor och sånt :)

Btw.. kom nästa precis hem, innan när jag satt och renskrev läxan så knackade ngn på min dörr, då var det mina fd grannar som ville umgås lite :) Så jag var ute med dom en stund och kom hem för 10 minuter sen. Just nu är jag stressad, har precis skrivit klart läxan, ska ta ut marsvinen nu och sen duscha.

Läxa nästa!

Har precis legat i sängen och kollat på tv. Sitter just nu och lyssnar på Carola, var längesen jag lyssnade på henne. Men ibland känner jag för att lyssna på fina texter, just nu spelas Allt kommer bli bra mamma som hon skrev till sin mamma när hon gick bort 2004.

Om en stund, när jag orkar ska jag börja renskriva en läxa jag har tills på torsdag, tråkigt.. men måste göras.

Vad har ni för er idag? :)


Home

Nu har jag precis kommit hem, ni undrar kanske vart jag varit hela dan but I can tell you. Jag slutade skolan 14.55, trött som jag var så körde jag till min mormor och morfar i stan för att hälsa på lite, eftersom Morfar nyss kommit hem från sjukhuset pga njursten. Så nu har jag precis kommit hem därifrån, körde in på apoteket efteråt också med mamma och nu sitter jag här.

Har bara en liten läxa idag också, nämligen att renskriva en recension så det blir en lugn kväll idag :)
Förresten så får jag antagligen min nya bloggdesign idag :) Jihhooo


Godnatt

Så nu var denna dagen också förbi, shit tiden bara springer iväg.

Vi hörs imorgon efter skolan. Pussar

Hihi

Nu har jag precis fått se min blivande header till min blogg :) Suuuperfin :) Ni lär ju märka när den kommer upp här, jag väntar med spänning :) Har fortfarande inget intressant att skriva om, har dessutom fått ngr nya besökare, så varmt välkomna till mitt lilla bo , hihi<3

Nu ska jag lyssna på min älsklingslåt (beautiful med Christina).

Svar på kommentar

Postat av: AM

vilken mysig blogg du har! Roligt att läsa om en helt vanlig tjej :)

2008-05-26 @ 21:12:48

Åh vad snäll du är :) Hur länge har du läst min blogg? :)

Bloggdesign :)

Har precis fått tag i en tjej som kunde fixa en bloggdesign till mig :) Så nu har jag skickat bilder till henne så inom ett par dagar så har jag ännu finare blogg :) Då blir det säkert roligt för er att läsa också, hihi.

Nu ska jag gå och duscha. Pussar

Tråkiga jag...

Kalla mig tråkig idag som knappt uppdaterar, men jag har ingen ork till någonting idag. Har fortfarande ont i huvudet så jag får snart ta och dricka en pepsi, det brukar hjälpa. Har bara legat i sängen innan och kollat på tv, har inte gjort så mkt mer.

Får se om jag kommer på ngt att blogga om sen.

Mat

Har precis ätit middag, och ligger just nu i sängen. Mår inte så bra idag.. har huvudvärk och allt känns allmänt tungt.
Har dock ingen läxa idag, jätteskönt, har bara en liten som jag ska skriva ut, om Berlinmuren.

Kommer det ngt bra på tv ikv?

Ny vecka+ veckans att göra.

Hej på er. Nu är det ny vecka igen, kändes som det var måndag nyss, det går verkligen snabbt just nu. Jag slutar ju 9:an om 2 veckor, kan inte fatta det!! Men kul ska det bli :)

Det var en lång dag i veckan idag, jättedrygt och inte blir det bättre när man kommer ut och det fortfarande regnar och är kallt. Usch, ge mig värme nu!



Tänkte dra en veckans att göra nu när jag ändå är igång.

Tisdag: Skola
Onsdag: Skola
Torsdag: Vara på stranden med klassen hela dagen. Träna på kvällen.
Fredag: Skola, ner till stan och äta med Pernilla. Fixa naglarna 16.00. Umgås på kvällen
Lördag: Umgås och träna
Söndag: Inget planerat.

Godnatt bloggen

Godnatt bloggen för idag. Ska snart gå och lägga mig, har suttit här för mkt idag och dessutom skrivit jättemånga inlägg idag, hoppas ni stått ut med mig ändå ;)

Vi hörs imorgon, lång dag i skolan :( menmen.. Kramar

Ändring i bloggen

Har ni sett vad som hänt i bloggen? Jag har satt dit en lite apelsinklocka och så har jag ändrat min profilbild+gjort den större :) Vad tycks?

NYHET

 Ni kanske har läst om Mikael från Lidköping som har varit försvunnen? Polisen har hittat en manskropp i en gödselbrunn och polisen har nu uppgett att det är den försvunne Mikael. Kroppen har flera skador och rättsläkaren undersöker just nu platsen och man tror att det handlar om att han blev mördad.

Gud så upprörd man blir när man läser sånt här, dagens samhälle blir ju bara värre och värre. Jag har inte följt denna nyheten så bra, har bara vetat svagt att han varit borta, men vet ngn hur länge han varit borta? Just nu tänker jag på hans familj som idag fick reda på att han hittats död. Man kan inte föreställa sig att ngt sånt kan hända ngn nära och kära. Usch, bara tanken får mig att bli rädd! Hoppas dom får fast dom sjuka jävlarna så dom kan ruttna bort i fängelset!

Skotips

Kolla, vilka cooola skor från TOPSHOP. Tror inte jag hade passat i dom men vem vet :)



Jag försökte ladda upp ett par andra också från DINSKO, som jag provade när jag köpte mina andra i lördags, ni kan få länken, för det funkade inte att lägga upp bild: http://www.dinsko.se/Dam/Tema/Black-edition.aspx?art=235285

Glömt?

Har ni glömt att svara på den frågan jag ställde innan? Nämligen om vad ni vill att jag ska skriva om i min blogg, jag fick ju kritik innan att min blogg uppenbarligen var tråkig. Så snabbt fram med förslag nu så min blogg blir bättre. Snälla, var inte rädda!

Någon som har dom?

 Dessa skorna tycker jag är jättefina, vet ngn om dom är slut överallt elr det är bara på webshoppen? Skulle vilja prova dom :)

Bloggar jag läser

Tänkte tipsa er lite om dom bloggarna jag läser dagligen:

Emelie

Jättebra bloggare som miste sin lillasyster i flodvågen. En jättegullig tjej som vet vad hon vill, att bli fotograf. Fotar jättefina bilder som hon oftast även säljer.
Hennes blogg är : http://emelieohlsson.blogg.se/

Stina-Lee

Ja, alla känner väl till Stina-Lee? Även hon en bra bloggare, som bloggar om det mesta allt från sina två hundar till bra diskutioner. Genom hennes blogg har jag fått många tips och ideer.
Hennes blogg är : http://stinalee.se/

Ida Frank

Söt tjej från samma stad som jag. Bloggar också om allt från sin pojkvän till mode osv. Oftast väldigt rolig blogg att läsa.
Hennes blogg är : http://ifrank.blogg.se/

Kenza

Ja denna tjej är ingen överraskning för er, största delen av Sveriges ungdomar läser hennes blogg. Hon är inte riktigt i min smak, gillar dock Stina-Lee´s blogg bättre än Kenza. Men Kenza är jättesöt och bra modell så absolut inget dumt menat mot henne :) Gillar ni tips på kläder,smink, tävlingar osv så ska ni besöka hennes blogg som är: http://kenzas.se/

Blondinbella

Blondinbella är heller ingen nyhet, hon är ju med i var tidning eller tvprogram nu tycker jag, men det är roligt för henne att det gått så bra bara genom att sitta vid ett tangentbord och knappa. Hon skriver ofta om intressanta ämne och står för det hon tycker. Framgångsrik tjej med båda fötterna på jorden!
Hennes blogg är : http://www.blondinbella.se

MINI

Söt tjej från Lund som jobbar som modell. Hennes blogg har jag precis börjat läsa och den verkar intressant.
Läs vidare själv om ni vill läsa om en modell, hon har dessutom varit med i Top Model Sthlm också.
Hennes blogg är : http://carolinelundh.blogg.se/

Saanzil

Hennes blogg har jag också precis börjat läsa. Men gillar du att tävla om bloggdesign ska du helt klart följa hennes blogg. Jag väntar själv med spänning tills den dagen jag vinner en :)
Hennes blogg är : http://saanzil.blogg.se/

Sist men inte minst Natacha Peyre

Hela Sverige vet väl vem hon är? Glamourmodell från Sthlm som bloggar om sitt liv, sin pojkvän och inför sin flytt till LA.
Hennes blogg är : http://peyre.blogspot.com/

Detta var dessa bloggarna jag följer dagligen. Hoppas ni har läsning nu inför ikväll ;)


Rånarna

Har precis kollat på filmen "rånarna" , jättebra film och den rekommenderar jag varmt till er som gillar lite spännande filmer :) Det handlar om en tjej som jobbar som polis och hon är med i ett fall där en pojke har blivit gisslan till ett rån, i slutet av filmen får hon privata problem och hon mister en del av sin familj. Mer säger jag inte ;)

 Såhär ser den ute. Om ni undrar varför jag kollade på den så är det för jag älskar Mikael Persbrandt :)


Dagens outfit

Nu har jag precis städat mitt rum och gjort mig i ordning. Fick ett ryck och gjorde allt på en gång.

Här kommer dagens outfit:




Skjorta: H&M
Vitt linne: H&M
Svarta leggings: Veromoda

Enkel och bra klädsel idag. Ett tips är att ta det bandet som man egentligen ska ha runt halsen och göra en knut runt magen ist, mycket snyggare tycker jag :)

 Avslutar med en bild på mig :) Puss

ESC igen

Har nyss kollat på reprisen av ESC. Har ingen ork till ngnting idag så jag gick och la mig i sängen och kollade lite på tv. Sitter fortfarande i pyjamas och har inte gjort ett skit idag. Hatar såna dagar.. men jag får väl snart ta mig i kragen och göra ngt.

Vad ska ni hitta på idag?

Ani Lorak vs. Charlotte Perrelli.

Åhhh vad irriterad jag är just nu på min dator, jag skrev precis ett bra och långt inlägg till er, vad  tror ni händer när jag ska ladda upp två bilder? Jo hela skiten hänger sig så allt raderas!

Får väl försöka komma ihåg vad jag skrev!

Det har ju skrivis en hel del om att Charlottes största konkurrent är Ani Lorak för dom är lika i klädseln osv. Men vem har sagt att man ska gå efter utseendet, man ska väl ändå rösta på låten? Om jag får säga mitt så tyckte jag Ukrainas bidrag var myyycket bättre än Sverige, det är kanske för att "Hero" spelas alltid på alla radiokanaler och det till och med har gått så långt så att man har  "Hero" i huvudet när man vaknar, då blir det lite tjatigt i längden. Ska jag vara ärlig så låg jag och hejade på Ukraina, mycket mer än Sverige. Iof så hade det varit roligt att ha ESC i Sverige nästa år, men herregud, när man inte ens kommer topp 5 så är det väl ändå ngt som är fel? Nej detta var verkligen inte bra gjort av Sverige, men som Charlotte skrev i sin blogg på aftonbladet så har hon ju verkligen gjort allt. Dom har lagt ner miljoner på resor och sånt för hon ska få så många röster som möjligt i ESC, men det har inte gett resultat.

Vad tyckte ni annars? Vann rätt låt? Själv gillade jag inte alls Rysslands låt, men det var ju roligt för dom att dom för en gång skull vann, dom har väl inte vunnit innan?

  VS.
Vilka av dessa två var bäst?


Sista gången!

Nu eftersom jag fick en kommentar att min blogg uppenbarligen är tråkig så frågar jag en sista gång. VAD vill ni att jag ska skriva om, fler tips, om det är bra som det är, fler diskutioner osv? Ge mig tips så min blogg blir bättre så ni tycker om att läsa den!

SNÄLLA!

Svar på kommentarer.

Postat av: Andreas B

alltså jag menar inte att klanka ner på dig, jag vill bara hjälpa dig. Snälla.. försök att skriva lite mer om aktuella händelser än om vad du gjort på dagarna. Försök blanda lite mer och gör inlägg då och då med DINA åsikter i aktuella ämnen. Kan handla om i princip vad som helst, då blir bloggen mycket roligare att läsa. Jag tror knappast att folk som inte träffat eller känner dig på ett eller annat sätt följer den dagligen.

2008-05-25 @ 12:02:57

Jag har flera gånger frågat er vad ni vill att jag ska skriva om i min blogg, om ni vill ha fler tips elr det är bra som det är. Men ingen svarar ju, då är det lite svårt att veta vad ni vill läsa i min blogg. Jag har diskutioner då och då, men får inga kommentarer på det så det är ju inte roligt. Hade NI kommenterat mer och visat att ni tycker det är roligt så hade jag skrivit mer om det du skrev.

Postat av:

alla länder måste väl kvala nu oavsett hur det går? utom spanien, england och de...

2008-05-25 @ 11:58:36

Nej det är om man hamnar på en viss placering, typ alla dom under plats 20 får kvala nästa år. Det är ngt sånt.

Söndag

Hej, hoppas ni mår bra idag. Jag vaknade för 20 minuter sen, det blev sent igår.. var med en kompis ca 18.00-01.45 men roligt var det :)

Kollade ni på Eurovision igår?? Ska man skratta eller gråta?, shit vad dålig placering Sverige fick. Betyder det att vi måste kvala nästa år igen, ngn som vet?

Förresten, Grattis alla mammor i världen, det är ju Mors dag :)

Snart iväg

Nu har jag precis sminkat klart mig, träningen gick bra. Dock var den jobbig, för jag fick ju cykla till träningen med MOTVIND så jag var typ död när kom fram. Men det var roligt för vi var inte så många i gruppen så man får mycket mer slag då. Slut pratat om tennis.

Snart ska vi iväg på konfirmation, ska bara borsta ut håret eftersom jag nästan precis har duschat sen ska jag ta ut marsvinen. SHIT klockan är redan 14.20. Vi hörs senare, jag vet.. jag är knäpp ;)

Celine Dion

Helt ärligt så är jag i en Celine Dion period nu, lyssnar typ bara på hennes låtar. Men jag blir lugn av hennes röst och hennes texter är ju jättefina!

Jag har suttit här vid datorn sen sist jag skrev, ska snart åka till träningen, har egentligen ingen ork men det blir säkert roligare när jag kommer dit. Vi hörs senare.

Godmorgon

Hej på er. Hoppas ni mår bra idag, för det gör jag. Vaknade för en kvart sen och sitter nu här och glor. Idag är det även fullbokat för lilla Ellinor, ska träna 12-13 sen hem och duscha och göra mig i ordning sen ska jag på konfirmation 16.00, men jag ska bara vara med i kyrkan och efter det ska jag umgås. Känns som det inte kommer bli så mycket uppdateringar idag heller, men hoppas ni står ut med mig ändå :)


Svar på kommentar.

Postat av: Random

Du skulle skrivit livet på en buss ^^ Ja lycka till i morgon.. mina ögon kommer få värsta bländingen av dina tår :P

Ja jag bor snart på bussarna ;) Nejdå, du överlever den färgen ;)


Hemkommen!

Nu är jag hemkommen från dagens shopping, shit, så länge och trött har jag nog aldrig varit när jag shoppat. Gud vad jobbigt det är alltså, men jag fick med mig lite grejer hem :)



Glansspray till håret. 29.50 på H&M


SKIIIITFINA skor, 349 kr på DINSKO. Spring och köp!!


Neonrosa nagellack. 25 kr på KICKS.


Armband, ett vitt och ett silvrigt. 49.50 minus 30% på GLITTER.


2 par strumpbyxor, svarta. 40 kr på LINDEX.


Gult linne, långt. 59.95 kr på VEROMODA.


Knälånga byxor. 180 kr på VEROMODA.

Detta var min shopping idag :) Som sagt så är jag jättetrött just nu. Vi slutade 13.30 idag i skolan eftersom vi hade prov sista timmen och fick gå efter vi var klara, så jag åkte hem och hämtade mina grejer sen tog jag bussen ner till stan kl 2 med Pernilla. Vi kollade runt lite och sen åt vi pizza vid 4 och efter det glass. Runt 16.30 mötte jag upp en annan kompis på busstationen och då åkte vi in till Malmö och shoppade och var där till 19.30 och tog då bussen hem.
Detta var min dag :) Har knappt suttit stilla men sånt är livet... på en pinne hahahaha ;)

Nu ska jag måla tånaglarna ;)

Upptagna jag!

Just nu känner jag mig väldigt stressad. Mina ben värker samtidigt som jag skriver med folk på msn, smsar med en kompis, lyssnar på musik och har engelskboken uppslagen bredvid mig. Shit, det märks verkligen att jag är kvinna just nu ;) Kan göra många saker samtidigt.

Imorgon blir det nog inte så mkt uppdateringar, slutar skolan 14.15 då ska jag snabbt hem och sen ska jag ner till stan med Pernilla, shoppa och käka pizza. Sen ska jag möta upp en kompis på busstationen, då ska vi ta bussen in till Malmö och shoppa lite där :) Upptagen människa jag är just nu, men då trivs jag som bäst :)

Nu får jag fortsätta stressa vidare, vi hörs imorgon. Kramar

Ont i benen :(

Sitter just nu i datarummet och har mina marsvinen ute, jag har fruktansvärt ont i benen :( Fick det efter träningen så jag har väl sprungit konstigt på träningen...

Nej nu ska jag ta in marsvinen, har en hel del att göra innan EUROVISION, HEJA CHARLOTTE :)


Home

Kom hem från träningen för 20 minuter sen som var ute idag. Fick cykla dit och hem så nu är jag helt slut, eftersom mamma och pappa är i Malmö på sjukhuset hos Morfar som tog bort njurstenar igår men fick fruktansvärt ont idag, så fick jag cykla hem menmen man överlever :)

Ikväll ska jag ta ut marsvinen och plugga. Nej nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på skilda världar :) Puss

Stan

Hello. Nu undrar ni säkert varför jag bloggar såhär sent idag men jag kan berätta :) Jag slutade skolan 14.15 och innan idag frågade Pernilla mig om vi kunde ner till stan och kolla på JC eftersom dom hade jättebilliga kläder för dom skulle göra ett ägarbyte så 14.45 cyklade vi ner till stan, dock hittade jag ingenting men Pernilla hittade två koftor :) Jag har inte gillat JC´s kläder på aslänge så det skulle vara ett under om jag hittade ngt där.

Förresten så hade jag ju svenskprovet idag, tror jag blir godkänd :) Hoppas iaf på det.

Nej nu måste jag plugga, ska träna om 1 h. Puss

Grey´s

Nu har jag precis kollat på "Bonde söker fru" och det var väl sådär.. inte jätteroligt.

Men nu ska jag kolla på "Grey´s anatomy" och efter det ska jag sova :)
Vi hörs imorgon igen. Puss på er.

Louise!

Bara så du vet så kan jag inte skicka sms, det är ngt med min operatör. Jag svarar så fort det går<3


Duktiga jag...

Nu har jag precis pluggat, verkar som no läxan sitter på plats nu :) Svenskan verkar helt konstig och det är historia (gäsp) så det går väl bra ändå :) engelskan övar jag mer på sen :)

Förresten så börjar ju "Bonde söker fru" idag haha :) Är det ngn som ska se det?

Glöm INTE och svara på om ni vill ha EFIT (ett foto i timmen) på lördag, för vill ingen så är det ingen mening att jag gör det.

Dagens outfit


( sorry för den suddiga bilden, men har svårt att hitta rätt ljus i mitt rum)

Vitt linne: Gina
Svarta byxor: Veromoda
Vit tröja: Gina

Slapp klädsel idag :)

 Och en ny bild från igår :) Vet inte vf men det kan kanske vara kul ;)

Klar+ EFIT

Så nu var man klar med det också :) Har gjort rent till marsvinen från grunden så nu har dom riktigt fint, och även haft dom ute medans jag gjorde rent till dom och sen tvättade jag det ena marsvinet :) Har precis ätit också så nu får jag väl plugga :( Jag vet att jag är tråkig som bara babblar om skolan, plugg och mina marsvin. Men ska jag vara ärlig så är det min vardag, jag gör inget annat på vardagarna eftersom jag lägger ner min själ i skolan, man får bara en chans att gå i skolan och då kan man lika bra göra det bra. Därför är jag aldrig med ngn på vardagarna, elr ja.. jag hinner helt enkelt inte. Så så är det. Men är glad att jag ändå har runt 20 per som läser min blogg trots att jag är tråkig :)

Förresten så tänkte jag ta en EFIT på lördag då det händer en massa grejer, vad säger ni om det? :)


Marsvinen

Nu har jag suttit här allt för länge nu är det dags att göra lite nyttigt. Ska ta ut marsvinen och göra rent till dom, sen ska jag tvätta det ena marsvinet för hon är verkligen smutsig.

Vad händer ikv då för er? :)

Svar på kommentar

Postat av: Sofia

Kul att du är med och tävlar:)
håller tummarna för dig!

2008-05-21 @ 16:27:18

Tack tack :)

Tävling!

Just nu är jag med och tävlar om ett halsband på http://www.soofija.blogg.se/. Du kan vinna ett halsband med ditt eget stjärntecken på. Jättefint :) Läs mer på hennes blogg hur du ska göra för att vinna :)


Hemma igen

Nu är jag hemma igen, så nu har man fina ögonbryn igen :)

Snart får jag dessutom hjälp med bloggdesign så då ska min blogg bli riktigt snygg ;) haha.

Svar på kommentar.

Postat av:

Hejhej, bara undrar, ungefär hur många besökare hardu per dag? :)

2008-05-21 @ 15:45:13

Jag har i genomsnitt 20 besökare per dag, inte jättemkt precis.

Snart iväg..

Nu har jag kollat på dagens avsnitt av "Skilda Världar" och har även hunnit med och pluggat en gång. Ska snart cykla ner till stan, om typ 10 minuter. Ska vara och fixa ögonbrynen 15.30 så det är df :)

Sen när jag kommer hem, tar ungefär 15 minuter där nere så ska jag göra rent till marsvinen och ja.. trogna läsare vet mina rutiner.

Vi hörs senare.


Ögonbrynen nästa.

Tjena, kom nästan precis hem från skolan där vi hade temadag idag, demokrati, inte jätteroligt om man säger så men det var skönt att slippa vanliga lektioner. Sitter just nu och äter lite, ska fixa ögonbrynen 15.30 så jag får hinna med att plugga innan det också för imorgon har jag svenskaprov :(

Får väl plugga nu :/ sen kolla på skilda världar :)

Eurovision!

Nu kollar jag på Eurovision och ska göra det till lite över 10, då ska jag sova ;) Måste plugga en gång till innan jag ska sova.

Vi hörs mer imorgon. Puss

Nada...

Det var visst inget på tv idag, så då behöver jag inte gå och duscha än :)

Tänkte dra veckans att göra igen, det har ju hänt lite sen igår ;)

Onsdag: Skola, plugga, bryn 15.30
Torsdag: Skola, plugga, träna
Fredag: Skola, ner till stan med Pernilla vid 3
Lördag: Träna, Konfirmation 16.00-18.00, Umgås 18.00 -->
Söndag: Inget planerat

Helgen ska iaf bli rolig :)

Läsning

Har precis läst "Sofis mode", den tidningen är jättebra :) Bra mode och tips. Har även haft marsvinen ute, och sitter och smsar lite nu. Ska snart hoppa in i duschen, och sen blir det plugga och titta på tv. Är där ngt bra på tv idag? Får kolla det nu :)

"Shady Lady"

Här är Ukrainas bidrag i "Eurovision Songcontest 2008"


Vad tycker ni om låten?

Helgen är räddad!

Har precis pluggat en hel hög med böcker, trååkigt men det är ju sånt som måste göras.

Förresten så är min helg räddad :) På fredag ska jag eventuellt ner till stan med Pernilla, om inte ska jag försöka komma till Karolina, På lördag ska jag träna 12-13 sen på konfirmation 16.00-18.00 sen 18.00- hela natten ska jag umgås med kompisar :) På söndag vet jag inte vad som händer, huvudsaker jag har saker att göra på fredag och lördag :)

Nu ska jag snart ta ut marsvinen, men orkar inte, hahahah ;)

Dagens outfit



Oversize tröja: Gina
Svarta leggings: Veromoda
Vitt linne: H&M
Hudfärgade knästrumpor: Lindex

Väldigt skön klädsel :)

Skilda världar

Nu har jag precis kollat på dagens avsnitt av "Skilda världar", lika spännande som alltid. Sitter just nu och pratar med en kompis i tele om allt möjligt:P

Nu ska jag lyssna på musik och sen måste jag plugga lite :(

Ännu en skoldag...

Tjena på er, hoppas ni mår bra idag. Jag mår fintfint. Shit vad dagarna flyger iväg just nu, men tur är väl det för nu längtar man bara tills sommarlovet. Just nu verkar det bara som vi har 5 prov kvar och dom ligger nu i dessa veckorna som kommer. Har 3 denna veckan sen har jag 2 muntliga nationella, men det kan man inte plugga på så det är inte så jobbigt.

Vad händer idag då? Hmm.. måste plugga inför proven, sen ska jag väl göra det vanliga, sitter här och lyssna på musik :)

Förresten så funderar jag på att göra om min bloggdesign, har hittat en tjej som gör det för 50 kr så det kanske man ska...aja, får tänka på det.

Godnatt

Nu ska jag plugga för en sista gång, sen ska jag sova. Vi hörs mer imorgon :)

Kramar

Popcorn

Har precis duschat och sitter just nu och äter popcorn och lyssnar på "Empty room". Måste snart plugga igen! Åhhh ge mig sommarlov.

Veckans att göra.

Har precis haft marsvinen ute och tänkte dra en veckans att göra nu, som kommer bli väldigt tom.

Tisdag: Skola,plugga.
Onsdag: Skola, plugga
Torsdag: Skola,träna, plugga
Fredag: Skola, Stan med Pernilla (?), ska även försöka hitta ngn att umgås med på fredag.
Lördag:  Träna, Konfirmation för min kusin Pontus, ESC på kvällen, försöka hitta ngn att umgås med då.
Söndag: Inget planerat.

Ja som ni ser så händer det mesta till helgen! Hoppas verkligen jag hittar ngn att umgås med, helgen skulle bli så mkt bättre då.

Nu ska jag lyssna på musik.

Bilderna från idag!

Här kommer alltså bilderna från idag. Bilderna säger rätt mkt om min dag, så jag behöver inte säga så mkt ;)


Jag i morse :)



Hela outfiten, ursäkta att jag ser lite sur ut men jag var stressad ;) Ni ser Pernilla i bakgrunden också.


Vi två :)


"Une" i min klass var tjej :)


Robin var också tjej.


Henke var ngt fyllo ;) haha


Jack var tjej/kille ;)


Calle var fyllo ;)


Jenny och Olivia var fjärilar. :)


Pernilla på bilden (alltså ämnet) ;) haha


Jag på bilden, jobbade inte så mkt ;)


Kevin var samma som Calle ;)


Emily i min parallelklass ;) hahaha.


Conny hahahahaha ;)


Tobbe hade visst kommit lite fel ;)


Avslutar med en bra bild på mig och Pernilla :)

Måndag igen..

Nu är det ny vecka igen, och det känns redan att denna veckan kommer bli tuff. Har två prov, ett läxförhör, antagligen börja på nationella muntliga i svenska och engelska .... det är bara måndag och jag har redan så mkt, antagligen kommer jag få mkt mer...

Jag var ju utklädd idag i skolan, hinner inte berätta om det just nu ska titta på tv. Men lägger in bilder och sånt sen för kameran var med mig i skolan idag, så berättar jag allt då :)

Sista..

Vad har hänt sen sist då? Hmm... inte jättemkt, har gått igenom proven en gång till och så har jag duschat, förresten så verkar det som min piercing redan börjat läka för det kliar som *** i den så det är ju bra att det går framåt :) Ska sova utan papper över den idag också :)


Imorgon ska jag upp tidigt, Pernilla kommer hit halv 8, då ska vi fixa allt inför utklädningen så jag får väl gå upp kvart i 7 elr ngt (gäääääsp)


Jag har inget mer att skriva idag, vi hörs imorgon och då kommer även bilder hur jag och Pernilla såg ut. Puss


Ukraina

Innan när jag kollade på "Inför Eurovision Songcontest" så hörde jag Ukrainas bidrag och den fastnade på huvudet direkt så nu har jag laddat ner den. Hennes refräng är riktigt bra, man minns den fast man typ bara hört den en gång.


Så här ser hon alltså ut, undrar om hon kommer gå vidare mkt på sitt utseende, många killar dras nog till henne ;) Men som sagt så gillar jag hennes låt och går inte Sverige vidare så hejar jag på henne :)

Tvätt

Har precis fixat kaninsvansen till utklädningen imorgon :) Allt verkar vara perfekt nu :) Är bara sminket och håret som återstår imorgon, hur vi ska ha det får ni se imorgon ;)

Har precis startat en maskin tvätt också och sitter och lyssnar på musik nu. Har faktiskt börjat öva på proven också, nu återstår det att ta ut marsvinen.

Blommor

Nu har jag precis kommit hem. Mamma och pappa skulle iväg vid 2 och handla blommor till trädgården, jag tänkte först inte följa med för jag skulle plugga, men mamma ville så vi har varit iväg fram tills nu. Vi var och köpte blommor till 16.00, då körde vi hem till lilla Trelleborg igen och åt på en restaurang och sen köpte vi glass :) Nu sitter jag här och lyssnar på sommarmusik :) Har fortfarande inte börjat öva på dom j*vla läxorna :( Jag orkar verkligen inte med skolan mer... GE MIG SOMMARLOV!!!!!!

Playboykanin

Nu har jag precis provat alla grejer jag ska ha på mig imorgon när vi ska klä ut oss i skolan. För er som inte visste det så ska jag och min kompis vara playboykaniner. Dock får ni inte se hur vi ser ut förrän imorgon, det får vara en överraskning :)

Nu ska jag snart börja plugga, usch!

Skorna!





Här är alltså skorna jag fick igår :) Köpte dom på din sko för 249 kr :)

Gårdagen!

Nu undrar ni kanske var jag var hela dan igår, men jag kan berätta. Jag fixa ju två av mina naglar vid 10 sen när jag kom hem väntade jag på att mina föräldrar skulle bli klara och sen åkte vi in till Malmö. Jag följde bara med för att vara social för det var mamma och pappa som skulle handla kläder, men jag fick ett par skor av min mamma som det kommer bilder på sen :) Sen när vi shoppat färdigt så körde vi till Maxi i Trelleborg och handlade lite mat och sen gjorde jag rent till mina marsvin. Sen helt plötsligt frågar min kompis Pernilla om jag vill vara med henne och två killar och jag sa ja, så jag gick och duschade och cyklade iväg kl 8 och dom mötte upp mig. Vi såg "Bruce den allsmäktige" till 22,00 då cyklade jag hem. Sen 22,15 ungefär kom en annan kompis till mig och då gick vi ute. Sen umgicks vi till 02.15, länge jag vet ;)

Det var min dag i ord :) Idag ska jag börja plugga på dom två proven vi har nu i veckan :( Blir väl en tråkig dag....

Malmö

Var ju och fixade naglarna innan som gått av så nu är jag helt igen :) Vi testade ett annat material idag som var starkare så nu får vi hoppas det håller bättre. Var även inne på apoteket och köpte operationstejp som jag har över piercingen när jag sover och tränar.

Förresten så hoppade jag över träningen idag för jag har svårt för att böja mig och vill inte det ska bli inflammation direkt när jag gjort det så det blir utan träning idag :)

Nu återstår det att köra till Malmö, har dock inga pengar så det blir tråkigt för mig :(


Godmorgon!

Godmorgon på er. Vaknade halv 9 idag av att mobilen tjöt, det var bara att gå upp. Har precis sminkat mig och klätt på mig. Idag när jag gjorde rent piercingen gjorde det inte alls ont så det är ju bra :) Får hoppas det blir så alltid.

Om 40 minuter ska jag vara hos min nagelbyggare och laga två naglar som gått i sönder igen. Därefter är det träning 12-1 sen ska jag hem och duscha sen ska vi köra till Malmö och ikv måste jag plugga.

Vi hörs senare idag. Ha en bra dag.

Piercingen!


Så här ser alltså min piercing ut.
Gjorde precis rent den och AJ vad ont det gjorde. Blev lika yr och svimfärdig som när jag tog den. Hoppas verkligen bara det är dom första dagarna som det är så.

Nu är marsvinen vakna så jag får ge dom lite mat. Vi hörs imorgon. Ska fixa två naglar som gått av........igen. Kl 09.45 (gäääsp)

Puss

Shoppingen

Har ju glömt att lägga in bild på det jag handlade för ett par dagar sen. Solpudert som jag är jättenöjd med och läppglanset som sitter bra :)


Piercingen ;) haha



Så här ser min piercing ut just nu, ska ta av pappert sen och rengöra, då får ni se hur den ser ut :) Är så rädd för att det ska bli inflamerat så jag har pappert på nu under en vecka ungefär.

Resultat

Har ju glömt hur det går i skolan för mig just nu, jag har fått G i 3/4 delar i engelska, jätteglad :) Har liksom legat på IG med den andra läraren men det verkar som jag har G nu :) Nu återstår bara nationella muntliga i svenska och engelska, sen är alla nationella gjorda. Förresten så fick jag MVG på det hemkunskapsprovet jag skrev om för ngr dagar sen. Så nu ligger jag på gränsen mellan VG och MVG, så nu jävlar ska jag kämpa ;)

Kvällen

Efter jag tagit ut marsvinen inne vid 6 så cyklade jag iväg till min mormor och morfar, ingen är hemma så jag tänkte överraska dom lite :) Var där till halv 8 ungefär och då cyklade jag till mamma på konsum som jobbar idag och sen tittade jag på "Så ska det låta" och nu sitter jag och sjunger lite ;) haha.

Jag fasar för att göra rent piercingen för jag är rädd att det ska göra ont, håller tummarna!

Glömde

Jag glömde att skriva att läkningen tar minst 2-3 månader och det innebär att jag kanske inte kan bada i sommar. Men strunt i det, jag är iaf fin på magen och kan iaf sola :)

Nypiercad :)

Nu har jag precis kommit hem och gissa vad jag gjort? Jo jag har piercat mig i naveln hahahah :) Han hade tid idag, skitbra.

Jag och Pappa åkte ner till stan vid 4 för att höra och då hade han tid  om en timme, så vi gick och åt lite mat och gick tillbaka igen kl 5. Jag var jättenervös innan eftersom jag är jätterädd för smärta. Han började med att sätta ut två små prickar där han skulle göra hålet, jag satt mig ner och han gjorde rent området. Jag tittade inte när han gjorde det och först satt han dit en klämma med ett hål i och sen tog han nålen och förde igenom sen satt han dit piercingen. Det kändes inte mycket men han sa att det började blöda och helt plötsligt blev jag jätteyr och rösterna började försvinna, han såg det på mig så jag fick ett glas vatten men det hjälpte inte mkt så jag fick lägga mig ner och vila. Efter en stund var jag bra igen och han förklarade hur jag skulle göra rent och till sist satt han på papper och tejp och jag fick en flaska med rengöringsmedel.

Själv piercing grejen var över på 1 minut och det var verkligen en så bra nål och piercare så det kändes knappt ngt. Jag valde en rosa piercing men tyvärr har jag pappert kvar men ska ta av det ikv, då får ni bilder.

Nu ska jag ta ut marsvinen, vi hörs senare. Puss

Tråk fredag

Har precis kollat klart på Skilda världar och ligger i sängen nu med datorn. Tråkig fredag det är idag :( Har ingen att umgås med och inget att göra......alla är upptagna :(

Aja, får väl hitta på ngt nu....

Äntligen Fredag!

Gud så skönt det är med helg nu, dock är hela skolväskan full med böcker som jag måste plugga på i helgen, men det är bara 3 veckor kvar :)

Idag vet jag inte vad som händer, ska kanske ner till stan sen och se om ngn har tid för piercing i naveln :) Hoppas ngn har det :)

Nu ska jag se "Skilda världar" från idag. Puss

TV

Har precis kollat klart på "Sanningens ögonblick", dock inte lika roligt som det brukar. Somnade till och med mitt i allt så nu sitter jag här för att få lite energi. Nu tittar jag på Efterlyst, det verkar spännande idag.

Förresten så ska jag kanske pierca mig i naveln imorgon :)

Har inget roligt mer att berätta för er, vi hörs imorgon. Kramar

Sanningens ögonblick!

Har precis duschat, riktigt skönt :) Ska titta på Sanningens ögonblick sen kommer jag igen kl 9 när det är slut :)

FÖRBANNAD!

Har precis kommit hem från träningen och asförbannad. Det är ngn som ringer dolt nummer till mig ganska ofta. Nu under min träning var det ngn som ringde två ggr, jag svarade ena gången men där var ingen och andra gången hörde jag inte det. Mitt nummer står varken med på eniro eller hitta så det borde vara ngn som jag känner. Konstiga människor som inte har ngt liv!!!!!!!


Utetennis!

Nu har jag precis haft marsvinen ute samtidigt som jag pluggade. Ska snart köra till träningen som kommer vara ute idag eftersom det är så fint väder.

Vi hörs mer senare ikväll när jag kommit hem. Puss

Trööött.

Hej på er. Hoppas ni mår bra idag, själv är jag trött för jag sov dåligt inatt. Kom hem från skolan 14.15 och sitter just nu här och känner hur soboken skriker på mig (inte bokstavligt talat) eftersom jag har prov imorgon.

Senare idag blir det träning utomhus och plugg. Vi hörs senare.


Grey´s Anatomy

Nu har jag nästan precis kollat klart på Grey´s Anatomy och det är lika spännande var gång.

Är jättetrött så jag ska snart sova, vi hörs imorgon. Kramar

Gäster

Har tagit en liten paus från gästerna just nu, är fruktansvärt trött, vet inte varför men det är väl för jag varit igång sen halv 11 idag. Har precis pluggat lite religion som jag har prov på på fredag.

Förresten, jag har tänkt på en sak... Om NI vill ha en frågestund med mig, asså ni frågar lite frågor om mig så kan jag ha det en dag, skriv bara en kommentar om ni vill det så kan vi kanske fixa det. Jag har ju inte stor blogg och inte så värst många besökare men dom jag har är det roligt att ha lite kontakt med. Så som sagt, skriv en kommentar vad ni vill :)

Nu får jag väl gå ner igen, vi hörs senare.

Åter igen snabb bloggning+ svar på kommentar

Nu har Pernilla precis gått, vi var på skolan till 14.00 och hon följde med hem här direkt och fixade kaninöronen tills måndag och blev precis klara.

Om en timme kommer våra gäster och tills dess ska jag plugga och ta ut marsvinen och kanske hjälpa mamma lite med saker.

Svar på en kommentar:
Postat av:

vart åt ni pannkakor ? :)

2008-05-14 @ 14:43:10

Vi åt pannkakor på Systrar och Bönor :)


Vi hörs senare ikväll.

Snabb bloggning!

Tänkte ta en snabb bloggning nu innan jag sticker till skolan. Kom hem för en kvart sen, handlade det sista till måndag, garn och typ. Sen hittade jag lite till mig själv också, läppglans,solpuder och så köpte jag blommor till mamma och sallad med mig hem till ikväll. Vi fikade också nere i stan det blev pannkakor idag, vi är snabba ;) Åkte ner halv 11 och hemma halv 1 och har hunnit med allt vi skulle.

Nej nu ska jag cykla till skolan på ett möte, hörs senare. Puss

Fullbokad dag!

Godmorgon på er! Eller ja.. jag vaknade för en timme sen menmen ;) Sitter här just nu och väntar på att klockan ska bli 10.20 så jag kan gå till bussen, ska träffa Pernilla på bussen då. Ska vara nere i stan i några timmar sen kl 13.00 ska vi på ett möte på skolan, FAST vi är lediga idag, lite tråkigt men vi var tvungna. Sen 16.30 ska vi ha kalas för min mamma som fyller år idag. GRATTIS :)

Nej nu ska jag borsta tänderna och packa min väska. Vi hörs senare.

Tv

Nu har jag precis kollat på tv, dock var där inget spec roligt. Men ska snart sova, ska ta bussen ner till stan halv 11 imorgon. Kommer bli stressig dag imorgon, men det är kul när det händer lite.

Vi hörs imorgon. Kram

Utseende

http://www.youtube.com/watch?v=KNthqC2fsVw Sorry för att jag lägger in den så bara, men det gick inte att kopiera den texten på youtube.

Hur som helst så sitter jag och tittar på den videon nu, den är väldigt bra gjord. Det är så många ungdomar och barn har det nu för tiden, dom är inte nöjda med sig själva och visst jag håller med, ibland kommer man in i såna perioder så man hatar sig själv, det gör alla. Men det finns folk som lever med det dagligen, som inte tänker på något annat än att må skit. Många killar/tjejer går BARA efter utseendet när man vill hitta en partner, man ska gå på insidan. Man kanske hittar en drömkille/tjej men personligheten är jättedålig. Nu tänker ni kanske, men man kan väl inte bara gå på personligheten, nej det det kan man inte. Jag håller med om att jag skulle aldrig kunna bli tillsammans med en "ful" kille och bra personlighet. Men jag tror inte det finns någon drömkille/tjej som alla pratar om. Jag vet några vänner som inte mår bra ibland pga deras utseende och man kan ju inte göra ngt annat än försöka förklara att dom är vackra, jag tycker alla människor är värda något. Även om man är tjock, smal, kort , homosexuell osv så är dom lika mycket människa som en "normal" person. Jag skulle själv aldrig få för mig att trycka ner en person för deras utseende, då skulle jag själv må dåligt i 30 år efter det. Om jag ska säga ngt bra om mig själv, som jag oftast inte kan så är det faktiskt att jag är omtänksam, jag tänker alltid på människor i min omgivning.

Hoppas ni har orkat läsa allt, jag ville bara skriva av mig lite och det är bra att ta upp såna här viktiga saker ibland.
Nu blir det film. Puss

Sommarkläder



Shit vad fina kläder. Riktig sommarkänsla när man ser dessa kläderna.

Tunika från Indiska, 249kr, halsband från Topshop, 179 kr, jeansshorts från Gina Tricot, 299kr, sandaler och väska från Topshop, 549 kr respektive 479 kr.

Bakdags!

Nu har jag precis bakat klart, det blev kolakakor och chokladbollar. Fick ju göra lite godsaker nu inför imorgon när mamma fyller år :)

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det film :)

Stamkund nästa!

Nu em/kväll har jag varit på konsum två ggr. Jag är snart stamkund där, iof så är jag det redan eftersom min mamma jobbar där ;) Men första gången körde vi och handlade ngt annat som jag kunde äta eftersom jag äter inte korv och andra gången handlade vi bakgrejer + att jag kollade priser på snus och cigaretter eftersom vi har fått ngn sån uppgift om det som vi ska göra imorgon. Jag har börjat så smått på det just nu så jag inte har så mkt imorgon eftersom jag kommer ha mkt att göra imorgon.

Nu ska jag fortsätta skriva. Vi hörs senare.

Hello ;)

Min blogg har ju blivit flyttad så jag går alltid in på fel sida , men det är DENNA sidan jag ska in på ;) haha.

Kom hem från skolan halv 3, jättehärlig dag. Började med tyska där vi skrev nationella uppsats, kändes bra så hoppas jag får VG, sen efter det hade vi lunch och då åt jag snabbt sen cyklade jag hem och drack lite sen körde jag till gympan, jag var inte med eftersom jag inte mådde så bra i fm/em men jag hjälpte iaf till :) Sen hade vi so sista lektionen, och det vara bara att träna inför provet på fredag. Jättehärlig dag!

När jag kom hem tittade jag på "Skilda världar" som jag hade spelat in och nu sitter jag här och lyssnar på musik. Imorgon har jag som sagt kompledigt och kl 11 ska jag ner till stan med Pernilla och fixa det sista inför utklädningen och så ska vi göra en hemuppgift vi gick att göra imorgon. Sen på kvällen ska vi ha kalas här hemma för min mamma :)

Dansen ;)

Godmorgon! Nu har jag precis vaknat. Jag skrev ju igår att jag skulle skriva när jag kom hem, men det blev ändrade planer. Jag tänkte först bara vara där i 2 h men det var faktikst roligare än jag trodde så jag var där tills det slutade, 23.00.
Idag börjar jag 10.45 så jag ska bara ta det lugnt nu i ngn timme, ska duscha och göra mig i ordning bara. Dessutom har jag bara 3 lektioner idag och imorgon har jag studiedag, skitskönt :)

Nej nu ska jag ner och äta frukost. Ha en bra dag.

Likadant.

Idag har jag bara vilat, har inte orkat göra ngt, har kollat på tv och så har jag duschat. Mår fortfarande inte bra men ska ändå iväg och dansa, det är bara 2 h så jag är hemma vid 21 igen.

Ville bara skriva vad jag gjort, nu ska jag ta ut marsvinen och föna håret samtidigt.
Puss

Tv tittande

Varför blir det att man alltid tittar på tv när man är hemma från skolan? ;) Helknäppt. Tittade iaf på "Skilda världar" och ngn ordjakt innan och sitter jag här och kollar på youtube. Har precis bestämt med min kompis som också gick hem från skolan att vi ska säga om vi ska dansa ikv elr inte, kl 5. Hoppas verkligen jag kan dit så jag kan ha sovmorgon imorgon.

Nu ska jag fortsätta kolla :)

Svar på kommentar.

Postat av:

vilka kändisar skrev du till? :)

2008-maj-12 @ 09:59

Jag skrev till Carola och Sonja Aldén.

Måndag.

Hej, nu undrar ni kanske varför jag är hemma nu? Men jag stannade hemma från skolan idag för att jag mådde inte bra imorse, men nu är jag helt okej, dock är jag jättetrött. Jag tror att jag ska iväg och dansa ikväll ändå, får leva på tabletter ikväll så ska jag väl överleva. Eftersom jag ska till skolan imorgon så måste jag iväg och dansa i minst 2 h ikväll för att få sovmorgon imorgon. Men 2 h är inte mkt. Från 19.00-21.00.

Nu ska jag fortsätta kolla tv.

Natti

Nu ska jag bara kolla klart på Sanningens ögonblick som är NU och inte kl 20 som jag sa ;) Blandar alltid ihop dom två programmen.

Imorgon blir det en lång dag i skolan sen dans på kvällen :/ Bajsdag.
Men vi hörs ändå imorgon. Kram

Nästa veckans att göra!

Måndag: Skola, sen dansa på kvällen (ett måste inom skolan, skittråkigt)
Tisdag: Sovmorgon till 9.45 
Onsdag: Studiedag, födelsdagskalas för min mamma.
Torsdag: Skola och träna utomhus :)
Fredag: Skola, inget planerat än så länge.
Lördag: Träna
Söndag: Vila

Ja ni ser ju själva, ganska tomt denna veckan. Ganska skönt att göra det ibland, har dessutom inte ngt prov denna veckan, men nästa har jag 2 stycken :(

Tv nästa!

Har precis kommit ut från duschen och sitter just nu och väntar på att b.u.s ska torka in, om 1 minut börjar Sanningens Ögonblick, det får man ju inte missa :)

Vi hörs senare.


Duktiga jag!

Innan var jag och köpte frimärken och postade alla brev jag skrivit och handlade även med mig lite mat hem till ikväll, och sen när jag kom hem rengjorde jag badrummet här uppe eftersom det bara är jag som anväder det och nu har jag precis startat en maskin tvätt. Får hjälpa mamma ibland också ;) Men man får ju passa på att tvätta nu så mkt som möjligt när man kan hänga ut det i det fina vädert, för det kan man ju inte göra sen.

Nu återstår bara att ta ut marsvinen, duscha och hänga upp tvätten sen är mina sysslor slut för idag. Sen blir det väl att slappa. Vad ska ni göra ikväll?


Brev

Har nyss skrivit en massa brev, svar på två brev från brevkompisar och sen två brev till två kändisar ;) Massa foto också skickade jag med som dom ska få signera :)

Nu ska jag ta på lite smink och cykla iväg till affären och köpa frimärke. ÅHHH skola imorgon :(


Söndagar!

Usch vad söndagar är dryga, man brukar inte göra så mkt och det är den allmänna vilodagen! Jag har tex bara varit ute i trädgården och gått runt. Har precis ätit pastasallad med kyckling och det var gott, sitter här och glor just nu, vill hitta på ngt men kommer inte på ngt.

Jag vet jag är tråkig ;)

Nytagna bilder!

Var nyss ute och fotade lite bilder i trädgården, det blev blommor och min hund idag :)

image173
Min hund solar i trädgården :)

image175
Någon sorts blomma i trädgården :)

image176
Ännu en märklig blomma ;)

image177
Jättefin röd blomma.

image178
Sötnosen själv :)

image179
Klematis (stavningen ?)

image180
Min blivande solros! :) haha

image181
Suddig bild men detta är mina smultron :)

image182
Mammas tomatplantor.

image183
Maskros :)

image184
Trillingar :)

image185
Gillar denna bilden, men vet inte riktigt varför ;)

Nu får ni gärna skriva vad ni tycker om bilderna, om ni vill att jag ska fota mer osv :)

Svar på kommentar.

Postat av:

men din musik stil är väll typ shlager (stavning!) ? Eller vad gillar du mer?

2008-maj-11 @ 09:48

Ja jag gillar schlager väldigt mycket, men jag lyssnar inte bara på det. Jag är en allätare och lyssnar från allt till schlager till hårdrock. Det beror på mitt humör.

Godmorgon!

Godmorgon på er. Allt bra med er idag? Jag vaknade nyss och idag är det också fint väder så det blir väl att vara ute idag.

Usch vad magen kurrar, nu måste jag ner och äta lite.

Godnatt

Nu ska jag gå ner till Mamma lite och titta på tv. Är ganska trött redan och imorgon är det söndag :( Tycker inte om söndagar, eftersom det bara är en dag kvar till skolan börjar igen , menmen det får gå.

Vi hörs imorgon.

Vitblond? :S

När jag tittade nyss i spegeln så såg jag att jag fått lite färg i ansiktet idag när jag varit ute, men dessutom att delar av mitt hår är typ vitt. Shit vad det bleks snabbt. Jag tänkte färga håret innan skolavslutningen för att inte ha ful utväxt, men den utväxten jag hade innan är redan borta så det är bra :) Ett tips till er, om ni vill spara pengar, gå ut i solen så slipper ni färga håret , haha :)

CANS!

Det blev trots allt Team Cans som vann körslaget, precis som jag gissade :) Gillade dock inte alla hans låtar idag, två var helt konstiga och en var normal ;)

Tyckte ni rätt person vann?

Körslaget nästa!

Vem tror ni vinner Körslaget?? Jag hoppas på Cans,eftersom jag inte gillar Brolle. Men vem tror du? :)

Nu ska jag ner och fixa lite inför kvällen, skära upp ananas bla :) MUMS.

Svar på kommentar.

Postat av: missbumblebee

Skulle du kunna hjälpa mej, jag e ute efter ett par snygga glasögon, men vet inte vart jag ska leta riktigt. Har du några tips?

Haen trevlig Lördag :) Snygg blogg!

2008-maj-10 @ 14:11

Oj, jag är ingen expert. Men om du vill ha ett par billiga så kolla på H&M, dom har alltid fina och det var där jag hittade mina pilot. Vill du ha lite mer dyra och finare så kan du ju checka på Tradera efter Gucci för jag antar att du inte har råd med ett par äkta. Annars är det väl bara att kolla runt i olika affärer :) Glitter har ju också haft glasögon.
Jag antar att det var solglasögon du var ute efter ;)

Tack, du har också jättefin blogg. Var har du fått all den reklamen ifrån?

Målare :)

Vet ni vad jag nyss gjort? Jag har målat min gamla cykel jag fått av min mormor. Den blev guldig med ljusblåa grejer på, tänkte först måla blommor men det blev inte bra så det fick bli lite streck och cirklar ;) Jag blev faktiskt nöjd. Just nu sitter jag på altanen och skriver, samtidigt som jag lyssnar på gitarrspelande från grannen. Är helt slut efter dagen, har inte suttit still alls, och har dessutom varit ute hela dagen. Efter jag skrivit klart detta ska jag ta ut marsvinen på gräset, första gången för i år, då blir dom så glada :)

Svar på kommentar.

Postat av:

men oj, hon menade inte att tracka dig fattar du väL!

2008-maj-10 @ 10:18

Det är väl inte så lätt att förstå, eftersom jag fått höra en massa skit från andra att jag gillar Carola så blir man väldigt chockad när ngn kommer och säger att hon är bra. Det var inte meningen att ha taggarna ut direkt , jag ber om ursäkt för det!

Utebloggning!

Sitter just nu på altanen och skriver lite. Vaknade halv 10 idag av att telefonen ringde så det var bara att gå upp och äta frukost. Jag hoppade över träningen idag för att göra en massa andra grejer. Kl 12 kom min mormor och morfar hit här och då körde vi till det stället jag sa igår. Jag handlade solrosfrö och två smultronplantor så nu är Trelleborgs nästa trädgårdsmästare haha ;)

Idag känns det som riktig sommar, sitter i skuggan och det är inte ens kallt. Vi håller just nu på och grilla och ikväll blir det final i Körslaget.

Hoppas ni också har lika fint väder som jag :)

Matlagning!

Min kompis kom hit vid 5 ungefär och körde och handlade direkt grejer till matlagningen, det blev kycklingfile med ris och goda grönsaker. Efterrätt blev massa frukter tex, melon, ananas,banan med grädde. Jätteroligt att laga mat men nu är jag jättetrött, och sitter här nere och lyssnar på musik.

Imorgon ska jag nog hoppa över träningen för att följa med mamma,mormor och morfar till en affär i Vellinge med massa blommor, om jag orkar annars tar jag bara det lugnt imorgon.

Nu ska jag lyssna vidare, ikväll blir det nog en film. Puss

Stan

Ni kanske undrat vart jag hållt hus idag när jag sagt att jag inte har något planerat? ;) Iaf så frågade Pernilla mig i morse om jag ville följa med henne till stan för hon skulle handla present till sin mamma så det gjorde jag. Vi tog bussen ner till stan halv 3 och för en gång skull handlade jag inte så mkt. Handlade bara b.u.s och lite fika och godsaker :) Nu sitter jag här och väntar på en annan kompis som ska komma hit, vi ska laga mat men vet inte riktigt än vad det blir. Återstår att se.

Vi hörs lite senare :)

Godnatt

Godnatt världen, nu ska jag sova :) Vi hörs imorgon.

Svar på kommentar

Postat av: Sara

Gillar du nån annan musik än Carola?

2008-maj-08 @ 20:21

Det är väl klart jag gör, jag sitter inte och rålyssnar på henne dag och ut dag in. Har faktiskt inte lyssnat på henne på ett tag. Jag ville bara att ni skulle lyssna på texten, jag tvingade inte dig!

Världens finaste låt!

Detta är världens finaste låt. Snälla, även om du inte gillar henne så lyssna på texten!!


Träning

Har precis kommit hem, tränade mellan 17-18 sen körde vi och åt lite mat och nu sitter jag här :) Som ni kanske märker så har jag bloggtorka idag, vet inte alls vad jag ska skriva om ;)

Något förslag? :)

Hej!

Hej bloggläsare :) Kan ju börja med att säga att hemkunskapsprovet gick bra, kunde allt förutom 2 frågor så nu håller vi tummarna för MVG :) Kom hem från skolan för en kvart sen och sitter just nu på mitt rum och äter melon och lyssnar på musik. Senare blir det plugga och träna tennis 17-18:) Shit vad härligt det skulle vara att spela ute nu men jag får snällt vänta till nästa vecka när utesäsongen börjar.

Nu ska jag käka vidare, vi hörs senare.

Top Model!

Nu har jag precis kollat på Top Model och ska snart lägga mig och sova. Har hemkunskapsprov direkt på morgonen imorgon så håll tummarna för mig :) Vill få MVG för då får jag det i slutbetyg också. !!

Vi hörs imorgon. Kram

Tråååkigt :(

Usch vad jag är uttråkad :/ Har precis övat en gång till på hemkunskapen, är trött på skolan och läxor just nu!!
Har marsvinen ute just nu sen ska jag duscha och sen blir det att titta på tv. Hade velat gå ut och gå, men har ingen att fråga :/:/

Aja, så är livet ibland, man kan inte ha roligt alltid.

Plugg och mat!

Har precis pluggat, har det stora hemkunskapsprovet imorgon och det känns faktiskt som allt sitter men för att vara på den säkra sidan så ska jag öva lite till :) Har även en engelskläxa till fredag som jag övat lite på men jag tycker hemkunskapen är viktigare ;) Vill ju ha MVG i det :)

Innan körde jag och Pappa och handlade pizza, jag var inte sugen på äcklig korv så det fick bli en fryst pizza som just nu står i ugnen, hoppas den är klar snart, är hungrig :)

Vi hörs lite senare.

Hata eller älska!



Antingen hatar man henne eller så älskar man henne. Som dom flesta vet så älskar jag henne ;) Shit vilken röst hon har.


Även om du inte gillar henne så lyssna på höjningen 02.36, vilken känsla!

Nya bilder!

image171

image172

Jag får ju uppdatera med lite bilder ibland så ni inte glömmer bort hur jag ser ut, en blondin bakom en dator som skriver blogg ;)

Nationella prov.... igen

Ja nu har redan halva veckan gått, jätteskönt. Hade nationella prov i tyska idag och det gick bra :) Fick VG, stolt ;) hahaha not. Men jag trodde det skulle vara mycket svårare än det var så det var ju bra att jag fick VG. Imorgon har jag ett till prov, i hemkunskap men jag tycker inte det är så svårt :)

Vad händer sen då? Hmm.. har inget planerat, orkar inte träna idag så det blir att ta det lugnt och plugga. Dagens oufit är det inte lönt att jag tar heller, har typ samma kläder på mig som för några dagar sen, bara ngt annorlunda linne hahah ;) Men så är det när det är varmt ute.

Godnatt.

Nu har jag pluggat sista gången för idag, orkar verkligen inte mer. Men ska inte sova än, är inte ens trött ;) Men ska lyssna lite till på musik. Vi hörs imorgon. Glöm inte svara på det om piercingen ;)

Kram

Ska jag elr inte?

Asså jag sitter och funderar på om jag ska pierca mig i naveln :) Tycker det är jättesnyggt på andra men vet inte om jag vågar själv haha ;) Är det ngn som tagit i naveln kan ni väl skriva om det gjorde ont elr inte? :)

Musik

Vad har hänt sen sist då? Nja, inte jättemycket. Har suttit vid datorn, haft marsvinen ute, duschat och precis kollat på tv. Lyssnar just nu på Sanna Nielsen :) Måste plugga ännu mer sen fast nu vill jag bara lyssna på musik :)

Vi hörs senare.

Svar på kommentar

Postat av:

VA? har ni nationella i tyska? :=o

2008-maj-06 @ 20:29

Ja tyvärr har vi det, min lärare ville testa hur det var :(

Gymmet

Har precis kommit hem från gymmet. Tränade inte alls mkt idag, var asmycket folk så jag gick bara lite på löpbandet och tränade magen. kl 18.00 skulle vi ha ett möte med hon som ägde gymmet om priser och sånt, man är tvungen att binda upp sig i 1 år för 299 kr i månaden, jag som ville bara ta ngn månad men där sket det sig. Så jag funderar på att ta ett 10 kort för 800 kr, men jag tycker inte det är lika kul mer som i början så det blir nog bra. Tränar ju dessutom tennis två ggr/veckan och två ggr/veckan idrott i skolan så det blir nog bra :)

Nu återstår det att ta ut marsvinen, plugga och duscha. Imorgon har jag dessutom nationella i tyska BLÄÄÄÄÄÄÄÄ!

Svar på kommentarer.

Shit vad "många" kommentarer jag får helt plötsligt, innan har ni ju varit helt tysta men nu flyger alla kommentarer in :) Jätteroligt.

Postat av: G.

Själv har jag bara en månad kvar av tvåan på gymnasiet, och sen spenderar jag mitt sista sommarlov på ingenting! :)


Ohhh gud vad härligt!!

Postat av: NADIA

Nationella, prov låter inge vidare du..

2008-maj-06 @ 15:06 

Nej det var det inte heller, usch!

 


Nationella Prov!

Hej Hopp, hoppas ni också har fint väder idag :) Dock inte lika varmt som det var igår men tillräckligt varm för att ha leggings på sig :) Idag hade jag sista delen i nationella prov matte, gick väl sådär, min lärare sa att jag fick 1-2 poäng ifrån G så det är lite surt, har alltid varit dålig på matte så det är väl inte konstigt. Men jag ska iaf få ett omprov på vissa delar så jag blir godkänd.

Ikväll kommer jag väl spendera min dag på gymmet, ska upp där 16.30 och träna med en kompis till ungefär 18.00, då ska jag ha möte där, skriva kontrakt och så. Hoppas verkligen jag kommer hem snabbt, har skitmycket läxa denna veckan :( Men man får se det positivt, har ju bara 1 månad kvar av grundskolan :)

TV

Vad har hänt ikv då? Jag har pluggat lite, kollat på tv och sitter här vid datorn nu och lyssnar på lite musik. Måste plugga en gång till innan jag ska sova. Har nationella prov i matte imorgon :( åhh vad nervös jag är. Känns som jag inte har ngn chans alls :/ menmen, det får väl gå.

Jag brukar ju dra veckans att göra på måndagar men jag har inte så mkt att göra nu i veckan så det är inte lönt. Bara en massa pluggande.

Vi hörs imorgon. Puss

Svar på kommentarer.

Postat av: Caroline

Snyggt!

2008-maj-05 @ 19:14


Tack tack!!


Postat av: Cecci

sommarfresht linne, fina färger! :)

2008-maj-05 @ 19:18

Tack tack, gillar det själv också :)

Postat av: Anna

vad ska du klä ut dig till?
:)

2008-maj-05 @ 19:38

Jag ska klä ut mig till Playboykanin, dock MED kläder ;)


Dagens outfit

image169

image170

Svarta byxor: Veromoda (från förra året)
Grönt linne: Gina (förra året)
Svart kofta: Gina

Sommarklädsel idag ;) Men det är ju nästintill sommar ute så. :)

Nu ska jag plugga :(:(:(:

Shoppingen :)

Oj vad jag har shoppat idag... oj då ;) haha

Här kommer lite bilder:

image162
Lösögonfransar till den 19:de när vi ska klä ut oss i skolan :) 39,50 på H&M

image163
Knästrumpor och rosa leggings, även det till vi ska klä ut oss ;) 40 kr för knästrumporna och leggings 79 kr på Lindex.

image164
Rosa flipflop skor. 49,50 kr på H&M

image165
Vita leggings, 79 kr på Gina

image166
Jäääättefint linne. 149 kr på Gina

image167
Bikini, lika bra att köpa nu när man har pengar och det finns kvar :) 98 kr per del på H&M

image168
Vita trosor, även det till vi ska klä ut oss, 69,50 kr på H&M

Ja detta var min shopping idag :) Jättenöjd med allt. Dock har jag lite pengar kvar nu, menmen :)
Jag köpte även två muggar till min mamma och pappa där det stod min mamma och min pappa så stod det en liten söt text i muggen :) Roligt att överraska ibland ;)

Hade jättekul i stan idag med Pernilla, vi tog bussen ner till stan vid 12 och shoppade lite först sen åt vi kycklingsallad och efter det glass. Jätteskönt väder ute.

Uttråkad!

Har precis duschat mitt ena marsvin, hon var helt konstig på hela magen och så har jag gjort rent deras hus. Det såg förjävligt ut. Så nu sitter jag här igen och har tråkigt. Funderar på att se en film eftersom det inte finns ngn rolig inne på msn.

Hoppas ni har roligare än mig...

Umgås

Kom nyss hem , har varit med Pernilla och hennes kompis. Vi cyklade ner till donken och åt glass och milkshake sen cyklade vi till hamnen och glodde lite ;) Sen körde jag hem, hon kunde inte mer. Åhhhh jag är sååå sugen på att göra ngt tsm med ngn nu, men har ingen att fråga :/ Det är jätteskönt ute, men jag vill inte ut själv.

Aja.. jag får väl stå ut med mig själv, ska kolla på Sanningens ögonblick nu.

Solpuder

Imorgon  ska jag köpa solpuder, är det ngn som har tips för ett billigt och bra solpuder som jag kan köpa? Skriv gärna en kommentar och skriv vad du tycker :) Snälla hjälpa mig!

Shopping nästa..

Kom nyss ut från duschen och sitter just nu och lyssnar lite på musik. Bestämde också nyss med Pernilla att vi ska ner till stan imorgon och shoppa lite. Vet redan lite grejer jag ska köpa :) Leggings, solpuder(?), skor(om jag hittar ngr billiga) , kanske ngn klänning, flipflop :) och sen ska vi handla lite grejer till den 19 maj då vi ska klä ut oss i skolan, vi ska vara playboykaniner, dock MED kläder ;) haha.


Bilder från Växjö!

Nu har jag ingenting att göra så jag tänker lägga upp lite bilder från Växjö :)


30 April.
image147
Vi cyklade ner till sjön i Växjö och kollade på fyrverkerier och bål :) Mysigt.


image148
Lollo på lekplatsen typ bredvid sjön :)

______________________________________________________________________________________

1 Maj
image149
Jag och Lollo :)

image150
Vem har sagt att man måste vara normal ? ;)

image151
Lollo ville ta kort på mig med ;)

image152
På torsdag em åkte vi till Lollos farmor och firade henne, var där till typ 18.

image153
Hanna, Lollos lillasyster var också där :)

______________________________________________________________________________________

2 Maj
image154
Shopping på G, Lollo på väg ner till stan :) Hittade dock inte så mkt idag.

image155
Man får ju inte lov att gå ifrån tradtionerna, vi äter alltid på Hong Kong när vi träffas <3

image156
L o E<3 Ngn mer som tycker vi är lika? ;)

image157
Två blondiner på en studsmatta, de du;)

_______________________________________________________________________________________

3 Maj, sista dagen i Växjö :/
image158
Jag och Lollo vid busshållsplatsen, väntar på att åka ner och shoppa igen ;) Hittade typ hur mkt som helst idag och ändå var vi i samma butiker som igår.

image159
Nöjda och glada efter mat och shopping sitter vi och väntar på bussen :)

image160
Sista bilden som togs i Växjö, bara ngn timme innan jag åkte hem :(

image161
Denna bilden får avsluta min resa från Växjö, i bilen på väg hem till lilla Trelleborg igen.

_________________________________________________________________________________________

Kan ju berätta lite vad jag ska göra idag nu när jag ändå är igång. För det första ska jag plugga en hel del, har typ prov och läxor alla dagar nästa vecka :( Sen har jag inget planerat, har ingen att umgås med så det blir väl att ta det lugnt idag. Har förresten studiedag imorgon så det blir lugnt :)


C i Höllviken!

Hej på er. Vaknade 10.50 idag, sent jag vet menmen, det är skönt att sova ut ibland :)

Vet ni vad jag läste i typ alla tidningar idag? Carola är i SKÅNE! Jag är typ bara ngn kilometer från henne, hon är i Skanör och Höllviken, jättenära mig. Synd att jag inte var och kollade på fotbollen ;) Haha, jag är inte ens intresserad av fotboll.

image146
Bild: kvp.se

Tänk och stå där och kolla så helt plötsligt ser man Sveriges största stjärna, shit ;)

Irene Huss!

Nu ikväll har jag kollat på körslaget och sen "Irene Huss-Nattronden" med mamma och pappa :) Just nu har jag ingenting att göra, är inte trött, har ingen att prata med så jag får väl gå och lägga mig snart. Har förresten lagt in bilderna i datorn från Växjö men orkar inte lägga upp dom nu. Ni får se dom imorgon.

Vi hörs imorgon. Puss!


Hemkommen!

Hej på er, nu är jag hemma i Skåneland igen ;) Tåget kom in till malmö 18.12 och direkt åkte vi och åt lite på donken och nu sitter vi och kollar lite på tv. Jag hade det jättebra i Växjö, som ni kanske märkt så har jag inte kunnat blogga, har inte haft tid. Men vi har tagit en massa kort så dom kommer jag lägga ut här :)

Berättar allt sen när jag lägger in bilderna, lättare då :) Ska försöka göra det imorgon.

RSS 2.0