Hejdå!

Nu tänkte jag stänga ner datorn, ta bort sminket och lägga mig i sängen och kolla på.....ja du vet vad. Greys :)

Det har ju inte blivit så mycket uppdaterat dom senaste dagarna, men jag får faktiskt skylla på vädert :) När det är fint väder ute så vill man ju vara ute, och det är ju säkert ni också ändå ;)

Vi hörs imorgon, Godnatt!

Hemma igen..

Nu är jag hemma igen från en runda med Hanna :) Jag fotade bara med hennes kamera eftersom vi bara fotade henne typ. Men jag fotade naturbilder ist :)


Solen :) Härligt.


Triss i stenar.


One love<3

Fotodags

Nu ska jag snart ut med Hanna och fota, kommer nog bli mest med hennes kameran eftersom min har dåligt batteri och jag ska inte bli fotad idag. Jag ska bara fota hanna, orkar inte stå framför kameran idag.

Nu skickade hon precis, nu ska vi träffas. Vi hörs senare :)

En het dag.

Som jag sa innan så åkte jag och min familj ner till stan och åt lunch, blev faktiskt kinabufe, skitgott :) Sen hem och gå ut med hunden sen körde vi och köpte kakor som vi sen skulle åka med till mormor och morfar för att hälsa på :) Och nu sitter jag här.

Ska träffa Hanna om 2 timmar ungefär, men har en del saker att göra innan dess. Vi ska ut och fota lite så ni får se bilder sen :)

Mat nästa :)

Har precis duschat och sitter här och väntar på att B.U.S ska torka samtidigt som jag lyssnar på musik :) Om en stund ska min familj och jag ner till stan och äta lite mat, blir nog bakad potatis, har varit sugen på det sen igår, haha ;)

Nu ska jag ta på mig, SVALA KLÄDER för det är riktigt varmt ute, blåser knappt heller. Ha en bra dag, vi hörs senare idag.

Greys..

Det blev ingen lunch med Pernilla idag, vi tar det en annan dag ist. Nu ska jag lägga mig och kolla på greys en stund, sen ska jag ut och få lite färg :)

Vi hörs senare. Pussar

Tragedin i Arboga

Sitter just nu och läser på aftonbladet, om förhöret med mamman om tragedin i Arboga. Man kan följa det hela tiden, riktigt intressant faktiskt. http://www.aftonbladet.se/nyheter/arbogamorden/article3005552.ab

Antingen är det hon tyskan eller en helt annan person som man inte vet om. Helt sjukt.

Godmorgon!!!

Ojojoj, jag är uppe "tidigt" idag :) Vaknade faktiskt halv 10, och då gick jag upp fast jag var trött. Men jag vill inte sova bort dagen. Idag har jag en sån känsla i kroppen att jag inte orkar ngnting, bara vara hemma och slappa. Det ska jag om inte Pernilla kunde ner och luncha. Inte vara med ngn bara vara hemma, det är livet!!

Nu ska jag äta frukost :)

Godnatt på er!

Nu tänkte jag stänga ner datorn, måste få det helt mörkt i rummet eftersom jag måste vädra ut och då kommer lätt myggorna in. Jag hade en rökelse tänd precis, det luktar i hela huset nu :p Undrar om det är bra för kroppen? vet ngn det?

Aja.. nu ska jag iaf gå tillbaka till min säng och kolla på greys. Imorgon ska jag kanske ner till stan och luncha med Pernilla, men det blir bara om hon hade tid.

Vi hörs imorgon. Kram på er!


Svar på kommentar.

Postat av:

menar du ego girl?

2008-07-30 @ 23:31:56
URL:
http://parlerstrand.blogg.se/

Sv: Nej, det är en bok som heter Privat som är skriven av Carolina och Alex. Om deras mejl eller ngt.

Den nakna sanningen

Jag sa ju igår att jag klickade hem Linda Rosings bok från cdon för bara 39 kr, den kom redan idag :)



Denna ska jag börja läsa ikväll, jag har börjat läsa på Carolina Gynnings och Alex Shulman, men fy fan vad dålig den var. Den får åka in i bokhyllan igen.


Bilder från shoppingen

Här kommer bilder från min dag i Malmö:)


Här sitter Pernilla och ska ta på sig sina nya skor :)


Vi stannade till på ett ställe och åt bakad potatis med kycklingröra till lunch. Sjukt gott :)


Sen stannade vi på donken och åt glass, här sitter Pernilla :)


Sen stannade vi på ytterligare ett ställe, där pernilla skulle köpa cola.


Malmö är fan experter på att tjäna pengar, 25 kr för en cola flaska och 20 kr för en sprite. Helt sjukt.


Två blondiner i en storstad, ojdå;)


Sen var det dags för middag, blev en kinabox. För min del nudlar med friterad kyckling och sötsur sås. :)


Sen satte vi oss vid kanalen och stekte :)

Från Gina: Dubbelpack linne 79 kr, 3 par trosor 129 kr.


Från indiska: Rökelse 15 kr, själva rökelse (svarta) 29, 50.


Från Lagerhouse: Mini papperskorg 15 kr. Söt eller hur? :)


Från Glitter: Berlocker till mitt armband, 19,50 kr styck.


Från Åhlens city: Svart pennskrin 69 kr.


Från Zara: Stor bag reapris: 79 kr :) Som jag ska ha till skolan sen, när vi har gympa.

Detta var min shopping för idag, är suuuuper nöjd med allt. Jag brukar alltid ångra något köp, men inte denna gången :)


Heldag i Malmö

Oj vad jag har shoppat idag, kom hem för 20 minuter sen. Men har marsvinen ute just nu. Jag kommer fota allt jag shoppat idag lite senare, för just nu orkar jag ingenting. Ska bara lägga mig i sängen nu och kolla på greys, det är min nya drog ;)

Vi hörs lite senare. Kram

Godnatt

Nu har jag precis tittat på några avsnitt av greys, ska krypa ner i min säng.. hoppas jag kan sova, för här är 100 grader inne. Ska ju upp halv 10 imorgon, så det gäller att somna snabbt ;)

Vi hörs imorgon efter Malmö. kram

Kvällspromenaden...

Jag sa ju att jag och mamma skulle köra 1,5 mil idag igen.. vi orkade inte det, och sen blåste det helt för mycket också så jag tog på mina "rullor" och mamma cyklade, så vi körde ner till min mormor och morfar och pratade lite.

Nu håller jag på att välja ut kläder till imorgon, då jag ska till Malmö med Pernilla :) Kameran följer självklart med.

Nu ska jag se greys, pussar.

Svar på kommentar.

Postat av: Sanna

Hur har det gått med polisanmälan du gjorde?
Inte hört något från honom du köpte telefonen av?


Ha en bra kväll :)

2008-07-29 @ 20:05:05

Sv: Vi ringde faktiskt dit där idag, men dom hade inte kommit igång med det än. Och nej... jag har inte fått tag på han som jag köpte telefonen av, hans nummer eller namn existerar inte så det är näst in till omöjligt. Tyvärr :(

Ha en bra kväll själv :)

Nu ska jag ut och cykla med mamma igen, 1,5 mil idag igen ;) Nice.

Hemma igen...

Nu är vi hemma igen, stannade inte så länge och badade och solade. Dock solade jag bara, har fått lite färg :) Usch vad det är hett ute, men usch ska man egentligen inte säga... man ska njuta av det så länge det varar. Man vet aldrig när det blir höst och vinter, det är riktigt usch!

Nu ska jag ta ut marsvinen och sen ska vi ner till stan och äta middag. Ha en trevlig kväll.

SOL&BAD

Nu ska min familj och jag iväg och bada lite, och framför allt sola. Jag är fortfarande blek så jag behöver lite färg :) Får se om jag vågar bada idag, pga piercingen. Men jag har köpt vattentätt plåster och vaselin, så det ska nog gå bra om jag tvättar det direkt efter.

Nu ska jag packa. Kram

Greys

Har precis legat i min säng och tittat på ett par avsnitt av Greys anatomy, älskar den serien :) Nu vet jag inte vad som händer, måste gå och duscha... men jag orkar helt enkelt inte. Får väl sitta här och lyssna på musik, det orkar man alltid :)

Godmorgon!!

Titta jag är REDAN vaken, det är ett under ;) Vaknade faktiskt av mig själv nu kl 9, skönt att komma upp lite tidigare ibland.

Vet ni vad jag nyss har gjort? Jo.. klickat hem en bok från cdon som heter "Den nakna sanningen"- Av Linda Rosing. Jag fick nämligen ett mail om att cdon hade fraktfri vecka, så den boken kostade bara 39 kr, billigt va? :)

Dagens fråga

Dagens fråga lyder:

Föredrar du berättelser eller dikter?

1,2 mil cykeltur....

..är vad jag har tagit i kväll ;) hahaha. Visst är jag duktig? Nej men mamma drog ut mig innan, för att cykla lite. Då slog det slint på mig och jag tvingade med mamma att cykla till en by som heter fjärdningslöv utanför Trelleborg, och vi räknade ut att sammanlagt har vi cyklat ungefär 1,2-1,5 mil nu ikväll. Haha är vi knäppa eller inte? På vägen såg vi 4 rådjur, 1 katt och jag svalde två djur. Mycket detaljer idag.

Har precis ätit kvällsmat, lite sent dock. Blev makaroner med svampsås. Nu ska jag se Greys, som jag aldrig hann innan ;)

Denna veckan..

Vet ni vad jag har på gång denna veckan? Jo.. på onsdag ska jag och pernilla åka in till Malmö för att shoppa lite och eventuellt på torsdag ska min familj och min mormor och morfar åka över till Ven. Där har jag faktiskt aldrig varit. Rätt kul att åka på lite semester :)

Nu ska jag titta på Greys.


Tjabba..

Oj vad jag har hunnit med mycket sen sist jag skrev, har varit på onoff och framkallat korten, så dom ska jag hämta om 8dagar ungefär, och så har jag köpt nya flippflopp skor och kontant kort och nu har jag gjort rent till marsvinen, tvättat mitt marsvin och haft dom ute :)

Nu ska jag till mormor och morfar :) Kram

Underbara ni

Postat av: Carro

Vad duktigt du är på att skriva, och vad roligt att du lägger in ett ordspråk efter varje inlägg. Ha en bra dag.

2008-07-28 @ 14:09:56
URL: http://carrobarrometer.blogg.se/

Postat av: alexandra

gud va duktig du är, läste bara denna lilla del och vart skitintresserad...skriver du allt själv?

2008-07-28 @ 14:07:56
URL: http://huumlaan.blogg.se/

Visst är det underbart att få såna här kommentarer :)

Svar på kommentar.

Postat av: soffan

skriv fler...

2008-07-28 @ 13:56:23

Jag har hört från många att jag ska skriva fler berättelser, jätteroligt, tack! Men saken är den, jag kan inte bara kasta upp en berättelse bara sådär.. den måste ju ha ett bra innehåll också. Men jag ska försöka, jag blir peppad när ni skriver så :)

Hemma igen..

Nu är jag hemma igen, jag följde ju med min mormor och morfar till en by utanför Trelleborg där min morfars bror bor. Han har nämnligen haft inbrott och inbrottstjuven bor mitt emot honom, men han är fortfarande på fri fot. Så jag följde med och fotade fönsert som har slagit sönder och så gick vi runt och tittade lite så han inte var där. Riktigt otäckt att vara på ett ställe där inbrott skett, även om han bara tog en cdspelare, men ändå. Han är livsfarlig, han som gjort det.

Nu ska jag lyssna på musik, sen ut och handla lite. Kramar.

Klar..

Nu är jag redan klar, har precis klätt på mig och sminkat mig. Nu väntar jag på min mormor och morfar ska bli klara... dom skulle dock äta middag först, suck. Ska nog lägga mig i sängen och titta på Grey´s anatomy :)

Vad hittar ni på?

Godmorgon!

Hej alla läsare.

Idag vaknade jag lite över 10, och har precis ätit frukost. Sitter och väntar på att min mormor ska höra av sig eftersom jag ska fota någonting till dom idag, sen ska jag iväg till onoff och köpa kontantkort och skriva ut korten från Rhapsody. Det är ungefär hur min dag ser ut.

Vi hörs lite senare, nu ska jag ta på mig. Kramar

Förlåt...

Förlåt för dålig uppdatering idag, men jag får helt enkelt skylla på vädert. Har faktiskt så mycket att skriva idag..

Imorgon ska jag fixa med korten på onoff som aldrig blev gjort idag, sen får vi se vad som händer. Ska nog hjälpa mormor och morfar och fota lite till ngn försäkringskassa eller vad det var.

Nu ska jag dra mig tillbaka till sängen och titta på Grey´s anatomy. Kramar!

Osynlig- Del 7

Del 7

•-          Vi söker Adam, säger polisen.

•-          Ja det är jag, säger Adam.

•-          Följ med här!


•-          Vet du varför du sitter här?, sa polisen.


•-          Nej, vad har jag gjort, INGENTING, skrek Adam.


•-          Inte?? Lima Törnblad, säger det dig något?


•-          Nej, det är väl hon i 8c som tog livet av sig?


•-          Precis, vet du varför hon tog livet av sig? Jo, för du våldtog henne, skrek polisen.


•-          Hur tog hon livet av sig?, grät Adam.


•-          Hon tog en överdos av medicin och dog i sin säng, sa polisen.


En månad senare på polishuset!

•-          Du får ditt straff om 5 minuter, sa polisen.

•-          Jaha, trevligt, sa Adam gråtande i sin cell.

•-          Du  får 2 år för våldtäkten på Lina Törnblad, sa polisen och gick därifrån.

Plötsligt tänkte Adam, då får jag ett likadant helvete som Lina, jag var kär i henne och allt gick bara snett.

 



Så, då har ni fått ytterligare en berättelse av mig :) Var denna bra, snälla skriv det så fall.

Osynlig- Del 6

Del 6

Nästa dag går jag inte till skolan. Jag har gråtit ända sedan jag vaknade och jag har bara sovit en kvart i natt. Jag letar överallt efter ett graviditetstest i mammas lådor, jag vet att hon köpte ett paket förra månaden för hon hade legat med en polis på en fest. Äntligen hittar jag ett och gör testet och lägger det på handfatet och sätter mig på toan och väntar. Jag tar tag i testet och tittar gråtande på det, det är ett svagt plus. JAG ÄR GRAVID, MED EN MÄNNISKA JAG INTE VET VEM DET ÄR! Jag slår ner allt i hela badrummet, river ner duschdraperiet, allt smink ligger på golvet. Jag försöker tänka efter vad som verkligen hände igår. Nu kommer jag ju ihåg, det var ju Adam som gjorde att jag svimmade. DET ÄR JU HAN SOM VÅLDTOG MIG!!

Nu vet jag också varför dom tre tjejerna började vara med mig och ville gå med mig på festen. Det var ju för att jag skulle gå på festen för dom visste att jag inte hade gått annars. Tjejerna gjorde så jag blev våldtagen. Allt var en stor jävla plan för dom! Nu är det absolut ingen som gillar mig mer. Det är inte lönt att leva mer! Jag går till medicinskåpet och hittar mammas piller mot depression, jag läser på etiketten "MAX 3 PILLER PER DAG". Jag tar ut alla piller i handen och sätter mig vid matbordet och tar fram papper och penna och skriver till mamma:

"Du har aldrig sett hur dåligt jag mår, du har inte varit hemma på flera månader, och nu orkar jag inte mer. Jag har blivit våldtagen och mitt liv kommer aldrig bli bra igen så det är lika bra att jag tar livet av mig. Jag har alltid älskat dig men det verkar inte som du älskat mig. Vi ses i himlen / Lina."

Innan jag gör slut på det här helvetet tänker jag minsann göra en polisanmälan mot Adam för han ska få ett lika dåligt liv som jag. Jag ska gå till polisen och prata med dom och de kommer säkert fråga om jag vill ha hjälp för att må bättre, men det behöver inte jag för ingenting kommer hjälpa mig, mitt liv är redan ett helvete. När jag går hem ska jag ha mina stora solglasögon på mig och en svart munkjacka för att ingen ska känna igen mig. När jag kommer hem ska jag svälja pillerna. Efter det kommer jag gå och lägga mig i sängen.  Efter en stund kommer jag känna hur allt blir svart och somna in. Jag kommer inte känna någonting och jag slipper lida.


Sol & bad

Idag var jag ju med Karolina och hennes barn i Skurup på deras badställe, var riktigt varmt ute idag. Jag badade inte pga piercingen, vill inte riskera att den blir infekterad igen.

Just nu är min mormor och morfar och min kusin här och hälsar på, det är df jag har varit dålig på att uppdatera.

Bada

Ändrade planer, jag ska följa med Karolina och barnen till Skurup och bada :) Hoppas jag kan bada, trots piercingen. Dock ska jag ha plåster över om jag blir sugen på att bada :)

Ha en het dag allesammans. Kramar

Osynlig- Del 5

Del 5

Klockan är lite över 02.00 och jag bestämmer mig för att gå hem. Jag går i kylan på Stureplan och tar upp min ipod för att lyssna på musik. Jag går och går och jag ångrar att jag inte tog någon kofta på mig. Med bara några kilometer hem hör jag några tjejer skratta och prata bakom mig. Jag vänder mig om och ser Linda och dom andra tjejerna, jag börjar gå fortare för jag orkar inte prata med dom och helt plötsligt känner jag att någon går bakom mig, det är ADAM!! Jag börjar springa och plötsligt sliter han tag i min arm och kastar ner mig på marken. Jag slår i huvudet och svimmar. När jag vaknar minns jag ingenting och allt snurrar. Hur ska jag ta mig hem?? När jag reser mig upp ser jag att jag inte har några kläder på mig, jag börjar skrika och gråta. Jag fattar inte vad som hänt, jag minns bara att jag var med tjejerna på fest, men med vem??!! Hela mitt liv är förstört. Jag fattar att jag blivit våldtagen. Vem kan vara så iskall att han våldtar mig och låter mig ligga där i kylan. Jag ligger och skriker och gråter och känner mig jättedålig och smutsig. Jag kryper hem med kläder om mig. Mitt huvud är svullet när jag tittar mig i spegeln och tar tag i mammas rakhyvel, fy fan vad jag mår dåligt nu. Hoppas mamma inte kommer hem nu. Jag tar tag i rakhyveln och skär hårt mot båda handlederna, mörkrött blod droppar på mina ben och jag skär upp mina gamla ärr. Jag har inte skurit mig på handlederna sedan pappa begick självmord. Nu mår jag lika dåligt. Kan inte mitt liv bara ta slut nu!!



Nu är det bara 2 delar kvar innan den är slut :)

Duktiga jag.

Hej på er.

Oj vad jag har varit duktiga denna morgon, har precis städat HELA ovanvåningen och då menar jag allt. Dammsugit, dammat och skurat golven. Har precis gjort rent badrummet också här uppe eftersom det bara är jag som använder den.
Vad har jag kvar av min lista nu då? Jo jag ska ju skriva klart berättelsen som ni verkar gilla, sen duscha och sen köra till onoff för att skriva ut korten från Ystad :) Vi hörs lite senare.

Film på G.

Nu tänkte jag stänga ner datorn, ta bort sminket och ge marsvinen mat, sen ska jag kolla på Grey´s Anatomy, från början. Var längesen jag gjorde det :)

Imorgon blir det en allmän att göra dag, ska bla göra:

*Städa hela ovanvåningen.
* Skriva klart berättelsen.
* Skriva ut fotona från Rhapsody på onoff.
* Köpa kontantkort

m.m. Härligt att göra lite nytta också :)

Vi hörs imorgon. kramar!

Mörkt rum...

Här sitter jag i mit rum, mitt i rummet, mörkt är det och ända lampan är datorn. Fläckten är på och här sitter jag själv. Mamma och Pappa sitter ute på terassen men jag tycker det är för kallt, så här sitter jag. Min mobil kommer där inga sms till eller ingenting. Usch vilken tråkig kväll :(

Svar på kommentarer.

Postat av: Kusinen Nathalie

Var såg ni Rhapsody in Rock? Vi satt nämligen på rad 1 :P fast i Falkenberg

2008-07-26 @ 22:07:08

Vi såg det i Ystad igår, vi satt på rad 5 :)

Postat av: julia

japp de gör jag:)
söt header!

2008-07-26 @ 22:03:50

Du svarade nog inte riktigt på frågan.

Osynlig- Del 4

Del 4

Nu är det äntligen fredag och jag sitter och pratar med Linda och dom andra tjejerna, dom är verkligen jättesnälla nu. Vi pratar om festen och Linda säger att vi också ska gå med fyra killar som går i första ring. Jag fattar inte hur dom killarna vill gå med tjejer som går i 8:an och är hur små och omogna som helst för dom.

Efter skolan skyndar jag mig hem för att göra mig i ordning och försöka äta något. Mamma är fortfarande på sjukhuset och jag får göra allt själv. Jag börjar med att duscha och tvätta bort allt svart smink runt ögonen. Ikväll ska jag försöka se normal ut. Sen tar jag på mig min svarta, korta klänning och sminkar mig ganska mycket och snyggt. Sedan lockar jag hela mitt hår med locktång, nu tycker jag att jag ser riktigt bra ut. Undrar hur länge mitt självförtroende ska vara på topp innan kvällen är slut. Jag går in i mammas skogarderob och hittar ett par svarta skyhöga stövlar och tar på mig dom, nu blev jag några centimeter längre i alla fall.


Klockan är äntligen åtta och jag ska nu gå till Linda för att förfesta. När jag kommer in till Linda tittar alla på mig vilket känns bra eftersom ingen skrattar åt mig. Jag festar med Linda och dom andra två, Emily och Malin. Jag dansar med killar och jag dansar ensam och just nu känns hela livet underbart. Jag tycker allt börjar snurra, jag har kanske druckit för mycket. Nu är det dags att dra till Adam och vi fyra går dit tillsammans eftersom det inte är så långt att gå. Väl framme till festen dansar vi och killarna hälsar oss välkomna. Jag tycker vissa killar verkar lite äckliga och närgångna. Dom tar en på baken och höfterna men när dom är så går jag bara där ifrån. När jag sitter i soffan och dricker starköl kommer Adam fram till mig och frågar massor med roliga men väldigt obehagliga frågor. Han frågar vad jag gör på fritiden och jag svarade:

•-          Inte mycket, sitter mest hemma och tar det lugnt.

Sen frågade jag honom vad han gör och han svarade:

•-          Ja du, jag jagar tjejer.

Då blev det väldigt obehagligt för när han sa det till mig blev hans ögon stora som klot precis som han menade något mer, men jag förstod inte vad.

 




Nästa del kommer ikväll eller imorgon :) Tycker ni om den?

Dagens fråga

Har ju inte tagit dagens fråga nu på ett par dagar, så här kommer en:

Gillar du att läsa modebloggar eller vanliga bloggar som tex min?

Promenad

Var precis ute och gick med hela familjen, runt kvarteret och hem igen. Skönt väder ute, dock liite kallt nu när solen har gått ner, men vi har svettats ihjäl idag så det var skönt ändå.

Nu ska jag försöka hitta en film att kolla på, har kännt för att umgåtts idag.. men ingen verkar ha kunnat men sånt är livet.

Osynlig- Del 3

Del 3

Jag sitter i skolan igen, jag sitter som vanligt vid akvariumet och tittar på dom små liven som simmar runt så fint. Tänk om man var en fisk? Vilken skönt liv och bara simma runt och inte tänka på något. Det är rast och jag står i dörröppningen till klassrummet som vanligt och helt plötsligt kommer Linda fram till mig och frågar om jag vill gå med dom för jag såg så ensam ut. Jag tycker det verkar konstigt men jag går med dom och när skolan är slut åker jag tåget med dom hem också. Jag fattar inte varför dom helt plötsligt börjat se och prata med mig. När jag kommer hem är inte mamma där som vanligt, hon är på sjukhuset, hon är typ stamkund eftersom hon är störtkär i en läkare där. 45 år och går på sjukhus och jagar killar, hur omogen får man vara? Jag går fram till kylskåpet och ska ta något att äta men där är som vanligt ingen mat alls, bara inlagd gurka och vem vill sitta och knapra på en äcklig gurka?


Stan

Nu är jag hemma igen, vi åkte ju ner till stan innan för att äta middag. Det blev kyckling i currysås för min del och efterätt såklart, friterad banan med glass. MUMS. Efteråt gick vi lite i stan, jag fick ett par shorts av mamma på gina för bara 49 kr :)

Just nu är jag supertrött, som resten av familjen.. eftersom vi inte fick sova imorse pga våra grannar. Menmen.. vi får väl vila sen.

Nu ska jag skriva lite på berättelsen, så lägger jag ut den här sen.

Solning

Solade inte så länge innan, hatar egentligen och ligga stilla förutom när jag sover:p

Nu har jag precis klätt på mig, satt upp håret och sminkat mig. Ska snart ner till stan med mamma och pappa och äta kinamat :) Oh vad jag har varit sugen på det länge :)

Vi hörs senare. Ha en sooooolig dag.

Videoklipp från igår


I will survive med Charlotte :)

LaGaylia sjunger All by myself. Herregud vilken röst!! (Sorry för jag har vänt kameran åt fel håll)

Hero med Charlotte :)


Alla sjunger Kiss.

Detta var alla filmer ni får se. Nu ska jag ut och få lite färg på min albinokropp ;) Kram

Bilder från Rhapsody

Nu kommer här lite bilder från Rhapsody in rock igår. Förresten så kom vi långt fram, på 5 raden :) Såg jättebra.


Innan det började.


Scenen


Komikern Micke ;)


Micke igen HAHAH :p


Alla tjejer som var med, f.v Jessica Andersson, Charlotte Perrelli, LaGaylia Frazier och Sofia Kjellgren.


KOLLA VILKEN BILD!!!


Skit fin klänning till "I will survive".


Fråga mig inte vad han heter, men bra var han :)


Förlåt men hennes ögon är riktigt äckliga, hon ser blind ut:p


LaGaylia och Micke ;) hahaha.


Fin klädsel eller hur? ;)


Riktigt mycket folk.


Hennes hud vill jag äta upp:p Chokladbrun ;) (Skoja)


Pablo :)


Hela gänget :)


Tjejerna


Sista låten, Micke längst upp ;) (Kiss tema)

Detta var alla bilder ni får se från igår :) Nu ska jag ladda upp lite filmer från igår som ni får se :)




Osynlig-Del 2

Del 2

Jag ligger i min säng och försöker sova men det kommer sluta med att jag gråter för jag känner mig så ensam och det kommer sluta med att jag till slut somnar gråtande. Nästa dag är det som vanligt, jag står och tittar själv och helt plötsligt hör jag att tjejerna pratar om Adam. Jag går ner och sätter mig på trappan så jag hör bättre. Dom pratar om att dom ska gå dit och vad som ska ha på sig, hur orkar dom bara bry sig hur vacker man alltid måste vara. Jag bestämmer mig för att gå dit. Jag har en hel vecka på mig att bygga upp mitt självförtroende så jag orkar gå dit. Efter skolan åker jag hem och försöker välja ut kläder och plötsligt ringer min mobil och där står dolt nummer och jag svarar och hör att det är Linda, en av tjejerna i gänget. Hon frågar om jag ska till Adam och jag säger:

•-          Ja, hur så?

•-          Nej, jag bara undrar för om du vill så kan du gå med oss.

Jag skrattar inombords men snabbt tänker jag ut en plan och säger:

•-          Ja, hemskt gärna.

•-          Okej, ska vi ses vid 22.00?, säger Linda.

•-          Jättebra, Hejdå, säger jag och lägger på. Min plan är att om jag går dit med dom blir jag kanske populär och inte bara ett spöke som är en i mängden. Jag åker ner till stan för att handla kläder till festen. Jag går in i min favoritaffär Zara och tittar på klänningar, jag hittar en svart urringad kort. Jag går in och prövar den och det är första gången jag har något urringat på mig och framför allt en klänning, jag har aldrig burit en klänning. Helt plötsligt kommer jag på ärren, oj vad ska jag göra nu?! Ärren på handleden som blivit efter jag skurit mig. Jag köper klänningen och går in på affären Glitter och tittar på armband för att dölja ärren, jag hittar ett snyggt och köper det med och sedan åker jag hem.




Godmorgon

Hej på er.

Idag vaknade jag lite innan 10, av mina grannar.. usch. Kvällen igår var helt underbar!!!! Det varade i 3 timmar och 40 minuter och oj vad vi sjöng och skrattade :) Kommer lägga ut lite bilder och filmer sen, när jag orkar:p Har precis lagt in dom på datorn så det får ni se sen.

Charlotte Perrelli och LaGaylia var helt klart bäst igår, ni får se smakprov sen ;)

Snart åka

Har precis lagt in en massa nya låtar på ipoden, duschat och nu ska jag sminka mig. Sen ska jag ta ut marsvinen sen bär det av till Ystad :)

Jag tror inte vi hörs mer idag, lär komma hem sen osv. Så ni får ha en riktigt bra dag, för det ska jag ha :)

Kramar!

Trelleborgs Allehanda

Nu har jag precis skickat in en bild till Trelleborgs allehanda, man kunde göra det på deras hemsida, läsarbild hette det :)

Valde denna bilden:



Nu ska jag gå och duscha :) Kram


Ny berättelse- Osynlig Del 1

Här kommer en ny berättelse:

Osynlig

Del 1

Det är vinter, det är kallt och jag står själv som vanligt. Jag går i 8:an, jag heter Lina och jag är mobbad. Det är så många ser mig som person. Dom andra i klassen står i olika gäng, 3 tjejer i ett gäng, killarna som spelar fotboll och jag som står själv. Finns det någon som överhuvudtaget ser mig? Ingen kommer fram till mig och frågar saker utan jag är som ett spöke. Klockan ringer in och lektionen börjar. Matte med den sura tanten, kan inte hon gå i pension snart? Hon har genomgång som vanligt, och jag får frågan om ett tal, alla blickar emot mig, röd som en tomat i huvudet och några tjejer i hörnet skrattar som vanligt och kollar på varandra. Jag säger 42 och ALLA börjar skratta. Jag fattar inte varför dom skrattar, det är ju rätt. När lektionen är slut går jag till tågstationen och ska åka hem, när jag sitter och väntar på tåget kommer ett gäng killar i 16-18 års åldern och går fram till mig och ger mig ett kort och sen går dom därifrån utan att säga någonting till mig. Jag läser på kortet och där står:

"Fest hos Adam nästa fredag på Björkvägen 3."

Jag sitter och tänker vem Adam är? Jag kände ju igen honom och tänker på det hela tågresan hem. När jag går av tåget kommer jag på det, det är ju Adam i andre ring, varför skulle han vilja bjuda en tjej som går i 8:an? Min första tanke var att jag inte ska gå dit, eftersom jag kommer få sitta själv och titta och jag känner ändå ingen där.



Fler delar kommer imorgon :)

Dagens fråga

Dagens fråga lyder:

Vem föredrar du? Carola eller Charlotte Perrelli?
Ärligt nu!

Frukost till dörren.

Nyss kom där en kille och knackade på, han hade med sig en påse med knäckebröd, smör och en tidning. Jag blev helt chockad haha ;) Rätt konstigt att dom går runt så och delar ut, dom var från Stockholm också dessutom.

Godmorgon era söta grisar! :)

Haha vilken rubrik eller hur? ;) Men ni är ju söta, och grisar är söta, så är det bara :)

Idag vaknade jag kvart i 11 och har precis ätit frukost. Ni undrar kanske varför jag är så hyper idag och glad? Jo för vi ska åka och se Rhapsody in rock idag, i Ystad :) 20.00 drar det igång, men vi ska köra redan kl 4 och så är vi där kl 5, för att insläppet är 18.00-18.30 ungefär. Ska bli en kanonkväll och det är ju fint väder också, KANON :)

Nu ska jag fortsätta lyssna på lite peppmusik :)

Home again

Nu är jag hemma igen från Karolina. Kom hem för en stund sen men har bytat om och tagit bort sminket så det var därför det tog lite tid :) Vi gjorde inte så mycket, snackade mest :)

Ska nog ta och kolla på en film, men vet inte riktigt vilken. Aja, får se om jag hittar ngn roligt :)

Uteservering

Innan åkte jag och mina föräldrar ner till stan för att äta lite middag, hamnade på en restaurang som heter Istanbul och för min del blev det kyckling (som vanligt) och bananasplit till efterrätt ;)

Vet ni?? Nu har jag dessutom köpt vitaminer för vegetarianer på apoteket så jag slipper leva på kyckling 7 dagar i veckan, bra va? :)

Nu har jag precis gjort rent till marsvinen och har dom ute just nu, ska bara ta in dom sen ska jag iväg till Karolina :)
Förlåt för dålig uppdatering idag, men hoppas ni förstår att jag inte kan uppdatera när jag inte är hemma :), men så är det ibland, och framförallt på sommaren.

Vi hörs ikv när jag kommit hem. Kram!

Besöket hos Mormor och Morfar

Nu är jag hemma igen, har varit hos Mormor och Morfar hela dagen. Åkte dit 11.15 och kom hem nu 16.00. Har mest suttit på deras balkong och pratat sen följde jag med dom och handlade lite och nu sitter jag här :)

Tänkte visa lite bilder från dagen:


Det satt en liten nyckelpiga på vår dörr när jag skulle cykla iväg.


Här sitter min älskade Mormor :)


Mmmm äpple :)


Här sitter jag och äter äpple ;) Mormor är faktiskt fotografen :)


Och här är min älskade morfar. Han ser lite drogad ut men han var inte beredd :)

Detta var alla bilder för idag, vi hörs lite senare.

Godmorgon!

Godmorgon, idag vaknade jag varken av grannbarn eller telefonen utan av att jag har fått 5 stoooora myggbett på låren från igår när vi satt i parken och snackade. Usch vad dom kliar, måste till apoteket och köpa bedövningssalva, det är så skönt efteråt.

Idag är det fint väder, men jag orkar inte mig iväg till stranden osv, ska till min Mormor och Morfar ist och hälsa på lite :)
Ska bara göra mig i ordning och gå ut med hunden sen cyklar jag iväg till dom. Vet inte riktigt när jag är hemma igen, men kameran är med iaf :)

Hoppas ni får en bra dag, kram!

Linda Rosing

Har precis suttit och läst Linda Rosings blogg, HELA! Gillar faktiskt hennes blogg :) Brukar ni läsa den?

Nu ska jag sätta på en film och bara slappna av, har ont i ryggen vet inte riktigt varför menmen. Trött är jag också.
Vi hörs imorgon gott folk :) Kramar!

Bilderna från kvällen


En liten fontän där vi fotade :)


Pernilla :)


Här sitter jag och ser ut som ett miffo :p


Jag igen..


Jag i vattnet


Samma ställe


Vi


Ett hjärta i vattnet


Mitt liv denna kväll ;)


Jag med mina nya brillor ;)


Coola Pernilla :p NOOOT

Så.. det var alla bilder. Nu ska jag ta på mig pyjamas :)

Kvällen

Nu är jag hemma igen, har umgåtts med Pernilla. Hon kom hit lite över 6, då körde vi till en park och fotade lite i vattnet, efter det tänkte vi cykla till stranden men vi orkade inte, så vi cyklade ner till donken ist och åt glass och sen hem till mig igen. Hämtade pengar och sen cyklade vi till konsum och handlade cola och godis och satte oss på en filt i parken och snackade skit, satt där till nu kl 10 för då skulle Pernilla hem.

Nu sitter jag här och är dryg med mig själv, ville umgås längre ju men Pernilla kunde inte, och ingen annan kan heller :(Åh :(

Bilder från dagen kommer lite senare.

Polisanmälan gjord

Har precis ätit middag som faktiskt jag lagade idag :) Blev kycklingburgare med pommes för min del och pappa tog vanlig hamburgare. Pappa har också ringt till polisen och gjort en anmälan mot han med mobilen, dom skulle forska i det så skulle dom höra av sig i mitten av nästa vecka. Får hoppas bara vi får tillbaka pengarna.

Nu ska jag sminka mig, om ca 1 timme ska jag träffa Pernilla.
Kram!

Tråkdag :(

Usch sån tråkig dag det är, kollade klart på filmen jag kollade på inatt, sen gick jag och duschade och nu sitter jag här i min säng och glor. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på, ska inte umgås förrän tidigast 6 :/ drygt att sitta och vänta, menmen.. jag får väl stå ut.

Nu ska jag ta mig ngt att dricka. Pussar

Svar på kommentar.

Postat av: Karolina

En solig dag? Var är solen??

2008-07-23 @ 13:29:38

Den var framme när jag vaknade, men då sov du nog ;)

Bevis

Håller just nu på att skriva ut en massa papper som vi ska ha som bevis, mailet från tradera, hans banknr osv. Hoppas vi får pengarna tbx!

Svar på kommentar.

Postat av: A

Det har ju varit helg. Då skickas inget från posten och det är semestertid nu. Om han har skickat den lär du ju ha innan fredag, så vänta med polisanmälning tills dess.

Har själv köpt en på tradera och det kan ta upp till en vecka from den dag han skickar.

Men hoppas att det löser sig :)

2008-07-23 @ 12:19:53

Svar: Jag vet det. Men jag vet att jag har blivit lurad, för varken hans adress telefonnr eller liknade finns. Alltså en tjuv! Han ska få en polisanmälan så det smäller om det.

FÖRBANNAD!!!

Fy fan vad jag är förbannad just nu. Minns ni att jag köpte en mobil på tradera i torsdags? Jag har fortfarande inte fått den. Jag började maila med säljaren och jag satt in pengar till honom, helt plötsligt drog han ut på att jag skulle få kolli nr så jag kunde följa mobilen, tex jag är på jobbet just nu, jag jobbade sent igår. Och nu helt plötsligt svarar han inte alls, och inget kolli nr har jag heller fått. Vi ringde precis till honom och då fanns inte numret, alltså har vi blivit LURADE på över 1000 kr. När Pappa kommer hem ska vi ringa polisen och polisanmäla honom, men det värsta är att Pappa har lagt ut över 1000 kr för han var så snäll och köpte mobilen till mig.., ÅHHHH jävla människor det finns nu för tiden!

Dessutom finns varken hans adress eller namn på hitta.se eller liknande. Hur är man funtad i huvudet om man kommer på att man ska lura folk på pengar och hitta på ett namn.

Ett tips, köp ALDRIG mobilen eller andra dyra saker på tradera, det finns en massa idioter som bara luras!


Godmorgon alla!

Godmorgon alla läsare.

Gissa vad jag vaknade av idag? Jo först började dom jävla grannbarnen skrika vid 8, men jag lyckades somna om sen kvart i 10 ringer telefonen. Asså jag får snart damp!!!!!!! Tror jag ska dra ut jacket ikväll så jag får sova rillräckligt, annars är jag helt död på kvällen.

Idag eller rättare sagt ikväll ska jag umgås, nu på dan ska jag duscha, ta ut marsvinen,sola lite och ta det allmänt lugnt :)

Ni får ha en solig dag, vi hörs lite senare.

Hejdå bloggen.

Håller på att kolla på "Alla älskar alice" och efter det ska jag sova:) Så jag får säga hejdå till er nu.

Vi hörs väl imorgon, då ska jag iof umgås med 2 vänner, men det blir nog en och annan uppdatering ändå :)

Godnatt på er.

Del 5- Berättelsen

Del 5


Nästa dag öppnar Lina tidningen, första sidan står:

Kvinna mördade sin fd pojkvän därefter tog hon sitt liv.

Linas första tanke var Emma och Johan. Hon ringer till Emmas mobil, inget svar, därefter till Johan, heller inget svar. Herregud, vad har hänt???

Plötsligt ringer det på Linas dörr, hon tittar i kikhålet och får syn på två poliser. Sakta öppnar hon dörren och polisen säger direkt:

•-          Är det du som är Lina?

•-          Ja, det stämmer.

•-          Kan vi be dig följa med till polisstationen?

•-          Vadå? Vad har jag gjort?

•-          Det får du veta nere på stationen.

      Snällt följde Lina med, hon förstod inte riktigt vad dom menade. Väl nere på stationen började förhöret med henne.

•-          Du kanske undrar varför du sitter här, men så här är det. Emma och Johan är döda, vi fick in en anmälan inatt.

   Lina faller i gråt och förstår vad hon har gjort. Hon börjar berätta allt för polisen om den där kvällen då Emma och Johan pratade henne hos Lina. När Johan bad henne gå ut, gick hon bara ut i vardagsrummet, när Johan hade gjort så Emma somnat, började Lina också. Båda hjälpte till medan Johan våldtog Emma. Tillsammans misshandlade dom henne och sen sprang Lina ut, hon förstod ju vad hon hade gjort. Plötsligt frågar polisen:

•-          Varför hjälpte du honom?

•-          Emma har alltid varit krävande för mig, hon kommer alltid hem till mig så fort det inte går henne väg, jag orkade helt enkelt inte, hon var ju sjuk i huvudet, säger Lina.

•-          Okej, kunde du inte bara sagt till henne då?, säger Polisen.

•-          Hon hade inte accepterat det. Men jag förstår inte hur båda kan vara döda.

•-          Jag kan berätta för dig, så här är det. Emma kom till Johan igår kväll och började bråka. Bråket började i sovrummet och slutade i köket där Emma dödade Johan, med en kniv, 12 hugg i ryggen. Därefter tog hon sitt liv genom att skära upp handlederna.

Lina faller i gråt igen, dom var ju båda hennes bästa vänner. Johan och Linas plan var ju bara att Emma skulle få en tankeställare att hon måste sköta sig själv, aldrig att båda skulle dö.

Lina fick 2 års fängelse för medhjälp till misshandel och våldtäkt.


Del 4- Berättelsen

Del 4


Hela kroppen bultar, mitt huvud är stort som ett helt hus känns det som. Vad gjorde egentligen Johan med mig igår? Hur ser jag ut? Känner mig allmänt smutsig och värdelös. Jag ligger i någons kök, vet inte vems. Det är mörkt ute och jag försöker resa mig. Min fot är svullen och jag har blåmärke på armarna. Till slut kommer jag i alla fall upp, men kan inte stå på foten. Jag samlar ihop alla mina kläder och hoppar in på toa, väl där tittar jag mig i spegeln. Herregud, tänker jag. Hur ser jag ut?? Röd och svullen är jag. Det ända jag minns är att Johan var här och pratade, sen slog han till mig i ansiktet, det är nog därför jag ser ut som jag gör. Men vad hände sen då, efter jag hade somnat. Tankarna maler på allt möjligt, jag kommer i alla fall på att jag fortfarande är hemma hos Lina, konstigt att hon inte är hemma då.


Jag hittar min mobil under kökbordet och ringer henne, när hon svarar skriker jag på henne, vet egentligen inte varför, men hon ska ju vara här och stötta mig. Efter 10 minuter är hon där.


-Hej, säger Lina.

- Hej....

- Hur ser du ut???, Är det Johan??, säger Lina.

- Jag vet inte, vi bråkade, sen slog han till mig... sen minns jag inte mer, säger jag.

- Men herregud!! Vi måste gå till läkaren och kolla din fot, den ser inte bra ut. Han våldtog väl inte dig?, säger Lina.


Just när hon sa det, började allt falla på plats. Det var ju det som hände igår, han kastade upp mig på bordet, slet av mig kläderna och trosorna. Varför skulle han annars göra det? Tänk så är jag gravid, tänk så har jag fått hans blonda tjejs sjukdomar????


När vi väl kom upp till läkaren undersöktes min fot, en spricka..jättekul. När Lina var på toaletten bad jag läkaren undersöka mig där nere, bara för att vara säker och även ta ett graviditetstest. Undersökningen såg bra ut, inga skador. Men nu återstod bara det hemska testet, tänk så skulle det visa ett plus. Skulle jag då bära på Johans fula barn som jag inte ens ville ha?


Jag fick gå in i ett rum, göra testet själv och vänta.. vänta.. och vänta. Efter 20 minuter tittade jag på testet, ett blått svagt svagt plus syntes. Sakta tog jag upp testet, gick med bestämda steg till doktorn igen och visade det.


När vi kommit hem, duschade jag.. ville bli av med alla bakterier från äcklet Johan. På kvällen gick jag hem till min lägenhet igen. Johan hade varit där och tagit alla hans saker, skönt! Jag la mig i sängen och stirrade upp i det vita taket, vad ska jag göra för att slippa det äckliga kräket? Tankarna gick och plötsligt fick jag en idé. Snabbt ut i hallen och hämta min väska och snabbt ut. Nu måste det här ta slut, tänkte jag.



Ni kan få läsa denna delen så länge, håller på att skriva del 5, den sista :)  Har ni glömt vad berättelsen handlar om kan ni kolla under mina berättelser här till höger :)

Skriva lite

Nu tänkte jag skriva klart min berättelse, den bara ligger här på skrivbordet och skräpar så jag tänkte skriva klart den IDAG! Ni får självklart se resultatet sen. Jag har faktiskt fått lite ideer nu ;)

Allsång

Nu ligger jag här i min säng med datorn, kollade på allsång innan.. shit vilka dåliga artister alltså. Nej dit med Carola så blir det party.

Ligger och väntar på att min mormor ska ringa mig, sen ska jag kolla på film, tror det blir "Alla älskar alice" idag :)

Dagens fråga

Dagens fråga lyder:

Tror du på ödet?

Stan

Innan vid 3 gick jag och Mamma ner till Mormor och Morfar och var där när dom kom hem från sin semester, överraskning :) Vi var där till halv 5 då pappa kom och hämtade oss, vi åkte ner till donken och åt middag och sen köpte jag ett par solglasögon och nu är jag hemma :) Det är därför jag inte uppdaterat sen sist.

Nu ska jag ta ut marsvinen, sen är det dags för Allsång.

Städning

Vart iväg på konsum innan ju, handlade glass ist för dricka :) Har precis hjälpt mamma att tvätta golven så nu vart det också gjort. Vad duktig jag är idag då, hjälper Mamma ;) hihi, men när jag ändå inte har ngt att göra så kan jag ju göra nytta :)

Funderar på att ta marsvinen rum nu också när jag ändå är igång, mamma har sagt att det ska göras innan vi åker på semester (augusti) så jag ska nog göra det nu ;)

Klar

Ja då var jag klar med tvättningen också, vad ska man hitta på nu? ;)

Jo.. jag ska gå bort till Konsum och posta ett brev och köpa lite dricka och aftonbladet sen ska jag kolla på film. Haha jag kom på det direkt ;)

Hemma igen+tvättning

Kom hem från stan 11.20 ungefär, gick snabbt idag, så nu är jag fin igen :) Gjorde pannkakor direkt när jag kom hem och sen satt jag på en maskin tvätt, får ju hjälpa Mamma lite. Och nyss tömde jag badrummet på tvätt så jag får plats med den nya tvätten :)

Nu ska jag läsa Vecko revyn tills maskinen är klar, sen är det dags att sätta på en till :)


Hejsan!

Hej bloggen.

Idag vaknade jag halv 10, gick upp och åt frukost och sen duschade jag. Har precis borstat tänderna och sminkat mig, intressant eller hur? ;) Nu ska jag snart cykla ner till stan för att få mina ögonbryn fixade kl 11.

Senare idag vet jag inte riktigt vad som händer, ska nog bara ta det lugnt med filmer osv :)

Nu måste jag köra, Kramar!

Hejdå

Nu ska jag kolla på en film, måste sova liiiite tidigare än vanligt för jag ska upp halv 10 för kl 11 ska jag vara nere i stan och fixa ögonbrynen :)

Nu ska jag försöka hitta ngn bra film, Godnatt!

Jultankar?? :S

Ligger här i min säng och kollar igenom bilder, kom in på mappen Julafton och kom på mig själv längta efter julen. Är jag sjuk eller vadå? Men det är sååå mysigt när man tar upp julgrejer samtidigt som man spelar julmusik och man tänker, snart är detta året också förbi. MEN det värsta med vintern är det kalla vädert, och den mörka tiden. Jag har en tendens till att bli deppig på vintern och hösten då man bara ser mörker hela dagen. Man går in i skolan, när det är halv mörkt ute och går ut när det är likdant.

Hade det bara varit varmt ute hade jag inte haft dessa tankarna, men dom har ju sagt att värmen är på väg så vi får hålla tummarna :)

Nu ska jag ta ngt att äta, är faktiskt hungrig:p


Popcorn

Här sitter jag i mitt rum och glor, äter popcorn och tittar på gamla avsnitt av "Allsång på Skansen". Har allmänt tråkigt med andra ord.

Vad hittar ni på?

Snart skola???? :S

Satt nyss och funderade på att snart börjar jag gymnasiet. Herregud vad snabbt detta sommarlovet har gått, det är ju lite kvar men det är ju snart Augusti, bara 29 dagar kvar av lovet. Det kändes som igår när jag fick mina slutbetyg i handen och tårarna forsade ner för kinderna för att säga hejdå till alla lärarna och framför allt klassen. Kommer nog sakna den gamla vanliga vardagen sen när jag väl börjar skolan igen, jag var trygg i min gamla klass men man måste gå vidare. Jag har fått mycket skit från vissa i min fd klass så det kan vara skönt att börja känna lite nytt folk. Men det värsta är att man måste komma in i klassen direkt, annars är det kört.

Är sååå avundsjuk på alla dom som tog studenten nu i sommar, dom behöver aldrig mer gå till skolan var dag, aldrig mer ha ångest inför alla prov och läxor.

Nej usch!! Nu måste jag njuta av den sista tiden, hoppas gymnasiet inte blir lika tufft som 8:an och 9:an.

Handling på G

Nu har jag precis haft marsvinen ute, nu ska jag följa med Pappa och veckohandla :)

Vi hörs lite senare.

Dagens fråga

Dagens fråga lyder:

Vad föredrar du, bilddagbok eller blogg? :)

Brev

Innan skrev jag ut en massa bilder från igår som jag sen klistrade in i mitt stora fotoalbum, roligt att ha alla fina bilder samlade :) Och nyss har jag svarat på ett brev från min brevvän som bor i Småland. Nu vet jag inte vad jag ska göra, har tråkigt :/ Får kanske laga lite mat, det är alltid kul :)

Shoppingen idag

Nu är jag hemma från stan igen, åkte faktiskt ner själv innan. Tog bussen halv 1, lämnade böcker och filmer sen shoppade jag lite. När jag var klar med allt köpte jag en frapino och gick hem till Mormor och Morfar som är på semester för att ta in deras post och vattna blommor sen tog jag bussen hem 14.10 och nu sitter jag här :)

Här kommer bilder från dagens shopping:


Från Gina Tricot: Sjal 49 kr (rea), Grön Tröja 49 kr(rea), trosor 59 kr.


Från H&M: Pennvässare 9,50, Spray 19,50.

Det var allt jag handlade idag, handlade dock marsvinsmat och hundgodis också men jag tror inte ni vill se det :)

Godmorgon

Godmorgon på er.

Vaknade för 20 minuter sen, men har legat halvvaken från kl 8 för ngn utanför mitt fönster har stått och pratat. Menmen nu är jag uppe :) Ska försöka komma ner till stan idag, Mamma har ont i huvudet så henne kan jag inta ta med, Pernilla skulle tvätta och Belinda kan inte heller, jag får nog åka ner själv helt enkelt.

Nu ska jag byta om för att gå ut med min hund, pussar.

Film

Sitter just nu i min säng med datorn och kollar på film. Är helt slut just nu, har hållt på med bilderna ganska länge, lagt upp dom på bloggen, skickat dom till Hanna och samtidigt pratat med en massa på msn. Men nu är det skönt att det är gjort. Jag ska nog inte sova förrän om 2 timmar men jag ska kolla på film och ta det allmänt lugnt.

Imorgon ska jag försöka hitta ngn att gå i stan med, jag behöver nämligen göra några ärende. Hanna är inte hemma imorgon, pernilla hade inga pengar och Belinda svarar inte. Så det återstår att se hur det blir, i värsta fall får jag dra med mig Mamma :)

Nu ska jag fortsätta kolla på film, Kramar!

Fortsättning på bilderna

Nu fortsätter jag lägga upp bilderna från idag, har inget bättre för mig.


SMILE HONEY


Vet ni? Jag ÄLSKAR denna bilden!!!!




Jag mitt ute i ingenstans




Hanna på samma ställe.


Detta var alla bilder för idag, hoppas ni tycker dom är fina för jag älskar dom!!!

Kramar!

Fotograferingen idag

Här kommer bilder på mig och Hanna från idag:


Hanna


Denna visste hon inte om att jag fotade.


Jag


Denna är fin, elr hur?


I parken vid trädet


Jag vid trädet.


Denna är fin, eller hur? :)


Ta en dusch kanske? :p


HAHAHAHAHAH skrattanfall eller vad?


Jag då


Jag vid trädet


Skratt och dagens outfit


AFROHÅR HEJJJJ








Närbild!!!!!


Närbild nr 2


hanna närbild





Profil

Nu orkar jag inte lägga in mer just nu, det kommer mer senare!


Videoblogg från fotograferingen

Här kommer två filmer, då jag och Hanna fotade varandra :)




Nu ska jag greja med bilderna, sen får ni titta på en del av dom, vi fotade nämligen 140 bilder så alla dom får ni inte se ;)

10 saker du kanske inte visste om mig

1. Extremt rädd för sprutor,nålar och blod.
2. Hatar tandläkare och läkare.
3. Har gått hos kurator (1 gång) ingen kommentar tack.
4. Har Carolina Gynning och Carola som förebild.
5. Rädd för att bli sjuk.
6. Extremt rädd för att bli ensam.
7. Jag är vegetarian.
8. Bryr mig hellre om andra människor om mig själv.
9. Har aldrig varit utomlands förutom Danmark.
10. ÄLSKAR att shoppa.

Var det något ni redan visste? :)

Fotdags

Nu har jag precis haft marsvinen ute, städat till dom och tvättat mitt ena marsvin. Nu väntar jag på att Hanna ska höra av sig, för då ska vi ut och fota igen :) Idag är det jag som ska fota henne :)

Ni får ha en trevlig kväll, nu ska jag byta om.


Dagens fråga

Dagens fråga lyder:

Vilken hårfärg tycker du motsatta könet ska ha?

Hemma igen..

Nu är jag hemma igen, har varit på tippen med pappa och slängt en massa skit och sen var vi på Maxi och handlade lite, och sen på Konsum hos Mamma där jag köpte lite tidningar, CHIC, Söndagsbilagan och SE&HÖR :) Och nyss betalade jag en räkning till cdon för boken "Privat" och förde över pengar till pappa. Så nu var det också gjort.

Nu ska jag skicka bilder till hanna, pussar :)

Utskrivning

Nu har jag precis skrivit ut 4 bilder från igår som jag ska sätta in i mitt fotoalbum :) Roligt att samla bra bilder där.

Jorden går under!

Läste nyss på aftonbladet att jorden kan gå under år 2036, det är ny fakta som dom kommit på nu. Tidpunkt, 13 April 2036 kan alltså livet på jorden ta slut. Men chansen är 1 av 45 000 , men shit.. tänk så skulle det ske. Men just nu håller dom på att forska i hur vi kan skydda oss.

Men ändå, det är bara 28 år kvar, då ska jag bli 44 år, det är bara halva mitt liv. Nej usch, vilken tanke egentligen att jorden kan gå under.

Tror ni detta kommer ske?

Godmorgon!

Godmorgon på er. Idag väcktes jag inte av ngn j*vla telefon, vaknade själv 10.15 och gick upp då, tur att jag inte sov längre för halv 11 ringde telefonen. Det är nog bara den tiden man kan ringa hem här, det verkar ju så ;)

Idag vet jag inte vad som händer, ska nog hjälpa Pappa att slänga grejer på tippen och så måste jag duscha innan det.

Vad ska ni göra för roligt idag? :)

Godnatt

Godnatt gott folk, nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på film.

Vi hörs imorgon :) Kramar!

Promenad + Bilder

Nu har jag precis sagt hejdå till Hanna, jag skickade till henne innan och frågade om hon ville hänga med ut och fota, och visst ville hon det :) Vi gick runt lite och fota, fotade faktiskt MIG och lite annat. Men när vi hade gått en bra bit upptäckte vi att det var helt mörkt runt oss, inget folk ute och jag tyckte jag hörde fotsteg. Vi skrämde upp varandra och vi kom äntligen fram dit det var ljus, då hör vi en tjej skrika AJJJJJ , sluta. Vi vet inte vad som hände men vi såg två människor springa därifrån och sen en tjej. Jag ringde min pappa som snällt fick komma och hämta oss och sen var vi ute och gick här på området, då började det spöregna så vi blev helt våta. Roligt kväll med alla detaljer.

Här kommer lite smakprov från kvällen:


Träffade en vän på vägen ;)


Jag ÄLSKAR denna bilden, vet inte riktigt varför.


Ni har sett det förut men här kommer det igen, Trelleborgs vattentorn :)


Bild på mig, helt spontan!


Det är någon konstig känsla med denna bilden..


Jag.... tyvärr


Jag och.....blommor ;)


ME


VARNING! KÖTTBULLSHUVUD!!!!!!


HAHAHA vilket leende


Jag med mina FIIIIINA skor ;)


Ingen kommentar....

Detta var alla bilder för idag, kommentera gärna :)

Sommarkrysset

Nu har jag precis kollat på sommarkrysset, inga bra artister precis men det gick att kolla på ändå :) Nu sitter jag här, rastlös ;( känner för att gå ut och röra på mig, ska nog skicka till någon och fråga :)

Vad hittar ni på?

Anna Pihl

Nu har jag tittat klart på båda Anna Pihl boxarna :) Min kusin är här just nu, det är därför jag har varit dålig på att uppdatera, har ätit och sånt :)

Måste titta till marsvinen nu som är ensamma på golvet där inne, vi hörs lite senare.

Dagens fråga

Dagen fråga lyder:

Om du fick välja mellan artist och skådespelare vad hade du valt då? :)

Klar

Nu är jag klar med städningen också :) Nu ska jag ta på mig och sen ska jag baka något, min kusin kommer ikv så vi får ha ngt gott:)

Vad hittar ni på? :)

Städdags

Nu är det dags att dra fram dammsugaren och dammtrasan och städa rummet, tråkigt. Men det behövs ibland ;)

Om gårdagen

Nu när jag lyssnar på lite abba musik kan jag ju berätta lite om bion med Pernilla :)

Vi var som sagt på bio igår och såg "Mamma Mia", för mig var det andra gången och för Pernilla första. Jag tyckte den var bättre första gången, men så är det alltid ju, men låtarna var fortfarande kanonbra :). Bion var slut lite innan 9 men då orkade inte jag åka hem och ruttna här, så jag och Pernilla gick hem, hämtade min kameran sen hem till henne för att hämta hennes kamera. När vi väl hade börjat fota så dog min kamera och hon hade knappt något batteri kvar så det sket sig. Vi gick runt typ halva Trelleborg, köpte chokladbollar och mumsade på, men det förbrände vi igen ju när vi gick ;) Sen skildes vi åt 23.15, då ringde jag Mamma och pratade med henne hela vägen hem, för jag är SKITMÖRK RÄDD. Men det gick bra ändå :) Sen när jag kom kollade jag på Anna Pihl och tog det lugnt.

Ja detta var min kanonfredag igår, jätteroligt hade vi. Ska jag vara ärlig så har jag börjat sakna min klass nu, jag tittade på bilder innan från skolavslutningen då tårarna aldrig ville ta slut och bilder på lärarna, USCH nu blev det jobbigt igen.

Godmorgon!

Godmorgon bloggen!

Jag vaknade inte nyss, har varit vaken i 40 minuter ungefär. Gissa hur jag väcktes idag??? JOOOOOOO den jävla telefonen ringde igen, idag var det en som hade ringt fel. Det är nog meningen att jag inte ska få sova längre än halv 11, haha det är helt sjukt ;)

Har iaf nyss läst aftonbladet och kvp där det var flera sidor om äcklet Anders Eklund. Det stod mer detaljer än det gjort någongång och nu fick man veta att Engla hade börjat sparka på honom när han gick fram till henne, då blev han förbannad och våldtog henne i baksätet av hans bil, sen blev han förbannad och ströp ihjäl henne. Därefter la han henne i bakluckan och åkte hem och drack kaffe, då Engla fortfarande låg i bakluckan. Sen blev han hungrig och åkte och åt en pizza och sen dumpade han kroppen. Han har alltså njutit av både kaffe och pizza samtidigt som han hade ett lik i baksätet. Är det sjukt eller är det????

Umgåtts+bio

Nu är jag hemma igen, det blev att jag blev ute längre än planerat. Bion slutade kl 9 men då ville inte jag åka hem, så jag och pernilla gick Trelleborg runt och pratade. Handlade chokladbollar och lite annat.

Jag berättar mer imorgon, orkar inte just nu. Ska ladda mitt kamerabatteri nu som dog innan när vi var ute så df blir det tyvärr inga bilder. Och sen ska jag se Anna Pihl.

Vi hörs imorgon, sötnötar :) Pussar


Mätt och belåten.

Nu har jag ätit middag, det blev falafel och pommes idag :) Gott gott, så nu är man mätt också. Ohh vad tiden går sakta, jag har inget att göra :( och ska inte åka ner till stan förrän om 1 timme, snälla underhåll mig!

Nej jag vet vad jag kan göra, ANNA PIHL räddar mig alltid ;)

Fixad och klar

Nu har jag precis gjort mig i ordning och har just nu marsvinen ute. Pappa kom nyss hem så snart blir det mat också :)

Om ca 2 timmar ska jag träffa Pernilla nere i stan :) Det ska bli superkul att se filmen igen.

Vi hörs lite senare igen. Pussar

Dagens outfit+bilder



Linne/klänning: H&M
Svarta leggings: Veromoda

 Förlåt för grimasen, men pappa ringde precis när jag fotade ;) haha.

Anna Pihl

Nu tänkte jag kolla klart på Anna Pihl, ska ju inte göra något förrän halv 7 ikv :) Förutom lite viktiga saker här hemma men det kan man ta lite senare ;)

Sen ska jag även hitta med att skriva lite på min berättelse så den snart blir klar, men jag kan inte lova något :)

Kramar!

Gårdagens shopping


Här är byxorna jag köpte på Gina igår, en typ av Chinos, jättefina på :) Alltså 199 kr på Gina.


Kolla så mycket det började regna igår när jag och Hanna tänkte gå ut och fota :p

Dagens fråga

Dagen fråga lyder:

En trofast vän eller flera vänner som inte står dig nära?

Jag kan bara svara för min del och det är helt klar den första, jag vet hur det känns att inte vänner och då är det skönt att verkligen ha en som alltid finns där!

Hej bloggen!

Hej alla läsare!

Idag vaknade jag av telefonen ringde halv 11, alltså jag har nog vaknat av den förbannade telefonen hela veckan och det är alltid nya som ringer. Denna gången var det om vår dammsugare, men herregud!!!! Aja, nu är jag uppe iaf :)

Sitter här äter lite flingor och pratar med Pernilla på msn, vi ska ju på bio ikv :), ska bli döroligt.

Hejdå!

Nu tänker jag stänga ner datorn, orkar inte sitta här mer. Ska ta på mig pyjamas, ge marsvinen mat, ta bort sminket sen ska jag bara lägga mig i min sköna säng och titta på Anna Pihl, har faktiskt tittat klart på första boxen (snart iaf) :)

Vi hörs imorgon som är en oplanerad dag till iaf 18.30 ungefär, då jag ska på bio med Pernilla :)

Godnatt på er!

Ny mobil

Jag glömde ju skriva att jag vann en mobil på tradera :) Den lila ni vet som jag pratade om så mycket innan. 1026 kostade den, superbilligt :) Eftersom den kostar närmare 2000 i butiken och dessutom fick jag den av Pappa ;) jiho. Nu väntar jag med spänning på paket, synd bara att det är helg snart :(

Hej igen..

Nu har precis Hanna gått, och jag är super trött just nu. Vi tittade på film och då kan man bli sådär halv trött som jag är just nu, men med lite energi från datorn ska jag nog piggna till :)

Jag ber om ursäkt för den extremt dåliga uppdateringen, men som sagt.. jag har ju umgåtts, då vill man helst inte sitta vid datorn och blogga. Jag orkar heller inte fota byxorna idag, dom kommer imorgon ist, okej? :)

Tjabba...

Hej alla läsare.

Jag är fortfarande med Hanna, vi ligger här i min säng(misstolka inte), och tittar på tv. Vet inte riktigt vad som händer senare, vi tänkte ut och fota men det blev dåligt väder så det sket sig.

Vad hittar ni på för roligt?:)

Kamera till salu

Just nu säljer jag min gamla kamera på tradera, den ligger på 600 kr och jag vill ha 670 kr.

Det är alltså bara 70 kr till och den blir din. Kolla själva: http://www.tradera.com/Kodak_kamera_7_1_megapixel_med_1GB_minneskort_-auktion-68353133.

Snälla lägg bud om du vill ha den:)

Hemma igen...

Nu är jag hemma igen, och för pengarna för skorna köpte jag faktiskt ett par byxor på Gina, bilder kommer sen.

Nu ska jag och Hanna fortsätta lyssna på musik. Kram!

Ändrade planer

Det blev lite ändrade planer för dagen, jag ska inte vara med Belinda.. vi kom inte på något att göra så vi ska vara en annan dag. Så jag ska ist vara med Hanna. Jag var precis hos Belinda och hämtade kvittot på skorna hon köpte till mig i Norge, så jag och hanna ska ner till stan och lämna tillbaka dom. Sen vet jag inte riktigt vad som händer ;)

Nu ska jag äta lite innan Hanna och jag åker till stan :)
Vi hörs lite senare. Kramar!


Dagens fråga

Dagen fråga lyder:

Var tycker du gränsen går för att bli mamma (ålder alltså)?

Privat

Fick precis hem boken "Privat" av Carolina Gynning och Alex Shulman, har faktiskt läst lite i den och den verkar bra :)

Jag lovar att skriva mer om den när jag kommit in i den :)

Babylycka

Igår kväll blev Shirley Mamma till en liten flicka :) Stort Grattis till henne.



Nu önskar jag henne all lycka till det nya livet :)

Godmorgon!

Godmorgon alla läsare!

Idag vaknade jag lite innan 10 av ett sms från Belinda om jag sov:p HAHA, men jag skulle ändå upp så det gjorde inte så mycket. Idag ska jag vara med Belinda, men vi vet inte än vad vi ska göra. Det är inte fint väder ute, blåser och ser kallt ut så ute kan vi inte vara, stan kan vi inte för jag har inga pengar, laga mat.. ja kanske, men det kan vi inte göra hela dan:p

Ja det återstår helt enkelt att se vad vi hittar på :) Vi hörs lite senare.

Hejdå

Nu ska jag stänga ner datorn, ska titta på Anna Pihl tills jag blir trött :)

Vi hörs imorgon. Kram på er!

Dagens fråga

Här kommer en dagens fråga lite sent men men ;):

Den lyder: Tror du på kärlek vid första ögonkastet?

Hemma igen..

Nu är jag hemma igen från Karolina, eller det var en stund sen jag kom hem. Har precis ätit lite glass och lyssnar just nu på musik :) Ska snart lägga mig i sängen och se Anna Pihl, såg klart första skivan innan men jag har många kvar ;)

Försöker också hitta ngn att umgås med imorgon, alla verkar vara upptagna.. aja, vi får se.
Nu ska jag checka film, puss på er:)

Mitt hår.

Grejade nyss lite med mitt hår, jag gjorde faktiskt så jag fick en liten lugg.

Checka själva:





Ni ser själva, det är lite skillnad? :)

Nu ska jag till karolina, puss på er!

Anna Pihl

Var nyss ute med min lilla vovve och tittar nu lite på Anna Pihl. Men jag får ta en paus från det igen, för jag måste städa till mina marsvin :( trååååkigt, men det måste göras.

Vad hittar ni på idag? :)

Nyklippt

Nu är jag hemma igen, har precis ätit lite lunch och sitter här och lyssnar på lite musik från filmen "Mamma mia" :)

Håret gjorde jag inte så mycket med, klippte upp överhåret en bit, tunnade hela håret och luggen men tog inget på luggen. Jag tycker det blev bra, känns mycket lättare och det blev liksom lite mer "rockigare" frisyr.. men det är nog bara som jag ser det, för ingen har sett att jag klippt mig, så det är nog inte lönt att jag fotar det :):p

Godmorgon

Godmorgon på er. Jag har redan varit vaken i 2 h men ni kanske nyss har vaknat? :)
Jag har precis sminkat klart mig och klätt på mig. Ska cykla ner till stan om 15 minuter, ska ju klippa mig idag :) Jag vet fortfarande inte hur jag ska göra, antagligen blir det bara att tunna luggen, klippa upp det och ta liiiiiite på topparna, haha:p

Nu måste jag försöka reda ut mitt hår, det är en massa knutor :( Vi hörs lite senare.

Kramar!

Godnatt

Nu tänkte jag ta på mig pyjamas och ta bort sminket, kan inte vara uppe för länge idag eftersom jag ska vara hos frisören 11.00 imorgon. Måste därför upp vid halv 10 ungefär för att duscha och sånt :)

Vi hörs imorgon. Roligt att så många kommenterade om privat :)

Kramar!


Privat

Nyss klickade jag hem denna av Carolina Gynning:


Någon som läst den?

Carolina Gynning

Hittade denna bilden på google precis på Carolina Gynning.



Jag tycker alltid hon har så fint hår, det är inget speciellt med denna frisyren men den är alltid fin. Iof så har hon alltid en stylist med sig som lockar det och grejer, det har ju inte jag.

OHHH Snälla hjälp mig!

Vilken frisyr?

Imorgon ska jag ju klippa mig, jag ska bara klippa topparna, tunna det och klippa upp lite. Men fattar ni hur sugen jag är på att klippa page och en snygg lugg till det, men jag vågar faktiskt inte. Jag har haft lugg så många gånger och usch vad jag ångrat mig efter. Eftersom jag har självfall i mitt hår kan jag varken ha kort hår,lugg eller för mycket uppklippt för då blir det jättevågigt och jag får platta det var dag vilket sliter på håret väldigt mycket.





Tänk så kunde man haft sånt hår. Iof så har hon jätterakt hår i sig själv och runt. Jag har vågigt och JÄTTETJOCKT.

Snälla hjälp mig, hur ska jag göra imorgon?

Sorry...

Förlåt att jag inte uppdaterar så mycket idag, vissa vill att jag ska uppdatera ännu oftare än vad jag gör. Men då ska man helst ha något att skriva om, idag är det helt tomt.. tyvärr.

Hoppas ni överlever ändå :)

Allsång

Just nu sitter jag och tittar på extranumret på allsången, det ni vet man kan kolla på nätet :) Det som inte visas i tv. Samtidigt som jag tittar på det äter jag rostad och saltade majs, skitgott :)

Lite senare ska jag bara sitta här och sen se Anna Pihl :)

Vad hittar  ni på?

Bokat

Nu har jag bokat två biljetter till "Mamma Mia" till mig och Pernilla, på fredag :) Ska bli skitkul att se den igen, den var superbra.

NU måste jag ta ut marsvinen, orkade aldrig det innan. Vi hörs lite senare.

Stan

Här kommer lite bilder från stan:


Pernilla på donken :)


Min uppätna lunch :)


Efterrätten:p


Mina nya skor som jag fick av Mamma idag, kostade egentligen 399 kr, men med 200 kr rabatt blev det 199 :) På skoniton.


Skorna


Köpte ett genomskilningt nagellack på Lindex, 25 kr.

Detta var alltså det jag handlade idag. Var nere i stan med Pernilla till kvart i 2, gick och lämnade en film på Hemmakväll då, sen upp till karolina och låna photoshop som jag nyss installerat. Sen gick jag i stan med Mamma till 15.40 och nu sitter jag här. Ska plocka undan lite på mitt rum nu, sen ta ut marsvinen.

Vi hörs senare :)

Dagens fråga

Dagens fråga lyder:

Är du kristen?

Dagens utseende :)

Här kommer lite bilder med vad jag har på mig, smink, hår :)



Byxor: Cubus
Linne: Gina
Linne: Gina


Där ser ni lite av min sminkning, mycket mörkt idag :)


Dagens frisyr :)

Nu måste jag packa ner kameran och borsta tänderna :) Vi hörs senare.

Godnatt

Hoppades ni gillade del 3 :) Fortsättning följer :)

Nu tänkte jag lägga mig i sängen och kolla på ett avsnitt av Anna Pihl :) Ska först borsta tänderna och så så jag är klar.
Imorgon ska jag som sagt till stan med Pernilla kl 12, så det behövs ingen väckning där, skönt :)

Vi hörs imorgon, och jag ska försöka hinna med videoblogg, men jag lovar inget.

Godnatt, sunshine :)

Del 3-berättelse

Del 3

Idag är det alltså den dagen jag ska träffa Johan, jag orkar ingenting mer, är trött på livet, på mig själv och ja.. allt helt enkelt. Allt bara pga den jävla Johan. Om 2 timmar ska han tydligen komma hit, Lina har sagt att hon ska vara hemma, hoppas jag kan lita på henne. Tiden går, jag sitter i Linas kök och tittar på klockan hela tiden, klockan är 1. Om en timme kommer han.. jag orkar egentligen inte se honom men tänk så blir det likadant som förra året då jag inte ville prata med honom heller.

Helt plötsligt ringer det på dörren, mitt hjärta börjar slå i 190 igen, händerna är som våta handdukar och hela jag blir kallsvettig. In genom dörren kommer han, han den fula, äckliga killen som har gjort mitt liv till ett helvete. ALDRIG att jag skulle gå tillbaka till honom igen, då dör jag hellre.

Jag sitter kvar vid bordet när han kommer in.

-Hej , säger Johan.

-Hej, viskar jag fram.

-Du ville prata, sa jag.

-Ja...

-Om vad?

-Om det som hänt, det är inte likt oss att hålla på så här, vi har inte bråkat någonting på ett år, eller hållt på med andra.

- Nej... vi har ju inte det, säger jag. Jag hatar att prata med honom.

Efter en stund när vi pratat säger han plötslig till Lina att gå ut, jag försöker hindra henne, men hon lyder honom. Jag blir helt chockad och hela jag börjar skaka, tänk så drar han fram en kniv eller varför inte en pistol och dödar mig här och nu.

Jag säger ingenting under tiden Lina är borta, han bara pratar, jag lyssnar inte, svarar bara ja eller nej. Helt plötsligt kommer Lina in igen, hon säger att hennes kille har fått problem och måste sticka. Shit tänker jag, nu kan ju vad som helst hända när vi är ensamma. Tiden går väldigt långsamt och plötsligt skriker Johan:

-KAN DU TITTA PÅ MIG???, DU HAR SUTTIT OCH GLOTT I DIT JÄVLA KNÄ NU HELA TIDEN. KOLLA PÅ MIG!!!

- Jag gör ingenting så länge du skriker, SLUTA!, säger jag.

Jag tittar upp, ser ett par kolsvarta ögon, har han druckit? Är han förbannad? Är han drogad? Vad är det med honom??

Han går runt i köket och slår sig själv i huvudet, precis som sinnesjuka människor gör. Slutar han inte snart ringer jag psyk, han går ju runt som en jävla zombie.

Jag säger till honom att sätta sig ner, han blir fly förbannad, slår ner alla tallrikar som står i torkstället, slår omkull stolarna och smäller till mig i ansiktet.

•-          VAD FAN GÖR DU?, SKRIKER JAG.


Han tar tag i mig, med sina varma stora händer, hans armar kan lyfta 75 kg så mig tar han hur lätt som helst. Han kastar mig upp på bordet men jag försöker knuffa bort honom, men han väger inte lite precis. Samtidigt som jag skriker håller han fast mina händer i sidorna, han drar av mig byxorna och mina trosor. Jag skriker allt vad jag kan men ingen verkar höra. Jag skriker så mycket att han slår till mig i ansiktet, sen minns jag inte mer.


När jag vaknar ligger jag naken på samma ställe, fast på golvet. Mina kläder ligger runt mig och det är tomt i lägenheten. Vad var det egentligen som hände?



Varsågoda! Del 3 :)

Berättelsen

Nu tänkte jag börja skriva på del 3 av min berättelse, då många har sagt att den var bra :) Jättekul att höra. Får se om den blir så färdig så jag kan lägga ut del 3, vi får se :)

SPIDER!!!!!!!!!!!!!

Nyss när jag satt här vid datorn och skulle gå iväg så ser jag något svart stort äckligt djur. EN STOR SPINDEL med 1 meters långa ben.. host host, kanske lite överdrivet men fy fan vad stor den var. Det är andra spindeln jag slår ihjäl idag (förlåt), men jag kan inte ta dom i papper och släppa ut den, usch.. tänk så hoppar den på mig.


Jag är inte särskilt rädd för spindlar så länge dom inte är på mig. Men tänk så vaknar man mitt i natten av en sån här stor jävel på benen.. USCH!

Veckans att göra

Det var ett tag sen jag drog Veckans att göra. Men denna veckan händer det lite saker, så jag kan berätta om ni vill :)

Tisdag: Stan med Pernilla 12,00
Onsdag: Klippa mig 11.00
Torsdag: Inget planerat
Fredag: Bio med Pernilla 20.00
Lördag: Inget planerat
Söndag: Inget planerat

Det var ju inte jättemycket inplanerat, men ni vill ju veta vad jag gör om dagarna :)

Min dag

Oj vad jag har varit dålig på att uppdatera idag, men jag har helt enkelt knappt varit hemma. Hanna kom hit innan vid halv 3, jag fixade hennes hår och sen cyklade vi ner till stan. Väl där fikade vi lite och kollade runt. Jag köpte kalender och lite på H&M. Sen cyklade vi hem lite över 4, jag åt och vi satt vid datorn. Sen cyklade vi ner till stan igen kl 5 för jag skulle fixa mina naglar och hon ville kolla på. Kom inte till förrän 17.50, när jag skulle vara där 17.30, men jag var klar kl 8. Hem till Hanna då för hon skulle äta och sen hem till mig för att kolla på Victoridagen.

Det har alltså varit mycket cyklande och sånt, men kul har det varit :)

Här kommer lite bilder:


Köpte en rosa kalender på Bok&Papper till skolan, 119 kr .


Hårspännen, två st 19.50 kr på H&M


Köpte ny skolväska också, 149 kr på H&M


Hyrde båda Anna Pihl boxarna på Hemmakväll, 30 kr biiiilligt :)


Fixade ju som sagt mina naglar idag, blev riktigt nöjd :)


Naglarna i närbild. Fin dekoration, eller hur? :)

Detta var bilderna för idag. Nu ska jag ta på mig pyjamas och ta bort sminket.

Ready

Nu är jag snart klar, har marsvinen ute just nu, men dom ska bara vara ute i 10 minuter till ungefär. Sen kommer Hanna hit, hon ville visst låna min locktång innan vi åkte ner till stan. Jag vet inte riktigt hur länge vi ska vara i stan, men jag ska iaf handla middag i stan som jag ska laga sen innan jag ska till naglarna :)

Vi hörs väl senare efter stan, Kram på er.

Duschad och långt ifrån klar.

Nu har jag precis duschat och pratat med Hanna, vi ska ner till stan idag. Jag måste göra lite ärende, bla lämna tbx mina skor som Belinda köpte till mig, handla kalender till skolan, höra med min nagelbyggare om tiden var rätt, och kanske fika :)

Men jag har mycket att göra innan dess, ska steka pannkakor nu, sen klä på mig+sminka mig och ta ut marsvinen. Så det tar väl ngn timme till :)

Ha en bra dag allesammans!

Dagens fråga

Dagen fråga lyder:

Varför läser du min blogg? :)

Mamma Mia


Mamma Mia- Från filmen Mamma mia ;) Här rös jag hela tiden :p


SKITBRA!!


Dom två sjöng jättebra.





Henne skrattgrät jag till:p Helknäpp

Nu har ni fått lite smakprov på filmen. Vet ni vad jag ska göra i veckan, jo se den igen ;) haha.

Svar på kommentarer.

Postat av:

underbaraste dagen

2008-07-14 @ 11:00:26
URL:
http://parlerstrand.blogg.se/

Verkligen, synd bara att vi inte träffades :(

Postat av:

Vart har du köpt de? fett fina

2008-07-14 @ 11:02:09
URL:
http://parlerstrand.blogg.se/

Om du menar örhängena så är det på glitter :)

1 år sedan<3

Idag är det 1 år sedan jag fick min första bild med Carola. Idag är det 1 år sedan jag träffade Lollo för första gången. Den bästa dagen i mitt liv.






1 ÅR. Shit vad tiden går fort alltså!


Godmorgon!

Godmorgon på er. Hoppas ni mår bra, för det gör jag :) Idag vaknade jag kvart över 9 av telefonen, det var Mormor.. dom är ute och kör idag, för dom ska till Öland, så skulle dom ringa under tiden :)

Just nu sitter jag här i vardagsrummet och kollar på "Full Pott" där man ska hitta en profilbild av en tjej på 15 olika bilder. Skitsvårt:p

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Ska iaf fixa naglarna 17.30 men det är långt dit.


Blombilder


Min orkidé, med svartvit färg.



Brunton inställning på hela orkidéen.


Min kaktus.

Ja om ni inte visste det redan så gillar jag att fota blommor och djur.

Nu tänkte jag kolla på lite Beck, var ett tag sen jag gjorde det. Imorgon på dan vet jag inte vad som händer, 17.30 ska jag iaf fixa mina naglar, SKITSKÖNT!

Vi hörs väl imorgon, nu blir det inte mer bloggning idag (tror jag). Kramar!

Del 2-Berättelsen

Del 2

Nästa dag vaknar jag i Linas sovrum, det är mörkt. Undrar vad klockan är, jag kan inte ha sovit många timmar. Mobilen har jag stängt av, jag vet att Johan har ringt flera gånger och undrar var jag sover och om vi kan prata, jag vet hur han är, vi har ju trots allt gjort slut 3 gånger under 3 år, men kommit tillbaka till varandra igen.

Plötsligt när jag ligger och tittar i det vita taket, minns jag orden Lina sa till mig igår. "Emma, han är livsfarlig", orden skär i mig. Det var ju ett år sen det hände, jag känner på ärret jag har på min högra axel. Vi hade bråkat efter jag hade varit på krogen, jag hade druckit och följt med några killar hem, ingenting hände men det trodde ju såklart inte Johan på. Jag bodde hos Julia då några dagar för Johan skulle lugna sig, han hade ju trots allt haft alkoholproblem sen han var 19 år gammal. Men en dag när jag kom hem, låg han i soffan med en flaska i handen, det stank sprit i hela lägenheten och jag skulle bara hämta min mobil jag hade glömt i min byrå. Plötsligt vaknar Johan och blir förbannad, han slår ner allt i sin omgivning och börjar slå och sparka på mig. Jag hade ont, men jag reste mig efter han slagit mig, och där står han, med den vassa kniven. Jag börjar gråta och skrika och Johan försöker hugga efter mig och prickar axeln. Jag polisanmälde aldrig det, jag orkade inte, och han bad ju om förlåtelse och köpte ny lägenhet till oss och var helt underbar. Vi blev tillsammans igen och allt var underbart.

Nu när jag tänker tillbaka, så fattar jag inte varför jag gick tillbaka till honom. Varför leva med en livsfarlig person som stuckit en kniv i mig?, som tur var blev det ju bara ett litet sår som inte behövdes sys, men ändå. Känslan av att allt svartnar för ögonen på ens pojkvän så han skär henne.


Plötsligt hör jag en svag röst:

•-          Emma... Emma.

Jag vaknar upp ur min konstiga dröm och ser Lina stå över mig och frågar hur jag mår. Jag vet inte riktigt.

•-          Johan har ringt mig hela natten, han kommer komma hit idag, han är jätteförbannad för du bara stack, säger Lina.

•-          Men herregud, kunde du inte stoppat honom?, han kommer ju slå ihjäl mig, säger jag.

•-          Nej, det kommer gå bra, han sa att han bara ville prata, säger Lina.

•-          Men hur vet han att jag är här?

•-          Han anade väl det, du har ju varit här var gång det varit något mellan er, säger Lina.

•-          Ja jag vet... men du måste sitta med när vi pratar, annars orkar inte jag. Snälla, Lina!

•-          Självklart!

Emma hjärta började slå i 190, hur skulle jag kunna sitta och prata med idioten Johan. Han har väl aldrig velat prata om det så snabbt. Nej, något är på gång, tänker jag.




Varsågoda, läs och njut. Glöm inte skriv vad ni tycker om den :)

Underbart bra :)

Nu har jag precis kommit hem från bion, herregud vad bra "Mamma Mia" var, jättebra musik och skådespelare. Om du har chansen, SE DEN! Hela Trelleborgs biograf var full, och det är ändå 200 platser, så mycket folk har jag aldrig sett i lilla Trelleborg på en söndag.

Nu tänkte jag visa lite bilder från igår och idag :)


Bakelse som vi gjorde till efterrätt :)


En av Pappas blommor han fick.


Här blev resultatet av bakelsen, ser goda ut eller hur?

Sen fotade jag inte mer igår, eftersom jag inte mådde så bra.




Idag fikade jag och Belinda på Espresso House, detta är min kladdkaka :) Mummms.


Belindas varma choklad....fast det var varmt ute:p


Jag drack ju självklart frapino också :)


Här är resultatet av Belindas naglar som JAG gjorde. Det är naturella tippar som ni ser. Visst blev det fint för att vara första gången? :)


Sen kom Karolina och co :)


Sötungarna själva gungar :)


Kolla så fina :)


Jag kan ha lite problem ibland ;) Förresten var det en i stan som frågade var jag köpt mina örhänge för hon tyckte dom var fina ;) Sötis :)

Nu ska jag byta om till pyjamas, lite senare kommer andra delen av min berättelse :)

Fullt upp.

Oj vad jag har haft mycket att göra idag. Åkte ner till stan kl halv 2, Belinda missade dock bussen så hon cyklade ner. Träffade henne på Övre och sen gick vi och kollade runt lite, tog en fika på espresso house och cyklade hem vid 3. Väl hemma fixade jag hennes naglar, ja ni hörde rätt.. hon köpte sånt i stan med tippar och allt. Det blev faktiskt bra. Och innan när vi satt och åt så kom Karolina och co förbi som jag nyss sa hejdå till. Nu har jag marsvinen ute och om 30 minuter ska jag på Bio med Mamma och Pappa och se "Mamma Mia" :)

Jag hinner inte lägga ut bilder nu, allt kommer ikväll :) Ha en trevlig kväll.

Stan nästa

Nu ska jag snart gå till bussen, vet inte riktigt när jag är hemma igen.

Men alla ni som har mitt mobilnr, skicka sms om det är ngt :) Kram på er!

Dagens fråga

Dagens fråga:

Vad anser du om bögar/lesbiska?

Dagens outfit


(Sorry för suddig bild, men kameran ville inte riktigt idag)

Leggings: Gina
Shorts: H&M
Orange linne: Gina
Tröja: Gina

Senare kommer bilder från igår och såklart från stan idag :)

Empty room



Visst är denna versionen mycket bättre än den vanliga? Mycket lugnare och bättre :)

Babylycka!

Läste nyss på aftonbladet att Jolie och Brad Pitt inatt fick en pojke och en flicka som ska heta Vivinne och Leon. Fina namn tycker jag :)


Hej bloggen!

Hej bloggen.

Idag mår jag faktiskt bättre, har bara lite ont i magen. Idag vaknade jag kl 10 och har precis ätit frukost. Sitter nu och smsar med en kompis om att åka ner till stan, så det blir väl sen vid 1 halv 2 någonting :) Då följer kameran med och kanske då blir det en videoblogg :) Det ända jag vet att jag ska handla är kalender till skolan, bäst att köpa det nu innan alla tar slut. Får se vad Belinda (min kompis) ska köpa :) Jag ska INTE köpa några kläder, har ju för tjutton gubbar hela garderoben överbelastad:p

Nej nu måste jag gå och duscha av kroppen, vi hörs senare. Då kommer även andra delen av berättelsen if you want :)

Andra delen.

Andra delen av berättelsen kommer imorgon :) Ni får inte allt på en gång :)
Och snälla... säg vad ni tycker om den bra eller dåligt. Jag suger åt mig allt.

NU ska jag spela. Vi hörs imorgon. Kramar!

Berättelse

Just nu håller jag på att skriva en berättelse på min dator, jag tänkte visa den för er om ni vill läsa den :)

Ni kan läsa första delen här:

Mordet

Del 1


Det är kallt, det är November och jag går ensam hem från Krogen. Lina och Julia hade tvingat mig att gå med, jag ångrar det, jag orkade ju inte.. jag hade ju nyss gjort slut med Johan för jag kom på han och en annan tjej i MIN säng. Det var bara 2 dagar sen.

Jag hade varit och handlat mat inför fredags kvällen, vin, god mat osv. Jag kommer in genom dörren och jag hör 2 personer prata, en tjejröst och Johan. Det stinker äcklig parfym i hela lägenheten och plötsligt får jag syn på ett par 10 cm klackar. Jag smyger in i sovrummet och får syn på Johan och en blond tjej i MIN SÄNG! Jag springer ut, slänger vinflaskan på hennes vita jacka och går hem till Lina. När jag precis kommit fram ringer min mobil, Johan mobil står det. Jag klickar honom och Lina försöker trösta mig. 3 års kärlek åt helvete. Varför drabbar allt mig just nu?

Nästa dag vaknar jag upp i Linas lägenhet, jag har inte sovit mycket i natt, har bara tänkt på äcklet Johan. Jag måste försöka komma hem till min lägenhet och ta mina grejer och skriva en lapp till Johan, för han ska ut därifrån. Jag vet att han jobbar mellan 8-16 så då kan jag passa på att gå hem.

Efter en snabb dusch, lätt sminkning och lunch på stan tar jag mina nycklar och går hem igen, hoppas verkligen inte han är hemma just nu. När jag kommer in, ser jag att hans skor är borta. Puh, skönt. Går in i garderoben och tar fram en stor resväska, packar snabbt ner alla min kläder, som faktiskt får plats i väskan. Skriver en lapp till Johan:

"Du ska vara borta härifrån senast 22.00 ikväll, annars ringer jag polisen".

Precis när hon skrivit klart hör hon nycklar i dörren, det är Johan! Hon försöker gömma sig, men han får syn på hennes skor och går runt hela lägenheten. Till slut får han fast på henne och slänger ner henne i sängen och säger:

- Nu lyssnar du på mig, allt blev ett missförstånd!

- Missförstånd???, säger Emma.  Du låg ju med henne!

- Jag var ute igår, träffade henne och hon följde med hem, sen minns jag inget mer. Minns bara när du stod där, säger Johan. Förlåt, älskling. Han försöker krama henne men Emma slår till honom.

- Du ska ut härifrån, jag vill aldrig mer se dig. UT!, säger Emma.

Johan gör snällt det han blir tillsagd om, han tar sina viktigaste grejer och går ut. Emma börjar gråta direkt efter Johan gått. Hur kan han göra såhär mot mig, tänker Emma.

Hon ringer till Lina efter hon lugnat ner sig.

•-          Hej det är Lina.

•-          Han var här!

•-          Vem? ,säger Lina. 

•-          Johan!, han kom innan när jag höll på att packa. Han stack precis.

•-          Var är han nu då? , säger Lina.

•-          Ingen aning, hoppas han inte kommer tillbaka.

•-          Men du vet ju hur det blev sist ni bråkade, han är livsfarlig, Emma.

•-          Men det var ju flera år sen, han är inte sån mer.

•-          Flera år sen?? Det var förra året, han försökte döda dig, Emma. Jag tycker du ska komma hit och sova här, ta med alla dina viktigaste grejer i fall han skulle komma tillbaka igen.

•-          Okej då, jag kommer nu, säger Emma.


Mellanrummen kommer inte med, hoppas ni orkar läsa ändå. Skriv gärna vad ni tycker om den också :)


Bye

Nu tänkte jag spela lite spel, behöver slappna av lite nu. Så det blir inte mer bloggande idag. Imorgon lovar jag att skärpa mig, mår jag bra så kommer både dagens outfit och KANSKE en videoblogg :) Så har ni något att "längta" efter.


Vi hörs imorgon. Kramar


Ta inte den kortaste vägen, ta den vackraste.


LaGaylia

Hittade denna fantastiska låt på youtube:

Jättebra låt, och hennes röst. HERREGUD vad bra den är!

Har jag fel, eller var det inte hon som bröt massa revben bara några dagar innan hon uppträdde här? Jag har för mig det.



Denna är också AMAZING!

Sonja

Ett tag var jag inne på Sonja väldigt mycket, då det var tyst om Carola... som det tyvärr är nu också. Men i vilket fall som helst så fastnade jag för denna låten med Sonja.

Lyssna och njut!


Lyssna första gången bara på texten, herregud vad fin den är.

Förlåt...

Vill bara säga sorry för dålig uppdatering, men det är inte så konstigt. I fm när jag mådde bra städade jag och höll på, plockade undan grejer, städade till marsvinen och hade dom ute, sen duschade jag. Efter jag hade duschat mådde jag jättedåligt, vid 13.30 gick jag och la mig och sov till 15.00, då hade gästerna redan varit där i 1 h. Sen har vi ätit gott och pratat, det hjälpte med lite sömn till kl 19.00, då jag mådde dåligt igen, gick jag la mig och sov i 40 minuter och nu har jag kollat på Sommarkrysset. Mår faktiskt inte riktigt bra än, får hoppas det är bättre imorgon.

Hoppas ni mår bra, mina små grisar :)

En timme kvar..

Nu sitter jag här vid datorn med mitt magont, det är värre nu :( Inte roligt. Håller på att sminka mig också, men får ta lite pauser i mellan åt annars får jag bara mer ont. Om ca 1 timme kommer våra gäster, jätteroligt att må dåligt då :(

Får hoppas ni mår bättre iaf :)

Svar på en fråga.

Postat av:

Vilken är din favoritaffär ?
Har du någonsin ens provat att röka, snusa eller dricka, bara lite grann ?
Vad tycker du om att göra fler videobloggar ?? jag skulle gärna vilja det + fler outfits!!

Tack för mig ;)

2008-07-12 @ 11:00:43

Sv: 1. Min favoritaffär är H&M och Gina.
2. Röka nej, snusa nej, dricka ja.
3. Jag har varit lite dålig med videobloggar och outfits, men jag lovar, jag ska skärpa mig :)

Hej bloggen!

Hej alla söta läsare.

Idag vaknade jag kl 8, gick faktiskt upp då för att inte sova bort hela dagen. Just nu håller vi på att städa här hemma, men jag vilar lite, för jag har ont i magen idag :/ inte roligt. Får göra dom viktigaste grejerna ifall det skulle bli värre.

Men vi hörs lite senare idag, nu vet ni vad som händer idag iaf :)

Film

Nu har jag precis gjort mig i ordning, nu ska jag lägga mig i sängen och titta på Mr. Bean :)

Vi hörs väl imorgon, då blir det en städdag eftersom vi ska ha kalas för min Pappa 14.00, så det blir lite dåligt med uppdateringar imorgon, men jag lovar att fota :)

Kram på er!

Promenad

Var och mötte Mamma innan efter hon slutade jobba. Hade ju suttit inne hela dagen så jag tog på mig rullorna och åkte till Konsum, sen åkte vi hem igen :) Går inte att åka längre runder nu på sommarkvällarna, då det finns miljoner av ollonborrar, dom är inte härliga kan jag säga. För visst heter det ollonborrar? :O

Nu ska jag byta om till pyjamas, håller på att kvävas av värme här.

Fråga stund....en fråga.

WOW jag fick in EN fråga på hela frågestunden. MOHAHAHAHAHa ;)

Postat av:

druckit alkolhol? VArför / varför inte.
Oskuld?
har du haft pojkvänn, vatt på G med nån?
Favoritämne?
Faoritflningor?

hehe, nu blev det några frågor iallafall :)

2008-07-11 @ 22:03:43

Sv: 1. Nej jag dricker inte alkohol, har faktiskt ingen anledning till att göra det. Ser ju hur mina vänner blir av det.
2. Stolt oskuld
3. På G har jag varit ja.
4. Svenska, Musik
5. Haha oj, K´Special kanske (:

Snacks

Var nyss och handlade chips,fanta,aftonbladet+klick och 2 filmer på Konsum :) Nu är kvällen laddad. Dock ska jag spela lite först.

Ha en trevlig kväll!


Saker till salu!

Här är mina saker jag har på tradera just nu: http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=742600
Lägg gärna bud :)

Dåligt..

Det verkar gå dåligt med frågestunden :( Har bara fått en fråga, som tyvärr var oseriös.. så jag får väl skippa det denna gången också.

Nu ska jag lägga ut saker på tradera, sen ta ut marsvinen.Puss

Frågestund?

Vad sägs om en frågestund idag? Min första :) Fråga precis vad du känner för så ska jag nog svara på det:)

Så fråga på nu, trots att jag inte har många besökare.

Jag menar så klart SERIÖSA frågor, jag raderar såna som jag inte tycker ni behöver veta.

Kul :)

Postat av: Emelie

Självklart gör jag det. Det finns mycket sådant i världen vilket man kan se dagligen och ofta (:

2008-07-11 @ 13:53:02
URL: http://exceeder.blogg.se/ Postat av: Limpz

JA!

2008-07-11 @ 13:54:53
URL: http://backtotheeighties.blogg.se/ Postat av: Jenny

nja:)

2008-07-11 @ 13:55:30
URL: http://penajs.blogg.se/ Postat av: Amina

Det beror på vad man menar med "kärleken" haha Svår fråga!^^

2008-07-11 @ 14:12:21
URL: http://pastill.blogg.se/

Kul att ni svarar på dagens fråga! Jag håller med om att det är ingen lätt fråga :)

Dagens Fråga

Tänkte börja med dagens fråga :)

Här kommer den första:

Tror du på kärleken?

Nån som du



Varför påminner alla låtar jag lyssnar på, om mig själv?

Pannkakor

Åt precis lite pannkakor och nu sitter jag här :) Funderar på vad jag kan göra, sims bara hänger sig pga grafikkortet eller vad pappa sa, så det får han fixa en dag, film orkar jag inte kolla på och mer kommer jag inte på.

HJÄLP MIG!

Namnsdag :)

Godmorgon mina små råttor :)

Vet ni vad det är för dag idag? Jo min namnsdag, så grattis till mig själv :) Idag vaknade jag 10.15, men då hade jag redan väckts av Mammas mobil idag igen!!! Snacka om irriterande.

Idag blir det nog bara till att vara hemma, är tråkigt väder också :/

Godnatt

Nu ska jag byta om och ta bort sminket, är ganska trött nu.. men ska ändå inte sova ;)

Vi hörs imorgon, som är en helt oplanerad dag. Pussar!

Inte långt tid..

Det var inte länge jag lyssnade på ljudböcker, jag lyssnade lite på asyl,studio sex,solstorm och i en annan del av bromma. Men sen orkade jag inte mer, höll ju på att somna:p Jag vet inte ens om någon bok var bra eftersom jag lyssnade på typ 2 minuter av var, haha ;)

Vad hittar ni på för skoj då? :)


Musik

Sitter nu här och lyssnar på lite radio på datorn, ska snart lägga mig i sängen och lyssna på en ljudbok, eftersom jag fick ett erbjudande från buzzador om det :) Får se hur det går :)

Ska faktiskt göra det nu, skönt att göra det ibland!

NORDMAN PÅ STAN!

Innan när vi körde ner till stan efter jag tagit ut marsvinen, för att köpa glass och lite godis så körde vi förbi Trelleborgs bästa hotell, och vem står inte utanför där? Jo Nordman som hade haft en spelning i Trelleborg idag. Jag såg först han killen som spelar "fiol" eller vad det är i gruppen, sen såg jag Nordman :) Lite roligt att se kändisar privat, för alla som känner mig vet att jag är lite kändisgalen :)

Nu har vi som sagt kommit hem från stan, nu tänkte jag ta mig en klubba som jag köpte, och spela lite Sims :)

Ätit på restaurang

Nu har jag precis kommit hem från stan, vi körde nämligen ner där innan och åt på en restaurang. För min del blev det kycklingfilé och potatisgratäng, om jag ska vara ärlig så var det den minsta kycklingfilen jag ätit, jag blev inte ens mätt så jag får väl äta något senare.

Nu måste jag ta ut marsvinen, sen får vi se vad som händer.

Svar på kommentar

Postat av: Daniel

Om du ska ha en tatuering så ska det inte vara på handleden. Det ska vara på magen,ryggen eller på någon av dina sidor. Det blir skit snyggt att göra där och skrivstil blir så jävla bra om de gör det ordentligt. jag var uppe hos en i karlskrona och kollade. Skit snyggt blev det. Men jag gjorde inte det själv. Vi får ej göra det i sverige från vi är 18 år. Men då blir det nog att jag gör en på armen. Om du ska arbeta på resturang eller hotell så kan du ej ha tatuering på handleden,Ansiktet.

2008-07-10 @ 15:05:51

Man får visst ha tatueringar när man arbetar inom resaturang och hotell, jag har sett många som haft det. Jag skulle inte ha någon stor så fall, bara en liten med mitt namn. Men det är typ bara handleden jag vill ha det på, jag tycker det är finast, men det gör också ondast!

Min dag

Tänkte berätta lite om min dag nu, eftersom det har varit glest med uppdateringar.

Men efter jag fick reda på att jag inte kunde fixa mina naglar idag så ringde jag till min mormor och morfar som jag också hade bestämt med idag, så dit cyklade jag vid 11.15 ungefär, sen vid 12.45 körde vi till ONOFF och handlade lite och då hämtade jag även ut pengar till Belinda för skorna. Sen körde vi hem här till oss för att titta på hotell och tåg till dom, eftersom dom ska resa bort i September och sen åkte vi tillbaka hem till dom igen vid 15 för jag hade min cykel kvar där, och jag åkte hem 15.50. Belinda var här nyss med skorna som hon köpte i Norge, tyvärr var dom för stora, för dom glappar när jag går, så det blir att sälja dom på tradera, tyvärr :(

Ja, detta var min dag :) Nu återstår det att äta och ta ut marsvinen. Nu ska jag ner och bestämma mat, för nu är jag HUNGRIG!!!


FUCK!

Fick nyss ett samtal från min nagelbyggare och undrade var jag var, jag ba, eh jag har tid 11.45 men neeeej. Då hade min frisör skrivit fel tid på mitt kort, hon hade skrivit 11,45 men det var 10.45 egentligen. Så nu får jag inga naglar idag, för min nagelbyggare hann inte idag, så nu får jag snällt vänta till måndag /: Det suger verkligen.

ÅHHHHH!

Hej Bloggen!

Hej alla läsare!

Hoppas ni mår bra idag, det gör jag iaf. Idag vaknade jag kl 9 av att Mammas mobillarm hade hållt på i 1 timme och då orkade jag inte ligga och höra på det mer, så jag gick upp och nu har jag  precis ätit frukost.

Idag ska jag ju som sagt ner till stan och fixa mina naglar, 11.45 så jag måste snart gå och duscha.
Vad ska ni göra för roligt idag?

Film!

Nu är det dags för lite film tycker jag, ska bara byta om till pyjamas och ta bort sminket, sen ska jag lägga mig i sängen och checka film.

Imorgon ska jag ju ÄNTLIGEN fixa mina naglar 11.45, och efter det ska jag nog hem till Mormor och Morfar, så det blir inte så bra uppdaterat imorgon, men ni överlever nog :)

Vi hörs imorgon, har inte så mycket mer att förtälja er nämligen. Tusen Kramar!

Tatuering?

Nu är jag inne i en tatuering period, innan jag gjorde piercingen i naveln så ville jag tatuera mig. Då ville jag ha ett hjärta på handleden precis som Carolina Gynning, men jag har fått reda på att det gör riktigt ont för där inte är så mycket hud så det vågar jag inte. Och precis pratade jag med en fd klasskompis som hade tatuerat sig idag, då blev jag ännu mer sugen. Det som jag så fall vill ha är en stor och en lite mindre stjärna på magen, på sidan.. ja ni fattar. Eller så vill jag skriva Ellinor i skrivstil någonstans på kroppen, kanske på handleden men det gör ju ont!!!

Hjälp mig, om jag ska göra det, vad ska jag ha då?

Hemma+ svar på kommentar

Nu är jag hemma igen från den "lilla" turen med "rullorna", åkte faktiskt långt men jag har inte åkt fram tills nu. Åkte nämligen in till Mamma också och handlade 2 bullar,chips och vindruvor och bullarna äter jag just nu :)

Postat av:

såg du oss? haha

2008-07-09 @ 21:15:35
URL:
http://parlerstrand.blogg.se/

Absolut! Vad söta ni var, och längst fram också, ojojo :)

Marsvinen

Just nu sitter jag här i "datarummet", det har nämligen varit ett datarum innan, men nu står det bara en massa grejer här och så kallar vi det för marsvinens rum nu :) Jo jag sitter här och har marsvinen ute, efter det ska jag faktiskt ut och åka rullor, var ett tag sen nu , för jag behöver motion nu under sommaren så jag inte går upp i vikt (!).

Ohhhh shit, nu drog mitt ena marsvin av en bit tapet, inte bra, inte bra.. men iof så är dom så fula så dra på bara ;)

HAHA, vilket onödigt inlägg men ni får stå ut med mig ändå :)

Irene Huss

Nu har jag och Pappa precis kollat på den nya Irene Huss- Elddasen dom kom ut idag :) Den var faktiskt bra.

Innan körde jag ju ner till konsum och postade ett paket, sen var jag där tills Pappa kom hem sen körde vi ner till stan och hyrde filmen och nu sitter jag här :) Mer har faktiskt inte hänt.

Vad har ni för er idag?

Snack

Pratade med Karolina för en stund sen som även hon kommit hem från Norge.

Just nu håller jag på att sminka mig, sen ska jag byta i min säng, och sen cykla iväg till konsum och posta ett paket sen får jag se vad som händer :)

Bye

Underbar video

Snälla, kolla på denna! Helt underbar!!!

http://www.stylesearch.se/redirect.aspx?type=f_url&url=http%3a%2f%2fwww.existenz.se%2fout.php%3fid%3d8197

Det är verkligen äkta lycka!

Ännu en sak såld

Nu har jag precis slagit in en till grej jag sålt på tradera, nämligen mina gladiatorskor, dom blev sålda för 230 kr. Nu har jag ännu mer pengar :)

Nu ska jag borsta tänderna, pussssar

Nya skor :)

Pratade precis med min kompis Belinda, som är i Norge just nu. Hon hade hittat ett par skor till mig som jag sagt att jag ville ha. Det är som H&M haft som trend men som är slut överallt.

Dessa är det. Jag skrev om dom i Maj och nu får jag snart dom :) 200 kr kostar dom.

Godmorgon!

Godmorgon alla läsare!

Idag vaknade jag först kl 8 av att det spöregnade ute och det slog mot rutan, så jag gick upp, gick på toa och gav marsvinen grönsaker. Först tänkte jag kolla på nyhetsmorgon men jag kröp ner i min varma säng igen och sov till 10.45 :) Riktigt skönt.

Idag vet jag inte vad som händer, ska nog bara ta det lugnt, orkar inte vara med någon.

Aja.. nu ska jag ner och äta frukost.

Filmtajm

Nu är det dags för lite film, ska se "Att göra en pudel" som jag köpte idag :) Har redan sett den en gång men den var helt okej så jag kan se den igen :)

Är det någon som sett den?

Det blir inte mer bloggande idag, så vi hörs väl imorgon :) Kram på er!

Allsång + svar på kommentar

Innan kollade jag och mamma och pappa på allsång, det var ganska bra idag faktiskt :) Nu sitter jag här och lyssnar på musik. Ska snart spela sims sen ska jag kolla på lite filmer :) Har köpt 3 stycken idag.

Postat av:

För att kunna sälja bilder idag måsta man ha en systemkamere för att få kvalite, sen måste man oftast ha gått några kurser, osv. Annars kan ju vem som helst ta bilderna istället för att köpa dem från dig.

2008-07-08 @ 20:18:02

Jag har skrivit ut bilder och det blev bra kvalitet, jag frågade bara om någon var intresserad. Men det var det ju ingen uppenbarligen!


Konsum och marsvinen

Ja.. vad har hänt sen sist jag skrev då? Jag spelade lite sims innan, har cyklat till konsum och postat ett paket och precis haft marsvinen ute och gjort rent till dom. Nu sitter jag här och väntar på mat, är hungrig nu. Efter maten ska vi veckohandla, jag får följa med så det blir ordentlig mat ;) Sen ikv ska jag se Allsång på Skansen :)


Vad ska ni hitta på för roligt ikv? :)


Hemma igen.

Nu är jag hemma från stan igen. Åkte ner till stan vid 11 och satt och glodde när mamma fixade håret. Och handlade även en frapino under tiden :) När hon var klar där så gick vi bort till min nagelbyggare, usch vad trött jag är på mina naglar just nu. Men vi försökte iaf få pengarna tillbaka för dom ser förjävliga ut, men då fick hon ist damp och sa att hon kunde fixa dom gratis på måndag och sen behövde jag inte se henne mer. Men nej, det slutade med att jag inte bokade ngt skit hos henne, utan gick till min andra nagelbyggare och beställde tid. Så på torsdag ska jag få gelenaglar igen, mycket bättre!

Svar på kommentar.

Postat av:

Har du systemkamera eller? Annars kan du nog inte sälja dina bilder.. :)

2008-07-08 @ 12:49:56

Varför inte?

Hejsan..

Hej alla läsare!

Idag vaknade jag halv 10 av att min hund kom inspringandes och snusade mig i ansiktet, sen kom Mamma också så det var bara att gå upp :) Mamma är just nu hos frisören, jag ska dit snart. Har precis duschat och ska klä på mig och sminka mig snart, det är otroligt tråkigt väder ute idag.. spöregnar så det kanske inte är så roligt att cykla ner, men jag får göra det ändå. Efter vi varit hos frisören ska jag gå till en nagelstudio (?) och beställa tid, jag avbokade nämligen min tid för akryl hos min fd nagelbyggare... ja jag vet, jag har mest problem med mina naglar, men va fan.. dom ska hålla lite längre än 1 vecka när man betalar 400 kr.

Vi hörs lite senare idag, klockan börjar bli mycket. Puss

Godnatt..

Nej inte riktigt än iaf, men godnatt till bloggen. Har legat här i sängen och spelat The sims men det bara hängde sig så jag gav upp till slut. Egentligen borde jag sova snart så jag inte sover bort hela dan imorgon, men jag är klarvaken så jag ska kolla på film ist :)

Imorgon ska jag följa med Mamma till frisören, hon ska dit kl 10 men jag får komma lite senare, för då nannar jag ;) Och ändå när jag är i stan så ska jag boka tid för naglar, på ett nytt ställe.....igen.

Nu ska jag försöka hitta ngn rolig film att kolla på. Vi hörs imorgon. Kramar

GRATTIS

Grattis, idag fyller min söta hund hela 10 år.


Här är hon, sötnosen själv!

Nu ska jag cykla iväg till konsum och handla Sofis Mode, puss på er :)

Lite musik

Här kommer lite musik :)


Visst är denna fin och orden går rakt in i en <3

 
 Även denna är underbar!<3 Lyssna på 04:37, riktigt bra när instrumenten kommer igång :)


http://www.youtube.com/watch?v=QcKeE1PnOUw - Det gick inte att få dit en spelare så ni får själv klicka er  in där :)
Vet ni förresten att den filmen är inspelad i Fridas lägenhet :)

Nu då?

Nu har jag spelat lite till, jag är en barnunge.. men har man inget annat att göra så va fan ;) Nu vet jag inte vad jag ska göra, blir så trött i ryggen av att sitta och spela det flera timmar. Lyssnar just nu på musik, men det är inte spec roligt.

Nej jag får väl fortsätta spela :)

Home..

Ja som sagt var jag nere i stan med Hanna idag :) Jag mötte henne vid 1 och då cyklade vi ner till stan, kollade runt lite och åt glass. Jag hittade faktiskt grejer :)


Linne/klänning .. ja kalla det vad du vill :) 98 kr på H&M


Ursnyggt armband med en barlock "Love", 49,50 kr på Glitter


Stora peace örhänge, 59,50 kr på Glitter


Armband, 34 kr på Glitter (rea)

Ja detta var min shopping idag. Egentligen skulle jag och Hanna varit nu också, men hon skulle träna så det får bli någon annan dag:) Vet ni vad jag ska göra nu? Spela the sims ;) hahaha.

Stan..

Bestämde nyss med Hanna att vi ska ner till stan, vet inte riktigt vad vi ska göra.. titta lite kanske. Jag ska lämna filmer på Hemmakväll och klaga på mina naglar sen är jag typ klar :) Så vi får se vad vi hittar på. Vi ska ner vid 1 ungefär, så det blir bilder efter det :)

Vi hörs lite senare.

Godmorgon..

eller nästan iaf, vaknade halv 10 av att telefonen ringde, usch.. det är inte roligt att bli väckt så. Jag gick och la mig sent i natt, kl 2 stängde jag av tv:n, då orkade jag inte kolla mer på "Se upp för dårarna" och sen vakna kl halv 10 igen :/.

Idag vet jag inte vad som händer, ska iaf iväg till konsum och posta några paket som jag nu fått pengar för. Sen ska jag försök övertala mamma att vi ska ner till stan, så jag kan visa mina förbannade naglar, jag var ju där 2 ggr förra veckan men då hade dom stängt. Riktigt jobbigt. Men nu skickade jag iaf iväg ett sms till min nagelbyggare och frågade om hon jobbade, så behöver jag inte åka ner i onödan.

Nya jag


Nya jag :)

Haha nej skämt och sido, jag fick tips från Stina-Lee där man kan ändra ALLT! Sidan heter: http://www.taaz.com/
Detta kommer bli min drog i natt ;)

Jag vann :)

Jag blev dagen blogg i denna tjejens blogg: http://marresbok.blogg.se/ och nu tävlar jag om ett smycke :) Första gången jag vann något :)


Nu är det färdigspelat för idag, är helt slut i mina ögon och rygg så mycket jag spelat, så nu tänkte jag lägga mig i sängen och titta på någon film :)

Vi hörs imorgon. Kram!

Paus

Nu har jag tagit en liten paus från The sims :p Har spelat skitmånga timmar nu ju, tiden bara springer iväg när man är inne i spelet ;)

Nej nu behöver jag röra lite på benen, så jag ska gå ner och ta lite frukt och vatten. Vi hörs lite senare.

En liten tävling

Just nu är jag med i en annan tävling, man tävlar då om dessa sakerna:



Länk till tävlingen : http://densmartabrunetten.blogg.se/2008/july/liten-blogg-tavling.html?_tmp=557d1e0b1021fa35de9dc0815ca27d7847403303 


Var med du också!

Tönt?

Kalla mig tönt, men nu ska jag faktiskt installera The Sims 2 på min dator :) jättelängesen jag spelade det, och visst.. det är kanske för barn men skit samma , jag spelar det ändå :)

Kommer väl sitta med det hela dagen ;)

Kärleken är..



Visst vann hon med denna, 98? Eller har jag fel?

Klar

Jaha.. nu var man klar med städningen också, nu är det rent på hela övanvåningen :) Nu vet jag inte vad jag kan göra.. hmm...

Har någon något förslag? :)

Städning på g.

Nu tänkte jag dra fram dammsugaren och dammtrasan och börja städa mitt rum, usch vad smutsigt här är idag. Och en massa kläder som ligger framme.

Nej städa var det. Puss

Tävling

Just nu är jag med i en tävling i en blogg, om att bli dagens blogg. Tjejen heter Marie och hennes blogg är : http://marresbok.blogg.se/ . Alltså, tävling om dagens blogg och även om ett smycke :)

Var med du också :)

Thousand miles



Visst gör hon denna sååå bra? Jag gillar inte Shirley i vanliga fall, men denna är riktigt bra och fin :)
Vad tycker ni?

Godmorgon.

Godmorgon, vaknade tjugo över 10 idag av att telefonen ringde, pappa fyller år idag så det var mormor som ringde och sa grattis :) Så grattis till min gamle pappa som blir 46 år. Har precis ätit frukost och sitter nu här och kollar runt lite.

Idag ska jag bara vara hemma, ska städa mitt rum och sånt. Det är mulet ute så jag kan inte sola :/ Men städning behövs alltid:)

Så som i himlen..

Har suttit och tittat på Så som i himlen nu i ngn timme. Var faktiskt första gången jag såg den, den var väl sådär..

Nu ska jag göra mig i ordning, vi hörs imorgon.

Svar på kommentar

Postat av: .

Kan du inte göra ett test i bloggen, för att se vilka dina läsare är. Gör ett inlägg där du skriver vad du vill veta om dina läsare (ålder kön namn bostad etc) Be dina läsare kommentera och därmed vet du vilka som läser din blogg.

2008-07-05 @ 21:33:19

Jag har gjort det massor med gånger, men tyvärr vågar inte mina läsare svara på den frågan. Bara 1-2 stycken som svarar, och dom vet jag redan vem dom är, mina vänner.

Film

Nu har precis Mormor och Morfar och min kusin åkt hem, nu tänkte jag kolla på en film. Längesen jag gjorde det nu faktiskt :)

Vad har ni hittat på för roligt ikv då? :)

Svar på kommentar

Postat av: Anna

Ja gärna. Om du har några kändisbilder!

2008-07-05 @ 18:20:53

Det vet jag inte riktigt. Jag tänkte mer naturbilder och sånt.


Nu ska jag ut igen, Mormor och Morfar och min kusin är på besök så vi hörs lite senare :)

Matlagning

Idag var det jag som stod för maten igen, dock fotade jag ingenting så det får ni vara utan :) Var nere i stan en sväng innan också, på Claes Ohlsson och handlade fotoalbum och fototejp. Ska sätta in vissa bilder som jag fotar med min nya kamera, naturbilder och sånt :)

Och vem vet, kanske kommer lite bilder upp som försäljning, om ni vill köpa. Vill ni det? :)

Nyttiga jag..

Var nyss på Konsum och handlade lite grönt ;) Massa grönsaker till marsvinen och hallon och fruktdryck till mig :) Har precis ätit hallonen och sitter nu och avnjuter en fruktdryck  :)


Ett tips på en god fruktkick, 17.50 på konsum :)

Såld.

Igår sålde jag ytterligare ett par jeans på tradera, så nu ligger 6 paket här bredvid mig och väntar på att komma hem till någon:)

Nu ska jag byta om, sen köra till Mamma tror jag och handla lite grönsaker till marsvinen. VARMT UTE IDAG :):)
Vi hörs senare. Puss

Bilder från igår.

Här kommer lite bilder från igår då jag var ute med Hanna och Jocke:


Vi körde förbi en massa grisar ute vid landet, tyvärr ville dom inte visa sig så mycket.
Jocke fick även ström i sig här ;) hahaha.


Här cyklar vi :)


Här, mitt ute i ingenstans satt vi och solade  ;)


Jag verkar ha roligt ;)


Visst är denna fin?


Undrar vad vi gör:p


Ehh.. är jag blond eller?:p


På kvällen satt vi på en filt på samma ställe och åt godis :)


Solnedgång


ojoj mobilnörd ;)



En liten film också :)

Umgåtts..

Nu ikväll har jag varit med Hanna och Jocke igen. Vi cyklade runt ikväll igen, men var även inne en stund också.

Bilder kommer imorgon, nu ska jag sova.. Godnatt.

Videon från igår.

Äntligen fick jag videon till att funka, dock fick jag ta på youtube, men det gör ju inte så mycket :)

Vi vet att vi är konstiga ;)

Ändringar

Nu har jag precis gjort lite ändringar i bloggen, gillade inte den förra texten jag hade, var så liten och ful. Sen har jag även skrivit in min mail här bredvid om ni skulle vilja kontakta mig :)

NU ska jag gå och duscha, gjorde aldrig det innan. Puss

Tradera..

Har precis packat in 5 paket som jag sålt på tradera, med kläder. Har även skickat mail till köparna så nu är det också gjort :)

Nu tänkte jag gå och duscha och sen ta ut marsvinen, ska ju ut med Jocke och hanna idag igen :)

Går inte..

Har försökt ladda upp filmen nu, men det går inte.. så ni får vänta tills det går ist.
Nu ska jag byta om och sen gå ut med min hund :)

PUSS

Bilder från igår.

Nu får ni vara beredda på måånga bilder :)


Jocke och Hanna på en lekplats. Ja vi har blivit 5 år ;)


Jocke på en snurrgrej hhaha :p


Hanna var tvungen att fota mig ....usch.


Jocke


Jag då.. ursäkta bitchminen.


Jag  och Jocke på snurrgrejen. Fy ... vad jag mådde illa efteråt.


Trelleborgs vattentorn, tycker denna bilden är fin med landskapet runt :)


Jocke ville också vara med ;)


Här cyklar vi :)


En liten ful bild på mig :p


Jag har fattat nu att jag är besatt av att fota.


Solnedgång


Här sitter Jocke och äter baguetten vid 23.20 ungefär ;) hahaha.


Jag då ;)

Nu var det alla bilder. Ni får vänta en stund på filmen :)

Hej..

Hej på er. Nu undrar ni kanske var jag var hela kvällen igår efter jag varit hos veterinären. But I can tell you :)
Jag och Hanna hade ju bestämt att vi skulle ut och åka "rullor"=rullskridskor på skånska och det gjorde vi, vi åkte till Konsum och köpte glass.. sen åkte vi runt lite. Sen bestämde vi oss för att ringa till en annan kompis, Jocke så vid 8 ungefär cyklade vi ner till honom och sen körde vi runt HEEEELA Trelleborg. Allt från landet till stan ;) Hanna skulle hem halv 11 så jag och Jocke blev kvar ute. Ungefär vid 23.15 blev vi vrålhungriga så vi cyklade till en affär här i Trelleborg som har nattöppet och köpte vars en baguett HAHAHA ;) Satt och åt dom på en bänk med Ollonborrar, usch. Sen blev vi ju såklart törstiga också, så vid 23.45 ungefär cyklade vi genom mörka parker och skit, ner till en Shella mack och handlade vars två festis. Sen skulle jag hem vid 00.15 så då cyklade han hem till sig.

Shit vad jag hade roligt igår alltså, igår var det riktigt en känslan att man hade sommarlov när man kunde vara ute till 00.15 utan att frysa röven av sig.

Självklart fotade jag igår, så jag tänkte lägga in det nu och även en liten film :)

Hemma från veterinären..

Nu har vi kommit hem från veterinären och det gick bra. Nelly var livrädd men det gick bra trots allt. Vet. kände på magen och allt kändes bra förutom en tumör på ena äggstocken, som är vanligt när marsvin börjar komma upp i åldern. Sen kände hon på urinblåsan och den var rund och go.. hon tryckte ut en hel massa urin som hon inte kunnat kissa ut själv, och i slutändan kom där lite blod. Men hon kunde inte känna ngn sten eller så. Men vi fick pencilin för urinvägsinfektion som vi ska ta i en vecka nu, så får vi hoppas det blir bättre. Skulle hon bli värre, så var det nog bäst att ta bort henne sa vet. Men som hon är nu så finns det inga planer på det alls, hon äter som hon ska. Hon sa dessutom också att jag skulle ge extra mycket grönsaker nu till dom små liven så dom får riktligt med c-vitamin.

Jag gav precis Nelly pencilinen som smakade banan och det gick bra :) Just nu ligger hon i sitt hus och sover.. var nog väldigt stressigt för henne.

Jätteskönt att det är över nu.. nu ska jag vänta på Hanna. Puss på er.

Sorry...

..för dålig uppdatering idag, men jag har varit ute hela dagen. Mormor och Morfar kom ju hit vid 11, åt frukost och satt och pratade där ute men körde dom oss ner till stan vid 2 och där har vi varit tills nu. Har precis gjort rent till marsvinen och haft dom ute.. ska ju snart iväg till veterinären med mitt ena marsvin, usch.. hoppas det inte är ngt allvarligt bara.
Vi håller tummarna helt enkelt.

Sen efter jag kommit hem och om allt gått bra så ska jag ut lite med Hanna, sjukt längesen jag var med henne. Då kommer nog lite bilder också :)

Nu ska jag sminka mig lite, Puss på er.


Dagens outfit


Linne: ONLY
Jeanskjol: H&M

Nu ska jag ge min vovve mat ;) Puss på er.

Ni glömmer väl inte...

mina auktioner på tradera :)

http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=742600 Lägg hemskt gärna bud om det är något som du vill ha :)


Godmorgon..+ svar på kommentar.

Godmorgon, vaknade nyss av att jag behövde gå på toa och sen var det inte lönt att gå och lägga mig igen, tyckte jag. Så nu sitter jag här och glor.

Postat av: Veronica

Var den bra? =)

2008-07-03 @ 00:51:24

Ja ganska :)

Så.. nu ska jag kolla lite på tv, vi hörs lite senare.

Filmdags..

Nu har jag precis tagit bort sminket och ätit lite flingor. Ska ta på mig pyjamas och göra mig i ordning sen ska jag lägga mig i sängen och kolla på Jönssonligan :)

Imorgon kommer bli en fullspäckad dag. Mormor och morfar kommer hit vid halv 11 med frukost sen på em ska jag och mamma ner och fixa en massa bla, rengöringsmedel till min piercing, klaga på mina naglar, boka tid hos min frisör..mer kommer jag inte på just nu. Sen på kvällen ska vi till veterinären med mitt marsvin :/ Inte roligt.. men får hoppas på det bästa.

Vi hörs imorgon.
Kärlek, er Elinor.

Svar på kommentar.

Postat av:

hejhej !
Skulle du kunna filma fler videobloggar eller kanske ge olika tips om bättre ansiktsvård, modetips osv. Jag önskar verkligen att du kunde uppfylla mina önskemål eftersom du är den bästa bloggerskan jag någonsin läst !! kram <3

2008-07-02 @ 20:20:06

Sv: Jag ska göra så gott jag kan och tack söta du för kommentaren :)
Kram på dig.

"Promenad" igen..

Ikväll har jag faktiskt varit duktig precis som igår. Jag drog med mig pappa ut innan, jag åkte "rullor"=rullskridskor på skånska ;) Och han cyklade bredvid. Vi åkte ner till stan och där pratade vi lite med Mormor och Morfar på deras balkong och då bestämde jag mig för att stanna en stund. Körde hem vid kvart i 9. Och nu sitter jag här vid datorn och har precis ätit jordgubbar med grädde, mums :)

Dagens outfit


Vitt linne: Gina
Rött linne: H&M
Shorts: H&M

Där fick ni det också :)

Matdags..

Idag var det jag som stod för maten igen :)


Pappa åt kycklingburgare och jag åt falafel och ris :)


Min mat ;) haha.

Nu ska jag ta ut marsvinen, puss.

Duschat..

Har nyss duschat och sitter här och glor nu.. vet inte riktigt vad jag ska göra sen. Jo jag måste städa lite, ta ut marsvinen och laga mat. Det är det som är inplanerat :)

Nej nu ska jag dammsuga lite här hemma. Puss på er.

Bilder från solningen.

Här kommer lite bilder från solningen i trädgården ;)


Låg och läste klart "Kort kjol".


Min söta hund som alltid blundar på kort, solade också :)


Mammas fina ros :)


Mamma fotade mig när jag letade körsbär i vårt träd ;) hahah.


Gott  gott :)


Närbild av min piercing som jag gjorde för snart 2 månader sen :)

Gymnasiet klart :)

Fick nyss hem ett brev där det stod att jag kommit in på Hotell och Restaurang, så där kommer jag gå dom närmsta 3 åren :) Hoppas dom åren går snabbt för shit vad jag var skoltrött innan.

Ville bara säga det, nu ska jag gå och duscha.

Sol och värme :):)

Hej på er. Vaknade halv 11 idag, fattar inte hur jag kan sova så länge när jag gick och la mig vid 12.. men skönt var  det :)
Idag är det sol och varmt ute, :):) Så idag ska jag sola i trädgården med Mamma.. orkar inte göra något annat nu på dagen.

Nu ska jag kolla lite på tv och sen jäsa i solen :) Puss på er.

Juno

Har nyss kollat på filmen "Juno" som jag hyrde idag.. den var sådär men den var rolig så den gick att kolla på :)
Är jättetrött just nu, pga dom få timmarna jag sov i natt.. så jag ska snart krypa ner i min sköna säng :)

Imorgon har jag inga planer alls, får se vad som dyker upp i mitt lilla huvud.. nej nu ska jag rengöra piercingen. Puss på er.

Liten promenad.

Kom nyss hem från en liten promenad med mamma. Jag åkte rullskridskor och mamma cyklade bredvid, shit vad jobbigt det var alltså, vi åkte inte jättelångt men man blir ändå svettig för man måste röra på kroppen hela tiden.. men skönt var det :)

Har just nu marsvinen ute och om 10 minuter börjar Allsång på Skansen, riktigt bra artister med där idag :)

Every time we touch


Lugn version


Snabb version.

Föredrar ni den snabba eller lugna?
Själv älskar jag den lugna, den är såå fin.

Död..

Skulle precis fota mina grejer jag handlade i stan, men helt plötsligt dog kameran.. så tyvärr får ni inte se bilder på det. Men jag hyrde: "Juno", "Så som i himlen", och en till som jag inte minns namnet på. Jag skulle ju även klaga på mina naglar, men min nagelbyggare var inte där så jag får snällt vänta till torsdag.

Nu ska jag ta ut marsvinen.

Stan igen..

Nu ska jag snart till stan igen, denna gången med Mamma. Vi ska gå till min nagelbyggare och klaga lite, jag gjorde vid dom i torsdags och nu ser dom förjävliga ut, så vi ska försöka få pengarna tillbaka så jag kan hitta ett annat ställe.

Vi hörs lite senare idag,

Hemma igen

Nu är jag hemma igen. Var nere i stan redan 11.20, men då var min frisör lite försenad så jag gick och hyrde lite filmer under tiden, fotar dom sen. Sen 11.45 började hon plocka mina ögonbryn, blev riktigt nöjd :) Vi pratade typ bara om naglar under tiden, eftersom jag inte är nöjd med mina naglar denna gången heller.. usch, jag ger snart upp.

Nej nu ska jag byta om, var för varmt med det jag tog på mig.

Klar

Nu har jag precis klätt på mig och sminkat mig. Ska cykla ner till stan om 15 minuter och efter jag fixat ögonbrynen ska jag hyra film och sen kanske gå hem till min mormor och morfar, beror på om jag orkar.

Kameran får stanna hemma idag så ni får se vad jag hyr för filmer sen. Vi hörs senare idag. Puss på er.

Godmorgon..

Godmorgon, vaknade för 5 minuter sen av att telefonen ringde, det var min frisör som sa att hon som noppar mina ögonbryn hade blivit sjuk så nu har jag fått en tid halv 12 ist. Jag satt uppe till kl 2 inatt med datorn och somnade inte förrän kl 3, undrar hur trött jag kommer vara senare idag.. har ju vara sovit 6 timmar. Men är det sommarlov så är det :)

RSS 2.0