Plugg

Nu har jag spenderat många timmar i religionsboken så nu är det dags att vila hjärnan för idag, så nu ska jag hoppa i säng!

Godnatt!

Tisdag

Hej!

Hur mår ni idag? Jag mår bra förutom att jag är dödstrött idag. Kom inte i säng förrän 02.45 så jag var ganska seg imorse om jag ska erkänna. Men annars var kvällen helt okej. Det var ett tag sen jag var ute, och jag har fortfarande samma tankar om att festa ute.

Förresten, är det bara jag som tyckt hela denna dagen har flugit förbi? Jag var i skolan från 12 till halv 2 och sen har jag varit och gjort lite ärende med mamma och nu är det nästan mörkt ute. Hmm??

Nej nu ska jag sluta babbla och göra lite nytta istället. Ska plugga en massa idag och sen bara ta det lugnt!



200 dagar till studenten

Om exakt 200 dagar står jag och skriker " för jag har tagit studenten", och ikväll ska det firas. Sandra och Elina från klassen kommer hit om en stund och jag fixar det sista på min kvällsoutfit med temat ROCK!!!




Ha en fortsatt trevlig måndagskväll, så hörs vi imorgon igen :)


12:11

Jättekul att man får reda på att man börjar kl 12.00, när man inte ens hunnit äta lunch eller något. Jag hatar informationen på vår skola. Så nu får jag stanna hemma från den första lektionen så nu börjar jag istället kl 14.25, men jag klagar inte direkt.

Vad jag ska göra fram tills dess, återstår att se :)


Måndag

Hej!

Nyss hemkommen från en intervju på ett hotell inför min praktik. Denna gången kändes det mycket bättre och som det ser ut nu ska jag praktisera där. Äntligen har jag hittat ett hotell som jag förhoppningsvis kommer trivas på.

Annars känner jag mig allmänt seg idag. Har vaknat 500 gånger inatt och det känns som jag har en förkylning på gång. Kul när man ska gå ut ikväll....

Senare ska jag iväg till skolan, mest först plugga lite och äta lunch!


Svar på kommentar

Anonym om Hej mitt vinterland:
Var har du köpt din bil? Är den begagnad? Och hur mycket kostade den? Kram

Svar: Jag har fått min bil av mina föräldrar. Innan det blev min, hade vi bara den bilen i familjen, men efter att någon körde in i min bil (när pappa hade den) så köpte pappa en ny bil för att vi inte orkade vänta på den skulle lagas. Samtidigt bestämde mina föräldrar att det var lika bra att behålla den eftersom jag snart skulle ta körkort. Så ja den är begagnad, den är en -03:a om jag inte minns helt fel. Vad den kostade vet jag inte, men nu betalar jag all min bensin själv, så jag köpte inte den av mina föräldrar.



Min lilla röda fara som vissa kallar den :)

Julskyltning

Nyss hemkommen från årets julskyltning och det var lika mysigt som alltid. Faktiskt första julskyltningen det snöade och var mycket snö på. Annars brukar det regna eller vara allmänt tråkigt.

Nu ska jag plugga lite till, sen tvätta lite till och äta julmat.

Annars har jag inte så mycket att skriva idag!


1:a Advent

Någon mer än jag som hatar söndagar? Det finns ingen mer dag som är så ångestfylld som på söndagar.

Hej förresten! Idag är det första advent, någon som förstår var tiden tagit vägen?! Steg i alla fall upp halv 11 idag och har bara suttit och tagit det lugnt hela förmiddagen. Nu tänkte jag plugga lite och sen börja städa så smått för att bli klar så snabbt som möjligt så jag hinner ner till julskyltningen en sväng.

Någon mer som ska gå på någon julskyltning idag?


Hej mitt vinterland

Hej!

Då var det lördag igen, och jag och Zinga fick en riktigt skön sovmorgon till kl 10. När jag steg upp fick jag se att det kommit ÄNNU mer snö inatt så nu är här riktigt mycket. Bara mysigt tycker jag. Fast ännu mysigare skulle det vara om jag hade jullov också, och slapp tänka på skolan, men nej.

Såhär såg det ut igår kväll när alla snö kom.


Bella blev en vit hund för en stund, haha. Stackare!


Min bil en liten stund efter vi hade varit ute med den. Då snöar det ganska rejält haha.


Och gatan..

Idag är det dock mycket finare utomhus:



Nu ska jag plugga lite. Ja tyvärr en lördag...


SNÖÖÖ

Gud vad mycket snö det kommit i lilla Trelleborg nu ikväll. Bara det stannar nu också så blir jag ännu gladare.

Nu ikväll har jag varit med Belinda. Har tittat på idol och ätit gott, men även varit ute på en liten körrunda för att se hur det var att köra i så pass mycket snö, och det var ju faktiskt inga större problem.

Nu är jag så trött att jag knappt ser vad jag skriver, så jag får berätta mer imorgon. Godnatt♥


Gymmet

Nu har jag tittat på ett avsnitt av PH så nu tänkte jag byta om till träningskläder och köra iväg och träna. Blir bara styrka idag hade jag tänkt, eftersom det blev kondtion tidigare i veckan.

Vi hörs senare ikväll!


26 Nov.

Fredag! Äntligen eller hur? Jag gick till kl 1 idag i skolan, lite extra lång tid idag eftersom vi planerade mycket till studenten, så nu känns det lite bättre på den fronten.

Sen jag kom hem har jag mest tagit det lugnt. Varit och handlat lite och nu sitter jag och lyssnar på musik. Om någon timme tänkte jag åka iväg till gymmet för att köra lite stryka, men först titta på lite PH som jag blivit lite beroende av.


Frisören

Idag har jag varit igång hela dagen, därav min frånvaro här på bloggen. Gick i skolan till 15.30, snabbt hem för att äta och sedan ner till stan för att åka till frisören, för att färga min hemska utväxt.

Nu tänkte jag läsa lite bloggar, kanske plugga lite och bara ta det lugnt. Skönt att det är fredag imorgon!


Betydligt fräschare nu när utväxten är borta!

Godnatt

Nu ska jag strax gå och lägga mig, så jag säger godnatt nu :)

Vi hörs imorgon!


Kallt

Brr vad kallt det är ute. Var ute för en stund sedan för att gå till Konsum och handla, och det var både halt och iskallt.

Jag åkte förresten till Malmö, efter många om och men. Jag ville först inte, mycket pga vädret men även för jag var trött. Men jag satte mig på bussen och tro det eller ej så var den faktiskt i tid både gångerna. Men hotellet var inget vidare för mig, som vanligt. Jag fattar inte vad det är med mig och folk när man träffas första gången. Alltid ska det bli något fel. Menmen, bara att börja om på ny kula igen.

Nu tänkte jag plugga lite tills alla tvprogram drar igång ikväll :)


Svar på kommentar

Anonym om Julen är framme!:
Tomtedatumljuset (?) är riktigt fint. Var har du hittat det? Visst är julen mysig :)

Svar: Visst är det, jag gillade när det var lite annorlunda :) Jag hittade det i ullared för en grymt billig peng. För hur mycket minns jag dock inte!


Snökaos

Godmorgon allihopa!

Just nu sitter jag i skolan och håller koll på alla varningar dom går ut med, pga snön som kom inatt. Jag ska nämligen in till Malmö senare idag med buss, för att åka till ett hotell på en praktikintervju, men just nu ser det mörkt ut om jag får säga det själv.

Om jag hade fått välja själv hade jag verkligen inte tackat nej till att stanna hemma i sängen idag. Har fått runt 6 h sömn och jag är allmänt seg idag.

Hur mår ni idag? :)


Dead

Död! Död är vad jag är just nu. Tidigare ikväll åkte jag nämligen till gymmet för att kämpa lite. Först tänkte jag bara köra lite styrka och därefter köra hem, men istället blev det mest kondition på 25 minuter och jag förbrännde en hel del kalorier.

Nu har jag precis kommit ut från duschen och ska snart gå och lägga mig. Börjar nämligen kl 8 imorgon, och hur kul är det??!


Julen är framme!















Nu är det verkligen julstämning i mina två rum. Jag njuter!


Tisdag

Godmorgon, eller god förmiddag eller vad man nu ska säga :)

Jag fick sova ut, hela 10 h sov jag och nu är jag verkligen pigg. Har nyss gjort mig i ordning och sitter och väntar på att klockan ska bli 11.40 så jag kan köra till skolan. Idag har jag bara en lektion och börjar 12 och slutar kl 15. Då ska jag direkt ner till stan för att göra några ärende och sen ska jag sätta upp mina julsaker. Åh äntligen :)





Vi hörs senare idag!

All I need is you

Usch vad jag varit trött idag. Återigen har jag sett bevis på att jag inte fungerar en hel dag med bara 7,5 h sömn. Jag behöver minst 9 h för att fungera, så är det bara.

Jag tog mig i alla fall igenom skoldagen till kl 16, körde hem när det var mörkt och kom hem när det var ännu mörkare. Efter det blev det middag och sen följde jag med Mamma&Pappa och handlade.

Nu har jag precis fått på mig pyjamas och tänkte skriva ut lite skolarbete och titta på några avsnitt av "Paradise hotel" innan jag äntligen kan sova ut :)


Ungefär jag i förmiddags och eftermiddags....och kvällen haha.

Arbetsintervju

Hej!

Jag kan ju inte påstå att jag var pigg direkt när klockan ringde 07.30. Jag ville bara stänga av och somna om, men det gick ju inte.

Har redan hunnit vara på arbetsintervju och varit ute en runda med hundarna. Intervjun kändes faktiskt jättebra, så dom ska höra av sig senast nästa vecka, vilket som. Så nu får jag hålla tummarna.

Nu tänkte jag bara ta det lugnt tills jag ska börjar skolan, 12.40.


Godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig hade jag tänkt. Har fortfarande huvudvärk så jag får sova bort det istället. Imorgon ska jag upp tidigt, trots att jag börjar 12.40, men ska på en jobbintervju på morgonen.

Jag uppdaterar efter intervjun imorgon. Godnatt♥

Julshopping

Äntligen kan jag sitta ner och ta det lugnt. Har varit igång hela dagen vilket resulterat i huvudvärk, blä. Direkt efter middagen var jag och pappa tvungen att åka in till Malmö för att köpa ett nytt batteri till min bil eftersom det la av helt innan idag. Så det har vi stått och fixat med nu.

Just nu lyssnar jag på julmusik och har precis planterat mina nya julblommor. För en gång skull blev jag nöjd med mina köp idag. Detta kom jag hem med:


Piffade upp min blomma lite, som jag köpte igår. Mossa och låtsas bär.






Hängande stjärna som jag har mellan mina rum


Ny blomma och kruka till fönstret också.

Nu ska jag städa här lite, och tvätta innan "ensam mamma söker".

Hej allihopa! Idag har bloggen kommit lite...

Hej allihopa! Idag har bloggen kommit lite åt sidan eftersom jag och mamma varit iväg idag igen för att handla julblommor och andra julsaker. Jag uppdaterar senare ikväll, så vi hörs då :)


Gåshud



Är det bara jag som älskar denna låten? Så himla underbar att jag får gåshud!


Tummen ner

IKEA sortiment på julblommor var det sämsta jag sett. Där stod tre amaryllis och några små hyacinter, så det enda jag handlade där var ett ljusfat och pepparkakskola. Istället åkte jag till Maxi och handlade denna:



Handlade även två röda ljus och kaffebönor som jag ska pynta med sen. Om ni inte testat det så gör det. Det luktar otroligt gott och det blir dessutom fint.

Nu längtar jag ännu mer tills jag får julpynta!

Dagens shopping

Precis innan jag åkte till IKEA, var jag nere om i stan för att göra lite ärende, men som vanligt hittade jag lite annat också. Det var faktiskt längesen jag handlade så idag kom jag hem med detta: 


99 kr från Gina tricot


Polotröja med lös krage. 199 kr från Gina tricot.


Lite diverse saker från H&M

"Snön föll"

Julmusik är det bästa som finns, ingen tvekan om det! Sitter för tillfället och lyssnar på Peter Jöbacks julskiva från förra året.



Staden låg vaken i natten
i ljuset och glittret
sorlet och skratten
alla barer och hotell
bara en vanlig kväll
men det var ett tag sen

Det blänkte i glasen
parfym och neon
och allt som jag hållit mig
borta ifrån
det glödde i mörkret
det kändes som förr
det var dags nu

Allting var bra
allt var glömt
trodde jag
tills jag tittade uppåt och

Snön föll
och plötsligt kom tårarna
snön föll
jag saknade dig så
jag mindes den natten
när allting tog slut
jag minns hur jag satt där
och tittade ut och hur snön föll

Jag trodde det värsta var över
att plågorna fått den tid
de behövde
det var ändå bara du
det kommer andra nu
i storstadskvällen

Allting var bra
allt var glömt
trodde jag
tills jag tittade uppåt och

Snön föll
och plötsligt kom tårarna
snön föll
jag saknade dig så
jag mindes den natten
när allting tog slut
jag minns hur jag satt där
och tittade ut och hur snön föll

Allt vi gjorde då
allt vi båda såg
gör det lätta så svårt nu
varje liten del
snön som faller ner
åh den faller så hårt nu
Säg minns du hur snön föll

Snön föll, snön föll

Det blänker i glasen
parfym och neon
och allt som jag hållit mig
borta ifrån
dt glöder i mörkret
men inte som förr
det blir aldrig så
det blir aldrig samma sak
bara minnet kvar
av hur snön föll


Julblommor

Godmorgon!

Sovit gott? Det har i alla fall jag. Steg upp halv 10 och har mest segat runt hela förmiddagen, vilket jag älskar på helgerna.

Idag ska jag förmodlingen in till IKEA för att handla lite julblommor inför nästa vecka då jag ska julpynta (eller redan i helgen haha). Annars är dagen oplanerad. Tänkte plugga lite ikväll så jag blir av med mina högar.

Nej nu ska jag fortsätta titta på tv. Vi hörs senare igen!


Kvällen hos mig

Jag har helt glömt bort bloggen nu ikväll. Efter jag skrev inlägget nedan började jag plugga lite, och blev faktiskt klar. Sen kom Belinda hit och då blev det falafel och godis framför idol, och nyss körde jag henne hem. Det är ungefär så min kväll har sett ut.

Nu ska jag titta på ett program av "Paradise Hotel" innan jag ska lägga mig. Får ha bättre uppdatering imorgon istället :)

Godnatt!


Lyssna på lite julmusik förresten. Det gör en alltid glad :)

2010-11-19

Hej bloggen!

Ännu en dryg och tråkig skoldag har gått, men nu är det äntligen helg och den är välbehövlig kan jag säga. Direkt efter skolan tog jag bilen hem och hämtade Zinga för att sen köra till Mormor och Morfar.

Vet ni? Fråga mig inte varför jag har sån julkänsla i kroppen idag, men jag har god lust till att gå ut i förrådet och rota fram alla julsaker och bara sätta upp det. Men nja, några dagar till får jag vänta. Kan kanske bero på att det var så grått väder idag, åt julmat hos M&M och såklart, nästa söndag är det 1:a advent.

Vem längtar mer till julen?


En välförtjänt sömn

Nu är jag helt slut i kroppen efter en dryg dag i skolan, pluggande och 1 h hård träning på gymmet tidigare ikväll, så nu förtjänar jag en god natts sömn.

Imorgon är det äntligen fredag - som jag längtat!

Vi hörs imorgon, jag uppdaterar under dagen. Kram och Godnatt!

Booooring

Idag har det varit en allmänt tråkig dag i fröken Dahls liv. Jag har inte orkat göra någonting i skolan och högen med läxor och måsten bara växer.

Ge mig jullov nu liksom!

Nu tänkte jag i alla fall börja plugga så smått på ett arbete som ska vara inne om 2 veckor. Och sen vid 20 blir det träning med Belinda.


Promenad trots allt

Trots att det var kallt och det regnade gick jag faktiskt ut på en lång promenad med båda hundarna, nu ikväll. Dom strejkade däremot ganska mycket, men efter ett tag fick dom snällt gå med.

Annars har kvällen varit lugn för min del. Har tittat på "Bonde söker fru" och "Grey's anatomy", och nu väntar snart sängen. Ska försöka sova ut så mycket jag kan imorgon eftersom jag inte börjar förrän 10.25.

Så vi hörs väl imorgon!
Godnatt!


Tråkigt väder = Hemma

Efter en intensiv dag i skolan där jag skrev nationella i 2,5 h, och arbetande på mitt hotellprojekt är jag äntligen hemma och ska bli hemma också. Skittråkigt väder är det ute och jag vill inte gå ut mer idag. Det var först tänkt att jag skulle åka och träna ikväll, men nej, idag vill jag vara utan skolan och allt som är ett måste, och bara ligga under filten och titta på film.

Träningen får bli imorgon istället med Belinda.

Nu ska jag kika runt på lite bloggar, och fundera på vad jag ska äta till middag. Intressant va? :)


Min lilla skrutt och jag ♥

Huvudvärk

Efter en kväll med huvudvärk, frysningar (heter det så?) och massa plugg ska det nu bli skönt att lägga sig i sängen och plugga lite till innan jag ska sova.

Imorgon är det som sagt nationella som gäller för mig, och sen ska jag direkt sätta mig och göra hotellprojektet, så jag lär inte uppdatera här förrän imorgon eftermiddag.

Sov gott. Godnatt!

Tiden tickar..

Jag slutade redan 14.15 idag, och direkt när jag kom hem blev det handling med Mamma i stan och på Willys. Nu har jag suttit och pluggat sen kl 5 och har skickat in ett arbete, och håller för tillfället på att plugga inför skriftliga nationella i svenska imorgon.

Någon mer än jag som hatar nationella? USCH!

Lite senare blir det duschen och efter det lite tv innan det är dags att sova igen. Vart tar alla dagar vägen?!


Dagens fråga



Mina sötnosar

Direkt efter jag kom hem från stan, blev det en promenad med hundarna. Jag har alldeles för lite bilder på dom tillsammans så jag tog lite på dom idag.





Dom ville dock inte sitta bredvid varandra, haha.


School

Nu ska jag köra iväg till skolan för att ha en lektion. Om inget annat händer så slutar vi 14.55.

Det kommer komma upp några tidsinställda inlägg under dagen!
Vi hörs senare!

Tisdag

Hej!

Hur mår ni idag? Jag mår bra trots att jag är lite trött. Hade lite svårt att somna igår och när klockan ringde lite innan 8 imorse, ville jag verkligen inte gå upp. Men jag var ju tvungen eftersom jag skulle iväg och söka ett jobb, och det gick faktiskt bra. Har skickat in mitt cv nyss till dom så får vi hoppas på det bästa.

Nu ska jag fixa lite här på datorn, innan det är dags att köra till skolan om ca 40 minuter.


Time to sleep

Nu har jag precis kollat på ett avsnitt av "Paradise Hotel". Är det bara jag som tycker det är mycket sämre denna säsongen än andra säsonger? Kanske är det bara nu i början, är nämligen bara på avsnitt 4.

Strax ska jag i alla fall gå och lägga mig. Trots att vi inte börjar förrän kl 12 imorgon, ska jag ändå upp tidigt för att åka och söka ett jobb imorgon bitti. Får hoppas på det bästa!

Sov gott alla, så hörs vi imorgon!
Godnatt! 


Powerwalk

Nu ska jag ut och gå en powerwalk, eftersom det blev för sent att träna. Har nämligen nyss ätit och innan dess letat en massa jobb.

Så nu ska jag ut i kylan!


18 år och student

Att komma hem när det är mörkt är faktiskt ganska mysigt, men deprimerande på ett sätt också.

Mitt nationella muntliga gick faktiskt bra. Jag pratade snabbt som fan, men det gör jag alltid när jag blir nervös. Men nu är det i alla fall avklarat.

Sitter för tillfället och letar efter jobb. Vill ha ett annat jobb än det jag jobbade på i somras. Typ café, klädesbutik eller liknande. Men att vara student och leta jobb är inte så lätt nu för tiden. Jag har jobbet kvar som jag hade i somras, men jag vet inte vad jag vill. Får ångest var gång dom ringer till mig och frågar om jag vill jobba, och fråga mig inte varför jag får det. Men samtidigt vill jag ju tjäna pengar. Gahhh! Det är fasiken inte lätt att vara 18 år och student!


Skolan

Nu har jag fixat sminket och håret, och ska snart köra till skolan. Har två lektioner idag, med en lektion där jag ska göra muntliga nationella i svenska. Hoppas det går lika bra som det gjort här hemma!

Slutar kl 16 så vi hörs efter det!


Sminktips



Mitt bästa sminktips är faktiskt att sminka sig framför ett fönster. Det blir ett perfekt ljus, du ser sminket utan massa skuggor som man vanligtvis får av en vanlig lampa.

Testa så får du se att det blir mycket snyggare resultat!


Barnslig?

Hej allihopa!

Såg att det hade kommit in lite kommentarer om att min tatuering skulle vara barnslig när jag var 35, bara för det var stjärnor? Ehhhm säger jag då. Sen när har stjärnor blivit barnsliga? Jag är i alla fall nöjd med den och jag vet budskapet med den, och det är huvudsaken.

Jag har tänkt och tänkt och tänkt vad jag ska göra med bloggen för att få den roligare. Jag vill ha en ny bloggdesign, fota mycket mera så det blir roligare att läsa och skriva oftare, ungefär som innan. Så det tänkte jag börja med igen. Skulle det inte kännas bra så ska jag sluta blogga. Det ska ju inte direkt vara ett tvång att blogga.

Nu ska jag sminka mig och fixa håret!


H&M



13:e November

Hej allihopa!

Då var det helg igen och denna veckan har gått sjukligt snabbt. Jag fick för en gång skull sova ut imorse, och någon timme senare var jag i stan med Mamma & Pappa. Handlade lite presenter till fars dag imorgon. Ni glömmer väl inte det?

Har precis pluggat lite på mitt nationella tal i svenska jag ska ha på måndag. För en gång skull känns det bra, det känns som det sitter. Men allt kan ju ändras när jag väl står där. USCH!

Snart ska jag åka och vara taxi åt Belinda ikväll, sen ska jag fortsätta plugga och titta på lite tv.

Vad gör ni ikväll?


Andra tatueringen gjord

Idag blev jag märkt för livet igen. Och jag är supernöjd! Det gjorde faktiskt inte så ont efter en stund, som jag trodde. Här är lite bilder:


Innan vi började!


Under tiden, och ja här gjorde det ont och jag frös.






Resultatet!!


Intensiv dag

Kom nästan nyss hem efter en riktigt lång och intensiv dag i skolan. Började 09.50 och slutade 15.30. Har bara precis kommit hem och tagit ett djupt andetag och satt mig här. Hela dagen har vi jobbat med vårt hotellprojekt och det är inte litet kan jag säga. Har suttit vid datorn precis hela dagen, och det känns kan jag säga. Lite mör är man i bollen. Men nu är första delen klart och det är skönt.

Nu ska jag gå ut en runda med hundarna och sen bara ta det lugnt. Det är redan mörkt ute, och regnar gör det också! Blä!


Kvällen hos mig

Efter en välbehövs powernap tidigare ikväll, körde jag till gymmet och kämpade i 50 minuter. Körde mycket motion och därefter styrka, där jag ökade dom flesta maskinerna med mer vikter. Skönt att för en gång skull se resultat på träningen.

Nu har jag precis tvättat en maskin tvätt, duschat och plockat fram kläder inför imorgon. Ska strax gå och lägga mig igen.

Imorgon har jag inställd lektion på fm, så börjar inte förrän 09.50 - skönt!

Vi hörs imorgon. Sov gott!


Snö

Alla pratar om snö och snöstorm, men hallå? Jag har ingen snö här hos mig. JAG VILL OCKSÅ HA SNÖÖÖÖ!!!

Har du snö hos dig?


9:e november

Hej!

Då var det tisdag igen, och mina lediga tisdagar är slut. Vår kurs har börjat nu efter lovet, så nu är jag inte längre fri vilket är lite tråkigt. Men vi börjar kl 12 och slutar 14.55 så det är inte så länge.

Har nyss gjort mig i ordning, men har varit uppe ganska länge, sen kl 9 för att vara exakt. Jag trodde först vi började kl 11 men eftersom våra lärare älskar att ändra tider i sista sekund utan att meddela det, så börjar vi kl 12.

Nu ska jag ner och packa ner lite frukt så jag håller mig till kl 3. Sen får jag ta och köra iväg om en stund.


Tatueringsdags

På fredag är det äntligen dags att bli märkt för livet igen. Jag har sedan tidigare en tatuering på handleden, och på fredag ska jag tatuera på ryggen.

Ungefär såhär hade jag tänkt mig:



Dock lite tätare stjärnor och lite små stjärnor också. Vad det betyder kommer jag hålla för mig själv!

Svar på kommentar

kasja om Minneslunden:
söta barngravar? hmm det finns inget som är sött med en grav och absolut inte när den tillhör ett litet barn...

Svar: Eftersom du inte förstod vad jag menade, så kan jag förklara. Jag menade såklart inte att det var sött med själva graven där ett barn ligger, utan alla söta nallar, blommor, brev och ljus som stod tända. Det är alltid något speciellt med unga och framför allt barn som dött. Jag såg många barn som föddes och dog 2 dagar senare, vilket jag tycker är otroligt hemskt.

Varför skulle jag tycka att det var sött att ett barn hade dött? Förhoppningsvis tycker ingen det.


Mini-julafton

Ikväll har det varit en liten mini-julafton här hos familjen Dahl! Jag blev enormt sugen på julmat och det har vi precis ätit. Finns det något godare såhär i November och December? Nej skulle inte tro det!





Gott va?

Och för att få ännu mer julkänsla så köpte jag hem denna innan.



Nej ge mig december och jul nu tack!


8:e November

Hej!

Då var det måndag igen, och höstlovet är slut. Jag vill inte att klockan ska bli 12.20 då jag ska köra till skolan, men det är väl bara att bita ihop.

Steg i alla fall upp kl 10 idag, gick en runda med hundarna och sen skjutsade jag mamma. Nu har jag precis gjort mig i ordning och ska bara äta ett knäckebröd så jag håller mig till kl 4 och sen ska jag bege mig.

Det är tydligen inte bara jag som inte vill till skolan, har sett många som går i min klass skriva skolångest på facebook, och jag kan bara hålla med. Vi har så himla mycket i skolan nu så det finns inte!



Vi hörs senare idag!


44 dagar

Nu ska jag stänga av datorn för idag, trots att jag inte är särskilt trött. Men ska lägga mig och läsa en stund innan jag ska sova.

Imorgon börjar jag inte förrän 12.40 och slutar 16.00 så det är skönt att inte behöva gå upp tidigt i alla fall. Bara 44 dagar kvar till jullovet. HÅLL UT!

Godnatt!


Rensat och städat

Gahh vilken dag! Jag har varit igång precis hela dagen och det är först nu jag kan sitta ner och ta det lugnt.

Jag och Pappa började i förmiddags med att rensa i vår garderob på nedanvåningen, och mängder av saker kastades och nu är där jättefint inne. Med en paus för mat och för att jag skulle städa mina rum, så fortsatte vi efteråt med förrådet där ute. Även där kastades massor med saker och nu är där fint precis överallt. Massor med tvätt har jag också hunnit tvätta.

Nu ska jag ta det lugnt en stund, tills jag ska hoppa in i duschen och sen blir det "ensam mamma söker".

Nämnde jag förresten att jag har världens ångest inför skolan imorgon? Nej men det har jag, uschuschusch. Vi har så mycket framför oss nu innan jul så jag blir helt snurrig!

 

Minneslunden

Hej!

Har ni varit på någon kyrkogård idag? Jag har! Jag och mamma gick en liten promenad innan och smet inom kyrkogården och minneslunden och tittade på alla vackra blommor och ljus som var tända, och där gick vi i säkert 30 minuter om inte mer. Tittade på små söta barngravar och gravar där tyska män låg från andra världskriget.

Såhär fint var det i alla fall:









Fint va? Nu ska jag krypa ner i soffan och titta på en film, och ta det lugnt. Det behövs efter denna omtumlande kvällen kan jag säga!

Gymmet

Efter mycket "ska jag träna eller inte" så tog jag mig i kragen och åkte iväg till gymmet, så nu har jag både gått 5,5 km och tränat i 1 h. Duktig!! Och det är som alltid lika skönt efteråt. Efter gymmet blev det ett stopp på Konsum där jag handlade lite frukt och wallander.

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen ska jag bara ta det lugnt. Lovet är ju tyvärr snart slut, och jag fattar inte var denna veckan tagit vägen. Men tillbaka till verkligheten på måndag!


Ser ut som jag har läppstift??!?!


5,5

Hej!

Började min fredag med en 5,5 km lång promenad med Zinga imorse. Det blåste som fan, regnade i början och jag hade ont i mina ben, men skönt var det.

Nu sitter jag här i soffan med filten om mig och fryser. Ska snart titta på lite program på datorn, som jag missade i veckan och sen får jag se vad som händer.

Vad händer hos er?


Bloggtorka

Jag har en stor bloggtorka , så det är därför jag inte skriver något.

Skriv när, eller om jag kommer på något!


Gymmet

Nu har jag precis skickat in ett arbete som skulle vara inne nästa vecka, men som ni vet gillar jag att vara ute i god tid. Nu har jag bara 1 arbete kvar att göra denna veckan sen kan jag njuta av mitt lov.

Snart ska jag byta om till träningskläder, har inte blivit färdig till att komma iväg än. Har suttit med arbetet några timmar, med en paus för att gå ut med Zinga och äta.

Nej nu ska jag byta om. Jag är peppad för lite träning!!

Förresten, jag kom nyss på att jag kan KÖRA till träningen. Slipper sitta på en cykel i motvind och ont i huvudet när man kommer hem för hela huvudet är nerkylt haha.


Måndag - lov

Godmorgon!

Ja då var det första november idag, och denna månaden kommer bli så mysig tror jag. Julsakerna åker fram och det är bara 1,5 månad kvar till jul. Kom inte och säg att ni inte längtar, julen är underbar!! :) Så nu är det bara till att vänta på snön som ska komma, sen är det vinter på riktigt.

Hur som helst, jag sitter här och ska snart iväg, har precis gjort mig i ordning och ska packa ner lite saker nu sen ska jag köra. Ikväll ska jag träna, för denna veckan är det lov och då ska träningen sättas i fokus igen.


- November 2009 ur min blogg.

RSS 2.0