Godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig hade jag tänkt. Lovet är slut och imorgon är det dags för skolan igen.

Vi hörs imorgon em! Godnatt!

DONE

Sådär, så var nästan alla måsten klara för idag, och klockan är bara halv 3, kan det bli bättre? Ja möjligtvis om det var den 17 juni imorgon men SÅ bra var det inte.


Nybäddad säng och nytvättade golv! Härligt!

Söndag

Godmorgon!

Idag är det en riktig städdag här hemma hos mig, så det är väl det enda jag kommer syssla med idag, eller rättare sagt, det enda jag kommer orka göra. Jag gillar inte alls söndagar så idag ska jag bara vara hemma och göra nödvändiga saker.

Tvättmaskinen är redan igång, så det är väl bara att sätta igång med det andra också!




DÅLIGT

Usch vad dåligt melodifestivalen är för varje helg och framför allt för varje år som går. Den enda jag fastnade för idag var Linda Pritchard men annars var det inget vidare. Linda Bengtzing förstår jag inte över huvudtaget hur hon kunde gå direkt till finalen, menmen.

Nu ska jag alldeles strax gå och lägga mig tror jag. Orkar inte sitta vid datorn mer och det finns inte så mycket mer att göra!

Vi hörs! Godnatt!


Hemma från skogen

Solen kom fram till slut ändå, så det blev en dryg timmes promenad i skogen med Mamma, Pappa, Zinga och Bella. Ja även den gamla fick följa med.

Nu har jag precis ätit en god middag och har nu bänkat mig i soffan med filten och lite tända ljus för att titta på "big brother" tills "melodifestivalen" börjar.

Vem hejar ni på idag i MF?


Ljus och solnedgång, kan det bli bättre?

Lördag

Hej allihopa!

Hur mår ni idag? Jag mår bara bra, har sovit som en stock inatt så det kändes skönt att vakna utvilad. Nu under förmiddagen har jag bara tittat på tv och kollat lite på "big brother".

Nu tänkte jag däremot dumpa pyjamasen och ta på mig lite andra kläder. Lite senare ska jag faktiskt till skogen med Zinga och gå. Det gäller att passa på nu när det är så fint väder!


Pepp

Detta är typ första fredagen på flera månader som jag INTE är godissugen över huvudtaget. Jag har kanske kommit över det steget där man inte är så beroende av socker mer? Igår var jag däremot sugen på ALLT, men jag klarade mig igenom genom att bara äta digistive kex. Lite duktig är man ändå!

Igår blev det dock ingen träning, men idag har jag gått två långa promenader med Zinga och även tagit årets första cykeltur, och jag måste erkänna att det kändes konstigt att cykla, haha.

Detta inlägget skrev jag mest för att peppa mig själv, och inte för att skryta!


Dagens shopping

Idag kom jag hem med detta, lite nödvändiga saker:


65 kr på apoteket


99 kr på H&M


50 kr och 115 kr. Dock lite billigare med rabatt jag hade.

Fredag

Hej!

Hoppas allt är bra med er! Igår tog jag en bloggfri dag så jag inte kände för att skriva så mycket.

Idag är det äntligen fredag, och det är skönt på ett vis men jobbigt på ett. Skönt för att jag älskar fredagar men mindre skönt för att praktiken snart börjar igen och lovet är slut. Men jag ska ta vara på helgen som är kvar.

Nu under förmiddagen har jag varit i stan med Sandra och åt frukost, och handlade lite efteråt, och jag har nästan precis kommit hem.

Nu ska jag gå en promenad med Zinga och gå igenom Mormor och Morfar också.


Godnatt

Mitt huvud håller på att dunka sönder så det får bli en tidig kväll idag. Nu ska jag direkt i säng och sova, för imorgon blir det upp hyffsat tidigt.

Godnatt!

Gymmet

Nu ska jag alldeles strax ta mig upp till gymmet och träna lite. Blir nog lite löpband och styrka idag. Körde ju kondition igår!

Hörs senare!


Onsdag

Godmorgon!

För en gång skull sov jag inte bort dagen idag, utan gick upp vid halv 10. Dock ville jag gå och lägga mig lika snabbt igen då allt är vitt nu igen! Det kom med andra ord ännu mer snö inatt och jag som trodde våren var på väg. Icke!

Jag har i alla fall precis gjort mig i ordning lite snabbt och ska snart hämta upp Belinda och åka och handla med henne. Resten av dagen är oplanerad så jag får se vad som händer.

Snöbollskrig kanske?


Gurkan

Nu har jag suttit och småskrattat åt Gurkan i Glashuset i "Big brother" i säkert en timme, så jag har ont i ansiktet, haha. Hoppas verkligen det är han som kommer komma in i huset, det hade blivit så mycket roligare då.

Nu ska jag i alla fall strax gå och lägga mig. Ska bara titta en liten stund till. Vi hörs imorgon!

Tjingeling!


Matdagbok tisdag

Frukost: 2,5 bulle med marmelad
              2 kokta ägg
             1 glas proviva

Lunch/mellanmål: 1 skål med naturell yoghurt och müsli

Mellanmål innan träning: Nutrilett shake och ett knäckebröd med smör

Efter träningen: 1 banan

Middag: Korv med 2 stekta ägg, stekt potatis och grönsaker. 
             2 glas mjölk

Kvällen: 1 päron

Utöver detta: 1 redbull
                       Vatten

Träning: Cyklade 1.5 mil= 403 kcal och körde lite magövningar.

Träningen avklarad

Det blev en slappdag och städdag fram tills kl 4 då jag äntligen fick tummen ur och gjorde mig i ordning. Efter det åkte jag och handlade och nyss var jag på gymmet och kämpade med lite konditionsträning.

Nu är jag så gott som död och alldeles mör i kroppen, men många kcal blev jag av med. Nu väntar en skön dusch och sen tv hela kvällen!


H&M


Tisdag

Hej!

Idag steg jag upp lite över 9 och har sedan dess haft besök av Mormor och Morfar och suttit lite vid datorn. Idag ska jag nog bara vara hemma och göra nödvändiga saker, för ute snöar det och det är bara så skittråkigt. Jag måste städa så det får nog vara dagens sysselsättning.

Ikväll blir det i alla fall konditionsträning på gymmet!


Så här såg det ut imorse på morgonrundan med hundarna. Jag vill inte ha mer snö nu!!!

Live

Nu har jag suttit och tittat på "big brother live" så nu är det snart dags att gå och sova.

Vi hörs imorgon! Godnatt!


Matdagbok måndag

Frukost innan Ystad: Nutrilett dricka

Frukost: Grov scones med marmelad
              Stor vanilla latte

Lunch: Nutrilett bar

Middag: 1,5 kycklingfile
              Lite stekt potatis
              Lite beasås
              Stekt svamp och sallad
              2 små glas mjölk

Efter promenaden: En banan
 
Kvällen: 1 liten skål kesella med en liten skvätt funlight
              1 päron

Utöver detta: Vatten

Träning: 1 h powerwalk

Ystadsshoppingen

Detta hittade jag idag i Ystad:


60 kr på Lindex


50 kr på H&M

Sen köpte jag lite saker till hundarna också, men inget kul att fota :)


Bildbomb från dagen


Vi började med frukost på espresso house i Ystad






Sen gick vi runt lite i alla mysiga gator


Senare vidare till Lindex där vi hittade dessa SNYGGA glasögon, haha.


Hahah


Sedan öppnade vi varandras julklappar då vi inte blivit färdig med det förrän nu.


Denna fick jag av henne


Sedan körde vi vidare till Malmö och därefter hem!


Powerwalk

Nyss hemkommen från en kall och skön powerwalk med Zinga på 1 h. Det satt fint! Det kändes som benen inte ville sluta gå och Zinga ville för en gång skull också gå fort och inte gå 1 km bakom.

Jag som skulle städa och allt idag, men nu är klockam redan snart halv 8. Men hellre träna än städa ;)

Nu ska jag i alla fall försöka ladda upp bilderna från dagen, så kika in om en stund!



Update 19:29: Det fungerar fortfarande inte att ladda upp bilder! Jag blir tokig..

Heldag i Ystad och Malmö

Hej!

Kom nyss hem från en heldag i Ystad och Malmö med Belinda. Nu när det är lov gäller det att passa på och göra allt man vill göra. Vi åkte redan klockan 10 imorse och har alltså nyss kommit hem. Vi vandrade runt lite i Ystad, fikade och tittade, sen vidare till Malmö där Belinda skulle titta på lite saker och sen blev en runda inom mataffären på vägen hem.

Puuh, helt slut i kroppen, fast jag bara gått och kört idag men det tar väl på krafterna det med.

Bilder kommer så fort blogg.se vill samarbeta med mig!!!!!!!! Blir arg här nu!

Kan jag kan du

Nu ska jag faktiskt lägga mig och läsa en stund. Hade tänkt läsa "Kan jag kan du" med Charlotte Perrelli en gång till. Vill få så mycket inspiration till träningen just nu som jag bara kan få.

Imorgon väntas en liten roadtrip med Belinda, men mer om det imorgon!

Godnatt♥

Big brother

Idag har det varit en slappedag för min del. Det har faktiskt varit skönt och inte gjort något, jag har inte ens söndagsstädat idag. Det får jag ta i veckan istället.

Nu sitter jag och tittar på premiären av "Big Brother", och självklart har jag köpt 24/7 så jag kan kolla på det dygnet runt.


Svar på kommentar

josefine om Lördagskvällen:
hej ellinor!
Har en fråga, du har ätit någon medicin mot akne? tycker mig ha läst det någonstans här i din blogg.. Hur gick det till ? Vart bokade du tid, hos vem? & hur kraftig akne bör man ha för att få ett recept? har dom god förståelse etc? berätta gärna så mycket du kan, jag sitter i samma sits du gjorde då. Din hy ser fantastisk ut nu.. avundsjuk !! haha
kram :)

Svar: Japp det stämmer att jag har använt medicin mot min akne. Dock var det inte tablettform utan en salva som heter duac som jag strök på var kväll efter tvätt.

Det gick så långt att jag en dag inte orkade vaknade upp med ömmande ansikte och rödslagen, så jag ringde och bokade tid till min läkare på vårdcentralen. Hur kraftig akne man bör ha vet jag inte. God förståelse vet jag inte om dom hade, jag gick dit sminkad med utskrivna bilder där jag var osminkad och sen klämde och kände hon lite. Men som vanligt säger dom att "det är vanligt i denna åldern". Men när man inte ens kan gå osminkad och har ständigt ont i ansiktet är det nog inte riktigt normalt. Men jag fick i alla fall salvan utskriven och den har jag använt i lite mer än 1 år nu. Just nu håller jag på att trappa ner på salvan, och använder bara den varannan dag för att se om aknen kommer tillbaka.

Ärren finns kvar, och dom lär aldrig försvinna, men att bli av med finnarna var det bästa. Jag tror inte många förstår hur jobbigt det kan vara att ha akne, helst inte folk som har perfekt hy.

Och riktigt fantastisk är inte min hy än :) Kanske till sommaren då jag får färg, nu ser jag ut som ett vandrande lik haha.


Jag osminkad i somras


Kostar 165 kr på apoteket!

 
Hur jag såg ut då..

Söndag

Godmorgon eller vad man ska säga!

Steg upp vid 10 tiden idag och har bara tagit det lugnt sen dess. Har legat i sängen och slappat och bara njutit av att vara ledig. Det är det bästa med söndagar, att man tar det som det kommer.

Idag vet jag inte ritkigt vad jag ska göra. Ska kanske iväg till skogen med Zinga, eller köra en runda till Ystad. Jag får se helt enkelt.

Vad händer hos dig idag?

Lördagskvällen

Kvällen har jag spenderat hemma hos min Farmor & Farfar där det var ett litet 75-årskalas och efter det har jag kollat på "Melodifestivalen" och började även kolla på en film tills jag inte orkade mer. Är det bara jag som tycker melodifestivalen är det sämsta på länge? Jättedålig underhållning och inte jättebra låtar.

Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig. Gud vad det ska bli skönt att sova!

Godnatt!


Idag ser jag ut såhär

Det var ett bra tag sedan jag visade lite mode och inspriation här i bloggen. Jag har nästintill levt i svarta kläder och uppsatt hår i 5 veckor under min praktik. Så för en gång skull känns det "kul" att klä upp sig lite.

Idag ser jag i alla fall ut såhär:


Jeans: Gina tricot, Tröja: Gina tricot, skärp i midjan: H&M




Småhandlat lite

Hej!

Då var det lördag igen, och var har denna dagen tagit vägen? Jag steg i alla fall upp vid 10 och sen har jag spenderat några timmar på IKEA med mamma. Detta kom jag hem med:


Dörr hängare




Ny kruka


Ny blomma

Lite smått och gott med andra ord!

Tråkig fredagskväll

Nu har jag gått igenom mina favoritbloggar säkert 5 gånger på rad, och händer fortfarande inget nytt. Kanske dags att göra något annat?

Har mest tagit det lugnt nu ikväll. En ganska tråkig fredagskväll med ett tråkigt let's dance och inget annat att göra. Så nu ska jag gå och lägga mig och läsa och kanske sova en stund tills nästa person ringer och vill ha en bilresa hem.

Vi hörs imorgon, people, då ska jag vara lite roligare (tror jag).

Godnatt!

Matdagbok fredag

Frukost: 1 skål med naturell yoghurt och müsli.
               1 bulle med björnbärssylt 
               Lite stekta champinjoner och äggröra.
               Detox

Mellanmål: 1 bulle med tomat (inte braaaaaaaaaaaaa)

Lunch: Fläskkotlett och 2 små kulpotatis, lite rödvinssås. 
           Liten bit bröd.
           En kopp kaffe och en liten bit kaka (drömkaka)

Mellanmål: Nutrilett shake

Middag: Barnpizza och 33 cl cola light

Utöver detta: 1,5 liter vatten

Träning: 8 h praktik

Usch vad jag slarvat idag. Ska bli skönt att ha ett lov framför sig nu så man slipper gå runt och småäta hela tiden för man är hungrig. Nästa vecka är det inga kolhydrater och hårdträning som gäller!


Snyft

Usch vad det är svårt att motstå godsaker när man kommer till fredagar, men jag ska hålla mig. Tillät i alla fall mig själv en liten barnpizza idag och en cola light och det får räcka. Jag skulle egentligen ut och gått nu ikväll, men istället kom det snö (????) och sen skulle jag vara taxi åt både mamma och mormor och morfar. Ja jag vet, bortförklaringar.. men jag gillar inte att vandra runt när det är mörkt. Det får bli morgondagens projekt istället.

Nu ska jag skriva ihop en matdagbok (jag vill knappt veta vad jag ätit idag) och sen titta på let's dance utan godsaker...snyft!


Fredag och lov

Hej!

Hemma från en dryg dag på praktiken och en runda i stan med Mamma. Tänkte inte skriva så mycket mer om min tråkiga dag på hotellet. Tänkte istället visa vad jag köpte hem idag:


149 kr på H&M


129 kr på Ginatricot


99 kr på Ginatricot.

Nu ska jag hålla helg och lov. Ska bli så himla skönt med lov i en vecka. Nu ska jag köra och vara lite taxi ikväll och sen kommer Belinda hit!


-

Godnatt♥


Matdagbok torsdag

Frukost: 1 kokt ägg
               ½ skiva rågbröd (hembakat) med smör
               1 skål med naturell yoghurt och müsli
               ½ glas proviva
               Detox

Mellanmål: 1 bars

Mellanmål: Keso med nötblandning och ½ knäckebröd med ost (wasa)

Sen lunch: Köttbit med 4 små kulpotatis och beasås. 1 liten bit bröd. 2 små koppar kaffe med mjölk

Middag: Tacos med grovt tortillabröd (grönsaker, vitlökssås mm), nachos och 2 små glas mjölk.

Kvällen: 1 äpple och två bitar mörkt choklad

Utöver detta: 2 liter vatten

Träning: 55 minuters konditionsträning. Cyklade 1.1 mil och 15 minuter på crosstrainern. Förbrännde 400 kcal.


Slutkörd

Hej!

Jag har inte glömt bort bloggen idag, jag har helt enkelt inte haft tid förrän nu. Slutade praktiken 15.45 och efter det har jag handlat och varit på gymmet och kämpat.

Nu är jag totalt slutkörd så ska snart in i duschen och sen bara ta det lugnt. Ska nämligen lägga mig tidigt idag då jag börjar kl 6 imorgon. Lite jobbigt men skönt att sluta tidigt!


21:45

Ja då var denna dagen också snart slut. Ska bara fixa lite innan det är dags att sova.

Vi hörs imorgon! Godnatt

Matdagbok onsdag

Frukost: 1 skål med naturell yoghurt och müsli
               1 kokt ägg
               1 liten bit rågbröd (hembakat) med smör
               ½ glas proviva
               Detox

Mellanmål: 1 äpple
                  1 liten Müslibars
           
Mellanmål: Keso med nötblandning (se bild nedan)

Sen lunch: Pannkaka med fläsk, lingon och grönsaker (blä) och en liten bit bröd

Middag:  2 matsked pasta
              Köttfärssås

Kvällen: Kanske en apelsin

Utöver detta: 33cl cola light
                      1,5 liter vatten

Träning: Promenad
             + 8 h praktik


En ny keso som är helt gudomlig! Jättegod och perfekt som ett mellanmål!

Nagelteknolog

En sak jag som är 100% säker på att jag vill göra efter studenten, är att utbilda mig till nagelteknolog. Det kan bli svårt att jobba med det som heltid, men ha som extra lite hemma eller ha en liten plats på en salong skulle inte vara fel.

Jag har alltid varit mycket för skönhet och främst naglar, då jag själv hade byggda naglar för en tid sedan. Så jag tror det skulle passa mig.

Nu ska jag leta efter utbildningar och se vad det kostar, det lär nog kosta en hel del!


Pigg som en mört

Hej!

Onsdagen är här, och det är en dag närmare fredag. Jag vet inte vad det är med mig och onsdagar och fredagar, jag älskar dom dagarna helt enkelt!

Gud vad pigg jag känner mig idag, tycker jag. Antingen är det för att jag druckit 2 koppar kaffe eller så är det detoxen som gör sig påmind. Det är kanske inte så tokigt med den äckliga drickan ändå. Det återstår att se om några dagar om jag är lika pigg då.

Nu har jag precis fått på mig lite skönare kläder, och ska bara ta det lugnt här en stund. Tänkte ut och gå sen eller gå på bandet, har inte riktigt bestämt mig. Det är nämligen full orkan ute + kyla = inte så kul!


Tummen upp!

-

Nu säger jag tack för idag, så godnatt♥


Matdagbok tisdag

Frukost: 1 skål med naturell yoghurt och müsli
             2 kokta ägg
             ½ glas proviva
             Detox

Mellanmål: ½ Knäckebröd med ost (wasa)

Lunch: 1 kycklingfilé, lite pasta och grönsaker. En liten bit bröd.

Middag: 1 ½ laxfilé med spenat, grönsaker och ett glas mjölk.

Kvällsmat: 3 tsk kesella med en liten skvätt funlight och en apelsin.

Utöver detta: Lite över 2 l vatten
                       ½ biscotti

Träning: Cykling 1.1 mil, löpband gå/löpning 2 km och lite andra maskiner = förbrännde 480 kcal.
               + 8 h på praktiken

CHECK

Konditionsträningen är klar, nyttig mat ligger i magen och jag har precis varit och handlat apelsiner som jag är lite smått beroende av.

Gud vad jag älskar att "leva" såhär, trots att det bara gått 2 dagar. Det känns så mycket bättre att utesluta sånt som inte är bra för kroppen, än att sitta och trycka i sig en massa onyttigheter var dag eller äta en massa kolhydrater. Jag har inte haft problem med sötsakerna i veckan, men åt ganska mycket kolhydrater såsom pasta, bröd, potatis osv.

Lite senare kommer matdagboken för idag!


Tisdag

Hej!

Allt bra med er idag? Med mig är det bra, har äntligen blivit av med huvudvärken från reningsprocessen igår. Men jag antar att det fortsätter ändå, för gud vad äckligt det är att dricka. Står och klöks var morgon men ner ska det!

Jag har nästan precis kommit hem från praktiken och ska alldeles strax byta om till träningskläder och köra till gymmet och kämpa lite. Var en hel vecka sen jag var där sist (tror jag), men så blir det ibland!


Dags för sängen

Nu är klockan mycket för min del, då det är praktik imorgon igen. Jag börjar bli aningen trött på praktiken nu men jag ska klara detta oavsett hur jobbigt det är. Nästa vecka är det lov och då ska jag njuta, och sen är det bara 7 veckor kvar av praktiken.

Vi hörs imorgon, slutar senast 15.30. Godnatt♥


Dessa fina blommorna fick jag av mamma&pappa idag ♥

Svar på kommentar

Anonym om Matdagbok måndag:
Detta är ingen kritik. Bara fakta! Du skrev ju i det förra inlägget att du inte ska äta kolhydrater. Men både knäckebröden (även om dom är grova) och råris innehåller en del kolhydrater! Nu vet jag ju inte hur många gram du vill hålla dig under per dag! Men hur som helst så är dom båda rika på kolhydrater!

Svar: Det stämmer bra det! Men jag ska inte sluta helt med kolhydrater, utan bara dra ner på det rejält. Därför väljer jag råris som är långsamma kolhydrater jämfört med vanligt ris, och äter grovt knäckebröd istället för vanligt bröd.


Matdagbok måndag

Idag tänkte jag dra igång med matdagbok igen. Körde ju det mycket innan men tog sedan ett uppehåll då jag inte ville skriva allt onyttigt (höhö). Men nu ska jag börja igen, mest för min egen del samtidigt som ni kan ta del av det.

Frukost: 1 skål med naturell yoghurt och müsli (osötad)
             2 kokta ägg
             1 glas proviva

Lunch: Svampsoppa och 3 grova knäckebröd med smör

Mellanmål: 1 Bars

Middag: 2 portioner med råris, svampsås, kyckling och grönsaker. 2 glas mjölk.

Kvällsmellanmål: Möjligtvis en apelsin

Utöver detta: 2 liter vatten

Träning: Ingen pga huvudvärken

Detox express

Jag har nog glömt att berätta att jag har börjat med en detox kur, och idag är det dag 1. Jag började i och för sig i fredags men kom på att det inte var så bra att börja precis innan helgen då vi skulle på kalas, så jag avbröt det då och började idag istället.

Jag har köpt en detox express kur som är på 7 dagar som man dricker på morgonen med ett stort glas vatten. Och därefter ska man dricka 1,5 l - 2 l per dag.

Än så länge tycker jag det funkar bra. Har dock börjat få huvudvärk nu vilket betyder att reningsprocessen har börjat. Kissar gör man också något enormt.

Ska bli kul att se om man märker någon skillnad på sitt mående när denna veckan är slut. Dessutom har jag gett mig fan på att jag ska klara en liten minidiet, genom att inte äta så mycket kolhydrater (nästan inga) och inte äta några sötsaker heller!


Kostar 219 kr på Life hälsokost!

Alla hjärtans dag

Hej!

Gud vilket tråkigt väder det är ute idag. Helt iskall är jag nu när jag kom hem från skolan. Började 09.50 imorse och hade sedan ett stort hål till 14.25, så nu har jag precis skrivit provet och kommit hem. Provet gick förhoppningsvis bra!

Nu ska jag iväg och handla, sen iväg till gymmet!

Förresten.. hur firar du alla hjärtans dag idag?


Utmana mig själv

Ikväll har jag bara suttit här i soffan och tagit det lugnt framför "Solsidan" och "Wallander", samtidigt som jag läst lite om lite olika dieter och sånt. Jag vill utmana mig själv så det kanske skulle passa till mig.

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och plugga sista gången inför provet imorgon. Börjar 09.50-16.00 imorgon så vi hörs efter det!

Godnatt!


Svar på kommentar

Josefin om Lite nytt:
På vilket h&m hittade du ringen? Har inte funnit den någonstans!

Svar: Jag hittade den här i Trelleborg, fanns ganska många kvar när jag köpte den.


Vill ha


Denna hade jag inte tackat nej till nu.

"Walking Style X är en aktivitetsmätare som räknar dina steg och mäter intensiteten i din aktivitet. Walking Style x motiverar dig till att motionera. Den är förprogrammerad på ett veckomål av 21 motionsenheter och du kan enkelt se på displayen hur många minuter du bör motionera per dag för att nå målet".

Hinner du inte nå upp till alla enheter en dag har du möjlighet att ta igen det nästa dag. Ju högre intensitet du har i din aktivitet desto fortare når du veckomålet.
Den unika 3D-sensorn gör att du kan placera den hur du vill, i fickan, väskan eller runt halsen, den räknar ändå rätt antal steg.

• Mäter intensitet i aktiviteten
• Räknar ner ditt veckomål
• Trippmätare
• 4-veckors minne
• Visar kaloriförbrukning
• Visar totala antal steg
• Inbyggd klocka
• 2 års garanti 

Kostar dock lite över 600 kr, så den får nog vänta lite..
 



Lite nytt


49.50 kr från H&M


49.50 kr från H&M


Vaniljdoftljus, 15 kr /st


Smutsen flödar

Jag hinner nog slänga in lite inlägg under dagen ändå. Har nyss varit och tvättat bilen och det behövdes verkligen efter denna tuffa vintern. Bilen var inte längre så röd, haha.

Nu ska jag ta tag i mitt smutsiga rum och tvättmaskinen är redan på. Helt otroligt hur smutsigt det kan bli på en vecka bara..märkligt.

Men först fota lite saker jag köpt under veckan!


Söndagar = blä

Usch vad jag inte gillar söndagar, blää! Jag har alltid så mycket att göra då, så idag får det nog bli en bloggfri dag.
Återkommer kanske ikväll. Nu: Tvätta bilen!


- -

Ibland blir jag så jäkla trött på människor!

Det får avsluta min lördag, godnatt!


Svar på kommentar

alexandra om Lördag:
har du börjat leta efter studentklänning och isåfall var? :)

Svar: Ja lite smått har jag börjat titta, men det är mest på internet eftersom inga affärer har fått in dom än. Jag har mest kollat på nelly och dom vanligaste, men än så länge har jag inte hittat någon!



23:32

Jaha, idag blev det lika dålig uppdatering som när jag praktiserar men jag har helt enkelt inte haft tid. Jag och mamma var som sagt i Malmö tidigare idag, och kom hem med två träningslinne rikare och efter det har jag varit på släktkalas hela kvällen så tiden har inte riktigt räckt till.

Imorgon ska jag i alla fall försöka vara liiite roligare genom att lägga in lite bilder på lite nytt jag köpt i veckan.


Lite mysfaktor hos mig nu.

Lördag

Godmorgon!

Solen skiner och det är lördag, kan det bli bättre? Ja lite bättre hade det nog varit om jag inte hade haft ont i magen men det dör man inte av.

Idag ska jag och mamma in till Malmö för att handla lite och ikväll ska jag på släktkalas. Nu tänkte jag plugga lite innan vi ska åka iväg.

Hörs lite senare!


Marabou Mango

Nu ikväll har jag mest tagit det lugnt. Eller ja, lugnt och lugnt, jag gick 30 minuter på löpbandet och förbrännde en jäkla massa och svetten rann, men efter det har jag tagit det lugnt. Var och handlade lite med mamma och sen har jag suttit och tittat på "let's dance" och ätit marabou nya choklad, nämligen marabou mango. Det var faktiskt jättegott för att vara något nytt från marabou. Jag tycker dom senaste som kommit inte varit något vidare, men detta var bra!


%ahkadjks8800sdkso%%%#n

Det snöar.. kan ni fatta?? Det snöar och jag som sa för någon dag sen att det var våren som var på väg. Jaha, då blir det till att gå i ide snart då!

Var nyss ute med hundarna och jag var allt annat än glad när Zinga gick 5 meter bakom mig och jag höll på att frysa ihjäl eftersom det är typ storm.

Hej irriterad!

Nu ska jag fortsätta plugga sen upp på bandet och gå framför tvn.




Kommer det se ut såhär ikväll kanske??!

Fredag

Hej!

Igår blev det ingen uppdatering då jag var på praktiken hela dagen och på kvällen mådde jag bajs. Så imorse när jag vaknade ringde jag och sjukanmälde mig. Skönt att vila en dag för en gång skull.

Mår hyffsat bra nu och ska alldeles strax börja plugga till provet jag har på måndag och sen bara ta det lugnt. Min mage är inte min bästa vän idag så jag kommer spendera kvällen i soffan.


Ungefär jag igår kväll haha..

Sängen kallar

Nu ska jag gå och lägga mig hade jag tänkt. Har varit lite tråkigt här på bloggen idag, men ni vet hur läget är.

Imorgon kommer jag vara borta hela dagen då jag börjar 9 och slutar halv 6, om dom inte släpper mig tidigare. Vi hörs när vi hörs helt enkelt :)

Godnatt!


"Efterlyst"

Det blev inte gymmet, istället blev det en kort promenad till affären och efter det har jag bara suttit och pluggat in samhäll som jag har prov på på måndag, och sen suttit vid datorn. Usch vad allt känns mycket nu, och på samma gång lugnt. Jag gillar inte alls att vi har prov och läxor SAMTIDIGT som vi sliter på praktiken 8h/dag. När vill dom att man ska ha tid till att plugga??!

Hur som helst, nu sitter jag här nere och tittar på "efterlyst" och efter det blir det sängen.


Någon mer än jag som saknar Leif GW Persson i Efterlyst. Han var SÅ mycket bättre än han som sitter där nu. Vem är han?!

Våren är på väg!

Åhhh jag börjar känna vårkänslor och det är så himla skönt. Kände det nyss när jag var ute och rastade Zinga lite genom att kasta boll, och det är ju också ett tecken på att våren snart är här! Idag har det varit fint väder hela dagen och jag är dubbelt så pigg än igår. Det var knappt jobbigt att gå upp imorse.

Nu börjar det dock kännas lite i benen när man satt sig ner. Men jag funderar ändå på att ut och gå eller åka till gymmet... ELLER bara ta det lugnt. Jag gillar att ta det lugnt och inte göra någonting på onsdagar.. varför vet jag inte?


Ajajaj

Hej!

Idag har jag vandrat runt konstant i 8 h och det känns kan jag säga. Den sista halvtimmen jag hade kvar av dagen, då fick jag lunch...kul!

Efter praktiken blev det en runda i stan med mamma där jag handlade lite vårkläder och lite annat smått och gott. Nu ska jag dock bara ta det lugnt tills det är dags att sova tidigt idag igen.

Men först ta bort mitt kletiga smink!


Ungefär så jag känner mig nu..

Godnatt

Nu ska jag strax gå och lägga mig, eftersom jag börjar 06 imorgon på praktiken. Skönt att vara i frukosten men jobbigt att gå upp tidigt, samtidigt som det är skönt att sluta tidigt, haha det är inte lätt.

Hur som helst...godnatt!

Mot gymmet

Nu ska jag ta mig i kragen och ta på mig träningskläder och åka iväg till gymmet innan klockan blir för mycket!

Hörs senare!

Svar på kommentarer

Anonym om Tränat:
Kan du inte berätta lite om vad du tycker om det?
Allstå typ, om det låter mycket, hur snabbt/långsamt man kan ha hastighet om det är värt pengarna helt enkelt? Är ganska sugen på att köpa ett! :)

Svar: Jag blev faktiskt positivt överraskad av promenadbandet. Man kan dock inte jämföra med dom 30 000 kr löpbanden som finns på gymmen, som jag är van vid, men för att betala 4000 kr är jag nöjd än så länge. Det låter inte så jättemycket om man har skor på sig (vilket man ska ha) och man kan gå/springa mellan 1-10 km, och igår gick jag allt från 5-5,5 vilket är en rask promenad.

Så ja, det är absolut värt pengarna. Om man inte skulle orka bege sig till gymmet eller det öser ner ute så kan man hoppa upp och gå några kilometer. Supersmidigt tycker jag!



Tessan om Alla måsten klara:
Kan du inte skriva lite mer om din träning , hur du lägger upp, hur ofta osv? skulle vara superintressant :) kram och tack för en bra blogg!

Svar: Hmmm.. ja var ska jag börja? Jag vet inte om det finns så mycket att säga om min träning. Under helgerna bokar jag alltid in när jag vill och kan träna under veckan, och nästan alltid brukar det bli måndag, onsdag och fredag men dom senaste veckorna är det sällan jag har följt det pga min praktik.

När jag väl är på gymmet brukar jag börja med minst 10 minuters uppvärmning och även då kondtion, antingen på en cykel eller rask promenad på löpbandet och efter det kör jag styrketräning och tränar igenom hela kroppen.

Vissa gånger kör jag tex bara kondition som tex den gången jag cyklade 11,6 km, då det förbränner mer. Men jag gillar att variera. Att gå på pass och sånt skulle jag gärna vilja göra, men det är inget som jag vill gå på själv.

Jag tänkte dra igång min matdagbok igen, om det är av intresse av er att läsa? 



Måndag igen..

Hej!

Då var det måndag igen och jag gillar aldrig måndagar och kommer nog aldrig göra det heller. Har nyss kommit hem från en dryg skoldag och nu ska jag inte göra allt för mycket. Blir kanske en sväng till gymmet sen, om jag orkar dvs.

Nu ska jag svara på lite kommentarer som jag fått dom senaste dagarna!


Godnatt

Nu ska jag alldeles strax gå och lägga mig. Har spenderat kvällen i soffan men nu börjar klockan ticka på. Imorgon är det dags för skola igen. Men vi hörs mer imorgon!

Godnatt!

Ps.. Imorgon svarar jag på era kommentarer!

Alla måsten klara

Sådär, då har jag gjort söndagens alla måsten. Pluggat, aktiverat hundarna, städat, tvättat, fixat akvariumet och nu ska jag bara ta det lugnt. Ska nog steka några nyttiga havrepannkakor och äta till "solsidan" innan det är dags för sängen. Tyvärr börjar vardagen imorgon igen och jag vill bara ha looooov, men jag får hålla ut två veckor till!!!


Tränat

Nu har jag precis tränat på mitt promenadband och gud vad skönt det var. Svetten bara rann och efter det gjorde jag lite magövningar.

Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag börja städa så smått! En lugn söndag med andra ord.


Söndag

Godmorgon!

Igår trodde jag helt seriöst att jag skulle få någon sorts av maginfluensa men det enda jag behövde var nog bara 10 h sömn vilket jag fick idag. Så idag känner jag inte av något alls..märkligt!

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Kanske blir det en runda till Malmö eller så ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. Återstår att se.


Gammal bild

Melodifestivalen 2011

Efter inlägget nedan gick jag och mamma en långpromenad i stormen och därefter vidare till Willys och Ica för att handla. Så nu har jag precis ätit havrepannkakor som kvällsmat och ska snart hoppa in i duschen innan den efterlängtade "melodifestivalen 2011" börjar!


Ska ni också titta idag?

Promenadband

Hej!

Igår blev det inte så mycket uppdatering. Jag var död nästan hela kvällen efter en tidig morgon så jag gick jag la mig tidigt.

Idag har jag mest suttit i bilen hela dagen och varit på Österlen. På vägen hem åkte jag och mamma ner till stan och köpte ett attract gåband, men tror ni fanskapet var som det skulle? NEJ! Så nu kan jag inte använda det idag eftersom affären har stängt. Kul..





4 februari 2011

Hej!

Hoppas allt är bra med er denna fredagen. Med mig är det bara bra fast just nu är jag lite trött. Steg upp 04.51 imorse men trots det är jag faktiskt hyffsat pigg och tränat har jag också hunnit med, eller orkat med rättare sagt.

Det fick bli en lite sen första uppdatering idag, men jag praktikserade till halv 3 och sen har jag varit på gymmet och nu ätit. Vardagssysslor helt enkelt!

Nu ska jag gå och duscha innan let's dance börjar!


Huvudvärk

Gud vad mitt huvud gör ont!!! Kom hem från praktiken halv 4 och direkt började huvudet dunka, kuuul! Jag som skulle träna kondition idag, men där sket det sig...igen! Jag kommer aldrig igång ordentligt med min träning och lär väl inte göra det heller innan praktiken är slut. Baajs!

Nu ska jag deppa sönder och ta hand om mitt huvud..


21:54

Nu är klockan alldeles för mycket för min del - igen! Ska upp vid 06 imorgon och jag vill helst vara någorlunda pigg då.

Slutar senast halv 4 imorgon, så vi hörs då!

Godnatt♥

Hmmm

Nyss hemkommen efter att ha gjort lite ärende bla, hämtat ut recept, lämnat tillbaka saker och handlat mat osv.

Nu ska jag fundera lite på hur jag ska göra med blivande jobb i framtiden och sommarjobb. Det är inte lätt att bli vuxen, men jag anser såhär, hellre ha ett jobb där man tjänar pengar än att gå hemma och ruttna utan pengar.


Hos mig just nu






Löspuder

För någon dag eller vecka sen skrev jag om lite olika puder som jag har testat, och då hade jag nyss köpt löspuder från Max Factor och nu tänkte jag skriva lite hur det är.

Det är kanske lite svårt att skriva hur bra det håller osv då jag har väldigt fet hy så jag blir lätt glansig men för att vara min hy så tycker jag det funkar alldeles utmärkt. Jag tar först på foundation och sen löspudret och efter någon timme då jag märker att jag blir glansig tar jag på ett kompaktpuder från Max Factor. Trots att jag bättrar på osv så blir det inte alls kakigt eller ser konstigt ut.

Så jag rekommenderar Max Factors löspuder som är transparent.


Kostar 120 kr på KICKS


Hemma tidigt

Hej!

För en gång skull blir det en tidig uppdatering idag. Började praktiken kl 9 idag och trodde jag skulle sluta halv 6, men det blev klockan 3 istället och det tackar man inte nej till.

Nu ska jag bara ta det lugnt resten av dagen. Kom i säng alldeles för sent igår då jag jobbade kväll och upp tidigt idag igen..inte så kul!

Förresten..det var någon som skrev att jag skulle uppdatera mera, men det är inte så lätt när man praktikserar 8 timmar per dag, men jag försöker allt vad jag kan!


just nu..

1 Februari 2011

Godmorgon!

Steg upp vid halv 9 och segade runt till klockan blev 09.50 då jag körde ner till veterinären med Zinga för att klippa klorna. Så nu är jag hemma igen - snabbvisit med andra ord!

Idag börjar jag inte förrän 13.30 och praktiserar till 22.00, blää vad länge det lät. Känner dessutom inte alls för att åka dit idag, men det är väl bara att bita ihop.

Nu ska jag ta det lugnt tills jag måste göra mig i ordning!


Gammal bild

RSS 2.0