Valborg

Hej!

Idag har jag spenderat dagen till att göra skolarbete och solat ute på terassen. Skönt! Nu har jag precis duschat och gjort mig i ordning för vid 18 ska jag till Karolina och co precis som förra året och "fira" valborg.

Nu ska jag ta något litet att äta, så jag inte dör av hunger tills vi ska grilla korv!

Vad gör ni idag? Hur firar ni?


Svar på kommentar

Anonym om 3 h:
Kan du inte berätta var du fått jobb?? Eller iaf vad för "uppgifter" du har där?? :)

Svar: Det är i en matbutik precis som förra sommaren, dock inte i samma. Jag har uppgifter såsom svenska spel, kassajobb och postutlämning. Det är allt jag berättar :)

Långpromenad

4,6 km blev det till och från stan och jag fick mina vindruvor, jordgubbar och cola light. Mums! Superskönt var det att gå också, och inte alltid sätta sig i bilen. Man får ju motion samtidigt som man gör ett ärende.

Nu har jag precis fått på mig pyjamas och tänkte planera helgen och nästa vecka lite. Ska jobba på måndag då jag har studiedag, och så ska jag planera in när jag ska träna. Nu jäklar ska fettet bort! :)

Nu: Big brother!


It's my life

Ännu en dryg skoldag. Vi var typ 7 stycken idag, lyckat. Men det beror kanske på att det var 50 dagar till studenten igår.

Efter skolan åkte jag som sagt ner till stan och köpte gymkort (yeah) och handlade lite annat, dock inget onödigt för en gång skull.

Nu ska jag titta på ett avsnitt av big brother sen faktiskt gå ner till stan för att handla. Bra motion! Hade egentligen velat åka till gymmet, men känns lite tråkigt att gå dit ensam med tanke på att det är ett helt nytt gym. Kommer se ut förvirrad ut, haha.


Skola

Nu är jag klar! Blev bara lite smink och håret i en svans, orkar inte fixa mig mer med tanke på att jag har EN lektion. Känns lönt?

Aja, nu ska jag i alla fall snart åka till skolan. Vi hörs i eftermiddag!


Fredag

Godmorgon!

Sov till halv 10 idag och hur skönt är inte det en helt vanlig fredag? Har bara tagit det lugnt hela morgonen. Varit ute med hundarna och ätit frukost.

Skolan börjar 12.40 idag så jag ska börja göra mig i ordning så smått nu. Efter skolan blir det stan en sväng för att handla fler inbjudninskort och köpa gymkort.


3 h

Då har jag jobbat klart för idag. Har bara hunnit äta lite och tagit bort sminket och satt mig här. På jobbet går det verkligen framåt, idag lärde jag mig hur mycket som helst och det är till och med kul. Men det är väl så när man kommer in i rutinerna och man kan mer, det är först då man gillar det.

Nu ska jag uppdatera mig om vad som hänt under dom 3 h jag jobbat. Imorgon är det skola igen, men inte förrän 12;40, skönt.

Vi säger godnatt nu!

Work work

Efter lite mat och lite sömn försvann både illamåendet och huvudvärken. Skönt med tanke på att jag snart ska iväg och jobba.

Jobbar från 19 ikväll så vi hörs kanske när jag slutat!


Det är titeln jag vill åt

Hej!

Gud vilken dryg skoldag det varit idag, höll nästan på att somna på sista lektionen. Men slutade redan vid 2 så det var skönt.

Nu sitter jag här och har huvudvärk och mår illa. Fattar dock inte varför? Tror jag ska ta en powernap innan jag börjar jobba kl 19.

22:47

Big brother är slut om 15 minuter, då ska jag gå och läsa igen. Känns som jag gör samma varje dag, haha.

Vi hörs imorgon! Börjar 10.25-14.20 sen från 19 ska jag jobba. Godnatt!


Såhär hittar man ofta Zinga på morgonen. Helt otroligt morgontrött hund!

Svar på kommentar

sara om Studenten närmar sig:
kan du inte lägga ut bild på din studentklänning och balklänning? vill se hur du ser ut i dom ::D:D:D:D

Svar: Jo visst kan jag det. Jag har däremot bara bild på när jag har studentklännigen på mig, och inte balklänningen :)


Rosa och fin, så Ellinor




Och såhär ser studenklänningen ut. Har länge velat ha tubtopp och det hittade jag. Kommer dock bli mycket finare när jag fått mer färg på kroppen. Detta är innan jag började sola.

Nå, vad tycker ni? :)

Nagelteknolog

Hej!

Nyss hemkommen från öppet hus på nagelutbildningen som jag verkligen vill gå nu efter att ha varit där. Supertrevlig personal och bara att se allt material blev jag riktigt taggad på. Så till hösten kommer jag förhoppningsvis boka kursen och utbilda mig. Superskoj! :)

Nu tänkte jag plocka undan här, ser ut som tredje världskriget och sen hoppa in i duschen. Senare blir det "efterlyst" och "big brother", med ett eller två ägg. Mmmmm vad gott!


Godnatt

Jaha då var denna dagen också förbi. Har inte gjort så hemskt mycket sen jag kom hem från skolan. Var och solade med Belinda tidigare ikväll annars inte så mycket.

Nu ska jag plocka undan här och gå och lägga mig och läsa. Imorgon är det skola på riktigt, och på kvällen öppet hus på nagelutbildningen jag förhoppningsvis ska göra till hösten.

Vi hörs imorgon!

Godnatt!


Studenten närmar sig

Hej!

Var tillbaka i skolan idag efter 12 veckors praktik. Hade dock inga lektioner utan vi var bara på möte angående studenten, och nu är det ännu mer att se fram emot. Innan har det varit att praktiken ska ta slut, och nu är det studenten. Fick reda på utsläppstiderna och allt som kommer hända sista veckan. Sååå kul :)

Efter mötet åkte jag ner till stan för handlade papper som jag ska ha till inbjudningskort. Lika bra att få ut dom så fort som möjligt så folk inte hinner boka annat.

Nu ska jag titta på tv lite. Har både magknip och förkylningshuvudvärk..skönt!


23:07

Nu tänkte jag gå och lägga mig, för imorgon är det skola igen. Har dock ingen lektion utan har bara ett möte om allt som har med studenten att göra, sen slutar jag. Så det blir en lugn dag.

Vi hörs! Godnatt!

Byxdress



Såhär har jag sett ut idag. Byxdress från H&M!


Shopping


99 kr från Gina tricot


Stan

Nu har jag varit i stan och köpt ett antal fiskar, så nu är akvariumet fint igen. När jag flyttar hemifrån ska jag bannemej ha ett stort akvarium, det är ju så fint!

Slutpratat om fiskar! I stan hittade jag även en fin blå sommartröja från gina tricot. Fint att ha till jeans eller shorts. Bild kommer sen!

Nu ska jag till affären och handla, sen slappa, men förkylning tar död på mig!




25 april

Ohh vad jag hatar att vara förkyld vid denna årstiden. Då vill jag träna och ut och springa, men det går inte så länge näsan är helt täppt. Men ut och gå ikväll ska jag i alla fall göra!

Annars ser dagen hyffsat lugn ut. Ska ner till stan lite senare för att handla hem nya fiskar och saker till akvariumet. Börjar bli lite glest med fiskar, haha.

Nu ska jag lägga mig och sola där ute, eller åka ner och sola i solariumet. Har inte bestämt mig än!


Grilla idag kanske?

Solen skiner

Hej!

Idag har det varit för fint väder för att sitta inne. Jag har spenderat dagen i solen och i bilen med Belinda. Gjort ärende, ätit och skrattat.

Nu har hon åkt hem och jag tänkte ta tag i mina dammråttor som springer runt på golvet. Gud vad skönt det är att vara ledig imorgon. Hejdå söndagsångest liksom!


Årets första kulglass! Mums!

Idag var det alltså sista dagen jag åt onyttigt. Imorgon är det dags, jag är taggad!!

Nu är det allvar

Påskfirandet spenderade jag hemma hos mormor och morfar med släkten. Blev lagom med påskmat och kanske liiite för mycket av det goda. Men nu är det slut på det. Nu ska jag bruka allvar med allt som har med socker, kolhydrater och träning att göra. Det typiska var dock att jag blivit förkyld nu när jag vill bruka allvar.. men det går väl över.

Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig och läsa. Lovet är snart slut så jag orkar inte sova bort morgondagen!

Vi hörs imorgon! Godnatt!


Såhär ser dagarna ut för Zinga när det är sol. Hon älskar att ligga i trädgården och bara njuta!

Påskmat

Nu har jag precis gjort mig i ordning efter att ha gjort en massa ärende hela dagen. Nu ska jag iväg och äta påskmat och det ska bli supergott!

Vi hörs senare!

Glad Påsk på er igen. Ha en trevlig kväll ♥


Glad Påsk

Godmorgon!

Det är inte en så god morgon här hos mig, denna påskafton. Jag vaknade nämligen upp förkyld! Blää. Jag anade nästan det eftersom det började redan igår kväll men det är en så konstig förkylning, jag är nämligen bara stopp. Inget ont i halsen eller feber eller rinnsnuva eller något. Skönt ändå!

Direkt när jag vaknade vid 9 cyklade jag iväg till affären och handlade frukost som jag nyss ätit och nu sitter jag här.

Vad ska ni göra idag? Fira ensamma hemma eller med släkt och vänner? Berätta!

Glad Påsk i alla fall :)


En dag ute

Hoppas ni haft en bra dag i solen denna långfredag! Det har i alla fall jag och jag har verkligen spenderat hela dagen utomhus. Hur skönt som helst. Nu har jag dock tagit mig in för att uppdatera er lite och kolla på big brother vilket jag inte hann tidigare idag, innan jag ska baka tills imorgon.

Idag har jag gjort följande:


Städat hela bilen, dammsugit, dammat och tvättat den. Nu är den vårfin igen!


...Och då luktar den gott igen!


Ätit grillad korv


Njutit i hängmattan

Utöver detta har jag varit i stan, varit och handlat, hjälpt mamma och pappa att dra upp vår häck och så har jag även städat pappas bil. Vilken dag!

Långfredag

Godmorgon!

Sov till kl 11 idag så jag inte somnade förrän 02 inatt eftersom jag var hos Karolina och umgicks. Idag skiner solen och det är redan underbart varmt ute, så idag ska jag bla städa bilen, få färg på kroppen och ut och gå.

Nu ska jag titta på ett avsnitt av big brother, innan jag går ut och lägger mig!

Godnatt

Kvällen har jag spenderat i soffan framför "Sveriges mästerkock" och "Efterlyst", och nu sitter jag och tittar på big brother. Börjar dock bli ganska trött nu så ska lägga mig och läsa hade jag tänkt.

Vi hörs imorgon, då ska jag inte jobba men har massa annat att göra. Godnatt!

17:03

Då var arbetsdagen slut och jag har fått mat i magen. Det gick alldeles utmärkt på jobb idag. Allt flöt på och det sätter sig lite i huvudet med allt som ska göras. Stället jag jobbar på har post och spel så det är det som tar lite längre tid att lära sig, men det kommer nog till slut.

Nu har jag lagt mig här i soffan för att smälta maten lite, tills jag ska iväg och träna. Har inte kunnat träna på 2 veckor då min rygg har och är konstig. Men jag ska ge det ett försök i alla fall.

Vad som händer ikväll är ännu oklart!


Onsdag

Godmorgon!

Hur härligt är det inte att vakna kl 9 utvilad och allt och ändå få så mycket tid över till resten av dagen? Och inte bara sova bort alla lediga dagar hela tiden.

Idag är det dags för mig att jobba igen. Tiden blev ändrad så jag kommer jobba mellan 12-15, skönt att slippa kvällen.

Aja, tiden tickar så jag måste göra mig i ordning nu!

Home

Nu är jag hemkommen från jobbet. Det gick helt okej för att vara första gången, så får vi se hur det går imorgon då jag ska dit igen. Grymt mycket att ta in!

Nu ska jag kolla på big brother och försöka få bort min huvudvärk.

Vi hörs imorgon!

Jobb

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli kvart i 7 så jag kan köra till jobb. Ska vara där och öva i 3 h idag så får vi se hur det går.

Vi hörs ikväll, nu ska jag fixa lite!


Nu är det vår! Satte lite blommor i fm och lite fröer, underbart.

Påskpresent



Denna söta lilla blomma fick jag av mormor & morfar idag ♥


Tisdag

Godmorgon!

Steg upp vid halv 9 idag och har precis ätit frukost med mormor och morfar som är här på besök idag. Sitter för tillfället och fixar med lite fakturer och sånt, men annars gör jag inte så mycket.

Idag har jag inte jättemycket på schemat. M&M är som sagt här nu och ikväll ska jag iväg och jobba för att lära mig lite så det sitter inför sommaren.

Vad ska ni göra idag?

En dag i solen

Nu har jag kommit in igen efter att ha spenderat nästan hela dagen i trädgården. Underbart väder har det varit idag, och är det än.

Har precis busat lite med Zinga i trädgården medans jag läste nya topphälsa som kom i brevlådan idag. Hunnit varit ute och gått har jag också. Nu ska jag slappa här i soffan!











Sommarkänslor

Hej!

Gud vilket underbart väder det är idag! Jag hade till och med sommarkänslor när jag varit ute med hundarna imorse.

Sen jag steg upp har jag faktiskt hunnit med en hel del. Jag har solat i solariumet, varit på arbetsintervju, varit och handlat, varit ute med hundarna och ätit lunch.

Nu ska jag plocka undan lite här, tvätta lite och sätta mig och läsa i solen.

Förresten.. har fått ett jobb idag direkt efter studenten. 8 veckor över sommaren, helt otroligt skönt!


Slappsöndag

Idag har det varit en riktigt slappdag för min del. Har inte orkat göra någonting förutom cyklat iväg och handlat, varit i trädgården med hundarna och haft mormor och morfar på besök och då grillade vi korv.

Nu har jag precis duschat och sitter och tittar på söndagsfinalen av big brother och dricker lite loka och äter kiwi. Gott gott!


Bilden är från en promenad för någon vecka sedan

Söndag

Hej allihopa!

Igår blev det ingen uppdatering alls, då jag befann mig i stan och Malmö precis hela dagen. Vill få så mycket inhandlat till balen och studenten så snabbt som möjligt och det försökte jag med igår. Kom dock bara hem med skor till studenten, resten var inte till det, haha.

Var borta mellan 11.30-18.30 igår och det kändes verkligen i kroppen kan jag säga. Fick så sjukt ont i ryggen igår kväll igen så jag visste inte vad jag skulle göra. Idag känns det lite bättre, men det gör fortfarande ont.

Nu ska jag göra mig i ordning för att cykla och handla lite med mamma.

Ha en bra söndag!

Kiwi och mango

Nu tänkte jag slappa här i soffan restan av kvällen och njuta av att det är lov. Har laddat upp med lite färsk mango och kiwi som jag tänkte äta framför big brother. Men först ta bort mitt kladdiga smink!


Snygga naglar igen

Direkt efter praktiken åkte jag hem om och bytte om, lämnade saker och hämtade saker för att åka ner till stan igen för att göra lite ärende. Sen vid 16.30 var det äntligen dags att få snygg naglar igen. Verkligen sååå skönt att ha långa, snygga och fräscha naglar nu alltid.



Som ni ser är det vanliga franska, med en glitter rand och en liten sten på ringfingert.

Sista dagen!

Hej!

Idag har jag verkligen varit igång HELA dagen och det är först nu jag öppna datorn. Var som sagt på praktik idag igen, min sista dag. Det var faktiskt med blanade känslor. Skitskönt att slippa hålla på att slava utan att få något, men samtidigt tråkigt att lämna stället då personalen var jättetrevlig, men jag känner som jag gjort sen jag började på gymnasiet. Hotell&restaurang är inget för mig, inte över huvudtaget. Möjligtvis bara i frukosten, då jag gillar café och den biten, men inte annars.

Fick i alla fall sluta vid 15 idag istället för 16.30. Det bjöds på tårta och när jag skulle gå hem kom min handledare och lämnade en jättefin blomma. Väldigt omtänkssamt tycker jag. Dom kunde lika bra struntat i att ge något för att det bara var en praktik.

Nu är det i alla fall över, och jag är glad att jag tog mig igenom dessa 12 veckor trots att jag tyckt det var jobbigt. Och det ska bli så skönt att komma tillbaka till skolan och träffa alla igen!




Fotad med min iphone, därav den konstiga färgen på bladen.

Fin va? :)

Naglar imorgon

Usch vad jag har haft ont i ryggen sen jag kom hem. Har varit halvt död hela dagen också. Fattar inte hur jag ska orka gå på praktiken 8 h imorgon men jag får göra mitt bästa.

Imorgon börjar jag 8-16.30 och imorgon är det dagen jag väntat på sen i januari. Det är sista dagen på praktiken och gud vad det kommer vara skönt med lov när jag går ut därifrån.

Vi hörs imorgon kväll, jag ska åka och fixa naglarna direkt efter praktiken så efter det uppdaterar jag!


First time

Hej!

Hemma från läkaren och en tur till solariumet med Pernilla. Måste få färg inför balen och studenten, och det var faktiskt första gången jag solade solarium och det var väl helt okej.

Hos läkaren gick det väl okej där med. Han klämde och kände och jag fick göra en massa övningar för att visa var och hur jag hade ont, men nu har jag dock ÄNNU mer ont efter att ha rört ryggen så pass mycket. Men efter ett blodprov visade det (tror jag) att jag inte hade någon inflammation utan jag var överansträngd. Men i samma mening sa han att det kan vara inflammation mellan kotorna. Äh jag fattar ingenting! Huvudsaken jag förstod att jag ska äta ipren i någon vecka tills det känns bättre, och jag har lyftförbud. Så imorgon blir det praktik utan att lyfta något..hmm.


22:52

Usch vad det är tråkigt vid datorn idag. Har nog suttit för mycket både igår och idag, inte ens personerna i big brother är roliga mer, haha.

Nu ska jag kolla på skilda världar innan jag går och lägger mig. Imorgon kommer jag vara hemma från praktiken som sagt, och sen ska jag till läkaren för att kolla ryggen!

Vi hörs efter läkaren imorgon!

Godnatt!

Min dag

Hej allihopa!

Jag fick aldrig någon akuttid, så jäkla dåligt. Istället fick jag en imorgon, men det kallar inte jag akuttid när man ringer kl 8 på morgonen när dom öppnar. Men enligt dom så kommer det ta mer än 15 minuter som en akuttid är, för mig att bli undersökt, så det är väl bara att acceptera läget.

Så idag har jag bara slappt runt här hemma. Har tagit promenader med hundarna för att inte sitta stilla hela tiden, och så har jag tittat på film.

Har bestämt att jag ska vara hemma imorgon också för att vänta och se vad läkaren tycker. Sen på fredag är det sista dagen på praktiken! Lite komiskt är det att bli "sjuk" allra sista veckan man är på praktiken.

Såhär har i alla fall min dag sett ut idag:


Gått i pyjamas och myst med Zinga


Och kollat på skilda världar!

Nu ska jag gå ner och värma min riskudde och fortsätta kolla på "Skilda världar"!

Godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig hade jag tänkt. Tänkte läsa lite först bara innan jag slocknar!

Imorgon ska jag stanna hemma från praktiken, jag ska ringa till läkaren vid 8 och lär nog få en akuttid så därför blir det en till vilodag.

Uppdaterar mer imorgon!

Godnatt!

Studentklänning

Dagen har bestått av vila vila och lite mer vila. Sov 2 h innan och det var riktigt skönt. Nu har jag precis packat upp min troligvis blivande studentklänning och jag är nöjd! Med lite mer färg på kroppen kommer den bli kanon.

Nu ska jag vänta på att maten bli klar sen får jag se vad jag ska göra. Skilda världar eller big brother?


Imorgon ska jag i alla fall ringa vårdcentralen på morgonen för att få en akuttid för min rygg. Det är inte normalt att ha så ont i 1 veckas tid och det blir inte bättre!


Sjuk

Hej!

Nu undrar ni kanske varför jag uppdaterar redan nu? Jag gick nämligen hem från praktiken efter 1h och 20 minuter. Kände mig varm och ryggen pallade inte mer, så nu har jag satt mig här i soffan med tända ljus, filt och varma kläder. Hade nämligen lite feber och imorgon ska jag ringa till läkaren angående min rygg sen får vi se hur veckan blir.

Nu ska jag kolla på film hade jag tänkt, är dödstrött fast jag sovit hyffsat bra inatt.


6,6 km

Det blev en promenad innan ändå. Tänkte först stanna hemma och ta det lugnt, men begav mig ut för att gå en liten promenad runt området. när jag väl kom ut blev det inte alls en liten promenad, hela 6,6 km gick jag och det var helt underbart! Vindstilla, folk som var på väg till sitt och solen i ögonen. Kan det bli bättre? NEJ!





Nu ska jag titta på "big brother", sen är det sängen som gäller!

Måndag

Hej!

Hoppas allt är bra med er! Jag har nästan redan hunnit med allt jag ska göra idag pga att jag slutade redan vid 15 tiden, då vi hade prov.

Direkt efter skolan åkte jag till stan för att dela ut lite CV så får jag se om någon hör av sig. Efter det hämtade jag ut min nellybeställning med studentklänning som dock inte alls var fin, så den får åka tillbaka.

Nu tänkte jag läsa lite bloggar innan jag ska ut och gå. Vågar inte åka till gymmet med min rygg så det får bli promenader tills det känns bättre.


Godnatt

Nu säger jag tack och godnatt för idag. Imorgon är det dags för skola igen mellan 09.50-16.00. Vi hörs när vi hörs helt enkelt, har lite saker att göra imorgon efter skolan såsom stan och träna.

Godnatt!

En solig söndag

Idag har det verkligen varit för fint väder för att sitta inne vid datorn. Jag har spenderat tiden i trädgården tillsammans med hundarna, jag har städat, tvättat och varit hos mormor och morfar. Årets första grillning av korv har jag också hunnit med.

En bra söndag för en gång skull!

Nu har jag precis kommit hem och sitter här och äter resterna av mangon och kesellan från igår. Gud vad gott det är!


Söndagsmorgon

Godmorgon!

Gud vilket härligt väder det är ute idag! Jag sov till halv 10 idag vilket var riktigt skönt. Ryggen är lite bättre idag efter att ha stoppat i mig lite volatren, men lite smärta sitter fortfarande kvar.

Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra. Tänkte plugga lite nu, sen se några avsnitt av "skilda världar", sen kanske städa. Ikväll tänkte jag i alla fall ta med Zinga och besöka Mormor och Morfar. Har inte blivit att man varit så social dessa veckorna jag har haft praktik så idag är det dags!


Jag lever av solen

Efter jag hade gjort lite nytta här hemma gick jag ut på en lång promenad i solnedgången. När våren börjar komma och solen syns mer och mer, det är då jag mår som bäst. Jag mår efter årstider helt enkelt!

Det blev 3,7 km, inte jättelångt men bättre än ingenting. Med lite musik i öronen och solen i ögonen kan man nästan gå hur långt som helst.

När jag kom hem ordnade jag en liten fruktsallad gjord på melon, passionsfrukt, mango och kesella vanilj. Det satt fint kan jag säga!


16:17

Nu har jag precis kommit hem från stan och så har jag varit och handlat lite mat. Nu tänkte jag vila min onda rygg, packa upp lite nya saker och plugga. Jättekul att plugga på en lördag när man vet att ingenting går in heller. Menmen, bara till att börja!

Vad händer sen då?




Lördag

Hej!

Då var det lördag igen och jag steg upp vid halv 10 idag och har mest slappat sen dess. Har precis gjort mig i ordning och ska strax ner till stan för att göra lite ärende, sen får jag se hur dagen slutar.

Har otroligt ont i min rygg. Fattar inte vad jag har gjort, kan knappt resa mig eller böja mig ner, helt sjukt.

Nu ska jag försöka göra något åt mitt enormt fula hår!


Fredagskväll

Hej allihopa!

Får bli en väldigt sen uppdatering idag, men har haft mycket att göra. Var på praktiken idag som vanligt och det har nog varit den lugnaste fredagen på hotellet och det fanns inte mycket att göra, men lite småsaker fick jag göra mellan 09-16.45 då jag fick sluta. Sen dess har jag varit och handlat lite och sen tittat på tv.

Nu försöker jag plugga lite, men det går inte så bra.. fattar ingenting! Nej jag dumpar böckerna för lite big brother!


Gammal bild!


Godnatt

Gud vad jag är trött. Dags att sova för min del tror jag. Får hoppas jag kan sova ordentligt inatt, det blåser nämligen ganska rejält ute och det låter som fönsterna ska blåsa in i mellan åt.

Vi hörs imorgon, då är det fredag, yeeah! Börjar 09-17.30 så vi hörs efter det!

Godnatt!

Svar på kommentar

Emma om Onsdag:
Vem ska du gå på balen med? :)

Svar: Jag ska faktiskt gå själv, utan partner, men helt själv lär jag ju inte bli med tanke på att alla från klassen är där :)


Såhär hade jag tänkt ha håret!


Spring spring spring

Hej!

Hoppas allt är bra med er! Jag mår bra förutom att jag är totalt slutkörd och huvudet dunkar lite. Idag har jag verkligen sprungit som ett djur på praktiken. Det har varit allt från utcheckningar, till restaurangen och frukosten. Puuh! Verkligen mycket att göra, men jag trivs som fisken i vattnet i frukosten men inte lika bra i restaurangen. Men det är bara att bita ihop när det gäller såna saker man inte gillar.

Har nyss varit ute med hundarna i den enorma stormen som ligger över Skåne idag. Fattar inte varför alltid lilla Trelleborg ska råka ut för alla dessa stormar och varningar..eller rättare sagt, Skåne överlag.

Nu ska jag titta på "big brother" och sen plugga lite, om jag orkar...


Haha bild från igår!


3 km

Efter lite pluggande och "big brother" fick jag nog av att sitta ner så då begav jag mig ut på en promenad med härlig musik i öronen. 3 km blev det och skönt var det. Nu sitter jag och tittar på tv. Just nu "Sveriges mästerkock" och sen blir det "efterlyst". Vad gör ni?

Onsdag

Hej på er!

Det har blivit en varannan dag uppdatering här men jag har verkligen haft fullt upp. Igår önskade jag att dygnet hade ett x antal timmar mer för jag hade inte ens tid att sitta vid datorn och då har det gått långt! Var på praktik igår till 14.30 och sen direkt in till Malmö med Mamma för att försöka hitta en balklänning och mycket riktigt hittade jag en ljusrosa och fin. Väl hemma vid 18 värkte min kropp som om jag hade sprungit 3 mil eller något så jag spenderade kvällen i soffan tills barnet själv skulle sova vid 21.

Ja det var väl gårdagen, och dagen idag har ungefär sett likadan ut. Har nyss kommit hem från praktiken och nu har jag mycket att göra...igen. Ska först plugga och sen ta igen lite avsnitt av "big brother".


Skål säger jag med min tropiska juice!


Godnatt

Nu ska jag göra mig klar för sängen så jag säger godnatt redan nu!

Godnatt!


Träningssug

Fick ett sånt jäkla träningssug efter inlägget nedan så jag åkte och tränade. Blev lite konditionsträning och sedan styrka.

Nu har jag både hunnit med att duscha, äta, handlat och varit ute i trädgården i det underbara vädret med hundarna och låtit dom springa av sig lite. Allt detta och klockan är bara halv 8. I och för sig är det inte så bara för mig med tanke på att jag ska sova om 1,5 h eftersom jag börjar 06 imorgon, men ändå :)


8 veckor kvar

Hej!

Måndag igen och denna veckan är det bara 10 veckor kvar till studenten, minus en vecka för påsklov och sista veckan = 8 veckor!!! 8 veckor är verkligen ingenting nu i mitt liv med tanke på att jag snart tagit mig igen 12 veckors hård praktik.

Har i alla fall precis kommit hem från en solig dag i skolan. Har nog spenderat mer tid utomhus än inomhus men det är så det ska vara när våren och solen börjar komma.

Nu ska jag uppdatera mig lite om världen sen får vi se vad som händer. Mat vill jag i alla fall ha för min mage håller på att skrika sönder!


Hallongrottor

Jaha, då var snart denna lördagen också slut.. tråkigt värre. Har spenderat kvällen i soffan med grapefrukt, dinkelhallongrottor och körslaget.

Nu tänkte jag däremot stänga av datorn och titta på några avsnitt av "skilda världar" innan jag slocknar.

Vi hörs imorgon! Godnatt!


19:28

Efter stan där jag gjorde lite ärende såsom att boka tid för naglar och håruppsättning till balen, åkte jag och mamma till "Vellingeblomman" och handlade hem lite vårblommor.

Efter en lång powernap och en promenad med hundarna är jag nu piggare och tänkte titta på "big brother" och ta det lugnt. Kommer det något bra på tv idag?


Och en favorit i repris senare kanske?

Lördag

Godmorgon!

Då var det lördag igen, och jag älskar att vara ledig. Idag sov jag till kl 9 och har bara slappt och ätit en lång frukost nu under morgonen. Känslan av att slippa stressa är underbar!

Eftersom jag var ganska så off igår får ni lite bilder idag på vad jag handlade hem igår:


Från telenor


Värmeskydd från H&M


Roll-on concealer från H&M


Från H&M


Proteinpulver från hälsokost

Nu ska jag börja göra mig i ordning för att åka ner till stan och lämna tillbaka ett par skor. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda!

22:25

Jag har haft fullt upp idag och nu är jag dödstrött, så nu väntar sängen. Bättre uppdatering imorgon!

Godnatt!


RSS 2.0