Dagens shopping


25 kr från Glitter


25 kr från Glitter.


Shoppingskväll

Ändrade planer! Nu ska jag snart ner till stan med Belinda, där det är shoppingkväll på köpcentrumet i stan. Får se om man kommer hem med något kul.

Hörs sen!


Svar på kommentar

Anonym om Onödig dag...:
Varför hoppar du inte av? Även om det känns förjävligt att gå tre år extra. Ett tag efter studenten kommer du ångra att du gick en linje som du inte ens vill bli något inom.

Svar: Det skulle jag aldrig i livet orka. Jag har varit skoltrött nu i 4 år och skulle jag gå 3 år till hade jag nog dött efter en halv termin. Jag tycker inte det ska påverka mig heller, att programmet jag går är så pass dåligt, och hur dåliga lärarna är där, jag ska få min utbildning och därför har jag valt att inte hoppa av. Man ser ju arbetslösa överallt idag, pga ingen utbildning.


Sjungande mage

Gud vad det var skönt att träna. Helt otroligt att jag kunnat skjuta upp det så länge. Man känner ju sig så mycket bättre efteråt, men det är väl just det att man ska orka sig dit och ångesten börja krypa. Men nu ska jag bannemej försöka komma in i rutinerna igen, och framför allt börja äta nyttigt igen. Blir en sväng till affären sen med pappa så jag får handla lite nyttigt.

Nu sitter jag här och lyssnar på min mage som sjunger för fullt. Känner doften av maten där nere, och inte blir det särskilt bättre, när jag är så hungrig!


Onödig dag...

Onödig dag i skolan idag som vanligt. Jag är så jäkla trött på hr-programmet alltså. Skulle kunna sluta imorgon, och börja jobba. Men drygt 250 dagar till får jag stå ut.

Nu ska jag i alla fall, (tro det eller ej) byta om till träningskläder. Wiiiho! Första gången på drygt 3 veckor. Men det ska faktiskt bli skönt att försöka få in träning i rutinerna igen.

Nej nu ska jag cykla iväg, så jag får det gjort. Annars blir väl sängen allt för lockande!


Vintern är underbar

Det gick faktiskt skitbra på körskolan. Fick godkänt på 3/4 test som jag gjorde, så nu känns det som det går framåt igen.

Direkt efter körskolan smet jag inom apoteket sen har jag varit hemma sen dess. Har precis tittat på Idol, och tagit en varm dusch. Har gått runt hela kvällen och frusit som f*n. Jag hatar verkligen att frysa, det är det sämsta med vintern, men det är bästa är helt klar snön och hur vackert allt blir på vintern.

Nej slutpratat om vintern. Nu ska jag hoppa i mitt ide och försöka somna i normal tid. Bara tanken på att jag ska upp kl 6 imorgon får mig att vilja kräkas. Hatar att gå upp så tidigt, menmen, bara att bita ihop!

Vi hörs kanske imorgon. Godnatt!


En bild från i julas

Körskolan

Nu ska jag snart gå till bussen för att åka till körskolan och göra lite teori, med min kusin. Vi hörs senare!


Svar på kommentar

Anonym om Halkan avklarad:
När har du uppkörning? :)

Svar: Det håller jag för mig själv :) Har valt att bara berätta det för mina föräldrar för att inte bli allt för nervös av andra. Och när ingen vet är det ännu roligare att berätta om det gått bra!


2 h sömn

Efter jag skrivit inlägget nedan gick jag och la mig, och somnade bums. Inatt hade jag fått alldeles för lite timmars sömn, och ätit och druckit dåligt under dagen samtidigt som jag koncentrerade mig, så 2 h sömn blev det. Det satt fint!

Nu är jag pigg som en mört, och funderar på vad jag nu ska göra. Målade precis mina fula naglar, usch vad fula dom är för tillfället. Funderar på att börja bygga igen, men det får nog vänta, i alla fall till jul.




Halkan avklarad

Då var halkan också avklarad. Det var faktiskt inte så svårt och läskigt som jag trodde, det var ju till och med kul! Känslan av att bara sitta helt själv i bilen var skitkul, så nu längtar jag extra mycket till uppkörningen som jag bokade idag. Nu närmar det sig :)

För övrigt har jag varit ledig från skolan idag, pga halkan, så efter jag kommit hem och fått i mig mat begav jag mig ner till stan med Mamma för att handla lite. Nu ligger jag i soffan med dunderhuvudvärk, som vanligt. Det är var jäkla gång jag planerat att jag ska iväg och träna, så får jag såhär ont i huvudet. Kommer aldrig igång alltså, störigt..


Halkan imorgon

Först nu, när klockan är närmare sju, är jag klar med alla dagens måsten. Det har inneburet en jäkla massa tvätt, dammat, dammsugit, övningskört, fickparkerat, backat runt hörn och nu sitter jag här. Någon film har jag inte heller hunnit titta på, men bättre att jag hunnit göra en massa saker.

Nu ska jag packa ner lite saker jag behöver imorgon. För imorgon ska jag nämligen köra halkan, läääskigt, men det ska nog gå bra :)


Seg söndag

Hej allihopa! Hoppas allt är bra med er! Idag är en riktig seg söndag för min del, i och för sig som alla andra söndagar men jag har legat i soffan från kl 11 då jag steg upp till för en stund sedan. Har orkat starta en maskin tvätt, men mycket mer än så blev det inte. Mitt rum skriker efter att bli städat för det är inte rent kan jag säga.

Nej vad sägs om att ta tag i livet och sedan njuta av att det är söndag? Det ska jag i alla fall göra genom att titta på "mysteriet på greveholm", åh vad jag älskar julen och den julkalendern.

Filmkväll

Idag har jag varit i Malmö igen. Är nästan där inne var helg, men alltid är det något som jag behöver inhandla. Kvällen har jag planerat som så att jag ska ha en liten filmkväll med bara mig själv. Skönt med ensamtid faktiskt!

Nu ska jag välja ut lite filmer och ta på mig lite sköna kläder. Hoppas ni får en trevlig lördagskväll ♥


MINE


Dagens köp


290 kr från Intersport


249 kr från Åhléns.


Malmökörning

Hej allihopa!

Ännu en fredag är här och det är hur härligt som helst. Idag har skola, malmökörning och stan stått på mitt schema. En ganska onödig skoldag men en nödvändig malmökörning och en runda i stan. Malmökörningen gick faktiskt skitbra, vilket nu känns bra. Efter körlektionen blev det en runda i stan med Pernilla som jag precis har kommit hem ifrån. Dagens köp får ni se lite senare.

Nu ska jag försöka lindra min huvudvärk som håller på att dunka sönder mitt huvud, och åka och handla med Pappa.


Där satt den

Oj vad duktig jag känner mig nu. Har gjort klart ett skolarbete och har gjort ett teoriprov som faktiskt gick skitbra på första försöket. Alla andra gånger har jag fått göra det minst 2 gånger på rad för att komma upp i godkäntpoängen, men nu satt den :)

Nu ska jag gå ut med hundarna och sen vila.


Svar på kommentar

Anonym om Nya jeans:
riktigt snygga, vilken storlek har du i dom? :)

Svar: Jag har 27/32 i dom :)

JA ELLER NEJ?

Yes! Vi fick sluta lite tidigare idag, så jag behövdes inte plågas till kl 16.00. Har varit riktigt seg hela dagen, så det var skönt att komma hem. Min kropp är inte riktigt van vid att gå upp kl 6. Har ju inte gjort det på säkert 4 månader. Menmen, skönt att vara hemma nu.

För tillfället sitter jag och funderar på vad jag ska göra. Jag har inte tränat på 2,5 vecka pga förkylning i 2 och nu den andra halvan har jag inte orkat. Min kropp säga JAJAJA och min hjärna säger NEJNEJNEJ! Jag har verkligen inte orken till att träna, även om jag måste. Eller måste och måste, men man mår ju bättre av träning.

Nej nu har jag bestämt mig. Jag skjuter upp det ytterligare en dag. Ska ta det imorgon istället när jag har studiedag :)



8-16

Dags att gå och sova. Går mellan 08.00 - 16.00 imorgon...kill me. Jag orkar verkligen inte med onsdagar, men det är väl bara att bita ihop och försöka.

Vi hörs troligen imorgon. Godnatt♥

Nya jeans



Dessa hann jag köpa efter min korta skoldag. 499 kr från Gina tricot!


Studentmössan är beställd

Idag var min enda lektion i skolan, att beställa studentmössa. Alltså jag kan inte förstå att jag snart tar studenten, helt otroligt!

Hur som helst. Jag känner mig i alla fall nöjd med mitt val. Jag valde den finaste mössan, med silvrig text, rosa band och rosa tyg i själva mössan. Åh den kommer bli så himla fin! Utöver mössan klickade jag även hem en mysig huvjacka där det står Student 2011.

Lovar att visa foto på den så fort jag får den :)


Ungefär såhär kommer den se ut. Fast med silvrig text, HR08A där bak istället för 2010 och rosa band upp till istället för guld. Framtill kommer där stå Ellinor Dahl med en silvrig blomma istället för guld, och rosa diamant i.

Jag älskar rosa, märks det? :)



Nyheter från H&M



Dagens höstiga

Idag har det regnat och blåst precis hela dagen. Så imorse fick det bli en lite höstig klädsel:


(undvik min smutsiga spegel, haha)

Jeans: Gina tricot
Kofta: Gina tricot
Halsduk: Cubus


Måndag och ny vecka

Hej allihopa!

Igår och idag har jag inte haft tid för datorn över huvudtaget, och därav inte heller för bloggen. Igår spenderade jag dagen i Malmö igen. Var tvungen att skaffa lite saker inför vintern till Zinga och sen blev det även en runda inom IKEA.

Idag har jag kämpat med teorin hela dagen, med ett uppehåll för att gå till skolan.

Och nu sitter jag och tar det lugnt framför tvn och "halv åtta hos mig". Bara jag som älskar det programmet? :)


Dagens shopping

Idag har min dag mest bestått av shopping. Det var ett tag sen jag var på Burlövs center så idag fick det bli en runda dit. Hittade dock inte det jag var ute efter men detta kom jag hem med:


199 kr från Gina tricot


79 kr från Gina tricot


199 kr från Gina tricot


Lite småsaker från T.G.R (tiger). 30 kr för allt.


2-pack baströjor. 99 kr från H&M.


129 kr från Cubus


Smycketräd, 40 kr från T.G.R


Lussebak

Jag och Belinda bestämde tidigare idag att vi skulle bara LUSSEKATTER, åhhh vad gott. Okej, det är inte jul, men vem bryr sig. Man kan ändå inte tröttna på det tills jul. Det är ju så himla gott!








Passion



Carolina gynnings nya parfym - passion, fick följa med mig hem idag. 30 ml för 299 kr på Kicks!

Doftar ljuvligt!


Bakning på gång

Idag har det varit full rulle för min del, och helgen började inte förrän för några timmar sen, men nu är det skönt att ta det lite lugnt.

Först gick jag i skolan mellan 09.50 till 11.30, direkt ner till stan för att möta Mamma och sen körde jag 13.15. Direkt efter kom Belinda hit och sen dess har vi handlat lite gott inför ikväll, lagat mat och nu håller vi på att baka samtidigt som hon spelar på sin nya gitarr.

Kan ni gissa vad vi baka? Något med jul ;)


Utvilad!

Jäklar var det har blåst och regnat inatt. Ett tag var jag rädd att hela fönstret skulle blåsa in, haha. Sov i alla fall till kl 10 idag, skönt med 10 h sömn och utvilad är jag också.

Har bara tagit det lugnt hela fm eftersom jag inte börjar förrän 14.25 idag som jag skrev igår. Så nyss har jag gjort mig i ordning, och ska snart hoppa på cykeln och bege mig ut i blåsten för att ha en lektion, och skolrösta till valet.

Ikväll blir det teorilektion, den sista faktiskt, sen gäller att det plugga som attan själv!


Tummen upp

Att logga in, se att en lektion är inställd, och man fattar att man inte börjar förrän 14.25 är en härlig känsla.

Så nu blir det danska PH hela natten lång. Jag som var förberedd att lägga mig tidigt. ICKE!

Tummen upp för det! :)


Huvudet i en bubbla

Jag går runt i en liten bubbla för tillfället. Jag har så himla mycket i mitt liv för tillfället så jag knappt hinner med att sova. Okej, så illa är det kanske inte, men jag har riktigt mycket. Jag håller på att ta körtkort som ni vet och med det innebär det massa läsning, körning och teorilektioner, jag fyller snart 18 år, jag går i valet och kvalet om jag ska lägga om min studieplan eftersom jag inte vill bli något inom hotell och med innebär om jag ska praktisera eller inte, samtidigt som jag så fall måste hitta ett bra hotell, jag är väldigt skoltrött, jag vill inte bo i trelleborg mer och blablabla, jag kan rabbla upp hur mycket som helst som är blä för tillfället.

Jag skulle vilja ta studenten imorgon, köpa en lägenhet långt från Trelleborg och flytta bums. Jag behöver en stor förändring i mitt liv känner jag!




Tisdag

Hej allihopa!

Hoppas allt är bra med er. Med mig är det bra förutom min jäkla förkylning och hosta som inte vill ge med sig.

Idag har jag faktiskt inte gjort så mycket. Har återigen gått och varit sur på våra lärare, då vi egentligen skulle varit på ett studiebesök. Jag gick upp, tog mig ner till avtalad plats och stod där med 4 andra. Kom där någon lärare? Nej! Det hade alltså blivit inställt utan information. Så jag fick snällt ta bussen hem någon h senare.

Så nu har jag precis ätit pannkakor och ska njuta av att jag är helt ledig idag. Vi hade nämligen bara det studiebesöket idag.


Skola och släktkalas

Jag åkte faktiskt till skolan igen innan idag. Jag tyckte inte det var någon mening med att bara sitta hemma, så sagt och gjort, halv 3 satt jag i skolbänken igen. Duktig flicka haha!

Ikväll har jag varit på släktkalas och sen dess har jag bara pluggat. Har försökt klura mig igenom en uppgift som ska vara inlämnat om några veckor, men som ni vet gillar jag att vara ute i god tid.

Nu ska sminket tas bort så ska jag kolla lite på danska PH. Känns som den serien aldrig tar slut, men jag är fast så kan inte sluta titta.


Bild från arkivet.

13:23

Jag hatar verkligen sättet mina lärare förmedlar saker på. Idag kom jag till skolan, stod där med en klasskompis och klockan gick och gick. Vi stod fortfarande kvar, ensamma utan några andra från klassen och ingen lärare. 2 minuter innan vi skulle börja kommer en lärare och sätter upp en lapp om att läraren var sjuk, det hade tydligen stått på vår "skolsida". Så ja, då var det bara att snällt gå hem igen för aldrig i mitt liv att jag skulle sitta där till halv 3 tills nästa lektion. Istället sjukanmälde jag mig, eftersom jag fortfarande inte mår bra.

Åhhh vad arg jag blir! Bajsskola!


Söndagssysslor

Idag har det verkligen varit en typisk söndagsdag. Man har tusen saker att göra, trots att söndagen egentligen är till för att vila.

Jag startade i alla fall tidigt idag. Åkte iväg till Vellingeblomman och kom hem med allt från pumpor till fiskar. Därefter vidare till Malmö för en snabb visit och resten av eftermiddagen har jag fortsatt att fixa. Rummen har blivit städade, tvättkorgen något mindre och jag betydligt renare.

NU ska jag njuta av söndagen!


Bla kom jag kom med dessa 3 söta sakerna. Pumpor är verkligen höst för mig. Så nu är det höst. PUNKT SLUT!

You tell the world you're mine

Heeeeello!!!

Jag är tillbaka efter en mycket välbehövd paus och det har varit hur bra som helst. Dock har jag funderat, funderat och funderat lite till och det jag kommit fram till är att jag kommer ha bloggen kvar, jag kommer fortsätta blogga, men kanske inte likadant som förut. Jag vill inte ha ett tvång på mig att har jag inte bloggat under en dag får jag värsta ångesten. Ibland blir det kanske lika ofta som förr, ibland kanske inget alls vissa dagar.

Ska jag vara ärlig har jag knappt suttit vid datorn sen jag började bloggpausen, och det förklarar kanske hur beroende jag är/var.

Men nu vet ni i alla fall hur det ligger till, så ni behöver inte vara oroliga, jag finns kvar :)


I don't know..

Jag vet inte längre vad jag vill med denna bloggen. Det känns som jag fortsätter att blogga för att det går på rutin, men jag vet inte om jag tycker det är kul längre. Jag älskar att skriva, och dela med mig av mina åsikter och det är ju faktiskt anledning till att jag startade bloggen.

Men nu har jag kommit till ett stadie där jag känner mig "tvungen" till att blogga. Varför vet jag inte, för jag är ju faktiskt inte tvungen till något.

Jag känner att jag behöver en funderar dag. Jag vet att det inte var längesen jag hade en bloggpaus, men jag behöver detta.

Jag kommer komma med besked när jag känner för det, utan att vara tvingad av mig själv. Hoppas detta låter okej för er också, för det är ju faktiskt för er jag delar med mig av min vardag, mina åsikter och mina tidigare sanningar jag inte hade delat med mig annars.

Love.. 

Sova bort det onda

Jag orkar inte vara uppe en sekund till! Har börjat få ont i halsen, är småförbannad över allt och känner mig allmänt blä idag. Får hoppas allt det onda är borta till imorgon, men främst halsen. Jag orkar inte bli förkyld nu som alla andra.

Jag börjar 10.25 imorgon och slutar 15.30 så vi hörs någongång där efter. Godnatt♥

Ps.. Jag vet att min blogg är lite tråkig för tillfället, men jag hoppas verkligen jag får tillbaka glöden. Det är ju faktiskt kul att skriva en liten dagbok varje dag.


Jag har pluggat sen jag skrev sist. Skönt...

Jag har pluggat sen jag skrev sist. Skönt att fått lite gjort i alla fall. Nyss gjorde jag lite teori och läste lite i teoriboken. Nu ligger jag i sängen och försöker vila. Kanske lite meningslöst nu, men skönt är det i alla fall :)


Bajsdag

Hallå där ute i stormen!

Herregud vad det blåser ute idag, och jag är inte alls på humör idag. Har sovit alldeles för lite timmar, haft en dryg lärare i allt för många timmar och ja. Men nu är jag i alla fall och tänker inte lyfta på röven på en bra stund.

Jo förresten, jag var ju hos läkaren tidigare idag, och bettet ser faktiskt bättre ut. Svullnaden hade gått ner lite och blåsan är på väg att gå ner den också. Så nu ska jag kleta på kortisonsalva hela helgen så ska det nog försvinna. Skulle vara kul att veta vad det är för en elak sak som bitit mig, men det får jag nog aldrig veta.

Nu: Teori!


Plastfolie på benet? Ny trend?

Har nyss kommit ut från en snabbdusch, med plastfolie om hela benet, haha det måste sett roligt ut. Nu tänkte jag däremot gå och lägga mig. Börjar tidigt imorgon vilket innebär gå upp tidigt, så det blir teoriboken i näsan nu en stund innan jag släcker för idag.

Vi hörs imorgon! Börjar kl 08.00 och slutar 16.00, men ska gå till doktorn vid 12 tiden så får se om det är lönt att gå tillbaka till skolan.

Godnatt♥

Jag är populär

Det var den snabbaste visiten jag gjort på akuten haha. Jag kom bara in till distrikssköterskan eftersom dom andra var upptagna, så jag visade upp mitt bett och mycket riktigt, det såg inte bra ut. Men det enda hon kunde göra vad att ta på en kortisonsalva, stort plåster och ett bandage så ska jag komma tillbaka imorgon för att se om det var bättre eller sämre.

Nu ska jag bara ta det lugnt. Skulle egentligen pluggat, men det har absolut ingen ork till. Det är jobbigt att vara populär bland insekter ;) haha!




Akuten

Nu ska jag iväg till akuten för att visa upp mitt bett jag har på benet. Det ser inte riktigt normalt ut och det gör fortfarande ont och har inte förändrats alls till det positiva under dagen. Så vi får se om jag blir hemskickad igen eller vad som händer. Jag börjar tro att det är ett fästingbett......usch!

Wish me luck!


Idol 2010

JAJAJAJAJA! Äntligen börjar alla bra tvprogram dra igång igen, och ikväll är det en av mina favorit program som börjar nämligen, IDOL 2010! Gud vad jag har längtat efter att få höra alla tondöva puckon som söker, men kul är det haha!

Kommer du kolla?


7:e September 2010

Ajajaj vad mitt ben gör ont idag. Ni vet ju att jag skrev om myggbettet igår, idag är det sjukt mycket värre och jag börjar undra om det faktiskt är en mygga som bitit mig. Det är jättesvullet, varmt, vattenfylld blåsa och jag kan inte gå riktigt normalt eftersom det sitter nästan i benvecket. Vi har ringt till läkaren, men dom föreslog bara att tvätta med lite bakteridödande och skulle det inte bli bättre skulle vi komma in igen.

Man börjar ju faktiskt undra vad det är för skit som bitit mig. Jag brukar ALDRIG reagera såhär mycket, även om jag ofta får myggbett.

Hur som helst, skoldagen var onödig som vanligt, och det enda jag har att säga är att, välj inte Hotell&restaurang programmet i Trelleborg. Det är segare än alla pensionärer på ett ålderdomshem, det säger väl allt?


Det närmar sig

Nu är jag nyduschad och pyjamasen är på, så nu tänkte jag faktiskt gå och lägga mig i sängen och läsa lite i teoriboken. Snart närmar det sig och det ska bli skitskönt att fylla 18 år och faktiskt få ta körkort nu när man har kört runt i 2 år och bara övningskört och övningskört och övningskört lite till.

Nej sängen kallar. Imorgon har jag världens onödigaste skoldag. Vi ska sitta och lyssna på Trelleborgs politiker i 1 h, sen slutar vi. Nej jag fick ju inte alls damp när vi fick reda på det när vi egentligen skulle varit lediga och jag fick avboka min körlektion. Arrrrrghh!

Godnatt :)


Idag har jag på mig



Ganska enkelt faktiskt, men mycket mer orkade jag inte.


Blodbad inatt

Fy fan för myggor alltså. Inatt har en eller tusen stycken haft värsta blodbadet i mitt rum. Jag har två stora, och då snackar vi stora bett från dom jäklarna på benet. Och nej dom kliar väl inte alls? Nejdå, jag håller inte alls på att fnatta ihjäl mig.

Varför finns dessa djuren egentligen?


Over

Då var dagens skoldag över. Har verkligen gått supersegt idag och jag har inte alls varit motiverad till att arbeta med varken krönika eller politik, blä säger jag bara. Och inte blir det direkt bättre när vädret är som det är. Ena dagen är det kallt, nästan höst, andra dagen, som idag, är det sommar ute. Jag blir helknäpp på sånt. Får hoppas det snart blir varmt igen i alla fall.

Nej nu ska jag vila här i soffan med lite danska PH och bara ta det lugnt. Skönt att redan tränat och varit i skolan! Duktigt gjort hihi :)


Bild från i somras

Måndag

Hej!

Hoppas allt är bra med er. Med mig är det bra förutom att jag är lite stressad för tillfället. Jag och Mamma steg upp vid 9 tiden, men vi var inte på gymmet förrän halv 11. Så det blev bara 50 minuters träning och nu har jag precis gjort mig i ordning, ska bara vänta på att pajen blir klar i ugnen så jag kan åka till skolan.

Går mellan 12.40-16.00 idag. Lite drygt att gå till kl 16.00 men har som tur är bara 2 lektioner så det blir skönt.

Nej nu ska jag plocka undan här. Träningskläderna ligger över hela rummet haha.


Godnatt

Usch, nu är mina ögonlock tunga, nu väntar sängen. Som tur är börjar jag inte förrän 12.40 så lite sovmorgon får jag.

Vi hörs imorgon! Godnatt♥


Nu är det höst

Först nu slog det mig, det är höst ute! Innan när jag skulle följa Belinda och Hannes en bit för att åka till Konsum var det inte varmt kan jag säga. Det har verkligen gått fort nu. Ena dagen var det jättevarmt och ena dagen kallt, så det har verkligen blivit höst på en natt. Men jag älskar det. Jag längtar efter varma tjocka koftor, ljus och halsdukar. Åh vad mysigt! Och framför allt julen, den får hemskt gärna komma NU!



Denna kommer jag i alla fall använda flitigt i höst!

Städningen är klar och jag har även hunnit...

Städningen är klar och jag har även hunnit tvätta några maskiner tvätt. För en stund sen kom Belinda och Hannes hit, så just nu leker hundarna för fullt.


Fixardag

Godmorgon!

Steg faktiskt upp redan vid halv 10 idag och har nyss ätit frukost, en lång sådan. Idag är det en allmän fixardag för mig, som alltid på söndagar. Jag ska städa, tvätta och plugga lite hade jag tänkt. Både skolsaker och körkort.

Sen vet jag inte vad som händer. Är det fint väder ikväll blir det nog en långpromenad med Zinga.

Nej dags att starta en maskin tvätt!


Det blev som det blev

Sorry att jag inte uppdaterat idag, vilket jag sa, men det blev inte riktigt som jag tänkt mig och tiden fanns helt enkelt inte för att sitta vid datorn.

Jag lovar att uppdatera något bättre imorgon. Nu tycker jag inte det är lönt. Ska titta på danska PH och äta bilar och dricka cola.

Ha en fortsatt skön lördagskväll ♥


Träning - check

Godmorgon!

Blev väckt av Mamma vid halv 9 tiden, för att vi har så himla mycket att hinna med nu på förmiddagen. Så en halvtimme senare stod vi på gymmet och kämpade och kom nyss hem.

Senare idag är vi bjudna på kalas hos min mormor som fyllde år igår, men innan det ska jag ner en runda till stan för att göra lite ärende och lite senare ikväll ska jag umgås.

Jag uppdaterar under dagen!


Godnatt ♥


Ny höstsjal

När jag var nere i stan tidigare idag, köpte jag en svart vanlig halssjal, ni vet sån som är rund och som inte har två ändar om jag säger så. Men när jag väl kom hem tyckte jag det verka tråkigt med en helt vanlig, så efter min körlektion bytte jag till denna:



Färgen stämmer inte riktigt. Den är mer röd/brun. 99 kr kostade den på Gina tricot!

Träning nästa

Då var körlektionen och ytterligare en runda i stan avklarat. Nu ska jag byta om till träningskläder för att åka iväg till gymmet. Har bara tränat 1 gång denna veckan, fyfyfy!


HELG!

Hej!

Äntligen är det helg. Har varit en seg skolvecka så nu ska jag vila upp mig rejält i helgen. Slutade 11.15 idag, stack ner till körskolan för att avboka min körlektion på tisdag för lärarna ÄLSKAR att ändra i vårt schema, och sen direkt hem. Väl hemma blev jag hämtad av Sandra och Elina, så åkte vi ner till stan och nu är jag hemma igen.

Nu tänkte jag plugga lite innan jag ska ner till körskolan för att köra, jag bytte nämligen med Elina så nu får jag ändå köra denna veckan :)


Yes!

Nu när jag varit så duktig hela dagen, som jag tycker, då jag både har stått ut med en dryg och tröttsam dag i skolan, varit på teorilektion trots huvudvärk och gjort teoriprov för jag var så jäkla taggad som faktiskt gick bra, ska jag faktiskt sitta ner och ta det lugnt nu. Ska titta på danska PH vilket jag inte gjort på flera dagar så jag knappt minns vem som är med. Och sen väntar såklart sängen.

Och imorgon är det fredag. Kan det bli mer härligt?


Hade det varit vinter och snö hade det varit ännu bättre. Eller i alla fall riktig höst!

Bättre sent än aldrig

Hej allihopa!

En lite sen uppdatering idag, eller i alla fall normal. Har haft sån jäkla huvudvärk hela dagen i skolan, och nästan somnat på dom flesta lektionerna, så direkt när jag kom hem vilade jag för att orka med att sitta på en teorilektion i 1,5 h. Så där har jag varit nu, och huvudet mår bättre.

Nu ska jag försöka ta tag i mitt liv, så jag kommer någonstans!


Jag har en jäkla huvudvärk och är extremt ...

Jag har en jäkla huvudvärk och är extremt seg idag. Så jag uppdaterar senare, nu ska jag vila så jag orkar teorilektionen.


Hard work work

Suck... nu har jag både ont i huvudet och är trött. Har suttit och kämpat med teorin i säkert 2 h, men jag var så nära.

Nu har jag i alla fall plockat undan på rummen och tagit mig en snabbdusch, så nu väntar sängen. Imorgon är det en lika intensiv dag. Börjar skolan 8.30 till 15.30, sen hem en snabbis, stan och sen teorilektion.

Men vi tar allt imorgon. Godnatt♥


Ni får stå ut med lite gamla bilder. Har som sagt inte haft tid (igen haha) idag!

Vaken 24/7 kanske?

Man borde kanske stiga upp tidigt varje dag? Även när man inte går i skolan. Man får ju så mycket mer gjort. Jag vet inte hur mycket viktiga saker jag hunnit med idag, så det är bra. Nu har jag dock rätt mycket att göra, innan jag säger godnatt för idag, så det lär inte bli så mycket uppdatering nu ikväll. Ska städa undan på rummen och plugga teori, och försöka hinna med att titta lite på tv.

Ni vet i alla fall var jag håller hus!


Fördriva tiden lite

Nu är jag hemma igen, eller har rättare sagt varit hemma sen kl 10. Jag och Elina orkade inte fördriva tiden i stan genom att bara gå runt, eftersom ingen affär hade öppnat, så jag cyklade hem. Tog ut Zinga i parken och busade lite.

Nu vet jag inte vad jag ska göra. Ska nog cykla ner till stan igen för att handla lite jag behöver, och kanske gå till Mormor och Morfar.

Det sämsta med att vara uppe så tidigt är för dagen blir ju dubbelt så lång haha, men man hinner i och för sig med mycket mer!


Gammal bild

Jaha, här går man upp kl 6, stressar till ...

Jaha, här går man upp kl 6, stressar till skolan och får reda på när man kommer fram att hela dagen är inställd pga inbrott. Kul? Nej inte direkt...


RSS 2.0