22:48

Nu är det dags för sängen för min del. Min första lektion blev inställd imorgon så jag börjar inte förrän 09.50, så jag ska lägga mig och läsa lite nu. Antar att det kommer bli värsta stormen och åskan inatt...inte kul!

Vi hörs imorgon!

Godnatt!

Hallonglass

Nu är jag hemma från Sandra och en runda på Willys, där jag handlade hem ingredienser till min hemmagjorda hallonglass som jag sitter och äter nu samtidigt som jag väntar på beskedet i Big brother. Vem som egentligen åker ut!

Efter det ska jag skriva lite mer på vårt projekt, och skicka in det. Sen är ALLT klart i gymnasiet. Klarade förresten naturkunskapsprovet, wiiiho!


Sommar i luften

Gud vad det är skönt ute! Har solat sen kl 11 idag och fått en hel del färg. Mormor och morfar har varit på besök sen imorse men nu har dom gått hem och jag har gått in. Flyter nästan bort i värmen där ute, det är ju sommar idag!

Nu tänkte jag slappa lite här vid datorn, innan jag hoppar in i duschen och åker hem till Sandra för att göra det absolut sista i gymnasiet!


Zinga tidigare idag!

Time to sleep

Nu är BB slut så nu tänkte jag lägga mig och läsa. Är ju ledig imorgon, men orkar inte starta någon film eller så nu. Bättre att vakna tidigt imorgon!

Imorgon kommer mormor och morfar på besök, och så ska jag sola hela dagen. På kvällen ska jag göra lite skolarbete för med Sandra och Elina för att bli av med det.

Vi hörs imorgon. Godnatt!

Träning

Tidigare ikväll var jag och tränade för första gången på 2 veckor, då jag varit förkyld och det är först nu den är borta. Men gud vad skönt det är att komma igång igen och man inser inte hur mycket bättre man mår av träningen förrän man varit och kämpat. Idag körde jag bara styrka men usch vad svetten rann ändå.

Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag se big brother. Fick reda på att jag är ledig imorgon, hur skönt???!


Lyckliga jag

Ni förstår nog inte hur skönt det är att ha gjort ALLT som ska vara gjort i gymnasiet. Idag gjorde jag troligen mitt sista prov i hela mitt liv. Jag vet dock inte om jag klarade det, men så fall får jag göra ett omprov. Men allt är verkligen avslutat nu. Massa böcker är inlämnat, lektioner ställs in för att vi inte har något att göra, jag är ledig torsdag, fredag (jobbar i och för sig), lördag, söndag och måndag och sen när vi kommer tillbaka är det bara EN vecka kvar till studenten. Jag fattar inte det! Efter år av slit och kämpande har jag nu snart rott i land och avslutat min skoltid.

Det ska bli en ny erfarenhet att börja jobba. Även om jag kommer sakna alla lov man hade i skolan ska det bli så mycket bättre att tjäna pengar!

Jag ville bara skriva hur lycklig jag är idag!


Godnatt

Nu säger jag godnatt. Önska mig lycka till imorgon på provet, för det kommer antagligen gå åt helvete!

Godnatt!


19:03

Efter ett besök hos Farmor och Farfar och Mormor och Morfar var jag fullproppad med kakor efter att ha firat mors dag. Nu har jag precis ätit middag och tänkte ta igen big brother avsnitt som jag missat, innan jag fortsätter att plugga.


Mors dag

Godmorgon!

Igår blev det inte så mycket uppdatering som jag trodde. Direkt när jag kom hem från stan och Vellinge, åkte jag ner och köpte falafel som fick blev middag. Sen umgicks jag med Belinda hela kvällen + pluggade, så det fanns inte så mycket tid över till datorn.

Idag är det Mors-dag så vi ska iväg till både mormor och morfar och farmor och farfar för att "fira" det. Annars blir det en vanlig städsöndag som vanligt.

Ska ni fira mors-dag?


Lördag

Godmorgon!

Vaknade redan vid 08.30 idag men låg och drog mig till lite över 9, hur skönt som helst. Nu har jag precis gjort mig i ordning och innan det pluggade jag lite. Idag har jag lite ärende att göra. Måste ner till stan och så ska jag följa med Mamma till vellingeblomman för att köpa hem lite sommarblommor.

Nu ska jag borsta tänderna sen kör vi!


Färdigjobbad

Då har man jobbat klart för idag också! Gick faktiskt väldigt bra idag och allt börjar falla på plats. Känns ju faktiskt för en gång skull att man jobbar på riktigt.

Nu har jag precis ätit lite och fått på mig pyjamas. Orkar faktiskt inte göra mer idag, har varit uppe tidigt, skola, stan och sen jobb. Det tar på krafterna! Egentligen skulle jag behöva plugga, men noll ork.

Vi hörs imorgon, ska faktiskt gå och sova snart! Godnatt!


Gammal bild på Zinga

Work

Nu drar jag iväg till jobb, snart i alla fall. Ska bara fixa lite sen cyklar jag iväg.

Vi hörs ikväll!

Trött

Hej!

Äntligen fredag, hur underbart är inte det? Mycket riktigt hade jag en fet håltimme från 08.30-12.40 och den spenderade jag nere i stan med Mamma.

Nu har jag nästan precis vaknat, blev helt utslagen efter sista lektionen idag. SÅååå drygt alltså! Nu kan jag inte påstå att jag känner mig piggare men huvudsaken jag inte somnar på jobb, haha.

Ikväll har jag bara jobb på schemat, börjar kl 18.00.


22:52

Strax är big brother slut, då ska jag plugga en sista gång innan provet och sen väntar sängen. Börjar kl 8 imorgon och kommer antagligen ha en fet håltimme sen till 12.40. Kul....

Vi hörs imorgon, slutar 14.20 och sen på kvällen ska jag jobba!

Godnatt!

Svar på kommentar

Anonym om Huvudvärk:
du vet väl hur många risker för hudcancer man kan få om man solar solarium? bättre att njuta av solen nu istället.

fin blogg !

Svar: Ja jag vet tyvärr det. Men eftersom det inte varit någon direkt sol vill jag inte vara vit som ett lakan till studenten. Hade det inte varit för balen och studenten hade jag aldrig lagt mig där. Solen utomhus är så mycket bättre!


Torsdag

Hej!

En väldigt sen första uppdaterning får det bli idag eftersom jag varit igång hela dagen. Efter skolan var det äntligen dags att färga utväxten och färga ögonfransarna, så där satt jag till 17.30 och sen jag kom hem har jag pluggat. Gud vad jag hatar att plugga, men man blir väl så efter snart 13 år i skolan.

Nu tänkte jag uppdatera mig lite om världen innan jag bytar om till pyjamas och fortsätter plugga. Kan bocka av ytterligare ett prov imorgon.

Förresten... min förbannade förkylning är på väg bort. HEEJ TRÄNA!


Huvudvärk

Gud vad jag varit seg hela eftermiddagen och kvällen. Har velat gå och lägga mig flera gånger, men inte hunnit, så mycket har jag att göra. Men jag har i alla fall hunnit plugga en del och varit och solat. Jag råkade till och med slumra till i solariumet, och det säger nog allt. Jag brukar alltid ligga på helspänn då jag inte alls gillar att ligga där, men idag gick det inte.

Nu dunkar mitt huvud sönder så jag ska lägga mig och läsa, trots att jag inte börjar förrän 10,25 imorgon.

Vi hörs! Godnatt!


I'm back!

Hej allihopa!

Nu är jag tillbaka igen efter lite bloggtorka och efter att min dator helt plötsligt la av, men idag kom det en ny på posten. Dagarna flyter på i snigelfart i skolan och nu är det bara 23 dagar kvar och 2 prov återstår innan jag kan pusta ut. Har nog aldrig varit så här trött på att plugga som jag är nu. Helt otroligt!

Idag har jag inga planer förutom att jag måste plugga och sola. Har inte solat på ett tag och det syns.


Påväg upp till Ullared!


ULLARED!

Nu är jag tillbaka för lite uppdatering!

Idag ringde klockan 04.30 och det var inte härligt med en natt med hosta, men det var ju något kul som väntade nämligen ULLARED med Belinda :)

Klockan 05.15 började vi vår färd och vid 08.30 var vi inne i varuhuset och det var faktiskt inte så mycket folk som jag trodde. Riktigt kul är det att gå runt där och handla! Jag kom inte hem med överdrivet mycket till mig själva, men desto mer till Mormor och Mamma som hade skrivit en lista. Men hela resan var bara det kul för mig!


Soluppgång vid första stoppet!




Glad som sagt!


Trots att vi följde gps:en så lyckas den alltid leda in oss på ställen med en massa kor och noll bilar..jaha?


Lunchdags! Vi testade att äta i den nya restaurangen på Gekås, men det var inget gott. Blä vad äcklig såsen var och torrt kött. Wannabe IKEA också, men ikea är mycket godare!


En bit på vägen..


"Jag ska nog inte handla så mycket", sa Belinda igår. Eh jaha? Hur gick det med det? haha


Färdighandlad och mer än redo att åka hem!


Denna ska sitta ovanför min säng!


Lite hårsaker!


Nattlinne, sött va?








Och resten som inte var till mig, en del av det i alla fall.

Det var alla bilder från dagen. Köpte lite annat också som iphoneskal, balsam och lite andra nödvändiga saker. Nu ska jag slappa för min kropp är död!

Bloggtorka

Jag har inte så mycket att skriva om här i bloggen känner jag. Så jag tycker det är bättre att vänta med att blogga tills jag har något att berätta!

Vi hörs när jag har något roligt att förmedla!

Godnatt

Dagen har jag spenderat i stan med Belinda och sen har vi mest tagit det lugnt. Har tittat på tv och pluggat sen hon åkte hem vid halv 9.

Nu tänkte jag faktiskt byta om till pyjamas, plugga lite till och sen lägga mig och läsa. Det blir nog inget mer roligt på denna onsdagen. Tänkte först se "big brother" men som vanligt klyddar den!

Vi hörs imorgon istället! Godnatt!


Onsdag

Hej!

Då var det onsdag igen och för var dag som går blir det en dag närmare studenten. Idag kan jag bocka av ytterligare ett prov som ska ha gjorts innan studenten, och det hade vi imorse. Skööööönt!

Hur är det med er förresten? Jag har åkt på någon konstig förkylning igen, som jag inte längre tror är en förkylning utan någon allergi. Får nog ta reda på det mer!

Fick sluta redan vid 1 idag och nu håller jag på att skriva ut lite viktiga papper och sen ska jag plugga. Ikväll väntar träning på gymmet och tvtittande. Något mer orkar jag inte ha planerat!


 

Tre saker...

...jag inte kan leva utan.

- Lypsyl. Har alltid varit beroende av detta och går inte ut utan att ha smetat in läpparna några varv.
- Musik, jag lever för musik. Det får en att må så bra!
- Frukt! Frukt är verkligen livet, jag kan köpa en hel ask vindruvor och äta själv, det är ju sååå gott!


Svenska jordgubbar

Är det bara jag som längtar tills dom svenska jordgubbarna kommer? Tänk och köpa hem en liter på stan och bara äta allt själv med lite vispgrädde, eller bara som dom är. Det är sommar!


Sist jag handlade jordgubbar, dock inte svenska och dom smakade INGENTING!

Regnmåndag

Hej!

Gud vilken tråkig måndag det varit för min del. Har varit mest dötid i skolan och det är bara så drygt. Och inte blir det bättre av att det regnar hela dagen. Nu har jag i alla fall kommit hem efter en runda i stan.

Idag har jag mest plugg på schemat. Gaaah vad jag galen jag blir på skolan. Vi har 4 veckor kvar i skolan och 3 prov kvar, joooobbigt.

Nej nu ska inte detta bli ett klagoinlägg. Nu ska jag plugga, jaaa vad kul (man ska vara positiv).


Svar på kommentar

Emma om Balen 2011:
Gick du med en dejt eller själv? :)

Svar: Jag gick faktiskt själv. Hittade ingen att gå med, men jag gick ju såklart med folk på balen. Roligt det med :)


Kalas

Idag har dagen gått åt till att förbereda inför kalaset vi haft nu ikväll. Min mamma fyllde nämligen år igår så idag blev det ett litet släktkalas. Nu har jag precis kommit ut från duschen och nu väntar "big brother".

Vad gör ni? :)


Min favorit, haha

Balen 2011

Hej!

Gårdagen var helt underbar faktiskt! Jag trodde från början att det inte skulle bli så kul och då blev allt utöver det över förväntingarna. Efter mycket om och men med håret så åkte jag i alla fall iväg. Håret blev dåligt när jag kom hem så jag fick fixa det själv, lite tråkigt.. Men det blev fint till slut.

Bra musik spelades och framför allt folket jag var med under kvällen! Maten var däremot ingen höjdare men det är väl sånt man får ta. Nu ångrar jag mig inte alls att jag gick på balen, vilket jag från början inte tänkte göra!









Mycket mer fotade jag faktiskt inte under kvällen, jag hade så mycket annat att bära så kameran stannade hemma!

Studentbal!

Hej!

Idag kommer det bli en bloggfri dag för min del. All tid kommer gå till studentbalen jag ska på ikväll. Redan nu ska jag iväg till frisören och fixa håret, så vi hörs imorgon!


Unicef

Dagens goda gärning var att jag blev världsförälder idag. Jag har länge velat bidra med något till dom stackars små barnen som knappt har mat över dagen, så idag var det dags. Innan har jag inte haft så mycket pengar att leva på (precis som dom), så jag har väntat tills nu när jag fått jobb och börjar få lön.


Tänk att hjälpa en sån här liten! Skulle kunna göra allt för att dom ska ha det bästa!

Musik är livet

Jaha, hur blev det med pluggandet liksom? Inget vidare! Istället startade jag mina högtalare på maxvolym och bara njöt. Jag vet inte vad jag skulle gjort utan musik. Helt underbart är det!

Nu ska jag göra dagens stora gärning. Berättar mer sen!


Min musiksmak är verkligen blandad. Ena studen lyssnar jag på gammal musik, rock, sommarplågor och pensionärslåtar, haha.

Fredag!

Äntligen fredag! Hur skönt är inte det?? Har nästan precis kommit hem. Jag slutade 14.20 sen hem om snabbt för att hämta min lön för att hämta ut den på banken. Herregud vad det regnade innan förresten, så fort jag gick av bilen så öste det ner. Inte jätteskönt!

Idag har jag faktiskt inga planer alls. Tänkte göra lite plugg för att bli av med saker, annars inget.


ESC

Nu är jag nästan klar med dagens måsten. Jag har hunnit träna lite mer än 1 h på gymmet och så har jag solat. Nu återstår bara att plugga och duscha, sen är det väl dags för sängen antar jag.

Det brukar alltid vara så skönt på torsdagar eftersom jag inte börjar förrän 12.40, men tror ni inte lärarna har lagt i en vinprovning kl 08.00 imorgon. Snaaaark säger jag! Men jag ska ändå se Eric Saade!


Hur tror ni det går för honom ikväll?

Gymmet

Hej!

Slutade redan vid halv 2 idag, skönt. Sen dess har jag barat tittat på "big brother" och varit ute med hundarna. Nu tänkte jag byta om till träningskläder och köra ner och träna. Var ju ett tag sen jag var där. Sen ska jag ner och sola, plugga och titta på tv.


Trött

Nu ska jag gå och lägga mig, för nu är jag trött som jag vet inte vad.

Imorgon är det skola 10.25-14.20, så vi hörs någongång efter det. Godnatt!

Lugn och ro??

Hej allihopa!

Klockan är halv 8 och det är först nu jag sitter ner och tar det lugnt. Efter skolan som slutade vid 3 har jag spenderat eftermiddagen i stan med Belinda. Kom hem med lite kläder till sommaren och lite till studenten. Efter det blev det en glass och nu har jag precis varit och gjort lite ärende.

Nu dunkar mitt huvud igen vilket det gjorde innan jag åkte till stan också. Tänkte plugga lite nu och sen se "big brother", om jag hinner!


Tid för sängen

Nu är klockan alldeles för mycket för min del. Jag ska nämligen upp vid 6 imorgon bitti och det är inte så lockande. Jag känner att jag kommer behöva kaffe imorgon!

Imorgon börjar jag kl 8 och slutar senast 4. Lång dag med andra ord!

Vi hörs imorgon! Ha det bäst!

New nails





Såhär blev naglarna. Snygga och enkla!


Manikyr

Nu har jag solat i någon timme, och fått lite färg på kroppen. Så nu har jag precis fått på mig kläder och ska alldeles strax åka ner till stan för att få mina naglar fixade.

Ikväll blir det en pluggkväll för min del. Känns mig allt för stressad för tillfället så jag vill bara pricka av en massa saker!


Utvilad!

Godmorgon!

Sov till kl 9 idag. Utvilad med andra ord! Mindre kul var det att mötas av ett meddelande att lektionen var inställd och vi istället skulle vandra runt till krogarna här i stan och fråga om deras vinlista. Eh jaha? Vad lär jag mig på det? Ska försöka hitta det på internet istället för att verka dum!

Men först ska jag iväg och handla lite och njuta av solen sen. I eftermiddag är det dags att fixa naglarna, och ikväll ska jag nog hinna med att träna.


Måndag

Hej bloggen!

Mina inlägg syns inte som jag skrev i helgen, blogg.se hade tydligen haft några problem. Får väl se om detta dyker upp!

Idag var det skola i vanlig ordning och jag blir mer och mer trött på programmets lärare, och det är jag inte ensam om. Verkligen alla i min klass vill ta studenten NU och slippa alla lärare som har noll koll. Om man tex kommer till skolan till 09.30 för schemat är ändrat, men inte läraren vet om det? Kan man bli mer trött?

I alla fall. Efter skolan var jag bara hemma om och åt och sen körde jag till Malmö och hämtade min balklänning som har varit och blivit insydd. Så nu är den också helt fixad!

Nu ska jag ta bort sminket och försöka bearbeta stressen jag har över skolan just nu. Har ungefär 5 prov kvar och vi tar studenten om en månad, jaha?


23:24

Nu ska jag gå och lägga mig. Ska bli så skönt att sova! Imorgon är det skola igen, då ska jag äntligen få provet överstökat innan man börjar plugga till nästa...suck.

Vi hörs imorgon (kanske), har en hel del att göra imorgon!

Godnatt!

BB

Varför kommer inte mina inlägg upp??? Blir förbannad!

Nu är klockan 21.00 och det innebär Big brother för min del. Innan gick jag ut för en springrunda. Blev 4 km men fick gå en del också för jag fick sån jäkla håll, men bättre än inget.

Nu har jag precis kommit ut från duschen och sen när BB är slut blir det en massa plugg för mig. Börjar känna mig stressad inför provet jag ska ha imorgon. Har noll energi kvar till skolan, samtidigt som jag vill prestera bra. Skumt..


Ungefär såhär mycket har jag i skolan nu. Går snart in i väggen..haha..

Söndagsfix

Hej!

Nu i helgen har det inte blivit så mycket uppdatering. Igår spenderade jag nästan hela dagen i bilen tillsammans med Belinda. Efter vi var i skogen träffades vi på kvällen igen. Vi var taxi lite under kvällen och sen satt vi barnvakt. Jag somnade inte förrän 03.00 så vid 11.30 idag steg jag upp.

Sen dess har jag bara solat, tvättat, pluggat, handlat och nu tänkte jag städa lite och rensa i min garderob. Jag får såna ryck ibland när jag bara vill rensa bort saker för att få så lite kvar som möjligt!


En dag i skogen

Hej!

Vilket underbart väder det varit idag! Vid 1 tiden åkte jag, Belinda, Zinga och Hannes till en skog för att promenera. Rättare sagt 4 km blev det. Efter det grillade vi korv och sen begav vi oss hem igen. Nu är både jag och Zinga döda, men jag ska försöka få lite skolarbete gjorda innan Belinda kommer hit igen för en filmkväll :)


23:38

Nu är jag hemma från ett väldigt stressigt arbetspass. Har dock inte kommit hem precis, utan har hunnit äta lite och gjort mig klar för sängen.

Nu ligger jag här i soffan och pluggar lite, trots att jag egentligen inte orkar. Har prov i svenska på måndag och INGENTING fastnar, det är sjukt mycket att ta in. Jobbigt värre.

Aja..nu ska jag läsa bloggar innan jag går och lägger mig. Vi hörs imorgon!

Jobb

Har precis lagat mat samtidigt som jag pluggade. Så nu har jag varit lite effektiv! Nu tänkte jag byta om och fixa mig lite innan jag åker iväg till jobb för att jobba några timmar.

Vi hörs ikväll!


Fredag!!

Hej!

Äntligen fredag, det är så härligt! Igår blev det inget bloggande eftersom jag spenderade hela dagen genom att plugga. Idag är det dock lite lugnare. Ska iväg till skolan 12.40-14.20 och sen ikväll ska jag jobba eftersom jag blev inringd. Där sket sig min godiskväll, men hellre jobba och tjäna pengar än att bli fet, haha.

Nu har jag precis gjort mig i ordning och ska bara borsta tänderna, innan jag cyklar iväg till skolan.


Godnatt

Nu är big brother slut, så nu ska jag bara fixa lite inför imorgon sen sova. Gud vad skönt det ska bli att sova, och lite sovmorgonn har jag också.

Vi hörs imorgon! Godnatt!

Gymmet

Nästan nyss hemkommen från gymmet. Det blev 30 minuter på crosstrainern och efter det lite styrka. Gud vad skönt det var idag!

Nu sitter jag här och pluggar, vilket jag helt glömt bort idag. Ska läsa en gång till innan jag hoppar in i duschen och efter det är det "big brother".


Onsdag

Hej!

Hoppas allt är bra med er! Har nästan precis kommit hem, slutade skolan vid halv 3 och sen direkt och handla för att sen köra hem och gå en runda med hundarna och tömma och fylla diskmaskinen. Puuh, duktig flicka! :)

Nu tänkte jag plugga lite och skicka in saker för att pricka av på listan. Herregud vad vi har mycket nu. Allt kommer verkligen NU och det stör mig något enormt. Varför inte sprida ut det på hela terminen?? För tillfället känns det inte som jag tar studenten om en månad med alla prov vi ska ha. ORKAR INTE!


Dags för sängen

Imorgon är det skola igen. Har ju haft studiedag idag, men det känns det verkligen inte som. Har haft fullt upp ändå så någon ledighet har det inte varit för mig.

Nu ska jag gå och lägga mig. Börjar 11 eller 12 imorgon. Man vet aldrig med den skitskolan, sånt får man reda på samma dag.

Vi hörs imorgon! Godnatt!


Kvällen hos mig

Kvällen har jag spenderat framför datorn med en massa plugg. Har gjort klart en uppgift som ska vara klar på torsdag, och igår skickade jag in en. Nu är det bara ett stort prov som är på måndag som är här näst. Jag orkar inte mer prooooov! Blir galen så tråkigt det är att sitta och läsa in. Huvudet stänger av känns det som.

Aja, nu har jag i alla fall precis duschat, plockat ögonbrynen och ja, allt det där man behöver göra då och då :)

Nu ska jag uppdatera mig lite om världen, sen ska jag nog lägga mig och läsa. Får sova hyffsat länge imorgon!


Älska solnedgång!

Full rulle

Hej allihopa!

Klockan är bara 3 och jag har hunnit jobba, träna och duscha. Duktigt gjort! Var som sagt och tränade på det nya gymmet som jag blev medlem på häromdagen, med en av tjejerna på jobbet. Faktiskt kul att byta gym och få en helt ny miljö. Lite mer än 1 h styrketräning blev det, skönt.

Nu har jag precis duschat och fått på mig mjukiskläder. Dagen har gått i ett jäkla tempo så nu har jag en stund att sitta ner innan jag ska köra till Sandra för att fortsätta på projekt.

Ikväll ska jag plugga och städa (om jag orkar). Ta det lugnt? Hmm.. det finns inte idag.


22:27

Nu är "big brother" slut, så nu tänkte jag plocka undan här, ta bort sminket och kolla lite på live av BB.

Imorgon ska jag som sagt jobba. Börjar vid 8 och slutar 12. Efter det ska jag ner och träna och sen göra projektarbete. Så det blir full rulle imorgon igen!

Vi hörs! Godnatt!

1:e maj

Hej!

Valborg spenderade jag genom att grilla på stranden, kolla majbål och sitta barnvakt. Somnade 03 imorse och upp igen 09.15 för att åka in till Malmö med min balklänning. Inte kul kan jag säga, och det känns nu. Huvudvärk och extremt trött! Efter Malmö åkte jag och handlade med mamma och sen direkt vidare till Sandra där vi gjorde lite projektarbete och nu ska jag bara ta det lugnt. Strunta i alla måsten och bara ta det lugnt.

Har studiedag imorgon, men ska jobba på morgonen, så jag passar på att vila idag!






RSS 2.0