23:14

Nu är jag hemma och klar för sängen. Jag lyckades ta mig igenom arbetspasset trots att det var lite obehagligt. Imorgon jobbar jag som tur är morgonen, sen på lördag kväll sen är äntligen denna 7 dagars-jobba-i-streck-period slut. Ska bli skönt att vara ledig!

Nu ska jag alldeles strax sova, klockan ringer 06.30. Godnatt!


Gammal bild på mig och Zinga. I vintras tror jag.

jobb

Nu är det lilla sminket på och håret är fixat lite lätt, mer orkar jag inte. Är jättetrött, men får hoppas jag tar mig igenom arbetspasset ändå.

Vi hörs troligen ikväll när jag slutat!

Torsdag

Hej!

Igår hände det lite saker på jobb som var väldigt jobbigt och obehagligt, men jag försöker att inte tänka på det för mycket. Sov bara till kl 9 idag och har precis duschat och gjort mig i ordning. Idag är det dags att jobba igen, får hoppas det går bra ändå. Tills dess ska jag bara ta det lugnt faktiskt.


Bild från morgonpromenaden häromdagen!

Work work

Idag har jag hunnit sola, handla, varit ute med hundarna, lagat mat och nyss sminkade jag mig. Om en stund är det dags att åka till jobbet och tjäna lite pengar.

Nu ska jag plocka undan lite här och packa ner lite saker, så vi hörs ikväll igen!


29/6

Godmorgon!

Gud vad skönt det var att få sova ut idag. Har precis ätit frukost och innan det varit ute med hundarna. Idag har jag bara planer på att sola och ikväll ska jag jobba. Men först ska jag läsa lite bloggar och skicka iväg lite mail.


Svar på kommentar

Louise  Morgonpromenad:
Vilka fina bilder! Är dom tagna med din iphone? :) Kram

Svar: Ja det är dom faktiskt. Iphone är bäst ;) Kram!

om

Home sweet home

Hemma från en stressig dag på jobb, så nu är det skönt att vara hemma i lugnet. Har tagit plats här i sängen för att titta på "skilda världar" och gå igenom lite bloggar.

Vad gör ni?


Bild från morgonpromenaden!

Morgonpromenad

Godmorgon!

Ställde klockan på 9 idag för att inte sova bort hela dagen. Startade dagen med en 4,5 km lång morgonpromenad med Zinga, och nu håller jag på att göra frukost. Väntar bara på att äggen ska bli klara.

Innan jag börjar jobba kl 15 har jag en hel del att göra. Måste egentligen städa, men tror jag skjuter upp det till imorgon, och för tillfället håller jag på att städa och dessutom ska jag försöka hinna äta middag innan jag kör och jobbar. Puuh! Dags att sätta igång med andra ord.







Gud vad jag älskar sommaren!

Fullbokad dag

Gud vad jag är trött! Jag har varit igång precis hela dagen och det är först nu jag sitter ner och tar det lugnt. Jag jobbade först 7.45-12.00 och sen kl 14 var jag i Malmö med Belinda och shoppade och var inte hemma förrän 18.30. Snacka om att det känns kan jag säga!

Nu ska jag ladda upp med en massa frukt till "lotta på liseberg". Jobbar kväll imorgon så behöver inte lägga mig särskilt tidigt :)


Bedtime

Nu är det dags för mig att sova. Klockan ringer 06.30 och sen jobbar jag till kl 12. Då blir det kanske en runda till Malmö med Belinda, men vi får se.

Vi hörs imorgon. Godnatt!


Midsommarklädsel



Såhär såg jag ut på midsommar. Inte jättesomrigt men det var inte så varmt ute.


Sliten tjej

Hej!

Gårdagen spenderade jag genom att vara på "vellingeblomman" med mamma, där jag handlade hem lite saker till mitt akvarium. Sen på kvällen fixade jag med det tills det blev superfint.

Idag har jag jobbat, från 07.45-15.00 och direkt efter det åkte jag och mamma till IKEA där vi åt middag och handlade lite.

Nu kan jag säga att jag är trött. Ligger här i sängen med datorn och det lär bli svårt att inte somna, men eftersom jag ska öppna imorgon igen måste jag sova tidigt.

Vad har ni gjort i helgen?


23:31

Nu har gästerna gått hem och jag har precis gjort mig klar för sängen. Har varit dödstrött sen jag kom hem från jobb men med lite kaffe och cola blev det lite bättre, haha.

Nu ska jag titta på "skilda världar" innan jag ska sova. Imorgon är jag helt ledig. Lite tråkigt att alla affärer har stängt bara, vad ska jag hitta på imorgon?

Äh, det får bli morgondagens problem. Godnatt!

Midsommar

Glad midsommar på er!

Jag har nyss kommit hem från jobb och det var lika mycket folk idag, om inte mer, men det tycker jag bara är kul. Det värsta är när det är dötid.

Nu tänkte jag slappa lite innan gästerna kommer kl 16. Idag ska jag verkligen äta mycket mat och godis, nu när min mage är bra igen. Hoppas ni gör det samma :)


Dagens shopping

Hemma från en stressig dag på jobb. Helt otroligt vad knäppa människor det finns alltså.

Nu har jag precis fått på mig pyjamas och ska strax hoppa ner i sängen. Jobbar imorgon bitti igen, och börjar 07.45. Inte jättekul, men som tur är slutar jag 13.00 så efter det kan jag vila lite.


Fikan med Belinda tidigare idag


Världens finaste klocka hittade jag på glitter!


Linne från Lindex


Slappa och sköna byxor från Gina


Och till sist, en ring från Gina.

Nu säger jag godnatt, vi hörs imorgon!

Stan

Nu är jag hemma från stan och alla möjliga ställen jag varit på idag. Jag, mamma och Belinda har gått runt i stan och bara tittat, och jag hittade faktiskt en del. Men det hinner jag inte visa nu. Jag börjar jobba 18.00 så jag uppdaterar bara lite snabbt nu.

Inga bilder går att ladda upp heller. SKIT blogg.se! Aja...ni får ha bilderna ikväll!

Godmorgon

Godmorgon!

Igår lyckades jag somna framför datorn redan innan 23, så vid 08 var jag klarvaken men lyckades somna om till 09. Vädret är inte det roligaste idag precis. Jag och Mamma ska iväg och handla midsommarmaten idag och ikväll ska jag jobba. Så det är väl ungefär dagens planer.

Nej om man skulle hoppa in i duschen snart?

Dagen

Jag och Zinga var hos mormor och morfar till 15.30. Åt lunch, åt jordgubbar och satt på balkongen. Mys!

Annars har jag inte gjort så mycket idag. Var en sväng i stan innan för att göra lite ärenden och nu har jag lagt mig här i sängen med lite kex och ska titta på "skilda världar".


11:14

Nu har jag fått på mig lite smink och tagit de första bästa sköna kläderna, så nu ska jag och Zinga strax gå.

Vi hörs senare idag!


22 Juni 2011

Godmorgon!

Att vakna av att telefonen ringer är nog det värsta jag vet. Jag hade bokat en telefontid med min läkare 11.20 men tror ni inte hon ringer 08.45???! Det är läkarna i ett nötskal!

Men nu är jag i alla fall uppe och jag sov inte bort hela dagen, alltid något positivt. Idag är jag ledig så jag tänkte ta med mig Zinga till mormor och morfar om någon timme för att vara lite sociala. Gäller att passa på när man är ledig!


Sist vi var hos M&M!

Tisdag

Hej!

Hemma från en stressig dag på jobb, men det gick väl bra ändå. Har bara varit och handlat sen jag kom hem och nu ligger jag på min älsklingsplats - sängen! Har lite huvudvärk och ont i hela kroppen. Stå upp i 6 h är inte jätteskönt, men med lite vila blir det nog bra!

Nu ska jag läsa bloggar, vänta på maten och se "skilda världar".


Studentdagen!

Godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig, klockan ringer 06.30. Jobbar till 14.30 så vi hörs efter det!

Godnatt!


Hos mig just nu





Jordgubbar & iskall cola! Mmmm


Ärenden

Nu är jag hemma efter flera ärende under dagen. Började ju imorse med att ta prover och sen vidare till stan där jag shoppade loss på riktigt på apoteket. Men det blir väl så när man inte har möjlighet att åka ner så tar allt slut samtidigt. Efter det har jag varit och handlat lite och ringt en massa samtal angående dom dagarna jag var sjuk. Helt otroligt vad klyddigt det kan bli bara för man är borta 2 veckor från jobb. Men nu är allt antagligen löst och imorgon är jag tillbaka på jobb igen - skönt!

Nu ska jag läsa lite bloggar, sen äta jordgubbar och dricka iskall cola tillsammans med "skilda världar". Gud vad jag älskar ledighet och att min aptit är tillbaka!


Måndag

Godmorgon!

Har haft en jäkla jobbig morgon alltså. Min hosta var bara tvungen att retas med mig från 04-05 och innan det var jag uppe och stängde fönstret och kl 8 imorse vaknade jag av att någon klippte häcken utanför. Gaah! Det är det sämsta med sommaren!

Men nu är jag i alla fall uppe och har varit det någon timme. Ska strax göra mig i ordning för att åka till vårdcentralen för att ta nya prover, och sen måste jag till stan och handla lite.

Vad händer hos er idag? :)


Vår sjuka klass. Men gud vad jag kommer sakna den!

Söndag

Hej på er!

Hoppas allt är bra med er! Jag mår bra förutom att jag fått någon konstig hosta sen studenten. Skrek för mycket kanske?

Idag skulle jag egentligen jobbat, men min chef tyckte inte det eftersom jag tidigare i veckan fick reda på att det är campylobacter jag haft. Jag tror dock inte det smittar mer, men jag ville inte riskera att gå dit så därför stannade jag hemma.

Istället har jag slappat hela dagen och nyss sa jag farväl på riktigt till skolan. Alla skolblock kastades, väskan tömdes, kalendern kastades och nu är allt borta. Jag fattar inte att jag inte ska till skolan mer!!!


Hejdå skolan...

17/6 2011 student

Min student var helt underbar även om det var mycket dötid under dagen, men nu är allt över och man vill göra allt en gång till! Jag lär sakna skolan, men inte för att sitta på lektioner utan gemenskapen man hade och såklart alla lov. Men nu siktar jag mot att leva livet, skaffa ett bra jobb och till slut flytta hemifrån. Det är nu livet börjar!!

Här kommer lite bilder från gårdagens alla händelser. Har fotat lite över 200 foto så en del kan jag nog välja ut!


Stressad och nervös på morgonen


Vi började med champagnefrukost 07.00. Då skrev vi även i våra mössor!


Jag och Sandra på champagnefrukosten


Efter fotografering och lite vandring på stan var det dags för studentlunchen. Fläskflié med potatisgratäng och chokladkaka till efterrätt.


Efter det var det dags att sitta i kyrkan. Det var drygt och varmt!!


Minuterna innan vi skulle in på skolan för att springa ut!




Fy fan vad vi är bra!!!





Efter utsläpp och en runda i stan med flaket som var helt otroligt kul, var det dags att åka bil runt istället.


Hemma på gatan!


Efter mat, kramar och prat var det dags att öppna paketer. Sååååå fina presenter jag fick. Nöjd med precis allt!

Det var lite bilder från var sak som hände igår. Nu är min skoltid slut. Tack HR08A för dessa tre åren, jag kommer aldrig glömma er!

Studenten igår

JAG KAN INTE FATTA ATT JAG TOG STUDENTEN IGÅR!!!!!! HELT UNDERBAR DAG!

Bilder kommer under dagen :)


Grillkväll

Nu har jag precis tagit en skön tupplur så nu ska jag byta om till lite varma kläder för att bege mig hem till Sandra med resten av klassen, för att grilla. Egentligen är det fest efter på stranden, men vet inte om jag orkar det. Min kropp behöver vila!

Vi hörs ikväll eller imorgon!


Pernillas student

Igår efter en dag ute på stan var det dags att åka in till Malmö och se Pernilla springa ut. Gud vad det var skönt att veta att på fredag är det min tur, och inte om flera år.












Studentparaden

Hej bloggen!

Bloggen har fått bli lite lidande den senaste tiden. Först var jag sjuk och nu är det studentvecka, men nu tänkte jag uppdatera lite vad som hänt.

Igår var det den traditionella studentparaden i Trelleborg, och ALLA studenter samlades och det märks i mina öron för fy fan vad högt det var med alla visselpipor och tutor.

Istället för att skriva visar jag lite istället:




Igår innan jag åkte till stan, och studentparaden!

Under själva paraden fanns det ingen möjlighet att fota för mig, jag hade fullt upp ändå ;)


Innan jag och klassen gick ut på stan


Wiiiho

Nu har jag kollat på några avsnitt av "skilda världar", men nu ska jag gå och sova. Ska upp strax före 7, och vid 8 ska jag träffa klassen för att vid 11 gå en studentparad genom stan.

Imorgon KÖÖÖÖÖÖR VIIIIII!!!!!! Studenten är nära!

New nails



Såhär somriga och fina blev mina naglar idag. Passar perfekt till min studentklänning!


I'm back!

Hej bloggen!

Var ska jag börja? Det har varit en helvetesvecka för min del, jag har varit sjuk sen sist jag skrev. Riktigt jävla sjuk och det är först nu det är på bättringsvägen. Jag orkar inte ta allt i detalj, och det tror jag inte ni vill veta heller. Men jag har haft enormt hög feber, gått ner 3 kg för jag inte kunnat äta, haft enorma smärtor i magen så det kommit både från det ena och det andra hållet. Säkert 5 gånger har jag varit på sjukhuset och nu känner jag mig som en nåldyna, men det har gått bra. Jag har dock inte fått veta vad det är jag har, men mina prover låg bra idag så nu väntar jag bara på några andra prover också.

Maten har jag kommit igång med igen, även om det är med en liten panik som jag äter. Hur ska magen reagera? För innan när jag åt så var jag tvungen att springa på toa direkt, inte kul!! Fy fan vad skönt att det är bättre nu.

Idag började ju min studentvecka men jag fick ont i magen imorse igen så jag struntade i det idag också, för att åka till läkaren kl 10 och fixa naglarna 12.15 vilket jag fick ställa in i fredags. Men imorgon, då jäklar är det jag som ska spruta ner folk med vatten och låta över hela stan. Jag längtar!!


Min spextröja, hihi!


:(

Gaaaaaaaaaaaah vad förbannad jag var imorse! När jag vaknade hade jag 38,6 grader i feber = ingen klassresa för min del. Men det var tur jag inte följde med för jag har ingen aptit och magen är inte min bästa vän heller.

Nu ska jag titta på "skilda världar" i mitt grymt svala rum...not!


Klassresa

Febern kommer och går hela tiden, skitjobbigt!! För tillfället har jag lite feber, men är inte alls matt eller något, känner bara mig varm.

Jag ska i alla fall gå och lägga mig nu och försöka följa med på klassresan vi ska göra imorgon. Vi ska åka med buss runt Ystad och Österlen och stanna på en massa platser. Typ det enda roliga som hänt under dessa 3 åren ;) så det har jag sett fram emot.. typiskt bara att jag blev sjuk!

Nu ska jag sova och hålla tummarna för att febern är borta imorgon! Godnatt!

16:32

Idag mår jag lite bättre. Orkade mig iväg till skolan för att lämna skåpsnyckeln och sen åkte jag till stan och gjorde lite ärende. Febern kommer och går hela tiden och magen är inte riktigt min vän än, men jag hoppar över 10-dagars idag och vilar mig istället. Blir nog bäst så.

Nu ska jag ner och ta en panodil och fortsätta vila här i sängen!


Sjuk

Hej!

Hoppas er dag varit bättre än min. Jag har sovit i stort sett hela dagen. Imorse fick jag gå hem från jobb, hann vara där lite mer än 1 h då jag började må illa och kallsvettades, så det var bara att gå hem och se pengarna försvinna. Jag som ville tjäna pengar!!! Men hellre det än att stå och må dåligt där.

Sen jag har kommit hem har jag som sagt bara sovit, har varit uppe i omgångar för att röra på mig lite och sen har jag fått feber, jätteont i huvudet, illamående och ont i hela kroppen. Dock försvann nästan allt detta efter sista sömnen och nu mår jag bättre. Har fått i mig lite mat, har nyss duschat och nu ska jag bara ta det lugnt. Fattar inte hur jag ska kunna sova ikväll! Men lite feber har jag kvar, så jag ska bara iväg till skolan imorgon och lämna en nyckel, handla alvedon sen hem!


Godnatt

Simon var det som vann, precis som jag trodde. Synd bara att Martin kom trea!

Nu ska jag gå och lägga mig, ska hoppa in och jobba imorgon. Börjar 07.45-14.30. Vi hörs då! Godnatt!

BB final

Träningen gick bra, trots att det var sjukt varmt på gymmet. Helt ofattbart att man inte har ac eller liknande på ett gym??! Men får hoppas dom gör något åt det.

Nu ikväll har jag och Zinga varit hos mormor och morfar och varit lite sociala. Nu har jag dock laddat upp inför "big brother finalen 2011" med lite hemmagjord hallonglass och kanske lite cola till? Vem tror ni vinner? Jag tror Simon men hoppas på Martin. Tycker Simon är rätt tråkig faktiskt.


Från igår när jag solade!


Islatte

Hej!

Hoppas ni mår bra där ute i värmen. Som ni förstår spenderar jag min lediga tid ute i värmen och njuter att det bara är 12 dagar kvar till studenten. Idag började dock dagen inget vidare. Vaknade med världens huvudvärk som snabbt gick över med lite islatte (hemmagjord) och lite energidryck. Skulle vara konstigt om den inte försvann med allt det koffeinet ;)

Lite senare ska jag iväg och träna idag igen, 4:e gången för denna veckan. Lika bra att passa på när man känner för det :)


1 dl starkt kaffe, 1 dl mjölk, lite socker och massa is använde jag till min islatte. Nästa gång ska jag dock ta lite mer kaffe!


Soooool

Hej!

Idag har jag spenderat hela dagen utomhus, det har ju varit så fint väder! Har solat nästan hela dagen och fått en hel del färg. Nu ikväll har jag varit taxi åt Belinda och så har jag varit och handlat lite. Nu har jag dock gått in för att vara inne en stund. Tänkte titta på gårdagens program av "big brother", och därefter kanske lite "skilda världar"?

Vad har ni gjort idag?


Barnvakt

Nu har jag haft lite fredagsmys här hemma, men nu ska jag iväg och sitta barnvakt hela kvällen och halva natten. Tar med lite filmer så jag inte somnar, har trots allt varit uppe sen halv 7.

Vi hörs imorgon, orkar nog inte uppdatera inatt!


Fredag!

Hej!

Äntligen är det fredag, och nu är jag helt ledig tills på tisdag om det inte sker något annat. Har som sagt jobbat idag. Började 07.45 och det var inte det lättaste att ta sig upp, usch vad trött jag var, men sen piggnade jag till. Sen kl 12 slutade jag och nu har jag precis varit i stan med pappa för att handla en tränings mp3, byta min klocka och handla min älskade islatte...min tredje denna veckan, oopps!

Nu ska jag byta om till träningskläder för att åka ner och träna vid halv 4. Duktiga jag har vaknat till liv!


Liten och bra!

Godnatt

Nu är klockan alldeles för mycket för min del! Klockan ringer 06.20 imorgon så det blir sängen nu direkt.

Vi hörs imorgon, godnatt!


Underbara dag!

Hoppas ni har haft en lika bra torsdag som mig! Jag har spenderat dagen med Pernilla, först nere i stan för en fika och shopping och sen drog vi vidare till IKEA för lunch och även där lite shopping. Nu ikväll har jag kört slut på mig själv totalt på gymmet. Sprang, körde crosstrainer, "skridskomaskin" och lite styrka. Gud vad skönt det var!

Nu har jag precis kommit ut från duschen och ska gå ner och hämta mina jordgubbar jag köpte i Malmö, och se "big brother", innan jag ska sova. Imorgon ska jag jobba igen, denna gången på morgonen.






Torsdag

Godmorgon!

Gud vad det var skönt att få sova ut! Vaknade vid halv 10 och har precis gjort mig i ordning. Idag ska jag som sagt ner till stan med Pernilla för att fika, och kolla lite i stan. Sen ska vi faktiskt vidare till Malmö och IKEA. Har varit sugen på att åka in där länge så det fick bli idag!

Nu ska jag borsta tänderna sen köra och hämta henne, snart i alla fall :)

Ha en bra torsdag!


Home

Nu är jag hemma från jobb och har hunnit äta lite och tagit på mig pyjamas. Har lite smått ont i huvudet så det ska bli skönt att få sitta ner.

Nu tänkte jag faktiskt titta på "big brother" innan jag ska sova. Imorgon ska jag äntligen fika med Pernilla. Har ju inte träffats knappt på månader!


Work

Har precis ätit middag och till efterrätt blev det jordgubbar med vispgrädde, mums! Nu har jag precis bytat om och ska bara packa ner lite saker, sen åker jag och jobbar i 4 h.

Vi hörs ikväll!


Bild från tidigare idag!

Fullt med hundar



Innan när jag låg i sängen och tittade på big brother, hade jag till slut hela sängen full med hundar. Mys!


Onsdag

Hej!

Kom nyss hem från skolan. Idag har vi inte gjort allt för mycket. Hade lite betygsnack imorse och sen åkte vi faktiskt till Höllviken med vår lärare och åt världens godaste glass.

Nu tänkte jag bara slappa och plocka undan lite, innan jag ska hoppa in och jobba kl 18 idag igen. Bra med pengar ;)


RSS 2.0