Hemma från sjukhuset

Fy fan för denna dagen säger jag bara. Har suttit på akuter sammanlagt 4 timmar och är riktigt trött nu. Jag och pappa slog ihjäl timmar genom att köra runt lite i Malmö och var på akuten halv 6 igen. Kom in 18.15 och fick träffa ögon-näsa-hals läkaren som undersökte mig. Tog halsprov för andra gången idag, och som vanligt klöktes jag. Han fick ist bedöva min näsa och köra ner en tunn slang, riktigt obehagligt. Jag hade iaf ingen böld, skööönt som fan. Kan ni se mig, livrädd för sjukhus sittandes och bli skuren i halsen, nej..

Läkaren sa som sagt att det inte var någon böld, så antingen var det körtelfeber eller ett virus. Sen var det dags för blodprov ( andra gången idag ) och denna gången i armen. Fy fan säger jag bara, ögonen slutade aldrig rinna och jag grät säkert konstant i 1 timme. Sjuksköterskan var verkligen sämst på att sticka och fick därför ta den andra armen, så nu är jag öm som in i i min vänstra.

Jag ska alltså vänta på provsvar från läkaren och om det finns bakterier ringer läkaren, annars inte. Nu ska jag vila resten av dagen, jag är helt slut och har ont i halsen igen.

Hoppas ni mår bättre än vad jag gör. Nu ska jag ta bort plåstert på armarna för att se hur blå jag är. Jävla kärring!

Jag förstår om ni undrar var jag

0-440de9173486e7e3fe4986fa1acff00c.png

Kolla varifrån!

Jag förstår om ni undrar var jag befinner mig,men som ni redan vet har jag haft ont i min hals i drygt 2 veckor till och från. Men imorse blev det bara värre och jag fick dessutom feber. Åkte först in till Trelleborg akutmottagning och fick sitta och vänta i två timmar,för att få reda på att halsprovet var negativt,jag hade alltså inte halsfluss. Istället blev jag iväg skickad till malmö också till akutmottagningen. Just nu kör jag och pappa bara runt i malmö då min läkare inte kom förrän halv 6,men just nu är min hals mycket bättre men jag vill ändå kolla upp det,då dom i Trelleborg misstänkte en halsböld,hjälp!<br> Vi hörs när jag kommer hem och håll tummarna för att jag bara får penicillin.


Robinson 2009

Ja då var Robinson 2009 avklarat, det med Ellenor (stavning) som blev vinnaren. Jag tyckte dock inte hon var värdig vinnare, då Jarmo hade kämpat mycket mer och var en riktigt överlevare men så är spelet och vi säger Grattis till Ellenor.



Vaniljbullarna blev för övrigt goda, åt två stycken till Robinson och drack lite cola. Nu sitter jag här och väntar på pernilla, micke och marcus som ska komma och hämta mig. Dom skulle köpa glass någonstans och köra nercabbat som vanligt, men jag vet inte om min hals pallar det. Den blir aldrig bra när det blåser så pass mycket som det gör när man har nercabbat. Men jag får linda in min hals i en halsduk så överlever jag nog.

Vaniljbullarna är nu klarar och

0-79f1ce8a392200c3d89fa3d51a31f00e.png

Kolla varifrån!

Vaniljbullarna är nu klarar och jag ska äta dom till robinson:)


Bakning på g:)

2e19e425a19e66bb41d7d9cbcfcd43e3.png

Kolla varifrån!

Bakning på g:)


Dagens jag


Jeans: Cubus
Tröja: H&M
Jacka: Gina


Gårdagen i bilder














Nej jag är inte kort:P ser ut som jag är jättekort här







Det var alla bilder det:)

Gårkvällens outfit


Jeans: Gina
Linne: Gina
Tunika: H&M
Skor: H&M

Jag är populär på fredagar



Det märks på min statistik när det är fredag, och innebär videoblogg. Jag får fler besökare och ni klickar in på min blogg oftare. Kul, tycker jag! Jag har skapat en rutin för er och även för mig hihi:)

Svar på kommentar

Postat av: Julia

Försöker du passa in genom att börja festa? Eller du super och e uppe hela nätterna för att det är kul? Tacksam för svar :)

2009-05-30 @ 12:47:52

Sv: Herregud säger jag bara. Tror du jag är så dum att jag plågar mig själv genom att sitta och "leka" ha kul en hel kväll? Jag dricker inte så jag blir full, det kan mina kompisar intyga. Jag drack igår, men jag var inte det minsta påverkad. Och ja, jag tycker det är kul att vara ute och festa, vilket jag inte tyckte innan när jag hade dåligt självförtroende och ville inte träffa folk. Det är därför jag är ute och festar nu!

Godmorgon! Vaknade upp med ont i

1fd74e5aa9092a5fc1f9b98ad8884ff6.png

Kolla varifrån!

Godmorgon! Vaknade upp med ont i fötterna, ont i andra sidan av halsen och ja, ont i hela kroppen. Vi hade jättekul igår,vi var 5 pers här hemma hos mig och sen gick vi till magasinet. Runt 04 somnade jag och vaknade halv 12 idag. Sitter just nu och äter frukost och ska nog bara ta det lugnt idag. Bilder från gårdagen kommer sen.


Nu har vi ätit färdigt. Så nu sk

08a4787fe500a441454f057aa43fb8f2.png

Kolla varifrån!

Nu har vi ätit färdigt. Så nu ska vi hem och göra oss i ordning. Vi hörs imorgon. Ha en härlig fredagskväll. Kramar.


Hoppas ni gillade min v-blogg ja

0-45eb8aa49abdf77852bc3ce15f7d98c0.png

Kolla varifrån!

Hoppas ni gillade min v-blogg jag nyss la upp,den var ganska flummig hihi,men ni står nog ut med mig ändå:) nu ligger jag i min säng och väntar på Pernilla och Micke,vi ska nämligen ner till stan,på istanbul och äta lite. Jag har knappt ätit något idag,då vi inte fick någon lunch i Malmö så det ska bli gott med mat:) Jag kommer nog inte uppdatera ner idag,förutom från restaurangen, så vi hörs då:)


V-blogg




Hej! Är just nu i malmö med klas

0-60eef64e0413c8e7076399cf57c5b794.png

Kolla varifrån!

Hej! Är just nu i malmö med klassen,har varit på ett väldigt onödig studiebesök på ett hotell. Ska strax ta bussen in till Trelleborg igen och åka ner till stan. Vi hörs nog under dagen igen,då jag fyllt på mobilen igen:) kramar:)


Godnatt

Ska gå och lägga mig så fort mitt nagellack på fötterna och händerna har torkat. Har ingen tid alls till det imorgon så det fick bli idag.

Imorgon börjar jag 10.05, riktigt härligt med lite sovmorgon. Då ska jag och min klass in till Malmö på ett studiebesök på ett hotell och sen tar vi bussen hem igen vid 13 tiden. Då ska jag ner till stan och göra lite ärende och vid 5 tiden ska jag ut och äta med Pernilla och på kvällen feeeest:)

Vi hörs imorgon när jag har tid att skriva, har fortfarande inte laddat min mobil så kan inte mobilblogga:/

Godnatt!

Mycket att göra idag!

Bloggen blir lidnande idag...igen. Jag har inga pengar på min mobil så jag kan inte mobilblogga, men ska försöka ladda på imorgon. Träningen gick bra, kanske inte jätterolig men det gick iaf bra. Åkte hem och åt middag och sen har vi varit och handlat inför imorgon. Just nu håller jag på att städa här hemma med mamma, därav dålig uppdatering. Men har mycket att göra och tiden bara rinner iväg. Ska fortsätta städa, göra rent till Panda och gå och duscha.

Vi hörs sen igen:)

Hos oss just nu

 

 

 

Nu ska jag byta om till tennisen, vi hörs efteråt:)

Torsdag-snart helg!

Hej bloggen!

Idag slutade jag kvart i 2 och har precis ätit lite. Idag ska jag bara slappa, har gjort alla läxor, prov och inlämningar så jag kan snällt luta mig tillbaka och rulla tummarna. Det ända som står på schemat idag är tennisen kl 17, men där ska jag ta det ganska lugnt så jag fått ont i min högra halsmandel igen :/.

Snart är det helg igen, skönt va?:)

Hejdå för idag

Nu är det paus i Greys så jag kan passa på att säga hejdå till er nu, hinner nämligen inte det sen, för då måste jag plugga och sen ska jag sova.

Imorgon börjar jag 9.15 och slutar 13.40 eller 14.50 jag vet inte riktigt. Sen är det tennis på kvällen. Vi hörs imorgon.

Kramar!

Jag glömde berätta....

... att jag fick reda på mitt nationella i matte idag. Jag fick sammanlagt 15 poäng av alla proven, men man var tvungen att ha 19 poäng för att få G. Men eftersom jag har haft G på alla andra matteprov vi haft på alla kapitel slapp jag omprov och förmodar att jag även kommer få G i slutbetyg. Lättnad, JA!

Hur gick det för er i nationella?


Dagens jag

Det var ju ganska längesen ni fick en "dagens jag", så idag var det dags.


Jeans: Gina
Linne: Gina
Tröja: H&M


Pluggat

Det märks verkligen både i skolan och i kroppen att det snart är sommarlov, men på ett sätt fattar jag inte det än. Det känns verkligen inte som jag gått snart 1 år på gymnasiet och börjar snart i 2:an. Det har gått så otroligt snabbt allting och det känns som igår när jag tog mina första steg på gymnasiet och tankarna flög runt i huvudet om man valt rätt eller inte. Man märker redan nu att kroppen redan nu börjar ta ett litet break och det är ju inte så farligt mycket kvar i skolan heller.

Jo det jag skulle komma till var, jag har under några veckor skrivit på 2 noveller, en till engelskan och en till svenskan. Engelskan har jag varit klar med några veckor men fick tillbaka den idag så jag har rättat den och så. Svenskan blev jag faktiskt klar med helt idag, den har åkt fram och tillbaka mellan läraren och mig för att den skulle bli så bra som möjligt. Nu får jag hoppas jag bara får det högsta betyget också, så mycket jobb jag lagt ner på den och jag strävar faktiskt efter att få MVG i slutbetyg.

Nu ska jag gräva mig ner i ytterligare en läxa, har ett prov i livsmedelshygien imorgon...suck. HEJ IG! Men allt är pga lärare, ursäkta..men hon är jättedålig

Har ni mycket kvar i skolan?


Mobilblogga eller inte?

Jag har ju dom senaste dagarna mobilbloggat när jag inte haft tillgång till dator. Tycker ni det är bra , eller ska jag vänta tills jag kommer hem om dagarna och har tillgång till dator?:)


Studenklänningar / Avslutningsklänningar

Det är kanske någon av er som inte fixat någon studenklänning och känner paniken komma? Jag tänkte tipsa lite för er som är intresserade, vilka jag tycker är snygga:)


499 kr från Stylebystar


Varför inte bryta det traditionella vita och köra på lite turkost? 399 kr från stylebystar


499 kr från Nelly.com


449 kr från Nelly.com


För dig som vill sticka ut lite, 549 kr på nelly.com


349 kr på Nelly.com


Jag tycker man kan bryta av det vita och köra på en fräck sko. Denna kommer från Nelly.com för 999 kr.


Nelly.com, 399 kr.

Nelly  Shoes - Lack
Nelly.com, 499 kr.

Nelly  Shoes - Christie
Och en lite billigare varitant, 299 kr på nelly.com

Hoppas nu ni fick lite inspiration. Kör med mycket smycke, det är fint med silver till vita klänningar och ha en fin frisyr och du är kvällens pärla:)

Dagens låtar

 



Visst är dom sååååååå bra ?:)

090527

Hej bloggen!

Slutade skolan lite innan 1 idag. Körde hem och åt lite och gick ut med hundarna. Har suttit i några timmar nu och rättat två noveller, svenskan och engelskan. Äntligen är jag klar med dom. Ska bara läsa igenom svenskan en gång till så allt verkligen är rätt.

Idag ska jag vara en bättre bloggerska, har ju sugit på det innan. Men det ska bli bättre med det! :)

Godnatt

Bloggen blir roligare imorgon, jag lovar!

Godnatt på er♥


Hej! Är just nu och handlar på w

0-1d54456bd2205aaaf9d52e63c01794e5.png

Kolla varifrån!

Hej! Är just nu och handlar på willys med mamma och pappa. Har inte haft någon tid alls att sitta vid datorn idag. Slutade lite innan 3 idag i köket,var ganska stressigt idag så det var skönt att komma hem. Gick sen ut med hundarna och körde och handlade. Mycket ner har jag inte hunnit med. Har ö-kört hit så klart:) vi hörs nog sen igen.


Fullt ös hela dagen

Jag mobilbloggade precis från Willys, men ser nu att det inte kommit fram. Kommer kanske lite senare. Jag skrev iaf att jag inte haft tid att sitta vid datorn idag, förrän nu. Slutade 14.50 i köket, var skönt att sluta då det var väldigt svettigt och stressigt idag. Kom hem och gick ut med hundarna, körde sen iväg till Konsum och handlade middag och hjälpte sen mamma att laga den. Har precis varit iväg och handlat på willys och varit ute med Zinga.

Halsen är mycket bättre idag, har knappt ont men nu är det ist magen jag har ont i :/ Bläää.

Godnatt alla

Ska som vanligt stänga av datorn vid denna tiden. Har precis bytt om till pyjamas och ska plugga lite nu till provet jag har på torsdag. Tycker det är jätteonödigt och läraren har knappt förklarat, fast ingen förstår. Aja, hon får skylla sig själv om alla får IG.

Imorgon är jag i köket igen (suck), har då öppen restaurang så jag slutar nog vid 14-15 tiden. Får hoppas vi inte har så mycket gäster så vi slutar tidigt, sista gången i köket då, iaf öppet.

Vi hörs imorgon. Sov gott!


Grillning & Plugg

Det har varit en super härlig eftermiddag här hos oss, mormor och morfar stannade och åt grillad korv och åkte hem vid 6 tiden. Just nu ligger jag här i min säng och har precis skrivit på min novell och skickat in till läraren. Får hoppas hon tycker den är bättre nu:)

Min blogg är fortfarande tråkig att läsa, jag vet.. men det händer inte så mycket för tillfället och jag har inga pengar till att mobilblogg, men jag ska bli bättre. Jag lovar!


Jag är trött, syns det?:P

Nu ska jag ge Zinga mat och gå ut med henne.

090525

Ny vecka igen och imorse var jag riktigt trött och hade ont i halsen, men jag pallrade iväg till skolan ändå. Slutade kl 13.50 och sen dess har jag suttit ute på altanen, mormor och morfar är nämligen här. Morfar fixade lite saker med min cykel och så. Mycket mer har inte hänt, min hals är fortfarande inte bra. Har ont och ingen förbättring från igår.

Nu ska jag köra iväg och handla korv som vi ska grilla, jättefint väder ute ju:) Vi hörs sen igen.

Godnatt

Har precis duschat och ska stänga av datorn nu. Halsen börjar göra fruktansvärt ont igen när jag sväljer, fast jag tagit en ipren, men det brukar ju vara så att det blir värre på morgonen och kvällen. Börjar kl 8 imorgon i köket, har blivit riktigt less på köket just nu. Det är ungefär samma saker vi gör var vecka och det känns som en evighet vi har varit där. *Håll ut 2 veckor*.

Slutar runt 13-14 imorgon så vi höres då, om jag inte skulle bli sämre imorgon bitti för då stannar jag hemma. Kram.

Ps. Jag har haft en tråkig blogg idag, men så är det när man själv inte mår så bra . ds.

Kvällen

Nu ikväll har jag mest tagit det lugnt, har varit ganska trött men det är inte så konstigt med tanke på att jag knappt sov någonting inatt, och går på ipren hela tiden. Somnade lite snabbt innan, men vaknade ganska snabbt igen av att Pappa ringde. Körde ner till stan innan och handlade lite mat och sitter just nu här och lyssnar på musik.

Ska ta bort nagellacket nu, har nämligen bestämt mig för att försöka gå till skolan imorgon. Får se hur jag känner imorgon bitti först bara. Sen ska jag hoppa in i duschen, klockan tickar :)

Mina nya gladiatorskor

När jag var i Malmö i fredags med pernilla, köpte jag ju ett par gladiatorskor på H&M, men när jag kom hem märkte jag att dom var lite för små så igår åkte jag och pappa in och skulle byta om, men då hittade jag dessa ist:




Visst är dessa finare? 100 kr billgare också:)

Tråksöndag

Idag har det varit en allmän tråksöndag, tog tag i städningen innan och startade en maskin tvätt. Körde sen till Maxi med Pappa där jag handlade lite. Mycket mer har det inte hänt i min lilla värld.

Sitter just nu och pratar med lite folk på msn och ska snart ta tag i lite plugg. Sitter även och funderar på om jag ska till skolan imorgon eller inte, vi är trots allt i köket ju. Men det får jag ta reda på senare:)


Akuten

Hej bloggen!

Jag har ju under några dagars tid haft ont i min högra mandel, och förra veckan var det vänstra. Inatt sov jag nästan ingenting, det bildades saliv i munnen hela tiden och jag kunde inte svälja. Imorse hade jag fortfarande ont och det gjorde jätteont när jag pratade men framförallt svalde. Så jag och pappa åkte upp till akuten, fick sitta där 1 timmes tid och vänta, till slut var det vår tur. Läkaren tog halsprov som var riktigt obehagligt, körde runt en tops längst ner i halsen så jag klöktes, inte skönt kan man säga. Sen fick jag reda på att det inte var någonting, dvs halsfluss. Så nu i 2-3 dagar ska jag äta ipren 3 ggr per dag. Jäkla tur att det inte var halsfluss, vem vill gå på penicillin?

Just nu mår jag bättre, det var mycket värre imorse så jag får hoppas det är på bättringsvägen. Nu ska jag försöka äta något, hela sjukhuset hörde min mage kurra haha.


Hej på er. Dålig bild jag vet,me

2dac31b7d9878d144a868d7bfbfc1f29.png

Kolla varifrån!

Hej på er. Dålig bild jag vet,men jag sitter just nu i Mickes bil och åker runt. Har precis varit på donken och ätit lite och nu ska vi hämta hans kompis igen. Jag höll inte vad jag sa innan,om att jag skulle komma hem snabbt igen. Men huvudsaken vi har kul,och det har vi:) Hoppas ni får/har en trevlig lördagskväll! Vi hörs imorgon. Kram.


Videoblogg




Sömntuta...

Jag är riktigt slö idag. Efter vi hade ätit middag la jag i sängen, och somnade. Har sovit fram tills nu och har fortfarande inte vaknat riktigt känns det som. Jag brukar ha väldigt svårt för att sova när det är ljust, men inte idag. Ska försöka ta tag i videobloggen också, jag börjde på en innan, men helt plötsligt dog batteriet så det har fått ligga på laddning.

Ni märker när jag orkat ta tag i videobloggen, så vi hörs senare. ciao ciao.

Är just nu ute och går med zinga

0-2f86d59fb6c5c8e049176f7490c69f7d.png

Kolla varifrån!

Är just nu ute och går med zinga och kom precis hem från malmö. Hittade ett par andra skor på h&amp;m som till och med var hundra kr billigare,och snyggare. För första gången körde jag in till malmö och tillbaka,lite nervöst att köra i 110 och dubbelfiler men det gick bra:) Nu börjar det regna här så jag får skynda mig hem. Ska köra och handla lite middag med pappa. Vi hörs sen. Kram.


Frågestund

Som ni förstod hade jag ingen tid till att videoblogga igår, så det tar vi idag ist, genom en frågestund, det var ju ett tag sen nu.

Fråga på nu tills jag säger stopp ngngång i em:)



STOPP!

Godmorgon!

Godmorgon!

Vaknade lite innan 9 men har sovit dåligt inatt så jag är ganska trött nu. Kom hem halv 2 igår och så det har inte blivit många timmar jag fått sova, men jag överlever nog.

Idag ska jag och Pappa in till Malmö, jag måste byta mina skor till en stl större så dom inte tar slut. Så det ska vi göra så fort jag gjort mig i ordning. Mycket mer tror jag inte händer, ska bara ta det lugnt idag, vaknade nämligen med ont i halsen då Pernillas pojkvän körde nercabbat igår, idiot om ni frågar mig. Skitkallt!

Rubrik rubrik rubrik

Nu ska jag ut med Pernilla och Micke igen. Vi hörs imorgon!

Kraaaaaaaaaam.

Svar på kommentar

Postat av:

känner du dig aldrig som tredje hjulet med p och hennes pojkvänn?

2009-05-22 @ 13:44:24

Sv: tredje hjulet? höh?

Malmö shoppingen




Gladiatorskor från H&M, 298 kr. Dock liiite för liten så ska försöka byta den imorgon. (hata H&M´s stl).


Ny piercing, 198 kr


Jättefin tunika från H&M. 298 kr.

Det var min lilla shopping idag:)

Hemma från Malmö

Kom hem från Malmö lite över 6. Dom hämtade inte mig förrän lite över 2 så det blev inte så många timmar i Malmö, men jag hittade lite saker (bilder kommer sen). Vi gick mest runt på triangeln och gågatan och tog även en liten bakpotatis på Grafitti, supergott som vanligt:)

Här kommer lite bilder, glömde helt bort kameran så ni får lite halvtråkiga bilder:


Pernilla inne på grafitti


Min mat, ser kanske inte så gott ut men det är det:)


På vägen hem.

Det var alla bilder, men som sagt jag glömde bort den och även att mobilblogga eftersom vi hade så lite tid på oss.

Min sötnos!


Titta vad Louise har gjort för bloggdesign:) Jag skrev ju den meningen igår och nu har hon den i sin blogg, kuuuuligt:)

Malmö nästa

Nu har jag precis gjort mig i ordning som ni såg i inlägget nedan:) Kl 1 kommer Pernilla och hennes pojkvän och hämtar mig så ska vi shoppa loss i Malmö:) Jag kommer förhoppningsvis mobilblogga lite därifrån, men kameran följer också med.

Vi hörs senare idag, sköt om er!


I´m in looooooooooooooooove with the fairytale

Dagens jag



Jeans: Gina
Tröja: Gina


Godmorgon!

Godmorgon bloggen!

Vaknade för en stund sedan bara, skönt att sova lite länge iaf. Idag ska jag in till Malmö med Pernilla och hennes pojkvän om allt går enligt planerna. Jag ska ha ett par gladiatorskor och lite nya kläder, det var ju grymt längesen jag shoppade hihi:)

Ska titta lite på tv nu, så vi hörs sen igen:)




Mitt nya hår


Den fula utväxten är borta och hon klippte även upp det lite för att få mer volym:) Nu är det snygg igen hihi.

Har precis ätit falafel som jag köpte med mig hem, nu väntar Wallander med mamma och pappa, tillsammans med godis och cola:) Nice.

Vi hörs sen igen

Sitter just nu med färg i håret

2e8760942f981bfb20e96f686d94b99b.png

Kolla varifrån!

Sitter just nu med färg i håret och läser en skvallertidning. Visst är jag fin?:) om ni ser hur jag ser ut dvs. Nu ska jag dricka lite te:)


Frisören nästa

Har för en stund sedan gjort mig i ordning, jag fick efter mycket om och men på mig kläder och gick och duschade. Ska strax ner till stan, eller om en stund rättare sagt till min frisör för att färga min utväxt. 16.30 ska jag vara där.

Vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll, alla är upptagna så jag får väl sitta hemma..suck.

Jag kommer mobilblogga från frisören så vi hörs där:)


Min lilla söta vovve som har rak

641b14f225dc20998add8f5772fd4d03.png

Kolla varifrån!

Min lilla söta vovve som har rakad mage hihi:)


Ligger just nu och vilar lite vi

2ee443dac09fd8a076a3349e5d91a657.png

Kolla varifrån!

Ligger just nu och vilar lite vid terassen. Mormor och morfar var här precis och hälsade på bella,som fortfarande är trött men piggare. Mycket ner händer inte för tillfället. Kram på er:)


Jag tänkte att jag kunde testa a

0-60a9e109efad07353c9eda645a14c16f.png

Kolla varifrån!

Jag tänkte att jag kunde testa att mobilblogga igen. Här är en bild från igår,när vi var på stranden i höllviken:)


Gårdagen & Godmorgon!

Hej!

Igår hade jag ingen tid alls att skriva till er, hade nu bara min mobilblogg funkat hade jag kunnat skicka mms till er, men jag fattar inte varför det inte går. Jag var knappt hemma heller så jag hade inte tillgång till någon dator. Därför tänkte jag skriva till er vad som hände igår.

Jag hade ju som sagt två lektioner på morgonen, först engelska där vi bara satt vid datorn och gjorde ingenting, så jag och min kompis gick tidigare. Sen hade vi svenska där jag och min lärare gick igenom min novell och sen slutade vi. 11.15 körde jag upp till min morbror och städade, och när jag var klar där körde jag ner till stan, först hemmakväll där jag hyrde Wallander :) Och sen till espresso house där jag köpte en chailatte. Därefter åkte jag till min mormor och morfar och var där till lite innan 3. Då åkte jag hem snabbt och lämnade min väska, sen åkte jag och Pappa till nyopererade bella i Tygelsjö (tror jag). Allt hade gått bra med henne, men det tog hårt på henne med tanke på att hon snart är 11 år gammal. Hon sov hela kvällen och var allmänt borta, som tur är är hon lite piggare idag. När jag var på väg hem från Tygelsjö skickade Pernilla till mig och frågade om vi kunde ut och äta ngnstans. Så hon kom till mig i stan när pappa var på apoteket sen åkte vi och åt. Kvällen spenderades i Pernillas pojkväns bil då han fick körkort igår, så vi åkte runt lite överallt. Men kul hade vi:)

Idag blev jag väckt kl halv 7 av Zinga, sen somnade jag om till kl 10 igen då jag blev väckt igen. Så nu har jag precis ätit frukost och skriver just nu till er. Idag ska jag bara ta det lugnt tills jag ska till frisören 16.30 och färga min utväxt, ska bli skönt att få bort den.

Nej nu ska jag kolla på Grey´s anatomy med Mamma:)

Hoppas ni orkade läsa hela texten hihi:)

Engelska

Hej bloggen!

Idag har jag ganska kort skoldag som jag skrev igår. Sitter just nu i datorsalen och har engelska, men gör inte så mycket. Är inne på bilddagboken och skriver lite till er. Jag är redan klar med alla uppgifter vi ska göra, så det är ganska lugnt:)

Skulle tro att jag slutar innan 11 och ja.. herregud det skrev jag igår, behöver inte skriva det igen:)

Just nu ligger Bella och blir opererad, tror jag iaf. Jag och pappa ska hämta henne mellan halv 4 och 4, så det är några timmar till tills vi får hem henne igen.

Vi hörs senare igen:)

Godnatt

Nu är det strax dags för mig att gå och sova. Ska först ut med Zinga och sånt.. you name it.

Imorgon börjar jag kl 9.15 och slutar lite innan 11 skulle jag tro. Har bara engelska på morgonen och sen svenska. Min lärare ville att jag skulle stanna kvar så vi kunde gå igenom min novell (undrar varför). Sen ska jag ner till min morbror och städa, sen ner till stan och göra lite ärende. När jag kommer hem ska jag och pappa åka och hämta Bella så fort hon vaknat upp.

Vi hörs imorgon. Håll alla tummar för bella!

Kram!

2 år sedan jag konfirmerade mig.

Idag är det 2 år sedan jag konfirmerade mig tillsammans med Pernilla. Kommer ihåg att det var en mäktig känsla att gå in genom kyrkan när hela kyrkan stod upp. Kan inte fatta att det redan gått två år.


Jag innan jag åkte till kyrkan


Jag och Pernilla går genom kyrkan


Jag står framme vid prästen, helt själv:)


Och så var det slut:)

Operation för Bella

För en stund sedan var Mamma och Pappa hos veterinären med Bella. Dom konstaterade då att hon har en inflammation i livmodern. Hon ska därför till operation imorgon kl 9 och ska ligga och bli opererad mellan 3-4 timmar. Min söta hund som är så gammal, 11 år snart. Men veterinären sa att det är bäst att vi gör det, för hon hade själv gjort det för Bella är så pigg som hon är. Och när en veterinär säger att vi borde göra det, är det lika bra. Hon ska ju inte gå och bli sämre.  Hoppas nu allt går bra och att hon klarar operationen.


Tips på bra foundation

Är det inte mitt hår jag är trött på så är det mitt ansikte och smink. Jag har väldigt fet hy, och då menar jag väldigt. Blir blank jättesnabbt och det ser allmänt fult ut. Just nu har jag 3 foundations jag använder, 2 från mary kay och en true match. Jag har tydligen konstig hyfärg då ingen makeup artist eller affär kan hitta en färg som inte är för röd eller för gul. Sen har jag väldigt ärrig och röd hy så jag kan inte använda mineralsmink som alla andra kan.

Har du något tips på en matt, heltäckande foundation så skriv det gärna här!


Mitt tråååååååååååkiga hår

Jag är så otrolig trött på mitt hår för tillfället. Det bara hänger (vilket alla hår brukar göra), jag kan inte göra så mycket med det då jag har självfall i mitt hår och det är riktigt jobbigt! Har jag inte luggen uppsatt i en klämma har jag bakom öronen. Jag kan inte klippa hellugg för jag har för runt ansikte och självfall. Jag kan inte sätta upp det så fint som alla andra kan.

ÅHHHH. Hjälp mig! Vad ska jag göra?


Dagens jag


Jeans: Gina
Linne: Gina

Detta hade jag inte på mig när jag var i stan, men det var så himla varmt ute:)


5 år eller 30?



Hur lyckas han?:P

Solsken gillar vi

Oj vilken härlig dag jag har haft. Gjorde sista delen i nationella matte imorse, började 8.30 och gick 09.40. Gick då ner till stan med Sandra i min klass och tog en fika. Lite senare kom Belinda ner och då fikade jag en gång till, jag lär väl typ rulla fram snart hihi:) Sen gick jag runt i stan med Belinda och tittade, hittade dock inget men vi ska kanske in till Malmö på torsdag så då kan jag shoppa ist:)

Kom hem för 1 timme sen och har bara suttit här vid datorn och tittat lite. Det är så otroligt härligt väder idag, njöt verkligen av att vara ute idag:)


Dålig uppdatering...

Har inte haft så bra bloggdag idag, har som vanligt inte haft något att skriva om. Ska iaf ta och plugga på lite nationella prov så jag är lite förberedd inför imorgon, då jag gör mitt allra sista matteprov och sen slutar jag:) Så det blir senast kl 10. Då ska jag ner till stan med Belinda och fika så jag är nog hemma vid 12 tiden igen.

Vi hörs imorgon, ska försöka ha lite bättre uppdatering då:)

Huuugs

Lättnad

Efter många timmars skrivande är jag nu klar med min svensknovell. Nu återstår det bara att rätta den när jag får tillbaka den igen från min lärare. Men det är så otroligt skönt att materialet är klart iaf, och det "lätta" återstår.

Har precis ätit lite middag, jag överraskade mig själv genom att äta korv. Har inte ätit det på 1 år, då jag fått höra så mycket skit där är i. Men jag överlevde:)

Nu sitter jag här och väntar på att pappa ska komma hem, vi ska köra och handla lite på Willys.

Ha det så bra så länge så hörs vi senare:)


Dagens..

Humör: Glad men trött
Problem: Sötsugen.
Kläder: Jeans, tröja, kofta.
Plus: Nästan klar med min novell.
Minus: Att jag är trött
Frisyr: Nersläppt med klämma i luggen.
Händelse: Inget kul
Planer: Skriva klart min novell och VILA
Drog: Musik
Måste: skriva klart novellen
Saknad: mina vänner
Önskan idag: att det blir en bra kväll
Ser fram emot: fredag nästa vecka
Bild: Bild fotad av mig



Dagens låt



Dessa lyssnade jag väldigt mycket på för några år sedan. Hittade faktiskt deras skiva för några dagar sedan. Denna låten är fortfarande bra, tycker jag:)

Dagens jag


Jeans: Cubus
Tröja: Gina
Kofta: JC


Ny vecka

Ny vecka igen, och det är bara att ta nya tag, vilket jag ska försöka göra nu. Är jätteskoltrött för tillfället, men jag får hålla ut i 2,5 vecka till sen får jag ett varmt och skönt sommarlov och bara 2 år kvar i skolan..suck.

Idag slutade jag 11.30, började kl 8 med köksteori, riktigt drygt att lyssna på läraren hela tiden. Men vi slapp iaf testet som jag trodde skulle komma, han brukar nämligen säga saker och sen kommer det aldrig.

När jag hade slutat körde jag iväg och köpte lite lunch som jag åt för en stund sedan. Nu sitter jag här och lyssnar på musik, ska ta tag i novellen nu, det känns som jag hållit på med den i flera månader men till slut blir det väl bra.. hoppas jag:)

Hoppas ni mår bra idag♥

Godnatt

Ska strax gå och sova, ska plugga lite först bara. Börjar kl 8 imorgon så jag behöver verkligen sova. Ska sitta och ha köksteori i 4 timmar imorgon, slutar kl 12. Så vi hörs då.

Godnatt♥

Världens slöaste

Usch så slö jag är idag, och trött. Kroppen är helt borta, men kanske inte så konstigt med tanke på att jag somnade ganska sent och har varit igång hela dagen. Tänkte berätta för er som vill veta.

Blev väckt 10.30 idag, så ville mamma att jag skulle följa med till ett ställe och köpa blommor, sagt och gjort så gjorde jag mig i ordning sen övningskörde jag dit, ni som bor i Trelleborg vet vad "Vellingeblomman" är:) Sen körde vi till en massa mataffärer och handlade och kom hem vid 17. Då började jag med maten och sen planterade jag mina blommor jag köpte. Nu har jag suttit vid datorn i någon timme och skrivit på min novell, ändrade alla saker min lärare hade skrivit så nu är den nog bra. Orkar dock inte skriva mer på den nu, får fortsätta imorgon. Har även precis läst lite köksteori för att vår lärare skulle testa oss imorgon:/ blä. Jag är inte alls bra på olika moment i köket, jag föredrar ju serveringen.

Nu ska jag dock stänga av datorn, ska hänga lite tvätt, gå ut med Zinga och äta tårta som belöning för jag trots allt orkade ta tag i novellen, fast jag egentligen inte orkade.


Jag lever..

Har inte haft tid för bloggen alls idag, har inte varit hemma och nu är jag tvungen till att plugga, så bloggen tar skada av det igen.

Men jag skriver senare när jag har tid.

Dagens fråga

Ska du se Eurovision Songcontest ikväll?:)


Gästerna är på plats

Sorry att jag inte hann skriva innan, men det blev så ont om tid. Men nu är iaf gästerna här och vi har precis ätit lite. Tog en paus från att vara lite social för att gå upp till rummet så Zinga kunde vila lite, hon blev ju så himla glad när det kommer folk så hon somnade direkt i min säng. Jag skulle ju dessutom skriva till er så det passade bra :)

Strax ska jag gå ner och hjälpa mamma med tårtan, blir en tårta med kladdkaka, frukt och grädde:) Mums!


Dagens jag


Jeans: Cubus
Tröja: H&M
Kofta: JC
Ring: Glitter
Klocka: Ur&Penn


Min piercing fyller 1 år

Idag är det exakt 1 år sedan jag vågade pierca mig i naveln, och jag ångrar inte alls det. Nästa lite stolt över mig själv att jag verkligen vågade. Ni vet ju att jag är livrädd för sprutor, nålar och blod. Men jag lyckades:) Nu återstår det bara att jag ska våga tatuera mig!


Några timmar efteråt


Samma kväll, blodigt och äckligt.


Och så blev det såhär fint när jag kunde byta piercing efter ett halvår:)

Jag-päls??

Igår när jag var hos Micke med Pernilla fick vi låna kläder av hans mamma när vi skulle ner till stranden för vi inte skulle frysa. Pernilla fick en äkta kaninpäls och jag fick något annat, vad det var vet jag inte. Det är första gången i mitt liv jag bär något djur på mig. Ni vet ju att jag är emot det. IAF så tänkte jag visa hur söta vi var i våra kläder:)


Visst ser hon ut som en liten Lucia eller något? hihi




Vad jag gör för grimas vet jag inte:P





Visst var vi söta?:) hihi

Micke & Pernilla





















Det var alla bra bilder på dom två:) Visst är dom söta tsm?

Kan ju berätta lite vad vi gjorde igår, dom hämtade upp mig lite över 20, då åkte vi ut till Micke och gick ut på fältet och fotade. Sen var vi inne lite och efter en stund gick vi ner till bryggan där vi satt oss och åt lite godis och pratade. Upptäckte ganska snabbt  att det var ganska kallt så vi började gå tillbaka samma långa väg igen. När vi hade kommit halvvägs ungefär kommer vi till en liten dunge med en massa massa träd, jag som är grymt mörkrädd var ju rädd sen innan. Helt plötsligt säger Pernilla, där går någon där. Vi stannar och tittar, det är alltså helt mörkt, helt svart. Då går där en person med en cykel och kör rakt genom det höga gräset och ut mot vägen. Vi blir livrädda och börjar springa tillbaka, ut mot motorvägen där vi ser samma person som står i dungen och tänder en cigarett. Fy fan vad jag var rädd och mitt knä gjorde ganska ont efteråt, så som jag sprang haha:P Men till slut kom vi hem till Micke och vi slapp vara ute i det äckliga mörkret. Sen kom jag hem vid halv 12 igen:)

Godmorgon!

Godmorgon på er, hoppas allt är bra med er. Med mig är det kanon:)

Vaknade för en liten stund sedan men har precis busat lite med Zinga. Idag ska vi ha kalas för mamma kl 15 så vi har en hel del att göra innan. Jag ska städa och sånt idag, ist för imorgon. Sen ska jag hinna duscha och göra mig i ordning, lika bra att börja med allt så snabbt som möjligt:)

Gårdagen var rolig, tänkte lägga in bilderna jag tog på Pernilla och hennes pojkvän strax så ni får se dom:)

Godnatt

Hemma igen.. men berättar allt imorgon för nu ska jag sova.


Snart iväg

När pappa hade kommit hem hämtade han snabbt upp mig så åkte vi ner till stan och handlade och köpte middag på vägen hem. Därefter åt vi och sen har jag bara suttit vid datorn. Har just nu mitt marsvin ute och väntar på att Pernilla ska skicka, ska ju vara med henne ikväll men hon ska först bli klar med allt hon ska göra haha:P Vi ska ut till stranden och fota, och sen blir det väl film antar jag:)

Vi hörs när jag kommer hem:)

 
Flummig var namnet ja..

Dagens låt

Alla vill till himlen-Frida


Videoupdate



Er fredagsdrog:) Exakt 1 h tog det:)

Dagens jag


Jeans: Gina
Linne: H&M
Tröja: Gina



Nu ska jag strax åka till skolan igen. Vi hörs senare:)

Hemma på lunch

Som var fredag vid denna tiden är jag hemma för att i vanliga fall byta om till vanliga kläder och inte gympa kläder, men eftersom jag trots allt hoppade över gympan idag så slipper jag det. Har precis ätit lite lunch och innan dess var jag ute med hundarna.

Ska strax åka tillbaka till skolan igen, har hotell och sen matte. Slutar 14.50 ungefär, kanske lite tidigare så då får ni en videoblogg (2:a för denna vecka).

Ska fota dagens jag nu när jag har tid.

Eurovision

Innan kom min morbror och hans sambo förbi och lämnade lite presenter till mamma som en överraskning. Jag hade vetat om det hela tiden, men jag kunde faktiskt hålla tyst:) Därefter hoppade jag in i duschen direkt och nu sitter jag och har Eurovision på i bakgrunden, ska lägga mig i sängen så fort jag skrivit klart detta.

Imorgon börjar jag 9.15 med idrott, jag ska vara med trots att jag är osäker på knäet fortfarande, men just nu har jag knappt ont så jag får ta det lugnt så jag inte skadar det igen. Vet inte riktigt vad det berodde på, men det blir säkert bra till slut:) Slutar 14.50 imorgon, men vi hörs på lunchen imorgon:)

Kramar!

Skadad

På träningen idag gick det inte alls bra, jag skadade mig för första gången under en träning. Jag stod och skulle serva helt plötsligt stramar det något enormt i baksidan av knäskålen ungefär. Jag försökte träna vidare men det gick inte. Knäet svullnade upp och jag kunde knappt gå. Just nu är det bättre, men har fortfarande ont när jag böjer mig ner. Fattar inte riktigt vad det kan vara, när man har skräckt något brukar man vara hård där, men det är jag inte. Återstår att se om det blir bra, blir iaf vila för min del nu och ingen idrott imorgon.



Annars ikväll har det inte hänt så mycket, ska strax gå och duscha och sen blir det esc ikväll:)


Torsdag

Ja då var det snart helg igen och det gillar vi:) Slutade 14.50 idag, men hade ett stort hål mellan 10.15-12.40 så då var jag hemma hos min mormor och mofar och åt, sen hade jag bara svenska där jag skrev på min novell. Äntligen börjar jag se slutet på novellen.

Idag är det tennis som står på schemat, kl 17 närmare bestämt. Sen händer inte så mycket mer. Plugga lite kanske (om jag orkar). :)

Vi hörs senare igen, ska fixa lite här hemma och mormor och morfar är här just nu.

Vi säger Grattis till min mamma som fyller 45 år idag:)


Godnatt

Nu är det paus i Greys så jag kan passa på att skriva till er. Nu ikväll har jag bara tittat på tv och tagit det lugnt. Var iväg innan med pappa och handlade på lite affärer, sånt som vi behövde. Annars har jag inte gjort något som sagt.

Imorgon börjar jag 9.15, och slutar 14.50, men har ett stort hål mellan 10.30-12.40 så då ska jag hem till min mormor och morfar som jag sa i videobloggen nedan.

Vi hörs imorgon. Jag börjar få tillbaka gnistan för bloggen igen, och tur är det :)

kram♥

Mini julafton idag!

Titta så snäll jag är idag, en videoblogg och 2 bloopers:)







Och här är den som blev normal:



Det tog inte så lång tid som 3 timmar att ladda upp den. Har inte varit hemma så det var därför:)

Och till slut somnade vi....


..iaf Zinga.

Hos oss just nu

 

 

Lite mys i sängen som vanligt:)

Dagens jag




Nationellt prov

Ska se om jag har bättre fantasi idag, och skriva till er. Idag är det onsdag och idag hade jag nationellt prov i matte på morgonen, har ingen aning om hur det gick faktiskt. Kändes både bra och dåligt, äh får väl se på slutbetyget antar jag. Hoppas verkligen inte på IG, då blir jag sur som ättika.

Är faktiskt redan hemma för att jag gjorde klart provet halv 10 sen hade vi rast till 10.10 och sen skulle vi bara haft svenska och då fick vi arbeta hemma så det håller jag på med nu. Försöker bli klar med min novell idag, så jag slipper ha det över mig.

Var det någon mer som skrev nationellt prov idag?:)


Noll i idéer.

Varför jag inte skrivit så mycket på bloggen igår och idag är för jag är inne i en period där jag har en stor fet bloggtorka. Då tycker jag det är bätre att låta bli att skriva ist för att bara skriva en massa babbel.

Hoppas ni står ut med detta, jag återkommer om några timmar eller dagar. Det blir bäst så. Sköt om er så länge!

Hej!

Hej bloggen!

Var ju i köket idag, dock inte så stressigt eftersom jag hade hand om efterrätterna idag och vi hade knappt några gäster. Så det blev mest att gå runt och slå ihjäl timmar. Slutade 14.15 och då gick jag ut med Zinga och nyss var jag på Konsum med mamma och handlade.

Det var min dag det. Nu ska jag hjälpa mamma med maten så hörs vi senare igen.

Rutinmänniska?

Jag har lagt märkt till att vid denna tiden var dag loggar jag in på bloggen, och skriver ett godnattinlägg till er. Samma sak hände idag. Jag är nog en liten rutinmänniska, eller rättare sagt jag vet att jag är det. Jag gör exakt samma saker på morgonen i rätt följd, likadant överallt. Men kroppen ställer sig själv in på det, och då funkar jag bäst när jag vet vad jag gör.

Nu ska jag iaf strax stänga ner datorn för att borsta ut mitt hår, sitter här med handduk på huvudet och skriver. Sen ska jag ut med Zinga och sen ska jag sova. Börjar kl 8 imorgon igen i köket, och då är det öppen restaurang så det blir full rulle som vanligt, om vi får några gäster dvs. Slutar nod vid 14-15 tiden imorgon, så vi hörs då:)

Kram på er (ska ha bättre och roligare uppdatering på ondag). Lovar:)

Full rulle

Förlåt för dålig uppdatering idag, men jag har haft massor att göra hela tiden så det har inte funnits tid till det. Innan och efter jag åt middag satt jag och skrev på min engelska novell, och blev faktiskt klar. Jätteskönt. Skrev precis ut den och så. Nu är det bara svensknovellen kvar men den orkar jag inte ta tag i idag. Efter jag var klar med den gick jag iväg till Konsum där jag postade lite tradera saker, som jag fått pengar för. Och nyss hade jag Panda ute.

Som sagt, full rulle hela tiden. Men hellre det så man hinner med en massa saker. Nu tänkte jag strax gå och duscha och sen titta på tv, om det finns ngt bra att kolla på dvs.

Vi hörs sen igen:)

FRIDA


Denna hittade jag i brevlådan idag, ska ta och läsa den nu och se vad för kul det finns:)

090511

Hej!

Då var det måndag igen och ny vecka. Nya tag och ny kraft innebär det. I skolväg denna veckan har jag nationellt prov på onsdag, hotelluppgiften på fredag (redan klar) och då ska jag skriva på mina noveller, kan inte dra ut på det allt för länge med tanke på att veckorna bara flyger förbi och det bara är 4 veckor kvar i skolan, och drygt 3 veckor tills betygen sätts.

Idag var jag i köket som var måndag och tisdag, slutade 13.45 och har bara suttit vid datorn sen jag kom hem. Precis skrivit ut lite papper och så.

Idag ska jag inte göra ngt spec förutom att åka iväg till Konsum och posta lite paket och skriva på mina noveller (ovanligt? nej)

Hoppas ni har haft en härlig måndag:)

Godnatt

Nu är jag klar med hotelluppgiften, så det är skönt att ha en mindre läxa nästa vecka. Strax ska jag gå och göra mig i ordning. Börjar kl 8 imorgon, i köket så jag behöver sova.

För övrigt har det varit en lugn och skön söndag. Ska ta och stänga av datorn nu, ska ut med Zinga och så. Slutar runt 14 tiden imorgon tror jag, så vi hörs då:)

Kramar!

Härligt väder

Så härligt väder det har varit ute idag. Efter vi hade ätit middag körde jag ner till stan, handlade lite godis på hemmakväll och stannade även utanför Mormor och Morfar och pratade lite. Sen körde vi hem, släppte ut båda hundarna i trädgården där jag låg i solen. Sen gick jag och mötte Belinda för hon skulle köpa ett par skor av mig, på vägen hem gick jag en extra lång runda med zinga och nu sitter jag här och tar det lugnt bara :)

Det är ungefär hur min em/kväll har sett ut. Nu tänkte jag göra lite skolarbete igen, så jag blir nästan fri från det i veckan. Sen väntar duschen och så. Skola imorgon igen ju, tyvärr:(


Gårdagen i bild & ord.

Jag mötte ju som sagt upp Pernilla vid 17.45 igår, då gick vi till en restaurang som heter "Istanbul". Då började vi med en förrätt som var en nachotallrik, dögod men vi brukar ta den så det var ingen överraskning. Efter mycket snack och så kom varmrätten in, planka med kyckling. Mums. När vi var klara där gick vi vidare till donken där vi åt glass. Efter det kunde jag nästintill gå ut och kräka så mätt jag var, men gott var det :) Sen satt vi på donken och pratade, och väntade på hennes pojkvän skulle komma och hämta oss. Då blev vi körda till beddingemarknad, fast när vi kom ut där hade dom stängt så vi körde hem till hennes pojkvän ist och kollade film. Jag var hemma igen kl 00.

Här kommer lite bilder, alla är på pernilla nästan men jag brukar inte sitta och fota mig själv:P


Pernilla på Istanbul, med cola såklart;)


Förrätten


Jag glömde helt bort att fota huvudrätten, men ungefär såhär ser det ut:P


Efterrätten


Pernilla i henns pojkväns bil.

Det var alla bilder, kanske inte så roliga men huvudsaken ni har några:)

Städ och plugg

Sen jag skrev sist har jag städat ovanvåningen och nästan gjort klart min hotelluppgift, fast det var större och jobbigare än vad jag trodde så jag får fortsätta senare för nu orkar jag inte mer.

Ska hänga upp lite tvätt nu så ska jag visa bilderna sen från igår:) Mycket att göra idag!!

Söndag

Godmorgon!

Då var det söndag IGEN, denna helgen har verkligen gått jättesnabbt. Snart är det bara 4 veckor kvar i skolan, jättehärligt.

Vaknade 10.30 idag, pappa var snäll och tog Zinga så jag kunde sova, med tanke på att jag kom hem lite över 00 igår (berättar mer om det i ett annat inlägg).

Idag har jag massa saker att göra, ska städa, tvätta, göra 4 skolarbete (svenska, engelska, hotell, matte) och gärna ha lite tid till annat:P

Nu ska jag äta upp min frukost och lägga in bilder från igår:)


Stan strax

Ska strax stänga ner datorn för att packa lite till stan. Ska möta Pernilla kvart i 6 på en restaurang i stan, så det ska bli gott med mat. Ska packa ner kameran också, så ni får lite bilder:)


Såhär ser jag ut ikväll.

Vi hörs när jag kommit hem. Cioa!

Ö-kört

Har precis varit ute och kört med Pappa. Testade en ny väg, så det var kul, alltid spännande med nya vägar hihi:) Nu är jag rätt syssellös till jag ska träffa Pernilla i stan. Tänkte lägga mig i sängen och läsa lite tidningar som jag köpte igår, det är ju trots allt 1,5 h kvar.

Vi hörs väl senare igen:)


Daaaaaaaaaaaatanörd

Har suttit här vid datorn sen jag skrev första inlägget. Legat i sängen och lyssnat på en massa musik på youtube men nu har jag förflyttat mig till skrivbordet. Ni antecknar va?

Äh, nu tänkte jag dumpa datorn för ett tag. Ska hoppa in i duschen, går nämligen fortfarande i pyjamas och halv 6 ska jag möta Pernilla i stan.

Vi hörs senare. Pussen

We will rock you-Britney, Pink och Beyoncé.



Denna var faktiskt lite cool tyckte jag :)

Lördag

Godmorgon!

Vaknade 08.15 idag och har inte gjort så mycket sen dess. Igår orkade jag inte skriva ett godnatt inlägg som jag alltid gör, men ni överlever nog hihi:)

Idag ska jag inte göra något spec på dagen, men ikväll ska jag ut och äta med Pernilla och sen ska vi nog se en film eller något liknande. Får se vad vi hittar på:) Så det är runt 18 tiden.

Tänkte precis skriva att jag kan göra lite skolarbete idag, men det orkar jag verkligen inte så det tar vi imorgon hihi:)

Trötter

Belinda gick hem vid 21.30 tiden, så jag gick en runda med Zinga då och kom nyss hem. Nu sitter jag här och är jättetrött, har varit runt hela dagen och först nu sitter jag ner. Min jävla hals vill inte bli bättre heller, min vänstra halsmandel är helt svullen medans den andra är normal. Fattar inte vad det är, det bryter liksom inte ut heller. Hoppas verkligen det är bättre till nästa vecka, iaf inte blir värre för då får jag INTE bli sjuk.



Nu tänkte jag byta om till pyjamas och ta bort sminket, ska lägga mig i sängen och kolla på tv eller film. Får se vad jag väljer, kanske blir en liten beckfilm ikväll?:) Det var ganska längesen, hihi.

Hannes & Zinga in action



















Visst är dom söta?:) Fattar inte hur dom orkar busa så pass länge som dom hållit på.

Dagens shopping

Min lilla shopping tänkte jag visa nu. Den tröjan jag ville köpa på Gina fanns inte i min stl:/


Nagellacksremover, 29,50 kr på H&M


Massa godis som jag håller på att äta nu till Så ska det låta:)

Söt shopping va? haha.

V-blogg



Jag hann aldrig lägga in denna innan jag var tvungen att åka till stan, men här är den :)

Dagens jag


Jeans: Cubus
Tröja: Gina


Önskeoutfit

 

Allt kommer från H&M. Jag är förälskad i skorna!!

Lunch och håltimme

Nu är jag hemma på lunch som var fredag, men i vanliga fall vid denna tiden brukar jag köra tillbaka till skolan, men inte idag för att jag börjar en timme senare idag.

Hade teori på idrotten imorse, slutade där kl 10 sen åkte jag hem och åt och gick ut med hundarna. Nyss var jag iväg på Konsum och postade en massa paket som jag fått pengar för, lika bra att göra det när man har tid. Så nu är en del av dom på väg. Nu ska jag bara ta det lugnt tills jag ska göra om 1 timmes tid igen. Börjar kl 1 med Hotell där vi ska redovisa ett stort arbete vi gjort under 1 års tid. Efter det har jag matte och sen slutar jag. Då ska jag upp till min morbror och städa och sen hem för att vänta på att pappa kommer hem, Zinga kan ju inte vara själv än någon längre tid.

Det är ungefär hur min fredag har sett ut och kommer se ut. Ska ju vara med Belinda ikväll som jag skrev igår också:)

Godnatt

Ska strax gå och lägga mig, eller om en stund iaf. Började 9.15 imorgon, med idrott fast vi ska bara ha teori då så det är lugnt. Därefter har jag lunch till kl 13.00 då jag ska tillbaka till skolan för att göra en hotellredovisning och ha matte till 14.50. Sen ska jag upp till min morbror och städa, sen möta upp Belinda i stan. Fullt upp heeeela tiden, men det gillar vi:) Ska försöka få in lite bilder och en videoblogg imorgon också, annars får ni det på lördag. Ska nämligen vara med Belinda hela kvällen så det blir nog svårt med datorn.

Äh vi hörs imorgon på lunchen:) Godnatt mina fina läsare.

Dagens jag

Här kommer dagens jag innan jag bytar om.


Jeans: Cubus
Skjorta: H&M


Orkade inte vara seriös idag:P

Äntligen klar

Puuuh det tog långt tid att packa alla dom kläderna som jag fått sålt. Men som tur är får jag en belöning sen, genom pengar så det är bra :) Har ont i min rygg nu, när jag suttit konstigt i någon konstig ställning och packat in.

Nu tänkte jag snabbt hoppa in i duschen när jag haft Panda ute, stress! Får se om där är något på tv, annars är det inte så stressigt hihi:)

Ska fota dagens jag nu, som jag lovade.

Pluggat & slå in paket

Har precis pluggat lite, har kommit ganska långt på båda novellerna nu:) Skönt! Huvudvärken är nästan också borta, hjälpte med ett stort glas vatten och lite mat.

Nu tänkte jag slå in en massa kläder som jag sålt på tradera. Fick sålt lite över 900 kr, skiiiitbra! Har nog aldrig sålt så mycket, så det sitter fint på kontot sen haha.

Vi hörs senare igen, då kommer även en dagens jag. Pussilipusspuss

Paaaain

Usch för denna torsdagen. När jag gick ut i morse var det regn, precis som igår och jag som verkligen inte ville ha det idag. Har haft dryga lektioner och nu har jag ont i mitt huvud och hals. Bara jag inte blir sjuk igen:/ Har haft ont i halsen i 2 dagar nu och det har inte blivit mer. Undrar vad det kan vara.

Slutade iaf 14.40 idag och idag skulle jag egenligen ha tränat tennis men med tanke på att jag har ont lite var som och att det inte är vår ordinarie tränare hoppar jag över det idag. Ska bara vila, för trött är jag också.

Mår ni bra idag?

Godnatt

Ska strax stänga av datorn, ska bara titta klart på Greys. Börjar nämligen kl 8 imorgon och går till 14.50:/ dryyyygt.

Vi hörs helt enkelt imorgon, jag håller alla mina tummar för att det kommer bli fint väder. Orkar inte med blåst och regn mer!

Godnatt:)


Dusch och tv nästa

Har inte hänt så mycket sen sist jag skrev. Målat naglarna i en söt barbierosa:) Så här ser det ut:



Sött va?:) Har nyss skrivit ut min berättelse så långt som jag kommit, för läraren ska ha den imorgon. Nu tänkte jag dock lämna datorn för ett tag, har nästan suttit här hela tiden sen jag kom hem. INTE BRA! Så nu ska jag gå och duscha, sen blir det "det okända" och "Grey´s anatomy".

Vi hörs sen igen:)

Min eftermiddag

Nu i em har jag mest tagit det lugnt. Satt vid datorn innan och lyssnade på musik och var runt på internet. Kollade lite på tv efter det och så. Nu ligger jag i sängen och skriver, och väntar på att maten ska bli klar. Har precis skrivit lite på svensknovellen och det känns som jag snart är mot slutet, har kommit till det stadiet där allt hemskt händer så så mycket har jag inte kvar:) Första dealinen är imorgon så jag får se vad läraren säger om den.

Det är fortfarande storm ute, men det regnar iaf inte mer och skönt är det. Solen skiner, men vem vill gå ut när det är storm? Inte jag iaf. Jag ligger bra här i min säng hihi:)


Dagens jag


Jeans: Cubus
Tröja: H&M
Sjal: Glitter


Ni glömmer väl inte...

...mina auktioner på tradera? Ni hittar dom här :)

Till Förstasidan

Dagens fråga

Hur lång tid tar du på dig från det att du stiger upp till du kör till skolan/jobbet?:)

Tiamo skor


Dessa skorna har jag sett på Kenzas blogg och på Scorett. Jag tycker dom är underbara. Jag bara undrar om det är någon som har dom? Hur många cm är så fall klacken?:)


Dagens låt



STORM!

Ytterligare en onsdagsskoldag har gått förbi, och ytterligare en onödig. Hade först engelska där vi verkligen lärde oss INGENTING, satt nästan och somnade, tur mobilen finns;) Sen hade vi matte där vi inte heller orkade jobba så mobilen kom fram igen. Sist hade vi svenska, men där fick vi sluta för att vi fick jobba hemma så jag åkte hem ist. Har precis varit ute med båda hundarna i denna fruktansvärda blåsten som ligger över skåneland idag. Värsta stormen och tur jag är hemma nu.

Idag ska jag faktiskt inte göra så mycket, svenska och engelska bara och ta det lugnt:)

Godnatt

Kvällen har bara gått åt till att sitta vid datorn, har varit runt på youtube och suttit vid msn. Nu tänkte jag dock stänga av datorn för att gå ut med Zinga och göra mig i ordning. Börjar 9.15 imorgon, så det är skönt med lite sovmorgon iaf och inte upp lite över 6, det suger verkligen.

Vi hörs imorgon. Tror jag slutar ganska tidigt:) Godnatt på er. (Ska ha roligare uppdatering imorgon).

Veckohandlat

Sen jag skrev sist har jag hunnit med att ö-köra till Willys där jag och mamma handlade lite, brukar göra det var tisdag. Just nu sitter jag och har Panda ute. Innan hade jag så fruktansvärt ont i mina ben, hur ska jag klara 3 år på gymnasiet om man får så ont? Som tur är hjälpte en panodil så nu mår jag bra igen:)

Ikväll ska jag inte göra något spec, inget roligt på tv. Ska gå och duscha snart så jag kan känna mig fräsch igen och så ska jag nog titta lite på "Full frys":)


Mina nya skor





298 kr på H&M. Underbart snygga till sommaren.

Det värker...

Usch vad jag har ont i min kropp, har stått upp nästan hela dagen och suttit sammanlagt 15 minuter sen kl 8 imorse. Hade öppen restaurang, inte så stressigt men ändå mycket att göra. Slutade lite över 2 och då mötte jag upp Pernilla. Åkte med henne ner till stan och sen åkte jag hem. Svängde förbi Konsum på vägen hem och hämtade ut ett paket med skorna jag beställde för några veckor sen (bild kommer snart).

Idag ska jag bara ta det lugnt, ska göra.. ni vet vad och vila min trötta kropp.

Hejdå!

Nu ska jag strax stänga av datorn. Har lite saker att göra nu innan jag ska sova. Börjar kl 8 imorgon, i köket med öppen restaurang. Usch, det kommer bli segt imorgon, med tanke på att vi har haft en långhelg. Men det kommer nog gå bra det med:)

Vet inte riktigt när jag slutar, runt 14-15 tiden skulle jag tro. Så vi hörs då:)

Godnatt på er♥


Min lilla sötnos







Jag drog snabbt upp kameran när hon låg där i solljuset. Även om hon kisar lite blev hon riktigt söt och fint ljus:)

Vissa gillar att spegla sig...

..och Zinga är en av dom:)



Såhär kan hon stå och titta på sig själv. Ibland skäller hon också. Liiiite konstig, men ack så söt:)

Dagens jag


Jeans: Veromoda
Tröja: H&M
Sjal: H&M
Kofta: Gina


Nya bilder-blommor

Jag bestämde mig för att gå ut lite och fota innan jag titta på film, så det gjorde jag nyss:)





















Det var alla härliga blombilder det:) Nu ska jag hjälpa mamma med maten, filmen får vänta.

Skolarbete, nu film.

Har precis skrivit på novellerna, ska fortsätta lite senare igen. Nu tänkte jag vila lite med "Full frys" som jag tittade på igår också. Äta måste jag också göra för magen säger ifrån.

Vi hörs sen igen:) Då kommer även en dagens jag.


bild från januari.

"Hold on"



Tycker denna låten är jättebra, helst med alla barn i bakgrunden. Underbart!

Besök på gamla skolan

Mormor och morfar kom hit lite över 10 med bullar, så då åt vi frukost. Sen har morfar hållt på i trädgården och lite över 11 skickade Pernilla till mig och frågade om vi skulle åka till vår gamla skola och hälsa på. Sagt och gjort så åkte vi dit vid halv 12. Träffade nästan alla gamla lärare och jag saknar faktiskt den tiden där, den gemenskapen även om jag ofta klagade på den skolan, vilket jag ångrar nu i efterhand. Såna småsaker som att sitta nästan hela klassen på morgonen och bara prata, innan lektionerna började. Liksom det skulle aldrig hända i den klassen jag går i nu. Likadant sista veckan i 9:an, alla roliga saker vi gjorde och framför allt skolavslutningen då ögonen bara forsade. Det är något sånt man aldrig får uppleva igen, även om studenten kommer bli underbar.. men inte så som på Vannhög.




Lite bilder från 9:an..

Nu ska jag bara ta det lugnt här, ska skriva på mina noveller:/ börjar bli riktigt trött på dom nu men det måste göras.

En mindre dag till sommarlovet

Godmorgon!

Blev väckt av Zinga 8.15 idag så det var bara att gå upp. Nyss har jag gjort mig i ordning för snart kommer Mormor och Morfar med bullar.

Nu är det ny vecka igen, och bara 5 veckor kvar till sommarlovet. Jag kommer ihåg när jag sa i en videoblogg att det var 14 veckor, helt plötsligt bara 5. Herregud, var tar alla veckor vägen? Men skönt är det.

Idag är det regn och allmänt tråkigt väder ute, så idag ska jag inte gå ut mer än med hundarna. Det är ju skola imorgon igen så jag ska inte göra något spec.

Nu ska Zinga ut igen. Vi hörs senare:)


Godnatt

Ska stänga av datorn nu. Ska ta bort sminket och lägga mig i sängen och titta på "Full frys", det gänget är riktigt sjuka men jätteroliga:)



Imorgon har jag studiedag, så otroligt skönt med långhelg. 9.30 kommer mormor och morfar hit med frukost, så någon sovmorgon blir det inte. Men det hade jag inte fått för Zinga i alla fall.

Vi hörs imorgon. Kram på er!

Hemma igen

Kom hem vid 20.30 tiden. Vi gjorde inte så mycket, satt och tittade på tv och så. Nu har jag suttit här vid datorn och lyssnat lite på musik och så.

Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, är ganska rastlös. Men ska nog lägga mig i sängen och titta på film/tv. Det är alltid kul:)


Ni får ha en ful bild på mig med:P

Inne igen..

Helt plötsligt försvann det fina vädret när jag väl hade gjort mig i ordning, men vi hann iaf grilla och äta det. Så tur var väl det:)

Nu har jag precis varit ute med hundarna innan det började regna och nu tänkte jag göra lite nyttiga saker innan jag åker till mormor och morfar och hälsar på lite, där även min kusin är. Man får ju passa på nu när man är ledig och kan vara borta "längre" än vad man brukar göra om det hade varit skola imorgon.

Blabla vad jag babblar:) Vi hörs ikväll:)

Städat och klart!

Nu har jag precis städat klart här, så nu är här fint igen. Skrev några rader på båda novellerna också, mer orkade jag inte. Får se om jag tar tag i det lite senare, annars i veckan. Den ena ska inte vara inne förrän den 20 maj, så det är ingen panik, den andra v 22. Så det är luuuuuugnt:) hihi.



Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Ska nog byta om för jag går fortfarande i pyjamas. Sen är det oklart vad som händer. Slappa är riktigt skönt;) men tråkigt i längden.

Söndag

Hej på er!

Har inte alls fått många timmars sömn inatt, men äh det är söndag och imorgon är jag också ledig så det är lugnt:) Idag ska jag göra skolarbete, har ju inte skrivit på mina noveller på flera dagar så det får jag ta tag i nu. Och så måste jag städa. Men allt det ska jag göra nu på em så jag blir klar med det så snabbt som möjligt. Vill bara bli klar med novellerna som ligger över en hela tiden.

Annars är det inget planerat idag. Vad händer hos er idag?:)


Middag hos morbror

Vi är fortfarande hos min morbror. Har precis ätit lite efterätt och innan det hemmagjord pizza:) Tog en liten paus för att sitta här vid datorn, men snart ska jag hem igen.

Jag hinner nog inte uppdatera mer idag, men om jag gör det så hörs vi så fall senare annars imorgon:)

Ha det super bra. KRAAAAAAAAAM:)

Vad tiden går sakta...

Jag är så uttråkad så jag vet inte vad. Började titta på "Yesman" innan, men fy för vad den var dålig. Så dålig att jag nästan somnade. Nu ligger jag här i min säng och väntar på att tiden ska gå, bara 1 h och 45 min kvar.

Ska ta och vila lite nu så jag orkar kvällen. Vi hörs ikväll:)


Zinga kan:)





Visst är hon duktig?:)

Stan

Jag och pappa kom nyss hem från stan. Vi åkte först till tatueraren och fick reda på att min tatuering på handleden kommer kosta 600-700 kr. Sen gick jag till frisören och bokade vid, 21 maj ska jag bli fin i håret igen. Utväxt är verkligen hemskt. Och sist köpte jag puder och en borste på H&M.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Vi ska inte bort förrän kl 18, så det är några timmar kvar. Ska nog bara ta det lugnt tills dess, hjälpa till här hemma och så. Äh, det återstår att se:) hihi.


Godmorgon!

Oj vad jag är uppe tidigt idag, med tanke på att jag somnade runt 2 tiden och har bara fått 6 timmars sömn, men äh..skit i det:) Dagen blir ju längre nu. Varför jag är uppe var för att Zinga började pipa och slicka mig i ansiktet lite innan 8, så det var bara att gå ut med henne och sen hade jag nog inte kunnat somna om. Men lillskiten sitter fortfarande och piper, den lilla krabaten.

Idag ska jag och pappa ner till stan, jag ska beställa tid hos min frisör för min utväxt nu inför sommaren, eftersom jag har så pass ljust hår så blir det ännu vitare på sommaren, så då behöver jag inte fixa det. Sen ska jag gå till tatueraren och höra vad min tatuering kommer kosta (glömde det sist), får hoppas han är där bara. Sen ska jag handla lite andra saker med såsom, smink:) Ikväll ska hela familjen till min morbror på middag, så även idag är det full rulle!

Vi hörs senare idag. Ska kika lite på tv nu.

Hejdå!

Nu under kvällen har jag försökt mobilblogga till bloggen, men det funkar inte. Fattar inte vad jag gör för fel. Alla andra kan ju?

Aja.. nu ska jag iaf stänga av datorn för idag. Ska ta på mig pyjamas och ta bort sminket och tittat på en bra film. Vet dock inte vilken, kanske yesman eller någon annan:)



Vi hörs imorgon igen, då ska jag och pappa ner till stan på lite ärende och sen återstår det att se vad som händer. Jättehärligt att det är lördag imorgon, har ju trott att det var idag för vi var lediga, men ikke:)

Hej på er!

Kvällen

Efter jag hade laddat upp videobloggen, åkte jag till Konsum och handlade lite gott till "Så ska det låta". Just nu sitter jag här nere och tittar på en humorgala på tv4.

 

Vet inte riktigt vad jag ska skriva idag. Hoppas iaf ni haft en solig och varm dag, precis som jag har haft:)

V-blogg




V-blogg hundarna




Dagen

Oj var har denna dagen tagit vägen? Belinda är fortfarande kvar, men vi har hunnit med mycket. Zinga och Hannes(belindas hund) blev nästan kompisar direkt. Först var Zinga ganska rädd men sen sprang dom runt på gräset i trädgården. Sen har vi grillat lite och nyss var jag ute och körde, handlade även glass på vägen hem

Tänkte visa lite bilder nu från dagen:









Nu ska jag ladda upp en videoblogg där dom busar, jätteroligt:) Senare när Belinda gått ska jag även göra en fredagsblogg.

Fredag

Hej på er!

Jag hade det jättetrevligt igår på valborg. Vi åkte från fest till fest men till slut hamnade vi på magasinet. Jag kom till Pernilla vid 5, då gjorde vi inte så mycket, hon gjorde sig i ordning och sånt. Vid halv 8 tiden åt vi grillat och lite över 8 kom dom andra. Då hade vi lite förfest, och jag drack lite bara (nu kommer jag få massa kommentarer om detta) och vid 23 tiden kom en taxi och hämtade oss, då åkte vi ut till en fest där det var runt 20-åringar bara. Så jag och Pernilla ringde min morbror så han hämtade oss efter 10 min igen så då åkte vi till magasinet och skakade rövarna av oss.

02.30 släckte jag lampan. Jag tror flera av er ligger och mår dåligt över gårdagen, hihi. Men ni överlever nog:)

Vaknade vid halv 11 idag. Har precis gjort mig i ordning och väntar på Belinda som ska komma hit med sin hund, Zinga och han ska leka lite:) Ni får bilder sen, för hon kommer snart!

Videoblogg kommer senare också:)


RSS 2.0