ANDREAS!!

164462-20

Guuud vilken härlig dag det var igår=)
Först var jag och Pernilla på konfa mellan 16.30 till 17.45 sen gick vi direkt till valen och ställde oss vid scenen och väntade. Ungefär vid 18.05 kom Carolina Gynning gående med skyhöga klackar som hon INTE kunde gå i såg skitfult ut. Sen 18.15 kom hon ut och skrek HALLÅ !! Äntligen är jag i Skåne, jag har inte varit här nere sen julas och jag saknar verkligen det, jag hade gärna bott kvar här nere men alla mina jobb är i Stockholm. Sen sa hon att det skulle vara modevisning 18.30 och 20.15 skulle Andreas komma och sjunga=)
Modevisningen började och det var rätt snygga kläder. 19.15 kom Carolina Gynning ut igen och sa att Andreas kommer om en timme. Och efter det plockade dom ner en stor del av scenen så alla stod nära scenen. VI STOD LÄNGST FRAM=) Sen var äntligen klockan 20.15, har nog inte darrat så mycket sen jag såg Carola=).
Han kom utspringande och sjöng Sing for me. Bakom oss stod där invandrare som älskade Andreas och var gång Andreas kom till vår sida kastade dom sig fram så vi blev helt klämda, skitjobbigt.
Han sjöng sing for me, A little bit of love och Glorius. Efter det köpte vi hans cd skiva och ställde oss i kö för autograf , vi stod inte så länge ungefär 25 minuter sen kom jag äntligen fram till han <3.
Han frågade vad jag hette och jag sa Ellinor så skrev han på cd skivan " Till Ellinor Kram Andreas Johnson" =) Jag blev jätteglad, sen frågade jag om vi kunde ta en bild så sa han självklart.. HUR UNDERBAR SOM HELST att stå bredvid=) Och på Torsdag ska jag gå till Åhlens och hämta ut en plansch av honom som man fick om man köpte cd skivan, med hans autograf på. Jag och Pernilla ska åka på hans sommarturné.

Nej nu ska jag sova, sista dagen imorgon innan påsklovet=)=) ÄNTLIGEN!
Kramar Ellinor.

Tisdag!

164462-19

Ja då var det ny vecka igen då.
Igår hände det inte så mycket jag var i skolan och sen när jag kom hem pluggade jag och så som alltid.

Idag har jag varit i skolan och vi gjorde svenskprov , skönt att ett prov är avklarat men nu återstår bara ett stort engelskprov, hoppas jag får bättre restultat denna gången än förra=/ Håll tummarna=)
När jag kom hem från skolan så körde jag och mamma till stan och sen pluggade jag när jag kom hem igen.

Imorgon är det dags att äntligen se Andreas Johnson=) Skulle aldrig förvåna mig om jag blev sjuk eller något sånt nu bara för att en kändis kommer hit, eller inte bara en Carolina Gynning kommer också hit men hon bara skriker=). Snälla gör så jag inte blir sjuk eller något annat inträffar=)

Nu måste jag plugga inför engelskprovet för jag måste vara helt säker på det imorgon när jag går till valen för jag hinner nog inte öva mer än en gång när jag kommer hem imorgon eftersom det varar 18-21.

Kramar Ellinor.
Ps. Jag skriver imorgon om jag hinner hur det var att träffa Andreas=) ds.

ÄNTLIGEN FREDAG!!

Ja då var det äntligen Fredag=) Bästa dagen på hela veckan=)

Idag har jag varit i skolan och i skolan bestämde jag med Pernilla att vi skulle gå på Premiären av Beck- Den svaga länken=) Grymt bra film kan jag säga så gå och se den=) Shit vad bra Mikael Persbrandt är och spelar otroligt bra och är såå rolig=). Sen har jag inte gjort så mycket mer idag. Sitter här nu och funderar på om jag ska titta på det jag spelade in innan men jag är så otroligt trött så antagligen orkar jag inte.

Imorgon ska jag sälja som vanligt på morgonen och sen ska jag träna.. som vanligt.
Sen på kvällen ska jag hyra Anna Pihl boxen och se den=) Jag har börjat gilla den serien nu bara för att jag såg ett avsnitt då Ola Rapace var med, det får man ju inte missa=).

Nästa vecka kommer det bli en tråkig vecka förutom på onsdagen=) Vi ska ha svenskprov på tisdag, Stort engelskprov på torsdag, Tyska och No tills på fredag.. USCH säger jag bara=(
Men jag längtar såååå mycket tills på onsdag=) Då ska jag och Pernilla se ANDREAS JOHNSON här nere i Trelleborg på valen=) Det är inte så ofta det kommer så kända artister hit här men det skulle ju vara bättre med Carola haha=)

Nej nu ska jag se på tv innan jag somnar på riktigt.
Kramar Ellinor.
Carola<3

Måndag!

Hej Hej!

Ja då var det måndag igen..rätt tråkigt med en hel vecka framför sig med skola men det får gå det med=)
Denna veckan har vi läxor alla dagar fast jag har redan gjort en så nu har jag inte så många tills på torsdag=) Rätt skönt nu när man har gjort vissa läxor.

Idag har jag varit i skolan.. vi redovisade om dikter/texter det gick faktiskt bra fast jag hatar att redovisa inför klassen. Efter jag kom hem från skolan var Pernilla här och vi skrev ut bilder till vår arbete i skolan på Elevens val efter det hade jag mina marsvin ute och sen pluggade jag. Sen kollade jag på Förkväll <3 Älskar det programmet=) Och nu har jag precis pluggat igen och nu sitter jag här och chattar med folk som var i Sundis i helgen.. dom verkar ha haft det riktigt kul.. synd att jag inte fick upp där=( Men jag ska tjata på mamma och pappa att jag ska få åka på alla konserter jag har råd med=).

Nu ikväll ska jag duscha sen ska jag se tv och plugga och sen ska jag sova=).

Nu måste jag duscha. Ha det bra.
Kram Ellinor.


SÖNDAG!

S?ndag!

Ja då var det helg igen och helgen är snart slut igen=( Dagarna bara rusar iväg tycker jag.
Kan ju börja med att lägga in en alldeles ny bild på mig som jag tog igår kväll vid mitt fönster i solen.. åhh sol=)

I Fredags var jag bara hemma och såg tv och var avundsjuk på alla dom som var i Sundsvall och såg Carola=( Skulle så jättegärna vilja upp där men jag fick inte för Mamma och Pappa men det kommer säkert fler chanser när jag blir äldre. Igår umgicks jag med Kevin, Hanna och Veronica.. Vi hade skit kul när vi var ute=)
Idag ska jag bara vila.. är såå otroligt trött , gick jag la mig kl 1 och vaknade alldeles klarvaken kl 8.. lite för lite timmar för mig.. Jag måste sova 9 för att må bra men det får gå.
Får se om jag orkar plugga vilket jag måste men jag orkar absolut inte läsa den tråkiga No=(

Nu i veckan är det rätt lugnt i skolan.. Har en redovisning imorgon, No läxa på tisdag, Tyskläxa på onsdag, Svenska och Engelska til Torsdag och So till fredag.. ja det var ändå rätt mycket men det är i alla fall inget prov denna veckan, jo bara ett läxförhör på svenskan.
Fast nästa vecka har jag Engelskprov på torsdagen=( Hoppas jag inte får lika dåligt som jag fick sist. HÅLL TUMMARNA.=)

Nu ska jag titta på tv. ha det bra
Kram Ellinor.

Onsdag!

Ja då var det ett tag sen man skrev här då.
Har inte tid om dagarna att skriva det har hänt så mycket under dessa dagarna sen jag skrev sist.
Mitt marsvin kissade ju blod hela förra veckan fast i måndags slutade hon kissa blod och det kom vanligt kiss=) Vad lycklig jag blev då=) Och sen dess har hon bara kissat vanligt så vi behövde inte åka till veterinären igår=)
Älskar dig! <3

I helgen såg jag bara Melodifestivalen och vilade. THE ARK SKULLE JU INTE VINNA=(  Jaja man kan ju inte alltid få som man vill. Men jag har bestämt nu om Carola ska vara med i MF nästa år så ska jag upp och kolla på finalen=) Då är jag ändå ett år äldre=) Och jag har också bestämt att jag ska gå på dom flesta konserter jag får eftersom hon ska fira 25 års jubileum nästa år. HOPPAS <3

Idag har jag bara varit i skolan som vanligt sen när jag kom hem pluggade jag lite och tog ut mina marsvin sen kvart i 5 åkte jag till konfan som varade till 18.15 sen åt jag och pluggade lite och nu sitter jag här och nu ska jag duscha jag sen ska jag se tv=)

Så nu ska jag gå och duscha..hihi
Kram Ellinor.

Melodifestivalen=)

164462-17
Äntligen är det Melodifestivalen Final !!!
Det är det jag ser fram emot på vintern=)
Carola ska ju vara med och dela ut sångfågeln till vinnaren och så ska hon presentera Stockholms juryns röster=) Då får man se henne i alla fall=).
Hoppas Sonja, Sarah eller Andreas vinner!

Usch det har varit jobbigt.. torsdag och fredag=( Har ju varit sjuk och på allt det har nog mitt marsvin blivit sjukt=( Så vi ska till veterinären på tisdag och se vad det är. Hon kissar blod men det är mest urin det är bara lite mörkare men jag har sett att det är lite blod i ändå. Hoppas det inte är allvarligt, för hon är precis som vanligt.
Älskar dig Panda, inget får hända dig!!<3

Jag har ju haft långhelg nu eftersom jag som sagt var sjuk så det blir nog lite jobbigt att börja skolan igen på måndag:P. Fick reda på att vi redan fått 3 läxor=( So, tyska och HK prov=( Usch denna skola!

Jag har ju inte kunnat träna nu på 1 och en halv vecka=( Just nu är jag bara förkyld och hostar något enormt. Så fort jag springer lite så hostar jag så jag klöks=( Inget roligt. Hoppas jag kan spela på torsdag.

Nu ska jag gå och duscha.
Kram Ellinor.

Torsdag!

Idag är jag hemma från skolan.. mår inte alls bra idag=( Har 38 grader i feber, hostar och är jätteförkyld.
Så det blir bara vildag idag.

I helgen är det MF.. jaaa äntligen=) Sonja eller Sarah ska vinna! Sonjas låt är jättefin och Sarahs röst är underbar.
Hoppas inte The Ark vinner..usch=(

Kommer skriva mer imorgon.. orkar inte nu.
Kram Ellinor.


Måndag igen!

M?ndag igen!

Super snygg bild på C=)

Idag har jag varit i skolan och sen har jag varit hemma och pluggat=(.
Just nu är jag jätteförkyld=(=(
Idag hade vi matteprov, det gick väl sådär.. Hoppas bara jag får G på det så jag slipper göra omprov=)

Imorgon fyller min kusin år då blir det kalas fast jag måste ta med läxan dit eftersom vi ska ha tyskprov på ondag=( Men det går gå det med.

Nu ska jag duscha jag se tv.

Kramar Ellinor.

Söndag!

Fortfarande sjuk=( TRÅÅKIGT! Håller på att bli förkyld med nu känner jag, det börjar svida i näsan och jag har sjukt ont i halsen idag och i nacken, förstår inte varför jag har ont i nacken men men.

Idag har jag varit i stan med mamma och pappa och handlade present till min farfar som fyllde år i veckan, sen efter det gick vi upp där och lämnade det till han och fikade lite. Sen har jag kollat på friidrott och pluggat lite.

Sen ikväll ska jag plugga lite till och se någon film och slappa för det är ju skola imorgon igen=( Men man har ju sommarlovet att se fram emot.. bara typ 100 dagar kvar det är ju inte så långt..SKOJA!

Idag har det varit jättefint väder=) Har mått bra idag för en gång skull förutom halsen och det ju. Hatar det gråa vädert här nere i Skåne som det är just nu. Men som sagt sommaren kommer snart=).

Nu ska jag fortsätta ha mina marsvin ute.

Kram Ellinor.


Lördag- SJUK=(

Ja då är man sjuk då=( Det började igår med att jag hade jätteont i halsen när jag kom hem från skolan, sen blev det bara värre och värre och idag har jag varit otroligt trött=( Vaknade halv 7 och då hade jag jätteont i halsen så då gick jag upp och kollade på tv sen har jag ju vari trött hela dan.

Idag var det dags för MF =) Det var absolut rätt personer som gick vidare!!
Älskar Sonjas låt=)

Imorgon blir det pluggdag=( Usch. Matte, No och Tyska prov nästa vecka=( Hoppas verkligen jag får bra på detta Matte provet. * håll tummarna för mig*

Nu orkar jag inte skriva mer.
Ha det bra. KRAM ELLINOR.

RSS 2.0