Godnatt

Kom hem redan vid 22 tiden. Jag var dödstrött och nerkyld så det var skönt att få komma hem.

Har suttit med tända ljus sen dess och bara tagit det lugnt här vid datorn. Nu blir det pyjamas och ta bort sminket, och direkt ner i sängen - jag längtar redan!

Godnatt♥

Nu är vi i stan för att titta på bål. Det ...

Nu är vi i stan för att titta på bål. Det är inte varmt precis men man överlever nog!


Nu ska jag iväg

Jag är lite sen på det, men nu ska jag iväg till Karolina!

Ha en trevlig valborg, och tänk på alkoholen.. drick med måtta, det är bäst!


Nokia E72

Tidigare idag, när jag kom hem från Mormor och Morfar, åkte jag direkt till onoff med pappa för att titta på en ny mobil. Klantskalle som jag är så tappade jag min telefon i ett stengolv idag så en bit av skalet är helt löst och den är allmänt sliten.

En telefon som jag har tittat på länge är Nokia E72, och den var lika fin live.



Så här ser den ut. Är det någon som har denna? Bra/dålig? Skriv vad du tycker! Priset är däremot ganska saftigt, närmare 4500 kr men med lite rabatt så blir det 3600 kr istället.

Nu återstår det att se hur jag ska göra. Är riktigt trött på mobilen jag har nu, och den är väl använd kan jag säga!


Svar på kommentar



Svar: Jag ska inte festa ikväll. Vid halv 6 ska jag till min vän Karolina och vara där. Vi ska äta gott och umgås. Om jag ska vidare till några klasskompisar sen, återstår att se :)

Dagens fråga






Solglasögonen



Här är dessa solglasögonen jag handlade tidigare idag. Dom kommer från Gina tricot och kostar 59 kr.

Dagens jag






Herregud som man såg ut för några år s...

Herregud som man såg ut för några år sedan. Har suttit och tittat på gamla filmer nu med mormor och morfar. Står just nu och väntar på bussen,så om en stund blir det normal uppdatering,men detta är väl ett bra sätt? Iof är det bara text,men det är gratis för mig så jag kan Blogga när som helst:)


Någon mer än jag som hatar serien "våra bä...

Någon mer än jag som hatar serien "våra bästa år". Den serien har ju inget slut?! Ena dagen dör någon och andra dagen återuppstår personen...suck!


Nu är jag ute och går igen. Efter lunche...

Nu är jag ute och går igen. Efter lunchen passade jag på att gå ner till stan för att köpa ytterligare ett par solglasögon men nu är jag på väg till mormor och morfar igen:)


Nu äts det hemmagjorda potatisbullar med b...

Nu äts det hemmagjorda potatisbullar med bacon. Mums:)


Hej! Nu är det äntligen helg och jag har...

Hej! Nu är det äntligen helg och jag har precis slutat. Är just nu på väg hem till mormor och morfar för att äta lunch och vara lite social. Man kan ju inte påstå att det är ett fint valborgsväder precis,det har regnat hela förmiddagen och det är först nu det är uppehåll. Nej nu börjar magen bli hungrig så dags att öka farten. Vi hörs senare:)


22:09

Nu har jag precis kommit ut från duschen, så nu blir det till att smörja in fejan och sen borsta ut håret, det är en ny dag imorgon också.

Imorgon är det äntligen fredag, och det är sååå skönt. Börjar 8.15 imorgon, och slutar 10.30, då ska jag direkt hem till Mormor och Morfar och äta lunch och vara där några timmar, efter det blir det en snabb runda i stan och sen hem. På kvällen vid 5-6 tiden, ska jag till Karolina och umgås med dom.

Jag kan inte lova den bästa uppdateringen imorgon, men jag kommer smsa från mobilen, så ni får lite tex i alla fall :)

Puss&Kram så hörs vi imorgon!

Bella&Tyra show

Det blev en riktigt härlig träning idag med mamma. Jag körde både kondition och styrka, och svetten rann som vanligt.

När vi kom hem igen åt jag havregrynsgröt med banan och nu sitter jag och tittar på "bella&tyra show" och äter valnötter.

Jag har haft noll i inspiration till bloggen idag, som ni kanske märkt. Men det blir säkert bättre :)

Nu ska jag fortsätta titta, och sen väntar duschen!


Träning

Har nyss varit och handlat lite med mamma och pappa. Nu har jag och mamma fått på oss träningskläderna, så nu ska vi iväg till gymmet och träna. Kul att för en gång skull inte träna ensam.

Hörs sen!



Dagens look



Leggings: Veromoda
Linne: Gina tricot
Skjorta: Gina tricot
Sjal: H&M


Torsdag

Hej allihopa!

Hoppas allt är bra med er. Med mig är det bara bra, solen skiner och det har varit en lugn dag. Jag hoppade över första lektionen och började kl 10 istället, och slutade vid 13.45 tiden, så det har varit skönt, och dessutom är det fredag imorgon!

Idag har jag inga direkta planer, ska troligen träna idag så så fall blir det ikväll, annars ser dagen fortsatt lugn ut:)


22:22

Godnatt, vi hörs imorgon! ♥


Promenix

Har nästan precis kommit hem, har varit ute på en promenad på 30 minuter med Zinga. Kände att jag tröttnade på att sitta vid datorn och hade inget speciellt och göra, så jag tog bebisen och gick en runda innan det började regna.

Nu ska jag alldeles strax byta om till pyjamas. Är det någon mer än jag som hatar att sitta och titta på tv i obekväma kläder, som man dessutom gått runt med hela dagen? Nej luftligt ska det vara!

Ikväll står "Anna Anka" och "Greys" på menyn :)


Vilddjur till hundar





Dessa filmade jag tidigare idag. Vilka vilddjur till hundar jag har, eller ja, Bella i alla fall.


Dagens jag




Svar på kommentar



Svar: Nej det var faktiskt min mamma som sa att hon inte såg klok ut haha. Och dessutom vill jag inte att dom ska synas i min blogg, varken mina föräldrar eller min mormor och morfar. Så det är därför :)


28 April

Tjoo!

Slutade tidigt även idag. Vi hade ju nationella imorse, och därför hade vi ingen engelska nu i eftermiddag. Ja hur gick det då på nationella? Det kändes bra, för det var ganska lätt att skriva om, men sen vet man ju inte. Vi får vänta på resultatet helt enkelt.

Har precis ätit lite lunch/mellanmål som jag var iväg på Konsum och handlade. Nu tänkte jag titta på lite film innan jag ska sätta mig ute i solen och ta det lugnt, får passa på nu när den väl är framme.


Förvirrad och trööött

Jag skulle kunna lägga mig ner och sova nu bums! Men jag har precis kommit ut från duschen och sitter här med blött hår så jag får vänta en stund till. Jag är helt borta i huvudet idag, glömmer saker och känner mig allmänt förvirrad. Får hoppas det försvinner med lite sömn.

Imorgon har jag nationellt prov i engelska A och jag känner paniken komma. Engelska är inte min största fördel och jag är skiträdd för att få IG då jag är bäst på att blanda ihop då och nu tid i uppsatser. Men man får tänka positivt så går det säkert bra. Är det någon mer som har nationella imorgon?

Nej hörrni. Dags att borsta ut håret och dra sig mot sängen. Slutar runt 2 imorgon. Wish me luck på engelskan!!Godnatt♥


Gymmet!

Tidigare idag kände jag inte alls för att träna, men nu har det vänt lite så det ska faktiskt bli skönt att få röra sig lite. Har kommit ur det med träning lite nu dom senaste veckorna. Är inte alls så kul mer som jag tyckte innan och håller inte "träna-varannan-dag" regeln, men det är kanske bäst att ta det såhär försiktigt och ändå träna 2 gånger i veckan och försöka få tillbaka glöden.

Godisätandet har i alla fall blivit mycket bättre, inte för att jag åt så mycket innan men då och då kunde det även bli på vardagarna. Ajabaja!

Hur som helst. Nu ska jag cykla iväg till gymmet och träna skiten ur mig. Om jag orkar kör jag bara på kondition idag, eller så blandar jag.

Vi hörs sen!


Shopping

Efter att Mormor och Morfar åkte hem vid 2 tiden, åkte jag och mamma ner till stan. Jag skulle låna lite böcker på biblioteket men självklart kom jag hem med lite saker också :)


H&M: Nagellacksborttagning 29,50 kr. Ansiktsmasker 19,50 kr st.


Vanliga basleggings. Dom andra har blivit för stora. 99 kr från Gina tricot


299 kr från Lindex.


Idag har jag på mig




Tisdag - kort dag

Helloj!

Slutade redan vid halv 11 tiden idag. Vi hade nämligen ingen svenska idag och jag var inte med på idrotten så det blev en kort och lugn dag.

Har käkat lunch för en stund sedan och Mormor och Morfar är här idag igen, så det blir att vara lite social med dom och sen bara ta det lugnt. Är trött som vanligt, men tur att jag ska boka tid till läkaren snart..


Min kamera ger verkligen inte rätt färger. Ser ju ut som jag är negerbrun!


Godnatt

Jag har haft en hemsk huvudvärk hela kvällen. Har liksom suttit i nacken, tinningen och ögonen, så jag har bara legat i soffan sen sist jag skrev.

Nu har jag dock orkar ta bort sminket och gjort mig i ordning för sängen. Dags att sova för imorgon är det skola igen, tyvärr, som jag känner nu orkar jag inte ens med tanken på att jag ska upp tidigt imorgon och göra mig i ordning för att gå dit. Blää!

Nej, dags att sova. Godnatt♥

Dagen i bilder

















Såhär har min dag sett ut. Har suttit ute i solen sen kl 1 och det har varit underbart skönt. Har hjälpt till lite i trädgården och bara tagit det lugnt. Mormor och Morfar stannade även och åt middag med oss.

Nu ska jag titta på film och försöka få bort min huvudvärk.. usch!

Dagens jag





Så här har jag sett ut idag :)


Fix i trädgården

Kinabuffén satt som en smäck! Det är ju så gott, men sen rullade man också hem haha.

Håller för tillfället på att fixa lite i trädgården med mamma. Mormor och Morfar kommer även hit snart så jag tänkte bara uppdatera er först.

Kan ni inte tänka ut vad ni vill att jag ska skriva om. Typ en "dagens fråga" som Kenza brukar ta? Ni önskar ett ämne, och jag skriver? :)


Måndag

Hej allihopa!

Jaha, ny vecka igen, och här sitter jag i skolan i datasalen och skriver ett arbete om missbruk på jobbet, lite mindre kul faktiskt. Lär nog sluta vid 11 tiden och då blir det kinabuffé med Elina och Sandra i stan. Resten av dagen är oplanerad.

Nej nu får jag väl hjälpa till att arbeta lite. Ville bara skriva lite så ni vet var jag håller hus när jag slutat :)Mobilbloggen fungerar fortfarande inte!

Bedtime

Det blev ingen film. Istället kollade jag runt på lite bloggar och nyss pluggade jag för läxförhöret vi ska ha imorgon.

Nu tänkte jag krypa ner i min nybäddade säng (hur härligt är inte det) och sooova. Ska bli underbart skönt!

Vi hörs imorgon! Puss

Dusch i 35 minuter

Här sitter jag med russin till både tår och fingrar. Har nämligen precis kommit ut från duschen där jag stått i 35 minuter. Kände att jag behövde ta hand om både hår och kropp idag, så det blev silvershampo, inpackning och sen skrubb av kroppen för att få bort döda hudceller. Tänkte först ta på brun utan sol också, men eftersom jag är så blek i mig själv ser jag bara ut som en morot, så jag får vänta tills jag fått lite färg på mig.

Nu ska jag fortsätta titta på filmen och sen väntar sängen. Börjar kl 8 imorgon men som tur är slutar jag vid 11 igen.


Det blev...

...pannkakor ändå, blandade dock i lite havregryn för att göra det lite mer speciellt haha.



Nu ska jag fortsätta titta på film innan jag hoppar in i duschen, har inte orkat det än.

Softar runt

Jag softar mest runt denna söndag, men det är väl det söndagar är till för? Jag har i och för sig varit duktig hela förmiddagen då och städade.

Nu tänkte jag kika runt lite på internet för att se vad jag kan äta lite senare, är sugen på något speciellt, men känner jag mig själv så blir det tradtionella pannkakor.

Nej dags att hänga nästsista maskinen tvätt och sen fortsätta kolla på filmen som jag fick hem i veckan.


Dagens låt


Varm som en bastu

Puuh, äntligen är jag klar med städning och allt vad det innebär, och är just nu varm som en hel bastu. Jag har dammat, dammsugit, tvättat, fixat akvariumet, plockat undan, gjort rent badrummet, bytat sängkläder, vattnat blommorna och äntligen är jag klar.

Nu tänkte jag plugga lite och sen göra mig i ordning, känner mig allt annat än fräsch faktiskt.


Städdag

Hej allihopa!

Tänkte bara uppdatera er lite med att jag håller på att städa, byta sängkläder och tvättar för fullt. Det är fint väder ute så jag ska försöka tvätta så många maskiner som möjligt så jag kan hänga ut det.

Hoppas allt är bra med er! Vi hörs senare!

Dagens färgglada



Såhär har jag sett ut idag. Färgglatt och skönt!


Plantering

Jag har spenderat dom senaste timmarna ute i trädgården. Det är strålande sol ute och då kan man ju inte sitta inne.

Igår när vi var och handlade köpte jag med mig några blomsterfröer hem. En var jättesolros och den andra var en blandning av sommarblommor. Om jag erkänner så tycker jag faktiskt det är kul med trädgård då och då när man kan gå och fixa.


Solrosen


Zinga var såklart med i trädgården


Och bella






Jag förlängde vår "planeringsplats" så jag fick plats med mina sommarblommor.




Och såhär blev resultatet. Bara till att vänta nu =)

Nu ska jag ut och övningsköra med mamma och pappa!

Gymmet

Äntligen fick jag tummen ur, och gick och gjorde mig i ordning. Har tagit på lite smink och slängde på mig mjukiskläder för att gå ut med hundarna. Så nu är det också gjort.

Nu ska jag byta om till träningskläder och köra bort till gymmet och träna i ca 1 h. Kör nog bara på styrka idag också. Får bli kondition nästa vecka istället.

Hörs senare!


Lördag

Goooodmorgon!

Idag är jag för en gång skull utvilad och solen skiner! Kan det bli bättre? Ska strax gå ner och äta frukost och kika lite på tv, sen ska jag vidare till gymmet. Blev inte av igår så idag får jag göra det istället.

Resten av dagen är oplanerad, får se vad som händer helt enkelt.

Nu: Frukost!

Jag stör mig

Ibland stör jag mig något enormt på mig själv. Jag har en förmåga till att bara gå och kolla i butiker i stan, hittar en fin sak, provar men kommer fram till att... njaa, vi kan vänta tills jag får pengar, typ 2 dagar senare. Men det slår aldrig fel. Var gång jag kommer tillbaka är det slut. I detta fallet menar jag en kavaj, ni vet den randiga som fanns på H&M för någon månad sen. Jag hade sett den en dag, kollat på den och gått vidare. När jag väl tog "modet" och ville köpa den, så var den slut.

Och för någon dag sen, när Gina tricot precis fått in dom baseballsjackorna, ni vet dom, röda, blåa osv som ALLA har nu för tiden. Jag provade en röd och ja, den var ju faktiskt fin. Men den dagen hade jag ingen börs med mig till stan och tänkte samma sak som förra gången, jag köper den på fredag. Jag gick ner idag, men då fanns inga röda kvar och ingen storlek kvar av dom blåa som jag ville ha.

RIKTIGT störigt! Så nu går jag och väljer på om jag ska strunta i att köpa den och spara 249 kr, eller köpa en svart och grå som inte var lika fin som dom andra, men ändå funkade.

Känner ni igen er?


Trind nail repair


Idag när jag var och handlade köpte jag med denna hem. Jag har hört att den är bra och ville testa den nu när mina naglar är ganska sköra efter att jag haft gelenaglar i ett par månader. Dom blir tunna som papper av att ha gelenaglar.

Har precis tagit på så får vi se om det är bra. Man ska måla om var dag i 2 veckors tid för att få dom hårda. Därefter ungefär 1 gång i veckan.

120 kr kostade den, och jag hittade denna på Maxi, men finns nog lite överallt.


Min fredagskväll



Iskall cola och djungelvrål till "så ska det låta"


Trött som en gris

Jag var helt död efter jag hade varit ute med hundarna vid 4, så vid 5 slocknade jag i sängen och sov 1 h. Skönt var det!

Nu har jag precis ätit middag och ska snart åka och handla med mamma och pappa. Annars ser kvällen lugn ut, har varit en lite jobbig vecka så det ska bli skönt att bara slappna av.


Look of today




Mysiga Zinga



Min lilla plutt för tillfället. Ligger och sover på min mage. Hur mysig får man vara?♥


Fredag

Hej allihopa!

Skönt med helg eller hur? Kom nyss hem så tänkte berätta lite om min dag. Var i skolan till 10.30 sen gick jag direkt till Mcd med Sandra och åt glass och sen gick jag hem till mormor och morfar när hon skulle vidare. Så där har jag varit tills kl halv 2, då kilade jag ner till stan igen för att titta på en jacka, men den var såklart slut.. typiskt.

Nu ska jag ta lite bilder och läsa bloggar. Videoblogg får ni vänta med tills nästa vecka, min kamera är urladdad och det tar ett par timme för den att bli laddad.


Bedtime

Nu ska jag krypa ner i sängen, för imorgon är det skola igen. Börjar som vanligt 8.15 och slutar redan 10.30 som alltid, det är det bästa med fredagar förutom att jag inte vet vad jag ska göra resten av dagen. Blir kanske till att gå till Mormor och Morfar :)

Vi hörs i alla fall någongång under dagen. Det funkar inte att mobilblogga som ni märkt så ni får vänta tills jag kommit hem!

Godnatt♥

21:00

Utvecklingssamtalet gick bra, dom hade bara positiva saker att säga så det var skönt. Fick även ny praktikplats som jag ska kontakta så det kändes också bra.

Efter samtalet blev det handling med mamma och pappa och nu har jag precis sett det sista avsnittet av "sveriges sämsta bilförare".

Nu väntar duschen om en stund och sen sängen.


Utvecklingssamtal

Efter en liten tupplur och mat har jag nu fått på mig kläder och lite smink. Fick bli väldigt lätt idag, ska liksom bara till ett utvecklingssamtal som jag gissar blir på typ 15 minuter.



Vi hörs senare när jag kommer hem. Wish me luck!

Funkar inte

Varför fungerar det inte att mobilblogga? Här har jag stått och skickat in bild på mina fina pannkakor som jag lagade till mig och mamma, så får ni inte se dom. Ska jag vara ärlig tror jag inte ni bryr er så mycket ;)

Ja, här sitter fortfarande jag i mjukisbyxor och min sovtröja, håret åt alla håll och osminkad. Men är man ledig så är man :) Ska strax göra mig i ordning så man kan känna sig lite fräsch i alla fall.


Utvilad

Godmorgon!

Sovit gott? Det har jag, och jag vaknade faktiskt utvilad vid halv 8. Har precis varit ute med hundarna och tänkte slänga in ett inlägg nu innan jag går ner och gör frukost och kikar lite på tv.

Idag är jag som sagt ledig så idag har jag ingenting inbokat förutom utvecklingssamtal kl 18.00.

Nej nu skriker min mage, dags för frukost!

Färska jordgubbar

Min kväll har bestått av tvtittande och ätning av färska jordgubbar. Har ni testat dom nu? Åhhh säger jag bara. Dom är så sjukt goda, smakar precis som svenska jordgubbar, fast dom är från Spanien. Man får såna minnen från midsommarafton när man sitter där och äter jordgubbar med socker och vispgrädde. Mums!

Hur som helst, har precis tagit en varm dusch och sitter nästan och sover för tillfället. Blev dödstrött bara så pang, så jag ska faktiskt börja dra mig mot sängen nu fast jag är ledig imorgon.

Vi hörs imorgon helt enkelt. Godnatt :)


Stopp

Herregud vad ni reagerar! Jag har raderat inlägget nu så ni kan andas nu. Inga fler kommentarer nu tack om inlägget "irriterad".

Tack!

Tränat

Det blev 1 h träning idag. Det var lugn och skönt på gymmet tills det hade gått 40 minuter, då vällde det in folk och det är bara jobbigt tycker jag.

Nu har jag precis ätit middag och nu vet jag inte vad jag ska göra. Ta det lugnt kanske? ;)

Förresten.. till er som skrev att jag reagerade överdrivet när jag skrev inlägget lite längre ner. Ni hade också blivit sura om någon precis hade sagt till er att ni är negativa och utstrålar inget när man nästan är den gladaste på hela jorden. Nej kanske inte, men ni fattar? Ingen vill bli nertryckt så!


16:33

Sådär, nu har jag lugnat ner mig lite. Har varit ute en runda med hundarna och har precis skickat in en läxa som ska vara inne på tisdag - skönt! Nu kan man ta det lugnt resten av kvällen.

Nu tänkte jag strax byta om till träningskläder för att bege mig ut i det svinkalla vädret och blåsten, och cykla iväg till gymmet och träna lite. Var ju ett tag sen sist, men har haft huvudvärk, ont om tid men jag var faktiskt ute och gick i måndags.

Nej dags att byta om, så man får det gjort!


För någon dag sen..

Irriterad

Inlägget är borttaget!


Godnatt

Min huvudvärk är nästan borta, skönt. Har suttit och tittat på Wallander nu med mamma och pappa och ska krypa ner i sängen nu. Jag tänkte först lägga mig vid 21-21.30 men det sket sig som vanligt. Får ta det en annan dag helt enkelt. Pigg behöver man ju inte vara, nejnej.

Imorgon börjar jag 8 och slutar 14.20, vi hörs då. Godnatt

Sprängande huvudvärk

Nu är jag hemma igen. Följde med pappa när han skulle ta bort stygnen på Bella. Eller ja, pappa skulle inte göra det men veterinären. Så det gick bara bra och tur det, var lite orolig innan ifall hon skulle strejka helt med tanke på att det satt vid ögat.

Nu ligger jag i min säng och fryser och har skitont i huvudet. Kom bara så pang när vi åkte hem och det är inte skönt. Har tagit en tablett nu i alla fall, så får vi hoppas att det försvinner.

Annars då? Jo regnet öser ner utanför fönstret, lite mysigt ändå faktiskt :)


Dagens jag




Film utan ljud

Hej!

Sitter just nu i datasalen i skolan och tittar på en film utan repliksljud. Har ni varit med om det någongång haha? Jag föredrar dock datorn för tillfället.

Fick precis besked från min prakitkplats att jag inte fick platsen där, och jag är inte särskilt deppig precis då jag skrivit förut att dom inte varit speciellt trevliga.

I alla fall, slutar nog runt 2 tiden idag. Då blir det hem en runda för att sen följa med pappa till veterinären med Bella och ikväll blir det träning. Fullt upp jämt :)

Nu ska jag fortsätta plugga lite. Hörs senare idag!

Bedtime

Nu har jag hunnit med att ta en varm snabbdusch också. Nu ska jag krypa ner under mitt varma (läs kalla) täcke och soooova.

Imorgon börjar jag kl 8 och slutar vid 14.20 tiden. Jag kommer ha fullt upp hela dagen imorgon. Men lovar att uppdatera så fort jag kan!

Sov gott. Kram!


Dagens fråga




Den glada nyheten

Jag skrev ju tidigare idag att det var lite blandade nyheter idag. Och den glada är att jag har fått:



Wiiiiiiho! Mitt allra första, seriösa, allvarliga, roliga, ja ni fattar...jobb! Fick besked om det idag och kommer börja jobba vecka 25 :D


Solen i ögonen

Det blev 1 h och 10 minuters promenad, och jäklar vad skönt det var. Med musik i öronen och solen i ögonen, det var riktigt härligt.

Nu ska jag ta på mig pyjamas och ta bort sminket. Herregud.. var har denna dagen tagit vägen?


Jag tidigare idag

Powerwalk

Jag kom aldrig iväg till gymmet idag. Har suttit och gjort lite skoluppgifter istället, så nu tänkte jag gå en promenad istället, det är ju så fint väder ute.



Vi hörs om någon timme igen!

Måndag

Hej!

Som ni förstår har jag inte haft tid att skriva till er förrän nu. När jag slutade vid halv 11 satt jag kvar en stund och började på ett arbete och sen gick jag hem till Mormor och Morfar, och stannade till 3 ungefär.

Var nyss ute med hundarna och nu ska jag bara ta det lugnt. Har fått ett roligt och ett tråkigt besked idag, så det är väl lite upp och ner idag.

Förresten.. till dig som frågade om varför jag inte kan svara på varför jag grät för någon vecka sen. Ja varför vill jag inte det? Det är såklart för att det är för privat. Bloggen är privat, men inte så privat så jag vill berätta hela mitt liv. Mitt liv är upp och ner som alla andras..

Nu tänkte jag plugga lite så man blir lite fri denna veckan!

Kvällspromenad

Kom nyss in genom dörren. Har varit ute och gått i det grymt härliga vädret och pratat av mig lite.

Nu ska jag strax hoppa i säng, men först ta på sig pyjamas och ta bort sminket. Imorgon börjar jag kl 8 och slutar vid 11 tiden, så vi hörs någongång då.

Puss!

Dagens fråga


10 saker om mig


Jag skojar inte när jag säger att jag tyckte hellre om att köra radiostyrda bilar än att leka med barbie. Ni vet såna bilar man håller en apparat med och sen styr den. Jag älskade det!


Jag måste ha kontroll på allt jag gör. Mina skolpapper måste vara på sin plats, för jag ska fungera. Jag har en pärm som säkert väger 10 kg som jag bär runt på i skolan. Jag kommer drabbas av axelskador innan jag fyllt 20!
Jag måste ha koll på tider, telefonnr, kalender i mobilen.. ja allt!


När jag var sisådär 10 kanske hade jag extrem ångest för att sova. Jag trodde helt tiden att jag skulle dö i sömnen och kunde ligga och tänka på det i flera timmar. Som tur är det borta, men ibland dyker det upp igen!


Jag har varit extremt rädd för eld. Jag kommer ihåg att jag stod i köket med mamma bredvid, och försökte tända en tändsticka men det gick inte. Men i 7:an när vi hade NO-lektion blev jag nästan tvingad och då lyckades jag!


I samma veva som jag hade ångest för att somna, kunde jag drömma helt otroligt sjuka drömmar. Det kunde vara allt från flygande elefanter till mord i mitt rum. Kanske inte så konstigt att jag inte vågade somna.


Ni har hört det förut och jag säger det igen. Jag sätter 1000 spänn på att jag en gång i framtiden kommer bosätta mig antingen i Simrishamn eller Ystad. Jag älskar dom städerna!


Jag vet inte hur gammal jag var när jag tog steget och blev stor flicka. Att sova i mammas och pappas säng var ju mesigt, men jag sov där nog längre än andra barn.


Jag är ingen tålig person. När jag tycker saker är jobbigt visar jag det genom tårar. Jag kan sitta ner och bara vara sur över något, och då kommer tårarna. Däremot visar jag aldrig det inför folk, om såvida det inte är riktigt jobbigt. Jag har nog bara gråtit 2 gånger i skolan, och den senaste gången var för några veckor sen.


Det är något jag hatar över allt annat, att ha fiender runt sig. När jag blir ovän med folk är det nästan alltid jag som tar tag i problemet och försöker lösa det. Jag har dock blivit trött på att det alltid är jag som ska göra det!


Det har i och för sig många människor. Men det är lite kul faktiskt!

Rent och fint

Då var söndagens städning klar. Har hängt upp första maskinen tvätt också, och väntar på den andra. Skönt att få det avklarat, för det tog emot lite faktiskt när jag skulle börja.

Nu tänkte jag börja göra mig i ordning så smått, eller nej, jag ska först ta bort mitt fula nagellack och sen måla på någon ny härlig färg. Sen väntar duschen!


Alkohol och cigaretter



Jag har verkligen suttit och funderat på detta, för att det inte ska missuppfattas hur jag faktiskt tycker om detta. Om jag säger såhär, en stor del i att jag inte är ute och festar ligger i att jag inte tycker om fulla människor, jag vill inte se folk spy ner sig själva, även om det är långt ifrån alla som gör det. Jag HATAR när folk blir en annan person, med eller utan alkohol i blodet. Jag har nog aldrig sett någon människa som är precis som vanligt som med utan alkohol i blodet, och med. Jag har starka exempel, från när jag har festat ett fåtal gånger, som jag inte tänker ta upp här.

Och för att svara för det med feströkning och röker dagligen. Det finns inget som heter feströker i mina ögon. Varför inte bara säga att jag röker då och då? Det är bara bluff att folk med alkohol i kroppen får ett ständigt nikotinbehov. Jag kan säga så här, när jag fått reda på att vänner i min närhet har rökt under en period, eller börjat röka av någon anledning, när jag inte vetat om det, reagerar jag. Jag menar inte att han/hon ska säga till mig; jag röker! Det skiter jag i. Men varför förstöra sitt liv genom att "leka cool" när den personen inte alls har varit intresserad av detta tidigare.

Grupptrycket är ett fint ord. Det är såååå många som drabbas av detta, och nej, jag kan faktiskt stå på mig. Jag blir inte sugen när jag sitter med ett gäng som dricker/röker, och det är jag glad för. Och om jag säger såhär, jag har aldrig varit full och det är inget jag längtar efter som många gör.

Jag tycker bara det är så fel att man ska förstöra sin kropp genom att ösa in alkohol i kroppen var/varannan helg och som grädde på moset så röker man också. Varför inte ta vara på sitt liv? Man vet inte när det är sista gången man ser sin vän, och det är det jag tänker på.

Varför jag reagerar när folk dricker sig fulla, eller spelar som många faktiskt gör, är väl för att jag har en nära släkting som en gång varit en alkolist. Jag vill inte att fler ska hamna i den sitsen, och därav försöker jag hindra mina närmsta vänner för att dricka sig stupfull när man hör " åhhh jag vill bli så jävla full ".

Tänk en extra gång på era nära vänner... snälla!

Söndag

Godmorgon!

Vaknade vid 10 idag, och har bara suttit här vid datorn sen dess. Har nyss fått i mig frukost och ska om en stund börja städa och tvätta här.

Resten av dagen är oplanerad, så vi får se om det händer något.

Ja, det var väl allt jag hade att berätta för er!

"Äntligen midsommar"...

..är den film jag, mamma och pappa har tittat på nu ikväll. Den var väl sådär, men lite fick man skrattat i alla fall. Den var en typisk svensk film, och mer behöver jag nog inte säga.

Har precis tagit bort sminket, tagit på pyjamas och satt mig här i soffan med filten och datorn. Tänkte titta på ett avsnitt av paradise, och sen väntar sängen. Imorgon är det redan söndag... usch, vill inte!


Dagens jag




Malmökörning

Nu är vi hemma igen, vi har dock inte suttit och ätit pizza sen sist jag skrev. Vi handlade godis på hemmakväll och sen hem en sväng för att sen köra till Malmö. Jag vill vänja mig vid extremt mycket trafik, filväxling och ja, allt som hör till en storstad så vi körde runt där i 1 h ungefär.

Nu ska jag fota dagens jag, och sen gå ner och se film med mamma och pappa. Verkar som alla är ute och festar idag, såg hur många som helst i Malmö som var på väg till fester.




Pizza

Nu ska vi strax ner till stan för att äta pizza, sen blir det nog en godispåse på "hemmakväll".



Hörs senare ikväll!


You´re out of my life

Nu har jag tagit en dusch,  fått på mig kläder och lite smink, så man känner sig fräsch igen. Nu tänkte jag bara ta det lugnt tills vi ska ner till stan och äta. Och med att ta det lugnt menar jag att kolla på "paradise hotel" ;)



Kanske inte det finaste att ha ett svart linne under, men va fan, mitt vita var i tvätten ;)

Lördag

Godmorgon!

Hoppas allt är bra med er. Vaknade vid halv 11 idag, skönt att sova ut lite. Har precis ätit frukost och snackat lite skit med Sandra.

Snart tänkte jag börja göra mig i ordning, hon kommer hit och hämtar min trippeltång senare, och vid 3-4 tiden ska jag, mamma och pappa ner till stan och äta pizza. Jag skojar inte om jag har varit sugen på pizza i en månad haha.

Vad ska ni göra idag? :)


00:08

Godnatt, förhoppningsvis har jag mer inspiration till bloggen imorgon. Håll tummarna!


Kvällen

Det blev träning till lite innan 20 då dom stängde. Resten av kvällen har spenderats framför tvn med en busande Zinga bredvid, och tittat på "så ska det låta" och ätit popcorn.

Nu har jag tagit mig upp till ovanvåningen och tänkte kolla lite på "paradise hotel" innan jag tar mig orken till att ta på mig pyjamas och ta bort sminket. Visst är det jobbigt?

Och ja.. jag har bloggtorka för tillfället.. Inte kul.


Gymmet

Nu har min huvudvärk försvunnit, nästan i alla fall, så nu tänkte jag sticka till gymmet innan dom stänger.



Vi hörs sen!

Beck - Levande begravd



Denna kommer ut den 22 Juni och den verkar faktiskt jäkligt bra, efter att ha sett denna trailern.

Jag ska helt klart se den, men det var väl ingen överraskning?;)


Äntligen fredag

Puuh vilken dag! Jag har varit igång hela dagen och det är nu jag kan sitta ner. Var både hungrig, trött och kissnödig när jag kom hem. Men nu har jag varit ute med hundarna och tänkte skriva till er.

Gick i skolan idag till lite över 10, hem en snabb runda för att sen ta bussen in till Malmö för att prata med min praktikplats, och en sak säger jag er. Jag tänker INTE vara på den praktikplatsen, herregud vad negativa och otrevliga hon som höll i det var. När man inte ens vill arbeta inom den branschen sen. Kul...

Efter mötet, dvs 10 minuter senare tog jag bussen hem igen, och gick upp till min morbror och var lite social.

Så, ja det var min dag. Nu ska jag kika och se vad jag missat under dagen och sen blir det middag.


You take me higher

Sådär, då var man nyduschad och nästan klar för sängen. Ska bara borsta ut håret och borsta tänderna, sen blir det sängen direkt för att läsa en stund.

Imorgon börjar jag 8.15, och slutar 10.30, då ska jag direkt ta bussen in till Malmö för att besöka min praktikplats, så jag tror jag är hemma vid 2 tiden eftersom jag ska vara där vid 12.

Vi hörs när jag är hemma, det brukar inte fungera med mobilbloggningen så jag har gett upp det.



Godnatt :)


Fullt upp

Bloggen har kommit lite åt sidan idag. Jag har varit på dåligt humör och haft mycket och göra. Ibland blir det så bara, och hoppas ni förstår.

Jag och Pappa har i alla fall precis kommit hem från Malmö, så förhoppningsvis hittar jag dit jag ska imorgon.

Nu tänkte jag kika runt lite här på datorn, och sen hoppa in i duschen.


Torsdag

Hej!

Hoppas allt är bra med er. Med mig är det bra förutom att jag har lite ont i huvudet idag igen och är trött, men annars funkar det.

Har inte direkt något att säga till er. Var i stan efter skolan och nu har jag precis ätit lite. Idag ska jag och pappa in till Malmö för att hitta vägen till min praktikplats, eftersom jag ska på möte med dom imorgon. Och sen får vi se om det blir träning, om inte så blir det imorgon.


Godnatt

Nu ska jag lägga mig och läsa en stund. Kvällen har bestått av huvudvärk, tvtittande och datanördning.

Imorgon börjar jag 8 och slutar 2, men ska direkt ner till stan då, så vi hörs någongång på em :)

Godnatt!


Dagens jag


19:17

Ska jag vara ärligt har jag inte gjort ett skit sen sist jag uppdaterade. Har bara suttit i soffan och tittat på "paradise hotel" och hatat min mage.

Nu tänkte jag dock gå bort till Konsum för att handla en tidning och njuta av att solen fortfarande är uppe. Synd bara att ingen har tid idag..




Hiss/diss



Vad tycker du om denna jackan/tröjan? Hiss/diss?


Onsdag

Hello!

Dagen började inte riktigt bra. Fick sjukanmäla mig först lektionen eftersom jag vaknade med världens mensvärk, så jag tog en tablett och somnade om. Så jag började 09.50 istället, skönt.

Nu är jag hemma igen. Har bara haft 2 lektioner idag och det har varit ganska slappt. Har precis ätit en hemmagjord sallad, för att vara lite extra nyttig.

Ute skiner solen, men vad ska man göra idag?


Bedtime

Nu är det bedtime för min del, ska upp aptidigt imorgon och har grymt tråkiga lektioner imorgon. Jag hatar onsdagar!

Vi hörs imorgon. Godnatt

Svar på frågestunden del 2

Om du hade haft någon som bevakar din blogg, hade du velat träffa den personen och ta en fika då?

Jag hade nog inte "vågat" träffa personen helt själv, men en bloggträff kanske, med alla läsare? Eller i alla fall dom som vill, det hade varit kul faktiskt.

Var du rädd för den nya influensan? och tog du vaccinet?

Jag är rädd för att influenser och sjukdomar över lag. Just nu går jag och tänker på om jag kommer bli förkyld för att jag stod bakom en som snöt sig och nös precis framför mig innan på Konsum. Jag har någon form av bakterierädska. Och ja, jag tog vaccinet.

Tycker du att du är duktig i skolan?

Om man får säga så om sig själv, så ja det tycker jag. Jag lägger ner extremt mycket tid på skolan och ligger alltid på VG/MVG.

Brukar du sola?

Inte mer än på somrarna. Aldrig i solarium, skulle aldrig få för mig att förstöra min hy så.

Hur ska du spendera din valborg/midsommar ?

Oj, ingen aning faktiskt. Valborg är ju snart, men jag har inga planer faktiskt, får se vad som dyker upp.

Backslick eller snaggat på killar?

Beror på killen. Men överlag gillar jag snaggat på killar.

Vad har du för sexuell lägning?

Hetero

Vad är din favorit fika?

Hmm.. det beror nog på mitt humör haha. Nej men är det fint väder ute brukar jag typ ta en läsk och en kaka. Är det vinter och kallt, så blir det oftast en chailatte och en kaka :)

Vad är dina framtidsplaner?

Jag vill starta ett café, jobba som makeupartist eller nagelbyggare.

Vad tjänar du på din blogg?

Ingenting faktiskt, jag gör detta för skojs skull, men visst skulle det vara kul att få en liten slant extra.

Vad tycker du om Kissie?

Finns det något positivt med henne?

Är blondinbella din förbild?

Nej det är hon inte!

Tycker du inte om Carola längre, Känner carola igen dig efter alla gånger du har träffat henne?

Nej jag tycker inte om Carola längre. Visst, jag tycker fortfarande hon har en underbar röst, men jag är inte beroende av henne mer som jag var innan. Nej hon känner inte igen mig, inte vad hon sagt i alla fall.

Har du funderat på några plastikoperationer?

Inte operation så, men jag skulle vilja förstora mina läppar, men bara genom sprutor, aldrig under kniven.

Är du nöjd med ditt utseende?

Vissa dagar är, andra inte, precis som alla andra. Det beror väl på hur mycket komplimanger man får också, antar jag.

Vem skulle du vilja se ut som?

Alla är unika, så jag skulle bara vilja se ut som mig själv.

Vem är snyggast i din skola/klass ?

Jag vet inte.. svårt det där.

Har du någon stalker?

Inte vad jag vet, hoppas inte haha.

Vad tycker du är den fulaste "kroppsdelen" i ditt ansikte? (mun, näsa osv.)

Jag gillar inte min näsa. Jag tycker den är för rak och stor, men inte direkt något jag stör mig på. Mina kinder gillar jag inte heller, för dom får det att se ut som jag är rund som en fotboll i huvudet.

Vad tycker du är finast? :)

Mina ögon tror jag.

du är sjukt snygg, min förebild i livet. nu undrar jag. har du knullat någongång? det är riktigt gött altså, lovar dig, prova doggy, sjukt skönt!

Ska man skratta eller gråta?

hur många har du haft sex med eller är du oskuld?

Det är för privat att ta upp här i bloggen!

Jag tänkte bara fråga om du brukar sola mycket på sommaren? Blir du ofta brun eller bränner du dig mest och får ingen färg? :)

När jag var mindre var jag brun som en neger, men nu har jag bara svårt för att ligga still och vara ute överhuvudtaget när det är så förbannat varmt ute, men visst kan jag bli brun och bränner mig inte så lätt :)

Vilken glass är din favoritglass?

Det är nog choklad. Choklad slår allt!

Vilket ämne är du duktigast på i skolan?

Då får jag nog säga dom kurserna jag har fått högst betyg i. Servering, Hotell A och Psykologi.

Är du en populär person i skolan? :)

Inte vad jag känner av. Vi har så dålig stämning i vår klass jämt så det är grupperingar hela tiden. Men jag är väl populär i den "gruppen" jag går i haha.

Vad ska du göra efter gymnasiet?

Det återstår att se, inte läsa vidare i alla fall.

Ska du plugga vidare på universitet senare? Och isåfall vad ska du plugga då och vad vill du bli i livet?

Plugga vidare ska jag inte nej.


Tusen tack för alla era frågor. Jättekul att så många hade frågor :D

Träning

Trots att jag har huvudvärk ska jag iväg till gymmet nu och köra lite styrka, mycket mer orkar jag inte idag. Får bli en kort träning och sen blir det tvtittande hela kvällen.

Vi hörs sen!


Dagens jag


Undvik att kolla på fläcken på spegeln. Vet inte vad det är haha.


Svar på frågestunden del 1

Kan du ta frågestunden i en videoblogg?

Nej denna gången får det bli i skrift. Jag orkar faktiskt inte sitta och svara på alla dessa frågorna jag fått, men nästa gång tar jag det i en videoblogg :) Jättekul förresten att alla ställt så många frågor!

När går du och lägger dig när det är skola?

Mellan 22-23 tiden brukar det bli. Egentligen skulle jag behöva lägga mig vid 20 var kväll för att orka dagen efter, men nej, det känns liiite tidigt.

Har du någon kille vid sidan om bloggen?

Nej det har jag inte!

Vad ska du göra i sommar?

Förhoppningsvis sommarjobba, umgås, sola, bada, gå på konserter och bara njuta!

Kollade du något på vinter OS i Vancouver på tv:n?

Jag följde inte det precis, men då och då kollade jag på det när det inte fanns något bättre.

Gillar du att kolla för sport på tv för övrigt?

Friidrott är en sport jag gillar att titta på. Fotboll och annan bollsport, nej det är bara tråkigt. Varför springa efter en läderboll?

Och tillsist, vad ska du göra på din 18-årsdag?

Eftersom jag fyller år på en onsdag i år, kommer jag nog inte göra så mycket på just den dagen, mer än kanske fira med mamma och pappa. Annars har jag faktiskt inget planerat, kanske gå ut? ;) Vi får se när den dagen kommer!

Om du fick välja att antingen åka på en utomlandsresa för att sola, bada och kolla runt eller en resa för att bara festa m.m, vad skulle du välja?

Helt klart sola, bada och kolla runt resa. Jag är ingen festbrud!

Är du en festa-tjej eller en hemma-tjej?

Jag är helt klart en hemma-tjej. Jag har nästan fobi för folk ibland, knäppt.

Vad är dina framtidsplaner?

Jadu, om man visste det... Nej men jag vill starta ett café. Jag har velat göra det i flera år, så vi får se vad som händer!

Vilken är den snyggaste killkändisen?

Oj...hmmm...svårt det där.. jag vet faktiskt inte. Jag är ingen sån som säger Brad Pitt, vad är det för snyggt med honom? Nej jag går faktiskt inte bara på utseendet, mycket hänger på personligheten!

Favoritprogram?

Alla traditionella såpor som går på alla kanaler älskar jag. Allt från Farmen till Big brother.

Vilka är dina favoritkläder?

Leggings, skjortor, kavajer och kjolar. Allt som har med modet att göra, följer det ganska hårt faktiskt.

Hur länge ska du blogga?

Jag har tänkt till efter min student, så ni får vara med på det :) Men om det blir mer än det vet jag inte.

Gjorde det ont att tatuera sig?

Nej faktiskt inte. Jag stirrade upp mig själv innan jag skulle sätta mig i stolen, men jag tittade bort under hela processen så det kändes inte så mycket. Visst kändes det, det ska man inte komma undan, men ont gjorde det inte. Testa att trycka med en blyertspenna på huden, ungefär så kändes det.

hur långt tid tog det att göra din tattoo?

Från det att jag satte mig i stolen och han gjorde rent och så tills jag gick ut därifrån, tog kanske 25 minuter? Inte alls lång tid, och det tycker inte jag en första tatuering ska göra heller.


Tisdag

Hej!

Jag tänkte bara uppdatera er snabbt innan jag sticker hem till Pernilla för att slinga hennes hår.

Slutade vid halv 2 idag eftersom jag var klar med mitt svenskarbete och har preciss ätit lite och ringt min praktikplats. Äntligen svarade hon, men tyvärr var hon inte så trevlig som jag trodde, menmen, trivs jag inte kommer jag inte vara kvar heller.

Nu ska jag cykla hem till Pernilla, så vi hörs senare, då kommer även svaren på frågestunden. 


Godnatt

Nu tänkte jag faktiskt gå och lägga mig, och klockan är till och med innan 22.30. Kryss i taket!

Vi hörs imorgon. Börjar 8 och slutar 14.20.

Pusspuss!


Dagens fråga


20:24



Det blev 1 h powerwalk med mamma och handling direkt efteråt. Nu ligger jag i sängen och tar det allmänt lugnt. Ska snart gå upp och förbereda lite inför imorgon och så.

Nej om man skulle ta och göra lite nytta...


Powerwalk

Nu ska jag ut och powerwalka med Mamma. Hörs om någon timme!


Videoblogg


Fika

Nu ska jag ner till stan och fika med Pernilla i det fina vädret.

Vi hörs senare!


V Å R







Dessa fotade jag innan när jag var ute i trädgården. Vååååår!


Måndag

Hej!

Solen skiner och jag har mest varit i trädgården sen jag kom hem. Slutade redan vid halv 11 och då blev det en snabbrunda genom stan med Sandra. Bokade även tid för klipp och färg, fast det blev inte förrän i juni.

Nu tänkte jag ringa till min praktikplats som ska vara gjort innan torsdag. Lika bra att få det gjort, för det här med att ringa folk är inte min starkaste sida - jag hatar det! Jag föredrar sms haha.

Wish me luck!


Update; 13:48.

Tyyyypiskt! Personen som var min kontaktperson, var ledig idag. Hur typiskt är inte det när jag hade förberett mig? Aja.. bara att ta nya tag imorgon då!

Godnatt

Nu tänkte jag dra mig mot sängen. Har startat en frågestund som ni ser, så ni kan fråga lite frågor..om ni har några. Avslutar den när jag tycker det räcker!

Imorgon börjar jag kl 9 och slutar nog vid 11 tiden. Om jag ska hem då eller till mormor och morfar, återstår att se. Men vi hörs någongång imorgon :)

Godnatt♥

Vad sägs om en...




STOPP! STOPP! STOPP!


Man ska aldrig säga aldrig

Jag var faktiskt ute och gick ändå. Jag kunde faktiskt inte sitta inne när det nästan var sommarväder ute, så jag tog Zinga och gick en runda på kanske 30-45 minuter. Man märker direkt när det är fint väder ute. Lukten från grillar, solen som värmer och barn som är ute och leker. Synd bara att det inte är riktigt sommar.



Nu sitter jag och tittar på tv och dricker blåbärssoppa. Ska snart in i duschen och sen blir det sängen. Ska vara riktigt utvilad imorgon!


Slappsöndag

Är det någon mer än jag som inte orkar göra ett skit på söndagar? Trots att solen lyser ute orkar jag inte ens gå ut. Jag sitter fortfarande i mjukiskläder och har precis målat naglarna, och filat ner mina gelenaglar. Det är ungefär det jag orkat idag, ja, förutom städning och tvättningen såklart.

Jag funderar dock på att ta Zinga på en runda sen, så jag får lite luft i alla fall, mer än dom 2 andra rundorna jag gått med hundarna.

Vad gör ni? :)


Det fick bli svart denna gången :)


Dagens fråga


Svar på kommentar



Svar: Nej eftersom jag fyller år i Oktober, tycker jag det har varit för tidigt för att köra på körskolan. Än så länge kör jag bara hemma med pappa. Jag tänkte däremot börja på körskolan i juli så jag har drygt 4 månader på mig, så jag förhoppningsvis har körkortet i November :)

Det närmar sig. Helt otroligt att lilla jag fyller 18 år detta året, går in på mitt tredje år på gymnasiet efter sommaren och kommer ta körkort innan årets slut. Man börjar kanske bli vuxen?


Rent igen

Sådär, då är jag nästan klar med söndagens städning och tvättning. Har fått i mig mat och varit ute med hundarna. Vad duktig jag har varit då!



Nu tänkte jag bara ta det lugnt någon timme tills jag ska gå ut och gå ikväll. Måla mina naglar måste jag också hinna.

Nu: Hänga sista maskinen tvätt!

Söndag

Jaha, då var det söndag igen, och imorgon är det skola igen vilket är mindre kul. Men det är bara att bita ihop till den 11 juni.

Steg i alla fall upp vid halv 10 tiden idag. Gick ut med hundarna och nu har jag precis ätit frukost. Nu tänkte jag titta lite på paradise hotel eftersom det inte funkade igår, innan jag börjar städa och tvätta.

Godmorgon förresten..

Avslappning

Nu sitter jag nerbäddad i soffan och har tänt lite ljus. Mitt huvud dunkar så jag tänkte bara ta det lugnt och titta på "paradise hotel" tills jag ska sova. Avslappning hjälper förhoppningsvis mot huvudvärken.



Hoppas ni får en fortsatt trevlig lördagskväll, så hörs vi imorgon!


Min dag i bilder









Det var min dag det. En del av mammas släkt var som sagt här på middag. Vi grillade korv och åt lite gott. Dom gick hem vid 8 tiden så jag och pappa har precis varit ute och övningskört. Har provat att fickparkera för första gången och panikbromsa i hög hastighet.

Nu ska jag gå till Konsum med mamma!

Grillning

Vart tog det fina vädret vägen? Nyss var det ju blå himmel och sol, nu är det grå himmel och mulet. Äh, vi får helt enkelt sitta inne. Det blir grillning av korv idag, det är faktiskt riktigt gott.

Äh, nu babblar jag bara..lJag tänkte bara uppdatera er lite. Vi hörs under dagen, eller ikväll.




Lördag

Hej!

Gud så fint väder det är ute. Steg upp vid 10 och då blev det en powerwalk runda med mamma, och nu har jag precis ätit frukost och bestämt dagen med mamma. Vi ska grilla för första gången idag, med mormor och morfar och kusinen och ja, mammas släkt helt enkelt. Så dom kommer hit vid 15 tiden, så jag har tid att titta på ett "paradise hotel" avsnitt, hihi.

Jag lovar att fota under dagen, solen skiner ju!!

Godnatt

Det blev 2 avsnitt av paradise hotel idag, mycket mer orkar inte mina ögon, så jag ska borsta tänderna nu och gå och lägga mig.

Vi hörs imorgon. Godnatt♥

Paradise hotel 2005

Det är kanske inte bara jag som missade paradise hotel år 2005, då Natasha Peyre var med? Jag har hur som helst velat se detta jättelänge, och äntligen har jag chansen. Igår när jag var inne på tv4play för att kolla på lite program som jag missat, fick jag syn på just det, paradise hotel från 2005. Alla program finns där och det är nu min kvällsdrog.

Här hittar ni alla avsnitten, om ni också vill bli beroende.


Dagens jag

Här kommer en dagens jag i bild också. Visade ju den i videobloggen, men kanske inte alla som kollar på den.


Fredagskväll

Det blev som vanligt 1 h träning, och det blev inte riktigt som jag sa. Jag körde mest på kondition även idag, och nu är jag riktigt död. Har nog aldrig varit så trött som jag är nu efter en träning.

Nu har jag precis kommit hem i alla fall. Har varit och handlat med mamma på willys och ska snart gå ner, eller rättare sagt nu, och se "så ska det låta" och bara ta det lugnt.

Hoppas ni har en trevlig fredagskväll!


Träna

Nu har jag fått på mig träningskläder för att cykla iväg till gymmet. Tänkte köra styrka idag eftersom det blev mest kondition i tisdags.

Hörs senare!


Videoblogg


Det är ju trots allt fredag idag :

-10c9f3abc0472d4099d2ae0bb7c163b.png

Det är ju trots allt fredag idag :)


Stan



Nu är jag klar för att åka ner till stan och äta lunch med Sandra. Vi hörs vid 3 tiden igen.

Puss!


Fredag

Wiho, det är fredag och jag är ledig, hur härligt är inte det? Steg upp för en timme sen, och har varit ute med hundarna och ätit frukost.

Vid 12 tiden ska jag ta bussen ner till stan för att luncha med Sandra och sen blir det träning ikväll. Det är väl ungefär hur min fredag ser ut. Ska försöka hinna med en liten videoblogg också. Ni kan väl komma med förslag?

Nej nu ska jag börja göra mig i ordning så man slipper stressa idag igen!

Godnatt

Godnatt, nu slockar jag. Vi hörs imorgon!


Tvprogram

Det blev 40 minuters promenad. Inte jättelångt, men bättre än inget, för sen började det ösregna. Inte så kul att gå då precis.

Nu sitter jag här i min soffa med tända ljus och ska titta på lite program på datorn som jag missat i veckan. Det är tur internet finns alltså, där finns ju allt!

Imorgon har jag som sagt studiedag, så jag får sovmorgon - skööönt!


Promenad

Nu har jag smält lite av maten, så nu ska jag ut på en promenad hade jag tänkt innan det blir mörkt. Synd bara att det inte är sol ute.

Later!


Dagens look



Chinos: Gina tricot (nya)
Linne: Gina tricot
Kofta: H&M


Powernap

Nu har jag vaknat till liv igen. Jag gick inte och la mig direkt efter jag skrev förra inlägget, men lite vila har jag fått i alla fall. Helt otroligt att man kan vara så trött som jag är.

Så eftersom jag är så trött, ska jag ut och gå efter maten sen och träna imorgon istället. Har ingen ork alls till att åka till gymmet och stå där och lyfta vikter. Nej det får vi ta imorgon.


En randombild som mamma fotade på mig när jag nyss vaknat. Snällt haha.

Långhelg

Hej!

Hoppas allt är bra med er. Själv är jag lite trött, eftersom jag gick och la mig alldeles för sent och fick stressa som en galning i morse, men annars rullar det på.

Nu har jag långhelg, eftersom jag har studiedag imorgon. Riktigt skönt! Och dessutom slutade jag vid kvart i 12 idag så det har varit en slapp dag.

Idag ska jag mest ta det lugnt (som vanligt) ska träna ikväll, och det är väl det ända jag har inbokat.

Nej om man skulle ta en liten powernap?

Sleep

Nu ska jag sova, ska upp vid halv 7 tiden imorgon. Som tur är går jag bara imorgon, sen är det långhelg för min del.

Vi hörs imorgon. Kram!

Sleep

Nu ska jag sova, ska upp vid halv 7 tiden imorgon. Som tur är går jag bara imorgon, sen är det långhelg för min del.

Vi hörs imorgon. Kram!

Färgglada naglar



Denna härliga färgen målade jag med innan idag. Dock blev resultatet lite sådär som ni kan se, eftersom jag har kvar lite av gelén från när jag byggde naglar. Men annars är jag nöjd!

Nagellacket är från H&M!


Dagens vår-iga jag


Leggings: Veromoda
Klänning: Gina tricot
Jeansjacka: Gina tricot



Solen har ju varit framme hela dagen, och det firade jag med en lite vårig outfit.

Nya byxor



299 kr fick jag betala för dom, och dom är från Gina tricot. Apsnygga nu till våren!


Solen skiner = glada miner

Nu är vi hemma igen, eller för ett tag sen, men har varit ute med hundarna och sånt. Nu sitter jag här nere och tar det lugnt. Måste hålla koll på Bella som ligger i trädgården och sover, stackaren. Hon har fått sina tänder fixade och tagit bort en tumör vid ögat, så hon är ganska nerdrogad faktiskt. Tur det är sol ute så hon får sola, vilket hon älskar.

Idag ska jag bara ta det lugnt, ska faktiskt ha en träningsfri dag. Annars har det varit en underbar dag faktiskt. 2 lektioner bara, då den 3:e blev inställd och sånt gillar vi. Då gick jag och tjejerna från klassen ner och åt en nyttig lunch och jag köpte ett par chinos från Gina tricot, som jag ska visa sen.

Till dig som frågade om mitt kanske blivande jobb. Jag lovar att berätta allt när/om jag väl får det, och det vet jag senast den 19/4. Inte kul att berätta en massa och sen blir det inget av det :)


En halvtnerdrogad hund och en omöj

354a43455d3d72df15031201fab1a2f3.png

En halvtnerdrogad hund och en omöjlig hund.


Hej! Nu är jag och pappa på väg fö

0-1466eab6629312293ec96c2870a44649.png

Hej! Nu är jag och pappa på väg för att hämta bella som har blivit opererad. Innan det var jag var jobbintervju och det kändes bra. Får besked om någon vecka :) vi hörs när vi är hemma igen!


Godnatt

Sådär då var klockan mycket....igen, och jag kommer vara död imorgon.

NU: Raka vägen till sängen. Godnatt!

Ps. Håll tummarna för mig imorgon, då ska jag på jobbintervju! ds.

Träningen

Gud så härligt det var att träna idag trots mycket folk, och svettigt var det också. Svetten bara rann av mig, men det är kanske meningen haha.


Nu har jag precis kommit ut från duschen och ska bara fixa några saker, sen ska jag gå och lägga mig, fast jag egentligen inte vill, för imorgon är det bara tråkiga lektioner, och då menar jag tråkiga!


Gymmet

Nu är jag ombytt och klar för att cykla iväg till gymmet. Så skönt det är nu när det går mot ljusare tider, det är ju ljust ute när man cyklar iväg och inte mörkt som i graven.

Hörs senare!


Dagens fråga




Beställa eller inte?



Tisdag

Hej!

Hoppas allt är bra med er, jag har själv en "äckligt-ful-dag" idag. Känner mig allmänt ful och äcklig. Usch såna dagar gillar vi inte!

Då var vardagen igång igen. Har varit en ganska seg skoldag idag eftersom det var första dagen efter lovet, men det kändes bra i alla fall. Nu är jag trött...som vanligt, eftersom jag sov för lite timmar inatt, så tänkte bara ta det lugnt tills jag ska åka och träna ikväll. Har nyss ätit min sista godisbit på ett antal månader, nu ska jag lägga i en extra växel och verkligen bruka allvar. Får se hur det går med det.



Vad hittar ni på denna tisdag?

Godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa, och hoppas på att jag kan somna fast jag sov länge idag. Imorgon börjar jag kl 8 och slutar 14.20, så vi hörs någongång efter det.

Ta hand om er. Godnatt!


Powerwalk

Det blev powerwalk i 1 h och 10 minuter för att vara exakt. Riktigt skönt var det faktiskt. Det var först tänkt att jag skulle till gymmet, men kom på att dom stängde kl 16 idag eftersom det är röd dag, så det fick bli en powerwalk istället.

Nu har jag precis ätit lite och ska packa ner idrottskläder till skolan imorgon, och sen förbereda mig så smått inför sängen. Det är som sagt dags att gå tillbaka till vardagen imorgon, och jag har en känsla av att det kommer vara riktigt segt.

Börjar du som också går i skolan, imorgon eller har du lov denna veckan?


Nu är jag ute på powerwalk med Zin

0-304d5d7b587a778bc3b6849d3cf56648.png

Nu är jag ute på powerwalk med Zinga. Nu jädrar är det slut på godis och dylikt så man går ner sina 5 kg till sommaren:)


Dagens jag






IKEA shoppingen

Jag hittade faktiskt exakt det jag behövde på IKEA. Visst är det kul när man gör det?


Kruka: 39 kr och blomma 35 kr


Lykta: 149 kr, Ljus 25 kr och kuddar 39 kr/st


29 kr st tror jag


Kruka: 39 kr och blomma 35 kr.

IKEA

Nu är jag klar, så nu ska vi åka till IKEA i detta underbart fina väder vi har idag - REGN!

Vi hörs när vi kommit hem igen!


Måndag

Godmorgon!

Idag sov jag inte riktigt så länge som igår. Blev "bara" till kl 11 idag. Har nyss ätit frukost och är deppig över att det är skola imorgon igen, vem vill dit igen liksom? Men som tur är går vi bara tisdag, onsdag och torsdag för sen är vi lediga på fredag, så det blir en liten mjukstart.

Strax ska jag börja göra mig i ordning för idag ska jag, mamma och pappa åka in till IKEA och titta lite, och säkert äta också. Det är en tradition!

Resten av dagen blir till att ta det lugnt, ska göra lite skolarbete och ikväll ska jag träna hade jag tänkt.

Godnatt

Filmen var faktiskt riktigt bra för att vara en svensk film. Bra skådespelare var också med, så den rekommenderar jag varmt.

Nu ska jag gå och lägga mig för att vända rätt dygnet. Sov som sagt till 12.30 idag, men imorgon/idag ska jag upp normal tid.

Dags att läsa lite. Godnatt

Så olika

Äntligen fick jag tummen ur och gick och duschade. Så nu sitter man här fräsch igen och ska gå ner och ta en skål med flingor, och se film med mamma. Vi hade tänkt se den nya filmen "så olika" av Helena Bergström. Den verkade faktiskt riktigt bra!

Nej nu ska jag borsta ut håret så får vi se om filmen är bra eller inte!


Hemmagjorda armband



Dessa gjorde jag innan idag. Jag köpte ju pärlor i Malmö i veckan och såhär blev resultet. Vissa är dock lite för tajta, men skulle det inte gå får jag ta ett nytt snöre helt enkelt. Snyggt till sommaren i alla fall!


Bildbomb från Simrishamn del 2
















Skinande rent igen

Sådär, nu har jag städat klart så nu är här fint igen. Håller just nu på att vädra ur mina rum, det är så härligt sen när det luktar utomhus, haha jag vet, jag är lite skum. Men ibland måste man byta ut luften också :)

Första maskinen med tvätt är även upphängd och sängen har fått nya kläder. Nu är det bara jag själv som ska fräschas till lite.


Svar på kommentar



Svar: Nej min mormor och morfar bor inte i en husbil permanent. Dom hade bara hyrt en husvagn på en camping i Simrishamn över Påskhelgen, så vi åkte dit och firade påsk med dom :)


Bildbomb från Simrishamn del 1

Här kommer en del av bilderna jag fotade igår i Simrishamn:


Vi började med att äta frukost när vi kom fram.




Efter frukosten åkte vi ner på loppis. Hittade dock inget.




Jag älskar Simrishamns små gator och butiker, likaså Ystads.


Påskgodiset jag fick av Mormor och Morfar


Så här snygg var jag igår. Tjocka strumpor och 3 tröjor fast det var sol ute, men jag fryser nästan alltid.


Zinga njöt i alla fall av solen


Likaså Bella som sov hela tiden


I husvagnen


Sen var det dags för påskmat. Ja ni ser ju min tallrik, jag gillar varken sill eller lax.


Sen var det dags för fika.

Del 2 kommer senare idag. Nu ska jag städa...usch.

Godmorgon

Godmorgon eller god förmiddag!

Hoppas allt är med med er. Med mig är det bra förutom att jag är lite trött och det är extremt tråkigt väder ute. Steg upp för en liten stund sen bara, eftersom jag gick och la mig sent inatt.

Nu tänkte jag läsa lite bloggar som jag missade igår, och ladda upp bilderna från Simrishamn så ni kan se en del :)


Nu är vi på väg hem. Lite mer än 1

0-67626d5a0510b46ef202a86c1adcd027.png

Nu är vi på väg hem. Lite mer än 1 h bilfärd väntas,mindre kul faktiskt.


Maten är uppäten för några timmar

0-40d1d8f1c528e2122dc8580fa8c5a61c.png

Maten är uppäten för några timmar sen och jag har fått mig en liten tupplur. Nu är det dags för fika,vi kommer rulla hem sen :)


Nu har vi tagit oss ner till centr

108574d9fc98bdc24bf2e700dbf93f66.png

Nu har vi tagit oss ner till centrum och är just nu på loppis,fanns dock inget kul så nu ska vi tillbaka igen:)


Glad Påsk

Godmorgon!

Jag har nog inte fått sova många h i natt alltså. Det var riktigt svårt att få upp ögonen imorse. Jag somnade kanske vid 1 tiden, och vid 01.40 började det helt plötsligt "ringa" på dörren, men som tur var var det bara ringklockan som hade hängt sig. Lite läskigt om någon skulle ringa på dörren 01.40 liksom.

Men nu är jag uppe i alla fall och solen skiner som tur är. Har nyss gjort mig i ordning och ska snart packa ner det sista. Vi ska ju åka till Simrishamn idag där Mormor och Morfar är över helgen, så vi ska fira påsk där vilket jag tycker är jättemysigt, och dessutom ska båda hundarna med. Jag älskar allt som har med Österlen att göra.

Kameran följer med så hörs vi ikväll. Ska försöka uppdatera genom mobilen, men kan inte lova för mycket.

Glad Påsk på er :)


Om 7 h

Jaha, här sitter fortfarande jag och nördar mig, och jag som ska upp om 7 h. Snacka om att jag kommer vara trött imorgon.

Nu ska jag fortsätta fylla på min ipod med bra musik, sen blir det sängen direkt för imorgon väntar Simrishamn :)

Hörs imorgon bitti. Godnatt


Idag har jag på mig




Dagens shopping

Nu har farmor och farfar åkt hem så här kommer dagens shopping:


Ministekpanna för ägg eller pannkakor. Skitsöt! 39 kr från Lagerhaus.


Sparbössa. 49 kr från Lagerhaus.


Godis. 29 kr från Lagerhaus.


Pärlor. 10 kr/st från T.G.R (Tiger). En butik jag inte visste fanns faktiskt. Ligger en bit ifrån Lagerhaus i Malmö.


H&M: Concealer: 49,50 kr. Nagellack: 39,50 kr. Mascara: 149 kr.

För en gång skull handlade jag inga kläder, och det kändes faktiskt bra haha.

Malmö och Påskmiddag

Hej!

Kom hem från Malmö vid 4 tiden men har inte kunnat uppdatera än, för att Farmor och Farfar är just nu på besök. Eftersom vi ska till Simrishamn imorgon och fira med Mormor och Morfar, så fick dom komma hit idag på en liten påskmiddag.

Tänkte bara visa lite bilder från Malmö innan jag går ner igen:


Middag på Burger King. Pernilla på bilden!







Bilder på vad jag köpte kommer sen!

Malmö

Godmorgon!

Är nyss klar och ska snart åka ner till stan för att ta bussen till Malmö med Pernilla. Tyvärr så försvann solen så vi får gå runt i moln, men det överlever man nog.

Vi hörs senare idag. Kram!


Goodnight

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa en stund. Imorgon blir det äntligen Malmö. Som jag längtat! Får hoppas bara det blir fint väder så man kan få lite vårkänslor när man går runt där i butiker.

Nu ska jag krypa ner med min bebis. Vi hörs imorgon. Godnatt♥


I´m in love


Jag är så förbannat kär i dessa skorna. Från första stund när jag såg dom har jag velat ha dom, men dom kostar 600 kr jäkla spänn, det svider lite faktiskt. Varför ska skor vara så himla dyra jämt? Kan dom inte tänka på fattiga studenter någongång ;)


Dagens fråga




Nyduschad

Belinda och Hannes gick för en stund sedan, och nu har jag precis kommit ut från duschen. Var tvungen att duscha nu fast jag egentligen inte orkade, men ska ju till Malmö imorgon och jag hatar att duscha på morgonen. Någon mer som gör det?

Nu tänkte jag bara låta håret torka lite sen ska jag direkt i sängen, är ganska trött för tillfället faktiskt.

Till dig som undrade vem Belinda och Hannes är. Belinda har jag känt sen hon föddes. Hon drog mig i håret när jag satt och matade henne när hon bara var en liten bebis, så på den vägen är det. Och innan hon föddes "lekte" jag med hennes bror som jag nu går i samma klass med. Hannes är Belindas och hennes brors hund. Så ibland kommer dom hit så både jag och Belinda kan umgås, men även hundarna.  Så, nu vet ni det :)


Bild tagen av mig igår.


Så här kul har vi



Ehm...ja.


Belinda och Hannes är just nu på b

0-35d2982fbcf366a3fc347458bf5873a2.png

Belinda och Hannes är just nu på besök. Vi sitter och spelar tvspel och är allmänt nördiga. Sen blir det nog att gå till konsum och handla något gott:)


Dagens jag




Proppfulla smycketräd



Idag när jag gick igenom alla mina ställe med smycke, blev mina smycketräd till slut så här fulla. Visst är det kul att hitta saker man inte visste att man hade?


Bra-att-ha-saker

Nu är jag hemma igen. Det tog bara en liten stund hos veterinären och sen gick vi hem igen. Åt lunch och sen cyklade jag och mamma iväg till Erikshjälpen. Man hittar faktiskt alltid något kul där. Idag blev det dock inga kläder utan mer prydnadssaker för 112 kr. Billigt tycker jag!


En fulsnygg plåtlåda. Som ni ser har jag det till smycke.


Ja ni ser vad det är. Och ja, jag ska tvätta spegeln, äckligt ju.




Nu ska jag bänka mig i sängen och spela the sims. Självklart försvann solen och det blåser något otroligt.

Torsdag

Godmorgon!

Steg upp vid 9 idag, tog en härlig promenad med hundarna. Det är ju så skönt ute idag!

Det blev inte Malmö med Belinda idag, ska dit med Pernilla imorgon istället. Så istället ska jag följa med Mamma till veterinären med Zinga för att klippa hennes klor, nu 11.30. Sen ska jag nog till Erikshjälpen och titta lite. Och är det fortfarande fint väder när jag kommer hem blir det nog lite bus i trädgården.

Nu ska jag borsta tänderna sen ska vi ta bussen ner. Vi hörs sen!


RSS 2.0