Hemma igen

Hej söta bloggläsare!

Nu är jag hemma från praktiken och har hunnit ta bort sminket och duschat av mig. Nu ska jag bara läsa lite bloggar för att uppdatera mig innan det är dags att gå och lägga sig igen. Herregud vad dagarna går fort, och det kändes som jag började på praktiken igår, men redan är jag inne på min 4:e vecka, men det ska faktiskt bli skönt att gå tillbaka till sista veckan i skolan, träffa alla igen och sen få sommarlov, innan jag börjar jobba.

Nu ska jag läsa vidare, så hörs vi imorgon. Jag börjar kl 7 som vanligt och slutar 11.30. Vi hörs efter det.

Kram på er!


Jag hann inte uppdatera innan jag gick til...

Jag hann inte uppdatera innan jag gick till bussen. Men nu ska jag i alla fall åka till malmö och praktiken. Börjar 4 och slutar 20. Sista gången i receptionen - skönt :)


Iväg

Nu blir snart jag och mamma hämtade av mormor och morfar. Vi ska följa med dom och göra lite ärende och på vägen hem ska vi handla lite lunch till mig.

Vi hörs senare!


Måndag

Godmorgon!

Varför ska man alltid vakna så jäkla tidigt när man inte ska upp tidigt? Vaknade vid 8 men låg kvar till halv 9, då blev det en lång promenad med hundarna och nu har jag bara läst lite bloggar och så.

Tänkte gå ner och äta frukost nu och titta lite på tv. Det är jättetråkigt väder ute idag, blää. Kan det inte bara vara sol och värme snart?


Godnatt

Jag tänkte faktiskt börja dra mig mot sängen nu. Jag gäspar stup i kvarten och mina ögon börjar bli tunga. Ska lägga mig i sängen och läsa en stund innan jag faller in i drömmarnas värld.

Vi hörs imorgon. Har praktik mellan 16-20 så kan sova länge imorgon, dock inte heeeela förmiddagen!

Godnatt!


Lite nytta ialla fall

Det blev ingen träning med Belinda, så jäkla typiskt men får träna på tisdag istället. Istället för träningen gjorde jag faktiskt lite nytta ändå. Jag skrev klart min danska muntliga redovisning, jag kom faktiskt på något, eller faktiskt Therese! Jag skrev om vad jag ska göra i sommar, så det var faktiskt lätt att skriva om.

Nu ska jag ta på mig pyjamas och ta bort sminket. Tur jag inte ska upp tidigt imorgon :)

Svar på kommentar



Svar: Nej det har jag verkligen inte. Men vem gillar inte att röra på sig när man ätit sötsaker? Det gör nog alla. Det var bara så jag menade. Jag har ingen matångest, eller ätstörning.

Städningen är klar!

Nu är jag äntligen klar med städningen och snart är den första maskinen tvätt också klar. 



Nu sitter jag och funderar på vad jag kan prata om på mitt muntliga prov i danska. Jag ska ha ett muntligt prov där jag ska berätta om något under ca 3 minuter, men det är skitsvårt att komma på. Vad tycker ni? Kan ni inte hjälpa mig? Vad finns det att prata om i ca 3 minuter som är lätt att skriva/prata om?

Om en stund blir det middag, sen ska jag bara smälta det innan jag tar mig till gymmet och tränar med Belinda. Snacka om att jag haft fullt upp hela dagen!

Dagens jag



Såhär har jag sett ut idag. Slappt och enkelt!


Blä vad jag ätit mycket onyttigt idag. F...

Blä vad jag ätit mycket onyttigt idag. Först tårta och kaka hos farmor och farfar, sen tårta hos mormor och morfar, och jag har inte ens ätit middag idag, bara frukost. Snacka om att jag inte har aptit till det. Nu sitter jag i bilen utanför affären och väntar på mamma och pappa som är inne och handlar. När vi kommer hem ska jag börja städa direkt och plugga. Ska göra en massa nödvändiga saker, innan jag åker och tränar med belinda, måste bli av med lite kakor haha.


Mors-dag

Nu ska vi snart åka. Ska som sagt först ner till stan och sen fira Mors-dag på alla möjliga ställe, haha.

Hörs senare!


Söndag

Godmorgon!

Idag är det Mors-dag, ska ni fira det? Själv ska jag till Farmor och Farfar en runda, och sen direkt till Mormor och Morfar, med Mamma och Pappa. Så hela dagen lär gå åt till det.

Ska strax göra mig i ordning för vid 12.15 ska vi köra då jag först måste ner till stan.

Här kommer förresten bilder på mina nya skor:


Brun jag är va? haha ;) 499 kr från Dinsko!

Tyskland 2011

Ja då var det över för i år också. Det blev slutligen Tyskland som vann ESC 2010, och jag gillade faktiskt den låten. Jag älskade Danmarks bidrag från första stund, men dom låg bara i topp i början sen hamnade dom längre och längre ner. Men det var bra att Tyskland vann i alla fall, tycker jag.

Nu ska jag ta bort mitt kladdiga smink som jag inte haft tid till och sen krypa ner i sängen.

Har helt glömt bort att fota skorna idag förresten, men här är en bild från dagen i alla fall:


Uppäten mat haha. Vi satt ute och åt grillad korv, det slår nästan allt?



Danmark eller Tyskland måste fan vinna, an...

Danmark eller Tyskland måste fan vinna, annars blir jag sur haha.


Mormor och morfar gick vid halv 9, så nu ...

Mormor och morfar gick vid halv 9, så nu sitter jag och mamma och ser på "eurovision song contest". Jäkligt tråkigt att titta på egentligen när inte Sverige är med, menmen, vi får hoppas att det går bättre nästa år. Vem gillar ni förresten? Jag älskar danmarks bidrag!


Hemma igen

Nu är vi hemma från Malmö igen, och jag har nyss varit ute med hundarna. Mormor och Morfar är här på besök så detta får bli ett kort inlägg. Vi ska grilla korv och njuta av det fina vädret.

Senare lovar jag bättre uppdatering. Bilder från dagen och på dom nya skorna :) Bara så ni vet var jag håller hus hihi.


Känns faktiskt konstigt att ha håret nersläppt idag. Jag har ju haft det ständigt uppsatt i 3 veckor, usch!

Idag har jag på mig

Nu är jag äntligen klar! Såhär ser jag ut idag:





Nu ska vi snart in till Malmö så vi hörs senare!


Lördag

Godmorgon eller god förmiddag man kanske ska säga?

Idag fick jag verkligen sova ut. Jag somnade vid 12 och vaknade vid 11, riktigt skönt. Nyss åt jag frukost och den andra halvan av min vattenmelon som jag köpte igår.



Nu tänkte jag strax hoppa in i duschen och börja fixa mig. Jag, mamma och pappa ska åka in till Malmö idag, som jag sa igår, för att ev byta mina skor. Resten av dagen är oplanerad.

Nej shit vad klockan tickar!

Ligger i sängen

Jag somnade såklart på soffan innan, och för en stund sedan väckte mamma mig och nu ligger jag i sängen. Datorn framför mig och Zinga bredvid mig. Jag ska bara skriva detta sen ska jag läsa lite. Lånade 3 nya böcker häromdagen så vi får hoppas att någon av dom är något att läsa. Jag vet inte varför jag börjat läsa så mycket, men det är väl...typ...bra?

Aja. Imorgon ska jag ialla fall in till Malmö igen. Jag köpte ju skorna jag skrev om idag, men orkade inte prova dom riktigt så måste ev byta till en större storlek.

Godnatt people. Sov gott!

Svar på kommentar



Svar: Jo det är klart att jag blev besviken att jag bara fick g som "slutbetyg" på dom nationella proven i engelska, men jag visste nästan det, eller jag var jäkligt rädd att jag skulle få IG. Jag hade en dålig dag, jag hade nationella den dagen och då var det reading and listening på schemat och jag hörde inte ett skit vad dom sa! Jag tyckte jag klara ett kapitel bra där, men tydligen vägde det inte upp för att få ett G i den delen.

Jag fick alltså IG på reading delen, G på muntliga och G på uppsatsen. Det var som en lättnad när jag fick veta att jag fick G. Jag har alltid haft svårt för engelska, och inte blir det bättre när vi bytat lärare 4 ggr under 2 terminer. Jag har verkligen tappat jättemycket på det.

Men nöjd, det är jag nog trots allt. Jag kan lämna engelskan bakom mig utan ångest och det är det viktigaste för mig. Nu är kursen avslutad och jag är skitglad över att jag inte behöver läsa engelska mer. Ibland kan det inte alltid gå bra, och det vet jag om. Jag försöker hela tiden att inte sätta för höga krav på mig själv, och det är skitsvårt! Men jag jobbar...

Snabba ändringar

Kom nästan nyss in genom dörren. Jag drog med pappa ut på säkert en 45-50 minuters promenad, och jädrar vilken tur vi hade, för nu börjar det blåsa som fasen och nu regnar det också ser jag. Och så vart det sol när vi gick. Här ändras det snabbt!

Hur som helst. Innan vi gick hem smet jag in på Konsum och handlade hem en halv vattenmelon, två apelsiner och en dricka. Jag har blivit beroende av vattenmelon sen vi haft det på hotellet var dag denna veckan, det är ju såå gott, men jag lär väl kissa i sängen inatt ;)

Nu har jag fått på mig pyjamas och ska snart ta bort sminket, och bänka mig i soffan framför "så ska det låta" och "talang", och bara ta det lugnt! Jag älskar det ordet - ta det lugnt!


Jag rensar lite....



...bland papper från min skolpärm. Massa skit man samlar på sig alltså. Plus detta och en jädra massa har jag släpat runt på dag ut och dag in i skolan. Skönt att få kasta det!

Nu märks det på riktigt att skolan snart är slut. Fick schema av min lärare innan angående nästnästa vecka, alltså sista veckan. Då har jag ett förbannat prov i danska, men sen är det över! Såååå jädra skönt.

Fredag!!!

Sådär, då var jag hemma igen, och har hunnit få i mig lite pannkakor också. Nu ska jag slänga in lite viktiga saker i min almenacka och ta en promenad med hundarna nu när det för en gång skull inte regnar. Som det regnade i Malmö alltså! Mina fötter var dygnsura, blää.

Resten av dagen är oplanerad, det är ju fredag så det är så himla skönt :)

Vi får se om jag orkar göra någon videoblogg senare!


Bild från i somras

Hej! Just nu är jag i stan med sandra. Vi...

Hej! Just nu är jag i stan med sandra. Vi var på skolan innan och hämtade skolböcker och fick reda på att jag fick g i hela nationella proven i engelska - skönt! Nu ska vi vandra vidare innan jag åker hem.


Heja heja!

Sååå bra Anna var. Det var felfritt och jag tyckte hon var mycket bättre än när jag såg henne live i Malmö, på melodifestivalen. Men det är väl så, när det är störst, då gäller det. Återstår att se om hon går vidare eller inte, heja heja i alla fall, men det får jag ta reda på imorgon.

Nu ska jag krypa ner i sängen. Äntligen fredag imorgon! Godnatt!

This is my life

Nu är det snart dags för Anna och köra järnet i Oslo. Vad tror ni? Lyckas hon komma vidare ikväll?

Nu ska jag hoppa in i duschen så jag är klar för sängen sen!


Det är så himla fint väder så jag och mamm...

Det är så himla fint väder så jag och mamma gick ut direkt efter handlingen och är ute än. Zinga är såklart också med :)


ESC

Gud så trött och slö jag varit idag. Låg i sängen innan jag kollade på "efterlyst" från igår och var inte långt ifrån att somna, men jag lyckades hålla mig vaken.

Nu ska jag byta om tänkte jag, och följa med mamma och pappa och handla.

Förresten, någon som ska se ESC (eurovision) ikväll? Jag ska stanna uppe och se Annas bidrag i alla fall, men sen får det nog bli sängen för min del.


Sommarkollage 3


Torsdag

Hej allihopa!

Hoppas allt är bra med er, med mig är det bra men är lite trött idag. Sängen var så lockande imorse, men det var bara till att gå upp och nu är ju ytterligare en dag gjord på praktiken. Har fått springa en massa ärende idag till personalen på hotellet, men det var bara kul. Sprang in på dinsko när jag ändå var i närheten och la undan ett par skor till imorgon. Funderar starkt på att köpa dom faktiskt, så snygga som dom var.

Sandalette

Nu ska jag strax ta något att äta, sen blir det nog att ta det lugnt. Ska nog ut och gå lite senare!


Sängen kallar

Nu börjar klockan bli mycket så nu ska jag hoppa i säng, börjar kl 7 imorgon som vanligt.

Godnatt!

Sommarkollage 2


Kvällen

Kvällen har bara varit lugn. Låg i soffan och tittade på "förkväll" direkt efter träningen och nyss kom jag ut från duschen. På gymmet körde jag som sagt bara styrka, i 1 h ungefär, men det var jäkligt jobbigt för dom har problem med sin ventilation så det var skiiiiitvarmt där inne. Fick dricka en liter vatten i stället ;)

Nu ska jag borsta ut mitt hår och förbereda mig för sängen om en stund!


Bild tagen av mig

Sommarkollage


Gymmet

Nu har jag fått på mig träningskläderna och ska cykla iväg till gymmet för att köra styrka i 1 h. Jag kör bara styrka på gymmet nu mera, med tanke på att jag är ute och går och springer utöver gymmet, då jag bygger upp min kondition.

Vi hörs om en timme ungefär igen!


Onsdag

Hej!

Då har ytterligare en dag gått på praktiken, bara 7 dagar kvar nu. Idag var det fullt med folk i matsalen. Hotellet var fullbokat och vi fick springa som dårar, men vi fixade det. Slutade 11.15 och var i stan vid 12, gick till biblioteket då och lånade nya böcker och nu har jag precis ätit.

Ska snart krypa ner under täcket och läsa lite bloggar. Fryser som jag vet inte vad. Ska bara smälta maten sen ska jag köra iväg till gymmet och träna i 1h.

Det är väl ungefär hur min dag sett och ska se ut :)

Solen är uppe

Trots att inte ens solen har gått ner, ska jag faktiskt gå och lägga mig nu.

Jag somnade alldeles för sent igår och hade en allmänt orolig natt, så inatt håller jag tummar och tår för att jag kan sova så jag slipper gäspa alla gästerna rakt i huvudet.

Vi hörs imorgon, jag slutar som vanligt 11.30, men ska ner en runda på stan direkt. Godnatt :)

Gina tricot







Jag tycker faktiskt Gina tricot har kommit med en jädra massa fina kläder den sista tiden. Detta är bara en bråkdel av vad som jag hade kunnat tänka mig och köpa.

Imorgon kommer jag göra ett "sommarkollage" som någon önskat, så kika in här då:)

Idag har jag på mig




Kilklacksskor

Jag har kärat ner mig i kilklacksskor den senaste tiden. Tycker det är såååå snyggt!

Hittade faktiskt två par jag skulle kunna tänka mig, frågan är bara om plånboken tillåter det.

Sandalette
499 kr från DinSko


599 kr från Scorett


699 kr från Scorett


Bilder från dagen

Här kommer två bilder från dagen:


Efter Mamma hade handlat lite blommor på "vellingeblomman", gick vi in i deras café och fikade.


Det enda jag faktiskt har handlat idag, var detta benet åt Zinga. Duktiga jag ;)

Vi kom hem från vellinge för ca 1 h sen,...

Vi kom hem från vellinge för ca 1 h sen, och nu har jag bara varit hemma om e stund (igen), för nu är jag, mamma och pappa på väg ner till stan. Helt ärligt skulle jag kunna lägga mig och sova till imorgon bitti, så trött som jag är nu. Men hade svårt för att somna och vaknade 500 gånger inatt av Zinga. Aja, jag får lägga mig tidigt ikväll istället.


Hej! Jag var bara hemma om och åt och byt...

Hej! Jag var bara hemma om och åt och bytade om, och nu är jag och mamma på väg till vellingeblomman med mormor och morfar. Jag uppdaterar senare igen, bara så ni visste var jag var :)


Time to sleep

Nu ska jag krypa till sängs, ska upp vid halv 6 imorgon då jag börjar kl 7.

Vi hörs imorgon. Godnatt :)

Home sweet home

Nu är jag hemma från praktiken, eller ja, för en stund sedan. Jag gjorde inte så mycket idag, satt mest och tittade när dom två andra checkade in gäster och så.

Nu ska jag bara ta bort sminket och ta en snabbdusch innan sängen väntar. Ska börja 07.00 igen imorgon. Kunde ju nästan hyrt ett rum och sovit där, knappt lönt att åka hem ;)


Praktik

Nu har jag ätit lite middag, och fått på mig svarta kläder. Om en stund ska jag börja dra mig mot bussen för att åka in till Malmö och praktisera mellan 16-20 idag. Jag hoppas tiden går fort idag så jag kommer hem snabbt.

Vi hörs ikväll!


Jag var så himla trött innan så jag gic...

Jag var så himla trött innan så jag gick och la mig och sov i 1 h och vaknade nyss. Nu tänkte jag börja laga middag till mig innan det är dags att gå till bussen vid kvart i 3.


Måndag

Hej!

Jag orkade inte uppdatera innan jag åkte iväg till doktorn. Jag gick bara upp, tog ut Zinga på en promenad, slängde på lite smink, tog första bästa kläder och cyklade iväg.

Hos läkaren gick det bra. Jag fick ta prover i armen (vilket jag hatar, men det gick jättebra) och sen prata lite. Gjorde en allmän undersökning också för att ta reda på varför jag är så ofta trött, så nu får vi vänta och se.

Har nyss ätit lite och ska bara sitta här och ta det lugnt nu. Spöregnar ute och jag känner inte alls för att åka till praktiken vid tre.. usch!


Gammal bild

21:52

Det är helt otroligt hur mycket en dusch kan göra för sitt mående. Nu känner jag mig fräsch igen och pigg. Har nyss fönat håret så jag slipper somna med vått hår så det ser förjävligt ut imorgon.

Nu tänkte jag bara kolla på "wallander - hemligheten" till kl 22, sen blir det läsning en stund.

Imorgon ska jag till läkaren kl 8.00 så jag får tyvärr ingen sovmorgon fast jag börjar praktiken kl 16.00. Vi hörs imorgon, jag uppdaterar på morgonen.

Godnatt! ♥


Choklad



Jag skulle kunna äta upp mitt ansikte just nu, så gott som det luktar. Jag har tagit på en chokladansiktsmask från H&M och jag får vara mörkhyad för några minuter.

Fin jag är va?


Städningen - CHECK!



Sådär, då var jag klar med söndagens städning. Kändes konstigt att göra det på kvällen, när jag alltid brukar ha det klart till senast kl 13.00, men har ju som sagt mått skit hela dagen så det fick bli såhär.

Nu är här i alla fall fint och fräscht igen och det är huvudsaken. Dammade, dammsög, bytade sängkläder, gjorde rent badrummet och har tvättat 2 maskiner tvätt, den 3:e är igång.

Nyss målade jag mina naglar och nu ska jag bara sitta här och ta det lugnt tills den tredje maskinen tvätt är klar, och sen blir det duschen.

Så himla skönt att jag inte mår illa mer!

Äntligen mår jag bättre! Jag håller på att...

Äntligen mår jag bättre! Jag håller på att bädda rent i min säng och sen ska jag börja städa och tvätta som jag inte orkat tidigare idag.


Mår bajs

Jag mår fortfarande bajs, och jag förstår inte riktigt varför. Jag svettas och mår illa. Stundvis är det bra men sen kommer det som kramper då jag mår jätteilla.

Nu har jag i alla fall tagit mig upp till sängen och öppnat fönstret för att få lite luft. Har spenderat hela dagen i soffan där nere med Wallander och datorn.

Tänkte bara kolla igenom lite bloggar, och sen vila lite.


Vad hände?

Vad hände med det fina vädret? Nu är det bara grått på himlen och det blåser något enormt. Blev ingen solning idag!

Men vad hände med mig då? Helt plötsligt började jag må jätteilla igen, och mår fortfarande lite illa. Jag hoppade träningen tills vidare. Får se om jag mår bättre senare, då får jag åka dit själv.

Nu ska jag bädda ner mig i soffan och titta på film.


Söndag

Godmorgon!

Hoppas allt är bra med er. Jag vaknade nyss efter att ha sovit lite oroligt inatt. Vaknade vid 4 tiden och var helt kallsvettig och mådde illa, som tur var gick det över efter 20 minuter. Jag tänker inte bli sjuk nu, och framförallt inte magsjuk!

Hur som helst, det är strålande sol ute och blå himmel, hur härligt som helst. Så efter frukosten tänkte jag ta på mig bikini och sola en stund innan jag och mamma ska iväg till gymmet, om jag inte solar efter bara.

Nu: Frukost!

23:24

Nu har jag gått igenom mina "standard bloggar" och inget nytt har uppdaterats, då är det nog dags att dra sig mot sängen, för nu snackar vi under 2 minuter som jag har kollat.

Aja, slutsnackat. Dags att hoppa i säng och läsa lite tänkte jag. Söndag imorgon igen, och jag vill inte att det ska bli måndag..blääää. Vet inte varför jag har sån ångest inför måndag, kan kanske bero på att jag ska till läkaren då vilket jag hatar, och jag vill inte praktisera kväll på måndag. Men, det får jag väl ta mig igenom ändå. "Bara" 10 praktikdagar kvar nu!

Godnatt!

Svar på kommentar



Svar: Njaaa, ytterst ytterst lite faktiskt. I och för sig låg jag inte där mer än 1,5 h för sen blev det middag, och sen blev det kyligt. Men jag ska försöka sola så fort det är fint väder. Denna sommaren ska jag bli brun!

Bilder från dagen

















Det var min soliga dag det! Visst ser det härligt ut?

Årets första solning




För första gången vågar jag visa mig helt osminkad, här i bloggen. Dock inte seriöst haha.

Det har varit supervarmt på vår altan idag, så jag sminkade av mig och invigde min bikini som kommer från H&M.


Min kusin är här på besök nu ikväll s...

Min kusin är här på besök nu ikväll så vi håller just nu på att grilla korv, och njuter av det extremt fina vädret. Jag har fotat lite under dagen, så ni får se bilder den :)


Molnen försvann för någon timme sen så jag...

Molnen försvann för någon timme sen så jag har fått på mig bikinin för första gången i år. Nu ska brännan byggas upp!


E


Jag har precis fått på mig kläder och s...

Jag har precis fått på mig kläder och sminkat mig och nyss åt jag lite lunch. Nu sitter jag och kollar på andra wallanderfilmen för idag. Dödsängeln fick det bli nu.. Där en massa trelleborgare är med.


Cover all mix


Efter att ha läst lite om denna produkten från Make Up Store, har jag kommit fram till att den ska få flytta in i mitt sminkskåp. Det är en concealer som är för finnar och mörka ringar under ögonen. Den ligger runt 265 spänn men den ska vara riktigt bra.

Någon som har den? Bra/dåligt?

Jag fick tipset från denna tjejen:


Lördag

Godmorgon!

Vaknade faktiskt redan vid halv 9 tiden idag. Så istället för att försöka somna om gick jag upp i hopp om att det skulle vara sol ute.. men ikke. Det hade precis regnat och det var bara grått och trist. Får hoppas det blir finare senare.

Tog i alla fall en morgonrunda med hundarna och sen blev det frukost med Pappa.

Nu ska jag läsa igenom lite bloggar, sen gå ner och titta på en wallander film :)

Kvällen hos mig

Precis innan middagen, sprang jag en runda på 20 minuter. Svetten rann men gud vad skönt det var.

Annars har kvällen bara bestått av slapp i soffan. Har tittat på "så ska det låta" och började titta på en film på kanal5 men gick upp här för att plocka undan lite och skriva till er.

Nu tänkte jag duscha av mig innan jag kryper ner i sängen. Måste läsa ut en bok som ska lämnas nästa vecka.


Zingas nya säng



Söt va? :)


17:07

Sådär, då kan man uppdatera vid datorn.

Har haft lite saker att göra idag och nyss vaknade jag efter att ha sovit i 2 h. Jag behövde verkligen sova liiite längre än vad jag gjorde inatt.

Strax ska jag och pappa köra iväg och byta en säng vi köpt till Zinga, sen när jag kommer hem igen ska jag ut och springa en runda innan middagen.


Sommar goodiebag

Jag är för tillfället med och tävlar om sommarfavoriter i sminkform i en goodiebag, hos Lindas sminkblogg.

Tävlingen pågår till söndag kl 12.00. Var med och tävla du med om du vill bli fin i sommar :)


Hej bloggen. Jag slutade som vanligt vid h...

Hej bloggen. Jag slutade som vanligt vid halv 12 och sen dess har jag åkt hem, ätit och nu ska jag iväg och handla med mamma. Jag uppdaterar på datorn senare :)


Bedtime

Nu tänkte jag dra mig mot sängen. Har bara suttit vid datorn ikväll, och nu småkikar jag lite på "Bella&Tyra show".
Imorgon är det äntligen fredag och det ska bli så himla skönt. Skönt med helg så man kan få sova ut.

Vi hörs imorgon. Lovar att det blir roligare uppdatering imorgon och helgen! Godnatt!


Klädsel



Detta är en av många outfits jag haft på mig idag. Har bytat hela tiden känns det som.

Gymmet

Nu ska jag sticka iväg till gymmet med mamma och köra styrka.

Hörs senare!


Sommar

Helloj!

Det är sommar ute idag igen. Så underbart! Istället för att ta bussen från stan och hem, gick jag faktiskt. Mycket skönare med lite musik i öronen.

Slutade 11.30 som vanligt. Har haft 187 gäster idag så det har varit full rulle idag också. Skönt att äntligen få sitta ner.

Nu tänkte jag titta på "efterlyst" från igår, hann ju aldrig det igår, sen blir det träning.

Kvällen

Sen sist jag skrev (inte så länge sen) har jag bara tittat på tv. Har tittat på "anna anka söker assistent" och nu sitter jag och tittar på "efterlyst" som började nyss. Har redan tagit bort sminket och duschat, så kan titta i 30 minuter innan det är dags att sova.

Jag ska stänga av datorn för idag, så vi hörs imorgon :)


Bild från 2009


Dagens fråga






Vilodag

Onsdagar har blivit en slappdag för min del. Jag har oftast den till vilodag från träningen, och även för att ladda batteriet, så idag har jag mest tagit det lugnt. För att specifikera mig har jag bara målat naglarna, varit ute med hundarna, varit och handlat med pappa och nu sitter jag i soffan med Zinga och kikar på "förkväll".

Jag har lite bloggtorka idag, som ni kanske märker. Kan ni inte försöka komma på något jag kan skriva om?


Haha jag ser likadan ut varje dag..

Onsdag

Det är värsta sommaren ute idag! 21 grader och jag höll på att svettas ihjäl när jag stod och väntade på bussen, klädd bara i svart.

Praktiken gick snabbt idag igen. Vi hade runt 180 gäster i matsalen så det var full rulle hela tiden. Kom hem vid 1 tiden och jag har mest bara fixat här hemma. Gjort rent lite i akvariumet och bytat om.

Nej, nu ska jag ner och hänga tvätt och ta något att äta.

Godnatt

Nu ska jag alldeles strax hoppa in i duschen och sen blir det direkt sängen.

Kan sova liite länge imorgon, då jag tänkte äta frukost på hotellet. Gratis hotellfrukost tackar man inte nej till direkt ;).

Vi hörs imorgon. Jag slutar 11.30 och är hemma vid 13.00. Godnatt♥

Efter en stunds vila ska jag och mamma ut ...

Efter en stunds vila ska jag och mamma ut och gå en runda nu. Det blev för sent med gymmet eftersom jag råkade somna hihi.


17:28

Efter veterinärbesöket med Zinga, som gick väldigt snabbt, gick vi hem till Mormor och Morfar och var där till lite över 4.

Nu är vi hemma igen (såklart) och jag hjälpte nyss till lite med maten. Just nu sitter jag här i soffan och tar det lugnt. Fick huvudvärk på vägen hem, som går ner i nacken.. vet inte om det beror på att jag burit så mycket disk idag, aja. Får väl ta en tablett sen och se om jag kan träna.




Tisdag

Tjabba! Hur är det med er? Jag mår bara bra. Slutade ju tidigt, så då kan man ju inte må annat än bra.

Kom hem för en stund sedan och har bytat om och läst bloggar. Ska snart hoppa på bussen igen för att åka ner till veterinären med Zinga. Fram och tillbaka hela tiden, haha.

Annars ser dagen lugn ut. Ska iväg till gymmet ikväll och träna i 1h. Förresten.. till dig som sa att jag skriver HELA TIDEN att jag ska hålla igen och gå ner? OCH?! Låt mig skriva det. Det är min blogg, om du inte vill läsa vad jag skriver du behöver du inte klicka in här.


Reception

Gaaah, vad mitt huvud dunkar. Jag har både ätit och druckit dåligt idag, men som sagt, har varit igång hela dagen, men som tur var fick jag mat på hotellet vid 19.30 så nu är jag mätt i alla fall.

Det gick faktiskt över förväntningarna idag på hotellet. Jag var ju i receptionen idag, men fick mest bara kolla, svara i telefon, springa upp på rum och fixa lite på datorn, men det var kul och tjejen jag jobbade med var också trevlig så det gör det mycket bättre.

Nu ska jag snart hoppa i säng. Snabba ryck här, har nästan nyss kommit hem! Men ska upp 05.15 imorgon då jag ska vara i frukosten.

Jag kommer inte uppdatera mer idag, så vi hörs imorgon. Godnatt :)

Håret



Såhär blev mitt hår. En rejäl bit åkte av men det behövdes verkligen så det var skönt.

Nu har jag precis fått på mig mina svarta kläder och ska bara fixa lite innan jag ska gå till bussen igen. Börjar praktisera kl 16 idag till 20.00, så jag lär vara död när jag kommer hem eftersom jag har varit igång hela dagen.

Vi hörs när jag kommer hem.


Nu sitter jag och mamma och väntar på bu...

Nu sitter jag och mamma och väntar på bussen. För min del blir det bara till att åka hem och byta om och andas lite innan jag ska på bussen igen för att åka in till malmö och praktisera. Jag slänger in ett inlägg innan jag åker hemifrån :)


10 cm fattigare på hår blev jag, men det b...

10 cm fattigare på hår blev jag, men det behövdes verkligen. Nu är jag i stan med mamma och ska snart luncha.


Klar

Nu är jag klar. Blev bara lite smink och håret i en svans idag. Ska ju få håret fixat så jag orkade inte stå och göra det fint. Hos frisören ska jag ta bort min fula utväxt och klippa av en bit. Jag är trött på det jääääättelånga nu, och dessutom är det rejält slitet och torrt. Får se hur kort det blir ;)

Nu ska jag ner och äta frukost innan jag får gå till bussen. Jag kommer mobilblogga under dagen, så det inte blir helt tomt här under dagen.

Ha en bra dag!


Måndag

Godmorgon!

Jag ville verkligen inte lämna sängen när klockan ringde, men hela min måndag är fullbokad, som jag skrev igår, så jag hade direkt inget val.

Har varit ute med Zinga på morgonrundan och håller just nu på att sminka mig. Ska ta bussen ner till stan vid 10 så det är ganska gott om tid kvar.

Nej, dags att fortsätta sätta på ansiktet. Jag skriver en gång till innan jag åker :)

Fullbokad måndag

Imorgon är det ny vecka igen, och jag går in på min andra vecka på praktiken. Önskar att det var den fjärde jag gick in på, men jag ska verkligen inte klaga, för jag har fått värsta lyxtiderna. Veckorna går säkert fort ändå :)

Imorgon är hela min måndag fullbokad. Jag ska till frisören 10.30, när jag är klar där ska jag direkt göra ärende i stan med mamma, och sen börjar jag praktisera kl 16.00 - 20.00. Imorgon ska jag inte vara i frukosten så jag slipper gå upp tidigt, ska prova på att vara i receptionen och se hur det är.

Vi hörs imorgon, jag ska krypa ner i sängen nu så jag inte får värsta problem med att komma upp 05.15 på tisdag. Godnatt♥


I want to know what love is



Denna är låten är nog en av dom finaste låtarna som skrivits. Riktigt underbar!

Skor kan inte bli för många


Sandalett från Skopunkten.com



Dessa skulle man kanske köpa när man får studiebidraget? Jag behöver lite skor....haha. Nej men snygga var dom.

349 kr från Skopunkten!

NU JÄKLAR!

Jag dog inte, jag orkade! Jag sprang runt 4 km på drygt 15 minuter, och det tycker jag faktiskt är bra för att vara första gången på väldigt länge. Jag var genomvåt av svett när jag kom hem och nu har jag precis fått i mig lite mat.

Från och med nu ska jag hålla igen till jag får sommarlov. Jag ska gymma minst 2 gånger i veckan, precis som nu, gärna mer men även ut och springa/gå/åka inlines dom dagarna jag inte tränar på gymmet. Nu jäklar ska jag gå ner i vikt, men framför allt få bättre kondition och peppa mig själv.

 Min mamma får vara min förebild nu tills dess, hon klarar av att inte äta godis på 3 månader, så det ska jag också klara.. eller 2 i alla fall.

Jag ska klara det, är ni med? :D


Det blev inget gym idag med belinda, så j...

Det blev inget gym idag med belinda, så jag har nyss fått på mig lite varma kläder för att ut och springa. Jag behöver verkligen bygga upp min kondition och då är löpning det bästa. Wish me luck! Jag har inte sprungit en runda på 2 år förutom när jag springer på löpbandet på gymmet, haha.


Middag

Nu har jag fått på mig kläder och smink och var nyss ute med hundarna. Om en stund, eller rättare sagt nu kommer min morbror hit. Han ska stanna på middag och även lämna blomma till mamma eftersom hon fyllde år igår.

Vi hörs ikväll, eller senare idag helt enkelt :)


Söndag

Då var det söndag igen, hemskt vad helgen ska gå fort då. Får hoppas att veckorna också går snabbt så jag får sommarlov snart.

Vaknade för en stund sedan och sitter i sängen nu. Idag står bara träning på schemat och tvätta, så det blir nog en lugn söndag.

Nej nu ska jag ner och starta en maskin tvätt och äta frukost.

Godmorgon förresten :)

Wallander

Det blev en Wallanderfilm som vi såg, och nu är jag riktigt trött och ska krypa ner i sängen med min "fluffy" bebis. Hon ser ut som hon fått en elchock nu efter att jag badade henne, haha.

Godnatt ♥

Kladdkakstårta

Gästerna gick vid 21.15, direkt efter "sommarkrysset". Direkt efter det badade jag Zinga och torkade henne, och nyss tog jag bort mitt smink och slängde på pyjamas, för nu är det dags för film med mamma och pappa. Då kan man inte sitta i jeans och smink ;)

Här kommer lite bilder på tårtan som blev såå god:







Den satt fint i magen kan jag säga :)

NU: FILM!


Svar på kommentar



Svar: Jag ser verkligen inte upp till Blondinbella, varför skulle jag liksom? Jag tycker till och med hon är pinsam ibland. Och varför sitter du och försvarar Kissie?

Och som du själv skriver, man ska låta henne vara, låt då Bella och Tyra vara för att dom ställde frågor till Kissie, det var ju inget elakt över huvudtaget. Det är bara pinsamt hur folk försvarar Kissie. Hon är riktigt falsk i hur hon är som person.

19:52

Gästerna är fortfarande kvar, men jag har tagit en liten paus för att skriva lite till er. Tårtan är uppäten och nu sitter jag och väntar på att "sommarkrysset" ska börja. Någon mer som ska se det idag?

Jag har fotat lite bilder under kvällen, som jag tänkte visa sen. Mest på tårtan :)


Nu står jag och mamma och gör tårtor. MUMS!

Nu står jag och mamma och gör tårtor. MUMS!


Dagens jag

Sådär, då var man fräsch igen och jag är klar. Så här ser jag ut idag:




Städat

Nu har jag precis städat ovanvåningen så det är gjort till gästerna kommer, dessutom behöver jag inte göra det imorgon.

Nu tänkte jag hoppa in i duschen och ta en snabbdusch. Känner mig allt annat än fräsch för tillfället så det ska bli skönt att fixa sig.



Vad gör ni?

Lördag

Godmorgon!

Blev väckt kl 9 av mamma, eftersom vi har en hel del att göra innan vi ska ha kalas för Mamma kl 15. Så jag har nyss ätit frukost och ska snart börja göra lite fint på rummet. Sen blir det väl till att hjälpa till lite innan jag ska göra mig i ordning.

Det är ett förbaskat tråkigt väder ute idag, så jag ska bara hålla mig inomhus. Spöregnar och det är säkert svinkallt.

Nej dags att röra på sig här.

Godnatt

Jag har varit igång hela dagen och det känns, så nu tänkte jag borsta tänderna och krypa ner i sängen och läsa.

Vi hörs imorgon! Godnatt♥


Bellas skjorta




Visst var denna blusen/skjortan fin som kommer från Gina tricot, som Bella hade på sig igår på showen?


Detta handlade jag idag


199 kr från Gina tricot


H&M: Ring från vänster: 29.50, 19.50 och mascara 149 kr.


149 kr från H&M. Den är ljusrosa/aprikos, svår att fånga på bild


39.50 kr från H&M


25 kr från Åhlens


Hörlurar: 40 kr, Pärlor 10 kr, Block: 10 kr från Tiger

Dagens jag


Svar på kommentar



Svar: Det var sagt så från början, men sen ändrade dom sig på praktiken när dom kom på att det var en klämdag. Bara skönt för mig :)

Fullt upp hela dagen

Gaah vad jag är trött. Jag kom hem vid 20 tiden och varit igång sen 8 imorse. Nyss åkte sminket av och nu tänkte jag visa bilder från dagen.


Lunchtime. Fråga mig inte varje Belinda alltid ser ut såhär på bilder


Ser ni så slitet mitt hår är???? Skönt att få klippa en bit på måndag.


På bussen hem. Lagom trötta.


Kinarestaurangen


Mat. Det satt fint!


Blommorna jag köpte i stan till Mamma.


Klockan jag gav henne imorse.

Nu sitter jag, mamma och pappa på kinarest...

Nu sitter jag, mamma och pappa på kinarestaurang och väntar på mat. Jag är extremt hungrig så det ska bli gott med mat som jag längtat efter länge.


Min rygg och ben värker. Äntligen sitter v...

Min rygg och ben värker. Äntligen sitter vi på bussen hem, men ska ner till stan i Trelleborg och göra några ärende, sen äntligen hem.


Hur tänkte monki när dom klippte stora hål...

Hur tänkte monki när dom klippte stora hål i sina omklädningsrumsskynken? Det är ju inte ens lönt att dra för haha.


Äntligen har vi kommit till graffiti så ...

Äntligen har vi kommit till graffiti så vi kan få lunch. Jag och belindas blodsocker var nog nere på noll för en stund sedan haha. Bakad potatis lär sitta fint :)


Malmö

Godmorgon!

Steg upp vid 8 och gick ut med Zinga, sen grattade jag mamma som fyller år idag och nyss åt jag frukost. Jag har lite bråttom här så det får bli ett snabbt inlägg. Jag ska med bussen kl 10 ner till stan för att ta bussen till Malmö med Belinda. Ska shoppppa ;D

Jag ska försöka mobilblogga under dagen, men kameran följer också med. Ha en bra dag!


Godnatt

Kvällen har mest bestått av datanördning. Jag har kollat lite på tv, och sen försökt kolla på " Bella och Tyra show " men det gick inte så bra. Sen har jag duschat och nu tänkte jag packa väskan inför imorgon, då jag ska till Malmö med Belinda vid 10 tiden för att shoppa. Det var faktiskt längesen jag shoppade något, förutom den jeansskjortan för 29 kr, men det räknas inte ;), så det ska bli kul.

Sen är det dags att sova, så vi hörs imorgon. Godnatt people!♥

Sjuk värld


Bild från Aftonbladet

Är det inte en riktigt sjuk värld vi lever i? Var och varannan dag sker ett mord som oftast är inom en familj. Det är skrämmande. När det till och med finns program som "efterlyst" har det gått långt. I och för sig finns det programmet bara för att reda ut saker, men hela programmet består ju av misshandel, mord, våldtäkt och bedrägeri.

Jag är nog inte ensam om att inte känna mig säker när jag lämnar hemmet. Har jag stängt väskan? Har jag mobilen säkert så ingen kan ta den? Jag går tex ALDRIG hem själv när jag varit någonstans, det kvittar om jag bara varit lite längre ner på gatan. Många tänker säkert, det är inte så långt, men runt hörnet kan en mördare stå och ditt liv sätts på spel. Man ska alltid tänka en andra gång innan man fattar beslut, och följ hellre din kompis när han/hon säger att han/hon kan gå själv.

Hur som helst. Dom senast 2 åren, då jag verkligen blivit intresserad av allt som har med polis och kriminalitet och göra har jag lagt några "fall" på minnet. Vem minns inte Engla? Flickan som bara skulle cykla hem, men just den dagen skulle inte befinna sig där, för där fanns Anders Eklund.

En annan sak är ju tjejen som helt plötsligt bara försvann, som sedan hittades några dagar senare i skogen. Minns tyvärr inte namnet på denna tjej men det var i Norrland någonstans.

Morden i Arboga minns väl verkligen alla? Max och Saga, barn till deras mamma Emma. Barnen överlevde tyvärr inte det dom fick gå igenom, men mamman som blev brutalt misshandlad och svävade mellan liv och död i några dagars tid, minns delar av händelsen innan. Emma pekar ut sitt ex före detta flickvän till mördaren, och hon får fängelsestraff. Vad hade barnen gjort för att förtjäna att dö? Dog dom bara för att tyskan själv inte kunde få några barn? Fick Max och Saga dö, och inte uppleva ett händelsefullt liv för att just den morgonen kom tyskan och tystade världen?

Och en sak jag inte förstår mig på folk, hur kan man gå på äldre försvarslösa människor? Det var inte så längesen jag läste om en 78-årig man som hade blivit brutalt mördad och rånad i sitt hem. Helt försvarslös. Varför förtjänade han att dö? Varför hade dom valt ut honom? Likadant barn (men även såklart andra människor) varför ger man sig på dom??! Kan man inte sköta sitt eget och skita i andra människor. Precis som när det gäller misshandel och inbrott. Varför slå på en annan människa "bara för att"? Jag tror inte man har en speciell anledning varför man ger sig på en annan människa. Det handlar helt enkelt bara om tiden. Den personen befinner sig där på fel tidpunkt helt enkelt.

Tycker inte ni det är komiskt när man kan läsa i tidningarna efter ett mord, att personen som mördat gått igenom ett test för att se om han/hon är psykiskt sjuk, och får svaret nej. Personen är frisk och har alltså varit frisk när personen mördade. Men jag kan inte kalla en person frisk när man dödar en annan person. Gör ni det?

Jag har kanske nämnt det förut, men polis och allt vad det innebär intresserar mig rejält. Men hade man klarat av trycket? Trycket att se folk dö som fluger? Det är antagligen en vanesak, men första gången man hittar en oskyldig människa död, hur hade man reagerat?

Kan man inte bara låta andra människor vara så världen kan bli fred för en gång skull? Sluta misshandla och döda andra människor.

Samhället är som det är, men om alla hjälper till kan man stoppa våldet. Om man tex ser en tjej på bussen som känner sig hotad av en man, hoppa av på samma hållplats och se om hon behöver hjälp. Om du inte vågar göra det själv, försök få tag i en kompis för att få hjälp. Du räddar kanske tjejens liv den dagen.

Försöka kan alla i alla fall göra...

Kissie i Bella&Tyra show

Åhhhh jag blir så jävla förbannad på Kissie! Hur fan kan hon sitta i ett direktsänt program och vara så "cool" som hon verkar tycka att hon själv är? Sitta och säga rakt fram till Blodinbella och Tyra att hon inte gillar dom, för att provocera! Väx upp, jag kan förstå att Paow och Dessie gör det, men fan inte hon!

Jaa jag är irriterad haha! Såklart så ska alltid Bella&Tyras show hacka så jag har inte kunnat se hela, så jäkla irriterande. Får se det imorgon istället. Någon mer som kollar på det?


Där var hon inte så cool...


Tacos

Illamåendet gick över efter en stunds vila, så efter det var jag ute med hundarna på en lite längre promenad och nu sitter jag och väntar på Pappa. Så fort han kommer hem ska jag ställa mig och göra middag till oss, och idag blir det tacos.

Kvällen ser lugn ut, ska bara ta det lugnt eftersom jag ska lägga mig i normal tid för att upp tidigt imorgon för att åka till Malmö med Belinda.


Vad brukar ni ha i er tacos?

Efter träningen kom mormor och morfar på...

Efter träningen kom mormor och morfar på besök och åkte nyss hem. Nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik och försöker bli av med mitt illamående. Hatar att må illa utan orsak!


Gymmet

Nu ska vi snart iväg till gymmet, fast jag hatar att träna på dagen, menmen.

Hörs senare!


Torsdag

Godmorgon!

Gud vad jag har sovit tungt och skönt inatt. Kände mig som en klump deg (?) imorse. Ni vet så slö och man märker direkt när kroppen har varit låååångt borta. Men skönt var det och jag har sovit i 11 h. Har tagit igen dom timmarna jag inte fått i veckan. Steg upp 11.10 och har nyss ätit frukost och ska snart göra mig i ordning för att åka till gymmet och träna med Mamma och Belinda. Ska nog mest köra på kondition idag, det behövs!

Nej dags att röra på sig, see you later!

Godnatt

Kvällen har bestått av prat och tvtittning med Belinda, medans hundarna lekt med varandra. Jag följde henne hem för en stund sedan och nu sitter jag här klar för sängen, är extremt trött för tillfället då jag har varit uppe sen kl 5 imorse.

Det blir till att läsa en stund innan jag släcker mina blå för idag.

Vi hörs imorgon, då ska jag sova ut. Godnatt♥

Nu har jag precis gått hemifrån för att...

Nu har jag precis gått hemifrån för att möta belinda vid konsum, vi tänke shoppa loss lite. Haha nä, jag ska handla lite så ska vi träffas där för att gå hem till mig sen :)


Hur söt får man vara?



Min lilla söta plutt som ligger och sover så fint bredvid mig i soffan. Jag väntar fortfarande på att hon ska göra en massa hyss, fast hon är 1 år.. det kommer nog inte!


Middag på g

Jag har mest tagit det lugnt sen jag kom hem. Har tittat på repriser av "efterlyst" och ja, bara spenderat timmarna i soffan.

Vet ni? Jag har faktiskt inte somnat idag. Det var riktigt nära när jag låg och kollade på "efterlyst" men jag orkade hålla mig vaken.

Nu börjar min mage kurra, så jag ska ner och göra middag till mig och pappa. Kyckling står på schemat idag ;D


Gammal bild

Svar på kommentarer



Svar: Jag går så pass korta dagar då jag bara är i frukosten för tillfället. Jag börjar kl 7 och slutar 11.30 som resten av gänget i frukosten. Frukosten stänger 9.30 och sen är det undanplockning och städning som gäller, därav mina korta dagar :)



Svar: Jag är på ett litet mindre hotell i centrala Malmö. Jo jag ska sommarjobba, men man har ändå sommarlov :) hihi. Jag kommer jobba 5 veckor och sen efter det är jag ledig.

Onsdag

Blääää vilket väder vi har idag. Redan när jag vaknade imorse ville jag dra något gammalt över mig. Grått och trist ute och efter en stund började det även regna.

Har haft en rolig dag på praktiken i alla fall, mycket folk och ingen dötid som det oftast blir. Vi var klara redan 11.10 så då tog jag bussen hem och är nyss hemkommen, lagom genomvåt då det åskade och blixtrade och spöregnade när jag väntade på bussen.

Strax ska jag börja göra amerikanska pannkakor och krypa ner under filten, men först svara på lite frågor som ni ställt :)




Nattinatti

Jaha, då har ytterligare en dag snart gått.. ialla fall för min del. Var tar dagarna vägen?! Men det bara skönt, för ju snabbare det går desto snabbare får jag sommarlov.

Hur som helst. Duschade för en stund sedan och ska bara borta ut håret nu och borsta tänderna innan det är dags att hoppa i säng. Börjar som vanligt 07.00 imorgon och slutar 11.30. Får hoppas där finns saker att göra imorgon så det inte blir dötråkigt som igår.

Vi hörs imorgon. Goooodnatt♥

Sunny

Sådär, då har man fått röra lite på fläsket idag. Jag och mamma har precis kommit hem och det blev minst sagt en jäkla runda. Vi tog med oss Zinga och gick ute på landet och till sist inom Konsum. Lite över 1 h skulle jag tro vi gick, och gud så skönt det var. Solen sken och det var riktigt varmt stundvis.

Nu ska jag strax hoppa in i duschen innan det är dags att sova. Praktiserar bara imorgon också, för sen är jag ledig torsdag, men ska (tyvärr) tillbaka på fredag. Kunde ju varit ledig då med ;)


Powerwalk

Om en stund, när jag och mamma smält maten, ska vi ut på en powerwalk. Ingen av oss orkade ta oss till gymmet idag, där det troligen var fullt med folk så vi ska ut i det fina vädret istället och gå lite innan jag ska lägga mig...igen.

Nej, dags att röra på sig. Hörs sen!


Likadant varje dag

Gaaah, jag är omöjlig!! Jag somnade såklart på soffan och sov i 1,5 h men nu är jag i alla fall pigg igen, och håller tummarna för att jag kan somna ikväll. Har nyss varit ute med hundarna och sitter och väntar på middag nu.

Bloggen kommer bli väldigt tråkig under dessa 4 veckor som jag praktiserar. Jag är trött, har samma kläder varje dag och ser i princip likadan ut varje dag. Jag är klädd i svarta kläder och såfort jag kommer hem bytar jag om till mjukisbyxor, och har alltid håret uppastt så ja, jag ser inte speciellt rolig ut men så är det när man jobbar på hotell.




Tisdag

Tjo!

Allt bra med er? Med mig är det bra, förutom att jag såklart är trött. Det är inte mänskligt att gå upp 05.10!! Men som tur är gick tiden väldigt fort idag på praktiken. Var mycket folk i matsalen så det fanns att göra hela tiden, och sen vid 9 tiden gick jag med husfrun. Så 11.20 satt jag på bussen hem igen.

Sen jag kom hem har jag bara ätit och suttit ute i solen en stund. Mormor och Morfar var här när jag kom hem så det har blivit lite snack med dom också.

Nu ska jag försöka hindra min kropp från att lägga sig i sängen.. det är hemskt!!


Gammal bild

Godnatt

Nu är det dags för mig och sova igen. Ska upp kl 05.10 imorgon så jag behöver verkligen sömn.

Slutar 11.30 imorgon så vi hörs imorgon någongång. Godnatt :)

Svar på kommentar



Svar: Det nagelstärkande nagellacket (trind) har faktiskt varit bra. Jag har dock inte följt det riktigt fullt ut, då man ska byta varje dag och ibland har jag bara inte orkat. Men varannan eller var tredje dag har jag bytat det och jag tycker mina naglar har blivit starkare, och framförallt längre. Ena tumnageln har dock skivat sig på sidan så det är ett litet minus, men det kan som sagt vara för att jag inte följt "reglerna".

Trind är det jag använder, och kostar runt 120 kr på Maxi och dylikt.


Och för att svara på frågan om reebok skorna, jag vet inte riktigt vilka skor det är, men det är det dom skorna som sägs att man förbränner 28 procent mer kalorier? Klart jag hade velat testa dom, skitballt att förbränna så pass mycket mer genom att typ bara gå :)

Förkväll

Jaha, tror ni jag lyckades hålla mig vaken? NEJ!! Jag skulle "bara" läsa tidning i sängen och sen blev allt svart. Nu har jag sovit i 2 h och sitter just nu och tittar på "förkväll" där Blondinbella är ikväll.

Sitter även och väntar på middag, min mage skriker och jag har valt middagen idag :)


Första dagen på praktiken

Första dagen på praktiken är avklarad. Det kändes bra att vara där, dom var trevliga och så men stundvis var det riktigt långtråkigt, då stod jag bara rakt upp och glodde. Det jag fick göra idag var att vara i frukosten. Duka av, fylla på i frukosbuffén, städa, starta diskmaskin m.m.

Slutade vid 12 tiden då jag stannade kvar för att städa klart matsalen, tog bussen hem 12.20 och kom hem vid 13.20 tiden, så nu har jag precis ätit lite lunch och försöker just nu hålla ögonen öppna. Jag hade jättesvårt att somna så tidigt igår och när klockan ringde kl 05.05 imorse ville jag verkligen inte gå upp. Men kan inte gå och lägga mig nu, då kan jag inte somna ikväll.

3,5 vecka kvar bara!! Haha ;D




Upp tidigt

Det känns knäppt att skriva detta, men jag ska faktiskt gå och lägga mig nu (!!). Imorgon börjar min praktik och jag börjar i Malmö kl 07.00, så ni kan ju själv lista ut när jag ska gå upp. VID 5!!!!! Alltså jag lär vara död imorgon.

Men det är bara att acceptera läget, för såhär blir det sen när jag får ett heltidsjobb. Vi hörs imorgon. Jag slutar 11.30 så vi hörs vid 1 tiden någongång.

Godnatt!

Haremsbyxor


När jag var i stan i veckan provade jag dessa haremsbyxorna från H&M. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om dom. Dom är både snygga och fula, men om man matchar det med någon snygg tröja tror jag det blir snyggt till sommaren + gladiatorskor.

Jag kanske ska köpa dom ändå? Dom kostar bara 99 kr på H&M.

HISS/DISS?


Städning

Blev klar med städningen för någon timme sedan, och håller just nu på att tvätta för fullt. Det är det bästa med att göra det på söndagar, att man slipper sånt i veckan.

Nu vet jag dock inte vad jag ska göra. Är smått uttråkad så funderar på om jag ska spela the sims eller glo runt på internet.


Nu är vi hemma igen och det var faktiskt j...

Nu är vi hemma igen och det var faktiskt jättelätt att hitta till hotellet så det känns skönt. Nu ska jag sätta igång att städa och tvätta, det behövs!


Malmö

Städningen får jag skjuta upp till senare. Jag ska nämligen följa med Pappa in till Malmö nu för att göra lite ärende, och försöka hitta vägen till hotellet jag ska praktisera på imorgon.



Vi hörs senare :)

Söndag

Godmorgon!

Söndag idag då, det innebär städdag för mig och ta det lugnt. Undrar varför just söndagar har blivit en vilodag och en städdag, inte bara hos mig utan väldigt många.

Ska snart ner och äta frukost. Gick nämligen och la mig hungrig så det kanske inte var så bra. Får äta desto mer idag ;)

Vad händer hos er idag?


Godnatt

Nu tänkte jag krypa ner i sängen och läsa lite. Är faktiskt trött (igen) trots att jag sov innan idag, men det skadar inte med lite sömn. Måste ladda upp nu inför praktiken som börjar på måndag. På sätt och vis ska det bli helt underbart att komma från min skitklass och allt som har med skolan att göra. Bara vara helt ensam på pratiken och sen när jag kommer tillbaka till skolan, är det nästan sommarlov. Ibland är det bara för skönt alltså...

Godnatt vänner. Vi hörs imorgon♥

Sömntuta

Nu är sömntutan pigg igen. Jag gick och la mig innan och sov 2 h och vid 7 kallade pappa på mig att jag skulle ut med hundarna, så jag gick där som en zoombie tills jag kunde gå hem till sängen igen, då sov jag 45 minuter till.

Men nu är jag pigg. Och lär väl inte kunna sova inatt, men äh, vem bryr sig. Har nyss varit och handlat en tidning och dricka på Konsum och ska snart starta en Wallander film tillsammans med Pappa, och till det lite chips :)


Tips på studentklänningar


499 kr från Gina tricot


299 kr från Bubbelroom


399 kr från Nelly.com


£55.00 från Topshop

Hadil Corsage Dress SEK 499, Vila - NELLY.COM
499 kr från Nelly.com


399 kr från bubbelroom

Plain Cross Salior Dress SEK 529, Rare Fashion - NELLY.COM
529 kr från Nelly.com


299 kr från Bubbelroom


299 kr från Bubbelroom

Kerry Lace Top Dress SEK 399, TFNC - NELLY.COM
399 kr från Nelly.com


Marabou polka



I veckan kom mamma hem med detta. Jag testade det såklart direkt och jag gillade faktiskt det. Det smakar ungefär som den vanligt marabou mint, men detta är faktiskt lite godare. Blir till att äta några rutor ikväll :)

Någon som testat den?


Dagen

Kan ju berätta lite om dagen, har mest skrivit lite kortfattat. Det blev 1 h på gymmet med mamma och Belinda, jag var lagom död både under träningen och efter, eftersom jag har sovit för lite inatt. Efter det åkte jag hem och tog en dusch och åkte ner till stan med Pappa där jag handlade lite fiskar och sen handlade vi mat.

Nu ska jag bara ta det lugnt resten av dagen. Skönt att ha gjort allt på förmiddagen så man kan sitta inne resten av kvällen, helst när det är såhär tråkigt väder. Mulet och regnar, usch!



Nu ska jag hjälpa till att göra våra hemmalagade pizzor :D

Dagens fråga


Bild från valborg



En bild från Valborg när jag var hemma hos Karolina.


Gymmet



Mot gymmet!


Godmorgon! Vaknade vid 9 av att hundarna s...

Godmorgon! Vaknade vid 9 av att hundarna skällde, så vem stod där om inte mormor och morfar. Somnade om och steg upp vid 10. Har nyss ätit frukost och ska alldeles strax byta om till träningskläder för att åka och träna med mamma och Belinda. Vi hörs senare. Jag har inte tid att starta datorn nu :)


Kvällen

Kvällen har varit riktigt trevlig. Belinda och Hannes kom hit vid 4 tiden, och då lekte hundarna en stund. Efter det blev det middag och sen har kvällen bara bestått av spel, tv och godis. Mot slutet var jag dock väldigt trött då jag varit uppe tidigt och varit igång hela dagen, så vid 00 tiden följde vi Belinda hem i ösregnet och nu är vi hemma igen.

Ska alldeles strax hoppa i säng men först ta bort sminket. Imorgon fm blir det träning med Belinda och mamma, men det tar vi imorgon :)

Godnatt!

Hannes och Belinda är på besök,så jag är l...

Hannes och Belinda är på besök,så jag är lite upptagen ikväll :)


Videoblogg


På g...

Videobloggen är på g!


Hej! Jag har haft fullt upp hela förmidda...

Hej! Jag har haft fullt upp hela förmiddagen så har inte kunnat mobilblogga till er. Slutade vid 10, då gick jag till den andra skolan och fixade busskort och gjorde muntliga nationella i engelska som jag fick g på. Var nyss i stan och tittade lite och handlade,visar sen, och nu står jag och väntar på bussen i det otroligt kalla vädret. Har faktiskt vinterjacka på idag, i maj månad!! Vi hörs när jag kommit hem och har ätit :)


Barnet ska sova

Jag tänkte för en gång skull gå och lägga mig nu. Jag brukar alltid somna vid halv 11-11 och idag ska faktiskt somna tidigt.

Börjar 8.30 imorgon och förhoppningsvis är jag utvilad då. Slutar 10.30 imorgon, då ska jag till andra skolan för att fixa lite och sen ska jag till stan med Sandra och kika lite. Ska försöka mobilblogga under dagen.

Godnatt♥

Mentos



Visst är dessa så underbart goda? Jag kommer ihåg när vi gick första året på gymnasiet, när vi hade matte som vår sista lektion på fredagar, då gick vi alltid över till kiosken som låg rakt över vår skola och köpte ett par såna här rör, för att inte dö på lektionen. Det blev min och många andras fredagsdrog! Muuuums ;D


Dagens pepplåt



Fan vilken kick man får av denna låten! Riktigt bra är den :D


It's only black



Så här har jag sett ut idag. Bara svart!

Leggings: Gina tricot
Linne under: Gina tricot
Tröja: Gina tricot


Torsdag

Visst är det härligt att det är torsdag idag, och fredag imorgon. Döööööhärligt!

Hej förresten! Har haft en kort och lugn skoldag idag. Började kl 10 och slutar kl 13, så det har inte alls varit ansträngande precis.

Har varit ute med hundarna för en stund sedan i den totala orkanen som håller på att blåsa bort både mig och Zinga, så det gäller att hålla hårt i sakerna idag.

Nej, nu ska jag laga ihop något att äta. Äcklig mat i skolan som vanligt.


Greys

Kvällen har spenderats framför tvn efter träningen. Först kollade jag på "anna anka söker assistent" och sen såklart "greys anatomy".

Nu har jag precis kommit ut från duschen och ska bara borsta tänderna innan jag hoppar i säng.

Imorgon börjar jag kl 8 för jag har den jävla danskan, och slutar kl 2, så vi hörs någongång efter det.

Godnatt!


Gymmet

Har nyss kommit hem från gymmet. Jag och Belinda stack dit vid 6 tiden och kom nyss hem. Vi körde på styrka idag tills våra muskler skakade.

Nu väntar jag på att min mat ska bli klar. Har inte ätit middag än, så min mage skriker efter mat!


Smink

Visst har mitt smink blivit bättre nu? Jag åkte ju ner i början av veckan och köpte ny foundation, för innan var det liiiiite för mörkt i ansiktet.


FÖRE


Efter

Nu får ni tänka på att min kamera gör bilden mörkare, men jag är i alla fall nöjd :) Blandar den ljusaste av serien, med en nyans mörkare. Jag har tydligen en konstig färg i ansiktet eftersom ingenting blir bra med endast en sort.

Den jag använder är true match foundation, älskar den förutom att jag blir jäkligt blank av den på T-pariet.


Svar på kommentar



Svar: KANON! Nu har jag något att prata/visa i videobloggen på fredag :D


Bloggtorka

Jag har lite bloggtorka idag. Vet inte riktigt vad jag ska skriva till er, men det blir nog bättre.

Har suttit och lyssnat på musik hela eftermiddagen och bara tagit det lugnt. Sitter och väntar på att pappa ska komma hem så vi kan äta, så jag hinner smälta middagen lite innan jag sticker till gymmet. Hatar att träna för sent, så hoppas jag är hemma till 20 iaf.

Nej nu babblar jag bara. Ska ta ut the dogs på en promenad nu :)


Dagens soliga outfit




Onsdag

Hej!

Hoppas allt är bra med er. Med mig är det ganska bra, har stått i ett varmt kök hela förmiddagen vilket resulterat i lite huvudvärk och just nu är jag trött. Ja varför inte?

Idag har jag som sagt stått i köket i skolan. Jag lagade dock ingen mat utan hjälpte bara till till vårt arbete, så det har varit en lugn dag och slutade redan vid 13 tiden. Skönt att ha allt avklarat nu.

Idag har jag bara träning på schemat. Var några dagar sen jag var där nu, och resten av dagen ska jag bara ta det luuuugnt.

Nu ska jag måla mina naglar:)

Frisknat till

Jag har mått allt annat än bra nu ikväll. Har spenderat tiden i soffan och bara mått bajs. Har haft huvudvärk och mått extremt illa emellan åt, men nu har jag precis tagit en dusch och mår lite bättre. Illamåendet är nästan borta men har lite huvudvärk kvar, men det ska nog kunna gå över till imorgon så jag kan gå till skolan.

Nu ska jag plugga en sista gång inför min redovisning imorgon. Vi hörs imorgon. Vet inte riktigt när jag slutar, men senast kl 14.20 ialla fall :)

Godnatt♥


Dagens look




Huvudet dunkar och jag mår illa. Ligger ne...

Huvudet dunkar och jag mår illa. Ligger nerbäddad i soffan och tittar på "förkväll". Vad gör ni?


Ja,nu är jag lika trött som igår. Ligge...

Ja,nu är jag lika trött som igår. Ligger för tillfället här nere i soffan och degar. Orkar egentligen inte göra ett skit idag, men ska försöka knalla bort till gymmet senare. Nu ska jag ta något lätt att äta och ta ut hundarna på en promenad!


Tisdag

Blä på denna dagen. Har sovit oroligt hela natten och har varit allmänt borta. Hade i bakhuvudet hela natten att tänk så ringer inte mobilen (eftersom jag har en ny mobil), så försover jag mig och missar nationella, men såklart ringde den. Men bara för det har jag knappt kunnat sova och jag är som sagt allmänt trött och borta idag.

Nationella gick väl inte så jättbra. Fick en total blackout, som nog beror mycket på natten och morgonen. Jag är otroligt skoltrött för tillfället och har nästan ingen ork till att ta mig upp på morgnarna. MEN 4 veckor kvar bara, jag måste hålla ut!


Godnatt

Nu säger jag hejdå för idag. Har inte ens tagit bort sminket och klockan är supermycket, med tanke på att jag har nationella i engelska imorgon och måste vara utvilad.

Hörs imorgon. Godnatt!

Testar att blogga från den nya mobilen :)

Testar att blogga från den nya mobilen :)


Nu är den min



Wiiho! Äntligen är den min och den verkar hur cool som helst. Har suttit och lekt med den nu i någon timme och ska fortsätta nu:)

Netonnet

Nu har jag fått i mig lite middag och plockat undan lite här, så nu ska jag och pappa bege oss in till Malmö för att köpa mobilen. Får hoppas att det inte blir några problem med dom där inne.

Jag ska såklart övningsköra in. Älskar att köra i Malmö :)


Gammal bild

16:46

Sorry för min glesa uppdatering hitintills. Efter vi kom hem från stan, vid halv 2 tiden satt jag vid datorn en stund men sen blev jag så otroligt trött så jag gick och la mig. Sov säkert i 1,5 h om inte 2 h men det var riktigt skönt så nu är jag pigg igen.

Lagom till Pappa kom hem började jag vakna till liv, så vi har precis varit på onoff och skulle beställa mobilen...men som vanligt så suger onoff. Det var något jäkla klydd med prisgarantin så vi ska istället in till netonnet och köpa den.

Det var väl allt som hänt sen sist jag skrev :)

Måndag

Hej!

Är redan hemma från skolan, började kl 9 och slutade vid 11 så det är härligt. Har precis ringt till min pratikplats men personen jag sökte var ledig idag (precis som på andra stället haha) så får ringa tillbaka imorgon.

Strax ska jag ut med hundarna och sen ska jag och mamma ner till stan. Jag ska köpa en ny foundation (wiiho) och även titta på en tröja.


Som sagt..kameran gör mig mörk i ansiktet!!!!

Veliga jag

Har suttit och velat fram och tillbaka om jag ska köpa Nokia E71 eller E72 hela kvällen. Men efter mycket om och men, och efter att ha pratat med lite folk som har dessa mobilerna har jag kommit fram till att jag ska köpa en Nokia E72 som jag var inne på från första början. Det skiljer inte så mycket mellan dom pengarmässigt, därför tycker jag det är bättre med en bättre kamera genom att bara betala några hundra mer, så imorgon ska jag iväg till onoff :)

Nu har jag även kommit fram till att jag ska sova. Börjar inte förrän kl 9 imorgon så det blir en liten sovmorgon. Slutar runt 11 tiden, så vi hörs då.

Godnatt♥

2 h runda

Kom hem för en liten stund sedan. Jag och Belinda har kört land och rike runt känns det som. Men 2 h blev det i alla fall så det var skönt.

Nu har jag precis målat naglarna så jag ska bara vänta tills det torkar så jag kan ta bort sminket. Skola imorgon igen, sista veckan innan praktiken börjar. PANIK!! Men det ska säkert gå bra. Ska ringa min nya praktikplats imorgon så får vi se om dom är bättre än dom förra.


Inlines

Håller på tillfället på att plugga lite. Jag och några andra från klassen ska redovisa ett stort arbete på onsdag, så jag har lite saker som måste sitta tills dess.

Har även nyss varit ute med hundarna och snart ska jag ut igen. Jag och Belinda ska ut och åka inlines (rullor som vi säger i skåne) och förbränna lite fett. Jag har mest ätit onyttigt hela dagen så det ska bli skönt att bli av med lite.




Svar på kommentar



Svar: Det är både mitt smink och kameran. Jag har nyligen bytt foundation och jag tycker det är sååååå svårt att hitta exakt rätt nyans, därav den liite för mörka färgen, men har liksom inte fått tummen ur och gå och köpa en lite ljusare så jag kan blanda dom. Men så neger i ansiktet är jag inte som på bilden. Min webkamera på datorn gör hela bilden mörkare, därav mitt mörka fejs.

Men jag lovar att jag ska knalla ner till stan i veckan och köpa en ljusare, det ser hemskt ut med ett mörkare ansikte, men som sagt, så hemskt är det inte som på bilden :) Då hade jag inte gått ut;)

Nu är vi på väg hem från ystad. Det blev i...

Nu är vi på väg hem från ystad. Det blev inte Malmö utan vi körde direkt till Ystad. Har gått runt lite och även ätit så nu är jag proppmätt.


Malmö och Ystad

Nu är jag klar med allt. Har hängt upp sista maskinen med tvätt och jag är fräsch igen.

Nu ska vi bege oss till Malmö och Ystad, så vi hörs senare!


Svar på kommentar



Svar: Tack så mycket :) Nej jag har inte slutat med videobloggarna, har bara lagt det på is nu under några veckor då jag inte haft något att säga precis. Men snart är fredagsvideobloggarna tillbaka!


Städning

Nu är jag klar med städningen och har hängt upp första maskinen tvätt. Nu ska jag bara vänta på att badrummet blir ledigt så jag kan fräscha till mig och göra mig i ordning, för sen ska vi snabbt in till Malmö och köpa en sladd till min förstärkare och sen får vi se vad vi gör. Kanske Ystad :)


Söndag

Godmorgon!

Vaknade kl 10 även idag och har nyss ätit frukost. Sitter här i soffan nu med Zinga och läser lite bloggar.

Idag står det som vanligt städa och tvätta på schemat och sen ska jag försöka dra in Pappa till Malmö för att handla lite saker, men vi får se hur det blir med det.

Nej nu ska jag snart börja städa så man har det avklarat!

Godnatt

Nu har jag suttit färdigt vid datorn för idag, så nu återstår det bara att ta bort mitt kladdiga smink och byta om till pyjamas innan det blir sängen.

Godnatt♥


Jag är med elgitarr

Jag är med elgitarr!! Min morbror kom förbi innan vid 20 tiden och lämnade den och en förstärkare, så nu jädrar ska mina gitarrkunskaper tas upp igen. Jag spelade ju gitarr runt 2005-2006 men la av och sålde mina gitarrer, VILKET JAG INTE SKULLE! Har ångrat mig som fan sen dess, min fina svarta akustiska gitarr.

Hur som helst. Har suttit och spelat nu i 1h och lärt mig ackorden till "I'm yours" och visst sitta kunskaperna kvar! Skitkul att spela ju förutom att mina fingrar glöder nu. Attans vad ont det gör alltså att spela på gitarr, kan ju knappt skriva till er haha.






Tråååk!

Alltså jag har sjukt tråkigt för tillfället. Har försökt få tag på någon att göra något med, men alla är som vanligt upptagna. Ska dom inte på fest så orkar dom inte.

Jag har suttit här vid datorn typ hela eftermiddagen och inte gjort ett skit. Jo jag har fixat bloggdesignen men det är väl allt. Körde iväg och köpte godis som jag började må illa av och ja.. det är väl det.

Vad gör ni ikväll? Fest eller är ni trötta?


NRJ breakup call



Ni måste se detta! Jag undrar faktiskt om detta är på riktigt. Vem f*n vill bli dumpad genom en radio? Killen måste verkligen hata henne över allt annat efter detta.

Kolla själva...


Fredagsmix



Denna är nog den bästa chipssorten OLW har kommit på. Nu slipper man köpa en massa påsar för att få det blandat, här är allt blandat. Kanonsmart!


Eyelook





Eftersom jag har så tråkiga och vanliga kläder på mig idag, kan ni få en eyelook istället. Blev faktiskt nöjd med dagens sminkning med fokus på ögonen.

Och ja, jag vet att jag är lite ballögd på den sista bilden och att jag behöva noppa mina ögonbryn. Men ni överlever säkert ;D


???

Jag sitter och fixar lite med bloggdesignen. Tyckte den andra var så höstig på något vis, så har gjort om lite. Men... min header syns inte. Alltså bilden som ska vara där uppe. Jag vet inte om det bara är min dator.

Är det likadant för er? Resten av sakerna som jag ändrat fungerar, men inte bilden. Knäppt.

Ni kan väl skriva om ni ser den!



Så ska den se ut i alla fall!


Update 16:53; Nu funkar det ju! :D

HISS ELLER DISS?

Dagens låt


Onoff

Nu är jag hemma igen. Vi körde direkt till onoff där vi skulle beställa mobilen, men vi skulle komma tillbaka på måndag istället eftersom vi ska få lågprisgaranti så skulle han kolla upp något? Ja jag fattar inte så mycket av det, utan bara nickade och gick därifrån. Så på måndag ska vi tillbaka, så har jag troligen mobilen på tisdag eller onsdag.. drygt! Men bättre sent än aldrig.

Det är så typiskt mig. När jag fått för mig något, typ som detta, att jag hittat en mobil jag vill ha och ska köpa, så måste jag ha det direkt. Jag har svårt att vänta, det är tråkigt ju haha.


Min blivande :)

Mobilköp

Sådär, då har jag fått på mig kläder och smink, så nu ska vi snart åka och beställa en mobil. Får den nog på tisdag :)



Vi hörs senare!


1:a Maj

Kan ni förstå att det redan är maj? Det kan inte jag i alla fall. Det känns precis som det var julafton nyss och jag kan inte heller fatta att jag slutar 2:an om en månad, och går in på mitt allra sista år i skolan. Det är lite skrämmande faktiskt.. vad ska man göra sen? var hamnar man?

Godmorgon/god förmiddag förresten! Har dock inte sovit tills nu. Steg upp vid 10 och har mest softat runt hela förmiddagen. Har pratat med mamma och pappa om mobilen och så. Vi ska iväg till onoff sen och köpa den, dock på avbetalning så kan jag betala av till Pappa, mycket smidigare!

Nej dags att sätta igång och göra sig i ordning!


RSS 2.0