Bye.

Nu ska jag gå ner till Karolina, så vi hörs nog senare ikväll.

Ha en bra fredag :)

HEELG!

Äntligen är det helg igen :) Var i skolan idag mellan 8.25-14.15. Engelskan gick bra men matten gick väl sådär,men hoppas på G.

Nu ska jag bara ta ut marsvinen och sen ska jag till Karolina, så där blir jag hela kvällen :)

Missa inte Let´s dance och Så ska det låta :)

Kram på er.

TV

Nu har snart ännu en dag gått. Har tittat på tv nu ikväll. Tittade på " Du är vad du äter" och " Vad blir det för mat", mina favoritprogram på torsdagar. Sitter just nu och chattar lite på msn, ska titta igen på engelskglosorna och matten, trååååkigt. Men måste göras.

Vi hörs mer imorgon.


Aftonbladet.

Nu har jag nyss skickat in min bild till aftonbladets bilaga, där har dom ju kändisbilder var söndag. Så höll ögonen öppna i aftonbladet på söndag och se om jag är med :) Sen imorgon ska jag skicka in några bilder på olika kändisar jag tagit, till Hänt Extra. Då får man 500 för liten bild och 1000 kr för stor bild, ojoj säger jag bara. Hoppas verkligen att mina bilder kommer med för jag behöver pengar haha. Får jag pengar ska jag beställa tid hos frisören DIREKT ;) Ska bli blondare, hihi.

Just nu sitter jag här i datarummet och skriver, har mina marsvin framför mig som inte springer så mkt idag heller, sitter bara under datastolen och glor. Ska snart ta in dom, men måste först klippa klorna på dom. Dom hade blivit långa såg jag.

Sen måste jag duscha och sen i tvpauserna måste jag plugga på engelskglosor till imorgon och till matteprovet :/ Inte kul. Känns som det kommer gå åt pipan denna gången på matteprovet, men jag gör ju så gott jag kan och min lärare har sagt att han kommer sätta G på mig. Skulle vara konstigt annars sa han. Så det är ju bra :) Men man måste ändå kämpa.

Puss :)

Träning

Kom nyss hem från träningen, det var lagom jobbigt idag. Tycker inte om när man är helt död när man kommit hem och sen orkar man ingenting. Men idag var det både kul och lite jobbigt. Brände som fan när vi gjorde olika övningar idag. Det märks direkt att man inte tränat på en vecka.

Nu sitter jag här och väntar på mat :) Är hungrig efter träningen. Ikväll blir det "Du är vad du äter" och den nya serien med hon rödhåriga i Grey´s anatomy, hjälp mig.. Vad heter hon?? Sen blir det såklart marsvinen, plugga och duscha, hihi. Det kommer man inte undan.


Svar på kommentar

Postat av: ......

vad tränar du?

2008-feb-28 @ 15:57

Jag tränar tennis, två gånger i veckan :)

Ny dag..

Hej på er. Hoppas ni mår bra idag för det gör jag :)

Kom hem från skolan halv 3 för vi hade haft gympa, slutar egentligen 14.15 men det tar en stund att komma hem.
Just nu sitter jag här och bloggar och chattar lite på msn.

Ikväll ska jag plugga och träna kl 17 sen blir det väl tv också :)

Nu ska jag ner och äta pannkakor som ligger där nere och väntar på mig.

Uppdaterar mer sen. Puss

Bild på oss.

Kollade nyss på carola.com och där var bilder från festen igår. Där var en bild på när Carola kommer springandes till oss. Take a look:

image78

Du ser ju själv.. Linnea till höger, Tonje i mitten och jag till vänster. Carola är på väg att ta min hand där :)

Jaha...

Nu sitter jag här och är skittrött. Har marsvinen ute så jag kan ju skriva lite till er :)

Vad har hänt idag då? Inte så jättemycket, har sovit ungefär 5,5 timme inatt, så jag har inte orkar med så mycket. Har varit i skolan som gick trögt men det fick gå, är ju inte på såna saker så ofta hihi. Sen har jag även pluggat lite idag, har tyskläxa till imorgon och engelskaglosor till fredag. Förresten så gjorde jag och 2 andra i min klass nationella prov i matte (muntligt) idag, gick hyfsat bra. Läraren sa att vi blev iaf godkända så det var skönt att höra :)

Ni glömmer väl inte Top Model och Grey´s anatomy idag? :)

Puss

BESÖKSREKORD!!

Nu har jag besöksrekor IGEN! Skitkul att min blogg blir större :) Har fått hela 16 personer mer idag än för någon vecka sen, jättekul. Men det kan vara det också att jag skrev min bloggadress på Carola.com så många har kanske tittat här för dom ville läsa min berättelse om gårdagen. Men det är iaf kul :)

Svar på kommentarer.

Postat av: Janni

Heej :) Lyder som om det var en en helt fantastisk aften :D Er rigtig glad på dine vegne! Hehe

2008-feb-27 @ 16:24

Japp det var helt fantastiskt :) Carola var superbra :)

Postat av: April

Vilket gymnasium har du sökt in på?

2008-feb-27 @ 17:10

Jag har sökt in till Trelleborgs gymnaisum, och Hotell och Resturang linjen :)

Svar på kommentar

Postat av: Sandra

ååh lyllo dig som var däär! Jag ville också.. Vad gjorde du får å komma dit? kram

2008-feb-27 @ 15:36

Jag fick en biljett av en vän som inte kunde gå så fixade hon så jag kom med på gästlistan :)

Kram

Carola!

Nu har jag ju inte uppdaterat på en dag så nu är ni väl nyfikna på hur det var igår på konserten/festen med Carola? :)

Jag slutade skolan 14.55 och körde snabbt hem och duschade och sen gjorde jag mig i ordning. 17.15 körde jag och pappa till Oxie för att hämta Tonje hos Madde. Sen körde vi till Palladium efter det. Kom fram typ 18.15 och träffade Adam och Linnea och hennes mamma, sen fick vi stå och vänta till 19.00, jag frös så jag skakade kan jag säga. Sen kom vi äntligen in, och det var extrem kontroll, först en gästlista in ingången och sen en till några meter fram. Där fick man även ett kort som där stod vinnare på som man skulle ha runt halsen så dom visste vem man var. Sen fick vi gå upp på ovanvångening och dricka välkomsdrink och sen vid 20.00 öppnade dom dörrarna så vi kunde komma in till själva konserten. Vi fans fick sitta på läktaren medan kändisar och vänner till Carola fick sitta vid bord vid scenen. Jag tycker det skulle vara tvärtom, menmen. Sen när vi satt oss ner fick vi syn på en massa kändisar bla, Andreas Johnson, Magnus Carlsson, Carolina Kluft, Lasse Holm och Robert Gustavsson:) Första akten av konserten fick Christoffer Hiding från idol ett stipendium från Carola på 50 000 kr och efter det sjöng han 3 låtar.

Efter det var det paus i 30 minuter, då serverades det tårta, gottgott. Vi tog passionsfruktstårta :)

Sen började andra akten igen 21.30 och då var det mer inriktat på Carola. Carolina Kluft berättade vilka låtar hon brukar tänka på innan hon ska springa ett lopp eller hoppa. Det var bla "Jag ger allt". Efter det sjöng Carola "Så länge jag lever" och "Sanna vänner" när hon sjöng "Sanna vänner" sprang hon upp till oss fans, och direkt till Mig, Tonje och Linnea :) Hon tog oss i händerna och sedan sprang hon vidare.

Kl 23.00 då det egentligen skulle vara slut började Carola sjunga på riktigt, asså massa låtar. Hon sjöng bla "Främling" såklart och då stod hela Palladium upp precis som flera gånger under kvällen. Sen sjöng hon en låt till hennes pappa och då var inte tårarna långt ifrån. Och sen delade hon ut blommor till dom som betytt mest för henne.

Kl 00.00 var hela konserten slut och då gick vi ut i rummet igen för att vänta på Carola, för hon skulle prata med pressen i 10-15 minuter, och då var min pappa förbannad för han hade väntat på mig sen kl 23.00 eftersom han trodde det var slut då.

Sen kom äntligen Carola och då stod vi i ett led så det tog ungefär 15 minuter till innan vi kom fram. Sen när vi väl kom fram så sa hon: 
C"Hej gumman, var kommer du ifrån?
Jag " Trelleborg"
C" Vad sa du?
Jag" Trelleborg
C"Aha :)
C" Har du haft kul ikväll då?
Jag" Jaaa, tack för allt.
C" Vad fin du är. Och vad fina naglar du har.
Jag" Tack :)
C" Ska vi ta ett kort då?
Jag" Ja.
Jag" Vill du signera detta.
C" Visst.
Jag" Tack så mycket.

Och sen sa jag tack och sprang ut till Pappa som väntat på mig i 2 h.
Jag släckte lampan 01.30 så nu är jag skittrött och har varit det hela dan.

Men den 26/2-08 kommer vara ett starkt minne för mig, resten av mitt liv. Carolas energi och kärlek finns i hela rummet. Jag satt faktiskt och tänkte igår när jag lyssnade på henne. Hur fan kan man INTE gilla Carola :O Jag fattar inte det. Men smaken är ju olika.

image77

Carola & Jag :) ( Har stukit över för ni inte ska ta den)

Sovmorgon :)

Vid denna tiden i vanliga fall brukar jag ju säga godnatt till er men inte idag :) Har nämligen sovmorgon imorgon från svenskan. Börjar 9.25 ist för 08.25 så jag ska inte upp förrän 08.30, härligt värre.

Har tittat på Anna Pihl innan, hängt upp tvätt och tagit på en ansiktsmask och nu sitter jag här. Ska gå ner till Mamma och Pappa där nere nu snart, har typ växevärk i vänsterarm, inte skönt kan jag säga :( Så ska ner och titta på tv med dom nu, sen ska jag sova vid 23-23.30.

Vi hörs imorgon efter skolan ( OM jag hinner ) ska nämligen duscha och ta ut marsvinen och sen in till Malmö och hämta Tonje och sen hem här och göra oss i ordning och sen in till Malmö igen för att se CAROLA <3
Om vi inte hörs imorgon så får ni ha det så bra :) Bilder kommer på onsdag från festen :)

Kram på er.


Svar på en fin kommentar.

Postat av: Alva.

Jag var mobbad i två år,femman och sexan. Jag var osynlig och blev mycket deprimerad, funderade till och med på att ta mitt liv. Självklart har jag fortfarande men efter detta såsom extrem dålig självkänsla, jag tror fortfarande att jag är skitful.
Nu går jag i nian och har en drös med underbara vänner, en av dem är den som mobbade mig som mest, hur hemskt det än låter, men han är förlåten idag.

2008-feb-25 @ 19:58

Gud vad glad jag blev när jag såg din kommentar, Alva. Jag är samma som dig, mådde jättedåligt och mår ibland även nu dåligt men det är inte så jätteofta mer. Du är inte ful, ingen är det. Man ser bara olika ut. Lita på dig själv och strunta i alla kommentarer om du får några. Tack än en gång för du kommenterade :)

Önskemål?

Nu vill jag har önskemål vad jag kan skriva i bloggen om dagarna. Vad ska jag fortsätta med och vad ska jag kanske skriva mindre av? Alla tips och önskemål är välkommna. Nu vill jag att ALLA som läser min blogg lämnar en liten kommentar vad ni tycker är bra och dåligt så ska jag försöka rätta till det.

Tycker ni att jag ska fortsätta skriva såna allvarliga saker som jag gjorde idag om mobbing eller är det tråkigt att läsa? Jag har läst i andra bloggar om såna saker och ibland kan det vara intressant. Men vad tycker ni.

Var nu inte fega!!

Mobbing!

Eftersom mobbing blir allt vanligare bland skolelever och vuxna så tänker jag nu en gång för alla berätta vad jag tycker och hur det känns att vara det.

Nu kanske ni undrar varför jag just valt att skriva om detta ämnet, men det är för att jag har själv erfarenhet av mobbing. Och ja.. jag har faktiskt varit det. Ni kanske tror att jag har världens bästa självförtroende som lägger in bilder på mig själv och skriver om hur min dag har varit osv, men ska jag vara ärlig så tror jag inte ett skit på mig själv. Jag sätter alltid otroligt höga krav på mig själv och lyckas jag inte brister allt. Jag är väldigt fixerad vid mitt utseende och skulle aldrig gå ut och lukta skit eller se ut som ja.. jag vet inte vad.

Jag har i alla fall varit mobbad i ungefär hela skolåret i 6:an, jag vill inte gå in på detaljer och personer för det håller jag för mig själv. Ingen nästan vet om hela min histora men fine.. här får ni iaf reda på att jag varit mobbad. Jag kan säga att jag har ALDRIG mått så dåligt under tiden och efter jag var mobbad. Jag stod alltid själv på rasterna på den lilla trappan utanför vår klassrum, vi hade klassrum i baracker då så jag stod utanför dom. Jag minns att jag en gång följde efter tjejgänget och så stod dom och pratade om en film elr vad det var.. och då frågar dom alla andra om dom sett filmen förutom jag. Att vara osynlig och inte bli sedd som man är, är en otroligt obehaglig känsla. Hur kan en hel grupp människor bara skita i en person?? Jag har aldrig fattat det och kommer aldrig göra det heller. Jag skulle själv ALDRIG mobba en person elr skämta om personens utseende elr beteende.

Mobbing har helt enkelt blivit en vardag för många skolelever i hela världen. Ta tex bara den eleven som blev fasttejpad runt en lampa på skolgården. Asså jag kan bli så otroligt irriterad bara jag skriver detta, men antagligen har det med mina egna erfarenheter att göra. Hur kan människor skjunka så lågt att dom först mobbar en elev pga personens utseende osv och sen TILL OCH MED tejpa fast pojken runt en lampa. Förstår ni hur folk kan vara ???

Jag tror många eller några av er som läser min blogg varit med om samma sak som mig, varit/är mobbad eller utfryst eller vad ni vill kalla det. Snälla, om ni vågar och vill kan ni inte mejla er berättelse till mig? Jag skulle bli så otroligt glad att få hjälp andra och ge dom råd och tips. Du kanske vill mejla över något annat. Självklart publicerar jag inte det här på bloggen eller visar det för någon annan. Jag har hjälpt några kompisar som har haft det svårt, speciellt en som faktiskt mår bra nu pga min och en annan persons hjälp. Människors värme och hjälp behövs verkligen, även om du inte känner personen. Så snälla om du vill mejla mig om du behöver hjälp gör det:
[email protected] 

Det var bara det jag ville ha sagt, hoppas ni förstår hur jag har haft det även om jag inte gick in på detaljer och personer osv.

Dagens..

Här kommer dagens outfit:

image74

image75

Kjol: H&M
Strumpbyxor: H&M
Benvärmare: H&M
Vitt linne: H&M
Rosa tröja: Veromoda
Svart kofta: Gina tricot

Idag hade jag mycket H&M, inte Gina hihih ;)

Här kommer dagens smink :



Foundation: Mary Kay
Täckstift: H&M
Rouge: H&M
Mascara: Maybelline
Eyeliner: H&M
Brun ögonpenna: H&M
Rosa ögonskugga: H&M

Som ni ser så har jag nästan bara smink från H&M, jag skulle aldrig få för mig att köpa märkessmink bara för det är ett märke och dyrare. Billigt smink kan också vara bra.

Har nyss gjort klart so, så nu har jag inga läxor mer än matteprov men det tittar jag bara på på torsdag. Håller verkligen tummarna för att jag inte får några läxor imorgon.







Måndag

Nu är det ny vecka igen och lovet är slut :( Tråkigt värre, men jag överlever. Har varit en extremt tråkig dag idag i skolan, bara tråkiga lektioner. Men idag fick vi tillbaka vår gamla engelsklärare för hon kom tillbaka från sin mammaledighet så det var bra :) , har aldrig gillat den läraren jag hade under tiden hon var borta.

Slutade 15.25 idag, lång dag jag vet. Men när man väl i skolan så går det rätt bra ändå :), men tro inte att jag gillar skolan för det. Jag är så otroligt skoltrött just nu.

Jag provade att ha eyeliner idag och det blev jättebra :) Så jag ska ha det imorgon på festen. Jag köpte ju svart glittereyeliner, men man ser inte alls glittert :S Men det är fint ändå.

Idag ska jag göra soläxan vi fick idag, som är till fredag men jag vill ha det gjort så jag gör det idag. Ska även göra rent till marsvinen och såklart ta ut dom, och ja.. ni känner till mina rutiner vid detta laget. Ni vet hur min vardag är:p

Förresten, dagens outfit och dagens smink kommer senare :) Måste först göra so och sånt skit.

Vi hörs senare :)

Singing Bee

Har nyss kollat på Singing Bee, jag skulle varit med där ;) Mina föräldrar kallar mig refrängsångaren hahaha. Undrar varför? Jag sjunger ju aldrig (host host) haha. Just nu sitter jag faktiskt och sjunger på "Empty room" med Sanna Nielsen ;)

Nu lär det inte hända så mycket mer tills jag gå och lägga mig vid 22. Ska antagligen sitta här och chatta och lyssna på musik :) Min vardag ;) haha.

Jag lär nog heller inte blogga mer idag, har inte så mycket att skriva om mer. Så vi hörs väl imorgon :)

Kram

Svar på kommentarer.

Ojdå, nu vaknar ni helt plötsligt. Har fått 2 kommentarer på bara några minuter, skitskoj:)

Postat av: Maria

Go Kväll! :) Har du haft en trevlig dag?

2008-feb-24 @ 18:54

Jo tack, jag har haft en bra dag. Hoppas du också har haft det :)
Kram på dig.

Postat av: Martina

jag brukar inte heller ta med eyeliner, bara med kajal. Jag har två st guldiga och silvriga eyeliner, skit bra, det blir mycket mer färg och lättare att applicera på, tycker jag;)

2008-feb-24 @ 18:59

Tack för tipset. Men jag tror jag vänjer mig vid eyelinern:), har provat att ha kajal innan men efter en dag i skolan är det helt utsmetat.

Eyeliner

Sitter här i datarummet nu och har mina marsvin ute..jag tror dom leker följa John hahaha, för när den ena går så går den andra också, om den andra luktar elr slickar på ngt gör den andra också det hahahah:p roliga djur det där.

Jag provade på eyelinern för en stund sedan, tyckte det blev hyfsat bra. Är ju inte van vid att ha så markerande ögon så det är kanske df jag inte tyckte det blev riktigt bra. Men precis som det står på hemsidor och så, så måste man öva på att måla på eyeliner eftersom man måste få den längst ögonfranskanten annars ser det knäppt ut. Men jag tror jag ska ha det imorgon i skolan så kanske jag vänjer mig vid det+ att jag får öva en gång till :)

Nyss hemkommen.

Kom nästan precis hem från kalaset hos min Farmor och Farfar, goda kakor fick vi gott gott :)

Jag var förresten i stan innan ändå, handlade glitterspray och svart glittereyeliner, får hoppas det blir fint med eyelinern. Har aldrig målat med eyeliner förut men det ska nog gå bra :)

Nu ikväll ska jag först och främst se skärgårdsdoktorn som redan har börjat, sen ska jag ta ut marsvinen och sen duscha och se på tv :) Sen är denna dagen förbi :/ Imorgon börjar skolan igen så det lär inte bli så mycket uppdatering då. Men ska försöka hinna med så mycket jag kan efter skolan, det är ju en lång dag imorgon :/

Vi hörs senare. Kram

Svar på kommentar

Postat av:

as snyggt! du får ha det toppen på tisdag.

2008-feb-24 @ 13:39

Tack Ida :) Jag ska ha det toppen :) <3

Hejsan....

Det är svårt att hitta på rubriker till alla inlägg, haha:p

Har nyss ätit middag och nu sitter jag här. Bestämde innan att jag struntar i stan, det är fint redan som jag har tills på tisdag. Jag har lite glitterspray hemma så det behöver jag egentligen inte, smink har jag tillräckligt och sidenbandet behöver jag inte, det vita blir bra :)

Sen förra inlägget har jag gjort en hel del, jag har städat hela övervåningen, dammat mitt rum som verkligen var dammigt:p, ätit middag och tvättat lite kläder.

Vi är ju som sagt bortbjudna kl 15.00 och jag ska göra lite saker innan vi ska dit. Ska ta ut marsvinen efter jag skrivit detta och sen ska jag byta om och platta håret och sminka mig, och ja.. ni vet hur jag är :p

Måste göra det nu, tiden börjar ju ticka..

Puss

Svar på kommentar

Postat av: Jenny

Jätte snyggt! :)
Gillade dina naglar grymt mycket.

2008-feb-23 @ 23:18

Tackar, det värmer när det kommer kommentarer från folk som man inte känner. Tack än en gång :)

Sista lovdagen :/

Ja som ni ser vad jag skrivit så är detta den sista dagen på lovet :( Inte kul.. nu börjar skolan igen och nu blir det en gammal tråkig vardag för mig, skola, läxor,marsvin,tv och sova. Jag hoppas verkligen att vi inte får mer läxa till denna veckan som kommer, vill känna mig fri när jag är i Malmö och inte behöva tänka på läxor och skit. Men det löser sig nog, det gör det alltid :)

Vaknade idag i alla fall av att pappa väckte mig 09.15 och då gick jag upp och åt frukost och sen sålde jag aftonbladet, tjänade inte så mycket idag så det kändes värdelöst att gå ut, menmen nu har jag gjort det.

Idag ska jag ner till stan så fort som möjligt och handla det absolut sista inför tisdag. Sen kl 15.00 är vi bortbjudna till min Farfar&Farfar för Farfar har fyllt år så vi ska upp där och fika lite. Sen blir det att ta det lugnt ikväll, ska ju lägga mig "tidigt" ikväll eftersom det är skola... tråkigt.

Förresten, vad tycker ni att jag ska ha för frisyr på tisdag? Måste få lite förslag. Snälla hjälp mig, var inte rädda för att skriva, jag vet att jag har några besökare per dag och alla ni, skriv en kommentar hur ni tycker jag ska ha håret :) Så får vi se vilket jag väljer :)

KLÄDERNA!!!!!!!!!!

Jag fick nyss ett ryck och tog på mig kläderna som jag ska ha på mig på tisdag :) Här är dom:

image67

image68
(Papperskorgen och cdstället förstör hela bilden, men hoppas ni ser ändå)

image69

image70
Skorna blev ändå rätt snygga, elr vad tycker ni? :)

image71


 Tänkte ha glitter eyeliner, vad tycker ni? är det snyggt?

image73
Ska även ha denna stora och snygga ring :)

Nu har ni fått sett HELA outfiten tills på tisdag :) Ska dock ner till stan imorgon och försöka hitta ett guldigt sidenband att ha runt midjan istället, Mamma trodde det skulle blir snyggare. Får se..
Ska även köpa glitter eyeliner och glitterspray :)

Ska bli kanonkul på tisdag :)

Nu ska jag ta av mig kläderna igen, sen ta bort sminket. Ska även kolla på en Wallader film sen sooooova :)

Vi hörs imorgon

Kärlek<3

Melodifestivalen

Nyss kollat på Melodifestivalen. Tyckte inte där var så jättebra låtar med idag som förra veckan. Men som jag gissade så gick såklart BWO vidare, usch. Dom suger verkligen, dom har alltid samma melodi på sina låtar.. liiiite tjatigt. Men jag diggade verkligen Fridas låt "Upp och Hoppa". Den var riktigt bra :) Henne har jag förresten sett här nere i stan, hon bor ju i Skivarp som inte är så långt ifrån mig :). Såg henne i somras, men då såg hon helt annorlunda ut. Annars tyckte jag resten av låtarna var skitdåliga, elr nja.. Patrik Isakssons låt var faktiskt bättre än hon Therese Anderssons, han förtjänade mer att gå till Andra chansen än henne. Men ärlig talat... var har SVENSKA melodifestivalen tagit vägen? Där var ju en kille som sjöng på något arabspråk, jag har inget emot dom men han ska fan inte vara i svenska melodifestivalen, ingen fattade ju vad han sjöng.

Aja.. det är som det är. Är i alla fall glad att Frida gick vidare :)

Sorry..

Jag hinner tyvärr inte att fota kläderna idag, det som jag ska ha på mig på tisdag. Kom ju på nästan nyss att det är Melodifestivalen idag, hur kan man glömma en sån sak? :p  Men jag LOVAR att jag ska fota imorgon, jag vill ju se hur jag själv ser ut i det också:)

Nu ikväll så kom min kusin hit, han är här fortfarande. Sen har jag bakat också, det blev kolakakor som blev mums mums. Jag och Pappa var för en stund sen på videomix och köpte lite godis och chips till mig. Har nyss ätit hallon med keso, gott men nu är jag proppmätt. Har marsvinen ute just nu men ska ta in dom nu igen för dom springer inte så mkt.. biter mest på allt:p

Aja.. vi hörs sen efter Melodifestivalen :)

Svar på kommentar

Postat av: Tonje

kunne ikke sagt det bedre selv vennen! :) du er fantastisk, og det er Carola også! Oss 3 på tirsdag :D

2008-feb-23 @ 15:47

svar:
Detta kallas vänner <3 Tack Tonje<3

Dagens smink



Eftersom jag har tråkiga kläder idag med så får ni dagens smink ist+ att ni ska ju få bilder på outfiten till tisdag :)

En helt vanlig makeup idag..
Foundation: Mary Kay
Täckstift: H&M
Rouge: H&M
Mascara: Maybelline
Ögonskugga: H&M

Gitarrer till salu!

            

Här är dom 2 gitarrerna som jag säljer :)

Den svarta är av märket Neville och är jättefin, förutom lite repor på baksidan men det syns inte så mycket eftersom du har den delen mot kroppen.

Den andra är en nybörjargitarr som jag inte spelat på så mycket eftersom jag slutade bara någon månad efter jag köpt den.

Fodralet passar till båda gitarrerna.

Det är den som bjuder mest som får köpa dom: Om du vill ge ett bud, maila mig: [email protected]



Malmö

Kom nyss hem från Malmö, var där med Pappa. Hittade faktiskt ett par skor :) Dock inte dom jag visade på bilden. Dom var skitsnygga men höga.. jag vill inte riskera att inte kunna gå dagen efter. Får så om jag köper dom ngn annan gång eftersom dom var så snygga :)

 Dessa blev det ist. Dom är mycket snyggare på kan jag säga. Snyggt till jeans och någon snygga tröja :)

Ikväll kommer bilder på gitarrerna och hela outfiten jag ska ha på mig på tisdag, med skorna :)

Hur orkar dom hålla på?

image60
Bildkälla: www.kvp.se

Hur orkar dom bara hålla på? Dom är så jävla avundsjuka på Carola för hon går mycket längre än deras skitmusik.
Jag försvarar inte Carola ett skit, jag hade sagt så ändå om jag inte hade varit fan till henne. Men man blir så trött på BWO. För det första har dom tagit en låttitel från ABBA, hur man nu kan göra det? Har man ingen fantasi själv?
För det andra så varför står Alexander Bard egentligen på scenen? Han står där med sitt fula äckliga skägg och långa strumpor upp till knäna och studsar upp och ner. Han spelar inte ens och knappt sjunger heller för den dele n. Jag förstår inte vad Sverige har emot Carola. Hon är Sverige största artist och har en röst som man får rysningar av. Jag vet och förstår att inte alla kan tycka hon är bra, men kom fan inte och säg att hon suger. Om man vunnit Eurovision en gång och varit med i Melodifestivalen 5 gånger, då sjunger man väl bra?
Genom media har folk fått den bilden av Carola: Oh gud, skriksjunga, diva, pratar som en bebis osv. Ska man behöva ta skit för man är kristen? Bara för Carola kan ta höga toner och sjunger fantastiskt ska hon behöva bli kallad att hon skriker för mycket? :S Det låter ju bra när hon sjunger och det är så hon sjunger. Och som om Carola skulle vara en diva? HAHAHAH, det är samma sak som Alexander Bard skulle vara en kvinna. Det finns inte att Carola skulle vara en diva. Jag har träffat henne 3 gånger och jag har ALDRIG i hela mitt liv träffat en sån underbar och omtänksam människa som henne.

Det är samma sak som i min klass.. när det kom "fram" att jag gillade Carola 06, så blev det ju en jävla massa prat. Varför ska man behöva ta en massa skit för man är fan till Carola? Jag fattar inte det och kommer aldrig göra det heller. Men hade jag tex gillat Tokio Hotel hade inte en människa klagat elr ngt. Jag har en i min klass som går i TH tröja var varannan dag. Hade jag gått med en Carola tröja som jag gjort en gång och gör aldrig om igen så skulle för fan hela skolan prata skit om mig i 2 veckor. Ska man behöva bli nertryckt och få höra en massa skit var dag bara för min musiksmak?
När vi skrev Nationella prov i svenska så fanns det olika ämnen man fick välja, och där valde jag att skriva om Val som berör. Jag skrev om Carola där, tyck vad ni vill men jag skrev om min klass. Hur en klass kan trycka ner en person bara för man lyssnar på en artist. Mitt val som berörde var att jag sket i alla andra, jag stod fast vid att jag gillar henne. Jag har varit på väg att slita ner alla mina bilder på väggarna och kasta alla cdskivor för att några idioter i en klass trycker ner en. Men jag stod fast med henne, jag "vann" över alla andra och sket helt enkelt i dom. Nu 2 år senare, kommer det kommentarer då och då.. jag har en i min klass som tycker om att skoja om saker och man kan oftast missuppfatta dom grejerna. Men nu har klassen lärt sig respektera mig som jag är, jag gillar Carola punkt slut. Och jag åker på konserter osv.. Ska bli kul och se vad dom säger på onsdag när jag varit på fest med Carola i 4h. Asså jag gillar inte Carola för jag ska gå runt och skryta om det.

Hoppas ni förstår hur jag menar, jag menar inte att hela världen ska ändra sin smak och börja gilla Carola precis som jag. Men kom INTE till mig och säg att hon suger. Många förstår inte att dom trycker ner en människa när man får höra sånt.

Om ni undrar varför jag helt plötsligt skrev detta så var det för jag blev så j*vla irriterad på BWO att dom alltid håller på med Carola.

Nu en gång för alla: Tänk på vad du säger innan du säger det till folk, du vet inte hur folk har/har haft det. Även om det inte verkar kränkande för dig så kan det vara för andra. Om du nu tänker, men säg vad det är så kanske vi inte säger det mer. Jag ska inte behöva säga vad jag har stått ut med för att ni ska sluta kommentera och att jag ska behöva ta en massa skit.

Detta blev ett långt inlägg men hoppas ni orkar läsa det och verkligen ta till er detta. Jag menar allt!

Aftonbladet

Godmorgon :)

Kom hem för en kvart sen, var ute i blåsten och sålde aftonbladet. När man väl kommer ut är det inte så farligt och sälja men jag är ändå trött på det. Vaknade halv 10 idag och sen gick jag upp och åt frukost och sålde och nu sitter jag här :).

Idag är det ingen träning eftersom det är lov så jag och Pappa ska in till Malmö idag och försöka hitta ett par skor till mig, MÅSTE hitta ett par idag annars lär det skita sig. Hoppas dom är snygga som jag visat på bild innan, från skopunken. Dom var inte dyra heller.

Förresten.... jag kommer sälja 2 gitarrer om någon är intresserad? Jag behöver verkligen pengar nu. Jag kan lägga in bilder + fakta senare idag :) Hoppas verkligen jag får sålt dom.

Kram på er, nu ska jag gå och duscha....snart iaf :)


YEES

MI ÅKTE UT!! Jippie! Är såååå trött på henne, hon är ju så tråkig när hon dansar. Jag hejar på Tina eller Linda just nu :)

Nu ska jag titta på film och sen sova. Är trött. Men vi hörs imorgon.

Kram

Nu är den här!!!

Innan när vi satt och tittade på Let´s dance blinkade det till i hela rummet, hur kan det åska och blixtra i februari? :O
Nu har i alla fall stormen också kommit hit som man kunnat läsa om i tidningarna. Det regnade och blåste något enorm innan. Men nu har det lugnat ner sig lite. Hoppas verkligen INTE det blåser så imorgon när jag ska sälja aftonbladet, det är sjukt tråkigt då, ännu tråkigare än det brukar.

Vem tror ni åker ur let´s dance då? Jag hoppas på Mi, har aldrig gillat henne. Aja.. det återstår att se :)

Min fredag.

Nu ska jag göra varma hallon med vaniljglass, SUPERGOTT. Sen ska jag titta på Let´s dance.

image59

Hoppas ni får en trevlig kväll.

Puss.

Ricky Martin!

http://www.youtube.com/watch?v=RXVabCil_B4

Asså kolla på den killen, ojoj han är inte att leka med ;) Han sjunger helt underbart också. Vilken känsla det måste vara när hela SKANSEN står upp.

(Jag har inte lärt mig hur man klistrar in hela filmen så det ser ut som på youtube,någon som kan lära mig? :))

Fredagskväll

Ni är tröga med att kommentera idag, har inte alls haft lika mycket besökare idag. Inte kul, men vissa dagar är dåliga. Men en grej som jag märkt, när det är fredag, lördag och söndag så har jag inte alls lika mycket besökare och kommenterar som på en vardag, undrar varför det är så. Jag kanske är mer rolig på vardagarna då det inte händer så mycket, haha. Förstår inte riktigt hur ni tänker. :)

Vad ska ni hitta på för kul ikväll då, skriv en kommentar, är såå nyfiken :)

Storm?

Blåser det också som _ _ _ hos er? Dom säger på tv att det ska bli storm ikväll, usch.

Är det storm hos er?


Äntligen klar med allt!

Äntligen är jag klar med allt för dagen, har hunnit med väldigt mycket idag, men det brukar man göra när man går upp så tidigt. Brynen blev bra, får bara vänja mig vid den nya formen eftersom jag gjorde dom smalare.
Nu ska jag inte göra ett skit mer idag, ska bara vara hemma och slappa, ska göra lite saker här hemma i hemmet men det är sånt som är min vardag :)

Hoppas ni får en härlig fredagkväll.
Nu ska jag koppla in min nya dvd som jag fick idag, eftersom den andra är dålig, kan bara se 1 timme av en film och sen börjar den hacka.

Inga hål :)

Först nu har jag kommit hem från stan. Har varit en stressig dag. Vaknade 06.45 men var inte så trött som jag trodde jag skulle vara. Klädde på mig snabbt och cyklade sedan i blåsten till tandläkaren 07.15. För en gång skull höll dom tiden så dom kallade in mig 07.25. Dom tog först röntgen och det såg fint ut :) Sen tittade dom och grejade. Sen tog dom bort tandsten längst fram där nere och då började det blöda så jag är lite öm där nu men jag överlever :) Var klar ungefär 07.50 och då gick jag hem till Mormor och Morfar som bor sidan om och åt frukost, goda bullar :) Sen följde jag med dom till Vellinge Blomman, efter det körde vi till Morfars bror som ligger på sjukhuset så vi skulle bara kolla i hans hus och sen körde vi till kyrkgården och sen köpte mat. Hann med mycket med M&M :) Men kul var det.

Sen gick jag ner till stan vid 2 tiden och skulle försöka hitta skor tills på tisdag, men eftersom denna staden suger så hittade jag inga :/ Börjar få panik nu, måste ju verkligen ha ett par skor NU!. Men jag och pappa ska in till Malmö imorgon och titta där så jag får hoppas jag hittar där. Handlade inte så jättemycket i stan, nötter, lånade en bok och köpte godis. Det var allt.

Nu sitter jag här och läser chatten med Marie Picasso på msn.se, och ska snart iväg igen :/ Ska vara hos frisören 16.00 för att plocka ögonbrynen, ska göra dom lite tunnare denna gången. Trivs inte med för buskiga.

Nu har ni fått en liten uppdatering för min dag, vi hörs mer senare. Kram

BESÖKSREKORD IGEEEEEEEN!

Underbart att ha besöksrekord :) Mitt mål är att få så stor blogg som möjligt, men jag vet inte hur jag ska göra för att bli lika stor som Stina-Lee och Blondinbella.

GE-Galan

Sitter just nu och tittar på GE-galan. Synd om Carro som inte kunde springa elr vara med överhuvudtaget. Hade sett fram emot att se henne. Men håller tummarna nu i stället för Susanna Kallur, hoppas hon vinner igen :)

Nu ikväll har jag bakat igen :), bakade snabbkakor innan. Dom blev goda. Annars har det inte hänt så mycket.

Får gå och lägga mig ganska tidigt idag för jag ska upp kvart i 7 imorgon :/ Inte roligt. Men sen efter det ska jag gå till Mormor och Morfar för dom bor precis brevid och äta frukost :) Sen ska jag gå ner till stan efter det och titta på skor IGEN. Hoppas jag hittar någon denna gången.

KALLUR VANN!!!! HON SPRANG PRECIS. Hon äger verkligen :)


Vill bara säga att jag tycker det är extremt kul nu att blogga när man får kommentarer. Jag har varit nära på att avsluta min blogg flera gånger, så det är tur ni finns :)

Naglarna och Dagens smink!

image57

Naglarna som jag fixade idag :) Det blev mörklila pärlor, fintfint :) Satt där i 2 h idag, riktigt drygt. Men jag hade inte den vanliga som brukar bygga mina naglar eftersom jag ändrade tiden, men hon jag hade idag gjorde det mycket bättre men tog mycket längre tid. Men fint blev det i alla fall. Nu är naglarna iaf fixade till tisdag.



Eftersom jag har ganska tråkiga kläder idag så tänkte jag ta dagens smink i stället för dagens outfit. Kan ju alltid inspirera någon.

(Jag vet att mina ögonbryn ser förjävliga ut på bilden men jag ska fixa dom imorgon :) )

Foundation: Mary Kay
Täckstift: Vet tyvärr inte märket, men det är från H&M.
Rouge: H&M
Mörk ögonskugga: Mary Kay
Svart ögonpenna: H&M
Vit ögonpenna: H&M
Mascara: Maybelline New York Volum express, Riktigt bra.

Jag rekommenderar er stort fonudationen från Mary Kay, kostar 219 kr och den täcker verkligen ALLT. Jag har inte fin hy men den räcker verkligen allt. Har du problem med din hy, KÖP DEN! Och den varar extremt länge eftersom man inte tar mycket av den.

Svar på kommentarer.

Postat av: Stella

hittar du inte med bussarna från trelleborg till malmö? Du är väll femton? :S

2008-feb-21 @ 16:36

Svar: Ja jag är 15 år, och jag hittar med bussarna. Men inte till det stället jag ska till. Då får man byta bussar och ta stadsbussen, det är det jag inte klarar.

Postat av: Chaliene

Är du 92?

2008-feb-21 @ 16:38

Ja jag är född 92, alltså 15 år, ska fylla 16 :)
Hur gammal är du själv? :)

Postat av: April

Hej. Jag tycker att du har fint namn.

2008-feb-21 @ 16:55

Tack tack :) Tycker dock inte det själv, hih


Snart iväg..

Nu när man har fått en biljett till Carola så ringer telefonen hela tiden, haha. Rätt otroligt att man kan bli "populär" bara för en sån sak :)

Har i alla fall pratat med Tonje nu, hon ska också till Malmö<3<3<3<3

Nu ska jag snart iväg och fixa naglarna, ska sitta där i 1,5 h, dryyyyyyyyyygt. Men bilder kommer ikväll :)

Kram på Er.

Scones.

Vi bakade aldrig kanelsnäckor, det tog för lång tid så vi bakade scones :) Det var gott, har precis ätit upp och nu sitter jag här :)

Ska gå och duscha snart, ska vara hos nagelstudion 15.30.

Ha en bra dag.


Svar på kommentar

Postat av: Malin

vad har du för hårfärg nu då?

Som du kanske sett på bilderna så är jag ju redan blond, men det är inte riktigt så blont som jag vill ha det. Asså jag vill inte ha blek blond eller gult hår utan bara blondare :)

Förresten så är det jättekul med kommentarer från människor jag inte känner :) Fortsätt med det.


BLONDARE

Asså ni anar inte hur mycket jag vill färga mitt hår just nu, är så trött på min riktiga hårfärg. Vill ha det helblont. Just nu är jag ju bara blond ner till sen är det ngn konstig färg uppe på och i underhåret. Jag vill färga det IDAG, men jag har inga pengar :( Åhhhh.

Varför ska allt vara så dyrt?

Hejhopp :)

Vaknade idag 10.15 av att mamma pratade i telefon haha. Sen gick jag upp och tittade på tv och sen åt jag frukost och nu sitter jag här :)

Idag ska jag baka kanelsnäckor med Mamma och sen ska jag fixa naglarna 15.30.

Hinner inte skriva mer.. min hund gnäller där nere... hon vill gå ut ;)

Kram

Trött och huvudvärk.

Har nyss tittat på Wallander- Täckmanteln. Som ni kanske märker så är jag i en Wallander period just nu, haha.
Innan det såg jag på Top Model :)

Just nu är jag jättetrött och har huvudvärk :/ Inte kul, men ska snart gå och lägga mig.

Imorgon blir det en ganska lugn dag, ska baka kanelsnäckor med mamma och sen ska jag fixa naglarna 15.30 :) Bilder kommer på dom efter jag varit där.

Vi hörs imorgon.

Nu ska jag sova, godnatt.

Tråkar

Nu sitter jag här i datorummet och har mina marsvin ute.. sitter och chattar med Tonje men annars har jag skittråkigt. Efter jag gjort det ska jag hoppa in i duschen för att vakna lite, är så trött efter shoppingrundan. Har förresten hittat ett par skor nu tills på tisdag, men vet inte om dom är fina i verkligheten.

 Vad tycker ni? Kan jag ha dessa skorna till dom kläderna jag visade?

Jag måste in till Malmö nu i veckan. Vill in där imorgon men kan inte åka själv eftersom jag inte hittar med bussarna och Mamma orkar inte :/ Vet inte hur jag ska göra..får väl vänta till helgen.

Svar på kommentar

Postat av: louise

jag ar verkligen glad for din skull!!
ha det sa jattekul!
jag saknar dej

Fick nyss denna underbara kommentar som är utomlands :)

Tack så jättemycket Louise, saknar dig med <3<3


Shoppingen!

Ni kanske vill veta vad jag handlade mer i stan ? :)

Ni vet ju redan en hel del av grejerna. Men jag handlade dessutom :


♥ Joggingbyxor

♥ B.U.S (ACO sunkissed)

♥ Smycken från glitter, ring, armband och hårsnoddar.

♥ Snacks ;)

Mer kommer jag inte på just nu, haha ;)

Ikväll ska jag smörja in mig i B.U.S, gjorde aldrig det igår eftersom vi inte hade någon hemma ;) Måste ju ha lite färg på tisdag.


Stövlarna

Jag ska ju i något inlägg tidigare att jag skulle sälja några stövlar här, men jag hade glömt att jag har lagt in dom på Tradera också, och skulle jag få sålt dom där så är det ju meningslöst att jag lägger in dom här.

Får jag däremot inte sålt dom på tradera så lovar jag att lägga in dom här, tror att dom skulle intressera många :)

Festklädslen till Tisdag :)

image53


image54


image55

Detta är alltså kläderna jag ska ha på mig på tisdag när jag ska till Carola :)

Klänningen: H&M
Strumbyxor: H&M
Sidenbandet: Någon sybutik här i stan.
Väskan: Gina Tricot

Nu har jag hittat allt förutom skor, ska ner imorgon själv tror jag och titta. Glömde nämligen att titta i en butik :)

Godmorgon

Har nyss vaknat och satte mig här direkt :) Hade fått ett bekräftelsemail från Maggie i morse så nu står jag med på gästlistan :), ohhh nu längtar jag ännu mer. (Alltså till Carola på tisdag för er som inte visste det :) )

Idag ska jag ner till stan med Pernilla, ska ta bussen halv 12. Jag ska köpa b.u.s, kläder till tisdag, skor till tisdag (om jag hittar några billiga) och kanske solglasögon :)

Om ni undrar varför jag inte bloggade igår kväll så mycket så var det helt enkelt för att jag inte kom in på min blogg, jag försökte i över 1 timme för jag skulle lägga in en sak jag vill sälja men det gick inte. Så ni får det sen i stället. Det är ett par stövlar som jag ska sälja :)

Nu ska jag äta frukost.

kram

Svar på kommentar.

Postat av: Evelina

vad ska du göra nästa tisdag?

Då ska jag se Carola i Malmö. Det är en "fest" för henne för att hon fyller 25 år som artist i år. Så ska man vara festklädd, men jag vet inte vad jag kan ha på mig.

Hjälp?!


Nyduschad

Nu har jag precis kommit ut från duschen,elr nästan i alla fall. Sen tog jag på en ansiktsmask direkt, har inte så fin hy just nu :/ Så hoppas den hjälper. Så nu sitter jag här och ser ut som ett spöke, det är tur ni inte ser mig ;)

Linnea hade ringt mig 2 ggr innan också när jag var i duschen så jag ringde upp henne för en stund sen, hörde typ hälften vad hon sa, men hon var ute så var df. Men vi bestämde iaf att vi skulle gå med varandra i Malmö efter maten. Tur är det för annars kommer jag känna mig helt borta:p haha

Nu ska jag ta bort ansiktsmasken och ta på b.u.s i ansiktet. Hade visst ingen till kroppen :/ Får köpa det imorgon när jag ska till stan. Sen ska jag se i huvudet på gynning :)

Kram

Fegisar!

Ni är ärligt talat rädd för mig, va? Det verkar i alla fall så. Jag har minst 10 besökare per dag men det är INGEN som kommenterar. Jag ska inte tvinga er, men jag ser på alla andra bloggar, där finns kommentarer var dag.

Denna veckan händer det lite mer saker än det brukar:

Imorgon: Ner till stan och fixa festkläder tills på tisdag.
Torsdag: Fixa naglarna 15.30, ändrade det idag eftersom jag måste vara fin tills på tisdag :)
Fredag: Tandläkaren 07.25, gääääääääsp.
                Bryn 16.00
Lördag: Aftonbladet
Söndag: Aftonbladet.

Alltså händer det liiite saker denna veckan:)

Nu ska jag gå och duscha och ta på lite b.u.s. Får ju ha lite färg när jag ska dit:)

Kram


Kläder!

Nu återstår bara en grej.. vad ska jag ha på mig nästa tisdag?? Vet inte alls vad jag kan ha på mig.

Snälla hjälp mig!! Var inte rädda för att kommentera.

LYCKLIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Asså ni fattar inte hur glad jag är just nu!!! Jag har fått en biljett till Carola nästa tisdag, det är helt sjukt :)
Ni som följt min blogg vet ju hur jag försökt men misslyckats, men nu har jag äntligen en biljett!!!
Jag fíck iof bara en biljett,alltså åka in själv men jag är glad bara det. Jag känner ju många som ska in där. Sen skulle jag gå med någon som hette Mats eftersom vi står på gästlistan tillsammans. Det skulle vara stor pressfotograf också, så håll koll i tidningarna dan efter :) haha.

Ni fattar inte hur glad jag är just nu!!!!!

Fest med Sverige schlagerdrottning Carola<3<3<3<3<3<3

Nu är ett av mina problem lösta, nu gäller det bara att bli vän med mamma igen och få henne glad. Det är så dålig stämning här i huset.

Kram på er!

Inga fler chanser.

Jag vet att jag är tjatig om Carolafesten, men INGEN förstår hur mycket jag vill dit. Jag har verkligen tävlat överallt och försökt få tag i billiga biljetter men det går inte! Jag har alltid otur när det gäller tävlingar.
Fick precis svar från cinternational om att dom inte trodde att dom inte skulle ha fler tävlingar eftersom festen är om en vecka :( Så nu är alla mina chanser goooooooooooone. Känns skittråkigt att inte få komma dit när det är i staden bredvid mig, känns surt.

Fortfarande ledsen...

Är fortfarande ledsen för jag inte vann och för att Linnea inte tog med mig. Men jag får helt enkelt hålla tummarna för att jag vinner på carola.com och vinner jag inte där, vilket jag tror att jag inte gör eftersom jag svarade fel på en fråga så får jag hoppas att det kommer fler tävlingar på Carolainternational och att jag vinner där.

Är sjukt ledsen idag.. har bråkat med mamma innan så vi är ovänner och så har jag inte vunnit. Jag vet att alla inte kan vinna, men dom skulle bara veta hur mycket jag försökt få tag på biljetter och hur mycket jag tjatat på mina föräldrar om att få pengar av dom.

Men som sagt, nu får jag bara hålla tummarna för att det kommer en tävling till på cinternational och att jag vinner!!

Idag kommer det bli en skitdag, känner det på mig. Är ju ovän med mamma och hon mår inte bra så vi kan inte göra någonting. Och jag har ingenting att göra. Roligt lov jag menar, sitta hemma och deppa för att man inte vann.

:(

Har fått kontakt med Linnea nu, och nu är jag sjuktledsen. Hon skulle ta med sin mamma till Malmö för att inte göra någon besviken.

Just nu ger jag snart upp, har verkligen försökt allt men vinner inte ett skit och ingen tar med mig.

FY FAN!


Kanske, kanske inte..

Vaknade nyss och öppnade datorn och tittade på carolainternational då såg jag att Linnea hade vunnit!!!!!!!!!!!
Hon har ju sagt en gång att hon ska ta med mig men om hon fortfarande har kvar det, det vet jag inte. Hoppas på det bästa.

Uppdaterar mer sen när jag vet.


Repris

Just nu sitter jag och tittar på reprisen av Melodifestivalen från i lördags på tv , och chattar på msn. Men ska snart sova, är ganska trött.

Imorgon händer det nog inte så mycket hos mig, Mamma ska upp till sjukhuset och ta prover men där kan inte jag följa med för då lär jag svimma eftersom det är på sjukhuset. (Jag är livrädd för sprutor och sjukhus) så jag får väl vara ensam hemma en stund :)

Nej nu ska jag gå och borsta tänderna.

Godnatt.

Biljetter

Nu har jag en till chans förresten och vinna biljetter, en till tävling på Carolainternational, får reda på det imorgon.

Håll tummarna för mig!!!!

Har även hittat biljetter på blocket men det är högstbjudande som vinner, så det blir väl lika högt pris där.

Men håll som sagt tummarna ändå! Vinner jag kommer ni få min glädje här :) haha

Dagens Outfit

image48

Kläderna till kalaset

image49

Kläderna jag hade på mig innan kalaset.

image46

image47

Vanliga klädslen:

Långt linne: Gina Tricot
Vit tröja: Gina Tricot
Jeans: Veromoda
Kofta: Gina Tricot

Innan kalaset:

Vit oversiza tröja: Gina Tricot
Långt linne: Gina Tricot
Jeans: Veromoda.

Där hade ni outiften för idag :)

Kom hem för cirka 40 minuter sen, det var jättetrevligt på kalaset och vi åt jättegott :) Har nog inte ätit så mycket på länge. haha. Vi var på en stor gård med hästar och allt, jättekul :)

Nu sitter jag här och lyssnar på musik och skriver detta, ska snart ta bort sminket och titta på Anna Pihl som jag spelade in innan.

Här kommer även nytagna bilder på mig:

image50

image51

image52
Min klädsel (sittandes)

Nu har ni fått bilder så det räcker, haha :)


Stan.

Som jag skrev igår så var jag i stan nu i förmiddags. Mamma väckte mig 8.30, gäsp, men det är skönt att komma upp tidigt, får mycket mer gjort under dagen. Sen hämtade Mormor & Morfar oss 10.15 och körde oss ner till stan och sen satt vi hos frissan i några timmar. Efter en stund där inne blev jag trött på att sitta still så jag gick runt lite i stan och kollade på saker, köpte bulle till mamma och kvp eftersom Carola var med där :) Sen gick jag till donken och åt pommes och milkshake, mums :)

Jag frågade även frisören idag vad det skulle kosta att färga hela mitt hår ljusare, 500-560 kr. Inte så jättefarligt ändå. Eftersom jag kanske ska sluta med naglarna så ska jag ANTAGLIGEN färga det ljusare, efter den 26. Vill inte lägga ut pengar på "skit" nu innan Carolafesten i fall jag skulle hitta biljetter. Då hade jag ångrat mig resten av livet.  Så ni kommer antagligen få se en blondare Ellinor om ett par veckor :) haha.

Idag mår jag faktiskt bättre än igår, orkade ingenting igår men idag är det super :)

Just nu sitter jag och tittar på Wallander-Jokern men var tvungen att uppdatera lite här först :)
Kl 16.00 är vi bortbjudna till min mammas moster nere i Höllviken så det ska bli trevligt.

Vi hörs mer senare ikväll efter kalaset, hinner inte innan. Dagens outfit kommer ikväll :)

Kram

Godnatt på er :)

Nu ska jag snart krypa ner i min sköna säng :) Ska bara gå på toa först sen ska jag sooooooooova :)

Vi hörs imorgon, antagligen efter jag kommit hem från stan.

Godnatt.

Wallander

Jag fick min älskade ananas innan, haha :) Det var gott. Just nu sitter jag och tittar på Wallander på tv4 men det är nyheter nu och det är inte kul hihi :) Annars har det inte hänt så mycket sen sist, bara tittat på tv och så.

Imorgon ska jag följa med Mamma till frisören och så ska jag göra några ärende också. Mormor och Morfar hämtar oss 10.15, gäsp. Första dagen på lovet så ska man upp "tidigt" men skit samma, det är ju ganska länge ändå. På tal om frisör så funderar jag på att färga mitt hår blondare, just nu har jag min naturliga hårfärg, har bara gjort tunna tunna blonda slingor uppe på huvudet för jag ville ha det ljusare, det var ljusare i en vecka men nu tycker jag det är mörkt igen. Mamma tyckte också att jag skulle färga det riktigt blont. Jag tycker det är fint, så det kanske blir att jag bokar tid till det imorgon :) Vi får se..

Nu ska jag titta på tv igen. Kram

Klaar!

Ja då var jag klar med det också :) Skönt att ha gjort det som är ett måste. Men nu mår jag dåligt igen :(, så fort jag gör något så kommer dåligheten tillbaka, men hoppas det är bättre imorgon. Nu vet jag inte vad jag ska göra, är sååååå sugen på färsk ananas men orkar inte gå till affären :( hade gjort det om jag hade mått bra, sen ser jag förjävlig ut också, så nej.

Nu kom jag på vad jag ska göra, se Wallander filmen, fick aldrig sett den innan för Mamma kom och tog tv:n så nu får jag titta på mitt rum i stället :)

Vi hörs senare, nu ska jag ner till Pappa och fråga om han vill köpa Ananas till mig ;)

Göra lite nytta!

Nu när jag mår bra för tillfället får jag göra lite nytta, kan inte bara sitta framför datorn och tvn hela dagen. 
Jag har dammat och dammsugit mitt rum och datarummet och har precis satt på en maskin tvätt, så lite har jag gjort :)

Ska ta ut marsvinen och göra rent till dom också nu.. bye

Snabb uppdatering

Har precis startat en Wallander film men måste ju göra en liten uppdatering först :) Mår lite bättre nu i alla fall. Sov en liten stund innan framför tv:n så det hjälpte antagligen sen har jag bara tittat på tv och nu sitter jag här på nedanvåningen och ska se på film, ska nog äta först, det luktar mat:)

Sen har det inte hänt mer. Hörs senare.


Söndag

Hej på er:)

Hoppas ni har det bra idag. Just nu sitter jag och lyssnar på "One Love" med Johnson&Häggkvist och "Empty Room" med Sanna Nielsen som kommer bli dagens drog för mig, haha.

Vaknade kl 9 idag med, gick upp och läste aftonbladet och skånska dagbladet. Sen gick jag ut med aftonbladet 10.30 efter jag hade kollat på Nyhetsmorgon med Bloninbella och Stina-Lee. Jag såg dock inte hela eftersom var tvungen att gå ut med tidningarna men ska se det på tv4 hemsida sen.

Idag kommer det inte hända så mycket hos mig, mår inte så bra idag så jag får väl titta på filmer och ta det lugnt.
I och för sig, det hade varit lugnt även om jag hade mått bra också. Men strunt samma jag överlever :) Ska även se Melodifestivalen från igår, spelade in det eftersom jag visste att jag skulle vara besatt av vissa låtar efter det så kunde jag se det när jag ville.

Nu ska jag se nyhetsmorgon, vi hörs senare idag.

Är det ett skämt eller?????????

image45

Var är den svenska Melodifestivalen på väg???? För det första, vad f*n gjorde hon ryskan där??? Hon kunde ju inte sjunga och låten sög. För det andra, SJUNGA OM EN KEBABPIZZA :S Har det inte gått för långt då???
Nej jag är sjukt besviken just nu alltså! Carola&Andreas skulle ju gå dirket till Globen, inte till Andra Chansen!! Men dom kommer till globen därifrån, det skulle vara väldigt konstigt annars. Jag älskade verkligen Sannas låt, var nära på att börja gråta när jag hörde den och när hon själv grät. Såååå fin. Självklart var Carolas låt också jättebra, passade henne sångröst jättebra!

Men som sagt, jag är besviken! Tycker inte dom som gick vidare skulle det, men det finns inte så mycket mer att göra nu. Får helt enkelt rösta som in i i andra chansen :)

Förresten så sket det sig med biljetterna :( Hon ville ha 4000 kr /st :S:S:S:S: shit säger jag bara. Jag har barnbidrag på 1050, jag är inte miljonär! Ohhhh nu är allt så trist igen :(

Napp igen!

Nu har jag fått napp igen på Carola biljetterna :) Det går upp och ner. Det skickade två innan som ville sälja, en som ville sälja dom för 2900 kr/st, jag sa dirket nej. Skulle aldrig få för mig att betala så mycket hur mycket jag än vill komma dit. Sen skickade hon till mig som ringde mig i onsdags, hon som höll på att köra av vägen. Hon undrade hur mycket jag tänkte köpa biljetterna för så fall. Men sen efter det har hon inte svarat. Får se om hon svarar senare, annars kan jag ringa och fråga henne, vill verkligen få svar och gärna positivt :) haha.

Trååååååååååk

Asså ärligt talat, jag frågar snart ihjäl mig själv. Har verkligen INGENTING att göra just nu. Jag sitter bara här vid min älskade dator, dag in och dag ut. Verkligen drygt, men det är ju för att jag inte har något att göra. Jag bara sitter hemma och ruttnar bort. Har ingen som jag kan ringa och umgås med heller och ingenting att göra själv heller.
När jag kollar i andra bilddagböcker så är där alltid bilder på hur mycket dom gör på helgerna och dagarna, varför är allt så orättvist?
Livet är INTE lätt!

Svar på kommentar

Postat av: Stella

haha, du gillar carola va? vilken skola i trelleborg går du på? jag bor också i den hålan tyvärr..

2008-feb-16 @ 14:49

Här kommer svar på en kommentar jag fått idag:

Ja jag gillar Carola och är ett stort fan av henne. Jag går på Vannhögskolan i Trelleborg, vilken går du på?

Kinamat

Träningen var rolig idag :), vi spelade alla grupper samtidigt, vi var 8 pers så det var kul :) Vi gjorde olika tävlingar och så, inte för att skryta eller så så vann jag över dom 7 andra. HAHA, var bara tvungen att säga det.
Nu är det lov på riktigt :), ingen träning och ingen skola. Riktigt skönt.

När jag kom hem från träningen så åt jag en Taco piråg som smakade skit, rent ut sagt och sen tittade jag på Top Model och Du är vad du äter eftersom jag aldrig orkade kolla på det igår kväll. Och nyss har jag ätit middag, jag åt Kinamat och Mamma och Pappa åt någon landgång, jag gillar inte pålägg alls så jag åt kinamat, myyycket godare :)

Just nu är jag riktigt trött på att det inte händer något på dagarna hos mig, när det är vardag så går jag till skolan och sen gör jag läxorna på kvällarna och tränar sen är den dan slut. På helgerna säljer jag aftonbladet och sen tränar jag sen sitter jag hemma och glor. Det händer verkligen INGENTING på mina dagar, riktigt riktigt tråkigt:(
Och just nu när mamma är sjuk och inte orkar göra någonting så gör vi absolut ingenting, annars brukar vi köra till Malmö eller något annat roligt. Det är också därför jag vill vinna biljetter till Carola i Palladium för att jag vill att jag ska ha kul en dag i alla fall. Jag kan inte påstå att min vardag är speciellt rolig nu.. aja, nu vet ni hur jag har det.

Kram


Helg!

Gud vad skönt det är med helg nu och lov framför allt :)
Vaknade idag kl 9.00 och sen gick jag ut med tidningarna 10.15 som vanligt, är sååå trött på att sälja just nu men ska som sagt bara samla ihop lite poäng till så jag får en Ipod :)

Jag glömde att skriva igår att jag inte vann på Carolainternational heller :(, nu är alla mina chanser slut!!!!!!!
Har försökt få tag på dom vinnarna från kvp, som jag skickade sms till i onsdags. I onsdags tyckte dom ju mitt bud var för lågt, och då tänkte jag igår.. 1300 är inte så mycket, jag ska ju inte betala 2600 själv. Så jag skickade till en säljaren som budet låg på 2500 kr så skrev jag att jag ville lägga 2600 om dom fanns kvar, så skulle hon höra av sig senare. Men hon gjorde aldrig det!!!!!!!!!!!!!!! Jävla människa, då kan man ju skriva istället att dom är sålda.
Just nu vet jag inte hur jag ska göra, jag SKA in där. Men får jag inte tag på biljetter ska jag in där ändå och försöka komma in ändå, det blir ju inte värre än att jag får ett nej. Men hoppas på att ngr av mina Cvänner vinner på C.com så dom kan ta med mig! Annars får jag helt enkelt försöka fixa, men vet inte hur :( Men är det något Cfan som läser min blogg som har två biljetter, så hör av dig!!! Jag betalar bra.

Idag ska jag även träna, mellan 12-13, sista träningen nu, eftersom det inte är någon träning nästa vecka.
Sen ikväll är det MELODIFESTIVALEN med JOHNSON&HÄGGKVIST<3 Dom kommer vinna alla! :)

Kram på er.

Kvällen

Jag vet att jag slarvat med bloggen nu sen i onsdags, men det har varit så mycket sen i onsdags så jag har helt enkelt inte hunnit med. Har också lovat att jag skulle visa Dagens Outfit, men det har inte heller blivit av :( Men jag lovar att det kommer nästa vecka, eftersom jag bara har myskläder på helgerna så det är kanske inte så kul att se:p

I alla fall, nu ikväll har jag tittat på Let´s dance. SHIIT utröstningen är ju nu, måste slå på tv:n. Så, nu är den på. Får ju inte missa vem som åker ut :) Hoppas på att Mi åker ut.

Ni kanske undrar hur det är med min lilla vovve idag. Hon är helt som vanligt, var pigg som bara den imorse när jag steg upp och det var en lättnad, det skulle man inte kunna tro så som hon såg ut igår. Hon har inga framtänder så hon är jättesöt, hihi :)

Nu ska jag titta på Let´s dance, sen ta bort sminket och sen titta på Top Model från i onsdags och Du är vad du äter från igår och bara ta det lugnt :)

Vi hörs imorgon.
kram

Dagen

Sorry att jag inte har skrivit idag, men har haft så mycket att göra.
Skola mellan 8.25.14.00, sen var det LOOOOOOOV. Sen tog jag bussen 14.57 ner till stan och kom hem 17.50 och nu sitter jag här. Jag kämpar fortfarande med att få tag på biljetter till Carola, men alla slutar svara på mina sms :( Jag vill verkligen ha biljetter!!

Hinner inte skriva mer nu. Ska ta ut marsvinen och sen se Let´s dance.

Kram

Hemma igen..

Ville bara säga att veterinären ringde 40 minuter efter jag skrivit förra inlägget och då sa dom att hon hade vaknat, så vi skulle komma efter 30 minuter, så hon piggnade till lite. Gud vilken lättnad det blev när Pappa sa att han skulle hämta henne, började undra om allt gått bra halv 8, väntade bara på ett dåligt samtal.

Men vi åkte i alla fall upp där 20.00 och var där 20.10, veterinären gick igenom vad dom hade gjort och gav oss lite ben och sånt som hon skulle tugga på för att bli av med tandstenen. Sen släppte dom ut henne. Herregud säger jag bara, hon kunde verkligen inte gå. Hon gick myrsteg fram till oss och allt snurrade verkligen i hennes huvud. Och sen visade veterinären vad dom hade gjort, dom hade tagit ut 5 tänder, 4 framtänder och en tand längre in.
Sen fick vi åka hem, nu har hon legat i hallen sen vi kom hem och är helt borta. Helt otroligt att dom skickar hem en hund som är så groggy som hon är,så hon inte vet var hon är. V sa att hon skulle ha piggnat till till imorgon, men jag tror hon kommer sova hela dagen imorgon.

Huvudsaken är i alla fall att operationen gick bra och att hon överlevde den!

Annars ikväll har jag försökt plugga även om det inte gått så bra eftersom jag varit nervös, men kan no:n hyfsat bra, det går verkligen inte in mer. Engelskan kan jag allt utom 4 ord, det får gå. Man kan inte ha bra dagar alltid.
Ska plugga en sista gång innan jag ska sova.

Imorgon är det sista dagen i skolan innan lovet, ska bli underbart med lov. Efter skolan ska jag ner till stan med Pernilla och fika, som att fira att det är sista dagen i skolan :) haha.

Imorgon får jag även reda på om jag vunnit biljetter till Carola, min sista chans!!!!! Snälla!!

Ni får ha det så bra, vi hörs imorgon.

Kram

NERVÖS!!!!

Just nu är jag jättenervös för min lilla vovve :(. Dom fick söva henne för det var 4 tänder som var dåliga, så dom ska dom dra ut, sen ska dom ta bort tandsten också, och klippa klorna på henne. Hon har varit där i 2 timmar nu, vill bara att dom ska ringa och säga att det gick bra och att hon är vaken så vi kan komma och hämta henne <3.
I och för sig så var det bara en låg dos narkos hon fick, men det kan vara riskabelt det med. Hon fyller trots allt 10 i sommar. Snälla, gör så dom ringer snart och säger att hon är vaken!!
Jag är så nervös så jag är helt kall om händerna :(

Ikväll har jag i alla fall tränat och efter det åt jag middag, men hade ingen matlust och nu sitter jag här med marsvinen springandes framför mig.

Det blir tyvärr ingen dagens outfit idag, har inte tid eller ork för det. Kommer en imorgon ist om allt är som det ska.

Kram på er, uppdaterar mer sen när jag vet mer.


Besöksrekord!

Igår hade jag besöksrekord, HELA 18 PERSONER!!!!!! Haha:p Tydligen är jag intressant :p

Har varit i skolan idag mellan 8.15-14.15, rätt härlig dag :)
17-18 ikväll ska jag träna tennis, roligt. Men det kommer nog inte bli roligt idag :( För min hund ska till veterinären kl 17 också, då kommer jag bara tänka på henne :(. En av hennes framtänder är lösa och hon äter inte ordentligt och så, så dom ska titta på tanden och kanske dra ut den, och då ska dom så fall söva henne :( Inte roligt. Denna gången ska jag inte följa med när hon får lugnande/blir sövd för sist orkade jag inte titta på, så jag stannar hemma denna gången.

Ska även plugga no och engelska ikväll, har prov i no imorgon, och läxförhör på engelskan.

Dagens outfit kommer senare, om jag har ork till det.

Kram

Sms..

Förlåt att jag varit dålig på att uppdatera idag, men först nu kan jag sitta ner och ta det lugnt. Har haft mycket att göra hela dan, inte kul.

Efter skolan satt jag vid datorn en stund eftersom inte internet funkade igår så var jag tvungen att kolla mina rutinställen:p sen kom Mormor och Morfar förbi en stund. Sen fick jag ett ryck och började söka på alla dom som vann i kvp (biljetter till Carola), på eniro.se eftersom det bara var i skåne som vann. Så jag skickade ett sms till en först, så ringde hon upp. Hon lät först jättesur men hon var jättetrevlig, hon sa att hon var nära på att köra ner i diket för hon visste inte om att hon hade vunnit hahaha, jag är en trafikfara:p Så sa hon att hon varit fan sen 1983 och ville gärna gå, men att hon skulle ringa om hon fick förhinder eller blev sjuk så man kan ju hoppas på det bästa där ;) Sen fick jag svar från 2 andra med, men dom accpeterade inte mitt bud, så det sket sig. Sen resten har inte svarat. På Fredag är min sista chans att vinna!!! Då står det på carolainternational!! HÅLL TUMMARNA!

Annars ikväll har jag pluggat lite och pratat med lite folk.

Vi hörs imorgon! Ska vara lite på msn nu.
Kram

Dagens Outfit

image43

image44

Randig tröja: Gina Tricot
Svart oversize tröja: Gina Tricot (Text: This is why i´m hot) hihi.
Jeans: JC
Örhänge: Gina Tricot.

Ännu en dag med nästan bara Gina kläder ;)

Den vita fläcken som är på den sista bilden, vet jag inte var den kommer ifrån. Den är inte där nu. Fotade det nyss. Det måste vara i kameran.

Det kommer.......

Dagens outfit kommer komma lite senare, måste plugga engelska och no först.

Kram

Dåligt internet

Om ni undrar varför jag inte uppdaterade igår var det för att internetet funkade inte när jag kom hem och jag hade damp hela kvällen men nu funkar det i alla fall :)

Skola idag mellan 8.25-13.45.

Såg i kvp idag att jag inte vann några biljetter till Carola där :( Nu har jag bara EN chans kvar :( :'( HOPPAS!

Kram

Dagens Outfit!

Tänkte börja med dagens outfit. Här är dagens :)

image41


image42

Dagens outfit:
Jeans: Veromoda
Svart linne( under tröjan ): Gina tricot
Tröjan: Gina tricot
Korta: Gina Tricot.

Mycket Gina idag:p haha

Ny dag, nya tag!

Ny dag och ny vecka IGEN! Gud vad det går fort som jag sagt tidigare. Var skola idag mellan 8.25-15.25, lång dag men jag har faktiskt inte ont i huvudet idag :) Jippie :) haha.

Har ganska mycket läxa denna veckan, dock bara ett prov än. Annars är det bara läxor och läxförhör och sånt tråkigt. Har i alla fall no,tyska och engelska så det är inte så mycket.

Vad händer i veckan då? NADA, som vanligt!!!!!!!!! TRÅKIGT!

Kram

Kvällen

Har nyss kommit ut från duschen och nu sitter jag här :). Annars ikväll har jag pluggat lite och kollat på Singing Bee. Just nu sitter jag och lyssnar på Line of fire med E-type&The Poodles, dagens drog kan jag säga :) haha.

Ska sova om ca 45 minuter. Vi hörs imorgon :)

Kram på er.

"Visst finns mirakel"

Sitter just nu och lyssnar på låten "Visst finns mirakel" som var med i Melodifestivalen igår. Så otroligt fin låt. Det är verkligen äkta kärlek när man skriver en låt till ens man, då menar man verkligen att man älskar varandra!

Lev för äkta kärlek! Det sägs att det finns en för alla!

Promenad!

Har nyss kommit hem från en skön promenad. Var så trött på att bara sitta hemma och ruttna bort så jag tog med mig min hund och gick ut i det sköna vädret :) Gick ganska långt och det behövdes kan jag säga.

Sorry

Förlåt att jag inte bloggat så mycket idag, men det har inte hänt så mycket idag så jag har inte haft tid eller orken.
Sen är det kanske inte så kul för er som läser att läsa om att det inte hänt något.

Men lite lite har det faktiskt hänt :) Jag har sålt aftonbladet och sen har jag kollat på tv med Mamma, vi såg Let´s Dance och Idoldvd:). Och nyss har jag varit hos mammas arbetskamrat på gatan och köpt foundation av henne. Har varit kris hela veckan eftersom den varit näst intill slut! Men nu har jag i alla fall en ny så nu kan jag pusta ut :)
Sen har jag även tittat igenom tyskan och no.. bara snabbt. Måste öva mycket mer på tyskan nu snart. Mycket vi ska kunna :( Oh nu går vi bara denna veckan sen är det LOOOOOOOOOOOOOOOOV! Då ska jag soooova! :)

Kram på er.

Godmorgon!

Helt nyvaken sitter jag här. Vaknade tidigt idag eftersom jag gick och la mig ganska tidigt. Jag får dock bara sitta här tills Mamma vaknar eftersom hon ligger i vardagsrummet så jag kan inte gå ner och kolla på tv och läsa tidningen :( Men men.. får sitta här och underhålla mig själv :P Nu hörde jag att pappa låg där nere.. han brukar gå upp tidigare :)

Idag är det i alla fall Söndag för er som inte visste det och det innebär plugg :( Ska plugga no och tyska. Sen ska jag bara ta det lugnt. Tuff skolvecka drar igång imorgon :(

Nu ska jag gå ner och se om Pappa är vaken.

Kram


Melodifestivalen slut!

Nu är Melodifestivalen slut, och gud så besviken jag är !!!!!!!! AMY DIAMOND OCH CHRISTER SJÖGREN!!!! FY FAN säger jag bara. Jag tyckte Etype och The Poodles skulle lätt gå vidare!! Resten var bara skit.

Johnson&Häggkvist kommer vinna över Amy , LÄTT!!!!!! Vinner Amy kommer jag ALDRIG titta på Mf mer!

Bilder!

   

Här är lite bilder jag fotat idag, när det var fint väder. Dock har jag tagit det inomhus eftersom solen var på väg ner. Men vad var det jag sa?? Det blir inga bra bilder förutom på blomman men man vill liksom ha på solen !!!!
Ge mig en systemkamera NUUU!!!!!!!

Nej nu ska jag ta på mig lite smink och sen gå till Konsum och handla lite gott inför MELODIFESTIVALEN ! :)

Vi hörs efter Melodifestivalen. Kram

MELODIFESTIVALEN !!!!!!!!

Ikväll är det alltså dags, då drar Melodifestivalen 2008 igång :) Åh som jag längtat efter detta. Men vet dock inte om jag tyckte Carola skulle vara med igen, det kan bli en flopp :O och det vill man inte ! Hoppas på det bästa nästa lördag då hon är med, med Andreas Johnson :)

Sen jag skrev sist har jag tränat, gick lika bra idag, dock lite jobbigare idag men det är bara bra :) Sen har jag kollat på "Du är vad du äter" sen i torsdags och så har jag tittat lite på Linas Kvällsbok, ska fortsätta efter jag skrivit detta.

Ikväll ska jag som sagt se Melodifestivalen, ska se det med Mamma och Pappa. Vi ska köpa lite gott senare så det blir riktigt festligt :) HAHA. Men jag gillar dock inte Amy Diamond :S.. usch. Hon är inget bra. Hoppas verkligen inte hon går vidare!

Nu ska jag checka film ;) Kram

Vårväder!

Gud så fint väder det är ute idag, det är inte kallt och det blåser inte idag. När det är så här fint väder känner jag bara för att gå ut och fota (?) vet dock inte varför. Men det blir aldrig bra bilder med vanlig digitalkamera så det utesluter jag direkt:p

Vaknade 09.45 idag, gick upp och läste aftonbladet och sen 10.30 gick jag ut och sålde aftonbladet till 10.50 och nu sitter jag här :) Ska iväg och träna 11.45 och sen efter det blir det väl bara att ta det lugnt. Ska se den andra filmen jag hyrde igår " Linas Kvällsbok" :)

Hoppas ni också har fint väder :) Vi hörs senare.

Kram

Fredagkväll!

Har nyss kollat på en av dom filmerna jag hyrde innan idag, med mamma och pappa. Den hette " Tatuerade Torano", den var riktigt bra men väldigt hemsk, mycket blod och sånt men den var riktigt spännande och bra. Ni måste se den! Annars ikväll så har jag tittat på Let´s dance och Hjälp! annars har det inte hänt så mkt mer. Det känns i hela kroppen nu att man slappnar av efter att jag haft prov alla dagar denna veckan.

Imorgon är det dags att träna igen. Sen efter det vet jag faktiskt inte vad som händer, antagligen ingenting.

Nu ska jag lägga in lite bilder på bdb och sen ska jag läsa min nya bok som jag lånade på bibblan :)

Godnatt&Kram

Hemkommen!

Nu har jag precis kommit hem från stan :) Var där med Pernilla och det kändes som jag fick med mig hela stan hem;) Men jag behövde verkligen handla så det var bra att jag hittade något :) Jag köpte: Mascara,present till Lollo ( hon fyller år på alla hjärtans dag :) ) , hyrde två filmer, godis+läsk, lämnade två jobbansökningar och mycket mer :)

Ikväll ska jag se Let´s dance med mamma och pappa och sen ska vi se filmerna jag hyrde :)

Hoppas ni får en trevlig kväll.
Kram

Stan!

Har nyss kommit hem från skolan. Ska ner till stan med Pernilla vid 3. Ska ta bussen 14.55, ska inte missa den denna gången ;)

Uppdaterar mer ikväll så får ni se vad jag köpt ;)

Kram

Sista gången för idag!

Då blir det sista skrivandet för idag :) Har nyss övat klart på so och no, jag tror jag kan dom nu!
Sen jag bloggade sist så har jag: Gjort rent till marsvinen, duschat, pluggat och kollat på tv. Bara tagit det lugnt :)

Annars har det inte hänt så mycket :) Längtar skitmycket nu till lördag och se om jag vann biljetter till Carola, eller om några av mina vänner gjorde det :) HOPPAS!!!!!!!!!

Ni får ha det så bra :) Vi hörs imorgon.

Puss :)

Orka med rubriker!! HAHA

Har egentligen inte tid att blogga, har en hel del att göra. Men en snabb uppdatering hinner jag säkert :)

Kom hem från träningen för en timme sen. Var roligt att träna idag :) Gjorde många situps så nu blir snart magen fin ;) HAHAHA skoja..
Bestämde även med Kadira idag att vi ska börja träna på gymmet bredvid tennisen, friskbyggarna. Jag vill ju som sagt träna mer utöver skolan och tennisen.

Hinner inte skriva mer nu.. ska göra rent till marsvinen nu, sen MÅSTE jag plugga so.. kan inte riktigt allt än :S Sen duscha och se tv.

Kram på er!!

Ytterligare ett nationelltprov.

Ja då har man gjort 2 nationella prov redan, gjorde ett till idag. Då skulle man skriva en uppsats och då fick man välja mellan 4 saker. Jag valade "Val som berör" och där skrev jag mitt val att inte lyssna på andra och ta åt mig kommenterar från andra. Men efter jag lämnat in kom jag på att nästan hela skolan antagligen kommer få reda på mina tankar sen, men skit samma. Vill dom veta det så fine. Jag står för vad jag tycker i alla fall.
Nu har vi bara ett nationellt prov kvar i svenska och det är det muntliga delen, hoppas den blir lätt :)

Imorgon är det äntligen fredag, och imorgon kommer alla prov vara gjorda för denna veckan, så otroligt skönt. Så stressad som jag varit denna veckan har jag inte varit på länge. Men imorgon är det dags för So prov-andra världskriget och noläxförhör. Hoppas jag klarar allt det. Efter skolan imorgon ska jag ner till stan med Pernilla och shoppa och fika :) Behöver shoppa nu känner jag :p Ska även lämna 2 brev till 2 ställen om sommarjobb och helgjobb. Hoppas jag får napp.

Ikväll ska jag spela tennis :) Har sett fram emot det hela veckan :) Var även i gymmet idag på gympan så det har blivit en flitig dag idag :) Just nu vill jag även börja träna på gym, för det är mycket effektivare än tennisen men vill gå kvar på tennisen ändå. Men man kan ju träna både och :) Får se hur det blir.. det är ganska dyrt.

Nu ska jag plugga lite (varför inte? haha)
Vi hörs efter träningen.
Kram

Helt plötsligt funkar det inte :S

Nu funkar det inte mer att mobilblogga :S Det gick bara när jag skrev det exemplet som fanns i "Hjälp kategorien". Det kvittar vad jag skriver så får jag tillbaka ett sms att jag skrivit fel:s Vet inte vad om är fel. Har i alla fall betalt en massa nu för ingenting. Ska nog inte mobilblogga trots allt.

Ska plugga en sista gång nu. Imorgon är det dags för nationella prov igen, håll tummarna!!!

Puss&Kram


Mobilblogga :)

Haha jag testade precis att blogga genom mobilen och det funkade :) Tror jag ska göra det när jag är i skolan :) Det är kul :)

Kram

mitt första mobila blogginlägg:)

mitt första mobila blogginlägg:)

Kväll igen!

Gud vad dagarna går bort nu alltså, och det är ju bra på ett sätt , proven försvinner fortare då :) hihi.
Nu ikväll har jag faktiskt inte gjort så mycket. Hittade nyss en till bild på mig och Pernilla på magasinets hemsida, rätt nöjd faktiskt haha :)

Nu ska jag ta in marsvinen som sitter här framför mig :)
Idag börjar Top Model, missa inte det :)

Kram

FÖRBANNAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kom nyss på att jag skrev fel på en fråga till tävlingen på carola.com . ÅHHHHHHHHHHHHHHHHH nu är jag asförbannad på mig själv! Nu har jag en jätteliten chans att vinna där :( Tror inte ens att jag vinner nu eftersom jag har skrivit fel på en fråga! Men hoppas att jag vinner på det andra stället. SNÄLLA <3

Om någon av mina vänner vinner, kan ni inte ta med mig då? Ni vet hur mycket det skulle betyda för mig <3

Kram


Bara 5 biljetter :(

Läste nyss på Carola.com att hon ska vara i Malmö den 26/2 och fira 25 år som artist. Dom lottar ut 5 biljetter på sidan, 5 BILJETTER!!!!!!!!!! Till typ 100000000 fans. Shiit. Jag har precis skickat in, och hoppas nu på det bästa.
Guuud vad jag skulle bli glad om jag vann alltså! "Privat" kalas med Carola, kan det bli bättre eller? :) Det börjar 19.00-23.00 och så ska man vara festklädd, det blir nog rätt fint :) Åhh snälla någon gör så jag vinner!!!! Man fick ta med sig en kompis också, dom som vann! Om jag vinner ska jag helt klart ta med Tonje! <3 Sötis!

Annars händer det inte så mycket idag, har gjort engelskrprovet idag och det kändes bra!! Jag kunde allt :) Hoppas bara allt är rätt också. Imorgon är det dags för andra delen av nationella prov i svenska, ska skriva uppsats i 3 h. Usch, det kommer bli drygt!

Ikväll ska jag plugga so och no och ta det lugnt.

Kram på er <3

Godnatt :)

Nu ska jag bara se klart " I huvudet på gynningen" sen ska jag sooova, det behövs kan jag säga. Kroppen är helt slut.

Imorgon ska jag ha engelskprov så håll tummar och tår för mig :)

Puss på er. Godnatt.

Åhhhh!

Pernilla fick inte följa med till Kristianstad och se Marie på fredag :( Och jag vill inte åka dit själv heller med Adam för att jag vill inte åka själv med tåget och allt det, känns osäkert. Så nu gäller det att hitta en ny :/

Har försökt få tag på Louise och ska fråga henne om hon vill följa med och sen bli här över helgen :) Men hon har inga pengar på sin mobil :/ Men Louise om du ser detta kan du väl ringa mig?

Nu ska Pappa förhöra mig på So.

Puss.

Dålig kvalitet!

Såg att kvaliteten på bilderna blev dåliga :( Bättre kvalitet i "verkligheten"

Hoppas ni står ut ändå :)

Puss

Nya bilder!!

Hade lite tråkigt precis så varför inte fota sig själv? :) Haha, funkar alltid.

          

Nu ska jag ta ut marsvinen.
Puss på er ;)

Nationella prov!

Idag gjorde jag första nationella provet i svenska. Det gick förvånandsvärt bra, trodde frågorna skulle vara svåra men jag tyckte det mesta var lätt :) Nu satsar jag på att behålla mitt VG och kanske höja mig till MVG, vem vet :)
På torsdag ska vi göra ett till i svenska, då ska vi skriva en uppsats på 2 h 55 minuter. Dryyyygt. Sen efter det dröjer det någon månad innan nästa nationella kommer, då är det engelska som jag verkligen hatar. Hoppas verkligen att jag får behålla mitt G!

Slutade i alla fall 14.15, men 14.30 när jag nästan nyss kommit hem kom jag på att jag glömt noboken i skolan så det var bara att cykla tillbaka och hämta den. Så nu har jag no, engelska och so till denna veckan.

Just nu längtar jag asmycket till på fredag, främst för att alla prov är gjorda då, fast vi ska ha ett noprov nästan fredag men det är inte alls så mycket som denna veckan, och sen också för att jag och Pernilla och Adam antagligen ska till Kristianstad efter skolan och se Marie Picasso 20.00 :) Det blir en bra Fredag :) Nu ska jag bara få med mig Pernilla också ;)

Vi hörs mer sen :) Kram

Slut!

Nu har jag precis duschat och nu kommer det inte hända mer här hos mig ikväll. Så jag skriver inte mer idag.

Vi hörs imorgon:)

Kram


Växjö!

Idag har jag tänkt mycket på Louise och Växjö. Vet faktiskt inte varför, men jag längtade tillbaka helt plötsligt. Hade skitroligt dom dagarna tsm med Lousie. Hoppas du ser detta Louise så du förstår att jag verkligen saknar dig <3
Vi MÅSTE ses snart!!!!!!!!!!!

Kram<3

Jaha..

Vad har hänt sen jag skrev sist då?:) Jo.. Jag har pluggat (ovanligt) JAG LOVAR att jag inte ska skriva om pluggandet på lovet :) Då blir det lugnt, shit det är bara 2 hela veckor kvar i skolan sen är det lov, JIPPIE!!!
Jag har även ätit middag, det blev donken idag.. ja jag vet onyttigt men jag var såå sugen på det idag så jag övertalade Mamma :) Sen har jag precis haft marsvinen ute och nu sitter jag här :)

Senare ska jag duscha, p_ _ _ _a, se tv ( Anna Pihl :):) ) och ta det alltmänt lugnt :)

Lite uppdatering för kvällen bara :)

Jag skriver mer sen.

Kramizzzzzzzzzzzar

Huvudvärk :(

Ja som jag skrivit i ett annat inlägg så har jag ALLTID huvudvärk när det är måndagar, inget kul. Långa och dryga lektioner. Och det blir ju inte lättare när man tar med sig typ hela skåpet med sig hem, med plugg :(

I alla fall har jag nästan precis kommit hem från skolan. Imorgon drar nationella proven igång, svenska startar vi med. Jag hoppas över allt annat att det kommer gå bra, men jag oroar mig med över Matte och Engelska.

Nej nu måste jag öva på so och engelska :(

Ha det bra, Kram

Snart godnatt :)

Snart ska jag lägga mig i sängen och läsa "Linas kvällsbok" nu när den nästan är slut kan jag inte sluta läsa den, ska man inte fastna för den i mitten av boken eller har jag missuppfattat allt?:p haha

Men innan jag ska säga godnatt till världen så måste jag plugga en gång till. Det var ett _ _ _ _ _ tjat på det pluggandet men det är det som händer hos mig ju. Jag vet jag är lite dryg ibland, det är bara att vänja sig ;)

Så nu ska jag göra det.

Godnatt på er ! Kram !

Jag ;)



Jag vet... jag är inte normal och kommer aldrig bli det heller ;) Haha. Är man med mig en hel dag så förstår man varför jag inte är normal MOHAHAHAHAH XD. Jag är bla en levande radio.. sjunger alla möjliga låtar :)

Börja umgås med mig och du förlänger ditt liv genom skratt ;)

Hahah, där fick jag allt till det :)

Kram på er, nu ska jag duscha och se tv , ska plugga en sista gång sen med.

Ojdå ;)

Oj så många inlägg jag gjort idag :p Värsta blogg beroende ;)Hahah. Nej men jag skriver för jag tycker det är kul och ibland behöver jag bara skriva av mig , hihih :) Innan jag började skriva blogg så skrev jag i ett vanligt A4 blocket, fast där skrev jag bara dikter.. som är personliga. Men helt plötsligt har jag slutat skriva dikterna, och det är bra kan jag säga.. för det gjorde jag bara vid vissa tilfällen.

Denna veckan kommer bli jobbig kan jag säga.. usch vad jag klagar hela tiden, sorry. Men livet är verkligen inte lätt. Men på fredag blir det en bra avslutning i alla fall. Ska ner till stan då med Pernilla och fika lite :) Känns som det behövs med lite kakor nu haha. Men först ska vi koncentrera oss på denna veckan, med mängder av prov och sen kan vi bli feta av kakor :)
Är det någon som vill umgås med mig på fredag kväll efter jag varit i stan med Pernilla?
Jag vet ju trots allt att vissa läser min blogg så någon kanske nappar. Men skulle inte tro det :(

Snälla, kan ni inte kommentera liiiiite. Jag vet att jag har några besökare var dag i alla fall, var inte fega! Jag vill bara veta vem ni är som läser här. Kooooom igeeeeeeeen!

Glöm inte att tänk om ni vill umgås med mig på fredag :)

Kram på er sötisar , hahaha.

:)

Äntligen har jag börjat plugga på proven :) Känns skönt att ha börjat nu, även om jag bara läste igenom snabbt men det är bra bara det. Fattar inte hur jag ska klara soprovet bara.. vi har liksom inte gått igenom frågorna, har inte skrivit klart allt. Då kan man inte ha prov om man inte fått allt.

Ville bara skriva att jag inte dog av pluggandet ;)

Nu ska jag titta runt lite på datorn sen ska jag ta ut marsvinen :)

Kram på er!

Äntligen!!

Äntligen är jag helt klar med mitt bildarbete :) Jag satt och gjorde det innan när Mormor & Morfar helt plötsligt dök upp :) Så dom hjälpte mig lite hur jag kunde göra och så :) Efter vi suttit och pratat och sånt en stund så följde jag med dom och handlade eftersom jag skulle handla lite till Mamma också. Så nu har jag fått fixat en hel del....förutom pluggandet :( Böckerna ligger här bredvid mig och jag har typ lust att bränna upp dom. Men det måste ju göras, så är det.

Pluggdags nu. Kram

Måste plugga :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Asså jag måste börja plugga på den j***a so:n och engelskan men orkar inte :( Har inte ork till att plugga på helgerna. Kom nyss på också att jag måste göra klart sista bilduppgiften också idag, hinner inte det i veckan. Den ska liksom vara inne nästa måndag. PANIK PÅ ALLT NU!!

Hatar skolan just nu.

Var bara tvungen att skriva av mig lite hihi.

Söndag

Nu har jag kommit hem, har sålt aftonbladet. Bajs vad trött jag är på att sälja nu alltså, gå upp "tidigt" för att sälja 15 tidningar och få lite dricks, jag tycker inte det är värt det. Men jag behöver ju pengarna så därför slutar jag inte. Hade jag inte fått någonting av det jag säljer så hade jag slutat för länge sen. Jag har liksom sålt i 3 år nu snart, så man är ganska trött på det. Jag har 2381 poäng nu på aftonbladet och när jag kommit upp i 2660 så ska jag beställa en ipod med 8 GB och när jag fått hem den ska jag sluta sälja aftonbladet. Så då får jag hoppas på att jag får napp på dom jobbansökningarna som jag skrev igår och som jag ska lämna nästa vecka.

Har någon förslag på hur man får ett jobb lätt? ;)

Annars idag så ska jag bara plugga och ta det lugnt :( Vill inte plugga, är såååå tråkigt.

Ni får ha det så bra så bloggar jag mer sen :)

Kram


Kväll..

Äntligen är jag klar med allt jag skulle göra idag. Känns skönt att ha gjort det.
Jag har :
Tagit ut marsvinen+gjort rent till dom.
Städat rummet.
Bytat i sängen
Lämnat filmerna+hyrt nya.
Duschat.

En hel del faktiskt. Nu sitter jag här och ska efter jag skrivit detta skriva brev om jobbansökan som jag ska lämna till 2 ställen :) Efter jag gjort det ska jag börja titta lite på engelskan och so:n, och sen ska jag se filmerna jag hyrde och äta godis och ta det lugnt :)

Hoppas ni har en trevlig kväll :)

Kram

Träning m.m

Då var det helg igen då :) Det behövs kan jag säga. Idag blir det mest slapp dag förutom att jag ska göra en massa saker här hemma som behövs. Ska även träna idag med :) Mellan 12.00-13.00, roligt roligt.

Jag hinner nog inte med att blogga så mycket idag, ska städa, träna och massa annat.

Men vi hörs kanske ikväll:)

Kram

Storm!!!

Shit vad det blåser ute nu alltså. Går man ut så gäller det att inte ha peruk kan jag säga er. Regnar gör det också.
Hoppas det inte är sånt skitväder imorgon när jag ska ut med aftonbladet, det är verkligen inte kul. Och man får inte extra dricks för det, nejnej. Snåle!! nej, skoja bara. Men jag ska inte hålla på länge till med aftonbladet, skit drygt och så vill jag ha ett riktigt jobb. Ska börja skriva brev imorgon som jag ska lämna till olika ställen så kanske dom nappar :)

Annars har det inte hänt så jättemycket ikväll, har varit en jobbig kväll :(. Belinda var även här och vi gjorde goda efterrätter, päron med after eight :)

Ni får ha det så bra, så hörs vi imorgon :)

Kram

Prov :(

Nyss hemkommen från skolan, nästan i alla fall :p Asså till nästa vecka har vi sjukt mycket prov.

Så här ser det ut:
Måndag: ingenting
Tisdag: Nationellt prov i svenska
Onsdag: Grammatikprov i engelska.
Torsdag: Nationellt prov i svenska.
Fredag: So prov och noläxa.

Fattar inte hur jag kommer orka med nästa vecka alltså. Nästa vecka kommer bara gå till skolan. Ingen fritid alls.

Ja nog pratat om skolan, blir bara deppig.

Om ungefär en timme kommer Belinda hit och senare ska vi laga mat :) Eftersom jag har valt hotell&restaurang linjen så gillar jag att laga mat :)

Annars ikväll blir det att ta det lugnt och se på tv. På söndag börjar allt pluggande :(

Håll tummarna för mig :)

Kram

RSS 2.0