11 November

Jag skulle vilja veta hur många som läser min blogg egentligen, kan alla ni som läser min blogg bara skriva det som en kommentar att just du läser den? Det skulle vara kul att se hur många som gör det.

Det var ju ytterligare ett tag sen jag skrev här men som jag skrev i förra inlägget så är det för att jag helt enkelt inte orkar och för att jag inte vet hur många som läser min blogg, om det är många så kommer jag naturligtvis börja blogga ännu mer.

Just nu är det rätt mycket i skolan, jag hade Noprov i fredags som inte gick helt bra eftersom vår lärare alltid lägger in frågor som vi inte skulle övat på. Men är glad om jag får G och slipper göra omprov på det, och på fredag har vi soprov om 1:a världskriget, inte riktigt kul kan jag säga.Hoppas jag får bra betyg där med:D Imorgon på musiken ska jag redovisa om Carola, jag ska berätta mina egna tankar om Carola och så ska jag visa ett idolkort och kortet på oss tsm. Sen ska jag spela upp 2 låtar så det är egentligen inte så farligt eftersom man inte kan säga fel eftersom man själv har skrivit tankarna:D. Jag ska spela upp " Vem kan älska mig" och " Allt kommer bli bra mamma" det är 2 av dom allra finaste låtarna Carola har skrivit/gjort genom sina år som artist tycker jag. Så håll tummarna så jag får så högt betyg som möjligt på mitt arbete!:)

Igår var jag på fest hos min kusin, hon fyllde 18 och det var faktiskt rätt kul. Vi sjöng till musiken och satt och pratade:D och sen tränade jag också igår och igår kom faktiskt vinterns första snö, men den är tyvärr snart borta. Idag har jag sålt tidningen och så har vi varit hos min mormor och morfar för det är Fars Dag:D.

Den 20-23 December kommer jag vara i Växjö, då ska jag åka till Lollo och vi ska ha det megakul:d Jag kommer dit på torsdag eftermiddag och åker hem på söndag eftermiddag så det är lagom dagar:D. Jag ska åka tåg själv för första gången,ska bli spännande och kul.

Ni får ha det så bra.
Kärlek E

4 November!

Oj nu är det redan November och julen närmar sig med stormsteg. Det var ju ett tag sen jag skrev här men det är bara för att jag glömmer bort att skriva här och när jag väl tänker på det så orkar jag inte. Men jag brukar lägga upp bilder vad som sker i min vardag på bilddagboken.se så där kan ni kolla, där heter jag EllinorD.

Nu är det sista dagen på lovet, och det har gått otroligt snabbt men visst har det varit skönt med lov:D På lovet har jag mest tagit det lugnt, som vanligt. I Måndags var jag och Mamma, Mormor och Morfar i Malmö på IKEA där hittade jag lite ljus och en blomma:D I tisdags var jag nog bara hemma om jag inte minns fel och likadant med onsdagen. I torsdags var jag med mamma hos frisören eftersom jag skulle fixa mina ögonbryn med, och sen efter det gick vi och fikade och på kvällen tränade jag, där jag var ensam, skiiiit skönt:D I fredags följde jag med Belinda till stallet och var där när hon red och så och sen på kvällen åkte vi ner till stan och shoppade och fikade, mums:D
Jag hittade jättefina smycken på GLITTER som det var 75% rea på, blev 38,50 kr för 4 grejer, egentligen skulle det bli 154:D Igår tränade jag bara och tog det lugnt hemma med filmer, och sen på kvällen bakade jag lussekatter och tigerkaka, MUMSMUMS. Och slutligen idag har jag bara varit hemma, har kollat på tv och suttit vid datorn.
Imorgon börjar skolan igen men har sovmorgon, börjar 9.35:D:D Det är så min vecka har sett ut.

Förresten så blev det bara en Carola konsert eftersom jag inte hittade ngn att gå med i Gbg, men det är inte så bara:D Ska gå med Adam och Janni. Hoppas vi får tid att prata med C då, skulle vara skiiitkul.

Nu ska jag gå och duscha och sen se "Ensam mamma söker" hihi.
Kram Ellinor.

RSS 2.0