Godnatt!

Godnatt på er, nu ska jag lägga mig i sängen, men lär nog inte somna på ett tag.

Vi hörs imorgon, slutar vid halv 2 ungefär. PUSSSSS

LÅT PÅ HUVUDET!



Denna förbannade låten har jag haft på huvudet hela dagen, bara en del av refrängen. Skitjobbigt!

Nyttiga jag:)

Duschade för en stund sen och nu sitter jag här och äter äpple och dricker vatten, nyttigt nyttigt:)

Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, antagligen lyssna på musik och prata med people tills jag ska sova vid 11:)

Kalla fakta

Har suttit och tittat på kalla fakta nu, det handlade ju om Tragedin i Arboga, det var faktiskt intressant men det är vissa saker som inte är på plats i min hjärna.

Dom visade ju Mammans ansikte, och det var bara 2-3 månader efter att hon blivit slagen, hon såg ju helt normal ut. Jag tycker det är konstigt att hon kan se normal ut trots att hon såg så pass illa ut. Och den andra saken är att jag tror att hon har läst för mycket tidningar,pratat med nära och kära och utifrån det skapat en egen bild som sen ska hänga ihop med det tidningarna skrivit. Det är näst in till omöjligt att hon kan minnas precis allt som hände, varje steg hon tog under så pass kort tid.

Vi får helt enkelt se hur det slutar, det kanske blir en till rättegång. Vem vet..

Nu ska jag sitta här en stund, sen blir det duschen.

Svar på kommentar.

Postat av: Julia

Keso med banan lät ju riktigt gott!

2008-08-31 @ 18:01:57
URL:
http://limees.blogg.se/

Svar: Det är det också, och framför allt nyttigt:) Testa det.

Bilder från Arboga!

En liten uppdatering innan jag säger hejdå:P

Var nyss inne på aftonbladet och fick en chock av dessa bilderna:

 

Detta är alltså Arboga mamman några dagar efter händelsen. Herregud som hon ser ut, hon ska nog vara glad att hon ens lever. Att bli slagen med en hammare är nog inget man önskar precis, och det är nog inte många som överlever det ens.

Usch, hoppas sånt aldrig händer en själv.

Marsvinen.

Har precis tagit in en del av tvätten och en del var inte torrt än, så det får hänga en stund till. Nu sitter jag här i "marsvinens rum" och har dom ute. Efter det ska jag äta keso med banan, för nu är jag hungrig, åt knappt någonting till middag eftersom det inte smakade speciellt gott.

Vi hörs senare ikväll. Puss

Svar på kommentar.

Postat av: Daniel

Ja det kan du nog klara.

Jag väger rätt så mycket själv enligt mig. Men jag tränar så pass mycket så jag går ner ca 1kg per månad. Ibland går jag upp 2 när jag bygger muskler. men om du skippar Choklad främst så klarar du det. jag håller på dig!

2008-08-31 @ 17:36:52

Jag äter knappt något choklad eftersom jag får acne av det, så det blir inga problem:)

Ni missar väl inte?.....

...Kalla fakta ikväll på tv4 19.20, då ska det handla om tragedin i Arboga, Emma (Max och Sagas mamma) ska visa exakt hur det gick till den kvällen då allt hände.

Jag kommer helt klart titta på detta. Ska du?


Söta ni!

Ville bara säga tack till er två som skrev att jag kommer klara det, jag blir bara peppad av det. Tack söta ni <3


Svar på kommentar.

Postat av:

tror verkligen att du klarar det, vad hände i sexan ? du behöver nt berätta om du nt vill :)
kram

2008-08-31 @ 16:40:31

Svar: I 6:an förändrades mitt liv helt, det var en väldigt jobbig tid för mig, mer ingående vill jag inte gå. Det är privat och det är bara 2 som vet allt. Jag håller det helst för mig själv.

Men det jag menade var att jag ska inte komma ner i samma vikt som när jag gick i 6:an, då var jag mycket smalare och så smal vill jag inte vara, jag vill ha kurver men inte mycket.

Hemma igen!

Nu är jag hemma igen, gick snabbt, bara en timme:) Jag gick runt 3-4 kilometer i parken, riktigt skönt. Med musik i öronen och skönt väder, då går det snabbt kan jag säga...och varm blev jag.

Efter jag hade varit i parken gick jag till konsum och köpte lite nyttigt:) Bla keso,äpple,kiwi och vatten.

Just nu känns mina ben som betong, har ju inte gått så mycket på hela sommaren, förutom den dagen då jag var i Malmö och shoppade med Pernilla:)

Men nu är det gjort, och detta ska jag absolut fortsätta med för nu jävlar:) haha.

Okej nu kör vi!

Nu ska jag ut och gå, tänkte gå några varv i parken här i Trelle. 4 varv är 2,4 kilometer, men får se vad jag orkar:)

Efteråt ska in på konsum och köpa frukt.



Nu är det slut!

Nu har jag bestämt mig, under en ganska lång tid har jag inte varit nöjd med mig själv. Nu har jag bestämt mig för att inte äta sötsaker, enbart på fredagar. Absolut ingenting annat dom andra dagarna, jag har knappt tränat på hela sommaren och herregud vad jag hatar mig själv just nu.

Tro nu inte att jag ska svälta mig själv eller så för det ska jag inte. Och jag ska inte ner i samma vikt som när jag gick i 6:an, bara några kilo. Det låter kanske hur enkelt som helst, men jag får helt enkelt se.

Tennisen börjar den 11 sep så då jävlar ska jag bygga upp min kropp igen. Ska börja göra situps var kväll också, för nu är det SLUT!


Tror ni jag klarar det?

Solen skiner-glada miner...

...Ja så är det idag, skithärligt väder. Var precis ute och fotade lite, tänkte ni kanske ville se?:)


Mammas tomater som blivit så röda och fina:)


Min fina solros, kolla himlen åhhh:)


Lavendel


Äcklig spindel, men blev bra på bild:)


Rent och fint!

Så nu var jag klar med städningen, städade bara ovanvåningen idag, orkade inte mer :P Håller på att tvätta också, så det ska jag snart hänga ut i det fina vädert:)

Har även hunnit med att svara på ett brev, har en vän som bor i Småland som jag brevväxlar med:) Faktiskt kul.


Tack!

Postat av: .....

tror den heter två av oss

2008-08-31 @ 11:09:53

Jag hittade till slut låten, tack:)

Snabb reaktion? HAHA



Haha vad kallar man detta? Snabb reaktionsförmåga eller vad? Dessutom låter dom exakt som orginalet.

Snälla hjälp!

Alltså jag har hört en låt i en film, minns inte vilken det är där en låt finns med som jag bara måste ha. Jag vet inte alls vad den heter men det finns en textrad som heter "Det finns bara en av mig och det är jag , det finns bara en av oss och det är vi... osv. " Vet någon vad denna låten heter, eller vem som sjunger den?

Please!

Godmorgon!

Godmorgon på er, vaknade lite innan 10 men låg och drog mig till kvar över :) Alltid skönt. Nu har jag precis ätit en ostbulle och druckit ett glas juice här vid datorn.

Idag står städning på schemat, lika bra att göra det idag för när det är vardag så hinner inte jag. Jag ska dammsuga,damma,tvätta golven, tvätta och så måste jag plugga på 2 småläxor till imorgon. När jag är klar med det blir det väl att kolla på Anna Pihl, jag gjorde aldrig det igår för jag var så trött när jag hade gjort mig i ordning.. hihi.

Fulltös!!

Puuuh, har precis kommit hem, har varit igång precis hela dagen.

Åkte till trafikskolan lite innan tio, satt där och lyssnade på en gubbe som pratade om trafik osv i 3 hela timmar, skitdrygt. Snabbt hem och byta om och sen iväg till Karolina, hjälpte till lite innan barnkalaset som dom skulle ha, och det slutade vid 16.00, sen gick vi ner till marknaden igen och tittade lite, sen åkte jag hem för att äta. Sen tillbaka till Karolina igen och var och kollade på BWO i parken vid 20.00, mycket bättre live men fan inte Alexander Bard fy fan för honom. Sen träffade jag Pernilla och en massa andra och gick på marknaden från 22.00 till nu halv 12. Är helt slut i benen, har gått hela dagen och min rygg kommer värka som f....a...n imorgon.

Nu ska jag byta om till pyjamas och kolla på Anna Pihl till ögonen går i kors. Vi hörs imorgon.

Svar på kommentar.

Postat av: Daniel

Snygg klädelse. Du ser skit snygg ut i det.

Hur går det på ditt gymnasium?

2008-08-29 @ 22:04:52

Tackar tackar :) Det går bra, har börjat komma in i allt nu, själv då?:)

Godmorgon!

Godmorgon, idag ringde klockan kl 8, skitsvårt att komma upp men det gick till slut. In i duschen och sen ta på mig och sminka mig. Nu är Mormor och Morfar här, dom kom med frukost och snart ska jag och Pappa ner till körskolan. Vi ska gå en kurs så jag får övningsköra, det är mellan 10-13 och då ska jag snabbt hem, sen ska jag på ett kalas 14.00 hos Karolina. Så vi lär väl höras ikväll för jag ska på marknaden idag med.


Marknad.

Nu har vi kommit hem från marknaden igen, hittade faktiskt ingenting...som vanligt. Men det är en tradition och gå dit så det är ett måste ju:) Och folk var där, herregud vad trångt det är. Denna helgen vart år kommer hela Trelleborgs befolkning ut, annars inte:P

Vi mötte även Mormor och Morfar där så vi gick lite med dom och pratade, alltid trevligt:)
Det ända vi köpte var gräddbullar, jag köpte fryst banan i choklad och strössel och hyrde filmer på Hemmakväll. Mer handlade vi inte:P

Nu ska jag byta om till pyjamas, ta bort sminket och ge marsvinen grönsaker. Sen blir det film med mamma samtidigt som jag ska äta lite chips med gräddfil, har varit sugen på det hela dagen :) Puss på er, vi hörs imorgon efter körskolan och kalaset.

Kvällens outfit mm.


Chinos: Gina
Body: Gina
Klocka: Ur&Penn
Armband: Glitter

  
Fick bli en liten fläta i håret ikväll:)          Hela jag.

Nu ska jag ta ut marsvinen sen blir det marknad, puss på er.

Gaaaah stressad.

Usch jag jobbig och stressig dag det varit. Började skolan 9.15, skulle ju ha idrott men eftersom bara 5 personer hade med sig kläder så gick vi ut och gick ist, mycket härligare än jogga. Slutade tidigare så vi hade 50 minuters håltimme, gick runt lite i stan med Jessica och sen hade vi mentorstid. Sen matte och engelska.

Direkt efter skolan, 14.50 cyklade jag upp till min Morbror som bor precis mitt emot skolan och städade, dammade, diskade,dammsög och torkade golven. Fick 200 kr för det:) Varm och svettig cyklade jag sen vidare ner till stan där det var överfullt av folk, och handlade presentkort.

Nu har jag kommit hem och sitter här och försöka varva ner, ska faktiskt lägga mig i sängen och kolla på Anna Pihl och sne ta ut marsvinen, för vid 18.30 ska jag och min mamma och pappa ner till Marknaden som är här i stan, får se om jag hittar något roligt, men antagligen är det samma skit om alla andra år.

Godnatt!

Godnatt gott folk, nu ska jag sova. Ska upp kl 8 så jag behöver mina timmar.

Vi hörs väl förhoppningsvis imorgon, jag ska försöka slänga in iaf ett inlägg imorgon, men ni vet iaf var jag befinner mig så jag är antagligen inte död:) haha

Godnatt.

Fullbokad Fredag.

Har suttit och planerat min morgon dag.

Ungefär så här blir den:

Går i skolan mellan 9.15-14.50. Direkt till min Morbror och städa där, får 200 kr :) Sen vidare till stan och handla present, handla tröja och hämta ut pengar. Sen hem och försöka få i mig någon mat, antagligen är det äcklig mat i skolan...som vanligt så jag är väl dödshungrig vid denna tiden. Sen kl 18.00 ska jag ner till stan igen, denna gången med Mamma och Pappa och handla ytterligare en present , sen ska vi gå på marknad som är här nere i stan nu under fredagen och lördagen.

Som sagt en fullspräckad dag, men när jag tänkt efter så är jag nog fan gjord för det :) Jag är ingen person som sitter hemma och degar, iof så gör jag det i princip alltid, men jag tycker om såna dagar.

Nu ska hoppas in i duschen.

Ny tv.

Innan åkte vi ner till Onoff och köpte en liten tv som vi ska ha i köket:) Morgontv helt enkelt:)

Nu har jag precis varit iväg på konsum och köpt kontant kort, mer har faktiskt inte hänt idag.

Imorgon börjar jag 9.15 så liiiite sovmorgon får jag, och jag kan dessutom vara uppe längre så det är bra. Dock börjar jag med idrott på morgonen, herregud vilken ångest och rädsla jag har inför den. Jag hatar egentligen idrott, på min förra skola hade vi oftast bara bollsporter, typ fotboll och innebandy och sånt shit. Nu på gymnasiet har vi fått en sån rikigt speedad tjej som älskar att idrotta, hon ska alltså dra ut oss på en stor jävla jobbing tur och det är bara uppvärmningen (!!!???) Hon är helt sjuk. Det värsta är att byta om tsm med dom nya... jag vet, jag är töntig. Men när man är i tonåren hatar man sånt, iaf dom flesta som jag känner. Aja.. jag får väl göra mitt bästa och göra det bästa av situationen.

Nu ska jag kolla på Anna Pihl. Puss.

Hemma!

Kom hem från stan för en halv timme sen, blev bara miniräknare, leggings och block för min del. Var bara det jag behövde för tillfället.

Gick till 14.50 i skolan, hade bara 3 lektioner men gick ändå så länge. Efter skolan träffade mamma mig utanför skolan, sen cyklade vi till stan.

Sitter just nu och lyssnar på musik men ska plocka undan lite här, ser ut som kriget, haha.

Godnatt.

Nu säger jag hejdå för idag, ska lägga mig nu, är riktigt trött och har extremt tråkigt.

Imorgon börjar jag kl 8, precis som idag, har dock bara 3 lektioner och inte 6 som jag hade idag. Slutar 14.50, och då ska jag ner till stan och handla lite med Mamma.

Vi hörs imorgon efter stan.
Godnatt.

Rosa

Så här blev naglarna:)


Fick bli neonrosa:) Lyser snyggt och fint.

Förresten....

Skulle jag passa i brunt hår? Har funderat på det:P

OneVoice



Hittade denna videon på youtube, visst är dom bra? Älskar när det är en massa som sjunger, sån stryka:)

Anna Pihl

Har legat i sängen nu och tittat på 2 avsnitt av Anna Pihl, har också ätit middag och ska nu måla mina fula naglar. Åh vad jag saknar mina påbyggda naglar, då hade man alltid fina:(

 
Här har ni två nya bilder på mig.
Pussssss

Skola.

Hejsan.

Idag är det allmänt jobbig och skit dag, det har spöregnat hela dagen och jag blev pissblöt imorse, inte ens lönt att man står och gör vid håret, nu är det vågigt som jag vet inte vad. Men skit samma, man överlever väl.

Slutade faktiskt tidigare idag, redan kvart i 3, så det var skönt. När jag kom hem gjorde jag min matteläxa som jag har till imorgon, lika bra att göra det när man kommer innanför dörren annars blir det bara jobbigt. Och nu precis har jag kollat min mail och bloggar.

Ska lägga mig i sängen nu och kolla på Anna Pihl, har varit en lång och intensiv dag. Kalla mig pjallig, men det är fan jobbigt med skolan.

Anna Pihl.

Har legat i sängen nu och tittat på 2 avsnitt av Anna Pihl:) Riktigt bra, som vanligt.

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, ska upp 06.40, gääääääääsp. Men börjar kl 8 och måste köra kvart i så det är därför jag får gå upp så tidigt. Jag slutar inte förrän kl 4, så jag uppdaterar runt kl 5.

Vi hörs imorgon. Pussssss

Tyskan fast för morden.

Läste nyss på aftonbladet att nu är tyskan fast för morden på Max och Saga i Arboga. Det borde vara skönt för Max och Sagas föräldrar att hon äntligen är fast. Nu ska tyskan gå igenom en massa tester för att se om hon är frisk, är hon inte det kommer hon få vård. Men är hon frisk så kommer hon få livstid i fängelset.


Bild: Aftonbladet.

Såhär ser hon alltså ut, faktiskt jättebra singnalament som Emma (Max och Sagas mamma) har sagt, för hon sa ju stor näsa, mörkt hår och smal.

Jag och många andra tycker nog detta är skönt att mördaren äntligen är fast, och att denna berättelsen kan sättas punkt, även om det följer med Max och Sagas nära och kära resten av livet, så får dom försöka gå vidare. Jag önskar ialla fall dom all lycka till.

Handling!

Innan var jag tvungen att följa med Pappa och veckohandla på Willys, eftersom jag alltid säger blä till alla mat dom lagar haha. Jag är kräsen, och inte blir det bättre att jag inte äter kött:P Men vi hittade en del rätter så det var bra:)

Har just nu marsvinen ute, men ska snart ta in dom för dom är helt vilda idag. Sen blir det att kolla på Anna Pihl, dock inte länge eftersom jag ska hinna duscha och sånt innan det är dags att sova. Börjar redan kl 8 imorgon och går till fyra, fy fan. Så man kan inte vara uppe till 11 som jag varit dom andra dagarna.

Jag bara pratar skit känns det som idag:P haha.

Tråkdag.

Sån bajs dag det är idag. Hatar måndagar och har gjort det i ngt år nu, hatar söndagar och måndagar, främst för att skolan är så tuff och att det inte händer ett skit. Har suttit här vid denna fyrkantiga sak nu sen jag kom hem från skolan, lär väl få glasögon innan jag är 20. Nej usch vad negativ jag är idag, men livet är fan svårt ibland.

Bilden kanske får utspela glädje, jag ler sällan så jag visar mina fula tänder, typ som Blondinbella. Men här är en iaf.

Jätteonödigt inlägg jag vet...



Update; Jag kom på att jag hade skrivit måndagar, jag trodde seriöst det var måndag idag. Jag blir fan rädd för mig själv:S

Hej!

Hej hopp.

Idag slutade jag halv 2, cyklade hem och hämtade ett paket, körde till Konsum och postade det och hämtade ut pengar. Och nu har jag precis varit uppe hos min mammas arbetskamrat och handlat foundation, så nu är man hel igen:)

Vet ni vad som kom på posten idag till mig?:) Anna Pihl boxen säsong 3, köpte den för 200 kr på Blocket och fick den idag. Så ikväll blir det Anna Pihl maraton:)

Nu ska jag läsa aftonbladet, puss.

Ett herrans liv.

Har precis kollat på "Singelmammorna" och ska nu gå ner igen för att kolla på "Ett herrans liv".

Imorgon börjar jag halv 9 precis som idag. Det är sagt att jag ska sluta vid 3, men det kan bli tidigare precis som idag. Får hoppas på det.

Vi hörs imorgon. Godnatt på er.

Duschat.

Duschade för en stund sen och nu sitter jag här. Jag kollade bara på "Mean Girls" i kanske 15 minuter, tröttnade rätt snabbt för jag kan den utantill:P

Nu sitter jag här och lyssnar på musik och är såååå sjukt sugen på färsk ananas, vet inte riktigt varför haha men ibland får man såna ryck.

Nu ska jag försöka reda ut mitt hår, lär ju vara 1000000 knutor som vanligt. Sen ska jag göra smoothie, måste få en massa vitaminer :)

Tv

Har just nu marsvinen ute och ska ha det till kl 7, då börjar hela kvällens tv. Kl 19 är det "Du är vad du äter", dock repris men det är lika roligt för det. Det slutar kl 20, då ska jag kolla på "Mean Girls" till 21.30 då Singelmammorna börjar:) Men ska hinna duscha där i mellan också, men det kan man göra när man tröttnar:P

Roligt att så många bra program har kommit igång igen. Under sommaren finns det ingenting, bara repriser. Men snart börjar tom Idol:)

Dagens outfit



Blå Topp: H&M
Jeans: Gina
Kofta: Bikbok

Dagens fråga.

Har du någonsin velat operera dig om det var riskfritt. Så fall vad?

SPINDLAR!!!

Gick precis ut i trädgården med min hund och skulle kolla lite. Då fick jag syn på en massa spindlar, både små och STOOOOORA!


Denna stora satt precis vid vår dörr, snacka om att jag skrek när jag fick syn på den. Långa,håra ben. Fy fan!
Denna liiite mindre hade gjort spindelväv från en stol upp till staketet. Äcklig och håriga ben:O


Minns ni i början av sommaren att jag planerade solrosfrö, nu har denna blivit någon meter hög och äntligen har den börjat blomma:)

Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på Angel. Tycker det kryper över hela kroppen nu när man sett så stora spindlar.

Kort dag.

Sorry att jag inte skrev ngt mer igår kväll, men jag blev så trött att jag inte orkade:P

Idag började jag skolan igen, halv 9 startade vi. Har bara fått en massa information om köket och sånt, blir likadant imorgon.. fast då skulle vi prata om kryddor också:) Slutade redan vid 12.15 och sitter nu här. Ska snart cykla iväg till Konsum och posta två paket och köpa något att äta. Åt knappt ngt i skolan eftersom jag inte hittade ngt vegetariskt och åt därför lasagne med kött(?????????). Men åt mest osten så:P

Nej nu ska jag cykla iväg. Puss på er.

Stranden.

Nu är jag hemma igen, har varit ute och cyklat lite med Hanna. Skönt att komma ut, har ju bara suttit inne hela dagen (?) och slappat. Men vi cyklade iaf till stranden, Hanna fotade och jag tittade på och var allmänt störd. Sen cyklade vi till Konsum, Hanna skulle ha godis, men duktiga jag avstod det:)

Nu ska jag snart hoppa in i duschen, men ska först sitta här en stund och kolla runt.

Hänt sen sist.

Kan ju berätta lite vad som hänt sen sist jag skrev. Inte jättemycket, men ändå. Jag har kollat lite på en film, precis haft marsvinen ute och städat till dom. Och så har jag tvättat en till maskin med tvätt,mer har inte hänt.

Jag har kommit in i den fasen nu igen, hata söndagar fasen. Det hade jag också innan jag gick på sommarlov, ångest inför nästa veckas skola osv. Jag vet inte varför det är så, men det är väl för jag sätter upp så extremt höga mål för mig själv, och lyckas jag då inte så blir alls skit. Men jag får försöka tänka positivt om skolan.

Lite senare ska jag träffa Hanna, är skittrött och orkar egentligen ingenting men vi ska bara se film så det är inte så jobbigt.

Ska lägga mig i sängen nu och läsa lite berättelser, sen ta på mig och träffa Hanna. Vi hörs ikväll. Puss

Söndag=Städdag.

Jag undrar varför söndagar är den traditionella dagen då man städar och donar. Det är ju egentligen en vilodag, men nästan alla städar på söndagar, jag gör det också. Men det är nog för man vill ha det fint när man jobbar och går i skolan, vem vet:)

Jag haf iaf städat hela huset nu, tvättat en proppfull maskin med tvätt och sitter nu här och slappar. Senare ska jag ta ut marsvinen och städa till dom också.

Vi hörs väl lite senare, ska kolla på lite tv nu, går fortfarande i pyjamas men va fan;)

Runar&Jessica!

Läste precis på aftonbladet att Runar och Jessica har gift sig. Det gick fort tycker jag. Det var ju bara för några veckor sen som det stod att dom hade förlovat sig. Helskumt tycker jag.



På bröllopet kom det 200 personer bla Elin Lanto, Dr Alban och Anna Sahlene mm. Enligt uppgifter skulle bröllopet kosta sexsiffrigt belopp, helt otroligt sjukt dyrt. Men Jessica ska tydligen ha 30 miljoner kronor så det är nog ingen större chock för dom.

Nu önskar jag dom lycka till, och att dom inte skiljer sig som Runar gjorde med Carola.

Helloooo!

Hej alla läsare!

Idag vaknade jag kl 11, men hade legat och halvsovit i en timme. Gick upp, tittade på tv samtidigt som jag åt frukost. Har precis läst kvp och sitter nu här och tittar lite.

Idag ska jag tvätta lite, massa kläder som ligger i tvättkorgen som jag vill använda, sen blir det även att städa till marsvinen och i em/kväll skulle jag se en film med Hanna.

Vad ska ni hitta på för roligt?:)


Ola Rapace.

Slänger in en bild på Ola Rapace innan jag säger hejdå, så som han ser ut nu efter han tränat upp 10 kilo i bara muskler.


Ojojoj vilken kille, mer behöver jag inte säga kanske?;)

Hemma igen.

Kom hem från en stund sen från Karolina. Är extremt trött just nu, ska bara ta på mig pyjamas, ta bort sminket och kasta mig i sängen och titta på en bra film. Kanske Wallander eller Angel:) Vi får se.

Vi hörs imorgon igen,PUSSSSSSS


Muffins.

Har just nu marsvinen ute, men efter det ska jag baka lite muffins hade jag tänkt. Ska baka helt vanligt vanilj men ska även strö över lite daim. Tror ni detta blir gott?=)


Ny klocka!

Innan idag åkte jag, mamma och pappa till Malmö. Blev bara till mobilia eftersom det spöregnar ute. Jag hittade en ny fin klocka och en plånbok. Nu har vi precis ätit lite middag, min kusin och min mormor och morfar är här, dom stannar och kollar på sommarkrysset och umgås:)

Ikväll vid 8-9 ska jag upp till min morbror och hämta en nyckel, sen vidare till Karolina. Jag vet inte om det blir mer uppdateringar idag, men vi får se:)

Tänkte visa klockan och plånboken innan jag går,


Stor, brun och fin klocka från UR&PENN 298 kr:)


Snygg plånbok från H&M 98 kr:)


Grattis Melvin!

Idag fyller en underbar kille hela 4 år. Stoooort Grattis, Melvin:)


Kolla så söt han är:) Stor kille nu snart.

Tjabba!

Hejsan alla.

Idag vaknade jag halv 10, faktiskt skönt att vakna lite tidigare på helgerna så man hinner med mycket. Har precis duschat och klätt på mig, håller just nu på att sminka mig. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra idag, antagligen in till Malmö. För alla som känner mig vet att jag älskar Malmö, så det är inte så konstigt att jag åker in där var helg :) haha.

Senare idag kommer min kusin hit, så det blir väl att kolla på tv och så.

Godnatt!

Nu tänkte jag lägga mig i sängen och läsa Klick!, blev så himla trött nu när jag tittade på film med mamma så jag kommer nog sova som en stock i natt skulle jag tro.

Imorgon vet jag faktiskt inte vad som händer, en slappdag kanske?

Aja.. vi hörs imorgon. Godnatt på er,!

Solstorm!

Har precis legat i soffan och tittat på solstorm samtidigt som jag åt lite godis och drack cola. Det konstiga med mig att jag aldrig äter mycket godis, jag köper alltid en påse men äter aldirg upp ens hälften, hela min "godislåda" är full med hemmakvällspåsar, halvfulla. Haha jag är konstig jag:P

Nu ska jag sitta här och vänta tills mamma kommer hem, då ska vi ner till hemmakväll (3 gången för mig idag) och köpa två filmer:)

Städning av kläder.

Har precis haft marsvinen ute samtidigt som jag städade min garderob på kläder, för herregud vad där såg ut. Kläderna låg huller om buller och jag hittade ingenting. Jag har nu konstaterat att jag har för mycket kläder helt enkelt, även om min garderob är stor. Men jag rensade lite också, några tröjor och linne som var för små, dom fick hamna i en påse ist.

Puss.

Pizza

Jag och Pappa åkte ner till stan förut, jag skulle byta min tröja som jag köpte innan idag till en större storlek. Jag provade den aldrig i affären, så självklart var den för liten. Stack även snabbt inom Hemmakväll igen och handlade godis, sen vidare till H&M och sen hämtade jag en pizza:) Eftersom pappa redan hade ätit så orkade inte jag stå och laga mat idag så det fick bli lite skräp, men usch vad dåligt jag ätit under dessa dagarna jag gått i skolan, typ bara flingor, bulle och middag. Jag kommer väl rasa i vikt sen när jag börjar spela tennis igen, men det skulle inte vara helt fel.

nej usch vad jag babblar en massa. Om man skulle ta ut marsvinen ist:)

Shoppingen!

Oj vilken dag det har varit. Började 9.15 med idrott, dock var idrottslärare försenad en kvart, men vi gick bara igenom terminen hur den skulle se ut och så. Sen slutade vi tidigare, fick sitta och glo i korridoren tills vi fick gå och äta. Sen hade vi engelska och matte. Skit drygt, men det gick ganska snabbt ändå. Slutade 14.50, cyklade då ner till stan en snabbis, handlade på H&M och Hemmakväll. Köpte även en frapino på hemvägen.  När jag kom hem så var mormor och morfar här så jag har umgåtts lite med dom nu, har även varit iväg på konsum och postat en massa grejer angående tradera auktioner.

Ni kanske vill se dagens shopping?


Från H&M: Topp 98 kr, ansiktsmasker 19,50 kr st, glansspray 29,50 och nagellacksremover 19,50.


Hyrde Solstorm och Angel på Hemmakväll:)

Nu ska jag plocka undan här lite, är stressad men vet inte varför. Sen ska jag till konsum och köpa godis och cola:))))

Godnatt!

Ja jag ska faktiskt redan lägga mig, fast jag ska läsa Veckorevyn först :) Måste vara utvilad till imorgon, då allvaret börjar igen. Har iof bara 3 lektioner men det är ändå en ganska lång dag, har först Idrott (fast vi ska inte byta om) sen engelska och sist matte. Slutar 14.50, då jag ska cykla ner till stan och handla lite. Sen hem, hämta lite saker och köra till konsum, sen laga mat och kvällen är räddad :)

Ni får se en massa bilder på det jag handlar imorgon...såklart, som alla andra gånger. Vi hörs imorgon. Kram!

Svar på kommentar.

Postat av: Karolina

Jag känner Elli väldigt bra och kan gå i god med att hon ÄR blondin:)
Det är inget fusk i det håret...förutom slingorna då.
Sätt in en bild på när du var liten Elli? Så blond du var då...hihi

2008-08-21 @ 20:26:27
URL:
http://karolina82.bloggagratis.se/

Där ser ni! Jag är blond i mig själv. Tyvärr har jag ingen bild på när jag var yngre i datorn, annars hade ni fått se det.
Men slut snackat om detta skitet nu, aldrig att jag nämner Blondinbella igen.

Planer inför imorgon!

Har precis suttit och planerat lite med mig själv, haha. Jag slutar 14.50, då ska jag direkt ner till stan, iof så är jag redan i stan men till själva köpcentert. Ska hyra filmer inför kvällen och titta på ett par skor på H&M och sen hem och äta.

Alltså kommer jag inte blogga förrän vid 5 ungefär eller något sånt imorgon, så ni vet :)


Svar på kommentar.

Postat av: Adela Olsson

Okej, tjejen. Lär dig att diskutera. Menar du att vi trycker ner dig när vi inte tycker om blondinbella? Jag har mina åsikter om Isabella Löwengrip men de tänker jag inte dela med mig till dig. Jag skrev bara att du aldrig kommer att bli lik "blondinbella" Du är "fejk"blond (alltså ser håret annorlunda ut), ni har helt olika ansiktsformer, ögon, näsor. JAG förstår inte varför du blir upprörd.

2008-08-21 @ 19:42:25

Upp till bevis. För det första, mitt hår är inte "fejk" som du säger, jag har blonda slingor i mitt hår, det är allt. Jag är blond i mig själv. Jag menade inte över huvudtaget att jag var lik henne i ansiktet,ögonen näsorna osv. Jag menade sättet hur jag satt, posen osv.

Nu är det slutsnackat om detta!!!

Små hjärtan!

Oj vilken diskution det blev angående bilden jag tyckte jag var lik Blondinbella. Det är nog svårt för människor att prata om Blondinbella, jag tror dom flesta av er ser upp till henne, det är därför ni sitter där bakom era datorer och skriver anonymt till mig. Ni tror jag ska ta illa upp, men tyvärr är jag inte sån. Samtidigt som jag godkänner dessa kommentarer så glömmer jag det lika snabbt. Ni kan lägga av direkt, om det inte är er hobby att försöka trycka ner folk som skriver blogg. Jag skriver vad jag vill i min blogg, jag kan skriva att jag liknar Blondinbella hur mycket jag vill utan att ni ska få utbrott på mig. Ni väljer själv att klicka in här, jag har inte tvingat er.

Men det bästa är att det finns folk med hjärta och hjärna, dom som vill folk gott. Tack till alla er.

Svar på kommentar.

Postat av:

HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAH ofta man vill likna henne liksom!

2008-08-21 @ 18:33:06

Har jag ens sagt att jag vill det? Jag tog lite bilder osv, så fick jag en som jag tyckte likna henne. Jag har ALDRIG i hela mitt liv sagt att jag vill likna henne.

Svar på kommentar.

Postat av:

öh. nej du kommer aldrig bli lik blondinbella

2008-08-21 @ 18:31:23

Det kan man fatta på två sätt, antingen att jag är för ful för att likna henne eller på det andra hållet. Hur menade du?

Dagens fråga

Blondinbella eller Kenza? Vem väljer du, att shoppa med för en dag om du måste?

Wannabe Blondinbella.

Tog precis en bild med min webbkamera på datorn, så här blev resultatet.



Är det bara jag som tycker jag liknar Blondinbella på denna bilden? Positivt eller negativt...det är frågan.

Celine Dion



Herregud vilken höjning och röst. GÅÅÅÅSSSHUUUUDDD!!!

Klaaaar.

Äntligen är jag klar med inpackningen, tar en hel del tid att packa in alla saker. Har även skickat iväg mail till alla köpare så nu var det också gjort. Jag tjänar en hel del genom att sälja saker på tradera, och denna gången blev det en hel del:) Sitter fint det, haha:)

Nu ska jag slappa genom att kolla på tv, puss.

Slutade tidigt.

Japp, det gjorde jag idag. Slutade faktiskt lite över 11, det var sagt att vi skulle gå till en park här i Trelle för att lära känna varandra men eftersom det skulle bli regn så sköt vi upp det. Det var ganska meningslöst att gå dit idag, började kl 9, träffade Pernilla en snabbis på busstationen sen fick vi bara information,papper och våra skåp sen var det hem. Efter jag slutade körde jag till Konsum direkt och handlade lite mat, eftersom jag inte åt i skolan och nu sitter jag här och äter lite kex:)

Alla tradera auktioner har gått ut idag så jag ska packa in sakerna och så, nu när jag väl har tid och slutade tidigt för imorgon börjar allvaret, då går vi efter schemat och då är det idrott,engelska och matte som gäller om jag inte minns helt fel. Som tur var skulle vi inte ha med kläder till idrotten, för usch vad jag hatar att gympa bland helt nya....uschuschusch.

Nej nu ska jag packa in lite saker. Puss på er.

Godnatt.

Godnatt på er, ska lägga mig nu snart. Vi hörs imorgon, slutar vid 2 så jag skriver så snabbt jag kan.

PUSS

Svar på kommentar.

Postat av:

skriv om du favoritaffär och allt det där som tidigare nämts tex. priser, visa exempel, motiveringar osv.
kiss'n'hug

2008-08-20 @ 21:46:34 ¨

Seriöst så förstår jag inte hur du menar att du vill att jag ska göra. Vill du att jag ska skriva om mina favoritaffärer och varför det är min favoritaffär eller? Jag har ju redan visat allt jag köpt i bloggen, så det kan ni inte missat.

Ps...skriv helst vem du är....ds.

Jaha?

Har precis duschat och tagit av sminket...nu sitter jag här i pyjamas och glor. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på? Ingenting på tv, är inte sugen på att kolla på film, är trött på att sitta här osv osv...

Förslag? Det blir nog tv:n trots allt:P

Du är vad du äter.

Har precis legat i sängen och tittat på "Du är vad du äter" det är bra, fast det är repris :)  Ska egentligen gå och duscha nu...men jag orkar inte. Men jag får väl pallra mig ner och duscha kroppen bara, struntar i håret idag. Inte bra att duscha det var dag :/

Imorgon börjar jag kl 9, så jag behöver inte gå och lägga mig förrän halv 11-11, undrar vad jag ska göra tills dess:P

Nya bilder.

Tog precis lite nya bilder, ni får ju inte glömma hur jag ser ut:)

 

Där ser ni också dagens frisyr, nersläppt med en fläta i luggen:)

Mina naglar.

Nu har jag precis kommit hem, har varit en lång dag idag. Började kl 9 med info osv sen mat och till slut prova ut kläder till när vi ska laga mat. Slutade lite över 2, cyklade ner i regnet till min nagelbyggare och filade bort alla naglar :( Inte roligt, saknar dom redan. För det första så låter det inte ett skit nu när jag skriver på datorn, innan lät det ju som en hel armé kom eller något och för det andra så är det myyyycket snyggare än mina egna.


Jag trodde dom skulle se värre ut men det gjorde dom inte. Köpte även olja till dom så dom reparerar sig snabbt.

Nu ska jag ta ngt att dricka, ge marsvinen mat och sen kolla på tv, är helt slut men fattar inte vf.

Godnatt!

Nu ska jag sova, ska upp 07.40 så jag får vara utvilad då. Börjar kl 9 imorgon och skulle tro att jag slutar vid 14.00 ungefär. Då ska jag direkt ner till min nagelbyggare eftersom jag redan är i stan och fila bort mina älskade naglar :( Får hoppas jag inte slutar senare för då hinner jag inte :O Ska liksom vara hos henne 14.45 så det blir nog stressigt.

Vi hörs imorgon efter jag varit där, puss på er.

Ren och fin.

Har precis duschat, tagit på en ansiktsmask och tagit av den och sitter nu och äter lite flingor. Blev lite sen duschning idag pga jag tittade på "Du är vad du äter" sen kom Karolina och co förbi så därför blev det så sent, men det gör inte så mycket.. ska ju vara uppe en stund till så :)

Vad tvungen att ta en ansiktsmask idag då min hy är skit, jag hatar verkligen den. Kan inte gå ut utan smink och är tvungen att täcka allt alltid,skitjobbigt. Var glad om du har felfri hy!


Huvudvärk...:/

Ligger här just nu i sängen med datorn och slappar. Har fått tillbaka huvudvärken igen, jag tror det är pga den konstiga värmen+att jag druckit och ätit jättedåligt.

Får hoppas det blir bättre senare. Ska iaf gå och duscha nu sen ta ett stoooort glas saft :)

Hemma igen..

Nu har jag kommit hem från stan igen, har handlat en del till skolan. Bla en massa block, linjal och suddi. Lämnade även filmer och var och veckohandlade på Willys så nu var det också gjort. Vet ni? Jag tror jag börjat smååååågilla skolan, bara sådär lite. HAHA har gått i skolan en dag utan ens gått efter schema.. HMMM.. det ändras nog ganska snart om jag känner mig själv rätt.

Har just nu marsvinen ute, efter det ska jag fota lite till tradera och sånt och sen blir det duscha och tv. Och sen nanna sängen, får ju gå och lägga sig rimliga tider nu när det är skola. Iof så börjar jag kl 9 imorgon men ändå:)

Friidrott

Sitter just nu vid datorn samtidigt som jag tittar på friidrott, satt där nere och slappnade av innan så nu är huvudvärken borta..skönt.

Senare idag efter vi ätit ska vi ner till stan, ska in till bokhandeln och handla räknehäfte,block, linjal och miniräknare. Allt det fick man själv stå för så det är lika bra att köpa det nu direkt.. för min mattelärare var sträng om man säger så :O

Första skoldagen!

Så nu var första skoldagen på HR avklarat. Det var med blandade känslor som jag gick in genom dörrarna, både skönt att slippa min gamla skola men ändå nervös över den nya klassen. Klassen är väl okej... jag känner ingen där, men jag har börjat prata med en tjej så det är väl på rätt håll antar jag.

Vi började 9.15 med upprop sen gick vi till den riktiga skolan vi ska vara på, skitstor är den. Då gick vi till vårt klassrum och gick inom en massa grejer, och sen till forum där vi ska laga all maten.

Vi fick även schemat idag....och det är väl inte jättebra om man säger så. Långa dagar och tuffa dagar. Måndagar börjar vi8 och slutar 14 tisdagar börjar vi 8 slutar 16, dom är dom värsta dagarna. Och på fredagar börjar vi 9.15 och slutar 14.50, lite drygt men det får gå..

Just nu har jag skitont i huvudet, vi fick ingen mat i skolan, och jag hade bara ätit en macka och druckit juice. Så jag hade både näringsbrist och vätskebrist, men nu har jag precis ätit och tagit en ipren så det ska gå bättre. Har även ringt min nagelbyggare, för imorgon åker naglar av :(((((( Jag fick inte ha naglarna på HR så det kommer bli skitfult :( 

Singelmammor.

Har precis suttit och tittat på den nya serien "Singelmammorna" som går på 2:an med mamma. Den verkade faktiskt riktigt bra. Tur att bra program börjar komma igång nu igen när det börjar bli höst så man har någonting att kolla på på kvällarna, för just nu finns det ingenting.

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, kommer nog ta en stund för mig att somna så jag får väl ligga och vrida mig i ngn timme. Men vi hörs imorgon, efter jag varit i skolan. Godnatt på er!

Tv

Har precis legat i sängen och tittat på tv samtigit som jag målade naglarna. Ska snart in i duschen och sen titta på någon film.

Jag vet att jag glömde att skriva det om mina favoritaffärer och sånt igår, men jag har ingen ork för tillfället. Nerverna börjar komma igång nu inför imorgon, så du (tjejen) får det senare i veckan. Kan du inte skriva vem du är?

Samma rutiner?

Det känns redan nu som att kroppen förbereder sig inför skolan, det låter sjukt men så är det nog. För man känner så smått att rutinerna börjar komma tbx, tex att jag alltid duschar var dag vid 7, jag tänkte göra det nu också. Hel sjukt. Men jag ska faktiskt vänta att göra det eftersom jag inte börjar förrän 9.15 imorgon, och behöver därför inte gå och lägga mig vid halv 11 som jag brukar :)

Kroppen är faktiskt ett under, den styrs helt enkelt av sig själv:)

Mina älskade naglar!!

Har precis filat ner mina naglar en bit, för att vara så diskret som möjligt imorgon när vi börjar skolan. Jag har nämligen hört att man inte får ha påbyggda naglar på HR eller ens nagellack, och absolut inte långa naglar. Det tar minst 3 veckor för mina att lossna så jag fattar inte hur det ska gå till. Men vi lagar kanske inte mat nu med en gång, vem vet.. Vi hoppas iaf på det bästa.

Nu ska jag ta ut marsvinen och städa till dom. Puss.

Körkort.

Kom hem från stan för en stund sedan, cyklade ner mamma. In om en körskola och hämta en massa papper och prata, sen vidare till optikern för att kolla synen, det är ett måste när man ska övningsköra. Som tur är så slapp jag glasögonen då min syn tydligen var bra :) Sen körde vi och handlade en bukett rosor till min mormor och morfar och körde hem och satte dom hos dom, dock var dom inte hemma så vi körde igen.

Nu sitter jag här och lyssnar på musik,ska snart fylla i alla papper till körskolan och försöka få tag på Karolina.

Videoblogg.


Hoppas ni hör vad jag säger när jag visar kläderna. Iaf byxor: cubus, body: gina, halsband: glitter och kofta: gina.

Nu drar vi till stan, puss.

Stan idag igen...

Idag ska jag och Mamma ner till stan igen, jag ska köpa en blomma till min mormor och morfar eftersom dom var här och gav mina marsvin mat osv när vi var i Simrishamn. Och sen ska vi såklart hem till dom och lämna den, blir antagligen där en stund och sen hem och kolla på Friidrott :)

Ni får ha det så bra idag, nu ska vi ringa till en trafikskola här i Trelle. Puss.

Godmorgon!

Ja då är det sista dagen jag sitter här och bloggar vid denna tiden. Sen får ni inte läsa min blogg förrän em/kvällen, lite tråkigt men vad gör man inte för skolan. Det är alltså imorgon jag börjar skolan igen, nya vänner, ny miljö och framför allt nytt program, nu går jag till något var dag som jag förhoppningsvis gillar, nämligen Hotell & Restaurang.

Jag skulle absolut inte tacka nej till att ha 10 veckors sommarlov till, det är helt sjukt vad tiden går snabbt. Det kändes som igår när jag fick mina slutbetyg, och grät för att jag aldrig skulle få se mina gamla klasskompisar förutom typ Pernilla. Vissa i min klass skulle flytta ifrån Trelleborg, en till Umeå, en till Ängelholm och vissa skulle gå i Malmö.

Livet är hårt, men man måste starta om på nytt igen. Nu ska jag äta lite frukost :)

Film!

Har precis kollat klart på "I en annan del av köping" med Mamma, dom är riktigt coola det gänget, haha :) Skulle vara roligt att ta hand om såna människor.

Jag har faktiskt inget mer att skriva till er, ska sitta här och prata med lite folk på msn. Sen blir det att sova, sista dagen imorgon innan skolan börjar igen.. börjar känna ångesten komma, men vet inte riktigt varför. Aja.. är man konstig så är man.

Hejdå på er, vi hörs imorgon.

Fotat ikväll!

Förlåt för jag varit dålig på att uppdatera nu ikväll, men jag har tvättat en massa kläder bla nytt och gammalt och sen har jag kollat på film med Mamma, då bestämde jag med Hanna att vi skulle ut och fota lite så det har vi gjort fram tills nu ungefär.

Tänkte att ni kanske ville se lite bilder? :)


Vi åkte till en liten sjö eller vad det är och fotade :)


En liten blomma :)


Stranden



Hanna i action.


Solnedgången.


Jag då:)


Trelleborgs hamn.


Månen och färjan :)

Nu ska jag se film, puss.

Mycket att göra...

Har precis bytat sängkläder i min säng, startat en maskin tvätt och har nu marsvinen ute. Får ju passa på när det är söndag och man är ledig. Efter jag haft marsvinen ute ska jag och Mamma titta på "I en annan del av köping" och sen ska jag skriva lite om mina favoritaffärer eftersom en söt tjej ville jag skulle göra det, självklart :)

Vi hörs lite senare. Puss.

Dagens outfit



Kan ju slänga in en outfit nu när jag ändå är igång :)

Körde på helsvart idag:

Svarta Chinos (uppvikta): Gina
Svart Linne: Gina
Svart linne: Gina
Sjal: Cubus
Kofta: Gina

Till detta hade jag mina vita converse skor :)

Dagens fråga

Vilken butik är din favorit (kläder) ?

Dagens shopping.

Nu har jag precis kommit hem från stan, hittade faktiskt en hel del:


Från Gina Tricot: Vit body 129 kr, Tunika/klänning 149 kr. Blev dock 150 kr billigare då jag hade rabatt :)


Örhänge från H&M, 29,50.


Från H&M:
Blå topp 69,50, Sminkborste 29,50, Ögonfransböjare 29,50.


Täckstift från Åhlens, 75 kr.


2 berlocker till mitt armband, 19,50 kr st från Glitter.


Klocka i halsband, 129 kr på Glitter.


Hyrde två filmer också på Hemmakväll, 27 dresses och i en annan del av köping. Tycker dom är såå coola i Köping så jag var tvungen att hyra den :)

Stan..

Det blir att jag åker ner själv till stan, mamma ville inte och ingen annan kan med så jag ska ner där lite senare, snabbt och handla på gina och h&m sen hem och kolla på friidrotten.

Nu ska jag läsa kvp och hoppa in i duschen sen.Vi hörs lite senare.

Godmorgon!

Godmorgon alla läsare!

Vaknade för 15 minuter sen, herregud vad jag sovit djupt inatt, var nog pga jag inte sovit så bra när vi var i Simrishamn.
Idag är det den sista sommarlovsdagen kan man säga, för imorgon kan jag inte sova till halv 11 och gå och lägga mig när jag känner för det. Vissa börjar skolan redan imorgon, bla Pernilla som ska gå i Malmö. Just nu vill jag bara komma igång, det känns sjukt att säga.. men det ska bli roligt med ny skola,nya vänner och lärare. Hoppas dock jag tycker det är lika kul när vi väl börjar. Jag vill veta mitt schema, och se om det är annorlunda på gymnasiet, men jag ska snällt vänta till tisdag :)

Idag ska jag försöka komma ner till stan och handla lite, med vem vet jag inte.. men det löser sig nog. Nu ska jag äta upp min frukost som står här bredvid mig :)


Hejdå!

Nu ska jag stänga av datorn, lägga mig i sängen och titta på en Wallander film, var riktigt längesen :)

Vi hörs imorgon, Puss!

Stan?

Pernilla kunde visst inte ner till stan imorgon, så nu är den stora frågan vem jag nu ska ner med? Får kanske dra med Mamma eller så åker jag helt enkelt ner själv, för jag behöver verkligen ner där.

Nu ska jag lyssna på musik och slappa, har hänt en massa ljus här inne :)

Peppmusik



Tro det eller ej men sån här musik får mig att bli peppad inför någonting, eller enbart glad :) Det ska inte vara för rockigt och skrikigt, det är blä. The Poodles är precis lagom :)

Make Believe



Denna låten framförde Sibel idag på Sommarkrysset, jag gillar den riktigt mycket. Fast det ska vara denna lite rockigare och inte den akustiska som jag har på min dator, det ska vara ös i låtar :)

Det bor nog någon rocktjej i mig trots allt, fast ni inte tror det ;)

Sommarkrysset.

Har precis kollat på sommarkrysset, för en gång skull var där hyfsat bra artister med. Nu sitter jag och försöker planera min morgondag, behöver komma ner till stan och handla lite eftersom dom inte hade så många affärer i Simrishamn. Behöver handla en body på GT, sminkborstar på H&M och lite annat smått och gott :) Måste uppdatera sig lite nu till skolan börjar ju, även fast min garderob är överfull av kläder haha ;)

Får hoppas Pernilla hör av sig så vi kunde ner till stan :)

Photoshop.

Har suttit och försökt lära mig photoshop, svårt det där ;)

Här iaf en bild jag gjorde nyss:



Nu ska jag ta bort sminket, ta på myskläder och kolla på tv :)

HR08A...

...det är min klass dom närmaste tre åren tills jag tar studenten. Fick reda på vilka jag ska gå med också, dock inte med Hanna utan några andra jag redan vet vem dom är. Det ska nog gå bra, jag börjar ju på tisdag och nerverna börjar komma igång nu...helt ny skola, nytt folk och framför allt lärare!!!

Gråtlåt-911



Hittade denna videon på youtube, man blir våt i ögonen.... usch,

Simrishamn 08!

Nu har jag marsvinen ute, så då tänkte jag skriva och visa lite bilder från Simrishamn :)

Torsdagen, dagen vi kom dit:


När vi väl kommit fram till stugan, körde vi och handlade lite mat. Dock världens äckligaste fiskpinnar. Senare på kvällen blev det ett gatukök ist ;)


Sen var jag ute och fotade lite, jättefin natur där i Simrishamn. Detta är en liten sjö som jag fiskade mycket i för några år sen:)


Stugan vi bodde i.


På kvällen var vi ute och gick, här ser man utsikten av hela campingen. En hel del husvagnar ;)


Stranden.


Visst är denna underbar? Med skuggan på alla fotspår. Älskar den.


Pappa och Bella vid solen.


SVINKALLT i vattnet, bara 16 grader.


Småbåtshamnen.


Våran drog om kvällarna :)


Inne i stugan.


Inne i stugan. Den är verkligen inte stor:P

Fredagen:


Min hund har legat ute precis hela tiden under dessa dagarna. Snacka om att njuta av naturen :)


Min Mormor och Morfar kom på besök. Vi grillade, pratade och var lite nere i stan :)


Jag, dock osminkad :P


Häst och vagn nere i stan, jag var stamkund hos honom för 4 år sen när vi var i Simrishamn var sommar. Jag trodde både hästen och gubben var döda men ikke sa nikke, dom lever :P


På kvällen var det jag som stod för grillningen ;)


Efter Mormor och Morfar hade åkt gick vi en lång runda, då såg jag denna lilla båten och var ju bara tvungen att fota :)


Plockade en liten bukett med blommor, fina va?:)

Idag, dagen vi åkte hem:


Vi åkte ner till stan för att titta lite och gå på loppis. Sen gick vi nere i hamnen, kolla så fin den är.


Svanar med ungar, gulliga:)


Vid 12 tiden blev det lunch på en båt som heter Glada räkan.


Efter stan gick jag och Mamma ner till stranden för vi trodde att där inte var några getingar, men där var precis lika mycket.


Hittade en liten snäcka också.

'
Vi såg en massa maneter på stranden som hade spolats upp av vattnet och sedan torkat. Stackare!

Nu har ni fått sett en massa foto från mina dagar i Simrishamn. Nu ska jag fixa kvällsmat, puss!

Hemma igen!

Nu är vi hemma igen, ni undrar kanske varför? Jo.. vi åkte hem en dag tidigare, vi stod inte ut mer. Det var getingar precis överallt, både inne och ute. Och jag är livrädd för getingar så man kunde inte slappna av någonstans, så vid 2 tiden packade vi ihopa och checkade ut, nu är vi hemma igen och jag har precis kollat min mail som var full, bloggar osv.

Vi får se om jag orkar och hinner med att lägga upp lite bilder, men det tror jag. Har sovit jättedåligt nu under dessa dagarna vi varit borta.

Vi hörs lite senare.

Vi ses på söndag!

Nu bär det av till Simrishamn, vi kommer hem på Söndag och kommer därför blogga då.

Ha det jättebra tills dess. Kramar!!

Svar på kommentar.

Postat av:

var trosorna baraett par eller var det typ trepack. för att 129 :- för trosor är jättedyrt. Du vill säkerligen nt höra detta men ifall du har ekonomiproblem så blir det inte bättre av att du köper trosor för 129 :-
du har annars en väldigt bra bloggkram <3

2008-08-14 @ 10:23:19

Det var två pack och en tre pack. Två packen kostade 98 och tre pack 129.
Och snälla, skriv inte att jag har ekonomiproblem för det har jag inte!

Skattepengar :)

Vet ni vad jag hittade i posten idag? Jo ett brev till mig med utbetalning, från skatteverket. Jag har alltså betalt skatt som jag inte minns, vi tror det är aftonbladet men är inte säker. Så nu ska vi till banken innan vi kör och hämta ut mina 1600 kr som jag får tillbaka :)

Oh jag som behövde pengarna och allt :):):

Godmorgon!

Jag är redan uppe, men det är inte så konstigt eftersom klockan ringde kl 9. Har precis gett marsvinen mat och tänkte hoppa in i duschen nu, vi kör om 2 timmar (?) hur ska jag hinna?

Duschen var det ja..

Godnatt!

Nu ska jag lägga mig, fast jag inte är trött :/ Men klockan är ställd på kl 9 och jag ska hinna med mkt innan kl 12 då vi åker. Ta ut marsvinen, städa till dom, duscha och packa det sista.

Godnatt på er, jag försöker hinna med att skriva ett inlägg imorgon innan vi åker. Puss.

RYGGHELVETE!!!!!!!!!!!

Nu har jag fått ont i ryggen IGEN! Det går fram och tillbaka hela tiden, nu har jag inte haft ont ett dugg sen för några dagar sen, men nu kom det tillbaka när jag böjde mig ner innan för att ta ut marsvinen. Kan knappt sitta eller något, det bara knyter sig i ryggen.

Ska ta på mig pyjamas, ta bort sminket och kolla på Tusenbröder och knarka Ipren.

Shoppingen idag.

Nu är vi hemma från Burlöv, tänkte visa vad jag köpte idag :)


Ett par vita converse från Stadium, 599 kr.


Trosor från H&M. 98 och 129 kr.


Kofta från Bikbok, 499 kr.


Topp från Cubus, 99 kr.


Rockig sjal från Cubus, 79 kr.


Jeans från Cubus, 399 kr.

Detta var min shopping idag, nu ska jag ta ut marsvinen sen packa. Puss.

Dagens outfit+bilder.



Leggings: Veromoda
Kofta: Gina
Linne/klänning: H&M

   
Profil                         Dagens frisyr          Jag :)

Nu drar vi till Malmö. Puss

Helt slut!!

Oj vad jag har slitit hela fm, vaknade halv 11, jag sket i att sätta klockan, det är ju sommarlov herregud :) Gick upp, åt frukost och sen började jag. Dammade hela huset, dammsög hela huset, torkade golven, tog toaletter och vaskar, fyllde diskmaskinen och tvättade en maskin tvätt. För det fick jag 250 kr :) Så nu är jag lite rikare. Hihi :)

Tänkte bara skriva lite nu när jag har tid, ska in i duschen nu och tvätta av mig sen ska vi in till Burlöv :)

Hejdå för idag!

Nu ska jag stänga av datorn och gå ner till Mamma och titta på Tusenbröder till jag somnar antagligen :)

Vi hörs någongång imorgon, när jag får tid helt enkelt :) Kramar!

Morgondagen fullbokad!

Oj vad jag ska hinna med mycket imorgon under 24 timmar, ska kanske förlänga dygnet? ;)

Iaf ska jag sätta klockan på 9-halv 10 någongång där. Upp och börja städa direkt (hela huset, ordentligt), sen iväg och handla grönsaker till marsvinen inför minisemestern, sen ska vi in till Burlöv och handla byxor till mig på Cubus, eftersom jag får pengar för det jag gör här hemma :) Och då är vi hemma på em någongång, sen blir det att packa och planera inför färden, vi åker på torsdag fm.

Så om ni undrar varför jag inte uppdaterar så mycket imorgon så vet ni varför :)

Mysfaktor!!

Tände precie en massa ljus här i mitt rum, jättemysigt. Dock kommer jag väl dö av värmeslag ;) Men vem bryr sig liksom:p


Ser det inte frästande ut? ;)

Snart Höst???

Kollade nyss ut och märkte att det redan är mörkt ute (?????) och klockan är inte ens halv tio. Nu märks det att hösten är på väg. Det kändes som igår när jag var ute med Hanna till 11 och fotade solnedgången, herregud vad tiden går snabbt.

Snart kanske man tittar ut genom fönsert och ser snö, usch nej vilka tankar!!

Mobilblogg?

Har suttit och försökt blogga från mobilen, men det går inte bra. Tänkte göra det nu när vi ska på minisemester tors-sönd så ni inte saknar mig allt för mycket ;)

Vet någon varför det inte funkar`?

Kiss kass dag :(

Usch så många problem jag har idag. Huvudvärk pga den konstiga luften, varm är jag så jag håller på att dö, ont i ryggen har jag fått igen och allmänt skit.

Ja vissa dagar kan ju vara så, nu ska jag dricka lite cola så får jag hoppas huvudvärken går bort.

Bakpotatis.

Jag och Pappa var iväg innan på Willys och handlade lite kvällsmat, blev bakpotatis idag. Med grönsaker, god dressing osv. MUUUUUUMS.

Har precis stoppat in dom i mikrovågsugnen, så jag passade på att ha marsvinen ute samtidigt som jag skriver till er. Visst är jag smart? :)

Hemma från IKEA!

Nu är vi hemma från IKEA igen, hittade faktiskt en del grejer :)


Denna blomman.


Och denna :)


Denna stora blomman+krukan och dom rosa skorna :)


Dessa doftljus som doftar vanilj ;)


Och vissa av dessa doftljusen är också nya :)

Nu är jag redo inför hösten med massa ljus :)

IKEA

Nu drar vi till IKEA, vi hörs lite senare idag sötnötar.

Puss!

Tjabba :)

Men tja du :)

Idag vaknade jag av MAMMA, hon väckte mig lite inna 10. Nu får jag inte ens sova för henne heller ;)

Idag vet jag inte vad som händer, vi skulle nog in till Malmö, men vi får se.Vädert suger också :(

Vad händer hos dig idag?

Godnatt.

Nu har jag suttit och halvsovit till Tusenbröder så nu är det nog dags att gå och lägga mig.

Ska lägga mig i sängen nu och läsa en bra bok :) Vi hörs imorgon. Godnatt!


Tusenbröder.

Nu är det dags för den omtalade drogen var kväll, nämligen Tusenbröder :)

Ska första ta på mig pyjamas, ta bort sminket osv så man får rätta stämningen :) Vi hörs senare. Puss.

Svar på kommentar!!!!!!!!!!!

Postat av: Belinda

Håller med Amanda. Varför göra din ekonomi offentlig när du inte tåler kommentarer.

2008-08-11 @ 20:45:38

Nu får ni fan ta och ge er, sluta skriv sånt skit i min blogg. Ursäkta, men jag har inte tvingat er att läsa min blogg eller hur? Jag skriver att jag inte kan leva på 1050 i månaden hur många gånger jag vill utan att fråga er eller hur ?
Jag tåler visst kommentarer, men jag blir så jäkla förbannad när folk gaddar ihopa sig och skriver kommentarer.

SLUTSNACKAT OM MIN EKONOMI NU!

Svar på kommentar.

Postat av: amanda

du skriver ju att du inte klarar dig på dom pengarna, då kan man inte handskas med pengar heller.

2008-08-11 @ 20:36:13

Snälla lilla Amanda! Jag sitter inte och diskuterar min ekonomi med dig, jag vet att jag vet vad jag gör med mina pengar. Så du behöver inte lägga dig i. Punkt.!

Blivande jobb?

Har precis skickat in en intresseanmälan till mcdonalds om att söka jobb, såg på ams att dom behövde folk i Svedala, och det är jättenära mig. Hoppppppppas dom ringer till mig så jag kan få mitt jobb!

Håll tummarna för mig :)

Svar på kommentar.

Postat av: Amanda

Kanske därför du inte klarar dig på 1050 kr i månaden om du lägger hälften på naglar och bryn?

Man måste prioritera vilket som är viktigt när man har en begränsad budget.

Ha en fortsatt bra kväll.

2008-08-11 @ 20:19:53

Jag betalar inte det själv, och jag vet mycket väl hur jag ska hanskas med mina pengar!

Förändringar!

Ser ni förändringarna i bloggen? (: Ny profilbild, och två nya bilder lite längre ner, behövdes piffas upp lite tyckte jag :)

Visst blev det mycket finare?

Kvällen.

Kan ju berätta lite vad jag gjort nu ikväll. Min Mormor och Morfar kom hit innan vid 5, jag skulle visa dom alla saker om mina marsvin eftersom dom ska komma hit och "passa" dom på torsdag-söndag, då vi är på semester. Alltså bara ge dom mat och grönsaker då :) Och dom stannade till 6 ungefär, så jag har suttit vid datorn, precis ätit och tittat lite på tv sen dess. Och just nu har jag marsvinen ute.

Senare idag ska jag bara titta på Tusenbröder och ta det lugnt :) Btw... tack för alla kommentarer om min klädsel idag, det värmer :)

Tävling!

Just nu är jag med och tävlar i Nicaah´s blogg om en bloggdesign, superfin. Var med du också.

http://nicaah.blogg.se/category/bloggdesign.html

SKRATTANFALL!



HAHAHAHa jag skrattar så jag gråter ;)

Bloopers!





Hahahahahaha varför blir det alltid så roligt med bloopers? ;)

Agnes på G igen ? :O

Var inne på aftonbladet nyss och då fick jag syn på Agnes nya musikvideo (?!) Jag trodde hon hade lagt ner sin karriär eftersom det har varit helt tyst om henne sen hon vann Idol.

Jag tycker inte alls hennes nya låt är bra, och dessutom konstig video. Ni kan se den här: http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/musikvideor/article3073507.ab

Dagens fråga

Om du var tvungen att välja:

Aldrig mer äta kött eller aldrig mer se tv, vad hade du valt?


Dagens outfit



Leggings: Veromoda
Vitt linne: H&M
Tunika/lång tröja: Gina (förra året)

Bilderna på naglarna och brynen.

Här kommer bilder på det jag gjorde idag. :)




Och mina nyplockade bryn :) ( och nej jag har inget på mina läppar, ser ut som jag har läppstift eller något )



Naglarna+bryn.

Nu har jag kommit hem igen, har suttit i salongen i 2 timmar och fått mina naglar vidgjorda (bilder kommer sen) och fixat mina ögonbryn, 490 spänn tack :) haha. Men fin blir man ;)

Ville bara skriva det till er, jag fotar naglarna lite senare för nu ska jag ta ngt att äta.

Tusenbröder!

Nu är det dags att kolla på lite tusenbröder, kommer nog inte uppdatera mer idag. Har suttit hela kvällen och försökt hitta ngt förbannat jobb, ska söka på mcdonalds, espresso house och tidningsutdelare ;) Haha vilken liv:p

Imorgon är det dags att göra vid naglarna och ögonbrynen, ska vara där nere kl 10 /: Usch vad tidigt, får gå upp 08.40 ungefär. Mina naglar är skylånga just nu, så det ska bli skönt att få dom tillgjorda :)

Så här långa är dom:

 

Just det, Tusenbröder var det. Kram!

Bullarna!

Nu har vi precis ätit bullarna jag bakade, och guuuuud vad dom blev goda :) Jag borde kanske sökt bagerilinjen ist för restaurang. Usch nej, upp mitt i natten för att baka (?) nej tack, det är inte jag. Jag är helnöjd med mitt val av gymnasiet, hoppas nu bara jag kommer trivas också.

Nu ska jag lyssna på musik, som alla andra gånger ;)

Jäsning!

Nu är bullarna på jäsning, och ska vara det 20 minuter till så då kan jag ju passa på att skriva till er så länge :)

Det är fortfarande mörkt och tråkigt ute, då passar det helt utmärkt med att baka lite. Eller vad säger ni? Ska inte ni också baka lite? Haha.

Nu ska jag fota lite bilder till en tjej som frågade en sak om en väska jag säljer på tradera :)

Bakdags!

Har precis haft marsvinen ute och nu ska jag dra fram mina baktalanger, ska nämligen baka grahamsbullar som vi ska ha till kvällsmat :) Enkelt och gott.

Vi hörs senare ikväll. kramar!

Lip plumbing

Har suttit och kikat runt på en massa hemsidor nu och försökt hitta någon billig lip plumbing men utan resultat. Jag vill inte betala nästan 200 spänn för att få läpparna större, iof så har jag hittat en på Lindex för 99 kr men undrar om det ger resultat, det kanske gör ont som fan i läpparna?

Har ni något tips?

Ny bloggdesign?

Just nu är jag jättesugen på en ny bloggdesign, är trött på den andra tråkiga. Har skickar runt lite mail till andra bloggare och hört om dom ville göra en, vi får väl se :)

Du har inte lust att göra en till mig? :)

Gina!

Var nyss inne på ginatricots hemsida och tittade på lite nyinkommet, ohhh sån massa jag vill ha. Bla 1 jacka, 1 vinterkofta och halsduk men problemet är att jag inte har några pengar. Jag fick pengar häromdagen för jag städade hela huset men det räckte inte långt och jag kan inte leva på 1050 per månad. Ohhhh ge mig pengar eller jobb!

Tävling!

Just nu är jag med i Emelie Ohlssons tävling på hennes blogg om en gratis fotografering.



Allt detta ingår som står här. Ni vet ju att jag älskar att stå framför kameran så varför inte ta chansen och vara med och tävla :)

Hennes blogg är : http://emelieohlsson.blogg.se/

Tråkig dag :/

Usch vilken tråkig dag det är idag, mörkt och tråkigt ute. Har precis kollat på ett avsnitt av "Tusenbröder" med mamma samtidigt som vi åt mc mat :)

Vet inte riktigt vad jag kan hitta på nu, får lyssna på musik det hjälper alltid :)

Hej hopp!

Hej alla läsare!

Idag vaknade jag halv 11 av att min hund skällde, då var det bara att gå upp. Har suttit och tittat på tv tills nu men jag orkade palla mig upp till datorn för att skriva detta till er :)

Idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, skittråkigt väder ute och jag orkar inte göra någonting.

Nu ska jag hoppa in i duschen!

Hejdå!

Nu ska jag stänga ner datorn, för att lägga mig i sängen och titta på den absolut sista dvd:n av Greys anatomy boxen :) Har gått igenom alla avnitt nu, som är 25 stycken:p När det är gjort ska jag gå på Tusenbröder, var ett tag sen jag såg den :)

Ni får ha det så bra så hörs vi imorgon :) Kramar!

Sommarkrysset!

Har precis suttit och tittat på sommarkrysset med Mamma, kämpade förjäves med att komma fram och vinna 76000 men ikke sa nikke!! Skulle verkligen sitta fint att vinna så mycket pengar, oj vad vi skulle handla då :)

Just nu sitter jag här på mitt rum och lyssnar på musik, får ju ha en dos var dag. Mår faktiskt som vanligt nu igen, superskönt. Det är inte roligt att må dåligt :(

Mår bättre!

Ja det gör jag faktiskt. Jätteskönt! Gjorde rent till marsvinen innan, hade dom ute och klippte deras klor. Får ju passa på när jag mådde bra, och nyss har jag fotat lite bilder till tradera och nu sitter jag här och är sugen på godis:p Måste egentligen ha ngt litet till Sommarkrysset, det är ju dessutom bra artister med där ;) Vi får se helt enkelt :)

Hur mår ni idag?

Huuuunger!!

Vilken slapp dag det är idag, kollade lite på OS i fm sen har jag bara tittat på Greys Anatomy och nu sitter jag här med min hungriga mage. Usch vad dåligt jag ätit nu under detta dygnet. Har i princip inte ätit någonting, åt bara det i Ystad igår, halv bulle imorse, en skål flingor och en kaka. Det är verkligen inte mycket på 1 dag. Men nu börjar jag känna lukten av mat så då ska jag ta igen allt ;) Hahha.

Vad hittar ni på idag?

Hej!

Förlåt för jag inte skrev igår, efter vi kom hem från Ystad. Men jag låg i princip vara i min säng, mådde jättedåligt, ont i magen, kräkte och var jätteyr. Jag har inte fått mycket sömn i natt heller, så idag blir det bara till att vila.

Hoppas ni står ut med mig ändå, fast jag inte kommer uppdatera så mycket idag. Hoppas ni mår bättre än jag.

Invigningen av OS!

Satt och glodde på invigningen innan, herregud vad utdraget det var, dom gick runt med sina förbannad flaggor och vinkade. Förlåt, men nu för tiden ska allt vara så himla utdraget alltid, varför inte tända faklan direkt? Ist för att alla kineser ska stå och prata och man fattar inte ett skit. Aja, nu var det gjort iaf :)

Har precis haft marsvinen ute, sitter här varm som jag är och lyssnar på musik. Vad hittar ni på för roligt? :)

Wallander i Ystad!

Nu har vi kommit hem från Ystad. Åkte dit kl 12, gick och åt på ett ställe, blev en vegetarisk rätt för min del. Och vet ni vad vi såg på vägen dit? Jo avspärrning i Ystad, för där spelade dom in nya Wallander filmer :) Och jag som sa det igår att dom nog inte gjorde det nu under sommaren, men ack så fel jag hade ;) Så jag kommer känna igen den scenen sen när filmen kommer ut :) Ohh det skulle vara såå roligt och vara statist i Wallander :)

Iaf efter vi hade ätit gick vi runt i Ystad, åkte sånt turiståg som gick genom hela Ystad och sen köpte vi glass. Vid 4 tiden åkte vi hem, precis när vi satt oss i bilen så började det spöregna. Snacka om att ha tur med vädert :)

Dagens outfit



Jeans: Cubus
Linne: H&M
Skjorta: H&M

080808

Vilket roligt datum det är idag :=) Idag börjar ju till och med OS kom jag på, 080808 kl 20.08 och idag är det dessutom 08 dag. Haha en jävla massa 8:p

Idag vaknade jag halv 9, synd att jag inte vaknade 08.08:p Nej men jag vaknade halv 9 av telefonen :( Det var från en camping i Simrishamn där vi ska bo nästa vecka, för det hade blivit något fel men det löste sig. Sitter här i min säng just nu och kollar på Greys, mormor och morfar ska ringa om 1,5 timme ungefär så efter detta avsnittet av Greys får jag nog göra mig i ordning, vi ska ju till Ystad idag. Jag kom på att dom spelar in filmerna i Ystad just nu, då ser man kanske en avspärrning eller något, eller nej.. dom är nog inte så ofta inne i själva ystad.

Usch vad jag snackar mycket skit ;)

Oväder på gång?

Nyss när jag låg i sängen och tittade på film så började det blåsa som in i, och nu regnar det också hör jag. Uppe i Båstad åskar det dessutom också, antagligen vandrar det väl ner här också :( Usch, hatar att sova när det är oväder.

Är ni rädda för åska?

Planer inför imorgon.

Jag har bestämt mig för att behålla mina skor, jag kommer hata mig själv om jag lämnar tillbaka dom för dom är ju sååååå snygga ;)

Jag och min familj bestämde precis vad vi ska göra imorgon, vi ska till Ystad och äta middag med min Mormor och Morfar :) Roligt att komma iväg ibland, men det skulle inte bli fint väder imorgon men det gör faktiskt inte så mycket :) Så det är mina planer :)

Nu ska jag fortsätta kolla på Greys, men först göra toast! :)

Veliga jag :(

Sitter här med mina nya skor på mig som jag köpte igår. Jag velar fram och tillbaka om jag ska behålla dom eller inte, jag är i behov av pengar och dessutom är dom ganska höga, jag kommer få kramp i hälsenan efter en dag i skolan med trappor och mycket gående.

Vet någon någon bra sida där dom har snygga skor, och billiga?

Cola&Choklad.

Var och handlade innan med Mamma och Pappa och har precis kollat lite på tv. Nu ska jag lägga mig i sängen och äta mörk choklad och dricka cola :) Samtidigt som jag tittar på Greys :)

kramar!

Att bära päls.

Dagens fråga här i min blogg var ju om du är för eller emot pälsar. Jag tycker det är bra att ni är emot, men som en skrev, om dom slaktar djuren enbart för att få pälsen eller maten så emot annars för. Där håller jag faktiskt med, man dödar inte ett djur för att ha som päls. Bra sagt där du tjejen :)

Dagens fråga

Är du för eller emot pälsar?

Maaaaat :)

Ja då har man hunnit med och städat hela ovanvåningen, bädda sängen, plocka undan en massa och duschat ;)

Nu sitter jag och väntar på mat, har ju inte ätit sen i morse :O Oppps. Har ni också fint väder idag? :)

Städdags!

Nu tänkte jag dra fram alla städgrejer och städa mitt rum, får hoppas min rygg pallar det. Hoppas den inte hänger sig så som den gjorde igår när jag provade skorna, det gjorde riktigt ont.

Vi hörs senare, ska sätta på musik nu HÖÖÖÖGT :)

Till Salu!

Har precis lagt ut en del saker på tradera, jag hittade faktiskt grejer :)

För er som vill titta, kan ni gå in här: http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=742600 Det är alla mina auktioner :)

Nu ska jag plocka undan här, ser ut som en bombnedslag ;)

Godmorgon!

Godmorgon gott folk :)

Idag vaknade jag lite över 10 av grannbarnen som vanligt, kunde inte somna om så jag gick upp. Jag somnade inte förrän 03.15 i morse, var superpigg men till slut gick det ;)

Sitter här och äter frukost just nu, bestående av bullar, juice och oboy :)

Idag vet jag faktiskt inte vad som händer, känner för att handla men det ska jag INTE. Har redan mycket skit ;) Jooooo jag vet vad jag ska göra, samla ihop saker som jag kan sälja på tradera :)

Godnatt!

Nu ska jag nanna, är trött som in i. Imorgon hoppas jag 100000000 ggr att min rygg är bra, orkar inte ha det såhär mer :( Det är riktigt drygt.

Vi hörs imorgon. kramar!

Klippdags!

Vet ni vad jag gjorde idag? Jag beställde tid för klippning den 18/8, för nu ska här bli förändring. Är sååå trött på mitt hår just nu, det bara hänger och ser tråkigt ut. Hade jag inte haft självlockigt och tjockt som fan så hade det varit såå mycket lättare. Men nu är det som det är.

Jag har iaf bestämt mig för att jag ska klippa upp det en bit, och klippa lugg. Mamma tycker dock att jag ska klippa page+lugg, men jag kommer ångra mig. Jag har liksom hår ner till min bak så det kommer jag ångra direkt.


Såhär menade Mamma, det är supersnyggt men det är inte jag. Den frisyren passar inte till mitt ansikte. Däremot funderar jag på att klippa sån lugg hon har. Jag kommer ju få platta det extra länge och noga, än vad jag gjort innan. Men som man säger..ska man vara fin så får man lida pin.

Kan ni inte hjälpa mig?

Kändistätt.

Jag har ju glömt att berätta att jag har sett många kändisar nu dessa dagarna jag varit på skojigheter :) Bla så såg jag en tjej som varit med i Top Model Sthlm. Minns inte riktigt vad hon hette.. såhär ser hon iaf ut:




Henne såg jag i Malmö, när jag var där med pernilla och shoppade.

Och när vi var på Ullared för några dagar sen såg jag en författare, minns inte riktigt vad hon heter. Jag som gillar kändisar och allt ;) Fast dom är inte så kända mohahaha:p

Himlens hjärta

Har precis kollat på film med mamma, blev den nya med Mikael Persbrandt, Himlens hjärta. Jag skojar inte om jag säger att det var den tråkigaste filmen jag sett. Det hände absolut ingenting under filmens gång, samma scener hela tiden, bara en massa prat och ingen fart alls. Usch nej vilken dålig film. Men svenska filmer brukar faktiskt inte vara så bra, förutom Wallander och Beck såklart :)

Nu ska jag byta om till pyjamas och kolla på Kopps :)

Dagens shopping.


Svart kofta från Gina, 149 kr. Riktigt sådär höstmysig :)




Mina nya skor från Scorett, 499 kr. Snygga va? 8 cm klack ;)


Lång blå kofta från veromoda med coola mönster. 200 kr.

Detta var min shopping  idag :)

Svar på kommentar.

 Postat av: Amanda

Bara en fråga : Använder du tex jacka, skor, plånböcker, väskor ovs som är i skin?

Även det kommer från djur som blir slaktade. Ser på bilden att du har en skinnjacka på dig.

Menar absolut inget illa. Ha en bra kväll :)

2008-08-06 @ 19:15:37

Jo jag vet... jag får dåligt samvete var gång jag använder något sånt, helt efter den filmen jag såg. Men jag tycker inte det är samma sak.. kalla mig konstig men jag vet inte riktigt hur jag tänker där.

Svår fråga du ställde ;)

Min dag!

Eftersom jag inte uppdaterat så mycket idag så kanske ni undrat vad jag hittat på? Jo jag har varit i stan, åkte ner där vid 2 tiden ungefär, hittade en kofta på Veromoda och sen gick vi och åt. Väl där kom Mamma på att hon skulle till frisören så en timme efter det så följde jag med henne dit. Efter det var vi i stan och tittade igen, jag köpte ett par högklackade skor och en till kofta fast på Gina denna gången.

Min rygg är fortfarande skit, hade inte alls ont när jag var i stan förrän jag satt och provade skorna, då bara det högg till och nu har jag skitont :( Inte roligt, man är verkligen handikappad när man inte kan röra sig ordentligt. Jag vet inte riktigt vad som är fel, antingen är det en en muskel som har sträckt sig eller så har jag en inflammation. Det återstår att se, går det inte över så får jag åka till doktorn och få någon medicin.

Nu ska jag ta in marsvinen, sen ska jag fota kläderna och det jag köpte idag :) För jag anar att ni ville se det.

Hej!

Hej alla läsare!

Idag vaknade jag kl 10 av att telefonen ringde, det var mormor, dom skulle komma med frukost och några minuter senare kom dom. Så vi har ätit frukost pch sen beställde vi en resa till dom över datorn eftersom dom inte har någon själv.

Nu har jag precis tagit på mig och sitter här och har ont, det har inte gått över i ryggen än. Jag tog på ngn salva innan som skulle hjälpa, men det har det inte. Fattar inte riktigt vad jag gjort :/ Hoppas det går över för det är verkligen inte skönt.

Snart ska jag ner till stan, vi hörs lite senare :)

Ont i ryggen :/

Nu tänkte jag stänga ner datorn, ska bara titta på film nu halva natten så den behöver inte stå på. Jag har skitont i min rygg också, i korsryggen.. vet inte riktigt vad jag har hittat på. Kan knappt sitta upp .:(

Imorgon ska jag försöka komma ner till stan, ska ha en kofta och titta runt lite. Sen ska jag till onoff och hämta mina kort som är framkallade, även det om jag orkar och hinner. För min mormor och morfar skulle komma hit någon gång på dagen, så det återstår och se vad jag ska göra :)

Vi hörs imorgon. Kramar!

Ge mig ett jobb!!

Seriöst.. jag vill ha ett jobb. Jag saknar att ha extra pengar än barnbidraget, som jag hade innan när jag sålde aftonbladet. Hade jag bara fått ett sommarjobb hade jag ju haft foten inne redan då, då hade jag säkert fått ett helg jobb och hade kunnat hoppa in när som. Men nu har jag inte det och det stör mig. Jag funderar på om jag ska gå runt på vissa ställen i stan och höra om dom behöver hjälp till jul, bra att börja i tid ju.

Jag kom in på en sida innan när jag googlade på jobb, då kom där upp alternativ att jag kunde jobba med telefonförsäljning i Malmö. Jättebra tider och allt, men det är inte jag.. att sitta bakom en telefon och försöka sälja grejer.. jag hade inte lyckats. Det ska ju kännas bra också.

Sista allsången!

Jaha... nu var allsången slut för iår också, nu är sommaren verkligen slut. När det inte är allsång mer så är det ingen sommar heller... iof så har det bara varit dåliga artister detta året men ändå. Det är alltid en underhållning på tisdagarna.

Nu ska jag lägga mig i sängen och slappa, kram:)

Upprörande fråga!

Herregud vad ni blev upprörda för den dagens fråga jag hade innan, tror ni seriöst att jag är rasist?? Bara för jag frågar vad ni anser om invandrare? Ni är ju inte kloka så fall.

Det var en helt vanlig fråga, men nu vet jag vad jag inte ska fråga. Jag är inte rasist och det var bara en enkel fråga! Punkt!

Sorry....

...för dålig uppdatering idag. Men orsaken är att jag legat i sängen hela dagen och tittat på film, har alltså inte suttit vid datorn. Jag har varit dålig på att ta dagens outfit, tips, dagens fråga osv som jag brukar. Men jag lovar att det kommer bli ordning med det när skolorna börjar, även om jag hatar skolan... men nu ska vi inte vara optimistiska.

Nu ska jag äta riskakor och kolla på greys ;)

Pyjamas??

Har precis gjort rent till marsvinen och haft dom ute, sitter här och lyssnar på musik nu. Ska skriva upp en lista till pappa över saker jag behöver ha handlat ;) För jag kan inte sticka iväg själv, sitter nämligen fortfarande i pyjamas (opps), men varför byta om om man ändå ska vara hemma? Onödigt ju ;)

Skittråkigt väder ute fortfarande :(

Varför jag är vegetarian.

För er som inte visste det så är jag vegetarian sen 3,5 månad tillbaka. Mitt beslut var lätt, ni tänker kanske, hur kan du leva utan kött som är så gott? Men jag blir äcklad av kött nu, innan gillade jag det också, åt bara kött. Men en dag slog allt om. Jag hittade en film i StinaLee´s blogg hur dom gör när dom slaktar djur och skapar skinn och päls jackor av det. Djuren flåddes levande, kastades blödande i en vagn och där fick dom dö av smärta, jag mådde dåligt över det i flera dagar och bara några efter det såg jag ett matprogram där dom skulle äta kräftor, bara det gjorde ont. Han lade ner kräftorna i kokande vatten och även dom fick dö av smärta.

Jag tycker inte djur finns till för att folk ska slakta och plåga dom för att vi ska få föda, så är ju världen men usch nej.. inte för mig. Jag gick sakta men säkert över till gränsen vegetarian, men är fortfarande kvar på kyckling och fisk stadiet. Jag tycker även synd om dom, såklart.. men det är en annan sak med grisar, kor och flera andra djur. Det verkar sjukt men någon dag kommer jag skippa det också, det är jag säker på. Efter en måltid kan jag tänka tillbaka på hur dom levt, innan dom hamnade i min mage.. det är sjukt. Men så gör vi som är vegetarianer.

Ville bara skriva av mig lite :)

Ny dagens fråga

Den andra dagens fråga verkar vara upprörande så därför tar jag en ny, jag menade inte ens på det sättet som ni tolkade det.

Den nya frågan är:

Föredrar du att bo i Göteborg eller Stockholm, om du måste välja?

Tjabba Tjena Hallå!

Herregud vad sent jag bloggar idag :S Men idag vaknade jag faktiskt 11.15, tog igen dom timmarna jag inte sov igår, idag ist ;) Har precis ätit frukost samtidigt som jag läste veckorevyn :)

Är det bara jag som känner att sommaren har varit här för detta året? Det är storm ute och det regnar , usch vad tråkigt :/
Men ska jag vara ärlig så tycker jag det är skönt, jag börjar skolan om 2 veckor, då vill man inte ha värme och sol när man sitter i en tråkig skolsal, nej hit med hösten nu om det ska vara så. Bladen har ju redan börjat trilla av på träden och dom är inte gröna, gula!!


Bilder från Ullared idag!

Nu har jag tagit en liten paus från Greys så då kan jag visa lite foto från idag :)


Belinda i morse innan vi åkte:p


Vi hann inte ens komma till Malmö innan Belinda somnade (vi bor nära Malmö) Haha ;)


Underbart väder hela dagen......not.


Jag hade lite tråkigt i bilen ;)


Yeah you rock:p


Belinda med... hon kan inte se normal ut på foto.


Här är Belindas naglar som jag byggde igår, ni ser även armbandet som jag flätade :)


Väl framme spöregnade det, så här såg Belinda ut då ;)


Oj vad vi handlade!!!


Hahahaha här ligger Belinda i den stora Gekås kassen ;)


Denna boken har varit min drog idag, har läst över 100 sidor bara på några timmar. Otroligt bra!!

Nu ska jag knalla tillbaka till Greys, puss.

Ullared

Oj vad jag sugit på att uppdatera dessa två dagar jag varit borta från bloggen. Igår var jag med Belinda hela kvällen och hon sov över, så då hann jag inte. Jag fixade hennes naglar, åt, fixade ett armband till henne och grejade med en massa. Sen gick vi upp kl 6.15 för att åka till Ullared kl 8, herregud vad det har regnat idag, precis hela tiden. Uppe i Ullared var där jättelång kö, vi var pissvåta och allmänt irriterade men jag hittade faktiskt saker ändå :) Bla hårsaker, 10års kalender, hygiensaker och påslakan mm.

Jag har fotat en massa också, men det orkar jag faktiskt inte lägga upp nu. Kom hem för 50 minuter sen och har varit igång hela dagen så ni får snällt vänta :) Nu ska jag ta bort sminket och lägga mig i sängen och bara titta på film!

Hej!

Jag kommer aldrig på ngn bra rubrik, men ni läser väl ändå inte den? ;)

Sitter här i datarummet och har marsvinen ute, har klätt på mig och sminkat mig innan och passade på att ha dom ute nu innan Belinda kommer. Vet inte riktigt när hon kommer, vi ska iaf laga mat, fixa hennes naglar, jag ska göra ett armband till henne och sen får vi se vad som händer :)

Det lär ju inte bli så mycket uppdatering idag, men ni förstår säkert varför :)

Tjabba!

Hej alla läsare!

Idag vaknade jag först kl 9, gick upp på toa sen gick jag faktiskt och la mig igen :) Men jag halvsov till halv 11, våra grannbarn har svårt för att vara tysta, dom gråter och skriker ALLTID. Har aldrig hört dom glada, inte mamman heller. Nu ska vi inte vara dumma... men det är lite jobbigt.

Idag ska jag vara med Belinda, lite senare idag. Hon ska sova över här till imorgon, för kl 8 ska vi köra till Ullared så vi ska upp tidigt ;)

Vad händer hos er idag?

Hejdå!

Vi hörs väl imorgon igen? Ska bara skriva hejdå till er, ska titta på greys nu.

Imorgon ska jag vara med belinda och hon ska även sova över här eftersom vi ska till Ullared på måndag.

/Godnatt.

Min dag!

Tänkte berätta vad som hänt idag eftersom jag varit dålig på att uppdatera :)

Jag och min familj åkte ut till en marknad vid 12 tiden och tittade. Jag köpte två armband och körsbär. Sen körde vi hem vid 2, sen iväg igen vid 3 till min mormors syster Alva på middag. Åkte därifrån halv 8 sen när vi kom hem så bestämde jag och mamma oss för att cykla 1,5 mil idag igen, för så mycket som vi åt hos Alva så behövde vi det ;)

Kan visa lite bilder också.


Den uppätna maten :p


Lite folk


Blommorna Alva fick av oss.


Solros, fin eller hur?


Mina armband jag köpte på marknaden, ett läder och ett med mitt namn :)

Marknad nästa!

Har precis duschat, sminkat mig och klätt på mig samtidigt som jag hade marsvinen ute. Nu ska jag borsta tänderna sen ska vi iväg till en marknad som är här i stan nu över helgen. Ska handla ett sånt läderarmband ni vet. Sånt är fint :) K

Kameran kommer vara med mig hela dan idag, så ni får se bilder sen:) Kramar!

Dog av törst!

Hittade precis en nyhet på aftonbladet om en tjej som dog för hon vansköttes av sin mamma och vårdare som skulle komma hem till henne. Vårdarna förfalskade att dom hade varit hemma hos henne och hon bara gick ner i vikt. Med sina 20 kilo på en 14 årig tjej blev hon sängliggande, hon hade sår på kroppen som var fulla av larver, hon låg i sin egen avföring och hennes sista vädjan var "törst".
  
Tjejen några år innan hon dog.                    Mamman som är misstänkt för mord.

Helt ärligt, vad finns det för människor i världen? Bara för hon tjejen hade en cp skada behöver man väl inte ta död på henne. Det är helt sjukt. Om nu mamman inte ville ha en cp skadad unge så kunde hon väl adopterat bort henne när hon föddes så hon fick ett bättre liv. Bara att veta att mamman var i samma hus får mig att må illa, hon går ju förbi sin dotter flera gånger på en dag och ser henne lida och det måste ju lukta jätteäckligt i hela huset eftersom hon hade larver på sig och låg i avföring.

Hade jag fått välja hade mamman gärna för mig blivit hängd. Hon ska inte ha ett bra liv efter detta!

Godmorgon!

Godmorgon!

Här sitter jag och svettas ihjäl, här är sjukt varmt i mitt rum fast det är mulet ute och det har regnat hela natten.

Gissa när jag vaknade idag? Jo.. PRICK kl 10 slog mina ögon upp sig, jag måste ha ngn inställning på det i min hjärna haha ;)

Idag ska jag och min familj upp till min mormors syster kl 15 och äta middag, ska bli trevligt för oj vad hennes mat är god :) Sen ska vi nog ut på marknaden också en stund, om vi orkar.

Hejdå för idag!

Har precis legat i min säng och läst igenom min kalender, för att se vad jag gjort om dagarna sen nyår, faktiskt ganska roligt.

Men nu ska jag tillbaka till greys igen, blir aalllllldrig trött på den serien. Vi hörs väl imorgn? Självklart! :)

Svar på kommentar.

Postat av:

skulle du inte kunna försöka skriva nån mer berättelse. Dina två andra var sjukt bra !!Kanske borde du skicka in dem till någon tävling ?! =S
tacktack

2008-08-01 @ 20:59:29

Sv: Åh tack, vem du nu än är. Jag kommer absolut skriva fler berättelser när jag bara får fler idéer och tankar, det ska ju kännas rätt när jag skriver :) Men det är kul att så många tyckt dom var bra. Men tävling vet jag inte, där är dom nog inte så bra ;)

Pizza

Har precis stoppat in en vegetarisk pizza i ugnen, så jag kan passa på att blogga lite. Det blir nog inget med Belinda idag, klockan börjar bli mycket och hon är inte klar än.. fast jag suttit och väntat på henne hela dagen, det suger.. för det skulle hon aldrig göra för mig. Men skit samma.. jag inte orkat göra ngt ändå.

Nu ska jag vänta på min pizza och titta på Greys :)

Bilder från idag

Har fotat ganska mycket idag, så ni kanske vill se det?


Titta vad jag hittade i mammas och pappas sovrum, en lite fjärdil. Dock var denna skitful ;)


MIN ÄLSKADE VOVVE<3


En närbild av en äcklig humla.


Mina smultron som jag har i trädgården :)


Jag och min hund svalkade oss precis i vattenspridaren haha ;)


Fin frisyr ;)


Här sitter jag på terassen och har lite ryck??


Haha ser ni min bränna på min vänstra fot, från flipflopskor ;)

Detta var alla bilder från idag. Vad har hänt då allmänt, min kusin är här. Vi har klippt gräsmattan, han gjorde det och jag hjälpte honom (han är förståndshandikappad) och sen har vi tittat lite på tv.

Nu väntar jag på Belinda som är på väg hem från Småland, ska vara med henne vid 8.


118100

Skickade precis iväg ett sms till 118100 och skrev "Vem är Ellinor?" Då fick jag tillbaka:

Ellinor är en glad och trevlig tjej i sina bästa år. Hon tycker om att umgås med vänner och familj och rida häst. Ellinor tycker även om att sitta timvis vid datorn på olika bloggar med mera. Hon är bosatt utanför Oxie med sin far och mor och tre syskon.

Det ända som inte stämde var att jag rider häst, bosatt utanför Oxie och tre syskon. Resten stämmer faktiskt ;)

Städning :(

Det suger att städa när det är så här varmt, usch vad jobbigt det är, men nu är jag iaf klar :) Har bytat sängkläder, plockat undan kläder, haft marsvinen ute och städat till marsvinen. Så nu vart det också gjort.

Nu ska jag ta mig ngt att äta, har bara ätit frukost.

Ingen solförmörkelse?

Det har gått en halvtimme och jag har fortfarande inte sett någon solförmörkelse. Eller måste man titta hela tiden? Så fall har jag kanske missat det.

Vi håller tummarna ;)

Solförmörkelse

Idag är det solförmörkelse mellan 10.30 och slutar senast 11.45. Ni glömmer väl inte titta? ;)

Redan Augusti!!!

Godmorgon på er!

Vaknade lite innan 10 idag, konstigt att jag helt plötsligt bara sover till 10 innan sov jag iaf minst till 11. Men kroppen vänjer sig kanske nu till skolorna börjar.

Kan ni fatta att det redan är augusti månad och sommaren är snart slut, jag ska snart börja skolan och helvetet bryter loss igen med läxor och prov. Det kändes som igår när jag fick mina betyg i handen och jag gick ut genom dörrarna på Vannhögsskolan och behöver aldrig komma tillbaka igen (ska ju självklart hälsa på). Jag fattar inte var sommarlovet tagit vägen. Men nu blir det att njuta av dom 20 dagarna som är kvar.

RSS 2.0