??

Sådär, äntligen fick jag tummen ur och gick och duschade. Skönt att slippa göra det imorgon, då min dag redan är fullbokad.

Nu ska jag plocka undan lite kläder som ligger här och fixa lite annat, innan det är dags att gå och lägga sig.

Går förresten i valet och kvalet om jag ska fortsätta blogga, eller lägga det åt sidan och bli anonym igen? Hmmm...inte så lätt. Kan troligen bero på att jag jobbar mycket nu, och känner att det inte finns så mycket tid till bloggen, men det blir ju bättre sen när jag slutat jobba. Äh! Ni får se vad jag väljer. Ni kan väl skriva vad ni tycker?




Träning

Hej!

Hoppas er dag har varit bra. Jag har haft det bra trots jobb och massvis med folk. Kom hem vid halv 8 och var hemma en stund för att sen köra till Konsum och handla lite.

Nu har jag precis fått på mig träningskläderna för att åka och träna. Det var ett rejält bra tag sedan jag var där, så idag får det vara dags. Ska försöka komma in i rutinerna igen när det gäller träning.

Nej här blir ingen träning gjord vid datorn.


Work

Nu ska jag bara fixa det sista innan jag åker iväg och jobbar. Har bara 6 h att jobba idag, så det går nog snabbt :)

Jag uppdaterar när jag kommer hem ikväll igen. Ni kan väl önska lite jag ska skriva om? Så det inte blir samma varje dag?


Moln

Godmorgon!

Första dagen på länge då det inte är 28 grader (typ) och sol. Lite skönt ibland med lite svalare väder och moln, helst när man ska jobba. Så tyvärr för er som är lediga :)

Idag börjar jag kl 13 och slutar 19.15. Så jag ska snart börja göra mig i ordning, medans jag tittar på "allsång på skansen" från igår.

Tv

Nu orkar jag inte sitta mer vid datorn för idag. Ska ner och titta lite på tv, innan jag går och lägger mig.

Vi hörs imorgon. Godnatt♥

Tidsinställa inlägg?

Det sämsta med blogg.se är att man inte kan ha tidsinställda inlägg. Det blir ju helt dött här på bloggen när jag jobbar hela dagarna, men ni står ut? Visst?

Nu sitter jag här med ont i ryggen. Får alltid det när jag varit ledig en dag, precis som kroppen vänjer av sig efter en dag..skumt. Tiden gick i alla fall snabbt och det har varit lagom med folk.

Nu ska jag uppdatera mig lite på alla sidor, såsom bloggar, aftonbladet osv.


Jobb 14.00-21.15

När alla andra ligger i trädgården ska jag nu snart åka till jobb och jobba. Men det gör nog inte så mycket ändå, för jag tror inte jag hade kunnat sola idag ändå. Jo möjligtvis med en jäkla massa solkräm.

Nu ska jag vänta på att min mat blir klar, sen ska jag cykla iväg. Jag slutar 21.15 så vi hörs efter det ♥


Syns att man fått färg i alla fall :)

Värmeslag

Godmorgon!

Jäklar vad det är varmt redan. Höll på att dö av värmeslag när jag kom in från morgonrundan med hundarna. Men såklart skönt, synd bara att jag ska sitta inne vid kassan hela dagen.

Börjar kl 14 idag och har stängning vilket jag inte alls känner för, så jag slutar 21.15. Bara till att bita ihop hela enkelt. Man tjänar ju pengar, och jag är dessutom ledig i helgen.

Nej dags att gå ner och äta frukost och glo på tv.


Ungefär såhär har Zinga legat hela morgonen. Myshund!

Grisen Ellinor

Nu ska jag gå och lägga mig och vila min rosa kropp. Jädrar vad jag bränt mig i ansiktet, inte skönt. Och jag ångrar att jag inte smörjde (smorde?) in mig innan idag.

Menmen, det blir väl brunt till slut.

Godnatt♥

Midsommarbilder del 2








Såhär roligt kan man tydligen ha åt två ostbågar i munnen. Haha som vi skrattade!


Här ser det ut som jag tagit en stor dos av botox i läpparna haha


Dagens jag





Nu ska jag städa, vilket jag inte gjort än!


Körskolan

Idag skrev jag som sagt in mig på körskolan och fick en hel bunt med böcker som jag ska kunna till Oktober. Det är först nu jag fattar att jag troligen kommer stå med körkortet om bara 4 månader. Helt otroligt!

Men såklart ligger det ju mycket som ska hinnas med innan det. Jag ska hinna köra 10 lektioner, gå på 5 teorilektioner och göra en massa datatester och framförallt uppkörningen, uppskrivningen, halkan osv.



Ja jag har ju en del att göra nu dom närmsta månaderna, men jag är taggad!

16:49

Gud vad skönt det är att sminka sig när man är solbränd. Det behövs ju nästan ingenting. Körde bara på foundation och puder idag, mer orkar jag inte.


Solat hela dagen

Röd som en tomat är jag nu inne efter drygt 4 h solning. Jag har faktiskt fått rejält med färg som just nu är lite rött, men imorgon är det nog fint.

Nu ska jag slänga på mig lite smink, ta på mig kläder och åka till körskolan med pappa för att skriva in mig. Nu börjar allvaret!


Perfekt!

Godmorgon!

Idag har jag fått lång sovmorgon, jag är ledig, det är sol så jag kan sola och allt är bara bra. Jag ska strax starta en maskin tvätt och slänga mig på gräset och bara ligga där hela dagen, för idag ska jag få mycket färg!

Senare ska jag städa och åka iväg till gymmet, så det är mycket som ska hinnas med idag, så det är bara att sätta igång.

Veckorevyn

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa nya veckorevyn som jag köpte med mig hem innan.

Vi hörs imorgon! Då ska mycket hinnas med trots att jag är ledig. Godnatt♥


Midsommarbilder del 1












Jag i pappas solglasögon haha!






Hej! Dagen på jobb gick sakta, men till s...

Hej! Dagen på jobb gick sakta, men till slut var klockan kvart över 7 så jag kunde gå hem. Nu har jag och mamma nyss varit och handlat lite gott inför kvällen. Jag är ledig imorgon så vi ska se film och bara ta det lugnt. Jag uppdaterar sen på datorn, det får bli ett mobilinlägg nu bara.


Kroppen har sagt sitt

Godmorgon!

Igår kväll sa min kropp ordentligt ifrån. Jag hade ju ont hela kvällen då Belinda var här, men vid 23 när hon gick hem blev det bara värre. Jag satt och hade så himla ont att jag till slut kräktes, så det var nog kroppens signal att jag ska ta det lugnt. Jag har jobbat som fan denna veckan och nu ska jag försöka sluta stressa, och inte ta på mig för mycket.

Idag mår jag i alla fall bättre, och börjar kl 11 idag och slutar 19.15. När jag kommer hem ska jag bara ta det lugnt. Inte vara med någon, bara vara hemma!

Nu blir det frukost, så vi hörs ikväll igen!


Magkatarr

Jag har sån jäkla magkatarr, att jag inte vet var jag ska ta vägen. Har precis orkat ta bort sminket och sånt, men duschen orkar jag fan inte idag, det får bli imorgon istället.

Nu ska jag lägga mig i fosterställning och sova. Jobb mellan 11-19.15 imorgon. Godnatt♥

Magknip...

Efter 12 h på jobbet är jag nu hemma. Men jäklar vad jag tjänat pengar idag.

Belinda, Mamma och Zinga mötte mig utanför jobbet när jag slutade så nu är alla hemma igen, och ja, Belinda är på besök. Nu sitter jag här i soffan med ett jädra magknip och försöker komma på vad jag och Belinda kan hitta på med.

Och ja, dom lovade bilderna, får ni ha imorgon istället. Orkar inte sätta mig och redigera dom nu. Är helt slut...


Hej! Jag tog erbjudandet om att jobba till...

Hej! Jag tog erbjudandet om att jobba till 21.15 idag. Extra betalt eftersom det är röd dag, tackar man inte nej till. Så nu har jag några h kvar innan jag ska hem. Ville bara säga det ifall ni undrade varför det var så dött på bloggen. Tillbaka till kassan!


Godmorgon!

Godmorgon!

Pigga och glada? Jag är glad, men verkligen inte pigg.. usch vad trött jag är. Jag skulle kunna sova minst 4 h till utan problem, men det får jag inte.

Sitter här nästan klar nu och ska bara borsta tänderna innan jag åker till jobb och jobbar 5 ½ h.

När jag kommer hem kommer det lite bilder från gårdagen :)

Hörs senare!


Godnatt

Nu är klockan alldeles för mycket för min del, med tanke på att jag ska upp 07.45 imorgon. Börjar ju 9.30 imorgon, men har som tur är ingen lång dag som jag sa innan.

Nej dags att hoppa i säng. Hörs imorgon innan jobb!

Godnatt♥

Ps... Glöm nu inte lägga 7 blommor under kudden :) ds.

Videoblogg!!!



Titta, jag höll vad jag lovade :)


Videobloggen är på g

Videobloggen är inspelad och är på väg att laddas upp.

Lugn bara, lugn...

Farmor och farfar har gått för en stund än...

25062010088 (MMS)

Farmor och farfar har gått för en stund än, men mormor och morfar är fortfarande kvar, så nu sitter vi ute på terassen och spelar spel. Så jag har inte hunnit spela in videobloggen.....Men ska försöka hinna sen :) nu är det min tur att spela. Ville bara uppdatera er lite.


Midsommarkrans

Nu är jag klar så nu ska jag bara vänta på att Belinda är klar, så ska jag och pappa åka och hämta henne för att åka och handla blommor som vi ska göra kransar av. Lite midsommaraktigt måste det ju vara.

Den lovade videobloggen kommer i em/kväll :)


Glad midsommar!

Glad midsommar och godmorgon på er!

Idag är det min andra lediga dag på denna veckan, så jag ska verkligen njuta. Blev väckt vid 10 och har nyss tagit mig upp ur sängen.

Hur ska ni fira idag? Med vänner? Släkt? Ensam kanske? Själv ska vi ha gäster vid 15 tiden, och då kommer även Belinda hit så jag slipper sitta själv med alla gamlingar haha.

Nu ska jag ner och äta frukost, och sen byta om till bikini i hopp om att solen kommer fram igen. 2 h solning hinner jag nog med :)


Piiiiip

Om man fortfarande hör ljudet från kassornas pip när man scannar en vara, fast man gått hem, tyder det på att man jobbat länge då? Så är det för mig just nu! Skumt haha.

Min kropp är verkligen helt slut nu efter 10 h på jobb. Direkt när jag kom hem, körde jag och pappa ner till stan för att handla mat. Jag har levt på pannkakor hela dagen och det kallar inte jag middag direkt. Så en hamburgare satt fintfint!


Hej! Nu sitter jag själv i personalrummet...

Hej! Nu sitter jag själv i personalrummet och har rast. Sitter här med min nektarin och vatten. Dagen har faktiskt gått fort, och nu har jag bara 2 h kvar. Ska bli skönt att komma hem och veta att man är ledig imorgon. Vi hörs på datorn sen :)


Godmorgon!

Godmorgon!

Idag slapp jag stressa och har precis ätit frukost, så jag kan skriva i lugn och ro till er.

Idag kommer jag som sagt vara på jobbet heeeeela dagen. Jobbar 10 h, lite drygt men jag får tänka på pengarna. Så ikväll när jag kommer hem ska jag bara slappa tills på lördag då jag jobbar igen. Är som tur är ledig imorgon, så jag kan fira midsommar med släkten.

Nej, dags att borsta tänderna och packa ner maten. Vi hörs ikväll!


Körde på uppsatt hår och lite smink. Skönast så!

Godnatt

Imorgon väntar ett mördarpass för min del. Jag börjar 11 och slutar 21.15, så jag lär bo på jobbet hela dagen imorgon.

Så nu väntar sängen för min del. Vi hörs imorgon innan jag åker!

Godnatt♥

Lever han?

På fredag är det 1 år sedan "king of pop - michael jackson " sägs ha gått bort. Men såklart finns det miljontal fans som inte vill tro på detta. Jag är bombsäker på att han inte lever, tills jag såg detta klippet:



Kolla på 02:34. Det är skrämmande likt! Men samtidigt tänker jag, hur kunde hans familj stå och gråta när dom visste att han såfall lever.

Det kommer nog alltid vara ett mysterium, om han inte dyker upp själv!

Vad tror du?

20:59

Hej!

Ännu en dag på jobbet är förbi och jag är helt slut i kroppen. Har jobbat 9 h idag och antagligen har jag suttit och spänt mig för jädrar vad jag har ont i min rygg.

Hur som helst. Nu är jag i alla fall hemma och har precis fått i mig middag. Har levt på pastasallad hela dagen så det var gott med varm mat.

Nu ska jag fortsätta mysa med Zinga som jag inte träffat sen imorse, och läsa bloggar :)




11-20

Godmorgon!

Det har varit lite stressigt här på morgonen, så det får bli ett inlägg i sista sekund.

Idag jobbar jag mellan 11-20 så det kommer vara dött på bloggen under hela dagen. Ni får helt enkelt stå ut tills på fredag, och efter helgen. Nästa vecka jobbar jag inte lika mycket.

Nej klockan tickar. Vi hörs ikväll!


Sängen kallar på mig

Nu ska jag soooova, gud vad skönt det ska bli! Jag hör riktigt hur min säng kallar på mig hihi.

Nej men jag har varit igång hela dagen så det ska bli skönt att ladda batterierna inför en ny arbetsdag imorgon. Då jobbar jag mellan 11-20, så jag stiger upp vid 9. Vi hörs då. Godnatt♥

Hemma igen

Gud vad jag är trött, men det har faktiskt varit kul att jobba idag. Tiden har gått snabbt och folk har handlat som bara den.

Slutade 21.15 så när jag kom hem åt jag lite, innan jag och mamma gick en lång runda. Så nu har jag både fått jobbat och tränat lite.

Nu ska jag fortsätta äta mina svenska jordgubbar!


Jobb

Det blev solning i drygt 2 h så lite färg fick man. Nu har jag fått på mig svala kläder och smink. Ska bara packa ner lite mat och dylikt som jag måste ha med till jobbet.

Börjar som sagt kl 15 idag och slutar 21.15, så vi hörs inte förrän ikväll igen!



Kram ♥

Allvaret börjar

Godmorgon!

Vaknade vid 9 av att larmet gick igång, och då kunde jag såklart inte somna om. Så efter en stund gick jag ut med hundarna med Mamma och nyss har jag fått i mig frukost.

Idag börjar jag jobba på riktigt. Närmare besämt mellan 15.00-21.15, så innan dess ska jag passa på att njuta av det underbara vädret och gå ut och lägga mig och sola. Måste få färg!

Nu: Bikini!

Utvilad imorgon

Mina ögon börjar bli tunga, så nu ska jag gå ner och titta lite på tv en stund, och sen gå och lägga mig. Måste vara utvilad imorgon när jag börjar jobba på riktigt!

Hörs imorgon! Godnatt!


22:17

Nu är jag hemma igen, och har hunnit vara ute med hundarna och fått i mig lite kvällsmat.

Filmen var faktiskt skitbra och framför allt spännande. Men en sak jag inte förstår mig på när det gäller biografer är att det alltid ska vara så jädra högt. Jag höll ju på att bajsa ner mig så fort något spännande hände, haha!

Hur som helst. Se den! Den är helt klart värd att se.

Nu väntar duschen!


Biopremiär

Nu ska jag strax åka in till Malmö för att kolla på premiären av "beck- levande begravd". Får hoppas den är lika bra som jag uppfattat att den är.

Hörs senare när jag är hemma igen!


Dagens reashopping



149,50 kr från Gina tricot. Superfina på!


Me ♥ fika

Alla som känner mig vet att jag älskar att fika. Jag gör det dock inte för ofta, man måste ju tänka på figuren haha ;)

Så idag tyckte jag det var dags igen. Tur Sandra hade kommit hem från spanien så vi kunde prata lite och äta gott.


Chokladboll och en smoothie gjord på mango, ananas och apelsin tror jag det var. Riktigt gott!


Dagens jag



Byxor: Gina tricot
Linne: H&M
Blus: Veromoda
Skor: Dinsko


Klar!



Nu är jag klar, så ska ta på mig skor och jeansjacka bara, sen går jag till bussen.

Vi hörs sen!


Stan

Godmorgon!

Tänkte bara säga godmorgon till er och säga att jag nu ska hoppa in i duschen och duscha av mig, och göra mig i ordning för halv 1 ska jag ta bussen ner till stan för att fika med Sandra.

Jag ska försöka uppdatera innan jag åker :)

Bedtime

Nu har jag fått spelat en liten stund, men nu räcker det för idag.

Så nu ska jag ta min extremt trött bebis och gå och sova, så vi, vi hörs imorgon. Godnatt!


Det är något med söndagar



Då vaknar ni helt plötsligt till :)

Kvällens fråga




Underbart

Kom nyss hem från en liten powerwalk med mamma. Det var så himla fint väder ute så vi kunde inte motstå det. Vindstilla, ljummet och alldeles tyst. Underbart!

Nu ska jag byta om till pyjamas och spela the sims!


Städa städa städa

Gud vad jag är vaaaarm! Har varit igång nu några timmar. Har hängt tvätt, städat mina rum och nu gjort rent till fiskarna dom senaste 2 h med Pappa. Så nu är jag ganska trött, men det behövdes verkligen städas både till mig och fiskarna.



Nu ska jag hänga tvätt och ta något att äta!

Bilder från igår


Vi blev helt plötsligt hungriga så vi började steka hamburgare och göra pulvermos, haha. Belinda på bilden!




Delikatess!


Sen fortsatte vi kolla film och äta gott!


Beck - levande begravd

Imorse passade jag på att boka 3 biljetter till premiären av "beck- levande begravd", som har biopremiär imorgon. Självklart ska jag se den liksom!!

 


Söndag

Hej!

Steg upp vid 11 tiden idag, tror jag det var. Har bara segat runt hela morgonen, legat i sängen och myst med Zinga och busat med hundarna.

Nu tänkte jag dock ta tag i mitt liv. Jag ska städa och tvätta och lite senare ska jag även städa till fiskarna som jag inte hann igår.

Annars ska jag bara njuta av att det är söndag. På tisdag börjar mitt sommarjobb så då blir det inte mycket vila!

Godnatt

Nu är jag hemma igen, och har precis gjort mig i ordning för sängen. Tänkte bara skriva till er snabbt innan jag hoppar i sängen.

Det gick alldeles utmärkt att passa barnen. Jag och Belinda lyckades till och med få dom att somna innan föräldrarna kom hem, hihi. Bilder från kvällen kommer imorgon :)

Godnatt!

Hörs inatt!

Nu är jag både stressad och irriterad, så det får bli ett snabbt inlägg.

Vi hörs inatt när jag kommer hem!


Leggings: Gina tricot
Linne: Gina tricot
Tröja: Lindex *NY*


Jaha....?

Jaha, jag som har gått och tänkt hela dagen. Idag ska jag inte göra något, så ikväll kan jag göra en videoblogg till bloggen när jag är sminkad och klar, och har gjort rent till fiskarna. Yeah right? Jag har varken gjort videoblogg, sminkat mig eller gjort rent till fiskarna. Denna dagen har jag bara slappat och segat runt.

Nu har jag dock kommit ut från duschen så fräsch är jag i alla fall. Men jag hinner inte göra videobloggen. FAN! Jag som lovat er och allt. Men nästa vecka LOVAR jag :) Skiter jag i det då, så stänger jag ner bloggen haha.

Nu: Smink!

Vink vink

Det blev lite långtråkigt att sitta och titta på när Victoria och Daniel satt och vinkade till alla miljoner folk, så nu har jag tagit mig upp till datorn.

Nu tänkte jag gå ut och ta in tvätten som förhoppningsvis är torr, sen ska jag in i duschen och göra mig i ordning. Jag och belinda ska till Karolina ikväll och passa hennes barn. Skönt att komma hemifrån så jag inte riskerar att bli smittad av pappa. Jag och sjukdomar går inte ihop!


Nu drar det ihop sig!

Nu börjar det dra ihop sig! Jag pratar såklart om Viktoria och Daniels bröllop. Jag är inte direkt något fan av kungafamiljer och allt vad det innebär, men jag tycker faktiskt det ska bli kul att se själva vigseln.

Just nu sitter jag och tittar när världens alla prinsessor, drottningar osv går in i kyrkan som dom ska vigas i. Gud så fina klänningar dom har!!

Någon mer som ska kolla på vigseln?


Bild från igår. Madeleines klänning var så otroligt söt!

Säg omelett! Just nu står jag och gör omel...

19062010077 (MMS)

Säg omelett! Just nu står jag och gör omelett till mig. Jag har tvättat hela dagen och tittat på tv, och känt mig allmänt ensam. Pappa är sjuk så han sover, och mamma jobbar, men jag klarar mig ändå :)


Ingen god natt

Godmorgon!

Jag kan inte säga att jag sovit gott inatt. Vid 3 tiden hade jag inte somnat, och började inbilla mig ljud. Men efter en stund lyckades jag somna, och blev väckt av pappa vid 11 tiden.

Just nu sitter jag här nere med en sovande Zinga i mitt knä, och tittar på "anna pihl". Idag har jag bara göra rent till fiskarna på schemat. Det är ganska smutsigt där så där behövs göras rent.

Nej nu ska jag fortsätta kolla. Hörs lite senare!

Viktoria & Daniel

Kvällen har jag spenderat nere i soffan med en godispåse och tvn. Har suttit och tittat på det med Viktoria och Daniel. Fråga mig inte vad det hette...

Nu ska jag ta bort mitt smink som är helt kladdigt för jag skrattat så jag gråtit, och byta om till pyjamas och spela lite sims, som jag fortfarande inte gjort än, fast jag skrivit det flera gånger idag.

Jag kommer inte uppdatera mer idag, så vi hörs imorgon igen :)


Gammal bild

Dagens shopping

En stund efter jag skrev inlägget nedan, gick jag och la mig. Jag somnade sent inatt och vaknade tidigt så jag behövde bli pigg igen. Men nu efter 2 h sömn och mat, är jag mycket piggare.

Här kommer dagens shopping:


149 kr från H&M


Trosor på rea. 50 kr på H&M!


75 kr från H&M


99 kr från Lindex


Linnet jag köpte först


Detta linnet bytte jag till. 99 kr från Gina tricot

Det var min shopping för idag. Skitbra att jag hittade så mycket på rea. Man kan ju handla mycket mer då :)

15:38

Nu har jag och pappa precis varit nere i stan och bytat ett linne jag köpte innan. Jag var först inne på det linnet som jag bytade till nu, men ändrade mig i sista sekund, men det skulle jag inte gjort haha.

Nu ska jag spela the sims. Och vet ni? Imorgon får ni videobloggen :D


Idag ser jag ut såhär


Lite höstig oufit, men det var så jädra kallt och tråkigt väder imorse.


Hemma igen

Hallå!

Nu är jag hemma från stan igen, och kom faktiskt hem med lite saker som jag tänkte visa sen. Om det blir i en videoblogg eller bildform återstår att se.

Det blev först fika en timme med mamma, mormor och hennes syster för att sen gå vidare till stan, där jag hjälpte mamma att hitta lite kläder.

Nu tänkte jag spela lite sims, innan jag börjar packa upp och fota saker och sånt till er.


Stan

Nu blir det stan med Mamma! Vi hörs senare under dagen.




Godmorgon!

Godmorgon!

Jag är uppe med tuppen idag, som jag skrev igår. Jag och mamma bestämde igår att vi ska ner och fika med mormor och hennes syster, så det brukar dom göra vid 9 tiden. Så jag steg upp 07.20 så vi kan ta bussen ner vid 9.

Nyss var jag ute med hundarna och nu ska jag sminka mig!

Godnatt!

Nu är klockan mycket, för jag ska upp tidigt imorgon. Berättar mer då!

Godnatt♥

Dagens jag


Jeans: Gina tricot
Linne: H&M
Blus: Veromoda



Nu: film!


Nytt på bloggen

 

Detta är vad jag suttit och pysslat med en stund nu. Ändrat texten i menyn, ny profilbild, och nya nedräkningar. Nu får ni även följa nedräkningen till min student som är exakt om ett år :)


Härliga dag

Gud vad härligt väder det varit ute idag! Jag och Mamma var hos mormor och morfar till kl 4, då blev vi hämtade av Pappa för att sen åka hem och börja på middagen. Nu har jag dock huvudvärk för att jag var vrålhungrig så länge.

Sen dess har jag bara tagit det lugnt i trädgården med hundarna. Just nu håller jag på att hitta något att göra ikväll, men alla verkar upptagna....




Bråttom

Nu har jag bråttom, så vi ska gå nu.

Hörs när vi kommer hem!


Nytt från H&M


Svar på kommentar



Svar: Haha jadu, vilken fråga :)! Jag vet inte om det är typiskt skånskt, men jag säger nog som ajja som du skrivit. Det betyder mer som aja (återstår att se typ) Haha gud vilken dålig förklaring.

Mina fredagsvideobloggar ska jag försöka komma igång med igen :) Lovar!

17 Juni 2010

Godmorgon!

Varför vaknar man alltid så tidigt när man somnat sent? Jag vaknade klarvaken vid 9, likaså Zinga. Så då var det bara att gå ut med hundarna. Men det var i och för sig skönt att komma upp i tid, så man hinner med fler saker under dagen.

Det som står på schemat idag är att jag, mamma och Zinga ska gå bort till mormor och morfar och hälsa på. Dom kom hem från Sundsvall igår där min moster bor, så vi har inte träffat dom på en vecka.

Annars har jag inget planerat :)


Sov gott!

Fan, varför har inte mitt inlägg kommit fram som jag skrev till er innan, från mobilen?

Aja...jag skrev i alla fall att det var superskönt att träna, och få röra på sig lite. Jag har suttit och kollat på film hela kvällen så det var därför jag bara skickade iväg ett mms till er från mobilen. Men det lär väl komma upp inatt precis som sist.

Nu tänkte jag dra mig mot sängen, klockan börjar bli mycket och det är en ny dag imorgon också!

Godnatt alla! Sov gott♥

Gymmet

Nu ska jag sticka iväg till gymmet. Är riktigt träningssugen nu så det ska bli skönt att köra lite styrka!


Just nu!


Svar på kommentar



Svar: Jadå! Jag har fått betalt från den första dagen jag var där. Hade jag inte fått betalt hade jag inte varit där så ofta, jag får nämligen själv bestämma när jag vill åka dit och öva, tills jag känner mig säker. Men nu börjar allt falla på plats, och på tisdag börjar mitt riktiga schema!


17:30

Nu är jag hemma igen. Det blev 3 h på jobbet idag. Satt lite i kassan och gjorde lite utbildningar sen som man måste göra som ny. Så nu har jag precis varit ute en lång runda med hundarna och sitter just nu och väntar på mat.

Senare blir det nog träning men innan dess ska jag fixa lite här på datorn och få i mig mat :)


Tagen för exakt ett år sedan. Haha den kvällen alltså!

Hard work work

Nu är jag klar så nu ska jag cykla till jobbet och öva i någon timme.

Hörs sen!


Onsdag

Godmorgon!

Blev väckt av Mamma och Zinga vid 10.15 idag, så det var bara att gå upp.

Gud så fint väder det är ute idag, nu när jag ska iväg och öva..... så jäkla typiskt. Men ska åka till jobbet nu så tidigt som möjligt så jag kommer hem tidigt, så kanske man hinner sola lite.

Nej dags att hoppa in i duschen och sen slänga på lite smink.

00:46

Nej nu får det vara nog med spelandet för idag. Gud vad jag är trött nu... sängen kallar.

Det är en ny dag imorgon också. Godnatt!♥


Hmmm...?



Undrar vad jag ska göra nu? Hmmm...;)


Jag, zinga och mamma har nyss varit ute oc...

Jag, zinga och mamma har nyss varit ute och gått en lång runda, så det fick vara vår träning idag...mycket mer hann vi inte. Nu har jag bänkat mig i soffan för att äta svenska jordgubbar och kolla på wallander :)


Idag har jag på mig





Nu ska jag åka och handla med mamma och pappa, sen blir det träning med mamma!


Endast ett köp

Jag handlade faktiskt inte så mycket i stan. Rättare sagt bara ett köp. Det är inte vanligt att jag går hem med en kass bara, men då blir kontot desto gladare haha.

Detta var i alla fall det jag kom hem med:


160 kr på Veromoda.

Stan

Nu ska jag bara ut en snabb runda med Zinga och sen drar jag och mamma till stan.

Vi hörs när jag kommit hem igen!


Tisdag

Godmorgon!

Steg upp vid 10 tiden idag, Zinga var snäll och lät mig sova ;)

Jag har inte dirket något att skriva till er, mer än att jag ska börja göra mig i ordning nu för att åka till stan med Mamma och göra lite ärende, och ikväll blir det träning.


Film

Jag och Zinga var ute och gick i drygt 55 minuter, och sen dess har jag bara kollat på film och ätit lite.

Nu har jag precis tagit bort sminket, tagit på mig pyjamas och borstat tänderna, så nu tänkte jag gå ner och fortsätta kolla på film med mamma.

Vi hörs imorgon. Puss&Kram!♥

Promenad

Nu har jag spelat sims några timmar så nu tänkte jag förbränna lite. Ska ta med Zinga ut på en lång promenad innan det börjar regna.


Idag har jag på mig





Så här ser jag ut idag.

Kom hem från jobbet vid 4 tiden och har ätit middag och sånt nu. Nu tänkte jag nörda mig med lite the sims och bara ta det lugnt :)


Dags att jobba

Nu har jag fått på mig kläder, sminkat mig och ätit lunch, så nu ska jag bara ut med Zinga innan jag åker till jobbet och övar lite.

Vi hörs när jag kommer hem. Blir nog inte så lång tid idag.


14 Juni 2010

Godmorgon!

Steg upp redan vid 9 idag. Vet inte riktigt varför jag vaknade så tidigt, men det är skönt att börja dagen lite tidigare någongång. Gick upp och gick direkt ut med hundarna och nu sitter jag här.

Idag har jag inte så mycket på schemat. Ska åka till mitt sommarjobb om någon timme och öva en stund, sen hem och ta det lugnt. Om det inte regnar ikväll ska jag ut och gå. Så det är väl ungefär det som jag ska göra idag.

Vad hittar ni på med denna måndag?

Time to sleep

Jag önskar att jag var piggare än vad jag är, så jag kunde spelat lite sims. Men när jag satt och tittade på "Anna Pihl" för en stund sedan hann jag nog gäspa 500 gånger under ett avsnitt, vilket är 40 minuter.

Så nu ska jag bara borsta tänderna och krypa ner till Zinga som redan ligger i sängen och sover, och läsa en stund.

Jag ska försöka få bloggen lite roligare imorgon, men ni vet ju vad jag gjort idag.

Godnatt!

Svar på kommentar



Svar: Det går främst ut på, liksom alla andra the sims spel, att styra en familj... men det vet ju alla :) Men just the sims 3 drömjobb går ut på att du får följa med din sim till jobbet. Du kan jobba med allt från brandman, sjuksköterska, tatuerare, detektik och stylist mm.

Jag har bara spelat det en gång, samma dag som jag skrev om det, men än så länge tycker jag det är kul. Den familjen jag spelar med för tillfället är en tjej som jobbar som stylist. Då åker hon hem till folk eller åker till jobbet för att styla folk som behöver hjälp.

Här kan du beställa the sims 3 drömjobb om du är interesserad av det :)


Full rulle hela söndagen

Gud vad det varit full rulle idag. En söndag liksom?! Ni vet redan lite om min dag men kan fortsätta berätta lite.

När jag stod och lagade middag kom Belinda hit igen efter träningen. Så hon åt med oss och sen körde vi ut för att övningsköra. Jag fickparkerade och sen körde vi ner till falsterbo och köpte mjukglass och nu har jag städat, tvättat och fixat akvariumet. Puuh!

Det är först nu jag har startat datorn idag, och då har jag mycket att göra kan jag säga.

Nej nu ska jag läsa lite bloggar som jag missat under dagen, sen blir det till att fortsätta här hemma.


Musklerna skakar men gud vad skönt det var...

13062010073 (MMS)

Musklerna skakar men gud vad skönt det var att träna. Nu är jag hemma igen och har precis börjat att laga tacogratäng. Jag har inte haft tid att sitta vid datorn idag så jag har fått mobilblogga till er hela dagen, men bättre än inget :)


Nu drar vi till gymmet. Hörs senare!

Nu drar vi till gymmet. Hörs senare!


Då var det söndag igen. Jag steg upp vid...

Då var det söndag igen. Jag steg upp vid 11 tiden och har suttit och tittat på film sen dess. Ska strax byta om till träningskläder för att åka och träna med Belinda och mamma. Resten av dagen ska jag hinna städa, blogga och tvätta.


00:51

Jag följde Belinda hem för en stund sedan, och har nyss tagit bort sminket och förberett mig för sängen, med allt vad det innebär.

Men nu sitter jag här....pigg?! Jag var dödstrött när vi skulle gå ut och likadant när jag gick hem, men nu är jag helt plötsligt pigg. Knäppt det dära.

Blir nog sängen om en stund ändå. Vi hörs imorgon. Godnatt :)


Dagens jag


Bilder från dagen + shopping




Mina nya skor


Blomma från IKEA


Vattenväxter till akvariumet 29 kr/st


(Undvik att titta på hundhåren haha) 199 kr från Dinsko

Det var lite bilder från dagen och det jag handlat.

Nu ska jag äta korv och vänta på att Belinda kommer hit!

Kom hem från Malmö för en stund sedan. ...

Kom hem från Malmö för en stund sedan. Vi var först på dinsko och handlade ett par fina randiga skor till mig, och sen vidare till ikea för middag och handling av lite blommor för min del. Nu ska jag och mamma gå till mormor och morfar och vattna blommor eftersom dom inte är hemma. Jag visar bilder och så sen på det jag handlat!


Malmö

Nu har jag fått på mig kläder och sminkat mig. Jag, mamma och papap bestämde att vi ska in till Malmö. Jag måste hitta ett par balllerinaskor, sen ska vi vidare till IKEA.

Vi hörs när vi kommer hem!


Lördag

Hallå!

Varför tror jag det är söndag idag? När det är lördag? Skumt...

Hur som helst! Hoppas allt är bra med er. Med mig är det bara bra. Steg upp vid 10 tiden idag och har bara tagit det lugnt där nere genom att äta frukost och busa med Zinga samtidigt.

Sitter för tillfället och försöker komma på vad jag kan göra idag. Finns det ens något att göra? Hmm...återstår att se.

Nej nu ska jag ner igen, efter jag läst lite nyheter.

Spelnörd

Nu har jag nästan suttit i soffan och spelat oavbrutet sen sist jag skrev. Har gått ifrån korta stunder bara, men nu får det räcka för idag.

Ska ta bort sminket nu sen blir det sängen. Men först läsa bloggar!

Godnatt♥

The sims 3 - drömjobb



Bara för att alla är på studentfester idag, ska jag sitta hemma och nörda mig med mitt nya The sims 3 - drömjobb, som jag precis kom hem med.


Idag har jag på mig




Fredag!

Hej!

Steg upp vid halv 10 idag, gick ut med hundarna direkt i spöregnet och har bara suttit vid datorn sen dess. Hade nästan glömt bort att skriva till er!

Idag skulle jag egentligen åkt till mitt sommarjobb och övat inför v 25 då jag börjar jobba, men jag orkar inte, så jag skjuter upp det till måndag. Kanske lika bra, så ser jag ju hur mycket jag kommer ihåg.

Annars då idag? Ja jag har inga direkta planer. Får se vad som händer under dagen.



Nu ska jag börja göra mig i ordning!

Sov gott

Om en stund ska jag gå och lägga mig. Ska bara ta bort mitt kladdiga smink och borsta tänderna.

Idag har jag inte varit så aktiv på bloggen, men jag har inte haft ork helt enkelt. Ibland blir det bara så. Men det är ju en ny dag imorgon också :)

Godnatt, sov gott ♥

Bilder från fikan



Jäklar vad mätt jag blev på detta. Och är fortfarande mätt, har alltså inte ätit någon middag idag. Känner ingen matlust alls.

Vi fikade i alla fall på American House här i Trelleborg. För er som bor i Trelle ligger det mitt emot brandstationen ungefär. Supergott och billigt framför allt. Äkta amerikanska kakor också :)


Sen jag kom hem från stan vid 4 har jag l...

Sen jag kom hem från stan vid 4 har jag legat i sängen. Hade sån jäkla dunkande huvudvärk så det fanns inte. Nu är den nästan borta men nu är det svårt att slita sig från sängen :)


SOMMARLOV

SOOOOOOMMARLOV. Så jäkla skönt! Dagen har bara bestått av att fika med klassen och kolla på 3:ornas spex och sen slutade vi.

Detta hade jag i alla fall på mig idag:





När jag kom hem fick jag denna fina bukett av Mamma, med 500 kr i. Det satt fint :)



Nu ska jag ut med hundarna, sen blir det fika i stan med Mamma och Belinda.

Grey's anatomy

Jäklar vad jag missat mycket i grey's anatomy. När jag praktiserade la jag ju mig vid 9 så jag har inte sett det på säkert 6 veckor, därav 6 avsnitt. Jag måste ta en dag och ta igen alla avsnitt på kanal5 ´s hemsida. Det var ju helt underbart bra och spännande idag.

Träningen gick bra. Körde kondition i ca 20 minuter, sen styrka i 40 minuter. Så vid 20 tiden kom jag hem lagom svettig och trött.

Nu ska jag förbereda mig för sängen. Imorgon får jag sommarlov ♥ som jag längtar. Vi hörs imorgon. Godnatt!


Gymmet

Gymmet väntar på mig. Jag har fått på mig träningskläder och ska cykla iväg nu och köra styrka i 1 h.


17:05

Nu är snart alla dagens måsten avklarade. Ska bara hinna med och träna också. Jag stannade på sommarjobbet (gud vad jobbigt det är att inte skriva namnet på butiken, men jag vet inte om jag vill gå ut med det, och nej det är inte för att jag tycker det är pinsamt) i 2 h ändå. Det var mycket folk så tiden bara rann iväg, och det gick lika bra idag tycker jag.

Direkt när jag kom hem blev det en runda med hundarna och nu ska jag kolla på "förkväll" och fota dagens jag.

Vad gör ni?


Home

Jag har varit hemma sen lite över 12. Men har ätit pasta och kycklingsallad med mamma och varit ute med hundarna.

Jag och Sandra bara lämnade våra böcker till våra lärare innan och pratade lite, sen gick jag ner till stan och handlade och sen hem igen.

Men nu ska jag iväg igen. Ska iväg till mitt sommarjobb och träna lite till i kassan. Ska nog bara vara där 1 h idag så jag kan hem och ta det lugnt.


Gammal bild

Dags att gå

Nu ska jag snart bege mig ut i pissevädret och gå till bussen. Vi hörs när jag kommer hem igen, det kommer inte ta så lång tid.


Onsdag

Godmorgon!

Steg upp vid 9 tiden och gick ut med Zinga. Varför kan det aldrig vara fint väder?! Idag regnar det igen och jag är så sjukt trött på det, för var gång jag ska ut och göra något så regnar det. Och jag måste cykla var jag än ska, eller ta bussen.

Aja. Frukosten ligger i magen i alla fall och nu ska jag börjar göra mig i ordning. Ska ta bussen ner till stan vid 11 för att lämna tillbaka böcker så jag slipper böter.


Godnatt

Nu avslutar jag denna dagen. Ska lägga mig och läsa en stund innan jag ska sova.

Imorgon är jag ledig från skolan, men ska ändå dit med Sandra för att lämna böcker som vi inte ska ha mer och kockkläder. Sen på eftermiddagen ska jag till mitt sommarjobb igen och komma in i systemet. Får hoppas det går lika bra då.

Vi hörs imorgon. Godnatt

MVG

Yes! Jag uppnådde MVG i kursen danska. Jag kämpade som jag ville och fick det jag ville. Så jäkla skönt med tanke på att jag är sur på min engelsklärare som bara gav mig ett godkänt, trots att jag varit med på nästan varje lektion och kämpat som en jude. Men det hjälpte tydligen inte. Hade jag läst engelska B hade jag fan inte kommit på en enda lektion, utan bara kommit dit och gjort nationella. Det är det enda som krävs nu för tiden...

Men MVG:et satt fint i alla fall :)


Fullbokad dag

Gud vad skönt det är att vara hemma. Jag har varit igång sen kl 8 imorse och kom hem vid halv 8 tiden skulle jag tro.

Nu har jag kollat igenom bloggar som jag missat under dagen, och förberett lite inför imorgon. Nu ska sminkas tvättas bort och om någon timme blir det sängen igen.

Ni får stå ut med dagens dåliga uppdatering, men ni vet ju varför :)


Äntligen är terminens sista prov gjort. ...

Äntligen är terminens sista prov gjort. Jag fick mvg på det muntliga och får reda på det skriftliga ikväll. Så får vi se då. Nu sitter jag hemma hos mormor och morfar. Jag smet in här en stund innan jag ska ner till stan och luncha med sandra.


Godnatt

Jag har haft ont i huvudet hela eftermiddagen, så det ska bli skönt att få sova...vilket jag ska nu.

Imorgon har jag FULLT HELA DAGEN! Jag börjar kl 8 med att skriva ett sista prov i danska, snabbt ner i stan och luncha med Sandra, och sen vidare till skolan igen för att träffa klassen och åka till Malmö för att spela laserdome. Så jag lär vara hemma vid 6 tiden, så jag lär vara helt slut. Men jag ska försöka smsblogga under dagen, så det inte blir helt tomt här.



Vi hörs imorgon. Godnatt!

Stress

Gud vad jag känner mig stressad utan anledning. Jag har varit igång dagligen i 4 veckor i sträck, och det är jag verkligen inte van vid. I och för sig, jag är van vid att gå i skolan, plugg och allt vad det innebär. Men hela min kalender har varit full, sen jag började på praktiken för 4 veckor sen. Jag slutade där i fredags, och nu börjar förberedelserna inför sommarjobbet. Puhh! Men detta ska jag klara. Jag får sommarlov på torsdag, och då är jag ledig i ca 1 vecka innan jag börjar jobba.

Detta är kanske bara förberedelser inför studenten om ett år. Vad som komma skall...


15:38

Hemma igen! Det gick superbra på mitt blivande sommarjobb. Fick titta lite först för att lära mig kassan och sen fick jag även sitta i kassan. Jag tyckte faktiskt att jag kom in i det snabbt. Fick även mitt schema och lite papper jag skulle skriva under, så efter 2 h åkte jag hem igen.

Nu har jag precis ätit lite och ska snart ner till stan med mamma och pappa, så fort pappa kommit hem. Herregud vad denna dagen gått snabbt!



Klar

Nu är jag klar, så nu ska jag bege mig ut i skitvädret.

Vi hörs när jag kommer hem igen!


Måndag

Godmorgon!

Hade satt klockan på 09.20 så jag har varit uppe sen dess. Har varit ute med Zinga i det otroligt vackra vädret vi har idag. NOOOOT! Det spöregnar och blåser och jag vill verkligen inte gå ut idag, men jag måste. Jag ska vara på mitt sommarjobb vid 12 tiden för att lära mig deras system, skriva på papper osv.

Så nu ska jag börja göra mig i ordning och håller alla tummar och tår för att det slutar regna när jag ska ta mig dit. Gud vad skönt det hade varit om jag hade haft körkort nu...

Sov gott...

...för det ska jag göra i alla fall.

Vi hörs imorgon. Godnatt♥


Tatuering

Jag är så sjukt himla sugen på att tatuera mig. Nu är det ett helt år sedan jag gjorde min första, och jag har varit sugen på min andra sen dess.

Så jag tror faktiskt jag ska boka en tid efter sommaren, då jag förhoppningsvis tjänat ihop några tusen, så jag kan få min efterlängtade. Dock är jag inte helt säker på var jag vill ha den. Velar mellan foten, ryggen eller magen. Vad tycker ni?


Min första

Fickparkera

Nu har jag nästan precis kommit hem. Jag och pappa körde ut för att övningsköra lite, och fickparkera. På drygt 3 gånger med någon månad emellan har jag nu lärt mig att fickparkera. Har dock lite svårt för att hålla koll på alla speglar, vinklar och bilar både fram och bak. Men det lär komma det med. Jag ska ju börja köra på körskola i början av Juli så nu börjar det närma sig :D



Vad ska man hitta på med nu då? Kanske titta på tv eller film? Hade det inte varit för att jag har ont i huvudet hade jag bannemej sprungit en runda.

Idag har jag på mig


Är det bara jag som inte blir brun på mina ben?!

Såhär ser jag i alla fall ut idag:

Shorts: Bikbok
Tröja: Gina tricot


Svar på kommentar



Svar: Haha det var ju dom mobilbloggarna jag skickade in, som inte kom fram....förräns imorse. Jag satt såklart inte och solade 06.32, då låg jag och sov sååå skönt i min säng.



Och jag satt inte heller och åt ute på terassen 05.40, haha. Lite knäppt att det kommer fram så långt efter.

Just nu håller jag på att städa för fullt,...

Just nu håller jag på att städa för fullt, och tvätten hänger på tork där ute. Har inte orkat börja förrän nu, men bättre sent än aldrig :)


Söndag

Hej!

Började dagen med att gå en powerwalk runda med mamma, pappa och hundarna. Så nu har jag både hunnit med att träna och ätit frukost.

Sitter just nu hjär nere och tittar på "anna pihl", så det är därför jag inte uppdaterat förrän nu.

Senare blir det städning, tvättning och allmän fix. Det är det söndagar är till för!

Nu ska jag fortsätta titta, vi hörs sen igen.

Just nu ligger jag och steker på terassen ...

05062010067 (MMS)

Just nu ligger jag och steker på terassen och lyssnar på rixfm, kan det bli bättre?


Nu sitter jag nyduschad ute i det sköna me...

05062010068 (MMS)

Nu sitter jag nyduschad ute i det sköna men lite svala väder, och äter lite. Ska snart gå in igen för jag har tillräckligt med myggbett sen igår.


Godnatt

Mina ögon är tunga som betong så nu ska jag bara borsta tänderna och gå och lägga mig.

Imorgon är det söndag igen, och då ska jag hinna med en jädra massa. Men vi hörs imorgon. Godnatt!


JAAAA



JAAAAA det funkade! Jag ser lite skabbig ut, men har som sagt varit ute och sprungit...


BAJSKORV

Vad fan är oddsen?! Jag blir så jävla förbannad var gång jag gör en videoblogg som varar mer än 5 minuter. Och nu är den till och med försvunnen? Den finns kvar på kameran, men det står att det inte går? VAAAA FAN!

Ja.. förvänta er inte allt för mycket.. men jag försöker i alla fall.

28 minuter

Nu är jag hemma igen. Blev en rejäl runda på 28 minuter, så det satt fint faktiskt. Nu är jag mycket piggare, men det är man nästan alltid när man förbrännt lite.

Just nu håller jag på att ladda upp videobloggen, har klippt den i två delar eftersom jag pratade så mycket haha. Håll tummarna för att det funkar!


Hannah med h

Det blev ingen wallander film, istället kollade jag på "hannah med h". Den filmen ÄLSKADE jag för några år sen, och visst var den lika bra idag.

Nu tänkte jag byta om till träningskläder. Min huvudvärk försvann, men är fortfarande trött, men förhoppningsvis blir jag piggare när jag sprungit.


Bläääääää

Blä vad slö jag blev helt plötsligt. Ont i magen, huvudvärk och allmänt trött. Tror jag ska lägga mig i soffan till en wallanderfilm och bara ta det lugnt. Och jag som skulle ut och springa idag...äh jag får gå istället och springa imorgon eller på måndag istället om det inte går över.

Nu: Wallander!

Solning

Meeeen, varför har inte mitt mmsinlägg kommit fram? Nu när jag har uppdaterat och allt. Aja. Jag har i alla fall legat på terassen i några timmar och fått ganska mycket färg.

Nu har jag dock gått in och har nyss målat naglarna i en härlig sommarfärg.

Vad gör ni?


Där ser ni lite av solbrännan

Godmorgon! Vaknade vid halv 10 av en jäkla...

05062010062 (MMS)

Godmorgon! Vaknade vid halv 10 av en jäkla unge som skrek ut i falsett flera gånger, så då blev jag förbannad och gick upp haha. Nu sitter jag framför tvn och äter frukost och kliar på mina miljontals myggbett jag fått på benen sen igår. I HATE IT


Kvällen på terassen

Belinda gick för en liten stund sen bara. Vi har bara tagit det lugnt på terassen med skön musik, prat och njutit av det fina vädret.

Nu tänkte jag tvätta bort det lilla smink jag har på mig och dra mig mot sängen. Så jäkla skönt det ska bli att få sova ut imorgon, efter 4 veckors praktik.

Vi hörs imorgon. Under helgen kaaaaanske det kommer en videoblogg, annars nästa vecka. Okej? :)

Godnatt!


Ytterligare en gammal bild. Får rota i arkivet ibland :)

Mobil blogg
Belinda är på besök och just n...

04062010061 (MMS)

Mobil blogg
Belinda är på besök och just nu sitter vi ute på terassen och äter jordgubbar med grädde och glass. Synd bara att det inte är sol mer, för nu börjar det bli kallt.


Fredagskväll

Gud vad jag njutit av det härliga vädret idag. Man blir verkligen glad när det är strålande sol och varmt ute. Nu har jag dock huvudvärk igen och är trött. Sov för lite timmar inatt och låg och halvsov när jag solade.

Har nyss ätit lite middag och så har jag pluggat danska. Nu ska jag gå ner och "ta det lille roligt" som det heter på danska, ta det lugnt betyder det ;)

Vad hittar ni på med ikväll?


Gammal bild..

Stan och solning

Nu har jag precis kommit in från värmen. Kom hem vid halv 3 tiden från stan. Jag hittade inget i stan, utan jag följde bara med Pernilla när hon skulle handla och så lunchade vi. Direkt när jag kom hem tog jag bort sminket och slängde på mig bikini så nu har jag solat i 1,5 h och fått lite färg faktiskt. Men känner att det stramar lite i ansiktet så låg nog där liiite för länge.

Aja..här kommer några bilder från stan:





Nu ska jag ut med hundarna innan "förkväll börjar".

Hej! Jag är just nu i stan med pernilla. H...

Hej! Jag är just nu i stan med pernilla. Hon hämtade mig när jag hade kommit hem så nu ska vi kika lite i stan och fika. Superfint väder idag ju :)


Huvudet dunkar

Nu ska jag gå och lägga mig. Stannade uppe lite längre idag, med tanke på att det är sista dagen på praktiken imorgon.

Mitt huvud håller på att dunka sönder för tillfället, så jag ska i säng bums!

Vi hörs imorgon. Godnatt!

I like



Allt kommer från H&M.


Svar på kommentar



Svar: Den är från H&M!


Sommarshopping


Ögonskugga 69,50 kr från H&M.


Linne/tunika, 149 kr från Ginatricot


29,50 kr st från H&M

Lite sommarshopping skadar inte. Nu ska jag vila, så jag kan få ner mitt humör!

Torsdag

Hej! Tänkte bara uppdatera er snabbt innan jag och mamma åker till stan för att handla hem lite nödvändigt, som jag skulle gjort i säkert 2 veckors tid. Men nu blir det äntligen av.

Har varit hemma sen 12.10 och har nyss ätit lite lunch bestående av kyckling och potatissallad.

Vi hörs sen igen.


Bebisen ska sova nu

Jaha, då har klockan blivit 21.00 så då är det dags för lilla bebisen själv att gå och sova. Ska bli sååå himla skönt att få vara uppe till 23.00 om inte mer nästa vecka, och slippa lägga sig så här himla tidigt. Till och med fåglarna kvittrar utanför fönstret!

Nu ska jag dricka ett stort glas vatten och borsta tänderna. See you tomorrow! Godnatt!


För 1 år sedan...

....hade jag min jävla halsböld. Fy fan vad jag mådde dåligt. Jag kunde inte prata, fick skriva lappar till min mamma och pappa för att säga saker, inte svälja och jag hade kanske 1 cm i svaljet att få ner ev 1 dl vatten. Jag åt inget och drack inget och besökte akuten ett x antal gånger, och la ner 1000 spänn på läkarbesök men till slut blev jag tömd på var, grät floder och fick pencillin.


Utdrag från bloggen för ett år sedan.

Som tur är har jag inte ont i halsen i år i alla fall. Men blev faktiskt lite rädd häromdagen då jag började känna exakt likadant, men som tur var gick det över.

Jäkla skit det finns egentligen. Böld i halsen liksom?!




Vattenmelon och aprikoser

Nu är jag hemma igen. Jag och pappa körde iväg en snabbis och handlade vattenmelon till mig och torkade aprikoser. Så aprikoserna sitter jag och mumsar på nu, det är så himla gott.

Nu tänkte jag ta bort sminket och ta på mig pyjamas. Snart dags att sova igen, herregud vad dagarna går fort.

Förresten...det blev inget extrajobb på hotellet på söndag, så nu har jag bara 2 dagar kvar. Så himla skönt!


VAAAARM

Jag döööör! Fy fan vad jag är varm. Cyklade hem i motvind i värmen och kom från gymmet där dom fortfarande hade problem med ventilationen, fy fan alltså! Man ska inte klaga på värmen, men det är inte skönt att träna inomhus i värme.

 Men nu är det i alla fall skönt att vara hemma, för gud vad jag kämpade på gymmet trots värmen. Blev 1 h precis, då cyklade jag hem igen.

Nu ska jag ut med helan och halvan (hundarna) innan jag hoppar in i duschen och duschar svalt. Sen blir det plugg....suck!



Gymmet

Nu drar jag till gymmet och kör styrka i 1 h ungefär. Sen ska jag bara hem och vila! Skönt va haha?

Hörs sen!


Onsdag

Jag förstår mig inte på dagens väder alltså. Igår var det svinkallt ute och idag är det skitvarmt. Menmen, bara att gilla läget när man bor i Sverige.

Hur är det med er då? Jag mår lite bättre än igår, så det är skönt. Det har varit över 200 gäster på hotellet idag, så det har varit full rulle, men fick sluta tidigare så det gjorde inte så mycket.

Nu ska jag starta en maskin tvätt och äta något innan jag cyklar till gymmet.


Allmänt lugn dag

Idag har jag bara tagit det lugnt. Har luffat runt i allmänt sköna kläder och bara tagit det riktigt soft. Jag behövde verkligen det. Det var först tänkt att jag skulle träna, men jag sköt upp det till imorgon.

För en stund sedan duschade jag och nu kikar jag lite på tv, ska bara borsta tänderna innan jag hoppar i säng.

Vi hörs imorgon. Redan onsdag, skööönt! Har bara torsdag, fredag och söndag kvar då. Ska jobba extra på söndag så jag får en extra liten slant :)

Godnatt!


Europa dansar



Rysningar till max alltså!!


Nyttig middag va?



Spätta med nypotatis, mums!


Svar på kommentarer




Svar: Jag har nämnt det lite den dagen jag fick jobbet, men det är på en matbutik i Trelleborg i alla fall, vilken, vill jag tyvärr inte gå ut med.


Tisdag - 1 Juni?

Hej!

Usch vad jag mår bajs idag. Har haft ont i magen hela eftermiddagen och ryggen samtidigt som jag är trött och åter trött. Jag skulle kunna lägga mig ner och sova i 1 dygn nu, men inte ens en liten stund kan jag, för då kan jag inte somna ikväll. Åhhhh!

Alltså, är det 1 december idag, eller 1 juni? Det är svinkallt ute och det regnar och blåser. Jag ser ingen sommar i det! Här sitter jag med två tröjor på mig, mjukisbyxor, 1 par vanliga strumpor och ett par raggsockar. Hmmm? Sommar, hörde jag fel?


RSS 2.0