22 Oktober!

LYCKA!!!

Det blir en fantastisk jul, jag ska på julkonserten i Danmark med Janni och Adam och jag ska nog till Gbg med med Janni och kanske Adam. Jag är hur lycklig som helst. Tänk två konserter bara med söta C, det kan inte bli bättre. Och det är bara en vecka mellan konserterna:D Den 4/12 är den i Danmark, och då ska jag ta ledigt från lunch eftersom vi ska börja köa tidigt, och först måste jag ju hem och duscha och hämta lite saker jag ska ha med mig. Sen den 18/12 ska jag ha ledigt hela dagen+ 19/12 eftersom vi inte kan åka hem på samma dag. Och sen den 20/12 är det skolavslutning=)=) Underbar vecka.

Ville bara förmedla min lycka idag haha.

Kram Ellinor.


16 Oktober

Idag fick vi veta om Carola skulle vara med i MF 2008 elr inte, hennes namn ropades inte upp men man ska inte deppa för det. Hon kan ju vara joker så det finns fortfarande en chans=).

Idag har det inte hänt så mkt hos mig, har bara varit i skolan sen har jag pluggat och tagit det lugnt. Jag har faktiskt inte mer att skriva idag.

Tack Lollo för presenten<3<3

"Ta inte den kortaste vägen, ta den vackraste".

Kramar Ellinor.


14 Oktober

Igår fyllde jag år=) TACK så hemskt mkt för alla sms, hälsningar på carola.com,msn och allt. Det värmer enormt mycket att ngn bryr sig=) Gästerna kom 17.00 och då fick jag pengar,choklas,ljuslykta,lottor(ingen vinst), handduk med mitt namn på. Jag blev jätteglad för alla sakerna=). På morgonen fick jag pengar,tennisväska,parfym, underkläder och en datamus. Blev jättenöjd för allt jag fick under gårdagen=). Vi åt god mat,jättegod tårta och allt var allmänt bra=). Sen 22.44 igår kväll har jag varit 15, det känns faktiskt ingen skillnad. Nu längtar jag bara tills jag blir 18 och blir myndig=).


Idag har jag bara varit hemma, har gjort hemkunskap den mesta tiden av idag, har skrivit priser på saker och klistrat dit bilder, rätt roligt faktiskt fast efteråt blev jag helt trött haha=). Ikväll ska jag duscha och se på tv och bara vila. Imorgon är det skola igen:/, och utvecklingssamtal och då kommer jag få höra att jag är tyst och måste prata mer på lektionerna, asså säger min lärare det imorgon så jävlar i det, då blir jag riktigt sur. Kommer få värsta utbrottet då hahaha=).

Nu ska jag lyssna på musik.

 Love E


Födelsedag=)

Imorgon fyller jag år, längtar och se vad jag får=)

Idag har det inte hänt ngt alls förutom att jag fixade mina ögonbryn 16.00 hos frissan annars blir det en tråkig dag som vanligt, hoppas ni har det roligare=).

Kram E

12 Oktober

ENSAMVARG!  Det är det ända jag har att skriva idag!!


11 Oktober

Ja som sagt så var jag och min klass i Malmö igår, det var faktiskt rätt roligt=) Först tog jag bussen ner till stan för att sedan ta bussen tsm med dom andra till Malmö. Bussen skulle gå kl 9 till Malmö och när vi kom fram till Malmö skulle vi gå till synagogan och där skulle vi lyssna på en tant i 1,5 timme(snaark) och det var rätt långtråkigt, men tiden gick rätt fort ändå. Sen efter det var det dags för lunch och då gick jag och pernilla,Kevin, Une, Philip,Johan, Calle till McDonalds=) Och vi hade lunch till 12.35 och vi kom precis fram i tid till bussen som vi skulle ta till sydsvenskan. När vi kom dit ser vi en MAN I KJOL OCH STRUMPBYXOR, fy fan vad jag skrattade och alla andra i min klass med men mannen reagerade inte ens hahahahah XD. Sen var vi på sydsvenskan och där var en gubbe som babblade om sydsvenskan och sen fick vi se en film i soffor som inte stod stilla,skit jobbigt. Och sen efter filmen fick vi prova på att göra egna framsidor till tidningen, jag arbetade med August och Pernilla, vi kom på fjärde plats=) sen efter det var egenligen dagen slut men man fick om man ville stanna kvar i Malmö och det gjorde jag och pernilla och några till.. och då hoppade vi av en bit ifrån Laserdome. Sen kl 16.00 skulle vi spela laserdome, det var första gången för mig och alla andra sa att det var skiiiit roligt men så himla kul var det inte. Man hade en rätt tung väst på sig och sen sprang man runt med ett laservapen och sköt på varandra:P men till slut vann mitt lag och jag kom tredje sist hahahahaha, men det var ju första gången=). Sen tog vi bussen hem och jag var inte hemma förräns kl 19.00 och sen var det bara att ta ut marsvinen och göra rent till dom och sen plugga och sen duscha snabbt i pausen i "Bonde söker fru". Sen såg jag Grey´s Anatomy och Meredith dog inte, vilken lättnad hahah=) Sen gick jag och sov, sååå otroligt skönt=).

Idag har jag bara varit i skolan, slutade 12.40 idag, jätteskönt=) Sen har jag spelat tennis också, alltid lika kul=).
Sen har det faktiskt inte hänt mer idag, mer än plugg och tv.
Imorgon blir det Beck-I Guds namn och idol<3

Kärlek E

9 Oktober

Idag har jag bara varit i skolan och efter skolan åkte jag hem snabbt och åt och sen skulle jag vara hos nagelbyggaren 15.15, denna gången valde jag att ha kinestecken på mina naglar hihi=) Förra gången hade jag ju stenar som var guld färgade så denna gången fick det bli kinestecken, myyyycket snyggare=). Sen nu ikväll har jag bara pluggat lite och tittat på tv.

Imorgon blir det Malmö med klassen, det ska faktiskt bli kul=), först ska vi till en synagoga sen ska vi till sydsvenskan och så ska vi även äta på donken,hihi=) Sen ska vi köra laserdome för dom som ville och jag bestämde mig för att stanna kvar, eftersom det bara varade i typ en timme så det kan man säkert stå ut med haha, sen säger vissa att det är skitkul, men jag har aldrig gjort det så jag vet inte.

Skriver mer imorgon=).

/E

8 Oktober

Idag har det varit en sån slö och tråkig dag:( Har bara varit i skolan och där var det inte riktigt kul precis, fick tillbaka mitt matteprov och jag fick IG=(=(=( Så jag ska göra omprov nästa fredag. Jag hoppas jag får G i slutbetyg i 9:an, vill verkligen inte gå IV och gå 4 hela år till, det orkar jag inte.I morse på elevens val har jag idrott och då körde vi fys, som var riktigt riktigt jobbigt, flera stycken mådde illa och var yra, och en spydde haha. Och sen på förmiddagen gick flera stycken från min klass hem för att kroppen inte hade återställt sig efter fysen, jag var bara extremt trött efter fysen men annars mådde jag bra, förutom nu.. för det känns i vänster arm för den är helt svag. Sen har det faktiskt inte hänt mer idag.. så skittråkig dag. Sen har vi rätt mkt läxor denna veckan med:( Inget roligt alls.
Redovisning av vår engelska talkshow på fredag+en sida text som vi ska kunna läsa och översätta.
Sen har vi 9 sidor i biologi som vi ska kunna UTANTILL för det blir prov på det:O:O, jag orkar inte mer. Ge mig bara december så jag kan njuta!!!!

Imorgon blir det ytterligare en dag av vila och pluggande och sen ska jag bygga naglar också, det behövs verkligen haha=)

Kram Ellinor.

6 Oktober

Idag har det bara varit en helskön dag.. jag började med att sälja aftonbladet och det gick ju inte riktigt bra, men lite pengar tjänade jag i alla fall=) Sen kom mormor och morfar och lagade min cykel för några idioter på skolan hade förstört mitt däck. Sen mellan 12-13 spelade jag tennis, det var skitkul träning idag fast vi inte hade vår vanliga tränare, svetten bara rann av mig men kul var det hihi=). Sen efter det duschade jag och så sen åkte vi ner till stan för jag skulle ha benvärmare, som jag ska ha till min kjol:) Och nu ikväll har vi varit hos min mormors syster och bara umgåtts, rätt skönt att bara ta det lugnt, eller ja det gör jag alltid men nu på helgen utan läxor och så hahaha.

Imorgon blir det också en skön dag, bara sälja aftonbladet och vara hemma och sen kommer min kusin hit här 16-20. Så ser i alla fall min helg ut.

/E

5 Oktober

Det var ju aslänge sen jag skrev här.. men jag har inte haft tid eller ork att skriva här eftersom jag börjat använda bdb istället, men nu får jag börja skriva eftersom Elli tyckte det hihi=).
Vad som hänt sist jag skrev är ju massor så det behöver jag inte gå in på:P

Idag har jag bara varit hemma (som vanligt) och kollat på idol och slappat. Om en vecka fyller jag år (13/10) längtar as mkt.. jag vet redan två presenter jag kommer få haha..
I skolan går det väl hyfsat bra, vi hade matteprov idag, sista lektionen och dt kan jag inte påstå gick särskilt bra, har typ fel på alla uppgifter och jag skrev ?? på väldigt många. Är glad om jag får ett blankt G, hihi.
Just nu är det väldigt mkt i skolan, vi håller på med ett väldigt stort hemkunskapsarbete som ska vara inne V 47 (23 Nov) som handlar om lägenhet, framtid och olika kostnader som man betalar när man flyttar hemifrån, ganska intressant men väldigt mkt att göra. Snaaaart är det äntligen jul, eller ja om några månader. Då ska jag bara lyssna på häggis nya julskiva och njuta av julstämningen<33 Älsska! Och sen blir det julkonserter och då ska jag försöka träffa så många fans jag bara kan som jag pratar dagligen med på msn. Jag ska övertala mina föräldrar att jag ska få åka till Sthlm om det inte blir ngn konsert i Malmö. Lollo har i alla fall sagt att hon vill gå på en konsert så det är ju bra, vem jag ska gå med på dom andra har jag ingen aning om:(.

Nu lovar jag att jag ska blogga mer är jag gjort innan eftersom jag nu vet att det är folk som läser min blogg=).

Kramar Ellinor.

RSS 2.0