Nu känner jag mig fräsch igen

Har precis kommit ut från en sval dusch, var riktigt härligt att duscha då jag varit varm hela dagen. Sminket var bara kladdigt så det var skönt att det kom bort.

Nu tänkte jag iaf stänga av datorn för idag, ska kolla på en av dom filmerna vi var nere och hyrde innan, "Allt flyter", någon som sett den? Är den bra?



Imorgon ska jag in till Malmö..igen..med pernilla. Hon ska på återbesök för sina naglar så hon ville jag skulle följa med. Därefter ska vi ta en fika och åka hem igen.

Vi hörs imorgon fm eller när jag kommer hem :) Kramar!


Dagens fråga

Tycker du att en blogg ska vara ett yrke och att det är bra att man tjänar pengar på det?

Jag har delade meningar om detta kan jag säga.

 

Imorgon kommer den...

Har märkt att ni velat ha videobloggen länge, men jag har inte haft tid eller ork men imorgon ska jag göra en :) Har fått in lite önskemål såsom:

♦ Visa mina favoritlkläder och berätta om mig själv
♦ Visa mitt rum
♦ Visa hur jag sminkar mig

Vilken av dessa tycker ni jag ska ta? Eller har du kanske en ny idé? Skulle vara kul om så många som möjligt kom med förslag så blir det kul för alla, och för mig med :)


"Hemligheten"- Del 8

Del 8

Nästa morgon, dagen efter jag blev inlagd kom det in en polisman till mig.

Han tog pallen som stod lite längre bort från sängen och satte sig bredvid mig

och sa:


- Hej Emily, Jag heter Mats och kommer från Malmöpolisen. Jag har pratat

med läkarna här på sjukhuset angående dina skador. Är det verkligen säkert

du föll i ditt hem?

- Ja, varför skulle jag ljuga om det?, sa jag med darrande röst.

- För att dina skador på revbenen är lite för grova för att du skulle falla. Du

har inte blivit slagen?

- Ehm, nej..,sa jag och tittade bort från honom.

- Okej, om det är något du vill berätta är det bara att ringa mig på detta

numret, sa Mats samtidigt som han tittade ner på sitt visitkort som han gav

mig.


Några dagar senare när jag låg och läste en tidning kom det in en sjuksköterska med en vacker blombukett och sa:


- Denna kom precis med en blomsterfirma.

- Jaså, vad kul, sa jag med ett leende. Vem är det ifrån?

- Jag vet inte riktigt, men det finns ett kuvert här, sa sjuksköterskan samtidigt som hon tittade på det vita lilla kuvertet.


Jag tog emot buketten och stack ner näsan i dom stora röda rosorna och drog in en härlig blomsterlukt. Jag öppnade sedan kuvertet och läste på framsidan "Till Emily från en hemlig beundrare". Jag fick sedan fram ett litet vitt kort med texten "Tänker på dig" på framsidan. Jag öppnade kortet och såg texten, "Kontakta polisen och du dör../J". Jag stod bara och stirrade på meningen. Jag kände paniken komma över mig och började andas väldigt tungt. Jag kände svettdropparna komma rinnandes nerför min rygg och panna. Jag sträckte fram pekfingret och nådde precis fram till den lilla röda knappen för att få hjälp. Jag hörde en signal gå igång i korridoren utanför och sjuksköterskan var snabbt vid min säng där jag stod böjd över sängen och försökte andas. Sjuksköterskan hjälpte mig ner i sängen och frågade vad som hade hänt. Jag visade henne kortet och la mig till rätta i sängen. Hon förstod såklart inte direkt vad det handlade om, men när jag hade lugnat mig lite berättade jag för henne. Hon sa att hon skulle ringa polisen och någon timme senare kom en polis dit. Jag var fortfarande i chock och satt bara och stirrade in i den vita väggen.


- Berätta nu allt för mig, Emily, sa polismannen Mats.

- Jag blev misshandlad, sa jag samtidigt som en klump satte sig i halsen.

- Då var det så jag trodde hela tiden. Berätta för mig, sa Mats.

- Jag fick hem en kartong med hans papper från sitt fd arbete, jag öppnade och kollade vad det var och där fanns en dom mot honom om att han hade misshandlad sin fd flickvän. Sen kom han hem och fick syn på mig, och började slå och sparka.

- Varför berättade du inte det direkt?

- Jag vågade inte göra någon anmälan innan. Han är livsfarlig.

- Det ska du inte vara rädd för, jag tar med mig din info och gör en anmälan. Jag kommer även fixa skydd för dig, både utanför rummet och när du skrivs ut.


Det var väldigt skönt att höra att jag kommer ha skydd. Nu kan jag göra anmälan mot honom, så jag slipper träffa honom mer och vara rädd.


Bilder från dagen


På väg in till gågatan


Där vi satt och åt glass


Mums


Fika på Waynes coffe


Min fika, chokladboll och ischailatte, skitgott:)

Dagens shopping


Vit tröja, har samma i grön men dom är så sköna nu på sommaren. 129 kr på Gina


249 kr på Gina


199 kr på Gina

Det var min shopping, fina kjolar va?:)

Jag svettas ihjäl

Usch så varmt det är idag, det blåser ingenting och jag svettas ihjäl. Idag får man faktiskt lov att säga att det nästan är för varmt. Har ju varit i Malmö hela dagen, kom in vid halv 12, då var pernilla hos sjukgymnasten och sen åkte vi in till gågatan och shoppade och åt. Vid halv 2 gick vi till ett ställe där hon skulle få akupunktur och sen shoppade vi tills vi tog bussen hem halv 5. Jag kom hem med en tröja och två kjolar. Vi stannade såklart för lunch, glass och fika:) Mums.

Jag visar allt jag köpte sen, nu ska jag bara ta det lugnt i värmen.

Nu sitter vi vid kanalen och steke

0-22e48c776355f7ff706f9b6be7d2ef45.png

Kolla varifrån!

Nu sitter vi vid kanalen och steker. Det är riktigt hot ute. Har precis ätit glass och ska snart gå vidare,pernilla ska nämligen få akupunktur men sen ska vi fortsätta handla:)


Shopping idag

Godmorgon.

Igår kväll/natt bestämde jag och Pernilla att vi skulle åka till Malmö idag. Hon ska först till sjukgymnasten sen ska vi gå på gågatan och shoppa lite. Jag är som en zombie för tillfället, har inte riktigt vaknat än, var nämligen uppe kl 8...gäsp.

Jag ska försöka hinna med att mobilblogga, men kan inte lova allt för mycket men kameran är iaf med:)

Vi hörs under dagen annars ikväll. Kram!


Nu stänger jag av

Jäklar vilket flyt jag haft idag i bloggen, tror detta är mitt 10:e eller 11:e inlägg, och jag som sa igår att jag kanske skulle ta bort bloggen. Pssst, ikke sa nikke, här ska ingen blogg tas bort. Och det är väl tur, eller?

Nu ska jag iaf stänga av datorn, byta om till pyjamas etc och kolla på ngn film om jag hittar någon bra, har ju lämnat alla dom jag hade hemma.

Vi hörs imorgon, får hoppas jag har lika mycket inspiration till bloggen då:) Kramar!

Det var tungt och jobbigt

Usch så tungt det var att åka idag, förrigår gick ju hur bra som helst men inte idag men jag kom hem iaf :) Direkt när jag kom hem skickade jag iväg ett sms till pernilla och frågade om hon ville iväg till havet, men hon svarade aldrig så hon är väl upptagen med annat skulle jag tro.

Nu ska jag nog titta på någon film eller något, är ganska uttråkad och lite sent att umgås med någon nu.

Berätta vad ni gör?:)

Kvällen

Strax efter jag skrev inlägget nedan åkte vi ner till stan och åt middag, dock tog jag en äcklig pastarätt som smakade kräk efter några tuggor så jag blev inte riktigt mätt, men det tog jag igen sen med en stor glass:)

Har precis suttit och tittat lite på "Lotta på liseberg", men det var dansbandstema idag..inte min favvo precis. Ist tänkte jag dra med mamma ut på en lite runda, jag ska åka rullor(rullskridskor på skånska) och mamma cykla. Jättebra motion och härligt i detta varma och sköna vädret. Ska se till och inte ramla eller något sånt dumt bara.



Guud vad coola dessa var :)

Fejkade king of pop sin död?



Kolla själva..

Bloggar jag läser dagligen

Jag tänkte visa dom bloggarna jag läser dagligen, som ni kanske också gör?

 Fotograf Emelie

 Stina-lee

 Kenza

 Blondinbella

 Ellinorak

 Kissie

 Bunny

Louise

 Egoina

 15 år-Gravid med tvillingar

Det var alla jag läser dagligen, tipsa gärna om vilka ni läser och om ni läser någon av dessa ovanför.


Nu sitter jag här igen

Mormor och Morfar körde hem vid 5, då passade jag och pappa på att göra lite ärende medans mamma gör sig i ordning. Körde bla till Konsum och postade ett brev och ner till stan för att lämna alla dom filmerna jag och mamma hyrde för 1 vecka sen.

Nu sitter jag här och har Panda ute, men hon är lite trög idag, vägrar springa efter gurkorna, hon kanske också tycker det är för varmt?

Så fort mamma är klar ska vi köra ner till stan och äta, jag har bara ätit frukost, 2 mackor och fika så nu skriker magen efter mat.

Under tiden kan ni väl klura ut vad ni tycker jag ska prata om i nästa v-blogg? Pleeeeease, det är så tråkigt att bara säga det gamla vanlig!


Snälla:)

Dagens fråga

Vem var egentligen störst, Michael Jackson eller Elvis tycker du?

 

M&M på besök

Det är fortfarande mulet ute, men ändå ganska varmt och tur är väl det annars hade jag bänkat mig med en film. Men ist är Mormor och Morfar på besök, dom skulle titta på det nylagda golvet och så har vi precis fikat lite.

Jag är påklädd , nyduschad och har lite smink, mycket skönare än hur jag såg ut igår. Håret på alla håll, osminkad och en sleten pyjamas.

Senare ska vi ner till stan och äta, vet dock inte när, men snart hoppas jag.

En videoblogg kommer komma någongång dom närmsta dagarna, blev ju ingen i fredags och som jag förstått vill ni gärna se en?:)


Hmm...host, ja jag är sjuk i huvudet;)

Fräscht igen!

Äntligen orkade jag ta tag i att städa mitt rum, har nog inte gjort det på flera veckor. Först hade jag ju halsbölden sen har jag inte haft tid, men nu så:)



Håller på att lufta ut rummet nu, luktar bara instängt, blää.

Nu ska jag fixa lite mer här hemma, sen gå och duscha, tänker inte gå i pyjamas en dag till. See you


"Hemligheten"-Del 7

Del 7

Efter bara några sekunder efter hör jag en kvinnlig röst som säger:


- SOS, vad har hänt?

- Jag har skadat mig.

- Vad heter du, frågade kvinnan i andra sidan av luren.

- Emily Nordén.

- Var är du skadad?

- I mina revben, jag har väldigt svårt för att andas.

- Hur kunde du skada dig?

- Jag.. Jag, halkade i min lägenhet, sa jag lite nervöst.

- Okej, tror du du har brutit dom?

- Ja jag tror det, det gör väldigt ont.

- Okej, var befinner du dig nu?

- Drottninggatan 10c.

- Dom är på väg nu, kan jag få ditt telefonnummer i fall vi behöver nå dig

igen?

- Ja, 0709157790.


Jag var tvungen att kämpa för att få luft medans kvinnan i telefonen pratade.

Revbenen gjorde ju så ont.


- Tack ska du ha, Emily. Ambulans redan på väg till dig. Kan du sätta dig ner

och vila så du inte anstränger dina revben och lungor så kommer dom så

snabbt dom bara kan, sa kvinnan i telefonen.

- Ja jag sitter redan ner.

- Det är bra, dom är på väg.


Efter bara några minuter i den gråa skinnsoffan började jag höra sirener lite

längre bort och till slut kom dom upp till min lägenhet.


Ambulansmannen kontrollerade mina revben, och kunde snabbt

konstaterade att jag var tvungen att åka in till sjukhuset. Jag blev inlagd på

sjukhuset några dagar. Väl på sjukhuset fick jag reda på att han sparkat

sönder två av mina revben, och jag hade en lätt hjärnskakning av när jag föll

mot golvet. Men jag vågade inte berätta min sanning, inte än...


090629

Hej på er!

Då var det måndag igen då, och snart juli månad. Idag vaknade jag lite innan 10 och har precis ätit frukost och läst tidningen.

Tror ni inte det är mulet idag när jag mår bättre? Äh, det kanske spricker upp senare annars får jag helt enkelt vänta. Idag har jag ingen aning om vad som händer, antagligen bara vara hemma och ta det lugnt.

Vad vill ni läsa i bloggen idag?

Godnatt

Nu ska jag fortsätta titta på "Wallander" som jag började på tidigare ikväll. Vill bara tacka för dom kommentarerna jag fick angående att sluta blogga, det värmer att ni vill att jag ska fortsätta skriva till er.

Hoppas ni haft en bra dag isf, bättre än min. Vi hörs imorgon. Puss & Kram!

En varm dag förstörd

Det har varit underbart skönt ute idag, men ist har jag gått i pyjamas och haft ont i magen. Har inte kunnat solat eller något. Ist har jag suttit vid tv:n och så har jag sovit, men nu mår jag lite bättre men nu är det inte lönt att göra något ändå.

Jag skrev ju i början av dagen om jag skulle ha kvar bloggen eller inte, det lutar åt att jag har den kvar. Jag är kanske bara i någon period för tillfället då jag inte har något att skriva om helt enkelt, det blir nog bättre ska ni se :)

Nu ska jag försöka göra något här hemma, eller så ska jag titta på film, vi får se.

Skor så man orkar hela kvällen

Jag har ganska svårt för att festa i 10-11 cm klackar, jag får sjukt många skoskav så därför tänkte jag tipsa lite om lite lägre men ändå snygga skor:

Pumps
Din sko - 399 kr

Pumps
Din sko - 399 kr

Dessa var faktiskt dom ända som jag tyckte var snygga under 10 cm.


Dagens låt



Denna får mig att få riktiga sommarkänslor eller vad tycker ni?

"Hemligheten"-Del 6

Del 6

Jag kastade ifrån mig mappen med papperna och kände tårarna fyllas i

ögonen. Jag hörde steg i trappan. 1 trappa, 2 trappor och snart här.

Jag skyndade mig snabbt upp från det kalla stengolvet golvet och tog tag i

mappen med alla papper i, ville ju vara säker på att det inte var Jesper som

kom hem nu. Jag som varit klumpig i hela mitt liv snubblade över mina

alldeles för långa pyjamasbyxor och mappen flög bara rakt ur mina händer,

och landar framför två långa ben med ett par svarta skor på fötterna. Min blick

går snabbt upp mot ansiktet, och där står JESPER! Hans blick är kall och

tom. Aldrig i hela mitt liv har jag sett aggressivitet så starkt i någons ansikte.

Mappen låg öppen och alla papper låg runt hans ben. Jag reste mig upp

så snabbt jag kunde och sa direkt:


- Jag kan förklara allt, det var inte meningen att jag skulle..


Mer hinner jag inte säga innan jag känner ett starkt slag mot min kind och jag

faller omkull. Det gjorde så fruktansvärt ont och jag känner hur hela kinden

bultar. Samtidigt som jag tar på min kind tittar jag upp mot Jesper, ser hans

kropp ta kraft i slowmotion, hans högra ben går bakåt och hela hans kropp

vrids. Hans ansikte förvrängs från att vara ett sött ansikte till ett aggressivt

och svetten sprutar av honom. Hans ben träffar min mage och jag känner hur

hela magen krampar ihop. Jag känner blodsmaken kommandes i munnen

och jag försöker andas trots smärtan. Jag ligger där på det kalla stengolvet

och ser Jesper stå lutad över mig. Jag öppnar försiktigt ögonen och hans

pupiller är stora som klot. Till slut slutar han äntligen att slå och sparka mig.

Han springer ut från vardagsrummet och ut till hallen där han smäller igen

dörren.


Jag går sakta ut till hallen utan att knappt kunna andas ordentligt pga. mina

revben. På den smala lilla byrån som står i hallen ligger min mobil, med

skakiga händer och sår på händerna försöker jag slå 112. Kommer fram till

en röst som säger:


"Du kopplas snart fram till larmcentralen."


Ingen lust...



Jag har inget att blogga om och ingen som helst lust alls. Ni verkar ha dött på att skriva kommentarer så därför undrar jag:

Tycker ni att min blogg är värd att ha kvar, eller ska jag ta bort den?

Jag skriver igen när jag har något att skriva om.

Kvällen som varit

Jag har märkt att jag är lite off här på bloggen nu när det är sommarlov, men jag sitter knappt vid datorn mer så det är därför. Jag gör alltid något om dagarna nu när både mamma och pappa har semester men det kommer bli bättre jag lovar :)

Nu ikväll har det hänt ganska mycket faktiskt. Kom hem från Vånga vid 4 tiden ju, sen åt vi middag och lite så. Min kusin har varit här ikväll också så vid 6 tiden körde vi till Sturup, men herregud vad dött det var där, gick verkligen inga plan så jag kunde inte använda mitt nya objektiv. Istället körde vi hem igen och körde ner till stan och köpte glass. När vi kom hem igen körde jag och mamma till vånga och gick lite, jag handlade ett armband till och så spelade jag på lite chokladhjul men tyvärr ingen vinst. Har precis kommit hem från en lång runda med mamma, jättehärligt väder ute!

Här kommer lite bilder jag fotat idag:


Vid sturup






"Hemligheten"-Del 5

Del 5

Samma vecka som vi började i skolan, var jag hemma och var sjuk. Den

hemska förkylningen hade kommit över mig. När jag låg där i min ensamhet

med näsdukar och nyponsoppa ringde det plötsligt på dörren. Jag smög mig

fram till dörren och tittade, det kanske bara var Jesper som hade glömt sina

nycklar? Men utanför dörren såg jag en kille som höll en stor kartong. Det

måste ju vara något viktigt, tänkte jag. Vred om låset och öppnade försiktigt

och sa:


- Hej.

- Hej, jag kommer från en Malmös privat budfirma , jag undrar om det finns

någon Jesper Palmström i detta hemmet?

- Ja, fast han är i skolan, kan jag hälsa något, sa jag.

- Detta är till honom, sa han samtidigt som han tittade på kartongen.

- Vad är det, sa jag.

- Det är papper, pärmar och lite annat från hans förra arbete, sa budkillen.


Vadå förra arbete, tänkte jag. Han har väl inte jobbat, han började ju direkt

med teaterhögskolan, precis som jag. Var det kanske från något extra jobb?

Jag tog i alla fall emot kartongen och stängde dörren. Vågar jag öppna och se

vad det är? Det är ju trots allt hans kartong, och det kanske är privat.


Det kröp i fingrarna på mig och efter någon timme kunde jag inte hålla mig

längre. Jag klippte upp tejpen så försiktigt jag kunde så han inte skulle märka

något. Överst låg 2 pärmar som där bara satt två lösa papper i. När jag kom

längre och längre ner fick jag syn på en svart mapp med en massa papper i.

Jag öppnade den och fick syn på ett papper längst fram där det stod med

stora bokstäver "Jesper Palmström". Jag bläddrade vidare i den stora bunten

med papper och fick syn på ett papper med en massa text:


" Jesper Palmström 880315-8076 blev den 20 december 2007 dömd för

misshandel på sin dåvarande flickvän. Han ska nu under ett halvårs tid ha

prövningstid i sitt hem för den åtalelsen av personliga skäl."


Bilder från Vånga

Det var ganska lite att göra på Vånga som jag visste, men jag och Pernilla gick ändå runt och tittade lite och hittade faktiskt lite att handla och göra. Pernilla gjorde en fejktatuering på handleden, jag vann ett gosedjur, köpte godis och ett armband och så delade vi på en sockervadd.


Här sitter Pernilla


Nästan klart


Resultatet


Min lilla hello kitty som jag vann, hehe:)


Sockervaddet och godiset


Mitt armband, fint va?:)



Vånga nästa

Nu har jag precis gjort mig i ordning och satt 100 tals plåster på mina fötter sen igår, så går det när man går i klackar och ska plåga sina fötter än en gång idag. Jag ska möta Pernilla 14.30 vid konsum så jag är lite stressad här. Pappa körde nyss och hämtade ut pengar till mig så jag ska nog hinna ändå:)

Vi hörs när jag kommit hem igen från Vånga.


090627

Godmorgon, allt bra?

Jag var ju som sagt ute och festade igår, förfesten var ganska seg då jag inte drack något och alla andra drack men senare blev det lite roligare förutom att jag fick skoskav av mina 10 cm klackar och att mitt linne gick sönder, men snälla pappa fick komma och lämna nytt linne och låga skor, så var min kväll räddad :)

Jag var nog hemma vid 02.15, så inte jättesent och somnade en halvtimme senare.

Idag ska jag och Pernilla gå på en marknad som är här i stan denna helgen, jag brukar gå dit vart år men det brukar vara samma skit vart år så det blir nog en snabb runda bara.

Nu ska jag ut med Zinga och sen gå och duscha, idag följer kameran med.

Fest

Nu ska jag strax gå och byta om för ikväll ska jag på fest. Pernilla har tjatat på mig hela dagen om att jag ska följa med på förfest och på magasinet ikväll, och till slut gav jag mig, så sminkade mig innan lite mer men håret får vara som det varit idag, mer orkar jag inte.



 
Sminket (syns dåligt här)                        Mina nya örhänge som jag köpte idag:)

Ha en trevlig kväll, vi ses kanske ute :D Kram!

Dagen

Innan idag åkte vi ner till stan, jag har ju länge sagt att jag velat ha ett nytt objektiv så idag köpte jag ett :) 70-300 mm på expert för 1999, skitbra är det. Sen handlade jag lite nödvändiga saker på H&M. Snabbt hem och lämna kameran och hämta Zinga, sen körde vi till Mormor och Morfar och hälsade på och nu precis åt vi middag. Det är vad som hänt idag.

Tänkte visa lite bilder från det nya objektivet:








Och så här såg det ut:)

"Hemligheten"-Del 4

Del 4

Det var söndag nästa morgon och vi skulle upp till skolan imorgon, jag

försökte säga lite snällt till honom att det nog var dags för honom att gå, men

han förstod nog inte riktigt vad jag menade. Men efter vi hade ätit middag och

röjt undan allt, fick jag säga till honom precis innan han skulle sätta sig till

rätta i den gråa soffan igen att det nog var bäst för honom att gå.


Nu stod vi där i min dörröppning, han med sin bruna skinnjacka och jag i min

söndagsklädsel, mjukiskläder topp till tå. Jag märkte på honom att han hade

svårt för att gå när jag stod där öga mot öga med honom, hans blåa stora

ögon och långa ögonfransar. Han var ju så fin, men vågar jag släppa in

honom i mitt liv?


- Ja jag får väl gå nu, antar jag, sa Jesper.

- Ja det är nog bäst. Jag måste verkligen plugga och vila, sa jag och försökte

se lite mer trött ut än vad jag egentligen var.

- Tack för en underbar helg. Jag har så roligt när jag är med dig, sa Jesper.

- Tack själv, jag har verkligen haft jättetrevligt, det får vi göra om snart, sa jag

med ett leende på läpparna.


Efter en lång kram säger han plötsligt:


- Blunda!

- Vadå? Varför det, sa jag lite förvirrad.

- Jo gör det bara, sa Jesper.


Jag gjorde såklart vad jag blev tillsagd och plötsligt kände jag något varmt,

vått och underbart på mina läppar. Hans fylliga läppar mötte mina och där

stod vi i min dörr och kysstes. Jag var kär..i Jesper. Bara några veckor senare

flyttade vi tillsammans, han gjorde snabbt en adressändring, innan jag ens

hann se hans lägenhet men vi ville verkligen leva tillsammans.


CNN hela natten

Jag fastnade helt på CNN inatt där dom sände live från LA och utanför M.J hus. Jag tycker det var konstigt att bla aftonbladet, kvp, dn, ja alla nyhetstidningar i Sverige gick ut med att han var död, när han egentligen inte var det. På CNN sa dom att han hade förts till sjukhuset och att han låg i koma, men 30 minuter senare gick hans liv inte längre att rädda.


Brodern gick ut med det hemska beskedet


Farväl...

Idag ska dom börja med obduktionen om vad han dog av. Dom sa ju inatt av hjärtattack, men jag undrar det..personligen tror jag överdos av något, att han helt enkelt inte orkade mer. Men vi får helt enkelt se.

Godmorgon förresten...

R.I.P Michael Jackson

Var nyss inne på aftonbladet och blev ganska chockad när jag läste EXTRA!! Michael Jackson avliden. Men enligt deras uppgifter fick han en hjärtattack vid lunchtid lokal tid. Han har även drabbats av flera omgångar av hudcancer och dylikt. När ambulansen kom och hämtade honom vid lunch andades han inte.

Michael Jackson avled på den unga åldern, 50 år.

Michael Jackson-

Vila i frid.


Kvällen

Det blev ingenting med Belinda nu ikväll, ingen av oss orkade så vi skjöt upp det ist. Ist vilade jag en liten stund till telefonen ringde och sen satt jag bara vid datorn. Vid 20 tiden körde jag, mamma, pappa och Zinga till Sturups flygplats med kikare och kamera och tittade på flygplan. Låter kanske töntigt men det var faktiskt kul att se när dom landar och flyger iväg. Jag hade kameran med mig som sagt, men mitt objektiv är så sugit så det blev dåliga bilder, men jag ska snart köpa nytt:)



Nyss åt jag jordgubbar och grädde. Usch vad jag äter mycket onyttigt om dagarna, jag måste bli bättre med att röra på mig, men har inte kunnat det idag så det varit värsta stormen.


Jag blåser snart bort

Belinda var ju som sagt på besök innan med sin hund Hannes och med en gång började han och Zinga leka och fortsatte ute i trädgården tills dom låg alldeles utslagna. Sen körde vi Belinda hem och vi körde ner till stan. Nu sitter jag här och tar det lugnt, jättetråkigt väder ute för tillfället :( Imorse var det ju så fint, men nu är det grått, det regnar och det är värsta stormen.

Om en stund tror jag Belinda kommer hit igen, fast jag vet inte vad vi ska göra för något, så det återstår att se.

Jag har fortfarande ganska stor bloggtorka, och får tyvärr ingen respons från er heller. . .:/

"Hemligheten"-Del 3

Del 3

Snart var det dags för vår uppspelning och såklart var jag riktigt nervös, men jag hade ställt in mig själv på att jag skulle klara det. Efter uppspelningen fick vi oerhört mycket applåder och jag var riktigt stolt över mig själv och även över Jesper. För att fira vår lilla "vinst" frågade jag honom om han ville följa med ut på krogen och ta ett glas rött. Efter några timmar av prat började jag så smått att avrunda vårt samtalsämne. Men han hade väldigt svårt för att avsluta saker.


- Jag måste tyvärr gå nu, jag har verkligen haft jättetrevligt men klockan börjar bli mycket, sa jag.

- Kan du inte stanna lite till, sa Jesper med hes röst.

- Nej tyvärr, jag måste hem för jag har ärende att göra imorgon i stan.

- Okej, men ska jag följa dig en bit så du slipper gå själv? Klockan är ändå ganska mycket, sa Jesper.

- Ja, hemskt gärna.


Efter nästan 30 minuters promenad började jag sakta men säkert se min lägenhet. Jag pekade mot den och sa:


- Där uppe bor jag om du vill komma över någon gång.

- Tack, det ska jag komma ihåg, sa Jesper med ett stort leende.

- Du behöver inte följa mig mer nu, du har en bra bit att gå själv, sa jag.

- Okej, men tack så hemskt mycket för en trevlig kväll, och jag hoppas vår uppspelning blir lika bra nästa gång, sa Jesper.

- Ja, det hoppas jag med. Vi ses på måndag.


Samtidigt som jag började runda av det ytterligare en gång, tog han plötsligt tag i mig och kramade mig. Länge och hårt. Den stunden trodde jag aldrig skulle komma. Hela min kropp blev varm och jag blev jätteglad.


- Tack, sa jag försiktigt.

- Du behöver inte tacka, det är jag som ska tacka för allt.


Efter det skiljdes vi åt och jag gick upp till min lägenhet. Precis när jag skulle släcka sista lampan i lägenheten ringde det på dörren. Jag gick mot dörren försiktigt med små steg, vred bort skyddet för titthålet och fick syn på Jesper! Vad gör han här nu? Vi sa ju nyss hejdå och här står jag i min pyjamas. Han vet ju om att jag var hemma så jag var tvungen att öppna dörren.


- Hej, sa Jesper.

- Hej igen, sa jag.

- Förlåt att jag stör igen, men skulle jag kunna sova över hos dig? Det är så ensamt hemma hos mig, sa Jesper.

- Ehm, ja eller vadå? Var bor du då, sa jag lite nervöst.

- Jag bor på Storgatan, så det är en bit härifrån, sa Jesper.

- Okej, men självklart. Kom in! sa jag.


Timmarna gick och vi satt fortfarande i min soffa, och det hade vi gjort sen

han kom hit. Han öppnade verkligen sig inför mig, berättade om sin hemska

uppväxt med sin pappa som bara drack och hans mamma som inte brydde

sig om honom.


- Varför brydde inte din mamma om dig? Du var ju bara liten, sa jag.

- Jag vet faktiskt inte, den frågan har jag ställt mig många gånger, men till slut

orkade hon väl inte ta hand om både mig och pappa, sa Jesper.

- Hur slutade det med din pappa då? Lever han idag, frågade jag.

- Jag vet inte, jag har ingen kontakt med varken mamma eller pappa. När jag

var 18 flyttade jag hemifrån, lämnade staden och hörde aldrig från dom mer.

Min bror hörde jag inte heller från. Skulle faktiskt vara kul och vet vad som

hände med dom, nu när jag tänker efter, sa Jesper.


Efter mycket prat somnade vi till slut i vars en ände av soffan.


Hemma från vårdcentralen

Sådär, nu saknas det lite blod i kroppen. Började med att ta ett halsprov och ett blodprov i fingert när jag kom dit, sen sitta och vänta en stund och till sist kom läkaren. Hon undersökte halsen, klämde och kände på mig och lyssnade på mina lungor. Det visade sig att jag har ett virus för tillfället, det kan man få efter man haft en stor infektion, så jag skulle bara avvakta och se, och skulle det bli värre skulle jag åka tillbaka.

Nu håller jag alla tummar på att jag blir bättre, så jag slipper använda mitt jävla klippkort på sjukhuset. När man fått det, har det gått långt:P


Stick i båda fingrarna:(

Nu har jag iaf precis ätit lite mellanmål och sitter och väntar på Belinda och hennes hund, Zinga och Hannes ska nämligen busa lite och jag och Belinda ska umgås. Vet inte riktigt när jag uppdaterar igen, men det märker ni:)

Läkarbesök

Varför jag är uppe såhär tidigt är för att jag ska strax åka iväg till vårdcentralen och kolla min hals, lika bra att göra det innan det blir så dåligt som sist.

Uppdaterar när jag kommer hem igen, wish me luck!

Fullt upp som vanligt

Som vanligt har jag haft fullt upp idag, och det blev inte alls som jag tänkt mig i morse. Strax efter 1 gjorde jag mig i ordning, då åkte vi ner till stan och åt kinabuffé, sen hem snabbt för jag skulle byta skor. Då ö-körde jag in till Malmö där vi tittade på golv och var runt lite i olika affärer. Sen snabbt hem och iväg igen och handla på Willys. Nyss åt vi lite kvällsmat och strax ska jag ner till stan där jag ska möta upp Pernilla på donken, ska äta lite glass nämligen :)

Vi hörs när jag kommer hem igen, ska iväg NU!


"Hemligheten"- Del 2

Del 2

På dagen D var jag riktigt nervös, men jag fick kontakt med en tjej som hette Malin och en kille som hette Jesper som var jättetrevliga. Malin var 22 år och Jesper 21 år. På morgonen när jag kom in i klassrummet, var det bara en plats kvar och den var till mig, och den var mellan Malin och Jesper. Jag frågade försiktigt:


- Hej, är det ledigt här?

- Absolut, sa Malin.

- Sitt ner, sa Jesper.


Några dagar senare när jag satt och såg på tv i min ensamhet, ringde plötsligt min mobil. Vem ringer så här sent, tänkte jag samtidigt som jag letade efter mobilen i min väska. Dolt nummer stod det, men jag svarade ändå.
- Ja, det är Emily.

- Hej Emily. Detta är Jesper i din teaterklass.

- Nämen hej , Jesper. Vad har du på hjärtat ikväll?

- Nej jag ville bara prata lite, tycker du verkar så snäll så jag var bara tvungen att ringa dig, sa Jesper med ett skratt.

- Åh vad söt du är. Klart vi kan prata. Hur gick det förresten med din roll? Fick du den du ville?

- Nej tyvärr, Niklas tog den istället. Erik ansåg att jag var inte intresserad nog för den rollen.

- Usch då vad tråkigt, sa jag.

- Men du fick väl den du ville ha, frågade Jesper.

- Ja som tur är. Dom andra tjejrollerna var riktigt tråkiga.

- Ja vissa av tjejerna sa det. Men du.. Nu ringer det här på den andra linjen, vi ses imorgon. Hejdå.

- Det gör vi! Hejdå!



Skriv hemskt gärna vad ni gillar om berättelsen:)

Onsdag

Hej på er, allt bra?

Vaknade...gissa? Halv 12 såklart. Åt lite frukost samtidigt som jag tittade på 2 avsnitt av "sjukhuset" på tv3 och nu sitter jag här.

Min hals är den samma som dom andra dagarna, i mellan åt blir det bättre men iaf inte sämre och det är bra. Men jag går och väntar på hela tiden att det ska bryta ut så snabbt som det gjorde sist, och jag vill verkligen inte operera bort mandlarna.

Idag ska jag ligga och steka i trädgården, kanske umgås senare men inget klart än. Nu ska jag gå ut med Zinga och sedan byta om till bikini:)

Filmtajm

Jag hade tänkt mig att jag skulle snart sett klart en film, men så blev det inte. Jag gick upp till mitt rum för ca 1 h sen, men jag fastnade vid datorn (som vanligt). Tittade på youtube på sminkvideo och lite annat smått och gott. Men NU ska jag göra mig i ordning för film, ska göra allt klart först bara, byta om, gå ut med lillskiten, ta bort sminket..ja you name it.

Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra, är det fint väder ska jag såklart sola så man blir lite brun och så tror jag att jag ska laga lite mat imorgon =) Det är kul att göra det ibland.

Vi hörs imorgon.


Denna filmen blir det nog :)

"Hemligheten"-Del 1

Jag har ju hållit på med en novell i skolan under denna terminen som gick, och nu när betygen är satta och så, tänkte jag visa den för er :) Jag brukar ju lägga ut noveller här ibland så nu är det dags igen. Mina tidigare kan ni läsa här.


Hemligheten

Del 1

Emily hade under flera månaders tid haft en mörk hemlighet som ingen annan visste om, förutom dom fyra väggarna....


Jag, Emily är en tjej som oftast beskrivs med orden, glad och positiv, men det är många som inte vet om vad som egentligen hände just den kvällen då mitt liv vändes upp och ner totalt. Jag var 20 år, livet var bara uppåt hela tiden och jag hade mina drömmar, att bli skådespelerska då jag fått höra väldigt ofta att jag hade både utseendet och "det" för att bli skådespelerska. Jag hade långt mörkt hår och pannlugg. När jag var mindre blev jag kallad klassens clown, så det kanske är lite passande för mig. Jag hade tagit studenten för 1 år sedan, men efter det bestämde jag mig för att ta ett sabbatsår. Detta var det året då jag skulle satsa till 100 % för att bli skådespelerska, det jag ville leva för.


Jag satt där på golvet i hallen, spänd med ett dunkande hjärta och tittade på brevlådan. Jag hörde dörren där nere öppnas, hörde steg i trappan som bara kom närmre och närmre. Jag sträckte på mig, tittade mot brevlådan som sakta men säkert öppnades och in kom en hög med räkningar, reklam och just det där brevet. Jag slet upp det vita stora brevet och läste den översta meningen:

"Du är en av de 150 personer som sökt in till teaterhögskolan och kommit in. Här nedan får du information...." Mer behövde jag inte läsa för att glädjeruset skulle fylla kroppen. Äntligen skulle jag få arbeta med det jag verkligen ville, och inte bli någon undersköterska som jag gick utbildning till på gymnasiet.


Dagens fråga



Ska du titta på "Allsång på skansen" ikväll?:)

Mina nya skor

Jag fick ett önskemål om att jag skulle fota skorna jag köpte i Malmö på Dinsko för några dagar sen.


199 kr


349 kr

Sådär, där såg ni dom lite tydligare.

Dagen

Först nu sitter jag vid datorn, har gjort saker hela dagen så har inte haft tid. I fm/lunch låg jag ute och solade, men det var knäppt väder för i mellan åt var det steksol men sen kom molnen, så till slut tröttnade jag. Gick och gjorde mig i ordning och sen åkte vi ner till stan, handlade lite och så och kom hem för 1 timme sen. Mycket mer har inte hänt, men vi har tagit det lugnt idag:)

Nu ikväll ska jag bara ta det lugnt, Allsång på Skansen börjar ju om 1 h, får hoppas det är bra artister med bara:)


Tisdag



Hej på er!

Vaknade faktiskt kvart i 11 idag och inte halv 12, kryss i taket liksom;). Har precis läst en massa tidningar och sitter nu här och lyssnar på musik. Min hals är fortfarande inte bra, fattar inte hur den kan vara dålig igen med tanke på det bara är ca 1 vecka sen jag slutade med penicillinen. Mina mandlar ser jättekonstiga ut, så det blir väl till att gå till läkaren snart igen. Jag ooooooooooorkar inte, men jag vill inte heller operera bort mandlarna, ni vet.. jag och sjukhus=fan. Får hoppas det blir bra snart iaf.

Idag är det lika fint väder som igår, så jag ska sola lite tänkte jag och bara ta det lugnt. Vad ska ni göra?:)


Dreamgirls

Nu ikväll har det varit ett underbart väder, har varit sådär halvvarmt och inte blåst ett dugg, riktigt skönt. Vid halv 10 tiden cyklade jag och mamma först till konsum för att handla lite och sen ner till Hemmakväll där vi hyrde en massa filmer. Så nu ikväll har vi suttit och tittat på "Dreamgirls", men jag gillade den inte alls. Inte så många låtar jag kände igen och så.



Nu ska jag iaf stänga av datorn för att gå och lägga mig, ska inte sitta uppe till halv 3-3 som jag brukar, fyfy.

Vi hörs imorgon. Godnatt *kram*:)

Dagens somriga jag


Shorts: Gina
Linne: Swedala outlet


Solen har stekt rejält idag

Jag antar att ni inte suttit inne idag, vilket jag inte heller har gjort. Fixade det i förmiddags som jag skrev i inlägget nedan, förutom att städa.. det orkade jag inte. Sen flyttade jag mig ut till terassen där jag låg i ca 1 timme och solade, får ju börja lite åt gången så jag inte bränner mig. Gick och duschade och sen åkte vi ner till stan och åt, blev även glass efteråt. Det har ju varit så sjukt varmt ute idag så det var gott med lite kallt.

Har varit ute i trädgården nu ikväll också, haft hundarna ute och Panda samtidigt som jag fotat lite.















090622

Godmorgon!

Jag har en förmåga till att alltid sova till prick halv 12, vet inte varför men det gjorde jag iaf idag igen. Jag låg faktiskt och tittade på Wallander igår, men som jag sa så blev svart efter bara några minuter, haha jag är hopplös.

Idag har jag en hel del saker att göra. Mamma och Pappa åkte precis in till Malmö för att köpa lite saker, vi ska nämligen lägga nytt golv i största delen av huset. Under tiden ska jag ta hand om djuren, städa, duscha och just nu sitter jag här. Så lite stressigt är det, med tanke på att jag ska vara klar med det till dom kommer hem:P

Annars händer det nog inte så mycket idag, ska lägga mig ute i trädgården sen och sola lite hade jag tänkt :)

Godnatt

Nu är det dags att stänga av datorn för idag. Har precis bytt om till pyjamas och ska ta bort sminket nu. Om jag orkar efter det ska jag kolla på Wallander-skulden, men jag tror jag hoppar det..jag kommer ändå bara somna:P

Imorgon är det ny vecka igen, fast det skiter jag i för jag har sommarloooov. Vet inte riktigt vad jag ska göra imorgon, vi får se:)

Godnatt, sov så sött!

Bilder från igår, del 2








snurr snurr


sen mådde vi dåligt :P




Ankan Pernilla haha





















Det var alla bilder det. Vi ville vara lite barnsliga igår och var på en lekplats som ni såg, men kul hade vi :D

Videoblogg




Bilder från igår ,del 1

Nu när jag har tid och lust kan jag passa på att visa lite bilder från igår när jag var med Pernilla och Kevin (gammal klasskompis). Bilderna är lite flummiga men det var Kevin som fotade haha;)


Pernilla och jag


Hur lyckas man?!


Vilken min? haha











Nu hinner jag inte lägga in mer, vi ska åka och handla..men del 2 kommer senare och även en videoblogg.

Nu åker vi strax..

..till Malmö:) vet inte riktigt när vi kommer hem, men förhoppningsvis kommer jag hem med ett par sköna och snygga skor och inte något skit från H&M:P haha.


och så kör vi på knut i håret idag igen:P

Nu är det skärpning!

Jag ber om ursäkt för den hemskt dåliga uppdateringen igår, men jag satt inte vid datorn förrän på kvällen...och då såg jag även att ingen av mina mobilbloggar kommit fram, så allt sket sig. Jag umgicks ju som sagt hela em och kvällen så jag hade inte tid helt enkelt att sitta vid datorn. Men kameran följde med, så ni ska få lite bilder senare.

Idag vaknade jag kvart i 11, och sitter just nu här och laddar min ipod med lite bra musik, var riktigt längesen jag använde den så det var kanske dags. Så fort vi är klara här hemma ska vi åka in till Malmö, till skopunkten och kolla på gladiatorskor till mig. Jag har ju redan två par från H&M, men jag trivs inte i några av dom så jag ska försöka hitta ett par nya.

Jag tror även en videoblogg kommer senare idag, det blir väl bra nu när jag varit dålig på att uppdatera och så?:)

090620

Hej bloggen!

Jag har lite bråttom för tillfället men ska ändå skriva snabbt till er. Har precis gjort mig i ordning och ska strax åka ner till stan där jag ska ta bussen in till Malmö med Pernilla. Vet inte riktigt när vi kommer hem, men jag kommer mobilblogga därifrån:)

Senare idag ska jag vara med Pernilla och en kompis till, så det lär inte bli så mycket uppdateringar men ni överlever nog, ni sitter nog ute i solen ändå:)


Godnatt bloggen

Våra gäster gick vid halv 10 tiden och då körde jag och pappa min kusin hem. Har inte gjort så mycket sen dess, suttit här vid datorn och kollat på lite klipp på youtube och har precis gjort mig i ordning för sängen.

Nu ska jag strax gå och lägga mig, lite tidigare än dom andra dagarna men jag ska upp "tidigt" imorgon, haha halv 10;) Andra dagar har jag somnat runt 02.30-03.00 så idag ska jag somna lite tidigare.

Imorgon ska jag in till Malmö med Pernilla och träffa en kompis till henne och umgås hela em/kvällen så det blir kanske inte så mycket uppdatering, men jag ska försöka mobilblogga och kameran får följa med!

Vi hörs imorgon, sov gott:)

Dagens jag

Slänger snabbt in en dagens jag för jag är ganska stressad för tillfället.


Leggings: Gina
Tröja: Cubus
Kofta: H&M



Vi hörs ikväll, tror jag tar videobloggen en annan dag, har inte tid idag.

GLAD MIDSOMMAR:)

Beyoncé live



Så underbart bra hon är!!

Midsommar

Godmorgon på er alla!

Vaknade halv 12 idag igen, det verkar vara en rutin för min kropp hehe. Var precis ute med Zinga och nu sitter jag här. Glad midsommar på er förresten :) Om man tittar ut känns det inte som midsommar precis, kallt och grått tyvärr så det blir till att sitta inne ikväll. Vi får gäster hit här vid 15 tiden så det är ju snart och här sitter jag i pyjamas och tar det lugnt.

Jag ska försöka uppdatera lite senare, någon videoblogg tror jag inte jag hinner med tyvärr men jag ska göra mitt bästa :)


Blir det många jordgubbar ikväll?

Wallander

Nu har vi sett klart Wallander, eller för en stund sedan. Den var faktiskt bra, lite rörig i början men sen blev den spännande:) När filmen var slut gick jag en ganska lång runda med Zinga, hon behöver ju motion även om hon är liten.

Nu tänkte jag titta på lite skor på internet, ni vet.. skoälskaren här;) Sen fixa lite här hemma och sen se Melodifestivalen 2008:)


Denna får jag inte heller glömma att läsa..nu blev det mycket här.

Dagens fråga

Vad ska du göra på Midsommar imorgon?:)


Handlat lite

Har nästan precis kommit hem, var ute och handlade lite för ikväll och imorgon och självklart övningskörde jag:) Körde först till hemmakväll där vi handlade lite godis till Wallanderfilmen vi ska se ikväll och sen till willys och handlade mat till imorgon då vi ska ha gäster här hemma.

Nu ska jag ta in Panda igen som är ute på golvet och kolla på Wallander :)


Städning & solning

Var har denna dagen tagit vägen liksom? Klockan är redan halv 4 och vad har jag hunnit med? Aja, så blir det när man sover länge men jag ska inte klaga, jag har ju sommarlov:)

Var nere i stan innan som jag skrev, städade hos min morbror och sen hyrde jag Wallander, den nya denna gången och inte den första av dom nyaste. Så den ska vi se ikväll:)

Direkt när jag kom hem bytte jag om till bikini och la mig på terassen och solade, dock blåser det väldigt mycket här idag så det blev ganska kallt, så jag bytte precis om igen.

Nu ska jag ner och laga mat, magen skriker efter mat..har nämligen bara ätit frukost idag.


090618

Godmorgon!

Vaknade först halv 10 av Zinga men somnade sen om till halv 12, som vanligt hehe. Det ända som står på schemat idag är att jag ska ner till stan och hyra Wallander och städa hos min morbror, resten blir väl till att ta det lugnt antar jag:)

Får hoppas bloggen funkar bättre idag så det kan bli normal uppdatering igen!

Dagen

Ja som ni förstått har bloggen inte funkat idag, har bara hängt sig så jag har uteslutet den idag, rätt skönt faktiskt.

Nu ikväll har jag varit med pernilla, vi såg fyra veckor i juni och bara tog det lugnt. Nu vet jag inte vad jag ska hitta på, tänkte först se den nya wallander som kommit ut idag, men pappa hyrde fel film så det går inte. Har astråkigt för tillfället.

Kommer inte uppdatera mer idag så vi får hoppas bloggen funkar bättre imorgon. Hej på er!

Gårdagens shopping



Från Cubus, 49 kr på rea.


Från Bik bok, 149,50 kr på rea.


Pyjamas från H&M 129 kr

Äntligen kanske det funkar?

Bloggen har inte velat med mig idag, varje gång jag klickat på spara & publisera så har en del av texten försvunnit och det har inte gått att spara. Så jag testar nu igen.

Vaknade halv 12 imorse, var riktigt skönt att få sova ut. Några minuter senare stod mormor och morfar här, dom stannade till kl 4. Vi satt bara på terassen och snackade och grillade korv, det har ju varit så himla skönt väder ute idag. Lite senare gick jag till Pernilla, vi gick en liten runda och sen var vi hemma hos henne, nu är hos mig. Hon sitter och tittar på tv och jag skriver här. Vet inte riktigt vad vi ska göra sen, men något händer väl.

Nu får jag hoppas detta inlägget sparas, så jag slipper skriva om allt sen igen.

Klydd

bloggen klyddar...jag återkommer när den är normal igen..

Godnatt bloggen

Jag har inte orkat uppdatera bloggen nu ikväll, så därför har jag inte orkat fota kläderna heller. Pernilla gick vid 23 sen dess har jag pratat med lite folk på msn, så vi tar allt imorgon ist.

Godnatt på er♥

Vi hörs ikväll

Jag har inte tid att fota kläderna jag köpte för tillfället. Pernilla har nämligen kommit hit nu så ni får se det ikväll och vi kommer även höras då:)

Kramar

Hemma från Malmö

Puuh vad jag gått mycket idag. Kom hem halv 6 och har varit igång hela dagen. Jag och Belinda var ju som sagt på entré i Malmö och kikade. Så himla fint och stort det är där. Precis alla affärer man vill gå i och jag hittade faktiskt lite kul som jag tänkte visa sen:) Tog en liten paus från shoppingen med att sitta på burger king. Sen blev vi sugna på frapino men deras maskin på barista var sönder, så hon föreslog islatte, det skulle jag inte tagit haha. Det smakade skit:P Den vaniljen hon blandade i smakade verkligen ingenting, smakade bara äckligt kallt kaffe. USCH! Så där rök 37 kr i papperskorgen. Istället gick vi till ett ställe där dom gjorde färskpressad smoothie (se bild nedan), huuuur god som helst och nyttigt!

Kom som sagt hem halv 6, gick ut med hundarna och ska strax iväg och handla lite. Ikväll ska jag vara med Pernilla igen, vet inte riktigt vad vi ska göra, men något kul blir det nog :)


Världens godaste smoothie:)

2cd8e3e2adcd215b74ec110341c33fb7.png

Kolla varifrån!

Världens godaste smoothie:)


Godmorgon bloggen! Jag skrev ju

0-1b05a27e3f3205dbab3dd31ee5ca7c06.png

Kolla varifrån!

Godmorgon bloggen! Jag skrev ju igår att jag skulle till malmö med belinda,men jag glömde helt bort att ställa klockan så jag flög upp hur sängen när hon ringde med tanke på att jag hade 1 timme på mig att göra mig i ordning. Just nu sitter vi iaf på bussen på väg till malmö. Vi ska till det nya köpcentrumet entré. Vi hörs under dagen, jag har kameran med mig också:)


Godnatt

Nu ikväll har jag som sagt varit med Pernilla. Var nere i stan och cyklade lite och åkte runt lite i hennes kompis bil. Tog sedan cykeln och körde ner till stranden där vi satte oss och snackade en massa, faktiskt riktigt skönt och mysigt att sitta där. Helt vindstilla och bara höra fåglar och havet slå mot stenen, det måste göras många gånger i sommar:)

Är iaf hemma nu, kom hem lite över 12 och ska strax krypa ner i sängen antar jag. Imorgon ska jag in till Malmö med Belinda vid 11-12 tiden så jag får stiga upp ganska tidigt. Vi ska till det stora köpcentrumet Entré. På kvällen skulle jag vara med pernilla igen så imorgon blir det ytterligare en bra dag:)

Vi hörs imorgon, godnatt alla söta!

Stan

Kom hem från stan med Pernilla vid 5 tiden, var bara hemma några minuter sen åkte jag,mamma och pappa ner och åt middag i stan. Nu har jag precis varit ute lite i trädgården med Zinga och Panda.

Om en stund eller så kommer Pernilla hit igen, vet inte riktigt vad vi ska göra för kul. Det återstår att se :)


Zinga hälsar med ;)

Fikan var sjukt äcklig så nu sit

74920650120ff3eead3d1d9d0d72acd6.png

Kolla varifrån!

Fikan var sjukt äcklig så nu sitter vi på ett nytt café:) hehe


Nu ska jag strax ta bussen ner t

0-4463ec15f467e4cc0677ace013cbdd24.png

Kolla varifrån!

Nu ska jag strax ta bussen ner till stan med pernilla. Vi ska kika lite och säkert ta en fika med. Vi ses på stan alla Trelleborgare:)


Minnesblogg för Therese

Alla har väl inte kunnat undvika det hemska mordet på Therese. Genom en annan blogg hittade jag en minnesblogg för Therese där hennes vänner skriver hur mycket dom saknar henne. Ska jag vara helt ärligt så mår jag dåligt när jag går in där och tårarna är inte långt ifrån. Att två människor sjunker så lågt att dom misshandlar/mördar någon är helt obegripligt. Att vid 15-16 års åldern mörda någon, är helt sjukt. Visst är mord sjukt överhuvudtaget men vid 15 år är man fortfarande barn, då ska man inte hålla på med döden. Dessa människorna hade hela livet framför sig, som nu är förstört, MEN dom har valt det själv, så jag tycker inte synd om dom. Men Therese... hon förtjänade inte att dö, hon var en söt tjej som hade hela livet framför sig.

När jag läser bloggen förstår jag att Therese och hennes tjejkompisar var väldigt täta. Dom gjorde allt tillsammans, och så kommer någon och förstör det. Det kommer aldrig bli bra för dom heller, hur mycket dom än försöker. Man får gå vidare, det finns inget annat att göra. Dom får fortsätta leva vidare för Therese, det är nog det hon vill.

Man inser nog aldrig hur mycket någon betyder, förrän dom är borta, och det är för sent. Så mycket man vill ha sagt, men som aldrig kommer fram. Ta vara på dina nära och kära, du vet aldrig när sista dagen är kommen, eller vad som händer imorgon...♥


(Bild lånad av minnesbloggen)

Vila i frid, Therese♥

Godmorgon!

Godmorgon alla fina läsare!

Inatt somnade jag ganska sent så det var skönt att få sova ut lite. Dock blev jag väckt av mamma så riktigt sova ut fick jag inte. Just nu sitter jag här och lyssnar på musik.

Idag vet jag inte vad som händer. Mamma och Pappa skulle nog iväg och handla något till trädgården så det blir väl att jag följer med dit, annars inget antar jag.

Vad händer där du bor idag?:)

Nu ska jag ner och äta frukost/lunch hehe.

Godnatt bloggen

Har pausat filmen nu i någon timme för att sitta lite vid datorn, men nu ska jag strax stänga ner den. Imorgon börjar sommarlovet på riktigt, sååå härligt.

Aja, godnatt :)

Jag tog cykeln till konsum ist o

162717d9641641378efdd7c170ebdc98.png

Kolla varifrån!

Jag tog cykeln till konsum ist och handlade melon och chips. Nu blir det film:)


Då var man hemma igen

Nu har jag och Zinga kommit hem, eller för en stund sedan. Gick ifrån Mormor och Morfar halv 9 och kom hem lite över 9. Det är en bra bit att gå så det tar en stund med Zingas små korta ben. Detta var andra gången vi gick dit där och denna gången gick det mycket bättre, man ser på henne att hon känner sig säkrare. Dessutom gick hon upp för deras trappa för första gången. Hon har aldrig tidigare gått i någon trappa så jag blev måttligt förvånad när hon klarade det :)

Nu är jag som sagt hemma men jag är fortfarade rastlös. Det är jättefint väder ute men alla är upptagna för att gå ut och gå. Funderar på att ta med Bella (min andra hund) och gå en lång promenad, hon orkar lite mer än Zinga.

Äh jag får se vad jag gör, det lutar åt att jag kastar mig i sängen och kollar på denna:


Nu ska vi iväg

Nu är jag trött på att vara hemma så nu ska jag och zinga till mormor och morfar. Vet inte riktigt hur länge vi stannar, men några timmar iaf.

Vi hörs sen igen:) Kramar

Jordgubbar är det godaste som fi

7eae492e5e748c81dd2780dceec352af.png

Kolla varifrån!

Jordgubbar är det godaste som finns på sommaren,eller vad säger du?:)


Dagens fråga

Vad äter du till jordgubbar? Vispgrädde, kaffegrädde, glass, socker eller bara som dom är?:)


Ö-kört och handling

Kom hem för en stund sedan. Efter jag hade duschat åkte och pappa och handlade lite middag på Willys. Och jag köpte även med mig en liter jordgubbar hem, det är ju sååå gott:) Så det ska jag avnjuta efter maten.

Just nu sitter jag i datarummet och har Panda ute (mitt marsvin) och strax ska jag gå ner och hjälpa till med maten.


Jag vet jag ser konstig ut med lite smink:P

Nu var här rent igen

Nu har jag äntligen städat klart, det var smutsigt kan jag säga. Sitter just nu här och lyssnar på lite musik och ska strax gå och duscha hade jag tänkt mig och ringa till mormor och morfar för att se om dom verkligen är hemma och om jag får ta med Zinga dit, dom brukar inte ha djur där så det är bäst att fråga var gång.

Nej duschen var det ja:)

Halva priser på H&M

Jag vill bara tipsa om att H&M just nu har 50 % rabatt på en del av sitt skosoritment. Och då vill jag även passa på att tipsa om dessa snygga skorna:



Jag har gillat dom för första stunden jag såg dom på H&M hemsida, men aldrig köpt dom då jag inte vet vad jag ska ha dom till. Just nu kostar dom iaf 198 kr vilket är sjukt billigt för ett par skor.

Slå till vettja om du gillar skor :)

Godmorgon söndag

Godmorgon alla och välkomna alla nya läsare :)

Idag är det söndag, men inte finns det någon söndagsångest i kroppen idag inte. Det är ju för fasen SOMMARLOV!!!!! Så riktigt härligt. Idag vaknade jag vid halv 11 tiden och det är sol ute idag, dock blåser det så det är nog inte så varmt ute.

Idag ska jag iaf städa mitt rum, det har inte blivit av på några veckor då jag var sjuk osv så idag får jag ta tag i det. Sen ikväll ska och Zinga till min mormor och morfar och vara lite sociala. Hon har så kul där så varför inte :)


Jaha, hejdå då.

Jag kom inte på något kul att göra, så nu ska jag lägga mig i sängen och tänka på något kul. Ska nog kolla på någon bra film, om min förbannade dvd vill som jag vill.. annars får jag väl titta på mitt element till dator som blir 92 grader för ingenting.

Positiva jag idag.. hörs imorgon. Godnatt

Ensam igen

Då har man för en stund sedan sagt hejdå till Belinda då. Gick en runda med Zinga samtidigt så nu sitter jag här själv igen. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu..har fortfarande överskottsenergi och ingen att prata med eller något att göra. Jag har stor stor lust till att åka från Trelleborg just nu, till något annat kul...men det går inte :/

Aja.. jag kommer väl på något...


Umgås

Ja som ni ser på inlägget nedan så är jag med Belinda nu ikväll:) Vi bestämde ganska snabbt att vi skulle ner till stan och äta lite, så vi hamnade på harmony och jag åt bakad potatis med kycklingröra, det var faktiskt första gången jag åt där och det var gott :)

Nu är vi hemma igen och Belinda håller på att prova lite av mina skor, hihi. Vet inte rikigt vad vi ska göra sen. Jag är sugen på att ut och cykla men det ville inte Belinda så vi får se :)


Sitter just nu på restaurang i s

320f5f152de19ef7f6957e484bffee90.png

Kolla varifrån!

Sitter just nu på restaurang i stan med belinda och ska äta lite:) vad gör ni?


Videoblogg lördag



Sådär, där har ni den :D

Besöksrekord!!



KUL KUL KUL KUL KUL KUL KUL!!!!! :)

Påväg....

...v-bloggen är på väg :)


Hemma igen!

Kom hem från Svedala för ungefär 30 min sen. Jag hittade faktiskt 4 plagg eller 5 och ett par assnygga skor som blir perfekta i sommar. Jag trodde faktiskt det skulle vara fula och tråkiga kläder, men sen fick jag reda på att det var märkeskläder som var billigare pris, så det var ju bra :)

Eftersom jag inte fått några kommentarer om vad jag ska säga i videobloggen så kommer jag bara visa vad jag köpte idag och lite annat snack. Men den kommer lite senare :)


V-bloggen....

Jag behöver tips på vad jag kan prata om i dagens videoblogg, har helt slut på idéer som vanligt.

Please, help me!!


Dagens jag


Jeans: Gina
Tröja: H&M

 

Godmorgon!

Hej bloggen!

Idag känns allt mycket bättre, gårdagen var lite dyster och tråkig. Vaknade nästan precis av mamma och zinga så det bara att gå upp.

Idag skulle vi nog åka till Svedala om jag inte minns helt fel till någon stor klädaffär. Och senare kommer en utlovad videoblogg:) Några tips på vad jag kan prata om?

Nu ska jag gå ner och äta lite frukost, hörs sen igen:)

Paus från bloggen!

Jag har ingen ork till att sitta vid bloggen mer idag. Har bloggtorka och orkar inte spela in någon videoblogg, dessutom visar jag inte mig när jag är osminkad och går i pyjamas.

Nu ska jag ist ta en paus från bloggen för kvällen, så jag är tillbaka imorgon då ni får en v-blogg.

Ha en trevlig fredagskväll♥

Slöööööööö

Usch så slö jag är idag. Ligger fortfarande i sängen och har fortfarande inte orkat göra mig i ordning. Ute regnar det fortfarande, har inte varit något uppehåll alls.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva till er. Bloggtorka-heeej. Nej nu ska jag gå ner. Hörs ikväll.

Fredag

Godmorgon!

Vaknade kl 9 idag, och usch vilket hemskt väder det är ute idag. Det är full storm och regnet öser ner, vilket det gjort hela natten med. Stackars alla studenter som ska springa ut idag, det kan inte vara kul. Inte heller för alla barnen som ska gå till kyrkan. Jag är glad att vi hade vår avslutning igår så man slipper gå ut idag, mer än med Zinga. Istället ligger jag här i sängen och tittar på film och bara tar det lugnt. Jag är fruktansvärt trött för tillfället, så lär väl somna från filmen som vanligt.

Nej nu ska fortsätta titta. Vi hörs såklart sen igen :)

Godnatt

Ska stänga av datorn nu. Startade en film innan vid 8 men tog några timmars paus från det för att prata med lite folk på msn. Nu ska jag dock lämna dom och återgå till sängen och titta på filmen.

Vi hörs imorgon, oklart vad som händer då. Kramar!

Svar på kommentar

Postat av:

Nej jag menade i början av Never, vad är de som ser ut som ett C?:)

2009-06-11 @ 22:24:21

Sv: Jaså det. Det är från N:et, en liten krummelur för att få det snyggare:) Men det är inget c.

Svar på kommentar

Postat av:

Skitfin, men vad är de som ser ut som ett C brevid N:et?

2009-06-11 @ 20:26:12

Sv: Tackar! Det är ju ett e? Där står ju never give up.

Tatueringen


Såhär blev tatueringen, jag är supernöjd! Visst blev den fin?:)

Om man får lov att skryta lite så är jag jävligt stolt över mig själv. Jag har gått igenom mycket på den senaste tiden som jag aldrig trodde jag skulle klara av. Vara på ett sjukhus, ta blodprov, få spruta i halsen, skära i halsen, tatuera mig osv. Listan kan bli lång. Jag har även vågat pierca mig för 1 år sen, det trodde jag verkligen aldrig jag skulle våga! Men därav tatueringen..

...I NEVER GIVE UP!♥

Mums med kinamat:)

5bf9163f44515bab9042d75a709e0cf7.png

Kolla varifrån!

Mums med kinamat:)


Äntligen sommarlov!

Åh så skönt det är med sommarlov....eller rättare sagt, jag har inte fattat det än, känns nämligen bara som man gått på helg eller något. Men det kommer väl :)

Började 9.15 imorse på idrottshallen där hela skolan var. Alla 3:orna skulle uppträda och det var faktiskt skitkul och bra musik efteråt. Lite över 11 körde jag hem igen. Skrev snabbt ut bilden till tatueringen och åt lite. Sen åkte jag ner med bussen halv 1 till stan där jag träffade klasskompisarna och fick till forum där vi var ungefär 10 minuter för att önska vara en glad sommar...känns lönt? Gick sen nere i stan med 2 klasskompisar och 1 av dom följde med mig när jag tatuerade mig.

Nu är jag hemma igen och mjukiskläderna är på. Ska strax åka ner till stan och äta lite, måste ju fira sommarlov och min tatuering hihi:)

Ps, det blev dom bruna skorna idag:) ds.

NYTATUERAD!!!!

Ja som ni ser på både inlägget nedan och på rubriken så har jag tatuerat mig idag :D. Tatueraren ringde imorse och frågade om jag hade tid idag då det krockade med något annat på lördag. Jag sa ja till imorgon men 15 min senare frågade han om jag inte kunde halv 3 idag för han fått ett återbud. Sagt och gjort, halv 3 satt jag och blev tatuerad.

Jag var inställd på att det skulle göra ont, men det gjorde faktiskt inte så ont som jag trodde. På vissa ställe kändes det rejält, men det var absolut ingen smärta man inte kunde stå ut med:) Så nu är det gjort. 600 kostade det, helt okej tycker jag :)


Bättre bilder kommer senare när jag ta av plastet :)

Märkt för livet:)

0-33c5185bb2fba5a81d9b518ff3ca541b.png

Kolla varifrån!

Märkt för livet:)


Minns ni förra sommaren när jag

527590ffdb87bbb057633c3089a455a5.png

Kolla varifrån!

Minns ni förra sommaren när jag köpte en mobil på tradera och blev lurad? Nu är jävlen fast! Och vi får pengarna tillbaka:)


Livet leker för studenterna:p

0-50fd2f118505847d720e4d68751e42e9.png

Kolla varifrån!

Livet leker för studenterna:p


Hejdå!

Åh tack för kommentarerna angående inlägget nedan, alltid kul att få kommentarer av er :) Många av er ville att jag skulle ta dom rosa, men jag får helt enkelt se hur vädret är, det skulle nämligen bli regn imorgon om jag inte har helt fel, då vill men helst inte ha öppen sko.

Imorgon börjar jag 9.15, då ska vi till trelleborgs idrottshall och kolla på alla 3:or som går ut, på deras spex. Sen ska vi samlas kl 13 där vi har vår resturang och ha avslutningen, får betygen och en fika skulle jag tro. Sen är det SOMMARLOV!! Jag har dock fortfarande inte fattat det, känns bara som man ska gå på helg, men ikke..10 veckor är ingen helg:)

Vi hörs imorgon. Imorgon ska jag försöka mobilblogga:) Kramar!

En liten fråga.....

....imorgon är det ju skolavslutning och då ska jag ha på mig detta:



Vilka skor tycker ni jag ska ha till detta?


1.


2.


3.

1,2 eller 3?:)

Kvällen

Det har varit en lugn kväll här hos mig. Lagade mat innan och har bara tagit det lugnt. Var precis ute med Zinga och sitter nu här. Ska strax hoppa in i duschen, måste ju vara fräsch till imorgon då det är skolavslutning:)

Åh, jag minns förra året då jag slutade 9:an, så lycklig jag var då och nu ett år senare slutar jag 1:an, och ska om 10 veckor börja 2:an. Helt sjukt hur snabbt tiden går.


Lärarna uppträdde för oss, den dagen vi slutade. Såååå kul!

Nu ska jag ta min penicillin och gå och duscha sen är det sista avsnittet av Grey´s (snyft).

När man kastar kalendern för åre

0-386bde236ff82fc58f2bc6b4c11613cf.png

Kolla varifrån!

När man kastar kalendern för årets termin,märks det att det snart är sommarlov. Nu återstår bara vädret:)


Matlagning på g.

Nu sitter jag här i mitt kök och väntar på att ugnen ska bli varm, så mina och pappas kycklingklubbor kan bli klara. Jag står nämligen för maten idag. Dock inte jättesvårt, då det bara ska värmas i ugnen och på stekpannan.

Jag går ju trots allt Hotell&restaurang;) haha.


Stor vs liten. Ni vet säkert vad

0c0529d83239d10ae4635ae3375df05b.png

Kolla varifrån!

Stor vs liten. Ni vet säkert vad jag gör just nu:p


Dagens jag


Allt kommer från Gina:)


Dagens fråga

Om du läste en blogg som du älskade, hade du vågat ta en bloggfika med den personen då?:)


Onsdag den 10 Juni

Hej alla!

jag skrev ju igår att jag skulle mobilblogga, men jag struntade i det. Jag hade inget kul att säga till er, så då kan man lika bra låta bli hihi:)

Var som sagt på dalabadet idag(trelleborgs strand). Kom dit kl 10 och åkte hem halv 12 igen. Vi lekte lekar...jättekul...eller inte. Men nu är det iaf över. Tog bussen in till stan igen, där jag gick till tatueraren och hörde angående penicillin och tatuering, men det var inga problem så det var ju tur :) Efter handling och ätning av lunch sitter jag nu här och tar det lugnt. Tråkigt väder ute idag....igen..suck!

Godnatt

Nu ska jag strax krypa ner i sängen och sova. Imorgon är det sista "skoldagen", men vet inte om man kan kalla det för det. Vi ska nämligen till dalabadet som är Trelleborgs såkallade strand. Vi ska ha 5-kamp med vår klass och b-klassen. Jag lär ju inte vara med så mycket, med tanke på att jag går på penicillin och har hoppat över träningen flera gånger nu. Då ska man ta det lugnt. Jag tror vi slutar vid 12 tiden, så då ska jag ta bussen in till stan igen för att gå till min tatuerare och höra om det är någon fara med att jag tar penicillin samtidigt som jag ska tatuera mig. Iof så är det sista dagen på fredag, ev på lördag som jag tar dom sista, men dom sitter ju fortfarande i blodet.

Vi hörs iaf imorgon. Kommer mobilblogga under dagen :) Kramar!

Hemma!

Äntligen är jag hemma igen. Har knappt varit hemma idag, känns det som. Var ju hos mormor och morfar till jag skulle gå till stan och fixa naglarna. Satt sen i 1 timme och 45 minuter och fick dom fixade. Men till slut var dom långa och fina :)

Har kommit hem för en timmes tid sen från Willys där vi handlade lite och nu sitter jag här och tar det lugnt.

 

Naglarna blev superbra. Jättenöj

7c33ed6c537458e6930e61fe9273013c.png

Kolla varifrån!

Naglarna blev superbra. Jättenöjd är jag:) nu ska jag övningsköra lite och sen handla med mamma och pappa. Hörs på datorn sen:)


Var har denna dagen tagit vägen

0-6a671f7e6ea5db502e06f82acf1b4a64.png

Kolla varifrån!

Var har denna dagen tagit vägen liksom? Klockan är snart 3 och jag går inte gjort så mycket. Mormor och morfar höll på lite i trädgården,och vid 1 åkte vi och handlade lite. Just nu sitter jag hemma hos mormor och morfar och har precis ätit lite. Till efterrätt blev det jordgubbar som ni ser på bilden. Det är ungefär vad som hänt sen vi hördes sist. Kl 3 ska jag gå ner till stan,ska inom h&m och sen ska jag fixa naglarna halv 4. Vi hörs när jag kommit hem:)


Morning Morning!

Godmorgon!

Vaknade 9.15 idag, jag hade inte ställt klockan för jag trodde Zinga skulle väcka mig. Men ikke, hon sov lika gott som jag. Så det blev snabbt en runda med henne för halv 10 stod mormor och morfar här. Har precis ätit lite frukost och nu ska vi vara ute lite i trädgården.

Senare idag ska jag fixa mina naglar, 15.30 rättare sagt. Men vi hörs såklart under dagen :)

Filmdags

Har för en stund sedan smort (stavning) in mig med B.U.S så man blir härligt brun till imorgon, vill ju inte vara en blekfis på torsdag då det är skolavslutning:)

Nu tänkte jag tvätta bort sminket och kolla på en bra film. Vet dock inte vilken, men det ska bli skönt att krypa ner i sängen i alla fall.

Imorgon kommer Mormor&Morfar hit här vid 10 tiden med frukost, alltid gott med nybakade bullar. 15.30 ska jag vara nere i stan för att få BYGGDA NAGLAR!! Som jag längtat alltså! Nu får vi bara hoppas dom blir fina och att dom håller bra. Annars kommer bitchen fram i mig;)

Vi hörs imorgon, sov gott!


Svar på kommentar

Postat av:

Hey , jag undrar bara var bilderna 5 & 6 uppifrån är tagna någonans?(med beige jacka) väldigt fin bakgrund att fota på:)

2009-06-08 @ 19:51:26

Sv: Alla foto är tagna i och runt Albäcksskogen i Trelleborg:)


Efter regn kommer solsken...

...och det stämmer ganska bra in på dagen. När jag äntligen orkade göra mig i ordning sken solen. Jag och pappa åkte ner till stan där vi hämtade kinamat, det blev 4 smårätter för min del+efterrätt:) Mums. Sen satt jag mest vid datorn och tog det lugnt. Vid 20 tiden var det så himla fint väder ute, vindstilla och solen sken. Så jag drog med mig Zinga ut på en lång promenad till Mormor & Morfar och överraskade dom lite vid balkongen. Zinga blev helt galen när hon inte kunde hälsa på dom så vi gick in en stund. Jag åt glass och drack lite saft och nyss kom vi hem.

Det var riktigt härligt att gå den promenaden, ibland behövs det.


Jag fick äntligen tummen ur och

6184a7abde4b51f18116a0ab0cda305d.png

Kolla varifrån!

Jag fick äntligen tummen ur och gjorde mig i ordning. Nu är jag ute och går med hundarna:)


Dagens låt


Slappedag

Jag har fortfarande inte orkat göra något. Varit ute med Zinga och ätit såklart, men inte mer än det. Låg i sängen innan med Zinga under täcket och kollade på tv. Mormor har inte hört av sig så det blev antagligen inte av idag. Så ist ska jag ha en slappedag idag:) Går fortfarande i pyjamas och ska snart kolla på film. Tror det blir "Som man bäddar".



Den kanske inte är jättebra, men jag gillar ju svenska filmer så den är helt okej:)


Slappa var ordet.

Godmorgon!

Godmorgon, vaknade lite över 9 idag och har inte gjort så mycket sen dess. Filmen vi såg igår kväll var ganska rolig, men det hände inte så mycket i den.

Idag vet jag inte vad jag ska göra, det regnar ute och är tråkigt. Jag tror jag skulle följa med mormor och morfar och hjälpa dom med en sak, men vet inte om det blir av idag. Annars kanske jag åker hem till dom och är lite social.

Vad gör ni idag?:)

Hejdå för idag!

Nu ska jag strax stänga av datorn. Ska byta om till pyjamas, ta bort sminket och gå ner och kolla på film med mamma. Ikväll blir det "Vi hade i alla fall tur med vädret-igen", den verkar väldigt rolig så vi får hoppas på det.

Imorgon är jag ledig, därav den sena uppdateringen så jag ska inte göra så värst mycket tror jag. Vi hörs då:)



Kram!

Svar på kommentarer

Postat av: belinda

gud va fina ! belinda kommer och tar dom en natt när du sover :)

Svara gärna i ett inlägg ;D

2009-06-07 @ 21:52:22

Sv: Du skulle bara våga;)

Postat av: malin

RIKTGTI FINA ! Dom rosa skulle jag vilja ha ! :) men alla e verkligen riktigt vackra ! e det inte svårt att gå eller du e van vid de t?
kram malin

svara gärna i ett inlägg

2009-06-07 @ 21:53:56

Sv: Tackar:) Jo mina fötter är ganska vana att gå i 10 cm klackar, men visst får jag ont i fötterna när jag gått länge. Sist jag var ute och festade tog det 1,5 timme för mig att komma halvvägs hem, inte pga alkohol utan pga mina fötter.

V-blogg fotograferingen




Varning för extremt många skor!!!!

Jag fick en kommentar om att en tjej ville se alla mina skor, så här är dom:


Zinga verkar också gilla dom:P


9,5 cm klack från scorett


H&M


Converse från Stadium


Flipflop från h&m


Från Eurosko, liten klack


Stövlar från Dinsko


Från H&M. 10 cm klack


Från H&M. 10 cm klack


Skor från Dinsko. 10 cm klack


Från H&M


Från H&M


Stövlar från skopunkten


Flipflop från björn borg


Från skoniton


Uggs från ellos. Stövlar från skopunkten.

Det var exakt alla mina skor :)

Nu ska jag och Zinga strax åka till Mormor och Morfar och hälsa på lite. Ikväll får ni en 15 sek videoblogg från fotograferingen igår. Hörs då!

Belindas foto



































Det var alla bra bilder. Visst blev vissa grymt coola?:)

Ta-hand-om-sig-själv-söndag

Idag är det en typiskt ta hand om sig själv söndag. Har precis kommit ut från duschen, sitter och väntar på att B.U.S ska torka in samtidigt som jag har en ansiktsmask på. Ibland är det viktigt att ta hand om sin kropp, då kan man ju passa på när man inte har så värst mycket att göra:)

 

Hur ofta har du ego-dagar?:)

Godmorgon!

Godmorgon på er!

Vaknade först kl 8 av en kissig hund, somnade sedan om till lite innan 12. Sitter just nu och redigerar klart Belindas bilder, som jag inte orkade igår. Dom blev faktiskt riktigt bra, om man ändrar färger och så vilket jag håller på att göra nu:) Strax kommer lite smakprov.

Idag vet jag inte vad jag ska göra. Antagligen bara vara hemma och ta det lugnt. Ute är det grått och trist så där vill man helst inte vara.

Godnatt

Fotograferingen med Belinda blev lyckad. Håller just nu på att redigera bilderna, men jag orkar tyvärr inte lägga ut några idag, då jag nästan sitter och sover här så ni får dom imorgon.

Imorgon ska jag försöka att bara vara hemma och ta det lugnt, en slappsöndag med andra ord. Jag tycker jag varit igång för mycket nu sen jag blev sjuk, och jag är fortfarande sjuk så jag borde kanske ta hand om min lilla kropp.

Vi hörs imorgon, ska bli klar här så snabbt som möjligt. Godnatt♥

Kvällen

Det har inte hänt så mycket under em/kvällen. Spelade lite sims innan och har precis kollat runt lite på youtube. Bestämde nyss med Belinda att vi ska ut och fota lite, får hoppas det blir bra bilder :)

Kameran följer med så det blir kanske en bonusvideoblogg, vad sägs om det ?:)


(Belinda från vår förra fotografering i november).

Svar på kommentar

Postat av: Malin

Hej Ellinor ! Zinga e verkligen super söt. och förlåt om jag frågar men när kommer skorna ut på bloggen e verkligen jätte sugen på att se dom :D svara gärna i ett inlägg kram Malin.

2009-06-06 @ 18:06:57

Sv: Jag lovar att göra det imorgon:) Hade helt glömt bort det men tack för du påminde mig.

Kram

Zinga gillar solen









Undrar varför alla hundar dras till där solen är i rummet :P

Dagens fråga

Om skönhetsoperationer var riskfria, skulle du operera dig då? Varför/varför inte?


Dagens jag


Jeans: Gina
Tröja: Gina
Kofta: Gina

Ginaklädd idag;)


Stan

Kom hem från stan för en liten stund sen. Blev en snabb visit. Mamma handlade lite och sen gick vi till telenor och lämnade in gamla mobiler. Gick sen upp till min farmor och farfar där pappa och zinga var så vi kom hem för 30 min sen ungefär.

Strax ska jag och pappa ner och äta lite i stan, vet dock inte var eller vad. Men det återstår att se :)

Lördag 6 Juni

Igår blev det inte så mycket uppdateringar, men jag hade inte tid. Pernilla och hennes mamma hämtade upp mig kvart i 7, då åkte vi ner till hemmakväll och köpte godis och sen hem här igen. Kollade på en tråkig B film och gjorde inte allt för mycket. Vid 22-23 tiden var vi trötta på att sitta inne så vi tog cyklarna och cyklade Trelleborg runt, stannade vid en affär och köpte lite mat och vid 01 somnade jag.

Vaknade halv 10 idag och ligger just nu i min säng och skriver. Ska ner till stan med mamma sen, så fort jag orkar göra mig i ordning. Ikväll vet jag inte vad som händer.

Hur ser er lördag ut?:)


YEEAH:)



Titta vad pappa kom hem med idag till mig :) Mitt efterlängtade The sims 3 :)

V-blogg




Dagens shopping


Zinga ville vara med också:P


198 kr på H&M

Stan med Pernilla

Kom hem från stan för en stund sedan. Tog bussen ner halv 1, vi gick och fikade lite och så. Tittade i affärer och tog bussen hem tjugo i 3. Jag hyrde en film och köpte en kofta, måste ju passa på att spara lite pengar nu när jag ska bygga naglar och tatuera mig nästa vecka! Det närmar sig !!!!

Nu ska jag fota koftan jag köpte, så kika in om en stund igen!

Dagens jag


Jeans: Cubus
Linne: H&M
Tröja: Gina
Kofta: Gina

Fika i stan med Pernilla:)

0-41be671c2c6c1bedaa0ddd03338ff830.png

Kolla varifrån!

Fika i stan med Pernilla:)


Vi hörs i stan

Nu ska jag bara vänta på att Pernilla blir klar, så ska vi ner till stan. Jag kommer mobilblogga därifrån, men kameran får även följa med.

Vi hörs sen!


Fredag-heeelg!:)

Hej alla läsare!

Det kändes väldigt onödigt att åka till skolan idag. Kom dit lite över 9, satt några av klassen där och gympaläraren. Det var bara 2 pers som skulle vara med så det blev inställt. Och jag hade ju inte lektion förrän i eftermiddag så vi tyckte det var onödigt att vänta så vi letade upp läraren och jag fick reda på att jag får G i slutbetyg i matte, vilket jag redan visste. Skönt att ha klarat det under detta året. Nu ska jag inte läsa någon mer matte :)

När jag hade slutat åkte jag hem till mormor och morfar som inte var hemma, dom var nämligen på väg till malmö så jag åkte hem igen. Sitter här och fikar lite och lyssnar på musik. Vid 12 ska jag ner till stan med Pernilla och fika, orkar nämligen inte sitta hemma och glo.

Ö-kört

Efter jag skrev inlägget nedan kom pappa och hämtade upp mig, då åkte vi ner till stan och åt på en resturang. Det blev pizza för min del :) Sen ö-körde jag till Maxi och Willys där vi handlade lite. Jag var grymt sugen på att köpa The sims 3 (nörd jag vet) men det kostade så mycket som 499 kr på Maxi, liiite dyrt tycker jag.



Har någon av er detta?:)

Just nu sitter jag och funderar på hur jag ska göra inför morgondagen, har två lektioner imorgon. På morgonen idrott (kan såklart inte vara med) och det känns väldigt onödigt att gå upp tidigt och göra sig i ordning för att sitta och glo på dom andra. Och sen har jag matte på em kl 13.50. Dryyygt! Tur jag bor i Trelleborg, och inte utanför så jag kan åka hem i mellan.

Dagens jag

Det var år och dar sen jag la in bilder på mig själv och framför allt dagens jag, nu med tanke på att jag varit sjuk och så. Men här kommer iaf en :)


Jeans: Cubus
Tröja: Gina


Jag hatar att vara sjuk!!!!!!!!

Sorry att jag inte skrev efter skolan, men jag har inte haft tid. Slutade vid 1 i skolan, fick reda på att jag fick VG i slutbetyg i svenska och livsmedelshygien. Jag kämpade som fan för att få MVG, men som vanligt lyckas jag inte. Menmen, sånt är livet..

Kom hem och åt lite, gick ut med Zinga och så. Vid 2 åkte jag ner till stan med bussen till mamma (hon var hos frisören), medans hon satt med färg gick jag lite i stan och tittade. Gick sist upp till min morbror och tog deras post och tog bussen hem tjugo i 5. Har precis varit ute med båda hundarna och sitter här och tar det lugnt.

Jag hatar verkligen att vara sjuk! Vet ni hur jag är sjuk nu?! JAG ÄR FÖRKYLD!!!!!!!!!!!! Hostar gör jag med så det gör ont på bölden och sticker som fan i nästan. Åhhhhhhhhhhh inte nu när det är sommar :(

Nu ska jag iaf mysa med Zinga, hon får mig att må bra !

090604

Hej bloggen!

Vaknade kl 8 imorse av Zinga så jag har varit vaken sen dess. Sitter just nu här i vardagsrummet och vilar mig lite. Blir så trött av penicillinen jag går på. Som tur är har jag bara 2 lektioner idag, som vi säkert inte kommer göra så mycket på.
Ska iaf ha ett betygsamtal och det är viktigt.

Vi hörs efter skolan. Kramar!

Godnatt

Jag har piggnat till rejält efter jag ätit middag och ätit lite gott nu ikväll, så imorgon ska jag försöka gå till skolan. Måste dit och ha betygssamtal med min lärare, och dessutom har jag bara 2 lektioner då 1 är inställd och jag struntar i den första då jag gjorde klart allt förra gången. Börjar 11.55 och slutar senast 14.00. Så vi hörs väl då:)

Kraaaamar:)

Ps. Det är slut med sjukdomsprat nu, har blivit lite mycket sånt nu dom senaste dagarna, hihi. ds.

Markoolio & Tobbe



Skönare personer får man leta efter:P

Hemma igen

Sådär då var man hemma från sjukhuset igen. Eller kom hem för drygt 1 timme sen. Mormor och morfar körde mig in så mötte pappa upp mig där inne. Hade en tid 13.15 men kom inte in förrän 13.45 då jag var bokad akut (?). Läkaren undersökte iaf, bedövade och kollade. Hon konstaterade att där inte fanns mer var i bölden så jag ska bara ta mina tabletter i 10 dagar så blir det bra. Redan nu känner jag mig mycket bättre, kan prata, har ingen feber, kan äta och har knappt ont när jag sväljer. Det var en befrielse när jag kunde äta pannkakor när jag kom hem. Min kropp har verkligen blivit smaaaaaaal.

Nu ska jag fixa lite med bloggen, som ni ser fick jag ändra en del då jag råkade ta bort en del av kodmallen. Sen ska jag städa och ta tag i sånt jag inte orkat när jag var sjuk, så vi hörs senare igen:)

Sjukhuset nästa

Nu har jag nästan gjort mig i ordning, ska bara borsta tänderna, ta panodil och gå ut med Zinga sen kommer M&M och hämtar mig.

Önska mig lycka till och att dom slipper tömma den mer, det var obehagligt:(


Dagens fråga

Har du sjukhusskräck eller tandläkarskräck?

 


Dumma jag

Jag skulle ta bort den bloglovin här bredvid som ni kunde skicka sms till, för att ingen har använt den. Självklart tog jag bort hela spalten, med kategorier och dylikt. Åhhhhh. Vet inte hur man får tillbaka det heller, för jag suger på kodmallar.
Har skickat till blogg.se så jag får hoppas dom kan hjälpa mig.

Vet någon hur jag ska göra?

Jag lever...faktiskt.

Nu tänkte jag berätta allt som har hänt och kommer hända. Som jag skrev igår hade jag fruktansvärt ont i min hals och jag var nästan inte närvarande. Tog maxdosen av ipren, åt nästan inget och sov bara. Vid 7 tiden hade jag 38,8 i feber så då åkte jag och Pappa in till akuten igen. 4 gången på 2 veckor, nästan stamkunder. Pappa fick vara en tolk för mig, då jag inte kunde prata något alls. Efter 2 minuter i väntrummet blev jag inkallad. En ny läkare igen... som denna gången var mycket bättre. Hon undersökte halsen och konstaterade att den var mycket sämre än vad den var i söndags. Hon ställde en massa frågor som jag kunde svara ja eller nej på.

Efter det ville hon försöka tömma den såkallade bölden för att se om det kom något var. Jag blev bedövad i munnen och halsen och sen tog hon en spruta och mycket riktigt kom där ut mycket var. Med en gång kändes det mycket bättre i halsen och inte så tjockt. Efter det skar hon upp lite för att det skulle tömmas av sig själv. Jag hann aldrig bli riktigt rädd, jag visste knappt vad som hände men hade inte läkaren eller sjuksköterskan varit så bra som dom var hade jag nog inte vågat. Efter mycket spott av blod och yrhet fick jag ligga på en säng i korridoren för att vänta på att bedövningen skulle släppa för att se om jag kunde svälja tabletter och få ner nyponsoppa. Tabletterna gick ner och även nyponsoppan. Fick penicillin och smärtstillande utskrivet så jag är på bättringsvägen.

Idag kan jag prata, men det tar fortfarande emot lite men inte alls så farligt som igår. Ätit har jag också gjort, inte så mycket men alltid något. Så idag ska in till Malmö igen på återbesök för att se om allt har tömts. Sen får vi hoppas att tabletterna hjälper, men det tror jag.

Nu ska jag göra mig i ordning, mormor och morfar kommer och hämtar mig vid 12, då pappa jobbar, men han möter mig där inne:) Vi hörs senare!

Jag orkar seriöst inte mer....

Jag tar snart självmord eller något, jag är så jävla trött på min hals. Jag har inte sagt ett ljud på flera timmar och min hals blir bara värre och värre. Nu kan man knappt få ner dricka ens. Ingenting hjälper, inte ens ipren. Mamma ringde in till Malmös akutmottagning innan för att se om provresultaten hade blivit klara, men där stod ingenting. Något jävla fel är där ju, för det har förvärrats 1000 gånger om sen i söndags, och redan då mådde jag skit. Äta kan jag inte heller, så jag sover nästintill hela tiden för jag inte får någon näring.

Snälla hjälp mig någon...

Tisdag

Hej på er!

Jag vet inte om jag ska skriva om jag mår bättre eller sämre. Jag har sagt kanske 3 ord idag så rösten funkar iaf inte. Jag har knappt någon feber men fy för vad ont det gör när jag gapar. Det ser helt konstigt ut i halsen också, precis som allt flyttat sig. Jag hoppas verkligen läkaren ringer, för detta kan inte vara något virus, det måste vara någon bakterie.

Jag kan inte gå runt så här i 1-2 veckor om det skulle vara ett virus utan att äta. Jag känner redan nu att jag tappat i vikt, då jag inte ätit så mycket sen i lördags.

Jag hoppas iaf att det är på bättringsvägen, så jag blir frisk snart!

Skor från H&M



Dessa tyckte jag faktiskt var fina. Dom kommer från H&M och kostar bara 198 kr. Jättesnygga till ett par slitna jeansshorts och en enkel tröja. Sommarfräscht!

Svar på kommentar

Postat av: Malin

Hej Ellinor , läser din blogg och tycker att den e toppen bra, så intressant allt och du är verkligen en stark människa. Tänkte fråga om du hade lust att fota alla dina skor och lägga ut här :)? svara gärna på detta i ett inlägg ! kram malin <3

2009-06-01 @ 17:18:29

Sv : Tack för dom fina orden, det värmer :) Absolut kan jag göra det, så fort jag är piggare gör jag det. Kram!

Dagen

Tänkte skriva lite om hur dagen har varit, har ju varit lite off här. Har sovit ganska mycket, kollat och tv. Innan kom Mormor och morfar förbi för att se hur jag mådde och stannade en liten stund. Nyss var jag och duschade för jag kände mig verkligen inte fräsch. Halsen gör ont som fan och jag har tittat ner i halsen flera gånger idag och det är verkligen jättesvullet där. T.o.m värre än igår. Jag ber på min bara knä att jag är bättre imorgon, jag vill inte ha det så här längre. Jag har haft ont i 3 veckor och kan knappt svälja nu. Åhhhhhh hata sjukdomar!

Sitter iaf och väntar på pappa nu, han är och handlar glass till mig eftersom det bedövar halsen lite. Så jag ska kolla på någon bra film och äta glass:)

 

Det har inte blivit någon solnin

-e2f3b24989dc75a211cdd7048a5f047.png

Kolla varifrån!

Det har inte blivit någon solning idag. Har mått och mår fortfarande skit. Det är till och med värre än igår,för idag kan jag knappt svälja och pratar gör jag inte heller. Sitter just nu och tittar på cityakuten och äter lite glass,för det hjälpte igår. <br> Vad gör ni?:)


090601

Då lämnar vi maj bakom oss och säger välkommen Juni, denna månaden är efterlängtad. Nästa vecka är det sommarlov och det är varm ute. Dock hade jag gärna önskat att jag var frisk idag också, men det är jag inte.

Vaknade halv 10 idag, stannade hemma från skolan idag som ni säkert förstår. Har fortfarande lika ont som jag hade igår, men ingen feber tror jag. Idag ska jag ligga och steka på terassen, kunde ju inte göra det igår då man spenderade precis hela dagen på akuten. Men jag ska inte klaga, huvudsaken jag blir frisk snart!


RSS 2.0