Svar på kommentar

Anonym om Stan:
har en fråga, hur många gånger fick du bleka håret för att få de blondt igen?
du blir bara sötare och sötare för varje dag som går, din blogg är jättebra, fortsätt så!! :)

Svar: Tack så hemskt mycket, vad fint skrivit. Hmmm... mitt hår. Ja hur många gånger blev det? Jag satt säkert 4 h hos frisören om inte mer när jag väl skulle bli blond, men innan det hade jag lagt i slingor för att få det ljusare. Men när jag väl skulle bli blond fick jag först lägga i en stark blekning och därefter en toning. Jag var dock fortfarande gul i håret så vi fick ta i avfärgning tror jag det var och därefter en toning igen. Det tog skitlång tid att gå tillbaka till mitt blonda, från det mörkbruna jag hade innan, men vi lyckades och det är jag glad över. Jag ska vara blond så är det bara, det är mer jag.


Tatuering? Var?

Jag har länge (som ni vet) varit inne på att skaffa en tatuering nummer 2. Jag är dock väldigt velig om vad jag vill. Jag ska ha en text på ryggen, men vet inte om jag ska skaffa det nu. Sen är jag för tillfället inne på att tatuera in en fjäril eller en svala. Jag tycker dom är så fina djur och så himla frihetsfulla.

Jag hade tänkt mig ungefär sån här fjäril:



eller en sån här svala:



Frågan är bara var kan man sätta dessa motiven? Ryggen är upptagen, i alla fall mellan skulderbladen och där uppe. Vänster handled är upptagen. Var tycker ni det passa med antingen en fjäril eller en svala?

Shopping

Nu är jag hemma igen, och jag har hunnit bränna lite pengar i stan och varit på marknad som är i en by utanför Trelleborg. Hittade dock inget annat än lite naturgodis på marknaden.

Här är dagens shopping:


Slät ring, ganska tjock. Har velat ha det länge. Från Guldfynd.

Från Gina tricot:













Från H&M:











Nu har man lite mer kläder inför hösten. Får nog ta och rensa lite i garderoben en dag. Det svämmar över!

Nu ska det grillas korv här hemma, vi hörs senare!


Stan

Hej!

Gud vad skönt det var att få sova till kl 11 idag. Var uppe vid 9 men nej, det var för tidigt för att gå upp så jag tog Zinga under armen och somnade om.

Nu har jag precis gjort mig i ordning. Slängt upp håret i en knut och lite smink. Ska snart ner till stan med Mamma och Pappa för att göra lite ärende. Har inte varit där på år känns det som, men idag ska jag äntligen dit.



23:05

Nu tackar jag för denna dagen, har varit uppe hur länge som helst denna dagen så nu ska jag gå och lägga mig och läsa.

GODNATT!

Ullaredsshoppingen


Lagom stor och snygg väska.


Lite höstsjalar


Vanlig baströja. Dom behövs också!


Lite skönthetsprodukter


Skolsaker


Nitskärp


Skärgårsdoktorn. Som jag längtat efter denna box! Jag älskar den serien.


Skolkalender


Hade bara sett filmen så nu får jag läsa boken också.


Till datorn. Blev faktiskt snyggt!


Lite mer av sakerna


Nu är godislådan fylld igen!


Dagen i Ullared

Jäklar vad jag har handlat alltså, men ändå hamnade inte summan på så mycket. Nu har jag i alla fall packat upp alla saker och tänkte blogga lite.

Förresten, till dig som undrade varför jag "liksom" inte kunde säga var jag skulle är INTE för att jag tror att jag ska bli stalkad. Jag behöver inte nämna var och varför jag ska åka bort alltid.

Nu till saken, här är bilder från dagen:


Det spöregnade som vanligt. Det gör det alltid när vi åker till Ullared. Vi hade i alla fall tur med vädret - igen!


Vagnen började bli full.


Som tur var hann vi köpa ny bil förra veckan, annars hade vi aldrig kommit hem.


På vägen hem blev det typ 1 mils kö på motorvägen. Allt stod stilla hur länge som helt pga all trafik. JOBBiGT!

Sakerna jag köpte kommer upp i ett annat inlägg snart!

Efter drygt 4 h handling och mat på mcdon...

Efter drygt 4 h handling och mat på mcdonalds är vi nu på väg hem. Jag är faktiskt jättenöjd med det jag hittade. Dessutom såg vi ullareds chef och tvteamet som var där och filmade. Jag hoppas verkligen att jag inte kom med haha. Vi hörs när jag är hemma igen!


Nu är vi framme i ullared, så det var allt...

Nu är vi framme i ullared, så det var alltså hit vi skulle. Jag har inte hittat jättemycket men vi har mycket kvar än.


Godmorgon

Godmorgon!

För att ha stigit upp kl 05.00 är jag faktiskt inte trött, men det kommer kanske sen när jag sitter i bilen. Anar ni var jag ska? Jag uppdaterar på plats, vill inte nämna var jag ska.

Nej dags att packa väskan. Vi hörs under dagen och kameran följer med!


Godnatt

Nej nu är klockan alldeles för mycket. Jag ska upp om 6 h igen, usch vad jag kommer vara trött, men oj vad kul jag ska ha imorgon. Mer om det imorgon!

Godnatt♥

Svar på kommentarer

Sofie om Matdagbok onsdag:
Jag måste verkligen hålla med Karolina i hennes kommentar för ett tag sen. Vill du gå upp i vikt eller? Det är det du gör nu. Istället för att äta 3 lagade mål om dagen - äter du fem. Nutrilett shaken som du dricker är inte ett mellanmål, det är en hel måltid. Så om du är ute efter att gå ner i vikt, ska du absolut sluta med detta och t.ex byta ut din lunch mot en shake. Det är inte alls hälsosamt att äta såhär mycket, du kan liksom likaväl äta godis igen och ta bort nutrilett shaken..

Svar: Snälla du! Hur vet du att jag går upp i vikt? Hur vet du att jag alltid äter så många mål per dag? Hur vet du allt? Bara för att jag åt så många lagade mål just den dagen betyder inte det att jag äter det varje dag. Idag har jag knappt ätit något till exempel, och nej, jag går inte upp i vikt, jag går ner.

Man kan ha nutrilleten som mellanmål/lunch vilket jag haft. Istället för att äta stora mål äter jag små istället vilket man ska. Jag gör som jag tycker är bäst, och det är så som det är nu. Jag märker skillnad det är huvudsaken.

Och för att sätta punkt på det hela. Jag äter ALDRIG 5 lagade mål annars, det blev bara så den dagen för att jag jobbade länge och började tidigt.

Katrin om Svar på kommentar:
Ja jag känner detsamma vill hällre jobba !
varför vill du inte träffa vissa i din klass då?
Förresten måste bara fråga dig hur du får ditt hår så fint vad gör du för att få det så?
Tack för en bra blogg!

Svar: Tack så mycket för det första. Det är bråk och sånt skit i min klass som man inte vill tillbaka till, men förhoppningsvis blir det bättre nu när vi börjar 3:an, vissa mognar kanske till då.

Mitt hår? Jag gör inte så mycket faktiskt. Jag vet inte om du syftade på någon särskild frisyr men annars plattar jag det, använder voluemaster och sprayar lite. Sen brukar jag vara nöjd :)

Ledig!

Äntligen! Äntligen är jag ledig i 2 dagar nu. Har jobbat 7 dagar i rad nu så det ska bli skönt att bara ta det lugnt. Det blev inget bloggande från jobb. Jag hann inte helt enkelt. Var tvungen att få i mig mat.

Nu ska jag dock snart gå och lägga mig. Ska upp aptidigt imorgon så detta får bli ett snabbt inlägg. Ska svara på lite kommenterar också innan jag går och tar bort sminket.


Work

Puuh, äntligen är jag klar, och i tid för en gång skull. Ska bara ner och packa ner lite saker och ta något lätt att äta sen är jag nästintill färdig för att åka och jobba 7 h. Får hoppas där inte blir såååå jättemycket folk som igår. Det är så stressigt!

Vi hörs senare. Bloggar kanske från jobb också.


Svar på kommentar

katrin om Läsa:
Snart skola? iallafall för mig.. Saknar du den? menar då pluggandet och folket ska det bli kul att komma tillbaka?:)

Svar: Nja, jag saknar faktiskt inte skolan alls. Tycker det är mycket skönare att tjäna pengar haha. Men jag har bara 1 år kvar så jag får stå ut. Men visst ska det bli kul att träffa vissa personer varje dag som innan, men vissa vill man inte alls träffa...

Segis

Hej!

Allt bra med er? Jag mår super! Har segat runt hela morgonen och bara njutit av att jag börjar klockan 2 idag haha. Skönt att sova länge också. Men nu är det snart dags att hoppa in i duschen för att göra sig i ordning. Bara tanken på att jag ska föna håret och allt vad det innebär gör mig trött. Man kanske ska klippa håret? Eller?

Nej klockan tickar...

Läsa

Det blev ingen film. Istället hjälpte jag mamma och pappa med att sätta ihop lite möbler dom hade varit och köpt, idag på ikea som vi ska ha i hallen. Så nu är vi äntligen klara. Jag som var så sugen på att se en film, men jag vet att jag kommer somna om jag sätter på en film.

Hur som helst. Nu ska jag borsta tänderna och vänta på att Zinga kommer hem igen så vi kan gå och sova. Ska lägga mig och läsa lite tidningar jag var och köpte innan.

Godnatt♥


Matdagbok onsdag

Frukost: 4 majsknäckebröd med smör, 1 skål med fil och lite socker. 1 glas provia.
Lunch: Nutrilett shake
Mellanmål: 2 polarmackor, 1 jordgubbsyoghurt.
Mellanmål: Nutrilettshake
Middag: Falukorv med stuvade makaroner.

Skit: 33 cl fanta.

Träning: Cykling till och från jobbet.


Dagens outfit

Det var ett tag sen jag visade dagens outfit, så jag tänkte visa en allmänt vanlig sådan nu. Detta har jag vandrat runt i idag, eller ja, förutom i mina arbetskläder:


Fullt upp

Hej!

Jag har inte haft tid för bloggen idag, men det får ni stå ut med ibland. Jobbade till kl 19 och sen har jag varit igång sen dess. Ätit middag, fixat, plockat undan, handlat och varit ute med hundarna. Nu sitter jag dock ner i 5 minuter för att skriva till er, och posta några ytterligare inlägg.

Vad gör ni ikväll? Själv ska jag bara ta det lugnt med en film hade jag tänkt. Är ganska trött och slö idag, märks att man jobbar snart 7 dagar i rad.


Samma dag ut och dag in

Sådär, nu är jag klar. Ska bara packa ner lite mat så jag klarar dagen, sen bär det av till jobb. Känns som jag gör samma saker varje dag. Går upp, går ut och går, gör mig i ordning, åker till jobb, kommer hem, sitter vid datorn, tittar på film och går och lägger mig. Men snart får jag lite sommarlov igen.

Nej klockan tickar! Hörs ikväll.


Onsdag

Godmorgon!

Pigga och vakna? Jag är i alla fall vaken, men pigg är jag inte så värst, trots att jag fått sova 8 h menmen. Har precis ätit frukost och ska börja göra mig i ordning nu. Jobbar 11-19 idag vilket jag hatar. Den tiden är blä, men det är sista dagen jag jobbar den tiden så det går bra.

Resten av dagen då? Ja det blir bara till att jobba. Mycket mer hinner man inte med. Men vi hörs innan jag åker och jobbar.

Huvudvärk

Jag har haft sån jäkla huvudvärk hela kvällen, så jag orkar faktiskt inte skriva mycket mer i bloggen för idag.

Ska gå ner och ta en ipren och lägga mig i soffan och titta på en wallanderfilm innan jag ska sova. Dags att jobba imorgon igen!



Godnatt♥

Nu har jag ätit middag så nu blir det "all...

Nu har jag ätit middag så nu blir det "allsång på skansen" med mormor och morfar som är på besök.


Yeah, nu har jag bara 2 h kvar att jobba i...

Yeah, nu har jag bara 2 h kvar att jobba innan det är min tur att gå hem. Sitter just nu i personalrummet och dricker min nutrilett och läser tidningen. Folk handlar som galningar idag, det är inte klokt. Ska bli skönt att komma hem sen :)


Tisdag

Godmorgon!

Steg upp halv 9 och startade dagen med en promenad med Mamma. Nu sitter jag här färdigsminkad och faktiskt helt klar. Ska bara packa ner lite saker sen är jag redo att köra och jobba. Har passet 11-19 idag så det är skönt att slippa stängningen. Får hoppas timmarna går lika snabbt idag igen.

Vi hörs sen!


Svar på kommentar



Svar: Det ska komma från dig, Karro? ;) Igår blev det väldigt många mål, men annars äter jag helt normalt. Shaken kan man använda som mellanmål, så man slipper äta så många kolhydrater där. Vanligtvis äter jag inte lunch, utan det blir en shake och därefter någon varm mat.

+ att jag tränar, då behöver man äta mer.

Matdagbok måndag

Frukost: 2 polarmackor, 1 skål med fil och lite socker, 1 glas proviva mango.
Lunch: 2 kokta korvar med bröd. 1 glas saft.
Middag: En bit tacopaj från igår, sallad.
Mellanmål: Nutrilettshake, melon.
Kvällsmat: Fiskpinnar med potatismos och gurka.

Träning: Cykling till och från jobb.


Svar på kommentar



Svar: När jag övningskörde häromdagen passade vi på att mäta sträckan jag brukar gå. Och då var det 5,5 km :)

Äntligen hemma

Puuh, äntligen är jobbdagen slut. Det har varit stressigt, massa krångel med kassan som jag satt vid och mycket folk. Men jag lyckades ta mig igenom dagen i alla fall.

Nu ska jag bara ta det lugnt vid datorn. Sängen ser så frästande ut, men den får vänta en stund till. Vad gör ni?


Måndag

Hej allihopa!

Hoppas allt är bra med er. Med mig är det bara bra. Jag har inte haft tid att sitta vid datorn förrän nu och det är ganska stressigt som jag sitter här. Jag har solat lite i fm och sen har jag duschat och nu gjort mig i ordning, och ska snart åka till jobb. Jobbar mellan 14-21.15 så jag är hemma sent ikväll. Stängning har jag också, blä.

Vi hörs ikväll. Jag måste fixa lite saker till!


Matdagbok söndag

Frukost: 2 polarmackor med gurka, 1 skål med fil och lite socker, ½ glas juice
Lunch: 2 polarmackor, 1 liten jordgubbsyoghurt, ½ kopp svampsoppa.
Mellanmål: Nutrilett shake, 1 banan.
Middag: Tacopaj, sallad, mjölk.

Träning: Vila


Videoblogg


Har ju helt glömt bort att visa denna!


Låga converse

Jag har länge velat ha ett till par converse. Just nu har jag bara ett par höga vita, men har velat ha ett par låga också. Frågan är bara vilken färg?



Vilken tycker du? Jag tror nog jag ska slå till med ett par nu när jag har fått lön och allt!


Besök

Jag har ju glömt att visa denna otroligt äckliga men ändå fina fjärilslarv som kom förbi på ett litet besök häromdagen.



Jag har svårt att fatta att detta kommer bli en fjäril sen. Hur kan en larv helt plötsligt börja flyga? Naturen är otrolig!


Ouuups

Ojdå, jag råkade visst sova i 2 timmar, men nu är jag i alla fall pigg. Dags att göra lite vettigt, eller?

Varför blir man alltid så trött när ma...

Varför blir man alltid så trött när man ätit? Jag blev i alla fall jättetrött efter både jobb och mat , så nu ligger jag i sängen med zinga och radio i öronen, och tänkte vila en stund. Jag älskar att vila!


Storm

Godmorgon!

Jäklar vad det blåser ute, värsta stormen ju. Som tur är kör Pappa mig till jobbet idag så jag slipper cykla. Idag börjar jag samma tid som igår vilket är 10-17.

Jag hinner inte skriva mer, för jag har saker att göra. Hörs senare!

Godnatt

Gud vad mina ögon blev tunga helt plötsligt. Jag hör riktigt hur sängen kallar på mig. Som tur är är jag helt klar för sängen, så nu ska jag inta den.

Godnatt♥

Fötterna brann upp

Nu har jag både hunnit vara på marknad, som man inte ens kan kalla för marknad. Det var lite karuseller, några små stånd och lite folk. Nä, där var jag inte mer än 5 minuter sen körde jag runt med Mamma & Pappa. Det andra jag också hunnit med är att jag har varit ute och gått 5,5 km i jäkligt högt tempo. Jag trodde nästan att mina fötter skulle brinna upp, men skönt var det.

Vad gör ni ikväll?


Svar på kommentar



Svar: Haha ja jag vet inte riktigt. Jag har inte tyckt det varit så äckligt innan, men idag var det inget vidare. Kan kanske bero på att jag inte var så hungrig eller sugen på det. Men annars rekommenderar jag att man blandar lite sorter och inte bara tex kör med choklad, det kan bli jobbigt i längden.

Hemmagjord pizza

Äntligen är jobbdagen slut för idag. Har längtat hela dagen till att klockan skulle bli 17.00 så jag kunde gå hem, och nu är jag hemma. Som tur är gick tiden fort även idag så tråkigt har det inte varit.

Nu sitter jag här och väntar på mat. Blir hemmagjord pizza idag och efter middagen ska jag iväg till en marknad som är någonstans utanför Trelleborg denna helgen. Så marknader gillar vi :)


Uppe tidigt

Godmorgon!

Gud vad jag var trött när klockan ringde 08.45 men jag lyckades ta mig upp och nu sitter jag här, färdig och ska bara äta frukost innan jag beger mig till jobbet och jobbar i 7 h. Jag har alltså tiden 10-17 idag, så det ska bli skönt att komma hem tidigt.

Nej tiden tickar. Dags att äta lite frukost. Hörs senare idag!


Matdagbok fredag

Frukost: 2 polarmackor med gurka, 1 skål med fil och lite socker.
Lunch: Mikromat, biff.
Mellanmål: Nutrilett shake
Mellanmål: En banan
Middag: Köttfärsfyllda tomater med ris, tomatsås, sallad.

Skit: Godis, en liten bit kladdkaka och en 33 cl burkcola.

Träning: 40 minuter powerwalk på tom mage. Cykling till och från jobbet.


Film

Nu har jag precis kommit ut från duschen, fått på mig pyjamas och sminket är borta. Nu är jag redo för att titta på film. Ska bara ner och hämta Zinga, godisskålen, vatten och borsta ut håret, sen blir det film tills jag ska sova.

Men först ska jag slänga ihop en matdagbok för idag. Viktigt att dokumentera det!


Ätar-dag

Jäklar vad folk har handlat idag. Det märks verkligen att det är löning och fredag. Men jag överlevde dagen och det är så skönt att vara hemma nu.

Har precis ätit middag och ska snart iväg igen. Har varit så jäkla sugen på godis hela dagen, så ska ha min ätar-dag idag istället för imorgon.


10:07

Godmorgon!

Startade dagen kl 08.30 med att gå ut en 40 minuters runda med Mamma. Nu har jag ätit frukost, duschat av mig, sminkat mig, klätt på mig och slängt upp håret i en knut. Börjar jobba idag kl 11 och slutar 19.

Nej nu ska jag läsa lite bloggar, packa väskan och köra iväg till jobb om en stund. Vi hörs ikväll igen!


Svar på kommentar



Svar: Jadu, det var en bra fråga. Det har nog bara blivit så. Det var nog det enda jag kände till när jag startade bloggen 2007, och sen har jag inte tyckt det var lönt att flytta bloggen, då förlorar man bara läsare.

Matdagbok torsdag

Frukost: En skål med k-special flingor med mjölk. Ett glas apelsinjuice.
Lunch: 5 skivor blodkorv med lingon, 1 glas mjölk.
Mellanmål: Modifast shake, 1 persika, 1 glas saft.
Middag: 2 grillade kebabspett, potatisklyftor, tsatsikisås, sallad och vattenmelon. 1 glas vatten och 1 glas mjölk.

Träning: Cykling till tandläkaren, 20 minuter sammanlagt.


Snabba cash



Nu ska jag bänka mig i soffan med Mamma och Pappa för att titta på denna, som vi hyrde idag. Jag lyckades faktiskt somna innan middagen så nu känner jag mig piggare.

Ska försöka motstå både glass och godis som mamma och pappa kommer äta. Men det klarar jag, för på lördag är det min "ätardag".


Vinter?

Det gick alldeles utmärkt hos tandläkaren. Hon slipade till den vassa biten och kletade på lite flour. Direkt när jag kom hem var mormor och morfar här, och nyss kom jag hem. Har varit i stan och gjort lite ärende, hyrt film, handlat mat osv.

Nu ska jag dock lägga mig i sängen och vila tills det är mat. Har så jävla ont i huvudet idag pga denna jäkla värmen. Man ska inte klaga, men det behöver inte vara så himla kvavt hela tiden. Det är skitjobbigt. Idag längtar jag faktiskt liiiiite till vintern, men ändå inte.


Kört och tandis

Körningen gick faktiskt superbra, och jag fick jättebra beröm. Har dock lite att öva på, men för att vara första gången på körskolan känner jag mig faktiskt nöjd. Direkt efter lektionen så gjorde jag ett teoritest, men det gick lite sämre. Jag har i och för sig inte tränat så mycket teori, så jag gjorde det bara för att få veta var jag ligger. Så som det känns nu är det inga problem att ta körkort för min del i Oktober. Jag längtar!

Nu har jag precis ätit lunch och ska borta gaddarna nu för att åka iväg till tandläkaren och slipa till en tand som har blivit lite vass. Har troligen bitit av en liten bit.



Körlektion

Godmorgon!

Är uppe med tuppen idag, men jag kan inte påstå att jag är pigg direkt, och så lite huvudvärk på det. Häääärligt!

Jo jag är uppe såhär tidigt för att jag har en körlektion kl 9.15 idag. Min allra första på körskolan så lite nerver har man. Tänk så har man lärt sig fel på massa saker, som man sen får lära om. Men jag ska inte måla fan på väggen än, det går säkert hur bra som helt.

Nu ska jag ner och äta frukost och ta en tablett så jag slipper huvudvärken.


Dagens jag



Slapp och skön outfit som man kan åka till jobbet med. Mycket mer orkade jag inte.


Matdagbok onsdag

Frukost: Halv grov bulle med hallonmarmelad, ½ glas juice, 1 activia yoghurt.
Lunch: Moussaka
Mellanmål: Nutrilett shake
Mellanmål: Nutrilett shake
Middag: Grillade kycklingspett med potatis, grönsaker, sallad och sås.
Övrigt: Frukt med kesella vanilj

Träning: Gång 30 minuter. Cykling till och från jobbet.


Svar på kommentarer



Svar: Vi har köpt en Hyundai Santa fe och ser ut såhär:



Vi har den dock i mörkröd. Mycket rymliga och större än den lille vi hade innan, eller fortfarande har rättare sagt.



Svar: Vadå hur dom kan gå med på det? Jag fyller snart 18, jag har egen vilja och jag svältbantar verkligen inte. Jag dricker det för att äta nyttigare och ha bättre koll på kolhydrater. Och jag skulle inte ens kunna leva på bara nutrilett då jag blir väldigt besvärlig när jag är hungrig.


Hemma igen

Hej!

Nu är jag hemma från jobb igen. Det har gått lika snabbt att jobba idag som igår, men fy f*n vad varmt det varit. Har suttit och svettats i kassan samtidigt som man ska vara trevlig. Men nu är jag i alla fall ledig imorgon.

Nu tänkte jag svara på lite kommenterar och läsa lite bloggar. Man missar en hel del när man är borta hela dagen!


Onsdag

Godmorgon allihopa!

Steg upp halv 9 och började då med en morgonpromenad med Mamma i 30 minuter. Det var så jäkla tung luft ute så det gick nästan inte att gå. Men lite motion fick vi i alla fall.

Nu sitter jag här klar och redo för att åka till jobb, till skillnad från igår då jag höll på att stressa ihjäl mig. Idag jobbar jag samma tid som igår, alltså 11-19. Skönt att inte ha stängning för det är drygt.

Men nu ska jag gå ner och busa lite med Zinga, innan jag åker. Vi hörs ikväll!


Time to sleep

Nu ska jag inta sängen för att soova. Är helt slut i kroppen, efter att ha typ....suttit ner hela dagen? Men ska upp tidigt imorgon för att ut och gå och sen jobba samma tid som idag.

Vi hörs imorgon. Godnatt!

Matdagbok tisdag

Frukost: En skål K-special flingor med mjölk. Ett glas proviva.
Mellanmål: Nutrilett shake
Lunch: Ost och skink paj
Mellanmål: Nutrilett shake och banan
Mellanmål: Banan
Middag: Grillat kött med grönsaker, potatis, sallad och sås. 1 glas saft
Övrigt: En bar mintchoklad

Skit: 1 sked glass (stilla sötsuget).

Träning: Promenad på tom mage i 40 minuter. Cykling till och från jobbet.


19:51

Dom 8 timmarna jag jobbade idag, har gått riktigt snabbt och även lagom mycket folk. Nu har jag fått i mig middag och ska snart ut och övningsköra vår nya bil som mamma och pappa varit och köpt idag.



Resten av kvällen blir till att ta det lugnt. Har sånt jäkla sötsug idag så det finns inte. Hatar det!


Jobb

Hej!

Nu ska jag dra iväg till jobbet, och mycket mer hinner jag inte skriva. Jag jobbar mellan 11-19 idag så vi hörs ikväll.


Sängen kallar

Nu ska jag gå och lägga mig, för nu är det slut på ledigheten för min del. Imorgon är det dags att börja jobba igen. Jobbar 2 intensiva veckor, sen är jag ledig och har sommarlov!

Vi hörs imorgon. Godnatt!

Höstskor från H&M




Vill ni?

Jag har länge funderat på att ha en matdagbok här i bloggen. Mest för min egen del för att verkligen se hur mycket/hur lite man äter. Men det skulle kanske vara kul för er med? Nu när jag går på "diet". Fast diet är fel ord, jag tränar mer, äter bättre och håller igen helt enkelt.

Skulle detta vara något? Kommentera så fall :)


Nya löparskor

Kom nyss in genom dörren. Jag stack ner till stan innan för att uträtta några ärende. Har varit i behov av ett par nya löpskor/gåskor ganska lång tid, så nu fick det bli ett par fina rosa från Intersport.


890 kr kostade dom. Så nu ska man kanske kunna gå snabbt igen och framför allt jogga! Fick så jädrans ont i mina hälar av dom andra, men dom har också hängt med länge.

Nu ska jag ner och fixa lite mat. Magen skriker!

Svar på kommentar

Anonym om Det blev en ganska kort promenad idag, men...:
har du inga vänner?

Sv: Varför fråga en sån sak? Det är väl klart jag har vänner, men bara för att man inte umgås med dom varje dag, dag ut och dag in, då har man helt plötsligt inga vänner?

Och bara för att jag gör mycket med min familj, har jag inga vänner då? Du kanske ska öppna ögonen och kolla igenom bloggen ordentligt.

Jag blir skitförbannad när jag får såna här kommentarer.

Det blev en ganska kort promenad idag, men...

Det blev en ganska kort promenad idag, men bättre än inget. Nu har jag klätt på mig och sminkat mig för nu ska jag snart åka in till Malmö. Vi hörs igen när jag kommer hem! :)


Morgonpromenad

Godmorgon!

Ställde klockan på 08.25 då jag hade tänkt vara ute och gå 08.30, men mamma segar så jag sitter fortfarande här, påklädd och klar. Men snart ska vi nog kommer ut.



NUUUUU ska vi gå ut. Yes! :D

Godnatt

Nu tänkte jag gå och lägga mig, normal tid för en gång skull.

Imorgon ska jag ut och gå morgonrunda, sen bär det av till Malmö igen, men mer om det imorgon.

Godnatt♥

Svar på kommentar



Svar: Men lugna ner dig...Jag menade såklart att det stod på ett roligt sätt. "Två gånger gift, två gånger änka. Hon mördade båda". Jag har torr humor men slappna av människa. " Har du inte fötterna på jorden eller"? Hmmm......Nej tror inte det. Jag brukar gå med dom i taket, brukar inte du det? :)


Stäääädat

Fy fan vad jag är varm! Men herregud vad jag har städat, och herregud vad rent och fint här är nu. Har gjort rent allt från badrumsskåp, fönster, golvet och såklart vanlig städning. Ibland får man ta en rejäl storstädning och nu under sommaren får det bli framåt natten, haha.



Innan jag började städa var jag, mamma, pappa och Zinga hos Mormor och Morfar som kom hem från sin semester idag, och hälsade på lite.


Malmö Museum

Nu är jag hemma igen. Jag, mamma, pappa och Belinda bestämde att vi skulle åka till Malmös museum där jag älskade att vara när jag var mindre. Och det var faktiskt riktigt intressant fortfarande. Dock missade vi stora delar av museumet (stavning?) men vi får ta resten en annan dag.

Här kommer i alla fall lite bilder:


Det fanns en hel vägg med bilder på fångar som skulle bli utsläppta. Inte ens hälften av dessa såg glada ut. Usch...


Om du måste fly inatt, och bara ha med dig en sak. Vad väljer du? Jag hade valt maten, faktiskt. Det fanns bla mobiltelefon, fotboll, pass/pengar, tvspel m.m.


Ett gammalt café


Detta var lite kul faktiskt haha. Även om man inte ska skratta åt det..


Det första flygplanet som landade på Sturups flygplats. Det var inte stort kan jag säga..






Här försöker jag cykla till el till ett hus. Det var jobbigt ska jag säga..


Sen var vi i en ubåt som var grymt liten. 26 personer fick plats här och jag fick panik när vi 4 var där inne.


Och sist tog jag, pappa och Belinda en tur med denna som är från 1906. Tänk att dom åkte runt i sån här förut. Jag har svårt att fatta sånt som hände förr i tiden.

Klar

Nu är jag klar, så nu blir det en promenad med hundarna innan jag åker till Malmö. Kameran följer med!


Söndag

Hej allihopa!

Jag var duktig idag igen, gick upp och tog på mig träningskläder och gick ut och powerwalkade/joggade med Mamma, och vi var ute i ca 50 minuter, så nu känner jag mig duktig.

Har precis duschat av mig lite och ska snart börja sminka mig lite lätt för att sen åka till Malmö. Resten av dagen ska jag städa, städa och städa. Gäller att passa på nu när det inte är så varmt ute!


Svedala sommarrock

Nu är jag hemma från Svedala igen, och sommarrocken är slut för detta året. Men fan vad jag är besviken på Takida. Dom var inte alls bra! Jag gillar låtarna dom slagit igenom men inte resten, usch!

Nu tänkte jag visa lite bilder från dessa 2 dagar jag varit där i alla fall:


Andreas Johnson


Hasse Andersson (Den gubben alltså, han drog med hela publiken!)


Folk! Det var hela 15 000 personer som besökte Svedalarocken denna sommaren!


Erik Grönwall





Det var alla bilder jag hunnit ta på dessa dagarna. Nu ska jag göra mig i ordning för sängen. Godnatt♥


21:15

Jag har varit hemma några timmar. Jag såg bara Erik Grönwall och sen åkte jag hem igen. Så nu har jag legat i soffan och tittat på Wallander sen dess. Om ca 1 h ska jag till Svedala igen för att kolla på Takida, som avslutar allt. Så det blir nog bra!

Jag har lite bloggtorka idag som ni märker. Vet inte riktigt vad jag ska skriva till er, inga bilder att visa eller så. Jag har i och för sig lite bilder från igår och idag, men nej, dom får ni när allt är slut, så blir det samlat.


Jag hinner inte starta datorn för nu bör...

Jag hinner inte starta datorn för nu börjar klockan bli mycket, så ni får ett mobilinlägg istället. Nu ska jag ta mig till svedala för att kolla på erik grönwall och takida. Men vi hörs ikväll!


Svar på kommentar



Svar: Tack så mycket för det första, likadant till alla er som också sagt så fina ord till mig.

Men nu till din fråga. Duac funkar så att efter jag tvättat ansiktet med en ansiktsmousse tar jag på ett tunt lager med duac över hela ansiktet, man ska alltså inte bara ta på dom områdena man har finnarna. Sen låter man det torka in och sist avslutar man med ett lager ansiktskräm, då man kan bli ganska torr av duac eftersom den är så pass stark.


Morgonlöpning

Hej!

Startade min dag kl 11 med att springa en lång runda på 30 minuter. Jag var genomvåt när jag kom in men skönt var det. Och eftersom ni inte gillar när jag skriver om mina "dieter" så struntar jag i det denna gången. Jag vet att jag har skrivit miljoner gånger att nu är det slut på godis och blabalbla och ja, jag kan erkänna att jag inte varit bra på att följa det. Så nu har jag startat en ny diet!



Nu skiter vi i min diet. Idag ska jag till Svedala rocken också, ska träffa lite folk och bla lyssna på Takida!


Svedala sommarrock

Kom hem för en liten stund sedan. Jag har varit på Svedala rocken hela kvällen där bla Europe och Andreas Johnson har spelat. Jättebra förutom att jag HATAR fulla människor, så det var kanske inte rätt plats för mig att vara på. Men jag överlevde!



Nu ska jag orka ta mig in till badrummet för att ta bort sminket och sen blir det sängen. Är så trött så jag vet inte vad.

Förresten, nej det är ingen som förföljer mig. Då hade jag bajsat ner mig haha :)


Iväg

Kom hem från stan för någon timme sen och har precis ätit middag och fixat håret. Jag ska bara ut med hundarna sen ska jag iväg. Var jag ska får ni reda på ikväll när jag kommer hem. Jag är lite försiktig med att säga var jag ska och så nu pga lite saker.

Men vi hörs ikväll!


Stan

Äntligen är Belinda klar, så nu ska jag snart cykla ner till stan och vänta på henne där.

Jag ska bara handla nässpray så jag kan andas, och så skulle hon göra ärende, så vi blir nog inte där så länge.



Allergi?

Hej alla!

Hoppas allt är bra med er. Med mig är det sådär. Jag vaknade med någon form av förkylning i tisdags som hela tiden står stilla. Jag är bara täppt i näsan och så kliar det, så nu börjar jag ana en allergi. Har testat en av pappas allergitabletter nyss så får vi se om det hjälper.



Annars då. Jo jag steg upp vid halv 11, klädde på mig och cyklade iväg till Konsum med Pappa och handlade frukost, som jag precis ätit.

Nu ska jag börja göra mig i ordning. Jag ska ner till stan med Belinda, när hon skulle göra lite ärende.

Sturup

Kom hem för en liten stund sen bara. Jag, mamma, pappa och Belinda var uttråkade så vi hoppade in i bilen med Zinga och Hannes och åkte till Sturups flygplats. Jag älskar att stå där och titta på flygplan som kommer och går. Låter kanske lite nördigt men det är det faktiskt.

Sen blev det ju såklart ännu roligare när Belinda stod ute och fotade och hade en massa ollonborrar runt sig så hon sprang flera mil därifrån haha.






Handlingen från IKEA


 
Tavla 99 kr och 4 små speglar för 49 kr. Dessa har jag ovanför min säng. Den väggen har sett tråkig ut länge.


Och ett doftljus som står i mitt fönster. 19 kr kostade det.


Bilder från IKEA

Nu har vi hängt upp sakerna, och jag har plockat undan så nu kan jag sitta ner och visa lite bilder för er från dagen.




Äcklig söndermarinerad kycklingfilé. Blää.




Allt vi handlade


Aningen trångt i baksätet. Pappa blev påkörd av en ung kille i början av sommaren, så vi kan inte öppna bakluckan och aircondtionen är också sönder.




Jag, mamma, pappa och belinda åkte till i...

Jag, mamma, pappa och belinda åkte till ikea vid halv 2 tiden och jag kom hem med en jättefin billig tavla, ett ljus och små speglar. Jag behöver ändra ofta på mitt rum för att trivas. Den senaste timmen har jag och belinda sorterat bort 1 hel sopsäck från mitt rum. Jag har saker som jag vet inte vad.


Färdig

Nu har jag duschat, fönat håret, klätt på mig och tagit på lite smink. Kör utan mascara nu när jag färgat ögonfransarna, och det är jätteskönt!

Vi hörs senare idag!


Godmorgon

Godmorgon!

Steg upp vid halv 11 tiden och har precis suttit och ätit frukost framför tvn. Ska snart hoppa in i duschen för att sen ska jag iväg.

Resten av dagen vet jag inte vad jag ska göra, men det återstår att se. Nej här blir ingen dusch gjord!

00:36

Belinda har varit här nu ikväll. Direkt efter jag hade färgat ögonfransarna, mötte jag upp mamma och pappa för att åka och titta på Trelleborgs revyn som gick kl 19 så vi var hemma vid 21 igen, så då gick vi ut med hundarna och mötte upp Belinda samtidigt så hon gick för en stund sedan.

Nu tänkte jag ta på mig pyjamas och krypa ner i sängen. En dag imorgon också.

Hörs imorgon, kram ♥

Fransarna före och efter



Stor skillnad va? Det ser ut som jag har mascara, men jag har bara böjt dom lite och såklart tog jag svart färg. Detta ska jag helt klart fortsätta med!


Färga ögonfransarna

Nu har jag precis vaknat. Jag somnade innan när jag låg och läste, och vaknade nu 2 h senare. Men nu är jag piggare så nu ska jag åka ner till min frisör och färga ögonfransarna.

Vi hörs senare ikväll. Jag ska nog iväg direkt efter frisören, men det skriver jag om sen :)


Mina ögonfransar just nu. Riktigt ljusa!

Min acne då och nu

Många som har "perfekt hy" börjar pipa bara dom får en liten prick i pannan. Men vad gör den lilla pricken för henne när det finns andra som har extrem acne?

Jag är en av dom som har haft problemhy sen jag var 13 år. Då började finnarna ploppa upp och jag började så smått täcka dom. Men med åren blev det bara värre och värre och jag gick ALDRIG ut osminkad, sov aldrig över med någon och bara jag skulle gå till affären så var jag tvungen att ta på "masken".

Under 6 månader har mitt ansikte blivit nästintill bra. Jag har fortfarande problemet kvar i mitt huvud, och jag tror fortfarande att jag ser ut som fan. Men när jag väl tittar på bilder där jag är osminkad ser det inte så farligt ut. Jag har till och med börjar gå ut osminkad nu, för vem vill ha fullt med smink i ansiktet när det är såhär varmt.

Såhär såg jag ut för 6 månader sedan, dagen innan jag gick till läkaren:




Jag kommer ihåg den kvällen, jag hade precis duschat och hade så jävla ont i ansiktet så det fanns inte. Jag hade en stor finne på hakan, och bara jag rörde vid den kände jag för att skrika rakt ut. Likadant den ovanför läppen, aaajjj!

Men idag ser jag mycket bättre ut. Ni lär nog få en chock när jag visar dessa bilderna:




Skillnad va? Nu får man ju tänka på att det är inte samma ljus på bilderna, jag är blond, och mer solbränd nu. I december var jag blek som ett lakan, men finnarna fanns där ändå.

Jag tackar gudarna för att dom uppfunnit duac. Den är helt otrolig!



Förresten, jag måste varit jäkligt bra på att täcka finnarna, nu när jag tittar på bilder där jag hade dom. Denna bilden är tagen dagen efter bilderna på finnarna, titta bara:



Så nu när jag visat detta för er. Alla ni som har problemhy och verkligen mår dåligt över det. Gå till läkaren! Du ska inte behöva må dåligt över att ha finnar, även fast jag själv vet hur dåligt jag mådde och hur jobbigt det var att sminka sig varje dag. Jag gick till läkaren sminkad, och visade bilderna. Du behöver inte ens visa dig osminkad inför doktorn om du inte vill.

Veterinären

Hann sola en liten stund innan jag nästan kokade bort. Så nu har jag fått på mig kläder, satt upp håret och kör osminkat idag. Senare idag kommer jag visa före och efter bilder på min acne, och skriva lite mer om den. Vissa av er tyckte det skulle vara intressant.

Nej nu ska jag till veterinären med Zinga. Så här ser jag ut idag i alla fall:


Onsdag

Godmorgon!

Steg upp lite innan 10 och har nyss badat båda hundarna. Det behövs göras ibland, och helst på sommaren så dom torkar snabbt. Det var inte så längesen Zinga badade men äh, hon kan också lukta gott!

Idag står ganska mycket på mitt schema. Jag ska ner till veterinären med Zinga vid 1 tiden för att klippa klorna och vid 18 tiden ska jag till min frisör för att färga mina ögonfransar. Jag har så ljusa i mig själv så det fräschas nog upp en hel del om jag färgar dom svarta. Före och efter bilder kommer sen.

Nu ska jag plocka undan lite här och dammsuga. Mycket mer städande orkar jag inte i denna värmen!

Tosselilla

I söndags kväll bestämde jag, belinda och pappa att vi skulle åka till Tosselilla dagen efter. Så i måndags startade vi 09.30 och var framme ca 1 h senare. Vi hamnade bredvid en massa kor, på en gård där vägen tog slut men kul hade vi. Så fel det kan bli egentligen när man knappar in på en gps.

Hur som helst, där var lagom mycket folk men det var jäkligt varmt trots att solen inte visade sig hela tiden.


Ja, dessa vägarna körde vi på haha. Men vi kom fram till slut!


Svalkande!
























I'm back!

Jag har loggat ut och in här på bloggen sen jag skrev att jag skulle ta en paus. Jag kan inte slita mig, så ja jag fortsätter blogga. Det är inte lång tid jag varit borta, men det var tillräckligt, och det var faktiskt jätteskönt, även om jag inte har detta som jobb. Dessutom kunde jag inte sluta när jag såg alla era fina kommentarer, TAAACK ♥

Jag har så mycket att berätta för er, bilder och ja, det vanliga, mina tankar och åsikter!

Denna gången skiter vi i alla töntiga personer och jag kommer blogga för er snälla människor!


Tar en paus

Jag behöver en paus från bloggen ett par dagar. Jag orkar inte lägga tid när man får såna jäkla knäppa kommentarer, även om jag inte tar åt mig.

Men som ni vet har jag gått i valet och kvalet om jag ska sluta blogga. Så jag återkommer om några dagar när jag vet. Då får ni reda på om jag fortsätter eller stänger ner bloggen, och fortsätta leva mitt liv som jag vill, utan en massa folk som stör sig på en.


Lata sommardagar

Jag har inte orkat blogga på hela dagen, vilket ni nog kan förstå när det är sommar, varmt och sommarlov. Har varit och badat med Belinda och sen följde hon med mig hem här. Så vi har suttit och pratat om vi ska åka och göra lite kul imorgon och resten av sommaren. Måste verkligen ta vara på mina lediga dagar, nu när jag har 10 dagar kvar att jobba, därav 4 lediga dagar.

Nu ska vi kika på film, så jag uppdaterar sen när hon gått hem.




Nu ska jag dra upp till Belinda och svalka...

Nu ska jag dra upp till Belinda och svalka mig i poolen. Står verkligen inte ut i denna värmen. Vi hörs sen!


Söndag

Godmorgon!

Steg upp vid 10 tiden, efter att ha vaknat sådär 100 gånger inatt av att det varit varmt i rummet. Som tur är blåser det lite mer idag så det känns inte lika varmt.

Idag ska jag kanske göra något med Belinda. Vi pratade lite om det igår så vi får se vad vi hittar på. Jag är i alla fall grymt sugen på att bada och sola, men vi får se.

Nu ska jag i alla fall tvätta ansiktet och ta på mig bikini och gå ut och lägga mig i solen. Måste få mer färg än vad jag redan har.


Gammal bild. April-10

Godnatt

När det väl blev någorlunda svalt i vardagsrummet kunde jag och mamma slå oss ner för att äta lite gott, och titta på en film. Så det har vi gjort tills nu, med en paus för en rastning av hundarna.

Nu ska jag dock borsta tänderna och lägga mig och läsa. Hoppas verkligen jag kan somna trots denna jäkla värmen. Man ska inte klaga på sommaren, men idag längtade jag lite till hösten. Det där sa inte jag....nej visste väl det...


Sist vi var och badade i poolen med Belinda

20:13

Det får bli ett snabbt inlägg nu, för det går verkligen inte att sitta här uppe på ovanvåningen så varmt här är.

Jag orkade gå och duscha vid 7 men var ungefär lika varm när jag skulle kamma ut håret. Slängde på mig en klänning och körde och handlade med Mamma. Pappa jobba inatt så vi ska vara ensamma hela kvällen, så vi köpte lite godis och chips.

Tänkte visa hur jag ser ut idag:


Klänningen är från Veromoda

Man kanske inte ska klaga...

Gud vad lite (läs mycket) värme kan göra mycket alltså. Jag orkar inte göra någonting idag. Har legat i en stol med fläkten i fejjan hela dagen och bara druckit, druckit och druckit lite till. Har inte ens gått och duschat än sen jag kom hem från träningen. Freeeesh!

Nej om man skulle döpa om välkomstskylten in till Trelleborg, till Welcome to Africa!

NU SKA JAG FAN TA TAG I MITT LIV!!!



Tränat

Då var dagens träning också avklarad. Jag och Mamma tränade i ungefär 55 minuter, sen orkade vi inte mer. Det var skitvarmt på gymmet och svetten bara rann av mig när jag värmde upp på löpbandet. Då är det varmt kan jag säga.

Sen vi kom hem har jag bara suttit ute på terassen och latat mig och ätit frukost. Jag har ingen ork till något när det är såhär varmt. 28 grader i skuggan. Puuh!


Godmorgon! Blev väckt av mamma nyss och h...

Godmorgon! Blev väckt av mamma nyss och har precis fått på mig träningskläder. Jag måste komma igång med min träning igen för man märker det direkt på kroppen när man inte tränat på några veckor, så idag är det dags. Åker förresten till gymmet osminkad....för första gången. DET är ett stort steg kan jag säga.


Ingen film

Det blev ingen film, som vanligt.. jag vet att jag kommer orka titta i 30 minuter, om knappt det, innan jag blir trött. Så nu ska jag lägga mig i hettan och läsa innan jag somnar.

Vi hörs imorgon. Godnatt♥

Break of dawn



Detta är nog den bästa låten och musikvideon jag hört på väldigt länge.

Helt underbar!

I don't wanna wake up lonely
I can't stand another night alone in my bed
Missing, hoping
At the break of dawn
I won't let go
Won't give up no

Think about home when you're far away
Think about me when I wake up and you're gone
At the break of dawn
Think about us when we said forever
Think about me and remember I'm alone
At the break of dawn
At the break of dawn


Lugn arbetsdag

Nu har jag tid att uppdatera er igen. Dagen på jobb har faktiskt gått riktigt snabbt, känns inte ens som jag har jobbat i 6 h, men det är väl så det ska vara. Lugn med folk har det också varit, antagligen bara för den otroliga värmen och ingen orkar gå ut, och såklart för det är fredag. Men det var bara skönt att ha en lugn avslutning såhär innan en liten minisemster. Nu är jag ju nämligen ledig i 1 vecka. Skööönt!

Ja vad har jag mer gjort då? Jag körde direkt och handlade mikromat när jag kom hem och lite annat. Usch vad jag tröttnat på mikromat, men jag orkade verkligen inte stå och laga något annat. Och ja, sen dess har jag inte gjort så mycket.

Nu kaaaanske, jag ska se på en film. Har tänkt så nu i 3 veckor ungefär, men aldrig fått tummen ur!


Gammal bild. Har inte orkat ta några nya idag.


Hot hot hot

Kom hem från stan vid 1 tiden och har bara suttit framför fläkten sen dess, och varit ute med Zinga i den otroliga värmen. Idag är det för varmt alltså. Det känns nästan som man bor i Afrika ju.

Nej nu ska jag börja förbereda mig för att jobba. Börjar som sagt kl 15 idag, så har lite brådis nu.

Hörs ikväll!


Fredag

Godmorgon!

Hade ställt klockan på 09.15, men vaknade utvilad lite innan 9. Har precis ätit frukost och ska snart börja göra mig i ordning. Jag och Mamma ska ner till stan om en timme, för att handla dom jeansen jag la undan häromdagen, och äta lunch. Sen börjar jag jobba kl 15.00 och slutar 21.15. Min sista dag innan jag får lite semester - skönt!

Nej dags att sätta igång och göra sig i ordning.


Tunga som bly

Nu är mina ögon tunga som bly, så nu tänkte jag borsta tänderna och gå och lägga mig.

Godnatt♥


Ullared

Jag är så jäkla sugen på att åka upp till Ullared och shoppa loss. Sist jag var där var nog 2008 om jag inte minns helt fel. Jag åkte upp med Mamma, Pappa och Belinda. Det regnade, men vi ställde oss ändå i den otroligt långa kön, som vi till slut kom förbi. Dumma som vi var åt vi inte innan vi gick in, så efter någon timme var vi irriterade på varandra, för att vi var så hungriga, att vi sprang igenom varuhuset och uteslöt flera delar av varuhuset, vilket jag ångrar. Jag tittade varken på kläder, smink, väskor eller andra tjejsaker.

Men om vi åker upp i slutet av Juli, vilket vi pratat om, då jädrar ska jag gå där i min egen takt, oavsett hur mycket folk där är.

Någon mer än jag som älskar Ullared?


Huvudvärk

Hej allihopa!

Jag hade sån jädra huvudvärk när jag kom hem från jobb vid 19.30 tiden så jag har bara tagit det lugnt sen dess. Suttit ute på terassen och ätit middag och pratat med mamma och pappa.

Nu vet jag inte vad jag ska göra. Ska försöka hitta någon att gå med på Svedala rocken nästa vecka. Jag hade bestämt med Pernilla, men hon drog sig ur. Skittråkigt eftersom vi har bestämt detta i 2 månader. Ibland önskar jag att jag hade en flock med vänner som man bara kan välja mellan, men när man har få vänner är det inte så kul alltid.


Jobb

Godmorgon!

Steg upp vid 9 och gick ut med hundarna. Åt en liten frukost och nu har jag precis gjort mig i ordning. Börjar jobba kl 11 idag och slutar 19.15. Skönt att slippa stänga idag.

Nu ska jag packa ner lite jag behöver ha på jobbet, så vi hörs ikväll när jag kommer hem igen.


00:40

Nu sitter jag här nyduschad och röd i fejjan som en tomat. Det är inte klokt vad solen tar mycket genom att man bara badar, och såklart glömde jag ju solfaktorn hemma. Men har mest bränt mig under ögonen så det är nog inte så farligt.

Nu ska jag krypa till sängs med Zinga. Imorgon är det dags att jobba igen så jag får vara någorlunda utvilad. Vi hörs imorgon. Godnatt!♥


Fint väder

Hej allihopa!

Idag har bloggen fått komma lite åt sidan, då det varit fint väder och jag har umgåtts. Men så är det ibland och jag tror inte ni sitter vid datorn ändå hela dagen när det är fint väder.

Jag och Belinda badade i 2,5 h tror jag det var, det var så himla skönt. Varmare i vattnet än uppe på land, och färg har man också fått idag.

Sen när jag kom hem tog jag det lugnt tills jag lagade mat och sen gick jag och la mig. Blev så himla trött.

Nu har jag precis kommit hem från Konsum. Handlade lite inför imorgon då jag ska jobba.




Kom nästan nyss hem från stan. La undan ...

Kom nästan nyss hem från stan. La undan ett par jeans och åt lunch med sandra och kollade runt såklart. Nu har jag precis fått på mig bikini och ska snart sminka av mig för att bada med Belinda. Kameran följer med så ni kan få bilder sen.


Stan

Nu är jag klar så nu ska jag bara vänta på att klockan blir lite innan 12 så jag kan cykla ner till stan. Ska faktiskt vara duktig och strunta i bussen idag.



Vi hörs senare idag!

Onsdag

Godmorgon!

Sov till kl 10 idag och sen blev det promenad med hundarna och frukost direkt efter. Nu ska jag snart börja göra mig i ordning. Jag har bestämt med Sandra kl 12 i stan, så då ska vi gå runt lite och även ta en fika. Måste ju prata lite skit ibland haha.

Senare när jag kommer hem ska jag till Belinda och bada i poolen. Får hoppas vädret håller i sig bara.

Nej dags att göra sig i ordning. Idag får det bli lätt och enkelt!

Cykeltur

Kom nyss hem från en lång cykeltur med Belinda. Vi körde nog igenom hela Trelleborg där vi mötte allt från skumma busschaufförer och ensamma tjejer som var ute och gick.

Men vi kom hem i alla fall oskadda, och nu ska jag byta om till pyjamas och ta bort mitt smink. Är ledig imorgon också :)


Tårta

Nu har gästerna precis gått. Vi har ätit allt från grillad korv till hemmagjord tårta med jordgubbar. Så nu känner man sig aningen uppsvullen.

Så nu ska jag ta på mig varma kläder för att cykla runt med Belinda i Trelleborg. Älskar att göra det på somrarna.

Tårtan jag och mamma gjorde.

Dagens jag

Gästerna är fortfarande kvar, men ni kan få en dagens i alla fall:


Chinos: Gina tricot
Linne: Veromoda




Idag är det ingen bra bloggdag. Pappa fyll...

Idag är det ingen bra bloggdag. Pappa fyller år så vi ska ha gäster om 1 h och vi är inte klara. Jag uppdaterar ikväll istället.


Godnatt

Så, nu ska jag lämna denna måndagen och gå och lägga mig och läsa.

Imorgon är det en ny dag, och då har jag saker på schemat åter igen. Godnatt♥


Svar på kommentar



Svar: För att för två år sedan piercade jag naveln precis innan sommaren, så då kunde jag inte bada alls. Och förra året ville jag inte bada pga min acne. Jag ville inte visa mig på stranden eller utan smink hos någon. Därav anledningen!


Arbetsdagen slut

Då var min arbetsdag slut, och min rygg och mitt huvud värker som vanligt. Men nu är jag ledig 2 dagar så jag ska inte klaga.

Direkt när jag kom hem åt och lite och nu sitter jag här i soffan med Zinga bredvid mig. Ska snart byta om och så, men först fixa lite här på datorn :)


Städat

Hej!

Jag har varit igång sen jag steg upp vid 10. Jag har städat och donat, luftat saker och nu har jag precis gjort mig i ordning. Sitter här för tillfället och svettas som en gris.

Jag tänkte bara uppdatera er snabbt, för mormor och morfar är här på besök och jag vill umgås lite med dom innan jag åker och jobbar kl 14.00 - 21.15.

Vi hörs ikväll igen!


Svinto

Jag och Zinga kom hem igen vid 22 tiden. Det var jätteskönt att bada igen, och det var till och med varmare i vattnet än ovanför vattnet.

Så nu har jag precis kommit ut från duschen. Mitt hår var som svinto men efter lite inpackning och balsam är det nu fint igen (hoppas jag).

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Är inte direkt trött, men måste komma upp i normal tid imorgon då jag ska hinna göra lite saker på förmiddagen innan jag börjar jobba. Imorgon börjar en lugn arbetsvecka för min del. Jobbar bara 3 dagar vilket är superskönt!


Dagens jag





NU ska jag och Zinga gå till Belinda igen, för att bada. Hörs senare ikväll!


Svar på kommentar



Svar: Tack så mycket, och ja det stämmer. Jag stod ut att vakna med ont i hela ansiktet så fort man rörde det, så jag tog modet och gick till läkaren med foto på mitt ansikte osminkad. Jag fick en kräm utskriven som heter Duac, som man tar på efter rengöring på kvällen. Denna produkt är ett mirakel! Efter 2 veckor hade jag knappt några finnar kvar, och idag har jag inga alls. Jag har mina fula ärr kvar, men jag har vant mig att leva med dom, men har inte lärt mig att gå utan smink än. Det sitter fast i huvudet!

Jag använder inget märkvärdigt när det gäller smink. Kör på loreals foundation, true match. Och den tycker jag funkar bra. Är väldigt noga med rengöring, men framför allt med duac!


Shopping


Linne, från H&M


Från Veromoda


Från veromoda


Även denna kommer från Veromoda

Köpte även ett puder från H&M, men som jag glömde fota.

Sola & Bada









Kom hem från en stund sedan. Superskönt att ta årets första dopp. Eller rättare sagt, första på två år!

Bada

Nu är jag hemma från Malmö och jag hittade allt annat än en present till Pappa, haha. Kom hem med lite sommarkläder och lite annat som jag behöver. Alltid bra!

Nu har jag precis ätit och ska byta om till bikini och sånt nu, för om en stund kommer Belinda hit, och då ska vi åka och bada.

Kameran följer med så ni kan få se lite bilder. Hörs senare idag!


Bild från förra året!

Malmö

Godmorgon!

Jag har varit vaken sen kl 9 och har precis gjort mig i ordning. Jag ska snart åka in till Malmö för att handla present till Pappa med Mamma. Så vi ska snart åka in.

Vi hörs senare idag. Så fort jag kommer hem ska jag sola :)




50 grader...

Shit vad det är varmt i mitt rum alltså! Vet inte hur jag ska kunna somna. Fast jag har båda mina fönster öppna känns det som här är minst 50 grader inne. Okej, lite överdrivet, men idag har det lätt varit årets varmaste dag.

Hur som helst! Vid halv 11 tiden gick jag, mamma, pappa och hundarna ut på en lång runda. Det var svalt ute så det var skönt att komma ut och röra på sig.

Nu tänkte jag krypa till sängs. Ska upp i normal tid imorgon för att åka till Malmö, men mer om det imorgon.

Godnatt♥


Home

Nu är jag hemma igen, och är lagom trött efter att ha suttit ute i solen hela dagen. Men det var trevligt så det var det viktigaste i alla fall.

Nu vet jag inte vad jag ska göra. Har både ont i huvudet och magen för tillfället så det blir nog till att ta det lugnt. Måste äta något sen också, tycker mest jag ätit massa skit idag.

Här kommer lite dåliga mobilbilder från konfirmationen, då jag inte tog med kameran:




Konfirmation

Hej alla!

Jag hann inte uppdatera imorse innan jag, mamma och pappa åkte till kyrkan för att se Belinda konfirmation. Så där har vi varit nu. Vi är hemma en kort stund nu för att gå ut med hundarna, byta om och lämna mamma som ska jobba.

Så nu har jag fått på mig svala kläder, för fy fan vad det är varmt ute. Man ska inte klaga, men det är liiite för varmt idag alltså.

Nu ska jag äta lite, innan vi åker till hennes koloni igen. Vi hörs senare!


Sängen

Nu ska jag krypa till säng. Ska upp tidigt imorgon för att powerwalka och sen blir det konfirmation för Belinda kl 12.

Vi hörs imorgon. Godnatt♥


Jag orkade inte åka och träna idag, så jag...

02072010089 (MMS)

Jag orkade inte åka och träna idag, så jag tog på mig löparskorna och gick ut och powerwalkade. Jag har redan varit ute i 30 min och jag är inte klar än.


Detaljer gör mycket



När man inte har någon större ork till att fixa sig så mycket, kan man piffa till det med lite detaljer. Såsom en liten blomma i håret och ringar på fingrarna. Det gör skillnad!


Dagens låt



Denna är så jäkla bra alltså!


Sova? Tv?

Sådär, då var min arbetsdagen slut. Har hunnit äta lite lunch och läst bloggar. Nu sitter jag här i soffan med en sovande Zinga bredvid mig.

Nu ska jag försöka komma på vad jag ska göra. Jag vet inte riktigt om jag orkar köra och träna idag, annars får det bli senare ikväll. Man kanske ska gå och sova en stund? Det är aldrig fel :)

Lite tv kan man nog titta på lite först.


Bild från igår!


Uppe med tuppen

Godmorgon!

Antar att flera av er ligger och sover fortfarande, men själv har man varit uppe med tuppen. Ställde klockan på 06.40 och nu sitter jag här klar. Brukar inte vara så snabb men det är bara skönt.

Nu ska jag ner och äta frukost och sen bär det av till jobb. Jobbar mellan 8.15-13.15 så det är skönt.

Vi hörs senare idag!


Godnatt

Nu har jag fått på mig pyjamas, och tagit bort sminket. Har även hunnit med att måla naglarna, som var så otroligt fula, men nu ser dom någorlunda bra ut igen.

Nu tänkte jag gå ner och vara lite social med Zinga och mamma en stund, tills nagellacket torkat, för sen ska jag bums i säng. Börjar jobba tidigt imorgon, närmare bestämt 8.15 (snaaaark) men jag slutar också tidigt, 13.15. Skönt att vara fri på kvällen för en gång skull.

Men vi hörs imorgon bitti innan jobb. Godnatt♥


Shoppingen från idag


Lång hoodjacka från Gina tricot. 124,50 kr. REA!


Likadan som jag har i blå. 99,50 kr från Gina tricot, rea på den också.


29,50 kr från H&M!


Dagens jag






Nu ska jag åka och jobba. Hörs ikväll!


Bilder kommer sen

Kom hem från stan vid 1 tiden, och har sen dess hunnit äta lunch och varit ute en runda med Zinga. Nu ska jag läsa lite bloggar vilket inte blivit gjort idag, då det blev lite stressigt, och sen åka till jobb.

Visar ikväll vad jag hittade i stan :)


Svar på kommentar



Svar: Tack så mycket :) Det jag menar med anonym är att när jag slutar blogga är jag den Ellinor jag var innan, ingen som känner igen mig, ingen som vet något om mig som inte ska osv. En anonym blogg kan jag aldrig ha, då folk redan vet vem jag är. Dom lär lista ut det ändå.

Jag tänker fortfarande...

Stan

Godmorgon!

Jag ställde klockan på kl 9 idag, eftersom det var tänkt att jag och mamma skulle vara nere i stan till kl 10, men vi är sena så vi ska ner nu.

Hörs senare!


RSS 2.0