Mitt sista inlägg!

Som ni märkt har det varit ganska tomt på inlägg dom senaste månaderna. Det har kanske varit 1-2 inlägg per dag eller inget alls och mitt intresse för bloggandet försvann väl egentligen när jag slutade videoblogga. Att visa mig "offentligt" har väl inte varit jag precis den senaste tiden. Jag har fortsatt blogga för jag älskar att kolla tillbaka på vad jag gjort osv, men när jag märker att inga kommentarer kommer in, besöksantalet minskar och jag inte orkar starta datorn för att blogga, känner jag att det är dags att lägga av.

Jag skrev i julas att jag kommer sluta blogga efter nyår, men för att ni skulle uppleva min student och jag skulle ha något att titta tillbaka på fortsatte jag ändå. Men nu känner jag att jag inte vill mer. Ni har följt mig sen 2007, då jag bara var liten. Mycket har hänt sen dess, jag har köpt Zinga, blivit äldre, tagit körkort, tagit studenten, arbetat och mycket mer.

Jag vet att jag kommer sakna att blogga, just för man dokumenterar allt hela tiden men det får jag väl bli bättre på trots att bloggen inte är aktiv.

Så med dessa orden vill jag tacka er som har läst min blogg så pass länge, jag märker att det är många namn som jag känner igen som fortfarande är kvar och det är bara kul tycker jag.

Nu fortsätter mitt liv, kanske återkommer jag någongång men det får jag se då. Bloggen kommer ligga kvar, jag kommer alltså inte ta bort den. Den får heta ellinor92.blogg.se tills någon tar bort den!

Hoppas vi ses, Kram!


Kanske startar jag en blogg till när jag och Zinga flyttar hemifrån? Vem vet!

Tid för sängen

Regnet faller ner utanför och det åskar, så nu ska jag försöka sova..kul! Har tittat på film under kvällen och ätit gott, men eftersom jag ska upp och jobba imorgon så får jag lägga mig tidigt.

Vi hörs imorgon eftermiddag, godnatt!

Lite nytt

Hej!

Bloggen blir lidande nu när det är sommar och jobbet går före allt annat. När jag inte jobbar njuter jag av att vara ledig eller så fixar jag med mitt rum som jag gjort dom senaste dagarna.

Idag har jag varit ledig så i förmiddags började jag med en frukostfika med Belinda och sen åkte vi vidare till IKEA för att handla dvdpelaren som inte fanns tidigare i veckan. Nu har jag precis kommit hem från en marknad och middag nere i stan.

Detta hittade jag idag:


Stor drömfångare på marknaden, 80 kr. Sitter ovanför min säng nu!


Dvdpelaren från IKEA, 249 kr


Och nya blommor från IKEA, 29 kr styck.

Sen hittade jag lite saker till Zinga, lite kläder från Gina och en nyckelring men det hann jag inte fota.

Nu ska jag ta bort sminket, äta godis och titta på "Maria Wern".

Kvällen

Nu har jag hunnit jobba 3 timmar, ätit middag+glass i stan och nu ska jag byta om till skönare kläder för att se film. Är helt ledig imorgon så det är skönt. Ska vara uppe länge!


Denna blir det kanske!

Rummet är klart!

Rummet är äntligen klart! Jag var i Malmö igår hela dagen och handlade hem tapeter, byrån från IKEA och lite blommor och sånt. Så nu har jag precis fixat det sista!

Såhär blev det:


Fondväggen


Och såhär ser det ut numera. Innan hade jag ju ett skrivbord+datastol där byrån står nu, men eftersom jag inte använde det kändes det bara onödigt.


Och detta är alltså det nya. Nya blommor och ny ljushållre. Bredvid byrån till höger ska jag ha en vit dydpelare också, men såklart var den slut igår!

Nu ska jag äta lite, göra mig i ordning sen åka och jobba mellan 15-18!

Här ska det ändras

Här sitter jag i mitt stökiga rum efter en jobbkväll. Varför mitt rum är stökigt är för att jag fick ett ryck tidigare idag om att måla om ena väggen, kasta ut skrivbordet och sätta in en byrå istället. Så därför har jag tagit ut alla sakerna och nu ser här förjävligt ut. Jag klarar inte av när det är stökigt! Men det lär ju bli fint om någon dag.

Nu ska jag fortsätta plocka undan lite!

Detta tänkte jag köpa imorgon + tapeter!

Måndag

Hej allihopa!

Jag lever, jag har bara tagit en paus från bloggen då jag inte haft något att skriva. Under helgen har jag jobbat lite och umgåtts med Belinda. Idag är det en ny vecka och även en ny arbetsvecka. Idag börjar jag jobba redan kl 3 så jag ska snart göra mig i ordning trots att jag nyss åt frukost.

Nej nu ska jag dricka upp mitt kaffe och leka lite med Zinga!


Mmm!

RSS 2.0