Marknad

Jag hjälpte till att laga maten efter jag hade gjort videobloggen, det blev grillad kycklingfilé med idahoepotatis (stavning), sallad och sås. Jättegott. Nu är jag mätt som en gris och sitter på golvet och har Panda ute.

Så fort mamma och pappa är klara ska vi åka ut till en marknad som ligger i en by utanför Trelleborg och titta lite. Det är ungefär samma vart år, men ändå kul att åka dit. Efteråt ska vi nog hyra en bra film och köpa godis.

Vi hörs när vi kommer hem:) Kram

Bättre bild på tröjan

Den stickade tröjan jag köpte idag syntes lite dåligt i v-bloggen så jag tänkte visa den igen.


Jättemysig på tycker jag. 149 kr på Gina tricot.


Videoblogg



Titta, jag kom ihåg det :)

Nu är jag på väg hem till mormor o

64764f1fd34b9ad0ae0b78ae26cde2fc.png

Kolla varifrån!














Nu är jag på väg hem till mormor och morfar. Regnet öser ner och mina fötter är allt annat än rena och torra.


Det blev ingen shopping med belind

3a8d002c687974f1de51b7155fbaeb5e.png

Kolla varifrån!

Det blev ingen shopping med belinda i malmö. Istället bestämde jag med pernilla efter jag hade städat klart. Nu ska vi äta :)


090731

Jaha, då går vi snart in i Augusti då..suck. Var tog denna sommaren vägen? Kändes som igår när jag fick sommarlov, och nu är det snart Augusti och skolan börjar snart. Menmen, det är bara att bita ihop.

Vaknade kl 8 idag av att en sotare kom och ringde på dörren, men lyckades somna om till lite innan 10. Har precis varit ute med hundarna och läst tidningen. Nu ska jag äta lite frukost sen hoppa in i duschen. Kl 12 ska jag ta bussen ner till stan för att städa hos min morbror, sen ska jag förhoppningsvis in till Malmö med Belinda om jag lyckas få något livstecken från henne. Vi bestämde nämligen vid 1.

Nej nu börjar klockan bli mycket. Vi hörs under dagen.

Hejdå

Nu ska jag stänga av datorn. Vi hörs imorgon.

Godnatt♥

Thomas Pettersson





Här är två klipp från Diggiloo där Thomas Pettersson drar lite skämt. Dock inte från igår.

Jag sorterar bland lite gamla kvit

2fe81400f9c80618cfbf2f935d0f5f97.png

Kolla varifrån!

Jag sorterar bland lite gamla kvitto. Syns det?


Dagen

Vi var som sagt i Ystad idag. Åkte vid 1 tiden, men åkte först ner till stan och lämnade tillbaka min kofta jag köpte igår, tyckte inte den var så fin så där fick jag 100 spänn extra. Sen bar det av till Ystad, som ni läste i inlägget nedan var även Zinga med och hon så himla duktig på att gå på gågatan fullt med folk. Jag trodde först hon skulle vara jätterädd och vägra gå, men ikke. Hon gick på som bara den och såg ut att vara världens lyckligaste. Efter det åt vi middag på en uteservering och sen hem igen. En skön dag i Ystad med andra ord.

Vi kom hem igen lite innan 6 och halv 7 kom en man från någon kökslucksföretag och mätte och pratade med mamma och pappa, och jag satt med en stund därför har jag inte hunnit uppdatera förrän nu.


Nu har vi precis kört ifrån Ystad

-482563c7cef7ff428ff32044872bf12.png

Kolla varifrån!

Nu har vi precis kört ifrån Ystad och är vid en glasskiosk och väntar på glass. Det gick jättebra att gå med Zinga i ystad där det var mycket folk. Stor flicka nu:) Nu kommer mamma och pappa med glass. Vi hörs när vi kommer hem.


Ystad

Nu ska jag gå ut med hundarna och ta ut Panda, sen ska vi köra en sväng till Ystad. Zinga följer med så det blir kanske en liten promenad också.

Vi hörs när jag kommer hem, kameran följer med:)

Kram!

Svar på kommentar

Postat av: emelie

Fint det blev:) aldrig funderat på att färga håret brunt hehe:P

2009-07-30 @ 13:22:19

Sv: Jo tanken har dykt upp, men aldrig att jag skulle vilja göra det. Jag trivs i mitt blonda och tror jag skulle ångra mig om jag gjorde det.

Skulle jag passa i brunt?

Rosettkuddar



Visst är dessa kuddarna jättefina? 99 kr på H&M.


Gårdagens shopping

Igår kom jag hem med 2 saker efter jag hade klippt mig:)


Kofta (svår att fånga på bild) 99 kr på rea på Gina tricot


Puderborste. 39,50 kr på H&M

Videoklipp från We are the world



Till minne av M.J- We are the world.

Diggiloo i Skurup

Hej alla!

Nu tänkte jag berätta lite om gårkvällen då jag, mamma och pappa var i Skurup och såg Diggiloo gänget. Showen varade i 3,5 timme med en 45 minuters paus. Alla vi tre tyckte hela showen var för lång då det var väldigt obekväma stolar så vi alla har ont i hela kroppen idag. Och pausen, ja vad säger man? 45 minuter?! Jag har aldrig varit med om att man har 45 minuters paus på en konsert, riktigt drygt att sitta och vänta, då det var svårt att gå ut och trängas med dom andra 7000 personerna som fanns i publiken.

I övrigt var showen jättebra, bra låtar och bra artister. Dom som var med var bla Brolle, Ola, Arja, Jessica Andersson, Sara Löfgren, Kevin Borg, Lasse holm och självaste Thomas Pettersson. Fy för vad vi skrattade när han drog sina skämt alltså, haha.

Nu tänkte jag visa lite bilder från gårdagen, och håller även på att ladda upp lite videoklipp.


Scenen som var flower power tema


En liten del av publiken


Trumpetnissen































Fina bilder jag lyckades ta va?:)

Nu är vi framme och har fått bra p

64c690c0ad98a24a15596e4d87940c4d.png

Kolla varifrån!

Nu är vi framme och har fått bra platser:)


Diggiloo nästa

Nu har jag inte tid att sitta vid datorn mer. Har massor med saker att göra innan vi ska åka till Skurup halv 6.

Vi hörs ikväll när vi kommer hem, eller imorgon. Kram♥

Mitt nya hår



 

Som ni ser klippte jag en bit på längden och klippte upp det. Med andra ord fräschade jag till det. Nöjd är jag i alla fall:)

Hej Bloggen. Jag har inte haft tid

0-15092395b8a62a89e5af97b287afd5e4.png

Kolla varifrån!

Hej Bloggen. Jag har inte haft tid att sitta vid datorn idag eller mobilblogga förrän nu. Jag var i stan i morse och blev klippt och nu är jag hos mormor och morfar men ska strax åka hem igen. Vi hörs när jag kommer hem,så får ni se mitt hår med.


Nu sätter vi punkt

Nu ska jag inte sitta vid datorn mer idag. Är ganska trött så jag ska krypa ner i sängen och kolla på en film.

Imorgon ska jag till frisören 11.20 och klippa en bit på mitt hår då det blivit slitet. Efter det ska jag gå lite i stan och se om jag hittar något kul. På kvällen ska jag, mamma och pappa till Skurup och se "Diggiloo". Ser fram emot morgondagen.



Vi hörs. Godnatt

Det var svettigt

Vi var på gymet i 1 h, det fick räcka. Vi var slut alla tre och svetten rann av mig, men det är så det ska vara :) Gjorde en smoothie till mig och mamma när vi kom hem och nyss tittade vi på "Allsång på skansen".

Nu tänkte jag gå och duscha, för jag känner mig allt annat än fräsch just nu. Sen väntar en bra film :)

Sorry att min blogg är lite tråkig idag utan bilder, men jag orkar inte ta bilder på mig idag. Ibland har man såna dagar, vet ni.

Gymet nästa

Nu ska jag, mamma och pappa snart åka till gymet och träna i 1,5 timme ungefär. Ska bli skönt att röra på sig lite.

Vi hörs sen igen:)

Några timmar i solen

Nu har jag tagit mitt pick och pack och gått in. Orkar inte sola mer nu, har legat ute i 2 ½ timme och fått lite färg så det är bra :) Man blir mycket snabbare brun med hjälp av olja. MEN glöm inte att köpa en med solfaktor i, annars är det som att steka ägg på huden. Jag har en från Nivea som är med 10 solfaktor. Den köpte jag på Kicks för 110 kr, och jag tycker den funkar bra.

Nu sitter jag i det helia "empty roomet" och har Panda ute samtidigt som jag lyssnar på Whitney Houston´s comeback låt. Helt okej tycker jag, men jag känner inte igen hennes röst, tycker jag. Men det är kanske inte så konstigt med tanke på alla droger hon dragit i sig under några år. Det förstör rösten också.


Här är den i alla fall, låten börjar på 0:33.

Tisdag 28 Juli

God förmiddag på er.

Vaknade kl 8 av telefonen imorse, blev aningen irriterad men somnade sedan om i pappas säng till kvart i 11. Gick ut med hundarna med mamma och nyss har vi ätit frukost.

Idag ska jag inte göra någonting, bara ta det lugnt. Kanske sola lite med mamma om jag orkar. Jag är inte den tjejen som tycker om att bara ligga ner och steka. Har man myror i byxorna så har man.

Onödig fakta

I brist på sysselsättning räknade jag hur många veckor jag har kvar till jag slutar skolan. Gissa? 50? 55? Nej, 100 jävla veckor. Kan ni fatta det, det är sjukt länge. Suck..två år..


Tänk när jag har denna på mig. OJOJOJ, vad jag ska vara glad.

Dagens låt



Känner ni igen henne? Gathania från Idol. Jättebra låt!

Nu blir det datorn

Har suttit vid tv:n hela kvällen, först blev det "halv åtta hos mig", "lotta på liseberg" och sist "beck-annonsmannen". Dock orkade jag inte kolla klart på beck så nu sitter jag vid datorn i stället och pratar med folk på msn.

Annars har kvällen varit lugn, varit ute med zinga, kollat tv, ätit frukt, läst tidningar. Ja slappat helt enkelt.

Nu ska jag lyssna på lite musik, hörs kanske senare:)

Lite ärende

Var precis ute och körde lite med pappa, körde först till hemmakväll där vi lämnade tillbaka Wallander och sen till Konsum där jag handlade en massa frukt till kvällen, då jag kommer sitta bänkad framför tv4 hela kvällen, från halv 19.30 till säkert 23 tiden. Då måste man ju ha något smaskigt att tugga på så jag köpte bla vindruvor, ananas, äpple och melon, nektarin och kiwi hade jag sen innan. Det borde jag klara mig på. Sen handlade jag även veckorevyn, så läsa måste jag med göra:)



Nu sitter jag här och har Panda ute, sitter i det heliga "empty roomet", ni vet det som vi håller på att renovera. Jag känner mig om Sanna Nielsen i hennes musikvideo...

Städat

Då det varit smutsigt ganska länge i mitt rum, fick jag ta tag i städningen idag, så nu är ovanvåningen ren igen:) Startade även en maskin tvätt som strax är klar, om den inte redan är det. Efter jag hängt upp den ska jag nog starta en film eller något annat kul. Vet dock inte vilken, Beck? Wallander? Svensk? Äh vi får se helt enkelt.



Nu sitter jag i alla fall här nere och tar det lugnt. Bella ligger på terassen och steker och Zinga håller på att busa här vid mig. Jag är riktigt slö idag, dom få timmarna jag sov i natt börjar kännas i ögonen.

Dagens fråga

Vad tycker du exakt om mig (vad du fått för intryck, då dom flesta av er inte känner mig)? Positivt eller negativt, eller båda.





Blondinbella är inte numera brunettbella

Kikade nyss in på Blodinbellas blogg och hittade denna bilden:



Bara jag som tycker den bruna färgen är sjukt ful? Nästan lite åt det oranga hållet. Nej antingen ska hon vara mörkare brunhårig eller blond.

Vad tycker ni? Hiss/diss?

Mina nya skor!!

Nu har jag varit och hämtat mina nya skor. Sååå snygga dom är. Skyhöga men ack så fina.



 

Visst är dom underbara? 10,5 cm klack, underbaaaaart:) 399 kr på H&M.


Måndag 27 Juli

Hej!

Vaknade klockan 9 idag och då var jag inte glad precis. Somnade kl 02 och blev väkt kl 9 vilket innebär 7 timmars sömn, och jag behöver minst 9-10 timmar. Men har man hundar så har man. Har legat i soffan där nere hela fm och tittat på tv med mamma, har helt enkelt inte orkat gå till datorn.

Nu tänkte jag göra mig i ordning för att köra iväg till konsum, ska handla lite lunch och hämta ut mina skor som kommit:) Ni vet dom stövletterna jag beställde från H&M för några dagar sen:) Får hoppas dom sitter bra bara.

Uttråkad eller vad?

När man gått in på samma sida sisådär 400 gånger är det nog dags att stänga av datorn. Jag är uttråkad, men jag känner att det inte är lönt att starta en film, den hinner jag ändå inte se klart. Så? Vad ska jag göra? Sminket ska jag i alla fall ta bort först.

Äh, nu avslutar vi detta. Vi hörs imorgon. Kram!

Glöm inte mina auktioner...

...på tradera, dom hittar ni här. Har gått ner lite i pris också på alla skorna. Lägg gärna bud om du hittar något som passar dig.

Till Förstasidan

Rensat bland kläderna

Jag fick precis ett ryck och gick igenom alla mina tröjor och rensade ut, sånt som jag inte kommer använda och som är för smått. Det var inte längesen jag gjorde det, även då fick jag en hög och ytterligare en stor hög nu. Nu är det mest t-shirts kvar bland tröjhyllan, dags att handla nytt!



Gamla linne som jag aldrig kommer använda, plagg som jag endast använt 2 gånger och koftor som är för tråkiga.

Ska bli kul att fylla garderoben med lite nytt och inte bara ha tråkigt t-shirts.

Inget att skriva om

Jag har inte haft lust att gå upp från sköna soffan och sitta vid datorn förrän nu. Har dessutom inget kul att berätta för er. Har bara legat och degat i soffan, tittat på lite reprisprogram och simning annars inget. Har precis ätit nybakade bullar som pappa bakat, jättegoda:)

Nu ska jag se en film, vet dock inte vilken, har bara dåååliga.


Hemma från Malmö

Kom hem från Malmö lite över 4, har precis varit ute med Zinga och nu sitter jag här på golvet och har Panda ute. Fick så ont i huvudet när jag var ute så jag ska bara vila resten av kvällen.


Denna var det ända jag köpte på IKEA. En minimini orkidé för 59 kr.

Efter IKEA körde vi in till köpcentrumet Mobilia och åt middag, blev dock inte mätt så jag börjar känna hunger igen. Jag måste ha bra ämnesomsättning...

Nu är vi på ikea och det gick bra

0-3cce38ea4d0250a9d62ae5cc1b9ad357.png

Kolla varifrån!

Nu är vi på ikea och det gick bra att köra:)


090726

Hej alla mina läsare.

Vaknade faktiskt av mig själv kl 10, härligt att vara utvilad. Har precis ätit frukost och sitter och lyssnar på musik nu:)

Idag ska vi in till Malmö, till IKEA och handla lite. Har faktiskt velat in där länge så idag ska vi göra det. Men först måste jag duscha och göra mig i ordning. Sen får vi se om jag vågar övningsköra in, det är mycket folk i Malmö men det går säkert bra :)

Hejdå

Nu stänger jag av datorn för ikväll, har suttit här för mycket.

Kram♥

Finns risk att jag blir mördad

Jag har länge letat efter ett par skor, ett par låga med klack och snöre. Jag har hittat dom, på h&m. Dock vågar jag inte berätta för mamma, då hon troligen kommer mörda mig om jag beställer hem ett par skor till.


Dessa är det jag pratar om. Visst är dom snygga? Ännu snyggare i verkligheten, jag har sett dom. Och provat. Dom satt KANON!

349 kr. Mamma, mördar du mig?

Dagens jag



Byxor: Veromoda
Linne: H&M
Tröja: Gina tricot

Nu blir det grönsaker med dip:) oc

0-73143092422b69cd7f2f50e8e549f119.png

Kolla varifrån!

Nu blir det grönsaker med dip:) och jag har skurit mig i tummen. Synd om lilla mig. (HAHA)


Här sitter jag ja

Har precis varit ute med hundarna och sitter nu och har Panda ute. Vi håller på att renovera det rummet jag sitter i nu, så man känner sig lite...hmm...här sitter jag mot en vägg och ser knäpp ut ungefär. Smutsigt är det också. Varmt. Och möblerna står huller om buller.

Det verkar i alla fall som Panda trivs på det nya golvet, hon springer glatt efter gurkorna.

Okej.. detta blev ett konstigt inlägg..


"Eh, va fan glor du på?"

Bella låg fint i sängen nyss så jag tänkte fota henne, men det blev bara två misslyckade bilder:


Lite suddig, men KOLLA HENNES ÖGON! Vad är det för bitchblick??!


Och till slut somnade vi...

...suck!

Stan

Jag, pappa och Zinga åkte ner till stan vid 12. Vi skulle fixa en sele till Zinga så det var lika bra att hon följde med, men gud vad hon var rädd. Onormalt mycket folk ute idag och hon höll på att skaka ihjäl, men till slut lugnade hon sig när vi kom till bilen. Vi hittade i alla fall en rosa sele till henne, vet dock inte om det är bättre eller sämre, vi får se när man går ut med henne mer.

Efter det åkte vi bara hem snabbt och lämnade Z och åkte till Maxi och handlade middag som pappa står och lagar nu, min mage håller på att skrika sönder nämligen.

Nu ska jag bara ta det lugnt, senare vet jag inte vad som händer:)


Godmorgon

Somnade ganska sent inatt, låg nämligen och läste lite. Idag blev jag väckt av Zinga lite innan 10, men idag hade jag lyxen att pappa gick ut med henne.

Idag ska nog jag och pappa ner till stan, vi ska köpa en sele till Zinga, mycket bättre med sele på så pass små hundar som Zinga är, i fall man skulle behöva dra hårt någon gång.

Nu väntar tv:n, vi hörs sen igen:)

Godnatt

Nu ska jag stänga av datorn fast jag är rastlös och pigg. Ska nog starta en film tills jag inte orkar hålla ögonen öppna.

Vi hörs imorgon. Sov gott. Kram!

Videoblogg x2




(Höj ljudet, jag viskar i början).

Så, där var alla videobloggar. Denna gången fick det bli lite flummiga, men lite roligare än bara se mig sittandes och prata. Jag trodde inte dom skulle bli så mörka när jag laddade upp dom, man ser nämligen i kameran.

Fotomodellen Zinga del 2









Det var alla bra bilder, skriv gärna vilken som är din favorit av dessa och dessa.

Videoblogg BLOOPERS nr 2



Hick hick, knäppa är bara förnamnet.

Fotomodellen Zinga del 1













Underbart söt va? Fler kommer när jag redigerat dom.

Videoblogg BLOOPERS nr 1



Ja, om ni hör vad Pernilla säger i början förstår ni varför jag säger så. KOM IHÅG, BLOOOOOOOPERS!=skoj.

Ps. Fler kommer!

Hemma från promenaden

Kom hem från promenaden med Pernilla för ca 40 min sen. Det blev inte så mycket promenad av det. Vi gick ner till stan där vi stannade på donken och åt lite, sen fortsatte vi hem igen. Spelade in riktigt flummiga videobloggar på vägen hem som jag håller på att ladda upp nu, dock är jag osäker om ni får dom idag, men annars imorgon:)


Min mat


Pernilla.

Nu håller jag på att ladda upp videobloggarna som sagt och redigerar bilder. Mycket att göra!


Svar på kommentar

Postat av:

blir det ingen videoblogg idag? :)

2009-07-24 @ 20:35:07

Sv: Förlååååååååååååååt, jag är sämst på att komma ihåg det nu när det är sommarlov. Det var min rutin innan när jag gick i skolan. Spela in videoblogg direkt när jag kom hem. Jag hade nästan glömt att det var fredag idag.

Men jag ska gå ut och gå med Pernilla nu, så jag tar med kameran, så får vi se om det blir någon vettig videoblogg:) Nu var jag snäll va?:)

Fotografering av Zinga

Jag struntade i att gå ut och gå, i stället tog jag fram lite lakan, filtar och dylikt och fotade hundarna, dock fick jag bara ett foto med Bella sen blev hon sur och gick iväg. Men Zinga stannade snällt kvar (hade i och för sig stängt dörren haha) och hennes kort håller jag på att redigera nu, men sidan är otroligt seg så det lär ta ett tag.

Ni kan i alla fall få se en bild:


Såhär såg det ut. Ni får se dom färdiga bilderna lite senare:)

Ps..det var tydligen en pers för Zinga för nu ligger hon och sover i hallen..så långt bort från mig som möjligt haha:)

Film

Har precis kollat på "Wallander-kuriren" med pappa, lika bra denna gången med:) Till det åt vi lite gott, fick bli en sån dag idag, huvudsaken man rör sig så:)

Nu sitter jag här och tar det lugnt, pappa bakar för tillfället och jag gör inte så värst mycket. Sitter och funderar på om jag ska ut och gå, för vädret ser rätt skapligt ut faktiskt, men det får vänta lite. Har precis krängt i mig ett kilo godis känns det som, inte så härligt om det kommer upp igen.

Nu ska jag gå ner och hjälpa pappa lite, hörs senare :)

Ute regnar det och åskar samtidigt

23293012041d301c53fbfab960b016f8.png

Kolla varifrån!

Ute regnar det och åskar samtidigt som jag sitter i köket och väntar på ett samtal och middag. Läser tidningen gör jag med. Vad gör ni?:)


Svar på kommentarer

Postat av:

varför säljer du dom rosa skorna dom är så fina

2009-07-24 @ 14:11:01

Sv: Jo jag vet, det tycker jag med. Men dom sitter inte bra på mig, jag får lätt nageltrång och då ska man inte ha såna skor. Jag håller med, superfina är dom.

Postat av: emelie

tycker du är väldigt stark! stå på dig och vänd allt negativt till possitivt! vilket har varit värst det som hände nu i gymnasiet eller när du gick grundskolan? är glad för att du inte vikt dig och låtit någon trampa ner på dig!

2009-07-24 @ 14:14:59

Sv: Tack för dom fina orden. Jag har lärt mig av mig själv att försöka att låta bli att bli nertryckt, det gör ont, det gör det, men det är bara första tiden, sen är man stolt över sig själv, även om man tycker det är jobbigt ändå att folk håller på. Men som svar på din fråga, jag vet faktiskt inte vad som var värst. Nu på gymnasiet gick dom mer på mig som person och i grundskolan rent allmänt, att jag skulle inte få vara del av dom sakerna dom gjorde.

Nyttiga familjen

Jag har inte gjort så mycket sen sist jag skrev, varit ute med hundarna, tittat lite på och varit iväg på konsum och handlat ingredienser till en sallad jag gjorde till mig och mamma. I den hade jag bla sallad, tomat, gurka, paprika, ananas, bönor och kyckling. Jättegott men framför allt nyttigt :)


Denna såg god ut från recept.nu.

Jag har inte så mycket att skriva till er idag. Ska fila mina naglar nu i alla fall, är så trött på dom så jag får hoppas dom åker av snart. Hon gjorde dom inte alls bra denna gången, 400 kr åt skogen.


Tänk om igen



Denna gör faktiskt Frida jäkligt bra, även om hiphop/rap är hennes grej.

090724

Godmorgon, 24 juli idag, vilket innebär ENDAST 5 månader kvar till julafton. Kan ni fatta det? Okej, det är lite att ta i att prata om det redan, men det är sjukt hur snabbt tiden går egentligen. Inte ens ett halvår kvar till julafton, och snart nytt år. Nej fy, nu slutar vi prata om det.

Vaknade lite innan 10 idag i alla fall, var skönt att sova kan jag säga, för jag var verkligen dödstrött igår efter träningen. Jag har faktiskt inte träningsvärk någonstans, vilket jag trodde så det var skönt :)

Idag vet jag inte vad som händer, ska ut och gå ikväll i alla fall och se film med pappa. Under dagen vet jag inte, det får vi se.

Och nu då?

Jag startade först en Wallander film som var tråkig, sen en beckfilm som jag vet att jag tycker om. Tror ni inte att min förbannade dvd börjar hacka då? Med två försök att rengöra den gav jag upp. Åh, jag som ville se beck.

Nu ligger jag här i sängen och tittar på någon såkallat rolig serie, har dock inte skrattat någongång. Vad ska jag göra nu? Jag vill inte sova...än..

Svetten rann

Fy för säger jag bara. Jag och mamma har precis kommit hem från 1 timmes träning på gymet. Vi fick äntligen tummarna ur och åkte och tränade. Jätteskönt var det och svetten bara rann av mig, men det är så det ska vara. Härligt att höra från mamma att även hon tyckte det var roligt och skönt.

Nu väntar en sval dusch då jag är allt annat än fräsch just nu, och vila, kanske en bra film?


Ja som sagt, trött..

Shoppingen


Eyeliner från H&M, 59,50.


Roll-on, 34,50 och nagellacksremover från H&M 29,50.

Det var allt, handlade lite annat med men int alls intressant för er:)

Fikan

Så nu var jag hemma från stan, handlade som sagt nödvändiga saker och så fikade vi på espresso house. Var ju inte där mer än 1 timme och 40 minuter, så det blev inte så många bilder.





Gott var det :) Nu ska jag lägga in bilderna på min shopping.

Stan

Nu ska jag gå ut med Zinga sen ska jag ta bussen till stan med Pernilla. Ska fika lite och handla nödvändiga saker. Kameran följer med:)

Vi hörs sen. Puss!

Dagens jag


Byxor: Veromoda
Tröja: Gina


Så ser det ut när Zinga lekt



Så här ser det ut var gång Zinga fått ett ryck. Hon drar ut allt som ska ligga i den lådan som hon vält upp och ner. Knäpp hund va?


Samtidigt ligger hon i hallen stolt och biter på ett ruttet ben.

Jag har försökt lära henne att lägga tillbaka sakerna, men går inget vidare...

4 par skor ute på tradera

Sist jag la upp mina skor på tradera blev det problem, så här är dom igen.

Hittar du några fina, lägg ett bud:)

Till Förstasidan

Min bild i tidningen

Titta vad jag hittade, jag skickade in den för några dagar sen:


Coolt va? haha

Svar på kommentar

Postat av: emelie

Har du bra självförtroende nu läste lite hur ditt liv har varit :(

2009-07-23 @ 07:52:32

Sv: Bra vet jag faktiskt inte om det är, men det är bättre, det är det. Man blir så less bara, att personer kan förstöra ett helt liv för en, att det aldrig kommer försvinna ur mitt huvud. Jag försöker såklart att inte tänka på det, men ibland dyker det upp i huvudet. När jag väl mår dåligt vill jag inte prata med någon, då blir det bara värre. Jag går igenom problem själv. Jag sover en natt, nästa dag är det bra igen. Ibland är man inte stark, men det får man ta.

Livet är inte lätt, men därav min tatuering:



Jag ger aldrig upp, och då menar jag det. Denna tatueringen kommer sitta på mig för evigt, då jag ska bli påmind om hur stark jag var då jag inte lät dom trycka ner mig till botten.

Vissa dagar är det som jag bara vill skriva ut allt i bloggen, vem personerna är (ni vet några) och hur jag känner. Men jag vet att jag kommer ångra det. Jag vill inte att hela världen ska kunna veta mina problem, det är privat. Jag kunde inte ens berätta det för en kurator utan att jag skulle känna mig obekväm.

Som ni märker har jag blivit starkare, för er som läst bloggen länge. Innan kunde jag inte få en dum kommentar utan att bli ledsen. Jag skiter i dom personerna som skriver, då jag vet att dom mår mycket sämre än vad jag gör och få det dåliga till något roligt.

Jag har inte varit deppig på ett tag, och det är jag glad över. Det är sjukt jobbigt att vara det, för att man inte vill visa för mycket.

Ta vara på livet, alla går emot motgångar men man kan komma ur dom. Se bara på mig, jag kämpar!

Godmorgon

Hej!

Vaknade kl 10 idag, var ute med hundarna och Zinga träffade sin stora kompis igen. Zinga är ju en chihuahua och hennes kompis är en rottweiler så det ser ganska kul ut när dom leker, då Zinga kan springa 1 km och rottweilern hunnit spring en halv.

Har precis ätit frukost och sitter här och gäspar. Gick inte och la mig förrän vid 01-01.30 inatt. Kan ju säga att Wallander filmen var jättebra, så se den om du vill se något spännande:)

Idag vet jag inte vad jag ska göra. Ikväll ska jag i alla fall iväg och träna, med eller utan mamma vet jag inte än. Nu på dagen vet jag inte vad jag ska göra.

Wallander

Nu har mamma kommit hem så nu ska jag byta om till pyjamas och ta bort sminket. Därefter ska vi se Wallander så det blir ingen mer uppdatering idag.

Vi hörs imorgon, sov gott.


Hemma igen

Det var skönt att gå en promenad, dock gick det väldigt segt och jag kände regnet hängde över mig så det blev bara en runda på 40 minuter och inte jättelång.

Nu sitter jag här och dricker en smoothie, kall och god:)


Muuums:)

Jag orkade inte sitta inne och glo

0-716c90197fec2a9464ff95abf745999a.png

Kolla varifrån!

Jag orkade inte sitta inne och glo så nu är jag ute och går:) jätteskönt!


Film hemma i stället

Det blev aldrig att jag åkte iväg till min morbror, då mamma ville att jag skulle titta på Wallander med henne ikväll, så det får bli film hos Lasse en annan dag.

I stället körde jag och pappa och handlade lite på Konsum och lagade middag. Just nu ligger jag här i min säng och tar det lugnt, dötråkigt väder ute. Tror jag ska starta tv:n och se vad det är för skoj där.


Hemma från Österlen

Kom hem från Österlen för en halvtimme sen, har bara varit ute med hundarna och nu sitter jag här. Vi var på Ingelsta kalkon och åt grillbuffé och efter det var vi på Bo ohlsson som ni ser i inlägget nedan.


Lasse


Theres och Jannica


På Bo Ohlsson


Fråga mig inte vad Lasse gör här, menmen.

Nu ska jag bara ta det lugnt tills jag förhoppningsvis ska upp till min morbror lite senare och se den nya Wallander.

Vi har precis ätit och nu är vi på

0-4fedfc189f03c38e8cf52ed46af625f1.png

Kolla varifrån!

Vi har precis ätit och nu är vi på Bo Olsson:)


090722

Hej alla.

Vaknade 09.40 idag, gick ut med hundarna och därefter åt jag frukost. Nu sitter jag här nyduschad och ska strax klä på mig och sminka mig. Jag ska ju följa med min morbror, åsa, theres och Jannica till Österlen och äta grillbuffé, och dom hämtar mig om en timme så jag får snabba mig nu känner jag.

Jag kommer mobilblogga under dagen, men kameran följer också med:)

Hejdå!

Nu ska jag stänga av min dator, för jag ska nämligen kolla på en film, vet dock inte vilken.

Imorgon ska jag följa med min morbror och åsa och deras 2 kompisar till Ingelsta kalkon på Österlen och äta buffé. Dom hämtar upp mig vid 12, så jag kan inte sova allt för länge. I och för sig går inte det när man har en valp på 6 månader som slickar en i ansiktet haha.

Vi hörs imorgon fm, eller så mobilbloggar jag. Vi hörs. Godnatt!

Humlor och lavendel del 2










Nu är dom påväg:)

Nu har jag beställt dessa skorna:


och hoppas verkligen dom passar mig, då jag tog 40, men H&M stl har en förmåga till att vara små och dessa är dessutom spetsiga så jag håller tummarna. Åhhh så fina dom är:)

Mina blivande höstskor


Dessa ska jag beställa hem från H&M nu i veckan, dom är ju bara såååå snygga. Tänk smala jeans, dessa, en snygg jacka, halsduk och väska och outfiten är gjord. 399 kr.

Mina skor på H&M nu


Dessa köpte jag i stan för några veckor sen, men nu finns dom även på internet för er som vill beställa dom. Jättefina är dom, och inte alls svåra att gå i. 299 kr.

Promenad

Nu ska jag ut och gå med mamma, då vi inte kom iväg till gymet idag heller. Kalla oss sega.


När jag var ute och gick sist.

Humlor och lavendel del 1

























Fler bilder kommer senare. Har inte hunnit redigera fler.

Var är Zinga om inte under täcket:

31ef3e191ca99b03f57ba0044331bc45.png

Kolla varifrån!

Var är Zinga om inte under täcket:) hihi.


Dagen

Mormor och Morfar har ju varit här och hälsat på och dom åkte hem för 50 minuter sen. Just nu sitter jag här och för över bilder till datorn och redigerar dom. Jag fotade nämligen lite insekter och blommor medans dom andra höll på i trädgården.

Jag är tyvärr fortfarande inte helt okej, fattar inte hur magen kan reagera så. Jättejobbigt. Jag som ville träna idag.

Bilderna kommer snart upp i bloggen, men det lär ta lång tid så ni kan få ett smakprov så länge.


Man kanske inte ska äta nyttigt?

Hej alla.

Vaknade upp med världens magknip och illamående. Tror det är från allt nyttigt jag åt igår. Jag har inte ätit så mycket frukost och nyttigt på flera veckor så det är nog inte så konstigt att magen reagerar som den gör. Jag har i alla fall fått ner frukosten och illamåendet börja avta.

Det var ju tänkt att vi skulle träna nu på morgonen, men jag vill inte träna med magknip så det blir ikväll, och då ska det bli av. OM jag mår bättre dvs.

Om en stund kommer mormor och morfar hit, har inte träffat dom på 10 dagar eller vad det är då dom varit på semester.

Nu ska jag göra mig i ordning, vi hörs senare:)

Hejdå för idag

Ikväll har jag bara tagit det lugnt som resten av dagen, kollade på "Lotta på liseberg" och så har jag suttit här. Men nu ska jag stänga av datorn för jag ska titta på den beckfilmen som jag började titta på innan idag.

Vi hörs imorgon. Kram!


Skänkt en massa kläder

Har precis kommit hem från en runda med pappa, vi gjorde lite ärende. Körde bort till myrorna och slängde en hel sopsäck med gamla kläder som bara legat i ett rum. Bättre att skänka bort det och att folk får nytta av det än att det bara ligger här hemma och samlar damm.

Efter det körde vi till Konsum och handlade keso till mig, min nya drog, helst med smaken äpple, päron och vanilj. Supergott!


Det var gott

Sådär, då har man ätit middag. Jag och mamma stod för matlagningen idag, det blev pasta med bacon, lök och svamp i en röra. Jättegott och mättande framför allt.

Nu sitter jag här med hicka och lyssnar på musik. Jag och mamma ska träna imorgon fm i stället så nu vet jag inte vad jag ska göra. Hade det varit fint väder hade jag kunnat gå ut och gå. Nej i stället ska jag nog titta klart på en beck film, sen köra och handla.


Middag på g:)

0-3517f36401ee15343b59b48033ed45a7.png

Kolla varifrån!

Middag på g:)


Kan man bli annat än slö?

Så tråkigt väder det är ute idag, svenskt sommarväder helt klart. Blåser, kallt och regnet hänger i luften. Jag började kolla på en beckfilm innan, men jag blev aldrig klar. I stället lagade jag lunch till mamma och mig, sen kollade jag igenom H&M katalogen som kom idag och till sist gick jag och duschade. Mer har jag inte gjort, har rotat fast mig nu framför datorn men ska snart gå och hjälpa till med maten.

Jag är tveksam till att det blir gymet idag, tror jag och mamma tar det imorgon fm i stället.

Jag har dessutom precis registrerat mig här så folk kan hitta mig lättare, man vill ju ha lite läsare :)


Jag är INTE seriös idag

Det blev inget gym för tillfället

0-1d98655579dda5fdc862b6fdadf7d604.png

Kolla varifrån!

Det blev inget gym för tillfället då dom hade stängt mellan 1-4 så vi får se senare. Nu ligger jag och Zinga i sängen. Hon sover och jag tittar på beck. Snart blir det lunch:)


Dagens fråga

Tränar du på gym?


Goooodmorgon

Godmorgon på er, jag är pigg och uppe. Zinga väckte mig lite innan 10 så jag har varit vaken sen dess. Gav hundarna mat sen gick vi en runda och nyss åt jag frukost bestående av smoothie och filmjölk med musli, ni vet, nyttiga jag har vaknat haha:)

Idag ska jag försöka dra med mamma till gymet och träna lite. Alla i familjen har ett 10-kort, och då ska man såklart använda det. Men vi får se hur det blir med det. Blir det inte av kanske jag sticker dit själv ikväll eller imorgon.

Beck igen

Nu ska jag stänga av datorn för att titta på en beck film till, 3dje idag, men dom är ju så bra :)

Vi hörs imorgon igen, såklart. Ytterligare en oplanerad dag, men det är bara skönt. Kram!

Det behövde jag

Nu har jag precis kommit hem från en 50 minuters lång runda i rask takt och en sväng inom Konsum för att handla kiwi, keso och vatten som jag sitter och äter/dricker på nu. Jag har bestämt mig för att börja äta nyttigare, sluta småäta och dra ner på godiset. Jag är inte tjock, det vet jag. Men jag skulle gärna vilja gå ner 2-3 kilo, då hade jag varit nöjd för man ska trots allt trivas med sig själv i första hand.

Som jag skrev tidigare idag har jag längtat efter att få träna då jag inte rört mig sen början av juni då jag blev sjuk och tennisen slutade samtidigt. Jag har ju varit ute med hundarna och varit ute med mamma och cyklat och så, men nej. Denna rundan behövde jag, nu är jag som en ny människa igen :)


Hmm...ja, jag använder sked när jag äter kiwi, jag lovar.

Nu är jag ute och rör på fläsket:)

0-69eed97e14a1e4c3ec7ea16ccfcc7438.png

Kolla varifrån!

Nu är jag ute och rör på fläsket:)


Två beckfilmer avklarade

Har precis kollat klart på andra beckfilmen jag sett idag. Idag är en typisk slappedag, har inte gjort allt för mycket och ska inte göra det heller. Först kollade jag på Beck- Vita nätter och nu sist Beck- Money man. Det var väldigt längesen jag kollad på dom äldre beck, och det var bara kul för jag hade glömt en hel del kan jag säga.

 

Nu ska jag kolla vad det är på tv, någon som vet något bra vid 20 tiden?

Nu har jag ett 10-kort

Sådär, nu har jag och pappa varit iväg och gjort lite ärende. Körde upp till gymet och fixade ett 10-kort som kommer vara till november. Denna gången ska jag använda alla gånger och inte bara 6 som sist. I och för sig kom Zinga i mellan så jag hade helt enkelt inte tid, men denna gången ska jag vara duktig.

Efteråt körde vi till Willys och handlade lite saker vi behövde och nyss gjorde jag rent till Panda och har henne ute.

Det var allt som hänt, nu ska jag bara ta det lugnt :)


Jag har varit beroende

Jag fick ett ryck precis och började rensa bland ALLA mina Carola urklipp från 2006 då jag började samla, och det var verkligen en hel del. Jag kommer ihåg hur jag desperat tittade på alla löpsedlar, tidningar för att se om Carola var med. Jag sparade till och med på 1,5x1,5 cm stora bilder, då slog det mig att jag var BEROENDE av henne under 2006-2007, men som tur är har det avtagit haha.


Allt detta ska kastats


Och detta sparas i en stor skokartong:)

Nu ska jag rensa upp här sen ska vi åka till gymmet.

Godmorgon

Godmorgon, jag sov ändå ganska länge idag, menmen finns inget att göra åt det. Vaknade halv 12 och har precis ätit frukost. Nu sitter jag och tittar på Sanna Lundell när hon medverkade igår i nyhetsmorgon.

Idag ska jag inte göra något speciellt, mer än åka upp till gymet med pappa och lösa ut ett 10-kort. Jag måste verkligen börja träna igen känner helst när man går och längtar efter det, det är då man ska träna annars blir det bara pannkaka av allt.

Tränar du på gym?:)

Hemma igen

Kom hem för 45 minuter sen, och nu väntar sängen. Är inte jättetrött, men vill inte sova bort hela dagen imorgon, så nu ska jag gå och lägga mig.

Godnatt, sov gott.

Nu ska jag iväg...

...till Karolina. Vi hörs senare när jag kommer hem :)

Kram!

Duschat och handlat

Sådär, då var man hemma igen. Jag hoppade in i duschen ganska snabbt efter jag skrev inlägget nedan, slängde på mig lite smink och mjukiskläder. Sen gick jag ut med hundarna och nyss kom jag och pappa hem från Willys där vi handlade lite.

Nu vet jag inte vad jag ska göra, ska nog titta klart på en beckfilm jag började titta på i onsdags, så får det bli.

Hörs sen igen:)

Resultat från rensningen

Eftersom jag hade så mycket skit på min video ville jag få bort det, så jag bad pappa sätta upp en hylla som låg liggandes, visst blev det bra?




Här stod allt innan.

Jag är fiffig ibland:)

Svetten rinner..

Fy för vad det är jobbigt att rensa och städa egentligen. Trots att jag slängt två fulla konsumkassar syns det inte precis, men lådorna är i alla fall inte så tunga mer. Sen har jag städat mitt rum och bytat sängkläder med så nu är jag svettig som jag vet inte vad, men skönt att vara klar med nu då klockan bara är kvart i 12. I vanliga fall brukar jag ju vakna vid denna tiden, men jag var duktig idag hihi:)

Så fort tvättmaskinen blir ledig ska jag tvätta lite också, och sen hoppa in i duschen så jag känner mig fräsch igen. Senare vet jag inte vad jag ska göra, återstår att se :)


Jag just nu haha:P

Godmorgon

Godmorgon, ja jag är faktiskt redan vaken. Men så länge jag har sovit mina 9 timmar som jag behöver kan jag gå upp när som.

Idag ska jag städa hade jag tänkt, det är sjukt tråkigt väder ute, grått, ösregn och säkert kallt med, så idag blir det en städdag, ska rensa i mina lådor också så här blir fint. Såna dagar behövs ibland.

Nu ska jag äta frukost och titta på tv :)

Godnatt

Nu börjar det rycka i mina ögonlock känner jag, så lika bra att gå och lägga mig..här är tråkigt ändå idag känner jag.

Vi hörs imorgom, godnatt, sov sött:)

Kvällen

Vi var ju som sagt och åt kinamat nu ikväll, men det blev ändring av tiden så vi åt lite tidigare. För min del blev det biff med bambuskott och såklart bananasplit till efterrätt. Efteråt körde vi hem här till oss, då jag ville testa att övningsköra med deras bil, så vi var tvungna att köra hem om för att byta skor ( se inlägget nedan ) och det gick verkligen jättebra att köra, fick 2 motorstopp men annars jättebra. Sen stannade dom kvar här, vi satt och pratade en massa och sist såg vi "Johan Glans" på dvd, och dom körde hem för en halvtimme sen.



Nu tänkte jag göra mig i ordning, vet inte om jag ska titta på någon film eller bara sitta vid datorn, det får vi se :)

Nu åker vi snart

Så, nu är det snart dags för middag. Jag har bytat kjol och tagit andra skor på mig, jag har volangjeanskjolen på mig nu istället och dessa skorna:



Vi hörs ikväll när jag kommer hem :)


En till bild från Bakken



En till bild från Bakken i veckan.

Videoblogg



Denna spelades in halv 3, inte nu alltså.

Dagens jag


Kjol: H&M
Tröja: Gina
Skor: H&M
Halsband: Glitter
Klocka: Ur&Penn

 

090717

Hej på er. Hoppas allt är bra med er, med mig är det strålande. Slog upp mina blå lite över halv 10 då Zinga ville ut så nu sitter jag här och lyssnar på musik, ska strax gå och göra mig i ordning för jag och mamma ska ner till stan och handla lite.

Kl 19 ikväll ska jag, mamma, pappa, min morbror och åsa ut och äta på en kinarestaurang här i Trelleborg, ska verkligen bli gott och trevligt.

Nej nu får jag snabbba mig här:)

Min drog ikväll



Denna är riktigt skön att lyssna på ( nu låter det som jag är hög på något ), visst är den?:)

GEEEEEEEE MIIIIIIIIIIIIIIIG


Jag vill ha dessa skorna sååå mycket, men ekonomin säger nej tyvärr... 299 kr på Skopunkten.

Long distance



There's only so many songs that i can sing to pass the time
and I'm running out of things to do to get you off my mind (oh whoa)
all I have is this picture in a frame (oh ah)
that I hold close to see your face everyday

With you is where i'd rather be
but were stuck where we are
it's so hard, your so far..
this long distance is killing me
I wish that you are here with me
but were stuck where we are
it's so hard, your so far.. (so hard, your so far..)
this long distance is killing me

it's so hard, it's so hard, where we are, where we are, your so far
this long distance is killing me
it's so hard, it's so hard, where we are, where we are, your so far
(so hard, so hard, where we are, where we are, your so far)
this long distance is killing me

Now the minutes feel like hours
and the hours feel like days.. (whoa oh whoa)
while I'm away (way-ayyyy)
you know right now I cant be home (ahhhhhh)
but I'm coming home soon (ahhhhhh)
coming home soon.. (ahhhhhh a hahhh)
all I have is this picture in a frame (ahhhhh)
that I hold close to see your face everyday

With you is where i'd rather be (where I'd rather be..)
but were stuck where we are (oh oh)
it's so hard, (oh ah) your so far.. (oh ahhh)
this long distance is killing me
I wish that you are here with me (you are here with me)
but were stuck where we are (oh oh)
it's so hard, (oh ah) your so far.. (oh ahhh)

Can you hear me crying?
oooooooooooooooooooooooooooooooh (ohh-oh ohh-oh)
Can you hear me crying? (oh-oh ah!)
oooooooooooooooooooooooooooooooh (ohh-oh ohh-oh)
Can you hear me crying? (oh-oh ah!)
oooooooooooooooooooooooooooooooh (ohh-oh ohh-oh)
ooooh woo whoa ah ahhhhhhh oh ahhh (oh-oh ah!)
uh ahhh uh ahhh whoaooooohh ah (ohh-oh ohh-oh)

With you is where i'd rather be (where I'd rather be..) whoaaaa!
(but were stuck where we are) oh!
(it's so hard) so hard (your so far) so far
(this long distance is killing me) this long distance is killing me
I wish that you are here with me (you are here with me) meee..
(but were stuck where we are) stuck where we are! so hard! so far
this long distance is killing me

it's so hard, it's so hard, where we are, where we are, your so far
this long distance is killing me
it's so hard, it's so hard, where we are, where we are, your so far
(so hard, so hard, where we are, where we are, your so far)
this long distance is killing me

There's only so many songs that i can sing to pass the time...

Thanks to I Am...A Long Distance Away

Det är ni som gör livet bra

Alla har varit med att man skiftat vänner lika snabbt som man blinkar. Jag byter kanske inte så ofta, men jag umgås med vissa under en längre period och sen blir det en ny. Alla har varit med om att folk svikit och skulle vara en bra vän, det har jag med, men jag har sagt hejdå till dom nu, jag lägger inte energi på så kallade vänner när dom egentligen inte är det. Jag har förstått nu vilka som är till för att stanna och andra inte.

Jag har inte stort umgänge, men dom jag har är underbara. Hade jag inte haft er hade jag suttit hemma och varit deppig, vilket jag var för ett halvår sen-1 år kanske, när alla andra var ute och festade. Jag var rädd för att gå ut och festa, men jag har ändrat mig. Jag tycker det är kul att festa nu, inte bara för att folk dricker utan för att få umgås, träffa människor och ha allmänt kul bara.

Det är NI, NI som gör mitt liv så bra. Jag har haft en underbart sommarlov hitintills och det är inte många dagar jag suttit hemma och haft tråkigt.

Jag tänkte nu visa alla som betyder något otroligt för mig:


Såklart Pernilla!


Åsa och Lasse som jag följer med på så mycket.


Belinda!


Fredrik


Karolina


Louiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiise<3

Ni är ni och det är jag glad för!

Nu blir det film

Jag och pappa var iväg och gjorde lite ärende innan och då passade jag på att handla detta på Konsum:


Kvällsposten, Veckorevyn och gooooodis.

Nu är kvällen räddad! Nu väntar en bra film.


Bilder från Bakken och Sjöbomarknad

Nu tänkte jag visa bilderna jag tog igår och idag, från Bakken och Sjöbomarknad, inte jättemånga bilder men alltid något.

Bakken:


Min morbror när vi tog en liten matpaus


Åsa


Jannica när vi tog en drickpaus, haha


Som sagt, drickpaus. Här är även Theres


Elektiska stolen...ehmm...ja. Behöver jag säga mer?


(suddig bild och jag blundar) Precis efter vi åkte flumrider, fy fan vad jag blev blöt och sån panik alla hade.


Sjöbo:


Åsa precis när vi kommit fram som är en langos


Okej, så gott var det inte faktiskt.


Barnet själv


Det var alla bilder det. Jag kommer nog få fler bilder från dom andra från Bakken, så dom lägger jag självklart också upp:)

Sjöbomarknad

Jag är trött, jag har ont, jag är smutsig om fötterna MEN jag är hemma. Vi var ju som sagt på Sjöbomarknad idag, vi gick och gick och gick och det kändes som det aldrig skulle ta slut, men till slut gjorde det det och vi kunde äntligen åka hem. Jag var så trött på värmen och hade sjukt ont i min rygg, då jag går väldigt svankat (stavning).

Jag handlade ingenting förutom dricka och mat. Jag är inte så förtjust i marknader egentligen, det finns samma skit i alla gångar men jag gav det i alla fall ett försök.

Nu ska jag bara ta det lugnt, ska lägga in bilderna från igår och idag och bara slappa (tror jag).



Nu ska jag tvätta mina grisfötter till fötter.


Nu sticker vi snart

Nu ska jag strax bli upphämtad, sen åker vi till Sjöbomarknad och kollar lite.

Vi hörs senare idag. Pussar!

Bakken heeeeeela dagen

Min kropp värker, jag somnar snart MEN kul har jag haft. Har gått i si så där 10 timmar kanske så sängen ser väldigt frestande ut. Jag, min morbror, Åsa(hans sambo) och deras två kompisar var i Bakken idag ju, jag tänkte först inte köpa något åkband men jag åkte faktiskt lite. Min förbannade morbror drog in mig i ett spökhus och mörkrädd som jag är blundade jag och skrek hela vägen, såg kanske 5 sekunder av hela resan, haha. Satte även mig i en HEMSK och då menar jag hemsk berg och dalbana, men jag överlevde och det ska man nog vara glad över :)

Kom hem för drygt en timme sen, och nu ska jag hoppa i sängen. Jag fotade inte överdrivet mycket idag, men korten får ni imorgon.

Imorgon ska jag inte heller vara hemma, då ska jag följa med ovanstående minus en person till Sjöbo Marknad och titta lite. Det blir inte lika jobbigt dock.

Godnatt!

Godnatt

Så nu är jag nyduschad och pyjamasen är på. Ska stänga av datorn nu för jag ska upp tidigt imorgom, 07.45, snaaaaaaaaaark, men jag överlever :) Man får tänka positivt att jag kommer ha kul under dagen.

Vi kommer vara borta hela dagen, men kameran följer med så vi hörs imorgon kväll:) Godnatt!

Kvällen

Har inte gjort ett dugg ikväll, mer än att titta på tv (Allsång och victoria) och varit på konsum och handlat lite godis. Gjort rent till Panda har jag med..okej det var lite saker men ändå.

Största delen av kvällen har jag även velat fram och tillbaka om jag ska följa med min morbror och deras vänner till Bakken imorgon i Danmark, först sa jag vet inte, sen nej, sen ja, sen nej och nu ja igen. Så jag ska alltså följa med dom till Bakken imorgon, tror dock inte jag kommer åka så mycket men det blir kul ändå:)

Nu ska jag gå och duscha så jag slipper göra det imorgon. Hörs om en stund:)

Dagens låt



Zinga och en rottweiler

Jag har mest tagit det lugnt idag, har gjort mig i ordning och så så jag inte sitter i pyjamas hela dagen. Var ute och gick en runda med Zinga och som vanligt är hon oehört feg när hon träffar andra hundar samtidigt som hon egentligen vill busa. Vi känner nämligen han som har rottweilern så det är inte första gången zinga träffar henne, men oj vad dom busade till slut. Sprang runt runt runt tills dom deckade i skuggan och var lika varma och trötta båda två.

Har precis ätit lite lunch, och sitter här på mitt rum nu och tar det lugnt då jag blir ganska trött av tabletterna. Jag hade inte tackat nej precis till att sova någon timme om man säger så.

ZzzzzzzzzzzzzzZzzzzzzzzzzzzzzZzzzzzzzz

Kronprinsessans födelsedag



Idag säger vi grattis till Sveriges Kronprinsessa Victoria som fyller 32 år.

2 år sedan...

...träffade jag en människa jag inte visste mycket om. Den jag förhoppningsvis skulle bilda en ny relation till. Året var 2007 och jag hade suttit i en bil i 5 timmar för att komma till Öland. Jag fick ett sms, "vi står precis vid svängen och har shorts och linne på oss". En stund senare tar jag upp blicken och direkt ser jag dig. Bilen stannar och vi kramar om varandra. Jag vet fortfarande inte mycket om dig, vi har smsat men inte mycket mer.

Vi gick på "Victoriadagen" tillsammans, och vi var lika blyga båda två. Vi sa hejdå, ett hejdå som vi inte visste om det var för evigt eller för tillfället.

Nu vet jag att det aldrig kommer bli hejdå för alltid, vi ses alltid. Efter den 14/7-07 har vi träffats 7 gånger, 7 gånger av skratt och lycka.

Hade jag aldrig gått in på den hemsidan just den dagen, och läst ditt inlägg, hade jag aldrig fått skriva "bästa vän" i min mobil, aldrig haft någon så lik mig som jag kan berätta allt för och som hjälpt mig ur saker som ingen annan gjort tidigare. Folk säger att dom försöker, men det kallar jag inte försöka jämfört med det du gjort.

Du finns alltid för mig, i vått och torrt. Jag har förstått nu efter 2 år att du är en stor del av mitt liv, jag vet inte vad jag skulle gjort utan dig. Folk sviker, ljuger och är ingen bra vän, men inte du. Du är du och du sviker inte. Jag har så otroligt många minnen med dig, tex när vi mobbar varandras dialekter, jag skånska och du växjöska, det är bara vi som kan få det till en rolig sak.

Jag är otroligt glad över att jag har dig som vän, dom förbannade milen gör saken lite tråkigt men då har vi chans att sakna varandra.

Du betyder ALLT för mig, och då menar jag allt, Louise. 2 år är ingenting av våra liv, vi har många framför oss.


You and me forever.

I miss you..♥

Godmorgon

Hej alla, hoppas ni sovit gott, det har jag trots att jag hade svårt att somna men till slut gick det. Vaknade först av att Zinga ville ut vid halv 10, men jag lyckades somna om (sorry Zinga), sen kom mamma in vid 10 och väckte mig så nu är jag uppe:)

Min hals blev bra redan igår, så något fel var där eftersom penicillinen hjälpte, så det är jag bara glad över för det är för jävla jobbigt att ha ont i halsen. Nu håller jag alla tummar och tår att det aldrig kommer tillbaka igen.

Idag ska jag inte något speciellt, vad jag vet i alla fall.

Beck på tv4



Ni missar väl inte? Beck-enslingen. Jag sitter bänkad!


Dagens fråga

Jag skulle vilja veta vem som är från Trelleborg och Skåne av mina läsare?:) Även om jag känner er så skriv.


Jag har hunnit med mycket

Jag fick äntligen tummen ur innan och gick och duschade, är nu påklädd och sminkad. Har precis ätit lunch och innan dess varit ute med hundarna. Just nu sitter jag och har Panda ute, lika bra att göra allt på samma gång så är det gjort :)

Senare idag ska jag iväg och göra lite ärende med pappa annars blir det en vilodag idag, ska i alla fall se en bra film ikväll. Antar att det blir Beck eller Wallander, hihi:)

Godmorgon

Det var en befrielse att vakna upp i morse. Svalde och kände inte av dom vassa knivarna som skar i halsen igår. Jag har knappt ont idag vilket är underbart skönt, därför ska jag inte heller in till återbesök utan vi väntar några dagar för att se.

Har precis ätit frukost och tagit min dos av tabletter, var ute med hundarna innan och nu ska jag bara vila resten av dagen.

Nu väntar tv:n:)

Jag filmade med


Och nej det är inte jag som skriksjunger haha:P


Kevin borg

Tomas Ledin

Jag hittade lite klipp på youtube från igår när Tomas Ledin spelade.



 

 

 
 

 

Underbart bra!

Bilder från alla dagar i Svedala (bildbomb)

Tors:


I bilen på väg dit



Fre:



















Lörd:



























Bra bilder va? Detta var den bästa helgen på länge, bra artiser och underbart sällskap. Som ni kanske såg stod jag och Pernilla längst fram på Tomas Ledin och det var suuuuuper. Fick ögonkontakt med honom flera gånger, både jag och Pernilla. Va fan, 58 år, men sjunger som en gud.

Bilder från igår


Detta var när vi såg Tomas ledin, vi är längst till höger som ni ser.


Oj vad glad jag ser ut här då hahahhahaa.

Jag lever..(tror jag?)

Jag har inte mått så bra idag, därav den dåliga uppdateringen. Jag och pappa har varit på akuten med min hals, fick vänta länge till att komma till en utländsk läkare som man knappt förstod vad han sa. Han försöka tömma den med en spruta som sist, men det fanns inget var i den och snabbodlingen på mina mandlar visade negativt.

Har fått penicillin och har precis sovit några timmar. Mår jag sämre imorgon ska jag på återbesök i Malmö. Läkaren rekommenderade även operation med tanke på att jag haft det så ofta...men åhhhhhhhhh, det vill inte jag. Det är min skräck!

Nu ska vi strax åka..

Har precis varit och hämtat ut pengar med pappa och väntar på att min morbror, åsa och deras kompis therese ska komma och hämta mig. På vägen ska vi även hämta upp Pernilla, och sen bär det av till Svedaaaaaaadala:)

Jag kommer komma hem sent så vi hörs imorgon igen. Ha en trevlig lördagskväll:)


V-blogg


(Konstig min jag vet haha)

Det var den krångligaste videobloggen jag varit med om, men här har ni den iaf och svar på era frågor. :)

Dagens fråga

Är du rädd för döden?


Dagens jag


Jeans: Veromoda (tror jag)
Linne: H&M
Tröja: Gina


Duschen nästa

Har suttit här och tagit det lugnt sen jag vaknade, ätit frukost såklart men inte något annat. Min hals är tyvärr sämre idag, så vi ska ringa till läkaren på måndag och få en tid så fort som möjligt, för det är en halsböld...tyvärr:/ Meeeen, det hindrar inte mig från att inte åka till Svedala, jag SKA se Kevin Borg och Tomas Ledin, det har jag längtat efter.

 

Nu ska jag i alla fall hoppa in i duschen göra mig klar så jag slipper stressa med videobloggen idag och ta det lugnt.

Hörs sen igen:)

Ännu en bild



Vi igår när vi lyssnade på ett hårdrocksband:)

Ellinor och Eleonora

Vem har namnsdag idag då?:)


Vi i vimmlet



Vem är det om inte två blondiner från Trelleborg?:)

Nu får det f*n vara nog

Alltså jag fattar inte varför det blir en jävla debatt om Michael Jackson. Jag skrev det inlägget menat mot KVÄLLSPRESSEN då dom skriver något nytt var dag, inte mot er fans . Jag gillade också hans låtar, jag har ju till och med lagt ut flera låtar med honom och skrivit att det är synd att han är död, vilket jag tycker. Jag tycker han skulle gjort sin comeback och levt livet. Men ni förstod allting fel, ni trodde jag skrev att han var obetydelsefull och han bara kunde dö. FEL FEL FEL, jag tycker inte alls så för han var en underbar artist.

Sen drar ni upp att jag är okänslig och inte visar respekt på andras bekostnad. Om jag får säga det själv är jag verkligen inte okänslig, jag bryr mig om personer i min omkrets mer än vad jag gör om mig själv nästan.

Men fine, vill ni ha en sån syn på mig så ha det. Jag skrev bara ett inlägg om att nu är M.J helt plötsligt mördad också, MENAT MOT AFTONBLADET, not to you!

Hoppas nu ni förstår och att denna jävla debatt inte fortsätter, det skulle vara lite roligare att logga in på datorn och se lite glada kommentarer istället för att jag är okänslig och inte respekterar andra. Bullshit. Punkt.

Hemma

Guuuud vilken underbar kväll det varit. Livet är fan underbart för tillfället och imorgon ska det bli ännu bättre för då kommer Kevin Borg och Tomas Lediiiiiiiiiiiiin.

Ps...ni är fan expert på att ha taggarna ut. MICHAEL JACKSON ÄR DÖD, varför lägga energi på att försvara honom?!


V-blogg från igår



Aaaaaarrrrrrgh

Jag spelade precis in en videoblogg på lite över 6 minuter, tror ni inte den var för stor för att lägga upp på dailymotion???! Jag blir galen. Nu är klockan alldeles för mycket med och jag har saker att göra innan jag ska iväg om 50 minuter.

Jag kommer försöka klippa i den imorgon för idag hinner jag inte.

Vi hörs imorgon. Kram!


Update;

Jag gör om hela videobloggen imorgon, jag såg att jag fått in fler frågor till videobloggen så lika bra att göra om den, då ska jag försöka att inte göra den så lång.

Nu ska jag göra lite middag till mig och sen åka till min morbror och därefter vidare till Svedala för att bla se E.M.D.

Bild från igår



Snygga va?;) haha

Videoblogg idag

Jag tänkte ta en videoblogg lite senare när jag gjort mig i ordning och så. Jag har bara fått in 3 frågor till frågestunden så passa på att ställa dom frågorna du verkligen vill ha svar på, tills videobloggen kommer upp:)

Här hittar du frågestunden.

Dagens fråga

Har du eller är du utsatt för mobbning?


Mästerkocken själv är i gång. Giss

0-15dc14862dfb9e702acde873a28241.png

Kolla varifrån!

Mästerkocken själv är i gång. Gissa vad jag ska göra?:)


Svar på kommentarer

Postat av: E.

ny mobil? :D

2009-07-10 @ 11:57:27

Sv: Nej, men vill ha den :)

Postat av:

om du hade varit ett av hans största fan kanske du också hade förstått. Om du kanske hade levt för honom och plötsligt påstås han vara död, tror du att att man som ett enormt fan vill spekulera i saken och försöka bevisa motstatsen.
Visa lite RESPEKT!

2009-07-10 @ 12:02:09

Sv: Varför ska jag visa respekt? Jag är inget fan av honom och detta är min blogg, jag skriver EXAKT vad jag vill om honom. Död eller levande. Han kommer inte återuppstå ändå? Du kände inte honom, så varför sörja? Hans låtar finns kvar.

Sony Ericsson X1


Snygg va? Fast 6195 kr sved lite faktiskt..


Man kan ju alltid drömma

 
 
 


Skoberoende som man är...

Alla kommer från nelly.

Nu blev han helt plötsligt mördad...



Kan folk inte bara fatta att han är död? Varför fortsätta spekulera? Det står ju något nytt om honom varje dag. Ena dagen är det en hemlig flickvän, mördad, överdos, ja listan kan bli lång.

HAN ÄR DÖD, han hoppar inte upp ur kistan, det vet alla.

Heal the world (dagens låt)


Zinga fyller halvt



Idag fyller Zinga 6 månader, herrgud vad tiden gått snabbt men kul har det varit :)

Godmorgon

Godmorgon! Allt bra med er? Med mig är det väl sådär, har fortfarande ont i halsen och idag är det värre bläää, meeeeeen, jag ska ändå till Svedala för idag kommer E.M.D.

Gårdagen var skitkull, jag,pernilla, åsa och hennes kompis var ju på Svedala sommarrock. Även om det var okända artister var dom ändå bra, då dom spelade covers. Jag och Pernilla stod och fjantade oss i publiken, hoppade och sjöng. Ja ni vet hur knäpp jag kan vara :)

Nu ska jag äta lite frukost så jag kan ta en ipren för min hals.

Konstiga ringsingnaler på nätterna..

Ja som ni ser på rubriken har det börjat låta konstiga ljud här hemma hos oss. Det var för några dagar sen mamma och pappa frågade mig om jag hade hört en signal på nätterna, men det hade jag inte, och har fortfarande inte. Mamma och pappa förklarar det som en gammal telefonsingnal som låter långt borta men som ändå är nära. Dom har försökt lista ut var det kommer ifrån, men när dom går ut från deras sovrum, kommer ljudet bara längre och längre bort.

Inatt spelade pappa in på sin mp3 hela natten för att försöka få med det, och vi lyckades. Ett svagt svagt ringande hörs som helst plötsligt bryts precis som någon svarar, ni vet som en halv singnal. Läskigt va?

Jag är såklart jätterädd när jag ska gå och lägga mig, då jag både är mörkrädd och lättuppskrämd.

Som jag skrev här tror jag på andar, men spöke kan väl inte börja ringa till varandra? Eller?

 
                                                           
Om ni vet vad det är för signal på en sån här telefon så låter det exakt som den, men vi äger ingen sån.

Riktigt läskigt!


Taaaada


True match, 149 kr på H&M

Ps...jag hade värsta turen, för precis när jag kommit innan för dörren öste det ner igen:


Dagens jag


Jeans: Gina
Tröja: Gina



Nu ska jag cykla till stan, solen smyger sakta fram så jag passar på nu.

Har inte kommit iväg än....

Ja här sitter jag i min lugna ro och lyssnar på musik, jag har fortfarande inte kommit iväg till stan än. Pernilla var tvungen att städa så jag ska åka ner själv, det gör i och för sig inget då jag bara skulle handla foundation. Men nyss när jag var klar och tänkte cykla ner till stan blev det alldeles svart på himlen och nu öser det ner, och då menar jag öser ner...vi som skulle till svedala ikväll. Äh vi får hoppas det slutar, annars hoppar vi det idag, det var inga bra artister idag i alla fall.


Dagens låt



12 saker ni kanske inte visste om mig...

♦ Jag får lätt ångest
♦ Jag vill bli polis
♦ Jag har rutiner på allt jag gör
♦ Jag är mörkrädd
♦ Jag går gärna i högklackat alltid
♦ När jag flyttar hemifrån ska jag köpa en till hund
♦ Jag lär mig låttexter väldigt snabbbt
♦ Jag tror på andar
♦ Jag och min mamma pratar bebisspråk till varandra
♦ Jag har bacillskräck
♦ Jag sjunger....alltid
♦ Jag har alltid musik runt om mig


Glöm inte.....

....min frågestund som jag har just nu. Har fått in 1 FRÅGA, SKANDAAAAAAAAAAAAAL!

Kom igen nu!!!

Jag börjar så smått igen...

Jag är inne i en period nu när jag har fet bloggtorka, därför undviker jag hellre att skriva än att bara skriva strunt.

Sitter för tillfället i sängen och tittar på tv, har precis tittat klart på den beckfilmen jag började titta på igår.

Vill ni veta en sak? Jag har ont i min hals....igen, nu är det på vänster sida när jag sväljer. Snart tar jag en kökskniv och personligen skär ut mina mandlar. Hoppas verkligen inte det bryter ut till en halsböld, då dör jag!

Idag ska jag ner till stan med Pernilla, jag måste handla foundation så jag passade på att fråga henne.

Nu ska jag gå och duscha, förvänta er inte allt för bra uppdatering idag.

FET BLOGGTORKA

OVÄLKOMNA BLOGGTORKAN ÄR TILLBAKA.

Jag återkommer....när jag dödat den.

Uttråååååååååååååkad

Gud vilken ohändelserik (kan man säga så?) dag det varit. Jag har varit allmänt slö och knappt rört mig förrän jag var tvungen att göra saker. Även om det är fint väder ute är jag slö som jag vet inte vad.

Jag och pappa har iaf varit nere i stan, och handlat lite till djuren och köpte mat på vägen hem som snart är klar. Egna hamburgare med sallad, pommes och ja, ni vet...mumssssssss!



Vad brukar ni ha i er hamburgare? Jag kör på det traditionella, bröd, dressing, sallad, hamburgare, lök och tomtat. Det är gudomligt gott!

Frågestund

Det var ett tag sen jag hade frågestund, och lite nya själar har dykt upp i bloggen så ni kanske har frågor till mig?

Jag tycker vi kör en frågestund tills jag säger stopp, bra va?:)

Fråga på nu så får ni frågorna i en videoblogg i slutet av veckan:)


Jag kan vara flitig om jag bara vill..

Klockan är bara halv 3 och jag har hunnit med hur mycket som helst..känns det som iaf. Gjort mig i ordning, varit ute med Zinga, ätit lunch, tömt diskmaskinen, satt in nytt, haft Panda ute, gjort rent till henne och plockat undan på rummet. Bra va?:)

Ibland har jag såna latdagar så jag bara sitter framför datorn och slöar, men men får faktiskt lyfta på baken och göra lite nytta ibland.

Nu vet jag dock inte vad jag ska göra för nytta. Titta på youtube blir bra..

Nybadad Zinga


Zinga hade kräkt imorse så hon luktade inte gott precis, så nu har hon badat för första gången och det gick hur bra som helst. Hon var såklart rädd, men inte aggresiv eller så:)


Nu luktar hon gott i päls och mun igen :)


090708

Vakna? Det är jag, fast jag sitter och gäspar. Blev väckt lite innan 9 av en hund som stod och skällde i någons trädgård och kort därefter ville Zinga ut, så jag har varit vaken sen dess.

Sitter för tillfället och tittar på klipp på youtube på Michael Jackson. Även om jag aldrig riktigt var ett fan av honom är det svårt att fatta att han är borta, med tanke på hans unga ålder.


Detta är filmat 2 dagar innan han dog. Ser han sjuk ut? Nej..

Godmorgon..

Vem blev inte rörd?

Jag antar att många av er satt och kollade på minnesstunden för Michael Jackson liksom mig. Jag blev väldigt rörd när hans dotter pratade. Hon kunde knappt få fram några ord ju, stackars lilla. Nu förstår man att han är borta, och att han trots allt var en bra far..tydligen.



Jag såg bara en del av minnesstunden, men det lilla jag såg var oehört fint, särskilt när hela hans familj stod uppe på scenen.

Tänk att man får så mycket kärlek när man dör? Det är egenligen sjukt. Jag tror folk inser hur mycket en person betydde för en när den väl är borta, därför har jag börjat att inte ta allt för givet. Du vet aldrig om morgondagen kommer.

Kvällen

Jag var ju som sagt och fixade mina naglar innan som ni ser i inlägget nedan. Eftersom jag redan var på plats kom jag till kl 17 när hon kom till salongen, så jag och mamma var klara samtidigt. Då åkte vi ner till Mcdonalds och åt middag och hem igen snabbt, för att hämta pappa och köra och handla på willys.

Nyss tittade jag på "Allsång på skansen", men det var inte mycket att hurra för direkt, urdåliga artister.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva till er, återkommer om jag kommer på något :)

Fina va?:)

3d5983548ff347d5c44c488bf800117e.png

Kolla varifrån!

Fina va?:)


Nu har vi biljetter

Det var en snabb visit till Svedala, var hemma redan 13,45 igen och det gick snabbt och lätt att handla biljetter till svedala sommarrock där bla Veronica Maggio, Tomas Ledin, Kevin Borg och E.M.D ska vara så det ska bli kul :) Självklart ska jag dit med Pernilla, men vi ska gå med min morbror och deras umgänge med.



Nu har jag precis ätit och ligger i sängen och skriver, samtidigt som jag har en sovande hund bredvid mig. Om 1 timme ska jag och mamma åka ner till stan, till vår frisör för först ska mamma färga håret och sen ska jag fixa mina naglar 17.30, så jag kan lika bra följa med direkt:)

Nu ska jag läsa lite bloggar så hörs vi kanske innan jag åker.

Dagens jag


Jeans: Cubus
Tröja: Gina



Har precis klätt på mig som ni ser, och blir hämtad vid 1, vi hörs när jag kommit hem igen:)

Grattis Bella



Idag fyller min gamle vovve hela 11 år.

Grattis till henne!

Gooooooodmorgon

Vaknade för en halvtimme sen så det var bara att gå ut med Zinga direkt. Jag har ju haft den lyxen nu i 3 veckor, då pappa tagit ut henne samtidigt som Bella, men nu har han börjat jobba så jag får snällt ta ut Zinga själv. Iof är inte halv 10 så tidigt så det gör inte så mycket. Lite skönare än att gå upp halv 12 var dag.

Idag har jag lite saker som står på schemat, bla ska jag och pernilla följa med min morbrors sambo till svedala för att köpa biljetter till en festival som ska vara där tors-lörd. Och ikväll 17.30 ska jag få mina naglar fixade, äntligen, dom ser förjävliga ut!

Nu blir det frulle.

Hejdå för idag

Gästerna gick vid halv 10 tiden, och då körde jag och pappa hem min kusin och sen dess har jag bara suttit här vid datorn och inte gjort så mycket. Har inte haft så mycket att skriva om idag som ni märkt, men det blir nog bättre :)

Nu ska jag strax stänga av datorn för att kolla på någon film eller något.

Vi hörs imorgon, pusspuss!


Dagens jag

 

Kjol: H&M
Tröja: Gina
Halsband: Glitter



Vi hörs ikväll igen, när gästerna gått. Kram!

Stan

Jag slänger in ett inlägg snabbt nu, för klockan är lite mycket. Jag och mamma åkte ner till stan innan och handlade presenter till min pappa. Jag vet att han inte läser detta innan han får det, så han fick en termos som han önskat sig och fina blommor av mig :) Sjävklart träffade vi massa folk i stan så vi stannade flera gånger och pratade därför sprang tiden iväg, vi får ju gäster om 1 timme.

Jag ska iaf fota dagens jag nu, så kika in snart =)


Är det samma hund vi har?

Jag har suttit och tittat igenom bilder på Zinga, när vi hämtade henne och nu. Det är sjukt hur mycket hon förändrats, man börjar undra om det är samma hund eller om någon kommit och bytat henne utan vi märkt det.

Då:


Nu:


Visst är hon mycket sötare nu? :)

Grattis Pappa



Grattis din lilla gubbe, 47 år idag:)

090706

Godmorgon, blev väckt av telefonen 10.15 då Zinga fortfarande låg bredvid mig och sov. Snäll vovve det där, som ger matte sovmorgon hihi:) Gick ut med Zinga så fort jag hade fått kläder på mig och nu sitter jag här.

Idag ska jag och mamma ner till stan och köpa present till pappa och ikväll kl 17 ska vi ha gäster. Men ska såklart även försöka hinna med att skriva till er :)

Gooooooooooooodmorgon!

Är ni vakna?....

..för det är jag. Jag startade en film innan, men det var lite tråkigt så jag har suttit här vid datorn ist och kollat runt. Nu ska jag iaf gå ut med Zinga och ta bort sminket.

Sov gott så hörs vi imorgon♥

Filmkväll

Jag och Zinga kom hem från Mormor och Morfar vid 20 tiden, och sen dess har jag kollat på filmen "de vuxna" där Björn Gustafsson hade en roll. Vilket skit säger jag bara, det var bra när Björn var med, men resten var skit. Dom pratade franska hela tiden och det var kanske 4 meningar svenska. Urdåligt.



Nu ska jag iaf titta på en bra film, vet dock inte vilken än:)

Svar på kommentar

Postat av:

har du betällt dom eller köpt i affär:P?

2009-07-05 @ 18:39:27

Sv: Jag köpte rosettskorna på H&M i Trelleborg :)

Nu är jag och Zinga hos mormor och

0-3c2cb976bd57c9fb3ac5434392288060.png

Kolla varifrån!

Nu är jag och Zinga hos mormor och morfar:)


Daglig konversation mellan mig och pappa



Jag:
Zinga ska flytta med mig när jag flyttar hemifrån.
Pappa: Nääähä
Jag: Jo, varför inte?
Pappa: Min hund
Jag: Nej min

Haha ibland kan vi vara som 5 åringar här hemma, man undrar ibland hur mamma står ut:P

Grått ute

Dagen har varit ganska lugn. Gjorde ju mig i ordning innan och efter det åkte jag och pappa och köpte middag, och då hjälpte jag såklart till med det också. Efter maten körde vi och handlade igen till imorgon då pappa fyller år, så då ska vi ha lite gäster här och så:) Och nyss var jag ute med hundarna och gjorde rent till Panda.

Vädret är sjukt tråkigt idag, man är ju van vid att det är strålande sol och 27 grader, men inte idag. Grått och trist ute, nästa så man får tända lampan så mörkt det är. Menmen, man får ha lite dåligt väder ibland med så man kan kolla på lite bra filmer, vilket jag ska göra ikväll:)


Jag orkar inte vara seriös idag :P


Svar på kommentar

Postat av:

var de sista delen eller?

2009-07-05 @ 15:12:43

Sv: Ja, det var sista delen av "hemligheten". Hoppas du gillade den.

Städat & donat

Puuh vad jag är varm. Har städat ovanvåningen och gjort mig i ordning, det var jobbigt kan jag säga. Även fast det är mulet ute är det ändå kvavt, skitstörigt.

Men nu är jag iaf klar. Inte för jag ska göra ngt spec idag, men det är skönt att vara klar iaf. Ska nog sticka till Mormor och Morfar senare och hälsa på, inte kul väder och vara ute i ändå.

Vad hittar ni på med idag då?:)

Gårdagen

Godmorgon på er, vaknade för lite mer än 1 timme sen så nu tänkte jag berätta lite om gårdagen:)

Jag och pernilla skulle ju först till Malmö för att kolla på bio, men vi avbokade dom och åkte ner till hamnen ist och kollade på Alcazar som var i stan, skitbra var dom och bra platser fick vi med. När dom hade sjungit klart och vi fått autografer ;) så gick vi runt lite på tivolit som var bredvid och till slut gick vi hem till min morbror igen som vi var innan vi gick ner till Alcazar. Då följde vi med dom ner till öltältet där vi dansade till 00-00.30 tiden tills jag knappt kunde gå mer för jag hade stora blåser under mina fötter (ovanligt? nej). Så då gick vi till Shell och åt korv och somnade sött lite över 02. Det var längesen jag hade så kul faktiskt. Skönt med lite ombyte av folk med, och inte bara fulla människor i min egen ålder utan även äldre.

Här kommer lite bilder från kvällen:






















Min morbror




Jag och min morbrors sambo Åsa


Ja vi är lite bitchiga ibland;)

Ps, ett stort samtalsämne igår mellan mig och pernilla:

-Varför ska alla homosexuella killar vara snygga?:(

Underbar kväll

Jag har haft otroligt roligt nu ikväll, berättar allt imorgon för nu väntar sängen.

Godnatt♥

Kvällens jag




Kjol: Gina
Tröja: Gina
Skor: Dinsko (förra året)

 



Ha en trevlig kväll. Vi ska inte alls på bio, utan ner till hamnen och ha kul, den fyller nämligen 100 år och bla Alcazar ska uppträda. Puss!

Mina nya rosettskor



 

Fina va?:) 299 kr på H&M.

"Hemligheten"- Del 12

Del 12

En dag senare, ringde de från fängelset. Jag visste att något var fel, jag kände det på mig.


- Ja, det är Emily.

- Hej, är det du som är Emily Nordén?

- Ja det stämmer.

- Din fd pojkvän sitter anhållen här hos oss, men det har hänt en sak. Skulle du kunna komma hit till stationen?

- Vad är det som har hänt?

- Jag kan inte ta det på telefon, vi tar det här. Jag skickar en bil till dig så du slipper gå.

- Jaha okej.


Väl framme på stationen blev jag inledd av ytterligare en polis, till ett litet och trångt rum med ett fönster blev jag inledd och där satt en kvinna, samma kvinna som jag pratade med i telefonen.


- Hej, mitt namn är Sara.

- Hej, Emily, sa jag och sträckte fram handen.

- Ja, det är väl lika bra att börja direkt. Det är så att det har hänt en sak med Jesper.

- Vadå, frågade jag lite nervöst.

- Jesper avled inatt, sa Sara med väldigt ledsen röst.


Jag satt bara och stirrade på henne. Även om han gjort allt möjligt med mig kom det som en chock. Jag fick inte fram ett ljud hur mycket jag än försökte.


- Jag förstår om det kom plötsligt, men jag är hemskt ledsen, sa Sara samtidigt som hon tog tag i mina händer på bordet.

Efter en stund fick jag fram i alla fall en fråga till henne:

- Hur kunde han dö?

- Han tog livet av sig, han hade hängt sig i sin cell. Men jag tycker inte du ska höra det. Du har gått igenom mycket redan.

I polisbilen hem satt jag bara och tänkte på Jesper. Min första riktiga kärlek är död. Men jag kommer alltid minnas han som en misshandlare i första hand och inte allt det goda som fanns i honom innan han misshandlade mig. Efter allt som hade hänt i Malmö ville jag verkligen inte vara kvar, jag ville hem till Stockholm där mina föräldrar bodde. Jag satte upp min lägenhet till salu och fick ett bra pris. Beställde flyttfirma som kom någon vecka efter och tog allt som Jesper inte slagit sönder. Jag hittade en liten lägenhet som var alldeles perfekt för mig. Nu skulle mitt liv starta. Nu ska jag satsa 100 % på teatern, utan någon pojkvän.

Nya möjligheter, ny start på livet.



Dagen

Förlååååååååååååt för dålig uppdatering idag, men det blev snabba ändringar i fm som ni förstod. Precis när jag tänkte byta om till bikini och sola så skickade pernilla om jag ville ner till stan och fika. Så det blev en snabbduschning och sen var jag nere i stan och det blev fika som ni ser på bilden nedan. Kom hem vid 3 tiden och sen dess har jag bara tagit det lugnt.

Jag hittade faktiskt ett par skor nere i stan som inte var höjdräddshöga på H&M, dom visar jag senare för just nu orkar jag inte sitta vid datorn mer, allt klibbar fast haha:P

 

Det blev ingen solning,ist blev de

1fa8f5e93d025303c7aeb63198fe767d.png

Kolla varifrån!

Det blev ingen solning,ist blev det fika med pernilla:)


Dagens låt



I´m in love!!!

Morning Morning

Vaknade för bara en liten stund sedan och som ni märkte kom jag hem sent igår. Vi kollade på Wallander och snackade en massa, sen åkte jag hem kvart i 1.

Idag är det lika fint väder ute som dom andra dagarna så idag ska jag sola igen :) Och senare ska jag vara med Pernilla och såklart bion ikväll.

Nu blir det frukost, magen kurrar.

Nu drar jag

Nu ska jag hem till min morbror och titta på film med dom. Vet inte när jag kommer hem, men senare.

Ha en bra kväll alla. Kramar

Bio imorgon

Ja då har man precis bokat biljetter till "Johan Falk" imorgon. Den ska jag se med Pernilla:) Hoppas nu bara den är bra för den varar i hela 2 timmar.

Någon som sett den första Johan falk? Är det inte typ som Wallander och Beck?


Dagens jag


Shorts: H&M
Tröja: H&M


"Hemligheten"- Del 11

Del 11

Två poliser bar ut honom och en stannade kvar och pratade med mig.


- Hur gick detta till, sa polisen.

- Jag vet inte, jag vaknade av att någon höll på i brevlådan. Jag trodde det var en brevbärare och öppnade utan att titta i titthålet.

- Han gjorde inget med dig väl, sa polisen.

- Nej han brydde sig inte om mig. Jag sprang in i klädkammaren och han in i vardagsrummet och slog sönder allt.

- Ja jag ser det, sa polisen samtidigt som han tittade ut mot vardagsrummet.

- Han fick hem ett brev idag om anmälan du gjort mot honom, jag tror det var därför han reagerade som han gjorde, sa polisen.

- Okej, men varför gjorde han inte något mot mig då?

- Det vet inte jag, men han tyckte kanske att han gjort tillräckligt mot dig. Lite känslor kanske han har kvar.


Senare på kvällen fick jag ett samtal av polisen som precis hade haft ett förhör med Jesper. Han hade, precis som polisen sa, läst anmälan han fått av mig och blev upprörd av det. Han ville inte döda mig, vilket han hade gjort om han hade slått med basebollträet, sa han. Dom kommer nu hålla han tills det blir rättegång, så jag slipper vara rädd numera. En stor lättnad föll till botten när jag fick reda på att han var fast, och inte smög omkring runt mitt hus, som polisen sa att han erkänt.


Solning och kinamat



Wow jag har faktiskt fått lite färg idag. Låg ute och stekte i solen i någon timme tills jag inte orkade svettas mer. Då gick jag och gjorde mig i ordning för att köra ner och hämta kinamat som vi precis ätit. För min del blev det kyckling i currysås och såklart efterrätt- friterade bananer med glass:) mums. Nu rullar jag snart fram så mätt jag är.

Nu ska vi strax iväg och handla lite och ikväll vid halv 9 ska jag till min morbror och kolla på film.

Förlåt för den dåliga uppdateringen, fint väder vettni:)

Ändrade planer helt

Dagen blev helt omplanerad efter vi hade fikat klart, då hade jag nämligen fått ett sms av min nagelbyggare om att hon hade fått förhinder så hon kunde inte idag, skit säger jag bara..jag som ville fixa dom idag. Menmen, ska dit på tisdag istället. Istället gick vi lite i stan och så. Jag följde aldrig med mormor hem då jag var tvungen att åka hem till Zinga.

Kom hem för en timmes tid sen och sitter just nu på terassen och latar mig, för idag kan man iaf sitta här ute utan att svettas ihjäl.

Nu ska jag byta om till bikini, ta bort sminket och smörja in mig med min nya sololja som jag köpte idag :)


Godmorgon!

Godmorgon gott folk. Uppe med tuppen idag känns det som, nja kanske inte riktigt men tidigt är det iaf. Men det gick bra, var inte så jobbigt som jag trodde det skulle vara.

Har precis sminkat klart mig och klätt på mig, väntar just nu på att plattången ska bli klar sen är jag nästintill klar. Ska vara nere i stan lite över 9 så det är en stund kvar.

Ja ni vet ju redan hur min dag kommer se ut, så det behöver jag inte skriva igen.

Vi hörs under dagen, okej?:)

Godnatt

Har precis tagit en dusch så jag slipper göra det imorgon bitti då jag ska upp tidigt, då ska nämligen jag, mamma och pappa ner till stan och fika med mormor och hennes syster vid 9 tiden. Dom har fasta tider som verkligen inte går att ändra på så vi får snällt gå upp tidigt. Men herregud, det är bara en gång så det ska nog gå bra :)

Efter det ska vi gå lite i stan, och jag ska till biblioteket och låna lite böcker som jag fortfarande inte blivit klar till. Sen ska jag följa med mormor och morfar hem för att vara där till jag ska på återbesök på mina naglar 14.00. Jag kommer mobilblogga under dagen, och så hörs vi såklart när jag kommer hem med snygga naglar:)

Godnatt. Sov gott mina fina läsare.

Om det var du, eller din bästa kompis?



Denna känner säkert många av er till, det är ett samarbete med Darin och Friends. Jag är starkt emot mobbning, utfrysning av alla slag då jag själv varit ett offer som jag tyvärr inte kommit ur än. Ibland får jag tillbakaslag som gör extremt ont. Nästa varje vecka slår något tillbaka till den tiden, den tiden då allt var ett helvete, och nej jag överdriver inte. 

Läs min "hemlighet" här som jag dragit länge på att gå ut med, men varför göra det egentligen? Rädd för att folk ska veta att man får må dåligt? Rädd för att folk ska hålla på mer? Eller för att man bara vill låta det försvinna. Det dom människorna gjorde mot mig kommer aldrig och då menar jag aldrig försvinna hur mycket jag än försöker. Det går inte..Ni som varit utsatta vet hur det är. Det är sjukt hur samhället är. Jag märker bara genom bloggen hur mycket skit jag får. Att folk lägger ner energi på att trycka ner människor, då det egentligen det är dom som mår extremt dåligt.

Okej, nu blev detta ett lite deppigt inlägg, men jag måste få skriva av mig ibland utan att det blir för personligt.

Nu tycker jag ni ska lyssna på "What if" och verkligen ta till er texten! Början är extremt bra tycker jag.


Just imagine how you feel
If you would be the one they're picking on
Would you would you be the who's gonna stand up strong

Honestly
Would you let us lie break down and cry, oh
Would you would you would you
Never let nobody step on your right

What if it was your brother sister mother father child
Then would it still be cool
Why can't you see your words are hurting
Everybody deserves to be themselves and no one else
So think before you move

What about if that was you
That would the victim (victim)
Of the critisism and they treated you that cruel
What about if that was you
That would be bullied (bullied)
How would you feel if they were doing it to you

What about if that was you
How would you would you would you feel
Honestly
How would you would you would you feel
If they were doing it to you

Just imagine how you would feel
If everybody always laughed at you
Would you would you would you
They think it's okey with me and you

If you were me
And the people 'round you were having you down now
Would you would you would you
Like if they did that to you

"De vuxna"

Denna filmen hyrde jag innan idag, där bla Björn Gustavsson har en biroll, hoppas verkligen den är bra för "Allt flyter" som jag hyrde för några dagar sen har jag somnat till var kväll..så bra var den liksom haha.

 
Den är svensk, men här står på något utlänskt språk.

Håll tummarna för att jag inte somnar sen!

Ni bloggare vet hur det är...

...på varma dagar. Man orkar inte sitta vid datorn och skjuter fram det ist, men ni har säkert förståelse för det:) Det är först nu det är behagligt ute och inte klibbigt varmt.

Vid 4 tiden körde jag och pappa ner till stan för att hämta pizza. Vid 7 tiden skulle vi köra till Sturup och fota lite, men det blev aldrig av. Ist ö-körde vi lite och sen har jag och mamma varit ute och cyklat lite, körde ner till mormor och morfar och pratade lite.

Nu sitter jag ute på terassen och njuter. Det är vindstilla och fortfarande varmt, himlen är ljusrosa och svalorna flyger förbi i mellan åt. Ljud från andra grannar hörs tyst tyst. Sommaren är underbar!!


Jordgubbar med socker och grädde.

1f29a2a35f309d76743f6ab9b716c118.png

Kolla varifrån!

Jordgubbar med socker och grädde. Finns det något godare?


"Hemligheten"- Del 10

Del 10

Jag gick runt i lägenhet och funderade, jag hade ingen i Malmö som jag kunde åka till, mer än mina klasskamrater som jag knappt kände och ångesten började komma. Till slut lugnade jag i alla fall ner mig, och satte mig ner i den lilla gråa skinnsoffan och tittade på "Ordjakten" på tv. Efter dagens alla händelser somnade jag där på soffan. Jag låg där i soffan och kallsvettades, kände som jag var på väg bort mot andra sidan. Jag kände svettdropparna kommandes över ryggen och pannan. Jag drömde att jag var fånge i min lägenhet och att någon bröt sig in i min lägenhet. Jag vaknade med ett ryck och kände mig i pannan och hela luggen var blöt. Plötsligt hörde jag något ljud från hallen, slängde ifrån mig filten som hade gjort mig varm. Jag började lyssna extra noga vad det var som lät. Det lät ungefär som någon höll på i brevlådan. Jag gick mot dörren och såg att brevlådan stod öppen, och att någon höll på utanför, trodde med en gång att det var brevbäraren. Jag öppnade dörren utan att titta i titthålet. Jag kände motstånd när jag öppnade dörren, men fortsatte ändå. När dörren var halvt öppen fick jag syn på det jag aldrig trodde jag skulle se igen. Hjärtat slog extra slag och jag stod bara stilla och tittade. Kände en tomhet i hela kroppen och en stor klump satte sig i halsen. Öga mot öga stod jag och tittade in i Jespers ögon. Så fort jag satte blicken i hans äckliga och fula ögon, som jag en gång blivit så svag av, sprang jag bakåt. Jag har nog inte varit så rädd sen när jag låg på golvet och kände sparkarna mot min mage. Jag backade med stora steg samtidigt som jag tittade på honom. Jag backade så snabbt att jag föll in i min klädkammare som stod öppen. Jag föll, föll ner mot mattan och såg Jesper kommande springandes mot mig med ett basebollträ. Jag knep ihop ögonen så mycket jag kunde, och förberedde kroppen på slag. Jag hörde hans steg komma längre och längre bort och öppnade försiktigt ögonen. Samtidigt som jag sakta reste mig upp hörde jag hur något föll i golvet och hela vardagsrummet förvandlas under några sekunder till glaskross. Jag kikade försiktigt in i vardagsrummet, där stod han med basebollträet och slog sönder precis alla möbler. Jag blev så rädd att jag backade tillbaka till klädkammaren, men plötsligt kom jag på att jag skulle ringa till vakten, så fort något hände. Jag smög ut i hallen igen, bara några få steg sen hade jag mobilen i handen. Jag slog snabbt numret och efter två signaler hörde jag en röst på andra sidan. Med en lätt viskande röst sa jag:


- Jag behöver hjälp. Jesper är i mitt hem.


Vakten i andra sidan av luren var redan på väg till mig innan vi hann avsluta vårt samtal. Fem minuter senare, och Jesper var fortfarande kvar. Några sekunder senare såg jag dörren ryckas upp och tre poliser kom inspringandes. Jag reste mig sakta upp och gick ut och tittade på när dom brottade ner honom. Samtidigt som jag stod och tittade på honom, tittade han in i mina ögon med tårfyllda ögon. Som om jag skulle tycka synd om honom? Jag njöt bara när dom nästan bar ut honom.


Dagens låt


Hot hot hot

Det går seriöst inte att vara ute mer, det är 32 grader i skuggan. Är vi i Skåne eller Thailand liksom?

Jag har iaf tagit mitt pick och pack och gått in, orkar inte sitta och svettas. Låg ute och solade i en halv timme eller något sånt vid 11 sen blev det för varmt. Djuren ligger helt utslagna också, Bella i hallen, Zinga i köket och Panda i sitt hus. Stackars dom ändå, tänk så skulle vi dra på oss en vinterjacka och gå ut, det är nog så dom känner sig. Zinga reagerade också starkt innan, för hon kräkte nämligen överallt. Vi tror hon ätit något i trädgården eller så är det värmen.



Nu ska jag strax gå och duscha och sen åka ner till stan:)

090702

Godmorgon!

Vaknade bara för en stund sen men har haft svårt att sova nu på morgonen då det varit sjukt varmt i mitt rum. Jag har slängt av mig täcket och vaknat med det på, jag är nog knäppast i världen när jag sover.

Idag är det lika varmt ute som igår så jag ska inte göra allt för mycket. Ska försöka orka mig ner till stan som jag skrev igår, annars är dagen nästintill oplanerad.

Nu blir det frukost:)

Hejdå för idag

Nu tänkte jag stänga av datorn, sitter just nu och fnattar på ett myggbett jag fått på min fot. Årets första, jippie? Nä tror inte det. Jävla vampyrer ändå som anfaller en, dom suger och sen flyger dom vidare och typ...dör? Känns lönt?



Aja, iaf... imorgon ska jag försöka komma ner till biblioteket och låna lite böcker. Jag brukar läsa ganska mycket under sommaren, men jag har inte blivit färdig till det än men imorgon är det dags:)

Vi hörs såklart imorgon:) Natti natti.

Bilder från dagen

Här kommer lite sommarbilder:)




Jag vet inte riktigt varför jag gillar denna bilden..














Hemma från stranden igen

Det blev en ganska snabb visit på stranden. Var där bara en timme eller så för sen ville inte Pernilla vara kvar mer, så då fick jag snäll följa med. Då åkte vi runt lite med hennes kompis i stan och sen lämnade dom mig. Vi grillade på stranden och dom andra badade. Det var underbart skönt att vara där, blåste ingenting och det var hyfsat varmt.

Nu tänkte jag lägga in lite bilder från dagen och visa er, så kika in om en stund:)

Är just nu på stranden med en mass

67709f288f1cb76a677f7f42e6d57aea.png

Kolla varifrån!

Är just nu på stranden med en massa folk bla pernilla. Underbart skönt.


Videoblogg




VAAAAAARMT

Är det egentligen konstigt att man svettas ihjäl?



Jag tycker inte det!

"Hemligheten" - Del 9

Del 9

Efter tre veckor på sjukhuset, fick jag äntligen bli utskriven. Polisen hade kommit med jämna mellanrum för att informera mig om hur det blev efter sjukhuset och om dom hade hittat Jesper, men det hade dom tyvärr inte. Polisen sa till mig att dom kommer ha spanare utanför min lägenhet för att undvika att Jesper kommer dit.


En vacker solig dag, fick jag en taxi till sjukhuset som skulle ta mig hem.

Varje dag hade jag kontakt med spanarna utanför, för att dom skulle hålla koll på mig och om dom sett Jesper. En dag fick jag ett samtal av en av spanarna i bilen utanför:


- Ja, det är Emily.

- Hej, det är Stefan från spaningsbilen.

- Ja, hej, sa jag.

- Det är så att det har blivit kris här. Alla enheter är tvungna att åka till ett stort larm på Triangeln, för det har varit ett stort rån där. Vi är alltså tvungna att åka dit, alla vakter och poliser.

- Okej, sa jag förvånat.

- Ja, tyvärr. Men jag ska ge dig ett telefonnummer som du ska ringa så fort du känner obehag av något.

- Ja, vänta lite. Ska bara hämta papper och penna.

- Jadå, sa Stefan.

- Nu.

- 0708800998. Det ska du ringa så fort du känner dig osäker. Ring hellre i onödan än inget alls.

- Okej.

- Det är bra, Emily. Ha det så bra så hörs vi senare. Jag kommer tillbaka så snabbt jag kan, sa Stefan.

- Ja, men det är bra, sa jag.

- Hejdå.

- Hejdå.


Dagens fråga

Vad ska det skrivas om i en blogg för du ska bli en trogen läsare?

Videobloggen är på väg....

..kommer dröja ett tag men ni får den så snabbt som möjligt:)


Dagen

Vaknade kl 9.15 imorse, gjorde mig i ordning och så och var inne i Malmö vid halv 12, då fick Pernilla sina naglar fixade och till sist fikade vi på espresso house. Tog bussen hem igen vid 2 tiden och mycket mer har inte hänt idag.

Det är precis lika varmt som igår, jag dör seriöst. Blåser nästan ingening och svetten bara rinner.

Jag har lovat en videoblogg idag, men den kommer senare för just nu har jag inte tid. Vi hörs sen igen:)


RSS 2.0