Paradise Hotel

Nu har jag fixat inför imorgon, har bara en lektion vilket är idrott sen ska jag tillbaka till skolan för att lämna in lite papper och hämta en bok som jag glömde sen slutar jag:)

Just nu håller jag på att titta på "Paradise hotel" så jag måste avsluta här.

Kram!

Dagens fråga




Klädsel



Allt är från Gina tricot som vanligt, förutom armbanden som är från VR och konfirmation.

Julklappshandling

Som jag skrev i förra inlägget så var jag i stan med Pernilla. Vi skulle först bara ner och ta en lunch men det slutade med att jag började handla en stor del av mina julklappar, så det är skönt att det är igång.

Har precis slagit in julklapparna så inte mamma och pappa ska gå och snoka, man vet aldrig. Nu tänkte jag ner och äta lite middag och sen blir det plugg. Hinner jag, ska jag till gymmet 1 h också, men annars får det bli imorgon.


Hej! Vi hade bara en lektion idag

583b2299c27253eae20057d566631af0.png

Hej! Vi hade bara en lektion idag så jag har varit med pernilla sen dess. Var och hälsade på vår gamla skoja och nu är vi i stan och ska äta:) jag uppdaterar och jag kommer hem.


Trevlig söndagskväll

Är precis nyduschad och ska stänga av datorn för idag tänkte jag. Ska fixa lite här innan Paradise Hotel börjar kl 22 sen blir det sängen för min del.

Så jag önskar er en fortsatt trevlig söndagskväll för nu ska jag äta en massa frukt, så hörs vi imorgon.


Bara jag som är beroende??!

Kram!

Ps. Skulle vara jättekul om så många som möjligt svarade på dagens fråga angående var ni bor osv. ds.


Hemma igen

Det var den sämsta julskyltningen jag varit med om, men man ska kanske inte ha för höga krav på denna håla man bor i? Gick där kanske i 40 minuter, knappt det. Fick i alla fall mitt tradionella pepparkakshjärta med glasyr, det kan man bara inte vara utan:) På vägen hem köpte vi med glögg, russin, mandel och körde hem om och hämtade lussekatter och Zinga, sen körde vi till Mormor och Morfar och hade lite julfika.



Nu tänkte jag ta tag i en läxa jag har till på onsdag, om jag klarar den dvs. Sen blir det duschen och tv.


Dagens fråga


Julskyltning

Nu har jag fått på mig lite kläder så nu ska vi snart ner till stan för att gå på julskyltningen:)


(Haha kolla mina ögonfransar på mitt högra öga. Min kamera är verkligen knäpp)

Vi hörs senare ikväll för vi ska nog hem till Mormor och Morfar efteråt:)

Mums med julmat:)

17ec1f983dc70f90ef850eff7823172e.png

Mums med julmat:)


Adventspresent

Vid 10 knackade det på dörren och där stod Mormor och Morfar, så vi fikade med lite lussekatter och pratade. Fick även en adventspresent som jag får vart år.



2 söta prydnads änglar/tomar som står på mitt soffbord just nu:)

Nu har jag precis städat och allt vad det innebär. Ska snart hänga en maskin tvätt och börja plugga hade jag tänkt.

091129

Godmorgon!

Jag är faktiskt redan uppe, men det är skönt att starta en söndag tidigt. Kan ni fatta att det är första advent idag, och snart december?! Det kan verkligen inte jag. Jag kan inte ens fatta att man satt upp julsaker för att det snart är jul, men ibland är det svårt att hänga med, det var lättare när man var 5. Då visste man att på julafton kom tomten. Men den tiden är förbi:)

Idag ska jag plugga, städa, tvätta och gå på julskyltningen. Låter som en ganska bra söndag tycker jag.


Tråklördag

Jag kan inte säga att jag gjort allt för mycket denna lördag. Har spenderat den mesta tiden i soffan med filmer och datorn. Det enda undantaget är när jag varit ute med hundarna eller gjort andra viktiga saker.

Nu är jag rastlös igen.. ska nog stänga av datorn för idag och kanske kolla på ytterligare en film. Vet faktiskt inte vad jag känner för.

Äh, nu struntar vi i detta. Vi hörs imorgon, då är det julskyltning♥

Kram!


Gina tricot








Dagens fråga


Filmkväll

Jag kollade nyss på dagenstv att det är två bra filmer på tv ikväll, så idag får det bli en filmkväll för mig. Jag har ju nyss sett klart "män som hatar kvinnor", tog lite pauser i mellan åt för jag skulle ut med hundarna och hjälpa pappa med lussekatterna.

Så ikväll är det alltså först "Tomten är far till alla barnen" följt av "beck-vita nätter":) Någon mer som ska kolla? Båda filmerna går på tv4+.


"Män som hatar kvinnor"

Det blev aldrig stan, jag har helt enkelt inte orken. Min mage värker och jag är trött, så istället ska jag krypa ner i soffan och titta på "män som hatar kvinnor". Jag sitter fortfarande i pyjamas så det blir en perfekt slappdag:)




Ofixade jag..


Färdigt:)

5839d6bc9d3766617c4f93662de87fc8.png

Färdigt:)


Pappa tog hundarna så nu är mäster

4e822705e9163e2fe555704446ecc8d0.png

Pappa tog hundarna så nu är mästerkocken själv igång och lagar mat:)


Som vanligt

Som vanligt blir det inte som man bestämt så det blev ingen stan för mig idag. Istället har jag fått gjort en engelskläxa och nu ska jag strax göra mig i ordning. Ska ta med hundarna på en promenad sen ska jag ner till stan och handla lite till akvariumet och ikväll bakning. Jag tänkte ha en lugn lördag, det behövs ibland:)

Nej nu tickar klockan och hundarna väntar, vi hörs sen igen:) 

Godmorgon

Steg precis upp efter att Zinga hade väckt mig, men för en gång skull är jag utvilad idag:)

Jag har en sån konstig julkänsla i kroppen idag, precis som man hade när man var 5 år. Men det är kanske för att jag ska baka lussekatter ikväll. Hur gott är inte det egentligen? Stå där och baka samtidigt som julmusiken strömmar ur högtalarna. Mys på det.



Nu ska jag fortsätta titta lite på tv sen får jag se vad jag ska göra denna lördag. Jag skulle nog ner till stan med Pernilla och som sagt baka ikväll.

Hur ser din lördag ut?

Ha en trevlig kväll

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll, men jag ska i alla fall snart upp till min morbrors lägenhet där jag och en kompis ska titta på idol eftersom han inte är hemma. Om vi ska vidare sen vet jag inte, men det återstår att se.

Ni får ha en jättebra fredagskväll, så hörs vi imorgon.




Gymmet

Nu ska jag åka iväg till gymmet och träna i 1 timme ungefär, även om jag egentligen inte känner för det. Har en såkallad hej-jag-är-ful-dag idag, men det blir förhoppningsvis bättre senare:)


Gratis Bio

Idag när jag kollade posten hittade jag detta:

Det är alltså ett presentkort på 100 kr som jag kan använda i dom flesta butikerna, men jag tänkte använda det till H&M. Jag har alltså fått det från en sida som heter Gratisbio, där man snabbt och enkelt samlar ihop poäng vilket resulterar att man får hem ett presentkort när man vill. Man blir endast medlem på hemsidor, besöker hemsidor eller beställer saker. Det tog några månader för mig att samla ihop poängen men jag var inte så aktiv, men ju fler du värvar desto mer poäng får du:)

Låter detta intressant? Bli så fall medlem här.


091127

Hej!

Jag har inte haft en bra morgon om man säger så. Jag har som vanligt inte fått sova, och det gör mig skitförbannad. Jag vaknade vid 7 eller vad det var när Pappa hämtade Zinga, sen vid 8 av ett sms som jag glömde stänga av vibrationen, sen flera gånger fram till lite över 11 då jag inte stod ut mer. Boven i det hela är mitt jäkla marsvin som är senil eller något. Hon gnagar galler precis hela tiden fast vi gett henne saker under hela morgonen.

Men nu är jag i alla fall uppe och har precis ätit "frukost" om man nu kan kalla det för det, en halv macka?

Godmorgon förresten..

Godnatt

Låg precis och gosade med min bebis i sängen och tänkte gå och lägga mig snart, innan jag somnar helt.

Vi är som sagt lediga imorgon så jag ska försöka sova ut, om det går sen är dagen nästan oplanerad. Men vi tar allt då, det är bättre :)

Kram och godnatt med er, sov gott♥

Blogga?

Jag ställde en fråga till er, två inlägg under, om jag skulle fortsätta blogga eller inte och det var mest för att kolla. Som ni märkt har jag tappat intresset för att blogga för tillfället, en såkallad bloggtorka. Jag känner att jag skriver ungefär samma saker varje dag, men det verkar uppskattat och det är ju bra :)

Men jag har i alla fall bestämt mig för att fortsätta. Även om det kanske inte blir som förut så blir det i alla fall uppdateringar, när jag känner för det helt enkelt.

Ni förstår säkert hur jag menar:)


Dagens klädsel


Jeansleggings: Gina tricot
Tröja: Gina tricot
Stickad: Gina tricot
Armband: Konfirmation och VR


Dagens fråga


091126

Hej!

Äntligen är det helg. Vi blev nämligen lediga imorgon för att vi var på skolan i nästan 1 timme mer än vad vi brukar. Vi hade ju som sagt öppet hus idag, och det gick väl helt okej. Var lite tjatigt att ta samma sak flera gånger men det gick det med.

Kom hem lite över 3 och ska strax ta något att äta, eller börja med middagen. Jag ska inte göra allt för mycket idag hade jag tänkt. Ska iväg och träna sen, kanske med Belinda eller ensam så det är väl ungefär hur min dag ser ut:)

Ska försöka vara lite mer aktiv här idag, det behövs!

Godnatt

Nu har jag kollat klart på kvällens alla tvprogram, så nu ska jag lägga mig i sängen och läsa hade jag tänkt.

Imorgon har vi öppet hus på skolan för alla 9:or som funderat på att välja HR, så ska vi fjäska lite för dom och visa runt lite. Så är du intresserad av att välja HR kan du gå på det:) Hela vår klass ska vara där och hjälpa till så det kommer ta hela dagen.

Vi hörs imorgon. Jag ska försöka vara roligare då, men just nu känner jag inte alls för att blogga.

Kram!

Någon mer som tittar på greys?:) M

7a55bf171cad60461491cad1e8446326.png

Någon mer som tittar på greys?:) Man kan inte bara vara utan den serien.


Suck...

Jag har bloggtorka...

DET

SUGER

FETT

.
.
.
.


091125

Hej på er!

Slutade lite över 2 och har bara suttit här och tagit det lugnt. Ska snart ta tag i lite skolarbete, så fort jag orkar. Jag har verkligen blivit jätteskoltrött på den senaste tiden, men det är bara att bita ihop i 4 veckor till då det är lov.

Idag har jag inte direkt något att göra. Ska bara ta det lugnt med lite skolarbete, wiiiho vad kul liksom haha. Haha usch vad negativ jag är idag då. Det positiva är att det i alla fall är bra program på tv ikväll:)

Godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig. Vi hörs imorgon. Sov gott alla läsare.

Kram!


Kvällen

Jag har inte haft så mycket att skriva till er idag, som ni säkert märkt. Men innan tog jag i alla fall tummen ur och åkte iväg och tränade. Blev en svettig timme med maskiner, så det satt fint. Nu ska jag bara försöka komma in i rutinerna igen som jag hade innan med träningen, men det ska nog gå det med.



Efter träningen åkte jag direkt hem och tittade på tv och nyss duschade jag. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ska kanske börja på min engelskläxa jag fick idag, eller bara sitta här och ta det lugnt:)

Pluggat

Nu är jag äntligen klar med den jobbigaste uppgiften och hoppas att jag gjorde rätt. Jag hatar verkligen när lärare inte skriver klart och tydligt hur man ska göra, men man kan inte göra mer än sitt bästa.

Jag såg nyss bland mina kommentarer att jag fått en kommentar om att det är jag som mobbar andra. Lille vän, ta reda på fakta innan du skriver något. Jag var inte inblandad i bråket som var i klassen för någon vecka sen. Jag har aldrig i hela mitt liv mobbat en person så jag tycker du ska fråga mig personligen och inte lyssna på alla rykten som går.



Nog om det. Nu ska jag försöka plugga lite till, sen blir det gymet:)

Hemma igen

Nu är jag hemma från stan igen. Satt någon timme med mamma hos frisören och tittade på och drack min goda chai-latte som jag köpte med mig på vägen. Sen mötte jag upp pappa och handlade ljusröret så nu är det fint i akvariumet igen:)

Nu tänkte jag ta tag i lite plugg, har en uppgift som ska in denna veckan som jag inte fattar ett skit av men försöka kan man alltid göra.

Om någon vet någon hjälp mot skoltrötthet, så säg till..


091124

En månad kvar till Julafton? Hur känns det? Jag har inte direkt någon känsla, bara att det ska bli jättemysigt och lugnt och skönt. Men samtidigt kan jag inte förstå att mina rum redan är julpyntade och att det nyss var sommar. Var har detta året tagit vägen?

Aja, hur som helst. Hej på er. Slutade redan 10.30 idag, vilket var en kanonstart på denna veckan. Hade först psykologi sen hade vi ett möte, sen slutade vi. Eftersom vår idrott var inställd och vi fick en engelskuppgift blev det en så kort dag.

När vi hade slutat gick jag hem i det soliga vädret och nu har jag precis ätit och varit ute med hundarna. Jag och mamma ska strax ner till stan. Hon ska till frisören och sen ska jag handla i djuraffären, för tror ni inte att ljusröret till mitt akvariumet gick sönder igår? Nytt och allt...suck.

Sen ikväll blir det plugg och träning. Jag måste ta orken till att göra uppgifterna dom ligger över mig nu. Jag har verkligen blivit skoltrött, det märks.


Hejdå

Nu tänkte jag stänga av datorn för idag. Har precis tagit en varm dusch och ska strax starta tv:n för att titta på "paradise hotel" sen blir det raka vägen till sängen, ska nämligen upp tidigt imorgon igen då det är skola. Men förhoppningsvis blir det en kort dag, som vanligt:)

Förresten, innan hjälpte pappa mig att sätta upp en ljusslinga i dörröppningen mellan mina rum, så nu är här riktig julstämning.


Suddig bild men ni ser nog ändå:)

Kramkram!

Dagen i bilder och text

Äntligen har jag tid att sitta ner och skriva till er. Jag har hållt på med akvariumet nu någon timme, och efter några utbrott och suck och stön, ser det bra ut. Det var jättelätt att byta tillbaka det, vi visste ju inte var sprickan var så vi fick ett nytt direkt. Dock större modell, detta är på 63 liter, det andra var på 54 liter så detta är lite högre, men gör inte så mycket:)

Här kommer bilder från dagen:


Min lilla ljusgran vid sängen.





Det andra rummet


Hyllan ovanför soffan


Soffbordet


Och så akvariumet:)

Håll nu alla tummar för att detta skitet inte läcker, då vet jag inte vad jag gör...


Jag hann aldrig uppdatera innan vi

0-491c920f388389739f5c9685531aec76.png

Jag hann aldrig uppdatera innan vi åkte,men nu sitter jag iaf i bilen på väg till malmö för att lämna tillbaka akvariumet så får vi se hur det går:)


Nu börjar det likna något:)

2df1978e8aef5ccbb5b8d0668cce51d0.png

Nu börjar det likna något:)


091123

Hej!

Vaknade för en timme sen ungefär och har precis ätit frukost och bytat vatten till fiskarna så dom inte kvävs där i spannarna. Idag är vi "lediga", vi har dansdag i skolan som jag inte vill vara med på så jag stannade hemma.

Senare, så fort pappa kommer hem, ska vi in till Malmö och lämna tillbaka akvariumet och förhoppningsvis få ett nytt. Sen går väl den största tiden till det men jag och Mamma ska nog börja så smått att sätta upp alla julsaker i huset. Mys på det :)


Vad är oddsen?

Förlåt att jag varit off från bloggen ikväll, men...mitt helvetes akvarium har gjort mig skitförbannad. Ni som varit med i bloggen vet att jag för några månader sen köpte ett akvarium av Belinda som någon vecka efter började läcka. Då var det bara till att köra och köpa ett nytt och till slut blev det bra.

Men ikväll..då hände samma förbannade sak. Jag och en kompis satt och tittade på tv, när vi helt plötsligt hörde något. Då drog vi ut lådorna och mycket riktigt, vatten på alla sladdarna !!! Förutom att det var flera liter vatten på hela golvet, jag var förbannad och brända sladdar gick väl allt bra.

Just nu ligger fiskarna i spannar här, och jag håller tummarna för att dom klarar natten för imorgon ska vi köra och lämna tillbaka pissakvariumet.



Kram och godnatt från irriterade jag (hihi).

Dagens klädsel


Allt från Gina (som vanligt)


Klar

Nu har jag städat klart för idag. Ska bara hänga upp en maskin tvätt sen får det räcka för idag. Ska även försöka orka göra mig i ordning, sitter nämligen fortfarande i pyjamas, men är det söndag så är det :)



Jag kom på att jag bara har tränat 1 gång denna veckan, om inte 2 och det är lite dåligt men jag har tydligen inte haft tid, och nu stänger dom om 45 minuter så idag blir det heller ingenting. Skärpning Ellinor! Får bli en promenad senare om det slutar regna.

Nu ska jag hänga tvätt och göra mig i ordning!

091122

Godmorgon, eller god middag kanske man ska säga? Jag har dock inte sovit tills nu, men för en timme sen gick jag upp. Skönt att vara utvilad.

Kan ni fatta att det redan är 1 vecka kvar till första advent? Jag blev lite fundersam när jag såg att grannen redan hade satt upp julsakerna, men det är ju inte först om en vecka.

Idag ska jag, som alltid på söndag, städa, tvätta och försöka orka plugga. Vädret är allt annat än fint idag, så hinner jag inte upp till gymet ska jag ut och gå med Zinga en runda :)

Vad händer hos er idag?:)

Konserten

Jag har haft en superhärlig kväll med mina Carolavänner och konserten var jättebra. Skönt att hon är tillbaka på scenen igen:)

Jag tänkte bara visa bilderna jag fick tillsammans med Carola:





Jag är jättenöjd med allt.

Sov så gott mina vänner, kram♥


Titta vem vi såg i malmö nyss:) he

659768891c9a8eb3ddd40f6e82d9fd5b.png

Titta vem vi såg i malmö nyss:) hela idolgänget.


Kvällens jag

Nu är jag precis klar, har duschat, fönat håret, plattat håret, lockat håret, sminkat mig och klätt på mig. Så här ser jag alltså ut ikväll på C konserten:


Klänning från H&M


Klackar från scorett

Nu ska jag plocka undan här lite, sen bär det av till Malmö. Vi hörs ikväll efter konserten:)


Svar på kommentar - Carola i Malmö

Postat av:
ska du se carola i malmö idag ? :)
2009-11-21 @ 13:08:56

Sv: Du har koll på läget, och det stämmer :) Någon mer som ska dit?

091121

God eftermiddag eller vad man säger.

Jag har dock inte sovit tills nu, men för en timme sen gick jag upp. Gårdagen blev inte riktigt som vi hade tänkt, så det var lite synd, men det kommer nog fler tillfälle.

Sitter just nu och tittar på idol eftersom jag missade det igår och ska försöka orka gå och göra mig i ordning, så småning om i alla fall.

Ikväll är det dags för Carola konsert i Malmö, ni vet att jag har skrivit om den förut och ikväll är det dags:)

Ha en trevlig kväll alla,för det s

612441dbbbdda3df8350d8a30aec7641.png

Ha en trevlig kväll alla,för det ska jag ha:) vi hörs imorgon.


Videoupdate



HÖJ LJUDET!



Vem är den slöa?

Jo det är ju såklart jag. Jag har inte orkat göra mig i ordning än, utan sitter fortfarande här i pyjamas och åt frukost för 1,5 h sen, men det är så det ska vara när man är ledig:)

Nu ska jag dock börja ta mig i kragen och göra mig i ordning. Jag och Pappa ska nämligen ner till stan och göra lite ärende så fort han kommer hem:)


091120

Godmorgon!

Vaknade för en stund sedan efter flera försök med att somna eftersom jag var ute med hundarna halv 8 och har jag väl vaknat har jag svårt att somna, men det gick trots att både telefonen och mitt marsvin var riktigt irriterande :)

Idag vet jag faktiskt inte vad som händer, jag är ju ledig från skolan, så jag ska försöka ta tag i uppgiften vi fick så den blir gjord. Och så blir det träning ikväll som nästan var fredag :)

Hur mår ni idag?

Ge mig - tack!








Dagens jag


Jeansleggings: Gina tricot
Linne: Gina tricot
Tröja: Gina tricot
Jacka: Gina tricot

Jag är en levande reklam för gina tricot idag haha:)


Långhelg

Jag glömde berätta innan att jag redan har helg och det är hur härligt som helst. Imorgon är vi lediga för att vi fick en uppgift vi ska göra hemma ist så det tänkte jag ta tag i imorgon. Och på måndag har hela gymnasiet i Trelleborg dansdag, men den kommer jag INTE vara med på. Jag tänker inte ta i 100 händer som man inte vet var dom haft dom innan, usch. Så på tisdag börjar jag skolan igen, skönt!

Annars då? Jo jag har bara tagit det lugnt ikväll, tittat på film, varit ute med hundarna och tittat på tv. Men nu sitter jag här och lyssnar på bra musik, det är lite roligare iaf.

Nu ska jag fota dagens jag:)

Nu gick det!


Äntligen funkade kameran:)

Bra va?


Hej!

Hej bloggen!

Jag har inte haft tid att sitta vid datorn förrän nu. Vi slutade redan kl 12 men jag och en klasskompis satt kvar lite, sen gick jag hem till mormor och morfar och åt lite och var social:)

Tänkte skriva till er för en timme sen, men det ville inte datorn, för då skulle den instrallera en massa. Men nu vet ni i alla fall att jag lever.

Nu ska jag plugga och installera kameran, håll tummarna för att det funkar :)

Träning och kvällen

Jag känner mig som världens dåligaste bloggerskan just nu, men ni vet anledningen och ska fixa allt imorgon, så det blir som vanligt här imorgon :) Låter det bra?

Innan vid 6 åkte jag iväg till gymet och tränade i 55 minuter. Tänkte först inte ge mig ut i den fullkomliga stormen med regn, men jag kände verkligen för att träna så det var bra :)



Just nu har jag precis ätit lite kvällsmat och sitter och tittar på "bonde söker fru" därefter blir det "greys" som vanligt:)

Vi hörs imorgon, då är allt som vanligt igen. Puss&Kram!

Bloggtorka

Jag har inte fått min kamera på datorn att funka än. Det var så praktiskt innan när jag hade HP eftersom det redan fanns i datorn, men här finns det en kamera men inga program, lite knäppt. Så jag kan varken fota dagens jag eller något, lite tråkigt faktiskt.

Dessutom har jag bloggtorka, men hoppas ni står ut ändå. Jag återkommer ikväll:)


Juli 2009

Ute är det allt annat än fint väde

0-5def05dfabfaf9d37e9b1be5bdcb63f5.png

Ute är det allt annat än fint väder så jag ligger i soffan med datorn i knäet samtidigt som jag tittar på nya wallander:) Så fort filmen är slut ska jag orka mig iväg till gymmet:)


091118

Hej!

Jag är redan hemma från skolan, vilket känns jätteskönt. Hade först danskprov imorse som jag faktiskt inte vet hur det gick. Vi fick sitta bredvid varandra och titta i lexikon, är det ett prov?!

Har nästan precis kommit hem och ska strax ta något att äta, för min mage skriker verkligen. Sen blir det lite plugg och träning ikväll.

Nu ska jag försöka få igång kameran på datorn, haha.

Hur ser er dag ut?:)


H&M



Kvällen

Ja, som ni förstår har jag suttit och fixat med den nya datorn som jag faktiskt sitter med just nu. Har dock inte hittat programmet för kameran, men det får Pappa fixa. Märker bara att jag har ett väldigt starkt blått ljus från kameran haha.

Det blev som ni säkert förstår inte någon träning ikväll. Pappa sa helt spontant att vi skulle köpa en ny dator så det fanns inte tid, men imorgon, då jäklar.

Har precis skickat in lite skolarbete och pluggat på det förbannade danskprovet vi ska ha imorgon. HEJ IG!!

Fujitsu-Siemens Pa 3553/4gb/320gb/256mb

Så här ser min nya dator ut:)

Dagens låt




Jag känner mig som en datanörd..ko

5e06bad0951aed3f86a91bd3d0a88b1e.png

Jag känner mig som en datanörd..konstigt?


Ny dator

Nu ska jag och Pappa strax åka in till netonnet i malmö för att titta på en ny dator till mig. Som ni vet har jag haft problem med min nuvarande en längre tid, och även idag. Så det är därför jag har varit frånvarande idag, men det ska det bli ändringar på:)

Vi hörs när vi kommer hem!

091117

Hej!

Är redan hemma efter en ganska så skön skoldag. Slutade vid 1 tiden eftersom vi, som vanligt, fick jobba hemma på engelskan, så det ska jag strax ta tag i.

Annars ser dagen ganska lugn ut. Ska göra lite plugg nu snart, men först äta lite och ikväll blir det 1 h på gymmet. Det är ungefär hur min dag kommer se ut:)


Kvällen

Jag har bara suttit vid datorn hela kvällen, har tagit lite pauser för att ta hand om mina djur och så har jag precis bytat om och tagit bort sminket.

Har suttit här hela kvällen och varit social med folk på msn, det är alltid trevligt:)

Det blir nog tyvärr inga fler inlägg idag, känner att jag inte har något mer att skriva till er. Så vi säger väl tack och hej för idag.

Kramkram!

Look today


Jeans: Gina
Tröja: H&M
Jacka: Gina


Dagens låt


Jag är tillbaka

Äntligen funkade min dator igen, den startar exakt när den vill och idag ville den tydligen inte. Istället gick jag ut med hundarna en extra lång runda, började titta på en film men som vanligt slocknade jag och sov till för en stund sedan då mamma och pappa kallade på mig att det var mat. Så nu är jag pigg igen, eller ja, piggare än innan ialla fall.

Nu tänkte jag fortsätta titta på filmen, men först plugga lite.

Jag har fortfarande bloggtorka så förvänta er inte allt för mycket...tyvärr.

Hej Bloggen. Min dator är knäpp so

477ff73e99579a400c817733bb6ba7b4.png

Hej Bloggen. Min dator är knäpp som vanligt så jag får mobilBlogga ist. Kom iaf hem från skolan för en timme sen. Jag och några andra tjejer satt nämligen kvar och pratade lite.
Idag ska jag bara ta det lugnt. Om min huvudvärk släpper ska jag iväg och träna senare. Nu ska jag försöka fixa min dator. Vi hörs senare:)


Godnatt

Nu är "Paradise Hotel" slut så nu ska jag gå och lägga mig.

Börjar kl 8 imorgon och slutar 12.35, så vi hörs efter det.

Godnatt♥


På tv ikväll


Heartbreak Hotel

Tv4 kl 21.00


Paradise Hotel

Kanal 6 22.00

Jag ska sitta bänkad, ska du?


Hemma igen

Blev drygt bara 2 h vi var hos mormor och morfar, men det är bra det med:) Gick som sagt dit så har fått lite träning idag trots allt.

Nu ska jag strax gå och duscha, sen blir det nog tv, om det finns något på tv dvs. "Ensam mamma söker" är ju slut nu, det var alltid en tradition på söndagar.

Om ni undrar varför jag inte har några bilder idag, är det för att det inte går att ladda upp någon, så istället får ni en film från när Zinga var 11 veckor. Såååå liten hon var:)




Till M&M

Nu ska jag och Zinga strax gå till Mormor och Morfar och hälsa på. Ska bara vara där någon timme, men bättre det än att bara sitta hemma.

Har varit lite off på bloggen idag, men jag har kännt att jag behövt det.

Vi hörs senare!


Klar

Nu är jag klar med dagens måsten. Har dammat, städat, tvättat en massa tvätt och pluggat. Det var tänkt att jag skulle åka iväg till gymmet också idag, men jag har verkligen ingen ork. Har sovit för lite timmar inatt så istället ska jag och Zinga gå iväg till mormor och morfar ikväll. Det får bli vår träning idag. Dessutom gick jag en extra lång runda med henne innan så det går bra det med.


Ja, ni ser hur trött jag är...

Städdag

Nu tänkte jag börja städa här hemma. Har ätit frukost för en stund sedan och har bara suttit vid datorn sen sist jag skrev.

Det blir att plugga, städa, tvätta och plocka undan, som alltid. Det är ett måste var söndag.

Hörs om någon timme!


Ingen bra start på dagen...

Gud vilken morgon jag har haft. Är riktigt sur och har knappt fått sova. Zinga har en förmåga att aldrig göra nr 2 på kvällarna när det är mörkt ute, och detta skedde även igår. Så imorse vid 7 hörde jag att hon gick ner från sängen och jag direkt efter, men vad tror ni hon gör då? Jo sitter och skiter i en hörna. Jävla hund alltså. Detta har blivit lite väl ofta och jag är riktigt trött på det för hon är ju egentligen rumsren, och 10 månader.

Gick i alla fall direkt ut med hundarna, sur som jag var. Sen gick jag och la mig igen. Somnade om till lite innan 9 då mitt marsvin började gnaga galler, då trodde jag att jag skulle ta marsvinet och kasta ut genom fönstret med Zinga bak efter.

Nej usch vad hemsk jag låter nu, men det värsta är när man inte fått sova ut. Nu är jag trött, men är i alla fall uppe.

God morgon förresten..

Godnatt

Nu ska jag tvätta bort sminket och krypa ner i sängen och läsa. Har varit uppe tidigt och varit igång hela dagen.

Vi hörs imorgon, kram och sov så gott:)


Dagens fråga



Körslaget

Nu ikväll har jag bara tagit det lugnt. Har mest suttit vid datorn och pratat med folk. Men nu ska jag strax ta min godispåse och gå ner och titta på finalen av "Körslaget". Och efter det blir det nog någon bra film:)

Vill bara önska er en fortsatt trevlig lördagkväll så hörs vi senare.

Nu får ni börja kommentera lite bättre tycker jag:)

Dagens jag


Jeans: Cubus
Tröja: Gina tricot
Kofta: Gina tricot


Dagens låt


Resultatet


I mitt vanliga rum ovanför sängen


I det nya rummet snett ovanför soffan

Fint va? Tavlor och förändring för mycket.

Ikea köpen

Hej bloggen.

Vi har varit igång hela dagen så jag har inte haft tid att skriva till er. Var hemma från IKEA halv 2 och då körde vi direkt ut till Maxi och nu håller jag och Pappa att sätta upp lite nya saker som jag har köpt till mitt rum.

Detta hittade jag i alla fall idag:


59 kr


119 kr


79 kr


40 kr för ljusstaken och 49 för kudden.


19 kr

Det var det, nu ska jag fota hur mina rum blev:)

091114

Godmorgon!

Jag kan ju inte påstå att jag är pigg direkt. Vaknade först kl 6 av att Zinga behövde gå ut och sen gick jag upp 08.20. Har precis ätit frukost och börjar känna mig stressad, Mormor och Morfar kommer nämligen hit 09.30 för då ska vi köra till IKEA:)



Vi hörs senare idag, för nu hinner jag inte skriva mer.


Godnatt

Nu ska jag stänga av datorn för idag. Ska kolla lite på tv innan jag ska gå och lägga mig.

Imorgon ska jag upp tidigt för vi ska nämligen till IKEA med mormor och morfar på fm och har planerat att vara där när dom öppnar, pga allt folk. Så vi ska köra redan 09.30, men kul ska det bli:)

Jag uppdaterar innan vi åker, såklart. Kram!

Eddie fick lämna



Ja då var det Eddie som fick lämna Idol, som väntat. Jag har faktiskt gillat han sen han gjorde MJ framträdnadet så jäkla bra, men sen brast det och till slut fick han som sagt lämna Idol.

Men nu till den stora frågan, vem kommer få lämna nästa vecka?! Då är det 5 pers kvar och bara dom bästa. Men skärper inte Reza sig tror jag hon kommer ryka.

Vem tror du åker nästa vecka?

Idol

Nu sitter jag här nyduschad och tittar på Idol. Visst var Reza underbar idag även om hennes engelska uttal var lite dåligt precis som juryn sa, men jag älskar låten "halo" så jag smälte. Ska bli kul att höra dom sjunga duetter sen.

Har precis ätit lite frukt, istället för den godispåsen jag har där uppe, men så fall skulle träningen bli meningslös.

Nu ska jag fortsätta att titta, glöm inte att rösta på Reza:)





Update; Jag tar tillbaka det, TOVE TOVE TOVE, hon rockade fett!!

Gymet

Nu är jag färdig för att åka till gymet! Har precis bytat om till träningskläder och ska bara fylla vattenflaskan sen jäklar:) Blir nog kondition idag och lite mage som sist jag var där. Det mår jag bäst av.

Vi hörs sen, antagligen i pausen till idol.


Lite resultat har det gett:)

Dagens jag


Jeansleggings: Gina tricot
Linne: H&M
Skjorta: Gina tricot


Videoblogg


Svar på kommentar

Postat av:
skräpmat ska man väl inte äta om man tränar? ger ju ingen effekt då
2009-11-13 @ 14:45:21
Sv: Jag har sagt till mig själv att jag får ha max 2 dagar i veckan då jag äter vad jag vill, och på fredagar är det en sån dag. Jag vet att det påverkar träningen, men jag bryr mig inte så mycket. Jag har redan märkt på bara denna veckan då jag knappt ätit något onyttigt, vilken skillnad det blivit på min kropp. Så det hjälper att dra in på det söta.

Dagens fråga


Godis är gott



Äntligen fick jag mitt efterlängtade godis, älska fredagar!

Äntligen fredag

Så skönt att det äntligen är helg nu. Ska bli skönt att slappa lite i helgen. Kom hem för en stund sen i alla fall. Efter jag hade slutat 10.30 gick jag ner till stan där jag mötte Mamma och Pappa. Handlade lite saker och sen vidare till Willys, men nu är vi hemma. Ska strax plugga lite, så det inte blir så mycket i helgen.

Senare ska jag till gymet, fast det blir senare ikväll.

Nu ska jag få lite julkänslor här genom att lyssna på denna:




Nu är jag,mamma och Pappa i stan.

0-10318fbef5643db695554a549f6ee85f.png

Nu är jag,mamma och Pappa i stan. Har precis gjort lite ärende och väntar just nu på mat. Sen ska vi köra och handla lite. Så vi hörs på Bloggen senare:)


Hejdå

Förlåt om jag varit tråkig här på bloggen den senaste tiden, men jag har haft bloggtorka och har inga idéer vad jag kan skriva om förutom det gamla vanliga, min vardag, dagens jag, dagens fråga osv. Hoppas ni kan komma med förslag till mig så bloggen blir roligare att läsa.

Nu ikväll, eller ja, sen jag kom hem från utvecklingssamtalet så har jag bara tittat på tv. Blev först "mammas pojkar" och sen "vad blir det för mat". Nu ska jag strax stänga av datorn för idag och gå ner och titta på "efterlyst" som börjar om 5 minuter, sen blir det sängen direkt.



Vi hörs imorgon, jag slutar 10.30 men ska direkt ner till stan med mamma. Kram!

Hemma igen

Det var nog det längsta utvecklingssamtalet jag varit på. Satt nog i 50 minuter, men vi pratade mycket om allt som hände i 1:an också, så det var nog därför. Men nu är jag i alla fall hemma igen och allt gick jättebra, jag är inget G-barn mer, utan snarare VG och MVG vilket känns skönt.

Men vet ni? Meningen kom upp...jag bara väntade på det. Det är helt sjukt, men jag är nästan van nu.

Nu ska jag kolla på "mammas pojkar" och äta frukt:)


Ser ni mina röda öron? Dom höll på att brinna upp på utvecklingssamtalet.

Utvecklingssamtal

Nu ska jag och mamma strax ta bussen ner till stan till skolan, igen. Men som jag skrev innan ska jag vara på utvecklingssamtal kl 19. Förhoppningsvis tar det inte överdrivet lång tid eftersom jag vill se på tv haha, men det hinner jag säkert.

Vi hörs senare och håll tummarna för att dom INTE säger den meningen alla lärare sagt i snart 12 år nämligen, JA, DU ÄR JU LITE TYST AV DIG!!!!!


Jag är duktig!

Jag sa till mig själv i helgen att nu får det vara slut. Jag hade en förmåga till att småäta på godis och annat gott under vardagarna och det trivdes jag inte med, för träningen gav ju inte några resultat. Men jag har faktiskt varit jätteduktig. Det ända jag ätit är en kladdkaka bit när mormor och morfar var här på besök och en godisbit igår. Det är faktiskt bra gjort tycker jag. Men, nu är jag skitsugen på en stor påse med godis, men det får väntas med till imorgon eller lördag.

Så fort jag har känt något som helst sug efter något sött har jag köpt en massa frukt istället. Jag har ätit äpple och en massa clementiner i veckan och det hjälper faktiskt.

Så ett tips till er som vill dra in på det söta, ät frukt istället och bestäm dig för att du ska klara det, för då går det. Ha som mål att endast äta godis på tex fredagar och lördagar, och inget annat. Det är mycket bättre!


Dagens jag


Jeansleggings: Gina tricot
Tröja: Gina tricot
Kofta: Gina tricot
Halsduk: Gina tricot

Visste du...

...att det endast är:



kvar till Julafton, det är helt sjukt!!

Fråga


091112

Hej!

Det känns jätteskönt att det är torsdag idag och imorgon är det äntligen helg, har längtat efter det hela veckan. Slutade kl 2 idag och dan har verkligen sprungit förbi förutom den dryga danskan, men den kommer aldrig bli bättre så det är bara att vänja sig.

Idag ska jag plugga lite och få klart så många arbete som möjligt, sen kl 19 ska jag på utvecklingssamtal på skolan igen, med mamma, så jag får hoppas på positiva saker:) Sen ikväll blir det tv, som vanligt.


Godnatt

Nu är kvällens alla tv-program slut och jag har pluggat klart för idag också. Har näsintill gjort klart mitt psykologiarbete och det är så skönt, ska bara skriva lite till på det imorgon och renskriva, men det är inte så jobbigt.

Nu ska jag och pappa gå ut med hundarna sen väntar sängen. Ska nämligen upp lika tidigt som idag, men det får gå det med.

Vi hörs imorgon, nu tickar klockan.

Kram!

Tv

Har precis bytat om till min snygga "Gunvald Larsson" tröja, så gott jag sover om nätterna när jag har han i närheten alltså;) Haha nä, men skämt och sido. Har i alla fall bytat om till pyjamas nu och ska strax ta bort sminket sen väntar tv hela kvällen lång. Först blir det "Halv åtta hos mig", sen "Bonde söker fru" och sist "Grey´s anatomy". En bra onsdagskväll med andra ord:)




Lilla my liknar jag också, haha!

Dagens jag


Jeans: Cubus
Tröja under: Gina tricot
Tröja, stickad: Gina tricot

Pluggar

Sitter för tillfället och pluggar. Har skickat in två uppgifter och håller just nu på med mitt stora psykologiarbete som sakta men säkert börjar bli klart. Måste egentligen ta upp den förbannade danskboken och plugga på ett prov vi har om 1 vecka, men tror ni jag orkar? Nej, allt pga den dåliga läraren. Jag ska nog börja strejka, någon som är på?

Nej usch vad negativ jag är idag. Nu ska jag i alla fall ta en paus och åka och handla Carolas nya julskiva strax:) Det är ju verkligen ett måste nu till julen och allt!


Ehm ja... jag är inte riktigt i form idag efter 7 h sömn.

Dagens låt


En av "Babyface" mannens offer berättar...




091111

Hej!

Allt bra med er? Med mig är det bara bra, tänkte jag skriva, men min förbannade dansklärare förstörde hela min dag imorse så jag har varit irriterad hela dagen, haft ont i huvudet, varit hungrig och trött. Men nu är jag i alla fall hemma, slutade 14.20 idag och såg på film sista lektionen, som inte var det roligaste precis.

Har precis ätit middag och varit ute med hundarna och nu ska jag bara ta det lugnt. Jag tänkte åka iväg och träna, men jag har verkligen inte ork, istället blir det till att plugga istället, tyvärr.

NEGATIVT INLÄGG ELLER VADÅ?


Godnatt

Har precis suttit och skrivit lite på mitt psykologi arbete som jag haft lite ångest över denna veckan, eftersom jag inte fått tummen ur att börja med det. Men äntligen blev det av och mitt val av ämne känns jättebra och har redan fått ihop 1 sida, bara 2 kvar:)


Någon som kan gissa vad jag ska skriva om?

Nu ska jag plugga lite till, inför imorgon sen väntar sängen. Ska upp halv 7 imorgon så det är lite segt. Börjar kl 8 och slutar 14.20, men troligen tidigare som vi alltid gör.

Vi hörs imorgon, kram och sov så gott!

Tv

Det blev som vanligt tv ikväll, var ganska slut efter den varma duschen efter träningen så det var skönt att krypa ner i soffan och äta en massa frukt. Jag har verkligen blivit beroende av frukt på den senaste tiden. Så fort jag känner något sötsug tar jag en frukt istället, det är mycket bättre för kroppen när man bestämt sig för att äta nyttigare.



Hur som helst blev det i alla fall först "Halv åtta hos mig" och sen "Plastikkirurgerna". Jag har aldrig tidigare följt "halv åtta hos mig" utan bara zappat över då och då men liksom inte fått någon handling, men det är ju hur kul som helst!

Mina träningskläder


Byxor: H&M
Tröja: Gina tricot

Lätt och luftiga kläder när man tränar, det är det bästa.

Min auktion

Ni missar inte min mobilauktion som ligger ute på tradera? Auktionen går ut imorgon så passa på att lägg ett bud om du vill ha mobilen.

Här hittar du auktionen.

Olåst LG KU990i viewty svart i nyskick

Tränat

Jag hann aldrig uppdatera innan jag åkte iväg till gymet. Jag var först tveksam och tänkte skjuta upp det, som jag nästan alltid gör, men det blev av till slut. Blev 40 minuters kondition och 10 minuter mage, då gick jag därifrån svettig och 10 kg lättare kändes det som i alla fall.

Nu har jag precis ätit lite middag och är ganska trött nu. Ska hoppa in i duschen om en stund och sen väntar tv, om det är något kul dvs.


Farväl...

0-322faf2c9af4521f4f8085ca2e75eff3.png

Farväl...


Äntligen..

..funkar min dator igen så jag kan skriva till er. Jag har varit jätteirriterad hela dagen för att min dator inte vill starta men nu är den i alla fall igång. Har gjort lite skolarbete och pluggat lite men annars bara tagit det lugnt.

Mormor och Morfar kom hit här för en stund sedan så vi har fikat lite och pratat. När dom har åkt blir det att laga middag med mamma och pappa och sen blir det gymet även om jag egentligen inte orkar, men det skyllde jag på igår med så idag ska jag dit.


091110

Hej!

Jag har redan slutat skolan och hade bara en lektion idag. Började 10.10 och slutade 11.00 så det var riktigt skönt. Åkte snabbt till skolan efter idrotten och hämtade engelskuppgiften så jag slipper gå dit.

Idag ska jag bara ta det lugnt, ska iväg och träna ikväll men annars inget. Måste göra lite skolarbete också om min förbannade dator vill starta, blir så irriterad på den.

Nu ska jag äta lite lunch så hörs vi senare!

Godnatt

Jag har bara tagit det lugnt under kvällen. Har spenderat den mesta tiden i soffan med en sovande Zinga på magen. Såg först på "Ullared" och sen "Grannfejden" och nyss var jag och pappa ute med hundarna.

Ska dock inte gå och lägga mig än som jag brukar göra var vardag. Jag börjar nämligen inte förrän kl 10.10 imorgon så jag har sovmorgon till 08.45, hur skönt är inte det.

Ska läsa lite bloggar och kika igenom lite sidor sen ska jag krypa ner i soffan igen och kolla på "mysteriet på greveholm" sen blir det sängen.

Vi hörs imorgon, och till dig som sa att jag skulle sluta att fota dagens sittande, javisst, imorgon står jag!

Godnatt!

Hemskt

Ni som såg "efterlyst" i onsdags vet vad detta handlar om. Det är alltså en man som har ett "babyface" som går runt till kvinnor inom ett visst område och knackar på och frågar om tjejen vill ha sex. Tackar dom nej, vilket nog alla gör, tar han till våld och försöker våldta dom istället. Han har redan våldtagit två tjejer, två försök till våldtäksförsök och två gånger av sexuellt ofredande.

Detta är riktigt hemskt tycker jag. Tänk så är det en ensam tjej hemma med sitt barn som får se hela händelsen som inte kan skydda sin mamma. Hur kan man få för sig att man helt plötsligt en dag ska ringa på hos en massa tjejer och föreslå sex?

Det knäppaste och fegaste är nog att om en man öppnar eller om kvinnan öppnar men mannen kallar så ber "babyface" bara om ursäkt och går vidare.


Ni missar väl inte..

...Ullared programmet ikväll? Jag började titta på premiären förra månaden och herregud vilka människor. Vem handlar för 11 000 kr genom att småhandla?! När vi är där handlar vi typ för max 3000 kr.

Om du är intresserad av heltokiga människor såm kolla på det :)



Kanal 5 kl 20.00!!

Årets första julblomma är köpt


En röd amaryllis som förhoppningsvis ska bli stor och fin.


Och så här fint blev det på mitt soffbord nu:)

Dagens jag


Jeans: Cubus
Linne: H&M
Skjorta: H&M

Nu ska jag och pappa iväg och handla lite, hörs sen♥

Så olika

SÅ OLIKA är en komedi om kärlek. Det kretsar kring två systrar, den ena nytillsatt finansborgarråd i Stockholm, nyskild och mamma till två döttrar. Den andra en självständig tv-producent som har fått i uppdrag att göra ett nytt direktsänt sångprogram från Skansen – nu mitt bland djuren!

Den handlar om att bli sanslöst förälskad i sin värsta fiende, om människor som möts trots att de är fundamentalt olika. För här övervinner kärleken allt – från politisk maktkamp till dans med sälarna på Skansen.

Precis som i regidebuten Se upp för dårarna kommer Helena Bergström inte medverka i Så olika.

Filmen är inspelad i Stockholm 14 april - 10 juni 2009.



Någon mer som vill se denna?


Jag och Zinga ligger just nu och v

4fcb8774cd40e0de50728d9de596b7b6.png

Jag och Zinga ligger just nu och vilar lite i soffan samtidigt som jag tittar på mysteriet på greveholm, hur bra är inte den julkalendern?:) Innan hann jag göra klart ett svenskarbete så nu känns det lite bättre.


H&M Home Christmas











091109

Hej!

Jag har varit hemma i drygt 2 h men har inte orkar sätta mig vid datorn förrän nu. Hade bara alkoholhantering imorse och sen slutade vi 10.15, så det var skönt att komma hem tidigt.

Sen jag kom hem har jag ätit lite lunch, varit ute med hundarna och nyss läste jag lite bloggar.

Nu ska jag strax ta tag i lite plugg som ligger över mig. Har lite saker som ska in denna veckan osv. Jag har börjar bli skoltrött, redan...suck.


Helt slut

Ja då var "ensam mamma söker" slut för denna säsongen, vad ska man titta på söndagarna nu då? Det har blivit som en liten tradition även om programmet är riktigt löjligt men ändå tittar man. Knäppt det där.



Nu ska jag dock stänga av datorn för idag. Har varit slö hela kvällen och halvsov precis innan jag skulle hoppa in i duschen.

Imorgon börjar jag kl 8 och slutar nog redan kl 11 om jag inte minns helt fel. Jag tror vi har en uppgift vi ska göra på psykologin hemma, så det blir skönt att komma hem tidigt.

Vi hörs imorgon. Kramkram!

Mina läppar gör ont



Mina läppar är verkligen beroende av lypsyl, men idag har dom inte fått det och det resulterar i detta. Svullna och röda är dom. Det känns som man pumpar ut 50 liter blod i dom för just nu bultar det något enormt.

Nu är dom i alla fall nöjda...dom har fått lypsyl.

Hemma

Så, nu är jag hemma och ska inte göra ett skit mer idag. Känns som jag har varit igång hela dagen. Blev 50 minuters promenad med Zinga men skönt var det även om det var lite kallt om öronen och huvudet.

Nu ska jag bara ta det lugnt tills jag ska gå och duscha och sen blir det "ensam mamma söker" kl 20.00.

Vad hittar ni på med?:)

 


Nu ska vi strax ut på promenad. Ha

720eb1e7b646448751a2e43fb63a973f.png

Nu ska vi strax ut på promenad. Har nästan precis kommit hem från farmor och farfar så nu blir det en lång runda. Går man inte till gymet får man ut och gå ist:)


Farmor & Farfar

Strax ska jag, pappa och Zinga åka till Farmor och Farfar en stund för att gratta Farfar på Fars-dag. Vet inte hur länge vi stannar, men någon timme blir det nog.

Sen blir det lite handling på vägen hem. Vi hörs sen:)


Dagens jag


Strumpbyxor: H&M
Kofta: Gina tricot

En slapp outfit denna slappa söndag :)

Dagens måsten är klara

Jag har hunnit med mycket nu på fm och är redan klar med dagens måsten, i alla fall nästan. Har städat ovanvåningen och med det räknas, damma, dammsuga, plocka undan saker och vattna blommor. Har även hunnit med att tvätta en maskin tvätt och ska strax starta en till.

Var nyss nere i stan med Pappa och köpte ett medel till mina fiskar eftersom dom tydligen har fått någon "vita pricken sjukan", så nu får jag hoppas dom blir bättre. Ska även byta pumpen till dom senare, eller imorgon. Den jag har nu är inte riktigt bra.

Nu snackar jag bara skit. Nu ska jag som sagt starta en maskin tvätt, plugga och senare ska jag och Zinga ut och gå en lång runda.


091108

Godmorgon!

Blev väckt av Zinga för 10 minuter sen så det var bara att gå upp. Skönt att starta dagen tidigt med:)

Idag ska jag som alltid på söndagarna, tvätta, städa, plugga och träna. Det är alltid ett måste på söndagarna. Måste även hinna ner till stan idag. Mina fiskar har tydligen fått någon parasit på sig. Guldfisken har småsmå prickar på fenorna och simmar konstigt, även dom andra fiskarna verkar allmänt slöa. Så det är bäst att bota det direkt innan alla dör, bara utkastade pengar då.

Nu ska jag titta lite på tv, sen blir det frukost:)

Godnatt

Har bara tittat på tv hela kvällen. När vi kom hem vid 19.45 gick jag och pappa direkt ut med hundarna sen blev det "Körslaget" med frukt och vatten. Har nämligen bestämt mig för att bara äta onyttiga saker en gång i veckan, och detta ska jag hålla.

Nu tänkte jag strax gå och lägga mig. Ska först ta bort sminket och fixa lite här, sen blir det sängen.

Vi hörs imorgon. Förresten.. har du tråkigt eller inte kan sova, kolla så fall på denna videon. Jag skrattar tills jag gråter var gång haha.



Godnatt!

Jag är hemma från mormor och morfa

19ceed6321593fd74b76f642e79bbe1d.png

Jag är hemma från mormor och morfar igen. Jag hann aldrig uppdatera innan vi åkte. Men nu sitter jag iaf och tittar på körslaget och äter frukt som godis hihi:)


Videoblogg


Dagens fråga


Hemma igen

Det blev en timmes träning och det är alltid jobbigt att komma igång när man inte tränat på en vecka, men det ska nog gå bra till slut:)

Sitter just nu och tittar på tv och har precis ätit lite. Ska strax hoppa in i duschen och sen snabbt ner till stan med pappa tror jag.


Gymet

Nu ska jag till gymet. Blir ungefär en timme idag eftersom jag har saker att göra idag. Skönt att komma igång med träningen igen.


RYSNINGAR TILL TUSEN



Hur i .... kan man ha så bra röst? Helt sjukt.

Svar på kommentar

Postat av:
bodde inte åsa o lasse ihop precis eller ja kanske tänker på ngn annan :D?
2009-11-07 @ 01:00:05

Sv: Jo det gjorde dom. Men inte nu längre för dom har separerat och det var därför jag hjälpte dom att flytta förra veckan. Först Åsa och sen Lasse :) Dom är fortfarande vänner så det var därför Åsa var där igår hos Lasse.

Godmorgon!

Vaknade för 1 timme sen ungefär och har precis ätit frukost och läst lite bloggar och så.

Idag ska jag iväg och träna, har inte gjort det på hela veckan så man känner sig lite handikappad. Sen i em ska vi till mormor och morfar eftersom det är farsdag imorgon, och mamma jobbar imorgon så det får bli idag.

Annars ser dagen lugn ut. Blir tv ikväll och filmer antar jag:)


Jag är hemma

Jag kom hem redan 22.30 igen, så jag hann se sista delen av "Idol". Det var meningen att jag skulle se en film hos Lasse med, men han blev så trött så jag och Åsa fick åka hem och det faktiskt skönt eftersom jag var ungefär lika trött.

Just nu sitter jag här och pratar med folk på msn och lyssnar på lugn och skön musik på Spotify, det är så himla skönt på kvällarna.

Som ni ser har det inte kommit någon videoblogg idag, men det får ni imorgon. Jag har inte haft tid idag, vilket ni säkert förstår också.

Vi hörs imorgon, KRAMKRAMKRAM!

Det var allt..

.. jag skulle vara hemma, nu ska jag iväg igen. Ska upp till min morbror och titta på "Idol" och "Johan falk". Vet inte när jag kommer hem, men vi hörs antagligen då:)


Dagens jag


Strumbyxor: H&M
Kjol: H&M
Linne: H&M och VEROMODA
Kofta: H&M

Det yttre

Idag har jag fixat nästan allt det yttre, så här kommer lite bättre bilder:


Fick bli lila glitter idag :) Det börjar bli lite tråkigt med det vanliga vita, så därför tog jag lite färg.


Så rött är det inte i verkligheten, blixten som gör det:)

Dagens shopping


Årets första julklapp är köpt. Till mamsen:)


Fars-dags present till Pappa.



299 kr från H&M.

Svar på kommentar

Postat av: Josefine
Var bygger du naglar och hur mycket kostar det? :)
2009-11-06 @ 16:10:04

Sv: Jag bygger dom på Colosseum i Trelleborg. För nytt sett kostar det 600 och påfyllning 400 kr.



The blond girl is gone



Hej!

Så här ser jag numera ut. Har precis kommit hem från frisören och äntligen blev jag nöjd. Det var denna färgen jag ville ha hela tiden, men det blev ju grått förra gången. Men trots allt fick jag betala 500 kr, hon gick inte med på något annat så jag orkade inte. Men vi slutade i alla fall som vänner och det var ju tur.

Har haft fullt upp hela dagen. Slutade kl 10 i skolan, då gick jag direkt till nagelbyggaren och sen vidare till stan där jag mötte upp Belinda och Mamma. Efter lite shoppning gick jag och Belinda och fikade och sen var jag hos frisören.

Jag har varit borta hela dagen och knappt ätit något, så det är skönt att vara hemma igen.

Skriv nu gärna vad ni tycker om mitt hår:)

Klar:) nu ska jag till stan så vi

0-24763b2483313903c6716ef37a232e71.png

Klar:) nu ska jag till stan så vi hörs senare.


Nu är jag på plats hos nagelbyggar

02c9bab4238d448def2bcd4e4187f37a.png

Nu är jag på plats hos nagelbyggaren:)


Godnatt

Nu tänkte jag säga godnatt till er. "Efterlyst" börjar om 5 minuter så nu får datorn sova för idag.

Imorgon börjar jag 8.15 och slutar 10.30, då ska jag direkt gå till min nagelbyggare för att bygga naglar sen vidare till stan eller hem en runda, har inte riktigt bestämt mig. 13.50 ska jag i alla fall ringa till min frisör för att komma överrens om mitt hår så får jag se om jag går dit eller inte, så fall ska jag vara där 14.45.



Jag ska försöka hinna med att mobilblogga under dagen, men kan inte lova allt för mycket.

Kram och godnatt:)

Kvällen

Blev en dusch innan, efter jag skrivit inlägget nedan. Sedan kröp jag ner i soffan och tittade på "johan falk" till 19.30 då jag tittade på "Halv åtta hos mig" och nu tittar jag på "Mammas pojkar" :)

Det är ungefär det som har hänt hos mig. Ska nog fortsätta att titta på filmen sen när tv-programmen är slut, om jag hinner. Behöver i och för sig inte gå och lägga mig tidigt idag eftersom vi slutar 10.30, JAG ÄLSKAR FREDAGAR:)


Resultatet på alkoholprovet

Idag fick vi faktiskt reda på våra alkoholprov vi gjorde för 2 eller 3 veckor sen, och jag fick faktiskt:

Man märker oftast när man lämnar in prov hur det ska gå för en, och det kändes bra för mig så jag var inte så jätteöverraskad men hur kul är det inte?:) Alla blir glada att få MVG för då visar man att man verkligen har lagt ner sin själ i det, vilket jag gjorde.


Valfritt inlägg - Fester

En anonym läsare ville att jag skulle skriva om varför jag tycker det är så skönt att bara vara hemma på helgerna och inte är ute och festar. Jag tror att jag svarat ytligt på detta innan, men kan gå in mer ingående.

Jag har kanske inte direkt något svar för jag vet inte. Jag tror jag är lite "lill-gammal" precis som Blondinbella, att jag gillar att vara hemma och umgås med min familj och det får mig lugn. Jag får lätt ångest, och bokar jag in en festkväll fast jag egentligen inte vill blir allt bara skit den kvällen, då stannar jag hellre hemma och det är därför jag bokat av några gånger när jag bestämt med Pernilla.

Jag har aldrig varit en festbrud, och kommer nog aldrig vara det heller. Jag har kanske festat med fel personer eftersom jag inte dricker så jag blir full, vilket nästan alla mina vänner gör, det kan vara därför. Det är nog bara 1 gång jag har festat så jag har haft kul en hel kväll, men det var i somras och det var kanske bara ett tillfälle. Men tydligen var det med rätt personer som fick mig att må bra.

Nu låter jag som ett psykfall, men jag gillar inte att festa. När det är helg för mig, innebär det vila och uppladdnig inför veckan därpå. Eftersom jag lägger ner så pass mycket energi och kraft på skolan, är jag nästintill slut på helgen.

Jag anser inte att jag är "annorlunda" för att jag inte vill festa mig full var helg och har inte behovet att hålla på med så många killar som möjligt under en kväll.

Var dig själv, stå på dig om du inte vill festa och drick inte för att vara en i gänget, det löser ingenting.


Nyårs-kläder?

Om bara lite mer än 1 månad är det ett nytt år, dagen då alla klär upp sig och förväntar sig något. Nu kommer man till den största frågan, vad ska man ha på sig?


349 kr från H&M


349 kr från H&M


299 kr från H&M


249 kr från H&M


299 kr från H&M


299 kr från H&M


249 kr från H&M


299 kr från H&M


399 kr från H&M


99 kr från H&M

NYA SKOR FRÅN H&M







091105

Hej!

Slutade redan 12.30 idag så vi hade knappt någon hotell-lektion idag så det var skönt :) Har inte gjort något speciellt sen jag kom hem och ska nog inte göra det heller, resten av dagen. Jag är sugen på att åka iväg och träna, men min arm måste bli bra först, för jag kan knappt röra den. Det får bli i helgen istället:)

Såg även att det kommit in lite önskemål om ert valfria inlägg, så det tänkte jag ta senare, vet dock inte vad jag ska välja men det får vi se då:)


Hejdå

Min arm är fortfarande inte bra, jag har en stor bula och det gör ont när jag rör den. Konstigt att det kommer nu, 1 dygn senare, snart ska ju biverkningarna vara borta. Men jag hoppas i alla fall att jag får lite sömn inatt så jag känner mig pigg imorgon, för då ska jag till skolan igen.


Från igår när jag tagit den..

Ska gå och lägga mig direkt när "Grey´s anatomy" är slut, så vi hörs imorgon igen :)

Jag slutar kl 2, så vi hörs där någongång efter.

Dagens fråga

Får bli en dagens fråga innan jag går:)


Vad skulle man gjort utan filmer?

Har mest spenderat dagen i min soffa med filmer. Har pausat lite då och då för att göra saker och skriva till er. Nu ska jag dock stänga av både datorn och tv:n för en stund. Ska nämligen lämna pyjamasen snabbt och gå och duscha, känner mig allt annat än fräsch.

Kl 19.30 börjar kvällens alla tv-program så det blir att sitta bänkad då.

Nu ska jag fixa lite här, så hörs vi senare:)

Ni bestämmer, jag skriver.

Några av er har säkert läst både på fotograf emelies blogg och på kenzas att dom låter sina läsare säga ett ämne, eller en sak som dom vill att bloggerskan ska skriva om, och det tänkte jag göra nu.

Släng in en kommentar om vad ni vill jag ska skriva om imorgon. Min bakgrund? Varför jag gillar hundar? Min släkt? Skola?

Vad som helst. Det är kanske något du sitter och grubblar över, släng då in ett ämne:)


På fredag blir det kanske bra

Innan idag ringde jag till min frisör och sa till om mitt hår. Minns ni att jag för några veckor sen ville gå över från blond till brunett och valde att börja med att lägga i slingor, men...mitt hår blev grått och efter det blev det inte den färgen jag ville.

Nu ska jag försöka få håret chokladbrunt som jag vill från början så får vi se hur bra det går. Om jag ska betala fullt pris så får jag ha håret så, aldrig i mitt liv att jag betalar mer när jag inte fick någon nytt av dom 700 spänn jag la på mitt hår innan.


ÅRETS FÖRSTA SNÖ ÄR HÄR!

Nyss när jag tittade ut genom fönstret fick jag syn på små små flingor som föll så vackert. Årets första snö är här! Även om det inte är mycket som kommer och det är små flingor så är det ändå mysfaktor, det märks att vintern snart är här och att julen kommer med stormsteg:)




Ligger just nu i soffan och tittar

7260f87b4dc004688c3f5a86438bcdac.png

Ligger just nu i soffan och tittar på johan falk. Har precis druckit varm choklad och det känns faktiskt bättre i kroppen nu. Bara armen som gör ont just nu:)


Jag mår inte bra...

Hej på er!

Som ni förstår är jag inte i skolan idag. Jag försämrades under natten och när klockan ringde halv 7 var jag både trött och öm i kroppen. Har kanske sovit 4 h inatt, svettats, frusit, öm i hela kroppen men framför allt armen och huvudvärk. Nu vill jag inte skrämma er, för jag tycker det är bra att så många som möjligt tar sprutan, men som tur är vara bara biverkningarna 1-2 dagar så det är nog bra igen.

Jag är glad att jag slipper gå ut idag för det är ett riktigt höst/vinter väder idag, 2 grader och det blåser som attans. Film och soffan blir det idag!


Hejdå!

Vet ni? Jag har börjat känna av sprutan, och det är inget kul kan jag säga. Jag är trött som jag vet inte vad, har ont i armen så fort jag rör den, matt i hela kroppen, huvudvärk och lite ledvärk. Jag visste att jag skulle reagera, det är så typiskt.

Nu ska jag i alla fall borsta ut mitt hår. Lyckades faktiskt duscha innan innan armen blev ännu ömmare. Ska ner och kolla på "Ullared" med mamma och pappa från igår.

Vi får se om det blir någon skola imorgon. Kram!

Question





Var är min fisk?

Ni som har varit med och läst bloggen vet att jag nyligen har köpt ett akvarium. Men för 2 dagar sen hittade jag helt plötsligt inte en fisk. Jag vet att jag har köpt 4, för så senil är jag inte, men den är bara borta. Jag har letat på botten, bakom pumpen och i deras "leksaker", men den finns seriöst inte.



Har den liksom skapat vingar och flytt fältet eller var är den? Lite skrämmande är det..


Nu är det gjort!

Jag vågade! Även om jag höll på att kissa på mig innan och skaka ihjäl så vågade jag sätta mig där och få sprutan och jag är faktiskt nöjd med att jag ändrade från nej till ja, eftersom man kan bli riktigt sjuk.



Jag överlevde till och med. Jag berättade för sjuksköterskan att jag var rädd, så hon förklarade hur allt skulle gå till och så fick jag svara på lite frågor, sen gick allt snabbt. Det stack bara till lite när hon stack in den med tanke på att hon stack i muskeln, men det gick bra och det var huvudsaken. Fick gå till ett rum sen och sitta i 15 minuter och dricka saft och äta druvsocker.

Jag kände mig lite småsnurrig efteråt, men vet inte om det var pga nervositet eller sprutan. Men jag mår bra nu i alla fall även om det känns som någon kopplat av armen eftersom jag är svag i den.

Nu återstår det att se hur jag reagerar, om jag bara får ont i armen eller blir sjuk som min mamma blev.




091103 - Vaccinationsdag

Hej!

Såg nyss att mitt inlägg som jag skrev igår kväll inte kommit in, konstigt. Men antagligen dyker det upp nu när jag publiserar detta inlägget.

Är just nu hemma på lunch, har haft psykologi på morgonen och idrott nu precis. Börjar 12.40 igen med engelska sen slutar jag. Dock ska jag sitta kvar i skolan och inte göra någonting till vi ska få vaccinet 15.20. Jag har börjat bli lite nervös när alla säger alla olika metoder som dom tar sprutan på, men det ska nog gå bra.

Vi hörs när jag fått sprutan:)


Godnatt

Så fort "Grannfejden" är slut ska jag gå och lägga mig. Har nämligen varit lite halvslö hela dagen eftersom jag inte somnade förrän 23.30 igår, så jag får sova igen det inatt:)

Imorgon börjar jag kl 8 och slutar 14.20, men ska nog hem på lunchen efter idrotten som vanligt, men vi får se. Sen... sen... 15.20 ska jag vara på skolan igen för att ta spruta. Ohhhh, nu börjar nerverna komma igång, men alla har sagt att man inte känner något så det får jag hoppas på. Men jag får nog räkna med någon biverkning i alla fall.



Vi hörs någongång imorgon.
Kram!

Vad använder jag till mitt hår?


Matrix Vavoom Gold Heat Iron-In Control

Dessa produkterna använder jag dagligen till mitt hår. Plattången kommer från märket GAMA och kan endast köpas hos frisörer, om jag inte minns helt fel. Dock ganska dyr, då den gick på 900 kr men super bra! Värms snabbt upp och är lätt att arbeta med.

Flaskan är ett värmeskydd från Matrix i märket VAVOOM, den finns också bara att köpa hos frisörer och ligger på runt 140 kr flaskan. Den är superbra till mitt hår eftersom jag har ganska självlockigt hår. Den hjälper till att göra det platt samtidigt som det ger volym.

Dessa sakerna är helt klart något jag rekommenderar!

JAAA ÄNTLIGEN!



Ska man tro på det eller inte, det är frågan!

Vad ska jag ha för naglar?

På fredag är det dags att göra påfyllning på mina naglar, det har redan gått 4 veckor. Shit?! Vad tiden går snabbt alltså, men det syns bra på naglarna eftersom det är en stor utväxt och dom är allt annat än fina.

Så, nu till min fråga. Vad ska jag ha för naglar? Jag har varit inne på att ha istället för det vita, glitter, men jag vet inte. Jag ska nämligen ha det i december, då det är jul och då vill man ju såklart vara fin.

Vad tycker du? Ha det vanliga vita med någon tråkig dekoration eller glitter?


Ärenden i stan

Kom hem för en stund sedan. Har nämligen varit i stan och på Willys med pappa, det var ju tomt på nästan allt här hemma tyckte jag. I stan handlade jag skrivblock, hö till mitt marsvin och ögonmakeup-remover. Sen bar det av till Willys där det såklart blev mat.

Nyss hade jag mitt marsvin ute och gjorde rent till henne. Nu ska jag strax bädda rent i min säng och sen blir det tv.

Fullt upp fast jag knappt gör något ändå, haha.

Mina auktioner

Ni glömmer väl inte mina auktioner jag har på tradera just nu? En trådlös högtalare till Sony ericsson och min LG mobil.

Här hittar ni auktionerna.

Till Förstasidan


Nytt sätt att äta mat på. Liggande

-e552922ac5364d1b151b765f2635c1b.png

Nytt sätt att äta mat på. Liggandes!


Dagens fråga


Dresscode


Jeans: Gina tricot
Kofta: Gina tricot
Halsduk: Gina tricot

Till detta: Svarta uggs, svart vinterjacka.


Nyheter från H&M







Svar på kommentar

Postat av:
hur ska du ha råd att flytta hemifrån?
2009-11-01 @ 22:08:50

Sv: Jag får ju ha ett jobb som alla andra först. Ja, förutom alla bloggare..

091102

Fint väder vi har idag? Eller inte. Har nästan precis kommit hem och var alldeles blöt. Jag slutade redan kl 11 idag eftersom vi sköt fram vår sista lektion. Mycket skönare att sluta tidigt än att ha håltimme. Efter det åkte jag och 3 andra tjejer ner till stan och åt kinabuffé, så mätta vi blev alltså. Men det blir man nästan alltid på bufféer eftersom man äter så mycket.

Nu ska jag strax ringa till kanske ett blivande jobb, så håll tummarna:) Annars ser dagen lugn ut, vilket känns skönt :)


Tillbaka till rutinerna

Nu har jag precis duschat som jag alltid gör, det sista jag gör innan jag går och lägger mig. Okej, förutom borsta tänderna och släcker lampan, men ni förstår. Nu är det dags att gå tillbaka till dom gamla tråkiga rutinerna när lovet är slut, och det känns lite surt, för det tar ett tag, i alla fall för mig att gå tillbaka till det vanliga, men det ska väl gå det med.

Blev i alla fall klar med helvetes uppgiften i danskan. Ja förlåt, men jag blir så himla sur på min lärare som ger oss såna uppgifter.

Nu är det i alla fall snart sängen som gäller, ska upp 06.30 imorgon, gääääsp. Men går som tur är bara till 12.35 så det är skönt.

Vi hörs imorgon, kram!

Ps... ska vara bättre på att blogga imorgon, men har haft fullt upp idag. ds..

Har suttit med danskuppgiften gans

07a95570906a0e33649a4854ef86022d.png

Har suttit med danskuppgiften ganska länge men har bara lite kvar nu. Tog en paus för att följa med pappa till stan och handla godis. Kl 20 blir det ensam mamma söker.
Vad gör ni för kul?:)


Svar på kommentar

Postat av:
hur har du gjort ditt hår så?:D vilket verktyg?
tacksam för svar ! :D
2009-11-01 @ 13:22:16

Sv: Jag har använt en vanlig plattång. Det är först nu jag har lärt mig hur man gör, och det blir finast lockar med en plattång tycker jag:)





Fått mycket gjort

Jag har varit igång hela dagen och är klar först nu. Har städat, tvättat, varit ute med hundarna, ätit, hängt tvätt och just nu håller jag på att plugga. Vi har fått en jättesvår text på danskan som jag inte förstår något alls av, så snälla mamma och pappa ska hjälpa mig så jag får den förbannade uppgiften klar.

Annars ser söndagen lugn ut. Orkar inte göra något idag, och ska inte heller göra något. Ska kolla på film sen men först tvätta lite mer.


Trötta jag...


091101

Hej!

Det har inte blivit av att jag satt mig vid datorn förrän nu. Har sovit lite halvdåligt inatt och vaknade med ont i magen vid 7 men lyckades somna om till kvart i 10 då mamma väckte mig.

Har precis suttit och tittat på lägenheter i Trelleborg, Malmö och Ystad. Jag vet, det är tidigt, jag ska säkert inte flytta hemifrån förrän om 2 år men det är ändå så jäkla kul att titta på. Jag har som tur är redan mycket som jag kommer ta med mig eftersom jag har två rum, och det är jätteskönt.

Nu ska jag strax börja städa och tvätta för idag blir det bara en slappedag, för imorgon börjar ju skolan igen...tyvärr.


RSS 2.0