Sommar!!

Just nu vill jag bara ha sommar!! Jag har aldrig känt så här som jag känner just nu, det är snö ute och jag blir bara mer och mer trött, det är kallt och jag hatar att ha mycket kläder på mig. Jag är skittrött på skolan och vil bara ha sommarlov, men det är jättemånga veckor kvar. Vi slutar ju v 24=( Men nu har man i alla fall något att se fram emot. Nu vill jag bara ha sol och värme så man kan gå ut i trädgården och lyssna på Carola och springa i shorts åhhh vad härligt!! Och nu hoppas jag bara att Carola ska ha lite sommarkonserter mer så blir sommaren ännu bättre=)

Idag har det inte hänt så mycket. Jag har varit i skolan och när jag kom hem var jag jättetrött. Höll på att somna. Sen pluggade jag lite So inför provet på fredag och sen duschade jag. Och nu ska jag öva på so igen=(

Älskar dig Carola!!

Puss och kram Ellinor


Lördag!

Ja då var det lördag igen då och lovet är snart slut=( Usch jag vill inte tillbaka till skolan, det är såååå himla tråkigt men en viss person får mig ju att kämpa=) Som ni säkert läste i det andra inlägget så skrev jag ju hur mycket Carola betyder för mig, jag var bara tvungen att skriva det så alla förstår att jag blir verkligen ledsen när man säger skit om Carola till mig!

Lovet har gått jättesnabbt och jag har mest varit hemma och slappat. Det har ju snöat som in i här nere i Skåne dom senaste dagarna så man har helst inte velat gå ut.

Igår var jag och mamma nere i stan och vi hade beställt tid hos fotografen för mamma ville ha svart och vitt kort på mig och jag blev fotad där nere.. faktiskt rätt nöjd med den bilden vi valde, för det är inget vanligt kort eller så. Vi började ta när jag satt på en pall som ett vanligt skolfoto och hur roligt är det liksom? Sen fick jag stå mot ett bord så var det en filt under men då kände jag mig som en bebis=). Sen fick jag stå upp och hade händerna i bakfickorna och det kändes bra direkt så vi valde en bild där jag småler och ser bra ut=) Sen på kvällen var jag hemma och såg Let´s dance och bara vilade(som vanligt hehe). Men vid 7 ungefär var jag så rastlös så jag gick till affären och handlade två tidningar så hade jag i alla fall något att göra=) Det var faktiskt riktigt skönt ute även om det blåste. Just nu längtar jag bara till sommaren och sommarlovet, jag brukar faktiskt inte längta till sommaren på vintern men denna vintern gör jag för just nu HATAR jag snön som ligger här, det är ju stora drivor och det blåser och regnar just nu så blir det väl glashalt imorgon=(. Imorgon ska jag på gudstjänst kl 10 och sen är jag nästan klar med alla gudstjänster ska bara gå imorgon och två ggr på påsklovet med sen är jag klar(ÄNTLIGEN)=) Det var lite om helgen=)

Jag vill veta nu om Carola ska till Skansen eller inte och så fall när! För jag har en vän som kanske kan följa med men hon måste ju veta när och det vill jag ha reda på nu=) Jag vet inte när man brukar få reda på när artisterna ska vara där men jag hoppas jag kan komma upp där vilket fall som helst.

Imorgon blir det pluggdags också=( Ska ha SO prov på fredag om Nordamerika.. usch vad tråkigt. Håll tummarna för mig att det går bra.

Oj vad lång blogg det blev idag=)
Nu ska jag lyssna vidare på Sarahs bidrag i MF 2007 som hon vann med idag ju=) I remember love<3

Kram Ellinor.

Älskar dig!

Älskar dig!

Älskade Carola!!
Ingen vet hur himla mycket du betyder för mig, du får mig att kämpa ännu mer.
Dagen du kom in i mitt liv har allt förändrats, jag blir glad var gång jag ser dig på tv eller i tidningar.
Ingen sjunger som du och ingen talar så mycket sanning som du gör.
Jag önskar att du visste hur mycket du betyder för mig. Skulle något hända dig vet jag inte vad jag skulle göra.

Du finns i mitt hjärta för alltid!
Du finns i varje andetag jag tar och i varje steg och i var minut som klockan slår.

Tack för du är så som du är Carola.
Puss och Kram Ellinor.

Måndag igen!

Äntligen sportlov och gud vad trött jag är=) Jag blir alltid så himla trött när det är lov då man verkligen slappnar av.

I helgen gjorde jag ganska mycket. Jag tränade som vanligt i lördags, var inte alls jobbigt men det var kul=) Sen på kvällen var vi på kalas hos Alva och såg Melodifestivalen.
Igår var jag bara på gudstjänst och var hemma och slappade.

Nu har jag börjat fråga mina föräldrar om jag får åka upp till Sthlm till sommaren om Carola ska vara med på Allsång på skansen men mamma vill inte följa med och inte pappa heller och jag får inte åka själv=( Så jag får se hur det blir med det, det är ju några månader kvar men hoppas jag får åka upp där eftersom det är så många andra fans som ska dit som man kommer träffa då=).

Idag var jag nere på stan och shoppade med mamma. Handlade ett par nya byxor och en tröja och ett par skit snygga örhängen=) och så kollade vi på höga stövlar till mig men hittade inga som vanligt.
Jag var även inne på gamemaster och beställde Carola- Störst av allt som jag ska hämta på fredag=).
Och på fredag ska jag även fota mig på ett svart och vitt kort för mamma ville så gärna ha ett stort kort på mig så jag fick ge mig, Det kan inte vara så farligt=).

Ha det bra.
Kram Ellinor.

Tisdag!

164462-12 

Hej Hej!
Jag har kollat på bilderna nu från Ängelholm och jag hittade en bild där hon tittar in i kameran ju=)
Jag minns inte att jag tagit en sån bra bild på henne men tydligen=)

Jag har ju inte bloggat sen i Söndags men det har inte hänt så mycket. Bara skola och slappat.
Vi har jättemycket läxor denna veckan=( So hade vi till idag. Engelsk prov till torsdag och tyska också till torsdag. Jag längtar jättemycket till nästa vecka när det äntligen är sportlov. Men jag fick reda på idag att vi skulle ha prov veckan efter sportlovet på fredagen v. 9 då och då får jag ta hem böckerna på fredag och öva på lovet. HATAR ATT HA PROV ÖVER LOVET!! =(. Men jag ska bara öva i helgen då sista helgen innan vi börjar skolan igen. Så lite lov får jag=).

Igår kollade jag upp hur mycket tåget skulle kosta i fall mamma och pappa skulle ge med sig att jag får åka till Sundsvall och det kostar ungefär 1200 eller mindre. Det är rätt så dyrt men vad gör man inte för Carola? =) Jag tjatar på mamma och pappa varje dag men tillslut blir vi bara ovänner så det är väl inte så stora chanser att jag får åka upp där=( Åhh jag vill ju se Carola mer. Hon är ju så bra.
Men jag hoppas hon har något mer än bara Norrlands turnen. Typ Allsång och Bingolotto och sånt man kan åka på, fast Allsång tar också lång tid att åka på.

Jaja jag får se vad det blir längre fram.
Håll tummarna för mig att jag får åka=).
Ha det bra kram Ellinor.

164462-11

164462-11

Det var ju en sån här bild jag ville ha med Carola..Åhh vad det stör mig.=(

Tack Carola<3

Då var första konserten med Carola avklarad=) Shit vilken konsert säger jag bara.
Vi började köra vid 14 och var framme vid 16. Sen stod vi i kö och frös till 18.15 då dom släppte in. Jag köpte en plansch med Carola på som jag skulle ha sen när hon signera. Konserten började och jag bara rös i hela kroppen. Hon sjöng bla. Evighet 2 ggr, Allt kommer bli bra mamma då nästan alla grät:'(, Genom allt, Fångad av en stormvind, Mitt i ett äventyr och några till. Sen skojade hon och så med så det var jättekul=). Gud vad vacker hon är på riktigt. En riktig skönhet. Jag vet inte riktigt om Carola vinkade till mig eller till någon bakom mig eftersom vi satt längst fram men jag vinkade i alla fall tillbaka=). I slutet av konserten körde hon evighet eftersom någon i publiken skrek att hon skulle göra det=) Så då stod hela kyrkan upp och bara sjöng och hoppade. Sen skrek en ännu en gång att hon skulle köra den en gång till så hon gjorde det, Gud vad jag var hes efter det=) Och jag var helt rörd, för vilket ös hon har i allt. Rösten lät faktiskt bra, hon klarade höjningarna och allt=). Konserten var slut vid 21.15 ungefär och sen skulle jag ha kort och autograf men jag fick ingen=( Gud vad arg och ledsen jag var efter det=(. Min kompis Belinda fick både idolkort och foto med Carola, För Carola hade så bråttom för hon skulle på nattvardsgudstjänst..konstigt tycker jag. Men jag fick i alla fall rätt så bra bilder på henne men jag såg mest fram emot att få ett kort med henne. Vi körde därifrån vid 22-22.30 och snälla pappa stod och väntade på oss när vi var på konserten=). Vi var där med Jossan från forumet och sen träffade vi Lena_Kajsa på forumet också=) Jättesnälla var dom. Jag trodde jag skulle vara jättenervös inför konserten men jag var inte alls nervös inte ens när jag stod nära Carola..jag tycker det är konstigt men det var kanske för att hon lät precis lika bra som på skivan om inte bättre=)

Det blev ju en extra konsert idag kl 19.00. Jag har tjatat på pappa att jag vill dit men han vill inte=( Åhh jag som ville ha ett kort med Carola.Och jag får inte åka till Sundsvall heller och inte Visby heller så då blir det kanske bara en konsert detta året=(. Hoppas hon har något i sommar och till jul.

Ni får ha det bra alla som ska på konserterna idag.. Jag önskar att jag också fick åka dit idag=(.
Ha det bra.
Kram Ellinor.

Carola idag!!

Äntligen är det dags för Carola=) Vi ska köra om några timmar jag ska bara göra mig klar=).
Jag ska ta ut mina marsvin och duscha och göra mig i ordning sen ska vi packa.

Jag har fortfarande inte förstått att jag ska se henne idag..så jag är inte nervös men det kommer jag väl bli sen vid 19.

Jag vet inte vad jag ska skriva idag..det finns inte så mycket att skriva=)
Men jag ska lägga in foto här sen från konserten..lovar.

Ha det bra.. Ses
Kram Ellinor.


1 dag kvar!!!

Hej Hej!

Nu är det bara 1 dag kvar. Oj vad jag längtar=)
Jag har bestämt nu att jag inte ska ge Carola något nu första gången eftersom jag inte vet vad jag ska ge. Först skulle jag ju ge rosor men dom kommer dö av kyla och sen skulle jag ge choklad men det får hon nog tillräckligt av och sen skulle jag ge en nalle med ett kort men hon har nog nallar redan=) Så det blir inget denna gången..Men det är ju tanken som räknas=).

Idag har jag varit i skolan och sen efter det ringde jag till Belinda och hon kom hit vid 4. Sen har vi fixat våra naglar=) Så vi är fina till imorgon=)
Sen har vi kollat på tv och slappat.

Imorgon ska jag sälja aftonbladet och sen när jag kommer hem ska jag snabbt in och duscha sen måste vi fixa våra frisyrer och packa det vi ska ha med oss. Vi är nog inte hemma förrän vid 00-01.
Hoppas verkligen inte det blir snö och kallt imorgon eftersom vi ska stå ute rätt många timmar=(

Nu ska vi göra vid våra sängar så vi kan sova sen=)
Ha det bra allesammans och alla som ska till Ängelholm. VI SES DÄR!

Kram Ellinor.

2 dagar kvar!!

Hej Hej!

Nu är det bara 2 dagar kvar..Oj vad glad jag har varit idag. En toppen dag.
Jag har varit glad hela dan i skolan vilken jag oftast är. Men extra glad idag.
Och när jag kom hem ligger där ett kuvert och jag ser ju direkt att det är från Carola eftersom det var jag som skrivit min adress. Jag bara slängde allt jag hade i händerna och öppnade det. Och där låg 3 idolkort och boken till Från nu till Evighet. På ett idolkort hade hon skrivit Till Ellinor Varm kram från Carola. Och på boken Till dig Ellinor kram från Carola.Shit vad glad jag blev när jag såg det.
Imorgon är det bara 1 dag kvar då kommer jag nog vara ännu gladare=)

Idag har det inte hänt så mycket jag har varit i skolan och tränat=)
Imorgon ska Belinda sova här och vi ska fixa och så till på lördag.=) Jag ska bestämma vad jag ska ha för frisyr bla.

Jaja det fick bli en kort blogg idag.
Nu ska jag gå och sova. Ha det bra.
Kram Ellinor.

3 dagar kvar=)

Oj vad tiden går snabbt nu. Dagarna bara rusar iväg. Nu är det bara 3 dagar kvar och snart smäller det=)
Jag har bestämt nu att jag ska inte ge Carola någon Nalle för hon har säkert 10000 andra nallar så hon bryr sig nog inte så mycket för det är ju tanken som räknas. Utan jag ska se ett brev/kort som jag skriver hur mycket hon betyder för mig och varför jag gillar henne och så. Hoppas hon blir glad för det.

Idag har det inte hänt så jättemycket. Har varit i skolan till kl 2 sen kl 4 var jag på konfa till nu kvart i 6.
Vi skrev ner en massa som prästen sa bla trosbekännelsen och aftonbön.

Igår såg jag Grey´s Anatomy..Åhhh Denny fick ju inte dö=( Lizzie skulle gifta sig med honom..åhh det var så sorligt. Nu är det inte Grey´s på en hel månad..Vad ska man då se?? Jaja Carola finns ju alltid hehe=)

Ikväll ska jag inte göra så mycket. Se på tv om där finns något att se annars sitter jag väl vid datorn och chattar=).

Jag får höra så mycket skit i skolan om att jag gillar Carola och det gör mig faktiskt riktigt arg fast jag inte visar det för jag hatar att bli arg. Dom flesta säger Carola när dom ska säga något till mig eller när dom pratar om musik. Kan ni inte fatta att Carola är världens bästa person och sjunger som en gud??!

Jaja nu ska jag inte lägga min irritation här=)
Ha det bra.
Vi hörs Kram Ellinor.

4 dagar kvar=)

4 dagar kvar=)

Nu är det bara 4 dagar kvar. Tiden går snabbt nu. För bara några veckor sen var det 22 dagar kvar.
Jag kan börja med att säga nej jag har inte köpt nya skor för att jag skulle se Carola, det är väldigt många som har frågat mig om det eftersom jag skrev det igår.
Idag har det inte hänt så mycket har bara varit i skolan och dan gick fort och tur är det=)
Vi har inga läxor, skönt!! Så idag ska jag bara slappa och kolla på sista avsnittet av Grey´s Anatomy det är jättespännande nu ju. Undrar vad som händer med han som hade problem med hjärtat eftersom hon klippte av syret till hjärtat så han skulle få ett hjärta snabbare.
Just nu snöar det ute =( Hatar snö det är så tråkigt här nere i Skåne för det blir bara tö sen efter någon dag så blir det så äckligt. Och det får absolut inte snöa mer sen eftersom vi ska stå flera timmar ute på lördag och vänta på att få komma in. För snön lägger sig nu här också..ÅHHH jag hatar det. Jag visste att det skulle bli snö bara för att jag skulle se henne. Hoppas vi kan komma upp där fast det snöar för jag ska verkligen se henne.
Visst är Carola snygg på denna bilden? Dom har tagit många nya som dom lagt ut på hennes hemsida. Skitsnygg är hon=) hihi.


Jaja nu ska jag ta ut mina marsvin=)

Ha det bra.

Lovar att skriva imorgon igen.

Puss Ellinor.


5 dagar kvar!!

Tyvärr hann jag inte blogga igår men det hände inte så mycket igår. Var i Malmö och köpte nya skor=)
Dom ska jag ha på lördag när jag ska se Carola=)
Så nu är det bara 5 dagar kvar till Carola=) ÄNTLIGEN.
Jag längtar jättemycket nu för att jag har läst så mycket om konserten i Haparanda och den konserten verkade ju jättebra. På fredag ska jag fixa med saker till Carola. Jag ska köpa en Alla Hjärtas dag Nalle och ett fint kort eller brev. På fredag ska Belinda sova här så vi slipper hämta henne på lördag så vi bara kan köra upp till Ängelholm efter jag sålt aftonbladet och duschat,tagit ut mina marsvin och fixat allt=) Vi ska hinna köra vid 12 så jag får snabba mig att göra mig klar=)
På fredag kommer jag nog vara jätteglad i skolan eftersom det bara är en dag kvar då=) Så alla som går i min klass..Om jag är gladare än vanligt ( som jag oftast är) så är det för att jag ska se Carola=). Och på lördag kommer jag nog vara ännu gladare. På lördag när vi kommer fram till Ängelholm ska jag ringa Josefine direkt för då ska hon komma till kyrkan och ställa sig i kön med oss, hon ska cykla dit där vilken lyx=). På söndag ska jag försöka hinna med att gå på gudstjänst för jag måste verkligen börja göra det nu så jag blir klar med det innan jag ska bli konfirmerad, Hoppas jag orkar då på söndag för vi kommer säkert komma hem sent eftersom konserten börjar kl 19.30 och varar kanske i 2 timmar och sen ska jag lämna sakerna och få bild och autograf så blir klockan typ 11 halv 12. Men jag får se.
Jag lovar att blogga när jag kommit hem därifrån så ni andra kan läsa hur det var=)

Ha det bra.
Vi hörs.
Kramar Ellinor.


Melodifestivalen=)

164462-6

Hej Hej=)
Nu ska jag försöka skriva var dag här i bloggen så ni kan se vad som händer här om dagarna=)'
Idag tränade jag och det var jättekul som vanligt..Var jätte trött efter träningen men det var tufft och roligt och det är ju bra.
Om ni undrar varför jag har en bild på min hand är det för att min kompis ville att jag skulle ha en bild för jag hade nagellack=) Eftersom jag nästan aldrig har det=)
Idag var det Melodifestivalen=) Jippie vad jag har längtat. Jag tyckte Tommy Nilssons låt var jättefin och tur att han gick vidare. Anna Book tycker jag absolut inte om, hon kan ju inte sjunga. Hon sjunger falskt jättemånga ggr. Låten var lite bra men inte hon. Tycker det var mycket bättre förra året då Carola var med.

Jag vet inte om jag har skrivit det tidigare men jag ska i alla fall bli konfirmerad den 19 maj kl 16.00 det ska bli jättekul. Även om det inte är så många som kommer. 20 stycken är jag uppe i nu men det kanske kommer fler vad vet jag. Egentligen vill jag ha dit Carola fans men dom flesta bor i Sthlm och det är lite långt att åka bara för att dom ska komma på min konfa.

Imorgon ska vi in till malmö och köpa nya skor till mig..Sen efter det ska jag nog bara vara hemma har ingen att vara med=(. Önskar att alla Carola fan bodde närmare mig så man kunde vara med dom för dom är dom snällaste och gulligaste personerna jag någonsin träffat. Dom bryr sig om en som inga andra kompisar gör. Älskar er <3

Det blev en lång blogg idag men det är alltid kul.
Ha det bra.
Kramar Ellinor.

Grattis Carola!

Grattis Carola!

Hej hej!
Kan börja med att skriva Grattis till söta Carola för medaljen du fick av kungen=) Du förtjänar det verkligen.

Veckan har gått jättesnabbt och det är ju skönt. Har inte haft så mycket läxor som tur är. Idag stod jag i kiosken med Pernilla så där slapp man några lektioner=)

Helgen kommer vara rätt så lugn..Melodifestivalen imorgon ju=) ÄNTLIGEN=) Men i år kommer det inte vara så bra som det var förra året för Carola är ju inte med i år=( Ska även börja träna på lördagar också så det ska jag göra imorgon. Ska bli jättekul att få spela tennis imorgon igen=)

Nu är det bara 8 dagar kvar snart 7 om en kvar=)
Det fick bli en kort blogg idag för det har ju inte hänt så mycket.

Nu ska jag fortsätta chatta på msn och sen ska jag sova=)
Ha det bra.
Älskar er.
Kram Ellinor.

Carola <3<3<3<3

RSS 2.0