Vi hörs 2011

Nu är jag klar med allt, ska bara hjälpa mamma och pappa innan gästerna kommer. Såhär ser jag ut dagen till ära:



Ha nu en underbar kväll så hörs vi 2011 ♥


Nästan klar

Sådär. Då har jag hunnit duscha, baka cheesecake, fönat håret och sminkat mig. Nu återstår det bara att fixa håret lite, byta om och måla naglarna.




Okej jag håller med. Den ser sjukt äcklig ut, men den är ju sååå god!

"Happy New Year"




Denna låten är en självklarhet för mig att spela var nyårsafton. Den påminner en på något vis att nya chanser kommer nästa år.

No more champagne
And the fireworks are through
Here we are, me and you
Feeling lost and feeling blue
It's the end of the party
And the morning seems so grey
So unlike yesterday
Now's the time for us to say...

Happy new year
Happy new year
May we all have a vision now and then
Of a world where every neighbour is a friend
Happy new year
Happy new year
May we all have our hopes, our will to try
If we don't we might as well lay down and die
You and I

Sometimes I see
How the brave new world arrives
And I see how it thrives
In the ashes of our lives
Oh yes, man is a fool
And he thinks he'll be okay
Dragging on, feet of clay
Never knowing he's astray
Keeps on going anyway...

Happy new year
Happy new year
May we all have a vision now and then
Of a world where every neighbour is a friend
Happy new year
Happy new year
May we all have our hopes, our will to try
If we don't we might as well lay down and die
You and I

Seems to me now
That the dreams we had before
Are all dead, nothing more
Than confetti on the floor
It's the end of a decade
In another ten years time
Who can say what we'll find
What lies waiting down the line
In the end of eighty-nine...

Happy new year
Happy new year
May we all have a vision now and then
Of a world where every neighbour is a friend
Happy new year
Happy new year
May we all have our hopes, our will to try
If we don't we might as well lay down and die
You and I




Nyårsafton!

Hej!

Årets sista dag är äntligen här, ska bli skönt att börja något nytt. Jag började i alla fall dagen med att gå upp 09.30 och åkte till gymmet 10.30 för att träna i en timme, och det har jag precis gjort. Har även fått i mig lunch.

Idag har jag mycket som står på schemat. Vi ska ha gäster kl 18:00 och innan dess ska jag hinna duscha och göra mig i ordning och allt vad det innebär, och baka en cheesecake.

Bara till att sätta igång antar jag!


Anonym



Vad sämst jag är på att blogga, men jag har inget roligt att berätta för er. Och det lutar åt att jag går tillbaka till den anonyma personen som jag var innan jag startade denna bloggen. Jag vill inte bli igenkänd utan vara en i mängden. När detta kommer ske vet jag inte, men det är när jag känner att jag inte vill ha bloggen till ett måste vilket det känns som det är nu.

Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig och läsa "Klick!". Imorgon är det årets sista dag och då väntas massa roligt. Imorgon blir det bättre med uppdatering, jag lovar!

Godnatt ♥


Brrrrh

Fy fan vad det är kallt ute. Har nyss kommit hem från stan och mina fötter är helt stelfrusna. Har varit i stan med Mamma, Pappa och Belinda för att göra lite ärende och handla hem all maten till imorgon då vi ska ha gäster. Och efter det blev det en pizza som middag. Det satt fint!

Nu ska jag ta på mig varma kläder och titta på en film!


Tur jag har mina varma fårskinnskor!

301210

Godmorgon, eller rättare sagt god förmiddag!

Idag sov jag till kl 11 och har bara slappt runt hela förmiddagen genom att ta en lång frukost och nu sitter jag här. Idag ska jag ha en vilodag från träningen, det behövs! Istället ska jag ner till stan med Mamma och därefter köra och köpa all mat till imorgon då det är årets sista dag.

Vad händer hos er på nyår?


Från Style By Tyra. Den hade suttit fint på mina fingrar kan jag säga.

Pigg som en mört

Jag körde Belinda hem för en stund sedan så nu ska jag snart gå och lägga mig. Jag vet inte vad det är med mig om kvällarna. Helt plötsligt är jag inte alls trött mer vilket jag alltid var innan vid 00 tiden. Men det är väl så när man har lov och man vänder på dygnet. Samma sak skrev jag igår, och idag sov jag till kl 11, jag som sa att jag INTE skulle vända på dygnet.

Aja, slutpratat om det. Nu ska jag ta bort mitt kletiga smink, ta på mig pyjamasen och krypa ner och läsa en bra bok.

Vi hörs imorgon!
Godnatt!


Ungefär jag just nu, haha!

På väg hem till mig


Från H&M


Malmö

Nu är jag hemma från Malmö igen. Jag, Belinda och hennes kompis åkte dit innan vid halv 7 och efter mycket om och men kom jag hem med ett par svarta skor. Efter det blev det en runda inom Mcd och nu ska vi snart iväg igen.

Ska fylla på med lite inlägg till er nu, så det finns lite roligt att läsa! :)



90 gånger

Hemma från en timmes styrketräning på gymmet. Efter denna gången har jag varit på gymmet sammanlagt 90 gånger sen jag köpte mitt gymkort. Om det är bra eller inte vet jag inte, men jag tävlar inte med något stämpelkort eller med någon annan. Jag tränar för att jag ska må bra och för att det är kul att utmana sig själv.

Nu ska jag hoppa in i duschen och duscha av mig och sen ska jag förmodlingen in till Malmö en snabbis för att köpa ett par svarta skor. Det är tydligen ett måste när man praktiserar där jag ska vara. Helt otroligt man ska betala sånt själv, men dom var billiga så det gör inte så mycket :)


Gymmet!

Hej!

Det blir ingen vilodag för min del, som jag sa igår. Om en stund ska jag nämligen iväg till gymmet och träna med Belinda. Men idag ska jag bara köra styrka, min kropp är helt död efter all kondition jag kört nu i 3 dagar, så det blir en lugn men effektiv träning.

Nu ska jag göra mig i ordning, jag uppdaterar senare :)


Min favoritmaskin

Godnatt

Nu säger jag hej och tack för idag, för nu ska jag nämligen strax gå och lägga mig trots att jag inte är speciellt trött (???). Men för att inte vända på dygnet helt så kan jag inte sitta uppe så mycket längre, för vem vill sova bort hela morgondagen?

Vi hörs imorgon :) Godnatt!

Lugnt och skönt

Idag har det varit en lugn och skön dag. Jag har tränat två dagar i rad nu, och bara slappt runt i myskläder och gått osminkad. Det är väl så det ska vara när man har jullov? Nu ska jag i alla fall vila min kropp imorgon (tror jag) för det känns att jag sprang 5 km igår och simmade 1000 m idag.

Nu ska jag fortsätta att titta på tv. Hoppas ni har en trevlig kväll :)


Bild från Julafton

Simmat

Hej!

Dagens första uppdatering blev lite senare än vad jag brukar, men jag har inte startat datorn förrän nu. Jag, Belinda och hennes kompis har nämligen varit och simmat idag. Vi åkte dit vid 1 och jag kom nyss hem. Det var faktiskt jätteskönt att simma, precis som jag alltid tyckt och jag hann faktiskt simma 1000 m så det är jag stolt över.

Nu har jag precis ätit kycklingsallad som jag köpte med mig hem, så nu ska jag bara ta det lugnt ikväll :)

Vad har ni gjort idag?


5 km

Hemma efter en låååång stund på gymmet. Vet inte hur länge jag var där riktigt, men minst 1 h och 20 min blev det. Jag tänkte först bara åka dit och träna lite styrka men istället blev det bara kondtion och magstyrka. Jag sprang 5 km och gjorde trappmaskinen som uppvärmning innan det. Nu är min kropp som spagetti så nu ska jag  bara ta det lugnt.

Ska först visa er vad jag köpte idag på H&M. Dock bara hudvårdsprodukter men det kanske kan vara kul att se ändå?


Mineralfoundation, Glow Shampo, Makeup-remover och rollon. Allt på rea förutom nivea. Allt detta blev 134 kr, billigt! Äntligen kan jag få testa mineralfoundation och se om det är så bra som alla säger.

Mot gymmet!

Nu känner jag mig mycket piggare efter ett antal timmars sömn och en energidryck, så nu har jag precis fått på mig träningskläderna för att åka iväg till gymmet. Måste ju inviga mina nya träningsbyxor :)

Vi hörs senare, och då kommer det även bilder på dagens lilla shopping!


Svar på kommentar

Anonym om Fynd:
Var träningsbyxorna på rea??

Svar: Nej det var dom inte, men dom kostade bara 299 kr så det var inte så farligt tyckte jag.


Måndag

Hej!

Imorse steg jag upp redan halv 8 för att åka till Mormor och Morfar med Mamma, Pappa och Zinga och äta frukost. Efter det blev det mellandagsrean här nere i stan med Mamma, men denna skitstaden springer man igenom på 2 minuter. Hittade dock lite nya saker på H&M som jag ska visa sen.

Nu ska jag gå och vila en stund, fick bara 7 h sömn och jag är död nu!


Svar på kommentarer

Julia om God Jul:
Varför tycker du om julen så mycket?
Kan du förklara? (:

Svar: Jag vet faktiskt inte varför jag gillar julen. Jag tycker november och december är två otroligt mysiga månader då man börjar handla alla julklappar och man sätter upp alla julsaker först och främst. Jag har alltid gillat julen så länge jag kan minnas och varför jag just är så fäst vid julen kan jag inte svara på. Dock har jag tröttnat på julen nu efter julafton, men det är väl så när något väl är över :)

Anonym om Julklapparna:
var finns värmesätet att köpa? och hur mycket kostade den? tacksam för svar

Svar: Värmesätet finns att köpa på Jula, vad det kostar vet jag dock inte eftersom jag fick det i julklapp, men det kan du säkert se på deras hemsida. Hoppas du hittar :)


Fynd

Efter 5 timmars shopping i Malmö är jag äntligen hemma. Mellandagsrean var inte så tokig ändå. Jag brukar alltid hata all sorts rea för det är så sjukt mycket folk ute, men idag gick det bra och det var faktiskt inte så mycket folk som jag trodde. Jag hittade faktiskt en massa fynd som jag är jättenöjd med.


Lagom stor väska från Gina tricot, rea.


Lite reasmycken från Gina tricot


Vanlig basskjorta som jag ska ha på praktiken. Rea på Gina tricot


3 nya bh:ar från H&M


Nya mysbyxor från H&M


Och till sist hittade jag nya träningsbyxor på Stadium.

Mellandagsrea

Godmorgon!

Igår hade jag en blogg och datorfri dag så idag är jag tillbaka istället. Har nyss sminkat mig och ska snart platta håret. Idag ska nämligen jag och Belinda in till Malmö för att gå igenom mellandagsrean. HEJ MYCKET FOLK! Men jag hoppas verkligen jag hittar något roligt.

Nej nu tickar klockan, dags att fixa håret och sen bege sig!


Julklapparna

Ja då var julafton snart slut för i år. Helt otroligt vad åren går, och det märks att man inte är 5 år längre och har julkänslor. Men jag har i alla fall haft en bra dag med familj och släkt här hemma och alla julklappar blev jättebra.
Detta fick jag idag:


Värmesäte till min bil. Mitt säte är sönder så jag får ingen värme.


Träningsbok och hundbok


Kortfodral


Pengar


Pyjamas, dock lite stor så jag ska nog byta den.


Handduk och choklad


Presentkort


Presentkort till träningskläder - äntligen!




Nattlinne



Julbaket igår

Här kommer lite bilder från igår när jag bakade julgodis:















Som ni ser blev det knäck, ischoklad, mozartkulor och mariannetryffel!

God Jul

Godmorgon och God Jul alla! ♥

Äntligen är det julafton och det är så mysigt. Jag kan ju inte påstå direkt att jag har jättemycket julkänslor men det kommer kanske under dagen då vi förmodlingen kommer spela massa julmusik och det ska göras en massa.

Jag steg i alla fall nyss upp, ville inte direkt sova bort hela dagen. Men titta vad jag hittade utanför min dörr:



Dagens första julklapp. Jättevarma morgontofflor ♥


Julgodis

Nu julbakas det för fulla muggar här hemma. Det ska göras mozartkulor, knäck, ischoklad och mycket annat.

Har ni gjort julgodis än?


Hemma från stan

Det var faktiskt inga problem att köra i denna enorma snön som har kommit. Så nu är jag hemma igen. Vi tog en lång fika på espresso house där jag fick mitt efterlängtade kaffe och scones. Kom bara hem med en tröja och en foundation, men det är i alla fall skönt att inte slösa en massa pengar innan julafton.

Detta kom jag i alla fall hem med:


119 kr från H&M


79,50 kr från H&M. Vet dock inte om jag ska behålla den..

Nu ska jag lacka paketen!

23 December 2010

Godmorgon!

Steg upp för ca en timme sen och har precis gjort mig i ordning. Ska alldeles strax försöka ta mig ner till stan i snöstormen för att ta en fika med Pernilla, den som inte blev av igår. Sen är det full rulle hela dagen som gäller. Jag ska fixa med dom sista julklapparna, dvs sätta lack på dom och sen ska jag göra julgodis så jag ska försöka uppdatera så mycket jag kan, men kan inte lova för mycket.

Vi hörs under dagen!


Jag ser det snöa

Gud vad det började snöa tidigare ikväll. Jag och Zinga begav oss ändå ut i snön för att köra och hämta mamma.

Just nu sitter jag och tittar på reprisen av "Ung & Bortskämd" och efter det ska jag sova.


Zinga i bilen tidigare ikväll

Vi hörs imorgon igen :) Godnatt!

Tränat

Nu kan jag äntligen sitta ner och ta det lugnt. Har varit och tränat i 1 h och 10 minuter så nu är jag ganska mör i kroppen.

Nu ska jag vänta på att julkalendern börjar sen ska jag hoppa in i duschen och sen blir det tv hela kvällen :) Förresten, visst är årets julkalender bra om man jämför med alla andra år? Då har det varit tecknat och en massa skit.


Julmaten inhandlad

Sådär, då var all julmat inhandlad och även alla ingredienser till julbaket, så nu kan det bli julafton när dom helst. Men herregud vad mycket folk det var ute idag, helt otroligt. Bilköer över hela staden och halt är det också. Jag är förvånad att det inte blev någon krock alltså.

Nu har jag fått ändra lite i mitt schema. Det blev inte alls någon fika med Pernilla och heller inga ärende med Belinda, så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Ska nog upp till gymmet om en stund.

Nu: Promenad med hundarna.


221210

Hej!

Hur mår ni idag? Jag mår bara fintfint! Idag ska jag och mamma iväg och handla hem allt som ska stå på julbordet på fredag och alla ingredienser till julgodiset jag ska baka imorgon, så det blir full rulle idag. Senare blir det kanske lite ärende med Belinda och även kanske en fika med Pernilla.

Ska även försöka hinna att träna, hur jag nu ska försöka klämma in det.



Nu säger jag godnatt

Nu tänkte jag strax gå och lägga mig och lyssna på julmusik på Mix Megapol och bara njuta.

Vi hörs imorgon igen. Imorgon ska jag sova ut, jag längtar redan.

Och ni..snart är det jul ♥


-20



Det är ganska kallt i Trelleborg idag. Med risk för att näshåren fryser till is stannar jag nog här i soffan!


Firework



Love this song♥


Svar på kommentar

Tessan om 22:09:
Sååå skönt med lov :D Vad har du för planer i jul? Resa, vara hemma? Och kan du inte kanske skriva lite mer om din träning? Typ vad du tränar, hur mycket, vilka förändringar du märkt på kroppen osv? =) Kram!

Svar: I Jul har jag inga som helst planer på att göra något. Jag ska bara vara hemma och njuta av att det är julafton om 3 dagar och ett nytt år om en vecka drygt.

Och om jag ska skriva lite om min träning, hmm... Jag brukar börja med att värma upp på någon sorts maskin, just nu är jag inne i en period där jag älskar en maskin som är typ som en trappa. Där brukar jag köra level 14 i minst 10 minuter, eller tills jag förbrännt så många kcal som jag vill. Efter det kör jag alltid styrka där jag går igenom hela kroppen, och det kan vara allt från en massa benövningar, magövningar osv.

Att nämna någon förändring på min kropp är jättesvårt. Men om jag ska nämna något så märker jag skillnad nästan var gång jag tränar. Det kan vara allt från att jag kan höja vikterna och ha fler level på maskinerna. Sen dessutom mår jag ju mycket bättre när jag tränar regelbundet och jag sover även då bättre.

Jag brukar försöka hinna med att i alla fall träna 2-3 gånger i veckan. Hinner jag bara gymmet en gång så är jag istället ute och går.

Jag kan berätta mer om min träning i någon videoblogg framöver :)


Jullov

Äntligen är det jullov! Det ska bli underbart skönt med 3 veckors ledighet. Direkt efter skolan åkte jag hem och hämtade lite saker och Zinga, och körde iväg till Mormor och Morfar och där har jag varit tills nu.

Nu tänkte jag gå ut en runda med hundarna sen fira att det är jullov genom att baka lussekatter :)


211210

Godmorgon!

Hur skönt är det inte att vakna utvilad innan klockan ringer? Det är precis så jag vaknade idag. Hade ställt klockan på 09.30 men vaknade 08.00, så nu har jag hunnit varit ute med hundarna och ska alldeles strax gå ner och äta lite frukost.

Idag är det skola, M&M och baka som står på mitt schema. Ska vara i skolan i ca 30 min och sen vidare. Men jag berättar mer under dagen :)


Godnatt

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig innan jag dör av syrebrist eller något, för jag håller på att svälja hela rummets syre när jag gäspar. Imorgon är det en ny dag och då får jag äntligen jullov, och det ska bli underbart!

Vi hörs imorgon, jag ska försöka uppdatera innan jag åker till skolan! Godnatt :)

22:09

Det blev 1 timmes träning med Belinda, och det satt fint kan jag säga. Passade även på att göra ett test där man ser hur mycket som är fett och muskelmassa i kroppen. Var dock jäkligt svårt att läsa av, så jag ska gå tillbaka och be någon göra klarspråk.

Efter träningen var jag typ död, så det enda jag gjort sen dess är ätit, tittat på tv och duschat, så därav min ursla uppdatering idag. Men imorgon är det sista skoldagen och sen är det lov, så har jag hur mycket tid som helst till bloggen :)


Gammal bild. Då jag en gång i tiden var brunett

201210

Halloj!

Idag vaknade jag kl 8.15 och då blev det en promenad med hundarna. Vid 10 var jag och mamma hos min mormors syster med mormor och morfar på en liten julfika eftersom vi inte kommer kunna fira jul med henne. Sen direkt efter det körde jag till skolan och var där till kl 14. Jag behöver knappt nämna hur pinsamt onödigt det var idag. Vi fick lyssna på en saga, se sunes jul och dricka julmust. Kul? Knappast!

Nu sitter jag i alla fall här och har för en stund sedan kommit in från en långpromenad med hundarna. Har nyss bytat om för att åka till gymmet med Belinda, så nu väntar jag bara på att hon ska bli klar. Skönt att träna på dagen för en gång skull.


Simning

Nu har jag bestämt mig för att jag ska börja simma på jullovet. Jag blev så himla taggad när jag såg "Kenza&Tyra show" så nu vill jag också. Får bara hoppas jag klarar av det med tanke på att jag hatar att visa mig utan smink, men det ska nog gå bra ändå.

Nu ska jag titta klart på Wallander innan jag går och lägger mig. Börjar inte förrän 12.30 imorgon så lite sovmorgon får jag.

Så nu säger jag godnatt :)


Jag i vattnet?! Haha

Löpband

Jag har så länge velat ha ett löpband här hemma. Det hade varit perfekt att ha nu när det är massa snö och en jäkla massa minusgrader ute. Dessutom har jag länge velat ut och löpträna, men hur lätt är det när det ligger en jäkla massa snö och man riskerar att bryta varje ben i kroppen.

Så min fråga till er, vet ni var man köper ett bra löpband för en billig peng? Det finns i och för sig dom löpbanden som man kan fälla ihop, men det kostar ändå 4000 kr.


Julstädat

Pust! Jag har julstädat som aldrig förr. Har hållit på nu i några timmar och äntligen är jag klar. Jag har tvättat, städat, rensat i vår garderob/ställt snyggt, bytat sängkläder, dammat, vattnat blommorna, städat badrummet och hängt tvätt. Så nu är här fint igen, och dessutom slipper jag göra allt detta i veckan då allt annat måste göras till julafton.

Nu ska jag ladda min ipod med lite nya låtar sen ska jag ut och vandra i snön.

Trevlig 4:e advent förresten! :)


Söndag

"Godmorgon"

Inatt har jag sovit som om jag vore nedslagen. Vaknade dock av att Zinga kräkte vid 4 och sen av att pappa satte igång larmet vid 8. Smidigt!

Sen jag gick upp vid 11 har jag bara suttit/legat här i soffan och slappat, vilket jag ska göra dom närmsta timmarna också. Ligger och väntar på att "musikhjälpen" ska börja, ni vet det som är direktsänt från Malmö.


Godnatt

Nu går mina ögon i kors så jag inte ens ser vad jag skriver. Bara detta korta jag skrivit nu har tagit en evighet.

Godnatt säger jag, för nu kallar sängen!

PH finalen

Äntligen är jag klar med akvariumet. Efter att ha stått och kokat en jäkla massa kilo stenar så är det nu fint i dom små livens hus.

Nu ska jag fortsätta att titta på "Paradise Hotel" finalen, och efter det ska jag gå en lång promenad med Zinga i snön. Det lär bli en jäkla utmaning för benen att komma fram, haha.


Förra omgången det kom mycket snö!

Lördag

Hej!

Då var det lördag igen, och idag gick jag faktiskt upp tidigt för att vara en lördag. Gick upp redan vid 9 för att åka till stan vid 11 med Mamma och Pappa för att fixa dom sista julklapparna. Så sen dess har jag inte gjort så mycket förutom att ätit och tittat lite på tv.

Om en stund ska jag göra rent i akvariumet. Det behövs verkligen! Skönt att göra det nu innan all julhysteri drar igång.


Ungefär min mardröm. Jag HATAR när fiskarna hoppar när man ska försöka håva upp dom! Gaaah!

Sleeptime

Efter en kväll i soffan och en film, och innan det klädde vi granen så ska jag nu snart gå och lägga mig. Har något konstigt lugn i kroppen idag. Kan kanske bero på att skolan är nästintill slut nu, och nu ska jag njuta av 3 veckors jullov.

Men innan jag går och lägger mig tänkte jag visa lite foto jag knäppte nu under kvällen:


Nu är det mysfaktor i vårt vardagsrum.


Och lite bilder på Zinga under granen.

Godnatt♥

Nu ska granen kläs tillsammans med en godi...

17122010177-001 (MMS)

Nu ska granen kläs tillsammans med en godispåse :)


Dagens vill ha


399 kr från DinSko!


Idag har jag på mig


Allt kommer från Gina tricot!


Läxfri helg

Hej!

Igår kunde jag inte ens logga in på blogg.se så det blev inget bloggande igår. Idag går det däremot bättre. Äntligen har jag fått göra det förbannade samhällsprovet och det gick väl sådär, vet inte alls om jag kommer klara det så det återstår att se.

Nyss kom jag hem efter att ha varit i skolan och stan direkt efter. Hittade dock inget speciellt i stan.

Nu tänkte jag vila bort min huvudvärk och bara ta det lugnt och njuta av att det är en läxfri helg :)


Nu blev det kväller

Oj, jag har typ glömt bort bloggen idag. Men jag hade ändå inte haft så mycket att berätta för er. Jag har nämligen bara suttit i soffan nästan hela dagen med lite undantag för att rasta hundarna och gå till Konsum för att stilla mitt sug efter frukt.

Nu ska jag dock snart hoppa ner i sängen, men först glo igenom min samhällsbok som jag snart vill bränna upp. FATTAR INGENTING! Men vi får väl se hur provet går på fredag.

Godnatt och sov gott ♥


Detta är typ min nya drog. Sååå goda!

151210

Guuuud vad jag fryser. Var alldeles stelfrusen när jag satte mig i bilen efter skolan och skulle köra hem. Inte blev det bättre när jag var tvungen att gå ut för att tanka bilen och handla. Varför har dom inte personer som tankar åt en som dom har/hade utomlands? Det skulle vara perfekt nu när det är vinter :)

Nu sitter jag i alla fall här är lite mer upptinad. Har tagit på värmefilten som nog är den bästa saken pappa köpt. I alla fall nu när det är vintertider.

Nu tänkte jag i alla fall plugga innan jag kanske sätter igång en film och tar det lugnt!


Värmefilten är köpt på Gekås och kostade 299 kr. Om den finns kvar nu vet jag dock inte.

Hemma igen

Det blev prick 1 h på gymmet, där jag körde kondition och gick igenom hela kroppen på styrka. Nu är jag död och ännu mer frusen än när jag körde. Men skönt att ha det avklarat.

Nu ska jag plugga inför provet jag har på fredag, som jag aldrig kommer klara. Det är väl hemskt när man känner så? Men jag har inga krafter kvar till skolan så det får gå som det går. Man kan ju inte mer än försöka.


Tisdag

Hej!

Usch vad irriterad jag var när jag kom hem för en stund sedan. Som tur är börjar det avta nu så jag inte tar ut min aggresivitet över något annat.

Har i alla fall haft världens onödigaste skoldag idag, som vanligt. Börjar bli så jävla trött att gå dit och så gör man inget. Massa skit får man också. Men, snart är det lov så jag slipper allt.

Om någon timme ska jag i alla fall byta om till träningskläder och köra upp till gymmet. Denna gången ska jag fasiken komma in i en bra träningsrutin så jag blir vältränad.


Godnatt

Nu väntar sängen på mig, så jag ska bara plugga lite till och sen ska jag äntligen sova.

Imorgon börjar jag inte förrän 11.30 så vi hörs någongång på eftermiddagen. Imorgon ska jag äntligen träna efter 2 veckors vila (INTE BRA!)

Godnatt ♥

Svar på kommentarer

lisa om 18:32:
Hur firar du nyår? :D

Svar: Jag har faktiskt inga planer än på vad jag ska göra på nyår. Som ni vet gillar jag inte att festa, och kommer alla andra göra det så kommer jag vara hemma med min familj och släkt. Det är mysigt det med!

Vad ska du själv göra? :)




Anonym om Nya gardiner:
bor du i egen lägenet? =O kan du inte visa lite inredningsbilder, eller länka till nåt inlägg om du redan visat. skulle va jättekul :)

Svar: Nej jag bor inte i en egen lägenhet. Jag har dock två rum som skulle kunna vara en liten etta, fast utan kök. Inredningsbilder, hmmm.. jag är inte direkt någon inredningsgud utan jag följer det jag själv trivs med och det jag tycker är mysigt. Jag gillar dock IKEA och Indiska väldigt mycket. Har väldigt mycket blommor och ljus på mina rum. Detta kan jag visa i ett inlägg om du vill :)




alexandra om Godnatt:
Vad hände med dina videobloggar?
och varför har du inte lika mycket mode i bloggen nu för tiden? jag saknar det lite ;(
annars jättebra blogg :D

Svar: Mina fredagsvideobloggar har jag lagt på is nu en tid. Jag körde ju v-bloggar var fredag och till slut blev det lite långtråkigt för min del, även om jag vet att det var uppskattat för många. Men på ett sätt kan jag ana att många i min stad som vet vem jag är, sitter och skrattar åt mig. Bara tanken på det fick mig att inte vilja starta kameran och prata. Men jag ska nog försöka komma tillbaka igen :)

Jag ska försöka bättra mig också vad det gäller dagens jag, för det är antagligen det du menar?


Topp Hälsa

Gud vad jag varit sämst på att blogga dom senaste dagarna. Jag var så slö efter skolan att jag knappt suttit vid datorn idag. Åkte iväg och handlade med Pappa och efter det låg jag och läsa min nya tidning, Topp Hälsa. Sen har jag inte gjort så mycket förutom att jag åkte iväg till Pernilla och bytte julklapp med henne.

Nu ska jag dock plugga lite och fortsätta läsa tidningen. Om ni vill hitta inspiration och härliga träningstips så tipsar jag att köpa denna tidningen:




Lucia

Hej!

Trots att jag sovit ganska länge idag är jag fortfarande småseg. Jag var uppe vid halv 9 för att sitta och vänta på ett samtal från min läkare, och efter det gick jag och la mig igen och sov till kl 10.

Nu är det bara en vecka kvar i skolan innan det är jullov och det känns. Jag börjar tappa suget för skolan mer för varje dag som går så det ska bli skönt med 3 veckors jullov, innan det är dags för praktik (blä).

Nu ska jag äta en lite tidig lunch och sen bege mig iväg till skolan. Vi hörs senare!


Syns det att jag är slö?!

18:32

Nu i helgen har jag inte direkt brytt mig om min uppdatering här på bloggen. Jag har haft fullt upp och det hoppas jag att ni förstår.

Tidigare idag var jag i alla fall på Vellingeblomman och handlade hem nya hyacinter och amaryllis så nu doftar här förhoppningsvis jul i mitt rum igen.

Om en stund ska jag börja städa, trots att det tar emot lite, men det blir ju så fint efteråt. Efter ska jag göra lite ärende och sen är denna dagen antagligen slut.


Söndag

Hej!

Igår hade jag en blogg och datorfri dag, vilket var jätteskönt. Jag och Belinda var i Malmö och shoppade nästan hela dagen, men trots det hittade jag bara en tröja, och på kvällen var jag taxi åt Belinda och hennes kompis.

Idag fick jag sova lääänge, och nu sitter jag och tittat på reprisen av Idol, från i fredags. Annars är min söndag ganska oplanerad förutom städa och kanske iväg och köpa lite nya julblommor.

Promenad

Nu tänkte jag faktiskt gå ut från mitt varma ide här i soffan för att gå ut och ta en promenad. Jag har inte tränat på 2 veckor pga läxor och prov förra veckan och förkylning denna veckan, så det får bli en kall promenad nu istället, innan idol börjar.

Förresten, vem ska vinna idol?


Dagens jag




Julkort

Äntligen fredag! Trots att jag knappt gått i skolan denna veckan så längtar man ändå till fredag. Idag har jag knappt varit i skolan (igen). Vi började 09.50 och var ute 10.15 igen. Läraren tyckte inte det var lönt att ha lektion med 6 stycken, och det kan man förstå, så vi fick sluta.

Direkt efter det körde jag ner till stan med Sandra för att ta en fika och titta runt lite.

Nu ska jag fota dagens jag som någon önskade och fortsätta på mina julkort som jag håller på med!


What?



Är det bara jag som är förvirrad när det gäller nyheten om Minnah och Jay, som imorgon tävlar om att bli Idol 2010?

Jag läste och såg precis på aftonbladet att Jay bekräftar det, så det stämmer alltså. Hans flickvän hade inte blivit så glad, och det förstår man ju. Undrar nu bara hur det blir imorgon?! Kommer dom kunna stå där och tävla mot varandra trots att dom är ett par?

Kärlekslycka Jay Smith och Minnah Karlsson har försökt smyga


091210

Tjabba!

Hur mår ni idag? Jag har precis kommit hem från Willys där jag handlade lite med Mamma. Innan det var jag i skolan till halv 4, vilket var väldigt drygt. Så drygt att jag nästan somnade på samhällslektionen, jag skojar inte.

Nu ska jag läsa lite bloggar och ta det lugnt. Förresten, varför är det så att man saknar träningen något enormt när man inte kan träna? Jag är fortfarande förkyld vilket innbär ingen träning. Istället får jag sitta här i soffan och mysa :)


Gammal bild


Godnatt

Behöver jag säga något mer än att denna dagen varit en allmän slappdag? Jag gick i pyjamas till kl 4 då jag äntligen fick tummen ur och gick och duschade. Sen dess har jag bara legat och latat mig i soffan med en stunds powernap också.

Nu ska jag dock gå och sova. Dags att gå till skolan imorgon. Vi hörs under morgondagen! Godnatt!


Nya gardiner

Nu har jag stått och strukit (stavning?) och hängt upp dom nya gardinerna i timmar. Det tar längre tid att byta gardiner än vad man tror. Såhär blev resultatet i alla fall:

 
"Mormors gardiner" i mitt sovrum


Och svart/glansiga/genomskinliga i mitt vardagsrum. Blev dock inte riktigt nöjd med dessa, får se hur jag ska göra med dom.


081210

Godmorgon!

Idag är jag inte heller i skolan. Jag hade nämligen fått ett sms av min lärare när jag vaknade att vi inte behövde komma till skolan idag, utan att vi kunde arbeta hemma. Tack för det tänkte jag och la mig till rätta igen.

Nu har jag precis ätit frukost och varit ute med hundarna. Idag blir det nog en allmän fix dag här hemma. Ska hänga upp mina nya gardiner som jag köpte igår och så ska jag skriva julkort så det är färdigt.

Vad ska ni göra idag?


Äntligen

Äntligen börjar bloggen se någorlunda bra ut. Har gjort om den ganska mycket och tycker den är mycket stilrenare nu. Dock ska jag försöka få in en bakgrundsfärg som omöjligt vill ändras, fattar inte varför det inte fungerar.

Vad tycker du? Är den bättre än den andra?


En dag i Malmö

Hej allihopa!

Hur mår ni idag? Jag mår bra trots att jag är trött av förkylningen som bröt ut ännu mer imorse.

Jag har i alla fall precis kommit hem från en dag i Malmö på IKEA och mobilia med Mamma, Mormor och Morfar. Hittade faktiskt en hel del till mina rum:


En ny kudde som förhoppningsvis inte sjunker ihop




Nya gardiner som jag ska ha i mina rum





Nu: Middag!

Bloggrenovering

Bloggen kommer se lite knas ut dom närmasta dagarna då jag gör en liten renovering :) Bara så ni vet!

Svar på kommentar

Sofie om Malmö:
VARFÖR måste dina följa med när BELINDA ska ha ny jacka?!

Svar: Bara jag som inte förstod meningen eller? Men jag antar att du glömde skriva dina föräldrar, men om jag inte minns helt fel så var det väl bara min mamma som följde med? Och varför bryr du dig om hon följer med eller inte? Du vet väl inte vad vi mer gjorde i Malmö, eller hur?

Tror du inte jag får köra in till Malmö själv eller? Hahah, DU var rolig DU!

Malmö

Efter skolan åkte jag hem och åt middag, sen körde jag, mamma och Belinda in till Malmö för att Belinda skulle ha en jacka. Så där har vi varit nu ikväll.

Nyss tittade jag på tv och åt lite lussekatter och pepparkakor. Har sån konstig huvudvärk idag, som går från näsan upp till bihålorna, precis som jag fått en fet smäll på hela näsan. Får hoppas det inte är en större förkylning som är på g.

Nu ska jag byta om till pyjamas och titta på tv. Är ledig imorgon dessutom! :)


Gammal bild

061210

Hej!

Hur mår ni idag? Jag mår bra förutom att mitt halsont har gått över till någon konstig slemhosta och förkylning, men jag överlever nog.

Idag sov jag faktiskt till kl 10 så då blev det en runda med hundarna och nu har jag precis gjort mig i ordning. Tänkte bara uppdatera lite snabbt eftersom jag snart måste köra till skolan.

Senare ikväll ska jag vara taxi åt Belinda, annars ska jag inte göra något. Vi hörs senare! :)


Lat? Näädå

Hur har er söndag varit? Min har varit allmänt slapp. Så slapp att jag inte ens gått ut genom dörren idag och går forfarande i pyjamas, ajdå! Men såna dagar måste man också ha.

Förutom att jag har städat och tvättat och donat och fixat hela dagen, så har jag även julpyntat lite till, genom att sätta nejlikor i en apelsin så nu doftar här så ljuvligt på mitt rum. Någon mer än jag som tycker det luktar så jäkla gott?



Nu ska jag hoppa in i duschen och duscha läääänge. Är alldeles kall om fötterna. Efter det blir det beck på tv4 kl 21.00

Svar på kommentar

Anonym om Svar på kommentar:
Om du hade tänk plugga kriminologi på högskolan måste man ha läst typ matte c och engelska b, har jag för mig :s

Svar: Det är inte kriminologi som jag ska läsa. Det jag ska utbilda mig till kallas krimialvårdare, en person som är vakt på ett fängelse, frivård eller transporterar fångar. Utbildningen tar 28 veckor och under dom veckorna är man också ute på praktik. Så det är ingen högskola jag ska gå på.

Svar på kommentar

Lina Fransson om 1:a December:
Hej Ellinor!

Jag undrar vad du hade tänkt göra efter gymnasiet. Plugga? Jobba? Resa?

Svar: Hej! Jag ska försöka skaffa ett jobb så snabbt som möjligt och därefter är min plan på att flytta hemifrån, men om det blir inom Trelleborg eller utanför återstår att se. Jag har alltid drömt om att få inreda en egen liten lägenhet och gå i affärer och titta på möbler till MIG. Annars har man bara följt med andra för att dom ska flytta, och det är faktiskt inte så kul.

Vad jag ska arbeta med återstår och se. Dock inte mataffär, usch. När jag är runt 23-24 har jag tänkt mig att söka in på kriminalvården för att bli "fängelsevakt". Oväntat va? Det tycker dom flesta, men jag vill utmana mig själv!


Söndag



Hej!

Idag är det andra advent och bara 2 veckor kvar till julafton. Jag kan inte fatta det!!!!

Idag blir det det vanliga att göra var söndag. Städa, tvätta och fixa och dona hela dagen. Ska även leta upp lite recept på julgodis så det är klart när jag ska göra det om några veckor.

Vad händer hos er idag?


"Bröderna Karlsson"

Nu har jag precis kollat på "Bröderna Karlsson", och den var faktiskt bra för att vara en svensk film. Så se den :)

Nu ska jag borsta tänderna sen ska jag sätta mig och kolla på lite tvprogram som jag missat i veckan. Imorgon är det söndag igen...bläää.

Godnatt :)


Shoppingsugen

Är det bara jag som alltid blir så himla shopping och fikasugen när det är december och snö ute? Jag blir i alla fall alltid det och vill alltid åka in till Malmö för att gå på gågatan och bara shoppa loss.

Nu var det ett bra tag sen jag var och shoppade bara för jag skulle shoppa, så det blir nog till att åka till Malmö en helg och gå i alla mysiga butiker och fika.

Frågan är bara om man hittar någon tid nu i december? Det är ju så sjukt mycket nu!


041210

Godmorgon!

Känns som klockan är typ 2 redan, men det är kanske för att jag gick upp vid 9 idag. Har nog inte gått upp så tidigt en lördag på väldigt länge.

Halsen känns bättre idag förutom att det kittlas hela tiden så jag får hostattacker hela tiden.

Ikväll ska vi ha gäster här hemma så innan det blir det bara till att hjälpa till lite och ta det lugnt. Ska fortsätta titta på PH nu efter en paus för att busa med hundarna.


Men först ta en lusskatt som jag bakade igår :)


031210

Hej!

Imorse när jag vaknade var min hals ännu tjockare så jag stannade hemma från skolan. Visste dessutom inte om skolan var öppen idag eller inte, så det var lika bra att bli hemma. Nu känns det dock bättre efter en ipren.

Hela morgonen har jag inte gjort något vettigt förrän nu. Har precis gjort mig i ordning för att åka till veterinären med Zinga om en stund.

Nu ska jag äta lite, så vi hörs senare!

Svar på kommentarer

Evelina Johnsson om Plugg:
Kan du inte berätta mer om när du gått ut? Hur många gånger? Vart? Intressant att veta nu när du fyllt 18 och får gå ut på krogen! :)

Kram på dig

Svar: Ska jag vara ärlig så har jag gått ut kanske 5 gånger i mitt liv, knappt det. Jag är ingen partymänniska och jag kommer nog aldrig bli det heller. Eftersom jag inte dricker något nämnvärt, dricker max 2 låghaltiga cider, så är alla andra grymt mycket fullare än jag och sånt klarar inte jag. Jag är rädd att personerna ska kräka rakt framför mig, eller att jag ska gå i någon spya.

Sist jag var ute, i måndags på 200 dagars så försökte jag verkligen få det att bli kul, men jag tänker för mycket på alla fulla människor osv.

Och kom nu inte och säg, det är sånt man får räkna med när man går ut. Precis! Därför går jag sällan ut, just för att det är tråkigt och jag klarar inte av fulla människor.

Anonym om 12:11:
Gud vad du klagar på din skola hela tiden? varför går du kvar om det nu är så jobbigt?

Svar: Helt ärligt, vad tror du? Jag går såklart kvar för att dessa tre åren inte ska kännas värdelösa. Jag tycker alla ska ha en gymnasieutbilning och därför går jag kvar. Jag tycker inte jag ska hoppa av bara för mitt skitprogram som jag går på är dåligt på att informera och allt är så utdraget så det finns inte. Varför ska jag då drabbas av det genom att hoppa av?

Snökaos

Jäklar vilket kaosväder det är ute idag. Snön slutar aldrig att falla men jag klagar inte, det är mysigt trots att det är kaos. Är just nu hemma på lunch och innan det var jag i skolan och skrev religionsprovet. Skönt att ha det över nu. Men fick för en stund sedan reda på att skolan stänger helt pga snön så nu är jag ledig för idag, och kanske även imorgon.

Nu vet jag inte vad jag ska göra. Ska nog bara ta det lugnt eftersom jag vaknade med ont i halsen idag. Blää, vill inte bli sjuk nu!


1:a December

Kan ni fatta att det är 1 december redan??! Nu är det verkligen snart julafton och detta året har gått så sjukt snabbt. Fattar inte ens att jag fyllt 18 detta året, tagit körkort och fått sommarjobb och fått tjäna mycket egna pengar som jag kan göra vad jag vill med.

Nu är det bara att blicka framåt till studenten, som jag längtar efter något enormt samtidigt som det är skrämmande.

Jag tänkte bara uppdatera er lite, jag har massor med plugg att göra så det blir inte mycket mer uppdatering.

Förresten, har ni tänt ert adventsljus idag? Mitt står tänt just nu!




RSS 2.0