Godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa en stund. Det blir kanske Malmö imorgon ändå. Belinda ska ge besked då så vi får hoppas på det bästa.

Vi hörs imorgon. Sov gott♥


Fotat av mig idag.


Svar på kommentar



Svar: Nej det har jag inte. Ni hade nog märkt det hihi.

Ljuset gör en gladare

Det var faktiskt jätteskönt att träna idag. Ljust ute och lite folk. Har ni märkt att jag hela tiden pratar om ljuset? Jag älskar när det börjar gå mot ljusare tider, för jag går verkligen ner i ett ide på vintarna, mörkt och tråkigt, blää.

Det blev rättare sagt 55 minuter träning exakt. Då tog jag min cykel och cyklade sakta hem och njöt av det vindstilla vädret. Hem en snabb runda och sen cyklade jag till Konsum.

Nu sitter jag och tittar på "efterlyst" eftersom det inte var någon greys idag. Kollar någon mer på efterlyst? Det är ju superbra idag, allt handlar nästan bara om Mats Alm.




Solen skiner

Trots att klockan är halv 7 är det fortfarande strålande sol ute och ljust. Hur skönt är inte det? Jag har knappt varit ute idag, förutom med hundarna, så nu har jag fått på mig träningskläderna och smink, så nu ska jag cykla bort till gymmet. Känner egentligen inte alls för det idag. Vill egentligen bara ligga hemma och dra täcket över huvudet för gårdagen, men man kan inte deppa sönder helt. Det är bättre att göra saker, för då tänker man inte på det.

Vi hörs senare. Blir ca 1 h på gymmet idag, som vanligt.


Du betyder allt för mig



Detta är den svenska versionen av "for av friend" av Sarah Dawn Finer. Lyssna och njut!














Min lilla bebis för några timmar sen. Hon låg så fint i solen så jag var tvungen att ta fram kameran.


Svar på kommentar



Svar: Jag har påsklov denna veckan, börjar på tisdag igen :) Superskönt!

Slapp

Det blev inte Malmö idag. Varken Sandra, Belinda eller Pernilla kunde idag så jag fick också hoppa det. Hoppas det blir imorgon, för jag är verkligen sugen på att åka in där.

Istället har jag bara tagit det lugnt. Har busat med Zinga och varit ute med hundarna med mamma. Sitter just nu i sängen, i pyjamas och äter lite godis. Ja jag vet! Jag har syndvecka denna veckan, det får man väl när det är påsk?;)

Nu tänkte jag spela lite the sims och bara ta det lugnt. Måste göra mig i ordning om någon timme för idag ska jag träna! Var längesen sist.


Uppe med tuppen

Godmorgon!

Idag är jag uppe med tuppen för det var först tänk att jag och Sandra skulle till Malmö idag och shoppa, men när jag vaknade hade hon skickat ett sms att hon inte kunde. FAN! Jag som var så sugen på det.

Så nu sitter jag här i sängen och försöker få liv i Belinda, men troligen sover hon länge till. Jaha... då får man sitta hemma idag igen då..

Nu ska jag ta ut Zinga på en morgonrunda, om hon vill vakna det vill säga.

R.I.P

Nu är det över. Panda har fått somna in och har det bra nu, och blev 7 år. Pappa sa att veterinärerna sa att det troligen var något fel på henne livmoder eller att hon hade cancer, så vi gjorde nog helt rätt val.

Jag tror inte jag gråtit såhär mycket på flera flera år, om jag ens har gjort det. Har precis tagit bort allt som "påminner" mig om henne för att försöka komma över det och önskar att tårarna tar slut någongång.



R.I.P! 2003-2010

Tisdag

Godmorgon!

Idag känner jag mig lite bättre, även om det är en klump som fortfarande sitter i kroppen. Jag förstår om ni undrar vem det är som ska avlivas, och det är mitt marsvin. Hon ska få somna in idag kl 17 och jag räknar bara timmarna hela tiden. Hon har den senaste tiden varit från och till. Hon har varit deppig sen vi avlivade det andra marsvinet -09 och nu har hon även gått ner i vikt och fått svullen tass, så vi tycker det är det bästa för henne. Det är inget liv att sitta i en bur och må dåligt, när hon till och med börjar dra päls på sig själv. Hon är 7 år så jag tycker inte det är någon idé att börja på en antibiotikakur och sen lever hon kanske bara ändå till sommaren. Ibland är det det bästa att somna in, även om hon varit hur pigg som helst nu på morgonen. Men som jag läste på en hemsida, marsvin visar inte att dom mår dåligt, så vi får "hoppas" hon mår dåligt så det är det bästa.

Det kommer vara gles uppdatering idag, som ni säkert förstår.


.....

Kvällen har varit sjukt jobbig med en massa tårar och tankar, men det är sånt man måste gå igenom här i livet när man skaffar djur.

Nu ska jag gå och lägga mig och önska att morgondagen inte kommer.

Godnatt

Dagens




Hemma

Nu är jag hemma från Malmö igen. Det blev shopping, lunch, fika och prat med Louise. Vi har inte setts på 1 år så det var mycket att gå igenom haha.

Detta kom jag hem med idag i alla fall:


Smycketräd/hand. 129 kr - Indiska.

Sen köpte jag en stor temugg till mamma också, den kostade 59,50.

Man får inte glömma att fika:)

0-7d532d2725cdd888287f7ebef61eaa4c.png

Man får inte glömma att fika:)


Nu sitter vi och äter lunch:)

677e78582d644fcd525de8482715cc1b.png

Nu sitter vi och äter lunch:)


Malmö

Godmorgon!

Jag ska snart in till Malmö för att möta min vän Louise. Hon är på dagsbesök i Malmö så jag ska passa på att luncha med henne, det var ett år sedan vi träffades.

Jag har superbråttom just nu, men vi hörs senare idag!


Sov gott

Kom hem för ett tag sen från Karolina. Trodde inte jag skulle vara där så länge, men trevligt var det.

Nu måste jag i säng direkt. Ska upp om några timmar igen bara. Berättar mer imorgon om vad som händer!

Godnatt♥

Nu ska jag iväg

Nu ska jag iväg till Karolina och umgås lite, när jag väl är klar med allt här hemma.

Hörs ikväll igen!


Städningen är klar men har 2 maski

0-4b2024200192d1f542ecea7086386516.png

Städningen är klar men har 2 maskiner tvätt kvar. Nu väntar jag på mat. Vad gör ni?


Söndag

Godmorgon solstrålar!

Blev väckt vid halv 11 tiden idag, men är fortfarande trött, fattar inte vad det är med min kropp alltså.

I alla fall ska jag snart börja städa här och tvätta. Det ser verkligen ut som kriget här så det ska bli skönt att få det rent igen. Resten av dagen vet jag inte vad som händer. Vet inte ens om jag orkar träna, annars får jag ta det imorgon kväll.

Nej, om man skulle ta och ringa läkaren imorgon?

Natti

Dags att sova. Glöm inte vrida fram klockorna inatt!

GODNATT!


Svar på kommentar



Svar: Nej tyvärr blir det ingen videoblogg i helgen, vi tar det nästa vecka istället :)

Viktmässigt ligger jag på samma med tanke på att styrketränar var vecka. Men jag har precis börjat mäta med måttband var vecka för att se om det händer något fram tills sommaren. När man styrketränar har man en förmåga att inte ändra något viktmässigt, då är det bättre att mäta. Så vi får se, hoppas på det bästa. Har i alla fall skött mig ganska bra denna veckan!


Earth Hour

Är det någon som släckt ner i sitt hem? Vi har det. Dock har vi på datorerna utan ström och tvn på, men det får man väl lov? Annars är det tråkigt att sitta i 1 h och bara glo.

Det var några timmar sen jag uppdaterade. Min kusin har varit på besök och vi har bara tagit det lugnt. Jag, mamma och pappa har tittat på den nya Wallander som var sådär, hände faktiskt inte så mycket i den.

Nu sitter jag här nere och tittar på "Körslaget" och bara slappar. Min mage är full med godis och jag känner mig fet. Haha. Får träna bort det imorgon!


Pluggat

I brist på sysselsättning och tråkigt väder, har jag faktiskt precis pluggat. Jag skulle vara klar med en engelskbok och summering på den till efter lovet, men nej. Jag orkar inte sitta och göra det på lovet så jag gjorde den nu och nu är jag klar. Såå skönt!

Nu sitter jag och väntar på mat för min mage kurrar ihjäl sig. Har bara ätit frukost idag. Inte bra!

Nej nu ska jag plocka undan lite här och gå ner och busa lite med Zinga.

Later!


Freeeesh

Nu känner jag mig fräsch igen efter en varm lång dusch, lite smink, håret på tork och slappa kläder. Resten av dagen ska jag bara ta det lugnt med familjen, det blev inställt med Sandra så vi ska ta det en dag på lovet istället.

Medans det är uppehåll ska jag nu ut en runda med hundarna!



Ibland behövs det dagar som denna. Man orkar inte göra någonting!

Dagens fråga




Lördag

Godmorgon!

Gud så skönt det var att vara utvilad, och vakna till regnet som slog mot fönsterrutan, ibland är det mysigt och ibland är det bara pest.

Har precis ätit frukost och gått igenom lite bloggar. Strax ska jag hoppa in i duschen för mitt hår är verkligen inte fräscht efter allt spray som suttit i i några dagar. Usch!

Ikväll ska jag umgås med Sandra ifrån klassen. Vet inte riktigt vad vi ska göra, men vi får säkert kul ändå :)

Godnatt

Det blev ingen wallander idag, mina ögon faller ihop så vi får ta det imorgon istället.

Nu ska jag sovasovasova i 3 dygn och vakna upp utvilad. Okej, kanske inte 3 dygn, men imorgon ska jag vara utvilad för det har jag inte varit på måååånga veckor.

Godnatt♥

Fredagskväll

Det är något knäppt med blogg.se, jag publiserade inlägget nedan för någon timme sen men det fanns helt plötsligt inte där när jag kollade nyss. Antagligen kommer det komma upp nu när jag publiserar detta.

Hur som helst. Det blev 1 h på gymmet och därefter hemmagjord pizza. Var precis och handlade med mamma och Zinga inför kvällen. Det är ju Let´s dance final och sen ska vi se den nya wallander.



Någon som sett eller ska se denna?

Dagens jag




Gymmet

Nu har jag fått på mig träningskläder så nu ska jag cykla iväg till gymmet och träna. Ska bara köra styrka idag eftersom det blev mest kondition i tisdags.

Hörs sen!


Solen är borta igen

Nu har jag dragit mig in igen. Det var strålande sol när jag kom hem, så jag tog Zinga och Bella ut på gräsmattan och busade lite. Nyss har jag pyntat vårt påskris här hemma.

Har precis ätit och ska snart byta om till träningskläder, ska bara smälta maten lite. Lika bra att träna så tidigt som möjligt så jag får det gjort, för idag känner jag egentligen inte alls för det men jag måste!!


Hej! Det blev inte så lång stund i

0-69e9c3c0cf2dc504d439a000a205caa2.png

Hej! Det blev inte så lång stund i stan med sandra,fanns inget kul helt enkelt och vi var inte hungriga,så nu sitter jag och väntar på bussen i det härliga vädret. Det känns som det är sommar! Hörs om en stund när jag är hemma.


Sängen väntar

Min kväll varit lugn och skön. Var och handlade med mamma och pappa innan och sen fixade jag lite hemma och åt våfflor och nu har jag tittat på tv.

Nu tänkte jag faktiskt gå och lägga mig. Jag har inte somnat innan 22 på...ja jag vet inte ens hur länge, därav min extrema trötthet eller brist på något i kroppen, vad vet jag, men trött är jag.

Imorgon börjar jag lite över 8, men vi ska in till Malmö på studiebesök så det blir inte så ansträngande. Därefter, vid 1 tiden ska jag ner med Sandra till stan och fika och kika lite.

Jag ska försöka uppdatera genom mobilen, men förvänta er inte allt för mycket!



Sov gott♥

Dagens outfit




Våffeldagen

Vet ni vad jag ska äta nu? Våfflor med glass. Åh njutning!!

Har du ätit några våfflor idag, på våffeldagen?


Vårnytt från H&M


Det är vår ute!

Gud så härligt väder det är ute. Man blir verkligen mycket piggare när det är blå himmel och sol, dock kunde det sluta blåsa, då hade det varit ännu mer underbart.

Har i alla fall haft en ganska lugn skoldag. Slutade vid halv 2 så kom hem för en stund sedan. Idag tänkte jag bara ta det lugnt, ska börja skriva på en bokrecension och ikväll ska jag träna, annars ser dagen oplanerad ut.

Nu tänkte jag kolla på "efterlyst" från igår, och se vad som hänt i lilla Sverige!


Äntligen sova

Mitt internet har varit lite knas nu ikväll, därav den glesa uppdateringen.

Har tittat på Greys anatomy nu i alla fall, och ska gå och lägga mig bums! Ska upp kl 6 imorgon och idag har jag verkligen varit totalt död, så jag får hoppas jag är piggare imorgon.

Slutar kl 14 så vi hörs efter det. Kram!


Idag har jag på mig detta






24 Mars

Halloj!

Det har verkligen varit en hemsk dag i skolan, jag hatar onsdagar. Okej, hemsk är kanske lite överdrivet, men grymt tråkiga lektioner, som tur är är den slut nu.

Nu sitter jag här nere och lyssnar på musik samtidigt som jag myser lite med Zinga. Hon har ju saknat sin mamma ;)

Resten av dagen ska jag bara ta det luuuuugnt. Har inga läxor, inga prov eller någonting. Ingen träning idag heller, för jag har sån sjuk träningsvärk, men ett gott tecken på att jag kämpat bra hihi.


Nyduschad

Oj vad svetten rann när jag tränade, men gud vad skönt det var även om jag var själv.

Nu har jag precis kommit ut från duschen och tänkte plugga en sista gång innan provet imorgon. Som vanligt kommer jag aldrig i säng tidigt. Jag får verkligen kämpa med att få upp mina ögon kl 6 på morgonen, men jag lyckas alltid och det är ju trots allt bra.

Som ni märker har det dessutom varit dålig och tråkig uppdatering här framförallt idag, men det beror på att jag inte har haft något att berätta för er och är inne i en "bloggtorka" period igen.

Nej nu babblar jag bara på. Dags att plugga, sen väntar sängen. Godnatt♥


Dags för träning

Trots värk i benen ska jag nu iväg till gymmet - ensam. Belinda svarar inte så jag antar att hon inte kan.

Vi hörs senare ikväll!


Dagens fråga


23 Mars

Hola!

Jag har trott att det hela tiden varit onsdag idag, vet inte varför, men tyvärr är det bara tisdag.

I alla fall...Gick till 14.00 idag, tog bussen hem och har bara ätit lite och tagit det lugnt sen dess. Har läst lite bloggar precis och ska snart börja plugga danska.

Ikväll blir det träning på gymmet och bara ta det lugnt. Visst är det skönt att ta det lugnt ;)


Godnatt

Nu ska jag lägga mig och läsa en stund. Imorgon börjar jag 8 och slutar 14.20, så är hemma vid 3 tiden.

Godnatt♥

Kvällen

Jag har bara tagit det lugnt nu ikväll, förutom promenaden på 45 minuter med Zinga innan. Har pluggat lite danska som jag har prov på på onsdag.

Nu tänkte jag ta bort sminket, nu när det väl är paus i "svenska hollywoodfruar", och sen blir det duschen.


Svar på kommentar



Svar: Jag köpte fejk conversen på en outlet butik i Malmö, minns dock inte namnet. Men fejk converse finns på dom flesta ställe, allt från Maxi/coop forum till dinsko och skopunkten.


Svar på kommentar



Svar: Min strategi är väl att försöker äta rätt. Jag undviker sötsaker helt på vardagarna och äter ENDAST godis och dylikt en dag i veckan. Jag försöker träna varje dag, det kan vara allt från gymmet eller ut och gå. Ibland hinner man inte varje dag men ibland får man ju ha vilodagar för kroppen också.

Jag är inte direkt någon expert på allt som har med vikt, träning och göra, men jag undviker att äta så mycket kolhydrater, för det går man lätt upp i vikt av.

Jag vet att många säger att jag inte behöver banta och att det inte kommer finnas så mycket kvar av mig. Men det är ändå trots allt jag som ska trivas och inte alla andra. Det är bara 4-5 kg jag vill gå ner, inte 50 kg.


Jag och Zinga är just nu ute på lå

72dd806d50fe1d0dbd17cd062b37bfde.png

Jag och Zinga är just nu ute på långpromenad i det fina vädret:)


Dagens jag






Svar på kommentar



Svar: Tack så mycket :) Enligt tailsweep har jag runt 1100 sidvisningar per vecka, och 700 besökare per vecka. Om det stämmer vet jag dock inte då jag bara kan se dagsbesöken på blogg.se, och dom brukar ligga mellan 50-80 besökare per dag.

Skor från scorett








Dessa hade jag inte tackat nej till i min skohylla!


Måndag

Ny vecka och nya tag, dock har min kropp börjat lägga av nu för att man vet att det är lov nästa vecka, men som tur är har vi bara 1 prov denna veckan.

Idag slutade jag vid halv 11 och var hemma lite innan halv 12, då blev det långpromenad med mamma och hundarna och nyss har jag fått i mig lite mat.

Resten av dagen blir till att ta det lugnt, har inte någon ork till något annat, förutom att plugga tyvärr.


Goodnight

Nu ska jag gå och lägga mig. Det blev inte så tidigt som jag sa... attans!

Vi hörs imorgon vid lunchtiden! Godnatt♥

1 h promenad

Det blev 1 h runda med Belinda och hundarna, och det kändes så jäkla bra efteråt, och tur var väl det med tanke på hur kallt det var ute.

Har nyss hängt upp dagens sista maskin tvätt och ska strax hoppa in i duschen. Imorgon är det skola igen, och som tur är börjar jag kl 8 och slutar 10.55 som var måndag, och det är ju sista veckan vi går innan det är lov!

Nej nu ska jag in i duschen så jag kommer någorlunda i tid i säng idag.


Fejk converse

Jag hittade inte direkt något på Skopunkten. Hittade ett par skor som jag tyckte var snygga, men som jag fick tänka en extra gång för så det blev inget. Istället blev det ett par fejk converse, men dock inte från skopunkten.


Endast 99 kr kostade dom.

Jag är inte direkt något märkesfreak, det funkar faktiskt med fejk också.

Nu ska jag strax gå ut med Belinda och hundarna på en promenad, trots det gråa och tråkiga vädret. Hörs ikväll!


Skopunkten

Nu har jag fått på mig lite kläder och smink, så nu ska vi köra till Skopunkten och titta. Får se om jag hittar något!



Puss!

Söndag

Hej! Jag steg upp vid 11 tiden idag, men har redan hunnit äta frukost, städa och håller just nu på att tvätta. Lika bra att göra allt på förmiddagen så man har det gjort.



Lite senare dvs om någon timme ska jag, mamma och pappa iväg till Malmö till Skopunkten. Jag har inte varit där på år och dar så det ska bli kul att se vad dom har för något. Ikväll blir det kanske träning, om någon vill följa med mig haha.

Nej nu ska jag hänga tvätt och starta en ny maskin, sen göra mig i ordning!

Repriser

Nu tänkte jag bänka mig i sängen för att titta på lite program som jag missat i veckan, på datorn. Sen blir det lite läsning också, om jag orkar hålla ögonen öppna. En lugn avslutning på lördagen!

Vi hörs imorgon, då är det redan söndag.. herregud! Godnatt!

Jag hatar fjortisar!

Igår när jag var på väg till bussen med Belinda, efter jag hade varit hos frisören, mötte vi 4 fjortisar. Jag såg på flera meters avstånd att dom glodde som fan, men jag tänkte inte så mycket mer på det förrän dom kom närmare och en av dom vräker ur sig:

- Haha, kolla löshåret.

Jag ångrar att jag inte sa mer än: vad fan sa hon? Jag är aldrig snabb i munnen som många andra är, utan jag kommer på någon minut senare vad jag skulle sagt. Men träffar jag henne på stan ska jag dra henne i håret och säga: nämen oj, det satt fast! För hon hade kort hår.

Egentligen ska man kanske ta det som en komplimang med tanke på att jag inte har en enda cm löshår i mitt hår och jag är jäkligt stolt över mitt hår. Men man kan väl istället fråga, har du löshår eller är det ditt egna? Då hade jag kunnat bli glad, men inte när man går förbi ett gäng som är 13 år gamla. Ganska otroligt att dom vågade säga det till en som ska fylla 18, det hade jag aldrig vågat i den åldern, men som många säger, dagens ungdom....



Haha en till sak. Igår när jag satt hos frisören satt där en tjej bredvid som satte i löshår i sitt hår, som jag inte ens tyckte blev fint. Då känner man sig ganska stolt över sitt hår istället för att lägga 1700 kr som hennes kostade om jag inte minns fel... om man får lov att skryta lite ;)

Hemma igen

Nu är vi hemma igen. Efter Vellingeblomman åkte vi och åt sen blev det fika hos Mormor och Morfar.

Nu tänkte jag bara ta det lugnt. Mitt huvud dunkar och jag är allmänt trött. Ikväll börjar ju även "körslaget" så det blir nog till att se det.

Såhär ser jag i alla fall ut idag:








80tals brud

Jag känner mig som en liten 80talare idag, eller snarare en pudel, men jag trivs.

Nu ska vi åka, så vi hörs senare :)


Gör det bästa av saken

Eftersom det inte går att klippa ihop videobloggen jag sa igår, får vi göra såhär helt enkelt. Detta skulle bli en videoblogg, men ni får den i olika delar, och utan musik. För bästa effekt, sätt på "Sibel - Stop" så blir det samma sak ;)

Det är i alla fall en videoform av min H&M beställning som jag fick hem igår:










Lördag 20 Mars

Hej!

Vaknade vid halv 11 tiden idag. Riktigt skönt att få sova ut för en gång skull. Har nyss ätit frukost och ska strax börja göra mig i ordning. Jag, mamma och pappa ska iväg till erikshjälpen en snabb runda och sen vidare till "Vellingeblomman" för att titta lite. Ikväll blir det till att ta det lugnt framför tvn och äta lite gott, det är ju trots allt lördag :)

Nej, dags att göra sig i ordning!

Ögonen faller ihop

Usch vad jag är trött. Sitter och kollar runt på lite sidor, men ögonen vill inte mer nu känner jag. Ska lägga mig och läsa lite tidningar hade jag tänkt.

Som ni märker har det inte kommit upp någon videoblogg, men det är för det inte går. Jag har verkligen testat allt! Jag klippte ihop en video med ljud och "upptempo" om ni förstår vad jag menar, i windows movie maker, men sen går det inte att spara så att jag kan publisera den. Det går inte ens att se den i media playern. Så finns det någon datakunnig nisse där ute, hör av dig så ni kan se videobloggen, där är ju massa spännande saker med.

Vi hörs imorgon. Nu ska jag sooooooooooova!


Dagens outfit

 

Leggings: Veromoda (nya)
Linne: Gina tricot
Tröja: Gina tricot
Halsband: H&M
Ring: H&M


Det blev bara 40 minuter

Såklart hade jag helt glömt bort att gymmet stängde kl 20.00 idag, så det blev bara 10 minuter på bandet och 30 minuter styrka, men jag hann svettas lite droppar i alla fall.

Nu ska jag strax äta och bänka mig i soffan, ska först ta en snabb dusch sen blir det till att slappa, det är ju fredag!!


Gymmet

Nu ska jag cykla iväg till gymmet och träna lite. Ska köra på bara styrka idag eftersom det blev mest kondition igår.

Hörs senare!


Jag älskar smycke


49,50 kr från H&M


29,50 kr från H&M

Svar på kommentar



Svar: Tack så mycket :) Jag har dom svarta i skolan och pilotglasögonen hemma!


Fullspäckad dag igen

Hej allihopa!

Jag har varit lika upptagen idag som igår, men idag kom jag i alla fall ihåg att mobilblogga till er. Just nu håller jag på att försöka ladda upp en videoblogg, som är lite annorlunda faktiskt men det går inget vidare. Ni får den senare helt enkelt.

Kvällen ser ut att bli lugn. Jag tror jag ska iväg och träna om en stund och sen blir det tv-tittande tror jag.

Nu ska jag försöka med videobloggen igen, annars får jag vänta med det tills pappa kommer hem. Den är på väg i alla fall!


Nu sitter jag hos frisören och ska

0-492c2396c27e99af4daf6d8625df2166.png

Nu sitter jag hos frisören och ska ta bort mina gula slingor. Lär vara hemma vid 4 tiden.


Nu är jag och fikar med sandra:)

0-71e71fd7106b3709fc77b666ac060f68.png

Nu är jag och fikar med sandra:)


Svetten rann

Svetten rann verkligen på mig och Belinda när vi tränade, men gud vad skönt det var. Det blev lite mer än 1 h träning och jag har precis duschat och ska strax gå och lägga mig.

Vet ni? Jag har kommit överrens med mig själv, och Belinda att jag ska gå ner 4 kg till sommaren. Belinda ska även gå ner så vi ska lägga in en extra växel nu innan sommaren. Jäklar vad jag ska kämpa!!

Nu ska jag i alla fall stänga av datorn. Jag slutar 10.30 imorgon men då ska jag direkt ner till stan med Sandra och sen blir det frisören 14.00. Vi hörs under dagen med mobilbloggen. Kram!

Gymmet

Nu ska jag sticka till gymmet och träna med Belinda. Ska byta om snabbt nu och iväg, vi hörs sen :)


Svar på kommentar



Svar: Jag fick 2 för 1, och då passade jag på helt enkelt :) Bra att ha ett par hemma och ett par i skolan.

Mina nya brillor





Dessa är mina nya läsglasögon. Snygga va?;)

Home

Nu är jag hemma igen, men ska alldeles strax iväg igen. Mina glasögon är nämligen redan klara! Så det blir till att hämta ut dom och göra lite ärende.

Om jag hinner blir det träning ikväll, annars ser kvällen lugn ut.

Hoppas ni haft en härlig torsdag hitintills!


Hej! Nu är jag just nu hos mormor

0-1b1373a5c47aedc5ae6fa194e9708a55.png

Hej! Nu är jag just nu hos mormor och morfar. Jag mötte nämligen dom i stan så jag tänkte bli här en stund. Hörs sen igen:)


Jag har ont

Innan när jag busade med Zinga lyckades jag på något vis fastna med min lillfingernagel i hennes mun, så den bröts. Mitt av. Fy fan vilken smärta alltså. Så nu går jag runt här hela handikappad och försöker att inte stöta emot någonstans vilket jag såklart gjorde nyss. Rakt in i dörren. AJJJJJJ plus lite andra fula ord kom ut från min mun ;)



Nu tänkte jag stänga datorn för idag. Ska upp vid 6 imorgon och vill helst inte vara död resten av dagen. Slutar 14.00 så vi hörs då :)

Kram!

Blää

Jag har ont i magen, är trött och har huvudvärk. Jag vill dra något gammalt över mig känner jag...


TODAY




Dagens shopping


Oversize tröja från Gina tricot, 149 kr.


Pensel: 19,50 kr. Puderborste: 39,50 kr. Puder: 69,50 kr. Ring: 29,50 kr. Allt från H&M


17 Mars

Hej allihopa!

Sorry att det blev så sen uppdatering både igår och idag, men jag har varit igång hela dagen och har inte alls tänkt på att jag kunde mobilblogga. Slutade kl 14 idag, då gick jag till stan direkt med Belinda och handlade lite, så jag har nyss kommit hem.

Ikväll blir det att ta det lugnt, vet inte om jag ska träna eller skjuta upp det till imorgon, känner att jag inte har någon ork till det. Känner egentligen bara för att vara hemma och ta det lugnt nu när jag inte har något att plugga på. Vi får se helt enkelt :)

Nu babblar jag bara på som vanligt, men nu tänkte jag fota det jag hittade i stan.


Godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig, ska upp kl 06 imorgon så det gäller att vara pigg då.

Hörs imorgon! Godnatt


Stress

Jag fattar inte varför tiden alltid springer iväg. Jag har stressat hela kvällen för att få in provet tills imorgon, men nu är klockan redan 20, men det ska nog gå, jag kan det mesta.

Nu tänkte jag byta om till pyjamas och gå ner och titta på tv med Mamma och Pappa. Idag står det "dating in the dark" på schemat, och sen blir det duschen och plugg. Ständig stress!


Kanske jag för tillfället?

Min resterande vecka


Dagens jag


Jeansleggings: Gina tricot
Linne: Gina tricot
Skjorta: Secondhand


Tisdag

Varför kan det inte vara onsdag idag? Jag vill bara ha helg igen, för just nu är skolan bara blä. Som tur är har jag bara två prov kvar innan lovet, sen är det loooov.

Idag gick jag till lite över 2. Har mest varit en slapp skoldag, men har varit ganska trött av den korta sömnen inatt.

Nyss var jag och handlade med mamma så nu tänkte jag kolla lite mail och kolla igenom lite bloggar.


Tiden rinner alltid iväg...

Varför har dygnet inte fler timmar? Jag känner att denna dagen bara rusat iväg och jag har stressat hela kvällen för att hinna komma i säng någorlunda tid, men nu är jag i alla fall klar.

Kvällen har mest bestått av att plugga och innan det var jag och handlade med mamma och pappa. Nu tänkte jag dock krypa ner i sängen, för imorgon börjar jag kl 8.

Puss&Kram!

Look of today





Nu: Familjen Annorlunda och därefter plugg!


Dagens beroendelåt



Denna är min favoritlåt just nu. Synd att den inte gick längre i Melodifestivalen!


Kap från Ginatricot



Denna söta sak fick följa med mig hem idag. Endast 49 kr från Gina tricot. Kändes som ett riktigt bra kap!


Nokia E75



Denna tycker jag faktiskt är riktigt snygg, synd bara den inte finns i någon butik i Skåne så man kan se hur den ser ut i verkligheten.


Måndag

Hej!

Har haft fullt upp hela dagen. Har spenderat hela förmiddagen och eftermiddagen i stan. Gjorde först provet till tjugo i tio vilket kändes bra, sen gick jag och Sandra ner till stan och fikade och kollade runt. Vid 12 mötte jag upp mamma, då gick vi på synkontroll och det konstaterades att jag behöver läsglasögon. Så det var bara att prova ut två par och jag känner mig faktiskt nöjd.


Detta är det första paret.

Det andra paret är ett silvriga pilotglasögon, men dom fanns inte med på hemsidan. Visa såklart när jag får glasögonen!


Håller tummarna

Nu har jag pluggat klart inför provet imorgon. Jag tror allt sitter men det återstår att se, håller i alla fall tummarna för att det går bra.

Nu tänkte jag gå och lägga mig. Ska upp lite över 7 imorgon men som tur är har vi bara provet sen slutar vi. Då ska jag ner till stan med Mamma för att kolla synen, både på henne och mig, och även göra lite ärende.

Vi hörs imorgon. Wish me luck tomorrow! Godnatt♥

Dags för slapp

Det blev 1 h och 15 minuter på gymmet. Det var riktigt skönt idag, men när den tiden hade gått var jag riktigt slut, så det var bara att ta cykeln och cykla hem i motvind och äta middag.

Nu har jag precis pluggat och nu tänkte jag bara ta det lugnt. Har varit igång hela förmiddagen så det lär vara skönt. Resten av kvällen blir till att plugga så allt sitter tills imorgon.


Nu är jag och tränar. Skönt att hi

0-32dafcaa9cdf337f36f7fb2b48615946.png

Nu är jag och tränar. Skönt att hinna med det idag också. Inte mycket folk heller,dock luktar det sur fisk här haha.


För 1 år sedan...

...körde vi till Lund vid denna tiden och hämtade Zinga. Det är det bästa jag gjort i mitt liv! ♥



Här kan ni läsa om det. Det jag skrev för 1 år sedan.


Söndag

Godmorgon!

Hoppas allt är bra med er. Med mig är det bara bra. Jag steg upp vid 10 tiden och har precis ätit frukost och sitter just nu och tittar på tv.

Idag har jag en massa saker att göra, så jag förstår inte riktigt hur jag ska hinna. Det jag försöker hinna med är städa, plugga, tvätta och träna.

Det är bara att sätta igång!

Godnatt




Nu har jag pluggat för sista gången för idag, för nu orkar jag verkligen inte mer. Det mesta sitter så det är ju bra, med tanke på att jag har provet på måndag morgon.

Nu tänkte jag dock börja göra mig klar för sängen. Har mest varit uttråkad sen Melodifestivalen och jag är sjukligt mätt efter allt jag ätit ikväll, så det ska bli skönt att krypa ner i sängen och läsa lite.

Vi hörs imorgon, då är det plugg, träning, städning och tvättning som gäller. Godnatt :)


JAAA HON VANN!!

För en gång skull ha Sverige lärt sig att rösta. Jag är helnöjd med resultatet förutom att Peter Jöback var så jäkla bra ikväll, men kom tyvärr sist. Men gud vad fin Annas låt är ändå. Salems låt kan kasta sig i väggen ;)



Vann rätt person tycker du?


Dagens look


Lackleggings: Gina tricot
Tröja: H&M
Skjorta: Secondhand


Bakning på gång. Idag blir det pär

4fef98cc98f087c50089750cb7903a7c.png

Bakning på gång. Idag blir det päronkaka:)


Dagens fråga



Secondhand shoppingen


59 kr. Finare i verkligheten.


79 kr

Mycket mer hittade jag faktiskt inte. Vi var på myrorna och humana, men det nästan lika dyrt som i en vanlig butik. Lite besviken faktiskt.

13 Mars

Hej allihopa!

Jag var uppe ganska tidigt idag för idag ska vi åka till Malmö med Belinda. Vi tänkte titta lite i secondhand butiker. Jag och Belinda har verkligen börjat gilla secondhand så jag får hoppas vi hittar något.

Men först ner till stan för lite ärende. Vi hörs senare idag!


Nattinatti

Den största delen av tiden i pauserna till Lets dance har gått åt till att plugga. Jag vill verkligen att det ska sitta till på måndag, så imorgon blir det plugg hela em och kvällen.

Imorgon blir det Malmö, men mer om det imorgon. Godnatt!

Kvällen består av..


..massa gott framför tvn.


..Mys och bus med Zinga. Häftig bild jag lyckades ta innan va?


..Slappa

Tyvärr även plugg en hel del. Vad gör ni ikväll?

Videoblogg



Er fredagsdrog har jag märkt ;)


Dagens outfit

 


Shoppingen


Halsduk, 129 kr från Gina tricot


Nagellack, 39,50 och spegel, 19,50 kr från H&M.

Frukost på stan

Hej!

Som ni ser i inlägget under så har jag varit i stan nu på förmiddagen. Jag och mamma tog bussen ner till stan och åt frukost med mormor och alva. Därefter gjorde vi lite ärenden i stan men nu är vi hemma igen.


Frukosten

Nu tänkte jag fota det jag handlade, så kika in om en stund.

Godmorgon! Jag hann inte uppdatera

0-64c8fa936a7facc4edfba8d02fe0a434.png

Godmorgon! Jag hann inte uppdatera innan jag och mamma åkte ner till stan. Men nu är vi i alla fall och fikar med mormor och alva.


Sovasovasova

Jag tänkte faktiskt inta sängen redan nu. Jag ska upp 07.20 så jag behöver mina timmar. Ska lägga mig och läsa lite hade jag tänkte, men först borsta gaddarna.

Vi hörs imorgon. Puss&kram!

Naglarna

Som jag skrev igår här så gick jag i tankar om jag skulle fortsätta gå och förstärka mina naglar, eller spara pengarna och byta färg när jag ville. Nu har jag i alla fall kommit fram till att jag ska sluta förstärka dom. Jag tycker man har roligare för 420 kr när det finns fina nagellack nu för tiden, och mina egna naglar är ju faktiskt rätt fina i sig själv.

Så imorgon blir det till att ringa och avboka tiden och vänta tills naglarna går av.


Gymmet

Nu tänkte jag dra till gymmet för att förbränna lite. Lite tråkigt att träna själv bara, men det ska nog gå bra.


Ska testa mina nya träningshandskar idag så jag slipper en massa blåsor.




Jag börjar bli gammal

Jag tror jag börjar bli gammal, jag har märkt att jag börjar se dåligt, helst när jag sitter vid datorn och när jag sitter och pluggar. Det är precis som texten är en ända smet och jag måste verkligen fokusera mig på vad jag läser. Det är i och för sig inte så konstigt med tanke på att både min mamma, mormor, morfar, farmor och farfar har glasögon, och min pappa har dessutom också börjat se dåligt.

Förhoppningsvis behöver jag bara läsglasögon för annars ser jag super. Nu blir det till att beställa tid för synundersökning!



Dagens jag


Allt är från Ginatricot



Nu ska jag plugga lite, blää.


100 kr rabatt...

...har just nu H&M på alla sina jackor och kavajer. Jag har gärna klickat hem några, men jag anser att det inte är något jag är behov av. Här är i alla fall en del av det du får rabatt på:


Här hittar du alla.

Dagens köp


Lee-jeans. 61 kr. Ska klippa av dessa till ett par shorts.


Ännu en skjorta i min garderob. 42 kr.

Detta kommer från Erikshjälpen, och ja, jag har börjat älska secondhand!

Nu ska vi iväg

Nu har jag fått på mig lite kläder och gjort det jag skulle nu på förmiddagen, dock inte pluggat, men det tar vi sen.

Jag och mamma ska bara ut med hundarna, sen ska vi cykla iväg till secondhand butiken så får vi se om jag hittar något :)

Hörs sen!


11 mars

Godmorgon!

Jag och Zinga sov ganska länge idag, ända till halv 10 tror jag. Sen blev det en promenad med hundarna och frukost med Mamma.

Strax ska jag börja rensa i min garderob för att se om jag kan rensa ut något, det behövs nu när vårkläderna ska få flytta in.

Som jag skrev igår så ska jag och mamma kanske till en secondhandbutik här i Trelleborg. Dom öppnar 12 så vi får se om det blir av. Resten av dagen blir till att plugga och ikväll ska jag träna.

Hur ser din torsdag ut?

Godnatt

Trots att jag är ledig imorgon så ska jag gå och lägga mig nu. Är ganska trött och är trött på att sitta vid datorn och glo, så jag ska lägga mig i sängen och läsa lite istället.

Imorgon blir det plugg, träning och secondhand butik med mamma, vi hörs imorgon ♥

Databeroende?

Idag har jag suttit allt för många h framför datorn. Men brist på annat så är det ett bra tidsfördriv. Nu tänkte jag dock vila mina ögon någon timme för jag märker att jag ser inte bokstäverna mer, och gå ner och titta på tv med Pappa. Ska även äta lite frukt, för jäklar vilket sötsug jag har idag, helt otroligt.



Vi hörs sen efter alla tv-program, "det okända" och "greys" :)

Naglar eller inte?

Jag har gått och funderat hela dagen idag på om jag ska sluta bygga naglar och låta mina egna naglar bli fina igen. Innan jag byggde på naglar i Oktober hade jag superfina och långa naglar, men ingenting slår gelenaglar.

Nu till det jag vill komma fram till. Ska jag sluta och spara 420 kr var månad, eller fortsätta för att min ekonomi ändå går ihop? Det är i och för sig inte lätt av leva på 1050 kr per måndag med en utgift på 420 kr + lite mer, när man samtidigt är en shopaholic och älskar allt som har med mode att göra. Som tur är har jag snälla föräldrar som hjälper mig.

Vad tycker ni? Behålla dom, eller ha korta naglar nu till våren med en skön färg?


Mina naglar just nu

Trippeltång

Jag har tidigare skrivit om att jag länge velat ha en trippeltång, men tror ni att jag blivit färdig till att köpa en? Rättare sagt är det nog bara för jag inte haft pengar till det, men jag vill så gärna ha en till sommaren.

Visste ni att det kommit ut en ny trippeltång förresten?


Såhär ser den ut och kommer från Björn Axén och kostar runt 800 kr. Jag föredrar nog den andra pga priset, hehe.



Vet någon var denna eller någon liknande, finns att köpa billigt?

I look like this today


Boyfriendjeans: Gina tricot
Linne: Gina tricot
Tröja: Gina tricot
Sjal: H&M




Dagens fråga




Ingen ork

Alltså, jag vet inte vad det är med mig idag, men jag har ingen ork för någonting idag. Jag orkar inte plugga, är skoltrött, orkar inte träna osv. Istället har jag bestämt mig för att hoppa träningen idag, och bara vara hemma och ta det lugnt. Trots att jag inte orkar får jag väl ta tag i pluggandet också, annars lär jag ångra mig på måndag när jag sitter där med provet framför mig.



Nu ska jag tänka positivt: Det kommer kännas bra på onsdag em när jag gjort alla proven, dvs om en vecka!
I och för sig, det är en vecka...lååååååååång tid. * Host, det där sa inte jag *

Seg dag

Halloj!

Idag har det varit en grymt seg dag i skolan. Tråkiga lektioner och allmänt pest, men nu är det över i alla fall och jag har långhelg, eftersom vi har studiedag imorgon och hemarbete på fredag, skööönt!

Nu tänkte jag dra fram mina böcker och plugga lite. Har två prov nästa vecka. Gaaah!


Time to sleep

Ikväll har jag pluggat lite och kollat på tv. Vad tycker ni om "dating in the dark", jag tycker det är extremt utseendefixerat eftersom dom endast går på utseendet när dom väl ska välja. Men ändå kan jag inte slut titta på det.



Nu tänkte jag dock dra mig mot sängen och läsa min engelskbok som jag aldrig blev klar med igår. Jag känner mig för tillfället jättestressad över skolan, trots att jag är klar med det mesta och egentligen borde slappna av, men jag har ett prov på måndag som hänger över mig. Äh det fixar sig säkert, pluggar jag varje dag så går det.




Nej, sängen var det. Godnatt♥


Detta kom jag hem med idag


Linne från H&M med cool rygg. 99 kr.


Döskallering (svår att fånga på bild) 40 kr från glitter


20 kr från Åhléns


20 kr från Glitter

Så här ser jag ut idag


Jeans: Gina tricot
Linne: Gina tricot
Huvjacka: H&M

Till detta hade jag en sjal från H&M. En slapp neutral outfit, det behövs ibland!



Nu ska jag fota sakerna jag hittade i stan. Kika in om en stund!


9 Mars

Hej!

Hoppas allt är bra med er. Med mig är det bara bra förutom att jag är lite stressad för tillfället. Belinda ringde nämligen nyss när jag kom innanför dörren för jag har varit och handlat med mamma, och frågade om jag ville med till stan.

Så nu ska jag bara skriva klart detta och bege mig mot stan igen. Var där nere innan och åt lunch med Elina och Sandra eftersom vi inte hade någon svenska.

Vi hörs sen igen!


Tv hela kvällen

Jag har mest tagit det lugnt framför tvn nu ikväll. Har haft lite dunkande huvudvärk så har inte orkat göra så mycket.


Någon mer som kollade på hollywoodfruar?

Nu tänkte jag dock lägga mig och läsa en stund, för imorgon är det skola igen. Börjar kl 8 och slutar 14.20, så det är inte jättejobbigt.

Men vi hörs imorgon. Godnatt♥

Dagens låt



Jag är förälskad i denna låten. Någon mer?


Träningen

Det var faktiskt skönt att träna så "tidigt", inte så mycket folk heller. Det blev lite mer än 1h träning, för sen började folket strömma in efter jobbet.

Nu har jag precis ätit middag och sitter och funderar på vad jag ska göra.

Vet ni en sak? Det är fortfarande ljust ute och klockan är 6. Jag älskar denna årstiden när man går mot ljusare tider!


Gymmet

Jag brukar alltid träna på kvällarna, men nej.. inte idag. Solen skiner ju och det är plusgrader. Klart man ger sig ut då i skinnjacka och tar cykeln. Åhhh vårkänslor!


Dagens slappa


Jag slängde bara på första bästa, därav den fula kombinationen.

Sammetsleggings: H&M
Tröja: Gina tricot
Sjal: H&M (ny)

Godmorgon

Godmorgon allihopa!

Idag är jag ledig eftersom vi skulle arbeta hemma, men duktig som jag var gjorde jag det igår så jag blev helt ledig idag.

Steg upp vid halv 9 idag och tog en promenad med hundarna. Nu sitter jag och ska äta frukost, och ska starta "luftslottet som sprängdes" och bara ta det lugnt.


"Bröllopsfotografen"

Jag och mamma har suttit och tittat på "bröllopsfotografen" nu ikväll. Den var varken bra eller dålig, sådär halvbra som nästan alla svenska filmer är förutom beck och wallander såklart ;)
























Nu tänkte jag gå och lägga mig och läsa min engelskbok så jag blir klar med den. Denna helgen känns som om jag har pluggat 24/7. Pluggar till och med när jag ska sova, haha.

Godnatt!

TRESemmé

Är det någon som testat nya TRESemmé? Jag köpte den för några dagar sen och använde den idag. Guud så gott den luktade alltså, och man fick snabbt upp ett stort lödder som jag älskar. Jag hatar när man måste stå och massaera och massera utan att det blir något lödder.

Nu återstår det att se hur håret blir när det är torrt. Billigt var det också, så är det bra tänker jag använda det istället för att betala runt 3-400 spänn för ett schampo man köper hos frisören.

Vad tycker du om det, om du testat?


Duktiga jag

Jag känner mig faktiskt lite duktig idag. Jag har tvättat en massa maskiner tvätt så hela badrummet är fullt med kläder, jag har pluggat klart mina resterande saker, jag har städat och varit ute med hundarna. Dock har jag inte varit lika bra på att blogga idag, men kan bero på att jag har gått runt i mjukisbyxor hela dagen med osminkat face och äckligt hår, därav inga bilder, varken dagens jag eller något.

Jag lovar att det blir bättre. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det tv och film hela kvällen, är ju ledig imorgon :D


Rent igen

Så, nu är här rent på mina rum, och ja, hela ovanvåningen faktiskt. Fixade lite med akvariumet innan också, så nu är det bra igen.

Var nyss ute med hundarna med mamma och nu tänkte jag sätta igång och plugga lite. Har 2 saker till att lämna in + plugga till ett prov. Vårt program (HR) är ganska knäppt. Det kan gå hur lång tid som helst innan vi har en ända läxa men poff så får vi allt på en gång. Helt plötsligt har vi hur mycket som helst, som nu.

Men det är bara att sätta igång så man blir klar!


Söndag

Hej!

Vaknade vid halv 10 idag och har mest suttit och tittat på mobiler sen dess. Jag vill verkligen ha en ny, men som det ser ut nu så får jag vänta.

Vet ni? Jag tror jag har benhinneinflammation!! Det gör riktigt ont i mina smalben när jag går och ännu värre blir det när jag tränar. Så idag ska jag vila min kropp och bara ta det lugnt. Ska städa och tvätta och fixa lite här hemma, men det är inte så ansträngande.

Tröttis

Jag började kolla på "luftslottet som sprängdes" efter melodifestivalen, men som vanligt kunde jag inte hålla mig vaken. Nu har jag dock orkat ta mig upp till datorn och ska förbereda mig för sängen.

Imorgon är det söndag igen, herregud.. var tar veckorna vägen?

Godnatt♥

Hemma

Nu är vi hemma från kalaset och även från lite ärende. Nu tänkte jag byta om till sköna kläder och tvätta bort mitt kladd till smink. Ikväll såg jag i alla fall ut såhär:


Orkade inte fota med den vanliga kameran

Sammetsleggings: H&M
Tröja: H&M
Skjorta: Gina tricot

Sen blir det Melodifestivalen, äntligen kan man höra lite bra låtar igen :)

Skitdag

Jag vet inte vad det är med denna dagen, men allt är bara negativt i mitt huvud. Mitt hår är fult, mitt smink är fult och jag känner bara för att vara hemma i mjukisbyxor och slappa, men nej, då ska man iväg på kalas. Åhhh fan vad jag är sur.

Aja, nu ska jag i alla fall snart iväg igen, och ska försöka vara lite glad.

Vi hörs ikväll!


Stan

Jag har superbråttom nu så det får bli ett snabbt inlägg. Jag ska ner till stan nu och fixa en massa, sen blir det kalas hos min kusin kl 15. Får hoppas jag hinner uppdatera innan det.

Hörs sen!


Godmorgon! Jag och mamma är just n

6a0a34966278cd252d8ef3be7e669a93.png

Godmorgon! Jag och mamma är just nu ute på powerwalk och det är svinkallt ute.


Jag slocknar

Mina ögon faller ihop nu, så jag tänkte dra mig mot sängen faktiskt. Vi hörs imorgon, sov gott.

Godnatt♥

Sony Ericsson




Någon av dessa mobilerna hade jag inte tackat nej till. Den mobilen jag har nu är verkligen sämst.


Skopunkten




Hålla helg

Nu orkar jag verkligen inte plugga mer, har gjort skitmycket idag känns det som så nu tänkte jag hålla helg. Ska plocka bort alla papper, pärmar och skit härifrån soffan och krypa ner och titta på Let´s dance.



<3

Svar på kommentar



Svar: Jag har inte blivit färdig till att göra någon idag. Jag har pluggat sen kl 15 och är fortfarande inte klar, så jag känner att jag hoppar det idag. Ni står nog ut en vecka ;)

Ni kan istället komma på något jag kan prata om i nästa videoblogg?:)

Bara...

...2 arbete kvar nu. Har suttit och pluggat i någon timme nu. Jag har verkligen orken till det idag, då är det lika bra att göra så mycket som möjligt. Har redan gjort 3 saker så jag känner mig faktiskt lite duktig idag.

Nu tänkte jag ta tag i en engelskuppgift och därefter hotell.

Samtidigt lyssnar jag på denna:


Dagens look




Nu är dom mina

Idag efter mässan sprang jag inom Gina tricot och handlade glasögonen jag skrev om igår. Jag älskar verkligen dom och som tur är skiner solen idag.





Visst är dom coola? Endast 59 kr!

Fredag

Wiiho, äntligen är det fredag och jag har till och med långhelg eftersom jag ska arbeta hemma på måndag, superskönt!

Idag var jag som sagt i Malmö med hotellgruppen och kollade på en mässa. Det var faktiskt inte så kul som det låter, men vi fick i alla fall svaren på vår uppgift. När vi kom till stan igen gick jag och Elina till ett amerikanskt café och fika och handlade lite efteråt.

Nu är jag hemma och ska snart sätta igång att plugga, trots att det är fredag. Usch!


Dags att sova

Nu tänkte jag krypa till sängs och läsa lite. Imorgon ska jag och min hotellgrupp in till Malmö på ett studiebesök vid 8.30-13.00 och därefter ska jag ner med Elina och kanske Sandra från klassen och fika. En härlig avslutning på veckan.

Vi hörs imorgon.

Puss&Kram!

Sveriges sämsta bilförare

Idag börjar en av mina favoritprogram, nämligen "Sveriges sämsta bilförare". Jag tycker det är så kul att se på galna människor som försöker köra bil.

Det ska faktiskt bli intressant hur blondinerna lyckas. Det blev ju total katastrof förra året med hon Ellen eller vad hon hette.



Någon som ska kolla?

Beslutångest

Våren är snart här och jag vill ha ett par nya solglasögon. Jag har länge varit inne på att ha ett par rayban liknande, men inte hittat några som jag riktigt vill ha, förrän nu. Nu har jag dock beslutångest om vilka jag ska köpa eftersom jag har hittat två par.

Det första är från gina tricot och ser ut så här:



Dom är ett par typiska "Lady gaga brillor" och jag heldiggar dom.

Dom andra jag tittat på är från H&M som just nu ligger som beställning:


Så, vilka ska jag köpa? Lady gaga eller H&M?

Bella&Tyra show

Många av er har säkert inte kunnat undvika det hemliga projektet Blondinbella och Tyra hållt hemligt länge. Idag avslöjades det och det är en show som kallas "Bella&Tyra show" som ska vara en livesänd talkshow på deras hemsida.

Jag tycker faktiskt det ska bli intressant, eftersom jag följer båda deras bloggar och det ska bli kul att se vad dom smaskat ihop.

Nå, vad säger ni?


Dagens jag



Lackleggings: Gina tricot
Tröja: H&M
Jacka: Gina tricot


Nödvändiga shoppingen


149 kr från Gina tricot (okej, denna var kanske inte nödvändig)


89 kr från Åhlens


Träningshandskar. 180 kr från Intersport


44,50 kr från H&M


Värmeskydd. 154 kr från frisören


79,50 kr från H&M


Upp och ner

Hej allihopa!

Min dag har verkligen varit upp och ner. Har kännt mig skit hela dagen och allt vad det innebär och till slut svämmade det över. Det är inget jag vill skriva om här, men vissa dagar är sämre än andra.

Gick i alla fall till kl 14 idag, då gick jag ner till stan med Pernilla och handlade. Jag har verkligen behövt åka ner där länge och handla nödvändiga saker, så det var tur att det blev av.

Nu ska jag byta om och följa med Mamma och Pappa till Maxi, sen blir det plugg om jag orkar. Ska även fota vad jag köpte idag, och dagens jag.


Time to sleep

Jag lyckades missa typ halva Greys men man får oftast en uppfattning ändå. Nu ska jag stänga av både datorn och tvn och gå och lägga mig.

Börjar kl 8 imorgon och slutar kl 2, men ska direkt ner till stan då och handla lite nödvändiga saker som jag inte blivit färdig till.

Godnatt ♥

Grey´s anatomy

Ni kan väl inte missat att Grey´s anatomy börjar idag kl 21.00 på Kanal5, skriver jag samtidigt som jag sitter i lugn och ro här och har saker att göra innan. HA! Bra Ellinor!



Nej nu ska jag byta om och hoppa in i duschen sen blir det något lätt att äta.

Träningshandskar

Shit vad mina händer gör ont. Ni vet där precis nedanför fingrarna på undersidan. Jag får alltid fruktansvärt ont där när jag tränat styrka, vilket jag gjorde idag. Nej imorgon måste jag ner till stan och skaffa mig ett par träningshandskar så jag slipper ha ont.


Annars var träningen faktiskt riktigt skön. Tränade i 1 h med 10 minuter på bandet och resten styrka. Ökade faktiskt kilon på maskinerna idag, kul när man märker lite skillnad.

Träning

Nu ska jag till gymmet, vi hörs om ett tag!


2 arbete klara

Puuh, har suttit och pluggat nu i några timmar. Blev klar med 2 arbete i alla fall, en inskickad och en ska lämnas. Lite skönare är det nu, fast har lite kvar men det tar vi en annan dag.


Varför blir det alltid så stökigt när man pluggar?

Nu ska jag plocka undan här, och byta om till träningskläder för idag ska jag TRÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNA!

3/3

Hej!

Jag tänkte bara slänga in en snabb uppdatering innan jag sätter igång och pluggar. Har fått mycket som ligger över mig helt plötsligt så jag måste ta tag i det.

Solen skiner ute och det ger verkligen vårkänslor!

Nu: Plugg!

I tid

Woow, jag är klar i tid idag. Har nyss duschat, tagit bort sminket och tagit på mig pyjamas så nu tänkte jag faktiskt lägga mig och läsa nya "frida" som kom i brevlådan idag.

Som ni märker har det varit lite glest med uppdateringar, och inte så roliga.. men jag är inne i en period nu när jag inte tycker det är så kul. Kanske för jag inte får någon respons från er? Eller bara vill ta det lite lugnt? Jag lovar i alla fall att det blir bättre :)

Vi hörs imorgon, slutar 14.20. Puss&Kram♥

Nu är vi hemma igen. Var bara snab

0-60a9c2df6fd2c2d8c7f8ffcc54e1df9e.png

Nu är vi hemma igen. Var bara snabbt inne och lämnade kläder till honom eftersom han kom in idag. Nu sitter jag och tittar på "dating in the dark" som börjar idag,lite kul faktiskt:)


Sjukhuset

Nu ska jag, mamma och pappa in till MAS i Malmö för att lämna saker till min morbror, som ligger inlagd. Jag hatar verkligen sjukhus, men det går säkert bra.

Hörs sen!


Dagens jag




Tisdag

Hej allihopa!

Hoppas allt är med er, med mig är det bara bra, förutom det extremt tråkiga vädret som gjorde mig så glad imorse då det var sol, men nu är det grått och det snöade nyss. När ska det ta slut egentligen?

Slutade faktiskt ganska tidigt idag, vid 1 tiden och har bara tagit det lugnt sen dess. Ikväll ska jag verkligen träna, har skyllt på något nu var dag känns det som men ikväll SKA jag, oavsett om Belinda kan eller inte.

Nu tänkte jag ta tag i lite skolarbete så man får lite gjort!


Ja det röda är en filt, det är så jäkla kallt här.

Att jag aldrig lär mig

Jaha, då var klockan mycket igen då. Jag som skulle "komma i säng i tid", det var ju väldigt lyckat. Men nu ska jag i alla fall sova, förhoppningsvis.

Vi hörs imorgon, jag slutar 14.20.

Godnatt♥

Slappkväll

Jag har faktiskt mest tagit det lugnt idag. Som jag skrev innan har jag varit lite halvslö pga dålig sömn, och det resulterade i huvudvärk hela eftermiddagen och såklart ingen träning. BAJS! Men istället följde jag med mamma och pappa och veckohandlade, alltid något!

Nu har jag precis kommit ut från duschen och ska bara vänta på att håret ska torka lite, sen blir det raka vägen till sängen, ska nämligen upp lika tidigt idag. Åh, ge mig lov igen tack. Nej här får man gå och vänta 4 veckor innan dess...suck.



Vad har ni gjort idag? :)

Svar på kommentar



Svar: Jag vet faktiskt inte. Jag vet i alla fall att jag inte vill läsa vidare, som det ser ut idag i alla fall. Jag tror att jag tyvärr valde fel program för jag kan inte se mig själv jobba på en restaurang eller hotell, men det ändrar sig kanske.

Jag får se vad framtiden ger helt enkelt!

Today I´m wearing this




1 Mars

Hej!

Gaaah vad jag är seg idag. Gick och la mig för sent, vaknade 511 gånger och steg upp tidigt, men jag orkade ta mig igenom skoldagen i alla fall som slutade 10.30, haha. Då gick jag hem till Mormor och Morfar och var social med dom och åt lunch. Så nu är jag hemma igen och tar bara det lugnt.

Idag ska jag träna, eller rättare sagt ut och gå, om jag kommer fram i stormen dvs. Blir gymmet imorgon istället, lite roligare att träna med någon annan istället för själv.




RSS 2.0