Godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig, det är trots allt skola imorgon. Som tur är slutar jag redan 10.55 så det blir en mjukstart.

Vi hörs imorgon. Godnatt♥

1h promenad satt fint

Nu är jag hemma igen, och det blev faktiskt 1h promenad. Det var lite segt i början men med lite musik i öronen kom jag snabbt upp i tempo. Synd bara att det började regna, men jag tog mig igenom ändå.

Nu har jag precis ätit mackor med ägg och ett äpple och ska bara ta det lugnt här vid datorn tills jag ska in i duschen.

Vad gör ni? :)

Promenad

Det blev ingen träning med Belinda. Jag gillar inte att träna så sent, som det hade blivit om jag skulle vänta på henne. Så istället ska jag strax ut på ungefär 1h promenad hade jag tänkt. Ska bara låta ipoden laddas lite till och sen ska jag röra på fläsket. Lite tråkigt att gå själv dock...

Det är alldeles för lite med 1 h träning på en vecka så inför nästa vecka har jag bokat in 4 dagar och det ska jag verkligen hålla!




Kläderna är på

Pyjamasen är dumpad och jag har fått på mig lite bättre kläder och smink. Nu tänkte jag hänga den sista maskinen tvätt och vänta på att Belinda hör av sig så vi kan åka och träna. Hoppas verkligen det blir av, för jag vill verkligen träna idag och det är inte ofta jag känner så.


Söndag

Hej!

Jag har inte direkt något att säga denna förmiddag, men ska snart börja att städa och tvätta och sen får vi se vad som händer. Det är superfint väder så antingen går jag ut och går senare eller åker till gymmet, för idag MÅSTE jag träna, har bara blivit 1 dag denna veckan.

Nej, dags att städa!


Melodifestivalen i bilder

Åh vilken härlig kväll jag haft. Det var verkligen jättekul att se Melodifestivalen live och vi fick faktiskt bra platser för att sitta riktigt högt upp. Jag försökte skicka in en bild till er, men den verkar inte kommit fram. Hade problem med att skicka sms hela kvällen så kan bero på det.

Nu är jag i alla fall hemma. Det gick snabbt och smidigt att komma ut därifrån så jag var hemma redan 22.10. Nu tänkte jag visa lite bilder för er:


Förrätten


Jag äter haha


Pernilla


Innan tvsändningen drog igång


Fullsatt arena. Herregud vad mycket folk!


Timo underhöll publiken genom allsång, innan sändningen.




Sibel


Detta var det finaste på hela kvällen. Alla lampor som tänder i publiken till Annas nummer.



Det var dom bästa bilderna. Hoppas ni haft en bra kväll. Nu ska jag ta bort sminket och ta på mig pyjamas, sen blir det film med Mamma och pappa.


Så här ser jag ut ikväll





Nu ska jag bara ta på ett par klackar och packa väskan, sen bär det av till stan för att äta med Pernilla. Och ikväll MELODIFESTIVALEN :)!

Vi hörs ikväll. Kameran följer självklart med!

Ha en trevlig kväll, puss.


Svar på kommentarer



Svar: Jag fixar mina naglar hos Sara på Colosseum här i Trelleborg. Det kostar 400 kr för franska och 20 kr för dekorationer. Jag brukar fixa mina var 4:e vecka och då är det verkligen dags att fixa dom.


Svar: Biljetterna till Melodifestivalen kostade 395 kr om jag inte minns helt fel och jag ska dit med Pernilla :)

Sega lördag

Herregud vad jag är seg idag. Det är först nu jag gjort något nyttigt. Jag har spenderat hela förmiddagen i sängen med mobilen och datorn och inte gjort ett skit, rent ut sagt.

Nu har jag dock tagit en dusch och gjort rent till mitt marsvin, alltid något. Ska snart orka göra mig i ordning också..om sådär, en timme kanske haha.

Nej usch för såna här dagar!


Lördag

Hej allihopa!

Idag är det lördag och det innebär Melodifestivalen för mig. Jag och Pernilla ska in och se det live kl 20 så det ska faktiskt bli kul. Vet dock inte om vi sitter bra eller dåligt, men huvudsaken man får vara med på plats. Det kommer faktiskt vara första gången jag är med på något live, förutom Victoriadagen 2007, fast det var inspelat 1 h tidigare så det kallar inte jag live.

Innan vi ska in till Malmö ska vi ut och äta här i Trelleborg, och sen ta oss in till Malmö. Så resten av dagen, dvs innan jag måste göra mig i ordning ska jag mest ta det lugnt och göra lite nödvändiga saker här hemma.

Nu: Montera upp ett skoskåp med pappa!


23:10

Vi fick sitta och vänta lite mer än 1h på vår mat, på kinarestaurangen pga allt folk, men det var det värt. Jag var som vanligt övermätt när jag gick därifrån men det är ju så gott.

Kvällen har spenderats i soffan med en busande Zinga och Let´s dance. Nu sitter jag och mest kollar runt och försöker samla ork för att gå och tvätta bort mitt kladd till smink.


Akvariumet är fint

Sådär, 2 h senare och akvariumet är rent och fint. Dock är vattnet fortfarande lite grumligt men det blir bättre sen. Nu har jag ont i min rygg så jag halvligger här i soffan, efter att ha stått i konstiga ställningar.

Nu ska jag ta på mig lite kläder och sen ska vi åka ner till stan och äta kinamat. Sååå gott det ska bli för min mage sjunger lite efter mat.


Dagens jag





Ni får i bildform också, fast jag sa det i videobloggen.


Videoblogg


Svar på kommentar



Svar: Jag tycker dom är normala, jag tog en 38:a men hade mycket väl kunna ha en 36:a men tyvärr var dom slut i affären. Dom är pösiga eftersom det är en boyfriendmodell och ska sitta lite mer på höfterna, vilket jag tycker är supersnyggt!

Beställ ett par, dom är assnygga till våren!




IKEA shoppingen

Nu är jag hemma från IKEA igen. Jag och mamma shoppade loss som bara den men som vanligt blir det inte så dyrt där.

Detta kom jag i alla fall hem med:


Whiteboardpennor


Vattenväxter som jag ska ha i akvariumet. 29 kr/st.

Det var det. Behövde faktiskt inte mer än det :)

Nu är det lunch på ikea:)

0-62c92475285d90cbd1de75bce810e611.png

Nu är det lunch på ikea:)


Klar

Nu har jag fått på mig kläder och ska bara äta frukost sen åker vi. Jag ska försöka uppdatera under tiden genom mobilen.

Vi hörs senare!


IKEA

Godmorgon!

Känns som jag är uppe med tuppen idag, men riktigt så är det inte. Vaknade för en halvtimme sen och har precis varit ute med hundarna i det otroligt blöta vädret. Det håller på att töa nu! Det är i och för sig skönt men inte när det blir så vått och äckligt.

Nu undrar ni kanske varför jag är uppe så tidigt? Jo jag och mamma ska följa med Mormor och Morfar till IKEA vid kvart i 10 tiden. Jag har velat åka in där länge så äntligen ska det bli av. Både jag och mamma behöver handla lite så det blir bra.



Nu måste jag göra mig i ordning, dom lär vara här om 1 h.

Dags att sova

Sov gott, vi hörs imorgon.

Godnatt♥


Löshår?!

Jag var nyss inne på H&M´s hemsida som ni kan se i inlägget under, och såg till min stora förvåning att även dom fått in löshår. Nu är det inte fint äkta hår vi pratar om utan löshår med klämmor i ett fint svall. Njaaa, tänkte jag, dom kommer inte få sålt mycket av det.


Finns även i blont och brunt.

Nå vad säger du?


Nyheter hos H&M









Städning och rensning pågår i gard

0-2f52d5608990e4787b4d28cc0b05d487.png

Städning och rensning pågår i garderoben.


Dagens klädsel




Hemma igen

Nu är jag hemma igen. Jag och Mamma tog med oss Zinga och promenerade bort till Mormor och Morfar och var där till kl 16. Då åkte vi ner till stan och handlade lite. Som tur är hade jag bonuscheckar på H&M så jag betalade ingenting :)


Boyfriendshorts. 99 kr från H&M


199 kr från H&M


50 kr

Alltid bra att ha till våren/sommaren, när det är varmt ute!

Stan

Jag ska bara ut med Zinga sen ska jag och mamma ner till stan och handla lite. Ha en bra dag!


Torsdag

Godmorgon!

Jag är för en gång skull helt utvilad. Jag och Zinga vaknade vid halv 11 tiden och vi har precis varit ute lite och jag har ätit frukost.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, sitter och funderar fram och tillbaka. Funderar på om jag ska ta med mig Zinga och ta bussen till Mormor och Morfar, samtidigt som jag inte orkar. Äh, vi får se hur det blir senare helt enkelt :)

Hur ser din torsdag ut?

Bloggtorka

Jag har haft noll fantasi för bloggen idag, därav den tråkiga och glesa uppdateringen.

Nu tänkte jag stänga av datorn och titta på tv en stund till, innan jag ska lägga mig. Imorgon är det redan torsdag. Var har detta lovet tagit vägen?

Sov gott, så hörs vi imorgon. ♥

Mina ben värker

Det blev mest styrka på gymmet idag, men körde lite kondition också. Nu värker mina ben igen, som dom gjort hela dagen...knäppt.



Sitter just nu och tittar på tv, men ska in i duschen nu och använda silvershampo. Mitt hår är fortfarande lite gult på vissa ställe, och det är inte så fint. Så vi får hoppas det blir bättre efter det.




18:02

Nu ska jag sticka iväg till gymmet och träna i 1 h ungefär. Får se hur mycket jag orkar såhär första gången på 2 veckor. Det tar ju ändå ett tag för kroppen att komma igång.



Vi hörs sen!

Gaga



Jag tror det är dessa jag provade i butik. Dom är riktiga Lady gaga brillor. Ascoola!

59 kr från Gina tricot!


Slappdag

Jag går mest runt och myser denna dagen. Har fått på mig kläder i alla fall, men mycket mer har jag inte gjort. Ska strax städa lite här tänkte jag, sen blir det ännu mer slapp.



Vad gör ni?

Rensning

Jag fick ett litet ryck innan och kände bara för att rensa lite på rummet. Jag blev av med lite lådor faktiskt så nu är här lite finare.

En dag ska jag ta tag i vår garderob också, som är rena rama kriget, det är sånt som behövs ibland!


24:e Februari

Godmorgon!

Vaknade vid 10 idag, och har ont i hela kroppen precis som jag har tränat som tusan igår, men det har jag ju inte? Knäppt. Har bara varit ute med hundarna nu och ätit frukost. Nu sitter jag och lyssnar på musik och försöker planera lite för veckan.

Idag har jag för en gång skull inget planerat, mer än träning ikväll, det var ju en evighet sen sist.

Kvällen i bilder

Det som jag åkte iväg på innan var en överraskning för Sandra ifrån klassen, som blev 18 år idag. Jag och Elina som också går i min klass, hade planerat detta sen i fredags. Vi drog med Sandra ut och åt och hade det trevligt, sen åkte vi hem till Sandra där vi umgicks. Nu är jag hemma igen och här är lite bilder från kvällen:


Sandra och Elina på restaurangen.


Min förrätt. Sweetchilimarienade kycklingklubbor, faktiskt riktigt gott.


Min huvudrätt. Kycklingfilé med grönsaker. Dock inte så god som den såg ut. Blää.


Och såklart, efterätt.



Det var dom bilderna jag hann fota. Hoppas ni haft en lika härlig kväll som jag haft!

Iväg igen

Nu ska jag iväg igen, på vad eller till vem kan jag tyvärr inte berätta än. Ni får veta ikväll!

Ha en trevlig kväll, kameran följer med :)!


Dagens jag





Strumpbyxor: H&M
Kjol: H&M
Linne: Gina tricot
Kofta: Gina tricot
Smycke: Glitter, UR&Penn.


Svar på kommentarer



Svar: Nej det gör jag tyvärr inte.



Svar: Tack så mycket hihi. Ja jag ska fortsätta vara blond, det är mer jag. Det ska nog mycket till för att jag ska bli brunett igen, med tanke på hur mycket jobb det var. Nej, Ellinor=Blond :)

Fullt upp

Puuh, äntligen är jag hemma. Var som sagt först och hämtade MF-biljetterna, och sen direkt vidare till min nagelbyggare. Nu känner jag mig totalt hel (säger man så), fina naglar och nytt hår.

Såhär blev naglarna idag:


Mörkrosa glitter med små silverpärlor i sidorna. Lite sådär somrigt :)


Och här är biljetterna, så kul det ska bli på lördag!


Nu åker jag

Nu ska jag iväg, det kommer vara glest med uppdateringar idag, men jag har kameran med mig så får vi se hur mycket bilder det blir. Tyvärr har jag slut på pengar på mobilen, så det blir inga mobilbloggar heller.

Vi hörs senare. Ha en bra tisdag♥



Kamerna ger inte rätt färger, jag är mycket blondare än detta.

Svar på kommentar



Svar: Jag går till Sandra Larsen på Salong Trend, den som ligger bredvid kasken och Billings, om du är från Trelleborg. Jag betalade 700 kr för att få tillbaka min hårfärg.

Tisdag

Gooodmorgon!

Hoppas allt är bra med er. Med mig är det bra, förutom lite irritation över detta förbannade väder. Det har kommit ÄNNU mer snö inatt, och tror ni inte jag står på huvudet nyss när jag var ute med hundarna? Två koppel i ena handen och en bajspåse i den andra. Det måste sett roligt ut haha.

Idag ska jag och mamma till hennes kompis och hämta Melodifestivalsbiljetterna, kl 12.45. Sen ska jag fixa naglarna 15.30, och ikväll är det oplanerat än så länge. Full fart även denna dag!

Nu ska jag äta frukost.

Ps. Jag blev visst lite förvånad imorse när jag tittade mig i spegeln, den gamla Ellinor är ju tillbaka ;) ds.

Sängen kallar

Nu ska jag stänga av datorn för idag, för imorgon väntar ytterligare en fullspäckad dag, men allt berättar jag imorgon.

Sov gott♥


The blond girl is back

JAG ÄR BLOND!! Yihhooo! Dock var det lite drygt att sitta där i 4 h men fint blev det. Nu har jag i alla fall fått i mig lite mat och ska snart byta om till pyjamas. Inte varje dag man sitter hos frisören till kl 22 ;)





Nå, vad tycks? :)


Frisören

Nu ska jag strax åka ner till stan för att färga mitt hår. Håll nu tummarna för att jag blir blond och nöjd!


Svar på kommentar



Svar: Tack så mycket. Jag kan tyvärr inte hjälpa dig. Denise har gjort grunden till mig i min förra bloggdesign, som jag vann i hennes blogg, som jag sedan byggt ut och ändrat på. Jag har själv ändrat headern, färger, bredden på bloggen och lite i menyn, men vet tyvärr inte hur man kapar sin meny.

Det enda råd jag kan ge dig är att gå in på designa din blogg, där kan man få mycket hjälp.

Dagens låt


Today I´m wearing this


Sammetsleggings: H&M
Linne: Gina tricot
Skjorta: Gina tricot
Smycke: H&M, Lindex, VR.


Shoppingen

Här är sakerna jag kom hem med idag:


179 kr från H&M. Vet inte riktigt om jag ska behålla den eller inte. Har en känsla av att jag inte kommer använda den så mycket.. Får tänka tills ikväll.


99 kr från Gina tricot



Hemma från stan

Det blev inte så lång tid i stan, men fika och shopping hann vi med ändå. Är dock lite tveksam om jag ska behålla en av sakerna jag köpte, men bilder kommer sen.

Nyss var jag ute med Zinga och nu ska jag bara ta det lugnt tills jag ska till frisören 17.45.

Här är lite bilder från stan:






Stan

Nu är jag klar och ska snart bege mig till bussen. Får se vad jag kommer hem med sen.

Ha det bra så länge!


Måndag

Godmorgon!

Ställde klockan på 09.40 och har varit ute med hundarna i snön som faller ner igen och nyss ätit frukost. Ska strax göra mig i ordning för att ta bussen ner till stan med Pernilla kl 12. Vi tänkte fika lite och shoppa. Jag ska försöka hitta en bustier och ett linne, så får vi se vad jag kommer hem med.

Kameran följer med, men det blir en uppdatering innan jag åker. Nu tickar klockan :)

Gäsp

Jag bara sitter här och gäspar, och går in på samma sida om och om igen. Så nu tänkte jag ta bort sminket och göra mig i ordning för sängen. Ska lägga mig och läsa min bok, så den blir utläst någongång.

Sov gott♥

Jordgubbskräm



Jag skulle kunna dö (okej, inte riktigt) för att äta detta just nu. Har varit sugen på det hela helgen, men inte köpt någon. Buuuh. Någon vänlig själ som kan komma hit med en NU?


Veckans att göra lista



MÅNDAG: Stan med Pernilla 12.00
                Frisören 17.45

TISDAG: Hämta biljetterna till Melodifestivalen 12.45
              Fixa naglarna 15.30
              Träna 18.00

ONSDAG: Ut och äta med Sandra (från klassen) 18.00

TORSDAG: Malmö med Belinda (?)
                 Träna 18.00

FREDAG: Inget planerat

LÖRDAG: Ut och äta med Pernilla
               Melodifestivalen 20.00 i Malmö

SÖNDAG: Träna


Sådär, det var min vecka. Trots att det är lov är det nästintill fullbokat, men kul är det!


Rosettfrisyr

Belinda håller just nu på att göra lite frisyrer på mig, och här är den omtalade rosettfrisyren. Se och lär:












Baktime

























Det var det. Som ni ser blev det chokladmuffins med banan och kärleksmums!


Kläderna är på

Äntligen har jag fått på mig kläder och lite smink. Nu väntar jag på att Belinda ska komma hit med Hannes. Då ska hundarna få leka lite och vi tänkte baka!



Foto kommer sen :)


Skinande rent

Sådär, då var det rent här igen, och nya sängkläder blev det också. Nu tänkte jag hänga tvätt och starta en ny.


Nya sängkläder

Tänk vad duktig man kan känna sig genom att bara få lite rent :)


21 Februari

Godmorgon!

Vaknade för en stund sedan - utvilad! Riktigt skönt var det att somna tidigt och vakna i någorlunda tid.

Idag ska jag städa och tvätta som jag alltid gör på söndagar, och så ska jag ner till stan med Belinda. Jag har kommit på lite saker jag vill köpa, så ska se om det finns.

Efter det ska jag försöka hinna med att träna idag, men det tar vi då.

Nu: frukost!

22:40

Tro det eller ej, men nu ska jag faktiskt stänga av datorn för idag. Ska nog kolla på Beck en stund till, men sen blir det sängen, kan ju knappt hålla ögonen öppna.

Vi hörs imorgon. Godnatt♥

Hemma igen

Nu är vi hemma igen från "kalaset". Är riktigt trött, vilket jag varit hela kvällen, efter all mat jag ätit, men gott var det.

Nu sitter jag och tittar på "beck" men ska byta om till pyjamas nu och bara slappa i soffan.

Vad tyckte ni om Melodifestivalen?


Kalas

Nu ska vi strax iväg igen. Ska vara hos min mormors syster som fyllde 84 år i torsdags, kl 16. Vet inte riktigt när vi kommer hem, men vi lär höras då.

Ha en fin lördag allihopa ♥


Dagens jag




Fått av mamma

Nyss hemkommen från stan. Var uppe hos Farmor och Farfar också och grattade Farfar som fyller 74 år idag.

Kom hem med detta i alla fall:


Boyfriend jeans, 399 kr från Gina tricot. Fick dom av mamsen :)

Stan

Nu ska jag, mamma och pappa ner till stan för att göra lite ärende. Vi hörs senare!


HERO



Någon mer än jag som älskade detta öppningsnumret av Melodifestivalen 2010?


Svar på kommentar



Svar: Igår satt jag med min pappa vid tvn, även om han inte direkt tittade på det jag tittade på. Men annars brukar jag ibland sitta där nere med mamma och pappa, och ibland själv på mitt rum när jag vill vara själv.


Lördag

God morgon!

Har ni alla sovit gott? Jag har förutom att jag vaknade såhär tidigt, men ska nog sova en stund till.

Lördag idag då..vad ska ni göra? Själv ska jag på 84års kalas ikväll men annars är dagen oplanerad.

Nu: Läsa bloggar och nyheter!

Godnatt

Så skönt det ska bli att krypa ner i sängen nu. Har varit död hela dagen så jag lär slockna ganska snabbt.

Godnatt♥


Kvällen i bilder







Så här har min kväll sett ut. En lugn och slapp fredagskväll!



Hade inte tackat nej till detta


Lindex Shop Online - Bustier
Lindex Shop Online - Örhängen



Let´s dance

Nu ska jag gå ner där nere och vara lite social med Pappa. SKa duka fram lite gott som jag köpte innan såsom nötter, cola och frukt. Mums!


Dagens fråga


Trött

Herregud vad jag blev trött efter middagen. Skulle kunna lägga mig ner och sova tills imorgon.

Snaaaaaaaaaaaaark...


Today I´m wearing this




Tröjan jag köpte..



Här är tröjan jag pratade om i videobloggen. 149 kr som sagt.


Även svår att fånga på bild här, men den satt perfekt!


Videoblogg


Stan

Okej, snabba beslut här. Nu ska jag ner till stan...igen.

Vi hörs sen!


Looov!

Nu har jag äntligen sportlov, så skönt det ska bli. Jag behöver verkligen vila upp mig, men i och för sig så har inte denna veckan heller varit speciellt jobbig, jag var ju sjuk till i onsdags.

Slutade vid 10 tiden idag, då gick jag ner till stan och bokade tid för mitt hår, så på måndag ska jag förhoppningsvis bli nöjd :)

Nyss skickade Belinda och frågade om jag ville till stan, så vi får se hur det blir med det.


Godmorgon!

Godmorgon alla!

Jag var ovanligt snabb idag så ni får en uppdatering såhär på morgonkvisten, inte helt fel?

Idag börjar jag 08.15 så ska ta bussen lite innan 8. Som jag sa igår så ska vår lärare sluta idag, så vi har köpt en massa presenter till henne. Det ska verkligen bli roligt att se vad hon tycker om det. Sen slutar jag 10.30 igen, då ska jag ner till stan för att boka tid för färgning.

Så det var min dag, vi hörs när jag kommer hem, nu ska jag äta frukost :)


22:05

Som jag sa innan har jag varit igång hela dagen, så jag har varit helt död hela kvällen. Nu ska jag borsta tänderna sen direkt ner i sängen.

Imorgon kommer bli en kanondag tror jag, förutom att vår bästa lärare ska sluta..men det är sånt man får ta ibland.

Sov gott, och jag nästan kan lova att det blir bättre uppdatering imorgon♥

Svar på kommentar

Postat av: Gussa
Varför färgade du ditt vackra blonda hår? :/ Det ser inte alls så bra ut nu.. inte för att va taskig.
2010-02-18 @ 21:53:42

Svar: Jadu, det undrar faktiskt jag med. Jag ville göra en förändring helt enkelt, som jag tyvärr ångrar idag. Jag vet att det inte är fint för tillfället, och jag hänger på min frisör för att få en tid. Men nästa vecka, då blir det ändring♥



Dagens jag







Jag lever

Herregud vilken dag! Det märks verkligen att jag är tillbaka i vardagen. Jag har varit igång hela dagen från kl 6 med allt från skola, stan för fixa present till vår lärare som slutar imorgon och nu har jag varit i stan igen med mamma och pappa och gjort ärende.

Nu har jag både huvudvärk och är helt slut. Har knappt ätit något så jag ska strax göra det. Som ni förstår har jag inte haft tid för datorn idag så det blir lite halvdåligt med uppdateringar, men ni står nog ut :)


Efterlyst

Är det någon mer än jag som sitter och kollar på "efterlyst". Jag tyckte faktiskt det var riktigt bra idag, men det kanske man inte ska säga? Det är ju trots allt morden som gör det "spännande", nej usch..



Strax ska jag börja göra mig klar för sängen och lägga mig och läsa en kort stund. Ska upp imorgon vid 6 och börjar vid kl 8. Som jag sa tidigare ska det bara bli skönt att komma tillbaka till skolan.

Men vi hörs imorgon, nu är det paus så jag ska fixa lite här :)

Kram och godnatt♥

10 saker...



Haha han måste haft riktigt tråkigt när han var sjuk.

Nu: Duschen!


Är jag knäpp?

Alltså jag klättrar snart på väggarna så tråkigt jag har. Det var riktigt längesen jag var hemma från skolan såhär "länge" och det gör mig helt knäpp. Om jag säger så här, jag längtar efter skolan?! Antagligen är det bara för jag har så sjukt tråkigt här hemma och är ensam. I skolan har man klasskompisarna och man har något att göra, sen om det är kul vet jag inte precis. Ibland och ibland inte.

Sen kan jag ju inte påstå att jag gjort allt för mycket sen i söndags. Det enda nyttiga jag gjort under dessa dagarna är att varit ute med hundarna, och det är ju väldigt mycket...?

Nej, imorgon blir det äntligen ändring.. sen är det äntligen lov :)





Fuskpäls

Jag vet inte varför jag har börjat gilla fuskpälsar, men fint är det och man sticker verkligen ut.

Fuskpäls - Svart
249 kr från H&M


Fuskpäls - Beige
349 kr från H&M

Väst - Gråbeige
199 kr från H&M


Kanske lite sent att köpa det nu, det är ju vår snart...eller..?


Lyckades somna om

Ja jag kunde faktiskt somna om, vilket jag inte trodde. Stängde datorn igen lite innan 7 och sov till halv 10. Då blev det promenad med hundarna och sen frukost.

Nu sitter jag här och är uttråkad. Jag är nästintil frisk nu, förutom förkylningen, och det gör det ännu tråkigare att vara hemma. Som tur är är det skola imorgon för min del. Det är ganska knäppt att man längtar efter skolan, när man egentligen tycker det är så tråkigt.

Nu ska jag i alla fall titta på tv och försöka komma på något att göra, vad det nu kan vara.

Ehm, godmorgon

Är det inte märkligt hur kroppen, men framför allt hjärnan är skapt? Här vaknar jag utvilad och pigg lite över 06 när jag inte ens ska upp. Jag brukar vanligtvis gå upp vid denna tiden när jag ska till skolan, men då är jag inte pigg och glad kan jag säga.

Jaja, nu sitter jag i alla fall i sängen med datorn och Zinga sover fortfarande. Försökte få kontakt med henne nyss men då fick jag bara tillbaka en *låt mig sova för fan* blick, så det ska hon få.

Nu ska jag läsa lite bloggar och nyheter, sen får jag väl sova en stund till.

Godmorgon..eller godnatt ;)




Filmdags

Nu tänkte jag starta en bra film och titta på tills jag ska sova.

Jag ska vara hemma imorgon också, men på torsdag är det dags för skola igen. Vi hörs imorgon. Puss&Kram :)

Tisdagsmusik






Lista

Namn - Hanna Ellinor Dahl
Ögonfärg - Blå/grå
Hårfärg - Blont i själen. Nu halvdassig brun.
Högerhänt/vänster - Högerhänt
Stjärntecken - Våg
Skostorlek - 39/40
Sport - Gym
Helgdag- Jul
Årstid - Sommar

HAR DU NÅGONSIN
Blivit dissad - Japp
Skolkat - Ja
Sovit utomhus - Japp
Använt droger - Nej
Retats - Haha ja

THIS OR THAT
Pepsi/cola - Cola
Jordgubbar/blåbär - Jordgubbar
Kött/veg - Kött
Tv/film - Film!
Gitarr/trummor - Hmm, svårt, gitarr för att jag spelat det.
Adidas/Nike - Kvittar?
Kinesiskt/mexikanskt - Kinesiskt
Mtv/vh1 - MTV

SENASTE DU
Skrattade - Vid matbordet
Grät - Minns inte
Filmen du såg senast - Tusenbröder
Tuggade tuggummi - Igår
Drog ett skämt - Ingen aning
Sjöng en sång - Säkert tidigare idag

HAR DU UNDER DEN SENASTE MÅNADEN
Ätit müsli - Nepp
Rökt - Nä
Tagit droger - Nej
Sovit tillsammans med någon av det motsatta könet - Nej
Bakat - Nej tror inte det

Torra läppar?

Har ni liksom jag alltid torra läppar och händer på vintern? Försvarets hudsalva gör susen för detta. Smörj in lite (läs mycket när det gäller mig) på läpparna och ta lite på knogarna på händerna där man blir som mest torr, i alla fall jag. Jag lovar, du kommer känna dig mycket mjukare.


Finns på apoteket för en billig peng!


Något jag stör mig på

Jag har suttit och funderat på en sak nu. Jag stör mig något enormt på människor som är så otroligt falska och otrevliga. Vi kan ta exempel så ni förstår.

För någon månad sen var jag och Pernilla ute och festade. En fd klasskompis var också där som vi (läs pernilla) träffade många gånger under kvällen, kramade och hälsade. Tror ni denna personen såg mig? NEJ! Bullshit att hon inte såg mig för jag var brunett och såg annorlunda ut, jag stod ju precis bredvid henne? Inte någongång under kvällen att hon ens tittade på mig eller åtminstånde fick fram ett hej.

Nu undrar ni säkert varför jag inte bara sa hej. Nej för jag vill inte hoppa fram framför en person, liksom, hallå häääär ärrr jaaag! Jag struntade i och störa mig... tills det kom en facebook förfrågan idag om vänskap....behöver jag säga mer?


En annan sak (ja jag vet, jag är på störhumör just nu) är människor man känt i en evighet (som hon ovanför också) men när man träffas, är man helt plötsligt ett spöke? Jag kan hålla med om att jag inte alltid är duktig på att hälsa och ta fram det största leendet så fort man träffar en gammal klasskompis eller någon man känt länge, men jag ler alltid för att visa att man ser personen och liksom gillar att se personen även om det inte alltid är sant. Men någongång kan väl den andra personen också göra det? Jag vet många från min gamla klass som är helt oberörda så fort man tittar på dom, eller så tittar dom bort precis som *hej jag finns inte*.

Vill man nu inte veta av personen så titta hellre bort, än titta på personen och SEN titta bort. Man känner sig verkligen totaldissad.

Puhh, skönt att skriva av sig lite. Någon som känner igen sig i det jag skriver?

Men jag stör mig verkligen på personer som är så, för fan, kläm fram ett hej och allt är bra.

WE ARE THE WORLD



Ni har säkert sett denna förut, men herregud vilken känsla det är i denna låten. Rysningar över hela kroppen!


Frånvaro

Ursäkta min frånvaro idag, men jag har knappt suttit vid datorn. Har tagit det lugnt framför "tusenbröder" och vilat upp mig. Har i alla fall bestämt mig för att stanna hemma imorgon också, alltid bra med en extra vilodag.

Nu ska jag titta på "halv åtta hos mig" och sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra.

Vi hörs senare, eller imorgon. Sköt om er ♥

Dagens fråga - fettisdagen


Tisdag

Hej!

Bloggen verkade inte fungera för någon bloggare igår, därav den dåliga uppdateringen.

Idag mår jag mycket bättre. Hade ingen feber när jag vaknade, förkylningen känns bättre och jag är piggare. Får hoppas det håller i sig hela dagen så jag kan gå tillbaka till vardagen imorgon. Det är verkligen drygt att gå hemma och veta att man missar så mycket. Men å andra sidan, jag är inte sjuk så ofta.

Nej nu ska jag titta lite på tv och börja göra lite läxor.

Svar på kommentar



Svar: Jo det kan jag kanske göra. Vad är det för priser ni vill tävla om då? :)


PLAY - FAMOUS



Jag gillar verkligen denna låten. Lite kul faktiskt att både Laila Bagge och Andreas är med i musikvideon, som ligger bakom låten.

HISS/DISS?


Jaha...

Ja då har jag fått feber också, jättekul när det var på bättringsvägen och allt.

Nu blir det till att vila, vila och vila så jag kan gå till skolan på onsdag.


Min touch mobil

Min mobil är fortfarande inte såld. Den ligger ute på tradera just nu men går ut om 57 minuter. Är du intresserad? Lägg bud! Reservationspriset är 1100 kr.

Här hittar du den.

LG ku990i viewty touch i svart

15/2

Hej allihopa!

Zinga var snäll och gav mig en lång sovmorgon idag. Vi sov till lite över 10, då blev det promenad med båda hundarna och nu sitter jag och tittar på tv med mamma.

Jag är fortfarande förkyld och just nu är jag helt stopp i hela hjärnan känns det som. Snart ska jag gå upp och fortsätta se "tusenbröder" som jag är helt fast i för tillfället.

Nej nu måste jag ha otrivin, innan jag kvävs.

Tusenbröder

Nu ska jag lägga mig i soffan igen och kolla på "tusenbröder". Ska ju som sagt vara hemma från skolan imorgon, så jag får sova länge imorgon.

Godnatt♥

Ge mig vår och sol

Jag är så förbannat trött på snö och kyla. Jag kan inte ens minnas sist vi hade det såhär kallt och mycket snö så länge. För ett år sen var det ju vår i Februari/Mars?

Nej ge mig vår så man kan börja använda sina vårkläder som ligger i garderoben och skriker att få komma på kroppen.

Någon mer som håller med mig?

Här är några kläder jag kommer använda i vår som jag klickat hem:





Dessa sakerna kommer jag få hem i mars/april/maj och då jädrar ska det vara vår!


Jag får ju inte glömma min älskade skinnjacka, den vill jag använda nunununu!

Sötsugen

Jag är så sjukt sötsugen idag så det finns inte. Jag försökte stilla det innan genom att äta äpple och dricka saft. Det hjälpte kanske i 1 h men nu är det tillbaka, och vi har ingenting hemma!!!

Nej om man ska skicka iväg pappa och handla ;)


Dagens fråga




Svar på kommentar



Svar: Jag kan tyvärr inte hjälpa dig, jag är sämst på kodmallar och allt vad det innebär. Den bloggdesignen jag hade innan jag började ändra själv, är Denise som gjort. Hon fixade grunden som jag sedan kunde utgå ifrån. Jag har själv ändrat bakgrunden, färgerna och headern med hjälp av designa din blogg.


Fräsch igen

Äntligen fick jag tummen ur och gick och duschade, så nu känner jag mig fräsch igen för det gjorde jag verkligen inte innan. Har i alla fall bestämt att jag ska bli hemma imorgon. Vi har bara en lektion så det gör inte allt för mycket om jag missar den, så är jag förhoppningsvis bättre på tisdag.

Just nu ligger jag i soffan och tittar på "tusenbröder" och gör inte allt för mycket. Känner mig för en gång skull pigg efter nästan 2 h sömn innan och en ipren.

Vad gör ni? :)


Prosit

Skulle vara kul att veta hur många gånger jag nyst idag. Det är en hel del kan jag säga.


Jag är död

Shit vad det tog hårt på mig att städa, bara för jag är förkyld. Men nu är jag i alla fall klar, med lite hjälp av Pappa.

Nu tänkte jag kolla på "tusenbröder" tills jag orkar gå och duscha, men först hänga tvätt!


Valentine

Godmorgon!

Vaknade för drygt 1 h sen har busat lite med hundarna, ätit frukost och kollat på reprisen av "melodifestivalen" med mamma.

Idag mår jag faktiskt bättre, är fortfarande förkyld men har inte ont i halsen mer, men är tyvärr fortfarande lika slö och blir andfådd för ingenting. Så idag blir det till att vila, städa och tvätta.

Ska ni göra något speciellt idag, eftersom det är alla ♥ dag?

Godnatt

Herregud vad klockan blev mycket helt plötsligt. Vart tog denna kvällen vägen?

Nu tänkte jag i alla fall krypa ner i sängen och läsa lite. Imorgon hoppas jag att jag mår bättre. HOPPASHOPPASHOPPAS!

Godnatt♥

Jag ångrar det

Här sitter jag och är deppig för jag ångrar något enormt att jag färgade mitt hår. Har suttit och kollat i bloggarkivet och ser hur jäkla bra jag såg ut i blont hår om man får säga det om sig själv. Hade jag vetat att det skulle vara så himla svårt att färga tillbaka det hade jag ALDRIG gjort det.

Bara för skoj skull ska jag gå till en annan frisör nästa vecka och fråga om det verkligen är så stora problem att färga tillbaka det, som min frisör säger.

Kolla på dessa bilderna så fint mitt hår var:



Just nu hatar jag verkligen mitt hår, för det är varken brunt eller blont. Urtvättat och tråkigt.

Manboy manboy

Någon mer än jag som gillade den låten? Jag tyckte faktiskt dagens låtar var bra, i alla fall dom som gick till globen. Gillade även Andreas Johnsons även om den påminde om alla hans andra låtar.



Nu sitter jag i alla fall framför tv:n och tittar på "Beck" på tv4+ med Zinga bredvid mig. Hon har kommit igång med att äta igen, så det är först nu hon ligger ner och sover, resten av kvällen har bestått av bus.


Tv ikväll


20.00


21.30


21.30

Själv blir det en lugn kväll för min del. Ska äta en massa frukt och titta på Melodifestivalen och Beck.

Vad ska du göra ikväll?


Mår lite bättre

Efter lite sömn mår jag faktiskt lite bättre, skönt. Jag går fortfarande runt i pyjamas och håret är åt alla vädesträck, men det får det vara resten av dagen också för jag orkar verkligen inte göra mig i ordning.

Nu ska jag fortsätta titta på "tusen bröder" här i soffan och fundera på om jag ska baka något till ikväll eller inte.


Filmdags

Har precis tagit en alvedon så jag förhoppningsvis ska känna mig bättre snart. Nu tänkte jag i alla fall bänka mig i soffan och inte röra en fena. Ska kolla på en massa filmer och dricka te för min stackars hals.

Ni får tyvärr stå ut med lite dålig uppdatering idag.. men har man sjukstuga så har man.


Lördag

Hej allihopa!

Vaknade imorse och kände mig verkligen piss, har ont i halsen men som tur är är jag inte mer förkyld men samtidigt är man helt slö i kroppen. Som ett plus över allt började jag helt plötsligt må jätteilla och blev kallsvettig imorse men som tur är var blev det inte mer.

Idag ska jag bara ta det lugnt, ska vila upp mig inför nästa vecka för då ska jag vara bättre. Det går inte att vara borta ens 1 dag från skolan utan att man ligger efter, och det hatar jag.

Nu ska jag gå ner igen och titta på tv, ville bara uppdatera er lite.

Godnatt

Nej, mina vänner. Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Näsan bara rinner och sticker och jag känner mig allt annat än pigg.

Håller alla tummar och tår för att jag INTE mår sämre imorgon. Det passar inte att bli sjuk nu.

Godnatt och sov så gott♥


Bo Holmberg död



Det var igår som den förre detta landshövdingen Bo Holmberg, som tidigare var gift med Anna Lindh, dog lugnt och stilla i sin lägenhet, endast 67 år gammal.

Fy för vad hemskt det måste vara för deras barn. Först mista sin mamma i ett brutalt mord och sen sin pappa. Man kan ju bara sätta sig in i deras situation och känna hur jobbigt det måste vara.


Min träning

Här kommer det efterlängtade träningsinlägget som många av er ville att jag skulle skriva om.

Hur planerar jag min träning?
Inför en ny vecka bokar jag alltid in vissa dagar jag ska träna, för att inte boka in något annat. Vanligtvis brukar jag välja, måndagar, onsdagar och fredagar men det är tyvärr väldigt sällan det blir på just dom dagarna. Som "mål" har jag alltid att jag ska åtminstånde träna 2 dagar i veckan, ett plus såklart om det blir fler.

Varför tränar jag?
Jag tränar främst för att hålla kroppen i form och för att må bra. Jag hade inte klarat av att äta godis och skräpmat på helgerna utan att röra på mig. Jag kan inte kalla mig själv träningsnarkoman man jag gillar att röra på mig och märka skillnad på kroppen ganska snabbt.

Vad tränar jag i?
Förr struntade jag nästan i vad jag tränade i, men efter ett tag var jag trött på att gå i fula träningskläder så jag köpte ett par rätt neutrala träningskläder på stadium för ett rimligt pris.



Hur är det med mat?
Jag är ganska noga med att äta både innan och efter träningen för att inte känna mig svimfärdig under träningen. Oftast äter jag någon timme innan, och låter maten smälta. Jag hatar verkligen när man får håll och inte kan göra det man vill göra. Innan träningen brukar det vanligtvis bli middag då jag alltid tränar på kvällarna. Efter träningen blir det oftast någon frukt eller smoothie för att få tillbaka energin.

Ser jag någon skillnad?
Såklart man ser skillnad, men det är inte så att jag rasat i vikt precis, har varken gått upp eller ner om jag ska vara ärlig. Det jag främst märker skillnad på är min rygg och armar, dom är fulla med muskler som jag inte märkt av tidigare. Mina ben är starkare och jag har fått mer magmuskler. Såklart skulle det inte vara fel att gå ner i vikt, men den dagen kommer säkert också som man snällt säger :)

Vad tränar jag?
Jag går på Oasen här i Trelleborg och dom har både styrketräning och pass. Jag föredrar dock styrketräning där man själv kan välja sin träning och vad man vill göra. Men jag har faktiskt blivit sugen på att testa massa pass där svetten rinner av en, som man ser på alla dom som kommer ut från passen. Det skulle nog göra extra stor skillnad tycker jag.

Vad är mina mål?
Mina mål är nog att jag ska börja träna mer än 2 dagar i veckan, börja gå på pass, se mer förändringar på kroppen och gå ner i vikt till sommaren.  



Hoppas nu detta var uppskattat. Skriv gärna om din egna träning, det är alltid kul att läsa =)






Svar på kommentar



Svar: Det blir ett träningsinlägg senare. Ska fota mina träningskläder och varför jag tränar, så kika in om ett tag :) Jag hoppar videoinlägget idag, känner mig inte riktigt pigg på det faktiskt.

Förkyld

Attans! Jag har blivit förkyld. Mamma sa imorse att hon började känna sig förkyld och några timmar senare, på väg ner till stan började jag känna samma sak. Just nu sticker det något enormt i min näsa och jag känner mig allmänt hängig.

Så länge jag slipper halsont och feber så överlever jag.


Dagens shopping

Nu är jag hemma igen och har precis fotat sakerna jag kom hem med. Kolla in:


29,50 kr från Lindex. REA!


49,50 kr från H&M


49,50 kr och 39,50 kr från Lindex


149 kr från H&M


Sammetsleggings, 129 kr från H&M

Det var min shopping. Blev faktiskt jättenöjd med allt. Köpte lite underkläder och lite saker på apoteket också, men det är inte så intressant för er ;)


Jag hann aldrig uppdatera innan ja

6e2390155b2675e3e1f736f3ef10e8c9.png

Jag hann aldrig uppdatera innan jag åkte till stan. Mötte upp Belinda och har handlat lite saker. Just nu står jag och väntar på henne när hon är hos läkaren så jag är väl hemma om en stund:)


Pannkakor på g


Fredag

God morgon!

Pigga och glada? Jag är för en gång skull utvilad men ligger fortfarande här i sängen, med en sovande hund under täcket.

Idag är det fredag och hur härligt som helst. Jag vet dock inte vad jag ska göra idag, alla är upptagna, så det får väl bli en hemmadag/kväll.

Nu ska jag läsa lite bloggar, och försöka få liv i Zinga så vi kan gå ut.

Bedtime

Nej, nu tänkte jag avsluta här för idag. Sminket är av och pyjamasen är på. Finns inget speciellt att göra här på datorn, så jag ska lägga mig och läsa en stund.

Kram och godnatt♥

Beck

Efter "halv åtta hos mig" åkte jag och pappa iväg till Willys och handlade lite smågodis, så det har vi suttit och ätit nu samtidigt som vi kollat på "Beck- I stormens öga".



Jag har varit ganska off här på bloggen idag, men jag har inte haft så mycket att skriva så det har faktiskt varit skönt på ett vis.

Nu tänkte jag ta bort mitt kladdiga smink och sen får vi se vad som händer, sängen eller datorn? datorn eller sängen?

Vilokväll

Jag hoppar faktiskt träningen ikväll. Känner hellre för att sitta hemma och ta det lugnt framför tv:n, och dessutom är jag trött och har ont i benen.

Nu har jag precis gjort lite te och sitter och har mitt marsvin ute samtidigt som jag lyssnar på musik. Strax ska jag byta om till mjukiskläder och åka iväg till affären och köpa lite gott som jag kan äta till "beck" som jag ska kolla på sen :)


Dagens jag






Äntligen helg

Hej allihopa!

Har haft en ganska slapp dag i skolan idag, och slutade vid 2 tiden men satt kvar en stund och gjorde klart uppgifter, så nu har jag helg!! Superskönt.

Ska snart gå ut med hundarna, fota lite till er och sen blir det till att ta det lugnt. Jag och Belinda pratade om att träna senare, men jag har lite huvudvärk så jag får se om det blir bättre senare, annars får jag ta det imorgon helt enkelt.


Dags att sova

Nu har jag kollat klart på kvällens tvprogram. Först var det "halv åtta hos mig", "det okända" och nu "efterlyst.

Men nu ska jag faktiskt börja göra mig i ordning för att sova.

Imorgon börjar jag kl 8 och slutar kl 14. Ha det bra ♥


Boyfriend jeans



Jag vet inte, men jag har fastnat för dessa jeansen. Tänk er till våren, converse, stor t-shirt och stor solglasögon. Outfiten är gjord!


Mineralsmink

Den senaste tiden har jag blivit sugen på att testa mineralsmink. Den foundationen jag har nu är väl okej, men inte mycket mer än så till det priset. Jag är trött på att den inte håller hela dagen och framför allt att det inte finns i rätt färg i den serien. Färgen är alltid bra efter några timmar, men aldrig när jag nyss tagit på den.. skitjobbigt.

Har suttit och kollat runt på youtube, google och bloggar för att få reda på lite mer. Jag kan ju inte ta vilken som helst för jag vill ha en extremt täckande pga mina ärr. Läste i alla fall på Blondinbellas blogg att hon använder Lily Lolos mineralsmink och det fungerade för henne, men om det lär bli bra på mig vet jag inte.

Så min fråga till er, är det någon som har problemhy som använder mineralsmink?


Svar på kommentar



Svar: Jag tycker faktiskt alla hjärtans dag är ganska överskattat. Jag tycker inte det är något speciellt så länge man inte är tillsammans med någon. Så inget speciellt som svar på din fråga :)

Beck - I stormens öga



Ni har väl inte missat nya Beck som kommit ut idag?

Grymt bra är den!


Vitaminbrist?

Den senaste tiden, eller rättare sagt, en längre tid har jag varit väldigt trött efter skolan, och ofta haft ont i huvudet. Jag vet att jag ibland sover alldeles för lite och dricker ingenting, men jag tror ändå att jag har någon form av vitaminbrist eller järnbrist.

Är det någon av er som haft det? Hur var det för er?

Jag har länge sagt att jag ska gå till läkaren och ta prover för att få reda på det, men ni trogna läsare vet att jag och läkare och sjukhus inte riktigt går ihopa. Jag går inte mer än gärna till läkaren om man säger så, framför allt inte för att ta prover.

Berocca är en sak jag tar ibland för att hålla mig vaken efter skolan, och den tog jag imorse. Visst kände jag mig piggare när jag kom hem och var inte dödstrött efter en stund vid datorn, men det är ju bara för dagen, jag vill känna mig pigg alltid.

Nu ska jag googla lite för att få reda på mer, om ingen av er kan berätta lite.


Svar på kommentar

Postat av:
hur mycket har du tjänat på dina kläder du sålt nu? svara snälla! vill med sälja ,,
2010-02-10 @ 16:55:04

Svar: Denna gången sålde jag tre plagg och för det tjänade jag 320 kr. Det är väldigt olika på hur mycket man tjänar, både på vad du säljer och vad det är för "säsong".

Dagens fråga




Posta

Nu ska jag knalla iväg till Konsum och posta paketen jag skrev om tidigare, trots att det fortfarande snöar =(


Idag har jag på mig


Allt är från Gina tricot.

Hade en stor halsduk till detta, som just nu är genomvåt av all snö


Hemma igen

Hej!

Nu är jag hemma från skolan igen, eller rättare sagt för en stund sedan. Har haft världens tråkigaste skoldag, likaså igår, men jag överlevde båda och snart är det helg.

Som lite extra krydda på min tråkiga skoldag, så snöar det...IGEN. Kan det aldrig ta slut?

Nu slutar jag prata negativt okej?

Sitter just nu och lyssnar på musik och äter russin. Ska snart gå ut med hundarna och sen ta mig till Konsum och posta två paket som jag fått pengar för. Sen bara ta det lugnt. Har en vilodag från träningen idag =)






Ha en bra dag!



Nu ska jag snart gå till bussen. Ha en fin dag allihopa så hörs vi vid 3 tiden ♥


Krångel

Får hoppas detta kommer fram till er. Har suttit och försökt uppdatera bloggen hela kvällen, men utan vidare resultat. Det måste vara något fel på blogg.se för det verkar som det krånglar för alla.

Nu har jag i alla fall kommit ut från duschen och gjort mig i ordning. Ska snart krypa ner i sängen och läsa lite hade jag tänkt.

Imorgon börjar jag inte förrän 09.50 eftersom jag hoppar över första lektionen, och sen slutar jag 14.20. En lagom dag tycker jag.

Sov gott alla, så hörs vi imorgon. Får hoppas blogg.se är bättre då så det blir någon ordning här på bloggen.

Gymmet

Nu har jag fått på mig träningskläder och jag ska faktiskt träna idag igen! Har aldrig hänt förut att jag går till gymmet 2 dagar i rad, men skönt ska det bli.

Nu ska jag bara vänta på att Belinda kommer hit sen ska vi åka dit. Vi hörs senare!

Ps. Och till dig som frågade om ett träningsinlägg, det kommer så småningom :) ds.


Idag har jag på mig



Jeansleggings: Gina tricot
Tröja med puffaxlar: H&M


Packar in paket



Såhär ser det ut hos mig för tillfället. Håller på att slå in paket som innehåller kläder som jag sålt på tradera.

Dags att plocka undan innan det är dags för gymmet!

Svar på kommentar

Postat av: Jessica
Har du färgat håret mörkare igen eller är det webbkameran som gör det mörkare än vad ditt hår är? :) Kram din blogg är så jädrans bra, fortsätt så hehe =)
2010-02-09 @ 16:32:20

Svar: Nej jag har inte färgat det, så det är nog webbkameran som gör det. Jag går och väntar dag ut och dag in så jag kan få färga det blont. Är så trött på att vara brunett så det är sjukt, men den dagen kommer väl också. Måste vänta ganska länge mellan gångerna att lägga i blekning så jag inte riskerar att tappa håret hihi.


Någongång i framtiden ska jag ha denna färgen till slut.

Bloggen klyddar

Hej alla!

Jag hoppas verkligen detta inlägget publiseras för det var ju hemskt vad bloggen klyddar för tillfället, lite jobbigt faktiskt.

Hur som helst har jag i alla fall klarat av denna hemska skoldag idag. Jag kände verkligen inte för att gå till skolan imorse och verkligen inte när klockan ringde lite över 6, men det var bara att bita ihop.

Har nyss ätit varma mackor och läst lite bloggar. Ska bara ta det lugnt tills ikväll då jag ska iväg till gymmet med Belinda och träna.




Godnatt

Bloggen strular något enormt för tillfället, så jag avslutar här för idag känner jag.

Imorgon går jag mellan 8-14.20 så vi hörs någongång efter det.

Puss&Kram


Önska kan man alltid






Mina ben skakar

Det blev drygt 1h på gymmet och herregud så skönt det var, förutom att där var mycket folk och inga skåp att lägga kläderna..lite irriterande faktiskt. Sprang på löpbandet, körde styrka och gjorde lite andra maskiner. Nu skakar mina ben och min rumpa gör ont, men det är så det ska vara.

Har nyss druckit en smoothie gjord av frukter, mjölk, filmjölk och linfrön. Det satt fint i magen.



Nu ska jag snart hoppa in i duschen så man kan känna sig fräsch igen!

Pepp

Jag blev så jäkla peppad innan när jag var ute med hundarna, när det fortfarande var ljust ute. Solsken, vindstilla, kallt (okej, inte peppad av kylan) och alldeles skönt. Så denna pepp sitter fortfarande i så jag ska faktiskt snart upp till gymmet och förbränna, som jag aldrig brukar orka på måndagar. Antingen har jag huvudvärk eller helt enkelt ingen ork. Därför ska jag kämpa extra mycket!



Nä, nu rinner tiden iväg. Vi hörs senare!


Dagens outfit






Måndag

Jaha, då var det ny vecka igen och måndagen har nästan redan gått förbi. Slutade redan kl 10 idag, så då började jag röra mig mot Mormor och Morfar där det blev lunch och lite prat. Nu är jag hemma igen och ska bara ta det lugnt tills ikväll, då jag ska iväg och träna.. kanske.

Nu ska jag läsa bloggar och godkänna kommentarer!


Goodnight

Nu tänkte jag faktiskt gå och lägga mig, för jag har nästan alltid problem med att somna på söndagar. Någon som känner igen sig?

Imorgon ska jag upp tidigt för jag börjar kl 8 och slutar 10.55, skönt med en lektion bara. Då ska jag hem till Mormor och Morfar och äta lunch och vara lite social med dom, och sen göra lite ärende innan jag åker hem igen.

Vi hörs imorgon. Kram och godnatt♥

"I en annan del av köping"



Nu ska jag ta på mig pyjamsen och bänka mig i soffan, för att se godingarna i Köping!


Hemklickat



 Från H&M!


Coolt från MONKI




Dagens jag



Jeans: Gina tricot
Skjorta: Erikshjälpen


Fika

Nu ska vi gå över till vår släkting, så vi hörs senare!


Sommaren 2010

Jag har en känsla av att sommaren 2010 kommer bli kanon. Jag har redan nu börjat fundera på vad jag vill göra, och inte bara sitta hemma. En sak jag velat göra länge och verkligen SKA göra till sommaren, är att åka till en storstad, antingen Göteborg eller Stockholm. Bo på ett fint hotell, shoppa och leva livet. Frågan är bara har jag pengar, och vem ska man ta med sig?

En annan sak jag också vill, är att åka till en camping i Simrishamn som för övrigt är en jättefin och mysig stad, som jag och min familj alltid bodde på var sommar för några år sedan. Men nu vill jag bo där själv med en kompis och Zinga i en liten söt stuga och bara slappa.

Åh vad jag fick sommarkänslor nu. GE MIG SOMMARLOV OCH SOMMAR 2010!


Bilder tagna av mig i Simrishamn - 08



Skinande rent

Nu är rummen städade, sängen har nya sängkläder, badrummet är städat och nu återstår det bara att hänga upp lite tvätt sen är dagens måsten klara. Sån skillnad det blir egentligen med lite städning, fantastiskt!



Nu ska jag ner och ta tvätten sen hoppa in i duschen så mitt hår hinner torka innan vi ska iväg kl 15.

Söndagen den 7/2

Godmorgon!

Då var det söndag igen, och var har denna veckan tagit vägen? Jag tycker den bara sprungit iväg. Steg i alla fall upp för en stund sedan och ska snart gå ner och äta frukost, vad vet jag dock inte.

Idag ska jag städa, tvätta och kl 15.00 ska vi vara hos en vi känner som nyss flyttat hit här på området. Så det blir väl en fika och prat antar jag.

Nu ska jag gå ner och äta så min mage inte behöver kurra mer!


Godnatt

Jag hör riktigt hur min säng kallar efter mig, så jag ska faktiskt gå och lägga mig nu. Ska lägga mig och läsa en stund hade jag tänkt mig.



Vi hörs imorgon, då är det söndag..igen..suck. Godnatt♥


Melodifestivalen

Vad tyckte ni om MF? Jag tyckte faktiskt som flesta var helt okej, men fastnade främst för Olas låt. Förlåt.. men hur f*n kunde Linda åka ut framför dom "hårdrockarna" som inte ens var det. Skandal säger jag bara.

Men det blev en trevlig kväll ändå med familjen och godispåsen hihi.



Nu ska jag tvätta bort sminket och förbereda mig för sängen. Ögonen börjar redan bli tunga..

You make me smile

Klicka för att stänga fönstret
Klicka för att stänga fönstret
Guuuud så snygga dom är. 498 kr från have2have.se


Jag är mätt



Gott var det =)

Nu ska jag bänka mig i soffan och ladda inför melodifestivalen!


Glöm inte..

..Mina auktioner på tradera. Min touch mobil går ut imorgon och den är inte uppe i reservationspriset än. Lägg bud om du är intresserad!

Här hittar du alla auktionerna.

Till Förstasidan

Kvällen är räddad

Var nyss på Willys och Hemmakväll med pappa och handlade hem gott inför kvällen. Till middag blir det hemmagjord potatisgratäng med kycklingfilé och sen en massa godis till Melodifestivalen.

Oj.. nu blev jag helt plötsligt sugen på både mat och godis hihi.



Bilder på allt kommer sen =)


Look of today




Sakerna jag kom hem med


149 kr från H&M. Älskar axlarna som är puffiga.


Födelsedagspresent till min vän Louise. Kan tyvärr inte fota innehållet ;)


49,50 kr från H&M

Det var det. Bara nödvändigt...okej, förutom tröjan då.


Stan och gymmet

Var i stan innan med Sandra, tog en "fika" på McDonalds och kollade runt lite. Sen tog jag bussen hem från stan lite över 2 och var bara hemma en kort stund, innan jag drog iväg till gymmet och tränade till dom stängde, dvs kl 16. Nu har man förbrännt lite och jag har nyss fotat sakerna jag köpte idag så det får ni om en stund.


Nu är jag och tränar. För en gång

0307ad35134183277751ca8d9607ef95.png

Nu är jag och tränar. För en gång skull hann jag innan dom stänger:)


Stan

Nu ska jag snart åka till stan och möta upp Sandra. Vi hörs senare igen!


Dagens fråga




Lördag

Vaknade för en liten stund sedan, har gått igenom lite kommentarer och läst bloggar. Skönt att det är lördag idag, men tyvärr mindre skönt att det är söndag imorgon.

Idag ska jag ner till stan med Sandra ifrån klassen och fika vid 12 tiden, och efter det ska jag göra lite ärende i stan och sen blir det väl till att åka hem igen. Ska försöka hinna träna innan gymmet stänger vilket är kl 16.00.

Och ni glömmer väl inte... MELODIFESTIVALEN ikväll!! Som jag längtat.

Godmorgon förresten.


Godnatt

Nu faller mina ögon ihop så dags att krypa till sängs. Vi hörs imorgon!

Godnatt allihopa!


Let´s dance

Nu är det paus i Let´s dance så jag har fått på mig pyjamas och sitter nu i soffan och skriver. Blev helt plötsligt jättetrött när jag fick sitta i lugn och ro och titta på tv. Har i och för sig varit igång hela dagen så det är kanske inte så konsigt.

Sminket ska av nu innan det börjar igen. Vem var er favorit ikväll?


Masken är uppe



Fint va?


Fullt upp

Nu har jag fått i mig mat, hängt upp 2 maskiner tvätt, haft mitt marsvin ute och nu ska jag gå ut med hundarna för sen ska jag och pappa köra och handla lite som ekar tomt i kylskåpet.

Vi hörs sen igen!


Bild tagen idag


Smycken herr

Jag var nyss inne på H&M´s hemsida och kollade runt lite, klickade mig in på herrarnas sida och möttes av skitsnygga smycken som även tjejer kan ha, till ett rimligt pris.



Dessa sakerna är något jag absolut ska kolla efter när jag kommer till en H&M butik nästa gång. Antagligen i Malmö då sketna Trelleborg knappt har några saker av det som visas på internet.


Hattar

Jag har gått och blivit småförälskad i hattar överlag. Jag vet egentligen inte varför, men det gör mycket för en klädsel har jag märkt. H&M har en hel del snygga:




Kostar runt 70 kr och är hur snygga som helst! Kanske något man ska investera när man får pengar?


Fika

Jag är så himla sugen på att fika idag, vet egentligen inte varför. Men tror ni att någon har tid? NEJ! Antingen är dom sjuka, har inga pengar, utomlands eller har inte tid. Typiskt nu när jag är sugen på att åka ner till stan och sätta mig och ta en lång och mysig fika. Men åh, vädret är ju perfekt för en fika..

Aja..Jag får väl hålla ut till imorgon, då hade i alla fall Sandra tid.



Tvättning av kavaj

Tror ni inte den kavajen som jag köpte igår, inte gick att tvätta i maskin? Störigt! Men istället för att lägga en massa pengar på att lämna in den på kemtvätt, så tvättade jag den i iskallt vatten och tvättmedel i badkaret och herregud vad smutsig den var.. lite äckligt faktiskt.


Örk.. smutsigt vatten


Och nu hänger den på tork, eller rättare sagt..droppar sig torr.

Tvättar

Såhär kul har jag just nu:



Vika tvätt och lägga in + starta en ny maskin tvätt, det måste också göras även om det är fredag!

Videoblogg


Plugg

Sitter just nu och gör en uppgift vi fick idag för att vi är lediga, med Sandra ifrån klassen. Sitter och letar på internet och skriver svaren på msn..inte det lättaste men vi kommer framåt i alla fall.


Promenad och frukost

Det blev en lång promenad med båda hundarna faktiskt. Jag kunde inte säga nej till Bella när hon stod där och såg så ledsen ut så hon fick också lite motion. Vet inte riktigt hur länge vi gick men skönt var det. Direkt efter jag varit ute med dom gick jag till Konsum och handlade frukost, så nu är jag både mätt och fått motion. Superbra! :)


Jag har aldrig varit med om en mer

0-4d89058ab8fd6dc0c8bf153ffb0cdab2.png

Jag har aldrig varit med om en mer morgontrött hund än Zinga. Nu somnar hon snart igen så jag får dra ut henne nu...stackaren.


Fredag

Godmorgon! Tro det eller ej men jag vaknade nyss utvilad så det var bara till att gå upp. Känns skönt att starta denna fredag lite tidigare.

Idag har jag inte direkt något på schemat förutom att göra en uppgift och träna ikväll, så det blir en lugn fredag för min del.

Nu ska jag ta på mig kläder och gå en lite längre runda med Zinga, ska först få upp henne ur sängen...hon ligger nämligen fortfarande och sover under täcket. Min lilla bebis :)

Sängen kallar

Har precis borstat ut mitt våta hår och gjort mig i ordning för sängen. Nu ska jag gå och lägga mig och läsa min bok som är skitbra rent ut sagt.

Skönt att få sova ut för en gång skull, fredag och allt imorgon. Godnatt♥

Svar på kommentar

Postat av:
hejhej!
jag undrar var secondhand butiken ligger?
skulle varit jätte kul med svar! :)
2010-02-04 @ 22:03:33

Svar: Vi var på Erikshjälpen som ligger på Hedvägen i Trelleborg. Dom har bra priser och ett bra utbud tycker jag. Jag var alltid anti secondhand innan, men har ändrat mig helt. Varför betala en massa pengar på helt nytt när det finns fina saker för en 50-lapp.

Tv

Det var riktigt skönt att träna idag. Körde mest på kondition i 40 minuter och styrka i 10 minuter sen fick det räcka. Då åkte jag hem och kollade på "halv åtta hos mig", "du är vad du äter" och nu "made in sweden".



Imorgon är jag faktiskt ledig, eller rättare sagt, vi fick arbeta hemma så man kan säga att jag redan har helg vilket är jättehärligt :)

Nu ska jag fortsätta titta!

Gymmet

Nu har jag förhoppningsvis smält den största delen av maten, så nu ska jag byta om till träningskläder och fara iväg till gymmet. Har inte varit där på en vecka och det är helt sjukt, var har denna veckan tagit vägen egentligen?

Aja.. klockan tickar och tv-programmen börjar snart. Vi hörs senare!


Jag & Belinda

Här kommer lite bilder på mig och Belinda från idag:














Dagens jag




Mina fynd

Herregud vilken tur jag har idag, så fina saker jag hittade på secondhand butiken. Kom nyss hem och tänkte visa er:


Afrikansk mask som jag letat efter länge. 84 kr.


42 kr


38 kr

Fint va? Supernöjd är jag och Belinda var jätteavis för jag hittade kavajen precis innan henne hihi.

Torsdag

Hej!

Kom nästan nyss in genom dörren, har ju varit på ett studiebesök i Lund idag på Grand Hotel med skolan och det var väl sådär. Lite långtråkigt och det var inte så lyxigt som jag trodde, men kul att komma iväg från skolan i alla fall.

Är för tillfället bara hemma en stund för att skriva detta och göra lite måsten, sen ska jag iväg och träffa Belinda så ska vi till en second hand butik och se vad det finns för kul. Ikväll är det träning som gäller.

Det är ungefär min torsdag!


Godnatt mina vänner

Nu ska jag stänga datorn, så jag för en gång skull kan få lite mer timmar än 6 h var natt. Imorgon ska jag till Lund med min hotellgrupp i skolan på ett studiebesök på ett hotell. Ska faktiskt bli kul med lite annorlunda lektion.
Vi hörs när jag kommer hem därifrån, vilket blir vid 14 tiden.

Kram och godnatt!

Msn ikväll

Jag kommer vara inloggad på min msn som är till för bloggen till ungefär kl 22 idag, så är ni sugna på att snacka lite skit så logga in där. Lägg till; [email protected] :)




Svar på kommentar

Postat av: Julia
hur många år är det mellan er? :)
2010-02-03 @ 21:31:17

Svar: Det är 3 år mellan mig och Belinda :)

Belinda Andersson

Dagens fråga


Tacktacktack

Jag vill bara säga tack till er som kommentarer med så fina saker med jämna mellanrum, det värmer! Det är ni som får mig att tycka det är ännu roligare att blogga.

Tack♥


Svar på kommentar

Postat av:
frågade även belinda denna frågan skulle va kul och veta hur du svarar.
är du bra vän med belinda ? har ni nära relation ?

:)
2010-02-03 @ 17:17:03

Svar: Ja vi är absolut bra vänner. Det går i perioder då vi umgås, ibland är det ingenting och som nu då och då. Vi tränar även på samma gym så ibland blir det att vi tränar tillsammans. Och om vi har en nära relation.. tyvärr måste jag svara nej där. Eftersom det skiljer så pass många år mellan oss har vi inte den kontakten som jag tex har med dom i min ålder. Hon har sina vänner i sin ålder och jag har mina, men vi kommer verkligen bra överrens och har alltid kul tillsammans, och det tror jag Belinda kan hålla med om.


Skala banan....skala banan

Huvudvärken är nästan borta, har bara lite dunka dunka kvar i tinningen men det försvinner nog sen. Sitter just nu och får i mig lite vitaminer samtidigt som jag fixar med akvariumet och har mitt marsvin ute.



Om 20 minuter börjar onsdagens härliga tv-program. Först ut är "Halv åtta hos mig" följt av "Det okända" och sist mitt efterlängtade "efterlyst".

Det är så min onsdagskväll ser ut :)

Huvudvärk

Jättekul att ha huvudvärk så man mår illa, och jag som skulle träna...åhhhh. Bajs på denna dagen!




Onsdag - Hemsk dag

Hej alla!

Har haft en sjukt jobbig dag idag, med allt från heta diskutioner med lärare och rektorer till inställda lektioner pga vädret och massa väntande. Som tur är håller jag på att gå ner i varv nu och försöker få bort min huvudvärk.

Men nu glömmer vi det tråkiga. Hur är det med er idag då? Idag har jag inte direkt några planer på att göra något, men man vet aldrig. Jag måste i alla fall iväg till gymmet om min huvudvärk släpper, var ju ett tag sen nu.


Hejdå

Det blir skola imorgon ändå för min del, om jag inte blir sämre under natten dvs. Mår inte illa så mycket nu mer så det ska jag nog kunna klara av. Frågan är bara om jag kommer fram till skolan? Går inte bussarna så kommer jag inte fram till skolan, men det återstår att ta reda på imorgon.

Nu ska jag fortsätta titta på finalen av "Paradise hotel" så vi hörs imorgon. Godnatt♥


Lekt med sminket igen



Vad tycks? Istället för att stå och knepa med flytande eyeliner har jag använt mig av en mörkbrun ögonskugga. Mycket lättare!


Ni glömmer väl inte?

Jag har just nu ute en massa kläder på tradera, och även min touchmobil. Är det så att du är intresserad, tveka inte att lägga bud!

Här hittar du auktionerna!

Till Förstasidan

Snöstorm

Jättekul att det är snöstorm ute..verkligen jättekul. Jag är himla trött på snö för tillfället, ge mig vår och sommar!



Hur mår jag nu då? Ja, från och till. Sov 2 h innan men vaknade med illamåeende igen men för tillfället är det bra. Har fått i mig middag så jag får se hur jag känner mig senare, eller imorgon bitti om det blir skola eller inte.

Annars är väl allt lugnt, jag vandrar omkring i mina mjukiskläder och tar det lugnt. Vad gör ni? :)


Sjuk?

Hej allihopa!

Jag är redan hemma från skolan. Var tvungen att gå efter idrotten eftersom jag mådde ganska illa, och nu är det från och till. Vet inte riktigt vad det kan vara. Antingen för att jag behöver sova eller så är det något som ligger och lurar.

Nu sitter jag i alla fall i köket och äter lite sen ska jag ut med Zinga. Resten av dagen blir att ta det lugnt med filmer så jag blir bra igen.


Godnatt

Huvudvärken har fortfarande inte släppt så jag ska lägga mig så fort "Paradise hotel" är slut.

Har ganska lång dag imorgon, slutar 14.20 så vi hörs någongång där efter. Godnatt♥


Dagens jag




Huvudvärk och trött

Gud vilken seg måndag det är idag, har ingen ork till något. Sov en timme innan eftersom jag nästintill satt upp och sov och försökte bli av med huvudvärken, men den dunkar fortfarande.

Nu ska jag och pappa iväg och handla lite i alla fall, så får en cola följa med mig hem så huvudvärken försvinner.

Bloggtorka har jag också. Herregud...


Jag kunde inte låta bli..


199 kr från Gina tricot


199 kr från Gina tricot

Perfekta kläderna till våren/sommaren ♥


1:e Februari

Wiiho, äntligen en månad till har gått så vi snart kan få sommar i vårt land. Jag är verkligen så trött på snö och slask.

Nej nu ska jag inte prata om vädret. Hej förresten! Hade som sagt bara en lektion idag så vid halv 11 hade jag redan gått min skoldag. Då stack jag och 2 från klassen ner till stan och åt frukost på espresso house och kollade runt. Kom faktiskt hem med 2 plagg som jag tänkte visa sen.


RSS 2.0