29 Maj 2007!

Hej!
Idag stannade jag hemma skolan.
Jag är fortfarande förkyld men har inte ont i halsen så det är bra igen.
Idag har jag bara varit hemma, sov till kl 9 för det åskade och blixtrade skitmycket i natt/morse.

Imorgon kommer det bli en jätteskön dag i skolan, vi ska bara ha slöjd och cafteriaråd eftersom vi ska fixa inför föräldrarkvällen vi ska ha imorgon kväll. På torsdag är det dags att ha det första provet denna veckan, nämligen Engelska=( Jag tror jag kan det ganska bra. På fredag ska vi ha So prov i Judendomen.

Ikväll ska jag plugga och duscha och se tv sen blir det inte så mycket mer.
/Ellinor.

28 Maj 2007!

Hej!

Idag är jag sjuk, är förkyld och har ont i halsen. Har ingen feber men mår ändå inte bra.
Idag har jag köpt en ny mobil, mamma och pappa köpte den till mig i Malmö, fast jag betalde den+ att mamma och pappa la till lite=).
Det är en Sony Ericsson W610i, den är jättebra och skitfin.
Jag har fortfarande kvar mitt abonemang till 22 Juli hos Tre, fast sen ska jag byta till Telenor eller Halebop.

Ikväll ska jag  bara plugga och vila, får se om jag ska gå till skolan imorgon.

Kram Ellinor.

27 Maj 2007!

Hej Hej!

Nu har snart ännu en vecka gått. Nu är det bara 19 vanliga dagar kvar till skolavslutningen, otroligt skönt.

I helgen har jag varit sjuk och är det fortfarande=(
Det började i fredags att jag fick jätteont i halsen på natten så jag hoppade över gympan, sen på kvällen var jag hos mina grannar och då kände jag hur jag blev förkyld. Och sen igår var jag, Belinda, Mamma och pappa i Simrishamn. Jag var ännu sjukare igår. Hade 38,2 i feber, trött, förkyld och varm, men idag när jag vaknade var jag inte alls varm mer så det är skönt. Förutom att jag fortfarande känner mig dålig. Jag får ha med mig min väska denna veckan på lektionerna för i mellanåt får jag jättejobbiga hostattaker så jag måste dricka vatten så fort en sån kommer, så det är bäst jag har det=).

Igår var jag som sagt i Simrishamn, det är jättemysigt där och vi hade jättetur med vädert.
Vi åkte dit där för min mormor och morfar hade hyrt en stuga där över helgen och vi brukade också vara där för några år sen så vi åkte dit. Efter en stund när vi hade varit där blev jag otroligt trött så jag gick jag sov i mormors säng, sen när jag vaknade kände jag mig lite piggare och då hade mamma, pappa och Belinda gått ner till den lilla dammen/sjön som är vid campingen och börjat fiska, så jag gick dit.
Vi fiskade och jag fick upp en liten fisk, när jag fick upp den satt kroken in genom munnen och ut genom näsan på den, så vi fick inte ut den, så pappa var tvungen att slå ihjäl den=( Shit vad jag blev ledsen då, för jag hatar när djur dör och hur många djur i världen behandlas. Dum som jag var så tittade jag också när han dödade fisken=(
Vi åkte hem vid halv 8 ungefär.

Idag har jag bara varit hemma, har börjat plugga lite så smått på dom 3 proven vi ska ha nu i veckan.
Ikväll ska jag bara vila upp mig inför en vecka med mycket prov och skit i skolan.

Ha det bra.
Kram Ellinor.


21 Maj 2007!

164462-27
(En bild från min konfirmation i lördags, försök hitta mig=))

Hej!
Här ovan är en bild från min konfirmation i lördags, jag står som nummer 4 från höger. Jag var jättenervös innan vi skulle gå in i kyrkan men sen släppte det när man väl kom in. Det var jättehärligt när alla stod upp enbart för vår skull=) Och fotade, det blixtrade överallt=).
Konfirmationen varade ungefär 1,5 timme. Efteråt var vi i en lokal och åt gott=) Jag fick jättefina presenter, bla en digitalkamera som jag önskat mig, en jättefin klocka som Pernilla Wahlgren designat, och typ 5 halsband som var jättefina, och 3 buketter med fina blommor och mycket mer. Jag blev jätteglad och nöjd för allt.  Det känns jätteskönt nu när konfan är över, det har varit mycket nu den senaste tiden, för man skulle ner var varannan vecka på församlingshemmet men det har varit roligt och det var ju ett bra slut på allt=).
Vi hade i alla fall tur med vädert för när jag kom till kyrkan slutade det regna och efter konfan så var det sol och varmt så det var verkligen tur, fast man blev skitvarm i kåpan och där var varmt i kyrkan med. Men nu är allt över och jag är jättenöjd=).
Efter konfan i lördags följde jag med mina grannar hem till dom, jag och Belinda(min kompis) passade mina grannars barn när dom var ute och festade, så vi var hos dom till 01.30 , vi hade jättekul hemma hos dom=).

Idag har det inte hänt så mycket, jag har varit i skolan sen har jag tagit det lugnt.
Imorse försov jag mig, jag sätter alltid min mobil på 07.03 så tänkte jag jag ligger 2 minuter till, javisst trodde jag.. Mamma kommer in och väcker mig och säger "- Ellinor, ska du inte upp? Klockan är 8." jag sprang upp för sängen och gick in på toan snabbt, mamma tog fram kläder och jag sminkade mig. Jag hann allt det på 15 minuter. Jag hann dock inte äta frukost men jag handlade en bulle och dricka i skolan. Fast jag har haft ont i magen hela dan för jag stressade som jag gjorde imorse, så det var inte så skönt. Men i tid kom jag i alla fall.

Nu ska jag gå ut lite i trädgården sen ska jag duscha sen är det Anna Pihl<3.
Kramar Ellinor.

19 Maj 2007! Konfa!

Hej!
Idag är jag jättenervös. Kl 16.00 idag blir jag konfirmerad. Jag vet att det kommer gå bra men jag är ändå nervös.
Det är skitdåligt väder:( Regnar och kallt. Typiskt nu när jag ska bli konfirmerad, jag kommer säkert frysa jättemycket för jag ska bara ha klänning.
Efter konfan ska vi vara i en lokal här i mitt område här jag bor. Vi blir 26 stycken, vilket är ganska lagom för man vill inte vara för många=).

Jag kan blogga ikväll med och säga hur allt gick, om jag hinner=).
Ha det bra.
Kram Ellinor.

17 Maj 2007!

Hej!
Idag har det varit jätteskönt att ha varit ledig=).

Idag har det inte hänt så mycket, jag och min familj var i Malmö sista gången nu innan konfan, vi bytade mina skor eftersom dom var för små så nu sitter allt bra=)

Nu ikväll har jag bara lyssnat på låtar på datorn eftesom jag fick min pappas högtalar som han hade till sin gamla dator, så nu har jag haft disco=).
Sen har det faktiskt inte hänt mer.

Nu ska jag snart sova ni får ha det så bra.

Kram Ellinor.


16 Maj 2007!

Hej!
Nu är det inte många dagar kvar till konfan. Jag börjar bli riktigt nervös nu eftersom idag på konfan sa vår präst att på en konfirmation som var nu i helgen var där 400 personer som tittade, det är sjukt mycket folk. Jag hoppas verkligen det går bra.

Igår fick jag ett kuvert från kommunen och där stod att jag FICK SOMMARJOBB=) Jag blev jätteglad eftersom jag jättegärna ville tjäna dom 4500 kr som jag kommer få. Jag hoppas dom 3 veckorna går snabbt om det är något tråkigt jag kommer få göra.

Idag har jag bara varit i skolan och sen kl 4 till kl 5 var jag på konfan, vi gick igenom hela konfirmationen fast utan psalmer och sånt. Imorgon och på fredag är vi lediga, så det är jätteskönt med långhelg. Ikväll ska jag duscha sen ska jag kolla på Grey´s Anatomy och Top Model 7 och sen blir det väl lite dator senare ikväll med.

Ha det bra.
Kram Ellinor.


14 Maj 2007!

Hej!
Ny vecka igen då=) Veckorna går jättesnabbt nu vilket är skönt=).
På lördag ska jag bli konfirmerad, jag kommer vara jättenervös eftersom jag är rädd för vissa saker, tex att jag ska trilla och osv.

I helgen har jag fixat med kläder till just konfirmerationen, Jag ska ha en grön klänning och blommiga tajts till det, sen ska jag ha smycken och en vit kofta,och ett par vita skor som jag får skit ont i fötterna av men det ska nog gå bra ändå=).

Idag fyller min mamma år så vi har haft gäster här hemma.
Dom kom hit kl 5 och åkte kl halv 9.
Vi åt gott och nu sitter jag här=).

Imorgon ska jag inte göra något speciellt, bara vara hemma och slappa och på onsdag är det sista träningen på konfan. Vi blir ungefär 24 eller 25 stycken på min konfa, det är rätt lagom för det är inte så roligt med för många folk.

Nu ska jag göra mig i ordning.
Ha det bra.
Kramar Ellinor.


10 Maj 2007!

                            164462-26
(NY BILD PÅ MIG DEN 9/5- 07)


Hej Hej=).

Äntligen är HK provet avklarat. Jag tror att det faktiskt gick ganska bra, det var bara en fråga som jag inte kunde så jag hoppas jag får VG.
Imorgon är det So redovisning, men det är inte så farligt förutom att man ska stå inför klassen och prata vilket jag hatar, men det kommer gå bra, man får ju titta på pappert, vi ska redovisa om Bilen.

Igår var jag på konfa, näst sista träningen innan själva konfan.
Efter det var jag bara hemma och pluggade inför HK.

Idag har jag bara varit i skolan sen har jag tränat, det var roligt idag förutom att en person var sur HELA träningen vilket inte är roligt, jag förstår inte varför man inte slutar då.
Ikväll ska jag bara se tv och öva en sista gång på SO fast jag redan kan den rätt bra=).

Imorgon har jag ingen aning om vad som händer, antagligen ska jag bara vara hemma och se tv eller något.

Nu ska jag gå och duscha.
Kramar Ellinor.

6 Maj 2007!

Hej sötisar!=)

I fredags var jag med Belinda och hon sov över till lördagen sen tränade jag mellan 12-13 och sen efter det så åkte vi ner till stan och handlade konfakläder och massa annat, jag handlade upp 1200 kr(ooppps) men jag älskar att shoppa=).

Idag blir det bara att vara hemma och plugga, plugga HK och Teknik som vanligt känns det som. Har hållt på att plugga på det ganska länge nu, för jag vill verkligen inte ha IG på provet. Tekniken är ett vanligt läxförhör men man ska ju kunna det bra med.

Igår var en underbar dag, Jag frågade pappa om vi kunde åka til Öland då den 14 Juli och han sa:
JA!! Shit vad glad jag blev. Nu ska jag bara vänta på att Louise med kan, för hon ska höra med sin kompis hur dom ska göra eftersom dom ska sova över där sen efter vi har varit på Öland den dagen.

Den 25 Maj får jag reda på om jag fick sommarjobb inom kommunen eller inte, jag hoppas jag får det för jag vill verkligen tjäna 4500 kr.
Nu är det ungefär bara 1 månad kvar till skolavslutningen och slutbetyg i 8:an, jag hoppas jag har många fler VG än som i Julas, då hade jag 3 VG jag vill ha fler.


Nu ska jag lyssna på lite musik sen blir det plugga.
Kramar Ellinor.

1 Maj 2007!

Äntligen är det Maj=) Nu är det bara en månad kvar till skolavslutning =)

Idag har jag mest varit hemma, satt vid datorn hela förmiddagen och kollade på tv, orkade inte göra något=).
Sen nu på kvällen var jag med Hanna från kl 20-22. Vi var ute i två timmar, jag åkte rullskridskor och hon cyklade=)
Alltid när jag är ute på kvällarna så tutar det ALLTID folk på mig, idag när vi var ute kom vi fram till 9 stycken.. lite jobbigt men men. Jag har sjukt ont i mina fötter nu i alla fall=) Jag har inte åkt rullor i 2 timmar förut=) Men roligt hade vi i alla fall.

Nu innan idag har jag varit arg och förbannad för att vissa säger att jag ljuger om saker vilket jag inte gör. Det är en lång historia som jag inte orkar hålla på med just nu.

Imorgon blir det lite mer pluggandet på HK provet vi ska ha nästa torsdag=(

Nu ska jag titta på film och försöka slappna av.

Kramar Ellinor.

RSS 2.0