23 Juli!

Idag har jag typ sms:at med Lollo hela dan haha, men vi har nu bestämt att hon ska komma ner här till mig den 3-5 Augusti, det ska bli jättekul=). Hon kommer ner här på kvällen den 3 och den 4 ska vi gå till parken och se Sanna,Shirley och Sonja igen<3=) Sen åker hon hem med tåget 13.48 den 5, så det blir en kanonhelg=).

Igår köpte jag ett Nintendo Wii så det har jag hållt på med att spela igår kväll och idag=). Det är jättekul för man rör typ hela kroppen.

På onsdag är det äntligen dags,då ska vi åka till Liseberg, det ska bli skitroligt=). Jag ska dit med Belinda och Jocke och min mamma och pappa såklart. Vi ska stiga upp vid halv 6(gäsp) och sen ska vi köra vid halv 8. Så får man hoppas att det blir bra väder också=).

Nu ska jag snart sova.
OBS Glöm ej att titta i min bilddagbok: www.ellinord.bilddagboken.se

/Ellinor.


Öland, Ett minne för livet<3

164462-28
Jag och Carola på Öland den 14 Juli. Bästa dagen i mitt liv.

Dagen började med att jag gick upp 06.10, jag packade det sista jag skulle ha med mig och sedan åt jag frukost och vid halv 8 tiden körde vi från hemmet och sedan körde vi och köpte bullar till mig som jag skulle ha på resan.
Vid 07.50 körde vi ifrån lilla Trelleborg. Jag hade sms kontakt med Lollo, hon som jag skulle träffa på Öland. Jag var nervös inför kvällen och framför allt att träffa Carola och Lollo. Vi var framme vid campingen där Lollo bodde vid 13.00 ungefär. Vi gick till Lollos kompis husvagn och satt och pratade. Vid 15.00 gick jag och Pappa till en resturang åt mat, fast det var inte gott(äcklig hamburgare öhhhhhh) och sen körde vi till idrottsplatsen vid 16.15 och var framme vid 16.30 och där stod vi i kö tills 17.10 ungefär då dom släppte in. När vi stod i kön så hörde vi att Carola repade på scenen och jag hörde då att hon sjöng "Så länge jag lever" , jag älskar ju den låten så det var helt underbart. vid 18.30 anlände kungafamiljen till idrottsplatsen och programmet började, tyvärr kom vi inte med i tv men huvusaken var att jag träffade alla artisterna jag ville. Jag såg många andra Carola fans som jag pratat med på msn under en lång tid men hann tyvärr inte prata med dom=(. Efter programmet var det dags för signering, jag och lollo ställde oss direkt vid stängslet där vi trodde artisterna skulle komma ut, och vem hade rätt? Jo för där kom Carola,Sanna Nielsen, Sonja och Shirely=) Jag fick först autograf av Shirely och sen Sanna och Sonja. Till sist kom Carola dit där jag och Lollo stod och jag och lollo fick vars en autograf på Lollos block. Jag stod och väntade i några minuter och sen kom hon tillbaka där vid stod och jag frågar Carola om vi kan ta en bild, och jag startar kameran och när jag öppnat den ser jag att där stor memory full, ohhhhh tänkte jag men då hade Carola redan tagit kameran och skulle fota och hon klickade och klickade men inget hände ju, så viskade hon lite till mig, vi tar det sen=). Ohh så glad jag blev då=) Sen kom hennes assistent fram till mig och frågade om kameran var igår nu och allt funkade så Carola kom tillbaka till mig igen, Hur underbar kan man vara? och då blev jag fotad med henne, fast min kamera är så att den automatiskt använder blixt om det behövs eller inte, och i detta fallet behövdes det inte men det förstod ju inte Carola, så hon klickade och klickade fast det redan hade kommit en bild på henne och mig. Och innan det sa hon here we go=) haha hon är för rolig. Efter det gick jag och Lollo iväg, Lollo fick sina Carola tidningar signerade men fick tyvärr inget kort med henne. Vi satt och väntade på en mur mitt emot strandhotell och vem kommer gående där? Jo först kommer Johan Glans och David som var programledare, dom går in i ett jättefint hus som dom antagligen skulle bo i över natten.Några minuter senare kommer MÅNS! Jag tänkte först gå fram till honom men jag orkade inte och sen hade han vakter och väskor och skit så jag struntade i det. Men jag har i alla fall sett honom på nära håll. Vid 21.10 ungefär gav jag Lollo en hejdåkram och önskade att vi träffades snart igen. Jag och Pappa var ifrån Öland vid 21.20 ungefär och jag sov största delen av resan.
Nu i efterhand har jag fått höra av fans att dom festade med Carola på en pub... ohh jag är så avundsjuk på er =) Men jag är glad för er skull.
Tack ännu en gång Carola, jag önskar att du visste hur mycket du betyder för mig.
Det blev en väldigt lyckad dag och jag är supernöjd. Ett bra minne för livet!

Nu ska jag sova.
Kram Ellinor.

Öland, here I come=)

Imorgon är det allså dags, då drar jag och pappa till Öland. Vi kör från lilla Trelleborg vid halv 8 tiden på morgonen(usch att gå upp så tidigt),och vi är framme ungefär vid halv 1. Då ska jag äntligen träffa Louise som jag har sms:at med i flera månader och hållit kontakten med på msn med.
Allt kommer bli jätteroligt.

Jag och Pappa vet inte om vi ska bli kvar på Öland till Söndag, för det är ganska långt att köra på en och samma dag. Men så fall ska vi köra runt och se om där är ngn ledig plats och sova på annars får vi sova i bilen hahahah=) Men det går säkert bra det med=)

Idag och igår har jag shoppat jättemycket=) Det är skitkul.
Idag fick jag ju mina sommarjobbspengar och en del av dom försvann snabbt=).

Den 25 Juli drar vi till Liseberg, ska bli jättekul.

Nu ska jag ta ut mina marsvin.

Kram Ellinor.


5 Juli 2007

Dagens låt: Här står jag- Sonja Aldén
Dagens dusch: Ja snart=)
Dagens frisyr: Nersläppt men luggen uppsatt med klämmor.
Dagens smink: Inget.
Dagens klädsel: Mjukis.
Dagens händelse: -
Dagens planer: Duscha och titta på tv
Dagens vill ha: Pengar
Dagens saknad: Carola
Dagens drog: Musik
Dagens tråkigaste: Sommarjobb
Dagens finaste: -
Dagens måste: Godis:P
Dagens dricka: Festis
Dagens köp: Hänt Extra
Dagens mat: Hamburgare
Dagens kärlek: Carola och Sonja<3
Dagens mående: Bra


Idag är det skiiiiiiiiiit roligt väder, det har regnat heela natten+ hela jävla dan, (ursäkta) men man blir så trött på detta väder. Idag när jag körde hem på lunchen från sommarjobbet så var jag helt pissvåt när jag kom hem. Jag vill ha sol och värme nu tack!
Imorgon är det tack och lov sista sommarjobbsdagen, ÄNTLIGEN. Jag ångrar verkligen att jag tog sommarjobbet för det har varit extremt tråkigt och jobbigt, fast jag ångrar mig nog inte sen när jag får alla pengar=) hihi.

Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt.
Jag längtar sååååå mycket till så mycket just nu=) Jag har väldigt mycket att göra nu dom närmsta veckorna.
Här kommer ett litet schema:P
12/7- 9.35 Tandläkaren
12/7- 16.00 Frisören
13/7- Får pengarna för sommarjobbet
14/7- Öland med Pappa och träffar Lollo på Öland.
16/7- Liseberg med min familj och Jocke
4/8-Parken och se Sanna Nielsen, Sonja Alden och Shirley Clamp i Trelleborg
11/8- Rapsody in Rock med min familj.
Har rätt så mycket att göra=) Men kul är det:
P

Nu ska jag gå och duscha.
Kram Ellinor. 

2 Juli !

Hejhej=)

Ny vecka igen=) Nu har jag bara 4 dagar kvar att jobba sen är det äntligen över, är så trött på att plocka ogräs.
Snart är det ju riktigt sommarlov för mig=) Då händer jättemycket roligt.

Den 14 Juli ska jag som sagt till Öland med min Pappa och Louise=).
Den 16 Juli ska jag och min familj och Jocke till Lisberg.
Den 4 Augusti kommer Sonja Alden, Sanna Nielsen och Shirley Clamp till parken i Tbg, då ska jag dit=).
Den 11 Augusti ska jag se Rhapsody in Rock här i Tbg med min familj.

Kommer bli jätteskönt dom 7 veckorna jag har kvar på sommarlovet<3

Jag skriver inte här så ofta mer eftersom jag har skaffat en bilddagbok så lägger jag in bilder där i stället eftersom en bild säger mer än 1000 ord hah;) Kolla gärna in min bilddagbok, EllinorD heter jag där.

Nu ska jag gå och duscha och kolla på tv.
Ha det bra.
/Ellinor.

RSS 2.0