Godnatt

Jag har stressat hela kvällen bara för det förbannade akvariumet. Det läcker....igen. Så imorgon ska vi ringa ner till djuraffären och fråga om vi lämna tillbaka fiskarna, så ska jag kasta akvariumet men behålla alla andra saker och köpa ett nytt så fort som möjligt. Det som är så fint och fiskarna trivs.. men jaja, jag kan inte ha ett akvarium som läcker.

Nu ska jag gå och lägga mig och försöka komma ner i varv. Börjar kl 8 imorgon och slutar kl 2. Vi hörs då.

Kram och godnatt!

Så himla typiskt

När jag ger mina fiskar mat brukar jag sitta kvar en stund för att se så alla mår bra. Även idag gjorde jag det och plötsligt fick jag syn på att handduken jag har under akvariumet var alldeles blöt. Jag fick typ panik så jag kallade på pappa. Vi var tvungna att ta bort allt vatten, alla fiskar, växter, ja allt i akvariumet förutom grusen. Men vi hittade ingenting, varken någon spricka eller något annat. Väldigt konstigt med tanke på att det var ganska blött under. Nu är i alla fall fiskarna i akvariumet igen så får vi hålla tummarna att handduken INTE är blöt imorgon.

Vet ni en sak? Jag tror min pappa är en mördare (haha). Jag sa, vad ska vi göra om det läcker igen då? Pappa: ja då får vi väl spola ner dom. Han är sjuk, aldrig i livet att jag spolar ner friska levande fiskar. NO WAY!

Nu är jag lite stressad, för jag tänkte precis gå och duscha när det hände. Menmen, får göra det i någon paus.


Hemma igen

Det var inte lika kul att träna på gymet idag. Där var mycket folk efter en stund och då är det bara värdelöst, för då får man gå och vänta på en maskin man vill ha och liknande. Men jag var där lite mer än 1 h och hann droppa några svettdroppar, så jag är nöjd ändå:)

Nu ska jag bara ta det lugnt till alla kvällens tv program börjar:)


Gymet nästa

Nu drar jag till gymet och tränar 1 h:)

Hörs sen igen!







Grey´s ikväll

Som jag har väntat och längtat (det lät nästan som en sång haha) på att Grey´s anatomy ska dra igång igen. Det var först snack om att det inte skulle bli ytterligare en säsong, men det slutade ju helskumt. Izzie låg halvdöd och Meredith och Derek gifte sig aldrig.

Ikväll drar det i alla fall igång, 21.00 ska jag sitta bänkad.

Någon mer?


Svar på kommentar

Postat av: Julia
tränar du olika pass oxå, eller bara gym? (:
2009-09-29 @ 21:45:15

Sv: Det kommer troligen mest vara på gymet, men jag ska börja lite med pass också, det kan nog vara kul:)



090930

Hej på er!

Sista dagen i September och nu är det verkligen höst. Det är jättekallt tidigt på morgonen men man vill ändå inte börja använd vinterjackan eftersom man troligen går med den till mars någongång.

Som ni märker slutade jag tidigare idag. Hade svenska sista lektionen och fick sluta 1 h tidigare. Hade ett snabbt läxförhör och gick igenom lite om vårt stora arbete vi har om proteiner (snaaaaark) det är lika tråkigt som det låter.

Idag ska jag iväg och träna på gymet, ska äta lite först och sen ska jag dit. Mycket händer nog inte, behöver nog inte plugga något idag vilket är superskönt.


Godnatt

Nu är jag riktigt trött så jag ska gå och lägga mig nu. Hade svårt att somna igår kväll så jag ska ta igen om timmarna nu.

Börjar kl 8 imorgon och slutar 14.20, kanske tidigare. Vi hörs iaf då. Kram och sov gott!

Ps. Släng gärna in några kommentarer till jag öppnar datorn imorgon, det skulle vara kul:) ds.


Nu: Idol

Har precis duschat och nu ska jag ner och kolla på idol. Idag är det som sagt tjejernas tur och det är helt klart det roligaste. Killarna bara kör rocklåtar, och det är inget kul att titta på.

Nu ska jag ta in P så jag inte missar det, vi hörs efteråt!


Dagens fråga



YEEEAH

Så, nu har jag ett årskort på Oasen här i Trelleborg. Äntligen kan jag komma igång riktigt med min träning, redan imorgon ska jag dit. Samtidigt som man köpte ett årskort fick man en vattenflaska och en pilatesboll som jag ska blåsa upp ikväll. När jag ändå var där och fixade allt bokade jag även in en tid med en tränare för att lägga upp min träning.


Så himla gött :)

This is it

Ni har säkert inte kunna missa att det ska komma en "film" eller vad man ska kalla det om Michael Jacksons sista tid i livet, och få reda på saker vi inte visste om honom innan. Den 28 oktober släpps filmen på dukarna runt om i landet och jag tror helt säkert att jag ska gå och se den. Även om jag inte var ett fan av honom lyssnade man ju alltid på hans låtar och man kan ju inte påstå att han var dålig.



Ska du se den?


Ulf Larsson död

Imorse när jag satt och åt frukost gick jag in på text-tv och blev ganska förvånad när det stod "Ulf Larsson död". Jag kopplade först inte vem det var, men när mamma berättade visste jag. Det var ju inte alls längesen han var med i Let´s dance och där såg han inte precis sjuk ut förutom sin sjukliga vikt. Han rasade ju i vikt bara på några månader.

På aftonbladet kan man läsa att det var under gårdagen han föll ihop i sitt hem och man har ännu inte hittat någon dödsorsak. 53 år gammal blev han, nästan ingen ålder alls.

R.I.P

Ulf Larsson blev 53 år. Här syns han med sin fästmö Lillemor
Ulf med sin fru som hittade honom i hallen.

Dagens klädsel

Imorse var det jättekallt, det märks verkligen att hösten är på väg men jag ska inte klaga, för jag sa för någon vecka sen att jag ville ha jul så ;P

Här kommer i alla fall dagens klädsel. Har gått runt med halsduk hela dagen, kallt både ut och inne ju..buuuh.


Allt är från GINA


Snabb uppdatering

Hej på er!

Jag slänger in en snabb uppdatering till er, jag ska nämligen följa med mamma och handla lite. Slutade kl 2 idag och har varit den drygaste dagen på länge. Först psykologi, idrott och sist engelska. Inte kul.. men imorgon är det onsdag och snart helg igen:)

Nu kallar mamma så vi hörs senare. Ska iväg till gymet 16.30 och köpa årskort och ikväll blir det idol.

Kraaaaaaaam:)

See you

Ikväll har jag inte gjort något, bara tagit det lugnt. Vi fick hem en matleverans innan med 5 olika middagar och när vi såg recepten blev vi så sugna på en av dom så lite innan 7 började mamma laga middag igen. Gott var det i alla fall även om jag inte var så värst hungrig. Efter det kollade vi såklart på Idol men jag har inte direkt någon favorit bland killarna, tycker bättre om tjejernas röst.

Nu ska jag dock stänga av datorn för idag. Ska lägga ner kläder till idrotten imorgon och lite sånt. Plugga måste jag med.

Imorgon börjar jag kl 8 och slutar 14.20, men ska hem på lunchen efter idrotten som ni vet.

Vi hörs då. Puss & kram


Årskort

Efter mycket om och men har jag och mina päron bestämt att jag ska köpa ett årskort på ett gym här i Trelleborg. Jag har känt mig helt låst när mitt 10-kort gick ut för någon vecka sen och jag tycker det är viktigt att träna. Så för en stund sedan åkte jag och pappa och skulle skriva upp mig på ett sånt, men såklart kunde inte den tjejen som stod där skriva på ett sånt avtal så imorgon ska jag bli medlem:) Då ska jag komma igång riktigt med min träning, försöka träna minst 2 dagar i veckan, det är minimum tycker jag.



Tränar du på gym?

Svar på kommentar

Postat av: Sofie
Shit vad ni äter middag tidigt :O
2009-09-28 @ 16:08:34

Sv: Ja shit alltså, helt otroligt. Varför vi åt middag så tidigt var för att vi bara hade ätit frukost och med tanke på att pappa inte jobbar så fick det bli en tidig middag.

Varför svarade jag ens på denna kommentaren?

Dagens fråga




Pluggat klart

Sådär, nu är jag klar med ytterligare två arbeten. Har precis gjort klart psykologiläxan vi fick till imorgon och ett avsnitt av vårt näringslära arbete, känns bra att kommit en bit på vägen:)



Efter jag skrev inlägget nedan började jag plugga, sen gick jag ut med hundarna och sen körde jag och pappa ner till mcd och handlade middag eftersom vi inte kan använda vår spis eftersom en byggarbetare är här och lägger ny bänkskiva till oss.

Nu ska jag läsa en text vi har test på på onsdag. Jag fattar inte en sak, varför lägger alla lärare alla prov, inlämningar och dylikt INNAN ett lov, allt kommer då kom en jäkla bomb.


Hemma igen

Det var nog den kortaste skoldagen jag varit med om. 20 minuter hade vi psykologi sen satt vi och sammanställde vårt arbete som tog 5 minuter så 12.15 slutade jag igen.

Då hämtade pappa upp mig så körde vi till stan där jag bokade tid för klippning+färg så den 17/10 blir jag snygg i håret:)

Nu ska jag plugga lite så vi hörs sen igen.


Ehm, ja...

En dagens

Jag blev klar snabbare än jag trodde så här får ni en dagens:


Jeans: Gina
Kofta: Gina

Det fick bli höstkläder idag eftersom det är mulet ute och det regnade nyss.


090928

Godmorgon!

Blev väckt av telefonen 08.45 så sen dess har jag varit vaken. Jag börjar inte skolan förrän 11.35 och går till 12.35 så jag har god tid på mig. Har precis ätit frukost och ska strax börja göra mig i ordning.

Har som sagt bara en lektion idag och sen ska jag och två andra i klassen sammanställa ett arbete vi ska redovisa om en vecka. Resten av dagen ska jag bara ta det lugnt, ska ringa och boka tid för klippning och plugga.

Vi hörs när jag kommer hem igen:)



Godnatt

Nu ska jag stänga av datorn för idag men ska nog inte gå och lägga mig än.

Imorgon börjar jag 11.35 så jag har sovmorgon. Vi har inställd lektion så vi har bara 1 h skola imorgon, men när vi slutar ska jag och 2 andra sitta kvar och göra ett skolarbete som vi ska redovisa nästa måndag.

Vi hörs imorgon, skulle tro att jag är hemma vid 2 tiden :)

Kram och sov gott alla söta läsare!

Svar på kommentar

Postat av:
Om du har acne så är det väl inte bra att du täcker det med smink, typ brunkräm osv? Huden kan ju inte andas då :S
2009-09-27 @ 22:15:03

Sv: Nej jag har en foundation som är för problemhy och den täpper inte till. Jag skulle inte ta på en foundation som blir som en kaka när jag har problemhy.

 

Blogg.seeeeeeeeeeee

Nu får ni ta och skärpa er blogg.se, är det bara jag som får upp denna jäkla sidan hela tiden när jag går in på bloggar som är anslutna till blogg.se?



Bara liiiiiiiiiiite irriterande, eller mycket!

Svar på kommentar

Postat av: Sofie
Jag har bara en fråga, som du kanske kan ta upp på bloggen ??
Jag har läst din blogg ett bra tag och har nu börjat tänka på att det inte går EN dag utan att du sminkar dig! Det är ju helt upp till dig om du vill sminka dig varje, varje dag. Men jag undrar bara varför ? Trivs du inte med ditt utseénde ??
2009-09-27 @ 17:04:44
Sv: Jag har en mycket bra förklaring till detta. Under fler år, närmare bestämt från det jag var 13 år har jag lidit av grov acne. Jag har därför fått många ärr som tyvärr sitter kvar och det är först nu som min hy är någorlunda bra men som sagt, dom röda prickarna sitter kvar. Det är inget som syns när jag sminkar mig och jag går ALDRIG ut osminkad just av den anledningen. Ni som har perfekt hy vet inte hur det är. Jag har alltid drömt om att ha en perfekt hy som vissa i min klass har som totalt förstör det genom att sminka sig fast dom egentligen inte behöver. Ibland blir jag less över min hy när det ploppar upp en ny finne, men det är bara att bita ihop för det är en fas i livet man ska gå igenom.

Nu kommer säkert många av er inte att tro mig för att det inte syns när jag har smink, men jag lovar er, det skulle jag aldrig ljuga om.

Hoppas du fick svar på din fråga, jag sminkar mig inte bara för att utan för att jag inte vill skrämma slag på allt folk med mitt rödprickiga ansikte.


(Inte jag på bilden)

Hej!

Pappa hämtade mig 19.45 hos Mormor och Morfar och vi gjorde inte så mycket hos dom. Zinga busade konstant som vanligt och vi pratade och tittade på tv. Det märks verkligen att Zinga tycker om att vara hos M&M och tur är väl eftersom vi är där ganska ofta, och det är skönt att hon kan vara på andra ställe än på hemmaplan.

Just nu är det paus i "ensam mamma söker" så jag tänkte slänga in ett inlägg nu eftersom jag ska hoppa in i duschen direkt när det är slut.


Slappsöndag

Jag kan ju inte påstå att jag gjort allt för mycket idag. Efter mycket om och men orkade jag göra mig i ordning men istället för pyjamasen fick det bli mjukiskläder idag. Gick ut med hundarna och sen satt jag och kollade på reprisen av "Idol" från i fredags för det missade ju jag:) Och nyss åt jag en god middag med Pappa.

Nu ska jag ta ut P och sen ska jag och Zinga till Mormor och Morfar där min kusin är som för övrigt tjatade sig till att jag skulle komma dit, så det får jag väl göra:P Zinga gillar ju ändå att vara där så det skadar inte.



Vi hörs ikväll igen, kommer hem till kl 20 men då ska jag kolla på "ensam mamma söker" så vid 21 får ni en uppdatering:)

Nyheter från H&M










K L A C K A R


Städat klart

Äntligen är jag klar med städandet, vet inte varför det tog längre tid idag men nu är jag som sagt klar. Jag rensade min garderob, la undan kläder, dammade, dammsög, vattnade blommorna, startade en maskin tvätt och städade badrummet. Mycket att göra, men ibland får man göra det lite mer grundligt.



Nu ska jag försöka göra mig i ordning för jag orkar inte gå runt i pyjamas och känna mig äcklig.

Vad gör ni?:)

090927

Godmorgon!

Slog nyss upp mina blå och sitter nu här, lika bra att skriva till er direkt :) Idag ska jag som jag skrev igår, städa, plugga, tvätta och ner till stan. Måste handla lite nödvändiga saker. Annars ser dagen ut att vara lugn, tråkigt väder men jag ska nog inte gå ut och gå ändå. Det är sååååååå tråååååååååkigt. Jag får vänta och träna tills jag får ett gymkort.

Nu ska jag kika lite på tv och äta frukost när dom andra också vaknar, vi hörs sen igen:)

Godnatt

Nu faller snart ögonen ihop så jag ska göra mig i ordning för sängen nu.

Imorgon ska jag städa, plugga, tvätta och kanske ut och gå, jag har nämligen inga pengar till ett gymkort för tillfället så jag måste röra mig på något vis.

Men allt tar vi imorgon, det är lättare:)


Jag vill klippa mig

Ibland kommer jag in i perioder då jag vill klippa mig, förändra håret helt enkelt. Just nu tycker jag att jag har grymt tråkigt hår. Jag har för tjockt hår för att ha någon "frisyr" som alla andra kan ha. Jag ska inte klaga för jag ÄLSKAR mitt tjocka och långa hår, men ibland vill man inte ha självfall och tjockt hår. Jag kan tillexempel inte ha hellugg, för då krullar den bara upp sig och lika dant snelugg.



Hur fint var inte detta tex?

Jag ska i alla fall göra något med mitt hår, så är det bara. Jag funderar på att korta ner min lugg så jag slipper ha det bakom öronen som jag ALLTID har, det är sjukt tråkigt men vem vill ha flera kilo hår i ansiktet?

Kom med förslag om hur jag kan klippa mig! HEEEEEEELP!






Johan Falk

Efter jag och Pappa hade varit nere i stan och köpt godis så började vi kolla på filmen "Johan Falk" och den var lika dålig som den första filmen. Men nu är den iaf slut och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, antagligen bara sitta här och ta det lugnt.



Om ni har tråkigt precis som jag kan ni lägga till mig på msn, [email protected] så kan vi kanske prata där:)

Mina duktiga hundar





Visst är dom duktiga?:)

Dagens jag


Jeansleggings: Gina
Randig tröja: Gina
Kofta: Gina

Till detta hade jag en svart jacka och vita converse.



Nu ska jag och Pappa åka till hemmakväll och handla lite godis:)

Hemma från Malmö

Har nästan precis kommit innan för dörren och nu är jag riktigt trött. Det blev bara jag och Lasse som åkte till Malmö idag, men det var lika kul för det. Åkte först till en musikaffär där han provade en gitarr, vidare till IKEA där vi åt köttbullar (såklart), sen till Media markt och till sist körde vi runt lite. En lyckad dag tycker jag men som sagt är jag trött nu, efter 7 timmars sömn. Men jag får väl knarka cola ikväll så vaknar jag nog:)



Nu tänkte jag försöka göra lite skolarbete och ta det lugnt. Ser ut att bli regn när som helst så jag får nog gå ut med hundarna först.

Malmö nästa

Nu är jag klar och har faktiskt piggnat till lite. Strax kommer Åsa och Lasse hit så då ska vi be oss till Malmö. Vi hörs när vi kommer hem:)



Puss & Kram!

090926

Godmorgon!

Jag kan inte påstå att jag är pigg precis efter 7 timmars sömn när jag egentligen behöver 9-10 timmar, men jag är i alla fall uppe. Och anledningen till det är att jag ska följa med min morbror och Åsa till Malmö. Lasse skulle till någon musikaffär och sen skulle vi nog till IKEA med, så det ser jag fram emot:)

Ja, hur var gårdagen då? Det var kanske inte den roligaste kvällen jag varit med om. Dålig musik, jobbiga människor osv. Men jag fick stå ut till 02.15 då jag åkte hem. Nu lät jag bara negativ men visst var det kul också.

Nu ska jag strax göra mig i ordning men först läsa igenom ett test vi har till onsdag.

Dags för fest!

Nu är jag precis klar och ska strax sticka till Pernilla, men först ett inlägg till er. Såhär ser jag ut på dansgolvet ikväll:


Jeansleggings: Gina tricot
Linne: Gina tricot



Ha en underbar fredagskväll så hörs vi imorgon igen om vi inte ses på dansgolvet?:)


Duktiga jag :)

Jag har precis gjort klart ytterligare ett arbete *klappar mig själv på axeln* och vilken lättnad det blev nu. Har hunnit med att göra 3 st sen igår bara. Men fortfarande återstår några stora, men det struntar jag i för tillfället för nu ska jag inte göra mer idag.

Ska gå ut med hundarna nu sen gå och duscha om någon timme, ska nämligen vara hos Pernilla kl 20. Gaaah, vad tiden springer iväg:P


Videoblogg


V-bloggen är på väg



Snart så...

Ett arbete klart

Jag har suttit i 2,5 h nu med en hotelluppgift vi fick igår som vi skulle arbeta med hemma. Jag började och började känna paniken komma, det var ju skitsvårt. Men efter lite suck och stön blev jag till slut klar. Och läraren som sa att det var en liten och lätt uppgift. Vad är då en stor för henne?! Nu är jag som sagt i alla fall klar, ytterligare ett arbete ur världen.

Just nu behöver jag egentligen börja på ett annat, men jag har inte ork till det nu. Ska nog göra mig i ordning för jag och pappa ska ner till stan och handla lite och så orkar jag kanske senare.


Fototävlingen

Kommer ni ihåg då jag var ute på stranden med Pernila och fotade då jag skulle ha ett bidrag i Trelleborgs allehandas fototävlingen. Men tyvärr kom jag inte med, det var 327 bilder som skickades in och av dom skulle 10 tas ut. Tråkigt tycker jag såklart, för jag har nästan aldrig tur när det gäller sånt. MEN dom som skickades in, reflekterar det någon frihet? Jag tycker inte det, men det är ju upp till var och en.



Här är mitt bidrag. Jag tycker vi lyckades bra men tydligen räckte det inte hela vägen.


090925

Godmorgon!

Vaknade lite över 9 idag och har bara suttit här sen dess. Ska strax gå ner och äta frukost och sen blir det väl att göra skolarbete...suck, jag orkar inte menmen, det är ett måste. Senare ska jag försöka dra med pappa till ett gym så vi kan köpa ett årskort till mig, för just nu kan jag inte träna någonstans.

Ikväll ska jag som jag sa igår ut och festa med Pernilla och hennes klasskompisar, så jag har fullt upp hela dagen men ni ska få en videoblogg ändå:)


Hejdå!

Nu är jag trött på att sitta vid datorn så jag ska faktiskt gå och lägga mig och läsa.

Imorgon är jag som sagt ledig så då ska jag göra skolarbete så mycket jag kan och hinner med, för på kvällen är det ju fest som gäller:) Ska såklart göra en videoblogg imorgon också då ni inte fick någon förra veckan.

Men vi hörs imorgon. Tjing tjing som Charlotte Perrelli alltid säger.

Nymålade naglar

Jag kom på innan att mina naglar både på händerna och fötterna såg bedrövliga ut. Så jag drag fram lite tops, nagellacksremover och nagellack och resultatet blev:


Snyggt va? Fötterna fick bli svarta dom med.

En bit på vägen

Jag gjorde klart en uppgift innan, den vi fick idag på danskan, mer orkade jag inte, eller rättare sagt, jag hann inte då jag var tvungen att ta ut P och nyss var jag ute med hundarna.

Nu har jag precis bytat om till pyjamas och ska sätta mig i soffan och titta på idol som börjar om 5 minuter. Imorgon blir det ytterligare en massa plugg, då vi fick lov att arbeta hemma så jag har hela dagen på mig+helgen.

Nej, idol var det:)


Min underbart sköna pyjamas:)

Plugg....suck

Nu ska jag försöka göra klart så många skolarbete som möjligt. Vi har fått så mycket dom senaste dagarna som ska vara klart innan höstlovet vecka 44. Stora arbete, inlämningar, prov, test, ja allt. Jag får lätt panik när det blir för mycket så därför blir det skönt om jag bokar av lite från min lista.

Vi hörs igen när jag dykt upp igen från böckerna.




Mitt nya linne



129 kr kostade det på Gina tricot. Jag var tvungen att ha något nytt och snyggt då jag ska ut paaaaaaaaaartaja imorgon:)

Grattis Stina

Den 22/9 blev Stina och hennes Bobby föräldrar till en dotter vid namn Mayia. Hon skriver själv på sin blogg att förlossningen var fantastisk och hon vägde 3175 gram och var 48 cm lång. Stort grattis säger vi till henne som har blivit en mamma och verkar må bra, då hon redan är hemma och har slängt in en inlägg till alla hennes läsare.


Foto: Stina-lee

Inte ser hon ut att ha förlöst ett barn? Så fräsch vill jag också se ut när jag föder min dotter eller son.

Svar på kommentar

Postat av: Julia
Hur många ggr i veckan brukar du träna? träning som man blir svettig av alltså :p
2009-09-24 @ 16:29:13

Sv: Just nu har jag inte dirket något schema hur ofta jag tränar. Det har mest blivit när jag haft lust och ork, men jag har sagt till mig själv att varannan dag ska jag vara aktiv. Dock tog mitt 10-kort nyss slut, så jag ska snart skaffa ett årskort, då kommer det bli varannan dag:)



En annorlunda dag

Denna dagen har varit med en massa blandade känslor. Förutom att jag och en tjej bråkade i skolan så har väl allt varit okej. När folk kallar mig saker såsom bitch och att jag förändras kan jag inte hålla käften. Jag vill inte gå in på mer om vad som hänt men det är ett så jäkla onödigt bråk så det finns inte, menmen, jag är inte någon bitch som startar bråk och som tror att jag är bättre än alla andra som tjej uttryckte sig.

Slutade lite i 2 i skolan idag, gick ner med en klasskompis i stan och gjorde ett skolarbete sen köpte jag ett linne på gina tricot och frågade om jobb på hemmakväll, men såklart fanns det inget. Efter det gick jag hem till mormor och morfar och var där till pappa hämtade mig för en stund sedan.

Nu ska jag äta middag, ska fota linnet jag köpte idag med:)

Natti Natti

Nu är det paus i "Efterlyst", eller ja.. det har nog börjat igen, men jag måste ju hinna skriva till er. Jag har inte varit så bra på att skriva något kul i bloggen idag, men ibland har man såna dagar. Vissa dagar flyter det på andra dagar inte.

Jag ska i alla fall inte sitta vid datorn mer, ska titta på efterlyst tills det är slut, sen blir det sängen med min bok.

Börjar kl 8 imorgon och slutar kl 14, men då ska jag och 2 från min klass ner till stan för att göra ett skolarbete så är väl hemma vid 15-15.30 tiden skulle jag tro, vi hörs väl då? Klart vi gör:)!

Kram och sov gott när det är er tur!

Fixat och donat

Nu har jag fixat och donat här hemma ett bra tag. Jag la ju ut lite kläder på tradera, hade P ute, lämnade USB-minne till Pernilla, satte in papper i skolpärmen, lagt fram kläder till imorgon och nu ska jag gå och duscha.

Ni missar väl inte dom bästa programmen ikväll? Nämligen idol och efterlyst, det är det bästa på hela onsdagen:)




Dagens fråga




Mina auktioner

Så, nu har jag lite kläder ute på tradera till försäljning. Hoppas nu bara jag blir av med dom så det slipper ligga här hemma och skräpa.

Här hittar du auktionerna om du är intresserad av något.

(Skorna längst ner är inte mina, det är pappa som ska sälja dom)

Till Förstasidan

Hemma från gymet

Jag stack iväg till gymet lite över 4 och var där en timme. Gud vad skönt det var när jag gick därifrån. Nu är mitt 10-kort dessutom slut så jag funderar på att köpa ett årskort på något av Trelleborgs gym, frågan är bara vilket? För träna måste jag nu när jag inte spelar tennis mer.

Har nyss ätit middag och fotar just nu lite saker som jag ska lägga ut på tradera. Bra att bli av med lite saker samtidigt som man får pengar.


090923

Hej på er!

Hoppas allt är bra med er. Slutade lite över 2 i skolan idag, åkte hem, åt lite pannkakor och nyss var jag ute med hundarna. Sitter just nu här (såklart) för att smälta maten då jag ska iväg och träna om en stund. Det är ju inte speciellt skönt att ha hela magen full med mat när man ska träna.

Utöver det ska jag fixa lite här hemma, lägga in lite saker på tradera som jag ska sälja och kanske börja på lite skolarbete, om jag hinner dvs.

Vad gör ni denna onsdag?:)

Godnatt

Har tittat på "Idol" nu ikväll som dom flesta samtidigt som jag åt glass med varma hallon, det är ju bara så underbart gott:)

Nu tänkte jag dock stänga av datorn för idag, har lite saker att göra innan jag ska gå och lägga mig och läsa min bok som snart är slut tyvärr :( Men som tur är klickade jag hem denna idag:



Vi hörs imorgon, slutar 14.20 så det är ganska lång dag. Godnatt och kram till er alla♥

Min nya jacka

Nu har vi kommit hem igen, eller det var en stund sedan. Vi körde till Stadium på Svågertorp där jag hittade en everest jacka för 1299 kr, inte billigt precis men den har man mer än 1 vinter. På hemvägen var det en jädra kö på motorvägen då det hade skett en olycka framför, men till slut rullade allt på igen.





Visst var den fin? Passar alldeles utmärkt med min nya halsduk också.

Nu är jag absolut redo för vintern. Viiiintern, var är duuuuuuuuuuu?


Malmö

Nu ska vi åka in till Malmö. Ett ganska snabbt beslut vi gjorde men jag måste ju ha en jacka till vintern, innan alla tar slut och snön börjar falla.

Vi ska snart köra in där, och såklart ska jag ö-köra så håll tummarna för att jag hittar en mysig och fin vinterjacka för nu har jag ju både mössa och halsduk. Fattas bara jacka och vantar:)


Shoppingen

Nu är vi hemma igen. Jag hittade ingen fin jacka, men kom hem med lite annat nödvändigt:)


Puder, 49,50 kr från H&M


10 stiftpennor från Clas Ohlsson, 32 kr.


Eye make-up remover, 61 kr på apoteket. Superbra!


Och en superfin halsduk utan fransar från Gina tricot för 99 kr.

Det var det. Nu blir det snart middag som vi köpte i stan:)


Stan

Nu sticker jag och mamma till stan för att titta på jacka till mig, hörs senare:)


Ge mig snö och jul

Dom senaste veckorna har jag börjat längta något enormt till den första snön faller och man kan plocka fram alla mysiga julsaker. Denna julen har jag ju två rum, så det kommer bli extra mysigt. I min dörröppning mellan rummen ska jag ha en ljusslinga, hur fint kommer inte det bli?


Förra året när årets första snö föll


Mitt fönster förra året











Åhhhhhhhhhhhh jag dör av längtan. Att jag börjat skriva en önskelista till julen behöver vi kanske inte nämna?

Smink jag använder dagligen



1: Foundation, Mary Kay. Den applicerar jag med en foundationsvamp från H&M. Foundationen kostar 219 kr.

2:
Concealer från H&M, täcker mörka ringar under ögonen för att få en piggare blick. Runt 40-50 kr på H&M.

3: 
Puder från H&M, funkar väl sådär då jag har väldigt fet hy. Kostar runt 50 kr på H&M.

4:
Rouge från H&M. Kostar runt 50 kr på H&M.

5
: Rouge borste från H&M, runt 40 kr.

6
: Puderborste från H&M, runt 40 kr.

7
: Pensel till ögonskugga (mest till fest). Runt 50 kr från Lindex.

8
: Jättebra ögonskuggor för en bra sotning och skuggning (mest till fest) Runt 80-100 kr på H&M.  

9:
Snedskuren pensel till ögonskuggor, bra för att göra sotningen och skuggningen. Runt 50 kr från Lindex.

10:
Ögonfransböjare från H&M, runt 50 kr.

11:
Mascaror. 139 kr och 179 kr.

12:
Svart kajal penna, runt 30 kr på H&M.

13:
Ögonbrynspenna från H&M, runt 40-50 kr.


2007-2009

Jag har tänkt på hur mycket jag har förändrats på 2 år. Det är ganska mycket. Jag sminkar mig helt annorlunda, mitt hår är annorlunda och framför allt klädstilen. Jag vågar klä mig hur jag vill utan att folk ska bry sig, ta på mig dom 11 cm klackarna utan att folk ska få fördomar om mig. Jag är jag, inget att ändra på.


December 2007


Oktober 2008


Sommaren 2009

Det är ganska stor skillnad. Nu tog jag så det var ungefär 1 år i mellan, men när jag tittar månad för månad tycker jag att jag förändras hela tiden. Helt sjukt egentligen. Det märks att man börjar bli vuxen...shit!

Dagens fråga




Inte många torra ögon där inte



Hur fint var inte detta? Så söt unge så det inte är sant. Det var nog inte många torra ögon i publiken.

090922

Godmorgon, hoppas allt är bra med er. Med mig är det bra, vaknade nästan nyss och vem mår inte bra av att vara ledig?

Jag såg att jag fått en kommentar om att jag har börjat blogga dåligt. Ja det kanske stämmer, men hur mycket respons får jag av er? Ni är kanske 1-2 st som svarar på dagens fråga och jag får nästan inga vanliga kommentarer heller. Jag skyller det inte på er, eftersom det är min blogg. Men jag uppdaterar det jag kommer på, jag kan inte skriva bara för jag ska för att ha 6 inlägg som dom stora bloggarna, som du sa som lämnade kommentaren. Jag ska försöka skärpa mig både för min del och er.

Men ge mig lite förslag på vad jag ska skriva om? Vad vill ni jag ska uppdatera oftare med?

Godnatt

Ögonen faller ihop så nu väntar sängen. Skönt med sovmorgon imorgon, och en helt ledig dag.

Godnatt ♥


"Flytta den lilla jävla skiten"

Jag är måttligt irriterad över en jävla ful äcklig tjej som kom cyklandes förbi mig och Zinga nyss när vi var på väg hem från Mormor och Morfar. Zinga vill alltid springa före mig när vi är ute och går men jag kollar alltid bakom i fall det kommer en cyklist. Fast denna gången hann jag inte. Vi hade precis gått över ett övergångsställe när den fula äckliga tjejen ringer på ringklockan, jag drar snabbt in Zinga och den fula äckliga tjejen behöver inte ens bromsa in. Men då slänger hon ur sig en kommentar: "Flytta den lilla jävla skiten". Jag trodde jag skulle brinna upp så jävla förbannad jag blev. Ur slänger jag, HÅLL KÄFTEN. Men såklart cyklar hon snabbt därifrån med sin fula headset i örat.

När folk slänger ur sig en sån kommentar blir jag så jävla förbannad. Ursäkta mina svordomar men varför bry sig? Ingen kallar min hund lilla jävla skit. Hade hon gått bredvid mig hade jag personligen slått ner människan till hon inte fått ut ett ord.

GAAAAAAAAAAH, vad sur jag är för tillfället men vi är i alla fall hemma nu:)

 


Jag och...

0-3fcc1f4af2ad1bb703305ba157330ae3.png

Kolla varifrån!

Jag och zinga är på väg till mormor och morfar nu. Kommer hem senare igen:)


Dagens fråga




En dagens


Allt är från Gina tricot


090921

Hej!

Har varit en jätteskön dag i skolan idag. Fick reda på imorse att jag fick MVG på alkoholprovet vi gjorde förra veckan och tom alla rätt, hur härligt var inte det liksom? Sen slutade vi 12.35 och nu är jag ledig till onsdag, i och för sig bara en dag men det är superskönt att veta att man inte behöver lägga sig tidigt ikväll eller upp tidigt imorgon.

Idag ska jag inte göra allt för mycket, ska mest ta det lugnt och för en gång skull har jag inget inbokat.


Godnatt

Ska stänga av datorn nu. Börjar kl 8 imorgon med alkoholhantering, lunch och psykologi. Slutar 12.35 så vi hörs någongång efter det :)

Sov gott♥


Jag är shoppingsugen

Dom senaste dagarna har jag varit grymt sugen på att åka ner till stan och ny höstgarderob, men när kontot gapar ganska tomt är det svårt. Jag vill ha lite nya mysiga koftor, stora halsdukar, ny mössa, nya vantar och en ny vinterjacka. Det är väl det som står högst på listan. Men jag får se vad pengarna räcker till när jag får studiebidraget. Det är fasiken inte lätt att vara student med 1050 kr per månad. Det är väldigt svårt att leva på.













Dusch och tv

Har precis kommit ut från en välbehövd dusch och nu tänkte jag gå ner och göra en "varma koppen" till mig med blåbär och hallon. Den förknippar jag mer med sjukdom då jag nästan alltid dricker den när jag är förkyld eller när jag hade halsbölderna, då jag satt och kämpade för att dricka det. Men denna gången är det ingen sjukdom.

Kl 20.00 ska jag titta på "ensam mamma söker", det är ett måste på söndagskvällar även om det är upprepningar var säsong tycker jag. Nya människor, men samma utseende nästan? Märkligt.


Tips på böcker








Jag har bara läst den första boken, men ska helt klart klicka hem dom två andra så fort jag får mitt studiebidrag.


Lite info om böckerna:

Syskonkärlek:

Amanda älskar sin bror Ludvig och med tiden upptäcker hon att han känner detsamma för henne. De dras till varandra allt mer och till slut kan de inte stå emot längre utan inleder ett förhållande. En bok om kärlek och lust, men också en fråga om vad som är rätt och fel. Vem bestämmer över andras lycka? Boken kom ut för första gången 1991 och har översatts till tyska, danska, norska och holländska. I Tyskland blev den nominerad till det största tyska ungdomspriset "Deutschen Jungendliteraturpreis".


14 år och till salu:

En skakande svensk historia.

Det här är 14-åriga Tessans egna historia. Hon lever ett välanpassat liv i en mellansvensk stad, med mamma, pappa och syskon. I skolan går det bra och hon älskar stunderna hon tillbringar i stallet.
Men så en kväll raseras allt. På väg hem från stallet blir hon våldtagen av en jämnårig kille. Chockad tar hon sig hem men
berättar aldrig för någon om vad som hänt. I stället tar Tessan på sig all skuld för våldtäkten och mår allt sämre.
När en kompis föreslår att de ska sälja sex via nätet för att tjäna snabba pengar tvekar hon inte. Tessan dras in i en ond cirkel av självförnedring och prostitution i jakt på bekräftelse. Genom att sälja sin kropp gång på gång straffar hon sig själv och försöker ta kontroll över situationen. Men snart inser Tessan att hon inte längre har makten över sitt liv. Till slut får hon inte ens betalt av de män som regelbundet ringer och kräver att få utnyttja henne. När hon byter skola för att komma ifrån dem hittar de henne och övergreppen fortsätter. Hennes omgivning märker inte vad som händer. Finns det ingen väg ut ur helvetet?

14 år till salu är en viktig och angelägen bok. Det som hände Tessan kan hända vem som helst. I hennes värld fanns inga missförhållanden innan allt gick snett.


Som jag vill vara:

Vad gör man när man är 15 år och blir med barn? Jessicas värld förändras på en sekund och hon måste ta en av de svåraste besluten som finns. "En skimrande romantisk historia som samtidigt är ett djupt störande debattinlägg. När kom det senast ut en sån provocerande ungdomsbok?" DN



 


Min dag

Hej bloggen och alla fina läsare!

Jag har absolut inte haft någon minut eller sekund till att sitta vid datorn idag, jag har haft fullt upp lik dom andra dagarna denna veckan. Som ni ser i inlägget nedan startade jag dagen med att städa, dammade, vattnade blommor, dammsög, tvättade och ja, ni vet allt man gör. Efter det gjorde jag mig i ordning en snabbis och sen åkte jag och pappa till färghuset och köpte sprayfärg och sist Maxi.

När jag kom hem åt jag lite och sen började jag spraya min gamla cykel (det har varit min mormors) neonrosa, tyvärr blev det inte det resultatet jag ville då jag hade guld under så det blev skrikorange istället, som en hippiecykel men den är cool ändå:)


Här ser ni den bakifrån.

Nyss har jag varit på gymet i 1 h med Belinda, skönt att göra det på söndagar då det är helt tomt på folk och man behöver få bort allt man ätit under helgen.

Nu ska jag ta det lugnt för det har jag inte gjort idag!


Ofräscha jag. Usch!

Godmorgon! Ja...

-d61b7e1a1575e9e8e399f0dc3214856.png

Kolla varifrån!

Godmorgon! Ja ni ser vad jag gör, vi hörs så fort jag får tid:)


Hemma igen

Just nu är jag ganska trött och skulle gärna vilja gå och lägga mig, men det får bli ett inlägg först.

Filmen ja, hur var den? Den var ganska seg och långtråkig i början men efter en stund blev det ganska spännande. Men om man jämför med den första filmen dvs "män som hatar kvinnor" som var spännande från start till slutet, så var det nästan inte alls i närheten. Men jag ska inte klaga för bra var den och Noomi spelar så himla sjukt bra!

När vi kom hem vid 22.30 gick vi en lång runda med hundarna och nu sitter jag här. Ska stänga av datorn för idag. Imorgon har jag en massa saker att göra, IGEN! Vad mycket som hänt denna veckan. Helt sjukt.

Sov gott♥


Bio next

Så fort pappa kommer tillbaka med hundarna ska vi cykla ner till stan för om lite mer än 1 h börjar bion. Måste ju köpa biljetter, godis och läsk först:) Det är ju såklart ett måste.

Får bara hoppas filmen är lika bra som den förra, men det tror jag nog:)



Vi hörs ikväll om jag orkar uppdatera (filmen varar till ca 22.30) annars imorgon:)

Ha en trevlig lördagskväll!

Trötta jag

För tillfället tar jag tillbaka det jag skrev om vitaminerna "berocca" igår, för just nu är jag jättetrött. Vet inte om det var för att jag låg och läste en ganska lång stund innan och vem tackar då nej till att släcka ögonen. Men nej, i stället hjälpa jag mamma att klippa klorna på Zinga, har P ute just nu och om lite mer än 1 h ska vi på bio i stan.

Under dagen har jag suttit och funderat på det där med en bloggträff, eller bloggfika. Jag fick ett förslag ju från en gammal vän och frågade er om ni ville det. Det var 2 som vill, men är det fler? Det skulle vara kul att träffa er och inte bara skriva till er. Tänk över det, släng så fall in en kommentar eller skicka ett mail till [email protected]


Ligger just...

0-36d4a3628b90826bb0d4045b88d0ea0d.png

Kolla varifrån!

Ligger just nu i sängen och läser min grymt bra-iga bok:) vad gör ni?


Två par stövlar kom jag hem med

Nu har vi precis kommit hem. Det gick jättebra att köra in till Malmö, men det var ju inte heller första gången så:)
Efter vi hade släppt av Belinda körde vi och handlade middag som m&p håller på med nu.

Jag kom hem med två par stövlar från Skopunkten, checka in;)


Ett par svarta uggs, jättefina! 249 kr.




Knälånga stövlar med fransar. 399 kr



Fina va?:) Jag är jättenöjd med köpen. Nu är det bara en höst/vinterjacka som väntar sen är jag redo för hösten!

Dagens jag


Jeans: Gina
Tröja: Gina



Nu ska vi snart köra, vi hörs när vi kommer hem:)

Dagens fråga




Mordet på Linda

Är det bara jag som är förvirrad när det gäller mordet på den thailänska Linda som försvann 1 vecka innan sitt bröllop? Var det inte hennes blivande man som gick ut i "efterlyst" och berättade om henne? Nu är han dömd för mord på henne, dom har hittat honom eftersom han försvann när han blev kallad till förhör.

I dagens aftonbladet kan man läsa att han kom halvnaken springades från skogen i bara strumpor och bar överkropp och skrek "Jag är Mats, jag vaknade vid en eld uppe i skogen bredvid Linda". Han var brännskadad men det kan mycket väl vara för att han försökt bränna upp Linda.

Under natten har dom försökt börja utreda vad han gjorde i skogen, om det är han som är mördaren och om han ska få vård på psyk.

För visst var det han som gick ut i "efterlyst", visade Lindas klänning och satt och grät? Hur kall får man vara, när det egentligen är han som är mördaren, för det tror jag det är!

Leif GW Persson trodde inte på Mats Alm när han grät i Efter
Sedär, där är han.

EFTERLYSTE LINDA Mats Alm bjöd hem Aftonbladet. Han ville be

Goooooodmorgon!

Godmorgon!

Äntligen kan jag känna mig riktigt utvilad, det kan man inte precis när man ska upp till skolan. Vaknade nästan precis och fick syn på det jättefina vädret som vi har idag. Inte för att jag ska göra något speciellt utomhus, men vem tackar nej till lite sol?:)

Idag kl 12 ska jag jag, mamma, pappa och Belinda in till Skopunkten som jag skrev igår. Vi ska hämta upp Belinda lite innan 12 och självklart ska jag köra in till Malmö. Senare ikväll närmare bestämt kl 20 ska jag, mamma och pappa till biografen här i Trelleborg och se "flickan som lekte med elden".

Det var min dag det:)


Godnatt världen

Äntligen har jag redigerat alla 170 bilder eller vad det var, och så fina dom blev alltså. Tror jag ska förstora upp den bilden jag skickade in till tävlingen igår, ni har inte fått se bilden än, ni får se den så fort som möjligt:) Jo bilden, den vill jag sätta på väggen på en stor fin canvas tavla. Det hade varit riktigt snyggt, men vi får se. Det är ganska dyrt med canvas.

Nu ska jag i alla fall stänga av datorn för idag. Imorgon har jag fullt upp IGEN! Vi hörs då. Godnatt och sov gott!

Skopunkten imorgon

Imorgon ska jag, mamma, pappa och Belinda åka till Skopunkten i Malmö för att köpa ett par stövlar till mig. Jag vet inte om jag ska köpa ett par nya uggs och ha hela vintern för dom är ju bara så härliga. Eller ett annat par lite mer vanliga stövlar.

Här kommer lite jag gillar:


599 kr


399 kr


249 kr


399 kr

Ja vi får helt enkelt se vad jag hittar imorgon:)



Foto från stranden del 2













Det var dom bästa bilderna:)

Foto från stranden del 1















Mer kommer senare eller imorgon:) Säg gärna vad ni tycker, jag gillar lite respons!

Idol

Satt säkert i 1,5 timme och redigerade bilderna men ändå blev jag inte klar. Ska ta tag i det nu igen. Vid 7 tiden cyklade jag iväg och handlade lite saker till pappa och handlade lite gott till "Idol" som jag nyss tittade på. Nu ska jag som sagt redigera lite och lyssna på musik tills jag och pappa ska köra ut och köra lite vid 22-tiden, då mamma slutar.

En låt som jag verkligen inte kan sluta lyssna på är denna av Sarah Dawn finer:



Jag tycker den har så fin text som faktiskt kan vara sanning! En av mina favoritlåtar just nu.

Svar på kommentar

Postat av:
fattar inte frågan?
ångrar du NÅGRA? personer eller? hah
2009-09-18 @ 19:07:18

Sv: Okej förstod att du inte förstod frågan när jag skrivit fel haha. Självklart ska det stå något:)

Redigering pågår



Det går framåt, men har många kvar! Ni får se sen.

Dagens fråga


Ingen lust och motivation

Som ni märker finns det ingen videoblogg idag. Jag har helt enkelt inte orken till det idag för det känns som jag rabblar samma saker varje fredag, så det verkar bli lite tjatigt. Istället tänker jag hoppa över denna fredagen och kommer tillbaka så fort jag känner för det. För jag har ju skött mig ganska bra hitintills, eller hur?:)

Inte blir ni allt för ledsna nu?






Tillökning

Som jag skrev två inlägg ner har jag köpt nya fiskar till mitt akvarium idag. Eftersom jag har guppy som har långa skärtar kan man inte ha vilka fiskar som helst i samma akvarium därför var det lite svårt att välja. Men till slut valde jag fyra stycken som är av samma sort och dom var hur fina som helst. Dom blev till och med finare i mitt akvarium än i djuraffären.



Något liknande dessa. Zebra någonting hette dom. Fast mina är mer åt det silvriga hållet och har längre skärtar där bak. Jättefina som sagt:)

Berocca

Ni kära läsa vet om att jag klagat över min trötthet efter skolan ett ganska bra tag. För några dagar sen orkade mamma inte höra på mitt tjat mer så hon köpte hem berocca i tablettform (finns även i brustabletter) och dom funkar jättebra för mig. Eftersom jag inte är ett fan av varken pålägg, grönsaker, smör eller mjölkprodukter så fattas det säkert en hel del i min kropp och i dessa tabletterna finns allt möjligt!

Så om du känner dig hängig ofta, investera ett paket med berocca.


Runt 130 kr kostar dom på apoteket för 30 tabletter. Dyrt men dom funkar!

Dagen-fullt upp

Jag har haft fullt upp hela dagen även idag. Slutade 10.20, gick då hem till mormor och morfar eftersom dom ändå skulle hem till oss senare. När jag kom dit var dom såklart inte hemma, men det gjorde inte så mycket för istället satte jag mig i solen och njöt lite. Åt lunch hos dom och sen körde vi hem till oss, bokade tågbiljetter till Göteborg för deras del.

Samtidigt som dom åkte hem åkte jag och pappa ner till stan och gjorde lite ärende. Jag köpte fiskar och köpte saker på apoteket. Nu har vi nyss ätit och jag har varit ute med hundarna.

Oj vad mycket jag hunnit med!


Dagens jag


Jeans: Gina
Tröja: Gina
Tröja under: Swedala outlet


Så, nu...

62d3da8e00f0f8ccba1ebb8870fbf933.png

Kolla varifrån!

Så, nu är det helg vilket jag tycker är jätteskönt. Är just nu på väg till mormor och morfar för att vara där till dom ska hem till oss. Vi hörs senare idag:)


Hörs imorgon!

Sådär, nu var min bild inne på fototävlingen, håll nu tummar och tår att det går vägen:)

Nu ska jag hoppa in i duschen som jag inte blivit klar med förrän nu och sen direkt ner i sängen. Imorgon är det också en fullproppad dag. Skola mellan 8.15-10.30 sen kommer mormor och morfar hit här för att boka sina biljetter som dom var och kollade på i veckan och på em ska jag köpa fler fiskar till mitt akvarium.

Puh, utöver det ska jag hinna med att spela in en v-blogg (förhoppningsvis).

Vi hörs imorgon:) Sov gott när det är dags!

Ingen bra bloggdag

Jag har haft fullt upp hela dagen så idag har det inte varit en bra bloggdag.

Jag och pappa hämtade upp Pernilla (Belinda kunde inte) och körde ut till Dalabadet (Trelleborgs strand) och fotade vid halv 6 till halv 8. Fångade jättebra bilder som jag blev nöjd med. Jag ska nämligen skicka in en bild till en fototävling och jag gillade verkligen den bilden vi tog. Tyvärr kan jag inte lägga upp den än, men dom andra på Pernilla kan ni börja se imorgon.



Här är i alla fall ett smakprov, en av mina favoritbilder.

Nu ska jag fixa lite med bilderna sen väntar duschen. Klockan bara rusar iväg.


Fotografering next

Nu ska jag strax åka och hämta upp dom andra med Pappa, dvs Belinda och Pernilla. Vi ska ta oss ut till havet för att fota, vi hörs när vi kommer hem igen.

Kram!


090917

Hej på er!

Slutade kl 2 idag och har precis ätit lite mellanmål. Ska strax gå ut med Zinga men hinner uppdatera er först. Jag var ju som sagt hos läkaren idag och det gick bra. Hon tog mitt blodtryck som låg högt sist jag var där, men denna gången var det bättre så det var skönt att höra:)

Efter det var jag tillbaka i skolan igen.

Idag ska jag ut och fota som ni kan se på min veckan att göra lista, jag ska fota Belinda och Pernilla till en speciell sak, just nu vill jag inte säga mer. Ni får veta i helgen:)

Nej, promenad var det:)

Idol och efterlyst

Just nu är det paus i "efterlyst" så jag slänger in ett godnattinlägg till er. Har tittat på "Idol" innan jag började titta på efterlyst. Ni måste hålla med om att årets idol är mycket bättre än förra, även om Kevin var jättebra!

Ska iaf stänga av datorn för idag, kommer inte bli fler uppdateringar. Börjar kl 8 imorgon och slutar 14.00, men ska smita iväg en stund vid 10 för att gå till läkaren.

Vi hörs när jag slutat. Kram!


Tycker denna är så fin. Lyssna på den innan du släcker ögonen..

Halsduk utan fransar

Jag har sett på många bloggar den senaste tiden att det är "inne" med den nya halsduken utan dom fransarna och det. Det är faktiskt ganska fint ju mer man ser det.

Dessa hittade jag på H&M och var hyffsat fina:



Dom kostar 129 kr. Något du skulle sätta runt din hals eller du föredrar dom vanliga?

Dagens fråga





En ganska intressant fråga, skulle vara tacksam om några svarade på den:)


Hemma igen

Nu är jag hemma igen och har tid att skriva till er.

Jag slutade svenskan redan lite över 2 så jag kunde fika lite hos mormor och morfar innan jag gick till tandläkaren. Blev inkallad 15.15 när jag hade en tid kl 15. Varför är det alltid så? Dom håller aldrig tiden varken hos läkare eller hos tandläkare, lite dåligt tycker jag. Hur som helst var jag ute halv 4 igen och allt såg okej ut som han uttryckte det. Vadå okej? Är det inte riktigt bra tänkte jag. Men jag hade i alla fall inga hål så det var skönt.

När jag kom hem gick jag direkt ut med hundarna och nyss var jag och pappa och handlade middag. Jag har verkligen fullt upp hela denna veckan och är inte riktigt van vid det. Kanske därför jag reagerar som jag gör?

Äh, nu ska vi inte klaga:) Nu ska jag läsa en läxa jag har till imorgon.


Tur gaddarna mår bra (haha)


Skolan nästa

Nu ska jag köra till skolan för att ha svenska från 12.40 till 14.20. När jag slutar ska jag cykla hem till Mormor och Morfar för att vara där till jag ska till tandläkaren kl 15, onödigt att åka hem den tiden.

Vi hörs när jag kommer hem igen, håll tummarna för att jag inte har några hål jag har nämligen lite tandläkarskräck!


Dagens jag


Jeans: Cubus
Tröja: Swedala outlet
Kofta: Gina
Sjal: Cubus


090916

Hej!

Allt bra med er? Med mig är det bra, lite hungrig dock men det ska jag snart göra något åt. Kom och tänka på att det snart är min födelsedag när jag skrev datumet i rubriken. Jag fyller ju 17 år den 13/10, då det är inte så långt kvar nu. Jag hatar att fylla år så sent. Dom flesta av mina vänner fyller ju snart 18, när jag nyss har fyllt 17?! Aja, det är bara att bita ihopa och vänta 1 år på körkort.

Är för tillfället hemma för jag har håltimme som jag skrev igår. Har haft danska på morgonen till 9.30, inte kul kan jag säga. Börjar inte förrän 12.40 igen så jag ska bara ta det lugnt tills dess:)


Idol och Wallander

Nu är det paus i Idol så jag passar på att skriva till er. Jag har bara tagit det lugnt sen sist jag skrev, som ni säkert kan räkna ut. Tog en dusch och ska borsta ut håret nu.

Jag ska gå till skolan imorgon igen eftersom illamåendet inte utvecklade något (tack och lov) så var det nog bara något tillfället får vi hoppas.

När Idol är slut ska jag se en Wallander film med mamma och pappa tills jag ska sova, så det blir inte mer uppdatering idag.

Börjar kl 8 imorgon med danska, sen har jag hål från 9.30-12.40 så då ska jag självklart hem igen. Vi hörs då. Kram! Ps.. ska vara bättre med uppdateringar imorgon, men det är inte så lätt när man är sjuk ds..


Snaaaark

Efter jag hade läst både tidningen och boken, blev jag helt plötsligt jättetrött så jag somnade. Vet dock inte hur länge jag sov, men det gjorde inte saken värre för när jag vaknade var jag ännu mer tröttare menmen. Har precis ätit lite flingor så får hoppas jag piggnar till igen.



Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kolla tv? Hmm.. ja vi ser vad där finns för kul:)


Visst ser...

0-689f60f602bed449284a5102194549ed.png

Kolla varifrån!

Visst ser det gott ut? Kanske något man skulle gjort:)


På bättringsvägen

Jag har mått mycket bättre nu under dagen. Efter lite lunch och dryck i magen piggnade jag till. Nyss var mormor och morfar här (typiskt att man ska få besök när man ser ut som ett spöke) och tittade lite på tågbiljetter, tur dom har ett barnbarn till datanörd som kan hjälpa dom:)

Nu tänkte jag läsa FRIDA som jag hittade i brevlådan och därefter fortsätta läsa min underbart bra-iga bok "Syskonkärlek", som handlar om man verkligen får bli kär i sin bror och bilda en kärleksrelation. De ni!


Veckans att göra



Onsdag: Ev skola
              Tandläkaren 15.00

Torsdag: Skola
               Läkaren 10.00
               Fota på kvällen (ni får veta mer om det då)

Fredag: Skola 
             Kalas för min farbror kl 17  INSTÄLLT!

Lördag: Skopunkten med Belinda
             Bio kl 20 med Mamma och Pappa

Söndag: Viiiila

Puuh, jag har mycket att göra denna veckan. Massa läkarbesök osv, men det gillar vi, iaf när det är mycket att göra. Inte för att jag gillar läkarbesök precis.


Bloggträff?

Postat av: Daniel Mårtensson
Förlåt om detta är lite offtopic. Men kan du inte kolla om du kan köra någon gång att alla som vill som läser din blogg träffas tex i Malmö och går ut och käkar och umgås lite med varandra. På så sätt skapar man nya vänner och får komma ut och träffa gamlma vänner:D
2009-09-14 @ 22:39:31

Sv: Jag har tänkt på det och hur kul skulle inte det vara? Frågan är bara om det är fler som vill det? Jag har ändå trots allt 60 besökare dagligen så några fler borde man tycka skulle vilja det?

Jag skulle jättegärna vilja träffa alla er läsare för att se vem ni är. Jag vet en del som läser den, men det är dom jag redan känner, men ni andra. Kan ni inte tänka på det och så fall slänga in en kommentar? Självklart ska ni andra så fall också med!


R.I.P Patrick Swayne

Inatt orkade inte Patrick, känd som den världsberömda filmstjärnan, inte kämpa emot mer mot sin cancer. Man har sett bilder på honom dom senaste månaderna när han nästintill tynat bort.

Det var i mars förra året som Patrick fick beskedet att han hade cancer i bukspottkörteln och hans hälsa försämrades ganska snabbt, men trots det orkade han hålla modet uppe tills inatt då han somnade in lugnt och stilla i Los Angeles bland sina nära och kära.

Reast in Peace!


Innan sjukdomen bröt ut              Med cancer i kroppen

Sjuk:(

Ja som ni ser på rubriken mår jag inget bra. Vaknade kl 4 imorse och kände mig konstig i hela kroppen, gick upp på toa och somnade om igen efter en stund. Men när klockan ringde imorse var det värre. Har haft ont i magen från och till samtidigt som jag mår illa. Jag hatar verkligen och kräka så man håller helst tillbaka det. Jag har i alla fall fått i mig 1,5 knäckebröd och lite juice så jag får hoppas jag känner mig bättre senare, för denna veckan vill jag inte bli sjuk på!



Nu ska jag fixa lite med bloggen och kolla på tv!

Godnatt

Nu ska jag strax gå och lägga mig. Sov som sagt inte så många timmar inatt, så får ta igen det nu.

Imorgon börjar jag kl 8 med psykologi, sen har jag idrott och då kommer jag åka hem på lunchen som vanligt och sen börjar jag igen med engelska 12.40.

Vi hörs när jag slutar 14.20, hinner inte uppdatera på lunchen. Kram och sov gott när det även är dags att sova för dig♥


Dagens fråga


H Ö S T









Allt kommer från H&M .


Bloggtorka

Jag har bloggtorka som ni märker. Har bara tagit det lugnt sen sist jag skrev. Har försökt komma på något att skriva om men ibland är det svårt.

Vad vill ni jag ska skriva om, kom med lite förslag?:)

 


Är det jul?!

Jag kan nog inte vara frisk, för jag sitter och lyssnar på julmusik (???). Just nu spelas "Stilla natt", men det är ju så mysigt. Nu är sommaren förbi och nu väntar man bara på julen, jag gör i alla fall det. Perioden mellan sommaren och julen är boooring.

Erkänn, du tycker också det är mysigt med julmusik såhär i September, därför slänger jag in en låt. Snällt va?:)




Svar på kommentar

Postat av: treleborgare
vad heter skogen ni var och gick i??
2009-09-14 @ 01:46:20

Sv: Den hette Bokskogen/Torup, det är samma namn på den:)


090914

Hej hopp!

Började dagen med att ha alkoholprov och det gick alldeles utmärkt. Det var uppdelat i 2 delar och jag kunde allt så det kändes bra. Så nu var det ur världen:)

Hade psykologi sist innan jag slutade 12.30, då hämtade mamma och pappa mig så körde vi ner till stan för att hämta ut biljetter till C konserten. Pappa bokade nämligen biljetter till mig i morse, rad 3 blev det, så det blev bra :)

Idag ska jag bara ta det lugnt, hade svårt att somna igår kväll så jag orkar inte göra allt för mycket.

Godnatt

Har suttit och tittat på tv hela kvällen, först blev det "ensam mamma söker" och så började jag titta på den nya kriminalserien på tv4, men gud vad dålig den var. Dom hade dubbat den och var astråkig. I och för sig var det bara första avsnittet men nej, inget i min smak.

Har i alla fall hunnit plugga lite med, gjorde det nyss för sista gången så nu hoppas jag allt sitter så jag klarar provet imorgon, men det tror jag nog:)

Nu ska jag gå och lägga mig och försöka att inte vara förbannad på att jag inte har någon att gå med på Carola konserten. Dom andra hoppade av, så nu vet jag inte..

Godnatt♥

50 frågor

1.Vad/vem fick dig att skratta idag? Min pappa

2. Vad gjorde du 8.00 imorse? Försökte få tyst på Zinga

3. Vad gjorde du för 30 min sen? Var ute och gick

4. Vad hände dig 1993? Ingen aning, jag var 1 år;)

6. Tre ord varför du sist spydde? Jag hade mensvärk

7. Vilken färg är din hårborste? Svart

8. Vad köpte du sist? 1 tidning, digistive och mjölk

9. Vad fick du senast i present? Mobiltelefon

10. Vilken färg är din dörr? Vit

11. Var förvarar du dina pengar? Kontot för det mesta

12. Hur var vädret igår? Halvmulet

13. Vart kramades du sist? Oj, minns inte

14. Vad ser du fram emot? Carola konserten

15. Vad är 15? Siffor?

16. Vilken skostorlek har du? - 39 i vanliga skor, 40 i högklackat

17. Vill du klippa dig? Neej, älskar mitt långa hår

18. Är du över 25? Nej långt ifrån

19. Pratar du mycket? Nej jag är väldigt blyg av mig

20. Kollar du på O.C.? Nepp

21. Har ditt namn ett "x" i det? Nej

22. Känner du någon som heter Steve? Nepp

23. Hittar du på egna ord? Haha ja ganska ofta

25. Är du en typiskt svartsjuk person? Jag blir lätt svartsjuk, men om jag är en typisk vet jag inte

26. Vad har du för mobil? LG KU990i

27. Vem ringde dig sist? Belinda

28. Biter du på naglarna? Nej inte nu mer

29. Har du lockigt hår? Nej inte riktigt, självfall

30. Vilken konsert ska du på härnäst?
Carola, i Malmö.

31. Vem är den sämsta personen i ditt liv just nu? Inget jag skriver här

32. Hur många gånger har du svurit idag? Inte många tror jag

33. Vilket ord/ vilken mening säger du ofta? "kan du inte vara nöjd med", haha.

34. Har du sett filmen 'Donnie Darko'?

35. Ska du jobba imorgon? Nej gå till skolan

36. Vem sa du "jag älskar dig" till sist? Mamma

37. Vad borde du göra nu? Plugga och duscha

38. Har du något smeknamn? Elli, Nor, Ellibelli, Ellinorklor och El

39. Sover du mycket?  Ja ganska, för att jag ska funka måste jag det.

40. Vilken är den bästa film du sett inom loppet av 2 veckor? Beck- I stormens öga

41. Vad ska du göra på lördag? Gå på bio

42. När var du ute sist? Ganska längesen

43. Har du gråtit idag? Nej som tur är

44. Är du en glad person? Ja oftast

45. Har du roligt nu? Nä haha

46. Vad äter du helst? - Kyckling

47. Vem var du med sist? Belinda

48. Vad heter din mamma? Carin

49. Vad är hela ditt namn? Hanna Ellinor Dahl

50. Tycker du om någon just nu? Jag tycker om många


Nu är...

0-1013032f48bf76b3fefccfad5cc2d507.png

Kolla varifrån!

Nu är jag på väg till konsum. Blev trött på att sitta hemma:)


Städning

Puh, nu har jag städat mina rum. Dammat och dammsugit, startat en maskin tvätt som jag strax ska hänga upp sen blir det en runda med Zinga och så måste jag plugga.



En härlig söndag!

Vad gör ni?

Svar på kommentar

Postat av:
Kommer ingen fredags vidoe?:P
2009-09-13 @ 12:42:13

Sv: Jo den kom i fredags, du har nog missat den:)

Här är den igen:

Nyvakna





Så kan det dagligen se ut hos oss när jag nyss vaknat. Zinga älskar att bli kliad på magen, märks det?

Zingas nya regnkappa

Nu är vi hemma igen. Det gick jättebra att ha med Zinga i en affär med massor av saker och folk. Inte så rädd som hon brukar. Dessutom fick hon ju välja vad hon ville ha i hundavdelningen, hihi.


Så ser den ut. Söt va? Jag ville såklart ha rosa, men det fanns inte, men hon var lika söt i denna:)

Nu åker vi

Nu är jag klar så nu ska vi strax åka. Vi hörs när jag kommer hem igen:)

 
Idag ska jag inviga mina höga skor:)


Svar på frågorna

1.

1. tjänar du ngt på din blogg?
2. vill du göra de?
3. har du pojkvän?
4. vad heter din bästa vän?
5. vad är det pinsamaste du någonsin gjort?
6. kan du nt börja göra såna listor som man gör på bdb?
7. har du bdb?

Sv:

1. Nej det gör jag inte.
2. Ja det är klart, vem vill inte få pengar? Det tackar man inte nej till:)
3. Nej det har jag inte, det skulle ni märkt:)
4. Jag vet faktiskt inte.. jag och Louise har glidit ifrån varandra och pratar inte så ofta mer heller. Så jag har inte direkt någon bästa vän för tillfället.
5. Oj, vilken svår fråga. Det är väl när man gör bort sig, såsom svarar fel, trillar osv. Inte för att jag trillar så ofta haha men någongång händer det säkert.
6. Jo det kan jag göra, om det är uppskattat så:)
7. Ja det har jag, men jag lägger aldrig in bilder sen jag började skriva dagligen i bloggen. Har bara bdb för att titta på andras bilder.


2. 

vad menar du att du ha fotografiskt minne? För så smart verkar du inte. Ta inte illa upp :)

Sv: Tack för den du. Vad jag menar med fotografiskt minne är att när jag tex pluggar kan jag se sidan som jag läst in eller anteckningarna jag gjort i huvudet. Ganska svårt att förklara. Men om någon flyttar på en sak i mitt rum ser jag det, eftersom jag har bilden i mitt huvud om hur det skulle sett ut. Det handlar inte om hur smart man är, man är född med det.


3.

Din blogg är grymt bra! Vilken tjej/kille ser bäst ut i din klass? Och vem är snyggast i trelleborg? (av dom du känner, eller vet vem dom är)

Sv: Tack ska du ha:)! Oj, vilken svår fråga. I min klass vet jag faktiskt inte. Det finns en tjej som är väldigt lång och har fin hy, det skulle man inte tacka nej till precis. Vem som är snyggast i Trelleborg vet jag faktiskt inte, jag är inte den som vet exakt vem alla är, så kan tyvärr inte svara direkt på den.


4.
När fick du din mens?
Har du haft sex? Hur gammal var du då?

Sv: Jag fick min mens när jag var 12 år. Jag kommer ihåg att vi pratade om förökning på biologin i 6:an och plötsligt kändes det jättekonstigt i kroppen men tänkte inte mer på det förrän jag märkte det på kvällen. Shit 4 år sen?!
Om jag har haft sex, jadu.. det berättar jag inte här vilket ni säkert förstår också. Lite för privat!


5. 

Hur många killar har du träffat på de senaste åren? :)

Sv: Eftersom jag inte har haft något seriöst förhållande har jag inte träffat någon. Jag har inte haft dom behoven som vissa av mina vänner har. MÅÅÅÅSTE ha en pojkvän, det är bara sjukt tycker jag, jag väntar hellre.


6. 

Vad vill du bli när du blir stor? :) Hehe, nä men har du något drömyrke eller så?

Sv: Jag har i flera år sagt att jag vill bli polis, så vem vet, jag står kanske där med uniform och en pistol i handen om några år:) Jag vill även utbilda mig till Make-up-arist och nagelbyggare.


Det var alla frågor, hoppas ni fick lite mer svar om vad ni ville veta om mig:)



090913

Godmorgon!

Vaknade kl 8 först av att Zinga ville att jag skulle gå upp men lyckades somna om till kl 10 då mamma väckte mig. Har precis ätit frukost och ska strax göra mig i ordning. Jag, mamma, pappa och Zinga ska åka till "Vellinge blomman" där vi var förra veckan och byta en tröja/kofta som vi köpte till Zinga, därför ska hon vara med för att se så den passar.

Senare blir det städning och pluggning. En traditionell söndag med andra ord.

Nu ska jag svara på frågorna i frågestunden!

Godnatt

Nu ska jag stänga av datorn, både jag och Zinga är jättetrötta så jag ska krypa ner i sängen och smsa lite och läsa min bok som heter "syskonkärlek" men först byta om till pyjamas och så.



Vi hörs imorgon, sov gott:)

Mikael Persbrandt

Jag har nästintill varit död hela kvällen. Har haft huvudvärk nästan hela tiden men som tur är släppte den efter jag fick lite mat i mig. Jag och pappa körde nämligen ner till mcdonalds innan och handlade middag till mig som jag åt framför tvprogrammet "här är ditt liv" med mikael persbrandt. Jättebra var det och för er som inte vet det är Mikael en av mina absoluta favoritskådespelare.



Någon mer som såg det?

Nu ska jag plugga...suck och stön. Men jag är tvungen, kan inte allt riktigt än och börjar känna paniken komma lite, har ju bara imorgon på mig också.


Bilder från skogen




























Belinda var bara tvungen att sätta ner Hannes i vattnet fast han var livrädd:P

Det var bilderna det, en lyckad tur i skogen:) Det gör säkert fler gånger!

Hemma från skogen

Vi kom hem från skogen för en stund sedan. Har nyss badat Zinga och torkat henne, för hon var ju bara tvungen att rulla sig i lera, men nu luktar hon gott igen:)

Det gick ganska snabbt att gå dom 2 km vi bestämde oss för att gå, men när vi hade gjort det hämtade vi fikan och satte oss vid en bänk under alla träden. Mysigt!

Jag har fotat en massa, men har inte fört över bilderna än så det får ni senare för just nu är jag skittrött och har huvudvärk, så ska ta det lugnt tills jag orkar plugga. Äta middag måste jag med...suck.

Skogen:)

0-15499941b25b7c20bdc538f1cbe018fc.png

Kolla varifrån!

Skogen:)


I bilen:)...

62d35fd4b2698960236727222d4b93aa.png

Kolla varifrån!

I bilen:)


Älgarna, se upp!

Nu drar vi strax till skogen för promenad och fika:) Ska bli skönt att röra på sig lite, dessutom ska bebisarna(Zinga och Hannes) också med ju så det blir ännu roligare.

Passa på att ställa era sista frågor till mig i frågestunden som jag kommer svara på imorgon, har fått in några frågor idag, men vill ha fler fler fler:)



Vi hörs ikväll igen, Kram!

Färdig

Jag har haft fullt upp hela fm så jag har inte haft tid att skriva till er. Åt frukost och tittade på tv, sen började jag plocka undan lite på rummet och i badrummet, gav Z mat, pluggade och nu har jag precis gjort mig i ordning. Ska strax åka och handla lite picknick till skogen. Vi ska dit vid halv 4 ungefär så jag har lite bråttom.



Vi hörs sen igen:)

Få presentkort!

Många känner säkert till hemsidan gratisbio där man genom bara några klick kan samla poäng och få hem presentkort på olika affärer, det kan vara allt från skor, kläder, mobiler osv och du väljer själv hur aktiv du är.

Jag tänker i alla fall försöka få hem ett presentkort, för vem vill inte ha lite rabatt när man handlar?:)

Här blir du medlem, snabbt och lätt!

Ps. Här till vänster har du en klickbar bild där du kommer direkt till deras hemsida. ds.


090912

Godmorgon!

Jag har sovit alldeles för många timmar känner jag. Gick och la mig kl 23 och vaknade nu halv 10. Igår kväll satt jag och en vän till mig och planerade att se Carola i Malmö, jag är överlycklig att det blir av. Nu gäller det bara att vi får bra platser och inte så långt bak, det suger.

Idag ska jag plugga under dagen, men sen efter mamma slutat jobba ska vi, som jag sa igår, till en skog utanför Trelleborg och gå lite med Belinda, Hannes, mamma, pappa och Zinga. Jag trodde det skulle bli finare väder idag, men just nu är det dimmigt och grått, får hoppas det inte börjar regna annars får vi ta det en annan helg.

Nu ska jag äta lite frukost!

Hejdå

Stänger av datorn för idag. Hörs imorgon.

Kram!


"Jag hatar äpple"



Hur kan man ha fobi för äpple?:P

Uttråkad

Nu är idol slut, eller i alla fall för 50 minuter sen. Började kolla på programmet efter, det med kändisarna i en djungel eller någotl, men det verkade sååå tråkigt så jag gick upp och satte mig i stället. Nu vet jag inte vad jag ska göra. Jag är inte sugen på att titta på film eller tv, inte sitta vid datorn, inte plugga (såklart) och ja, vad finns det mer att göra en fredagskväll?

Jag vill heller inte gå och lägga mig redan, då är det skandal!

HJÄÄÄÄÄLP!

Cykeltur till hemmakväll

Efter vi hade ätit lite kvällsmat tog jag, mamma och pappa cyklarna och cyklade till stan för att köpa lite godis på "hemmakväll" till "idol" som börjar om 20 minuter. Har nyss kommit in genom dörren och nu ska jag rota fram mina böcker för att plugga en sista gång för idag, trots att det är fredagskväll:(



Vi hörs efter idol:)

Give me give me give me


Mina absoluta favoriter just nu som jag velat ha sen jag såg dom första gången. 499 kr kostar dom.


Videoblogg


Typiskt att det skulle bli den bilden:P

Min blogg-msn

Ikväll kommer jag logga in på min blogg-msn när jag får tid. Jag kommer vara inne nästintill hela tiden till kl 20, så för er som vill prata direkt med mig kan lägga till:

[email protected] 


JAAAAAAA



Som jag väntat och längtat. Äntligen kommer Carola till Malmö för att ha julkonsert. Nu är bara frågan, vem ska jag gå med?!

Vad sägs om en...



Jag svarar på allt i helgen, hinner inte till videobloggen idag.

Fråga på, jag säger stopp när ni inte får fråga mer:)



STOPP STOPP!


Lite förändringar

Eftersom jag inte är duktig på att göra bloggdesigner får man göra lite andra ändringar så det blir lite roligare att kika i bloggen.

Denna gången ändrade jag profilbilden och ändrade lite i texten om mig själv. Alltid något:)




10 saker ni kanske inte visste om mig

 

 

 


Dagens fråga




Idag blir det fiskar

Idag är det dags att köpa fiskar till mitt akvarium:) Det har stått hela veckan för att få bra pH-värde osv så nu ska det säkert bli hemtrevligt med lite akvariumfiskar.

Kl 3 ska jag möta Belinda i stan så då ska jag handla lite. Jag tror bara det blir 2 guppy, 2 blackmolly och en mal. Det är nämligen ganska snålt på kontot för tillfället, så vi börjar så smått:)

 

Tips på skor från H&M


399 kr


349 kr


299 kr. Dessa var lite sådär fulsnygga.


399 kr


129 kr. Hur mysiga var inte dessa??:)


Seriöst, man kan inte få för många skor!

11 september minns alla..

Idag är det en speciell dag för hela världen. Detta datumet kommer alltid sitta i bakhuvudet för dom som var med om alla nyheter och alla extrasändningar på tv. Jag kommer ihåg att jag gick på lågstadiet eller mellanstadiet och såg en tjej komma gråtandes och låste in sig på toa. Jag fattade inte varför hon var så ledsen, men sen när lektionen började berättade vår "fröken" för oss vad som hade hänt och någon timme senare höll vi en tyst minut. Att något sånt stort kunde hända förstod man inte då, det är ändå 8 år sedan det hände. 11 september 2001.




Jag kommer ihåg att jag läste i många tidningar om allt som hände, och såg tornen falla på tv och om alla som hoppade från fönster för att försöka klara sig, vilket dom inte gjorde ändå. Det jag minns som starkast är när jag läste om en gravid kvinna som hoppade. Det var grymt tycker jag.



Två år senare år 2003 inträffar ytterligare en hemsk sak. Anna Lindh, politikern är och handlar och blir mördad. Jag minns att jag och Pernilla åkte och köpte kvällsposten och satt och läste samtidigt som vi åt pannkakor. Vi var ensamma hemma och tyckte det var jättespännande. Att man kunde följa varje steg som mördaren och Anna lindh tog var fascinerande tyckte vi då.



Jag tror att det kommer hända fler världshändelser under detta datumet framöver. Ett datum, då hela världen stannade till.


Dagens låt



Kellys nya låt var faktiskt bra :)

Äntligen fredag

Hej!

Jag älskar verkligen fredagar, för det första har jag 2 h och 15 minuters lektion vilket är superhärligt och sen är det ju helg efter det :) Hur härligt är inte det?

Fick sluta 15 minuter tidigare så slutade 10.15 idag, har bara haft hotell. När jag slutade hämtade mamma och pappa mig, då körde vi till stan först och sen till Maxi för att handla och nu sitter jag här och väntar på att äta lunch, min mage håller på att kurra ihjäl.


Godnatt

Nu har jag pluggat klart, i alla fall så mycket jag orkade. Hoppas verkligen jag kan det på måndag annars får jag panik.

Äh, nu lämnar jag det. Nu ska jag gå och lägga mig. Börjar 8.15 imorgon och slutar 10.30, ashärligt. Men så är det när man går hotell;)

Godnatt, sov gott så hörs vi imorgon!

Kvällen

Jag har mest tagit det lugnt ikväll. Pluggade lite innan, städade till P och så har jag suttit vid datorn. Nu är det paus i idol så jag passade på att skriva till er.

Så fort det är slut ska jag plugga igen, vill inte ha så mycket i helgen.

Tittar ni också på idol?:)

Svar på kommentar

Postat av: dansken
varför kommer du inte längre på danskan? Har du börjat skolka?
2009-09-10 @ 17:34:57

Sv: För det första, vem är du? Går du också på danskan eftersom du vet att jag inte var där denna veckan?

Igår gick jag inte på danskan av personliga skäl, det behöver jag inte ta upp här. Men inför vissa saker mår jag inte bra, då plågar jag inte mig själv att gå dit. Idag var jag hemma för att jag vaknade med huvudvärk och gick istället till andra lektionen.

Jag skolkar absolut inte, jag har orsaker till att inte komma till en lektion.


När ska ni sluta skämta?

HAHA jag antar att flera av er tittade på idol igår?



Såååå sköna killar. Jag förstod nästan med en gång att dom spelade, men shit vad bra dom var. Och det bästa var ju Anders kommentar:

-"Grabbar när ska ni sluta skämta?"

Sekunderna senare flyger killen in i dörren. HAHAHAH


"Flickan som lekte med elden"

Har nyss bokat tre biljetter till "flickan som lekte med elden" som är Stig Larssons andra film. Den ska jag, mamma och pappa se nästa lördag här i Trelleborg. Jag älskade första filmen och denna är säkert minst lika bra.

Någon mer som ska se den nästa vecka?


Noomi spelar så sjukt bra!


Hemma från träningen

Oj, det var jobbigt att träna idag men gud vad skönt det var :) Jag skulle egentligen åka dit vid 3 tiden, men just då kom mormor och morfar på besök så jag åkte dit vid 4 istället och tränade i 50 minuter *duktig ellinor* hihi.

Nu ska jag plugga lite och sen blir det middag.


I´m dead...

Dagens jag


Leggings: Gina
Linne under: Gina
Skjorta: Gina




Håret fick vara i en knut:)

090910

Hej på er! Allt bra med er? Med mig är det kanon:)

Har haft hotell idag, från kl 10-14. Redovisade det jag skrev om igår och det gick faktiskt jättebra. Snackade inte så snabbt som jag brukar jag kände mig faktiskt lugn. Övning ger färdighet? Ja det stämmer nog för min del, för det är inte lika obekvämt mer. Fick i alla fall minst VG+ sa hon, så det var bra :)

Om en stund, dvs när jag fotat dagens jag ska jag åka iväg till gymet och träna en timme. Det var ganska längesen så idag är det dags. Men först ska jag boka biobiljetter med:)

Godnatt

Nu är idol slut så nu ska jag krypa ner i sängen.

Sov gott!♥


HEMSKT


Åhhhhhhhhhhhhh

Åh vad jag är irriterad just nu. Igår smsade jag min lärare och frågade om hon kunde lägga ut svaren på ett antal frågor till mig på vår "sida" där vi sänder in arbete osv, då sa hon, "självklart, jag gör det imorgon". Tror ni där är något?! Jag har gått och väntat hela dagen för att just kunna plugga in frågorna till provet på måndag. Jag är inte sån som lär mig på en dag, utan jag behöver 1 vecka på mig och när en lärare lovar, ska man faktiskt hålla det.

Aja, får väl säga till henne imorgon.


Lååååångpromenad

Puh, nu är jag och Zinga hemma. Jag är varm och har skoskav och Zinga är trött.

Vi tog som sagt bussen ner till stan, och det går bara bättre och bättre att åka buss med henne. Gick runt lite i stan, på gågatan, i parker och så. Sen när vi hade gått där en stund gick vi hem till mormor och morfar som på första försöket inte var hemma, men vi gick in och väntade på dom.

Efter en kvällsfika med dom, bus och prat begav vi oss hem igen. Gick inom konsum och pratade lite med mamma och nu är vi som sagt hemma.

Vet inte hur många kilometer vi gått, men det var kanonskönt. Även promenader är träning, man behöver faktiskt inte alltid åka till gymet.


Stan med Zinga

Nu ska jag och Zinga ta bussen ner till stan för att gå lite. Hon behöver träna att gå bland folk. Och känner jag oss rätt kommer vi hamna hos mormor och morfar innan vi åker hem igen.

Vi hörs senare♥

Dagens fråga


Tillbaka igen

Det var en väldigt kort dag idag och inte alls jobbig. Hade näringslära där jag och två andra jobbade väldigt intensivt, så bra att vi nästan blev klara. Sen hade vi lunch, efter lite suck och stön över vår långa lunchrast gick vi till arbetsrummet för att leta efter vår svensklärare, men då fick vi reda på att hon var sjuk. Då kunde vi lika bra gått hem efter vi hade ätit lunchen, menmen. Istället satte vi oss och gjorde arbetet klart (trodde vi) som vi började med innan, men vi blev aldrig klara. När vi hade skrivit sista punkten och stängt ner dokumentet kunde vi fasiken inte hitta det på datorn. Skolans datorer är verkligen inte bra.

Nu är jag i alla fall hemma igen, skönt med kort dag:) Ska strax börja plugga lite, har redovisning imorgon och prov på måndag!

Skolan nästa

Nu ska jag cykla iväg till skolan för att ha näringslära, lunch och sist svenska. Slutar 14.20 om inte tidigare. Vi hörs då.

Kraaaam:)

HAHA

Haha titta vad jag lyckades göra nyss:

2009-09-09 @ 09:09:09

Inlägget nedan publiserades då. Lite kul faktiskt med tanke på vad jag skrev.

Roligt datum

Har ni tänkt på en sak? Idag är 090909 och kl 09.09 vilket är nu, är det väldigt många nior och nollor. Det är inte ofta det händer så, eller jo, en gång varje år.

Är det inte idag många väljer att gifta sig just för det roliga datumet? Det hade i alla fall inte påverkat mig, hellre nyårsafton eller något annat kul.




Godmorgon världen...

...här kommer jag. Minns ni den låten Jimmy Jansson sjöng i "fame factory", då tyckte jag den var superbra och innehöll bara glädje.

Hur som helst. Imorse när jag vaknade dvs för ca 1 timme sen kände jag inte alls för att åka till skolan, sätta mig själv på danskan och göra allt själv. Alla andra är sjuka, har bytat grupp osv så jag bestämde mig för att hoppa över dansklektionen idag. Jag får lätt ångest inför saker, och det är bla en av sakerna, skolan.

Så nu sitter jag här klar och börjar inte förrän kl 09.50 igen så jag ska bara ta det lugnt tills dess.

Kom ihåg att jag ALDRIG hoppar över en lektion någongång, ibland känner man helt enkelt inte för saker.



Godmorgon!

Godnatt världen!

Nu ska barnet själv gå och lägga sig. Jag har börjat gå och lägga mig ganska tidigt varje dag för att orka med morgondagen, annars somnar jag nästan alltid på em.

Imorgon börjar jag kl 8, har danska, näringslära och sist svenska. Slutar 14.20 som idag, så vi hörs väl då efter det :)

Godnatt och sov så gott mina läsare♥

Idol 2009

Det missar ni väl inte ikväll? Som jag längtat, det är så himla bra och framför allt roligt att se på sen på fredagarna när man "firar" helg efter en hel vecka med skola/jobb. Men roligast av allt är nästan alla knäppa auditions.



Vem ska titta, räck upp en hand?:)

Tips på bra mascaror

 

Dessa två använder jag dagligen och det tycker jag är bra. Nr 2 tar jag först för att få en bra grund, och fylliga för jag personligen tycker inte den gör fransarna längre. Till sist när jag tagit några lager av den tar jag nr 1 som jag tycker funkar jättebra tillsammans med nr 2, dom flyr långa och inga klumpar över huvudtaget. 

Priset ligger på:
Nr 1: 139 kr på H&M
Nr 2: 179 kr på H&M

Inte allt för dyra, men ack så bra. I alla fall min åsikt! 


Städning och plugg

Så, äntligen är jag klar med dagens måsten. Jag tog tag i städandet innan vid 4, så nu är här fint igen för det behövdes verkligen städas. Efter middagen började jag plugga på provet jag ska ha på måndag, och det kändes bra. Jag trodde jag inte skulle kunna något alls, men efter att ha gått igenom frågorna och läst lite så känns det bra och det är ju fortfarande bara tisdag, så jag har några dagar på mig:)



Just nu har jag Panda ute, men ska nog öva på en redovisning jag ska ha på torsdag. Usch, vad mycket det blivit i skolan helt plötsligt, vi började nyss.. eller?


Så går...

4a010ba266567f71636fc541082f9504.png

Kolla varifrån!

Så går det när man är liten och inte når allt:p


Dagens (tråkiga) jag


GINAGINAGINAGINAGINAGINA


Grattis!

Idag säger vi grattis till en av Sveriges största stjärnor. Till er som följt mig ett tag vet att jag gillar Carola väldigt mycket, men var mer "besatt" för något år sen.


Bild: 26 februrari 2008 (hennes 25 års jubileum i Malmö)

Jag trodde aldrig livet var så svårt
Jag trodde aldrig hjärtat var så hårt
I människor som älskade varann
Jag trodde på att drömmen den var sann
Nu står jag här och orkar inte mer

Nu undrar jag om Gud hör när jag ber
Alla mina ord har tagit slut
Det känns som allt mitt hopp har runnit ut
Och alla mina tårar

Vem kan älska mig och se
Se mig som jag är
Kan älska nu och här
För den jag är
Och vem kan älska och förstå
När tiden börjat gå
Att allting måste ordna sig
Vem kan älska mig

Och när jag ser den värld jag lever i
Ett litet barn som ropar inuti
För alla har vi röster av behov
En längtan att bli älskad och betrodd

Jag trodde att du kände mig så väl
Men jag har mycket mera i min själ
Än allting som du inte kunnat se
För kärleken den måste våga ge
Jag ropar ut i natten

Vem kan älska mig och se
Se mig som jag är
Kan älska nu och här
För den jag är
Och vem kan älska och förstå
När tiden börjat gå
Att allting måste ordna sig
Vem kan älska mig

Alla mina tårar som finns kvar
Alla mina frågor som jag har
Jag måste få ett svar
Och hitta hem igen

Jag väljer tro
På framtiden
På sanningen
Om vem jag är
Jag trodde aldrig livet var så svårt
Jag trodde aldrig hjärtat var så hårt
I människor som älskade varann
Jag trodde på att drömmen den var sann
Nu står jag här och orkar inte mer

Nu undrar jag om Gud hör när jag ber
Alla mina ord har tagit slut
Det känns som allt mitt hopp har runnit ut
Och alla mina tårar

Vem kan älska mig och se
Se mig som jag är
Kan älska nu och här
För den jag är
Och vem kan älska och förstå
När tiden börjat gå
Att allting måste ordna sig
Vem kan älska mig

Och när jag ser den värld jag lever i
Ett litet barn som ropar inuti
För alla har vi röster av behov
En längtan att bli älskad och betrodd

Jag trodde att du kände mig så väl
Men jag har mycket mera i min själ
Än allting som du inte kunnat se
För kärleken den måste våga ge
Jag ropar ut i natten

Vem kan älska mig och se
Se mig som jag är
Kan älska nu och här
För den jag är
Och vem kan älska och förstå
När tiden börjat gå
Att allting måste ordna sig
Vem kan älska mig

Alla mina tårar som finns kvar
Alla mina frågor som jag har
Jag måste få ett svar
Och hitta hem igen

Jag väljer tro
På framtiden
På sanningen
Om vem jag är

Hooooome

Vi lyckades övertala vår lärare att sluta 20 minuter tidigare, så klockan 2 var jag på väg hem igen. Var precis ute med hundarna med Mamma och nu sitter jag här, men måste först samla kraft för att städa mina rum och börja plugga, det är ansträngande.

Ja, det var ungefär det jag hade att säga nu. BLOGGTOOOOOOORKA!:(

090908

Hej!

Nu är jag hemma på lunch som jag skrev igår. Har precis duschat och så, för det var riktigt svettigt på idrotten. Jag, ensam tjej sprang i 30 minuter, och gick lite, bara lite, eller mycket? För jag får så himla lätt ont i mina benhinnor och så får jag håll, inte skönt kan jag säga.

Får bli ett snabbt inlägg nu, för jag ska snart tillbaka till skolan och ha engelska om 30 minuter, sen slutar jag 14.20 igen. Då ska jag hem och städa och plugga (tyvärr).


Hörs imorgon

Ska stänga av datorn för idag. Ska lägga mig i hyffsad bra tid idag, för idag har jag varit trött...igen.

Imorgon börjar jag kl 8 och slutar 14.20, men vet inte riktigt om jag ska hem på lunchen eller inte, har ju idrott då och då brukar jag köra hem, om jag hinner.

Vi hörs då. Kramisar.

Ärende på stan

Jag har haft fullt upp nu i em/kvällen idag igen. Efter vi hade ätit middag körde jag och pappa och fixade en massa. Körde till djuraffären och köpte två växter, termometer, mat och sågspån. (sågspånen är inte till akvariumet haha) Därefter körde vi hem med det och sen körde vi till min mormor och morfar och lämnade en sak och sist handlade vi på Konsum.

Nu har jag precis satt ner växterna och det blev hur bra som helst, på fredag, ev lördag ska jag köpa fiskar:) Det jag redan har bestämt är att jag ska ha 2 guppy (hona och hane), 2 black molly (hona och hane) och en mal. Sen får jag se vad det blir, ska nog ha en kampfisk med. Men jag börjar så smått med dom 4.


Dagens jag


Jeans: Gina
Skjorta: H&M
Armband: Konfirmation




Svar på kommentar

Postat av:
man får inte ha med andra i bilen när man kör. Man ska bara ha sin "handledare" (mamma, pappa, eller vad det nu är) Egentligen får man inte ha passagerare också...
2009-09-07 @ 16:58:12

Sv: Jo man får lov att ha passagerare så länge handledaren dvs min pappa avgör om jag är kapabel till att ha folk där bak.



Dagens fråga




Bilder från igår


Jag när jag kör till Malmö. Ser ut som en tant som kör haha:P


Jag med min älskade frapino. Jag skrattar inte, gör bara en grimas, så ful är jag inte haha.

090907

Hej!

Slutade redan 12.15 idag, och det var hur skönt som helst för imorse var jag riktigt slö. Kallt och grått var det ute när jag gick ut med Zinga imorse, då ville man bara ligga kvar i sängen.

När jag kom hem tog jag Bella med mig och gick och mötte Zinga och mamma som hade varit hos veterinären med Zinga. Ni vet ju att jag sagt att hon inte ätit så bra så sista tiden, så idag fick vi nog. Men det visade inga fel, så det var skönt att veta. Det är bara något dumt hon fått för sig, att man ska inte äta.

Idag ska jag bara ta det lugnt, ska börja plugga lite på ett prov jag ska ha om en vecka. När pappa kommer hem ska vi ner till stan till djuraffären och handla lite, bla växter, termometer och sågspån.

Hörs imorgon

Nu har jag plockat undan här, lagt fram kläder till imorgon, skrivit ut papper och nu ska jag hoppa in i duschen. Kommer inte uppdatera mer idag.

Imorgon börjar jag kl 8 och slutar 12.35, så vi hörs då:) kram!

Em och Kvällen

Efter vi hade kommit hem från stan följde jag med Belinda hem och tog alla saker till akvariumet, sen gick det någon timme till att göra vid det och nu står det så fint. Dock saknas det växter och fiskar, men det ska jag köpa i veckan.

När vi var klara med akvariumet körde vi iväg till Konsum och handlade en massa frukt och gjorde en fruksallad.

Nyss var jag ute med hundarna och då gick Belinda hem samtidigt.

Här kommer lite bilder:


Lagom stort, vi tror det är på ungefär 40-45 liter, vilket jag tycker är bra.


"Leksakerna" för fiskarna. Den till höger öppnar sig när man har den igång.

'


Belinda:P


Pumporna, 10 kr st. Nu har jag lite höstigt på mitt rum:)

Så, det var det:) Nu ska jag fixa lite här hemma som jag inte hiunnit med idag, sen duscha.



Svar på kommentar

Postat av: Jannica
Får man ha andra i bilen än den man övningskör med? Kanske jag som har noll koll, men jag trodde inte det.
2009-09-06 @ 19:38:46

Sv: Jo det får man, det finns inga regler för det:)



Fullt upp

Förlåt att jag varit världens sämsta bloggerska denna helgen, men jag har haft så mycket mer att göra idag än att sitta vid datorn.

Jag, mamma, belinda och pappa körde som sagt först in till Malmö där vi var i en stor djuraffär och tittade på akvariu, dock kostade det jag ville ha närmare 700 kr, då det var alldeles för dyrt. Sen körde vi vidare till Vellingeblomman där jag hittade tre små pumpor och mamma hittade blommor. Till sist körde vi ner till stan och åt middag på en resturang.

Och vet ni? Jag har fått ett akvarium. Belinda hade ett litet som hon inte ville ha mer, så jag fick allt för 350 kr och då har jag allt jag behöver förutom växter och fiskar. Som hittat, bilder kommer sen.

Nu ska vi ut med hundarna:)

Nu kör vi!

Så fort mamma och pappa är klara kör vi iväg, eller rättare sagt jag, för jag ska köra:) Ska hämta upp Belinda först.

Kan visa dagens jag innan vi kör:


Leggings: Gina
Tröja: H&M
Stckad tröja: Gina


Vi hörs senare:)

090906

Hej!

Vakade redan kvart i 8 idag. Har ätit frukost, tittat på tv och nu sitter jag här och busar med hundarna samtidigt som jag skriver.

Idag har jag massor att göra. Jag, Belinda, Mamma och Pappa ska till Malmö och titta i en djuraffär på akvarium, sen ska till Vellinge till Vellingeblomman och titta lite där och sist om vi hinner ska vi till stan och titta på jacka och så till mig som vi aldrig hann igår. Får hoppas vi hinner med allt, med tanke på att alla butiker stänger kl 16.

Nu måste jag göra mig i ordning:)

Uttråkad

Jag är redan trött på att sitta vid datorn, finns verkligen ingenting att göra. Verkar som alla är helt döda eller något? Så jag ska stänga av datorn, tvätta bort sminket och kanske kolla på någon film om jag orkar? Jag börjar seriöst undra om jag har brist på något i kroppen, blir trött jättetidigt om kvällarna, inte alls likt mig. Kanske ska plåga mig själv att gå till läkaren och ta lite prover? Jag var ju hos läkaren häromdagen, men då hade jag högt blodtryck men det var inte därför jag gick dit, utan i något annat ärende.

Äh, nu babblar jag bara. Vi hörs imorgon:) kram!

Sommarkryss i detta vädret?

Nu ska jag gå ner och titta på "sommarkrysset" som egentligen skulle hetat "höstkrysset" idag, för idag är det höst. Det regnar fortfarande och är kallt.

Till det ska jag äta godis, chokladpudding och fanta. MUMS! Ibland får man unna sig, helst när man kräkt och allt.



Ha en fortsatt trevlig lördag!

Dagens shopping


3-pack trosor från H&M, 129 kr.


Leggings från Gina tricot, 199 kr.


Vanlig svart baströja, 129 kr på Gina.

Det var min lilla shopping. Jag hann aldrig titta på någon jacka, får se om jag hinner det imorgon.

Jag lever

Jag har mått skit hela dagen. Jag hann ner till stan och handla sen har jag mått skit hela dagen, ont i magen och spytt. Det är först nu jag kan slappna av och göra dom vanliga sakerna.

Håller just nu på att laga lite middag för den kinamaten jag åt äter jag aldrig om igen kan jag säga, ni fattar kanske varför? Nyss var vi ute på Maxi och handlade lite, köpte även lite gott inför ikväll.

Jag kommer visa senare vad jag köpte idag, men först ska min skrikiga mage få mat. Ville bara säga att jag inte dött eller något.


Stan

Nu drar vi till stan och shoppar lite:) Ska även titta på ett akvarium för helt plötsligt har jag blivit sugen på att ha fiskar igen vilket jag hade där vi bodde förut och ett eller två år här. Men tror inte det blir något, dom brukar vara ganska dyra, men vi får se:)


Lördag den 5 september

Godmorgon! Jag har blivit riktigt duktig på att gå upp tidigt om mornarna, men det är bara skönt:)

Har ni märkt att sommaren nästintill är borta? Det är mycket kallare på morgonen och så har det regnat i flera dagar nu. Kanske dags att köpa en höst/vinterjacka snart?

Vilken tur att jag och mamma kanske ska ner till stan idag, då kanske jag hittar en:) Nu ska jag titta lite på tv, men först väcka min mamma hihi.

Bilder från somras

Det blev ett till inlägg nu ikväll, jag fick nämligen ett mail från en av min morbrors vänner med bilder från i somras på bla mig. Tänkte visa det för er:)


Dygnsura efter en tur i trästockarna.


Jag och Åsa när vi ska åka racerbilar på räls:P


Drickpaus


Ehm ja, ingen kommentar..


Efter vi hade sett Alcazar i somras. Jag, Pernilla och Theres.


En av karusellerna jag åkte haha.

Det var det, alltid kul att få bilder så i efterhand. Tack Jannica:)

Kvällen

Har precis hängt upp sista maskinen med tvätt för idag. Under kvällen har jag bara tagit det lugnt, halvittade på "doobido" med lite godis och en cola och nu sitter jag här. Har precis tvättat av sminket och lyssnar just nu på musik.

Lite innan 22 ska vi ut och köra lite, möta mamma och kolla lite i stan. Även om Pappa hatar det så älskar jag det:)

Imorgon ska jag och mamma förhoppningsvis ner till stan och titta lite, jag behöver lite nya saker, men mer om det imorgon:)

Kram på er, hoppas ni har haft en skön fredagskväll!

Videoblogg



Ursäkta att det är världen tråkigaste videoblogg..

Dagens låt



Hiss eller diss?

Hemma

Puh, det var jobbigt att gå hem från Mormor och Morfar i motvind och full orkan. Men vi kom hem och det var huvudsaken. Mormor och Morfar kom hit vid 12 tiden och pratade lite sen följde jag och Z med dom hem och kom som sagt nyss hem. Jag som sa innan att jag inte skulle göra något idag, nu har jag till och med varit social, helt otroligt:)

Nu sitter jag här och väntar på att pappa ska komma hem så ska vi köra och hämta en lampa hos m&m och sen köra och handla. Ska försöka hinna med en videoblogg sen också, en tråkig sådan:(


Zinga just nu, trött efter dagen.

Nu är...

62a9424e51b0764f01183666ddd0d487.png

Kolla varifrån!

Nu är jag och zinga hos mormor och morfar och blir här till 4-5 tiden:)


Fix-dag

Så, nu är ett arbete till klart. Jag har gjort mig i ordning, varit ute med hundarna, plockat undan, startat en maskin tvätt och nu ska jag bädda sängen. Intressant va?:)

Idag får det bli en allmän fixdag, ska tvätta några maskiner och kanske städa, beror på om jag orkar senare. Ska även försöka orka göra en videoblogg även om jag har slut på idéer, tyvärr. Ni kanske kan komma med förslag sålänge?


Haha jag orkar inte vara seriös idag:P

Dagens fråga



Ett arbete klart

Efter ca 1 timme och 20 minuter är jag nu klar med ett arbete, det jag fick igår på hotellet. Jag trodde det skulle vara svårast av alla men det var ganska lätt att hitta information.

Nu återstår bara en liten uppgift och en engelskuppsats.

Nu väntar frukost:)

Godmorgon!

Godmorgon, uppe med tuppen idag men jag gick och la mig 22.30 så det är inte så konstigt. Har precis varit ute med Zinga en väldigt snabb runda då det nästan är storm ute och regnet hängde över oss. Jag är glad att jag slapp skolan idag för just nu öser det ner och denna stormen vill man inte gå ut i.

Idag ska jag bara vara hemma och göra lite nödvändiga saker, tvätta, skolarbete, duscha, ja sånt som behövs. Ska försöka bli klar med i alla fall en sak av skolsakerna, har tre för tillfället.

Nu ska jag kika lite på tv och börja så smått att skriva.

Bye bye

Ikväll har jag bara tagit det lugnt, suttit vid datorn, gjort läxor och tittat på tv.

Nu ska jag stänga av datorn för idag även om jag inte ska gå och lägga mig än, men jag har inte så mycket mer att göra här.

Imorgon ska jag göra en massa skolarbete som jag vill ha klart, annars blir det en allmänt lugn dag vilket jag ser fram emot, långhelg:)

Kram och sov gott senare:)


Jag rekommenderar...

... alla till att invistera en handsprit som finns att köpa på apoteket runt en 30 kr. Sen så många nya influenser och bakterier hit och dit har uppkommit har jag köpt en. Jag har med den till skolan, på stan, ja nästan överallt. Man tänker inte på hur mycket man tar på med händerna, handtag, strömbrytare, allt använder du händerna till (nästan). Ta en lite klick sprit i handen och bakterierna dör. Jag har blivit jättenoga med det sen jag fick halsbölderna i somras, tvättar mig ofta och som sagt anväder handsprit.



Så här ser den ut som jag har. Den är väldigt dryg så den vara länge. Den är inte vattning som många har en förmåga till att vara och så är den mjukgörande. 32,50 tror jag den kostade på apoteket men just nu är dom slutsålda i hela Sverige men får in vilken dag som helst. SPRING OCH KÖP!

Blixtrar och dunder

Sitter just nu och gör lite läxor samtidigt som regnet öser ner och det blixtrar och åskar. Jag har nog aldrig varit med om att blixtrarna och åskan varit så nära, det brukar alltid vara så långt borta men nu är det nog ovanför oss. Jag kommer ihåg för några år sen när jag var skiträdd för åska, då bodde vi i en lägenhet, då stod jag och mamma och tittade ut på balkongen samtidigt som det haglade och blinkade stup i kvarten.



Samtidigt som det är mysigt är det ganska otäckt för det är ju ganska farligt.

Dagens låt



Denna låten hittade jag bara för något år sen sjungen av Shirley Clamp och fastnade direkt.

Dagens jag


Jeans: Cubus
Linne: Gina
Tröja: Gina

Till detta hade jag en svart sjal från H&M, svarta tygskor från H&M och jeansjacka från Gina.


Nej jag har ingenting på mina läppar:P

Dagens fråga





Stan

Jag och pappa var nere i stan innan och fixade lite saker. Var på apoteket och hämtade ut medicin och så hämtade vi middag. För min del blev det kycklingrulle så nu är jag riktigt mätt, lite äckligt mätt men gott var det :)



Jag har fortfarande inte fått tummen ur att göra pluggandet, men jag får ta tag i det strax för jag vill inte göra det i helgen för helgen är ju lika med fri, eller hur?:)

Nu ska jag fota dagens jag så kika in om en stund.


090903

Tjo!

Inte blev det något "sjukinlägg" imorse vilket jag är glad över. Kände mig mycket bättre imorse så det var väl något tillfället igår.

Slutade 13.45 idag. Hade först danska imorse och efter det cyklade jag ner till stan till läkaren där jag var till 10.40, då tillbaka till skolan för att ha hotell.

Nu tänkte jag göra lite läxor som jag fått, i och för sig till nästa vecka, men ni känner mig, lika bra att göra det direkt. Och vill ni veta en annan bra sak?:) Jag är ledig imorgon, vi fick jobba hemma och självklart gör man det, så nu har jag långhelg:)


Jag vill inte bli sjuk!!!

Här sitter jag och försöker andas genom nästan och ut genom munnen. Jag mår otroligt illa förtillfället, vet dock inte varför. Kom precis när jag satt och kollade på efterlyst och kallsvettig är jag med. Bara det inte är nöff nöff influensan??! Shit, nu blev jag nojjig.

Med lite sömn får jag hoppas jag mår bättre imorgon för jag vill inte bli sjuk. Börjar kl 8 imorgon och slutar kl 14. Ska dock till läkaren kl 10 så jag smiter iväg en stund.

Vi hörs imorgon och förhoppningsvis får ni inget "sjuk" inlägg på morgonen.

Kram!

Mini-pc

Jag har länge varit sugen på en mini-pc men har inte riktigt vetat om det är lönt. Är den bara till för att vara på internet med funkar den säkert, men om man ska ha den till allt möjligt tror jag inte man kan ha en liten. Hur som helst har jag hittat några fint:





Snygga va? Har någon erfarenhet av dom små?


F L O W E R















JAG ÄR PIGG!

Först nu märker jag hur pigg jag är idag. För att få sova ut gick jag och la mig kl 21 igår, verkligen superskönt. Låg och läste Frida och sen slockade jag. Vaknade vid 5 av mig själv då min kropp var utvilad men gick inte upp förrän 06.15.

Vid denna tiden brukar jag vara jättetrött och ligga här i soffan och halvsova men inte idag. Har inte känt mig alls trött idag vilket är jätteskönt. Får hoppas det sitter i ett tag till för ikväll kommer jag vara dum mot mig själv igen för jag måste ju se Efterlyst:)


Inte ser jag trött ut, eller?:)

Ärenden

Har precis kommit in genom dörren. Jag och Pappa var har varit iväg och gjort lite ärenden. Först körde vi till mamma för att lämna mat, sen hämtade vi ut ett paket till mig, sen ner till stan för att lämna en film och sist handlade vi lite på Konsum.

Strax ska jag ta ut Panda och därefter väntar duschen och sen tv:n:)


Självklart köpte jag med mig lite tidningar hem. Sofis mode och VR. Love it!

Missa inte Efterlyst

Ikväll drar "efterlyst" igång igen på tv3 kl 21.00. Jag ska helt klart titta. Även om jag tycker det är lite läskigt ibland är det jätteintressant och se vad folk är kapabla till att göra.



"Har du sett mannen på bilden, ring 087020090". Haha vem kan inte det numret? Det knäppa är att när dom säger det visar dom en bild på en rånare som inte visar någonting, en svart huva, och ja.. det var det.



Ska du också sitta bänkad?

Dagens fråga


Zinga kväves nästan


Zinga har en stor förmåga att äta på saker och imorse kom det jag väntat på länge. Hon åt ett stort grässtrå, tuggade, stannade och tittade på mig. Jag såg att hon försökte svälja men det inte gick och plötsligt började hon kippa efter andan. Jag öppnade munnen och såg att hennes tunga var alldeles blå. Jag blev livrädd! Yrvaken som jag var visste jag inte vad jag skulle göra. Försökte hjälpa henne genom att hålla henne uppe hos mig och slå henne lätt på magen och till sist när jag släppte ner henne lossnade det.

Tänk så hade hon inte fått loss det? Skulle jag bara stå och titta när hon kväves. Nej usch, inga såna tankar, bort bort bort.


Dagens jag


Jeans: Cubus
Tröja: H&M
Jacka: Gina
Armband: Det vanliga, konfirmation, VR och glitter




090902

Hej!

Äntligen kan jag sitta ner och ta det lugnt. Slutade kl 2 idag, 20 minuter tidigare, wiiho. Cyklade hem, åt lite med mamma sen fixade jag med mina skolsaker såsom sätta in papper i pärm och så, mitt block var nämligen överfullt av papper och nyss var jag ute med Zinga.

Nu sitter jag här och lyssnar på mixmegapol, faktiskt ganska intressant, pratar om träning men jag föredrar musiken:).

Idag ska jag inte göra något, ska försöka göra engelskläxan som jag skrev om igår även om jag inte vet hur jag ska göra.

Barnet ska sova..

...nämligen jag. Jag har varit så trött även idag så idag ska jag lägga mig tidigt för igår kom jag inte i säng förrän över 22. Jag känner mig som ett barn som går och lägger sig innan 9 men jag behöver sova ut så det ska bli skönt att vakna imorgon och förhoppningsvis känna sig utvilad.

Vi hörs imorgon, slutar 14.20. Kram♥

Ny bloggdesign?

Jag har inte haft min nuvarande bloggdesign så värst länge, men jag har redan tröttnat på den. Jag är trött på rosa, nu vill jag ha lite mörkare färger. Jag gillar Kenzas väldigt mycket, där man kan lägga in stora bilder, stor header och stilrent även om det sticker ut.

Så, nu till min fråga. Bland mina läsare, finns det någon som är duktig på bloggdesigners eller någon annan som kanske kommit in på min blogg? Skicka såfall ett mail till [email protected] så kan vi höras mer där:)


Svar på kommentar

Postat av: Jannica
Dessutom skulle ni bara ha med 3 ord? Vad menar du?
2009-09-01 @ 16:31:56

Sv: Jag menade att vi fick 3 ord som skulle finnas med i texten, man fick själv bestämma när och hur. Hoppas du förstår bättre nu:)

Blä på plugga

Jag orkade inte göra mer än en läxa, sen var det stopp. I och för sig var läxorna inte förrän till nästa vecka och nu har jag bara en, men ändå. Den läxan jag inte orkade var en engelskläxa där vi ska skriva en uppsats på 350-400 ord om var vi helst skulle vilja resa, när och varför. Dessutom skulle vi också ha med 3 ord, usch , jag suger verkligen på engelska. Jag skjuter upp det vilket man egentligen inte ska, men herregud det är ju bara tisdag.



Så, nu är vi positiva igen:) Vad ska jag göra nu då? Jo jag ska nog ner och hjälpa mamma att laga mat som idag består av:

 

Gott va?:)


Dagens fråga


Dagens låt



Sarah´s nya låt, jättebra tycker jag. Till och med med tårar.

Dagens jag


Jeans: Veromoda
Tröja: Gina

Över detta hade jag en vit kofta och vita converse till. Stilrent!

Hej igen

Nu är jag hemma igen, eller rättare sagt för 1 timme sen men har precis varit ute i trädgården med hundarna och mamma och busat. Nu tänkte jag ta tag i lite läxor som jag fått, igen och sen, gissa? TA DET LUGNT! haha, det är så härligt.

Mycket mer har jag inte att säga.

Glöm inte min blogg-msn, [email protected]


Hemma på lunch

Hej!

Jag skrev igår att jag skulle hem efter idrotten och det är jag nu. Jag hann sätta mig vid datorn innan jag börjar 12.40 igen så ni kan få ett inlägg:)

Hade som sagt idrott nu innan och då gick jag bara i en park, dom andra sprang, jag kände inte för att springa så jag och några andra gick runt lite, faktiskt ganska skönt med tanke på vädret.

Ska tillbaka till skolan till 12.40 då ska vi ha engelska till 14.20, blä. Jag gillar inte engelska, och helst inte med en person som kommer från England som lärare, men det går nog bra.

Nä nu ska jag sluta klaga på skolan, ska vara glad att man går och lär sig något.


RSS 2.0