Helgen

Ja då har det varit några dagars uppehåll här på bloggen, men jag har inte riktigt känt för att sätta mig vid datorn och skriva något. Så det får bli en liten sammanfattning nu istället.

Igår var jag, mamma och Belinda på IKEA och handlade hem en massa nytt, bla julsaker, julklappar och massa annat. Idag var vi iväg på äventyr igen. Då tog vi bilen och körde till Vellinge, för att åka till Vellingeblomman där jag handlade en massa fiskar, saker till akvariumet och en ljuslykta.

Ikväll har jag bara fixat med det mesta, med allt från akvariumet, ställt i ordning lite på rummet och städat.

Nu ska jag ut på en liten promenad innan "ensam mamma söker".


Mitt fynd jag gjorde på IKEA. Endast 29 kr!

Kvällen

Kvällen har bestått av att titta på Idol, och innan det lagat mat med Belinda och kört runt lite. Nu har jag precis fått på mig pyjamas och tagit bort mitt smink eftersom jag råkade somna i soffan så det var lite utsmetat.

Nu ska jag kolla på Kenza&Tyra show och efter det (om jag orkar) spela lite the sims 3. Fick hem detta i veckan:



Har dock inte hunnit testa det än, men snart får det vara dags!

Lov

Äntligen äntligen äntligen är det lov och helg, så jäkla skönt och det behövs verkligen kan jag säga. Har varit väldigt mycket dom senaste veckorna, med pluggande varje dag, för lite sömn och så har skolan börjat bli lite tuffare, men allt går i perioder så det är bara att ta sig igenom.

Direkt när jag slutade tog jag bilen hem och hämtade Zinga och körde direkt till Mormor och Morfar. Har saknat att åka dit där en gång i veckan, så idag var det dags. Och därifrån kom vi precis hem.

Nu ska jag snart ut igen för att hämta Belinda och så ska jag göra lite ärende, bla lämna en film och hämta mitt körkort som redan har kommit. Här går det snabbt :)

Vi hörs kanske senare!


Mitt hår var platt imorse?!

Uppskrivning och Uppkörning

Några av er önskade att jag skulle berätta lite om hur uppskrivningen och uppköringen var, så jag tänkte berätta lite kort.

I måndags hade jag uppskrivningen och jag var inte ens hälften så nervös som inför uppkörningen. Men jag åkte i alla fall in till Malmö i god tid (och för att undvika att bli skjuten haha), väl framme tog man foto och skrev under som sedan ska vara på mitt körkort. 13.40 var det dags att gå in och sätta sig vid datorn, längst ner i hörnet fick jag och satt faktiskt helt själv, vilket jag tyckte var skönt. När provet var startat hade jag 50 minuter på mig att bevisa att jag faktiskt kunde teorin, men jag fick lite panik när jag såg den första frågan och tänkte, vad fan är detta?! Men när jag sedan gick igenom hela provet 2 gånger och det kändes faktiskt bra, klickade jag på avsluta prov. I detta ögonblicket trodde jag att mitt hjärta skulle stanna, och inte blev det bättre av att det kom upp "vill du verkligen rätta? Klickar du på ja, kan du inte ångra dig". Klick! Var god vänta! 57 poäng, godkänd. Pjjjuuh, det var en lättnad kan jag säga!

Igår hade jag som sagt uppkörningen. Jag hade knappt sovit någonting, och kunde inte äta någon frukost. Jag gick runt hela förmiddagen med knip i magen och tänkte på det hela tiden. Men när jag väl satt i bilen med körläraren (körlektionen innan uppkörningen) så kändes det bra. Säkerhetskontrollen satt där den skulle och jag hade inte gjort något fel på uppvärmningen. Det jag mest var rädd för var att jag skulle få en sur gubbe som alla säger kuggar alla. Men när jag såg 2 andra komma ut och han inte var där var det en lättnad det med.

När uppkörningen väl startade försökte jag läsa av vad det var för gubbe som satt bredvid mig. Och ja, han var sur, som alla andra vägverketsmänniskor. Vi körde runt runt runt och lite mer runt på landsvägar, och nästan INGENTING i stan vilket jag tycker är konstigt, men han kände kanske att jag var säker, vad vet jag. För att liva upp stämningen lite tänkte jag va fan, prata gubbe, så jag frågade, jaha, har du jobbat med detta länge? Mja, nja, några år. Punkt. Inget mer. Näääähä, då kan jag också vara tyst tänkte jag. Under tiden fick jag istället lyssna på en intervju på radion med Samuel Fröler på SR P4, jättekul (eller inte).

När vi väl hade kört i 30 minuter och jag stannade bilen, kom det jag längtade efter : Ja, du är godkänd. Kanske inte med så mycket inlevelse från honom, men jag hade i alla fall bevisat att kunde köra.

Precis i samma ögonblick som han gick ut sa han:

Ha ett bra liv!

Därefter mötte jag upp min körlärare igen, och vi körde tillbaka till körskolan för att göra ett minne av mig, nämligen att skriva namn och datum på en vägg dom har där, där alla skriver när dom klarat det.

Jag behöver nog inte säga att jag körde hela dagen igår, och hann knappt hem innan bilen var startad.


Tråkig onsdag

Hej!

Gud vad tråkig onsdag det varit idag, regn, kallt, dryg skoldag och trött pga allt som hänt den senaste tiden. Men lite roligt var det ju i alla fall, för jag kunde för en gång skull KÖRA till skolan när det spöregnade. Annars har jag fått sitta på en buss i 15 minuter eller kämpa hem på cykeln. Men det var skönt att kunna köra när man ville.

Efter skolan, vid 14.30, hämtade jag upp Belinda och efter det har vi bara gjort lite ärende och nu ska jag ta det lugnt. Hade först bokat in att jag skulle åka och träna idag, men aldrig i livet. Idag ska jag bara ta det lugnt, och inte göra någonting.

Nu ska jag kolla film till maten är klar!


Trött

Usch vad jag är trött. Det är väldigt påfrestande för kroppen att ha uppskrivning och uppkörning dagarna efter varandra. För ena stunden är man nervös och hjärtat slår i 110 och andra lugn. Såhär har jag varit både idag och igår, men främst idag eftersom jag visste att idag kan jag verkligen ha körkortet, och det har jag ju nu :) Imorse kunde jag inte ens äta frukost och gick och tänkte på det hela tiden.

Men nu är det över och jag har varit ute och kört hela dagen. Tänkte berätta lite mer imorgon om hur uppskrivningen och uppkörningen var, för nu ska jag gå och lägga mig och soooova. Gud vad skönt det ska bli!

Godnatt!


KÖRKORT!

Jag kan knappt fatta det, men jag har tagit KÖÖÖÖÖKORT IDAG!!!!!

Så jäkla skönt alltså!


Juno

Missa inte Juno som börjar på tv4 nu, 21.25


Zinga och jag var nyss ute på en lång och ...

Zinga och jag var nyss ute på en lång och skön promenad, och innan det kastade jag lite boll med henne. Nu sitter jag i soffan igen under filten, har tänt lite ljus och ska äta pepparkakor och dricka julmust. Mys!


Krona

Jag har ju glömt visa mina fina ljuslyktor jag köpte i Ullared.



Köpte två stycken som nu står så fint i mitt fönster. Kostade 13 kr styck.


Bästa träningstidning

Jag tänkte rekommendera er en riktigt bra träningstidning för en bra slant.



Den kostar 50 kr och innehåller massor med tips, bra intervjuer och bra kost framför allt.


Dagens jag

Såhär har jag sett ut idag:


Lördag

Hej!

Vad skönt det var att få sova ut idag. Har varit alldeles slö hela veckan med lite för lite timmars sömn, men inatt fick jag vad jag behövde.

Nyss kom jag hem från stan där jag varit och gjort lite ärende med Mamma & Pappa. Fick med mig detta hem:


Äntligen fick jag tag på denna ringen. 49,50 kr från H&M


Inliner kajal. 79 kr från Åhléns.


29,50 kr från H&M


79,50 kr från H&M. Råkade som vanligt tappa det andra i golvet..


Alice lämnar Idol

Jag såg nyss den tråkiga nyheten att Alice som är med i "Idol" har valt att hoppa av, då hon inte längre känner någon glädje till musiken. Istället är det Minnah Karlsson som kommer komma tillbaka eftersom hon var den senaste som åkte ut.

Jag tycker faktiskt Alice började bli riktigt bra när hon stod där på fredagsfinalerna. Innan gillade jag inte alls hennes röst, men efter i fredags då hon sjöng "breakaway" av Kelly Clarkson blev hon en av mina nya favoriter. Tråkigt såklart att hon lämnar, men man förstår henne. Man ska inte vara kvar på ett ställe där man inte trivs eller brinner för det.

Alice Hagenbrant. Foto: Joel Stockman/TV4

Istället får man hoppas hon hittar något roligare i sitt liv som ger henne glädje!

Vad tyckte du om Alice?

IKEA Vinter

Som ni säkert vet älskar jag allt som har med jul att göra, och har redan handlat hem en hel del julsaker. Nu är det även IKEA som fått in en massa vintersaker/julsaker som faktiskt faller mig i smaken.

Här är lite av mina favoriter:

GLIMMA Värmeljus röd Diameter: 38 mm Brinntid: 4 tim. Antal i förpackning: 48 styck
Röda värmeljus är ett måste när det är jul

KARDEMUMMA Kruka röd Ytterdiameter: 13 cm Max. diameter innerkruka: 12 cm Höjd: 16 cm Innerdiameter: 12 cm
Söta krukor

POINSETTIA Krukväxt röd, vit Krukans diameter: 10.5 cm Växtens höjd: 22 cm
Detta året ska jag ha en julstjärna, så är det bara!

ROTERA Lykta för värmeljus röd Höjd: 21 cm
SNÖVITA Dekoration 24 delar blandade färger
SNÖVITA Blockljus röd Diameter: 7 cm Höjd: 14 cm Brinntid: 50 tim. Antal i förpackning: 3 styck
HIPPEASTRUM Krukväxt blandade färger Krukans diameter: 13 cm Växtens höjd: 20 cm
Finare blomma får man leta efter under juletiden

HYACINTHUS Krukväxt, 3 lökar blandade färger Krukans diameter: 12 cm Växtens höjd: 20 cm
Åh, doften av hyacinter!

KALLT Väggdekoration 40 ljus vit Bredd: 52 cm Höjd: 200 cm Sladdlängd: 4.0 m
Väggdekoration eller panelgardin med ljus. Jättesnyggt tycker jag.

DVALA Påslakan 1 örngott röd Påslakanlängd: 200 cm Påslakanbredd: 150 cm Örngottslängd: 50 cm Örngottsbredd: 60 cm
Juligt påslakan

DRÖMMAR Bakform  Höjd: 4 cm Antal i förpackning: 65 styck
NYSNÖ Mugg med fat mörkblå, vit Fatdiameter: 12 cm Kopphöjd: 14 cm Rymd: 40 cl
Mugg med fat

NYSNÖ Uppläggningsfat, 2 våningar mörkblå, vit Diameter: 21 cm Höjd: 23 cm
Kakfat


Ja listan kan bli lång på allt jag gillar. Blir nog en tur till IKEA nästa helg!

Sjuk låt?



Är inte detta den sjukaste låten som gjorts? Fast samtidigt tycker jag om den, haha.


Freeeedag

Hej people!

Hoppas allt är bra med er, med mig är det bara bra. Jag har redan hunnit gjort dagens måsten vilket var skola och en körlektion. Nu när det är i slutet av körkortet, kör man mest runt för att hålla det uppe, men snart så är det min tur att få kortet i handen.

Idag ska jag plugga massa teori, packa in lite julklappar som jag köpte i Ullared och ikväll blir det Idol.

Men först ska jag ut med hundarna och sen se efterlyst!


Snö i oktober?

Jaha, och sen när har det börjat snöa i Oktober? Det gör det i alla fall nu. I och för sig, jag klagar inte. Jag har velat ha snö länge nu, så det skulle vara mysigt att vakna upp imorgon och se massa vitt utanför fönstret, men den chansen är antagligen liten.

Snöar det hos dig?


Ullaredsköpen

Här kommer bilder från gårdagens köp på Ullared:


Massa julsaker och julklappar




Godis lådan fylldes på lite, dock inte med allt detta.


Lite blandat. Sminkpenslar, saker till Zinga mm.



Utöver detta köpte jag lite hårsaker, schampo, och massa annat som behöver för kroppen och håret.

ULLARED

Suck...pust...hej...suck!

Jag har varit i Ullared idag, behöver jag säga mer? Jag har sån jäkla värk i benen så det finns inte, men jag är jättenöjd med mina köp så det var värt det. Det var från en början en överraskning från mamma och pappa, att vi skulle åka till Ullared eftersom jag fyllt år och länge velat åka dit. Men eftersom jag egentligen skulle haft en körlektion idag, var dom tvungna att avslöja det, men det gjorde inte så mycket för min del.

Vår bilresa startade 06.30 imorse och vi var framme runt 10.00 tiden, utan kö men gud vad mycket folk där var. Och runt 20.00 kom vi hem, pga en jäkla massa trafik och så var vi vilse i skogen för att gps:en alltid visar fel.

Här är i alla fall lite bilder:


3 fulla vagnar på väg mot utgången.


Såhär såg det ut den största delen av tiden på väg hem. Till slut gav vi upp och körde tillbaka till Ullared och försökte köra rätt.


Ja vi handlade en del....


Och lite till..


Mer bilder på mina köp kommer imorgon. Nu måste jag gå och duscha och försöka slappna av innan jag ska hoppa i sängen. Upp tidigt imorgon för skola. VILL INTE!

Monday

Ja då var det måndag igen och som jag alltid säger, dagarna går för fort men just nu är det bra för min del, närmare körkortet ju.

Idag hade jag först en körlektion från 11.45-12.30 sen skola direkt till 16.00 och nu har jag bara suttit här för att uppdatera mig lite.

Det var först tänkt att jag och 3 andra från min klass skulle ut och äta ikväll, men det blev inställt så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Blir nog till att plugga en jädra massa teori och titta på tv. Man har inte så stor ork till saker på måndagar, helst inte när det är kallt och blåsigt ute. Brrrh!

Nu: Middag!


Gårdagen

Godmorgon!

Igår hade jag fullt upp hela dagen med att fixa tills mina gäster skulle komma på kvällen, för att fira att jag blev 18 år i veckan. Jag fick precis det jag hade önskat mig, åt god mat och hade trevligt sällskap. Tänkte visa lite bilder från igår kväll:


Presenterna


Lite av maten. Dock efteråt


Efterrätten, varma hallon med glass


Världens äckligaste tårta, usch!


Presentkort och en del pengar fick jag


Blommor


Och till sist, Blondinbellas bok!

Godnatt

Kanske dags att sova med tanke på att jag har mycket att göra imorgon, och behöver gå upp tidigt?

Så får det bli..sängen kallar!

Godnatt!


Fredag


Dagens fråga



Sugen på lite kläder?


Allt är från H&M!


Radiance



Är det någon som har denna parfymen? Luktar den gott?


Torsdag

Jaha, då var man hemma igen. Åkte till skolan 10.10 och kom hem för en halvtimme sen. En lektion blev inställd så nu har jag inte min sista lektion förrän 14.25. Skönt i och för sig, för torsdagar är grymt dryga. Men jobbigt att sitta och vänta.

Direkt efter skolan ska jag till körskolan och fixa lite med mina tider, sen blir det stan med Mamma för att titta lite och handla. Ikväll blir det att åka och handla till lördag då släkten kommer hit för att fira mig, så det blir full rulle hela dagen.

Fastnar inte riktigt på bild idag känner jag.

It's time

Nu är klockan närmare 23.00 vilket betyder att jag nu fyllt 18 år på riktigt. Fast nu ska jag sluta prata om att jag är 18, det är faktiskt inget speciellt med det förutom att jag får ta mitt körkort nu om jag skulle kunna.

Nu ska jag borsta tänderna och gå och lägga mig, fast jag inte är direkt trött. Har lite sovmorgon imorgon eftersom jag inte börjar förrän 10.25, med tråkiga lektioner heeeela dagen lång.

Hörs imorgon! Godnatt ♥

Svar på kommentar

Tessan om Födelsedag:
GRATTIS ELLINOR!!!!! Hur ska du fira din födelsedag? Ska du gå ut nåt?

Svar: Tack så mycket :) Idag blir det mest att äta lite gott och ta det lugnt, men till helgen kommer jag ha släktkalas så blir det lite mer firande. Annars har jag inga planer på att gå ut, men längre fram ska jag absolut :)

Födelsedag

Äntligen är jag 18!!! Fast om man ska vara exakt så blir jag inte det förrän 22.44. Blev väckt tidigt imorse och fick paketer av mamma och pappa, som jag tänkte visa för er nu.




Makeup-kurs på Makeup store


Parfymen jag velat ha grymt länge

Och sen innan har jag ju fått det viktigast av allt, bilen!

I brevlådan hittade jag detta:


Present från min moster, med familj.


Lite kort


En söt blus från en vän.

Annars har dagen varit bra. Har fått många grattis och bra presenter :)


Imorgon smäller det

Nu ska jag krypa ner i sängen. Blir väckt tidigt imorgon med lite skönsång och paketer, och sen blir det skolan hela dagen lång.

Äntligen är det äntligen min tur att bli 18 år :)

Godnatt, vi hörs imorgon!


Tårtan jag fick förra året på min födelsedag


En av presenterna, förra året


Tummen upp

Lilla uppkörningen gick faktiskt skitbra. Jag gjorde bara lite småfel som man inte hade blivit kuggad på, så det kändes jättebra. Nu är det bara att vänta till den stora dagen är här, så jag snart kan få mitt körkort i handen.

Nu ikväll har jag pluggat teori, har börjat läsa teoriboken för andra gången, så nu är man lite slut i huvudet.

Ska ta en varm dusch nu och vänta på ännu en stor dag, för imorgon fyller lilla jag hela 18 ÅR!!!!!


Dagens jag



Min garderob kändes jättetråkig imorse, så det fick bli detta enkla idag.


Lilla uppkörningen

Jag hann aldrig uppdatera mer igår. Jag var ju på utvecklingssamtalet på kvällen, som för övrigt gick bra, och sen när jag kom hem fungerade inte mitt internet igen. Störigt!

Idag är jag i alla fall ledig, så jag har mest tagit det lugnt. Mormor och Morfar kom förbi i förmiddags och nyss har jag gjort mig i ordning. Idag ska jag nämligen köra en dubbellektion för att göra lilla uppkörningen. Är lite nervös faktiskt, fast jag inte behöver vara det. Men nu är det 2 veckor sen jag körde körskolans bil, och jag ska köra med "bossen" av körskolan, så det är lite pirrigt haha.

Nu ska jag ta en bars så jag slipper bli hungrig mitt under körningen. Kanske inte så lägligt? :)


Måndag igen

Hej!

Har precis gjort mig i ordning och för en gång skull är jag klar i riktigt god tid. Blir hämtad av sandra vid halv så jag har tid att uppdatera lite. Idag har jag två lektioner och slutar kl 16.00. Lite dryg dag, som vanligt, och sen ska jag dessutom tillbaka till skolan för att ha utvecklingssamtal ikväll...suck!



Nu ska jag plocka undan här, så här blir lika fint som igår :)

Hörs senare!

Min söndag i bilder

Tror ni inte mitt internet slutade att fungera, just när jag skulle uppdatera bloggen med lite bilder från söndagens sysslor. Jag har varit igång precis hela dagen, och det var först kl 19 som jag kunde gå och duscha och kolla på tv.

Jag började i alla fall dagen med att följa med pappa till tippen och kasta lite saker, och därefter gjorde jag lite ärende i stan. Sen har jag pysslat med detta:


Jag kastade ut min fula fotölj som stod där Zingas säng står nu. Bytte även sängkläder!


Rensade på gammalt skit som har legat i mina dvdhyllor. Sorterade även filmerna så dom står "parvis".


Gjorde delvattensbyte och fixade lite!


Sängen bäddad!




Vattna blommorna!


Hittade en plats för mitt nya secondhand fat


Tvättade!


Och till sist, moppade golven

Puuuh, mycket jag hunnit med va?

Secondhand fynd



Detta fat hittade jag idag, för ynka 16 kr. Vet dock inte vad jag ska ha det till, men fint var det i alla fall.


Lördag

Hej allihopa!

Nu var det några dagar sen jag skrev, men som sagt, jag skriver när jag känner för det! Idag har jag varit uppe sen kl 9 så jag har fått gjort mycket fast klockan bara är 3. Vid halv 12 åkte jag och Belinda till en secondhand butik som öppnade idag, här i Trelleborg, men dessvärre var där inte så mycket. Jag kom dock hem med ett fat som är lite afrikansk stil över det. Efter det åkte jag till stan och gjorde lite ärende och nu har jag precis kommit in efter att ha storstädat min bil.

Nu tänkte jag fota fatet jag köpte och läsa lite bloggar!


Torsdag

Hej!

Idag har det återigen varit full rulle för min del, och startade datorn först nu. Har varit i skolan till halv 4 och därefter har jag aktiverat hundarna lite och varit och handlat med Mamma poch Pappa. Som tur är har jag inte haft något att plugga idag, vilket känns skönt.

Idag när jag kom hem stod dessa på bordet till mig, gissa om jag blev glad!



Årets första pepparkakor. Goooott!

Förresten, om ni gillar såna gammeldags karameller, i fina burkar och dylikt så åk till Ö&B.



Kostar bara 29 kr!

Ystadsvandring...eller?

Hej!

Idag har jag gått, väntat, skrattat, gått, väntat, skrattat och gått lite till. Herregud vad det var drygt att åka till Ystad för ett studiebesök som sammalagt varade 35 minuter, och innan det hade vi väntat i 2 h sammanlagt. Nej nu är jag alldeles slutkörd i kroppen efter att ha gått en jädra massa meter, och dessutom gått i stan efteråt.

Nu ska jag ta en liten tupplur så jag har ork till att plugga, annars funkar det aldrig.

Godnatt för en stund :)

Godnatt

Nu tycker jag det räcker för idag, för min del. Har hunnit med extremt mycket idag, och dessutom ska jag upp kl 6 imorgon, mindre kul dock.

Imorgon ska jag bara på studiebesök med vår hotellgrupp, till Ystad, så det ska bli intressant. Jag älskar ju Ystad som ni vet, och kanske blir det min praktikplats i vår också.

Nej, godnatt alla, så hörs vi! Godnatt♥


Ullared

Alltså jag vet inte vad det är med mig och Ullared. När jag var där första gången 2008 tror jag det var, var det inte alls lika kul som jag tycker det är nu.

Jag vill åka dit nu nu nu!! Som tur är ska jag dit i November månad när jag äntligen fått mitt körkort och shoppa loss! Gud vad kul det ska bli. Egen bil, eget körkort och egen vilja, hihi.


Svar på kommentar

Bloggtips om Bläääää:
BLOGGA OM STUDENTEN, DET NÄRMAR SIG NU JU! HAR NI BÖRJAT PLANNERA OCH NÄR BÖRJAR NI FIRA? :D

Svar: Privat har jag inte börjar planerat så mycket, mer än funderat över vem jag vill bjuda, vilken bil jag vill åka i och var vi ska ha det efteråt.

I skolan har vi startat en blogg som kommer handla om vår student, bestämt vad vi ska klä ut oss till, beställt studentmössor och kläder och fixat flak.

På fredag kommer man börja fira att det är 250 dagar kvar till studenten, men eftersom jag inte är 18 så kommer jag inte få vara med. Snällt eller hur?! Men det kommer såklart fler chanser, där vi i klassen kommer fira alla dagar det går haha.

Nu närmar det sig med storsteg....eller?


H&M shopping


Söta rosettörhänge!


Franböjare och fransseparerare (heter det så? haha)


Grått nagellack, I like!


Ja ni ser vad det är. Eyemakup remover!

Allt är från H&M!

Plugghäst

Puuuh, ett arbete gjort - skönt! Nu har jag bara ett kvar som ska vara inlämnat på torsdag nästa vecka, men det orkar jag bara inte göra nu, så det får jag ta imorgon. Det är så konstigt med vår skola, ena månaden och flera veckor efter det har vi verkligen INGENTING i läxa eller arbete, men poff så kommer allt direkt. Det blir nästan som en chock för en haha.



Nu ska jag fota dagens köp och svara på lite kommentarer, så kika in om en stund!

Hard work

Hej allihopa!

Idag har jag varit ledig, men har ändå varit igång sen kl 9 imorse, tills nu. I förmiddags åkte jag ner till körskolan för att göra lite teori, och efter det blev det en snabblunch i stan för att sedan ta bussen hem igen. Nu har jag precis kommit hem från stan igen. Har varit där och gjort lite ärende med mamma och fick även med mig lite saker från H&M.

Jag önskar att jag skulle kunna fota mycket mer än vad jag gör här till bloggen. Ha med kameran överallt, och visa bilder istället för att skriva en massa. Men jag ska försöka bli bättre på det!

Nu ska jag ta tag i lite skolarbete, som jag har lite ångest för. Träna skulle jag också behöva, men nej, skolan går före idag!


Bläääää

Blä vad jag känner mig bläig just nu. Är så himla skoltrött, vill ha körkort nu, har inget att blogga om och ja, finns det något mer? Ja just det, jag är ju trött också.

Nej nu ska jag kolla på Ullared och äta clementin, det får mig på bättre humör :)


Gammal bild!


Kanelbullens dag

Godmorgon!

Då var det måndag igen, och jag blev väckt av Zinga för en halvtimme sen så nu har jag precis varit ute med dom på en runda. Hoppas ni hade en trevlig helg, jag gjorde inte allt för mycket om man säger så. Var nere en runda i stan, hyrde lite filmer och tog det allmänt lugnt.

Idag börjar jag inte förrän 12.40 så jag har gott om tid på mig. Oftast när man har gott om tid tar man det extra lugnt och till sist får man stressa ändå, så är det när det gäller mig i alla fall :).

Vet ni förresten att det är kanelbullens dag idag? Jag gick faktiskt och tänkte på det på morgonrundan med hundarna, att det skulle vara gott med hembakade kanelbullar, vilket sammanträffande liksom!


Godnatt

Nu säger jag godnatt för idag. Ska lägga mig och läsa en ny bok som jag köpte för någon vecka sen. Har haft noll i idéer idag, så därav den dåliga uppdateringen både igår och idag.

Godnatt♥


1:e oktober

Hej allihopa!

Idag är det den 1:e oktober, herregud vad tiden går snabbt. Bara 2 månader kvar till 1:e advent, åh vad mysigt. Hur som helst! Det är fredag, igen, även dagarna flyger förbi. Idag har jag haft en lektion i skolan, körlektion och teori och sen har jag precis lekt lite med hundarna där ute, och rastat dom.

Nu ska jag snart åka till gymmet och träna, och resten av kvällen är oplanerad, men det blir nog till att åka ner till hemmakväll och hyra några bra filmer.


RSS 2.0