Valborg=)

Det var ju ett bra tag sen jag bloggade men jag känner att tiden inte riktigt räcker till=)

Helgen har varit jätterolig=)
I Fredags var jag hos mina grannar till halv 12 vi satt ute och pratade och spelade spel=)
I lördags tränade jag bara och var hemma och tog det lugnt.
Igår var jag med Hanna, Veronica och Kevin. Först när dom kom dit så lockade jag Hannas hår och sen lockade jag mitt eget. Sen efter det cyklade vi ner till McDonalds och åt glass och pommes=). Sen när vi kom hem tog vi upp mitt tält så var vi där inne hela kvällen=) Vi tog in tv:n, dvd:n och filmer och såg på 13 snart 30. Kevin och Veronica var här till halv 10 ungefär och Hanna var här till halv 11. Jag ville först att vi skulle sova i tältet men nu efter så hade det nog blivit kallt=).

Snart kommer Hanna hit och då ska vi vara i tältet igen=)
Vi ska ta ut tv:n och dvd igen så ska vi kolla på film hela kvällen.
Vi bestämde att vi inte skulle till någon Bål för det kommer bli jättekallt sen.
Vi kommer ha det varmt i tältet för vi ska ha täcken,kuddar,filat och kanske en värmare?=)

Imorgon ska jag plugga inför Hemkunskapsprovet vi har nästa torsdag sen blir det väl bara vila.
Vi är lediga på onsdag också eftersom vi har kompledigt för att skolan var lediga när vi var på prao så får vi ta igen det på onsdag så det blir skönt med en extra ledig dag=)

Nu ska jag fixa lite i tältet, ha det bra.
Kramisar Ellinor.

24 April 2007!

164462-24

Idag när jag inte hade något att göra så lockade jag mitt hår=) Det blev faktiskt rätt bra och nu har jag bestämt att jag ska ha det så på skolavslutningen fast då ska jag ha i hela håret=).

Idag har inte gjort ett dugg.. Varit i skolan sen har jag inte gjort mer än att fixat med mitt hår.

Just nu är jag lite förvirrad för att ett Carola fan säger att Carola ska vara på Öland om 26 dagar men den personen vet inte var någonstans Carola ska vara på Öland. Sen säger några andra fans att Carola bara ska vara på Öland på Victoriadagen. Jag mailade till Carolas kontor igår men dom sa att hon inte skulle vara där vad dom visste och dom är väl dom första som vet det eftersom alla förfrågningar kommer dit, så det återstår bara att vänta på någon information om hon ska vara där. Ska hon dit ska jag försöka med allt jag har för att komma dit.

Imorgon blir det lite plugg och tv=) Ingen konfa imorgon, skönt.

Nu ska jag plugga på tyska sen blir det duschen, fast då försvinner lockarna=(

Kramar Ellinor.



23 April 2007!

Ny vecka igen=) Jag tycker veckorna går skit snabbt nu=) Och skönt är väl det.
Nu är det ungefär bara en månad kvar tills det är skolavslutning och konfirmation och jag har inte hittat några kläder jag kan ha på mig än, PANIK! Men det löser sig säkert=).

Idag har jag bara varit i skolan och haft tråkigt=( Frös hela dan idag , vet inte varför.. hoppas jag inte är på väg att bli sjuk. När jag kom hem tog jag ut mina marsvin och övade på tyskan. Sen åt jag och sen gick jag och duschade.
Nu sitter jag här och väntar på att mina grannar ska komma hem för jag ska nog gå över till dom, sa dom i alla fall.

Just nu vill jag bara ha sommar.. är trött på kyla och sånt.. Man fryser fortfarande när man går ut. Jag vill ha 25 grader, sol och värme=) Då är det sommar=).


Idag fick jag reda på genom några från min msn att Carola ska vara med på Kronprinsessans födelsedag på Borgholm den 14 Juli=) Jag ringde till Mormor och Morfar direkt och frågade när det var dom skulle till Öland, och sån otur som jag har så ska dom dit den 16 Juli... ÅHHHHHH stör mig. Pappa vill inte följa med och Mamma har inget körkort så vi kan köra dit, för någon måste ju vara hemma hos djuren så båda kan inte följa med. Om jag nu ska dit vet jag inte vem jag ska ta med mig, om jag ska bara gå med Pappa så fall eller någon kompis, men jag tror ingen kompis vill följa med=(
Är det någon som vill följa med mig så skriv en kommentar =)

Nästa vecka blir en riktig skön vecka.. vi är lediga måndag, tisdag och onsdag. Bara två skoldagar=)
Sen efter det är det inte många hela veckor kvar för sen blir det ju såna idrottsdagar , lagdagar och sånt tråkigt bajs.

Förresten idag fick jag tillbaka mitt matteprov och jag fick inte IG som jag trodde jag skulle få=)
Jag fick 14,5/24.. kanske inte jättebra poäng men jag är glad om jag slipper omprov och det slapp jag ju och jag kommer få G i slutbetyg=).

Ha det bra så bra!
Pussar och Kramar Ellinor.

Helg<3

Idag blir det tennis igen med Belinda och Hanna<3

Hade riktigt roligt igår=) Hoppas vi har lika roligt idag.
Jag var nära på att skjuta ihjäl Hanna igår när vi spelade hahah=)
Jag lovar jag ska inte göra om det=)

Nu blir det duschen nästa.
Kramar Ellinor.


Vilken skit dag!

164462-23

Ja, igår bestämde jag mig för att ha Carola tröjan på mig idag. Gissa hur det gick då?
- SKIT! Rent ut sagt. Först när jag kom till skolan så såg ingen den för då hade vi gympa så då bytade jag bara om. Men sen... När jag kom till skolan igen då vände sig ALLA om och jag tänkte ja bara dom inte säger något. Men när jag gått 2 meter till kommer 2 sjuor och tittar på den och så vänder jag mig om så ser jag att dom skrattar och tittar på mig och viskar. Sen när jag kommer till första lektionen säger någon i min klass, ohh Carola, dom som har tryckt den har nog varit blind. ,Sen i klassrummet är det faktiskt en som säger att den är fin, TACK! Men det är bara för att du gillar Carola också:P Sen i matsalen satt jag och Pernilla vid ett bord och sen snett bredvid oss sitter 9:or och dom börjar skratta och titta på mig och viska, då trodde jag att jag skulle börja gråta och det var inte långt ifrån, det kanske låter lite mesigt men jag har fått ta så mycket skit från 6:an från till nu så det är inte bara för tröjans skull.. det är en lång historia. Jag vet inte om jag ska vara så tuff så att jag har den imorgon igen.. men då kanske jag inte pallar med alla kommentarer.Får se hur jag gör.

Snart ska jag iväg till konfan=( Skit tråkigt men det är inte många ggr kvar=)
Jag ska köra om 10 minuter så jag får snabba mig att göra dom sakerna jag har kvar att göra=)

Kramar Ellinor.

Tisdag!

Hej Hej allesammans!=)

Nu har jag bestämt mig för att vara riktigt tuff en dag. Jag har nyss köpt en Carolatröja på hennes hemsida. Och jag har bestämt mig för att jag ska ha den tröjan i skolan en dag, alla andra i skolan går med Darin tröjor, Håkan Hällström och alla punk tröjor som jag bara hatar. Om dom nu kan gå i såna tröjor kan jag också gå i Carola=) Så nu eller nästa vecka ska jag ha Carola tröja så ska jag se vad folk säger eller vad man får för blickar på sig. Innan har jag inte vågat haft det för jag vet att jag bara kommer höra skit om Carola. Typ som åhhhh Carola hon är bara kristen, vad är det för fel med att vara kristen? Man får tro på vad man vill. Jag ska skita i vad folk säger från och med nu. Innan har jag bara tagit emot skit och så har jag inte visat att jag brytt mig. Jag visar aldrig några känslor när jag blir typ arg, jag visar det hemma istället för ledsen jag blir när jag hör skit. Jaja nog om det=)

Idag har jag varit i skolan som vanligt och idag har jag hämtat ut mina Andreas Johnson bilder från signeringen=) Riktigt fina bilder förutom min kamera, den är bara 3 megapixel , skit dålig. Så nu har jag önskat mig en kamera av mamma och pappa i konfa present och det kommer jag få=) Perfekt till festen jag och Pernilla kanske ska ha på skolavslutningsdagen och till när jag ska se Robert Wells här i stan, där ska även Nanne, Jill Johnson och Sarah Dawn Finer vara med=) Jättebra artister. Nu ikväll har jag pluggat=( Jag pluggade Matte, Tyska , Hemkunskap och Engelska.. blääää säger jag bara. Mest hatar jag Matte, jag förstår inte varför jag börjat hata det, i lågstadiet älskade jag matte men det blir ju svårare med tiden så det är väl därför jag inte gillar det mer=) Får alltid precis godkänt på proven medan andra får alla rätt=( Lite orättvist, men det är lite fel på vår lärare med=).

Nu är det inte långt kvar av denna dagen, dagarna bara rusar iväg.
Så jag måste duscha nu sen ska jag plugga engelska och tyska sen blir tv , och sen sängen=)

Kramar " Den tuffe" Ellinor=)

En helt vanlig tråkig måndag!

Ja då var det en ny vecka med ännu massor med läxor=/ Det känns som jag bara klagar var dag men jag tycker det är sååå mycket i skolan. Man får ingen fritid. Men jag har gått 9 år i skolan redan så då ska jag nog klara 4 år till.=)

Idag fick jag tillbaka mitt svenskprov som vi gjorde innan påsklovet=) Jag blev skitglad när jag fick det för jag fick VG=) Annars brukar jag alltid få G+ eller bara vanligt G men nu fick jag VG=)
När jag kom hem från skolan idag pluggade jag lite på NO, SO, Tyska och HK som vi har denna veckan.
Sen har det faktiskt inte hänt så mycket mer.. duschade sen kollade jag på Anna Pihl.

Ja eftersom det inte hänt mer idag så kan jag inte skriva mer=)
Jag ska försöka blogga var dag nu så ni får veta vad som händer i min vardag.

Kramar Ellinor.

Söndag!

                                    164462-22

Ny bild på mig tagen 15 April 2007=)

I fredags efter skolan umgicks jag med kompisar till kl 6 ungefär. Sen kollade jag på tv på kvällen och så.
Igår tränade jag som vanligt, Jätterolig träning och shit vad jag var svettig det bara rann av mig. På kvällen ringde jag typ runt till halva Trelleborg och fråga om någon ville umgås med mig men ingen ville=(
Idag har jag varit i stan och shoppat=) Hittade en hel del. Bla ett par nya skor, klänning, linnen, en sak till migg tennisrack=) Älskar att shoppa när man väl har pengar haha=).
Ikväll ska jag plugga och spela lite tennis på gatan, är lite sugen på det=)

Jag ska faktiskt ut och spela nu=) För sen ska jag göra rent till marsvinen och sånt tråkigt.
Kramar Ellinor.

Torsdag!!

Gud vad denna veckan har gått snabbt men det är nog för att vi började skolan i tisdags ju, men imorgon är det fredag och då blir det antaligen tv med godis om inget annat inträffar.

I helgen blir det mest plugg=( Ska ha två läxförhör/prov på tisdag i So och No=( Skit tråkigt.
Sen på torsdag är det matteprov igen, har inte fattat ett skit på hela detta avsnittet så jag är glad om jag får G på provet. Matte är inte mitt favvo ämne precis.

Idag tränade jag igen=) Skönt att komma igång igen. Gruppen var på lite dåligt humör idag ,vet inte varför. Jag var glad som vanligt, Belinda var negativ och sur mot allt, Kadira var trött och Alexandra var också glad.

Idag i skolan fick vi ett papper om sommarjobb inom kommunen, man fick välja om man ville sommarjobba eller inte och så fick man välja mellan två olika perioder, den första var dom 3 första veckorna efter skolavslutningen och dom andra 3 veckorna var nog efter den första perioden, är inte säker. Om jag ska sommarjobba vilket jag tror eftersom man tjänar 50 kr/ h och totalt blir det 4500 kr för dom 3 veckorna, snacka om att jag kommer vara rik efter det=) Men har jag världens största otur så inträffar det kanske då Carola ska komma till Allsång om hon ska dit. Jag hoppas hoppas hoppas att hon inte ska dit där då under dom 3 veckorna som jag kommer sommarjobba, *HÅLL TUMMARNA*
Men jag bestämde mig precis nu när jag stod i duschen att jag ska sommarjobba för 4500 kr är rätt mycket pengar som man kan ha mycket roligt för. Och har jag sån otur att Carola kommer till Allsång just under dom veckorna så får jag glatt vänta till jul och åka upp till Sthlm på julkonsert då i stället. Liksom det kommer ju fler somrar då jag kan upp till Allsång och nästa år ska hon ju ha 25 års jubileum med så det blir mycket party nästa år=).
Håll nu tummarna för att jag inte har otur.

Kramar Ellinor!

Lovet är slut=(

Ja då var lovet slut=( 10 dagar bara rusar iväg. Men på lovet har jag mest vilat hemma och inte alls tänkt på skolan. I Söndags var jag och en kompis i Skånes Djurpark med min mamma och pappa, jättesöta djur=).

Idag började skolan igen som sagt, var jättetråkigt men det var kul att träffa alla kompisarna.
Idag fick jag tillbaka mitt engelskprov och jag blev inte underkänd , gud vad skönt det kändes=) Jag fick nästan alla rätt på alla sakerna så jag låg nästan på VG. Men jag fick G+/ VG-. Så det är jag nöjd med, men min kompis fick MVH , ja vissa är bättre än andra. Men jag tror inte jag kommer få MVG i något ämne alls=(. Hoppas i alla fall.

Sen har det faktiskt inte hänt så mycket mer.
Ikväll ska jag öva lite på en jättelätt tyskläxa som vi har till imorgon och sen kanske jag ska till mina grannar jag vet inte än, Min granne är just nu på väg hem från Göteborg så jag vet inte riktigt.

 Nej nu ska jag öva på tyska och ta ut mina marsvin.
Kramar Ellinor.


PÅSKAFTON!

Glad Påsk på er allesammans=)

Idag ska jag och min familj iväg till min mormor och morfar och fira påsk där.
Lovet är snart slut=( usch vad tiden går snabbt.

På lovet har jag mest varit hemma. Men jag har även varit inne hos mina grannar=)
Jag har inte tränat denna veckan eftersom det är uppehåll så det ska bli kul att komma igång med det sen nästa vecka.
Nu är det inte långt kvar till jag ska bli konfad, bara en månad till.. ojoj. Jag kommer vara jättenervös eftersom vi ska ha ett teaterframträdande med. Vi är några grupper och i min grupp är det Jag, Pernilla och Erik.
Vi har det 7 budordet och det är att inte stjäla. Pjäsen handlar om att Erik är en tjuv typ som tar Pernillas väska så kommer jag som är polis så slår han ner mig och Pernilla, så jag och Pernilla ska kasta oss på golvet inför 300 pers. USCH! Men det ska bli kul att få paket, och helst pengar som jag kan ha till Sthlm i sommar=).

Nej nu ska jag iväg och handla blommor med Mamma.
Ha det bra och än en gång GLAD PÅSK!

Ps. Om ni är intresserade av att köpa ett xbox med 2 kontroller och 2 spel så hör av dig till mig för jag ska nämligen sälja mitt. ds.

Kramar Ellinor.

Tisdag!

164462-21
 
Hej hopp !!

Idag är jag på bra humör vet inte varför:P.
Min dag började med att jag vaknade vid 9 och kollade lite på nyhetsmorgon och så, sen kom Mormor och Morfar förbi här 10.30 och pratade lite. Sen gick jag i pyjamas till 13(oooopppss lite länge:p) då gick vi ut med min hund och sen körde jag och Mamma och handlade lite mat. Sen kollade jag på filmer och sen åt vi och jag tog ut mina marsvin. Sen gick jag över till mina grannar och jag följde med dom till Maxi när dom handlade och nu sitter jag här=) Mycket detaljer=).

Nu är det inte långt kvar tills vi får reda på vilka artister som ska vara med på Skansen, vissa har sagt att man får reda på det i Maj så då får jag tro på det=). Den dagen jag ser vem som ska med och där står Carola kommer jag bli skitglad. Jag kommer ringa till Belinda och säga det sen kommer jag kolla med mamma och pappa om datumen stämmer sen kommer jag skicka ett mail till min andra kompis som antaligen ska följa med så ska jag höra om hon har semester då Carola ska komma dit. Om allt det blir godkänt är det ju bara att boka ett billigt hotell och längta tills dagen kommer=) Shit vad jag ska ha roligt i sommar med konserter med mest Carola men det blir säkert konserter med Andreas med, han snyggingen får man ju inte glömma=). Vill ha sommarlov NUUUU! Det är ungefär bara 2 månader kvar av 8:an sen börjar jag 9:an, ojojoj åren går snabbt. Usch det värsta med 9:an är nationella proven, HATAR prov som ni säkert märkt=).

Nej nu ska jag ska på filmer igen.
Kramisar Ellinor.

PÅSKLOV!!

Äntligen är det påsklov=) Jag ska bara njuta nu denna veckan som kommer=).

I helgen spelade jag tennis som vanligt i lördags sen på kvällen gick jag över till mina grannar och var där hela kvällen. Idag har jag hjälpt mamma och pappa och fixat i trädgården sen efter det åkte vi ner till stan och åt. Sen gick jag över till mina grannar och där var jag till kl 22.30.
Och nu ikväll har jag tittat lite på filmer och nu är jag sjukt trött=/.

Imorgon får jag se vad som händer, kanske går över till grannarna igen. Jag ska i alla fall vara ensam hemma på förmiddagen för mamma ska till frissan och pappa jobbar så det blir skönt=) Då ska jag se på filmer tror jag.

Ja mer har det tyävärr inte hänt=).
Nu måste jag sova.

Natti Natti=)

RSS 2.0