Sommartid nästa!

Ni glömmer väl inte att ställa om klockarna inatt? .. En timme fram :) Så nu går vi mot ljusare tider ;)

Har nyss kollat på Beck-I Guds namn, men jag somnade så jag missade halva filmen haha, så jag fick sätta mig här lite så jag vaknar.

Nu ska jag titta lite på youtube, godnatt på er.

Bio!

Nu är snart denna dagen slut också.. tråkigt att dagarna flyger iväg. Men idag har det iaf hänt mycket :) Har ju knappt suttit ner, som jag skrev förut så tränade jag och sånt och sen körde vi in till Malmö och jag hittade ett par högklackade skor :) Det var rea på dom tom, skitfina var dom. Sen åt vi lite och sånt och sen åkte vi hem igen, sen pluggade jag lite på redovisningen jag ska ha nästa vecka och sen kl 18 körde Pappa mig ner till biografen och mötte pernilla där, gick och hämtade ut biljetterna och sen köpte vi godis. Filmen var inte den bästa jag har sett, den var sådär.. det hände inte så mycket i den.

Just nu sitter jag i datarummet och har marsvinen ute, har inte haft tid till dom idag.
Nu ska jag ta in dom och gå ner och titta på Sing a long ;) Puss på er.


Duschen nästa..

Kom nyss hem från träningen, lika svettigt idag som i torsdags :p Sitter just nu och lyssnar på musik på Mtv. Ska gå in och duscha nu, ska in till Malmö så snabbt som möjligt.

Ha en bra lördag :) kram på er.

Regn..

Kom nyss hem, var ute och visade den nya säljaren med aftonbladet, min runda så han lär sig. Det verkar vara svårt för honom, han ringde mig nyss igen och frågade hur han skulle göra när han rapporterade tidningarna. haha, men det går säkert bra.

Idag ska jag träna mellan 12-1 sen ska vi in till malmö som jag skrev igår och försöka hitta ett par skor till mig, vill ha ett par hööööga :) Sen ikväll blir det bio med pernilla, Angel.

Just det, måste boka biljetter till angel nu, puss

Svar på kommentar.

Postat av: alva.-

tränar hon pernilla friidrott?

2008-mar-28 @ 23:06

Ja det gör hon, vet du vem det är?

Beck

Har nyss kollat på Beck på den nya tvn, det var riktigt bra :) Sitter just nu i min säng, ska precis sova men tänkte skriva lite till er först.

Imorgon ska jag ut kl 9.30 och hjälpa en kille som ska ta över mig med aftonbladet, så ska jag visa han mina kunder och sen ska jag träna kl 12-13 och senare på dagen ska vi in till Malmö för jag vill ha ett par höga skor :)

Ikväll har jag även smsat med Louise, du ska veta att du betyder allt för mig. Lämna mig aldrig <3

Nu ska jag sova. Kram på er.

Ny tv :)

Sitter just nu här och är riktigt trött. Har varit igång hela dagen även idag. Var i skolan mellan 8.25-14.15 snabbt hem och åt och sen tog jag bussen 5 i 3 till stan, mötte Pernilla där. Sen gick vi och fikade lite och sen mötte vi Jasmine (Pernillas kompis) och sen gick vi och shoppade lite. Jag hittade bla en tröja från Gina med ett peace märke och ett svart linne med knappar. Sen köpte jag även balsamspray. Ville inte slösa så mycket idag så det fick bara bli nödvändiga grejer :) Jo förresten så köpte jag ett ljusorange nagellack och ett par stora örhängen :) Sen gick vi till Trelleborgs Allehanda och lämnade sommarjobbsansökan och sen vid 5 skulle Pernilla hem så gick jag och väntade på Mamma och Pappa. Sen när dom väl kom så gick vi och köpte en ny tv till mig, hittade en billig igår på expert så den håller Pappa så med nu :) Sån stor plasma tv, riktigt coolt :)

Ikväll blir det att ta det lugnt och bara se lets dance finalen.
Hoppas ni får en härlig kväll :)

Köpcentrum!

Kom nästan nyss hem från Trelleborgs köpcentrum :p Följde med Hanna ner där vid halv 8. Kom ner och gick lite i affärer, det var ju tjejkväll där idag. Men vi hittade inget, sen var där skitmycket folk också. Kl 20.15 kom Frida och sjöng, ni vet hon som var med i melodifestivalen. Sen ringde vi min pappa för vi orkade inte vara kvar där mer så nu sitter jag här :) Ola skulle komma 21.00 men jag orkar inte med skrikandet och sånt så vi åkte hem ist :)

Sitter just nu och övar lite på so, kan faktiskt allt :) Ni får ha det så bra , kram

Träning!

Jag fattar inte vad det är för fel på bloggen, jättetrögt att komma in.
Iaf så börjar min träning idag igen, hade ingen träning på lovet ju :) Har faktiskt längtat efter att spela hihi.

Var i skolan idag mellan 8.25-14.15, sitter och lyssnar på lite musik nu. Måste öva på ja ni vet... so :p

Dagens outfit+nytagna bilder.

Shit vad bloggen har klyddat idag. Har inte kommit in på den förrän nu. Här kommer lite bilder iaf:

image98

image99

Jeans: Veromoda
Rosa tröja: Gina
Grått linne: Veromoda
Svart kofta: Gina

Och lite nytagna bilder :





Nu ska jag kolla på Grey´s. Kram



Handling

Var på konsum förut och postade ytterligare ett paket som jag sålt på tradera och sen köpte jag lite till mamma :)
Sitter just nu och lyssnar på musik. fortfarande.. har övat på so en gång. Men jag tycker jag kan det ganska bra så det är ingen panik :)

Vad ska ni göra för roligt ikväll? :)

Redovisningen!

Gud vad blogg.se klyddar, antingen kommer man inte in alls eller så hänger hela skiten sig. Men nu kom jag precis in :)

Redovisningen idag i engelskan gick bra, och glostestet gick också bra :) Nu har jag bara soprovet kvar denna veckan. Skönt att mjukstarta lite. Har fortfarande ingen ork till någonting, sitter bara här framför min svarta grej och lyssnar på fina låtar. Men jag får väl börja på so:n nu också.....suck!!

Hoppas ni har mer ork än mig! KRAM

Fixing!

Nu har jag precis duschat och sitter just nu och chattar och äter ett äpple, får ju vara lite nyttig :)
Pappa förhörde mig på engelskglosorna innan och jag kunde alla utom en, så det behöver jag inte oroa mig för. So har jag tills på fredag så allt är lugnt nu :)

Såg nyss att det inte var ngt spec roligt på tv ikväll, så det blir att sitta här vid datorn hela kvällen.
Kramar

Ännu en sak..

gjord, nu har jag läst igen so:n, har bara engelskan kvar. Iof så gjorde jag det samtidigt som jag chattade på msn, så det kanske inte blev så bra gjort. Men skit samma, har iaf börjat, började ju i söndags så jag ska nog fixa det :)

Nu får jag ta fram engelskan :)

Wooow.

Nu har jag iaf kommit så långt att jag har förflyttat mig från mitt rum, gått in till datarummet och tagit ut marsvinen som nu springer framför mig på golvet. Sen har jag lagt upp so boken och engelskboken sidan om mig, sen har jag inte kommit längre, haha.

varför ska det alltid vara så segt efter lovet, man orkar ingenting :(

Seg dag....

Usch vad denna dagen har varit seg, har inte gjort ngt nyttigt alls idag. Har bara övat en gång på läxorna och behöver göra det fler ggr. Ska ta ut marsvinen också, men det har jag heller inte gjort.. usch säger jag bara.

Aja, får väl ta mig i kragen nu och göra det!


Ny vecka, nya tag.

Kom precis hem från skolan, slutade lite tidigare idag så det var skönt :)
Såg precis på mitt konto att jag har fått in lite pengar idag, 2 summor för tradera och en för den stora Carolaplanschen :) Det är alltid kul med lite pengar :)

Nu ska jag käka våfflor, det är ju våffeldagen idag :)

Hm....

Har precis kollat klart på Beck, sitter just nu här och ruttnar känns det som.
Idag har jag typ inte gjort ett skit, har inte varit ute på typ 2-3 dagar heller. Usch....inte bra.

Nu vill jag faktiskt börja skolan igen, för att få den sociala biten, något att göra MEN inte läxorna och proven. Dom kunde man gärna varit utan.

Nu ska jag kolla på Wallander som går på Tv4, och samtidigt kolla igenom läxorna.

Kram på er.

Muuuuuums.

Sitter just nu och äter nybakade kanelsnäckor och dricker en pepsi :) Gott avslut på måndagen hihi :)

Nu ska jag lägga mig i sängen och se beck :) Kram på er.

Ojj.....

Tittade nästan nyss ut genom fönstret och helt plötsligt var det vitt överallt. Suprise suprise.. Är jättetrött på snö just nu. Kommer en dag sen är det borta dagen efter. Vi är faktiskt i mars månad, då ska det vara VÅÅÅÅR!

image97

Jäsning.

Nu är kanelsnäckorna på sin andra jäsning så då kan jag skriva lite till er tänkte jag.

Duschade innan när dom var på sin första jäsning så nu är man ren igen hahaha. Har gått i pyjamas hela dan. Men när det är snö ute och kallt så vill man inte gå ut så då kan man lika bra gå i pyjamas :)
Såg i tvtidningen att det inte är ngn Anna Pihl idag :( gråååååt. Dumma tv4 som skippar det bara för det är röd dag.
Aja.. jag får titta på den beck filmen som jag började på inatt.

Ska även plugga en gång till på eng och so som jag har till denna veckan. Usch.. idag får jag gå och lägga mig tidigt, är van vid att lägga mig vid 00-01, men nu får jag lägga mig 22 ist. Inte kul.. Men jag får tänka positivt, det är bara 2,5 månad kvar. Det kommer jag klara. Men just nu har jag det värsta framför mig, några nationella kvar, i mina skräck ämne.. engelska och matte. Men det kommer gå bra, min lärare i matte har sagt att han kommer sätta G på mig, så det får jag hoppas :)

Nu ska jag lyssna på lite musik och försöka kamma ut håret.

Frågorna!

Har svarat på frågorna som en läsare skickade till mig, angående min idol/förebild :) Ni kan läsa resultatet på hennes blogg: http://chestnut.webblogg.se/

Nu ska jag ner och baka kanelsnäckor med pappa. mums.

Kramar


Paket..

Har precis pakat in det sista paketet med kläder som jag sålt på tradera. Sitter fortfarande i pyjamas, men idag är det en sån dag man bara går och chillar.

Ska in och svabba datarummets golv eftersom det är jag som har marsvinen där inne så är där smutsigt och sen efter det ska jag nog plugga. Får se..

Vi hörs mer sen.

Svar på blivande intervju.

Postat av: Cherrie

För att jag gillar din blogg och för att du har en Idol du står för :D
Det är bara ett par frågor, jag ska fråga fler personer senare eftersom jag tycker att det är kul att se vad andra har för musiksmaker :D Det publiceras givetvis på min blogg senare. Hoppas du är interesserad ! :D

2008-mar-24 @ 12:03

Ja jag ställer upp. Har du en stor blogg? Eftersom du vill göra så pass många intervjuer.
Kul att du tycker om min blogg, så då ställer jag upp hihi :)

Hör av dig mer sen, du kan mejla mig ist om du vill: [email protected]

Frukost.

Godmorgon...elr godmiddag får man nog säga ;) Sista lovdagen idag, inte kul.. men lovet har iaf varit bra :)

Vaknade för en timme sen av mamma som inte tyckte att jag skulle sova mer. Sov ändå för länge eftersom jag ska gå och lägga mig vanlig skoltid ikväll, men det fixar sig säkert.

Sitter just nu och äter min frukost, oboy,juice och knäckebröd med ägg :) Supergott.
Idag ska jag bara göra såna saker som är nyttiga, ska svabba golvet hos marsvinens rum, slå in paket som jag sålt på tradera, posta brev och plugga. Blir en lugn dag idag.

Vad händer hos er idag? :)


Hemkommen+kommentarer.

Kom hem från Karolina för 20 minuter sen. Bowlingen gick bra....kom dock näst sist men kul var det. Och jag har inte spelat på flera år :) Gjorde dock 2 strikar så ganska nöjd är jag :)

Följde med dom hem och åt glass och sånt efter bowlingen för att fira Karro eftersom hon fyller år idag och stannade som sagt till halv 12. Sitter just nu och smsar med Lollo som inte kan sova, stackare :) hihi

Har fått lite kommentarer medans jag var borta:

Postat av: Tonje

ha en bra kveld gumman!!

2008-mar-23 @ 17:36

Tack gumman, saknar dig <3 :)

Postat av: Cherrie

Du, vill du vara med i en liten itervu på min blogg, om din musiksmak?

2008-mar-23 @ 17:38

Hade varit kul, vad är det för sorts intervju och varför just jag?,  Låter kanske lite bitchig men vill gärna vet, kul att veta varför du just valde mig :)

Nu ska jag byta om till pyjamas och tvätta bort sminket och sen blir det antagligen en beck film. Länge sen jag såg en beck, har varit i en Ola Rapace period nu så nu får det bli lite Mikael Persbrandt ist ;) Idag är det ju sista dagen på lovet som man kan vara uppe länge.. får göra lite saker då :)

Puss på er.


Klar :)

Nu är jag klar :) Har precis sminkat färdig mig och har tittat snabbt på läxorna. Får titta på det mer ikväll, det verkar inte jättesvårt.

Karolina kommer om 20 minuter så nu blir det att sitta och vänta. Pappa är och hämtar ut pengar till mig som jag kan ha ikväll.

Ha nu en riktigt härlig kväll, så hörs vi KANSKE ikväll, om jag orkar och hinner. Kram på er.

Sakta men säkert..

börjar jag bli klar :) Har duschat, satt upp håret, ätit påskmat som blev över sen igår, filat ner mina naglar (har tappat två påbyggda) och sitter just nu och har marsvinen ute :)

Kvar är: sminka mig, bättra på nagellacket( det försvann lite när jag filade) och sen är jag klaar :)

Karolina och co kommer om en timme så då måste jag vara klar, men det fixar jag.. man ska inte stressa här i världen. Haha där lät jag som en gammal människa ;)

Ni får ha en bra söndag. Det blir antagligen att jag börjar med läxorna imorgon, vet inte om jag hinner idag. Elr så tittar jag på det nu.. vet inte än.

Kram på er.

....

Sitter fortfarande här på mitt rum och lyssnar på musik, nu är det lite blandade låtar.

Borde kanske göra mig i ordning, sitter fortfarande här i pyjamas och håret står åt alla håll haha.
Karolina frågade mig nyss om jag ville följa med dom och spela bowling ikväll :) Länge sen jag gjorde det så jag sa ja. Så dom ska hämta mig 17.00 så jag får snart gå och duscha :)

Vi hörs senare. Kramar.

Musik :)

Sitter just nu på mitt ljuuusa rum, det blev jätteljust nu efter vi målade om. Lyssnar på den nya singeln med Carola&Andreas :). För er som inte vet det så är jag ALDRIG tyst, låter som en dryg jävel tänker ni då men ni har aldrig träffat mig ;) haha. Jag sjunger ALLTID elr gör ngt annat oväsen haha.

Har tittat på Lets dance nu, eftersom jag var hos Karolina i fredags så missade jag det. Så bra Tina är :) Hoppas hon vinner allt.

Jag glömde förresten att fråga en sak till angående min blogg, vad är det som gör att ni läser min blogg dagligen? Vad är det bästa och vad är det sämsta, alltså vad kan jag göra bättre? Vill gärna veta det :)

Idag har jag inga planer för dagen, får se vad som händer. Måste iaf börja titta på två läxor/prov jag har till nästa vecka, engelska+redovisning till onsdag och prov om Islam i so tills på fredag. Roligt att börja skolan med läxor och prov. Igår satt jag och funderade för mig själv, jag slutar grundskolan om 2,5 månad. Jag kan inte fatta det, sen har jag ett långt varmt sommarlov framför mig och sen börjar jag gymnaiset. Kan inte fatta var alla dessa åren har tagit vägen, kändes som jag precis gick i 6:an, vilket var en svår tid för mig. Men tiden går som sagt snabbt.

Vad ska ni göra idag? Har ni också fint väder? :)

Söndag igen....

Nu är det söndag igen och lovet är snart slut :( trååkigt. Vill inte börja skolan igen.

Vaknade idag 10.00 och sitter just nu och ska se Lets dance. Vi hör mer sen.

Puss.

Vill veta..

Sen jag bestämde mig för att börja blogga igen så har jag fått mycket fler besökare. Jag lägger ner någon timme per dag till bloggen och har även börjat med dagens outfit men har slarvat med det lite den senaste tiden. Jag tycker det är jättekul att blogga för man skriver liksom om sitt liv och till någon var gång, eftersom man har några läsare :)

Ni är dåliga på att kommentera så jag vet inte vem ni är. Så vill ni skriva en kommentar och skriv hur gammal du är och var du bor och om du har en blogg så skriv den så ska jag läsa den :) Vill jättegärna veta vem som läser min blogg :) Sen vill jag även veta hur ni fick tag på min blogg, genom blogg.se, kompisar osv..Snälla svara på dessa två frågor :)

Puss

Svar på kommentarer.

Postat av: Cherrie

Oh nej man bli ALDRIG för gammal för godis! Desvärre har jag bara fått ett :( haha

2008-mar-22 @ 19:42

Oj då.. Hoppas du blev glad för ditt påskägg ändå :) Glad Påsk på dig.

Postat av: Cherrie

Så himmla fint!

2008-mar-22 @ 19:43

Tack så mycket. Jag blev själv jättenöjd med rummet. Ännu finare när man har lampor tända.

Postat av: louise

verkligen jättefint!
jag ska göra om mitt rum på torsdag/fredag :D
glad påsk!

2008-mar-22 @ 13:48

Tack, hur ska du göra om det då? :)

Påskmiddag.

Har tagit en liten paus från gästerna nu. Är trött och har lite ont i huvudet.

Åt middag innan när gästerna kom vid 15.00 och nu precis har vi ätit kaka och druckit kaffe :) gott gott.
Så nu blir det väl att sitta och prata och senare kommer godiset fram. Har fått två påskägg nu ;) ... man blir inte för gammal för godis.

Puss.


Glad Påsk!

Kan ju börja med att säga Glad Påsk till er:)

Nu äntligen är rummet klart.. är såå glad och nöjd :)

Här kommer resultatet:

image92
Första delen av tapeten uppe :)

image93
Alla tapeter uppe :)

image94
Nu börjar möblerna komma på rätt plats :)

image95
Tavlorna också.

image96
Helt nya möbler :)

Vad tycks? Själv är jag supernöjd. Skönt att få bort ALLA dom bilderna jag hade på väggarna innan, kändes bara stökigt.

Har hållt på med möblerna nu hela morgonen. Har precis kommit ur duschen och ska snart klä på mig. Våra gäster kommer 15.00 så det är lite stressigt.

Ha en skön påsk. Vi hörs säkert ikväll. kramar

Min dag

Tänkte berätta lite om min dag för er :)

Gick till bussen 11.50 och tittade på busstidtabellen att bussarna bara gick en gång i timmen idag eftersom det är som en söndag. Så det var bara att vända om och gå hem igen. Gick hem och åt knäckebröd och sen gick jag till bussen igen 12.20. Träffade Pernilla på bussen och när vi kom ner till stan gick vi till donken och åt efter det gick vi och köpte lite glass och tittade runt lite. Jag hittade carolas&andreas singel, ben till min hund, godis.. sen minns jag inte mer. Sen skulle vi ta bussen hem men bussen gick inte förrän 50 senare så jag ringde min pappa så fick han snällt hämta oss. Kom hem här och såg Wallander-Hemligheten med godis och när den var slut, började jag fila mina naglar hahahaha, samtidigt som vi lyssnade på nya singeln. Sen målade vi våra naglar i samma färg hahaha. Låter skittöntigt men det blev jättefint :)

Just nu har jag marsvinen ute och Pernilla gick för en halvtimme sen. Ska försöka ringa till Karolina sen igen, skulle egentligen till henne idag.. men det kom ngt förhinder..aja, får se hur det blir. Förresten så är alla mina väggar målade nu, pappa håller på att sätta upp tapeten :) Så imorgon kan jag så smått börja inreda :)

Kram på er.

Tomt rum.

Vaknade idag kl 8 av att telefonen ringde, det var en person som ville köpa vår bokhylla på blocket, så han kom kl 9 och köpte den. Så jag gick och duschade medans han var här. Just nu sitter jag mitt i mitt rum eftersom Pappa håller på att spackla mina väggar.

Idag kl 12 ska jag ner till stan med Pernilla och titta lite och handla godis till Wallander filmen vi ska se i em.

Bilder kommer på mitt rum när det är färdigt :) Vill bara få ordning på mitt rum nu.

Kramar

Svar på kommentarer.

Gud vad glad jag blir när det kommer in kommentarer från personer jag inte känner :) Superkul.

Postat av: evelina

Snygg blogg :) allt bra?

2008-mar-20 @ 21:49

Tack tack, allt är bra med mig. Hoppas du också mår bra :)

Postat av: emilie

ikea kan vara skojj :)

2008-mar-20 @ 21:59

Ja det var superskoj :)

Min dag i Malmö :)

Nu har jag en liten paus från renoveringen så nu kan jag skriva till er :)

Vaknade halv 10 av att Mormor ringde och frågade om vi var vakna haha:p Men det var bra att hon ringde annars hade jag sovit mycket längre. Gick upp och åt frukost snabbt och sen gick jag ut med hunden och sen kom dom 10.40 , då körde vi in till IKEA, jag handlade lite blommor, lådor, ramar bla. Sen åt vi middag där och sånt och körde därifrån vid 14.00 ungefär. Sen när vi kom hem bestämde vi oss för att åka in till IKEA igen och handla en tvbänk och två cdhyllor till mig, lika bra att göra det när man är ute :) Så idag har jag varit på IKEA två gånger haha. När vi kom till lilla Trellehulla igen så körde vi och handlade påskmat.

När jag kom hem så tömde vi mitt rum och sen målade pappa mitt tak. Nu håller vi på att spackla och ska snart börja måla väggarna :)

Det känns i kroppen att man varit i gång sen kl 11, men kul har jag haft :)

Nu måste jag fortsätta. Kram på er.

Malmö heeeeela dagen.

Svar på en kommentar om väskan var äkta:

Postat av:

äkta?

2008-mar-20 @ 17:34

Ja den är äkta, gjord i ITALIEN.

Sorry för dålig uppdatering men har precis kommit hem. Hinner inte skriva mer nu, ska måla mitt rum :) Skriver mer sen om min dag.

Gucci väska till salu

Säljer en Gucci väska på tradera just nu, lägg bud om ni vill:

http://www.tradera.com/Gucci_Horsebit_vaska_LARGE_SVART_HELT_NY_-auktion-60917953

IKEA NÄSTA

Nu ikväll bestämde jag med Mamma att vi ska in till IKEA imorgon :) Ändrade tiden med Pernilla så nu ska vi kanske vara på fredag ist.

Imorgon ska jag titta på tvbänken, dvdhylla, lådor och ramar. Älskar att gå på IKEA, billigt och bra grejer. Ska in där med Mormor och Morfar eftersom min pappa jobbar och min mamma inte har något körkort. Så vi ska höra av oss till dom imorgon när vi vaknat så ska vi köra så snabbt som möjligt :)


Blocket..

Har suttit här i datarummet nu i 1,5 h och tittat på tvbänkar på blocket till mitt rum. Vill förnya det nu när vi ska renovera det :) Har hittat en som är jättefin som jag har frågat om den finns kvar, kostar bara 700 kr så finns den kvar har vi tur.

Imorgon skulle jag egentligen varit med Pernilla, men ska försöka ändra det tills på fredag ist för jag behöver in till IKEA imorgon och köpa ramar som jag kan rama in foto och planscher på Carola, som jag kan ha på mina väggar sen. Ska även titta på en tvbänk där inne, det är ju alltid bättre med helt nytt och inte bara begagnat.

Nu ska jag programera min video och sen ska jag se tv.

Kramizzar :) hihi

Staden

Idag har det även hänt mycket hos mig :) Efter jag skrev förra inlägget rensade jag på mitt rum, kastade grejer som jag inte behövde och vissa grejer la jag ner i lådor som jag har under sängen så ser det trevligare ut. Sen rensade jag min gamla dator eftersom vi skulle lämna in den på reperation idag och sen gick jag och duschade.

Tog bussen hemifrån halv 3 och när jag kom ner till stan gick jag direkt till Gina och handlade dom två tröjorna jag la undan igår, sen gick jag till djuraffären och handlade lite till min hund och marsvinen och sen gick jag och köpte frimärke eftersom jag sålt ännu mer på tradera så fick jag iväg det idag också. Sen var det dags att plocka ögonbrynen 15.00 och efter det handlade jag lite på ICA eftersom jag blev hungrig av att plocka brynen haha, elr inte. Sen gick jag till busstationen och väntade på bussen och var hemma igen 15.50.

När jag kom hem körde vi direkt till ONOFF och lämnade in min gamla dator, sen körde vi till Videomix och lämnade tillbaka Tusenbröder och då skaffade jag mig även ett sånt Bonuskort :) Och sen körde vi och hämtade mina tapeter som redan hade kommit :)

Ikväll vet jag faktiskt inte vad som händer. Ska försöka få tag på Karolina och höra om jag kan komma dit. Annars vet jag inte. Hoppas ni får en trevlig kväll.

Nya kärleksparet.

Nu är det klart att Måns och Marie är nya kärleksparet i Sverige. Dom har varit ett par i en vecka nu.

image91
bild: aftonbladet

Tur att Måns hittade en flickvän tillslut hihi.

Frukost

Hej, sitter här med en skål flingor. Vaknade för en timme sen ungefär men har tittat på tv sen dess så det fick bli frukost nu :)

Idag vet jag faktiskt inte vad som händer, ska iaf fixa ögonbrynen 15.00 och sen ska jag köpa dom två tröjorna jag la undan igår också sen blir det väl att slappa :)

Nu ska jag se så ska det låta, har inte sett det från i fredags.

Tusenbröder.

Nu är tusenbröder slut :( Grååååååter. Nej skämt och sido. Ni vet ju att jag köpte en Tusenbröder idag, som hette Återkomsten. Det var samma dvd som en annan Tusenbröder som heter säsong 3. Riktigt skumt, precis samma innehåll fast olikt omslag. Hur kan man göra det så knäppt?

Iaf så har jag städat mitt rum nu ikväll, kändes som det behövdes. Fast när vi ska måla om mitt rum ska jag städa ordentligt och RENSA på mitt rum. Det kanske låter som jag har värsta mkt grejer men jag har faktiskt inte det. Men jag tycker inte om när man har för mycket grejer, det ska se normalt ut. Jag har en hel del grejer som bara står för det står där liksom. Sånt skit kan man lika bra kasta.

Ni får ha det så bra så hörs vi imorgon.

Svar på kommentarer.

Har fått två kommentarer om vad jag gjorde på ungdomsmottagningen så nu kommer svaret så ni inte tror att jag är sjuk.

Jag var där igår för att prata med en kurator. Så nu vet ni det.

Min dag.

Skrev precis ett ganska långt inlägg men när jag klickade på publicera så stod det att jag inte var inloggad. Skit störigt.

Iaf så ska jag berätta om min händelserika dag tänkte jag. Tog bussen hemifrån kl 11.30 och mötte Pernilla på bussen. När vi kommit ner till stan så gick vi till ett ställe som heter " Gilli Vanilli" och åt sallader. Efter vi var mätta och glada gick vi till videomix, elr hemmakväll som det heter nu, jättefult namn menmen. Där handlade jag sista Tusenbröder filmen, den filmen är verkligen beroendeframkallade. Och pernilla handlade 3 filmer. Efter det gick vi runt i stan och tittade lite, jag la undan två tröjor på Gina eftersom jag inte hade så mycket pengar och sen köpte jag lite smink och sånt som jag behövde. Sen gick vi till det stället som Pernilla skulle ta ett till hål i örat på, så nu har vi lika många hål i öronen. Efter det skulle hon iväg och jobba så jag gick till min Mormor och Morfar som bor i stan eftersom bussen gick precis då vi sa hejdå till varandra. Så där bjöds man på glass och saft, gott gott. Sen tog jag bussen hem 14.40 och när jag kommer hem så är Belinda här hemma eftersom vi hade pratat om att umgås idag så det har vi gjort nu till halv 8. Just nu sitter jag här och har precis haft marsvinen ute och senare blir det Tusenbröder och vila.

Förresten så har jag tagit ner ALLA mina Carolabilder på väggarna nu, känns riktigt tomt. Har bestämt mig för att inte ha några pappersurklipp på väggarna utan jag ska rama in planscherna jag har och alla kort jag har på henne. Blir mycket finare så. Sen ska jag dessutom ha mycket mer färger i mitt rum eftersom väggarna kommer bli väldigt kalla, ska ha grå/vita väggar och sen ska jag ha en fondvägg med silvriga blommor. Bilder kommer jag lägga ut när det är klart.

Nu har ni fått en liten uppdate. Kram på er.

Godmorgon!

Godmorgon, vaknade nyss och nu sitter jag här. Det är extremt mycket snö ute och jag ska iväg med bussen 11.30, usch. Orkar inte gå ut i snö. Det är sååå jobbigt.

Så här ser det iaf ut hos mig:

image90

Nej nu måste jag ner och äta frukost. Vaknade för sent idag, men jag gick inte och la mig förren kl 02, opps. Men jag får skylla på tusenbröder hahaha:P

Skor.

Här är dom två par skorna som jag har lagt in på tradera, är ni intresserade så lägg ett bud :)

http://www.tradera.com/Nike_skor_i_stl_39-auktion-60781459 - Nike gympaskor.

http://www.tradera.com/Svarta_hogklackade_skor_i_stl_39_-auktion-60781761 - Svarta högklackade skor.

Nu ska jag plocka undan på rummet och sen är det dags för tusenbröder. Kramar

Tradera.

Har nyss packat in saker jag sålt på tradera, kläder bla. Och så har jag skickat iväg vinnarmail till vinnarna så dom vet hur mycket dom ska sätta in på mitt konto, då blir jag snart rik.. hihi.

Det är fortfarande snöstorm ute. Nu har det kommit rejält. Innan när vi var och handlade mat så snöade det som mest, inte roligt att vara ute i kan jag säga.

nej nu ska jag fota två par skor och lägga in på tradera. Puss på er.

Snöstorm :S:S:S

Har nyss kommit hem från stan. Det gick bra på ungdomsmottagningen. Efter jag varit där gick jag och mamma och handlade middag och sen åkte vi hem. Det är skittråkigt väder ute idag, sånt väder man bara inte vill gå ut i. Det regnar och snöar och samtidigt blåser som in i.

Nej idag blir det till att stanna hemma.
Puss på er, nu ska jag se Tusenbröder med mamma <3

Godmorgon!

Vaknade för inte så länge sen. Är just nu hemma själv, pappa jobbar och mamma är i stan och färgar håret.

Idag kl 13.00 ska jag ner till Ungdomsmottagningen och efter det blir det nog att gå i stan och titta. Måste även fixa mina tradera auktioner som jag sålt.

Vi hörs senare. Kram

Äntligen

Äntligen är allt klart med min nya dator. Har hållt på med den sen jag skrev sist, har installerat en massa grejer och sånt men nu är allt på plats. Håller just nu på att lägga in bilder, favoriter och musik som jag sparat från min andra dator. Kan ju inte gå miste om några foto elr musik :)

Har även tittat lite på Tusenbröder medans datorn installerades.

Förresten så är jag med i aftonbladets bilaga idag :) Bilden på mig och Carola från Malmö, så köp den om ni vill se mig :)

Nu börjar snart Singing Bee. Vi hörs senare.

Kram

Ny dator!

Japp, nu har jag fått ny dator :) Just nu håller den på att installera en massa grejer så jag sitter här och skriver på min gamla. Min nya dator är lite mindre än den andra, vilket är skönt för jag tycker min gamla är så klumpig.

Vi handlade även fler Tusenbröder i Malmö, säsong 2 och 3. Så nu har vi att göra på påsklovet hihi.

Nu ska jag fortsätta med datorn, puss på er.

Söndag.

Postat av: Sara

Hej!
Tyckte du att det var rätt vinnare ändå som vann?
Sanna var bra!

2008-mar-15 @ 23:02

Ja jag tycker henne låt var bra. Hellre henne än BWO tex. Dom SUGER. Men jag gillade som sagt Sannas låt.

Godmorgon.

Idag mår jag mycket bättre, mådde lite dåligt innan men jag tog en Panodil så nu är jag bra igen :)
Vaknade kl 9 idag, Satte mig direkt vid tv:n och tittade på Tusenbröder, den är riktigt bra alltså :)
Idag ska vi in till Malmö IGEN, haha. Men vi hann inte göra allt det vi skulle igår eftersom jag mådde dåligt. Idag ska vi titta på tapeter till mitt rum eftersom jag ska måla om det nu på påsklovet, hihi. Sen ska jag få en ny DATOR. Skitkul. Men den datorn jag har nu suger fett, fick den förra sommaren och jag har aldrig varit nöjd med den. Två knappar har gått av och den är otroligt seg. Så nu ska jag få en ny datorn, En HP :)

Nu ska jag göra mig i ordning. Puss

Blandad dag.

Hej!

Först nu har jag krafter till att sitta upp. Har verkligen mått skit idag.
Det började när vi var på väg in till Malmö, jag mådde ganska bra innan vi körde dit. Sen när vi åt kebab på Malmö Kebab så började jag må lite sämre sen när vi körde till Burlöv center så mådde jag bara skit. Åkte hem efter vi bytat mina byxor och så fort jag kom hem gick jag och la mig, sov i 2 h och sen var det lite bättre. Men efter en halvtimme började kroppen spänna sig igen så jag mådde dåligt igen. Låg i fosterställning i  min säng samtidigt som jag såg på Tusenbröder, men minns inte så mycket av det avsnittet eftersom jag har typ knarkat tabletter idag. Har tagit en speciell tablett och två panodil, känner mig som en vandrande bomb elr ngt. Sen efter någon timme mådde jag tom illa, och sen spydde jag. Nu ska jag ALDRIG mer äta kebab om ni förstår varför, och absolut INTE vitlökssås heller, fy fan säger jag bara. Men efter jag kräkte var det precis som jag kräkte upp smärtan, mådde bra riktigt och nu mår jag bra.
Det har varit en jobbig dag men nu mår jag bra igen.

Tittade på Melodifestivalen innan, som tur var mådde jag bra 19.45 igen, vilken tur man har liksom. Åt knäckebröd och drack massor med vätska eftersom jag kräkte upp allt. Och sen körde pappa iväg och köpte lite godis. Var det en chock att Charlotte Perelli vann elr? Nej.. det verkar som det är uppgjort. Alla visste att hon skulle vinna. Själv var min favorit Sanna. Röstade på henne typ 5-7 gånger :) hihi.

Nej nu ska jag dricka mer, det vattnas i munnen hela tiden. Men nu förstår ni varför jag inte uppdaterat.
Ska se Tusenbröder nu med Mamma och Pappa.

Puss :)

Malmö nästa..

Hej på er.

Idag kunde jag för första gången på 3 år sova ut på helgen. Helt otroligt skönt. Ska inte träna idag heller så det blir en riktigt härlig dag :)

Snart ska vi in till Malmö......igen. Vi ska till Cubus igen och byta mina byxor för dom har töjt sig jättemycket så vi ska ta en storlek mindre, och sen ska jag köpa ett till par skor som jag köpte förra helgen, fast i svarta :) Kostar ju bara 199 kr , då får man passa på.

Hoppas ni får en härlig Lördag!

Puss

Svar på kommentarer.

Postat av: Sara

Fint hår :)

2008-mar-12 @ 20:19

Tacktack :) hihi

Postat av: louise

ditt hår blev väldigt fint!

2008-mar-12 @ 21:55

Tack sötnos <3 :)

Postat av:

va är det för fel på amanda-jenssen vitt då?

2008-mar-14 @ 15:24

Det är inget fel på det men jag vill inte ha vitt hår. Och sen hade jag inte passat i det heller. Är nöjd som det är,

Rolig dag..

Sorry för dålig uppdatering, men jag har inte suttit still förrän nu :O Jag vet... det är inte ofta det händer, men idag hände det :)

Var i skolan mellan 8.25-14.00. Åkte hem och tog det lugnt till jag gick till bussen 14.50. Sen var jag och Pernilla i stan och shoppade lite, jag handlade nagellack, tröja, marsvinsmat, stärkningsmedel, ansiktsmasker och godis :) Sen efter lite shopping blev vi hungriga så vi gick in på en kinaresturang och åt, riktigt gott. Vi tog friterad kyckling med sötsur sås och till efterätt delade vi på banana split :) hihi. Efter det gick vi till ICA för att Pernilla skulle handla klyftpotatis till sin mamma och sen gick vi till busstaionen. Åkte hem 18.10 från stan, kom hem 18.20.

Kom hem och körde ut till alla mina aftonbladetkunder och sa att jag nu slutat sälja, så nu ska jag inte sälja mer. JIHOOOO. Sen 18.45 så ringer det på dörren och då är det Karolina som undrar om jag inte vill följa med henne hem och umgås lite, så jag följde med henne och när vi kom dit åt vi lite pizza och sen tittade vi på lets dance. Kom hem 22.30 och nu har jag suttit här en stund.

Imorgon ska jag sooooova, sen ska jag träna 12.00 och efter det ska vi till Malmö.

Nu ska jag se första dvd:n av Tusenbröder.

Puss.

forts....

Nu har jag precis duschat så nu är allt klart för idag. Så nu kan jag berätta det jag skulle göra innan när jag såg Du är vad du äter.

Imorgon ska jag som sagt till stan med fem i 3 bussen. Ska shoppa och fika lite med Pernilla. Måste ju fira att det är lov, hihi. Har mycket pengar på mitt konto nu igen när jag sålt saker på tradera och min ipod :) Är glad när jag har pengar att handla för. MEN jag ska INTE handla sånt som jag inte behöver bara för jag har pengar. Då ångrar jag mig alltid efter. Ska bara handla sånt som jag behöver bla..stärkningsmedel till mina naglar eftersom jag inte ska bygga naglar mer, ansiktsmask från H&M, marsvinsmat (dom måste också festa lite hahaha), nagellack är trött på mitt gamla röda.. ge förslag på vad jag kan ha för färg :) och sen ska jag fråga om sommarjobben jag lämnat in ansökan om. Måste ju veta när dom väljer ut och sånt :)

Imorgon ska jag även gå runt till dom jag sålt aftonbladet till. Måste säga att jag slutat sälja så dom inte sitter och väntar på mig på lördag. Får hoppas det är fint väder, så det är inte spöregnar när jag ska gå runt.

Sen återstår det att se vad som händer :)
Ni får ha det så bra tills imorgon, hinner nog inte skriva förrän efter stan.

Massor med kramar, Ellinor.

Du är vad du äter.

Just nu är det paus i Du är vad du äter så då kan jag passa på att skriva till er :)

Träningen idag var riktigt jobbig. Sprang mycket och hade nästan ingen vila. Dom sista 10 minuterna spelade jag helt ensam, med en hel vagn bollar eftersom dom andra var tvungna att ta bussen. Annars har det inte hänt så mycket idag, skola och träning och just nu tittar jag på tv. Efter Du är vad du äter ska jag se Vad blir det för mat och sen duscha. Sen ska jag bara sitta här en stund och sen sova.

Imorgon är det Fredag IGEN och efter skolan är det LOOOOOV. Ska ner till stan med pernilla imorgon efter skolan, ska ta fem i 3 bussen.

Nu börjar det skriver mer om morgondagen senare:p

Regn regn och åter regn.

Usch vilket tråkigt väder det är idag. Riktigt höstväder, nääää det ska vara vår nu!!!!!!!

Var i skolan idag mellan 8.25-14.15. När jag slutat så ringde mamma och frågade om Morfar skulle hämta mig eftersom det spöregnade ute. Så han kom och hämtade mig så jag fick låta cykeln stå kvar. Åkte hem och såg att Tusenbröder hade kommit, jippie. Blir en rolig helg med den :) Åt även pannkakor som mamma hade gjort, gott gott. Sen blev Mormor och Morfar här ett tag sen åkte jag med dom till Konsum för jag skulle posta en tröja som jag fått sålt på tradera och köpa en sån grön påse som jag ska skicka ipoden i. Sen fick jag CYKLA HEM!! Skitjobbigt och blev asförbannad på vädert. Så fort jag kom ut började det spöregna.

Idag i skolan har det ringt en person/företag två gånger till mig. Jag har haft lektion båda gångerna så jag har inte kunnat svara. Förtaget heter PIPINETTE AB, någon som vet vad det är? :S

Nu ska jag fixa med min ipod. Hörs senare.


Ont i huvudet.

Har börjat vänja mig lite mer vid håret nu. Tack för dom fina kommentarerna också, både här och på bilddagboken :)

Har just nu ont i huvudet, jhar druckit för lite idag... också. Dricker helt för lite om dagarna. Mamma tjatar på mig men det verkar inte gå in. Aja.. får dricka mer imorgon.

Ska iaf sova nu. Har inte haft ngn läxa idag så det har varit väldigt skönt. Imorgon ska jag och Pernilla laga egen maträtt på HK. Håll tummarna för MVG, hihi :)

Kram på er.

Mitt nya hår :)

Idag har jag blonderat mig ännu mer. Resultatet blev:

image88
Färgade hela håret, tog jättemånga blonda slingor upp till för att slippa ful utväxt och färgade helt underhåret. Klippte även topparna och tunnade luggen.

image89
Det ser jättejätte vitt ut, men det är jättesvårt att fånga det på bild. Och nej.. det är inte Amanda Jenssen vitt. Jag har guldiga slingor också i eftersom jag är så i mig själv. Blev riktigt nöjd men det tar ett tag att vänja sig:p

Har även fått sålt min ipod idag för 600 kr med frakt:) Riktigt nöjd med det priset, eftersom jag fått den gratis så trodde jag inte att jag skulle få sålt den för 600. Så nu blir det att shoppa på fredag hihi.

Ny design.

Har ändrat designen som ni kanske ser. Var trött på den andra. Behöver lite ändring :)
Har fortfarande inte fått hjälp med finare design så dom tradionella får räcka:p

Tv tittande..

Har nyss kollat på "Bygglov", det fanns inte ngt roligare på tv så det fick bli det.

Innan ikväll skickade det en om min ipod, han vill köpa den för 500 och hämta den idag, så jag sa ja. Men han har inte svarat på mitt mejl. Brukar man inte hålla ögonen öppna i sin mejl när man har skickat om en annons?:S
Nu har jag ju raderat allt på min ipod för jag trodde han skulle komma. Jävla människa. Aja.. min nya kommer antagligen nu i veckan så jag får stå ut :)

Är det ngn som vill köpa en ipod nano 2 GB så skicka ett mejl till mig på: [email protected]

Måste öva lite mer på engelskan nu.

Tusenbröder.

Idag ringde jag och avbokade min tid på måndag för att göra vid naglarna. Ska inte bygga naglar mer. För det första tycker jag det är för dyrt med 400 kr i månaden och det kommer jag inte klara nu när jag ska sluta sälja aftonbladet och sen för det andra så var jag inte alls nöjd denna gången. Dom har börjat släppa på sidorna nu en vecka innan jag skulle dit, skit säger jag bara. Så nu är det bara att vänta på att jag kan ta av dom och då ska jag fila ner dom och sätta på stärkningsmedel och nagellack så dom håller sig friska :)

Har nyss beställt första säsongen av Tusenbröder på Discshop :) Har läst om den i många tidningar så idag beställde jag den. Kostade bara 99 kr så skulle jag inte gilla den är det inte hela världen. Men jag tittade på trailern och den verkade bra så det återstår att se :)

Imorgon är det äntligen dags att färga håret, är trött på mitt mörka underhår och mörka botten. För er som undrar så är jag så i mig själv, har mörkt under och ljust uppe på. Har bara satt i ljusa slingor för några månader sen men dom är borta nu igen, så imorgon blir jag helblond :)
Ungefär så här:

image87 Vad tycks?

Nu ska jag ta ut marsvinen och samtidigt plugga på engelskan.

Puss :)

Ont i halsen :/

Hoppas det är bra med er idag, med mig är det sådär. Har ont i halsen och är på väg att bli förkyld, inte kul. Men jag ska inte klaga, jag blir inte ofta sjuk så någon gång måste man vara det.

Var i skolan idag mellan 8.25-14.55. Fick ingen läxa idag så denna veckan har jag bara engelskan som är till imorgon :) Riktigt skönt. Fick även tillbaka tyskprovet vi gjorde förra veckan, fick VG på Berlin delen och G på grammatiken, blev faktiskt nöjd med det för jag trodde jag skulle få IG, men det löste sig :)

Nej nu måste jag börja på engelskan.

Ändring i schemat.

Kom ju nyss på att jag ska färga håret och klippa det på onsdag :) Missade det helt igår när jag skrev in min veckoplanering hihi. Men nu vet ni det.

Ska ungefär färga det som Natasha Peyre, har en bra bild sen. Men det går inte att ladda upp just nu... mysko.

Ska iaf duscha nu. Kram

Albäcksskogen.

Har nyss kommit hem. Karolina ringde mig vid 16.00 och frågade om jag ville följa med henne och hunden till Albäcksskogen som är en lite skog utanför Trelleborg. Så 16.40 hämtade dom upp mig och nu är jag hemma. Skönt att komma ut lite.

Gick i skolan idag mellan 8.25-15.10. Fick engelskläxa idag tills på onsdag, tänkte göra den idag men jag glömde en bok i skolan så jag kan inte göra den :( Får göra allt imorgon, men det får gå det med.

Ikväll ska jag göra rent till marsvinen luktar stall hos dom haha, duscha och se Anna Pihl :)

Vad händer hos er i kväll? :)


Mastermind!

Sitter just nu och tittar på Wallander- Mastermind, tycker den är skitbra även om jag kan hela utantill haha:p

Ikväll har jag bara tagit det lugnt, har tvättat en hel del, duschat och sett Singing Bee. Innan ikväll var jag skittrött och kände mig helt matt i hela kroppen och precis som jag hade feber. Tog tempen, hade 37.49 och nu har jag 37.1 så jag har som tur är inte feber. Var jätterädd för att jag hade blivit smittad av en som jag sålde aftonbladet till, han hade influensan så jag hoppas det inte är det jag har fått.

Nästa vecka händer följande:

Måndag: Skola
Tisdag: Skola och sen träning med Pernilla på Oasen.
Onsdag: Skola
Torsdag: Skola och träning
Fredag: Skola och sen efter det fika med Pernilla i stan. 
Kanske även till Malmö och se bio om hon kunde.
Lördag: Träning och Melodifestivalen
Söndag: Inget planerat.

Händer inte så jättemycket, sen kan det ju alltid ändra sig lite. Men detta är iaf inbokat :)

Malmö

Kom hem från Malmö för en timme sen ungefär. Hittade väldigt mycket :)

Köpte bla: Jeans på Cubus, Tjocktröja på Cubus, Tygskor på Stadium, Smalt skärp, BH, strumpor, eyeliner, rouge. Kommer inte på mer just nu. Kan inte fota det heller för kläderna är i tvätten :p

Söndag.

Ja nu var det söndag igen och nu är det bara en vecka kvar till Påsklovet, ska bli riktigt härligt!

Idag vaknade jag av att mamma väckte mig 09.55 så jag gick upp och åt frukost och läste den jävla aftonbladet, på framsidan var där en stor bild på Carola " Jag har gråtit bakom scenen". Ja.. är det så konstigt? Hon hade själv suttit i sin bil med sin son och hört ett radioprogam där dom pratade skit om henne. Hon är människa hon med. Igår när hon uppträdde såg jag i hennes ögon att något var fel, om det var för hon var nervös elr ledsen vet jag inte. Men jag tycker så jävla synd om henne.

Efter det gick jag ut och sålde aftonbladet (blääää) kan inte den ipoden komma snart så jag kan sluta sälja. Idag var det tom meningslöst att gå ut idag, tjänade uselt.

Nu snart ska vi till Cubus i Arlöv och köpa lite kläder till mig :) Ska även ner till stan och byta den blåa tröjan som var för stor.

Ha en bra söndag.

Kommentar

Postat av: Alva.

Jag tyckte att det var skitbra. Carola är definitivt ingen drottning kära du. Sibel hade den bästa rösten ikväll, helt klart! Nordman vad däremot inte så bra, men hellre han än Carola. -_-

2008-mar-08 @ 22:11

Jag vet att alla inte kan gilla Carola och att smaken är olik. Men det går inte att ända på att Carola är Sveriges Schlagerdrottning. Media har förstorat upp att hon skulle vara besviken osv+ att hon är en diva.

VILKEN JÄVLA SKANDAL!!!!!!!!!!

image86

Ni fattar inte hur ledsen och arg jag är på svenska folket just nu. Hur fan kan man rösta ut Sveriges Schlager drottning?

Var fan är den svenska melodifestivalen på väg.

OMG SIBEL OCH NORDMAN, det är så man kan gå och spy!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Shoppingen!

Här kommer bilderna på kläderna jag handlade igår:

image82
Böckerna jag hittade på bokrean. ONDSKAN och IRENE HUSS.

image83
Blå kofta från Gina, var dock för stor så jag ska byta den imorgon. Det var rea på den, 99 kr :)

image84
Jättefin skjorta från H&M för 249 kr. Har på mig den just nu och trivs jättebra :) Verkligen ett lyckat köp.

image85
Rosa fin tröja från Gina, härlig vårfärg. 129 kr.

Detta var min shopping från igår :) Imorgon ska vi in till Arlöv till Cubus och handla nya jeans :)
Nu ska jag ta in marsvinen som springer framför mig och sen ska jag se MELODIFESTIVALEN, GLÖM INTTTTE ATT RÖSTA PÅ CAROLA!!!!!!!!!!!!

Godmorgon!

Det blev ju inte många inlägg igår om man säger så. Men jag hade verkligen inte tid. Var knappt hemma igår.

Var i skolan mellan 8.25-14.00 sen körde jag hem och satt mig här vid datorn lite och fixade med annonsen på blocket och sen åkte jag och mamma till stan med 14.30 bussen så var vi där typ till 16.00. Jag köpte två böcker på bokrean, Ondskan för 39 kr och Irene Huss för 59 kr. Sen köpte jag lite kläder också eftersom jag fick 250 kr för mina stövlar jag sålde så jag köpte en fin skjorta på H&M för 249 kr och 2 tröjor på Gina Tricot, skönt med lite vårkläder. Sen körde jag snabbt hem och åt Lasagne och sen körde Pappa mig till Karolina på kvällen så var jag där till 23.00 sen när jag kom hem så tänkte jag skriva till er men det gick inte att komma in på blogg.se så jag såg Irene Huss (andra filmen) med mamma och pappa :) Den var riktigt bra precis som den första.

Igår hade jag även omprovet i matte, det kändes bra. Tror faktiskt jag har rätt på allt, hihi :) Pernilla hjälpte mig i kiosken :p haha.

Idag vaknade jag av att pappa väckte mig 09.45 så gick jag upp och åt frukost och läste tidningen och sen gick jag ut och sålde. Förresten så har jag beställt en Ipod 8GB nu på aftonbladet :) Jag har kommit upp i dom poängen så nu är den på väg hem till mig. Ska försöka sälja min gamla, så är ni intresserade så skriv till [email protected].

Igår fick jag även sålt mina två gitarrer för 700 kr :) Lite billigt jag vet, men jag trodde faktiskt inte jag skulle få sålt dom så jag satte ett sånt lågt pris men det skulle jag inte gjort. Men jag behöver pengarna så jag är glad nu :)

Idag blir det nog inte så mycket bloggande förrän ikväll. Ska träna kl 12-13 sen ska jag hem snabbt och duscha och byta om sen ska vi på kalas hos min mormor och morfar för min kusin som har fyllt 28 år och där ska vi vara 14.00. Så vi är väl där några timmar sen är det ju MELODIFESTIVALEN MED CAROLA ikväll :):):) RÖÖÖÖÖÖSTA!

Ni får ha det så bra, nu har ni fått reda på varför jag inte har bloggat riktigt på länge. Förresten bilder på shoppingen från igår kommer nog ikväll eller imorgon :)

skola.....

Sitter just nu i skolan och har tråkigt. Vi sitter vid datorerna och skriver ut fakta om djur. Skittråkigt.

Vad händer hos er ikväll? :)


Tv

Skrev precis ett ganska långt inlägg till er, men sen när jag klickade på att publicera så hade jag loggats ut :S

Orkar inte skriva allt igen. Men träningen gick iaf bra och nu ikväll har jag tittat på tv,  och imorgon blir det en lugn dag i skolan eftersom jag ska stå i kiosken till halv 12 och efter det har jag bara två lektioner.

Ni får ha det så bra tills imorgon. Ska ner till stan med mamma efter skolan så jag skriver nog inte direkt efter skolan.

*Kram*

Svar på fina kommentarer !

Postat av: louise

finns för dig min vän

2008-mar-06 @ 11:33

Detta kallas vänner! Är sjukt ledsen för vi bor så långt från varandra :(
Men vi ses snart <3<3<3<3<3

Postat av: louise

galet snyggt!

2008-mar-06 @ 11:31

Tack tack, prova du också det. Det blir fint på dig med :)

Träning.

Hej på dig. Hoppas du mår bra för det gör jag :)

Var i skolan idag mellan 8.25-14.15. Har även gjort tyskprovet idag, det kändes inte jättebra när jag gjorde det men hoppas iaf jag får typ G+ elr VG. Vill verkligen behålla mitt VG.


Hade badminton på gympan idag, hatar verkligen den sporten sen min axel flög ur led när vi spelade det i skolan. Var nära på att svimma då så det vill jag verkligen inte vara med om igen.


Ikväll är det tennis som gäller. Är riktigt sugen på att spela idag :) Det är inte ofta jag är det. Hoppas verkligen vi inte blir ngn stor grupp idag. Orkar inte med det..
Ikväll ska jag även se "Du är vad du äter" och " Vad blir det för mat". Det är ett måste på torsdagar :) elr vänta.. var det inte sista programmet förra torsdagen av "vad blir det för mat", näääääääääääääääääääää. Hoppas inte det. Älskar matprogram:) Aja.. det återstår att se.

Har förresten fått sålt mina stövlar på tradera så nu är jag 250 kr rikare :) jiho. Sen har det skickat flera stycken om gitarrerna så där lär jag tjäna liite pengar. Det blir shopping för det :)


Godnatt!

Nu ska jag sova.. är jättetrött.

Håll tummarna för mig imorgon på tyskprovet :)

Kram

Musik...........

Har suttit och lyssnar på musik nu i över 1 h. Älskar att bara låsa in sig på rummet och dra igång cdspelaren på typ max, kanske lite överdrivet. Men det ska vara högt :)

Har bara övat på tyskan en gång idag, så jag har typ panik nu men det ska nog gå bra :)

Ni får ha en bra kväll.


Dagens smink+tips för sotade ögon!

image81

Mina ögon idag!


Dagens smink:


Foundation: Mary Kay
Rouge: H&M
Täckstift: H&M
Ögonskugga: Mary Kay och H&M
Eyeliner: H&M
Svart ögonpenna: H&M
Mascara: Maybellinne.

Allt detta sminket hade jag inte på mig idag, fick ett ryck att testa sotade ögon när jag lyssnade på musik och här är resultatet. Vad tycks? :)

Så här gjorde jag för sotade ögon:

Jag la för en grund med ljus ögonskugga. Sen tog jag på en bronsögonskugga på hela ögonlocket och även under ögat för att få det riktigt snyggt. Sen tog jag en svart ögonskugga och skuggade längst ut på ögonlocket och även den under ögat.  Sen tog jag på eyeliner längst hela ögonfranskanten, dock inte hela vägen ner till slutet av ögat om ni förstår vad jag menar. Sen målade jag med svart ögonpenna precis innan för ögonfranskanten där nere och även inne i ögat. Använd tops för att ta bort smink under ögat, det är lätt att det blir mycket där under.

Hoppas jag tipsade lite i alla fall :) Det är mycket snyggare i verkligheten. Det är svårt att fånga det på bild.

*Puss*









Känns lite bättre!

Idag mår jag bättre än gårdagens. Igår var allt skit och på kvällen brast allt. Men med lite sömn så mår jag nu bättre. Jag kommer inte berätta vad det är på ett bra tag, tills allt är bra. Jag vet att ni är nyfikna när jag skriver att jag mår dåligt och då vill man automatiskt veta varför. menmen.. det är som det är.

Har iaf varit i skolan idag och det gick bättre än jag trodde, lagom lång dag.. 8.25-13.45. Imorgon har jag tyskprovet :( och det känns som det kommer gå dåligt men får tänka positivt så går det säkert bra ändå.

Är det ngn mer som har snö?? :S Det började snöa igår kväll och imorse var det jättehalt ute. Jättekonstigt, vi är ju ändå i mars månad.

Nu måste jag plugga:(

Har ingen ork...

Kommer inte blogga mer idag. Har gråtit nu i 1,5 h så jag har verkligen ingen ork. Kommer inte nämna om vad.

Får se om jag orkar med det imorgon.

Ha det så bra!


Svar på kommentar.

Postat av:

Kan du inte börja med videoupdate? hade varit skoj

2008-mar-04 @ 15:45

Hihi, jag har faktiskt tänkt på det själv :) Men ni kommer inte förstå min dialekt haha :)

Jobbigt!!

Hej på er. Hoppas ni har det bra där ute i era små stugor, hihi. Kom hem från skolan för 25 minuter sen, alltså 14.55. Är jättetrött just nu eftersom vi gjorde bleeptestet (?) vet inte om det stavas så, i skolan. Jag klarade inte jättelångt men blev nöjd ändå, för jag sprang verkligen tills jag var typ död.

Nu har jag precis ätit en liten fika och sitter och dricker vatten just nu. Senare ska jag plugga på tyskan :( Inte kul.. känns som det kommer gå åt skogen med det provet. Men håller tummarna för det bästa.

Ha en fortsatt trevlig dag på er :)


Anna Pihl!

Har nyss kollat på Anna Pihl, och det var lika bra som vanligt :)

Vad har ni hittat på idag då?

Nu ska jag plugga lite på tyskan sen ska jag lägga in det sista på tradera :)

Dagens Outfit

Har ni saknat dagens outfit? :)
Här kommer den ialla fall :)

image79

image80

Rosa lång linne: Gina Tricot
Vitt linne: H&M
Svart kofta: Gina Tricot
Svarta jeans: Veromoda

*Puss* :)

Kommentarer :)

Där är iaf några vakna människor ute i världen :) Har fått 2 kommentarer idag :)

Postat av: jessi

Lycka till med allt ditt pluggandet :)

2008-mar-03 @ 18:34

Tack så mycket. Det behövs :)

Postat av: Martin (videobloggarn)

tuskaprov... låter svårt... =)

2008-mar-03 @ 18:39

Ja det är ganska svårt, det kan jag hålla med om. Men jag gör ju bara mitt bästa :)

Marsvinen:p

Nu ska jag ladda upp min sista film på youtube från Palladium för idag, sen ska jag ta ut marsvinen. Sen efter det ska jag öva på tyska och sen duscha. Sen är det Anna Pihl som gäller :)

Så vi hörs väl efter Anna Pihl.

Kram på er.


Maat!

Har nyss ätit middag, gottgott :) Och gjorde engelskan med mamma också precis så nu har jag bara tyskprovet denna veckan, om vi inte får något mer vilket jag hoppas på. Känns skönt.

Senare ska jag öva på tyskan med mamma, ta ut marsvinen, sitta lite mer vid datorn, duscha och se Anna Pihl 20.00, måndagens höjdpunkt :) hihi.

Förresten är det någon som är bra på bloggdesign? Jag skulle vilja ha hjälp med det. Skicka ett mail till mig eller skriv en kommentar. Min mejl: [email protected]

Fler auktioner!

Här kommer fler auktioner jag lagt ut på tradera:

http://www.tradera.com/Bruna_stovlar_i_stl_39_-auktion-58678110

http://www.tradera.com/Brun_sommarkjol_i_stl_34_fran_ONLY-auktion-59632377

http://www.tradera.com/Gra_kjol_fran_H_M_i_stl_32_34-auktion-59632956

http://www.tradera.com/Vitt_linne_med_spets_upp_till_fran_H_M_i_stl_S_-auktion-59633643

http://www.tradera.com/Svart_gra_troja_med_market_LOVELI_i_stl_S_-auktion-59634548

http://www.tradera.com/Rod_vit_randig_trekvarts_armad_troja_fran_Veromoda_i_stl_S-auktion-59635545

http://www.tradera.com/Tva_linnen_fran_JC_i_stl_170_Svart_och_rosa_Market_MARWIN-auktion-59636388

http://www.tradera.com/Brun_munktroja_fran_Veromoda_i_stl_M_-auktion-59637209

http://www.tradera.com/Beiga_byxor_fran_Veromoda_trekvarts_Stl_34-auktion-59637689

http://www.tradera.com/Vit_kofta_fran_VERMODA_i_stl_S_-auktion-59637976

http://www.tradera.com/Vit_troja_fran_Veromoda_i_stl_S_-auktion-59638580

http://www.tradera.com/Helt_nytt_vitt_linne_fran_MARWIN_i_stl_M_-auktion-59639156

http://www.tradera.com/Vitt_linne_med_fin_spets_fran_Veromoda_i_stl_S_-auktion-59639498

http://www.tradera.com/Gra_och_svart_randig_troja_i_stl_S_fran_Veromoda_-auktion-59640158

http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=59640744

http://www.tradera.com/Jeans_fran_Veromoda_i_stl_36-auktion-59641486

http://www.tradera.com/Jeans_fran_veromoda_i_stl_34_32-auktion-59641780

http://www.tradera.com/Svarta_gympabyxor_av_market_etirel_stl_S_-auktion-59642154

http://www.tradera.com/Helt_vitt_linne_fran_H_M_i_stl_XS_-auktion-59642348

http://www.tradera.com/Lang_svart_vit_randig_troja_fran_JC_i_market_EVE_Stl_S_-auktion-59642556

http://www.tradera.com/2_trojor_av_samma_modell_fran_Veromoda_i_stl_S_-auktion-59642839

http://www.tradera.com/Lang_morkgra_troja_fran_ONLY_i_stl_S_-auktion-59642982

http://www.tradera.com/Vit_och_gra_randig_troja_fran_Veromoda_i_stl_S_-auktion-59643136

http://www.tradera.com/Svart_och_gra_randig_munkjacka_fran_Gina_Tricot_i_stl_XS_-auktion-59643422

http://www.tradera.com/Brun_stickad_troja_fran_Veromoda_i_stl_S_-auktion-59644083

Är ni intresserade så lägg bara ett bud! Jag vill få bort ALLA kläder!
Jag har lite kläder kvar att lägga in, hann inte med allt igår kväll. Men publicerar det här också såklart.

Tråkig dag :(

Har varit i skolan idag mellan 8,25 och 15,25. Hatar verkligen måndagar. Fick iaf reda på idag att jag får göra omprov på matteprovet :( Inte kul alls. Idag har det varit en skitdag, allt har kännts helt hopplöst och har saknat allt som man kan tänka sig.. Men det går väl över. Alla har ju dåliga dagar.

Idag ska jag plugga på tyskprovet vi har på torsdag och sen ska jag göra en läxa vi har i engelska till på fredag. Lika bra att göra det idag så har jag gjort det.

Nu ska jag fortsätta smsa med Louise<3

Fler auktioner!

Har lagt in fler auktioner på tradera nu, men jag hinner inte lägga in dom här just nu. Får lägga in dom imorgon.
Måste sova nu.

Vi hörs imorgon, går till skolan till 15.25 så då hörs vi.

*Kraam*

Auktionerna!

Här kommer dom auktionerna jag lagt ut på tradera. Är inte klar än men där är lite :

http://www.tradera.com/2_st_trojor_fran_ONLY_och_H_M-auktion-59607484

http://www.tradera.com/Gron_troja_med_tryck_fran_JC_i_stl_S_-auktion-59605413

http://www.tradera.com/Gra_stickad_troja_fran_H_M_LOGG_i_stl_S-auktion-59604782

http://www.tradera.com/3_stycken_kavajer_i_olika_farger_-auktion-59604432

Om ni är intresserade av något/några klädesplagg, lägg bara ett bud! Det kommer komma fler kläder idag eller imorgon, men jag lägger ut dom här också då så ni får se :)

Plugg

Nu ska jag sätta mig och öva på tyskan, har skrivit det många gånger idag, men har inte orken men är TVUNGEN!
Sen efter det ska jag rensa i min gaderob och sen ska jag lägga ut det på tradera, behöver pengar :)

Ha en trevlig kväll.
Ps. Jag lägger ut auktionerna här sen. Ds.

Underhållning!

Dagens låt: Hur svårt kan det va? - Linda Bengtzing
Dagens dusch: Ikväll.
Dagens frisyr: Utsläppt med uppsatt lugg.  
Dagens smink: Täckstift och rouge
Dagens klädsel: Mysbyxor, grått linne, vit tröja och svart kofta.
Dagens händelse: Inte så jättemycket, har gjort några ärende bara.
Dagens vill ha: Pengar så jag kan shoppa kläder 
Dagens saknad: Mycket....
Dagens drog: Datorn
Dagens tråkigaste: Allt
Dagens måste: Datorn
Dagens dricka: Vatten och mjölk
Dagens köp: Kontantkort och framkallning av foton
Dagens roligaste: Mina konstiga föräldrar.
Dagens mat: Mammas gryta.
Dagens mående: Har varit bättre.

Så :)

Nu har jag precis kommit hem från stan och ja.. lite var som helst. Följde med Pappa när han skulle handla mat så tänkte jag göra mina ärende på samma gång :).

Vi körde först till onoff så framkallade jag mina foto dirket, dom blev faktiskt riktigt bra. Sen åkte vi till djuraffären för jag skulle ha hö och sågspån men som vanligt hade dom inte balar så vi skrev upp oss på en lista ist. Sen körde vi till konsum och köpa kontantkort till mig, så nu har jag gratis sms igen :) Härligt när man har det så slipper man tänka på pengarna.

Intressant för er att veta vad jag gjort elr hur:p HAHA.

Nu återstår bara tyskläxan också, men det ska jag ladda upp för nu snart, haha.

Trååk

Shit vad tråkigt jag har idag alltså, är irriterad på allt och alla när jag inte gör någonting. Är stressad för jag måste börja med tyskläxan, men jag orkar egentligen inte, är stressad för jag måste ner till stan och handla mat och sånt till marsvinen. Måste ta mig i kragen snart och verkligen göra det som behövs. Kan inte sitta framför min dator hela dagen.

Muntra upp mig med kommentarer så blir jag glad :)

Hatar söndagar!!

Asså söndagar är den dagen jag verkligen hatar. Det är en otroligt tråkig dag, man städar eller pluggar på denna dagen eller så gör man inte ett skit. Som idag så ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, och plugga på tyskan :( Inte kul alls kan jag säga. Vi har prov på det på torsdag så jag får börja lite på det idag, orkar inte med fler prov just nu men är tvungen att plugga :(

Vaknade iaf kl 10 idag, åt snabbt frukost och sen gick jag ut och sålde aftonbladet, fick inte sålt så många idag men tjänade ändå 290 kr :) Det blåste som in i så det är jag värd ;)

Funderar även på om jag ska köra till onoff och framkalla mina foto från Malmö, vill ju ha det på foto också :) Får se om jag orkar det ;)

Hej på er..

Kom hem från Karolina för en kvart sedan, är riktigt trött nu men jag ska vara upp lite till :) Vi gjorde inte så mkt idag, pratade och sjöng singstar och så lekte jag lite med hunden :)

Vad tyckte ni om Melodifestivalen? Det var ju inte en större chock att Linda och Charlotte gick direkt till Globen, men jag gillar inte ngn av dom. Charlotte kanske hade en fin låt men jag tycker hon har gjort sitt. Nu står det iaf klart att Johnson&Häggkvist ska tävla mot Nordman, undrar vem som vinner där?:S Såklart Carola och Andreas, skulle vara sjukt annars :S.

Nu har jag äntligen köpt Hänt Extra så nu har jag mailadressen till dom så jag ska skicka lite bilder som jag tagit på olika kändisar. Hoppas jag tjänar lite pengar där :)

Nej nu ska jag ta på mig pyjamas.
Vi hörs mer imorgon.

Förresten, titta i aftonbladets bilaga imorgon, jag kanske är med där då med Carola ;)

Kram

Städa

Har fortfarande inte gjort det jag skrev att jag skulle göra :/ Tiden bara rinner iväg. Har iaf tittat på en massa program nu från veckan som jag spelat in.

Efter jag skrivit detta ska jag städa mitt rum ordentligt för det är verkligen smutsigt, sen är det marsvinens tur, dom vill också ha rent :) hihi. Senare ska jag även ringa till Karolina och höra om jag kan komma dit där ikväll. Får se hur det blir.

Ha en trevlig lördagkväll med Melodifestivalen :)

Hemma.

Så nu har jag varit och tränat :) Det var skitjobbigt idag, sprang mycket men det är bra för fläsket ;) haha.

Idag vet jag faktiskt inte vad som kommer hända här hemma. Antagligen ingenting som vanligt. Men måste iaf plocka undan lite på mitt rum, ser ut som kriget och sen måste jag dammsuga och sånt skit som jag gör var helg. Sen skulle vi kanske gå och titta på min kusin när han spelade innebandy men är inte säker att det blir av. Men blir det inte av ska jag nog ringa till Karolina och fråga om jag kan komma dit där idag också, blir inte det heller av ska jag ner till videomix och köpa godis och hyra en film :)

Vad ska ni hitta på ikväll? :)


Träning

Hej på er, nu är det lördag igen och det känns som dagarna bara springer förbi.

Vaknade kvart i 10 idag, skönt att sova ut. Gick upp och åt frukost och sen gick jag ut med aftonbladet, och nu sitter jag här. Ska iväg och träna kl 12 så jag är lite stressad men vad gör man inte för er? :) hihi.

Ni får ha det jättebra så skriver jag mer om dagen när jag kommer hem.
Kram

Nyss hemkommen,

Har nyss kommit hem från Karolina, är skittrött just nu, har suttit i en bil i flera timmar. För vi var nämligen och köpte en hund :) En lite söt en, blandras mellan collie och sringerspaniel, supersöt. Vi åkte från Trelleborg-Hässleholm. Riktigt drygt, men det var kul att köpa en vovve.

Nu har jag precis tagit bort sminket, och ska gå in och ge marsvinen mat och nytt hö. Sen ska jag titta på Så Ska Det Låta från ikväll, om jag inte somnar.

Förresten så vet jag att jag varit jättedålig på att uppdatera denna veckan och sånt, men jag har helt enkelt inte haft tid, eller orken. Men jag lovar att jag ska bättra mig. Har ju även dissat Dagens Outfit,Men det koooomer :)

Kram på er.

RSS 2.0