Kvällens jag


Jag står knäppt jag vet..



Nu har jag bråttom här. Vi hörs imorgon. Ha en trevlig kväll!

Valborg!

Ja då var denna skolveckan slut. Jätteskönt att bara gått två dagar eftersom jag var sjuk måndag-tisdag. Slutade ungefär 40 minuter tidigare idag, för vår kloka lärare förstod att vi inte hade jobbat ändå. Har precis ätit lite och ska strax göra mig i ordning, för det är ju valborg idag!!

Vad ska ni hitta på idag?

Själv ska jag till Pernilla om 1 timmes tid, ska komma lite tidigare än dom andra. Vi ska fixa håret och sånt. Sen ska vi grilla och till sist blir det magasinet här i Trelleborg.



Nu måste jag dra fram lite kläder. Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig, men bilder får ni sen:)

Hejdå för idag!

Nu är det paus i Grey´s anatomy så då kan jag passa på att skriva lite till er. Nu ikväll har jag duschat och kollat på tv. Slappat med andra ord. Skrev några rader bara på min novell, mer orkade jag inte. Jag gjorde trots allt lite i helgen också. Så det får vi ta nu i ledigheten, så jag blir klar snart:)

Nu ska jag iaf stänga av datorn, ska lägga mig så snabbt som möjligt eftersom jag ska upp tidigt...jobbigt! Börjar nämligen kl 8 och slutar 14.50. Vi hörs då.

Pusss!

Svar på kommentar

Jag har fått två kommentarer om vad min tatuering kommer kosta, men jag vet faktiskt inte. När jag var nere och skulle boka tid glömde jag helt enkelt att fråga det. Dock ska jag ner i helgen och fråga, det är ju viktigt att veta.

Men jag återkommer om ni vill veta:)


Ö-kört

Nu ikväll har jag lagat mat till mig och pappa, efter det körde vi en liten runda till Willys, och såklart övningskörde jag. Vi kom hem för bara en liten stund sedan. Och nyss var jag ute med Zinga, det blåser verkligen ingenting. Har lust att gå en runda, men jag hinner inte. Jag måste skriva lite på min novell, duscha och sen börjar tv program kl 20. Det är viktigt det:) hihi.



Nu ska jag börja lite så smått med det jag nyss nämnde.

Tjingeling (som charlotte perrelli alltid säger).


Härligt sommarväder

Så härligt väder det varit ute idag. Efter en stund när jag skrev inlägg nedan, satte jag mig på terassen med datorn och Zinga låg också där.

 


Har ni också haft fint väder hos er?:)

Jag har något på mig..

...nämligen en liten Zinga.


Dagens jag

Äntligen får ni lite bilder, och inte vanliga tråkiga inlägg:)



Jeans: Gina
Tröja: Gina


090429

Onsdag idag, och jag hade nästan världens onödigaste dag i skolan idag. Började 9.15 med engelska, där vi tittade på en tråkig australisk film som vanligt. Sen hade vi matte där vi gjorde gamla nationella som vi ska hålla på med till den 13 maj, snacka om utdraget. Sen hade vi svenska, fast då gick jag hem för vi fick lov att jobba hemma så det tänkte jag göra lite senare..nämligen att skriva på min novell.

När jag hade slutat körde jag till konsum i det fina vädret och handlade lite fika till mig.

Idag ska jag inte göra ngt spec, lite skolarbete, titta på tv, sitta vid datorn och vara ute i solen. Det är ju så himla fint väder ute.

Hejdå!

Tänkte stänga av datorn nu. Ska lägga mig tidigt idag för jag har verkligen ingenting att göra, så då kan man lika bra sova ut.

Imorgon ska jag till skolan igen, börjar 9.15 och slutar 14.50 men troligen tidigare för vi får arbeta hemma. Vi hörs helt enkelt då.

Bye!

Lugn dag

Har bara tagit det lugnt idag. Har suttit vid datorn och spelat lite. Blev aldrig att jag kollade på någon film. Hjälpte mamma med maten ist. Strax tänkte jag hoppa in i duschen, för just nu känner jag mig verkligen inte fräsch. Smutsigt hår och äcklig pyjamas:P Ja, jag går fortfarande i pyjamas, men den åker i tvätten idag.

Ikväll ska jag inte heller göra något. Finns inget kul på tv så det blir väl datorn igen, eller någon film. Ska ju upp till skolan imorgon, så jag får lägga mig någorlunda tidigt. Jätteskönt att jag bara går i skolan 2 dagar denna veckan:)

Ni får stå ut med en tråkig blogg för tillfället, men jag sagt det förut. Men jag lovar att bli bättre imorgon, när jag kan fota dagens jag osv:)


Förmiddagen

Nu på fm har jag mest tagit det lugnt. Har suttit vid datorn och lyssnat på musik. Var ute med Z för en stund sedan och nyss skrev jag några rader på min novell-hemligheten. Har snart skrivit ihopa 5 sidor och man skulle ha runt 10 så det blir bra:) Har kommit till det partiet där allt kommer hända, eller början iaf. Då brukar det gå lättast att skriva, så jag får hoppas det är det också. Den ska egentligen inte vara klar förrän den 20 Maj, men varför inte göra klar den så snabbt som möjligt? Jättebra tycker jag.

Nu tänkte jag spela lite spel, ta något att äta och sen titta på någon film.



Här får ni ett utdrag från min novell:)

Finlands bidrag i ESC

Igår kväll kollade jag på "Inför ESC" och då fastnade jag för denna låten:


Det är Finlands bidrag i ESC och jag gillar den grymt mycket. Man blir så glad när man hör den. Även om den påminner mycket om E-type är den ändå bra. Sån låt man aldrig blir trött på.

Godmorgon!

Hej på er!

Vaknade vid halv 9 idag. Har tittat lite på tv nu på morgonen och nu sitter jag här och äter mackor och dricker juice. Jag mår myckte bättre idag, så imorgon blir det skola igen.

Idag ska jag försöka göra lite skolarbete, såsom novellen och engelskberättelsen. Vill bli klar med det så snabbt som möjligt.

Nu tillbaka till mackorna!

Hejdå!

Nu ska jag inte sitta vid datorn mer för idag, iaf inte för tillfället. Ska gå ut med Z nu och sen ska jag kolla på dom filmerna jag skrev om i inlägget nedan.

Jag ska vara hemma från skolan imorgon också så jag kan vara uppe länge:) hihi.

Vi hörs imorgon! Kram!


Bosatt mig i sängen

Har spenderat hela em och kvällen här i sängen. Spelade först lite spel sen pratade jag med folk på msn och sen kollade jag på tatueringar. Nu tänkte jag dock lämna datorn för en stund för att titta på film eller tv. Beror på vad det går på tv. Är riktigt sugen på att se "Alla älskar alice" och "tomten är far till alla barnen", så dom två blir det nog sen:)

 


Jag har hittat den:)

Efter mycket sökande och googlande har jag nu hittat den tatueringen jag ska ha på min handled:


Lite större text och ett hjärta under. Underbart!

Visst kommer det bli fint?:)

Tatuering?

Jag har ett stort fett problem för tillfället. Jag ska ju tatuera mig den 13 juni och då måste jag veta hur jag ska tatuera mig. Jag var först inne på att skriva mitt namn i skrivstil med ett hjärta under på handleden, men jag vet inte. Har även varit inne på sidor på internet och översatt till annat språk, olika ord/meningar men det kommer inte få plats på handleden, såvida jag inte tatuerar in 4 kinatecken som betyder en viss sak (vill inte berätta det:)). Men frågan är då om jag måste boka om tiden, för att jag endast bokade en tid för text+♥

Snälla hjälp mig. Hur ska jag ha det på min handled? Ska jag ha det som jag sa från början, nämligen att ha mitt namn+♥ eller något annat?

Jag vill ju ha något annat efter denna tatueringen, då kanske man kan spara det med kina tecken och sätta någon annan stans på kroppen, typ ryggen eller magen.

HJÄÄÄÄÄÄÄÄLP!


Såklart ska det stå Ellinor istället för lukas, och med hjärtat ungefär där.


Eller ha kinatecken längst handleden.

Härligt väder!

Man hinner med mycket när man är hemma och är sjuk, men det är ju inte så konstigt eftersom man enbart är hemma haha, ganska logiskt. Efter jag hade lagt in alla auktioner på tradera, röjde jag upp här på rummet, det såg ut som ett krig med alla kläder och skor. Så nu är här fint igen. Sen blev det lite lunch och nyss gjorde jag rent till Panda. Alla djuren har varit ute idag igen, Bella och Zinga gick runt på gräset och Panda fick sitta i sitt galler och äta gräs:) Själv stod jag och tittade på i min pyjamas och håret åt alla håll, men vem orkar egentligen byta om när man är hemma och är sjuk?

Ni får stå ut med att det blir lite tråkig uppdatering idag och imorgon ( ska vara hemma då också ) utan bilder osv. Men jag vill inte fota mig själv så som jag ser ut.


Härligt väder är det idag också!

Kolla in mina auktioner

Äntligen är jag klar med alla auktioner på tradera. Tog en evighet att rensa garderoben, välja ut sånt som ska kastas och säljas, och sen fota. Men nu ligger dom iaf inne:)

Här kan ni se alla auktionerna. Lägg gärna bud om ni vill ha något:)

Till Förstasidan

Nu är dom mina:)

Klickade precis hem dessa underbara skorna från H&M som jag skrev om igår:)


Jag räknade ut att jag faktiskt hade råd med dom så nu är dom på väg hem till mig:)
Fina va?:)

Nu ska jag börja rensa min garderob:)

090427

Ny vecka och jag börjar den med att vara sjuk, men jag känner mig lite bättre iaf. Har inte så torr hosta mer så det gör så förbannat ont i lungorna men förkylningen är densamma, för jag smakar nämligen INGENTING när jag äter. Skitstörigt.

Vaknade iaf lite innan 9 idag, Zinga var snäll och gav mig lite sovmorgon nu när jag är sjuk. Idag ska jag bara vara hemma som ni redan listat ut. Ska rensa lite i min garderob, lägga undan alla vinterkläder och lägga fram sommarkläderna. Ska även försöka sälja lite så jag får mina efterlängtade skor:)

Skolarbete måste också göras..men det tar vi sen:)

Godnatt

Nu tänkte jag avsluta bloggen för idag. Ska nörda mig lite med the sims, om datorn pallar trycket dvs. Redan nu går den på högvarv, trots att jag nyss startade den. Åh, hatar denna datorn, den är bra, men inte när den håller på att brusa HELA TIDEN och blir varm, upp till 93 grader blir den ibland. Dags att lämna in den igen då:(

Vi hörs imorgon. Kram!

Jag är kär...

...i skor har jag kommit på. Jag går ofta in på H&M hemsida och gregglar över alla fina skor som finns, likadant tradera. Herregud!

Kolla bara på dessa godingarna:

Trendiga Kilklack skor H&M/HM Trend STRL 40(39) OMBLOGGADE

Skor med Kilklack, HM trend Frida Fahrman


Dom rosa vill jag ha mest, men jag måste spara mina pengar till nagelbyggningen och tatuering, annars hade jag köpte dom. Åhhhhh baaajs!



Hur ska jag ha mitt hår?

Jag brukar ha olika sorters frisyrer, hur tycker ni jag ska ha?


1. Uppsatt i en knorr mitt på huvudet


2. Nersläppt med en klämma för luggen.


3. Helt nersläppt.


4. Uppsatt i en slarvig toft/knorr.


5. Självfall

Skriv nu vilken som är din favorit:)

Fruktsallad

Efter jag hade duschat och satt på mig pyjamas gjorde jag en liten fruktsallad på ananas, plommon, mango och kiwi. Det var riktigt mättnade och tur var väl det så man slipper småäta hela tiden.



Just nu sitter jag här i mitt mörka rum och kollar på tv4, vet inte riktigt vad det är jag tittar på men bryr mig inte så mycket heller. Ska strax gå ut med Zinga och borta ut håret. Ska ju som tur är inte gå och lägga mig tidigt ikväll eftersom jag ska vara hemma imorgon, så jag kan kolla på film sen:)

Vi hörs sen igen, tror jag. Annars imorgon:) Ciao!

Kvällen

Efter jag skrev inlägget nedan, började jag skriva på min berättelse (engelskan) så det känns skönt att ha kommti en bit på vägen med allt. Efter det körde jag och pappa och handlade lite frukt till mig, sen gick jag en lång runda med hundarna, det är ju så otroligt härligt väder ute och Zinga har lärt sig att gå bra nu också. Nyss åt jag kinamat(rester från innan idag). Det är ungefär vad som har hänt.



Har bestämt mig för att stanna hemma från skolan imorgon, har börjat hostat ännu mer så jag vill inte riskera att smitta ner gästerna, det får man bara skit för sen. Så det blir vila imorgon, återstår och se hur det blir på tisdag.

Nu tänkte jag sätta mig ute på terassen, eller varför inte lägga sig i hängmattan, det är så härligt.


Jobbat klart för idag!

Gjorde klart engelskan för en stund sedan, och skrev några rader på novellen. Har ingen ork för tillfället, därför skjuter jag upp det för så bråttom är det inte. Skönt att engelskan blev klar iaf. Räknade precis ut att jag bara har svensknovellen, 2 nationella prov i matte och en engelskberättelse kvar att göra denna terminen, och det ska jag göra nu i början av maj:)

Ska nog fortsätta skriva lite till på svensknovellen, eller börja på engelskberättelsen.. har ändå inget annat för mig:P


Inne igen

Nu är jag inte längre ute i solen, har dragit mig inåt nu och även solen har börjat gå i moln. Jag har hunnit med en massa idag, tvättat en maaassa kläder, städat ovanvåningen, bytat sängkläder, kört ner till stan och handlat mat och nu ligger jag här i min säng och vila med Zinga.

Ska ta tag i skolarbetena nu så det blir gjort någongång. Mycket mer händer inte för tillfället.


Har knappt något smink idag som ni ser:P

Nu; PLUGG

Solsken!!!!!

Bullarna blev jättebra som jag bakade imorse, dom var klara kl 10 så då blev det en god frukost. Efter det tittade jag lite på tv och satt vid datorn. Startade en maskin tvätt och har precis gjort mig i ordning.

Nu tänkte jag gå ut och hänga tvätt och byta sängkläder i min säng. En allmän måste göras söndag.

Vi hörs senare. Ut i solen med er:)

Tro det eller ej- Godmorgon!

Ja jag är faktiskt redan uppe. Blev väckt av Zinga för en stund sedan när hon skrekpep. Blev riktigt irriterad, för att bli väckt så är inte kul. Men nu har jag iaf varit ute med henne och hon sover igen. Jag tänkte bli uppe nu för det är inte lönt att gå och lägga sig. Är så himla tjock i halsen och har börjat hosta nu också. Trodde jag hade feber, men som tur var hade jag inte det. Återstår att se om det blir skola imorgon, vi står trots allt och handskas med mat, och då vill man inte smitta ner alla.

Idag ska jag som jag skrev igår städa, göra svenska och engelska som jag inte orkade igår och tvätta som jag inte orkade förra veckan. Jag är ganska lat, eller hur?;)

Nu ska jag försöka hitta ett gott recept på bullar, så jag kan överraska mamma och pappa, eller iaf mamma som fortfarande sover.

Godmorgon!

The Sims

Nu tänkte jag nörda mig lite med The sims spelen, var riktigt längesen jag spelade dom så jag håller på att installera dom nu. Får se hur länge jag orkar sitta uppe, dock ska jag göra mig i ordning nu när dom installeras så jag slipper göra det sen.



Imorgon ska jag göra lite skolarbete, städa och tvätta. Sen även ta det lugnt bara, så jag blir frisk igen. Vi hörs då. Godnatt♥

Robinson

Har precis kollat på "Robinson" med mamma och pappa. Jag mår ännu sämre nu, den jävla förkylningen. Det var inte alls längesen jag var förkyld, och nu får jag det igen. Hoppas verkligen det blir bättre snart, för feber vill jag inte ha. Just nu sticker det som in i i näsan, riktigt jobbigt.

Är rastlös just nu som jag vet inte vad. Alla är upptagna, nu när jag väl vill och orkar hitta på något. Men ja, det blir till att underhålla sig själv.

Ska ta och titta på Så ska det låta på internet nu.

V-blogg Zinga x2


Hon ville visst inte visa er vad hon lärt sig.


När vi satt och väntade på Mormor och Morfar, som faktiskt kom just då. Zingas skall låter så roligt tycker jag:P


Dagen

Har varit ute nästan hela dagen. Har varit så fint väder, så då får man passa på. En stund efter jag skrev inlägget nedan gick jag ner och hjälpte pappa med maten, blev grillad kyckling med bakpotatis och sallad. Jättegott. Sen ringde jag mormor och morfar och bjöd hit dom, så dom kom lite över 4 och sen kom min kusin vid 5. Vi har suttit på terrasen hela tiden, och fikat lite och pratat.

För en stund sen följde mormor och morfar med på en liten åktur, dom har inte varit med och sett när jag kört så idag invigdes det:) Sen körde vi hem igen och så hämtade vi upp min kusin, mamma och Zinga och åkte till Willys och handlade lite gott inför "Robinson".

Så, nu har ni fått min dag i text:) Nu tänkte jag visa lite bilder:


Zinga njöt också av vädret


Likaså Bella..


och Panda:)






Här sitter jag med Zinga på terassen.


Vi igen




Zinga var populär hos alla:)

Det var alla bilder:) Just nu håller jag på att ladda upp två videobloggar på Zinga, kommer snart:)

Nu ska jag vila!

Har precis gjort mig i ordning, och nu har jag ingen lust till att göra fler skolarbete för idag. Det får vänta tills imorgon. Nu ska jag ist ut i det fina vädret och hjälpa till med maten.



Vi hörs senare. Antar att flera av er redan är ute:)

Klar med ett arbete

Äntligen är jag klar. Har suttit med mitt hotell arbete, som ska vara inne den 8 maj, men kände att det var lika bra att göra klart det nu så jag kan lämna in det så snabbt som möjligt. Har renskrivit allt, skrivit ut det och nyss ritade jag en skiss på hur hotellet ska se ut.



Nu ska jag ta en liten paus i skolarbete, ska göra mig i ordning, sen ska jag sätta mig och göra en film redovisning till engelskan.

Godmorgon!

Godmorgon på er!

Blev väckt lite innan 11 idag, av Zinga som pappa släppte in. Mamma och pappa var snälla och tog henne imorse innan hon började pipa så jag kunde sova ut idag.

Jag mår fortfarande inte bra. Magen är helt okej, och skönt är det för det var det värsta. Men halsen är tjockare och gör mer ont. Åh, jag vill inte vara sjuk NU! Gör mig frisk!

Idag är det jättehärligt väder, så nu på fm ska jag göra en massa skolarbete så jag kan lämna det bakom mig, får se hur mycket jag orkar/hinner. Och ikväll kommer min kusin hit. Det är min lördag det.

Vad ska ni göra idag?:)

Hemma igen!

Det blev inte så länge jag var borta. Jag blev hämtad vid 21.30 och kom nästan precis hem. Vi var ute hos Pernillas pojkvän och gjorde inte allt för mycket. Tittade på tv och pratade lite.

Nu ska jag dock säga hejdå till er. Är ganska trött, men ska inte lägga mig riktigt än. Imorgon ska jag försöka vara lite roligare här på bloggen. Vi hörs då. Kramar!

Videoblogg



Äntligen funkade den, och här har ni den.

Nu ska jag ut med Pernilla och en massa andra, får hoppas jag inte mår sämre sen. Vi hörs senare:) Puss

Försökt sova lite...

Jag suger verkligen att vara en bra bloggerska för tillfället. Men ibland kommer man in i såna perioder där bloggen inte längre är så rolig eftersom man inte har något att prata om, och det har jag nu.

Har precis legat i min säng och försökt sova lite. Gick och la mig lite innan 5 och sen vaknade jag av ett sms precis när jag hade somnat av någon reklam skit, sen kom pappa hem så då vaknade jag igen och sen fick jag ett till sms. Så jag gick upp igen. Lite vila fick jag iaf. Får hoppas jag mår bättre under kvällen, att vara förkyld, ont i halsen OCH ha ont i magen är verkligen inte kul. På en fredag och allt!

Just nu sitter jag här och försöker få videobloggen att funka, har försökt 3 gånger innan men får bara felmeddelande, så vi håller tummarna.

Nu ska jag gå ner och hjälpa till med maten. Det blev grillat idag:) mumma!


Problem...

Jag har problem med att ladda upp videobloggen, men ska testa lite senare igen. Håll ut bara:)

Nu ska jag ut med Zinga, sen får vi se vad som händer.

Vakna med the voice åker berg och dalbana



Detta klippet hittade jag på aftonbladet. Men jag såg det på tv en morgon denna veckan. Höll på att skratta ihjäl mig:P

Jag lever...

Sorry att jag inte uppdaterade vid lunchen, men jag hann inte. Men jag lever, ni behöver inte oroa er.. om ni ens gjorde det.

En videoblogg är på väg så ni vet:)

Godnatt

Jag har haft världens sämsta bloggdag idag. Men ni förstår nog varför. Det konstiga är, att man märker direkt på statistiken när man inte uppdaterat så mycket. Knäppt egentligen att det påverkar. Men skitsamma.

Nu ikväll har jag mest tagit det lugnt, huvudvärken släppte lite innan 20 så efter det tog jag en varm dusch. Nyss läste jag igenom hotellet en gång, och innan dess förhörde pappa mig. Jag tror jag kan nästan allt bra nu, men ska för säkerthets skull läsa igenom det imorgon när jag är hemma på lunch. Har ju idrott på morgonen, och sen hotellprovet och sist matte. Förresten, så fick jag G på mitt matteprov som vi gjorde i fredags. Har varit godkänd på alla prov vi haft, så nu återstår bara det nationella.

Nu ska jag iaf gå och lägga mig. Börjar 9.15 imorgon men vi hörs som vanligt vid 11 tiden. Godnatt♥

Proactive produkter

Idag fick jag hem ett paket med en massa proactive produkter som mamma beställde förra veckan. Vi försöker verkligen allting för att jag ska få bra hy. För det har jag inte i dagens läge.

Jag började använda det idag, så det tar nog några veckor/månader innan man ser resultat, om man ens kommer göra det.



Är det någon som använt som tidigare? Vad tyckte ni så fall om dom?

Huvudvärk gör inte saken bättre...

Träningen gick sådär, efter uppvärmningen fick jag sjukt ont i huvudet som bara blev värre när jag ansträngde mig så jag tog det ganska lugnt. Åt precis lite middag och tog en ipren, så jag får hoppas det släpper snart. Ännu en helvetessak på denna skitdagen, men nu ska jag inte klaga. Snart är det helg igen!

Ska strax gå ut med Zinga, duscha och plugga på hotell som jag har prov på imorgon. Ska inte göra något annat skolarbete idag mer än det. Det får vänta till helgen, för just nu har jag ingen ork alls.

Vi hörs ikväll igen, idag får bloggen ta skada av denna dagen men ni överlever nog!

SKITDAG

Som ni kanske ser på min rubik har min dag verkligen inte varit bra. Allt har gått emot mig och jag är skitirriterad. Men just nu är det bättre. Var mest i skolan som det bröt loss rejält. Alla lärare har haft damp på mig, och jag har haft ännu mer damp på dom. Såsom ha fötterna på stolen, HALLÅ?, vi går inte i förskolan mer där vi springer i vattenpölar och rullar oss i gegga. Och när folk säger att jag är gnällig blir det bara värre.

ksgjngj dfgfdkgkbjdfngldf,mgdfg  ¨åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. Så nu känner det lite bättre, haha:)

Slutade iaf 14.50 idag. Kom och åt lite och nyss drog vi ut en fästig på Zinga. Jag höll på att dö när jag såg den. Jag och insekter=jag vet inte vad. Inget bra iaf.



Om ca 1 h ska jag åka iväg och träna, det är ju torsdag så det är tennis idag. Då kan jag iaf få ut mina irritationer på bollen:)

Nu hinner jag inte med datorn mer!

Nu hinner jag inte sitta vid datorn mer för idag. Ska gå och lägga mig vid 22 och måste plugga lite innan, och självklart kolla på Grey´s anatomy. Nu ikväll har jag suttit och skrivit lite mer på min berättelse, vill bli klar med den så snabbt som möjligt för när den är klar, rättad och helt perfekt är jag klar med Svenska A kursen, och då är man ledig tills sommarlovet:) Riktigt härligt. Så jag ska lägga krut nu sista veckorna som är kvar.

Imorgon börjar jag kl 8 och torsdagar är den drygaste dagen på hela veckan, med 5 lektioner och jag slutar 14.50. Men vi hörs efter det. Jag kommer överleva, det vet jag:) För det har jag skrivit var onsdagkväll haha. Godnatt på er!♥

Ö-kört

Ja som vanligt har jag precis varit ute och ö-kört lite. Fast jag körde bara för att jag skulle inom Konsum och handla en ny ananas. Har blivit helt beroende av det. Så nu ligger jag här i min säng just nu och tar det lugnt. Ska strax gå ner så pappa kan förhöra mig på hotellet. Sen blir det att duscha och kolla på tv, det gamla vanliga med andra ord.



Nu ska jag lyssna på lite skön musik.

"Hemligheten"

Har suttit och skrivit lite på min novell jag ska skriva på svenskan. Det svåraste momentet när man skriver är början och slutet, och så ska det vara något i mellan som ska vara spännande. Jag tycker jag lyckas någorlunda bra med början, vet dock inte hur jag ska få ihopa runt 10 sidor. Men har redan skrivit en, och har 6 veckor på mig så det ska nog gå bra :)

Här får ni ett utdrag av den:



När den är klar kommer ni få läsa hela, dock inte innan den är klar:)

Nu kan du synas i min blogg

Här till vänster har jag en liten ruta där ni kan skriva precis vad ni vill, länka till din egen blogg, skriva söta saker till mig eller vad som helst. Det kostar dessutom bara tio kr och ni får synas i 5 minuter.

Så testa detta du med:)



Dagens fråga

Plåga djur för att få en päls, eller bära fusk?


Dagens jag


Jeans: Cubus
Tröja: H&M
Jacka: Gina


Lillördag

Hej alla söta läsare!

Idag gick skoldagen riktigt snabbt. Slutade 1 timme och 10 minuter tidigare, eftersom jag valde att arbeta med min novell som jag ska skriva som min sista sak på svenska A. Så det gör jag bäst hemma, så det ska jag börja med lite senare.

Slutade som sagt 13.40, direkt när jag kom hem gick jag ut med Zinga och sen åt jag lite. Har suttit vid datorn nu och skickat lite mail till lärare, ringt till min nagelbyggare och lite sånt viktigt:)

Då säger vi hejdå för idag!

Har precis pluggat på hotellet, och snart börjar det sitta så smått. Måste bli förhörd på det imorgon. Men det är imorgon det!

Nu tänkte jag gå ut med Zinga en sista gång innan jag går och lägger mig. Börjar 9.15 imorgon. Skönt att ha lite längre sömn imorgon, och inte börja kl 8 var dag. Det är riktigt tråkigt. Har 3 lektioner imorgon, med bara kärnämne..matte, engelska och svenska.

Slutar 14.50, så vi hörs då:) Kram♥


Psssst...

....jag har en ikon här till vänster, där ni kan lägga till mig på bloglovin om ni vill:)

Var bara det jag ville säga (visk).


Nu dumpar jag datorn!

Nu tycker jag att jag suttit vid datorn alldeles för länge. Måste ta att göra någon nytta nu, såsom gå ut med Zinga, duscha och plugga. Äta min ananas ska jag också göra, det fanns nämligen inte tid till det igår. Tiden bara springer iväg hela tiden!!




Vi hörs ikväll igen, nu får datorn vila:)

Ps. Jag vill hälsa alla nya besökare välkomna till min blogg, och hoppas ni stannar kvar:) ds.

Dagens jag


Jeans: cubus
Tröja: H&M

Fick bli en slapp outfit idag, med tanke på att jag bara har det när jag åker till skolan, för sen åker kockkläderna på:)


Sommarkläder-tips


 




         



Följ mig med bloglovin

Jag har haft bloglovin ganska länge, men för det ska vara smidigt för er så kan ni nu börja prenumerera på min blogg. Bra va?:)

Följ min blogg med bloglovin

Ö-kört och pizza

Jag följde med pappa ner till stan innan där vi handlade pizza. Var riktigt längesen vi åt det så idag blev det det:) Jag tog en calzone utan skinka med ananas och paprika, supergott. Självklart körde jag ner till stan, som alltid hihi:)



Nu vet jag dock inte vad jag ska hitta på, ska nog visa lite kläder och fota dagens jag:)


Vad vill ni läsa om?

Just nu är jag i en sån period, där hela hjärnan står stilla. Jag vet faktiskt inte vad jag vill skriva till er, utan bara skriver om min vardag.

Nu skulle jag vilja veta av er, vad ni vill läsa i min blogg? Sminktips?, EFIT?.. eller något helt annat?

Skriv så mycket ni bara kan så ska jag se om jag kan göra det verkligt:)



Ps.. skriv nu inte det gamla vanliga.. fler videobloggar:P ds..

Svar på kommentar

Postat av: Vendela

Hahah vilken kommentar där nere XD tror inte du har börjat med droger =) .. En fråga : Om någon hade frågat efter din autograf på stan vad hade du gjort då? ;D

2009-04-21 @ 15:24:20

Sv: Oj jag hade nog blivit väldigt chockad. Sen när har jag blivit känd liksom?:) Men självklart hade jag skrivit en, om det hade varit en seriös person:)

Tröttis

Här ligger jag i min säng under täcket och gäspar. Fattar inte varför jag är så trött idag, trots att jag sov ganska många timmar inatt och tungt för en gång skull. Annars brukar jag vakna av Zinga hela tiden.

 
Så här kan det se ut. Ser ni förresten att jag är lite brunare i ansiktet, b.u.s gör susen:)


Tisdag

Hej!

Slutade lite inann 14 idag, jätteskönt att sluta så pass tidigt med tanke på att vi har haft öppen restaurang idag och det var full rulle. Nu äntligen får jag sitta ner!

Sitter just nu och äter lite, och ska snart plugga så det inte blir så stressigt som det blev igår kväll.

Förresten, tack för alla kommentarer för inlägget nedan! Jag tar verkligen inte åt mig en sån kommentar, började bara skratta åt den.

ETT GOTT SKRATT FÖRLÄNGER LIVET!

Postat av: Linda

Hörde att du nekar rykterna med droger... Många av mina vänner har sagt att de har hört rykten om att folk har sett dig på vissa "konstiga" fester och så vidare... Vissa har sett dig röka.. :S

2009-04-20 @ 21:33:05

Tack för du gjorde min kväll roligare:) Ska skratta åt detta heeeeeeeeeeela natten. HAHAHAHAHHAHAH

Godnatt

Nu känner jag mig lite stressad här. Har en massa saker att göra innan jag ska sova vid 22 så jag ska strax stänga ner datorn.

Imorgon ska jag vara i köket precis som idag, men imorgon har vi öppen restaurang så det blir full rulle. Vet faktiskt inte när jag slutar, men mellan 15-15.30 skulle jag tro.

Äh.. vi hörs iaf ngngång imorgon:) Godnatt!

Tråkig lista innan duschen

Lovar du att vara ärlig?  Absolut!

Du heter:
Hanna Ellinor Dahl

Smeknamn: Elli, Nor.

Låt som när du är ledsen sörjer till? Vet inte, finns många

Beroende av: Smink, skor, godis och kläder

Vad behöver du mest just nu: Min färska ananas som står där nere och väntar

Vad tror folk om dig? Vissa hatar mig, andra gillar mig. Så är livet!

Stämmer det? Japp

Vad får du oftast komplimanger för? Håret

Vad säger du för att imponera på någon? Oj, ingen aning

Hur imponerar man på dig? Testa så får du se;)

Brukar du skratta för dig själv?  Ja ibland händer det

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Okej:P

Var bor du? Trelleborg

Trivs du där: Nja, det funkar. Men vill bo i en större stad.

Äger du några converse: Ja ett par vita och ett par röda.

Sprit, cider, vin eller öl: Cider

Vad har du för mobil: Sony ericsson w760i

Nästa mål i ditt liv: Ge järnet fram till sommarlovet och sen bara njuta!

Hur svarar du i mobilen: Hej det är Ellinor

Vem ringde du senast? Min morbror

Vad sa den du senast pratade med i telefonen:
Han svarade inte

Antal timmar sömn inatt: 7,5 h

Sov du ensam: Nej med Zinga

Brukar du komma i tid: Alltid

När mår du bra: När livet flyter på.

När blev du fotad senast: Torsdags

Hur känner du dig nu: Ganska trött

Vanligaste färg på dina kläder: Neutrala, mjuka färger.

Vad tycker du om fötter: Äckligt!

Vad saknar du: Vet faktiskt inte

Favorit dryck på morgonen: Juice

När brukar du oftast gå och lägga dig: Runt 22-22.30


Är du blyg?
Ibland, ibland inte.

Sysslar du med någon idrott: Japp, tennis.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja ibland

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Leva livet som alla killar verkar göra.

Är du nöjd med ditt liv: Ibland

Vad är det värsta du vet? Falska människor

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Inte alls mycket

Vad längtar du till? Sommarlovet

Har du bra vänner och äkta vänskap? Få men nära vänner, ganska iaf.

Vad är det finaste du fått? Kommer inte på något just nu.

Om fem månader: Går jag i skolan och livet flyter på.

Om ett år?: Då slutar jag snart 2:an och har bara 1 år kvar i skolan. Mycker mer tror jag inte händer.

Du samlar på: Ingenting. Skor kanske?

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Ringer ingen då. Trivs bäst själv då.

Har du strumpor på dig nu: Japp

Är det okej att gråta: Klart det är!

När grät du senast: Minns inte

Bär du glasögon eller linser: Nepp

Har du piercing: 4 i öronen och 1 i naveln

Vill du gifta dig: Ja!

Vill du ha barn: Ja, 1 eller 2.

Är du bra på att laga mat: Ja det tycker jag.

Är du flygrädd: Ja, fast jag aldrig gjort det.

Hur vig är du: HAHA inte jättevig.

Vilken är din favoritglass: Nästan alla är goda

Tror du på ett liv efter döden: Jag hoppas på det


Bor dina föräldrar tillsammans:
Yes

Vilken ögonfärg har du: Blå/grön/gråa

Röker du: Nej fy f*n.

Hur ofta tränar/motionerar du: 2 gånger i veckan

Vad är det viktigaste i livet?: Leva livet och ta det som det kommer!


Kvällen

Nu ikväll har jag bara tagit det lugnt som jag skrev innan idag. Lyssnat på musik, busat med Zinga och suttit vid datorn. Nu tänkte jag dock gå in i duschen och duscha, och sen ska jag plugga lite till. Vill inte stressplugga onsdag eller torsdag så lika bra att ta tag i det nu i början av veckan.



Vi hörs sen igen:)

Zinga 14 veckor

I lördags fyllde Zinga 14 veckor, så det är lite mer än 3 månader. Tänkte visa lite nya bilder på henne, så ni ser hur mycket hon växer:)











Dessa blev väl bra?:) men.....


Så här såg en del av bilderna ut. Hon tyckte kameran var roligare att slicka på:P

S O L S K E N

Solen lös så vackert in i mitt rum så jag passade på att knäppa av lite kort:)













Det var det. Visst är dom härliga?

Min blivande tatuering

Jag fick några kommentarer innan där ni undrade vad jag skulle ha på min handled:) Jag ska antingen ha mitt namn i skrivstil rakt över med ett litet hjärta under, eller en betydelsefull text/ord. Men jag vet inte riktigt än. Vad tycker ni jag ska ha på handleden?

Alla verkar så himla negativa mot att jag ska tatuera mig. Som idag sa min kocklärare att jag skulle tänka över det, för det syns och kan påverka min arbetssits när jag blir äldre. Ofta man inte skulle få ett jobb pga en liten tatuering på handleden, det är ju skillnad om jag hade haft en stor färgglad örn över hela armen.

Nej jag har bestämt mig för att ha en på handleden. PUNKT!


Dagens fråga

Vilka längtar sjukt mycket efter sommaren, upp med en hand!


090420

Ja då var det måndag igen och ny skolvecka. Var i köket idag och gjorde desserter till imorgon. Slutade 13.30. När jag kom hem gick jag ut med Zinga och nyss satte jag mig ute i solen och åt lite. Dock sitter jag på mitt rum nu och skriver.

Idag ska jag bara ta det lugnt, som alla andra dagar:) Ska plugga lite och så. Annars inget.

Förresten...ni kan kommentera igen, det funkar nu:)

Vi hörs imorgon!

Nu tänkte jag stänga ner datorn för att göra mig i ordning för sängen. Ska gå ut med zinga och sånt.

Imorgon börjar jag kl 8, i köket. Ska förbereda inför tisdag då vi har öppen restaurang. Tror jag slutar runt 14 tiden, så vi hörs då.

Godnatt♥

Rolig konversation igår..

Igår när vi stannade vid min mormor och morfar dök denna konversationen upp:

Jag: Jag ska tatuera mig i juni
Mormor: Varför det? Gör inte det, det är farligt.
Jag: Farligt? *med ett skratt*
Mormor: Ja vi såg ett program om det, en tjej fick gulsot.
Jag: Ja men hon gjorde kanske det hemma. Det ska inte jag.
Mormor: Var ska du ha den då?
Jag: Undre handleden
Mormor: Gör inte det.. det är farligt.
Jag: Jag ska göra det.. det är ni som inte förstår dagens mode.

*Tyst*


Det var lite kul faktiskt. Det är typiskt mormor och morfar att säga att jag inte ska göra det. Likadant var det när jag skulle pierca min navel.

Bajsblogg!!!!!!

Åhhhh kommentarerna funkar fortfarande inte. Vad är det egentligen som hänt? Jag har inte ändrat någonting! Om någon vet vad felet kan vara, så maila mig: [email protected] så blir jag glad:)

Annars då.. det har varit en lugn kväll. Åt precis en massa frukt i form av färsk ananas och melon. Mums. MYCKET bättre än godis, även om det är gott ibland.

Just nu sitter jag och lyssnar på musik, lugna låtar är alltid skönt! Har lite bloggtorka denna söndag som ni kanske märker?


Ö-kört och glass

Kom nästan precis hem. Efter vi hade ätit lite lunch körde vi ner till Falsterbo där vi åt lite glass i solen och sen körde vi till Willys och handlade middag. Självklart körde jag både dit och hem.


Har en allmän slapplook idag:P

Nu ska jag ta bort mitt nagellack och därefter plugga hotell. Gjorde det en snabbis innan men får gå igenom det igen.

Det lönar sig..

Jag har redan hunnit med att städa ovanvåningen, varit ute med Zinga och gjort rent till Panda och haft henne ute. Och klockan är inte ens 1. Det lönar sig verkligen att stiga upp tidigt ibland.

Nu tänkte jag ta fram mina hotellpapper och plugga lite, har prov på det på fredag så jag får börja redan nu. Sen ska jag gör mig i ordning, sitter nämligen fortfarande i pyjamas, haha:P

Godmorgon!

Idag bestämde jag mig för att inte sova bort hela dagen. Blev väckt av Zinga lite innan 9 och gick då upp.

Som jag skrev igår ska jag städa, plugga osv idag. En allmän slappsöndag. Mycket mer tror jag inte det händer.

Jag har märkt att det är något konstigt med kommentarerna, att ni inte kan kommentera, men jag har skickat till blogg.se så får vi se om det blir bättre. Vill ju få kommentarer av er:)

Nu ska jag äta frukost!

Godnatt

Kom hem från min morbror lite över 12 och har precis gjort mig i ordning. Är ganska trött nu så ska hoppa i sängen direkt. Läsa lite tidningar först bara.

Imorgon är det söndag, och snart ny skolvecka igen..tyvärr. Då har jag ett prov, och kök måndag och tisdag. Annars är det som vanligt. Ska även städa och sånt skit..äh, ni vet hur det är.

Godnatt på er!

Kvällen

Även ikväll har jag inte haft tid för datorn, precis som igår. Vid 5 tiden körde jag och pappa iväg och handlade lite middag, blev bakpotatis med rostbiff och skinka. Till det en god sallad och gräddfil:) Mums säger jag bara. Godaste på länge! Efter det körde vi iväg och handlade igen och sen körde jag runt lite. Stannade även vid mormor och morfar och nyss var jag ute med Zinga.

Det är ungefär vad som hänt nu idag:) Strax börjar "Robinson" och kl 21 ska jag till min morbror och titta på film. Fullt upp med andra ord, men det gillar vi:)



 

Min vinst idag:)

Jag var ju som sagt på tivolit med Karolina och dom innan idag, och då vann jag faktiskt:)

'
Denna vann jag på ett chokladhjul. Ville ju såklart ha högre vinst men det blev bara en liten.

Dagens shopping


H&M: Rouge 49,50 och mascara 179 kr


Linne från Gina. 149 kr


Bikini från H&M. 129 kr för överdelen och 99 kr för underdelen

Det var min lilla shopping idag:) Bara nödvändiga saker!

Stan och tivoli

Kom nästan precis hem. Var först i stan med mamma där jag bokade tid för nagelbyggning den 9 Juni och tatueringstid den 13:) Ska bli så kul, men så nervös jag kommer vara...för tatueringen såklart:)

Jag hittade ett linne på gina, mascara på H&M och bikini från H&M. Visar er allt sen, för just nu har jag inte tid att sitta vid datorn.

När vi hade handlat klart gick jag till vår fd tågstation här i Trelleborg där det var ett tivoli nu i helgen. Där gick jag lite med Karolina och hennes barn. Och nu är jag hemma igen:)

Ska gå ut med Zinga nu och sen äta lite. Vi hörs senare:)

Godmorgon/godmiddag!

Vaknade lite över 11 av att mamma kom in med en lycklig Zinga som slickade upp hela mitt ansikte. Var riktigt skönt att sova så länge, har ju inte gjort det sen jag skaffade Zinga. Nyss åt jag frukost och ska strax börja göra mig i ordning. Jag och mamma ska nämligen ner till stan då jag ska boka tid för nagelbyggning och tatuering:) Ja ni läste rätt.. jag ska tatuera mig:) Första veckan på sommarlovet ska jag försöka hinna med, eller samma vecka vi slutar, så den får läka över lovet eftersom jag går HR.



Senare idag ska jag följa med Karolina och hennes barn på en sak här i Trelleborg, så jag vet inte riktigt när jag kommer hem.

Nej nu måste jag skynda mig här!

Godnatt

Godnatt, vi hörs imorgon


Kort inlägg jag veeeet.

Kvällen

Nu ikväll har jag tagit en paus från datorn. Gick iväg till Konsum lite innan 7 och handlade tidningar, dricka och frukter. Jag försöker att inte äta godis mer än på lördagar och det gick ganska bra idag, unnade mig en glass bara:) Dock glömde jag fota all frukten och hade skurit upp..men ni vet hur frukter ser ut haha:P

Nu sitter jag här och dricker lite vatten och lyssnar på musik. Strax börjar "Berg flyttar in", och det får man inte missa:)





Förresten...kunde ni höra videobloggen?


Måns Zelmerlöw akustisk-Hope and glory



Hittade denna versionen i en annan blogg, av Måns Zelmerlöws hope and glory. Tycker denna är mycket mycket bättre än orginalet.

V-blogg (dåligt ljud)



Ljudet är jättejätte dåligt så ni får höja rejält. Hoppas ni hör vad jag säger ändå!

"I just can´t believe you´re gone"...



I just cant believe your gone
Still waiting for morning to come
When I see if the sun will rise
Without you here by my side
Oooo where we had so much in store
Tell me what is it all reaching for
When were through building memories
I'll hold yesterday in my heart
In my heart

[Chorus]
They can take tomorrow and the plans we made
They can take the music that we'll never play
All the broken dreams
Take everything
Just take it away
But they can never have yesterday
They can take the future that we'll never know
They can take the places that we said we will go
All the broken dreams
Take everything
Just take it away
But they can never have yesterday

You always choose to stay
I should be thankful for everyday
Heaven knows what the future holds
Or least where the story goes
I never believed it until now
I know I'll see you again I'm sure
No it's not selfish to ask for more
One more night one more day
One more smile on your face
But they can't take yesterday

[Chorus]
They can take tomorrow and the plans we made
They take the music that we'll never play
All the broken dreams take everything
Just take it away
But they can never have yesterday
They can take the future that we'll never know
They can take the places that we said we will go
All the broken dreams
Take everything
Just take it away
But they can never have yesterday

I thought our days would last forever
But it wasn't our destiny
'Coz in my mind we had so much time
But I was so wrong
No I can believe me I can still find the strength in The moments we made
I'm looking back on yesterday

[Repeat chorus]



Denna låten är en av dom finaste jag hört. Helt underbar!

HEEEEELG!

Nu är jag hemma igen, och nu är det helg:) Det gillar vi! Hade matteprov nu sista timmen och det gick bra, tror jag. Hoppas på G iaf. Har gjort mitt sista matteprov i mitt liv, förutom nationella men det är typ som en sammanfattning så det är nog ingen fara.



Strax ska jag och pappa iväg och handla lite middag, min mage kurrar redan. Tänkte fota dagens jag också, eller nej... det tar jag i min videoblogg jag gör senare:)

Hemma på lunch!

Hej!

Nu är jag hemma på lunch som jag brukar vara vid denna tiden på fredagar. Har haft idrott nu på morgonen där vi dansade afrikansk dans och linedance. Det var faktiskt jättekul, om man jämför med det gamla vanliga, bollsporter.

Strax ska jag åka tillbaka till skolan, ska ha hotell i 1,5 timme sen ska jag ha matteprov. Hoppas verkligen jag klarar detta provet för då kommer jag få G i kursen. Och detta är det sista matteprovet vi ska göra, förutom nationella. Slutar runt halv 3-3 skulle jag tro.

Men vi hörs senare igen, då kommer det en liten videoblogg också.. det är ju trots allt fredag och snart helg IGEN:)


Godnatt...

Har inte haft så bra fantasi idag, har inte haft så mycket att skriva om som ni märkt. Men nu ikväll har jag för det mesta av tiden suttit vid datorn och tagit det lugnt. Ska strax stänga ner datorn.

Imorgon börjar jag 9.15 så det ska bli skönt med liiiiite sovmorgon. Har idrott på morgonen och sen hem på lunch. Ja ni vet.. ni kan mina rutiner:P

Ska iaf som sagt strax stänga av datorn. Ska plugga lite först och sånt. Men vi hörs imorgon vid lunch:)

Godnatt♥


Träningen

Dagens träning gick bra idag, blev riktigt svettig trots att det inte var så jobbigt. Men kul var det:) När jag kom hem åt jag lite middag och nu sitter jag här. Ska strax hoppa in i duschen, men först plugga lite. Undrar om det är något kul på tv:n idag? Äh..återstår att se.

Jag tänkte visa dom två kommentarerna jag fick om att jag skulle knarka!

Postat av: Julia

Du ser helt sönderknarkad ut :/ synd att det skulle bli så... Du som var så emot :(

2009-04-14 @ 23:17:35

Johanna om Godnatt:
Hörde att du hade börjat med droger, stämmer de?



Och det var om denna bilden!


Modell i skolan

Idag på vår estetiska verksamhet fick vi i uppgift att vi skulle gå ut i det fina men ack så blåsiga väder och ta bilder på varandra. Jag tänkte visa en del av mina favoriter:















Det var mina favoriter det. Nu ska jag gå ut med zinga därefter byta om till träningskläder. Vi hörs senare ikväll!

Torsdag

Hej!

Slutade för en liten stund sedan och blev hämtad av pappa. Denna dagen har faktiskt gått ganska snabbt, för att vara en lång torsdag med många lektioner. Men skönt att det är över nu:)

Idag ska jag bara plugga inför matteprovet jag har imorgon, och spela tennis kl 17. Mycket mer tror jag inte händer.

Igår och idag har jag fått två kommentarer om att jag skulle KNARKA???? Var fan har ni fått det ifrån? Är ni sjuka elr? Jag har aldrig rört några droger, cigaretter eller liknande. Sluta för fan!

Godnatt

Nu är det paus i Grey´s så då kan jag passa på att skriva godnatt till er. Nu ikväll har jag bara suttit vid datorn och kollat på tv. Om en stund ska jag sova.

Imorgon börjar jag kl 8 och går till 14.50. Lång dag med många och dryga lektioner, men jag överlever:)

Vi hörs då. Godnatt♥

Jag & Zinga är störda

 
 


 Det började ju normalt iaf:P
Ungefär så ser det ut framför datorn.

Jag saknar mina vackra naglar...

Under flera års tid innan jag började på HR så hade jag påbyggdna naglar, trivdes alldeles utmärkt med det men när jag började på HR rök dom av. Det är riktigt riktigt surt att man inte får ha det. Men till sommaren ska jag bygga igen:)

Tänkte visa lite bilder från när jag hade dom:















Visst är det skitsnyggt med påbyggda naglar. Åhhhh hata HR:P

Dagens jag


Jeans (syns knapp): Gina
Tröja: H&M
Sjal: Cubus
Kofta: Gina

Ö-kört som vanligt

Ja då har man varit ute och övningskört också. Får ju absolut inte komma ifrån rutinerna:P På hemvägen körde jag inom konsum och handlade Sofis mode och glass till mig och pappa. Trots att det är typ full orkan ute är det ändå härligt väder, då sitter det fint med en glass:)

Det har faktiskt inte hänt så mycket sen sist jag skrev. Hjälpte pappa med maten och sen kört. Ska strax dra fram matteboken och plugga lite...om jag orkar:P haha



Ska fota dagens jag nu:)

Försenat påskgodis och cocos

 
Detta fick jag när jag kom hem, en lite försenat påskpresent:)


Denna handkrämen köpte jag även när vi var och handlade. Den doftar ljuvligt!

090415

Hej!

Denna skoldagen gick riktigt fort. Hade först engelska där vi bara kollade på film, sen matte och sist svenska där vi fick sluta 1 h tidigare. Riktigt skönt! När jag kom hem åt jag lite och för en liten stund sedan var jag och pappa och handlade middag som vi strax ska börja göra.

Idag ska jag bara ta det lugnt, ska plugga lite på matte som jag har prov på på fredag. Det är ungefär det:)

Godnatt!♥

Nu tänkte jag strax stänga av datorn för att fixa det sista innan jag ska gå och lägga mig. Börjar inte förrän 09.15 imorgon, så jag får sova lite längre imorgon. Men det är alltid skönt att vakna någorlunda utvilad, så det tänkte jag försöka med inatt.

Som sagt börjar jag 9.15 imorgon och slutar 14.50. Det ända "viktiga" jag har imorgon är en svenskredovisning, ett hyllningsatal..men det kommer nog gå bra. Dock är jag lite skygg inför hela klassen, men det har gått förut. Wish me luck:)

Godnatt♥


Åkt en tur

Lite över 7 följde jag med min morbror och åkte en liten sväng i Trelleborg och på landet. Kom hem för en liten stund sedan bara. Nu tänkte jag strax gå och duscha, det brukar jag ha gjort vid denna tiden så jag får snabba mig haha.

Plugga måste jag också göra!

Vi hörs om en stund igen!

Dagens bra-iga låt




Visst är denna låten bara så underbar?:)

Ny härlig sommarfärg



Visst är det en härlig vår/sommarfärg? Riktigt härlig barbierosa:)

Ny profilbild

Som ni kanske ser här bredvid till vänster har jag lagt in en ny profilbild, var ganska trött på den andra så det fick bli en ny:)

Den är väl helt okej?:)


Ny skolvecka igen!

Skönt att sluta tidigt idag. Slutade redan halv 2 idag. Jag som trodde vi skulle vara i köket blev helt ändrat. När jag väl hade bytat om till kockkläderna så sa dom att vi inte skulle vara i köket. Istället hade vi teori hela dagen, förutom den 1,5 timme vi hade som lunch då jag stack hem till min mormor och morfar och åt istället.

Nyss var jag ute med Zinga i det riktigt härligt vädret. Det märks och känns att sommaren är på väg med stormsteg, och bara 8 veckor kvar till sommarlovet. Shiiiit!


Godnatt!

Nu ska gå och göra lite saker innan jag ska gå och lägga mig. Ska upp lite innan halv 7 så jag behöver sova. Börjar kl 8 imorgon och slutar nog vid 2 tiden, så vi hörs då.

Godnatt♥

Bilder från Växjö del 1

Nu är en del av bilderna klara, så jag tänkte visa dom för er:



























Det var alla bilder jag fått:) Skriv gärna vilken som är din favorit:)

Wooooow äntligen klar!

Äntligen orkade jag mig in i duschen, det var på tiden. Det känns att kroppen börjar komma in i sina vanliga rutiner nu, som jag gör var kväll.. men det är nog bara bra, hoppas jag:)

Just nu håller jag på att få bilderna från Louise, som hon tog med sin kamera.. så det får ni se om en stund:)


Här är en av dom:)


Seg som vanligt..

Jag har inte gjort så mycket sen sist jag skrev, sitter fortfarande vid datorn som ni kanske förstår. Har iaf packat min väska med kläderna till imorgon och lagt fram kläder så jag slipper göra det imorgon.

Nu sitter jag här och tittar på "Så ska det låta" från i fredags, på internet. Ska strax gå och duscha, om jag orkar haha:P


Oj vad sliten jag ser ut:P

Nu ska jag plugga lite!

Påskmiddag

Nu är vi hemma igen. Jag körde både dit och sen när vi lämnade min kusin lite utanför Trelleborg. Nu är vi som sagt hemma och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Det är ju skola imorgon igen så jag får väl börja med att packa ner mina kockkläder och plugga lite.

Lägga sig tidigt måste man också...bläääääääääääää!


Dagens jag



Jeans: Veromoda
Linne: H&M
Skjorta: Gina



Vi hörs ikväll när jag kommer hem från mormor och morfar. Nu ska det ätas:)

Godmorgon-sista lovdagen!

Godmorgon på er!

Vaknade för en liten stund sedan bara, fick en liten "sovmorgon" av Zinga. Idag är det sista lovdagen och imorgon är det skola igen, blä säger jag bara. Hade verkligen inte tackat nej till en vecka ledigt till, men det får man inte. Nu får man vänta till nästa ledighet som är första maj, så det är några veckor.

Idag ska vi till min mormor och morfar kl 14 för att fira påsk. Vi var upptagna i lördags så det faktiskt var påskafton så vi tar det idag ist. Ska bli supergott med all maten:)

Nu ska jag titta lite på tv!

Hemma igen

Oj vad jag har flugit fram och tillbaka idag, MEN nu är jag hemma och ska vara hemma nu haha:) Är ganska trött för tillfället och har redan varit ute med Zinga så det är skönt att jag slipper det iaf.

Nu tänkte jag kolla runt lite på datorn, göra mig i ordning och kolla på "mamma mia the movie", den filmen är så underbar!



Vi hörs imorgon, då det är sista lovdagen:( Godnatt♥


Dagens jag


Leggings: Gina
Linne under: Gina
Linne: Gina
Kofta: Gina

Ojdå, allt från gina idag:)


Bilder från tidigare idag



 

Visst är hon söt?:) Och hon växer så det knakar.

Nu sticker jag igen

Det går inte att ladda upp bilder varför vet jag dock inte. Får se om det funkar när jag kommer hem igen för nu ska jag åka till min morbror igen. Om vi ser en film till eller inte vet jag inte.

Vi hörs inatt hihi. Kram:)

Hemma igen

Kom nästan precis hem från min morbror. Vi höll på att kolla på en film, men jag var tvungen att åka hem för att äta kvällsmat. Ska kanske dit igen efteråt, men det får vi se då:)

Annars då? Nja, det händer inte så mycket.. ska strax gå ut med Zinga, äta och fota dagens jag.

Sorry för tråkig blogg idag....


Hos min morbror

Nu sitter jag här hos min morbror och har precis städat. Dom kommer vilken sekund som helst så vi får se vad vi hittar på då. Jag hann inte fota dagens jag innan dom kom och hämtade mig, men det kan ni nog få ikväll:)

Ska nog stanna här så jag slipper vara hemma och tråka. Vi hörs ikväll. KRAAAAAAAM!

B L O G G T O R K A

Jag har en stor fet bloggtorka idag. Har ingen som helst aning om vad jag ska skriva till er. Har nyss ätit middag och det är väl typ det ända som hänt sen sist jag skrev.

Är ganska uttråkad för tillfället..vet inte vad jag ska göra. Men tänkte iaf fota dagens jag stax, så ni får lite "roliga" bilder.

Nu ringde iaf min morbror, så jag ska dit och städa. Hörs senare!

Ärende

Har nästan precis kommit innanför dörren. Efter jag skrev inlägget nedan gick jag och duschade och lite över 12 var jag klar. Då övningskörde jag till dom ställen vi skulle, nämligen tvätta bilen och handla mat. JAG tvättade bilen, så nu är den fin igen:) Sen körde vi ut till Maxi där vi handlade middag.

Efter det gick jag ut en runda med Zinga och en gick jag en liten runda till konsum där jag handlade VR (veckorevyn).

Nu ska jag läsa lite:)


Så där

Nu har jag städat klart och plockat undan en massa kläder som legat framme från resorna jag gjort denna veckan. Men nu är här fint igen:)

Nu tänkte jag läsa kvällsposten och därefter gå och duscha så jag blir klar någongång. Ska fråga min morbror också hur dags jag kan komma och städa. Sen blir det väl att åka hem igen, eftersom ingen butik i stan har öppet.

Vad ska ni göra idag?:)

Godmorgon!

Jag hade mer än gärna legat kvar i sängen, för jag har fått alldeles för lite sömn inatt. Somnade runt 2 tiden inatt, blev väckt kl 7 och nu halv 10. Så nu sitter jag här och är halvt borta, men jag får tänka positivt.. det är fint väder ute så man kanske inte ska sova bort det.

Idag är det en allmän måste-göras-söndag, nämligen städa, plocka undan här hemma och städa hos min morbror. Jag tänkte först åka ner till stan också, men kom på att det är stängt idag, attans!

Nu ska jag äta lite frukost!

Växjöshoppingen




Gladiatorskor från H&M, 129 kr




H&M, 129 kr


Två rosa nagellack, 25 kr styck.

Nu ska jag göra mig i ordning för sängen. Vi hörs imorgon. Godnatt♥

Bilder från Växjö

Kom hem från min morbror lite över 12 och tänkte nu visa bilderna för er från Växjö!


Här var vi på väg till hennes pappa några timmar efter jag hade kommit fram.


Sen vid 19 började vår lilla beckmaraton med frukt, nötter och godis:)


Idag våfflade Louise mitt hår och såhär blev resultatet




Och sist en bild på oss två.

Ni får fler bilder när jag fått dom från Louise. Hon har fler bilder. Nu ska jag fota det jag shoppade:)

Bild från idag



Här är en bild på mig som Louise tog på mig idag:) Här ser ni även hur håret blev.

Jag lever..

Nu är jag tillbaka i Trelleborg igen. Fast hemma är jag inte än. Tåget var försenat i 24 minuter, så det var ganska jobbigt att åka tåg idag. Jag och pappa stannade på donken, sen körde vi hem.

Nu sitter jag dock hos min morbror och kollar på Robinson.

Ni får alla bilder när jag kommer hem igen, LOVAR:)

Hemfärd idag

Hej alla!

Vi somnade runt kl 2 inatt, vi hann bara se 4 filmer och 2 av dom var beckfilmer men kul hade vi:) Vaknade vid 10 imorse, drygt en timme senare cyklade vi ner till stan där jag hittade 2 snygga skor från H&M och nagellack, men bilderna får ni ikväll:)

Nu sitter jag här på Louise rum och får håret våfflat eller vad man ska kalla det med en trippeltång. Jättesnyggt blir det, men det får nog också se ikväll:)

Vid 16 tiden idag ska jag ta tåget hem, sjukt att tiden ska gå så snabbt men vi kommer nog ses snart igen:)

Vi hörs ikväll när jag kommer hem:)

Beckmaraton

Nu har vi börjat vår lilla filmkväll/natt här. Har massa med godis och frukt framför oss, och vi har börjat kolla på "Sista vittnet". Jag fick dock ta en liten paus för att skriva till er.

Tidigare idag var vi ute lite, cyklade till ICA och köpte allt vi äter nu. Därefter övningskörde Louise lite, för jag tvingade henne haha:) Och sen kollade vi på "Dag och natt".



Nu fortsätter filmen. Hörs imorgon!

Växjö

Nu är jag framme i Växjö. Var faktiskt inte så drygt att åka tåg som jag trodde, men med lite sms och musik gör det lättare. Louise hämtade mig på stationen vid kvart i 12 så nu sitter vi här på hennes rum, ska strax äta lunch och därefter gå och handla lite.

Det blir nog lite glest med uppdateringar tills imorgon, men ni får stå ut med det:)

Kraaaaaam!

Godnatt

Det blev inte så mycket tittande på "Adam & Eva", ist duschade jag och var ute med Zinga. Nu sitter jag här i sängen och tittar på "Fyra veckor i juni" som går på svt2. Ska strax stänga ner datorn när jag pratat klart med folket på msn.



Imorgon ska jag upp tidigt, 07.45 närmare bestämt.. jättejobbigt, men jag har något kul att se fram emot iaf:) Nämligen Växjö!! Ska packa det sista och göra mig i ordning för sedan ta tåget till växjö. Jag ska försöka hinna med en uppdatering imorgon innan jag åker, annars får ni det när jag kommit fram, så får jag låna louise dator:)

Så...godnatt:)

Adam & Eva

Har precis ätit lite amerikanska pannkakor och tittat på det sjuka nya programmet som gick på tv4, "Hjälp, jag är med i ett japanskt tvprogram" eller vad det hette. Helt sjukt! Dom bara skriker hela tiden. Det var inget för mig.

Just nu visas Adam och Eva på tv4, den filmen är kanon. När det är nyheter runt kl 22 ska jag gå och duscha så jag slipper göra det imorgon bitti.



Vi hörs efter filmen:)

Prata med mig?

Jag har just nu astråkigt. Alla som vill får lägga till mig på msn, [email protected] så kan vi prata där:)

Låter bra va?:)


Ö-köra

Har precis ätit lite middag, det satt verkligen fint i magen med tanke på att jag bara ätit frukost idag. Strax, när mamma och pappa är klara med disken ska vi ut och köra lite. Jag vill köra till Smyge (ni som bor i Trelleborg eller Skåne, vet var det ligger) och titta lite på havet. Det är så fint där.

Men först ska jag gå ut en liten runda med lillskiten (Zinga) om hon vill vakna. När jag kommer hem igen är det dags att packa inför Växjö imorgon, ska upp riktigt tidigt så jag hinner inte göra så mycket imorgon!



Förresten... var videobloggen godkänd?:)

V-blogg





Drygt 2 timmar tog det. Men här är den:)

Tack för alla frågorna och alla kommentarer jag får av er!♥

Det vi aldrig trodde skulle ske...

...skedde idag.



 

Detta trodde vi aldrig skulle ske för 4 veckor sedan, när vi fick hem Zinga. Vi blev ganska förvånade:)

V-blogg påväg

Videobloggen är på väg. Dock lär det ta ganska lång tid då jag är tvungen att klippa i den för den var för lång. Men om några timmar får ni den:)

Hååååååll ut bara:)

Z I N G A









Var riktigt svårt att fota henne idag. Hon rörde sig hela tiden och som ni ser blev bilderna lite mörka. Men dom blev helt okej:) Hon växer och växer och blir bara större och större:)

Dagens fråga

Vad är det du egentligen gillar med mina videobloggar? Vad gör dom bra?


Godmorgon!

Hej bloggen!

Jag behöver inte skriva hur dags jag blev väckt, ni vet nog mitt "schema" vid detta laget. Somnade om till lite innan 11 då JAG faktiskt fick väcka Zinga så där fick hon igen.

Gud så glad jag blev när jag startade datorn idag och gick in på min epost där jag såg så många frågor jag hade fått till videobloggen. Jättekul, verkligen! Dock är det väldigt många om att jag vill förstora läpparna. Ni är för söta ni! Men svar får ni senare.

Idag skiner solen utanför och jag ska inte ligga i pyjamas hela dagen. Jag ska spela in videobloggen till er, packa inför växjö och mer vet jag inte. Det återstår att se:)

Hejdå!

Nu tänkte jag stänga av datorn för idag. Ska ner och kolla på "Det okända" med mamma, som visades på tv tidigare ikväll.

Vi hörs helt enkelt imorgon. Godnatt på er!

Lite humor...




Man får ju vara lite rolig såhär på onsdagskvällen. Detta var lite kul faktiskt:P

Tatueringarna jag vill ha

Jag skrev ju innan idag att jag ville ha 3 tatueringar och vet var dom ska sitta. Jag tänkte "visa det för er".


Ett litet hjärta på foten är bestämt


En på handleden, antingen ett litet hjärta eller mitt namn rakt över.


Den sista ska sitta på ryggen, dock inte rakt över som här, utan vågrätt. Det ska vara en betydelsefull text, vad det ska stå vet jag inte än.


Sist men inte minst, piercing i tungan vilket jag aldrig kommer våga göra.

Dagens fråga

Hur många gånger per dag klickar du in på min blogg?:)

Fruktkväll

Usch så mätt jag är nu, har ätit hur mycket frukt som helst så nu mår min kropp bra efter alla c-vitaminer:) Jordgubbarna var dock inte så goda, smaklösa och hårda. Kollade på "Du är vad du äter" innan och nu sitter jag på mitt rum och har "Efterlyst" på i bakgrunden, ska bli intressant att se alla dom som varje dag försvinner utan anledning. Det måste ju ärligt ligga något bakom det. Psykiskt sjuka? Mördade? Bortrövade? Allt har ju ett svar!

Här kommer lite bilder från kvällen:


All frukt


Drack såklart vatten för att vara så nyttig som möjligt


Zinga underhöll mig med




EHHHH???? Denna bilden var lite läskig:P


Till slut blev det bra:)

Frågestund!

Dom senaste veckorna har min statistik bara gått uppåt, jag vet inte var jag fått dom nya läsarna ifrån men kul är det:) Hoppas ni stannar också.

Så varför inte ta en liten frågestund när jag har så "många" läsare? Ni får fråga hur mycket ni vill till imorgon, jag säger till när det är stopp. Jag svarar på frågorna i en videoblogg imorgon, och dom jag tycker är okej kommer jag svara på.

Fråga nu allt ni undrat över, hur lång jag är, varför jag gjorde så, vad jag tycker om den eller det osv. Ni kan nog bättre än jag:P



FRÅGESTUNDEN ÄR SLUT!

Ö-kört och frukt

Efter jag och pappa hade ätit lite middag körde vi ut en runda. Det var ju några dagar sen jag körde så idag var det dags. På hemvägen körde jag inom Konsum där jag handlade bla jordgubbar, vindruvor, apelsin, clementin och passionfrukt. Jag är så sugen på allt möjligt idag, så då är det bäst att äta något nyttigt:) Så det ska jag äta till kvällens alla tvprogram.

Jag fick faktiskt tummen ur innan och gick och duschade, och tur var väl det.. annars hade jag säkert legat kvar i sängen vid detta laget:P


Okej.. jag är knappt sminkad..

Här just nu..

 
 

10 saker ni kanske inte visst om mig..

♥ Jag vill pierca tungan och tatuera mig på 3 ställen, men vågar inte
♥ Jag är extremt rädd för insekter, men främst getingar och humlor
♥ Jag älskar allt som har med rosa att göra
♥ Jag är utseende fixerad
♥ Jag hade bytat program om det inte varit för att jag hade tagit studenten 1 år senare
♥ Jag vill ta mitt körkort nu
♥ I framtiden vill jag arbete inom tv eller radio
♥ Jag älskar skor, smink och kläder
♥ Jag hade kunnat tänka mig att flytta hemifrån redan nu
♥ Jag är en storstadstjej

Som vanligt ville inte picasa med mig, så det fick bli såhär tråkigt, men hoppas ni står ut ändå:)


Lunch & Beck

Det blev inte någon direkt engelskfrukost, vi hade inte det hemma som jag ville ha. Iställe stekte jag pommes, köttbullar och ägg. Jäkligt konstig blandning men det var faktiskt gott.

Nu ligger jag här i sängen under täcket och tittar på en beck film. Orkar inte göra någonting idag, jag ligger nämligen fortfarande i pyjamas men ska hoppa in i duschen sen.



Nu ska jag fortsätta kolla på denna filmen:)

Nu är det nogsuttit

Nu tänkte jag lämna datorn för några timmar. Ska ta och äta lite lunch, titta på lite på tv och ev någon beckfilm. Jag har faktiskt hunnit med att renskriva en engelsktext så jag slipper skolan tills på söndag/måndag då jag måste plugga på ett tal jag ska hålla på svenskan. MEN det lämnar jag nu, för jag har lov nu!

Nu ska jag göra lite engelskfrukost/lunch, det är gott ibland:)

Vi får se om videobloggen kommer idag eller imorgon, men ni får den innan jag åker...hoppas jag:)

Dagens låtar





Jag är beroende av dessa låtarna idag:)

VÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄXJÖ

Bokade precis tågbiljetter till min älsklingslouise fredag-lördag, sååå kul det ska bli. Vi har försökt hitta en dag vi båda kan och till slut kom vi fram till fredag-lördag:)

Jag vet att det kommer bli beckmaraton med vår bästa persbrandt, eller vad säger du Louise?;)


Onsdag

Godmorgon på er!

Jag har dock inte sovit så länge som till kvart i 12. Nej jag blev väckt kl 8, av vem vet ni nog sen somnade jag om till lite över 11 då jag blev väckt ytterligare en gång.

Igår kväll var jag helt död, la mig i sängen och kollade på en beckfilm, och lite över 11 somnade jag i min säng. När mamma kom in, vilket jag inte vet när det var sov jag fortfarande samtidigt som jag gick in och borstade tänderna....trodde jag. För nu i efterhand kom jag på att jag borstade tänderna UTAN TANDKRÄM! Jag blir fan rädd för mig själv ibland:P Men nu är jag iaf vaken, och inte farligt haha:P

Idag vet jag inte vad jag ska göra, det är grått och kallt ute så det blir väl till att göra lite skolarbete som ska renskrivas, titta lite på tv och film. Det blir väl en ganska bra onsdag?

Vissa av er var väldigt nyfikna på var jag var igår natt, men nej...det är hemligt, men jag kan säga att det var inte min pojkvän, då jag inte har någon:)

Angående mina drömmar

Vissa av er reagerade starkt när jag sa att jag ville operera mina läppar och bröst. Men så farligt är det väl inte? Det är främst läpparna jag vill förstora, och det är inte genom operation jag tänker göra det utan med spruta. Förstora brösten, kommer jag nog aldrig våga och i nuläget kommer jag inte göra det heller. Men visst är det fint IBLAND?


Jag ska dock inte bli som denna människan! OH MY GOD!

Jag lever!

Jag tänkte bara skriva att jag lever. Har ju haft en liten "paus" från bloggen sen igår då jag sov borta inatt, men nu är jag iaf hemma:) Var i Malmö med tåget lite innan 20, där pappa väntade med Zinga som varit hos veterinären idag och fått sin sista spruta. När jag kom hem gick jag ut en liten runda med henne och nu sitter jag här.

Ska faktiskt ta bort sminket direkt och lägga mig i sängen, och titta på någon bra film. Det blir bra det:)

Imorgon är bloggen igång som vanligt igen:)

Vi hörs imorgon kväll!

Nu har jag gjort mig i ordning och packat ner en massa saker. Jag ska nämligen inte vara hemma inatt. Ska åka iväg till en kompis och vara där till imorgon kväll. Så vi hörs då!

Ha det superbra tills dess. Kram!


Platt och fult hår, JAG VET!

Godmorgon!

Godmorgon på er!

Blev först väckt lite innan 7 av Zinga. Då jag sov som bäst, men det var bara att gå ut och sen halvsov jag till kl 10. Idag är det stråladen fint väder ute och jag har massa jag ska göra innan kl 2 då jag åker iväg.

Lika bra att börja med allt jag ska göra, vi hörs snart igen:)


BAJSDATOR

Inlägget nedanför tänkte jag göra fint med bild och text, men min förbannade dator är sjuk! Så fort jag gjort klart bilden i Picasa och ska spara den hänger hela datorn sig. Har startat om den 3 gånger nu, så jag orkar inte mer. Ni får ha den så tråkig..

Under kvällen har jag bara tagit det lugnt, varit på mitt rum och kollat på tv och pratat med folk på msn. Tänkte faktiskt stänga av datorn nu, är ganska trött. Så vi hörs imorgon!

Godnatt


Saker som aldrig lär ske

♦Jag vaknar upp med felfri hy, alla ärr är borta
♦Jag spelar i samma film som Mikael Persbrandt
♦Min blogg blir lika stor som Blondinbellas
♦Jag tjänar mer pengar på bloggen är blondinbella
♦Jag flyttar till en storstad sommaren jag går ut skolan
♦Jag opererar mina läppar och bröst
♦Jag kan gå i 13-14 cm klackar
♦Jag blir känd

Drömma kan man ju alltid om vissa saker!


Allmän fixkväll

Det blev inte Karolina nu ikväll, jag hade helt enkelt inte tid. Istället målade jag naglarna både på fingrarna och fötterna. Efter det tog jag en liten paus vid datorn, sen städade jag mitt rum och nyss gjorde jag rent till Panda. Lika bra att göra allt sånt när man har lust till det.



Nu vet jag dock inte vad jag ska göra. Antagligen gå ner och vara lite social, min kusin är nämligen här idag så jag får gå ner och prata lite med dom där nere.

Förslag på någon bra film, som jag kan se?:)

Nymålade naglar



Jag var så trött på alla mörka färger, såsom lila och svart så det fick bli en somrig röd denna gången:) Nu ska jag bara vänta på att det torkar, sen städa och sist måla tånaglarna också, såklart med samma färg:)

Vi hörs om ngn timma igen

Dagens jag


Jeans: Gina
Skjorta: H&M


Dålig bild, men hade problem med ljudet!

Hemma igen

Hej!

Var ju på dop idag. Jag kom dit lite innan 2 och var ute från kyrkan igen halv 3. Då åt vi lite i ett hus bredvid och vid 5 hämtade pappa mig igen. Nu har jag precis ätit lite middag, men det tog emot eftersom jag åt tårta precis innan jag åkte hem.

Ikväll ska jag till Karolina igen, vill inte sitta hemma så jag ska dit. När vet jag inte riktigt, ska ringa henne snart.

Nu ska jag fota dagens jag som jag lovat er:)

Dop nästa

Nu har jag gjort mig klar här, hinner dock inte fota hur jag ser ut för jag måste äta innan jag åker till dopet. Ska åka om drygt 15 minuter så jag är lite stressad.

Vi hörs när jag kommer hem, då fotar jag hur jag såg ut också. Puss

Söndag

Hej!

Idag är det söndag och som vanligt blev jag väckt lite innan 8. Somnade sedan om till kl 11 och har nyss ätit lite frukost. Om drygt 2 timmar ska jag vara i en by utanför Trelleborg där dopet ska vara. Så jag har lite bråttom, för här sitter jag osminkad, ofräsch i håret och ja.. men duschen väntar:)

När jag kommer hem ska jag städa och ta det lugnt. Men vi hörs då!

Kram!

Hemma!

Det blev inte så länge jag var hos min morbror idag. Kom dit vid 8 och åkte hem nu lite över 11. Vi pratade och kollade på film. Som vi alltid gör:)

Nu är jag lika trött som jag var igår när jag kom hem, ska byta om till pyjamas och lägga mig och läsa min nya bok "män som hatar kvinnor".

Imorgon ska jag på dop kl 14 för Karolinas ena barn, ska väl bara där i någon timme sen hem och ta det lugnt. Mycket tror jag inte det händer imorgon, men det tar vi helt enkelt då.

Nu ska jag stänga av datorn, vi hörs imorgon. Godnatt på er:)

Tröttis

Mormor och Morfar åkte hem lite innan 6, så nu sitter jag här och lyssnar på musik och försöker piggna till. Det tar verkligen på krafterna att vara ute en hel dag, och dessutom har jag inte sovit så många timmar inatt som jag behöver, MEN jag ska inte klaga, för det har varit fint väder hela dagen idag!

Nu sitter jag som sagt här och lyssnar på musik, väntar på att pappa ska komma hem så vi kan köra en liten runda. Kl 20 ska jag upp till min morbror idag igen och kolla på film. Ikväll blir det "Medicinmannen" som jag ska ta med mig. Det blir nice!

Vi hörs antagligen inte innan jag åker dit, så inatt hörs vi:) Ha en fin kväll!


Vadå fejk??:P

Dagen i bilder

Det är ju så otroligt fint väder ute idag, så därför har bloggen tagit skada av det men för det har jag inte glömt bort er:) Jag har nämligen fotat en massa.

När jag och mamma kom hem från stan var mormor och morfar här. Vi har fixat i trädgården och hundarna har varit ute. Vi har grillat för första gången och nyss åt vi alla lite middag.























Det var alla vår-bilder som jag tagit idag:)

Nu ska jag gå ner igen, vi hörs senare!

Dagens shopping

Som jag skrev innan var jag och mamma nere i stan innan idag, jag köpte present till Karolinas lilla pojke som ska döpas imorgon och lite annat smått och gott. Tänkte visa er nu:


Skjorta från Gina. 124 kr på rea.


H&M: Tröja 69,50 och rollon 24,50.

Det var min lilla shopping idag.

Dagens jag


Jeans: Cubus
Tröja: Gina
Jeansjacka: Gina

 

Nu ska jag vänta på att mamma blir klar så vi kan ner till stan. Vi hörs senare idag. Njut nu av solen:)!

Lördag

Idag är det riktigt fint väder ute, var ute imorse vid 8 och då var det inte lika varmt, får hoppas det är varmare ute nu:)

Ja som ni kanske fattade väckte Zinga mig vid 8, gick då ut med henne sen somnade jag om till lite över 10 då mamma väckte mig. Så nyss har vi ätit frukost och busat lite med hundarna.

Ska strax göra mig i ordning för att åka ner till stan, ska handla en doppresent till Karolinas ena barn som ska döpas imorgon, får hoppas jag hittar något bara eftersom det är imorgon.

Hemma igen-godnatt

Kom hem för en liten stund sen från min morbror. Kom dit vid halv 8, då tittade vi på lite tv och vid 22 började vi kolla på en film. Nu sitter jag här och nästintill sover, vilket jag gjorde där också. Ska göra mig i ordning snabbt nu, och gå ut med Zinga som är precis lika trött som jag.

Vi hörs imorgon:) Godnatt♥

Ö-kört

Kom nästan precis hem, körde en liten runda med pappa och köpte med glass med, så det satt fint i magen:)

Nu ska jag strax gå ut en lång runda med båda hundarna, därefter ta ut Panda och åka till min morbror. Ska vara där vid halv 8 tiden.

Vi hörs igen när jag kommer hem! Ha en trevlig kväll♥


Videoblogg



HAHA vad bra att parfymerna kom med i bilden och så men dom jag använder är dessa:



Den längst till höger


Världens oskyldigaste hund




Är det bara jag som tycker det står, "jag har inte gjort något" i hennes panna?:P

Haha knäpp hund:P

Hotell

Nu sitter jag här i datasalen och har hotell. Jag har gjort klar min uppgift så nu orkar jag verkligen inte göra mycket mer. Slutar denna lektionen 13.25, därefter har jag matte 1 timme, sen är det looooooov:)

Ikväll ska jag upp till min morbror och kolla på film, var riktigt längesen jag var där. Mycket mer tror jag inte jag hinner. Måste försöka hinna med att köra lite också, det är ett tvång;)

Nu ska vi ta lite rast här. Vi hörs senare. Pusshej:)

Dagens jag


Jeans: Only
Linne: H&M
Tröja: Gina

'

Nu ska jag äta lunch. Vi hörs i em. Puss

Hemma på lunch

Nu är jag hemma igen, har ju haft idrott nu på morgonen. Ganska tråkigt, men jag får göra mitt bästa. Börjar igen 11,55 men det är fan synd att man inte är ledig idag, det är ju såååå skönt ute. Gick ut med bara kofta innan, jättehärligt.

Jag tänkte bara säga en till sak angående detta inlägget, varför jag skrev det är inte för att fortsätta bråka med dom i min klass. Jag skrev inte det till dom för att dom ska läsa det, nu när vi har försökt göra det bra i klassen. Utan för att ni ska veta att jag varit utsatt för det 4 gånger i mitt liv, och att alla som läser min blogg ska veta det. Det var få som visste om allt innan, men nu vet ni det.

Det var bara det jag ville ha sagt!

Godmorgon!

Hej på er!

Det är inte ofta jag gör någon uppdatering på morgonen, men jag har tid över så då kan jag lika bra passa på. Vaknade 07.10 när jag egentligen skulle upp 07.45, men har man hund så har man. Börjar om 30 minuter med idrott så ska snart köra iväg. Jag tror vi skulle dansa idag på idrotten, får hoppas det blir roligt för jag hatar verkligen bollsporter.

Är hemma igen runt 10.45, så vi hörs igen efter att jag ätit lunch och så:)


En trött Ellinor:P

Godnatt!

Nu ska jag strax gå och lägga mig, ska först borsta tänderna och fixa lite här. Imorgon börjar jag 9.15 med idrott som inte är mitt favoritämne men det har blivit lite bättre nu efter vi fått en ny lärare. Därefter är jag hemma på lunch som vanligt, så ni får en uppdatering då om hur dagen varit och ser ut.

Vi hörs imorgon. Sov gott mina fina läsare. Godnatt!

Det kändes skönt...

Åh så härligt det var efter jag hade skrivit inlägget nedan, precis som en lättnad. Som jag skrev , skrev jag inte det för att få en massa tröstkramar och att ni ska tycka synd om mig. Det är inte det. Jag vill vara ärlig, jag vill inte sitta här och leka glad när jag inte är glad och ha en tråkig blogg för jag inte orkar skriva, fast jag egentligen har tid. Mitt liv är inte perfekt, jag har inte många vänner, jag har inget roligt liv men jag klagar inte över saker. Jag ska vara tacksam att jag har tak över huvudet och att jag får möta dagen varje morgon..okej, nu låter jag som en pensionär men haha, ni förstår nog vad jag menar.

Såklart var det mycker mer som har hänt, jag gick inte in på detaljer, främst från det från 6:an, det är en grymt lång historia men jag tog med det nästan värsta.

Jag vill bara passa på att tacka er, jag får ofta kommentarer om att jag är söt, har bra blogg och att jag äger på videobloggar. Det är NI som får mig att fortsätta, hade jag inte fått någon respons som var ganska dålig innan hade jag lagt av med videobloggarna, och kanske tagit bort bloggen vid detta laget. Detta är som en dagbok för mig, fast offentlig. Tack tack tack, ni anar inte hur mycket det betyder. Helt främmande människor som skriver så fint, det är nästan ofattbart. Ni ska veta att jag läser varenda kommentar, även om jag inte alltid svarar på dom, men jag läser alla, det gör jag!

Ännu ett långt inlägg, men jag har mycket som behöver lätta från hjärtat!


Min sanning

Jag har under 4 omgångar i mitt liv blivit utsatt för mobbning, jag kommer nu gå ut med detta för första och sista gången så ALLA kan förstå vilket jag helvete jag har/har haft.

Första gången jag var utsatt för mobbning var lågstadiet, vilken klass jag gick i minns jag inte. Jag var utstött från dom andra i min klass, dom var i sina "kojor", som jag också ville leka i. Jag blev ledsen för detta och som man gjorde på den tiden sa jag till mina föräldrar direkt. Dom tog ett samtal med min lärare och efter det blev allt bra. Jag fick vara med och leka igen. På den tiden visste man inte vad må dåligt var, man var bara ledsen för att man inte fick vara med utan att jag kände mig utanför.

Andra gången var i 6:an, under den perioden mådde jag riktigt dåligt och jag hatade verkligen min klass. Det började med att jag även då stod själv, jag stod själv där på den smala trappan och tittade ut över dom andra när dom stod i gäng och pratade. För att jag skulle "komma in i gängen" fick jag göra som alla andra, hitta på saker för att verka cool. Detta funkade en gång och sen var det stopp. Jag fick höra VÄLDIGT mycket för att jag började plocka mina ögonbryn fina redan då, hade alltid snygga kläder enligt dom för dom var så jävla avundsjuka. Det blev bra när en ny tjej kom till klassen vid namn Rebecka. Vi umgicks dagligen och jag hittade en vän jag kunde umgås, plugga och prata med. Dock var hon frånvarande väldigt mycket för hon var "sjuk". Till slut bytte hon skola och sen dess har jag inte pratat med henne. Även då blev jag utsatt för nätmobbning, 3 pers satt vid msn och sa:

- Vi har ordnat en klassfest och du får inte komma. HAHHAH.

Jag kommer ihåg att jag var så ledsen att jag satt på toan hela kvällen och bara grät. Även då blev mina föräldrar inkopplade då jag mådde dåligt både i skolan och hemma. Vi gick till en så kallad mobbinggrupp som fanns på skolan, om dom gjorde det bättre kan jag inte påstå. Märkte aldrig att dom höll ögonen öppna som dom skulle. Men efter en tid när jag bytte klass blev det bra igen. Jag lämnade det bakom mig, struntade i att vara sur på dom som gjorde det och idag har jag fortfarande kontakt med dom. Under denna perioden satte det djupa sår i mig som ALDRIG kommer försvinna.

Tredje gången var i 8:an, 9:an någongång, det kanske man inte ska kalla mobbing. Men jag mådde även då dåligt. Jag fastnade under 2006 för Carola väldigt mycket. Lyssnade på henne jämt och till slut kom det ut i klassen.... jag fick höra kommenterar om det ofta och ibland kunde det komma kommentarer om det utan att vi ens pratade om det. Jag pratade aldrig om Carola inför någon och var rädd för att folk skulle veta det. Efter en tid när jag byggt upp mitt självförtroende och kunde säga emot slutade dom till slut, dom tröttnade!

Fjärde gången är hur jag har det just nu. Som ni märkt har jag fått vissa kommentarer här i bloggen, som jag tror är några i min klass som skrivit. Jag kan inte styrka att det är dom men i skolan kan jag. Dom går gruppvis och skrattar, viskar och kollar konstigt på mig. Det började för några månader sen när jag kom in i klassrummet, jag hörde småprat och direkt när jag kom in blev det tyst. Alla kollade på mig, och man märker när folk pratar om en. Efter det tänkte jag inte så mycket mer på det. Jag förstod att det handlade om mina videobloggar, att dom suttit gruppvis och kollat på dom, vilket jag vet att dom har. För några dagar sedan blev det bara värre. Klassen har grupperats och alla snackar skit om alla. Jag fick igår reda på att någon eller några i min klass har klippt ihop en låt om mina videobloggar, där dom tagit min röst, gjort det till en låt och skickat runt till folk. Hur lågt kan man egentligen sjunka på en skala? Att man lägger ner tid och ork på det överhuvudtaget.

Vad har man egentligen gjort för att förtjäna att råka ut för detta fyra gånger under sitt liv? Det är nog ett mirakel. Jag skriver inte detta inlägget för alla ska tycka synd om mig. Just nu har jag ett självförtroende som jag aldrig har haft förut. Jag är stark i mig själv och jag kan tackla allt detta med klassen. Hade det varit för 1-2 år sedan hade jag brytit ihop direkt när jag främst hade fått reda på att dom skapat en låt om mig. Att skolan inte gör mer än vad dom gör är rätt oacceptabelt, men vad mer kan man göra än att säga att man inte trivs vilket jag inte gör.

Jag är ingen skvallertjej som går till första bästa lärare och skvallrar så fort jag har något på tungan. Jag har dragit ut på detta länge som det är i nuläget men till slut orkar man inte.

Jag tror nog att några har/är mobbade eller mobbar kanske andra. Är du en mobbare så lägg av, du vet inte hur mycket du förstör för en människa. Det glöms bort av andra, men för den som blir mobbad sitter det alltid kvar. Jag kommer ALDRIG under mitt liv glömma dessa 4 perioder av mitt liv, som varit ett rent helvete!

Jag hoppas ni orkade läsa hela texten, jag vill att så många som möjligt ska få veta hur jag har det. Varför jag skriver bloggen och hur jag orkar fortsätta. Jag skriver bloggen för att skriva av mig, mitt intresse och min vardag. Är jag inte tillräckligt intressant för vissa så sluta läs. Jag tvingar inte er att läsa min blogg, jag har den öppen för att folk ska ta del av min vardag, vill man inte lyssna eller titta på mina videobloggar så klicka inte på play.

DU gör val hela tiden i ditt liv, tänk en andra gång innan du gör saker och tänk om det varit du som var utsatt!



Tråkigt...

Usch vad tråkigt jag har för tillfället, normala fall brukar jag titta på tv vid denna tiden på torsdagar men det finns ju INGENTING på tv idag. Skitstörigt! Ist sitter jag nu på mitt rum och har tråkigt.. Zinga är speedad till max så man får hålla koll på henne då hon både biter på mig och saker, nu biter hon tex på min sjal.



Annars då? Nja, det har inte hänt något sen sist jag skrev, ganska dött. Dagens outfit glömde jag dessutom att fota innan jag bytte om till träningskläder, attans!

Nej nu ska jag strax gå och duscha så jag får det gjort iaf. Hörs!

Träningen

Var ju som sagt och spelade tennis innan, gick bra och ganska kul var det:) Dock ganska jobbigt men det ska ju träning vara.



Nu sitter jag här och försöker föra över musik och bilder på min mobil, men det går inte.. har inte kunnat göra det sen jag fick mobilen...skumt.

Imorgon är det äntligen fredag, hade velat ha fredag IDAG så det är lov nu..men jag får vänta 1 dygn, seeeen:)

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, återstår att se. See you!

Torsdag

Hej!

Slutade 15.15 idag, läraren höll kvar oss längre för vi skulle lyssna på en massa redovisningar, så det blev en lugn eftermiddag. När jag kom hem åt jag lite och gick ut med Zinga.

Om ca 15 minuter ska jag iväg och spela lite tennis i 1 timme. När jag kommer hem ska jag bara ta det lugnt.

Det är ungefär hur min dag sett och ser ut. Vi hörs ikväll:)


Godnatt!

Nu är det paus i "Grey´s anatomy" så då kan jag passa på att säga hejdå till er. Kvällen för övrigt har varit lugn, har bara tagit det lugnt och kollat på tv nu ikväll.

Ska upp tidigt imorgon så ska sova direkt när Greys är slut. Börjar 8-14.50, ganska lång dag med många långa och tråkiga lektioner, men jag överlever!

Vi hörs imorgon efter jag slutat.

Godnatt♥

Ö-kört

Som jag gör nästan dagligen så var jag ute och övningskörde lite innan, blev bara en liten runda till Willys där pappa handlade. Nu är jag hemma igen och här sitter jag och pratar med lite folk på msn och lyssnar på musik.

Innan jag var ute och körde gick jag en lång runda med båda hundarna i det härliga vårvädret, så otroligt skönt ute. Hoppas nu det stannar också!


Ny målade naglar


Visst blev det fint?:)

Är det bara jag som har det problemet att höger alltid blir fulast medans vänster blir alltid perfekt.. knäppt.

Plugga nästa

Nu tänkte jag läsa klart min engelskbok som jag skrev om 2 inlägg ner. Därefter ska jag fixa mina naglar fina, just nu ser dom riktigt tråkiga ut så det ska bli någon fin färg på dom:)


Bajs på den boken haha:P

Nu: Läsa!

Dagens jag


Jeans: Cubus
Linne: Gina
Skjorta: H&M
Halsband: Glitter


IDAG är det onsdag

Som vissa märkte skrev jag fel igår, men IDAG är det onsdag OCH den 1 april, har ni blivit lurade? Jag har faktiskt inte blivit det...än, men man vet aldrig. Dock lurade jag mamma att jag hade fått en ig-varning i engelska, haha gud vad kul det var:)

Slutade 13.20 idag, för jag var klar med allt på svenskan. Så jag tänkte göra klart lite uppgifter nu när jag för en gång skull slutade tidigare, nämligen att skriva en bokrecension. Det är allt som jag behöver göra i skolarbete:)

RSS 2.0