Nu blev han helt plötsligt mördad...Kan folk inte bara fatta att han är död? Varför fortsätta spekulera? Det står ju något nytt om honom varje dag. Ena dagen är det en hemlig flickvän, mördad, överdos, ja listan kan bli lång.

HAN ÄR DÖD, han hoppar inte upp ur kistan, det vet alla.

Kommentarer
Postat av: Anonym

om du hade varit ett av hans största fan kanske du också hade förstått. Om du kanske hade levt för honom och plötsligt påstås han vara död, tror du att att man som ett enormt fan vill spekulera i saken och försöka bevisa motstatsen.

Visa lite RESPEKT!

2009-07-10 @ 12:02:09
Postat av: Anonym

alltså det spelar ingen roll om han blev mördad eller inte. men man visar faktiskt respekt för dom döda i vilket fall som helst. han var en av världens största artist och han är en legend. det är klart att folk spekulerar kring det, och faktiskt har man rätt att göra det. okej, han börjar inte leva för det, men det handlar ju inte om det. en legend är borta, en stor del av världen har tagit del av han och hans liv. man behöver inte ha känt honom men han har påverkat så många med hans musik. han är borta, folk sörjer, folk spekulerar. låt dom göra det! är det något som stör dig behöver du ju inte ta del av det, precis som att vi inte behöver ta del av det du skriver. :)

2009-07-11 @ 01:02:54

Skriv vad du vill här:

Ditt fina namn:
Stamgäst?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du en blogg?:

Din åsikt:

Trackback