Nationella prov!

Idag gjorde jag första nationella provet i svenska. Det gick förvånandsvärt bra, trodde frågorna skulle vara svåra men jag tyckte det mesta var lätt :) Nu satsar jag på att behålla mitt VG och kanske höja mig till MVG, vem vet :)
På torsdag ska vi göra ett till i svenska, då ska vi skriva en uppsats på 2 h 55 minuter. Dryyyygt. Sen efter det dröjer det någon månad innan nästa nationella kommer, då är det engelska som jag verkligen hatar. Hoppas verkligen att jag får behålla mitt G!

Slutade i alla fall 14.15, men 14.30 när jag nästan nyss kommit hem kom jag på att jag glömt noboken i skolan så det var bara att cykla tillbaka och hämta den. Så nu har jag no, engelska och so till denna veckan.

Just nu längtar jag asmycket till på fredag, främst för att alla prov är gjorda då, fast vi ska ha ett noprov nästan fredag men det är inte alls så mycket som denna veckan, och sen också för att jag och Pernilla och Adam antagligen ska till Kristianstad efter skolan och se Marie Picasso 20.00 :) Det blir en bra Fredag :) Nu ska jag bara få med mig Pernilla också ;)

Vi hörs mer sen :) Kram

Kommentarer

Skriv vad du vill här:

Ditt fina namn:
Stamgäst?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du en blogg?:

Din åsikt:

Trackback