Svar på kommentarSvar: Jag ser verkligen inte upp till Blondinbella, varför skulle jag liksom? Jag tycker till och med hon är pinsam ibland. Och varför sitter du och försvarar Kissie?

Och som du själv skriver, man ska låta henne vara, låt då Bella och Tyra vara för att dom ställde frågor till Kissie, det var ju inget elakt över huvudtaget. Det är bara pinsamt hur folk försvarar Kissie. Hon är riktigt falsk i hur hon är som person.

Kommentarer
Postat av: Anonym

hur vet du om kissie nu är så riktigt falsk känner du henne? nej knappast, varför frågar du mig varför jag försvarar kissie,varför försvarar du bella och tyra? varför hacka på någon som inte gjort dig något? nej dom sa ju verkligen inget elakt alls till henne.. kolla inte på klipp med kissie om du nu stör dig så mycket på henne och om hon nu är såå falsk

2010-05-15 @ 22:42:37
Postat av: Emma

Jag håller med dig, Elli. Kissie var pinsam och att sitta och säga att Kissie "vågar vara sig själv" är ju bara skitsnack. Hon var ju så nervös under showen att hon nästan gungade isönder stolen och bröt av klackarna på sina fula, betong skor. Som Emelie skriver att vi ska låta henne vara och att hon går all in för sin roll som Kissie, är ju bara så fucked up. Det är ingen ursäkt för att bete sig som ett svin mot 2 programledare som försöker ställa realistiska frågor - som TITTARE ställt. Och bara det att Kissie försöker uttala sig korrekt hela, hela tiden är ju så jävla FAIL. Hon talade emot sina egna ord under hela intervjun och försökte spela bitchigt nonchalant! Men ärligt nu, det är synd om Kissie.. Jag menar Alexandra.. Jag menar Kissie..- DET FINNS INGEN SKILLNAD.

2010-05-15 @ 23:55:27
URL: http://pullthetrigger.devote.se

Skriv vad du vill här:

Ditt fina namn:
Stamgäst?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du en blogg?:

Din åsikt:

Trackback