Svar på kommentar

Postat av:
att folk orkar..
håller med sodie..
om du skulle varit med någon är jag väldigt säker på att du skriver det i bloggen.. vilket du aldrig gör.. du är hos din mormor och morfar alltid och umgås inte med någon.
2009-12-26 @ 19:27:52

Sv: Suck...När ska ni sluta lägga er i mitt privatliv? Ni vet ingenting om när jag är med folk eller inte, och det förbli min hemlighet.

Kommentarer
Postat av: Lina

Hej!Fin blogg :)Jag har förståelse för dig att du inte alltid vill berätta i din blogg när du umgås med någon och då ska ju andra respektera du inte alltid vil skriva ut det i din blogg. så kan jag tänka ibland att jag inte vill. Men övrig så är din blogg jättebra. Kolla gärna in min blogg. Kram :)

2009-12-27 @ 10:15:17
URL: http://pinkliina.blogg.se/
Postat av: Jannica

Stå på dig Ellinor! Du är äldre i tänket än många av de som skriver kommentarer i din blogg och det kan vara en tagg i ögat på många. Låt det rinna av dig! Du känns trygg och säker i dig själv, du gör saker du trivs med och du är dig själv, det ska man aldrig behöva ursäkta.

God fortsättning!

2009-12-27 @ 11:25:02
Postat av: Julia

varför skulle du inte berätta om du var med någon, hur jävla privat kan att umgås med en vän vara. kom inte och snacka om ditt jävla privatliv, du gör fan aldrig något, du har 2 vänner. Belinda och Pernilla, som enbart tycks utnyttja dig för din kamera ?! :S Det ända ni gör är att fotta de få gånger ni umgås. Säger inte det dig något ?

2009-12-27 @ 17:54:08

Skriv vad du vill här:

Ditt fina namn:
Stamgäst?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du en blogg?:

Din åsikt:

Trackback